Nova vest
Košarka

Nedelja, 15.05.2016.

12:43

Obradović: Radim ono što volim i dobro zarađujem

Trener Fenerbahčea Željko Obradović kaže da će biti teško zaustaviti najbolje igrače CSKA Nanda de Koloa i Milioša Teodosića.

Izvor: SO

Autor: SO

Obradović: Radim ono što volim i dobro zarađujem
Getty Images

”Nando je MVP, daje skoro 20 poena po utakmici, a Miloš je u polufinalu pokazao da mu nije važno hoće li davati poene ili ne. On igra za tim, imao je šest asistencija i kontrolisao je dešavanja na parketa. Biće teško zaustaviti ih”, rekao je Obradović.

”Naravno, to je timski posao, igra jedan na jedan je važna, ali košarka se ipak igra pet na pet, nije reč samo o Nandu i Milošu. Npr, Itudis je za Higinsa spremio izolacije u nekim utakmicama i bilo je ‘bum!’ Oni imaju sjajan tim, a ne samo dvojicu igrača”, dodao je trener Fenera.

Fener ima prednost u centimetrima u reketu – Judo, Veseli i Antić na Hajnsa, Voroncevića i Hrjapu.

”CSKA je specifična ekipa sa Hajnsom na peticu. Kod njih sve počinje od odbrane, onda pokušavaju da pronađu mismečeve u tranziciji. Sve je važno, moramo da imamo pravu ravnotežu u napadu i da im ne dozvolimo lake poene”.

Na pitanje kako je i dalje motivisan posle mnogo osvojenih trofeja, Obradović je odgovorio:

”Jednostavno je – volim svoj posao. To uvek ponavljam, srećan sam svako jutro kada idem na trening. Čak i kada nemamo trening, čekam momke u kancelariji jer sam siguran da će neko doćiod njih da šutira. Osećam se privilegovanim – radim posao koji volim i odlično me plaćaju za to. Šta drugo da tražiš od života? Koliko ljudi ima priliku da radi nešto što voli i da zarašuje dobar novac?”.

Finale Evrolige CSKA – Fenerbahče na programu je od 20 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu