Nova vest
Košarka

Subota, 29.09.2012.

19:01

MŽRKL: Partizan oprezno na Voždovac

Posle velikog trijumfa u Zagrebu na startu MŽRKL-a, košarkašice Partizana Galenike odigraće prvi duel u novoj sezoni na svom terenu, Hali sportova.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Protivnik "crno-belih" košarkašica biće ekipa Voždovca, koja je na startu šampionata izgubila od mađarskog Pečuja kod kuće, u vrlo neizvesnoj utakmici.

Upravo to je razlog zbog koga Partizan ne sme da ulazi opušteno u ovaj meč. Partizan u duel protiv Voždovca ulazi kao favorit, ali rezultat iz prošle sezone poziva na oprez.

"Poštujem ekipu Voždovca i njihov rad na promociji i napretku ženske košarke u Beogradu. Prošle godine smo izgubili meč od njih i zbog toga moramo da budemo maksimalno oprezne u ovom duelu. Još jednom bih ponovila da željno očekujemo prvi susret sa našim navijačima u ovoj sezoni", rekla je trener Partizana Marina Maljković.

"Ovo će nam biti prvi duelu u novoj sezoni pred našim navijačima. Očekujemo da ćemo imati veliku podršku sa tribina. Utakmici protiv Voždovca pristupićemo maksimalno koncentrisano, borbeno i bez potcenivanja protivnika. Idemo na pobedu, kako bi nastavili ovu uspešnu seriju", istakla je reprezentativni bek crno-belih Tamara Radočaj, koja je utakmicu u Zagrebu završila sa 16 poena.

Duel u Hali sportova počinje u 18 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu