Nova vest
Košarka 78

12.6.2024.

14:53

Pešić opet o Jokiću: "Ovo samo u Srbiji može da se desi"

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić ponovo je govorio o Nikoli Jokić.

Izvor: Mozzart Sport

Peđa Milosavljević/Starsport

Centar Denvera zvanično se našao na spisku Srbije za predstojeće Olimpijske igre, koje će se od 26. jula do 11. avgusta održati u Parizu.

Svetislavu Pešiću ukazana je izuzetna čast da postane počasni doktor Univerziteta u Nišu, a trofejni stručnjak posle svečanosti odgovrao je na pitanja novinara.

Jedno od njih bilo je da li se pribojavao Jokićevog negativnog odgovora.

"Kako mislite, da li sam se pribojavao? Ovo je proces koji se dešava otkako sam došao. Svi igrači, pa i Nikola, oni koji mogu da unaprede uspehe reprezentacije, oni su na spisku. Ne samo na spisku, oni su u svakodnevnoj komunikaciji sa nama koji smo zaduženi za reprezentaciju", rekao je Pešić.

"To što se vi novinari raspitujete samo za Nikolu, to je vaš problem. Ne govorim o Nikoli kao ličnosti i igraču, voleo bih, kao i on, da svi malo više počnete da pričate o ekipi. Ovo je pomalo dosadno, neugodno da moram da objašnjavam Nikolu i zašto je on došao ili nije. Ne pitate ni za jednog drugog igrača. Ovo samo u Srbiji može da se desi", rekao je Pešić.

Podeli:

Komentari 78

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Testovi

Test: Toyota Aygo X – maksimalni minimalizam

Po prvi put, Toyotin model A segmenta je krosover. Tako je Aygo dobio sufiks X, što se i te kako odražava na lakše provlačenje po gradu i parkiranje. Uz sve to je šampion niske potrošnje.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

17 h

Aktuelno

Hakeri u službi ratovanja VIDEO

Novi vid ratovanja uzima maha: Rakete i tenkove zamenila je tastatura, a znanje se zloupotrebljava za nelegalne poslove koji ucenama donose dobru zaradu. Jednom rečju – hakeri.

B92

9:00

1 min

Novo Sport Video Menu