Nova vest
Košarka 8

24.5.2024.

21:03

Obradović: Da zaboravimo sve što je bilo

Poveli su košarkaši Partizana u polufinalu KLS.

Srđan Novaković
Peđa Milosavljević/Starsport

Crno-beli su na svom parketu savladali Megu 82:72, i time su došli na korak od plasmana u finale KLS. 

Trener Partizana Željko Obradović izneo je svoje utiske posle ove utakmice u Beogradskoj areni. 

"Očigledno dva različita poluvremena. Nije lako naći motivaciju posle svega pšto se desilo u zadnje vreme. Probali smo da podignemo moral ekipi, i  da im objasnimo da je ovo neko novo takmičenje, i da jedini način jeste da se zaboravi ono što je do sada bilo. To je uvek tako, i kada dobiješ, i kada izgubiš. Probali smo da radimo, sve probleme koje sam rekao da imamo, čak i povređeni igrači... Smit je preskočio jedan trening, jer ga je bolela noga, pa smo i danas vodili računa o tome", rekao je Obradović.

Zasmetalo je treneru Partizana što se ovaj meč igrao u terminu utakmica na fajnal-foru Evrolige. 

"Ono što sam ja pričao premnogo godina, jeste da smo igrali utakmicu u danu kada se igra Fajnal for. Želeo bih da se zahvalim svim ljudima koji su došli, ali ja sam pre mnog godina rekao da košarka u Evropi treba da stane, kada se igra Fajnal for. I, nije ništa novo što sam to rekao i danas. Uz sve, ljudima niz KLS nije lak oda naprave kalendar, ali lično mislim da je moglo da se nađe rešenje, da sse igra ili sutra, ili neki drugi dan, samo da se ne igra danas kada se igra fajnal for. Ponavljam, ne ove, to je bilo moje mišljenje i kada sam radio u drugim zemljama, i uvek sam govori oda prvenstvo treba da stane kad je fajnal for, i da je to praznik kpošarke u Evropi, i da svi treba da pogledaju pšta se tamo dešava".

Podeli:

Komentari 8

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 8

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tajna uspeha Golfa

Golf ove godine slavi svoj 50. rođendan – i ima šta da slavi! Trenutno se proizvodi u osmoj generaciji i jedan je od tri najprodavanija automobila svih vremena.

Dojče vele

17:50

7 h

Testovi

Prva vožnja: Geely Coolray – kec u rukavu

Posle SUV-a Atlas Pro, kineski Geely na naše tržište uvodi drugi model. Coolray je nešto manji, ali izuzetno dobro opremljen, sa vrlo snažnim motorom i osetno je jeftiniji od konkurencije.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

10 h

Novo Sport Video Menu