Nova vest
Košarka 65

30.3.2024.

10:00

Hezonja posle Zvezde: Ovo je sramota!

Košarkaš Real Madrida Mario Hezonja izrazio je nezadovoljstvo uprkos pobedi svog tima nad Crvenom zvezdom rezultatom 101:94.

Autor: Stefan Smuđa

Stefan Smuđa
Stefan Smuđa
EPA-EFE/Chema Moya

Ni veliki preokret od -16, ni ubačena "stotka", ni potvrđeno prvo mesto u ligaškom delu Evrolige... Nisu zadovoljili hrvatskog košarkaša.

Madriđani su dugo bili i rezultatskom deficitu, ali su uspeli u poslednjoj četvrtini da spreče veliko iznenađenje.

"Prvo poluvreme smo igrali loše, a drugo dobro. Morate da poštujete svakog rivala i više smo ih poštovali u drugom nego u prvom poluvremenu. Prvo je bilo kao letnja košarka, gore-dole, da vidimo šta će biti. Ovo je sramota za Real Madrid! Morate da znate gde ste i da poštujete ekipu", rekao je Hezonja na kraju meča.

Zatim je Hezonja pojasnio svoj stav.

"Mislim da niko ko gleda TV ne ceni ono u prvom poluvremenu. Real Madrid uvek mora da se igra na najbolji mogući način, bez obzira gde se nalazimo. Kada igrate ovde uvek morate da date sve od sebe, zato mi pobeđujemo", zaključio je Hezonja.

Hrvat je ovaj meč završio sa 20 postignutih poena, pet skokova i dve asistencije, ali i jednom od ključnih trojki za priključak i preokret "kraljevskog kluba".

Real Madrid dva kola pre kraja drži suvereno prvo mesto Evrolige sa skorom 26-6.

Podeli:

Komentari 65

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 65

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Apel za sve: "Vozite kao žene!"

Francusko udruženje za bezbednost na putevima pozvalo je ljude da "voze kao žene" kako bi se smanjio broj smrtnih slučajeva u saobraćajnim nesrećama.

Business Insider

14:39

14 h

Novo Sport Video Menu