Nova vest
Košarka 15

21.3.2024.

23:05

ŽOC upitan da li Partizanu fali plej i kada se vraća Ledej

Trener Partizana Željko Obradović još jednom je odao priznanje Real Madridu, koji je odneo pobedu iz Beograda rezultatom 88:76 u meču 31. kola Evrolige.

Dejana Popović
Peđa Milosavljević/Starsport

"Čestitam Realu, pokazali su da su bolji. Izgubli smo utakmicu u trećoj deonici. Bili smo u utakmci do poslednja dva minuta treće deonice. Napravili smo greške, ali tu je bio Hezonja. Dali smo mu prostora da šutira. Mislim da je Real ekipa koja domianra, ubedljivo prvi. Ne mislim da je ovaj poraz nešto što je bolno. Izgubili smo druge utakmice koje je trebalo da dobijemo, možda su neki igrači igrali u grču, ali znam da smo i večeras imali želju i borbenost, ali nije bilo dovoljno", rekao je Obradović na početku konferencije za medije.

Da li Partizanu fali plej?

"Ovo je tim koji imamo i on će se boriti do kraja. Imamo igrača na toj poziciji, praviće se analize, ali ništa se ne menja. Nastavljamo da se borimo, imamo važne utakmice. Probaćemo da završimo sezonu na pravi način", istakao je Obradović.

Obradović je upitan i da li je poznato kada se u tim vraća Zek Ledej.

"Ne znam. Zaista ne znam. Kada se desila ta tragedija, nisam hteo nijednog momenta da ga pitam kada se vraća. To je njegova stvar. Ne znam kada je sahrana. Saznao sam samo da mu je otac bio vojno lice i da se sahranjuje po običajima američke vojske. Kada će to biti, ne znam", rekao je Obradović.

Podeli:

Komentari 15

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 15

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu