Nova vest
Košarka 1

23.6.2024.

16:58

Abrines o Hezonji: Dobro je da nije došao

Španski košarkaš Aleks Abrines prokomentarisao je odluku Barselone da ne dovede Marija Hezonju.

Izvor: Marca

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

U opširnom intervjuu za špansku Marku je Abrines govorio o reprezentaciji Španije, prethodnoj sezoni sa Barselonom i smeni trenera pošto će Rodžera Grimaua zameniti Đoan Penjaroja.

Veliko pojačanje za Penjaroju je Kevin Panter, bivši kapiten Partizana, a uz njega je trebalo da dođe i hrvatski as Mario Hezonja iz Real Madrida.

Hezonja je imao na stolu ponudu Partizana, Real Madrida i Barselone i prema nekim navodima prihvatio ponudu Barse pa se ekipa povukla nakon izjave Hezonje kako Real smatra porodicom i da bi voleo da ostane.

"Ne znam da li je zaista išta bilo potpisano, ali sam bio iznenađen što su rekli da je sve potpisano i dogovoreno pa da potom on izađe sa onom izjavom. Kao navijač i kapiten razumem bes navijača čak iako je igrač samo u teoriji potpisao. Mislim da je dobro što Barselona nije dovela Hezonju", rekao je Abrines.

 

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

6 d

Testovi

Test: Toyota Aygo X – maksimalni minimalizam

Po prvi put, Toyotin model A segmenta je krosover. Tako je Aygo dobio sufiks X, što se i te kako odražava na lakše provlačenje po gradu i parkiranje. Uz sve to je šampion niske potrošnje.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

16 h

Novo Sport Video Menu