Nova vest
Košarka 38

13.6.2024.

17:03

"Nije realno da Hezonja pređe u Partizan"

Aco Petrović, čuveni hrvatski stručnjak i nekadašnji selektor te zemlje, ne smatra da bi njegov sunarodnik Mario Hezonja mogao predstojećeg leta da pojača Partizan.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Dobro je poznato da je košarkaš Reala navijač crno-belih, te otuda i nada pa i medijski navodi koji ga dovode u vezu sa srpskim klubom.

Ipak, i sam Hezonja je posle osvajanja ACB lige nagovestio da ostaje u Real Madridu.

Iako to nije slučaj sa Partizanom, Petrović smatra da jedan drugi klub i dalje ima šansu da vrati Marija u svoje redove.

"Ja mislim da ako ljubavni poziv Panatinaikosa bude onakav kakvim se najavljuje, da ga očekujem tamo", rekao je Petrović gostujući u podkastu "O svemu i ni o čemu sa Krešom i Krunom".

Osvrnuo se i na spekulacije u vezi sa Partizanom.

"Ne, ne... To nije realno. Čelnici Real Madrida svaki dan razgovaraju sa njim. Problem Reala je drugi, a to je preveliki roster, 15 igrača, on ne može da dobije minutažu koju hoće, kao ni rolu. U Panatinaikosu ima mnogo više prostora na tri i četiri, to može da bude prevaga. Vratio bi se tamo odakle je krenuo, obožavaju ga, a on je pozitivno lud", zaključio je Petrović.

Podeli:

Komentari 38

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

5 d

Aktuelno

Moraće da svedoči

Džordž Kurc je pozvan da svedoči o neispravnom ažuriranju koje je u petak izazvalo velike probleme u kompanijama širom sveta.

The Verge

19:30

4 h

Aktuelno

Uhapšen je

Južnokorejsko tužilaštvo saopštilo je da je uhapšen osnivač tehnološkog giganta Kakao.

Beta

13:20

10 h

Novo Sport Video Menu