Nova vest
Košarka 28

16.4.2024.

8:45

Lesor: Zvezda i Partizan – nije ista emocija VIDEO

Bivši centar Partizana Matijas Lesor je gostovao u podkastu kod Čime Monekea, govorio je o emocijama u crno-belom dresu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Lesor je dve sezone nosio crno-beli dres, a veoma brzo je ušao u srce svih navijača Partizana.

Objasnio je kako je postao "grobar".

"Čoveče, sve je došlo korak po korak. Izgubili smo Kup protiv Crvene zvezde. To je jedini meč kada su navijači oba tima u hali. Mnogo navijača, mnogo policije, mnogo obezbeđenja... Veliko je za navijače, ali i klub. Velika je to stvar za njih. Mi smo izgubili 20 razlike. Pogledao sam oko sebe... Kapiten je plakao, trener je plakao. Shvatio sam koliko im je to važno. Prethodno, igrao sam u Zvezdi. Tada smo izgubili od Partizana, ali nije bila ista emocija. Izgubili smo i otišli u svlačionicu. A ovde, navijači su ostali i pevali, a bili su povređeni", rekao je Lesor i nastavio:

"Rekli su mi da razumeju i mene, razumeju da mi je žao i rekli mi da su uz mene. Tu je sve počelo. Rekao sam sebi da ne mogu da izneverim te ljude i da ću dati sve od sebe kako bi zaslužio njihovu podršku."

Lesor je trenutno jedan od najboljih centara u Evroligi, a teško da bi došao do tog nivoa da nije bilo Partizana, Željka Obradovića, ali i navijača crno-belih s kojima je i dalje u dobrim odnosima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mathias Lessort (@thiaslsf)

Podeli:

Komentari 28

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 28

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu