Nova vest
Košarka 1

16.3.2024.

11:25

Partizan protiv FMP-a počinje važan period

Košarkaši Partizana od 21 sat dočekuju FMP u 23. kolu regionalne ABA lige.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport/IPA/SIPA

Ekipa Željka Obradovića pred ovaj meč ima skor od 16-6, a posle poraza poraza u Evroligi od Barselone pred svojim navijačima želeće da popravi utisak.

"Ispred nas je serija važnih i teških utakmica i ona nam, na neki način, ne dozvoljava da se mnogo bavimo stvarima koje su iza nas. Doputovali smo u jutarnjim časovima i imali jedan trening na kom smo dali sve od sebe da se što bolje pripremimo i odigramo najbolje moguće protiv ekipe FMP-a, koja u poslednje vreme igra veoma dobro", rekao je Obradović.

Košarkaš crno-belih Danilo Anđušić ističe da će okršaj sa FMP-om biti izazov.

"Na žalost ili sreću, ritam utakmica je takav da imamo prostora samo da mislimo o prvom narednom izazovu koji sledi. Čim smo dotakli zemlju u Beogradu, okrenuli smo se meču protiv FMP-a, koji će sigurno biti jako motivisan protiv nas. I njima i nama je  utakmica veoma važna zbog pozicije na tabeli, tako da će obe ekipe sigurno dati sve od sebe. Oni su promenili tim i stručni štab u odnosu na našu prvu utakmicu, igraju sve bolje u poslednje vreme i  utakmica će biti veoma izazovna za nas", rekao je Anđušić.

Podeli:

Komentari 1

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Apel za sve: "Vozite kao žene!"

Francusko udruženje za bezbednost na putevima pozvalo je ljude da "voze kao žene" kako bi se smanjio broj smrtnih slučajeva u saobraćajnim nesrećama.

Business Insider

14:39

7 h

Novo Sport Video Menu