Petak, 27.06.2014.

10:15

Bogdanović ostaje u Partizanu?

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović izabran je kao 27. pik od strane Finiksa na NBA draftu, a postoji mogućnost da on ostane u Partizanu još bar jednu sezonu.

Izvor: MN

Bogdanoviæ ostaje u Partizanu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

102 Komentari

Sortiraj po:

navijate za fmp

pre 9 godina

Ako je neko kukao na sudije to ste vi tastature grobarske....Zato ne licemerisi. Ma samo se ti nadaj da ce ostati...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Koja, 27. jun 2014 11:10)

Covece 10 godine pisete samo o sudijama posle svakog poraza od Partizana i svake njegove titule i trofeja,nemoj da se pravis nevest.Ni jedan poraz nije bio,a da niste krivili sudije i ostavili po 200 komentara o tome.Idi na vesti od prosle godine,predprosle,ako te mrzi da ides dalje.Partizan je ove sezone izgubio 4 utakmice od CZT i ni jednom nisu pisani komentari o sudijama,sem ovaj poslednji put (iz poznatih razloga),a kod vas je to pod obavezno godinama.I nemoj Duleta da pominjes,jer ovde pricamo o komentarima.

.

pre 9 godina

Vratice se da ga prodaju... Nema parica ako ode u NBA
(GuyFawkes, 27. jun 2014 10:25)

Nema parica ako ode u NBA?! Ajde ako ne pratis bolje ne trci da ostavlas komentar za nesto sto nisi upucen.NBA klub placa najvise 500 hiljada $ obestecenje,ali i sam igrac je duzan da isplati u odredjenom periodu odredjenu sumu,zavisno kako se dogovori sa klubom,a sve ukupno ide i do milion evra,opet zavisno kakvog je kalibra igrac.A sta si ti mislio,nekoga izaberu na draftu i mogu samo da ga pokupe,nema veze sto ima klub,ugovor?

P

pre 9 godina

Desilo se sve bash kao sto sam i predvideo.
Feniks je imao 3 pika ove godine, odgovarao im je Bogdanovic jer je talentovan a ima komplikovan ugovor pa im je odgovaralo da se jedan pik vrati u Evropu (odlozi za godinu, dve) i tako im oslobodi mesta u ugovoru ove sezone.
Dakle Bogdan se vraca 100% to sam rekao i pre drafta, da je za Partizan i Bogdana najbolje kada bi ga izabrao Feniks jer oni rade sa mladima i sledece sezone bi se vratio u Partizan.

Novosadjanin.

pre 9 godina

(Novosadjanin, 27. jun 2014 11:55)

Da li je do toga doslo da su likovi poceli da kradu nickove. Nista protiv ali malo je smesno... :)

Metodije

pre 9 godina

Iazbran kao 27 pik od strane Feniksa?Pa zasto nisu izabrali prvog pika,ili nekog iz prvih 10? Zasto ga nije izabrao recimo Sakramento?Najvise bih voleo da Bogdanovic predje u Sakramento Kings,da bude novi Divac. :))

danko

pre 9 godina

s obzirom da partizan nece igrati euroligu,potpuni je besmisleno da on igra za partizan sledecu sezonu,mislim na njegov daljni razvoj kao igraca,ka krajnjem cilju a to je nba liga. njemu je preko potrebna liga sa vise ligaskih jacih utakmica negi sto je to jadranska liga ili domaca liga.samo se setite, danilovica,kukoca,radje, marculjonisa,stojakovica...ovde je dominantan,ali spanska liga,mozda turska....ko zna.u svakom slucaju,sve najbolje u daljoj karijeri

dzhoni

pre 9 godina

svim ovim simpatizerima kk sledeća sezona, fmp diva telekom ili koje već ime koriste da malo osvežimo pamćenje, pošto lupaju da je bogdan pukao. ricky rubio je kao PETI pik na draftu igrao još dve sezone u evropi, pa je tek onda otišao u minesotu. a vi samo i dalje kukajte, osvojićete i vi titulu za nekih pet, deset godina...

Her Zivota

pre 9 godina

Igrace Djenka

Opusti se panteru cemu takav komentar, inace i Djoleta su pre 7 godina predstavili kao Hrvata, evo neka Bogdanovic postigne toliko kao Djokovic i svi cemo biti srecni, a sto se tebe tice glavu gore evo sada dolazi vas deo sezone, PRIPREMNE UTAKMICE, ocekujem od tvog kluba da tu pokaze svoje najbolje igre !!

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby i niko drugi Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Mita

pre 9 godina

Toliko je dobar da ga nece uzimaju,vec ga ostavljaju jos jednu sezonu. U prevodu da vidimo jos jednom kako igra,pa ako se pokaze uzimamo ga. E moj Bogdane imas da prodjes gore od Nedovica.

Epicentar

pre 9 godina

Au kako isplivavaju kompleksi, a kako i ne bi kad akumuliras frustraciju tri decenije. Sta ono kazete, Bogdan zvezdas? Pa sta bi vam onda tek radio da nije.... ahahahahaaaaa mukice

blok 29

pre 9 godina

mislim da treba da saceka da vidi kakva ce situacija u finiksu biti, na njegovoj poziciji je nekih 5-6 igraca treba videtisa kim ce biti produzen ugovor- dragic ima ugovor, bledso treba da potpise novi ako se odluci da ostane ,tu su jos 2-3 igraca, mozda ga i trejduju jer verovatno i menadzer finiksa ceka da vidi kako ce se to kretati od 1 jula.Smesno mi sto govore da treba da ostane u Evropi jos koju godinu mislim da Bogdan jos u potpunositi nije spreman za neku vaznu ulogu ali bez problema moze da igra nekih10-15min po mecu sto je ok, i da za sezonu ili dve bude clan rotacije bilo u finiksu ili nekom drugom tim jer ima kvalitet

BOGdan BOGdanovic

pre 9 godina

Mislim da je najbolje bilo da ga je Oklahoma uzela tu bi sigurno igrao 15-20 min po mecu, druga opcija je SA Greg bi mu svakako pruzio zansu ovako Finiks ne znam.Legendo ajde jos godinu u Partizan pa onda Nba volimo te.

Fener

pre 9 godina

Sto je babi milo... Kao zvezdas u detinjstvu je pokazao talenat, a kao novopeceni grobar nece propustiti priliku da uzme pare odmah. Zeljku morate da vratite dug za F 16.

Batkov pedijatar

pre 9 godina

Ostaje u Partizan-Vizuri ili u Partizan-Igokei?
(Parter B, 27. jun 2014 12:40)

gde god da ostane napunice ponovo mali klub bez tradicije iz stjepana supanca 15a kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove

vase vreme (opet) nije doslo

pre 9 godina

Ne znam kako nije sramota ove iz ''sledece sezone'' da pisu saljive komentare i da omalovazavaju Bogdana kad je decko davao 30+p u seriji protiv njhovog kluba,imate li malo postovanja prema takvoj partiji i prema najvecem talentu srpske kosarke? Vama je znalcima Lazic pojam igraca - delija,gine,srce na teren i ostale nebuloze,ovakav kao Bogdan se radja jednom u 20 godina zapamtite limenke.

Igrace Djenka

pre 9 godina

@Ne znam kako nije sramota ove iz ''sledece sezone'' da pisu saljive komentare i da omalovazavaju Bogdana kad je decko davao 30+p u seriji protiv njhovog kluba,imate li malo postovanja prema takvoj partiji i prema najvecem talentu srpske kosarke? Vama je znalcima Lazic pojam igraca - delija,gine,srce na teren i ostale nebuloze,ovakav kao Bogdan se radja jednom u 20 godina zapamtite limenke.
(vase vreme (opet) nije doslo, 27. jun 2014 12:34)

Kazes srpske kosarke a sinoc na draftu predstavljen kako igra za Hrvatsku repku. Mali se vec odlucio ko je i sta je ili si zaboravio

Stella

pre 9 godina

Ovo sto sam nacuo za Bajern je dobra solucija za Partizan: vama velike pare da pokrpite neka dugovanja i dovedete iole pristojnu zamenu, njima igrac top klase koji moze puno da napreduje i igra EL. Partizanu treba u narednoj godini da rade vise na stabilizaciji i uspostavljanju ekonomski odrzivog sistema, nego da jure uspeh u EK. Za ABA cete biti konkurentni. Ako je nogla Cibona ove, Igokea prosle. mozete i vi naredne godine.

pare su pare

pre 9 godina

Bolje mu je da ode u NBA na vreme, kako bi se navikao na sistem. Pominjete Nedovića, ali njemu milionče godišnje ugovor sa konstantnim rastom iz godine u godinu. On će u budućnosti dobijati šansu. Dovoljno je samo da treniraš sa NBA igračima pa da napreduješ, i još imaš na tacni vrhunske trenere koji mogu induvidualno da rade sa tobom. Sve u svemu NBA je bolja priča.

Darko

pre 9 godina

Dobro moze da napreduje u evroligi a da partizan igra cipiripi kup :)

Cipiripi kup rodjaci.
(Staridz, 27. jun 2014 11:38)

Vidimo se u januaru, i pošaljite bar zahvalnicu Ciboni.

banana liga

pre 9 godina

Reci im Bogdane da neces uopste da ces razmisliti da li ces uopste igrati za njih ako vrate, neka igraju onda Dangubic, Jokic, Micic...

Modus operandi

pre 9 godina

Jeste ... Kao sto ce Partizan da igra Euroligue ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gepek Titule, 27. jun 2014 10:23)

@"Promenio si nick negde kada je KKP u finalnoj seriji poceo da raskantava plehani orkestar za koji navijas. Ali, kao i sve druge takve, odacete nesto, lako cemo saznati koji si ti od onih sto svakog avgusta napadaju sve trofeje, a kada dodje vreme trofeja krece kukanje na sudije, gepek, trojka iz auta, i svakako prica o sledecoj sezoni."


Ja mislim da je to ovaj lik. Kad si rekao da obecava osvajanje titula, a to se poslije izjalovi, odmah mi je bilo jasno. Dakle, radi se o najpoznatijem online navijacu i kinematografu. Evo dokaza:

"Sa nekih 60% angazovanja smo dobili ovu utakmicu, ocekujem 100% kad bude bilo najvaznije a tad nam niko nece moci nista. Uzecemo i abu i domacu ligu bez vecih problema u to sam siguran. Vidi se ruka trenera, raste zajedno sa ekipom i ima trenerski potencijal, to se vidi golim okom . Pozdrav za sve Delije, a kompleksasima ostaje da mrze samo i cupaju kosu ..."
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djenka snima film, grobari statisti ..., 19. april 2014 20:27)


Obratite paznju na datum, i obecanja koja je dao, a nije ispunio. Isto kao i njegov gazda Vucko sto radi. Obeca a ne ispuni. Aj' sto ne ispuni, nego ni na B92 vise ne smiju da objave komentar u kojem se kritikuje veliki vozd.

Divos

pre 9 godina

Да ли ће Богдан у НБА, видећемо. Има доста и + и -. У Финиксу једина чиста "двојка" је Барбоса који муку мучи са повредама, и Драгић и Бледсо (ако остане) су пре свега плејеви (као и Тајлер којег су узели као 18.пика), некада сјајни шутер Хорначек није (попут половине тренера у НБА) гадљив на европске играче, верујем да би у првој (од пресудне важности) сезони могао дати шансу Богдановићу.
Опет увек се поставља дилема, када отићи у НБА? Да ли што раније са 20 или 21 годином, много је играча ван Америке који су рано започели НБА причу (Дивац, Новицки, Стојаковић, Гасол, Паркер и још доста) и оставили велики траг, али их је дупло више који нису успели, за неке би преран одлазак у НБА штетно, па и погубно деловао за каријеру.
Такође много је примера када би као сазрели и изграђени у европским клубовима играчи, у доби од 24-27 година одлазили у НБА (Дражен, Ђинобили, Калдерон, Скола, Пековић) и такође урадили велике ствари и оставили трага, али је и ту више оних који нису успели. Неспорно сви који су успели у НБА јесу изврсни играчи, али и они који нису успели не мора бити доказ лошег квалитета, једноставно неко се снађе боље, неко лошије, некад се околности добро или лоше посложе. Много зависи од избора клуба, и најважније да ли ће добити играч шансу у првој сезони. А ако се Богдан одлучи за НБА, и ако добије шансу код Хорначека, знаће је итекако искористити.

Lafayette

pre 9 godina

Definitivno nije imao srece ,jednostavno ti ameri nemaju poverenja u bele bekove,white men can't jump!E sad ja nisam tako optimist oko njegovog ostanka,mada graditi tim oko takvog igraca je prava privilegija!Partizan jednostavno nema love ,Fener i Obradovic imaju i zele ga ,prosto je tako ,plus tu je EL koju Partizan na zalost nece igrati a Bogdan je ABA i KLS vec premotao !

Dyne-O-Myte

pre 9 godina

Ej, panteri, je l' prpa? Ma ne možete nam ništa, igraćemo i taj Kup Ronketi, i prodaćemo pola tima, i krašćete nas opet, ali sve džaba - to vam je k'o da ste krenuli lopatom na bager! ;) ;) ;)

Novosadjanin

pre 9 godina

Meni zao sto ga nije uzeo Dalas da sa Kubanom pravi sow ,a vidi se da ga je hteo jbg ima je 34 pik ,a ovi ga uzeli.U Dalasu bi bio haos sa Bogijem,Dirkom,Karterom,Kalderonom i Kubanom.
http://www.mavs.com/examining-the-experts-mock-drafts/
Po meni je bolje da odes tamo gde ce te vise voleti i ceniti nego tamo gde nisi bio prvi izbor ali ni ja ni Bogdan se tu ne pitamo steta.

Koja

pre 9 godina

Promenio si nick negde kada je KKP u finalnoj seriji poceo da raskantava plehani orkestar za koji navijas. Ali, kao i sve druge takve, odacete nesto, lako cemo saznati koji si ti od onih sto svakog avgusta napadaju sve trofeje, a kada dodje vreme trofeja krece kukanje na sudije, gepek, trojka iz auta, i svakako prica o sledecoj sezoni. Onaj Gavgalj, a i Batko su za tebe olicenje gospodstva, ovaj prvi lupetara istu pricu i barem je dosledan, a drugi bar ume kao covek da istrpi kritike. Medjutim ti si, kao i tvoj klub, nestabilnog identiteta, menjas ime kako vetar duva.

Naravno da ce Bogdan ostati u Partizanu, to je Dule i rekao bar 5 puta do sada. (Labud, 27. jun 2014 11:01)

Ako je neko kukao na sudije to ste vi tastature grobarske....Zato ne licemerisi. Ma samo se ti nadaj da ce ostati...

kosta

pre 9 godina

Ljudi dosta više prepucavanja,šta imamo i jedni i drugi od toga.Ja kao Zvezdas sam svestan da ne možemo još dugo da se uporedjujemo sa Partizanom,ništa sporno,bili ste bolji jer vaša ekipa je u junu najjača a naša iscedjena kao limun.To je do trenera i koliko god Zvezda ima jači i širi roster Partizan nadje rešenje.O Bogdanu ne treba trošititi reči,najbolji bek Evrope ubedljivo.Koliko je realno da ostane ne znam.Pozdrav svim istinskim ljubiteljima sporta.

Worms Armageddon

pre 9 godina

Bogdane, hvala ti za sve. Naravno da bih voleo da ostaneš još jednu sezonu (sve bismo osvojili sa tobom), ali verovatnije je da ćeš otići. Kako god bilo, sve ti najbolje želim, zaslužio si!

bane

pre 9 godina

Prvo 2 sezone kod Zeljka pa onda NBA. Partizanu treba obestecenje, da se ratosilja dugova. Bilo bi dobro kad bi doveli Dangubica i/ili Jokica i zadrzali nekako Pavlovica. Ocekujem veliko forsiranje Milutinova i Daloa naredne sezone.

Darko.P.F.C.

pre 9 godina

Ako ostane,sledece sezone jedino radonja I nebojsa ilic da ga cuvaju,posto su izmenili celu petorku I klupu zajedno da ga cuvaju ali ne vredi nije bilo pomoci..

Darko.P.F.C.

pre 9 godina

Jel procitao neko izjavu onog analiticara sa 'draftexpresa' ,specijalizovani sajt za kosarkaske talente? Covek kaze 'Bogdan Bogdanovic je apsolutno unistio finale superlige Srbije,imao je neke cudovisne utakmice'....to je to,covek objasnio...

srle

pre 9 godina

Realno najbolje mu je da saceka sledecih 2,3 mjeseca do svjetskog i da vidi sta ce da bude sa Bledsoom i PJ Takerom oni ako odu on definitivno treba da ide u NBA odmah i da stvara svoje minute odamh i ekipi koja opet tesko da moze do Plejofa tako nece imati veliki pritisak tu, a i realno kad je Dragic uspio moze i Bogdan koji je 10 puta veci talenat sada nego sto je to Dragi bio kad je imao 22 godine...i samo bi pohvalio i Miska Raznatovica taj lik je genije kako radi on je sada namjerno na ovaj superdraft poslao Jokica znajuci da ovaj nece u prvu rundu po garantovanu zaradu vec u drugu i sad realno je da ovaj odigra 1 sezonu u Megi ili Partizanu a onda jos 1 sezonu u nekom njegovom EL klubu gdje ce mu napucati statistiku i onda ce da mu mesetari ugvor od 3-5 miliona dolara odmah kao Pekovicu ili Teletovicu, kakav gospodin stvarno zna znanje svake godine ima po 1 pik u prvoj rundu prosle godine cak i 2, tako da ne sumnjam da ce i Bogdanu sada naci nesto dobro

Trance

pre 9 godina

Ako je neko kukao Labude na razne teorije zavere i to svake godine to je onda Vujosevic ali od vase realnosti me nista ne cudi... ma tesi se, tvoja patnja upravo pocinje.

aca

pre 9 godina

Bajern mu nudi 1,8 mil € po sezoni.Nerealno je da ostane u Partizanu.
Ali ako nekim ludim spletom okolnosti ostane onda ostali timovi u regionu mogu na kolektivni odmor sledece sezone.Unistice ih.

Banat

pre 9 godina

Bogdan ce pogresiti ako ne ode u NBA. Nema sta on mnogo jos da napreduje u Evropi samo ce izgubiti godinu dana. I nemojte da pricate o nekom kaljenju za NBA kada je jedan Novicki postao MVP bez ikakve pripreme direktno iz Nemacke lige. Nedovic nije pogresio takodje. Uvek ce moci naci angazman u nekom evropskom klupu za bolji novac

dex

pre 9 godina

Mislim da je najmanje realno da ostane u Partizanu. Em Partizanu trebaju pare, em sigurno Bogdanovic ne zeli da igra za dve plate godisnje. Ostaje u Evropi, to je jedino izvesno.

Milion

pre 9 godina

Kao vatreni Zvezdaš, ali ipak pre svega Srbin, voleo bih da Bogdan ostane u Partizanu. Prvo za njega bi bilo najbolje da ostane još jednu godinu i da kao poptuno zreo i 100% afirmisan igrač napusti Srbiju. Ubeđen sam da je to bolje i za našu reprezentaciju. Treće, mnogo interesantniji derbiji bi bili sa njim, prosto veća je draž. Isto važi i za Vujoševića. Zvezda pokušava da skine Partizan i to ne bi bilo to da je trener neko drugi. Dakle, pravi Zvezdaši ne žele da Partizan propadne da bi Zvezda bila prva, niti žele da Duleta neko kaznama ukloni iz srpske košarke. Zvezda hoće titulu preko Duleta i vrhunskog Partizana. Nije mi čak ni drago što Partizan ne igra evro ligu ove godine ...Ubeđen sam da je pravo i zdravo rivalstvo moguće samo na ovakvim principima. Te moram reći bolesne želje da se Zvezda ugasi, izbaci u fudbalu u beton ligu isl... su jako opasne, a u slučaju da se ostvare ne verujem da bi stvari prošle potpuno mirno. Neke navijače možda neko kontroliše, ali postoji i nešto što niko ne može da kontroliše. Ako je moglo da dolazi na utakmice svojevremeno po 100 000 delija, za tu glavnu bitku i najvećzu utakmicu koja bi se igrala, možda i poslednju, izašlo bi bar milion. Taj milion bi tražio hapšenje svih onih koji su Zvezdu uništavali od 1991 do dan danas. Sve se zna i neće moći Zvezda da se ugasi il ida se izbaci u niži rang a da ti koji su doveli do toga prođu nekažnjeno. Ima i lopovske firme, fabrike,kompanije i biznisi da im gore do temelja.

Labud

pre 9 godina

Jeste ... Kao sto ce Partizan da igra Euroligue ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gepek Titule, 27. jun 2014 10:23)

Promenio si nick negde kada je KKP u finalnoj seriji poceo da raskantava plehani orkestar za koji navijas. Ali, kao i sve druge takve, odacete nesto, lako cemo saznati koji si ti od onih sto svakog avgusta napadaju sve trofeje, a kada dodje vreme trofeja krece kukanje na sudije, gepek, trojka iz auta, i svakako prica o sledecoj sezoni.
Onaj Gavgalj, a i Batko su za tebe olicenje gospodstva, ovaj prvi lupetara istu pricu i barem je dosledan, a drugi bar ume kao covek da istrpi kritike. Medjutim ti si, kao i tvoj klub, nestabilnog identiteta, menjas ime kako vetar duva.

Naravno da ce Bogdan ostati u Partizanu, to je Dule i rekao bar 5 puta do sada.

Ivan NS

pre 9 godina

Baš će da se naigra pored Dragiča, hahaha. Pametnije mu je da ostane još godinu dana, da brusi formu u Miki Maus Evro Kupu, ne bi li spreman dočekao nastup u NBDL razvojnoj ligi.

Otici ili ne

pre 9 godina

Za Bogdanov napredak nazalost Partizan nije vise dobra sredina i to iskljucivo jer se ne igra EL. Ako bi uspeli da ga zadrze to bi za klub bio pun pogodak jer Bogdan nema veliku platu, a daje mnogo klubu svojim igrama! Nazalost mislm da ce otici upravo jer je zanimljiv drugim EL ekipama koje mogu Partizanu platiti lepo obestecenje.

Ratko

pre 9 godina

Treba odmah ici u NBA. Ako si posvecen kosarci i ako znas znanje nema nikakvih problema da odmah stvaras svoju minutazu. Bogdan je u Partizanu igrao Euroligu i jaku ABA ligu. Sto pre u NBA to bolje.

Nolan

pre 9 godina

Ima da se prosetamo kupom Lilijane Ronketi.
DOMINIRAJ!!!
(pumprla, 27. jun 2014 10:27)

Sigurno neće ostati, javna tajna je da ga je Fenerbahče uzeo još zimus za milionče, zato hoće da otresu Kleizu da bi Bogdan imao mesta.

Kum

pre 9 godina

Bogdan ide negde (Fener, Bajern itd) gde ce dobijati platu, pa onda u NBA. Partizanu obestecenje, njemu dobre i redovne plate, vuk sit i ovce na broju.

Kum

pre 9 godina

Bogdan ide negde (Fener, Bajern itd) gde ce dobijati platu, pa onda u NBA. Partizanu obestecenje, njemu dobre i redovne plate, vuk sit i ovce na broju.

Labud

pre 9 godina

Jeste ... Kao sto ce Partizan da igra Euroligue ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gepek Titule, 27. jun 2014 10:23)

Promenio si nick negde kada je KKP u finalnoj seriji poceo da raskantava plehani orkestar za koji navijas. Ali, kao i sve druge takve, odacete nesto, lako cemo saznati koji si ti od onih sto svakog avgusta napadaju sve trofeje, a kada dodje vreme trofeja krece kukanje na sudije, gepek, trojka iz auta, i svakako prica o sledecoj sezoni.
Onaj Gavgalj, a i Batko su za tebe olicenje gospodstva, ovaj prvi lupetara istu pricu i barem je dosledan, a drugi bar ume kao covek da istrpi kritike. Medjutim ti si, kao i tvoj klub, nestabilnog identiteta, menjas ime kako vetar duva.

Naravno da ce Bogdan ostati u Partizanu, to je Dule i rekao bar 5 puta do sada.

aca

pre 9 godina

Bajern mu nudi 1,8 mil € po sezoni.Nerealno je da ostane u Partizanu.
Ali ako nekim ludim spletom okolnosti ostane onda ostali timovi u regionu mogu na kolektivni odmor sledece sezone.Unistice ih.

Dyne-O-Myte

pre 9 godina

Ej, panteri, je l' prpa? Ma ne možete nam ništa, igraćemo i taj Kup Ronketi, i prodaćemo pola tima, i krašćete nas opet, ali sve džaba - to vam je k'o da ste krenuli lopatom na bager! ;) ;) ;)

Otici ili ne

pre 9 godina

Za Bogdanov napredak nazalost Partizan nije vise dobra sredina i to iskljucivo jer se ne igra EL. Ako bi uspeli da ga zadrze to bi za klub bio pun pogodak jer Bogdan nema veliku platu, a daje mnogo klubu svojim igrama! Nazalost mislm da ce otici upravo jer je zanimljiv drugim EL ekipama koje mogu Partizanu platiti lepo obestecenje.

Darko

pre 9 godina

Dobro moze da napreduje u evroligi a da partizan igra cipiripi kup :)

Cipiripi kup rodjaci.
(Staridz, 27. jun 2014 11:38)

Vidimo se u januaru, i pošaljite bar zahvalnicu Ciboni.

Worms Armageddon

pre 9 godina

Bogdane, hvala ti za sve. Naravno da bih voleo da ostaneš još jednu sezonu (sve bismo osvojili sa tobom), ali verovatnije je da ćeš otići. Kako god bilo, sve ti najbolje želim, zaslužio si!

vase vreme (opet) nije doslo

pre 9 godina

Ne znam kako nije sramota ove iz ''sledece sezone'' da pisu saljive komentare i da omalovazavaju Bogdana kad je decko davao 30+p u seriji protiv njhovog kluba,imate li malo postovanja prema takvoj partiji i prema najvecem talentu srpske kosarke? Vama je znalcima Lazic pojam igraca - delija,gine,srce na teren i ostale nebuloze,ovakav kao Bogdan se radja jednom u 20 godina zapamtite limenke.

Batkov pedijatar

pre 9 godina

Ostaje u Partizan-Vizuri ili u Partizan-Igokei?
(Parter B, 27. jun 2014 12:40)

gde god da ostane napunice ponovo mali klub bez tradicije iz stjepana supanca 15a kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove

kosta

pre 9 godina

Ljudi dosta više prepucavanja,šta imamo i jedni i drugi od toga.Ja kao Zvezdas sam svestan da ne možemo još dugo da se uporedjujemo sa Partizanom,ništa sporno,bili ste bolji jer vaša ekipa je u junu najjača a naša iscedjena kao limun.To je do trenera i koliko god Zvezda ima jači i širi roster Partizan nadje rešenje.O Bogdanu ne treba trošititi reči,najbolji bek Evrope ubedljivo.Koliko je realno da ostane ne znam.Pozdrav svim istinskim ljubiteljima sporta.

Modus operandi

pre 9 godina

Jeste ... Kao sto ce Partizan da igra Euroligue ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gepek Titule, 27. jun 2014 10:23)

@"Promenio si nick negde kada je KKP u finalnoj seriji poceo da raskantava plehani orkestar za koji navijas. Ali, kao i sve druge takve, odacete nesto, lako cemo saznati koji si ti od onih sto svakog avgusta napadaju sve trofeje, a kada dodje vreme trofeja krece kukanje na sudije, gepek, trojka iz auta, i svakako prica o sledecoj sezoni."


Ja mislim da je to ovaj lik. Kad si rekao da obecava osvajanje titula, a to se poslije izjalovi, odmah mi je bilo jasno. Dakle, radi se o najpoznatijem online navijacu i kinematografu. Evo dokaza:

"Sa nekih 60% angazovanja smo dobili ovu utakmicu, ocekujem 100% kad bude bilo najvaznije a tad nam niko nece moci nista. Uzecemo i abu i domacu ligu bez vecih problema u to sam siguran. Vidi se ruka trenera, raste zajedno sa ekipom i ima trenerski potencijal, to se vidi golim okom . Pozdrav za sve Delije, a kompleksasima ostaje da mrze samo i cupaju kosu ..."
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djenka snima film, grobari statisti ..., 19. april 2014 20:27)


Obratite paznju na datum, i obecanja koja je dao, a nije ispunio. Isto kao i njegov gazda Vucko sto radi. Obeca a ne ispuni. Aj' sto ne ispuni, nego ni na B92 vise ne smiju da objave komentar u kojem se kritikuje veliki vozd.

Epicentar

pre 9 godina

Au kako isplivavaju kompleksi, a kako i ne bi kad akumuliras frustraciju tri decenije. Sta ono kazete, Bogdan zvezdas? Pa sta bi vam onda tek radio da nije.... ahahahahaaaaa mukice

Darko.P.F.C.

pre 9 godina

Jel procitao neko izjavu onog analiticara sa 'draftexpresa' ,specijalizovani sajt za kosarkaske talente? Covek kaze 'Bogdan Bogdanovic je apsolutno unistio finale superlige Srbije,imao je neke cudovisne utakmice'....to je to,covek objasnio...

bane

pre 9 godina

Prvo 2 sezone kod Zeljka pa onda NBA. Partizanu treba obestecenje, da se ratosilja dugova. Bilo bi dobro kad bi doveli Dangubica i/ili Jokica i zadrzali nekako Pavlovica. Ocekujem veliko forsiranje Milutinova i Daloa naredne sezone.

Stella

pre 9 godina

Ovo sto sam nacuo za Bajern je dobra solucija za Partizan: vama velike pare da pokrpite neka dugovanja i dovedete iole pristojnu zamenu, njima igrac top klase koji moze puno da napreduje i igra EL. Partizanu treba u narednoj godini da rade vise na stabilizaciji i uspostavljanju ekonomski odrzivog sistema, nego da jure uspeh u EK. Za ABA cete biti konkurentni. Ako je nogla Cibona ove, Igokea prosle. mozete i vi naredne godine.

Milion

pre 9 godina

Kao vatreni Zvezdaš, ali ipak pre svega Srbin, voleo bih da Bogdan ostane u Partizanu. Prvo za njega bi bilo najbolje da ostane još jednu godinu i da kao poptuno zreo i 100% afirmisan igrač napusti Srbiju. Ubeđen sam da je to bolje i za našu reprezentaciju. Treće, mnogo interesantniji derbiji bi bili sa njim, prosto veća je draž. Isto važi i za Vujoševića. Zvezda pokušava da skine Partizan i to ne bi bilo to da je trener neko drugi. Dakle, pravi Zvezdaši ne žele da Partizan propadne da bi Zvezda bila prva, niti žele da Duleta neko kaznama ukloni iz srpske košarke. Zvezda hoće titulu preko Duleta i vrhunskog Partizana. Nije mi čak ni drago što Partizan ne igra evro ligu ove godine ...Ubeđen sam da je pravo i zdravo rivalstvo moguće samo na ovakvim principima. Te moram reći bolesne želje da se Zvezda ugasi, izbaci u fudbalu u beton ligu isl... su jako opasne, a u slučaju da se ostvare ne verujem da bi stvari prošle potpuno mirno. Neke navijače možda neko kontroliše, ali postoji i nešto što niko ne može da kontroliše. Ako je moglo da dolazi na utakmice svojevremeno po 100 000 delija, za tu glavnu bitku i najvećzu utakmicu koja bi se igrala, možda i poslednju, izašlo bi bar milion. Taj milion bi tražio hapšenje svih onih koji su Zvezdu uništavali od 1991 do dan danas. Sve se zna i neće moći Zvezda da se ugasi il ida se izbaci u niži rang a da ti koji su doveli do toga prođu nekažnjeno. Ima i lopovske firme, fabrike,kompanije i biznisi da im gore do temelja.

Ratko

pre 9 godina

Treba odmah ici u NBA. Ako si posvecen kosarci i ako znas znanje nema nikakvih problema da odmah stvaras svoju minutazu. Bogdan je u Partizanu igrao Euroligu i jaku ABA ligu. Sto pre u NBA to bolje.

Darko.P.F.C.

pre 9 godina

Ako ostane,sledece sezone jedino radonja I nebojsa ilic da ga cuvaju,posto su izmenili celu petorku I klupu zajedno da ga cuvaju ali ne vredi nije bilo pomoci..

Nolan

pre 9 godina

Ima da se prosetamo kupom Lilijane Ronketi.
DOMINIRAJ!!!
(pumprla, 27. jun 2014 10:27)

Sigurno neće ostati, javna tajna je da ga je Fenerbahče uzeo još zimus za milionče, zato hoće da otresu Kleizu da bi Bogdan imao mesta.

dzhoni

pre 9 godina

svim ovim simpatizerima kk sledeća sezona, fmp diva telekom ili koje već ime koriste da malo osvežimo pamćenje, pošto lupaju da je bogdan pukao. ricky rubio je kao PETI pik na draftu igrao još dve sezone u evropi, pa je tek onda otišao u minesotu. a vi samo i dalje kukajte, osvojićete i vi titulu za nekih pet, deset godina...

BOGdan BOGdanovic

pre 9 godina

Mislim da je najbolje bilo da ga je Oklahoma uzela tu bi sigurno igrao 15-20 min po mecu, druga opcija je SA Greg bi mu svakako pruzio zansu ovako Finiks ne znam.Legendo ajde jos godinu u Partizan pa onda Nba volimo te.

Divos

pre 9 godina

Да ли ће Богдан у НБА, видећемо. Има доста и + и -. У Финиксу једина чиста "двојка" је Барбоса који муку мучи са повредама, и Драгић и Бледсо (ако остане) су пре свега плејеви (као и Тајлер којег су узели као 18.пика), некада сјајни шутер Хорначек није (попут половине тренера у НБА) гадљив на европске играче, верујем да би у првој (од пресудне важности) сезони могао дати шансу Богдановићу.
Опет увек се поставља дилема, када отићи у НБА? Да ли што раније са 20 или 21 годином, много је играча ван Америке који су рано започели НБА причу (Дивац, Новицки, Стојаковић, Гасол, Паркер и још доста) и оставили велики траг, али их је дупло више који нису успели, за неке би преран одлазак у НБА штетно, па и погубно деловао за каријеру.
Такође много је примера када би као сазрели и изграђени у европским клубовима играчи, у доби од 24-27 година одлазили у НБА (Дражен, Ђинобили, Калдерон, Скола, Пековић) и такође урадили велике ствари и оставили трага, али је и ту више оних који нису успели. Неспорно сви који су успели у НБА јесу изврсни играчи, али и они који нису успели не мора бити доказ лошег квалитета, једноставно неко се снађе боље, неко лошије, некад се околности добро или лоше посложе. Много зависи од избора клуба, и најважније да ли ће добити играч шансу у првој сезони. А ако се Богдан одлучи за НБА, и ако добије шансу код Хорначека, знаће је итекако искористити.

pare su pare

pre 9 godina

Bolje mu je da ode u NBA na vreme, kako bi se navikao na sistem. Pominjete Nedovića, ali njemu milionče godišnje ugovor sa konstantnim rastom iz godine u godinu. On će u budućnosti dobijati šansu. Dovoljno je samo da treniraš sa NBA igračima pa da napreduješ, i još imaš na tacni vrhunske trenere koji mogu induvidualno da rade sa tobom. Sve u svemu NBA je bolja priča.

Her Zivota

pre 9 godina

Igrace Djenka

Opusti se panteru cemu takav komentar, inace i Djoleta su pre 7 godina predstavili kao Hrvata, evo neka Bogdanovic postigne toliko kao Djokovic i svi cemo biti srecni, a sto se tebe tice glavu gore evo sada dolazi vas deo sezone, PRIPREMNE UTAKMICE, ocekujem od tvog kluba da tu pokaze svoje najbolje igre !!

Lafayette

pre 9 godina

Definitivno nije imao srece ,jednostavno ti ameri nemaju poverenja u bele bekove,white men can't jump!E sad ja nisam tako optimist oko njegovog ostanka,mada graditi tim oko takvog igraca je prava privilegija!Partizan jednostavno nema love ,Fener i Obradovic imaju i zele ga ,prosto je tako ,plus tu je EL koju Partizan na zalost nece igrati a Bogdan je ABA i KLS vec premotao !

srle

pre 9 godina

Realno najbolje mu je da saceka sledecih 2,3 mjeseca do svjetskog i da vidi sta ce da bude sa Bledsoom i PJ Takerom oni ako odu on definitivno treba da ide u NBA odmah i da stvara svoje minute odamh i ekipi koja opet tesko da moze do Plejofa tako nece imati veliki pritisak tu, a i realno kad je Dragic uspio moze i Bogdan koji je 10 puta veci talenat sada nego sto je to Dragi bio kad je imao 22 godine...i samo bi pohvalio i Miska Raznatovica taj lik je genije kako radi on je sada namjerno na ovaj superdraft poslao Jokica znajuci da ovaj nece u prvu rundu po garantovanu zaradu vec u drugu i sad realno je da ovaj odigra 1 sezonu u Megi ili Partizanu a onda jos 1 sezonu u nekom njegovom EL klubu gdje ce mu napucati statistiku i onda ce da mu mesetari ugvor od 3-5 miliona dolara odmah kao Pekovicu ili Teletovicu, kakav gospodin stvarno zna znanje svake godine ima po 1 pik u prvoj rundu prosle godine cak i 2, tako da ne sumnjam da ce i Bogdanu sada naci nesto dobro

dex

pre 9 godina

Mislim da je najmanje realno da ostane u Partizanu. Em Partizanu trebaju pare, em sigurno Bogdanovic ne zeli da igra za dve plate godisnje. Ostaje u Evropi, to je jedino izvesno.

Ivan NS

pre 9 godina

Baš će da se naigra pored Dragiča, hahaha. Pametnije mu je da ostane još godinu dana, da brusi formu u Miki Maus Evro Kupu, ne bi li spreman dočekao nastup u NBDL razvojnoj ligi.

Novosadjanin

pre 9 godina

Meni zao sto ga nije uzeo Dalas da sa Kubanom pravi sow ,a vidi se da ga je hteo jbg ima je 34 pik ,a ovi ga uzeli.U Dalasu bi bio haos sa Bogijem,Dirkom,Karterom,Kalderonom i Kubanom.
http://www.mavs.com/examining-the-experts-mock-drafts/
Po meni je bolje da odes tamo gde ce te vise voleti i ceniti nego tamo gde nisi bio prvi izbor ali ni ja ni Bogdan se tu ne pitamo steta.

Igrace Djenka

pre 9 godina

@Ne znam kako nije sramota ove iz ''sledece sezone'' da pisu saljive komentare i da omalovazavaju Bogdana kad je decko davao 30+p u seriji protiv njhovog kluba,imate li malo postovanja prema takvoj partiji i prema najvecem talentu srpske kosarke? Vama je znalcima Lazic pojam igraca - delija,gine,srce na teren i ostale nebuloze,ovakav kao Bogdan se radja jednom u 20 godina zapamtite limenke.
(vase vreme (opet) nije doslo, 27. jun 2014 12:34)

Kazes srpske kosarke a sinoc na draftu predstavljen kako igra za Hrvatsku repku. Mali se vec odlucio ko je i sta je ili si zaboravio

.

pre 9 godina

Vratice se da ga prodaju... Nema parica ako ode u NBA
(GuyFawkes, 27. jun 2014 10:25)

Nema parica ako ode u NBA?! Ajde ako ne pratis bolje ne trci da ostavlas komentar za nesto sto nisi upucen.NBA klub placa najvise 500 hiljada $ obestecenje,ali i sam igrac je duzan da isplati u odredjenom periodu odredjenu sumu,zavisno kako se dogovori sa klubom,a sve ukupno ide i do milion evra,opet zavisno kakvog je kalibra igrac.A sta si ti mislio,nekoga izaberu na draftu i mogu samo da ga pokupe,nema veze sto ima klub,ugovor?

Fener

pre 9 godina

Sto je babi milo... Kao zvezdas u detinjstvu je pokazao talenat, a kao novopeceni grobar nece propustiti priliku da uzme pare odmah. Zeljku morate da vratite dug za F 16.

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby i niko drugi Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Trance

pre 9 godina

Ako je neko kukao Labude na razne teorije zavere i to svake godine to je onda Vujosevic ali od vase realnosti me nista ne cudi... ma tesi se, tvoja patnja upravo pocinje.

Banat

pre 9 godina

Bogdan ce pogresiti ako ne ode u NBA. Nema sta on mnogo jos da napreduje u Evropi samo ce izgubiti godinu dana. I nemojte da pricate o nekom kaljenju za NBA kada je jedan Novicki postao MVP bez ikakve pripreme direktno iz Nemacke lige. Nedovic nije pogresio takodje. Uvek ce moci naci angazman u nekom evropskom klupu za bolji novac

banana liga

pre 9 godina

Reci im Bogdane da neces uopste da ces razmisliti da li ces uopste igrati za njih ako vrate, neka igraju onda Dangubic, Jokic, Micic...

P

pre 9 godina

Desilo se sve bash kao sto sam i predvideo.
Feniks je imao 3 pika ove godine, odgovarao im je Bogdanovic jer je talentovan a ima komplikovan ugovor pa im je odgovaralo da se jedan pik vrati u Evropu (odlozi za godinu, dve) i tako im oslobodi mesta u ugovoru ove sezone.
Dakle Bogdan se vraca 100% to sam rekao i pre drafta, da je za Partizan i Bogdana najbolje kada bi ga izabrao Feniks jer oni rade sa mladima i sledece sezone bi se vratio u Partizan.

navijate za fmp

pre 9 godina

Ako je neko kukao na sudije to ste vi tastature grobarske....Zato ne licemerisi. Ma samo se ti nadaj da ce ostati...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Koja, 27. jun 2014 11:10)

Covece 10 godine pisete samo o sudijama posle svakog poraza od Partizana i svake njegove titule i trofeja,nemoj da se pravis nevest.Ni jedan poraz nije bio,a da niste krivili sudije i ostavili po 200 komentara o tome.Idi na vesti od prosle godine,predprosle,ako te mrzi da ides dalje.Partizan je ove sezone izgubio 4 utakmice od CZT i ni jednom nisu pisani komentari o sudijama,sem ovaj poslednji put (iz poznatih razloga),a kod vas je to pod obavezno godinama.I nemoj Duleta da pominjes,jer ovde pricamo o komentarima.

Koja

pre 9 godina

Promenio si nick negde kada je KKP u finalnoj seriji poceo da raskantava plehani orkestar za koji navijas. Ali, kao i sve druge takve, odacete nesto, lako cemo saznati koji si ti od onih sto svakog avgusta napadaju sve trofeje, a kada dodje vreme trofeja krece kukanje na sudije, gepek, trojka iz auta, i svakako prica o sledecoj sezoni. Onaj Gavgalj, a i Batko su za tebe olicenje gospodstva, ovaj prvi lupetara istu pricu i barem je dosledan, a drugi bar ume kao covek da istrpi kritike. Medjutim ti si, kao i tvoj klub, nestabilnog identiteta, menjas ime kako vetar duva.

Naravno da ce Bogdan ostati u Partizanu, to je Dule i rekao bar 5 puta do sada. (Labud, 27. jun 2014 11:01)

Ako je neko kukao na sudije to ste vi tastature grobarske....Zato ne licemerisi. Ma samo se ti nadaj da ce ostati...

Mita

pre 9 godina

Toliko je dobar da ga nece uzimaju,vec ga ostavljaju jos jednu sezonu. U prevodu da vidimo jos jednom kako igra,pa ako se pokaze uzimamo ga. E moj Bogdane imas da prodjes gore od Nedovica.

blok 29

pre 9 godina

mislim da treba da saceka da vidi kakva ce situacija u finiksu biti, na njegovoj poziciji je nekih 5-6 igraca treba videtisa kim ce biti produzen ugovor- dragic ima ugovor, bledso treba da potpise novi ako se odluci da ostane ,tu su jos 2-3 igraca, mozda ga i trejduju jer verovatno i menadzer finiksa ceka da vidi kako ce se to kretati od 1 jula.Smesno mi sto govore da treba da ostane u Evropi jos koju godinu mislim da Bogdan jos u potpunositi nije spreman za neku vaznu ulogu ali bez problema moze da igra nekih10-15min po mecu sto je ok, i da za sezonu ili dve bude clan rotacije bilo u finiksu ili nekom drugom tim jer ima kvalitet

Novosadjanin.

pre 9 godina

(Novosadjanin, 27. jun 2014 11:55)

Da li je do toga doslo da su likovi poceli da kradu nickove. Nista protiv ali malo je smesno... :)

danko

pre 9 godina

s obzirom da partizan nece igrati euroligu,potpuni je besmisleno da on igra za partizan sledecu sezonu,mislim na njegov daljni razvoj kao igraca,ka krajnjem cilju a to je nba liga. njemu je preko potrebna liga sa vise ligaskih jacih utakmica negi sto je to jadranska liga ili domaca liga.samo se setite, danilovica,kukoca,radje, marculjonisa,stojakovica...ovde je dominantan,ali spanska liga,mozda turska....ko zna.u svakom slucaju,sve najbolje u daljoj karijeri

Metodije

pre 9 godina

Iazbran kao 27 pik od strane Feniksa?Pa zasto nisu izabrali prvog pika,ili nekog iz prvih 10? Zasto ga nije izabrao recimo Sakramento?Najvise bih voleo da Bogdanovic predje u Sakramento Kings,da bude novi Divac. :))

Ivan NS

pre 9 godina

Baš će da se naigra pored Dragiča, hahaha. Pametnije mu je da ostane još godinu dana, da brusi formu u Miki Maus Evro Kupu, ne bi li spreman dočekao nastup u NBDL razvojnoj ligi.

Igrace Djenka

pre 9 godina

@Ne znam kako nije sramota ove iz ''sledece sezone'' da pisu saljive komentare i da omalovazavaju Bogdana kad je decko davao 30+p u seriji protiv njhovog kluba,imate li malo postovanja prema takvoj partiji i prema najvecem talentu srpske kosarke? Vama je znalcima Lazic pojam igraca - delija,gine,srce na teren i ostale nebuloze,ovakav kao Bogdan se radja jednom u 20 godina zapamtite limenke.
(vase vreme (opet) nije doslo, 27. jun 2014 12:34)

Kazes srpske kosarke a sinoc na draftu predstavljen kako igra za Hrvatsku repku. Mali se vec odlucio ko je i sta je ili si zaboravio

Mita

pre 9 godina

Toliko je dobar da ga nece uzimaju,vec ga ostavljaju jos jednu sezonu. U prevodu da vidimo jos jednom kako igra,pa ako se pokaze uzimamo ga. E moj Bogdane imas da prodjes gore od Nedovica.

Fener

pre 9 godina

Sto je babi milo... Kao zvezdas u detinjstvu je pokazao talenat, a kao novopeceni grobar nece propustiti priliku da uzme pare odmah. Zeljku morate da vratite dug za F 16.

Trance

pre 9 godina

Ako je neko kukao Labude na razne teorije zavere i to svake godine to je onda Vujosevic ali od vase realnosti me nista ne cudi... ma tesi se, tvoja patnja upravo pocinje.

Ratko

pre 9 godina

Treba odmah ici u NBA. Ako si posvecen kosarci i ako znas znanje nema nikakvih problema da odmah stvaras svoju minutazu. Bogdan je u Partizanu igrao Euroligu i jaku ABA ligu. Sto pre u NBA to bolje.

Kum

pre 9 godina

Bogdan ide negde (Fener, Bajern itd) gde ce dobijati platu, pa onda u NBA. Partizanu obestecenje, njemu dobre i redovne plate, vuk sit i ovce na broju.

Koja

pre 9 godina

Promenio si nick negde kada je KKP u finalnoj seriji poceo da raskantava plehani orkestar za koji navijas. Ali, kao i sve druge takve, odacete nesto, lako cemo saznati koji si ti od onih sto svakog avgusta napadaju sve trofeje, a kada dodje vreme trofeja krece kukanje na sudije, gepek, trojka iz auta, i svakako prica o sledecoj sezoni. Onaj Gavgalj, a i Batko su za tebe olicenje gospodstva, ovaj prvi lupetara istu pricu i barem je dosledan, a drugi bar ume kao covek da istrpi kritike. Medjutim ti si, kao i tvoj klub, nestabilnog identiteta, menjas ime kako vetar duva.

Naravno da ce Bogdan ostati u Partizanu, to je Dule i rekao bar 5 puta do sada. (Labud, 27. jun 2014 11:01)

Ako je neko kukao na sudije to ste vi tastature grobarske....Zato ne licemerisi. Ma samo se ti nadaj da ce ostati...

Labud

pre 9 godina

Jeste ... Kao sto ce Partizan da igra Euroligue ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gepek Titule, 27. jun 2014 10:23)

Promenio si nick negde kada je KKP u finalnoj seriji poceo da raskantava plehani orkestar za koji navijas. Ali, kao i sve druge takve, odacete nesto, lako cemo saznati koji si ti od onih sto svakog avgusta napadaju sve trofeje, a kada dodje vreme trofeja krece kukanje na sudije, gepek, trojka iz auta, i svakako prica o sledecoj sezoni.
Onaj Gavgalj, a i Batko su za tebe olicenje gospodstva, ovaj prvi lupetara istu pricu i barem je dosledan, a drugi bar ume kao covek da istrpi kritike. Medjutim ti si, kao i tvoj klub, nestabilnog identiteta, menjas ime kako vetar duva.

Naravno da ce Bogdan ostati u Partizanu, to je Dule i rekao bar 5 puta do sada.

Nolan

pre 9 godina

Ima da se prosetamo kupom Lilijane Ronketi.
DOMINIRAJ!!!
(pumprla, 27. jun 2014 10:27)

Sigurno neće ostati, javna tajna je da ga je Fenerbahče uzeo još zimus za milionče, zato hoće da otresu Kleizu da bi Bogdan imao mesta.

aca

pre 9 godina

Bajern mu nudi 1,8 mil € po sezoni.Nerealno je da ostane u Partizanu.
Ali ako nekim ludim spletom okolnosti ostane onda ostali timovi u regionu mogu na kolektivni odmor sledece sezone.Unistice ih.

Dyne-O-Myte

pre 9 godina

Ej, panteri, je l' prpa? Ma ne možete nam ništa, igraćemo i taj Kup Ronketi, i prodaćemo pola tima, i krašćete nas opet, ali sve džaba - to vam je k'o da ste krenuli lopatom na bager! ;) ;) ;)

Banat

pre 9 godina

Bogdan ce pogresiti ako ne ode u NBA. Nema sta on mnogo jos da napreduje u Evropi samo ce izgubiti godinu dana. I nemojte da pricate o nekom kaljenju za NBA kada je jedan Novicki postao MVP bez ikakve pripreme direktno iz Nemacke lige. Nedovic nije pogresio takodje. Uvek ce moci naci angazman u nekom evropskom klupu za bolji novac

banana liga

pre 9 godina

Reci im Bogdane da neces uopste da ces razmisliti da li ces uopste igrati za njih ako vrate, neka igraju onda Dangubic, Jokic, Micic...

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby i niko drugi Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

pare su pare

pre 9 godina

Bolje mu je da ode u NBA na vreme, kako bi se navikao na sistem. Pominjete Nedovića, ali njemu milionče godišnje ugovor sa konstantnim rastom iz godine u godinu. On će u budućnosti dobijati šansu. Dovoljno je samo da treniraš sa NBA igračima pa da napreduješ, i još imaš na tacni vrhunske trenere koji mogu induvidualno da rade sa tobom. Sve u svemu NBA je bolja priča.

dzhoni

pre 9 godina

svim ovim simpatizerima kk sledeća sezona, fmp diva telekom ili koje već ime koriste da malo osvežimo pamćenje, pošto lupaju da je bogdan pukao. ricky rubio je kao PETI pik na draftu igrao još dve sezone u evropi, pa je tek onda otišao u minesotu. a vi samo i dalje kukajte, osvojićete i vi titulu za nekih pet, deset godina...

vase vreme (opet) nije doslo

pre 9 godina

Ne znam kako nije sramota ove iz ''sledece sezone'' da pisu saljive komentare i da omalovazavaju Bogdana kad je decko davao 30+p u seriji protiv njhovog kluba,imate li malo postovanja prema takvoj partiji i prema najvecem talentu srpske kosarke? Vama je znalcima Lazic pojam igraca - delija,gine,srce na teren i ostale nebuloze,ovakav kao Bogdan se radja jednom u 20 godina zapamtite limenke.

Otici ili ne

pre 9 godina

Za Bogdanov napredak nazalost Partizan nije vise dobra sredina i to iskljucivo jer se ne igra EL. Ako bi uspeli da ga zadrze to bi za klub bio pun pogodak jer Bogdan nema veliku platu, a daje mnogo klubu svojim igrama! Nazalost mislm da ce otici upravo jer je zanimljiv drugim EL ekipama koje mogu Partizanu platiti lepo obestecenje.

bane

pre 9 godina

Prvo 2 sezone kod Zeljka pa onda NBA. Partizanu treba obestecenje, da se ratosilja dugova. Bilo bi dobro kad bi doveli Dangubica i/ili Jokica i zadrzali nekako Pavlovica. Ocekujem veliko forsiranje Milutinova i Daloa naredne sezone.

Metodije

pre 9 godina

Iazbran kao 27 pik od strane Feniksa?Pa zasto nisu izabrali prvog pika,ili nekog iz prvih 10? Zasto ga nije izabrao recimo Sakramento?Najvise bih voleo da Bogdanovic predje u Sakramento Kings,da bude novi Divac. :))

Darko.P.F.C.

pre 9 godina

Ako ostane,sledece sezone jedino radonja I nebojsa ilic da ga cuvaju,posto su izmenili celu petorku I klupu zajedno da ga cuvaju ali ne vredi nije bilo pomoci..

dex

pre 9 godina

Mislim da je najmanje realno da ostane u Partizanu. Em Partizanu trebaju pare, em sigurno Bogdanovic ne zeli da igra za dve plate godisnje. Ostaje u Evropi, to je jedino izvesno.

Darko

pre 9 godina

Dobro moze da napreduje u evroligi a da partizan igra cipiripi kup :)

Cipiripi kup rodjaci.
(Staridz, 27. jun 2014 11:38)

Vidimo se u januaru, i pošaljite bar zahvalnicu Ciboni.

Batkov pedijatar

pre 9 godina

Ostaje u Partizan-Vizuri ili u Partizan-Igokei?
(Parter B, 27. jun 2014 12:40)

gde god da ostane napunice ponovo mali klub bez tradicije iz stjepana supanca 15a kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove

Epicentar

pre 9 godina

Au kako isplivavaju kompleksi, a kako i ne bi kad akumuliras frustraciju tri decenije. Sta ono kazete, Bogdan zvezdas? Pa sta bi vam onda tek radio da nije.... ahahahahaaaaa mukice

danko

pre 9 godina

s obzirom da partizan nece igrati euroligu,potpuni je besmisleno da on igra za partizan sledecu sezonu,mislim na njegov daljni razvoj kao igraca,ka krajnjem cilju a to je nba liga. njemu je preko potrebna liga sa vise ligaskih jacih utakmica negi sto je to jadranska liga ili domaca liga.samo se setite, danilovica,kukoca,radje, marculjonisa,stojakovica...ovde je dominantan,ali spanska liga,mozda turska....ko zna.u svakom slucaju,sve najbolje u daljoj karijeri

Darko.P.F.C.

pre 9 godina

Jel procitao neko izjavu onog analiticara sa 'draftexpresa' ,specijalizovani sajt za kosarkaske talente? Covek kaze 'Bogdan Bogdanovic je apsolutno unistio finale superlige Srbije,imao je neke cudovisne utakmice'....to je to,covek objasnio...

Stella

pre 9 godina

Ovo sto sam nacuo za Bajern je dobra solucija za Partizan: vama velike pare da pokrpite neka dugovanja i dovedete iole pristojnu zamenu, njima igrac top klase koji moze puno da napreduje i igra EL. Partizanu treba u narednoj godini da rade vise na stabilizaciji i uspostavljanju ekonomski odrzivog sistema, nego da jure uspeh u EK. Za ABA cete biti konkurentni. Ako je nogla Cibona ove, Igokea prosle. mozete i vi naredne godine.

BOGdan BOGdanovic

pre 9 godina

Mislim da je najbolje bilo da ga je Oklahoma uzela tu bi sigurno igrao 15-20 min po mecu, druga opcija je SA Greg bi mu svakako pruzio zansu ovako Finiks ne znam.Legendo ajde jos godinu u Partizan pa onda Nba volimo te.

Milion

pre 9 godina

Kao vatreni Zvezdaš, ali ipak pre svega Srbin, voleo bih da Bogdan ostane u Partizanu. Prvo za njega bi bilo najbolje da ostane još jednu godinu i da kao poptuno zreo i 100% afirmisan igrač napusti Srbiju. Ubeđen sam da je to bolje i za našu reprezentaciju. Treće, mnogo interesantniji derbiji bi bili sa njim, prosto veća je draž. Isto važi i za Vujoševića. Zvezda pokušava da skine Partizan i to ne bi bilo to da je trener neko drugi. Dakle, pravi Zvezdaši ne žele da Partizan propadne da bi Zvezda bila prva, niti žele da Duleta neko kaznama ukloni iz srpske košarke. Zvezda hoće titulu preko Duleta i vrhunskog Partizana. Nije mi čak ni drago što Partizan ne igra evro ligu ove godine ...Ubeđen sam da je pravo i zdravo rivalstvo moguće samo na ovakvim principima. Te moram reći bolesne želje da se Zvezda ugasi, izbaci u fudbalu u beton ligu isl... su jako opasne, a u slučaju da se ostvare ne verujem da bi stvari prošle potpuno mirno. Neke navijače možda neko kontroliše, ali postoji i nešto što niko ne može da kontroliše. Ako je moglo da dolazi na utakmice svojevremeno po 100 000 delija, za tu glavnu bitku i najvećzu utakmicu koja bi se igrala, možda i poslednju, izašlo bi bar milion. Taj milion bi tražio hapšenje svih onih koji su Zvezdu uništavali od 1991 do dan danas. Sve se zna i neće moći Zvezda da se ugasi il ida se izbaci u niži rang a da ti koji su doveli do toga prođu nekažnjeno. Ima i lopovske firme, fabrike,kompanije i biznisi da im gore do temelja.

kosta

pre 9 godina

Ljudi dosta više prepucavanja,šta imamo i jedni i drugi od toga.Ja kao Zvezdas sam svestan da ne možemo još dugo da se uporedjujemo sa Partizanom,ništa sporno,bili ste bolji jer vaša ekipa je u junu najjača a naša iscedjena kao limun.To je do trenera i koliko god Zvezda ima jači i širi roster Partizan nadje rešenje.O Bogdanu ne treba trošititi reči,najbolji bek Evrope ubedljivo.Koliko je realno da ostane ne znam.Pozdrav svim istinskim ljubiteljima sporta.

Her Zivota

pre 9 godina

Igrace Djenka

Opusti se panteru cemu takav komentar, inace i Djoleta su pre 7 godina predstavili kao Hrvata, evo neka Bogdanovic postigne toliko kao Djokovic i svi cemo biti srecni, a sto se tebe tice glavu gore evo sada dolazi vas deo sezone, PRIPREMNE UTAKMICE, ocekujem od tvog kluba da tu pokaze svoje najbolje igre !!

Worms Armageddon

pre 9 godina

Bogdane, hvala ti za sve. Naravno da bih voleo da ostaneš još jednu sezonu (sve bismo osvojili sa tobom), ali verovatnije je da ćeš otići. Kako god bilo, sve ti najbolje želim, zaslužio si!

srle

pre 9 godina

Realno najbolje mu je da saceka sledecih 2,3 mjeseca do svjetskog i da vidi sta ce da bude sa Bledsoom i PJ Takerom oni ako odu on definitivno treba da ide u NBA odmah i da stvara svoje minute odamh i ekipi koja opet tesko da moze do Plejofa tako nece imati veliki pritisak tu, a i realno kad je Dragic uspio moze i Bogdan koji je 10 puta veci talenat sada nego sto je to Dragi bio kad je imao 22 godine...i samo bi pohvalio i Miska Raznatovica taj lik je genije kako radi on je sada namjerno na ovaj superdraft poslao Jokica znajuci da ovaj nece u prvu rundu po garantovanu zaradu vec u drugu i sad realno je da ovaj odigra 1 sezonu u Megi ili Partizanu a onda jos 1 sezonu u nekom njegovom EL klubu gdje ce mu napucati statistiku i onda ce da mu mesetari ugvor od 3-5 miliona dolara odmah kao Pekovicu ili Teletovicu, kakav gospodin stvarno zna znanje svake godine ima po 1 pik u prvoj rundu prosle godine cak i 2, tako da ne sumnjam da ce i Bogdanu sada naci nesto dobro

Lafayette

pre 9 godina

Definitivno nije imao srece ,jednostavno ti ameri nemaju poverenja u bele bekove,white men can't jump!E sad ja nisam tako optimist oko njegovog ostanka,mada graditi tim oko takvog igraca je prava privilegija!Partizan jednostavno nema love ,Fener i Obradovic imaju i zele ga ,prosto je tako ,plus tu je EL koju Partizan na zalost nece igrati a Bogdan je ABA i KLS vec premotao !

Modus operandi

pre 9 godina

Jeste ... Kao sto ce Partizan da igra Euroligue ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gepek Titule, 27. jun 2014 10:23)

@"Promenio si nick negde kada je KKP u finalnoj seriji poceo da raskantava plehani orkestar za koji navijas. Ali, kao i sve druge takve, odacete nesto, lako cemo saznati koji si ti od onih sto svakog avgusta napadaju sve trofeje, a kada dodje vreme trofeja krece kukanje na sudije, gepek, trojka iz auta, i svakako prica o sledecoj sezoni."


Ja mislim da je to ovaj lik. Kad si rekao da obecava osvajanje titula, a to se poslije izjalovi, odmah mi je bilo jasno. Dakle, radi se o najpoznatijem online navijacu i kinematografu. Evo dokaza:

"Sa nekih 60% angazovanja smo dobili ovu utakmicu, ocekujem 100% kad bude bilo najvaznije a tad nam niko nece moci nista. Uzecemo i abu i domacu ligu bez vecih problema u to sam siguran. Vidi se ruka trenera, raste zajedno sa ekipom i ima trenerski potencijal, to se vidi golim okom . Pozdrav za sve Delije, a kompleksasima ostaje da mrze samo i cupaju kosu ..."
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djenka snima film, grobari statisti ..., 19. april 2014 20:27)


Obratite paznju na datum, i obecanja koja je dao, a nije ispunio. Isto kao i njegov gazda Vucko sto radi. Obeca a ne ispuni. Aj' sto ne ispuni, nego ni na B92 vise ne smiju da objave komentar u kojem se kritikuje veliki vozd.

Novosadjanin.

pre 9 godina

(Novosadjanin, 27. jun 2014 11:55)

Da li je do toga doslo da su likovi poceli da kradu nickove. Nista protiv ali malo je smesno... :)

Novosadjanin

pre 9 godina

Meni zao sto ga nije uzeo Dalas da sa Kubanom pravi sow ,a vidi se da ga je hteo jbg ima je 34 pik ,a ovi ga uzeli.U Dalasu bi bio haos sa Bogijem,Dirkom,Karterom,Kalderonom i Kubanom.
http://www.mavs.com/examining-the-experts-mock-drafts/
Po meni je bolje da odes tamo gde ce te vise voleti i ceniti nego tamo gde nisi bio prvi izbor ali ni ja ni Bogdan se tu ne pitamo steta.

Divos

pre 9 godina

Да ли ће Богдан у НБА, видећемо. Има доста и + и -. У Финиксу једина чиста "двојка" је Барбоса који муку мучи са повредама, и Драгић и Бледсо (ако остане) су пре свега плејеви (као и Тајлер којег су узели као 18.пика), некада сјајни шутер Хорначек није (попут половине тренера у НБА) гадљив на европске играче, верујем да би у првој (од пресудне важности) сезони могао дати шансу Богдановићу.
Опет увек се поставља дилема, када отићи у НБА? Да ли што раније са 20 или 21 годином, много је играча ван Америке који су рано започели НБА причу (Дивац, Новицки, Стојаковић, Гасол, Паркер и још доста) и оставили велики траг, али их је дупло више који нису успели, за неке би преран одлазак у НБА штетно, па и погубно деловао за каријеру.
Такође много је примера када би као сазрели и изграђени у европским клубовима играчи, у доби од 24-27 година одлазили у НБА (Дражен, Ђинобили, Калдерон, Скола, Пековић) и такође урадили велике ствари и оставили трага, али је и ту више оних који нису успели. Неспорно сви који су успели у НБА јесу изврсни играчи, али и они који нису успели не мора бити доказ лошег квалитета, једноставно неко се снађе боље, неко лошије, некад се околности добро или лоше посложе. Много зависи од избора клуба, и најважније да ли ће добити играч шансу у првој сезони. А ако се Богдан одлучи за НБА, и ако добије шансу код Хорначека, знаће је итекако искористити.

blok 29

pre 9 godina

mislim da treba da saceka da vidi kakva ce situacija u finiksu biti, na njegovoj poziciji je nekih 5-6 igraca treba videtisa kim ce biti produzen ugovor- dragic ima ugovor, bledso treba da potpise novi ako se odluci da ostane ,tu su jos 2-3 igraca, mozda ga i trejduju jer verovatno i menadzer finiksa ceka da vidi kako ce se to kretati od 1 jula.Smesno mi sto govore da treba da ostane u Evropi jos koju godinu mislim da Bogdan jos u potpunositi nije spreman za neku vaznu ulogu ali bez problema moze da igra nekih10-15min po mecu sto je ok, i da za sezonu ili dve bude clan rotacije bilo u finiksu ili nekom drugom tim jer ima kvalitet

P

pre 9 godina

Desilo se sve bash kao sto sam i predvideo.
Feniks je imao 3 pika ove godine, odgovarao im je Bogdanovic jer je talentovan a ima komplikovan ugovor pa im je odgovaralo da se jedan pik vrati u Evropu (odlozi za godinu, dve) i tako im oslobodi mesta u ugovoru ove sezone.
Dakle Bogdan se vraca 100% to sam rekao i pre drafta, da je za Partizan i Bogdana najbolje kada bi ga izabrao Feniks jer oni rade sa mladima i sledece sezone bi se vratio u Partizan.

.

pre 9 godina

Vratice se da ga prodaju... Nema parica ako ode u NBA
(GuyFawkes, 27. jun 2014 10:25)

Nema parica ako ode u NBA?! Ajde ako ne pratis bolje ne trci da ostavlas komentar za nesto sto nisi upucen.NBA klub placa najvise 500 hiljada $ obestecenje,ali i sam igrac je duzan da isplati u odredjenom periodu odredjenu sumu,zavisno kako se dogovori sa klubom,a sve ukupno ide i do milion evra,opet zavisno kakvog je kalibra igrac.A sta si ti mislio,nekoga izaberu na draftu i mogu samo da ga pokupe,nema veze sto ima klub,ugovor?

navijate za fmp

pre 9 godina

Ako je neko kukao na sudije to ste vi tastature grobarske....Zato ne licemerisi. Ma samo se ti nadaj da ce ostati...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Koja, 27. jun 2014 11:10)

Covece 10 godine pisete samo o sudijama posle svakog poraza od Partizana i svake njegove titule i trofeja,nemoj da se pravis nevest.Ni jedan poraz nije bio,a da niste krivili sudije i ostavili po 200 komentara o tome.Idi na vesti od prosle godine,predprosle,ako te mrzi da ides dalje.Partizan je ove sezone izgubio 4 utakmice od CZT i ni jednom nisu pisani komentari o sudijama,sem ovaj poslednji put (iz poznatih razloga),a kod vas je to pod obavezno godinama.I nemoj Duleta da pominjes,jer ovde pricamo o komentarima.