Subota, 26.10.2013.

21:49

JJ: Serena je najbolja, ali...

Jelena Janković rekla je da je Serena Vilijams najbolja na svetu, ali da se ne ponaša sportski.

Izvor: B92

JJ: Serena je najbolja, ali... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

91 Komentari

Sortiraj po:

Dermendziev

pre 10 godina

@Americanin, 27. oktobar 2013 18:00)


Borcu za ljudska prava:

Lepotane,

samo da znate da je moj ujak lepsi od Vasega!!!


Pozdrav!

a

pre 10 godina

@miloje, izvoli:
http://bleacherreport.com/articles/1120056-the-100-ugliest-people-in-sports

Uglavnom sve Americki sportisti, od Evropljana su tu lepotani: Ribéry iz Bajerna, Holandjanin Kuit, Radek Stepanek i jos par slicnih... A i NASA "lepotica" Jeca ... Ljubi je majka!
Pozdrav,
Americanin

Valter brani Mladenovac

pre 10 godina

@Mladen Mladenovac
Sve piši o Jeleni, i da je najjlepša, i da je najjzgodnija, i da nosi najjviše štikle na svetu (marke "ču"), ali ne piši da je bolja i kompletnija teniserka od Serene, jer to znači da ti nisi sa ovoga sveta i ne znaš ko je ko u tenisu ili si pritajeni Smerdljakov iz romana "Zli dusi" F.M. Dostojevskog, koji je simbol zavisti i opakog duha. Ne brukaj Mladenovac, sebe možeš.

A Miloe ne verue

pre 10 godina

Može vama Jelena da bude i carica i lepotica, Bred Pit to ovde često ponavlja, ali istina je da je sportski portal "Bleacher Report" iz S.F. izabrao sto najružnijih sportista i da se Jelena Janković našla ne na 33. ili 31. mestu kako neki pišu, nego na 23. mestu najružnijih. Ovu vest, na osnovu izveštaja svetskih novinskih agencija prenele su i naše novine 5. aprila 2012. godine. Nisam o ovome nikada pisao, ali sad vidim da neki traže da im se dokaže ovo njeno visoko 23. mesto na listi a ja, eto, stajah rado na usluzi.

SRBkinja

pre 10 godina

@
Reci iskreno, koliko Amerikanki si licno upoznala u svom bogatom i sadrzajnom zivotu? .......
A o tome sto je za nas CARICA i NAJlepsa tenisreka... a u svetu je zavrsila na 31 mestu od 100 najruznijih sportista... o tome necemo ni da guglamo ;-)
(Americanin, 27. oktobar 2013 18:00)

Ma vazno je da si ih Ti upoznao u svom bogatom i sadrzajnom zivotu!!!!! Sve mi je KASNO kad ti je sladje tudje nego nase .
Sto se tice JJ ona je ubedljivo najzgodnija na turu a mozda i jedna od najzgodnijih sportiskinja uopste
Ima savrseno telo, kao izvajano.
Glavu nema bas ali to upotpunjuje osmehom.
Cesto se pitam kakva bi lepota bila da ima Aninu glavu ili Ana Jelenino telo.
Sarapova je strkljava ima samo duge noge,a Jeca SVE idealno.
Serena toliko ima para pa neka oprise BRE ono dupe od 40kg.
Sto se tice njenog ponasanja ispod svake kritike je.
Ali obzirom da si ti
"Americanin" normalno je da ces je braniti.

Jadan je onaj ko se odrekne svoga za šaku $$$$$$$

Serena se opet sporo kretala (trič-trač-truć)

pre 10 godina

@JJJJJJJJJJJJ...
Kakve veze Ana ima što se Serena sporo kretala i pobedila peti put zaredom najbolji reket Balkana, ženski, koji nije muški (sada je 8:4 za Serenu). Zašto uopšte pominješ Anu? Zbog kiselog Krstavca koji vam je poklonila Serena? Ana ne može sa Serenom, kao ni Azarenka ili Na Li (obe stoje katastrofalno - 12:2, 10:1 za Serenu, račuinajući i današnji meč u kome se Serena sporo kretala u prvom a brzo u trećem setu), niko ne može sa Serenom kad je zdrava, ali kako možeš ti da pominješ Anu koja vodi protiv tvoje sa 8:3, uz jedno beganje preko tarabe (Montreal 2006. kad je Ana u finalu dobila slavnu martinu Hingis), i to pola sata uoči meča? Ne greše oni koji pišu 9:3.

Drnda

pre 10 godina

Jelena je izrazito nekorektan sportista. Serena takodje.
Djokovic nije nekorektan, samo je iritantan. Ratko da je bilo iritantnijeg u istoriji. Mozda mladi Agasi.

Miloje

pre 10 godina

@(Americanin, 27. oktobar 2013 18:00)
Ajde daj link od te liste da se uverim...

JJ je prezgodna! Što se tiče lica, onako, ne previše lepa, ali ružna sigurno nije !
Kakva li je to lista najruznijih sportista na kojoj je JJ na 31. mestu ?! Nemoguće je ! Verovatno su ubacili i Anu i Sarapovu negde oko 90. mesta... hahahaha

Americanin

pre 10 godina

Serena jeste da igra "jak" tenis kao torpiljer ali je uz to, valjda što je amerikaka, primitivna i ne neguje normalne odnose prema svojim protivnicama....
(Mila, 27. oktobar 2013 11:18)

Mila , duso,
Reci iskreno, koliko Amerikanki si licno upoznala u svom bogatom i sadrzajnom zivotu? Devojka je (kao sto vidis) crnkinja i dosta joj je trebalo da probije BELI i rasisticki teniski lobi a i dan danas ima sa tim problema, kao i Venus i Sloan. Ko nije ziveo u Americi ne zna o cemu pricam.
Amerikanke primitivne?
Ne bih rekao.
Ima puno losih prideva koje bi im nametnuo, ali to ne.
(pre mozda nezainteresovane)...ali kad se o nama, Srbima prica, tu je mozda vise neka vrsta primitivizma u pitanju. Jedno, to mi sami necemo da vidimo i priznamo.
Tenis pratim vec 35 godina, i nema nista lose u Sereninom ponasanju.
Vise me boli ova Jelenina (nadam se, lose prevedena) izjava.
A o tome sto je za nas CARICA i NAJlepsa tenisreka... a u svetu je zavrsila na 31 mestu od 100 najruznijih sportista... o tome necemo ni da guglamo ;-)

MLADEN Mladenovic

pre 10 godina

Jelenu smatram daleko boljom i kompletnijom teniserkom od Serene Vilijams bez obzira na njene pobede i osvojene turnire. Naime, ona me podseća na one topove zvane "Debela Berta" kojima su u prvom svetskom ratu bombardovani položaji saveznika.Ukopana, teška, tromava, poput sumiste, koji ima snage tačno za desetak sekundi posle čega postaje samo telo koje jedva drže noge a pluća ne mogu da obezbede dovoljno kiseonika. Pored toga, služi se svim i svačim jer, kao Amerikanka verovatno smatra da joj niko ništa ne može.Čak i sudije izbegavaju da je opominju ne bi li mimoišli takvu neprijatnu situaciju?!Glumatanje, ne bi li se otupila protivnikova pažnja,koncentracija i volja su posebne "alatke". Ipak, ako je sve ovo Jelena znala, zašto to nije iskoristila?! Zar misli da bi Serena razmišljala šta je sa Jelenom Janković da je bila obrnuta situacija? Samlela bi je bez milosti, kada bi mogla sa 100:0. Jelena je imala divnu priliku ali,shodno našem srpskom mentalitetu brzo se zasitila.Serena je to jedva dočekala.Juče je Jelena pobedila samu sebe.Tenis je plemeniti sport ali, to je pre svega bespoštedni rat nerava i karaktera. Mi Srbi smo isuviše "meki" za taj, u suštini, jako agresivan sport.

City Girl

pre 10 godina

Jelena, mozda si u pravu, ali zašto onda dopustas da te uvek uhvati na iste fore. To dosta govori o tebi, isto koliko govori o njoj.

zelena trava

pre 10 godina

Da Serena ume da se ponasa nesportski - ume. Da je i Jelena poznata po tome - jeste. Citajte komentare ljubitelja tenisa iz celog sveta. Jelena je nekada bila medju najpopularnijima teniserkama na svetu. Englezi su je obozavali nakon onog Wimbledona sa Jamie Murray-em, Amerikanci je voleli, o Kinezima da ne pricam. Svima se svidjala njena licnost, imala je nekoliko velikih pobeda nad sestrama Williams, ali ostatak njenih meceva i intervjua bilo je prenemaganje, izgovaranje (jedina teniserka koja je spomenula "zenske probleme" kad je izgubila mec i to na konferenciji za stampu!), spage i price o samoj sebi. Snima film o sebi, da nauci da servira, to ne moze. Po meni, time je gubila mnogo koncentracije i mogla je da ima mnogo bolju karijeru od ove da je vise mislila na tenis, a ne koliko se kome svidja.
BTW, ne kazem da nije u pravu u pogledu Sereninog ponasanja. Ima tu mnogo vise vezano za Serenu (ne i za Venus), ali retko ko ima hrabrosti da o tome govori. Cela familija pocevsi od oca Richarda uzme da zakiva na krst tog ko se usudio i da ga u javnosti proziva za rasizam. Tako je od prvog dana otkako te devojke igraju i nikome nije vise do tih prepucavanja.

JJJJ-Jedna Je Jelena Jankovic

pre 10 godina

Ovi ovde anini navijaci sto se javljaju 'tric trac truc','budimo realni','realni ja' secate li se kada je Ivanoviceva poslednji put uzela set Sereni??? Ili pobedila Azarenku??? Ili jos bolje, ucestvovala u Istanbulu pa stigla do polufinala???! San snova! Prema tome PPSSSTT!
Jeca je bila i ostace vecno najveca evropska i balkanska diva, najveca nasa sportistkinja i najveci trend Srbije! Ma jedna je Carica Jeca, pomirite se s tim! Sto se mora nije tesko!

TEa

pre 10 godina

Samo da se zna da je Jeca uzela 2 poena vise :) Vjerujem da ce JJ sledece godine osvojiti GS i da ce svima dokazati da nije bez razloga bila najbolja na svijetu :) samo da nastavi sa radom i ovakvom igrom,monogo srece

Trič-trač-truć

pre 10 godina

@minaa
Ti kao i nadaZR, baš te briga što Srbija nema mora. Deset puta J. pobedila S??? Nemaš pojma, Serena vodi sa 8:4, a pet poslednujih susreta, kad je Serana ozdravila i zalečila povrede, dobila je sa 5:0. Poslednji put Serena je izgubila pre četiri godine i ubrzo posle toga otišla je u bolnicu na operaciju, lečenje je trajalo devet meseci. Serena je posle svega rekla - "Mislila sam da se nikad više neću vratiti tenisu...", jer je njena bolest bila opasna (tromb u plućnoj arteriji). Ne otkrivam ništa sam, to su objavili mnogi poznati svetski mediji.

MOravac

pre 10 godina

Zanimljivo je da ovde niko ne pominje da je 14 gemova osvojila Serana koja je pobedila ali i Jelena koja je izgubila, osvojila je, isto, 14 gemova !

Lep uspeh.

Zasto se to ovde ne pominje a pominjalo bi se da je Serena izgubila.

Ovako je Serena bas imala srece, ali se to ne navodi i ne istice.

vise se poducavaj

pre 10 godina

WEATHER ne ispravljam ja nikoga,cak sam rekao da o predajama(davnim) necemo pricati. Ali tebe ispravljam: kaze se ja bih,ti bi,oni bi... Ne moze se reci "ti bih mogao"... Prelistaj malo knjigu srpskog iz 3. osnovne

Fer plej

pre 10 godina

Odavno se Serena ne ponasa korektno na mecevima, bas onako kako je JJ opisala, i to uvek kada joj ne ide ili se umori. Pravi duge pauze, po nekoliko puta (i kada nema vetra) zamajava protivnicu prilikom servisiranja, mnoge je meceve tako dobila. Sve vise podseca na Marion Bartoli koja je istim trikovima zavaravala protivnice i dobijala meceve.

minaa

pre 10 godina

Pa Jeco naravno da te ova ne podnosi, pobedila si je 10 puta. Nikad ne zaboravljamo Rim 2009 kad si provozala jednu sestru pa drugu. To moze samo nasa Jeca, dok neko ne moze ni set da im uzme.
Tako da ponovicu jos hiljadu puta ako treba -Jelena Jankovic je naJJbolja teniserka sveta, za nas si vec osvojila ISTANBUL Jeco!!!

slavoljub

pre 10 godina

Serena se prenemagala veci deo meca.
Toliko je superiorna da je mogla da dobije mec 6 0, 6 0, u dva seta.
Zalostan je zenski tenis.
Tesko da jedva stoji na nogama, a onda u sledecoj sekundi trci kao nenormalna. To ne biva.

Lestrange

pre 10 godina

Jeco, bila si i vise nego odlicna. Pruziti Sereni toliki otpor i doci do polufinala medju 8 najboljih nije mala stvar. Samo napred. JELENA

Ćuti, bre, kevo!

pre 10 godina

Nije tajna da Serena ne "obožava" Jelenu. Da li je jedina? Radvanska je pravila njene karikature, Šarapova pomenula njene silne predaje. Da li je to slučajno? Pre četiri godine Jelena je za novine rekla (citiram sve tačno, jer sam to zapisao u svom teniskom notesu): "Ja sam najbolja na svetu... a druga... pa ne znam... eventualno Serena... Ja nju pobeđujem osmehom a ona mene svojom debelom butinom... Ne razmišljam o svojim protivnicama, neka one razmišljaju o meni..."). Možda se ovde mnogima dopadaju ovakve izjave, ali balkanski duh nije na ceni u svetu.

Jeleni "Nagrada osoblja turnira"

pre 10 godina

Sa vama koji ne vidite da je naša Jeca evropska i svetska diva i po igri i po ponašanju ne vredi polemisati. Jeste u Madridu imitirala Anu i puručila joj u kamere, glasno da smo svi čuli, da "pk" ali još pre pola godine nastupio je institut zastarelosti. Neki pišu da psuje. Tačno, ali Vrhovni sud Amerike odlučio je da psovke nisu uvrede, zato je pre početka turnira, jer nije bilo nikakvih pravnih smetnji, dobila prestižnu "Nagradu osoblja turnira" i o tome na tviteru obavestila javnost. To su preneli svi naši tabloidi, naslovima krupnijim od teniskih loptica, ali vi malo čitate ugledne novine. Ubeđen sam da je ova nagrada izazvala ljubomoru i bes kod Serene i da se zato sporo kretala.

Klaudije

pre 10 godina

Jelena ima svoje botove, kao što ih jedan poznati političar ima, i kad je neko pogodi u metu, kad joj napiše da je vodeća u nesportskom ponašanju na terenu i u izjavama, tada mašina proradi i tu se nađe i po trista minusa. I obrnto, kad se napiše da je Jelena kao čovek carica a Serena nula, tada botovi pošalju trista preporuka. Da li to neko organizuje? Neki štab za zaštitu lika i dela naše carice. Možda naša Jeca ima neke zasluge za to? Liči to na nju. Kad izgubi, tada se javi nekom ekskluzivom, kao ukrali joj torbu "luj piton" na Jelisejskim poljima, ili je na izlasku iz avijona slomila štiklu visoku 27 centimetara, marke "ču". Pa što nosi "najvišlje" štikle na turu?

Miloje

pre 10 godina

@Budimo realni Ma gde je ovde JJ osporila Serenine titule ??? Pročitaj tekst ! JJ je komentarisala Serenino nesportsko ponašanje a sama je rekla da je Serena najbolja ! Šta bre spominjes reprezentaciju, pa JJ je već odigrala više mečeva za našu rep. nego bilo koji drugi teniser/ka !!! Da nije bilo nje, ove naše bi se još uvek vukle po evro-africkoj zoni !!!!

Sneža

pre 10 godina

Zviždanje publike, najbolje potvrđuje Serenino jučerašnje, sportsko ponašanje, a publika joj JESTE ZVIŽDALA!!! Izgleda, da su pojedine komentare pisali oni, koji meč nisu gledali, kao i oni, kojima je sve tuđe slađe????
Kakve veze imaju Serenine titule sa, po ko zna koji put, prenemaganjem po terenu??? Ili sa pretnjama linijskom sudiji da će joj “ zabiti lopticu u grlo”??? Sa podizanjem ruke da nije spremna, u trenutku kada je protivnica htela da servira???
Ovde je reč o Sereninom ponašanju.

Andjela

pre 10 godina

(Anđ & Zr, 27. oktobar 2013 01:29) Da, odlično je igrala. To joj je domet. Znaš svako ima svoje pragove. Ima nekoliko igračica boljih od nje, šta je tu sporno? Ništa!

WEATHER

pre 10 godina

@vise se poducavaj
A mogao bih i ti da se poducis ako coveka vec ispravljas!Novak je nakon 2010.predao 2 meca,protiv murraya u cinncinatiju 2011. i iste godine protiv Delpa u davis cupu! Ako ispravljas nemoj sebe da dodatno brukas!

Mila

pre 10 godina

Serena jeste da igra "jak" tenis kao torpiljer ali je uz to, valjda što je amerikaka, primitivna i ne neguje normalne odnose prema svojim protivnicama. Juče u završnoj reči i ne pomenu JJ. Setimo se samo njenih izjava o Šarapovoj. Nole je za to pravi primer o bilo kom protivniku da se radi.

jelena

pre 10 godina

... i jos da dodam da bez obzira na svr zalosno je to sto JJ nije uspela sa dobije protivnicu koja je igrala dosta ispod svojih mogucnosti...

luk

pre 10 godina

Jelenina izjava je odlicna. Rekla je da je Serena ubjedljivo najbolja i da zasluzuje biti tu gdje jeste ali da se ne ponasa sportski. Jelena je u pravu.
I ne spominjite Fed cup, da nije Jelene sad bi bili u evroafrickoj zoni.

jelena

pre 10 godina

Gledala sam mec i sve sto je Jelena rekla je apsolutno tacno. Serena se izmedju poena vukla po terenu, pravila grimase cak i plakala i u jednom trenutku prestala da igra pa su je navijavi izvizdali. Kada igrate protiv takve protivnice tesko je zadrzati fokus i primeniti taktiku, mada Jelena kao profesionalac tereba da razmislja samo o svojoj igri.Tesko je primeniti taktiku ako je uopste imate. Ona u jednom trenutku ima razorne servise i forhende a u sledecem servira kao rekreativka.

only fools and horses

pre 10 godina

(vise se poducavaj, 27. oktobar 2013 09:05)@
Pa gde Novaka nađe da povezuješ sa nesportskim ponašanjem. Jedinog tenisera koji aplaudira protivniku čak i posle poena koji su vrlo važni u meču. Jedinog tenisera koga protivnici pitaju da li je bio aut, odnosno da li da traže čelendž. A meč nije predao još od 2010, kada je stvarno imao zdravstvenih problema, odnosno pre te, sad već čuvene i često osporavane bezgluteinske djete (a verujte mi lično sam video koliko ta bezgluteinska djeta zna da bukvalno preporodi obične ljude a kamoli vrhunske sportiste).

U redu

pre 10 godina

Serena je uzela Nadalovu taktiku iz ovogodisnjeg finala US Opena protiv Novaka.

Maksimalno je usporila igru.

Mec je bio potpuno propaganda antitenisa, nije bilo meca, zapravo, bilo je svima mucno mada je Jelena pokusavala, ostajala vesela, borbena, trcala, osmehivala se, ... ali ovaj mec je bio ... bez izazova.

Serena ocito ima problema kada igra s Jelenom, ona njoj ne odgovara ni po igri ni po karakteru, jednostavno Jelena je svoja i nepredvidiva a Serena se tu ne oseca prijatno i ponovo se videlo da je Jelena imala ali se isto videlo da Jelena nije savladala sopstveni nedostatak samopouzdanja - umesto da dobije lako prvi set Jelena posle vodjstva od 1:3 u prvom setu pre svoje serve uzima i namesta rep, popravlja kosu - sto samo govori o velikoj nervozi, frci, o neverovanju u sebe i svoje udarce i naravno da je Serena to videla i odmah vratila brejk.

Steta za Jelenu jos jednom - ali valjda je ona ipak zadovoljna jer dobiti toliku lovu ,ako pogleda obican svet, koji isto nesto uci, vezba, radi, ustaje svako jutro a te pare ni ne vidi vecina nikada u zivotu...verovatno je vrlo zadovoljna pa se zato i ne sekira previse i ne aka toliko za tom loptom vec joj je pocesto sve to oko tenisa glupavo i blesavo i do suza smesno...

vise se poducavaj

pre 10 godina

Obozavam nase tenisere I sportiste,Novaka posle porodice najvise... Ali dacu vam jedan primer koliko smo nerealni I glupi. Serenino ponasanje kada gubi? Pa je pljujemo! Hocemo reci istinu I komentarisati Noletovo ponasanje kada gubi? O proslosti I predajama necemo. Sta je sa danasnjim grimasama,ne daj boze protivnik pogodi 2x liniju,odmah dizanje ruku I gledanje u strucni stab,pa gubljenje 7x ravnoteze u jednom gemu(I to je ometanje protivnika,nadam se da znate o kom mecu pricam),pa ako neko odservira as na brejk loptu,isto mahanje glavom kao je li moguce da ima tako srece it'd it'd. Gledajmo prvo nase dvoriste. Napred Nole,idemo po Pariz

alejandro

pre 10 godina

Jesam navijač J.J. ali na ovom turniru nije blistala ruku na srce! Sa samo jednom pobedom igrala je polufinale. Mogla je i morala više da pruži protiv Na Li a naročito Sare Erani! Ovako ispade da joj je Serena kriva! I jeste nikad u finale ne stigne neko ko to ne zasluži, izvini Jeco nisi zaslužila da igraš finale!

Dr

pre 10 godina

Nasla se prava "carica" da komentira nesportsko ponasanje.Kako je samo nije sram!Da li se seca svojih nesportskih postupaka,a ima ih na pretek.
Bolje da cuti i uzme svoje parice.

Dejooo

pre 10 godina

Jelena je covek! I meni je ovako 100 x draza nego da
Ima duplo vise titula i GS od Serena, a da se ponasa kao ona. Nek ona nista vise ne osvoji, ali nek ostane covek! Nasmejana, iskrena, bez foliranja i glume. :)

Budimo realni

pre 10 godina

Citam komentare i ne mogu da verujem, ostrascena grupa jeleninih fanova ponavlja nebuloznu izjavu jankoviceve. Gospodo, 17GS titula, mozda najbolja teniserka svih vremena, uz to igra za reprezentaciju svoje zemlje a sa drge strane neko ko nikad nije uzeo ni jedan GS, neko ko odbija da igra za reprezentaciju svoje zemlje... Uporedite moralna nacela pre nego sto prozborite o ne sportskom ponasanju...

Kme kmeeee

pre 10 godina

Ne znam da li je jadnije ovo sto je Jelena izjavila ili ovoliko pluseva na komentare koje je brane samo zato sto je nas?! Tipicno ponasanje losih gubitnika!
Pa gde postoji to pravilo kako ce ko da se krece (sporije ili brze) u nekom sportu? Koje je to pravilo Serena prekrsila? Sto se nije kretala kako ti zelis?
Zamisli dva boksera u ringu, jedan jedva stoji na nogama a drugi izgleda sveziji i razbacuje se snagom. I na kraju ovaj prvi pobedi jer je protivnika nadmudrio TAKTIKOM I SASVIM REGULARNO!

neko tamo

pre 10 godina

Pa moze samo da bude srecna sto je pustila i taj jedan set. Cuvala se za treci.

A sta Jelena i njeni verni navijaci kazu, da li Jelena uvek igra sportski?
- svadja sa sudijama ponekad (OK je kad ima zasto)
- svadja sa skupljacima loptice (bez potrebe)
- svadja sa nekim sa tribina (objasnite mi potrebu)
- komentari tokom meca, "Idemo" kad protivnica pogresi, pokloni, ponekad i psuje (zasto?)
- reakcije prilikom slanja i primanja servisa, kada ometa protivnicu dizanjem reketa iz samo njoj znanog razloga
- imitiranje protivnice iz svoje zemlje, koja vodi ubedljivo protiv nje


I Ana se mozda nesportski raduje kad protivnica pogresi, ali mislim da je to zbog samopouzdanja i slabe igre, pa joj svaki poen, cak i poklon, znaci. Trebala bi imati obzira kada igra protiv nase.

Tuzan je zenski tenis, a jos tuznije sto i to malo navijaca nece da vidi ove stvari. Slepo navijate za jednu od njih, a da li su na mestu...
Nisu vise u samom vrhu, pa na razne fore pokusavaju da dobiju mec.

Fernando Torres

pre 10 godina

Jelena,najveca Evropska divo, pa neko celi zivot sanja da dobije Serenu a ti si to uradila vec 5 puta a danas si bila na dva gema od toga!! Ejj! A pritom si pocistila drugu na svetuuu!!!! Ej!! Cariceee zapusila si usta svima!!!! Svima bre! Stigla si medju cetiri najbolje na najvecem WTA turniru godine. Ostaces zauvek najbolja nasa i miljenica publike na Balkanu. Najbolja si Jelena boginjo!!

Serena ne poštuje rezultate glasanja

pre 10 godina

Neko je napisao da ne mora Serena svaki servis da servira jako, ali je palo dodsta minusa i publikum je izglasao da Serena mora brzo da trči, da se što pre u 33. unori i da sve vreme servira jako kako bi još umornija bila. Onda bi je iznemoglu naša Jeca dobila. To je glas naroda i on se mora poštovati.

Kad neko postane, kao Serena, živa legenda, mišovi da se sakriju

pre 10 godina

Snukeroni, napisao si gomilu uopštenih fraza ali nikako da kažeš šta je danas Serena radila što nije bilo sportski? Sporo se kretala? Da li je autorka ove izjave svesna šta je odvalila a ti podržao? Možda nije mogla brže? Ako ti neko napiše, vrlo pažljivo i humano, da je pre tri godine imala tešku operaciju, bila je na ivici kako je sama rekla, da li ti to namerno nećeš da prihvatiš ili si čovek druge dimenzije, da ne kažem galaksije, gde žive bića koja ne znaju za godine i bolesti?

Wllaxy

pre 10 godina

Sram te bilo! Koliko si ti puta folirala i trazila medicinski tajm aut... Imas vise srece nego pameti i ne zaboravi da si tamo, jer je sampionka Sarapova otkazala ucesce.
(Tanja, 26. oktobar 2013 22:08)

Kakve gluposti. Serena je za 10 klasa bolja teniserka od nje, o čemu ona priča. Bila je prva kada je igrala 29 mečeva godišnje i ni jedna od jakih teniserki (Enan, Klajsterova, Vilijam sestre, Šarapova..) nisu igrale.
(Nina, 26. oktobar 2013 23:26)

Tanja i Nina bolje se pokrijte usima i ne blamirajte se vise, narocito kada nemate pojma ni o tenisu ni o matematici!!!

Za Tanju jedna vrlo bitna informacija - Jelena bi svakako igrala cak i da Sarapova nije otkazala ucesce jer bi u tom slucaju prekobrojna bila Kerberova!

Za Ninu informacija da je Jelena te godine odigrala ubedljivo najvise meceva od svih teniserki a ne 29 meceva koliko si izvukla ko zna odakle. Takodje to da navedene igracice nisu igrale je jos malo lupetanja jer je recimo Venus dobila u finalu u Rimu dok je od Serene izgubila u finalu US opena.

Mislim da bi, pre nego sto sledeci put nesto odvalite, trebale bar malo da se obavestite o temi o kojoj pisete kako ne bi ispale poprilicno smesne!

miroslav

pre 10 godina

А Јецо колико би ГЕМОВА узела да је Серена играла ПУНОМ снагом???

А Јецо зашто си изгубила јуче од ЕРАНИ!!?? ... Да ли је то спортски, калкулисати и чувати снагу за наредни меч ??

Видиш ТРУН у туђем оку, а не видиш БРВНО у свом.

Anđ & Zr

pre 10 godina

@Anđela
Čestitaš odličnu igru na turniru a od četiri meča tri je izgubila. Azarenka je izgubila jer je povređena već duže vreme. Pre meča sa Jelenom namučila se sa Sarom, obnovila povredu a Jeleni je ovo bio prvi meč na turniru. Žreb je važniji od trenera. Pre ovog meča Azarenka je imala četiri uzastopne pobede. Ti tenis ne pratiš kako to neki naši "sajtovci" rade, detaljno, zato se malo pritaji, a to pre svega važi za @naduZR, koja ime piše malim slovom.

Jadna Serena, u Srbiji ona "strada", ovo je Balkan

pre 10 godina

Ovo je Jelena, optužuje Serenu da se kretala sporo, kad je gubila, a onda bi odjednom počela da pogađa prve servise. Kako našoj fer-plej teniserki nije palo na um da je Sreni danas bilo loše? Desilo se to nedavno, kad je plakala zbog bola, i danas se to desilo. zašto Jelena misli da je Serena sve to glumatala? Serena je predala možda dva-tri meča za 17 godina igranja, kad je zaista bila povređena. Kad uvek sumnjaš u druge, to može da bude i psihološko projektovanje samog sebe. Ako se nešto zagubi, lopov će odmah pomisliti da je to neko ukrao, oni koji ne kradu kazaće - polako, ajde da bolje pogledamo...

ajjde

pre 10 godina

@(stefan, 26. oktobar 2013 22:39)
Ti si nasao Jeleni Jankovic da govoris koga ce ona komentarisati! Pa nece tebe komentarisati, danas je igrala protiv Serene W., jedne obicne folirantkinje!

dragan

pre 10 godina

Ovo kao da u fudbalu protivnicki igrac kaze golmanu ajde se pomeri da ti dam gol.Kako ce Serena igrati to je njena stvar dok je po pravilima.Ovde nema nijedne ocene igre JJ koja je katastrofa.Sesre vilijams su pre nekolko god resile da neigraju na svakom turniru nego samo na jakim turnirima koji donose dovoljno bodova za prvo mesto.

Emil_MKD

pre 10 godina

(Tanja, 26. oktobar 2013 22:08)

Uglavnom nemash pojma sta pricash.
Prvo Jelena se kvalifikovala za Istanbul kao osma na rankingu i bila bi tu ida Sharapova nije povredjena. Kerber se kavlifikovala kao 9-ta nastupila je umesto Marije.

Drugo Jelena igra iznavredno ove godine. Potpuno zasluzeno je pobedila Azarenku (ako je Victoria povredjena ne bi onako zbrisala Errani), uzela set i protiv Na Li i protiv Serene i borila se do kraja. A bash ove dve igraju finale.

I trece, sta tebi smeta sto se Jelena dera na svog brata u toku utkamice i psuje naokolo ? Ako joj je to potrebno da se isprazni i da smiri stres, onda neka se slobodno dere i psuje. Samo neka produzi nagornu liniju forme i u 2014 godine.

Toliko

Nina

pre 10 godina

Kakve gluposti. Serena je za 10 klasa bolja teniserka od nje, o čemu ona priča. Bila je prva kada je igrala 29 mečeva godišnje i ni jedna od jakih teniserki (Enan, Klajsterova, Vilijam sestre, Šarapova..) nisu igrale. Svašta. Neka bude srećna što je dogurala do polufinala.

kazujosi funaki

pre 10 godina

Fora bi bila da si joj predala mec tada kad je imala najvise problema i kad nije "mogla" da se krece. Jeste glupo, ti se trudis, trcis, a protivnik stoji, kao da umire. Ako ne mozes da igras predaj brate, ako neces predacu ja tebi. Cisto foliranje. Tako je i Marey dobio Troickog onomad.

aca

pre 10 godina

Ova Serena je navece tenisko DNO ikada vidjeno, ali svaki put u svojoj karijeri kad je gubila prenemagala se folirala povrede kretala se po terenu kao prebijena trazila medikal tajmaute i onda odjednom kao nova nista joj nije i dobija mec, UZAS KATASTROFA!

Miloje

pre 10 godina

Ako je rekla!!!
Nista nije izlagala, bas mi je milo sto je rekla istinu!
Vi sto pricate da Serena ima 17 GS-a ili da je ne znam ja koliko dobra teniserka stoji, bolja je od svih aktivnih teniserki, Jelena to nije osporila, ona je samo rekla istinu o Sereninoj licnosti!

smb

pre 10 godina

Pa dobro, da li ste vi koji ste odmah skočili na JJ, uopšte gledali meč ? Serena, kao npr. Andy Murray, kad god joj ne ide, uvek glumi da joj nije dobro , da je povređena, a čim joj krene leti po terenu, ništa je ne boli.
JJ je u pravu, to je krajnje nesportsko ponašanje, jer utiče na onoga ko je sa druge strane mreže, tako što izgubi fokus i oštrinu.
Pa šta ako ima gomilu GS titula? Nije svetica, niti bezgrešna. Naprotiv, ima previše agresivnih istupa tipa "I'll kill you" i sl. Kad odbije doping kontrolu, onda se uplašila da su provalnici... i ne dobije ni dan, a kamoli 18 meseci kazne. Muka mi je i od nje, i od USA ( i ostalih siledžija ), a najviše od ovih naših čepova

Snukeroni

pre 10 godina

Samo slep covek nije video sta se danas desavalo na terenu. Po mom misljenju to je pre svega sramota za tenis, zajedno sa Azarenkinom dramom juce, samo jos vise srozava nivo zenskog tenisa. Serena ima imbecilnu taktiku i to nije sportski [nevezano od toga da li gubi ili pobedjuje]. To je druga dimenzija koja zahteva i neke druge stvari od samog udaranja po loptici.

Niko ne spori da je Serena bolja teniserka, pa i Jalelna je sama rekla.
Neki ljudi su stvarno ograniceni.

Bravo JJ za izjavu i teniserke po meni treba javno i jasno da se izjasnjavaju po pitanjima koje se ticu tenisa i sporta uopste - jer u tom slucaju ne bi bilo vristanja od preko 100 decibela i ovih idijotarija od danas i juce :()

Mladjo

pre 10 godina

Neću Jelena da komentarišem tvoju igru,a ni Sereninu.Hoću samo da kažem da si ti jedan rijedak slučaj u sportu,uvijek nasmijana i kada gubiš i kada pobjedjuješ.Tako treba,BRAVO.

ultrasrbin

pre 10 godina

(Nikola, 26. oktobar 2013 22:10)
Jelena je pametnima objasnila da je Serena folirant i manipulator. Da koristi nesportske metode za zbinjovanje protivnika. Onim zlonamernim je Jelena dala slagvort za ovakve komentare kao sto je tvoj.

II

pre 10 godina

O cemu to svi ovde pisu? Jeleni smeta nesportsko ponasanje Serene V.? A sta si ti juce radila protiv Sare Erani? Sve ti je smetalo i nikako nisi mogla da se koncentrises na igru. Nisam nikakav fan ali navijam za nase pa i za Jelenu ali trebas biti objektivan. Jelena, nazalost, nikad nije bila stof za velike uspehe jer je pre svega "zvezda" a onda teniserka. Izadje na teren i u ovakvo vaznom mecu ona se smeje, to valjda spada u koncentraciju. Njoj je najvaznije da pokaze koliko je "vazna" i ta umisljenost ju je uvek sprecavala da postigne najvece rezultate, da osvoji GS. Mentalno je daleko od pobednika, jako daleko i nikad to nije mogla da shvati niti ju je to interesovalo. Biti "zvezdica" je njoj najvaznije!

noleisthebest

pre 10 godina

Svaka cast Jeleni za ovo!
Serena jeste sjajna teniserka ali ne ume da se ponasa kao sampion.
Kad pobedjuje nikad "sladja" a jad gubi - odvratna je, i ima dugu istoriju incidenata, protiv Stosur, protiv Klajsters, cak i protiv one sicusne Radvanske se nekimdan drala u lice kompomahnitala,zver....neki to zovu roid rage, a neki panic attack kad testeri pokicaju na vrata...
A da ne pomonjem onaj blam sa linijskim sudijom pre par godina....

krastavčević

pre 10 godina

Tačno tako Jelena! Serena fenomenalna teniserka, a kao čovek 000....
Sutra joj neće pomoći prenemaganje. Na Li pobedjuje, sjajna, kulturna i vaspitana teniserka iz Kine osvaja pobednički pehar, 2:0!

nada ZR

pre 10 godina

blago se izrazila Jelena,ona je FOLIRANT,nikada,sportista,nikada dama cemu toliko tezi.To sto je prva ne daje joj za pravo da se pretvara,voli da je zale ali publika izvizdala.Smucila mi se za sva vremena,samo da se oporave Azarenka i Sarapova pogotoivo Sarapova jer Serena je ne voli samo zato sto je za nju mis sveta.JJ je sada nacela polako cerace se one jos.

JJ&Maria Sharapova fan

pre 10 godina

E neka si ovo rekla. To nece promeniti kako se Serena ponasa na terenu, ali makar da bude svesna da je odavno provaljena sa svim svojim forama za dobijanje meceva. Jos se secam onog Madrida 2010 kada ju je Jelena dobila posle tajbrejka treceg seta i spasene mec lopte, kada je Serena podizala ruku kao da nije spremna za servis posto Jelena vec baci lopticu i time je dekoncentrisala (ako me secanje dobro sluzi, slican scenario njihovom finalu US Opena 2008, kad je tad fizicki mng bolje pripremljenoj Jeleni maltene ukrala trofej), a isto je radila i u finalu ovogodisnjeg Carlstona. Zena je vrhunski igrac, ali je nula od sportiste.

ČOVEK IZ DRUGE DIMENZIJE

pre 10 godina

Bravo JJ! Sve što je rekla na mestu je. Posle Jelene, Serena mi je bila najdraža teniserka. Pre svega sam je respektovao zbog svega što je uradila. Nema meča koji nisam pratio kad JJ igra i nikad do današnjeg dana mi nije smetalo Serenino ponašanje, a mnogi su ga osuđivali. Ovo danas je tako sramotno, ružno i ponižavajuće za nas gledaoce. Serenu više pratiti neću (briga nju za to). Onakvo mrcvarenje, glumatanje i nipodaštavanje Jelene kao protivnika je za svaku osudu. Šampionka uvek, ali čovek nikad. Jeleni čestitke za odličnu sezonu. Želim joj još mnogo uspeha u 2014. Hvala Bogu odmoriće se i ona a i ja. Toliko je volim i u isto vreme mnogo stresa preguram tokom sezone. Pozdrav za sve do sledeće sezone.

Iskreno

pre 10 godina

Jelena, nema ali, veruj mi. Jeste najbolja ne samo zato što je na prvom mestu liste nego ima mnogo jačih razloga. Danas nije njoj nešto bilo dobro, ali ja neću da predviđam šta je. Znam samo da je pre tri godine imala tešku operaciju i da je posle duge i naporne sezone, s obzirom da je u 33. godini, teško igrala i jedva se kretala. Kao nekada, kada si je četiri puta dobila. Igrala si danas odlično. Nisi ti to "ali" iz naslova ni pomenula, to dopisnici dopisuju.

Andjela

pre 10 godina

Prvo čestitam Jeleni odlično je igrala na turniru! Drugo mislim da preteruje kad optužule Serenu. To je deo igre (taktika,...) zašto da uvek servira sa punom snagom i tsl? Nije to nikakvo nesportsko ponašanje.

Miki

pre 10 godina

Jankoviceva, cemu to? Bolje cuti i pokloni se kraljici tenisa. Ocigledno je imala problema danas, pa i takva te je pobedila. Da sam na tvom mestu, uzeo bih te pare i pobeg'o glavom bez obzira. A ti umesto toga pricas okolo. Bruko.

Tanja

pre 10 godina

Sram te bilo! Koliko si ti puta folirala i trazila medicinski tajm aut... Imas vise srece nego pameti i ne zaboravi da si tamo, jer je sampionka Sarapova otkazala ucesce. Ne komentarisem cesto, ali moram... Jelena spusti se na zemlju i ako hoces treniraj, ako neces, bar prestani da psujes kao kocijas u toku meca. Sram te bre bilo... E, ne ne mrzim Jelenu, samo njeno foliranje i pljuvanje je preslo sve granice dobrog ukusa. Pobedila bi Azarenku NIKAD, da ova nije povredjena.

Nikola

pre 10 godina

Ne razumem sta je problem ovde?

Serena kada gubi, ne pogadja prve servise i ne igra dobro, a kada vodi onda trci za svakom loptom, servira snazno itd...?

Jeco o cemu ti pricas leba ti? Tebi smeta to sto ona ne igra dobro kada gubi? Ili ti smeta sto igra dobro kada pobedjuje?

E Jeco Jeco....

smb

pre 10 godina

Pa dobro, da li ste vi koji ste odmah skočili na JJ, uopšte gledali meč ? Serena, kao npr. Andy Murray, kad god joj ne ide, uvek glumi da joj nije dobro , da je povređena, a čim joj krene leti po terenu, ništa je ne boli.
JJ je u pravu, to je krajnje nesportsko ponašanje, jer utiče na onoga ko je sa druge strane mreže, tako što izgubi fokus i oštrinu.
Pa šta ako ima gomilu GS titula? Nije svetica, niti bezgrešna. Naprotiv, ima previše agresivnih istupa tipa "I'll kill you" i sl. Kad odbije doping kontrolu, onda se uplašila da su provalnici... i ne dobije ni dan, a kamoli 18 meseci kazne. Muka mi je i od nje, i od USA ( i ostalih siledžija ), a najviše od ovih naših čepova

JJ&Maria Sharapova fan

pre 10 godina

E neka si ovo rekla. To nece promeniti kako se Serena ponasa na terenu, ali makar da bude svesna da je odavno provaljena sa svim svojim forama za dobijanje meceva. Jos se secam onog Madrida 2010 kada ju je Jelena dobila posle tajbrejka treceg seta i spasene mec lopte, kada je Serena podizala ruku kao da nije spremna za servis posto Jelena vec baci lopticu i time je dekoncentrisala (ako me secanje dobro sluzi, slican scenario njihovom finalu US Opena 2008, kad je tad fizicki mng bolje pripremljenoj Jeleni maltene ukrala trofej), a isto je radila i u finalu ovogodisnjeg Carlstona. Zena je vrhunski igrac, ali je nula od sportiste.

krastavčević

pre 10 godina

Tačno tako Jelena! Serena fenomenalna teniserka, a kao čovek 000....
Sutra joj neće pomoći prenemaganje. Na Li pobedjuje, sjajna, kulturna i vaspitana teniserka iz Kine osvaja pobednički pehar, 2:0!

Snukeroni

pre 10 godina

Samo slep covek nije video sta se danas desavalo na terenu. Po mom misljenju to je pre svega sramota za tenis, zajedno sa Azarenkinom dramom juce, samo jos vise srozava nivo zenskog tenisa. Serena ima imbecilnu taktiku i to nije sportski [nevezano od toga da li gubi ili pobedjuje]. To je druga dimenzija koja zahteva i neke druge stvari od samog udaranja po loptici.

Niko ne spori da je Serena bolja teniserka, pa i Jalelna je sama rekla.
Neki ljudi su stvarno ograniceni.

Bravo JJ za izjavu i teniserke po meni treba javno i jasno da se izjasnjavaju po pitanjima koje se ticu tenisa i sporta uopste - jer u tom slucaju ne bi bilo vristanja od preko 100 decibela i ovih idijotarija od danas i juce :()

Mladjo

pre 10 godina

Neću Jelena da komentarišem tvoju igru,a ni Sereninu.Hoću samo da kažem da si ti jedan rijedak slučaj u sportu,uvijek nasmijana i kada gubiš i kada pobjedjuješ.Tako treba,BRAVO.

Emil_MKD

pre 10 godina

(Tanja, 26. oktobar 2013 22:08)

Uglavnom nemash pojma sta pricash.
Prvo Jelena se kvalifikovala za Istanbul kao osma na rankingu i bila bi tu ida Sharapova nije povredjena. Kerber se kavlifikovala kao 9-ta nastupila je umesto Marije.

Drugo Jelena igra iznavredno ove godine. Potpuno zasluzeno je pobedila Azarenku (ako je Victoria povredjena ne bi onako zbrisala Errani), uzela set i protiv Na Li i protiv Serene i borila se do kraja. A bash ove dve igraju finale.

I trece, sta tebi smeta sto se Jelena dera na svog brata u toku utkamice i psuje naokolo ? Ako joj je to potrebno da se isprazni i da smiri stres, onda neka se slobodno dere i psuje. Samo neka produzi nagornu liniju forme i u 2014 godine.

Toliko

nada ZR

pre 10 godina

blago se izrazila Jelena,ona je FOLIRANT,nikada,sportista,nikada dama cemu toliko tezi.To sto je prva ne daje joj za pravo da se pretvara,voli da je zale ali publika izvizdala.Smucila mi se za sva vremena,samo da se oporave Azarenka i Sarapova pogotoivo Sarapova jer Serena je ne voli samo zato sto je za nju mis sveta.JJ je sada nacela polako cerace se one jos.

ČOVEK IZ DRUGE DIMENZIJE

pre 10 godina

Bravo JJ! Sve što je rekla na mestu je. Posle Jelene, Serena mi je bila najdraža teniserka. Pre svega sam je respektovao zbog svega što je uradila. Nema meča koji nisam pratio kad JJ igra i nikad do današnjeg dana mi nije smetalo Serenino ponašanje, a mnogi su ga osuđivali. Ovo danas je tako sramotno, ružno i ponižavajuće za nas gledaoce. Serenu više pratiti neću (briga nju za to). Onakvo mrcvarenje, glumatanje i nipodaštavanje Jelene kao protivnika je za svaku osudu. Šampionka uvek, ali čovek nikad. Jeleni čestitke za odličnu sezonu. Želim joj još mnogo uspeha u 2014. Hvala Bogu odmoriće se i ona a i ja. Toliko je volim i u isto vreme mnogo stresa preguram tokom sezone. Pozdrav za sve do sledeće sezone.

kazujosi funaki

pre 10 godina

Fora bi bila da si joj predala mec tada kad je imala najvise problema i kad nije "mogla" da se krece. Jeste glupo, ti se trudis, trcis, a protivnik stoji, kao da umire. Ako ne mozes da igras predaj brate, ako neces predacu ja tebi. Cisto foliranje. Tako je i Marey dobio Troickog onomad.

noleisthebest

pre 10 godina

Svaka cast Jeleni za ovo!
Serena jeste sjajna teniserka ali ne ume da se ponasa kao sampion.
Kad pobedjuje nikad "sladja" a jad gubi - odvratna je, i ima dugu istoriju incidenata, protiv Stosur, protiv Klajsters, cak i protiv one sicusne Radvanske se nekimdan drala u lice kompomahnitala,zver....neki to zovu roid rage, a neki panic attack kad testeri pokicaju na vrata...
A da ne pomonjem onaj blam sa linijskim sudijom pre par godina....

Miloje

pre 10 godina

Ako je rekla!!!
Nista nije izlagala, bas mi je milo sto je rekla istinu!
Vi sto pricate da Serena ima 17 GS-a ili da je ne znam ja koliko dobra teniserka stoji, bolja je od svih aktivnih teniserki, Jelena to nije osporila, ona je samo rekla istinu o Sereninoj licnosti!

aca

pre 10 godina

Ova Serena je navece tenisko DNO ikada vidjeno, ali svaki put u svojoj karijeri kad je gubila prenemagala se folirala povrede kretala se po terenu kao prebijena trazila medikal tajmaute i onda odjednom kao nova nista joj nije i dobija mec, UZAS KATASTROFA!

ultrasrbin

pre 10 godina

(Nikola, 26. oktobar 2013 22:10)
Jelena je pametnima objasnila da je Serena folirant i manipulator. Da koristi nesportske metode za zbinjovanje protivnika. Onim zlonamernim je Jelena dala slagvort za ovakve komentare kao sto je tvoj.

Nikola

pre 10 godina

Ne razumem sta je problem ovde?

Serena kada gubi, ne pogadja prve servise i ne igra dobro, a kada vodi onda trci za svakom loptom, servira snazno itd...?

Jeco o cemu ti pricas leba ti? Tebi smeta to sto ona ne igra dobro kada gubi? Ili ti smeta sto igra dobro kada pobedjuje?

E Jeco Jeco....

Tanja

pre 10 godina

Sram te bilo! Koliko si ti puta folirala i trazila medicinski tajm aut... Imas vise srece nego pameti i ne zaboravi da si tamo, jer je sampionka Sarapova otkazala ucesce. Ne komentarisem cesto, ali moram... Jelena spusti se na zemlju i ako hoces treniraj, ako neces, bar prestani da psujes kao kocijas u toku meca. Sram te bre bilo... E, ne ne mrzim Jelenu, samo njeno foliranje i pljuvanje je preslo sve granice dobrog ukusa. Pobedila bi Azarenku NIKAD, da ova nije povredjena.

Miki

pre 10 godina

Jankoviceva, cemu to? Bolje cuti i pokloni se kraljici tenisa. Ocigledno je imala problema danas, pa i takva te je pobedila. Da sam na tvom mestu, uzeo bih te pare i pobeg'o glavom bez obzira. A ti umesto toga pricas okolo. Bruko.

II

pre 10 godina

O cemu to svi ovde pisu? Jeleni smeta nesportsko ponasanje Serene V.? A sta si ti juce radila protiv Sare Erani? Sve ti je smetalo i nikako nisi mogla da se koncentrises na igru. Nisam nikakav fan ali navijam za nase pa i za Jelenu ali trebas biti objektivan. Jelena, nazalost, nikad nije bila stof za velike uspehe jer je pre svega "zvezda" a onda teniserka. Izadje na teren i u ovakvo vaznom mecu ona se smeje, to valjda spada u koncentraciju. Njoj je najvaznije da pokaze koliko je "vazna" i ta umisljenost ju je uvek sprecavala da postigne najvece rezultate, da osvoji GS. Mentalno je daleko od pobednika, jako daleko i nikad to nije mogla da shvati niti ju je to interesovalo. Biti "zvezdica" je njoj najvaznije!

Nina

pre 10 godina

Kakve gluposti. Serena je za 10 klasa bolja teniserka od nje, o čemu ona priča. Bila je prva kada je igrala 29 mečeva godišnje i ni jedna od jakih teniserki (Enan, Klajsterova, Vilijam sestre, Šarapova..) nisu igrale. Svašta. Neka bude srećna što je dogurala do polufinala.

luk

pre 10 godina

Jelenina izjava je odlicna. Rekla je da je Serena ubjedljivo najbolja i da zasluzuje biti tu gdje jeste ali da se ne ponasa sportski. Jelena je u pravu.
I ne spominjite Fed cup, da nije Jelene sad bi bili u evroafrickoj zoni.

Sneža

pre 10 godina

Zviždanje publike, najbolje potvrđuje Serenino jučerašnje, sportsko ponašanje, a publika joj JESTE ZVIŽDALA!!! Izgleda, da su pojedine komentare pisali oni, koji meč nisu gledali, kao i oni, kojima je sve tuđe slađe????
Kakve veze imaju Serenine titule sa, po ko zna koji put, prenemaganjem po terenu??? Ili sa pretnjama linijskom sudiji da će joj “ zabiti lopticu u grlo”??? Sa podizanjem ruke da nije spremna, u trenutku kada je protivnica htela da servira???
Ovde je reč o Sereninom ponašanju.

Miloje

pre 10 godina

@Budimo realni Ma gde je ovde JJ osporila Serenine titule ??? Pročitaj tekst ! JJ je komentarisala Serenino nesportsko ponašanje a sama je rekla da je Serena najbolja ! Šta bre spominjes reprezentaciju, pa JJ je već odigrala više mečeva za našu rep. nego bilo koji drugi teniser/ka !!! Da nije bilo nje, ove naše bi se još uvek vukle po evro-africkoj zoni !!!!

alejandro

pre 10 godina

Jesam navijač J.J. ali na ovom turniru nije blistala ruku na srce! Sa samo jednom pobedom igrala je polufinale. Mogla je i morala više da pruži protiv Na Li a naročito Sare Erani! Ovako ispade da joj je Serena kriva! I jeste nikad u finale ne stigne neko ko to ne zasluži, izvini Jeco nisi zaslužila da igraš finale!

Dejooo

pre 10 godina

Jelena je covek! I meni je ovako 100 x draza nego da
Ima duplo vise titula i GS od Serena, a da se ponasa kao ona. Nek ona nista vise ne osvoji, ali nek ostane covek! Nasmejana, iskrena, bez foliranja i glume. :)

Iskreno

pre 10 godina

Jelena, nema ali, veruj mi. Jeste najbolja ne samo zato što je na prvom mestu liste nego ima mnogo jačih razloga. Danas nije njoj nešto bilo dobro, ali ja neću da predviđam šta je. Znam samo da je pre tri godine imala tešku operaciju i da je posle duge i naporne sezone, s obzirom da je u 33. godini, teško igrala i jedva se kretala. Kao nekada, kada si je četiri puta dobila. Igrala si danas odlično. Nisi ti to "ali" iz naslova ni pomenula, to dopisnici dopisuju.

Wllaxy

pre 10 godina

Sram te bilo! Koliko si ti puta folirala i trazila medicinski tajm aut... Imas vise srece nego pameti i ne zaboravi da si tamo, jer je sampionka Sarapova otkazala ucesce.
(Tanja, 26. oktobar 2013 22:08)

Kakve gluposti. Serena je za 10 klasa bolja teniserka od nje, o čemu ona priča. Bila je prva kada je igrala 29 mečeva godišnje i ni jedna od jakih teniserki (Enan, Klajsterova, Vilijam sestre, Šarapova..) nisu igrale.
(Nina, 26. oktobar 2013 23:26)

Tanja i Nina bolje se pokrijte usima i ne blamirajte se vise, narocito kada nemate pojma ni o tenisu ni o matematici!!!

Za Tanju jedna vrlo bitna informacija - Jelena bi svakako igrala cak i da Sarapova nije otkazala ucesce jer bi u tom slucaju prekobrojna bila Kerberova!

Za Ninu informacija da je Jelena te godine odigrala ubedljivo najvise meceva od svih teniserki a ne 29 meceva koliko si izvukla ko zna odakle. Takodje to da navedene igracice nisu igrale je jos malo lupetanja jer je recimo Venus dobila u finalu u Rimu dok je od Serene izgubila u finalu US opena.

Mislim da bi, pre nego sto sledeci put nesto odvalite, trebale bar malo da se obavestite o temi o kojoj pisete kako ne bi ispale poprilicno smesne!

Fernando Torres

pre 10 godina

Jelena,najveca Evropska divo, pa neko celi zivot sanja da dobije Serenu a ti si to uradila vec 5 puta a danas si bila na dva gema od toga!! Ejj! A pritom si pocistila drugu na svetuuu!!!! Ej!! Cariceee zapusila si usta svima!!!! Svima bre! Stigla si medju cetiri najbolje na najvecem WTA turniru godine. Ostaces zauvek najbolja nasa i miljenica publike na Balkanu. Najbolja si Jelena boginjo!!

jelena

pre 10 godina

Gledala sam mec i sve sto je Jelena rekla je apsolutno tacno. Serena se izmedju poena vukla po terenu, pravila grimase cak i plakala i u jednom trenutku prestala da igra pa su je navijavi izvizdali. Kada igrate protiv takve protivnice tesko je zadrzati fokus i primeniti taktiku, mada Jelena kao profesionalac tereba da razmislja samo o svojoj igri.Tesko je primeniti taktiku ako je uopste imate. Ona u jednom trenutku ima razorne servise i forhende a u sledecem servira kao rekreativka.

Andjela

pre 10 godina

Prvo čestitam Jeleni odlično je igrala na turniru! Drugo mislim da preteruje kad optužule Serenu. To je deo igre (taktika,...) zašto da uvek servira sa punom snagom i tsl? Nije to nikakvo nesportsko ponašanje.

ajjde

pre 10 godina

@(stefan, 26. oktobar 2013 22:39)
Ti si nasao Jeleni Jankovic da govoris koga ce ona komentarisati! Pa nece tebe komentarisati, danas je igrala protiv Serene W., jedne obicne folirantkinje!

vise se poducavaj

pre 10 godina

Obozavam nase tenisere I sportiste,Novaka posle porodice najvise... Ali dacu vam jedan primer koliko smo nerealni I glupi. Serenino ponasanje kada gubi? Pa je pljujemo! Hocemo reci istinu I komentarisati Noletovo ponasanje kada gubi? O proslosti I predajama necemo. Sta je sa danasnjim grimasama,ne daj boze protivnik pogodi 2x liniju,odmah dizanje ruku I gledanje u strucni stab,pa gubljenje 7x ravnoteze u jednom gemu(I to je ometanje protivnika,nadam se da znate o kom mecu pricam),pa ako neko odservira as na brejk loptu,isto mahanje glavom kao je li moguce da ima tako srece it'd it'd. Gledajmo prvo nase dvoriste. Napred Nole,idemo po Pariz

only fools and horses

pre 10 godina

(vise se poducavaj, 27. oktobar 2013 09:05)@
Pa gde Novaka nađe da povezuješ sa nesportskim ponašanjem. Jedinog tenisera koji aplaudira protivniku čak i posle poena koji su vrlo važni u meču. Jedinog tenisera koga protivnici pitaju da li je bio aut, odnosno da li da traže čelendž. A meč nije predao još od 2010, kada je stvarno imao zdravstvenih problema, odnosno pre te, sad već čuvene i često osporavane bezgluteinske djete (a verujte mi lično sam video koliko ta bezgluteinska djeta zna da bukvalno preporodi obične ljude a kamoli vrhunske sportiste).

Kme kmeeee

pre 10 godina

Ne znam da li je jadnije ovo sto je Jelena izjavila ili ovoliko pluseva na komentare koje je brane samo zato sto je nas?! Tipicno ponasanje losih gubitnika!
Pa gde postoji to pravilo kako ce ko da se krece (sporije ili brze) u nekom sportu? Koje je to pravilo Serena prekrsila? Sto se nije kretala kako ti zelis?
Zamisli dva boksera u ringu, jedan jedva stoji na nogama a drugi izgleda sveziji i razbacuje se snagom. I na kraju ovaj prvi pobedi jer je protivnika nadmudrio TAKTIKOM I SASVIM REGULARNO!

miroslav

pre 10 godina

А Јецо колико би ГЕМОВА узела да је Серена играла ПУНОМ снагом???

А Јецо зашто си изгубила јуче од ЕРАНИ!!?? ... Да ли је то спортски, калкулисати и чувати снагу за наредни меч ??

Видиш ТРУН у туђем оку, а не видиш БРВНО у свом.

Dr

pre 10 godina

Nasla se prava "carica" da komentira nesportsko ponasanje.Kako je samo nije sram!Da li se seca svojih nesportskih postupaka,a ima ih na pretek.
Bolje da cuti i uzme svoje parice.

Mila

pre 10 godina

Serena jeste da igra "jak" tenis kao torpiljer ali je uz to, valjda što je amerikaka, primitivna i ne neguje normalne odnose prema svojim protivnicama. Juče u završnoj reči i ne pomenu JJ. Setimo se samo njenih izjava o Šarapovoj. Nole je za to pravi primer o bilo kom protivniku da se radi.

U redu

pre 10 godina

Serena je uzela Nadalovu taktiku iz ovogodisnjeg finala US Opena protiv Novaka.

Maksimalno je usporila igru.

Mec je bio potpuno propaganda antitenisa, nije bilo meca, zapravo, bilo je svima mucno mada je Jelena pokusavala, ostajala vesela, borbena, trcala, osmehivala se, ... ali ovaj mec je bio ... bez izazova.

Serena ocito ima problema kada igra s Jelenom, ona njoj ne odgovara ni po igri ni po karakteru, jednostavno Jelena je svoja i nepredvidiva a Serena se tu ne oseca prijatno i ponovo se videlo da je Jelena imala ali se isto videlo da Jelena nije savladala sopstveni nedostatak samopouzdanja - umesto da dobije lako prvi set Jelena posle vodjstva od 1:3 u prvom setu pre svoje serve uzima i namesta rep, popravlja kosu - sto samo govori o velikoj nervozi, frci, o neverovanju u sebe i svoje udarce i naravno da je Serena to videla i odmah vratila brejk.

Steta za Jelenu jos jednom - ali valjda je ona ipak zadovoljna jer dobiti toliku lovu ,ako pogleda obican svet, koji isto nesto uci, vezba, radi, ustaje svako jutro a te pare ni ne vidi vecina nikada u zivotu...verovatno je vrlo zadovoljna pa se zato i ne sekira previse i ne aka toliko za tom loptom vec joj je pocesto sve to oko tenisa glupavo i blesavo i do suza smesno...

Budimo realni

pre 10 godina

Citam komentare i ne mogu da verujem, ostrascena grupa jeleninih fanova ponavlja nebuloznu izjavu jankoviceve. Gospodo, 17GS titula, mozda najbolja teniserka svih vremena, uz to igra za reprezentaciju svoje zemlje a sa drge strane neko ko nikad nije uzeo ni jedan GS, neko ko odbija da igra za reprezentaciju svoje zemlje... Uporedite moralna nacela pre nego sto prozborite o ne sportskom ponasanju...

neko tamo

pre 10 godina

Pa moze samo da bude srecna sto je pustila i taj jedan set. Cuvala se za treci.

A sta Jelena i njeni verni navijaci kazu, da li Jelena uvek igra sportski?
- svadja sa sudijama ponekad (OK je kad ima zasto)
- svadja sa skupljacima loptice (bez potrebe)
- svadja sa nekim sa tribina (objasnite mi potrebu)
- komentari tokom meca, "Idemo" kad protivnica pogresi, pokloni, ponekad i psuje (zasto?)
- reakcije prilikom slanja i primanja servisa, kada ometa protivnicu dizanjem reketa iz samo njoj znanog razloga
- imitiranje protivnice iz svoje zemlje, koja vodi ubedljivo protiv nje


I Ana se mozda nesportski raduje kad protivnica pogresi, ali mislim da je to zbog samopouzdanja i slabe igre, pa joj svaki poen, cak i poklon, znaci. Trebala bi imati obzira kada igra protiv nase.

Tuzan je zenski tenis, a jos tuznije sto i to malo navijaca nece da vidi ove stvari. Slepo navijate za jednu od njih, a da li su na mestu...
Nisu vise u samom vrhu, pa na razne fore pokusavaju da dobiju mec.

TEa

pre 10 godina

Samo da se zna da je Jeca uzela 2 poena vise :) Vjerujem da ce JJ sledece godine osvojiti GS i da ce svima dokazati da nije bez razloga bila najbolja na svijetu :) samo da nastavi sa radom i ovakvom igrom,monogo srece

Ćuti, bre, kevo!

pre 10 godina

Nije tajna da Serena ne "obožava" Jelenu. Da li je jedina? Radvanska je pravila njene karikature, Šarapova pomenula njene silne predaje. Da li je to slučajno? Pre četiri godine Jelena je za novine rekla (citiram sve tačno, jer sam to zapisao u svom teniskom notesu): "Ja sam najbolja na svetu... a druga... pa ne znam... eventualno Serena... Ja nju pobeđujem osmehom a ona mene svojom debelom butinom... Ne razmišljam o svojim protivnicama, neka one razmišljaju o meni..."). Možda se ovde mnogima dopadaju ovakve izjave, ali balkanski duh nije na ceni u svetu.

Fer plej

pre 10 godina

Odavno se Serena ne ponasa korektno na mecevima, bas onako kako je JJ opisala, i to uvek kada joj ne ide ili se umori. Pravi duge pauze, po nekoliko puta (i kada nema vetra) zamajava protivnicu prilikom servisiranja, mnoge je meceve tako dobila. Sve vise podseca na Marion Bartoli koja je istim trikovima zavaravala protivnice i dobijala meceve.

MLADEN Mladenovic

pre 10 godina

Jelenu smatram daleko boljom i kompletnijom teniserkom od Serene Vilijams bez obzira na njene pobede i osvojene turnire. Naime, ona me podseća na one topove zvane "Debela Berta" kojima su u prvom svetskom ratu bombardovani položaji saveznika.Ukopana, teška, tromava, poput sumiste, koji ima snage tačno za desetak sekundi posle čega postaje samo telo koje jedva drže noge a pluća ne mogu da obezbede dovoljno kiseonika. Pored toga, služi se svim i svačim jer, kao Amerikanka verovatno smatra da joj niko ništa ne može.Čak i sudije izbegavaju da je opominju ne bi li mimoišli takvu neprijatnu situaciju?!Glumatanje, ne bi li se otupila protivnikova pažnja,koncentracija i volja su posebne "alatke". Ipak, ako je sve ovo Jelena znala, zašto to nije iskoristila?! Zar misli da bi Serena razmišljala šta je sa Jelenom Janković da je bila obrnuta situacija? Samlela bi je bez milosti, kada bi mogla sa 100:0. Jelena je imala divnu priliku ali,shodno našem srpskom mentalitetu brzo se zasitila.Serena je to jedva dočekala.Juče je Jelena pobedila samu sebe.Tenis je plemeniti sport ali, to je pre svega bespoštedni rat nerava i karaktera. Mi Srbi smo isuviše "meki" za taj, u suštini, jako agresivan sport.

MOravac

pre 10 godina

Zanimljivo je da ovde niko ne pominje da je 14 gemova osvojila Serana koja je pobedila ali i Jelena koja je izgubila, osvojila je, isto, 14 gemova !

Lep uspeh.

Zasto se to ovde ne pominje a pominjalo bi se da je Serena izgubila.

Ovako je Serena bas imala srece, ali se to ne navodi i ne istice.

minaa

pre 10 godina

Pa Jeco naravno da te ova ne podnosi, pobedila si je 10 puta. Nikad ne zaboravljamo Rim 2009 kad si provozala jednu sestru pa drugu. To moze samo nasa Jeca, dok neko ne moze ni set da im uzme.
Tako da ponovicu jos hiljadu puta ako treba -Jelena Jankovic je naJJbolja teniserka sveta, za nas si vec osvojila ISTANBUL Jeco!!!

JJJJ-Jedna Je Jelena Jankovic

pre 10 godina

Ovi ovde anini navijaci sto se javljaju 'tric trac truc','budimo realni','realni ja' secate li se kada je Ivanoviceva poslednji put uzela set Sereni??? Ili pobedila Azarenku??? Ili jos bolje, ucestvovala u Istanbulu pa stigla do polufinala???! San snova! Prema tome PPSSSTT!
Jeca je bila i ostace vecno najveca evropska i balkanska diva, najveca nasa sportistkinja i najveci trend Srbije! Ma jedna je Carica Jeca, pomirite se s tim! Sto se mora nije tesko!

Anđ & Zr

pre 10 godina

@Anđela
Čestitaš odličnu igru na turniru a od četiri meča tri je izgubila. Azarenka je izgubila jer je povređena već duže vreme. Pre meča sa Jelenom namučila se sa Sarom, obnovila povredu a Jeleni je ovo bio prvi meč na turniru. Žreb je važniji od trenera. Pre ovog meča Azarenka je imala četiri uzastopne pobede. Ti tenis ne pratiš kako to neki naši "sajtovci" rade, detaljno, zato se malo pritaji, a to pre svega važi za @naduZR, koja ime piše malim slovom.

Lestrange

pre 10 godina

Jeco, bila si i vise nego odlicna. Pruziti Sereni toliki otpor i doci do polufinala medju 8 najboljih nije mala stvar. Samo napred. JELENA

Jadna Serena, u Srbiji ona "strada", ovo je Balkan

pre 10 godina

Ovo je Jelena, optužuje Serenu da se kretala sporo, kad je gubila, a onda bi odjednom počela da pogađa prve servise. Kako našoj fer-plej teniserki nije palo na um da je Sreni danas bilo loše? Desilo se to nedavno, kad je plakala zbog bola, i danas se to desilo. zašto Jelena misli da je Serena sve to glumatala? Serena je predala možda dva-tri meča za 17 godina igranja, kad je zaista bila povređena. Kad uvek sumnjaš u druge, to može da bude i psihološko projektovanje samog sebe. Ako se nešto zagubi, lopov će odmah pomisliti da je to neko ukrao, oni koji ne kradu kazaće - polako, ajde da bolje pogledamo...

City Girl

pre 10 godina

Jelena, mozda si u pravu, ali zašto onda dopustas da te uvek uhvati na iste fore. To dosta govori o tebi, isto koliko govori o njoj.

dragan

pre 10 godina

Ovo kao da u fudbalu protivnicki igrac kaze golmanu ajde se pomeri da ti dam gol.Kako ce Serena igrati to je njena stvar dok je po pravilima.Ovde nema nijedne ocene igre JJ koja je katastrofa.Sesre vilijams su pre nekolko god resile da neigraju na svakom turniru nego samo na jakim turnirima koji donose dovoljno bodova za prvo mesto.

Jeleni "Nagrada osoblja turnira"

pre 10 godina

Sa vama koji ne vidite da je naša Jeca evropska i svetska diva i po igri i po ponašanju ne vredi polemisati. Jeste u Madridu imitirala Anu i puručila joj u kamere, glasno da smo svi čuli, da "pk" ali još pre pola godine nastupio je institut zastarelosti. Neki pišu da psuje. Tačno, ali Vrhovni sud Amerike odlučio je da psovke nisu uvrede, zato je pre početka turnira, jer nije bilo nikakvih pravnih smetnji, dobila prestižnu "Nagradu osoblja turnira" i o tome na tviteru obavestila javnost. To su preneli svi naši tabloidi, naslovima krupnijim od teniskih loptica, ali vi malo čitate ugledne novine. Ubeđen sam da je ova nagrada izazvala ljubomoru i bes kod Serene i da se zato sporo kretala.

Kad neko postane, kao Serena, živa legenda, mišovi da se sakriju

pre 10 godina

Snukeroni, napisao si gomilu uopštenih fraza ali nikako da kažeš šta je danas Serena radila što nije bilo sportski? Sporo se kretala? Da li je autorka ove izjave svesna šta je odvalila a ti podržao? Možda nije mogla brže? Ako ti neko napiše, vrlo pažljivo i humano, da je pre tri godine imala tešku operaciju, bila je na ivici kako je sama rekla, da li ti to namerno nećeš da prihvatiš ili si čovek druge dimenzije, da ne kažem galaksije, gde žive bića koja ne znaju za godine i bolesti?

Klaudije

pre 10 godina

Jelena ima svoje botove, kao što ih jedan poznati političar ima, i kad je neko pogodi u metu, kad joj napiše da je vodeća u nesportskom ponašanju na terenu i u izjavama, tada mašina proradi i tu se nađe i po trista minusa. I obrnto, kad se napiše da je Jelena kao čovek carica a Serena nula, tada botovi pošalju trista preporuka. Da li to neko organizuje? Neki štab za zaštitu lika i dela naše carice. Možda naša Jeca ima neke zasluge za to? Liči to na nju. Kad izgubi, tada se javi nekom ekskluzivom, kao ukrali joj torbu "luj piton" na Jelisejskim poljima, ili je na izlasku iz avijona slomila štiklu visoku 27 centimetara, marke "ču". Pa što nosi "najvišlje" štikle na turu?

zelena trava

pre 10 godina

Da Serena ume da se ponasa nesportski - ume. Da je i Jelena poznata po tome - jeste. Citajte komentare ljubitelja tenisa iz celog sveta. Jelena je nekada bila medju najpopularnijima teniserkama na svetu. Englezi su je obozavali nakon onog Wimbledona sa Jamie Murray-em, Amerikanci je voleli, o Kinezima da ne pricam. Svima se svidjala njena licnost, imala je nekoliko velikih pobeda nad sestrama Williams, ali ostatak njenih meceva i intervjua bilo je prenemaganje, izgovaranje (jedina teniserka koja je spomenula "zenske probleme" kad je izgubila mec i to na konferenciji za stampu!), spage i price o samoj sebi. Snima film o sebi, da nauci da servira, to ne moze. Po meni, time je gubila mnogo koncentracije i mogla je da ima mnogo bolju karijeru od ove da je vise mislila na tenis, a ne koliko se kome svidja.
BTW, ne kazem da nije u pravu u pogledu Sereninog ponasanja. Ima tu mnogo vise vezano za Serenu (ne i za Venus), ali retko ko ima hrabrosti da o tome govori. Cela familija pocevsi od oca Richarda uzme da zakiva na krst tog ko se usudio i da ga u javnosti proziva za rasizam. Tako je od prvog dana otkako te devojke igraju i nikome nije vise do tih prepucavanja.

SRBkinja

pre 10 godina

@
Reci iskreno, koliko Amerikanki si licno upoznala u svom bogatom i sadrzajnom zivotu? .......
A o tome sto je za nas CARICA i NAJlepsa tenisreka... a u svetu je zavrsila na 31 mestu od 100 najruznijih sportista... o tome necemo ni da guglamo ;-)
(Americanin, 27. oktobar 2013 18:00)

Ma vazno je da si ih Ti upoznao u svom bogatom i sadrzajnom zivotu!!!!! Sve mi je KASNO kad ti je sladje tudje nego nase .
Sto se tice JJ ona je ubedljivo najzgodnija na turu a mozda i jedna od najzgodnijih sportiskinja uopste
Ima savrseno telo, kao izvajano.
Glavu nema bas ali to upotpunjuje osmehom.
Cesto se pitam kakva bi lepota bila da ima Aninu glavu ili Ana Jelenino telo.
Sarapova je strkljava ima samo duge noge,a Jeca SVE idealno.
Serena toliko ima para pa neka oprise BRE ono dupe od 40kg.
Sto se tice njenog ponasanja ispod svake kritike je.
Ali obzirom da si ti
"Americanin" normalno je da ces je braniti.

Jadan je onaj ko se odrekne svoga za šaku $$$$$$$

Miloje

pre 10 godina

@(Americanin, 27. oktobar 2013 18:00)
Ajde daj link od te liste da se uverim...

JJ je prezgodna! Što se tiče lica, onako, ne previše lepa, ali ružna sigurno nije !
Kakva li je to lista najruznijih sportista na kojoj je JJ na 31. mestu ?! Nemoguće je ! Verovatno su ubacili i Anu i Sarapovu negde oko 90. mesta... hahahaha

Andjela

pre 10 godina

(Anđ & Zr, 27. oktobar 2013 01:29) Da, odlično je igrala. To joj je domet. Znaš svako ima svoje pragove. Ima nekoliko igračica boljih od nje, šta je tu sporno? Ništa!

Serena ne poštuje rezultate glasanja

pre 10 godina

Neko je napisao da ne mora Serena svaki servis da servira jako, ali je palo dodsta minusa i publikum je izglasao da Serena mora brzo da trči, da se što pre u 33. unori i da sve vreme servira jako kako bi još umornija bila. Onda bi je iznemoglu naša Jeca dobila. To je glas naroda i on se mora poštovati.

jelena

pre 10 godina

... i jos da dodam da bez obzira na svr zalosno je to sto JJ nije uspela sa dobije protivnicu koja je igrala dosta ispod svojih mogucnosti...

Trič-trač-truć

pre 10 godina

@minaa
Ti kao i nadaZR, baš te briga što Srbija nema mora. Deset puta J. pobedila S??? Nemaš pojma, Serena vodi sa 8:4, a pet poslednujih susreta, kad je Serana ozdravila i zalečila povrede, dobila je sa 5:0. Poslednji put Serena je izgubila pre četiri godine i ubrzo posle toga otišla je u bolnicu na operaciju, lečenje je trajalo devet meseci. Serena je posle svega rekla - "Mislila sam da se nikad više neću vratiti tenisu...", jer je njena bolest bila opasna (tromb u plućnoj arteriji). Ne otkrivam ništa sam, to su objavili mnogi poznati svetski mediji.

slavoljub

pre 10 godina

Serena se prenemagala veci deo meca.
Toliko je superiorna da je mogla da dobije mec 6 0, 6 0, u dva seta.
Zalostan je zenski tenis.
Tesko da jedva stoji na nogama, a onda u sledecoj sekundi trci kao nenormalna. To ne biva.

vise se poducavaj

pre 10 godina

WEATHER ne ispravljam ja nikoga,cak sam rekao da o predajama(davnim) necemo pricati. Ali tebe ispravljam: kaze se ja bih,ti bi,oni bi... Ne moze se reci "ti bih mogao"... Prelistaj malo knjigu srpskog iz 3. osnovne

Serena se opet sporo kretala (trič-trač-truć)

pre 10 godina

@JJJJJJJJJJJJ...
Kakve veze Ana ima što se Serena sporo kretala i pobedila peti put zaredom najbolji reket Balkana, ženski, koji nije muški (sada je 8:4 za Serenu). Zašto uopšte pominješ Anu? Zbog kiselog Krstavca koji vam je poklonila Serena? Ana ne može sa Serenom, kao ni Azarenka ili Na Li (obe stoje katastrofalno - 12:2, 10:1 za Serenu, račuinajući i današnji meč u kome se Serena sporo kretala u prvom a brzo u trećem setu), niko ne može sa Serenom kad je zdrava, ali kako možeš ti da pominješ Anu koja vodi protiv tvoje sa 8:3, uz jedno beganje preko tarabe (Montreal 2006. kad je Ana u finalu dobila slavnu martinu Hingis), i to pola sata uoči meča? Ne greše oni koji pišu 9:3.

Drnda

pre 10 godina

Jelena je izrazito nekorektan sportista. Serena takodje.
Djokovic nije nekorektan, samo je iritantan. Ratko da je bilo iritantnijeg u istoriji. Mozda mladi Agasi.

Valter brani Mladenovac

pre 10 godina

@Mladen Mladenovac
Sve piši o Jeleni, i da je najjlepša, i da je najjzgodnija, i da nosi najjviše štikle na svetu (marke "ču"), ali ne piši da je bolja i kompletnija teniserka od Serene, jer to znači da ti nisi sa ovoga sveta i ne znaš ko je ko u tenisu ili si pritajeni Smerdljakov iz romana "Zli dusi" F.M. Dostojevskog, koji je simbol zavisti i opakog duha. Ne brukaj Mladenovac, sebe možeš.

WEATHER

pre 10 godina

@vise se poducavaj
A mogao bih i ti da se poducis ako coveka vec ispravljas!Novak je nakon 2010.predao 2 meca,protiv murraya u cinncinatiju 2011. i iste godine protiv Delpa u davis cupu! Ako ispravljas nemoj sebe da dodatno brukas!

Americanin

pre 10 godina

Serena jeste da igra "jak" tenis kao torpiljer ali je uz to, valjda što je amerikaka, primitivna i ne neguje normalne odnose prema svojim protivnicama....
(Mila, 27. oktobar 2013 11:18)

Mila , duso,
Reci iskreno, koliko Amerikanki si licno upoznala u svom bogatom i sadrzajnom zivotu? Devojka je (kao sto vidis) crnkinja i dosta joj je trebalo da probije BELI i rasisticki teniski lobi a i dan danas ima sa tim problema, kao i Venus i Sloan. Ko nije ziveo u Americi ne zna o cemu pricam.
Amerikanke primitivne?
Ne bih rekao.
Ima puno losih prideva koje bi im nametnuo, ali to ne.
(pre mozda nezainteresovane)...ali kad se o nama, Srbima prica, tu je mozda vise neka vrsta primitivizma u pitanju. Jedno, to mi sami necemo da vidimo i priznamo.
Tenis pratim vec 35 godina, i nema nista lose u Sereninom ponasanju.
Vise me boli ova Jelenina (nadam se, lose prevedena) izjava.
A o tome sto je za nas CARICA i NAJlepsa tenisreka... a u svetu je zavrsila na 31 mestu od 100 najruznijih sportista... o tome necemo ni da guglamo ;-)

A Miloe ne verue

pre 10 godina

Može vama Jelena da bude i carica i lepotica, Bred Pit to ovde često ponavlja, ali istina je da je sportski portal "Bleacher Report" iz S.F. izabrao sto najružnijih sportista i da se Jelena Janković našla ne na 33. ili 31. mestu kako neki pišu, nego na 23. mestu najružnijih. Ovu vest, na osnovu izveštaja svetskih novinskih agencija prenele su i naše novine 5. aprila 2012. godine. Nisam o ovome nikada pisao, ali sad vidim da neki traže da im se dokaže ovo njeno visoko 23. mesto na listi a ja, eto, stajah rado na usluzi.

a

pre 10 godina

@miloje, izvoli:
http://bleacherreport.com/articles/1120056-the-100-ugliest-people-in-sports

Uglavnom sve Americki sportisti, od Evropljana su tu lepotani: Ribéry iz Bajerna, Holandjanin Kuit, Radek Stepanek i jos par slicnih... A i NASA "lepotica" Jeca ... Ljubi je majka!
Pozdrav,
Americanin

Dermendziev

pre 10 godina

@Americanin, 27. oktobar 2013 18:00)


Borcu za ljudska prava:

Lepotane,

samo da znate da je moj ujak lepsi od Vasega!!!


Pozdrav!

Nina

pre 10 godina

Kakve gluposti. Serena je za 10 klasa bolja teniserka od nje, o čemu ona priča. Bila je prva kada je igrala 29 mečeva godišnje i ni jedna od jakih teniserki (Enan, Klajsterova, Vilijam sestre, Šarapova..) nisu igrale. Svašta. Neka bude srećna što je dogurala do polufinala.

Tanja

pre 10 godina

Sram te bilo! Koliko si ti puta folirala i trazila medicinski tajm aut... Imas vise srece nego pameti i ne zaboravi da si tamo, jer je sampionka Sarapova otkazala ucesce. Ne komentarisem cesto, ali moram... Jelena spusti se na zemlju i ako hoces treniraj, ako neces, bar prestani da psujes kao kocijas u toku meca. Sram te bre bilo... E, ne ne mrzim Jelenu, samo njeno foliranje i pljuvanje je preslo sve granice dobrog ukusa. Pobedila bi Azarenku NIKAD, da ova nije povredjena.

Miki

pre 10 godina

Jankoviceva, cemu to? Bolje cuti i pokloni se kraljici tenisa. Ocigledno je imala problema danas, pa i takva te je pobedila. Da sam na tvom mestu, uzeo bih te pare i pobeg'o glavom bez obzira. A ti umesto toga pricas okolo. Bruko.

Nikola

pre 10 godina

Ne razumem sta je problem ovde?

Serena kada gubi, ne pogadja prve servise i ne igra dobro, a kada vodi onda trci za svakom loptom, servira snazno itd...?

Jeco o cemu ti pricas leba ti? Tebi smeta to sto ona ne igra dobro kada gubi? Ili ti smeta sto igra dobro kada pobedjuje?

E Jeco Jeco....

II

pre 10 godina

O cemu to svi ovde pisu? Jeleni smeta nesportsko ponasanje Serene V.? A sta si ti juce radila protiv Sare Erani? Sve ti je smetalo i nikako nisi mogla da se koncentrises na igru. Nisam nikakav fan ali navijam za nase pa i za Jelenu ali trebas biti objektivan. Jelena, nazalost, nikad nije bila stof za velike uspehe jer je pre svega "zvezda" a onda teniserka. Izadje na teren i u ovakvo vaznom mecu ona se smeje, to valjda spada u koncentraciju. Njoj je najvaznije da pokaze koliko je "vazna" i ta umisljenost ju je uvek sprecavala da postigne najvece rezultate, da osvoji GS. Mentalno je daleko od pobednika, jako daleko i nikad to nije mogla da shvati niti ju je to interesovalo. Biti "zvezdica" je njoj najvaznije!

Andjela

pre 10 godina

Prvo čestitam Jeleni odlično je igrala na turniru! Drugo mislim da preteruje kad optužule Serenu. To je deo igre (taktika,...) zašto da uvek servira sa punom snagom i tsl? Nije to nikakvo nesportsko ponašanje.

Iskreno

pre 10 godina

Jelena, nema ali, veruj mi. Jeste najbolja ne samo zato što je na prvom mestu liste nego ima mnogo jačih razloga. Danas nije njoj nešto bilo dobro, ali ja neću da predviđam šta je. Znam samo da je pre tri godine imala tešku operaciju i da je posle duge i naporne sezone, s obzirom da je u 33. godini, teško igrala i jedva se kretala. Kao nekada, kada si je četiri puta dobila. Igrala si danas odlično. Nisi ti to "ali" iz naslova ni pomenula, to dopisnici dopisuju.

Dr

pre 10 godina

Nasla se prava "carica" da komentira nesportsko ponasanje.Kako je samo nije sram!Da li se seca svojih nesportskih postupaka,a ima ih na pretek.
Bolje da cuti i uzme svoje parice.

Budimo realni

pre 10 godina

Citam komentare i ne mogu da verujem, ostrascena grupa jeleninih fanova ponavlja nebuloznu izjavu jankoviceve. Gospodo, 17GS titula, mozda najbolja teniserka svih vremena, uz to igra za reprezentaciju svoje zemlje a sa drge strane neko ko nikad nije uzeo ni jedan GS, neko ko odbija da igra za reprezentaciju svoje zemlje... Uporedite moralna nacela pre nego sto prozborite o ne sportskom ponasanju...

vise se poducavaj

pre 10 godina

Obozavam nase tenisere I sportiste,Novaka posle porodice najvise... Ali dacu vam jedan primer koliko smo nerealni I glupi. Serenino ponasanje kada gubi? Pa je pljujemo! Hocemo reci istinu I komentarisati Noletovo ponasanje kada gubi? O proslosti I predajama necemo. Sta je sa danasnjim grimasama,ne daj boze protivnik pogodi 2x liniju,odmah dizanje ruku I gledanje u strucni stab,pa gubljenje 7x ravnoteze u jednom gemu(I to je ometanje protivnika,nadam se da znate o kom mecu pricam),pa ako neko odservira as na brejk loptu,isto mahanje glavom kao je li moguce da ima tako srece it'd it'd. Gledajmo prvo nase dvoriste. Napred Nole,idemo po Pariz

nada ZR

pre 10 godina

blago se izrazila Jelena,ona je FOLIRANT,nikada,sportista,nikada dama cemu toliko tezi.To sto je prva ne daje joj za pravo da se pretvara,voli da je zale ali publika izvizdala.Smucila mi se za sva vremena,samo da se oporave Azarenka i Sarapova pogotoivo Sarapova jer Serena je ne voli samo zato sto je za nju mis sveta.JJ je sada nacela polako cerace se one jos.

neko tamo

pre 10 godina

Pa moze samo da bude srecna sto je pustila i taj jedan set. Cuvala se za treci.

A sta Jelena i njeni verni navijaci kazu, da li Jelena uvek igra sportski?
- svadja sa sudijama ponekad (OK je kad ima zasto)
- svadja sa skupljacima loptice (bez potrebe)
- svadja sa nekim sa tribina (objasnite mi potrebu)
- komentari tokom meca, "Idemo" kad protivnica pogresi, pokloni, ponekad i psuje (zasto?)
- reakcije prilikom slanja i primanja servisa, kada ometa protivnicu dizanjem reketa iz samo njoj znanog razloga
- imitiranje protivnice iz svoje zemlje, koja vodi ubedljivo protiv nje


I Ana se mozda nesportski raduje kad protivnica pogresi, ali mislim da je to zbog samopouzdanja i slabe igre, pa joj svaki poen, cak i poklon, znaci. Trebala bi imati obzira kada igra protiv nase.

Tuzan je zenski tenis, a jos tuznije sto i to malo navijaca nece da vidi ove stvari. Slepo navijate za jednu od njih, a da li su na mestu...
Nisu vise u samom vrhu, pa na razne fore pokusavaju da dobiju mec.

ČOVEK IZ DRUGE DIMENZIJE

pre 10 godina

Bravo JJ! Sve što je rekla na mestu je. Posle Jelene, Serena mi je bila najdraža teniserka. Pre svega sam je respektovao zbog svega što je uradila. Nema meča koji nisam pratio kad JJ igra i nikad do današnjeg dana mi nije smetalo Serenino ponašanje, a mnogi su ga osuđivali. Ovo danas je tako sramotno, ružno i ponižavajuće za nas gledaoce. Serenu više pratiti neću (briga nju za to). Onakvo mrcvarenje, glumatanje i nipodaštavanje Jelene kao protivnika je za svaku osudu. Šampionka uvek, ali čovek nikad. Jeleni čestitke za odličnu sezonu. Želim joj još mnogo uspeha u 2014. Hvala Bogu odmoriće se i ona a i ja. Toliko je volim i u isto vreme mnogo stresa preguram tokom sezone. Pozdrav za sve do sledeće sezone.

krastavčević

pre 10 godina

Tačno tako Jelena! Serena fenomenalna teniserka, a kao čovek 000....
Sutra joj neće pomoći prenemaganje. Na Li pobedjuje, sjajna, kulturna i vaspitana teniserka iz Kine osvaja pobednički pehar, 2:0!

alejandro

pre 10 godina

Jesam navijač J.J. ali na ovom turniru nije blistala ruku na srce! Sa samo jednom pobedom igrala je polufinale. Mogla je i morala više da pruži protiv Na Li a naročito Sare Erani! Ovako ispade da joj je Serena kriva! I jeste nikad u finale ne stigne neko ko to ne zasluži, izvini Jeco nisi zaslužila da igraš finale!

Fernando Torres

pre 10 godina

Jelena,najveca Evropska divo, pa neko celi zivot sanja da dobije Serenu a ti si to uradila vec 5 puta a danas si bila na dva gema od toga!! Ejj! A pritom si pocistila drugu na svetuuu!!!! Ej!! Cariceee zapusila si usta svima!!!! Svima bre! Stigla si medju cetiri najbolje na najvecem WTA turniru godine. Ostaces zauvek najbolja nasa i miljenica publike na Balkanu. Najbolja si Jelena boginjo!!

Kme kmeeee

pre 10 godina

Ne znam da li je jadnije ovo sto je Jelena izjavila ili ovoliko pluseva na komentare koje je brane samo zato sto je nas?! Tipicno ponasanje losih gubitnika!
Pa gde postoji to pravilo kako ce ko da se krece (sporije ili brze) u nekom sportu? Koje je to pravilo Serena prekrsila? Sto se nije kretala kako ti zelis?
Zamisli dva boksera u ringu, jedan jedva stoji na nogama a drugi izgleda sveziji i razbacuje se snagom. I na kraju ovaj prvi pobedi jer je protivnika nadmudrio TAKTIKOM I SASVIM REGULARNO!

Snukeroni

pre 10 godina

Samo slep covek nije video sta se danas desavalo na terenu. Po mom misljenju to je pre svega sramota za tenis, zajedno sa Azarenkinom dramom juce, samo jos vise srozava nivo zenskog tenisa. Serena ima imbecilnu taktiku i to nije sportski [nevezano od toga da li gubi ili pobedjuje]. To je druga dimenzija koja zahteva i neke druge stvari od samog udaranja po loptici.

Niko ne spori da je Serena bolja teniserka, pa i Jalelna je sama rekla.
Neki ljudi su stvarno ograniceni.

Bravo JJ za izjavu i teniserke po meni treba javno i jasno da se izjasnjavaju po pitanjima koje se ticu tenisa i sporta uopste - jer u tom slucaju ne bi bilo vristanja od preko 100 decibela i ovih idijotarija od danas i juce :()

smb

pre 10 godina

Pa dobro, da li ste vi koji ste odmah skočili na JJ, uopšte gledali meč ? Serena, kao npr. Andy Murray, kad god joj ne ide, uvek glumi da joj nije dobro , da je povređena, a čim joj krene leti po terenu, ništa je ne boli.
JJ je u pravu, to je krajnje nesportsko ponašanje, jer utiče na onoga ko je sa druge strane mreže, tako što izgubi fokus i oštrinu.
Pa šta ako ima gomilu GS titula? Nije svetica, niti bezgrešna. Naprotiv, ima previše agresivnih istupa tipa "I'll kill you" i sl. Kad odbije doping kontrolu, onda se uplašila da su provalnici... i ne dobije ni dan, a kamoli 18 meseci kazne. Muka mi je i od nje, i od USA ( i ostalih siledžija ), a najviše od ovih naših čepova

JJ&Maria Sharapova fan

pre 10 godina

E neka si ovo rekla. To nece promeniti kako se Serena ponasa na terenu, ali makar da bude svesna da je odavno provaljena sa svim svojim forama za dobijanje meceva. Jos se secam onog Madrida 2010 kada ju je Jelena dobila posle tajbrejka treceg seta i spasene mec lopte, kada je Serena podizala ruku kao da nije spremna za servis posto Jelena vec baci lopticu i time je dekoncentrisala (ako me secanje dobro sluzi, slican scenario njihovom finalu US Opena 2008, kad je tad fizicki mng bolje pripremljenoj Jeleni maltene ukrala trofej), a isto je radila i u finalu ovogodisnjeg Carlstona. Zena je vrhunski igrac, ali je nula od sportiste.

Mladjo

pre 10 godina

Neću Jelena da komentarišem tvoju igru,a ni Sereninu.Hoću samo da kažem da si ti jedan rijedak slučaj u sportu,uvijek nasmijana i kada gubiš i kada pobjedjuješ.Tako treba,BRAVO.

miroslav

pre 10 godina

А Јецо колико би ГЕМОВА узела да је Серена играла ПУНОМ снагом???

А Јецо зашто си изгубила јуче од ЕРАНИ!!?? ... Да ли је то спортски, калкулисати и чувати снагу за наредни меч ??

Видиш ТРУН у туђем оку, а не видиш БРВНО у свом.

aca

pre 10 godina

Ova Serena je navece tenisko DNO ikada vidjeno, ali svaki put u svojoj karijeri kad je gubila prenemagala se folirala povrede kretala se po terenu kao prebijena trazila medikal tajmaute i onda odjednom kao nova nista joj nije i dobija mec, UZAS KATASTROFA!

Emil_MKD

pre 10 godina

(Tanja, 26. oktobar 2013 22:08)

Uglavnom nemash pojma sta pricash.
Prvo Jelena se kvalifikovala za Istanbul kao osma na rankingu i bila bi tu ida Sharapova nije povredjena. Kerber se kavlifikovala kao 9-ta nastupila je umesto Marije.

Drugo Jelena igra iznavredno ove godine. Potpuno zasluzeno je pobedila Azarenku (ako je Victoria povredjena ne bi onako zbrisala Errani), uzela set i protiv Na Li i protiv Serene i borila se do kraja. A bash ove dve igraju finale.

I trece, sta tebi smeta sto se Jelena dera na svog brata u toku utkamice i psuje naokolo ? Ako joj je to potrebno da se isprazni i da smiri stres, onda neka se slobodno dere i psuje. Samo neka produzi nagornu liniju forme i u 2014 godine.

Toliko

Jadna Serena, u Srbiji ona "strada", ovo je Balkan

pre 10 godina

Ovo je Jelena, optužuje Serenu da se kretala sporo, kad je gubila, a onda bi odjednom počela da pogađa prve servise. Kako našoj fer-plej teniserki nije palo na um da je Sreni danas bilo loše? Desilo se to nedavno, kad je plakala zbog bola, i danas se to desilo. zašto Jelena misli da je Serena sve to glumatala? Serena je predala možda dva-tri meča za 17 godina igranja, kad je zaista bila povređena. Kad uvek sumnjaš u druge, to može da bude i psihološko projektovanje samog sebe. Ako se nešto zagubi, lopov će odmah pomisliti da je to neko ukrao, oni koji ne kradu kazaće - polako, ajde da bolje pogledamo...

Drnda

pre 10 godina

Jelena je izrazito nekorektan sportista. Serena takodje.
Djokovic nije nekorektan, samo je iritantan. Ratko da je bilo iritantnijeg u istoriji. Mozda mladi Agasi.

Americanin

pre 10 godina

Serena jeste da igra "jak" tenis kao torpiljer ali je uz to, valjda što je amerikaka, primitivna i ne neguje normalne odnose prema svojim protivnicama....
(Mila, 27. oktobar 2013 11:18)

Mila , duso,
Reci iskreno, koliko Amerikanki si licno upoznala u svom bogatom i sadrzajnom zivotu? Devojka je (kao sto vidis) crnkinja i dosta joj je trebalo da probije BELI i rasisticki teniski lobi a i dan danas ima sa tim problema, kao i Venus i Sloan. Ko nije ziveo u Americi ne zna o cemu pricam.
Amerikanke primitivne?
Ne bih rekao.
Ima puno losih prideva koje bi im nametnuo, ali to ne.
(pre mozda nezainteresovane)...ali kad se o nama, Srbima prica, tu je mozda vise neka vrsta primitivizma u pitanju. Jedno, to mi sami necemo da vidimo i priznamo.
Tenis pratim vec 35 godina, i nema nista lose u Sereninom ponasanju.
Vise me boli ova Jelenina (nadam se, lose prevedena) izjava.
A o tome sto je za nas CARICA i NAJlepsa tenisreka... a u svetu je zavrsila na 31 mestu od 100 najruznijih sportista... o tome necemo ni da guglamo ;-)

Anđ & Zr

pre 10 godina

@Anđela
Čestitaš odličnu igru na turniru a od četiri meča tri je izgubila. Azarenka je izgubila jer je povređena već duže vreme. Pre meča sa Jelenom namučila se sa Sarom, obnovila povredu a Jeleni je ovo bio prvi meč na turniru. Žreb je važniji od trenera. Pre ovog meča Azarenka je imala četiri uzastopne pobede. Ti tenis ne pratiš kako to neki naši "sajtovci" rade, detaljno, zato se malo pritaji, a to pre svega važi za @naduZR, koja ime piše malim slovom.

ultrasrbin

pre 10 godina

(Nikola, 26. oktobar 2013 22:10)
Jelena je pametnima objasnila da je Serena folirant i manipulator. Da koristi nesportske metode za zbinjovanje protivnika. Onim zlonamernim je Jelena dala slagvort za ovakve komentare kao sto je tvoj.

dragan

pre 10 godina

Ovo kao da u fudbalu protivnicki igrac kaze golmanu ajde se pomeri da ti dam gol.Kako ce Serena igrati to je njena stvar dok je po pravilima.Ovde nema nijedne ocene igre JJ koja je katastrofa.Sesre vilijams su pre nekolko god resile da neigraju na svakom turniru nego samo na jakim turnirima koji donose dovoljno bodova za prvo mesto.

kazujosi funaki

pre 10 godina

Fora bi bila da si joj predala mec tada kad je imala najvise problema i kad nije "mogla" da se krece. Jeste glupo, ti se trudis, trcis, a protivnik stoji, kao da umire. Ako ne mozes da igras predaj brate, ako neces predacu ja tebi. Cisto foliranje. Tako je i Marey dobio Troickog onomad.

Miloje

pre 10 godina

Ako je rekla!!!
Nista nije izlagala, bas mi je milo sto je rekla istinu!
Vi sto pricate da Serena ima 17 GS-a ili da je ne znam ja koliko dobra teniserka stoji, bolja je od svih aktivnih teniserki, Jelena to nije osporila, ona je samo rekla istinu o Sereninoj licnosti!

Kad neko postane, kao Serena, živa legenda, mišovi da se sakriju

pre 10 godina

Snukeroni, napisao si gomilu uopštenih fraza ali nikako da kažeš šta je danas Serena radila što nije bilo sportski? Sporo se kretala? Da li je autorka ove izjave svesna šta je odvalila a ti podržao? Možda nije mogla brže? Ako ti neko napiše, vrlo pažljivo i humano, da je pre tri godine imala tešku operaciju, bila je na ivici kako je sama rekla, da li ti to namerno nećeš da prihvatiš ili si čovek druge dimenzije, da ne kažem galaksije, gde žive bića koja ne znaju za godine i bolesti?

Dejooo

pre 10 godina

Jelena je covek! I meni je ovako 100 x draza nego da
Ima duplo vise titula i GS od Serena, a da se ponasa kao ona. Nek ona nista vise ne osvoji, ali nek ostane covek! Nasmejana, iskrena, bez foliranja i glume. :)

noleisthebest

pre 10 godina

Svaka cast Jeleni za ovo!
Serena jeste sjajna teniserka ali ne ume da se ponasa kao sampion.
Kad pobedjuje nikad "sladja" a jad gubi - odvratna je, i ima dugu istoriju incidenata, protiv Stosur, protiv Klajsters, cak i protiv one sicusne Radvanske se nekimdan drala u lice kompomahnitala,zver....neki to zovu roid rage, a neki panic attack kad testeri pokicaju na vrata...
A da ne pomonjem onaj blam sa linijskim sudijom pre par godina....

Serena ne poštuje rezultate glasanja

pre 10 godina

Neko je napisao da ne mora Serena svaki servis da servira jako, ali je palo dodsta minusa i publikum je izglasao da Serena mora brzo da trči, da se što pre u 33. unori i da sve vreme servira jako kako bi još umornija bila. Onda bi je iznemoglu naša Jeca dobila. To je glas naroda i on se mora poštovati.

jelena

pre 10 godina

... i jos da dodam da bez obzira na svr zalosno je to sto JJ nije uspela sa dobije protivnicu koja je igrala dosta ispod svojih mogucnosti...

minaa

pre 10 godina

Pa Jeco naravno da te ova ne podnosi, pobedila si je 10 puta. Nikad ne zaboravljamo Rim 2009 kad si provozala jednu sestru pa drugu. To moze samo nasa Jeca, dok neko ne moze ni set da im uzme.
Tako da ponovicu jos hiljadu puta ako treba -Jelena Jankovic je naJJbolja teniserka sveta, za nas si vec osvojila ISTANBUL Jeco!!!

Wllaxy

pre 10 godina

Sram te bilo! Koliko si ti puta folirala i trazila medicinski tajm aut... Imas vise srece nego pameti i ne zaboravi da si tamo, jer je sampionka Sarapova otkazala ucesce.
(Tanja, 26. oktobar 2013 22:08)

Kakve gluposti. Serena je za 10 klasa bolja teniserka od nje, o čemu ona priča. Bila je prva kada je igrala 29 mečeva godišnje i ni jedna od jakih teniserki (Enan, Klajsterova, Vilijam sestre, Šarapova..) nisu igrale.
(Nina, 26. oktobar 2013 23:26)

Tanja i Nina bolje se pokrijte usima i ne blamirajte se vise, narocito kada nemate pojma ni o tenisu ni o matematici!!!

Za Tanju jedna vrlo bitna informacija - Jelena bi svakako igrala cak i da Sarapova nije otkazala ucesce jer bi u tom slucaju prekobrojna bila Kerberova!

Za Ninu informacija da je Jelena te godine odigrala ubedljivo najvise meceva od svih teniserki a ne 29 meceva koliko si izvukla ko zna odakle. Takodje to da navedene igracice nisu igrale je jos malo lupetanja jer je recimo Venus dobila u finalu u Rimu dok je od Serene izgubila u finalu US opena.

Mislim da bi, pre nego sto sledeci put nesto odvalite, trebale bar malo da se obavestite o temi o kojoj pisete kako ne bi ispale poprilicno smesne!

Klaudije

pre 10 godina

Jelena ima svoje botove, kao što ih jedan poznati političar ima, i kad je neko pogodi u metu, kad joj napiše da je vodeća u nesportskom ponašanju na terenu i u izjavama, tada mašina proradi i tu se nađe i po trista minusa. I obrnto, kad se napiše da je Jelena kao čovek carica a Serena nula, tada botovi pošalju trista preporuka. Da li to neko organizuje? Neki štab za zaštitu lika i dela naše carice. Možda naša Jeca ima neke zasluge za to? Liči to na nju. Kad izgubi, tada se javi nekom ekskluzivom, kao ukrali joj torbu "luj piton" na Jelisejskim poljima, ili je na izlasku iz avijona slomila štiklu visoku 27 centimetara, marke "ču". Pa što nosi "najvišlje" štikle na turu?

ajjde

pre 10 godina

@(stefan, 26. oktobar 2013 22:39)
Ti si nasao Jeleni Jankovic da govoris koga ce ona komentarisati! Pa nece tebe komentarisati, danas je igrala protiv Serene W., jedne obicne folirantkinje!

slavoljub

pre 10 godina

Serena se prenemagala veci deo meca.
Toliko je superiorna da je mogla da dobije mec 6 0, 6 0, u dva seta.
Zalostan je zenski tenis.
Tesko da jedva stoji na nogama, a onda u sledecoj sekundi trci kao nenormalna. To ne biva.

a

pre 10 godina

@miloje, izvoli:
http://bleacherreport.com/articles/1120056-the-100-ugliest-people-in-sports

Uglavnom sve Americki sportisti, od Evropljana su tu lepotani: Ribéry iz Bajerna, Holandjanin Kuit, Radek Stepanek i jos par slicnih... A i NASA "lepotica" Jeca ... Ljubi je majka!
Pozdrav,
Americanin

Trič-trač-truć

pre 10 godina

@minaa
Ti kao i nadaZR, baš te briga što Srbija nema mora. Deset puta J. pobedila S??? Nemaš pojma, Serena vodi sa 8:4, a pet poslednujih susreta, kad je Serana ozdravila i zalečila povrede, dobila je sa 5:0. Poslednji put Serena je izgubila pre četiri godine i ubrzo posle toga otišla je u bolnicu na operaciju, lečenje je trajalo devet meseci. Serena je posle svega rekla - "Mislila sam da se nikad više neću vratiti tenisu...", jer je njena bolest bila opasna (tromb u plućnoj arteriji). Ne otkrivam ništa sam, to su objavili mnogi poznati svetski mediji.

luk

pre 10 godina

Jelenina izjava je odlicna. Rekla je da je Serena ubjedljivo najbolja i da zasluzuje biti tu gdje jeste ali da se ne ponasa sportski. Jelena je u pravu.
I ne spominjite Fed cup, da nije Jelene sad bi bili u evroafrickoj zoni.

Ćuti, bre, kevo!

pre 10 godina

Nije tajna da Serena ne "obožava" Jelenu. Da li je jedina? Radvanska je pravila njene karikature, Šarapova pomenula njene silne predaje. Da li je to slučajno? Pre četiri godine Jelena je za novine rekla (citiram sve tačno, jer sam to zapisao u svom teniskom notesu): "Ja sam najbolja na svetu... a druga... pa ne znam... eventualno Serena... Ja nju pobeđujem osmehom a ona mene svojom debelom butinom... Ne razmišljam o svojim protivnicama, neka one razmišljaju o meni..."). Možda se ovde mnogima dopadaju ovakve izjave, ali balkanski duh nije na ceni u svetu.

JJJJ-Jedna Je Jelena Jankovic

pre 10 godina

Ovi ovde anini navijaci sto se javljaju 'tric trac truc','budimo realni','realni ja' secate li se kada je Ivanoviceva poslednji put uzela set Sereni??? Ili pobedila Azarenku??? Ili jos bolje, ucestvovala u Istanbulu pa stigla do polufinala???! San snova! Prema tome PPSSSTT!
Jeca je bila i ostace vecno najveca evropska i balkanska diva, najveca nasa sportistkinja i najveci trend Srbije! Ma jedna je Carica Jeca, pomirite se s tim! Sto se mora nije tesko!

A Miloe ne verue

pre 10 godina

Može vama Jelena da bude i carica i lepotica, Bred Pit to ovde često ponavlja, ali istina je da je sportski portal "Bleacher Report" iz S.F. izabrao sto najružnijih sportista i da se Jelena Janković našla ne na 33. ili 31. mestu kako neki pišu, nego na 23. mestu najružnijih. Ovu vest, na osnovu izveštaja svetskih novinskih agencija prenele su i naše novine 5. aprila 2012. godine. Nisam o ovome nikada pisao, ali sad vidim da neki traže da im se dokaže ovo njeno visoko 23. mesto na listi a ja, eto, stajah rado na usluzi.

only fools and horses

pre 10 godina

(vise se poducavaj, 27. oktobar 2013 09:05)@
Pa gde Novaka nađe da povezuješ sa nesportskim ponašanjem. Jedinog tenisera koji aplaudira protivniku čak i posle poena koji su vrlo važni u meču. Jedinog tenisera koga protivnici pitaju da li je bio aut, odnosno da li da traže čelendž. A meč nije predao još od 2010, kada je stvarno imao zdravstvenih problema, odnosno pre te, sad već čuvene i često osporavane bezgluteinske djete (a verujte mi lično sam video koliko ta bezgluteinska djeta zna da bukvalno preporodi obične ljude a kamoli vrhunske sportiste).

Miloje

pre 10 godina

@Budimo realni Ma gde je ovde JJ osporila Serenine titule ??? Pročitaj tekst ! JJ je komentarisala Serenino nesportsko ponašanje a sama je rekla da je Serena najbolja ! Šta bre spominjes reprezentaciju, pa JJ je već odigrala više mečeva za našu rep. nego bilo koji drugi teniser/ka !!! Da nije bilo nje, ove naše bi se još uvek vukle po evro-africkoj zoni !!!!

Andjela

pre 10 godina

(Anđ & Zr, 27. oktobar 2013 01:29) Da, odlično je igrala. To joj je domet. Znaš svako ima svoje pragove. Ima nekoliko igračica boljih od nje, šta je tu sporno? Ništa!

Lestrange

pre 10 godina

Jeco, bila si i vise nego odlicna. Pruziti Sereni toliki otpor i doci do polufinala medju 8 najboljih nije mala stvar. Samo napred. JELENA

jelena

pre 10 godina

Gledala sam mec i sve sto je Jelena rekla je apsolutno tacno. Serena se izmedju poena vukla po terenu, pravila grimase cak i plakala i u jednom trenutku prestala da igra pa su je navijavi izvizdali. Kada igrate protiv takve protivnice tesko je zadrzati fokus i primeniti taktiku, mada Jelena kao profesionalac tereba da razmislja samo o svojoj igri.Tesko je primeniti taktiku ako je uopste imate. Ona u jednom trenutku ima razorne servise i forhende a u sledecem servira kao rekreativka.

Sneža

pre 10 godina

Zviždanje publike, najbolje potvrđuje Serenino jučerašnje, sportsko ponašanje, a publika joj JESTE ZVIŽDALA!!! Izgleda, da su pojedine komentare pisali oni, koji meč nisu gledali, kao i oni, kojima je sve tuđe slađe????
Kakve veze imaju Serenine titule sa, po ko zna koji put, prenemaganjem po terenu??? Ili sa pretnjama linijskom sudiji da će joj “ zabiti lopticu u grlo”??? Sa podizanjem ruke da nije spremna, u trenutku kada je protivnica htela da servira???
Ovde je reč o Sereninom ponašanju.

Fer plej

pre 10 godina

Odavno se Serena ne ponasa korektno na mecevima, bas onako kako je JJ opisala, i to uvek kada joj ne ide ili se umori. Pravi duge pauze, po nekoliko puta (i kada nema vetra) zamajava protivnicu prilikom servisiranja, mnoge je meceve tako dobila. Sve vise podseca na Marion Bartoli koja je istim trikovima zavaravala protivnice i dobijala meceve.

SRBkinja

pre 10 godina

@
Reci iskreno, koliko Amerikanki si licno upoznala u svom bogatom i sadrzajnom zivotu? .......
A o tome sto je za nas CARICA i NAJlepsa tenisreka... a u svetu je zavrsila na 31 mestu od 100 najruznijih sportista... o tome necemo ni da guglamo ;-)
(Americanin, 27. oktobar 2013 18:00)

Ma vazno je da si ih Ti upoznao u svom bogatom i sadrzajnom zivotu!!!!! Sve mi je KASNO kad ti je sladje tudje nego nase .
Sto se tice JJ ona je ubedljivo najzgodnija na turu a mozda i jedna od najzgodnijih sportiskinja uopste
Ima savrseno telo, kao izvajano.
Glavu nema bas ali to upotpunjuje osmehom.
Cesto se pitam kakva bi lepota bila da ima Aninu glavu ili Ana Jelenino telo.
Sarapova je strkljava ima samo duge noge,a Jeca SVE idealno.
Serena toliko ima para pa neka oprise BRE ono dupe od 40kg.
Sto se tice njenog ponasanja ispod svake kritike je.
Ali obzirom da si ti
"Americanin" normalno je da ces je braniti.

Jadan je onaj ko se odrekne svoga za šaku $$$$$$$

U redu

pre 10 godina

Serena je uzela Nadalovu taktiku iz ovogodisnjeg finala US Opena protiv Novaka.

Maksimalno je usporila igru.

Mec je bio potpuno propaganda antitenisa, nije bilo meca, zapravo, bilo je svima mucno mada je Jelena pokusavala, ostajala vesela, borbena, trcala, osmehivala se, ... ali ovaj mec je bio ... bez izazova.

Serena ocito ima problema kada igra s Jelenom, ona njoj ne odgovara ni po igri ni po karakteru, jednostavno Jelena je svoja i nepredvidiva a Serena se tu ne oseca prijatno i ponovo se videlo da je Jelena imala ali se isto videlo da Jelena nije savladala sopstveni nedostatak samopouzdanja - umesto da dobije lako prvi set Jelena posle vodjstva od 1:3 u prvom setu pre svoje serve uzima i namesta rep, popravlja kosu - sto samo govori o velikoj nervozi, frci, o neverovanju u sebe i svoje udarce i naravno da je Serena to videla i odmah vratila brejk.

Steta za Jelenu jos jednom - ali valjda je ona ipak zadovoljna jer dobiti toliku lovu ,ako pogleda obican svet, koji isto nesto uci, vezba, radi, ustaje svako jutro a te pare ni ne vidi vecina nikada u zivotu...verovatno je vrlo zadovoljna pa se zato i ne sekira previse i ne aka toliko za tom loptom vec joj je pocesto sve to oko tenisa glupavo i blesavo i do suza smesno...

Jeleni "Nagrada osoblja turnira"

pre 10 godina

Sa vama koji ne vidite da je naša Jeca evropska i svetska diva i po igri i po ponašanju ne vredi polemisati. Jeste u Madridu imitirala Anu i puručila joj u kamere, glasno da smo svi čuli, da "pk" ali još pre pola godine nastupio je institut zastarelosti. Neki pišu da psuje. Tačno, ali Vrhovni sud Amerike odlučio je da psovke nisu uvrede, zato je pre početka turnira, jer nije bilo nikakvih pravnih smetnji, dobila prestižnu "Nagradu osoblja turnira" i o tome na tviteru obavestila javnost. To su preneli svi naši tabloidi, naslovima krupnijim od teniskih loptica, ali vi malo čitate ugledne novine. Ubeđen sam da je ova nagrada izazvala ljubomoru i bes kod Serene i da se zato sporo kretala.

TEa

pre 10 godina

Samo da se zna da je Jeca uzela 2 poena vise :) Vjerujem da ce JJ sledece godine osvojiti GS i da ce svima dokazati da nije bez razloga bila najbolja na svijetu :) samo da nastavi sa radom i ovakvom igrom,monogo srece

Mila

pre 10 godina

Serena jeste da igra "jak" tenis kao torpiljer ali je uz to, valjda što je amerikaka, primitivna i ne neguje normalne odnose prema svojim protivnicama. Juče u završnoj reči i ne pomenu JJ. Setimo se samo njenih izjava o Šarapovoj. Nole je za to pravi primer o bilo kom protivniku da se radi.

WEATHER

pre 10 godina

@vise se poducavaj
A mogao bih i ti da se poducis ako coveka vec ispravljas!Novak je nakon 2010.predao 2 meca,protiv murraya u cinncinatiju 2011. i iste godine protiv Delpa u davis cupu! Ako ispravljas nemoj sebe da dodatno brukas!

MOravac

pre 10 godina

Zanimljivo je da ovde niko ne pominje da je 14 gemova osvojila Serana koja je pobedila ali i Jelena koja je izgubila, osvojila je, isto, 14 gemova !

Lep uspeh.

Zasto se to ovde ne pominje a pominjalo bi se da je Serena izgubila.

Ovako je Serena bas imala srece, ali se to ne navodi i ne istice.

zelena trava

pre 10 godina

Da Serena ume da se ponasa nesportski - ume. Da je i Jelena poznata po tome - jeste. Citajte komentare ljubitelja tenisa iz celog sveta. Jelena je nekada bila medju najpopularnijima teniserkama na svetu. Englezi su je obozavali nakon onog Wimbledona sa Jamie Murray-em, Amerikanci je voleli, o Kinezima da ne pricam. Svima se svidjala njena licnost, imala je nekoliko velikih pobeda nad sestrama Williams, ali ostatak njenih meceva i intervjua bilo je prenemaganje, izgovaranje (jedina teniserka koja je spomenula "zenske probleme" kad je izgubila mec i to na konferenciji za stampu!), spage i price o samoj sebi. Snima film o sebi, da nauci da servira, to ne moze. Po meni, time je gubila mnogo koncentracije i mogla je da ima mnogo bolju karijeru od ove da je vise mislila na tenis, a ne koliko se kome svidja.
BTW, ne kazem da nije u pravu u pogledu Sereninog ponasanja. Ima tu mnogo vise vezano za Serenu (ne i za Venus), ali retko ko ima hrabrosti da o tome govori. Cela familija pocevsi od oca Richarda uzme da zakiva na krst tog ko se usudio i da ga u javnosti proziva za rasizam. Tako je od prvog dana otkako te devojke igraju i nikome nije vise do tih prepucavanja.

Miloje

pre 10 godina

@(Americanin, 27. oktobar 2013 18:00)
Ajde daj link od te liste da se uverim...

JJ je prezgodna! Što se tiče lica, onako, ne previše lepa, ali ružna sigurno nije !
Kakva li je to lista najruznijih sportista na kojoj je JJ na 31. mestu ?! Nemoguće je ! Verovatno su ubacili i Anu i Sarapovu negde oko 90. mesta... hahahaha

Serena se opet sporo kretala (trič-trač-truć)

pre 10 godina

@JJJJJJJJJJJJ...
Kakve veze Ana ima što se Serena sporo kretala i pobedila peti put zaredom najbolji reket Balkana, ženski, koji nije muški (sada je 8:4 za Serenu). Zašto uopšte pominješ Anu? Zbog kiselog Krstavca koji vam je poklonila Serena? Ana ne može sa Serenom, kao ni Azarenka ili Na Li (obe stoje katastrofalno - 12:2, 10:1 za Serenu, račuinajući i današnji meč u kome se Serena sporo kretala u prvom a brzo u trećem setu), niko ne može sa Serenom kad je zdrava, ali kako možeš ti da pominješ Anu koja vodi protiv tvoje sa 8:3, uz jedno beganje preko tarabe (Montreal 2006. kad je Ana u finalu dobila slavnu martinu Hingis), i to pola sata uoči meča? Ne greše oni koji pišu 9:3.

Valter brani Mladenovac

pre 10 godina

@Mladen Mladenovac
Sve piši o Jeleni, i da je najjlepša, i da je najjzgodnija, i da nosi najjviše štikle na svetu (marke "ču"), ali ne piši da je bolja i kompletnija teniserka od Serene, jer to znači da ti nisi sa ovoga sveta i ne znaš ko je ko u tenisu ili si pritajeni Smerdljakov iz romana "Zli dusi" F.M. Dostojevskog, koji je simbol zavisti i opakog duha. Ne brukaj Mladenovac, sebe možeš.

City Girl

pre 10 godina

Jelena, mozda si u pravu, ali zašto onda dopustas da te uvek uhvati na iste fore. To dosta govori o tebi, isto koliko govori o njoj.

MLADEN Mladenovic

pre 10 godina

Jelenu smatram daleko boljom i kompletnijom teniserkom od Serene Vilijams bez obzira na njene pobede i osvojene turnire. Naime, ona me podseća na one topove zvane "Debela Berta" kojima su u prvom svetskom ratu bombardovani položaji saveznika.Ukopana, teška, tromava, poput sumiste, koji ima snage tačno za desetak sekundi posle čega postaje samo telo koje jedva drže noge a pluća ne mogu da obezbede dovoljno kiseonika. Pored toga, služi se svim i svačim jer, kao Amerikanka verovatno smatra da joj niko ništa ne može.Čak i sudije izbegavaju da je opominju ne bi li mimoišli takvu neprijatnu situaciju?!Glumatanje, ne bi li se otupila protivnikova pažnja,koncentracija i volja su posebne "alatke". Ipak, ako je sve ovo Jelena znala, zašto to nije iskoristila?! Zar misli da bi Serena razmišljala šta je sa Jelenom Janković da je bila obrnuta situacija? Samlela bi je bez milosti, kada bi mogla sa 100:0. Jelena je imala divnu priliku ali,shodno našem srpskom mentalitetu brzo se zasitila.Serena je to jedva dočekala.Juče je Jelena pobedila samu sebe.Tenis je plemeniti sport ali, to je pre svega bespoštedni rat nerava i karaktera. Mi Srbi smo isuviše "meki" za taj, u suštini, jako agresivan sport.

Dermendziev

pre 10 godina

@Americanin, 27. oktobar 2013 18:00)


Borcu za ljudska prava:

Lepotane,

samo da znate da je moj ujak lepsi od Vasega!!!


Pozdrav!

vise se poducavaj

pre 10 godina

WEATHER ne ispravljam ja nikoga,cak sam rekao da o predajama(davnim) necemo pricati. Ali tebe ispravljam: kaze se ja bih,ti bi,oni bi... Ne moze se reci "ti bih mogao"... Prelistaj malo knjigu srpskog iz 3. osnovne