Četvrtak, 01.09.2011.

20:11

Otkaz Stanojeviću, sledi Milinković

Uprava Partizana smenila je Aleksandra Stanojevića, prvi izbor za novog trenera je Zoran Milinković, nakon svega otišao i direktor Mladen Krstajić, saznaje B92.

Izvor: B92

Otkaz Stanojeviæu, sledi Milinkoviæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

237 Komentari

Sortiraj po:

prevaren i ostavljen

pre 12 godina

svaka cast stanojevicu ali jednostavno, u sportu, rezultati su jedino merilo. sigurno je on veliki grobar i voli klub, ali treba prema klubu biti profesionalac i priznati svoj deo odgovornosti. da ne pricamo o igri tima itd.
sve mi se cini da vec duze vremena u klubu postoji sukob na liniji uprava - strucni stab. to je za nase uslove, da ne kazem, normalno jer nikada se ne mogu ispuniti sve zelje strucnog staba. ali bas zbog toga stanojevic je kao priznati strucnjak morao, a valjda je to i ucinio, reci upravi da sa ovakvim timom za evropu i u evropi nemamo nimalo izgleda. sada, da li se to krilo zbog "mira u kuci" ili se navodno cekalo da se udje u evropu pa da se partizan otvori za "bombe" i generalnog sponzora verovatno nikada doznati necemo (osim ako docekamo memoare nekog od njih).
sto se tice gospodina djurica, nesto sto ne mogu reci za njega, a sto mogu reci za lukica, je da je kod njega primetan veci kompleks i mrznja prema vecitom rivalu nego ljubav prema svom klubu. iskreno ni to mi nebi smetalo da je pravi menadzer i direktor kluba koji sa njim takvim kakav je ima uspeha na sportskom planu i da je vidljivo da cini sve za uspeh kluba. ovako, svima je vidljivo da su rezultati kluba posledica neadekvatne politike prodaje i dovodjenja igraca, za sta se bogami on najvise pitao. a da je para bilo - bilo je i da se moglo - moglo se. gde su pare??? da ne kalkulisem koliko je prodato, a sta je kupljeno ali propustena je ogromna prilika da se jos vise zaradi, a klub i navijaci jos vise promovisu i u zemlji i u svetu. sa te strane direktor kao i trener snosi odgovornost jer rezultata nema!!! i nista osim ostavke ne moze biti prihvatljivo jer partizan i interesi kluba su iznad svih, kako trenera tako i direktora.
sa druge strane partizan je veliki kolektiv, sa velikim trzistem i na kojem se "obrcu" i "okrecu" ogromne sume novca. to je "masina" sa koje se nerado silazi. verovatno bi za mnoge taj silazak trebao biti direktna selidba u zatvor, ali fudbal po sebi je povezan sa sivom ekonomijom svuda u svetu pa eto ni mi nismo izuzetak ;). ceca je mala beba prema "zasluznima" u partizanu i zvezdi, ali drzava ne zna gde ce pre!
na celo kluba treba da dodje covek koji voli klub, koji je pravi sportista i dzentlmen i koji sme da stane pred navijace bez da ih pre toga potkupi, a ne covek interesa. znam da je to u danasnjoj srbiji verovatno nemoguce jer su svuda pa i u sportu stvoreni "mehanizmi" da oligarsi poput djurica vladaju bez ogranicenja. sto se navijaca tice, ja sam daleko od beograda, a grobari odnosno "vodje" mi odavde deluju "usemljeno" razjedinjeno po ovom pitanju.
zato, ako volite partizan g. djuricu sami podnesite ostavku. jednostavno vasi rezultati kao i stanojevicevi razlog su da odete. gladni i zedni niste, imate cime da se bavite, a vrata stadiona ce vam uvek biti otvorena pogotovo ako nalepite "zekstru" negde na, za sada praznom dresu, pa makar na rukavu.
pa od koga branite partizan? zar od save milosevica, od moce vukotica, ivana golca...

Dragan O

pre 12 godina

(NemanjaRULE, 2. septembar 2011 10:43)
Nemanja, (RNICU) nista nisi bolji od njega, koliko si ti jadan, i ogranicen. Upravo si priznao da nikada nista nise predstavljali u nasem fudbalu, pogotovo sada u ovom jadnom fudbalu. Ali napredak postoji, shvatili ste da samo u slucaju propasti i ne postojanja CRVENE ZVEZDE vas mali partizan moze da pobedjuje i bude prvak ove nase tj. vase lige. Bravo za tebe i tvoj duvacki ansambal, jer ste za razliku od nas ove godine poduvali sve instrumente, pocevsi od LS preko LE do JSL.
Poruka moderatorima, sve vise su izrazeni govor mrznje i nepristojnost na ovakvim forumima, konstruktivni komentari se ne objavljuju, jer se daje prednost maloumnim komentarima, smatracu i vasu uredjivacku politiku istom ako ne objavite moj komentar na krajnje uvredljie komentare navijaca partizana.

Peca

pre 12 godina

Odmah da kažem, mislim sve najgore o Đuriću, Jovičiću i Vukadinoviću. E sad, ni Saletovi gresi nisu mali. Trener Partizana mora da zna da se kaže gol, a ne GO, kao što i Pižon kaže. Previše je bio i sujetan, zbog uspeha, ali treba biti iskren i reći da smo Anderleht prošli srećno, a u domaćem prvenstvu i nismo imali konkurente. Gurao je Šćepovića, Tomića i još neke, onda ih kažnjavao, vraćao i tako u krug. Genk nismo prošli njegovom krivicom, mislim na utakmicu u Belgiji, gde zbog njegovog straha nismo pobedili sa 2-3 razlike. Oko dovođenja igrača je u pravu, ali zašto je ćutao do sada? Prodaja Savića za toliki novac je ok, ali je trebalo na vreme obezbediti zamenu, Krstajić se kleo u Ivanova, a ispada da takvog štopera ima svaki naš prvoligaš. Markeš je došao na njegovu inicijativu, Krletovu, tobož ga je pratio odavno, a siguran sam da je Eduardo rekao, imam ja jednog druga, dobar je igrač, a i štoper je. To da nije normalno da damo za štopera milion, kako Krle kaže, je glupost, jer je normalno kad uzmemo 12. Sale je insistirao na Markoviću iz Ofk-e i Babiću iz Borče, a pušta ih samo u nadoknadi vremena. Interesuje me ko sklapa poslove oko transfera i dogovara procenat od naredne prodaje? Umesto da za Savića damo milion prošle godine, i sada budemo u plusu 11, mi dajemo 300.000 i sada još 5 miliona, to nije normalno. Za Fejsu isto, više je uzeo Džomba od Partizana. Prodali smo jedinog reprezentativca za siću i to u Premijer ligu, sramota. Ovo da smo za Jovančića dali tolike pare, ne verujem, ako je tačno onda nisu normalni. Ilijev je za njega izmislio fudbal, a i manje je koštao. To što je vozao Krleta na prolećnoj utakmici, i nije neko dostignuće, to je radilo pola lige prošle godine. Još nešto. Svaki glup potez Đurića i kompanije, Sale je brže bolje hteo da opravda, pa Klea moramo da prodamo jer nije srećan, kao da je to važno, plaćen je i neka igra, sam je prihvatio ugovor. Tejgo pravi razliku, kako kaže, daje mu auto, a onda ne vredi tolike pare, a mačka u džaku Eduardo vredi? Ranković???? Bože sačuvaj gde su se njega setili, ja pratim fudbal manijakalno, ali sam njega zaboravio. Rnić je do sada korektno igrao i ispostaviće se da će biti pravo pojačanje, mada sam bio protiv njega. Dijari je Sale trebalo da kaže da li računa na njega ili ne. Ovako mu doziraju minutažu, da bi uzeli neku paru i za njega. Volkov je suvo zlato, sramota me je koliko je podcenjen ugovorom, plaši me da se ne odrazi na njegovu igru. Kamara još u Dablinu NAMERNO, verujte u ovo, dodaje loptu protivnicima, onda se teatralno hvata za glavu, i pokušava da dobije žuti karton. Odmah sam znao da želi da ide jer ne igramo Ligu šampiona. I mogao bih tako u nedogled da nabrajam gde su sve bile greške, pa sve ovo sada je i moglo da se očekuje.
Milinković je ok trener, gospodin čovek, ali videćemo kolko ima svoje JA. Po dosadašnjem iskustvu sa Đurom i ekipom, ne piše mu se dobro.

Buzdovan

pre 12 godina

Sasvim sigurno da Stanojević snosi deo krivice za ono što se dogodilo Partizanu, kao i Krstajić. Ali, ne mogu kola da se slome samo na ovoj dvojici, dakle smena Predsednika kluba i ostavka kompletnog Upravnog odbora je neophodna. Oni su svi odgovorni za rezultate. Potom treba izabrati novu Upravu i Predsednika, kao i sportskog direktora i trenera. U ovoj situaciji čini mi se da bi dobitna kombinacija za Partizan bio trio Savo Milošević - Ivan Tomić - Miroslav Đukić. Sagledati finansijsku situaciju u klubu i videti sa čim se raspolaže pred januarski prelazni rok, zahvaliti se dobrom broju igrača iz sadašnjeg tima i dovesti pojačanja.

Nenad

pre 12 godina

Nikad mi neće biti jasno zašto se za uspeh vezuje samo ime trenera? Evo, Partizan može i Stanojevića da otpusti, pre njega Jokanovića i Đukića i biće ispred Zvezde prvenstveno zato što je uložio 4. miliona evra ove sezone u pojačanja a zvezda 500.000 evra, od toga morala je upravo da pusti Tošića u drugu ligu Španije jer joj hitno treba 300.000 nazad.
Jel to "ona" misli da uzme titulu tako? Može li Srbija biti jača od Nemačke, u bilo čemu tek tako?! E pa neće moći zvezdana... Prvo da se vrate ukradene pare, pa robija za Bobija, pa da se isprose pojačanja i tek onda da se pokuša nešto u domaćem takmičenju. Strano nisam spominjao!..

Starac Soco od 100 leta

pre 12 godina

Ajde sada mi Delije dase rqadujemo stoje kod vaserasulo.Kako ne bi bilo rasulo kada ste prodali sve sto je moglo da se proda i doveli second hand robu.Dovelili ste deda Krstu za sportskog direktora.Uvalili vam dva polovna brazilca a da ne govorim o Vukicu, babovicu, Loli. vremesno Sasi Iloicu koji ne moze da potrci.Rankovicu, Rnicu i ko zna koga jos. Titlovani krojac koji se razume u fudbal ko Marica u....... Ni ovaj Milinkovic nece dugo. Jedino da pokusate sa Gvardiolom

Garry

pre 12 godina

Predlažem vam Milana Živadinovića, Milorada Kosanovića ili ako baš želite da imate dobru igru i rezultate nek se Đura "otvori" za Ratka Dostanića.
(Objektivan, 2. septembar 2011 08:48) Slazem se u potpunosti, mada, cini mi se da bi najbolje resenje bio TRENER SVIH TRENERA, veliki mag taktike i ideje, carobnjak sa, a i bez lopte, JEDAN - JEDINI, neponovljivi, SRPSKI BEK - BATA DJORA!!!

Borko

pre 12 godina

Gde su sada one fraze: Partizan moja kuca, Crno bela familija, Crno bel porodica, ser Alex Stanojevic...? Jedinstveni smo samo dok pobedjujemo. Cim krenu porazi, odmah raspad.

Bolex

pre 12 godina

Sad Stanoje pred novinare,sve da izneses,sav prljav ves,mi smo ionako zaglibili iako je tek septembar poceo ali mozda je sad prilika za jedan novi zdrav pocetak,bolje nego da propadamo kao komsinica dugo i polako!UPRAVA NAPOLJE a novi ljudi na celo naseg kluba!Stanoje nista nemoj precutati!Pozdrav braco grobari

iskreni delija

pre 12 godina

mislim da vas ceka haos u kom smo mi bili 4 godine,,, iskreno nebih volio,, vise volim da osvojimo titulu kad je partizan jak, nego kao sto ste vi osvajali 4 godine, nekazem ne zasluzeno, ali samo zato sto mi nismo bili prava crvena zveda kao svih proteklih godina.... ajmo ajde zvezdo do titule.....

boban

pre 12 godina

Ovo ne valja nikako. Partizan je krenuo zvezdinim stopama i sledece godine ce nam otici pola tima a nece biti para za nova pojacanja. To je put u propast partizana i naseg fudbala. Ne treba da odu stanojevic i krstajic, nije to resenje, ni taj milinkovic nije neko ko zasluzuje da vodi partizan. Nemojte da pravite greske kao zvezda, pogledajte gde su sad. Partizan je jak i mocan klub, treba odraditi ovu sezonu za navijace, uzeti duplu krunu, uigrati tim za sledecu godinu, zabraniti odlaske iz kluba, dovesti 2-3 igraca i to je to, eto lige sampiona. Sta se desilo , desilo se, idemo dalje. Napred partizan...

mance

pre 12 godina

Uopste me ne zanima ko je Predsednik. Ko da ima neke razlike medju njima. Ocu samo da moj Partizan pobedjuje.
Milinkovicu dobrodoso i srecno!!!

Kocho

pre 12 godina

(Deki, 2. septembar 2011 08:42)
Deki neće on dobiti ni dinara, jer je prekršio klupsku disciplinu, jer je imao očajan rezultat. Ugovorom je sve predviđeno, šta su prava i obaveze. On je to prekršio i po više osnova mu neće biti isplaćeno apsolutno ništa, pa ni dve zaostale zarade najverovatnije, jer će se to kompenzovati sa kaznom koju će mu razrezati za nedisciplinu. Mislim da mu je najbolje da poseti neku ustanovu i svoju nervnu jedinicu dovede u red kako bi mogao da nastavi jednoga dana da se bavi svojim poslom.

Zdravko

pre 12 godina

Kako su neki komentari pametni pa to je cudo. Vecina ovde koji komentarisu nemaju pojma kako Zvezda i Partizan funkcionisu. Za pocetak samo da vam kazem da niti Djuric vodi klub, niti je Stanojevic sastavljao ekipu, niti je Krstajic dovodio i prodavao igrace.. Jedini igrac kojeg je Krstajic doveo je Rnic. Sve ostalo nema blage veze sa njim. Vecina ovde se tako lako odrekla legende Partizana preko noci. Pa jel vi mislite da je on lud da prihvati funkciju sportskog direktora i da za dva meseca da ostavku. Mislio je da moze nesto da promeni i poboljsa, ali na kraju je shvatio da ga niko nizasta nepita i zato je podneo ostavku. Shvatio je da je samo ikebana i nije zeleo tako da radi. Kao moralan i posten desko jednostavno se nije uklapao u nas fudbalski milje i to je vrlo brzo shvatio. To je hteo da uradi jos pre mesec dana, ali su ga ubedjivali da ostane. Na kraju je odustao. Partizan i dalje iz senke vode Zeka i Bjeka, tako da kada pisete imajte to na umu. Nikada nisu ni otisli iz Partizana. Ovo bi se desilo i prosle godine, ali spasio ih ulazak u ligu sampiona, tako da im je to dalo zivot jos jednu sezonu. U nasem fudbalu je sve namesteno. Od prve do najnizih liga. Sve se zna vec posle desetak kola, tako da nista se slucajno nista se ne desava sa nasim fudbalom. Polako, ali sigurno propadamo, kao sto i sve u nasoj drzavi propada. Crna nam je buducnost.

Kum Zorzo

pre 12 godina

Stanojevic ima puno grehova (Scepovic,Miljkovic,Diara na klupi,losa igra,davanje prednosti Marku Jovanovicu u odnosu na Savica...),a najveci greh mu je to sto se ogresio o Boga! Bog je,kada je FK Partizan u pitanju,Almami Da Silva MOREIRA! Brzo ste zaboravili da je Stanojevic imao aktivnu ulogu u sikaniranju i TERANJU Moreire! Tada mu nije smetalo sto se Djuric sluzi lazima,tada mu nije palo na pamet da postupa u interesu Partizana!

P.S. Stanojevic i Krstajic su proslost,ali su njihovi biseri ostali u Partizanu. Kada god se Scepovic,Miljkovic,Rnic,Smiljanic,Babovic i Jovancic ponovo pojave na terenu u dresu Partizana,setite se ko je te igrace doveo (vratio) u Partizan i zapitajte se da li treba da se zali za Stanojevic i Krstajicem!

Mikeli

pre 12 godina

UPRAVA NAPOLJE! Kad je Stanoje gubio utakmice i cutao uprava ga je podržavala. Onog momenta kad se drznuo da kaže nešto protiv Luja četrnaestog, smenjen je. To bi nekako i mogao da shvatim, trener si, izgubio si i moraš da snosiš posledice ali... Da trener bude Milinković,čovek koji ništa nigde nije osvojio a povukao je ekipu prošle godine na utakmici protiv nas, pa to ne mogu ni da shvatim ni da prihvatim. Da je doveden Antić, Mateus, Tumbaković ili neki trener a ne praktikant to bi možda i bilo rešenje. U ovakvoj situaciji mogu samo da vičem iz sveg glasa, na svakoj utakmici, UPRAVA NAPOLJE!

NemanjaRULE

pre 12 godina

Ode čovek, nažalost malo kasno...Trebalo ga je zameniti, ne smeniti, još u Decembru, nakon epizode u LŠ. Ko ide na stadione, uživo da gleda, video je od tog perioda, jednu jako mučnu igru Partizana. Sreća pa smo tada, ali i sada, barem četiri puta kvalitetniji od drugoplasiranog trubačkog ansambla iz Rupe, pa domaća titula i kup stvarno nisu bili u opasnosti...tada a ni sada. Razlozi po meni za smenu Stanoja:
-dekadentna igra, što se u domaćoj ligi ne vidi, jer niko protiv nas ne igra nešto ofanzivno, pa se mučimo al ga nekako umuljamo.Međutim u Evropi ta igra nema prođu, pa ti Šamrok, ili Genk, nadtrčavaju i tehnički raskantavaju ekipu.. Jače i kvalitetnije timove ni ne spominjem..Ekipa prosto ne ume da odigra ofanzivno, taktički dobro, aktivno i bez lopte u posedu, mada je premisa da je Stanoje bog-te-pita-koliko-talentovan-trener.
-kukavički i ziheraški pristup igri u ovoj sezoni. Povedemo nekako, pa onda svi nazad. Mala digresija, protiv OFK-e na 1-0, akcija pre drugog gola, golman OFK-e ispucava loptu, 8 ( OSAM ) igrača Partizana stoji u zoni na 25 metara od našeg gola!! Pri vođstvu, na našem stadionu, protiv OFK-e???? To su detalji koji se vide samo uživo, a 99% ljudi odavde Partizan gleda preko tv-a, a nalaze hrabrosti da brane Stanoja..
-nula od autoriteta, u ekipi mu par igrača, stvarno više ne želim da tupim zube imenima, igra šta hoće, kako hoće i kad hoće, šanse se pružaju večitim i nikada dokazanim talentima. Ćutao je o tome godinu i po, al sada nalazi integriteta da kritikuje one koji su ga postavili i koji mu na kraju meseca potpišu platni listić. Klasična zamena teza, u smislu, nisam ja loš trener, koliko mi je uprava loša, i zato smo izduvali od osrednjeg Genka, i amaterskog Šamroka.
-uprava kakva je-takva je za naše uslove treneru je dala BMW od tima. Realno je da se odavno nije dovelo više igrača za koje se znalo koliko mogu i šta mogu, na treneru je bilo samo da ih postavi kako treba. To nije urađeno, i voleo ga ne voleo, ne igra Đura desnog beka, već Ranković, a trebao je Aksentijević, ne igra Đura centralnog veznog, već Vukić, a trebao je Ilić, špica Šćepović, a trebao je Diarra ili Marković. Te stvari odlučuje trener, ako ne on, onda skupi m..da i idi iz kluba, nemoj ćutati 6 meseci, pa kad kola krenu nizbrdo, svi su krivi, samo ja nisam. Uprava je za naše uslove i mogućnosti dovela dosta dobrih igrača, istina i pustila je dosta dobrih, ali to je realnost u zemlji Srbiji a i šire.
Stanoja stavljamo ad akta, hvala mu na svemu a opet neke stvari mu nikada ne treba zaboraviti. Novom treneru, ko god bio, jedna jedina poruka: pravi igru, jer kvalitet nije sporan, pa kroz igru juri rezultat, oštro sa igračima, jer oni su tu da rade šta im kažeš ti, a ne šta bi oni hteli i na kraju malo manje medijskog eksponiranja, a malo više rada i sve će doći na svoje mesto...
A svim dežurnim pljuvačima, dođite na stadione pa svojim očima vidite, malo širu sliku, a ne sa youtube-a da pratite klub itrenera koga navodno volite....

vlada

pre 12 godina

U toku kup utakmice Vojvodina-Partizan kazem drugu dok smo gledali utakmicu, ako Stanojevic ne prodje u LS , Milinkovic je od sledece sezone novi trener Partizana...pitajte mog druga :))
(Ice, 2. septembar 2011 08:42)
Ne verujem ti, daj njegov broj da ga pitamo

Milivoje minovic

pre 12 godina

Kada već dolazi do smene trenera, a misljenja sam da je posle svega ipak opravdano to učiniti, onda treba dobro razmisliti ko zaslužuje da postane trener PARTIZANA. Predlog za Milinkovića mislim da ne drži vodu, jer neznam čime on to zaslžuje? koje su mjegove reference da postane trener jednog velikog kluba? nisam siguran da on ima intelektualnu sposobnost da to postane!! Netreba praviti veću grešku nego što je bila! Moje mišljenje je da kriterijume koje zahteva PARTIZAN, mogu da zadovolje u ovom trenutku samo dva čoveka bez obzira na cenu: Radomir Antić ili LJubiša Tumbaković, dokazani treneri, uspešni, dobri pedagozi(neophodno u ovom trenutku za PARTIZAN).

NBGD

pre 12 godina

Nekoliko vezanih komenatara ovde koji kritikuju Stanojevica kao da je pisao Djuric ili neko kome je on rekao da ispise par poruka koji podrzavaju Djurica i Co. Zvezdas sam ali ovo je slika nase Srbije, ako mislis da nesto ne valja i kaze to sledi ti otkaz,a ne pokusaj da se to popravi.

Mirko Spasojevic

pre 12 godina

Dokle god politicari muzu klubove,dotle boljitka nema! Zar bilo ko veruje da nasi 'savesni' politicari nece spustiti sapu na bilo sta u Srbiji sto moze doneti 100 hiljada evra,a o milionima da ne govorim! Klubovi su 'drzavni' pa je samim tim jasno ko ubira milione preko poltrona kakav je snajder.Uzme i on neku crkavicu za to sto im cini,pa lepo i jednima i drugima.A,vi navijaci se koljite i glodjite ko je (naj)bolji u ovoj zalosnoj fudbalskoj Srbiji! Sta mislite, zasto jos nije izglasan zakon o sportu? Pa,da bi politicari mogli da drpaju milione na svakom,ali bukvalno svakom igracu koji moze biti prodat bilo gde u svetu! ..i onda se cudimo sto deca od 15 i 16 godina beze sa svojim roditeljima glavom bez obzira u bilo koji klub u Evropi koji je zainteresovan za njih!
A mi politicare dizemo u visine Bozanstva i kroje nam kapu isti likovi i po 20 godina! Oni su,Boze moj,nezamenljivi i niko ne zna kao oni!
E,zato nam i jeste tako! U svemu,pa i u fudbalu! A,sad kad dodju izbori,brzo svi pohrlite na biracka mesta,kako slucajno ne bi dosao na vlast onaj umesto ovog.To sto kampanje placaju od prodaje igraca,to nema veze..mi njih ipak volimo.. :)
Zemljo Srbijo!

boki

pre 12 godina

ma realno stanoje je zaslužio otkaz
obrukali smo se najstrašnije u evropi ove godine što je isključivo njegova "zasluga".
ako on nije odlučivao ko će igrati, onda je trebao otići odmah.
milinković, koji je dobar trener, dolazi u lošem trenutku, i biće veliki pritisak na njega, jer dolazi kao "šnajderov trener".
nadam se da navijači ipak neće vređati igrače i trenera više nego što zasluže :)
a uprava mora da ide.

Nenad

pre 12 godina

Konacno! :) Hvala upravi sto se konacno resila Stanojevica, mada bi se pre moglo reci hvala Stanojevicu zato sto je kritikovao upravu i naravno potpisao sebi otkaz. :) Jos nigde nisam video da se kritikuje poslodavac i da ocekujes da zadrzis posao. I jos bezobrazno izjavljujes kako tebe zanima samo tvoj posao... :)

czns

pre 12 godina

Jednom rece jedan komentator * ljudi jeli ovo moguce*. Pre samo dve godine jedva smo uspeli da se spasimo da ne ugase Zvezdu i igramo u malom mokrom lugu, a Partizan pun ko brod. Sa sve drzavom iza njega. I naravno Toletom. Kakvu su samo sansu imali ove godine, ali deca se zagrcnula sa Irish coffe. Djuricu majstore, bolji si mi nego 7 na lotou, samo tako nastavi. Titula se vraca na pravu adresu

Kalimero

pre 12 godina

Moji Grobari su me do koske razočarali sa ovakvim kilavim komentarima.
Da li je moguće da nismo ništa bolji od Zvezdinih navijača, koji kao da su u transu poslednjih, 5 godina i gutaju svakakve laži i gluposti koje im se serviraju.
Ako im ovo dozvolimo da prođe nikad ih više nećemo skinuti sa grabače.
Sad je prilika da se rešimo ovakve uprave i plaćenika. Sad ili nikad više!

muamua`

pre 12 godina

Svako ko je pratio utakmicu kupa video je da Milinkovicu nije bilo svejedno zbog izlaska sa terena njegovih igraca... elem i jos jedna stvar ko je zasluzan za ulazak u LSH isto je i kriv za ispadanje iz kvalifikacija i za LSH I ZA LE...tako da ne razumem cemu komentari tipa nije stanojevic kriv za promasaje protv genka i samroka,a jeste zasluzan za npr promasene penale od strane Anderlehta??

Taifun

pre 12 godina

Nikad mi i nije bilo jasno zasto je neiskusan trener kao Stanojevic dobio sansu da postane sef strucnog staba velikog i mocnog kluba kao sto je Partizan. Zar klupska rukovodstva i fanovi ne znaju da mladi i nadobudni treneri bez prakticnog iskustva po ceo dan sede na internetu i skidaju treninge i taktiku iskusnih i dokazanih trenera, a zatim to koriste u svojim maticnim klubovima? Sramota i za Partizan koji ga je doveo, kao i za samog Stanojevica koji je pokusao da postane iskusan internet trener stazista velikog kluba, a sve brukajuci Partizan.
No, kad pomislite sve je to jedna ista footy mafija koja zbog gladnih interesa par ljudi u hijerarhiji ne da nasem fudbalu da se oporavi. Ikad.

Milan

pre 12 godina

Grobari treba da uvazavate to da je Milinkovic sa igracima ispod proseka izborio dva puta za redom Evropu (Spartak i Vojvodina). Tako da budite uvereni da ce sa vama izboriti sledece sezone LS. Prvo treba da bude dosledan sebi i ako moze bez mesanja likova iz uprave,menadzera,tata, mama i ostalih tutora resi igraca "povratnika" koji su umisljeni i "premoreni" Ilica,Rnica,Babovica,Vukica i Smiljanica. Naravno da ode i Nadj. Da mu glavni igrac bude Tomic, u napadu Dijara a u odbrani Aksentijevic i Volkov. Cenite to sto ima svoje ja i sto je imamo m... da povuce ekipu sa finala kupa jer je stavljena u skroz podredjeni polozaj. Za par utakmica ako covek bude imao pravu atmosferu za rad bice vas ljubimac i zaklinjacete se u njega a Stanoja zaboraviti on je jos mlad treba da ide da se kali u Cukaricki, BSK i slicne ekipe. Djuricu ne mozete nista kao ni delije Lukicu to su plagijatori koji misle samo na svoje pozadine. Pozdrav i pazite sta sam rekao.

Filosof

pre 12 godina

-Krstajic je ocajno obavio prelazni rok, kao igrac klasa, ali kao funkcioner se nije pokazao. Razumno je da sam ode, hvala ti na svemu

-Stanoje za nekoliko godina u klubu nije unapredio igru, igramo sporo, nista novo nije doneo, hvala na LS i puno srece u daljoj karijeri

-Djuro zasto si prodavao igrace? Ovo je tvoja jedina greska za ostalo su krivi igraci, Stanoje , Krle, zasto si po svaku cenu prodavao igrace? I ti idi iz kluba i tebi hvala na svemu

-Grobari podrzimo igrace, novog trenera, znam sta ce dozivljavati na utakmicama, Djuri je ovo poslednja godina, on ce vrlo brzo otici

-Zvezdasi ne sladite se , vi imate Prosineckog koji ima losije rezultate od Kristica, Dostanica i Pizona??? Imate Adzica, Lukica... ??? Pa vi niste ni svesni sta se vama sprema!
(GrobaR, 1. septembar 2011 20:47)
Ovako izgleda komentar jednog plaćenika ili provokatora!

bravo za upravu

pre 12 godina

Vi sto podrzavate Stanojevica, preporucite ga nekom klubu jer plasim se da ga nece nacci dugoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

nn

pre 12 godina

Kakav bre crni Milinkovic! Djuricu povlaci odluku i vracaj Stanoja i Krstajica dok jos vremena imas! Ako Stanoja smenis vise necu dodji ni na jednu utakmicu dok si ti predsednik! Od Stanoja nema boljeg trenera! Ako se mi ne bunimo za njegovu smenu, odakle tebi pravo! STANOJE TRENER!

srecko.nl

pre 12 godina

Ovo ti je .... lud zbunjenog .Daju otkaz treneru jer se usudio da progovori o Djuri (nedisciplina)a dovode coveka koji javno sa puno zara bez biranih reci blatio Partizan i sve sto je u vezi sa njim.Nema nam druge:UPRAVA NAPOLJE

Zare

pre 12 godina

Nazalost u srpskom fudbalu se sve raspada i sve je problem-nista ovo nece promeniti,kao i da je Stanojevic ostao!!!Sve je u rasulu :((

Andrej

pre 12 godina

znam da je nekorektno, i nesportski, ali mi je baš drago što se raspadate. prozivali ste nas najstrašnije, bili arogantni na kub! evo vam malo sada pa sebe prozivajte, bez stanojevića ste niko i ništa, i to ćete vrlo brzo shvatiti.

Ice

pre 12 godina

U toku kup utakmice Vojvodina-Partizan kazem drugu dok smo gledali utakmicu, ako Stanojevic ne prodje u LS , Milinkovic je od sledece sezone novi trener Partizana...pitajte mog druga :))

konobar

pre 12 godina

Partizan ocigledno se ugleda na KK Zvezda pa bi da i on napravi fuziju sa Vojvodinom, doveo ovog Milinkovica za trenera, a umesto Krstajica ce izgleda Buturovica, da dovede jos nekog crnca iz Vojvodine i ko zna..................... mozda sledece godine i pobede neke inostrane amatere ili domace srpskoligase!

Deki

pre 12 godina

@(Milan, 1. septembar 2011 20:40),da je Stanoje tako uradio,ne bi dobio dinar.Ovako će dobiti lovu a i ja bi tako uradio.Uprava je maznula dosta love,što da ne uzmem i ja,jer sam za razliku od njih bio pod presijom rezultata. Mislim da je Stanoje imao greške u radu,a ova njegova konferencija je namerna da bi dobio otkaz,jer je znao da dalje neće ići kako treba.Novom treneru želim sve najbolje,a što se tiče uprave,samo jedna reč,tuga!

Objektivan

pre 12 godina

Predlažem vam Milana Živadinovića, Milorada Kosanovića ili ako baš želite da imate dobru igru i rezultate nek se Đura "otvori" za Ratka Dostanića.

Miško

pre 12 godina

Bojkotuju oni Stanojevića na štetu kluba duže vreme. Sada se vidi zašto Miljković, Ivanov i Rnić prave početničke greške, zašto Babović nepotrebno pravi prekršaj za isključenje, zašto Stojković prima golove sa 30 metara, zašto se Vukić vuče po terenu...

inkognito

pre 12 godina

Ljudi imam dojavu!!!!!!! Stanoje celu noc pise komentare na ovom sajtu !!!!! Alo bre- merilo uspesnosti trenera je E V R O P A!!!!! A ne nasa liga- realno za dve godine ni jedna pobeda u LS. Dosta je bilo . Stanoje kuci. Ni jedan bod u grupi lige sampiona???? Alo bre!!!!!!!! Sad opet mogu da krenem na stadion/ Hvala.

milinko

pre 12 godina

@sloba
bravo lepo si rekao.
Prosto je, covek je dao pare od svoje kompanije i on upravlja. Kapitalizam bato. Druga je stvar sto je pitanje ko ce njega da smeni a klub je i dalje "drzavni"
Slazem se da stanoje nije trebao da bude smenjen ali je u svakom slucaju los trener koji cim mu se nesto nije svidelo poneo se naivno a i obrazovanje mu je slabija strana (pevanje, izjave, vodjenje tekme...)

Ganci

pre 12 godina

Nije lepo smejati se tudjoj nesreci!!!! (ismejavate naseg predsednika) sada cemo i mi vaseg kako bi se i nas sklonio(zajedeno sa vesicem,naravno)!!!

noy

pre 12 godina

Ako milinkovic bude promovisan u trenera molio bih nekog, bilo kog novinara, da ga upita:

"Kakav je osecaj biti (novi) trener kluba bez podrske IJEDNOG navijaca?"


Hvala.

satis nambijar

pre 12 godina

Mnogo ste jaki...Hocete rukovodstvo kojem nije stalo do para?Jel verujete vi u Deda mraza?Jel vi znate sta se dogadja u svetskom fudbalu?
Stanojevic je ziheras,egomanijak i nista vise od toga,verujem da je Limeni bolji trener od njega.Ako gresim nek mi neko kaze sta je doticni uradio sem sto je pobedjivao nikad ocajniju Zvezdu i doziveo sramotno izvodjenje penala od strane Anderlehtovih igraca.Ajmo

X

pre 12 godina

Ovo malo boli. Kao da nestaje nas tim, kao da nestaje iz naseg zivota nesto sto smo najvise voleli.
Sta sad da radimo.
Ja sam mnogo tuzan. Sada ce nam Djura Mutavi dovesti nekog trenera, i neke igrace, i kao to treba da se zove Partizan. Boli. Defnitivno.

mlsv

pre 12 godina

ma o chemu prichamo, pogledajte na koji nachin je pokushana da se opravda predstojeca privatizacija klubova. Bankrotom zvezde, show programom sa dzajicem, tzv protestima na ulici neku godinu unazad, pa sramota od kupa, pa sad shamrok i ren kao shlag. Zvezdu ne gledam, ne zanima me, ali sam svestan da smo u istim g******. Pa zar mislimo da je sluchajan ovoliki broj penala, svi rukom. Pa zar mislimo da je rnic sluchajno dosho 2 dana pre, ma dajte ljudi. Oce da nas ubede da su svi nesposobni (a jesu) i dam uvale gazdu koji ce podici zgrade u sred centra. Partizan je moj klub i ja ga ne dam. Ne dajte da nas nasankaju, stop zakonu, stop privatizaciji.

Djura grobar

pre 12 godina

Bravo Djuricu svaka cast,ko nema rezultate taj leti sa klupe i to je cinjenica.Da trener drzi predavanje PREDSEDNIKU to nema ni gde i to na koferenciji za stapu,pa da je to uradio u nekom evropskom klubu dobio bi momentalni otkaz.Zna se ko je gazda kluba i tacka-znas kad bi Stanojevic dosao na klupu partizana da nije Djurica NIKAD.PODRSKA ZA DJURICA...

sloba

pre 12 godina

vi grobari se ponasate kao da je klub vas. prvo ni kintu niste ulozili a djuric je dao svoje novce a u americi se to zove profit share. ko ulozi njemu se vraca. sve je tacno za upravu i stanojevica i sl.nije kriv i ima penzose da mu igraju ali do juce ste bili najbolji i najjaci a danas prljav ves,kasne plate i sl. zoran milinkovic je odlican trener i zelim mu srecu ali da znate mora da se zna ko pije a ko placa. posebno ko placa. jer onog trena kad vi budete placali teoskove kluba onda cete imati pravo da se bunite. svi ulazite za dz i ne placate clanarinu

Marko

pre 12 godina

Topalovici se svadjaju... C c c... A kao Stanojevic je poseban entitet u odnosu na Djurica??? Kao nisu svi Zekini ljudi??? Kao Stanojevic je neki trener??? Smesno... Zalosno...

Marko Lazovic - Djurdjevic

pre 12 godina

Ma da, svi su krivi samo nije Djuric.
Svi znamo koliko je novca uzeto od prodaje igraca i dovodjenje amatera (osim Volkova) a gde su te pare. Zar u ovoj zemlji niko ne sme da udje u klub i proveri poslovanje?

okrece se kolo srece...

pre 12 godina

Kao navijacu Zvezde, drago mi je sto je Stanojevic smenjen, a drugo, sad posto je slobodan, kad puknemo od Iraca eto sanse da se najperspektivniji trener u Srbiji nadje na klupi reprezentacije...
I da, sta mislite Grobari (mislim na deo koji podrzava smenu Stanojevica)zasto je smenjen?Mozda zato sto nema igru i rezultate?Ja mislim da je Stanoje replicirao Djuricu bas zato sto nije zeleo vise da mu drugi sastavljaju tim...pa je smenjen, da se dovedu oni koji ce da "slusaju" sta im se kaze.
Videcemo Milinkovica kad pocnu da igraju mamini i tatini sinovi, da li ce biti igre i rezultata.

kragujevac u srcu

pre 12 godina

e Stanoje, pa sto nisi stavio Aksentijevica na vreme da igra...sada bi bio u ligi Evrope i uzivao na klupi Partizana...neces ti, hoces da slusas Damjanca.. bolji je Rankovic...eto ti ga sad.... i jedan i drugi.....Partizanova deca ginu na terenu i vode u Evropu....nisi hteo ili smeo da ih guras....steta....zato odlazi... i sa srecom neka ti je za dalje...

cartmanx

pre 12 godina

http://www.b92.fm/channel/Intervju+sa+Jugoslavom+%C4%86osi%C4%87em/57071.html

Vi koji ste na strani Djurica, pogledajte ovu emisiju ako je niste gledali ako jeste pogledajte je ponovo!!!
Sava je sve rekao i evo sta se desava, ja i dalje idem na stadion naravno kad mogu i naravno na zapad ili istok, pa cu i u svojoj 37.-oj godini da vicem iz sve snage UPRAVA NAPOLJE!Taj zakljucak, da Djuric i CO i "vladari iz senke"Zeka i Bjeka ukljucujuci i politicke strukture kradu PFC nisam doneo na osnovu odlicne emisije "Intervju sa Jugoslavom" iz decembra meseca.., to je svakom iole racionalnom coveku logicno, posebno posle ulaska u LS rasprodaje tima, ne dovodjenja igraca...a emisija je emitovana mnogo ranije! Kradje u PFC-u uoci izbora ne mogu da preispitaju oni koji u tome ucestvuju! Mi pravi navijaci a ne placeni moramo da oteramo upravu, zato, izmedju ostalog, mislim da bojkot nije dobar kao sto neki predlazu, naprotiv navijajmo za PFC ali i terajmo upravu napolje!!! Jednostavno dok se ne postavi sistem zdravog funkcionisanja kluba ovakve stvari ce se desavati u ciklusima, i u PFC i CZV(mada iskreno nema ga ni u drzavi)....!Pozdrav svim pravim i iskrenim navijacima!

LALA

pre 12 godina

gledao sam mec u senti i vidi se da partizan je bleda senka nego prosle sezone,polu amaterska ekipa sa ovakvim igracima.to je kriv trener i cela uprava..sramota!

Milos

pre 12 godina

Navedite mi ime jednog igraca koji je doveden ovog leta (izuzev Volkova) koji svojim kvalitetom moze da se priblizi prodatom prethodniku.
Nije Stanojevic glup pa da ovo nije shvatio odmah na pocetku prelaznog roka.Pretpostavljam da ga je mestu trenera drzala ljubav prema klubu, entuzijazam jednog mladog coveka prema poslu koji voli i verovatno vera u bolje sutra.Nije on neki placenik koji je dosao sa strane.Takvi dizu sidro cim nesto krene po losem, a on je ostao do kraja. Smatram da se uprava lose ponela prema njemu kao i ne tako davno prema Ivanu Tomicu.To su ljudi koji su odrasli uz klub koji vole, a ne kao ovi kojima je samo u interesu profit od prodaje igraca.

NIKOLA

pre 12 godina

Ne mogu da ne ostavim komentar.
Koliko god losa bila uprava,i Djuric na celu,ne moze niko da mi kaze da Stanojevic nije kriv za ispadanje od Samroka.Neverovatno je da se zatvori isto kao i protiv zvezde u polufinalu kupa u drugoj utakmici.Fali mu hrabrost i kreativnost u igri,i svakako igraci.Ne podrzavam ni njega ni upravu,jer mislim da su nova lica celom Partizanu potrebna! GROBARI SVI ZAJEDNO SAD KAD JE NAJTEZE!

Rade

pre 12 godina

Stanojević u fudbalu je bio nešto slično Vujoševiću u košarci. Ni od čega je pravio nešto, osvajao titule u ligi i odveo klub do LŠ, a svake godine samo 2 igrača iz prve postave ostanu u klubu...

srebrni

pre 12 godina

u ovom momentu za partizan nije toliko bitno ko ce biti trener, nego je najbitnije da se smeni kompletna uprava (jer ce inace biti sve gore i gore), dodju pravi partizanovci, cestiti ljudi koji vole u prvom redu klub a ne evrice.. dakle, jasno i glasno: uprava napolje!!!!

Dejan

pre 12 godina

Veliki sam navijač Partizana, najvažnije je da osvojimo titulu i ove godine, zato treba da podržimo trenera Milinkovića koji je odličan i iskusan, Stanojević je zaslužio smenu zbog Šamroka, a upravu ćemo menjati skandiranjem UPRAVA NAPOLJE na utakmicama kada vodimo 3:0 i sličnim, uz Partizan uvek i zauvek

Slavko

pre 12 godina

Čoveče, o ovome je ceo stadion brujao protiv shamroca.
Da je sve gotovo, i da se čeka da izgubimo pa da smene staoja.

E sad je stvarno dosta, zbogom godine na tribini, zbogom svi pokidani živci, zbogom sva gostovanja i putovanja, zbogom nerviranju, pevanju, promukivanju, ubogom svemu i nikad Više.

Ne samo da nikad više neću doći na stadion, nego nikad više neću uključiti tv da vas gledam.

Posle bjeke zeka, posle zeke djura, posle djutre mića posle miće paja, uvek se kao nadamo da se nešto menja a ustvari ste svi isti.

Nikad više

Branko

pre 12 godina

molim da mi ljudi koji podrzavaju stanojevic(sarlatan) objasne sta je to on pa dobro uradi (igrali mu rankovic,miljkovic itd,svojom uzasnom taktikom izgubili smo sve )Podrska Milinkovicu.Segi napred pokazi sta znas

delija

pre 12 godina

da se razumemo..protiv Samroka nemate sta kriviti Stanojevica...protiv takvih ekipa ne treba trener na klupi...to je ista situacija kad je na klupi reprenzetacije Srbije i Crne Gore bio Dejo Savicevic pa smo izgubili od Azerbejdzana,a tad su svi pljuvali Dejanu.i tada i sada kazem..zar treba neki trener da bude na klupi da bi nasi igraci pobedili Azerbejdzan ili Aamrok...Ne treba.Zato krivac moze biti samo jedan losi igraci...a to znaci losa uprava koja ih je dovela.

Zvezdaš

pre 12 godina

Zvezdaš sam ali... Hvalili ste se kako ste zaradili 10 miliona od lige šampiona plus 13 od prodaje Savića. To je 23. Za deset miliona ste mogli da napravite tim koji bi bio još tri godine glavni u domaćem prvenstvu i sigurno bi ušao u ligu šampiona ako ne i proleće u Evropi a vi? Doveli ste ovog Pašeka i to samo što smo ga mi hteli. A garantujem da vam je ovaj Jovančić bolji od njega. DOVELI STE POVREĐENOG ŠTOPERA IZ BRAZILA! Nemate zamene za bekove. Ni za Lazevskog ni za Miljkovića. Oni se povredili i umesto njih NIKO. Volkova smo Vam isto mi doveli jer ga je Prosinečki tražio. Vukić dečko za prvu ligu Srbije da okači kopačke o klin a ni Saša Ilić nije daleko. Dijara rekovalescent. Stanojević vam je u Evropi svih šest utakmica igrao sa šest različitih odbrana.

Peca

pre 12 godina

Ovako bi trebalo da bude, da je sve normalno:

Menadžer: Predrag Mijatović
Predsednik: Savo Milošević
Sportski direktor: Moca Vukotić
Prvi trener: Slaviša Jokanović

Ivan

pre 12 godina

Bravo! Stanojevic je apsolutno kriv za sve. On i Krstajic nicu smeli da dozvole da im Upravni odbor dovodi igrace. Stanojevic je trebao da kaze Krstajicu koji igraci su mu potrebni a on da pokusa da ih dovede. Njihova nesposobnost je to sto nisu uspeli da dovedu igrace koji su im bili potrebni. Ali i ako zanemarimo to sto je Upravni odbor dovodio igrace Partizan je morao da prodje Samrok i sa ovim sastavom koji imamo.
Nadam se da novi trener nece biti Milinkovic jer smatram da imamo kvalitetnijih domacih trenera. Nadam se da ce novi trener malo promeniti sastav i dati sansu igracima koji zele i imaju motiva da igraju.

Sinisko

pre 12 godina

Fudbal je postao veliki biznis, sve se pretvara u biznis. Novac je postao bog i malo ko radi svoj posao sa ljubavlju i voljom. Skoro sam prestao da gledam fudbal i navijam za svoj klub jer to mi izgleda kao velika zabluda i gubljenje dragocenog vremena koje mogu da iskoristim da uzivam sa svojom porodicom i u drugim lepsim stvarima. Pohlepni ljudi sve upropaste, tako su zbog svoje pohlepe i ljubavi prema njihovom bogu novcu unistili jednu prelepu igru. Umesto da gubim vreme na Stanoja i upravu razmisljam kako da pomognem ili ulepsam dan nekom svom prijatelju kome je mozda tesko. Zivot je lep i bez fudbala ali cu uvek voleti taj sport da igram.

GrobaR

pre 12 godina

Zvezdasi ne sladite se , vi imate Prosineckog koji ima losije rezultate od Kristica, Dostanica i Pizona??? Imate Adzica, Lukica... ??? Pa vi niste ni svesni sta se vama sprema!
(GrobaR, 1. septembar 2011 20:47)
Moramo da se sladimo,makar veceras ;)
(lex007, 1. septembar 2011 21:08)

Ajde al' samo veceras ;)))

Rista_Electro

pre 12 godina

Dovesti Ivana Golca hitno!!!
(nezadovoljni, 1. septembar 2011 20:48)

Potpuno se slazem i o tome pricam vec godinama, najjaci trener, jedini srbin sa engleskom trenerskom A licencom.... covek bi forsirao brz fudbal, ali trazio bi i novac za pojacanja, tako da nikad nece doci....

lex007

pre 12 godina

-Zvezdasi ne sladite se , vi imate Prosineckog koji ima losije rezultate od Kristica, Dostanica i Pizona??? Imate Adzica, Lukica... ??? Pa vi niste ni svesni sta se vama sprema!
(GrobaR, 1. septembar 2011 20:47)
Moramo da se sladimo,makar veceras ;)

Prolaznik

pre 12 godina

Moje licno misljenje je da Stanojevic nije smeo da ispadne od Samroka... Kakva god bila uprava kakvi god bili igraci koje je uprava dovela STANOJE NIJE SMEO DA ISPADNE OD SAMROKA.Sve ostalo je cista zamena teza...

ogi

pre 12 godina

Apsolutno podržavam trenera Stanojevica jer je doneo nesto novo u Srpski fudbal ...nije covek kriv sto Partizanovi napadaci ne mogu da postignu gol...nego je kriva uprava sto je prodala Klea i Ilijeva...Da su oni ostali ne bi mi danas pricali o ovome nego o protivnicima u Ligi sampiona....

Dr.

pre 12 godina

Odlicna odluka. Ako nista bar necemo igrati defanzivno i bar nece igrati Vukic, Ilic, Babovic, Rnic, Rankovic, Tomic, Smiljanic, vec oni koji zasluzuju mesto u timu(Markovic, Ninkovic, Askovski, Ostojic, Ljujic)..DA LI SI SIGURAN DA NECE IGRATI? EEEE sinko...

Webber

pre 12 godina

zasto Djuro, zasto?? Stanoje je bio posvecen, uvek motivisan, nije dopustao ni trunku nediscipline.. Da ne pominjem ucinak u prvenstvima 2/2, u derbijima 5/6

Nikola grobar

pre 12 godina

Protiv sam uprave ali nisu mi jasni ovi koji brane Stanojevića. Šta je to čovek dobro radio? Ušli smo na sreću u ligu šampiona, nismo imali igru celu prošlu jesen, Kleo je davao ni iz čega golove.To nije bila zasluga Stanojevića,pogledala ga je tada sreća, baš kao što je nije imao sada protiv Genka. Igra, ništa. Bez koncepcije, stalno je menjao tim i koncept, nikakvu viziju nije imao.Dalje,koga je on trenirao pre Partizana?Došao je na klupu Partizana da se uči.Setimo se gluposti sa Moreirom,kao ne mogu da igraju Moreira i Sale u istom timu.Šamrok ? Bruka,šta reći ? I na kraju uvlačenje navijačima,pokušao je manevar, kao ako smo protiv uprave onda smo za njega. Ne, mi smo i protiv uprave i protiv Stanojevića.

Dragi

pre 12 godina

Uprava je smenila trenera Stanojevića, a trebalo bi prvo smeniti upravu. Kako ona sama neće sebe da smeni, dajte Grobari smenite ovu upravu, jer neću da padnemo na Zvezdine grane.

Dovla

pre 12 godina

Stanoje, bio si i znam da ćeš i ostati Grobar u srcu! Pokazao si svoju ljubav prema klubu u svakom derbiju. Hvala ti na tome brate moj! Uprava napolje!

NOWITZKI_CT

pre 12 godina

Za sve moje Grobare - basket sezona pocinje 8.oktobra, tada ce nam svanuti. to je moj komentar na ovu vijest i inace radnje u FK Partizan... sramno

Bojan

pre 12 godina

Izgubiti od amaterskog kluba, i to u dve utakmice , može da se desi samo retko netalentovanom treneru , a Stanojević to jeste. Druga stvar je utakmica sa Genkom, kad je ceo istok još u prvom poluvremenu tražio da zameni Šćepovića i Miljkovića , a Stanojević nije ni na poluvremenu osetio i video da ta dvojica apsolutno nisu ništa igrali. Iz njemu samo poznatog razloga ostavio je Aksentijevića na tribinama. Previše da ne dobije otkaz.

sasho

pre 12 godina

sećam se 1god kad je došo imao je viziju stvaranja jakog Partizana u ciklusu od 3godine,pogrešio je što je uveo Partizan u LŠampiona prošle godine pa je upravi doneo milione odmah nakon 1godine,a ne nakon 3god kako su mislili!Molio bih da nas dva miliona navijača fudbala ne crnih i crvenih ostavite da se nečem radujemo i nadamo!Čekamo te da se vratiš,kad završimo sa lopovima isto kao što je Milinković čekao sve ovo vreme klub!

Sale sa Rodosa

pre 12 godina

Nisam ga baš obožavao ali opet,osvoji čovek dve titule i odvede nas posle 7 dugih godina u LŠ a o skoru sa ganima da i ne pričam..To je to,vladari iz senke su opet jači.
Hvala ti Stanoje za sve radosti koje si nam priuštio. Želim ti uspešan nastavak karijere i beži iz Srbije, vidiš da se nakotio ološ i da im ne možemo ništa.
A ti šnajderu..gde je lova,gde su `bombe`?
GROBARI RODOS,DODEKANISOS.

Djuka

pre 12 godina

Djuro oterao si Tomica, Mirkovica, izbusio Milosevica..sad oterao Stanoja i Krstajica.
Vreme je da navijaci oteraju tebe....

UPRAVA NAPOLJE!

Небитно је

pre 12 godina

Да имамо иоле озбиљне навијачке групе, тј. јединствен и снажан навијачки покрет, ови из Управе не би провели на том месту ни један дан више, а Станоје би остао тренер...

Tiger Woods

pre 12 godina

Ser Ferguson je vodio jedan Mancester 5 godina bez trofeja i onda osvojio FA kup ili tako nesto smesno.. i opstao na klupi i pogledajte - sve ostalo je istorija, covek objasnio i osvojio sve zivo..

Stanojevic osvojio duplu krunu dva puta, nadigrao Zvezdu par puta (ako je to neko merilo) , uveo tim u LS drugi put u istoriji i to sa jednim skromnim Partizanom i u teskim uslovima za razliku od eto Aleksa gde se titule podrazumevaju i gde su uslovi vrhunski...

Pogotovo sto je covek hteo i Mpelu i Sabalalu i Tejga, a vi mu doveli Eduarda, Rnica, Rankovica, Jovancica.. sto Nadj i ostatak ne dobiju otkaz, sto oni ne odgovaraju vec samo trener? Zasto? Stanojevic je uradio maksimum u Partizanu s' obzirom na vasu stedljivost i minorna ulaganja, osim Samroka iskreno (mada se napromasivali spicevi koje ste VI DOVELI), ali ni Arsen nije dobio otkaz posle 8 2.. zna se neki red, ulaganje u buducnost..

Sve sam ovo rekao jer ne verujem da je sukob razlog razlaza medju njima. Cak i da jeste, sednu lepo za sto i sve prodiskutuju i nastave dalje jos jace i motivisanije... ovo je bas lose, jako lose.. mada ko zna, Milinkovicu zelim srecu, imace podrsku verujem svih...

pfc

pre 12 godina

Sad ocekujem da Stanojevic i Krstajic zajedno organizuju konferenciju za novinare i da sve ispricaju od A do Š

Protiv takvih ljudi se najbolje boris - istinom

Martin

pre 12 godina

Auuu nije covek zasluzo da ga smene ..ali opet navijaci su tu presudan faktor a oni su podeljeni pola pola ..i na kraju stvar je pala na foteljase koji su za ocas posla zaboravili prethodnu uspesnu godinu i na konto ove sramne eliminacije od Samroka doneli sramnu presudu. Aco srecno i zelim ti mnogo uspeha u daljoj trenerskoj karijeri

Nemate pojma

pre 12 godina

Briga mene za upravu. Ovaj nije bio nikakav trener, kad je Partizan poslednji put odigrao dobru utakmicu? Čovek nema veze sa modernim fudbalom, nije uspeo od dobrih igrača na napravi igru, prodore, drublinge, kratke pasove, držanje lopte u nogama, nego išlo se na dur. Ko to još tako igra osim onih koji ne znaju da uštopuju loptu? Krstajić direktor, sa terena na funkciju. Pa gledajte ko vodi svetske timove, ljudi zreli, sa iskustvom, ovo su gluposti. Stanojević neviđeni antitalenat, a vama Đurić najvažniji. Pa nije Đurić trener, ne odgovara on za tim i igru, šta je vama? Kad reprezentacija gubi, bezveznjaci napadaju predsdnika FSS, a ne selektora i trenera. Pojma nemate. Klub stoji dobro finansijski u odnosu na Zvezdu, to je posao uprave, a vi samo znate - šnajder. Zašto je ubacio da Radiša brani, koji je napravio glupi penal? I za to je kriv "šnajder". A šta je Stanojević? Doktor nauka, akademik, bivši veliki fudbaler? Ne mešajte se više, sve ćete uništiti. Da li ste uopšte pismeni?

Sreten

pre 12 godina

Tako je to u nasim klubovima.Oni koji su najveci krivci ostaju a oni koji snose gotovo minimalnu krivicu moraju da odu kao Stanojevic i Krstajic.

Zvezdaš forever

pre 12 godina

Slika i prilika našeg fudbala. Dokazi se menjaju iz dana u dan. Mafija je rešila da zaista po svaku cenu uništi fudbal u Srbiji, završili su sa Zvezdom (Vesić i Lukić) i sada je definitivno cilj Partizan. Sada počinje rat između Grobara i uprave, kriza rezultata, bojkot na utakmicama. I gotovo... Režimu nije u interesu da bilo šta reši na pravi način već da se sve uništi što ima bilo kakvu vrednost. Bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde, nije fraza već istina. Ovo je pravi trenutak da bivši asovi kojima je Zvezda zaista sve sednu za isti sto i uz pomoć UEFE i FIFE najure bandu iz srpskog fudbala. Da na videlo iznesu svu umešanost režima u prljave fudbalske radnje. Za početak neka počnu od Cece, Terzića i ostalih... a ima još mnogo toga.

majstor

pre 12 godina

Opet 3 koraka unazad. Sve po starom. To nam je u genima u svim sferama zivota. Idi Stanojevicu tamo gde ce da te cene i dace Bog da se vratis jednom. Mene JNA vise nece videti

Dragan BL

pre 12 godina

Veliki sam Zvezdaš, ali ne volim kad vidim ko odlučuje u klubovima i FSS. Ljudi od struke se ništa ne pitaju. Neće ovo na dobro!!!
Kamo sreće da se navijači (pravi, ne plaćeni) svih klubova dignu protiv ovoga!

kiza

pre 12 godina

Vec sam se uplasio da ce ostati na klupi. Covek veze nema, u najvaznijoj utakmici posle dvomesecne pauze stavi Miljkovica koji napravi penal i ispadnemo. Protiv Samroka mu igra Lola smiljanic bukvalno iz papuca s mora. U revansu ne igra diara ni 15 minuta, covek posle 3 dana daje 2 gola za Partizan. Izmislja postave, slusa sta javnost prica pa postavlja ili maksimalno ofazivnu ili maksimalno defanzivnu postavu. Ne zna da se ponasa pored terena. Ukratko momak je zalutao u Partizan, imao malo srece i upropastio nas.
O upravi ne mislim nista bolje. Djuric ne razume igru, gleda fudbal kao svoju firmu da dobije sto vise za minimum para. Nisu mu ni prevare slabija strana.
Ukratko ovo rukovodstvo Partizana ima za cilj jedino da pobedi nejaku Zvezdu, ako zarade neke pare slucajno u Evropi zarade ako ne nema veze, vazno da smo u selu najbolji.
Mogao bih da navodim jos milion primera ali ne mogu vise, sve mi se smucilo. Sada ce opet svadja, lobiranje, podemtanje, borba za malo para i tako u krug.

SpartakusPFK

pre 12 godina

Stanoje - uveo Partizan u LŠ!
Satnoje - duple krune!
Stanoje - Prosinečki zna zašto!
Stanoje - jer je grobarčina i lepo peva!
Stanoje - da i Šamrok, ali mu banda prodala tim

Što se mene tiče - jasno je...

UPRAVA NAPOLJE I POVEDITE ZNAČKATRAZ SA SOBOM!
ZA PARTIZAN SE NE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI!
STANOJE OSTANI! JAVI SE ISTOK! JUG ĆE PONOVO USTAII!

Djordje

pre 12 godina

Нећу лоповску управу-Хоћу управу која воли ПАРТИЗАН
Нећу да ми председник буде шнајдер-Хоћу да буде бивши велики фудбалер
Нећу Партизан који губи-Хоћу ПАРТИЗАН који разбија
Нећу позајмљене играче-Хоћу добра појачања
Нећу играче који играју за п...аре-Хоћу играче који ће да погину за ПАРТИЗАН
Нећу навијаче који користе ПАРТИЗАН -Хоћу навијаче који гину за ПАРТИЗАН
Нећу забрану за ГРОБАРЕ-Хоћу да се скину забране,ми смо браћа
Нећу ђурића-Хоћу МОЈ ПАРТИЗАН
Нећу другог тренера-Хоћу Станојевића

Grobar Kumodraž

pre 12 godina

Stanojević i Krstajić su morali da odu. Loše su selektirali igrače, igra nam je ružna i tužna... Bolji im je Edu i Jovančić od Tejga, Vukić od Moreire itd. A za njima treba da ode i Djurić, jer je prodao sve što se moglo prodati, ne brinući o posledicama. Ako ode i Đurić, a mora, to će biti prava opomena svim budućim predsednicima, sportskim direktorima i trenerima da se BRUKA sa Šamrokom nikad ne ponovi. Našem Partizanu!!!

ZZZzzz

pre 12 godina

Ko se smeje Partizanu ili Zvezdi,i misli kako je sve ok u nasem fudbalu,neka se zapita ovo,da li bi ovde Sir Alex Ferguson i Mourihno preziveli 6 meseca na klupi,a da ih likovi poput Lukica i Djurica ne smene? 25 plus godina u Macesteru,ovde kod nas ne bi preziveo 6 meseca ako izgubi 2-3 utakmice,e za toliko smo mi naje**i kao drzava,fudbalska zemlja,nacija itd itd.

Opticus

pre 12 godina

E Stanoje , Stanoje... Dzabe si skakao po svlacionici , pevao pesmice i uvlacio se grobarima deleci im banane kroz prozor. Prodase te prvom prilikom.

milica

pre 12 godina

Nisam partizanovac vec zvezdas,ali ovo je sramota.Djuric bi trebao da ode kao i uprava.A Stanojevic da ostane.Ovakve stvari se desavaju jer drzava ne reaguje.U sportu se sve i svasta desava ali ocigledno da mnogima to odgovara.Veliki se novac tu okrece.

pepi

pre 12 godina

aman bre oterajte vise tog djurica!!! sta taj nije sve obecavao..... a na kraju je rasprodao pola ekipe i stanoje mu ispada kriv?!
upravo gubi se, a stanojevic i krstajic neka se vrate!!!

navijac

pre 12 godina

Siguran sam dosta navijaci ogorceni sa ovim otkazom.
Samo da se zna ko ima vlast taj vuce konac. Takodje da se zna bas zbog toga ko ima vlast ne mora da trazi opravdanje za svoj postupak. Jednostavno samo smeni coveka. A ko ce moci njega da smeni? Onaj koji ima vlast nad njim.
Ovo je za razmisljanje svima, kuda ide Partizan?

The Boss

pre 12 godina

Stanojevic i Krstajic su u sezonu usli sa ogranicenim sredstvima. Toga su bili svesni. Doziveli su ponizenje od amatrera iz Irske i ovo je sasvim logican potez uprave!

mirko

pre 12 godina

Milinković je dobar trener a igrao je u Partizanu,jedino ne znam da li je trener jedini problem.U svakom slučaju podrška Partizanu i idemo na prvo mesto.

sašo

pre 12 godina

idemo da dižemo revoluciju i bojkot!ko je za S.Milošević,A.Stanojević,M.Krstajić sa novim i manjim upravnim odborom i naravno sa smenjenim Djurićem,Vukadinovićem,Babićem i Gruborom,ko je za neka lajkuje!

Ogi

pre 12 godina

Gde li su iskopali Milinkovića, da mi je samo znati...
Ne znam... Stanoje je umeo da me nervira sa forsiranjem Miljkovića i Šćepovića i potpuno je potonuo još od januara. Kako smo igrali prolećni deo prvenstva pravo je čudo da smo osvojili titulu. Ova katastrofa sa Šamrokom je, realno, razlog da trener ode, ali mi je opet nekako žao. Nisam pametan stvarno...

GrobaR

pre 12 godina

-Krstajic je ocajno obavio prelazni rok, kao igrac klasa, ali kao funkcioner se nije pokazao. Razumno je da sam ode, hvala ti na svemu

-Stanoje za nekoliko godina u klubu nije unapredio igru, igramo sporo, nista novo nije doneo, hvala na LS i puno srece u daljoj karijeri

-Djuro zasto si prodavao igrace? Ovo je tvoja jedina greska za ostalo su krivi igraci, Stanoje , Krle, zasto si po svaku cenu prodavao igrace? I ti idi iz kluba i tebi hvala na svemu

-Grobari podrzimo igrace, novog trenera, znam sta ce dozivljavati na utakmicama, Djuri je ovo poslednja godina, on ce vrlo brzo otici

-Zvezdasi ne sladite se , vi imate Prosineckog koji ima losije rezultate od Kristica, Dostanica i Pizona??? Imate Adzica, Lukica... ??? Pa vi niste ni svesni sta se vama sprema!

MILE

pre 12 godina

UPRAVA NAPOLJE !!! Glas NARODA je glas BOGA . STANOJEVIĆ JE POKAZAO I ZNANJE I KARAKTER za razliku od UPRAVE koja je PARTIZAN DOŽIVELA KAO PLEN !!!

grobar od rodjenja

pre 12 godina

bruka i sramota, jos jedan primer negativne selekcije. prodao dobre, doveo krs igrace, pa umesto da prizna deo krivice, sece glave ljudima koji su iskreiji, dostojanstveniji i mnogo pismeniji od njega. suvise si ti mali covek za partizan djuricu. UPRAVA NAPOLJE, STANOJEVICU OSTANI!

Marko

pre 12 godina

stanoje ocito ima nekakav problem psiholoske prirode. ko ga je terao da nakon debakla protiv irskih amatera, ide da se svadja sa predsednikom i optuzuje sve osim sebe, za sramotu kojoj je on sam najvise doprineo. djuricu nije ostavio nikakvog prostora nego da ga smeni, zato sto je postupio kao sujetni klinac od 18 godina. ispao si od irskih konobara, elektricara, sofera, pekara..koji u slobodno vreme igraju fudbal iz rekreacije, i koje bi teleoptik sigurno izbacio, pokri se usima i cuti...

Saša Nbg

pre 12 godina

Očekivano, agonija sa ološima u upravi se nastavlja. Kako u državi tako i u fudbalu. Haos.
http://www.e-novine.com/sport/sport_plus/50471-fudbalskog-poraza-nogometnog-debakla.html

ZZZzzz

pre 12 godina

Stanojevic(jedini srpski trener koji je uveo srpski klub u LS,sa ulozenih 30000e za onog metalca)vs Djure koji kaze da je ulozeno najvise u istoriji posle zgrnutih miliona i miliona od te iste LS i prodaje igraca koji su dobili na cenu ulaskom u istu!Ako glas istoka i zapada utihne sa JNA/Marakane = fudbal je gotov za ovu napacenu zemlju.

Ilija

pre 12 godina

Eto vam Grobari a nama ste se smejali kada nam se raspadao klub a vidi vas sad prodajete ceo tim i svadjate se... Mislim meni je krivo zbog toga jer hocu da imamo bar dva kluba koja normalno fukcionisu. Ali sve je pocelo od tog Shamrocka.

Dijaspora

pre 12 godina

Ma koliko AS pravio gresaka, niko me nece ubediti da je Uprava manje odgovorna za debakl u Evropi.

Ovo je poruka u stilu:

"Mi (Uprava) smo najpametniji i mi valjda znamo sta je to tim koji je, ne samo dovoljno dobar za kvalifikovanje u Evropske kupove, vec i za prezimljavanje u istim."

zmiuga

pre 12 godina

Kazem ja mom drugaru koji je inace navijac Zvezde, "sve su to iste fekalije, zaigrace i nama mecka pred vratima kao i sto je vama". I stvarno bi tako . . .

Uprava napolje!!!

Sutra cemo i mi biti u dugu od nekoliko miliona.

Milan

pre 12 godina

Kad se samo setim kako je naredio Loli Smiljanicu, Ilicu i slicnim luzerima, da Evandra povrede na derbiju....Je' l to trener i pedagog? Samo brzo mu se to vratilo kad su mu konobari i mesari iz Irske, udarili sevu..hahaha

Забрањен ПФК

pre 12 godina

Нећемо вам ово допустити! Будите сигурни!

УПРАВА НАПОЉЕ!СТОП АГЕНТУРИ, БОЈКОТ ЈУГА!

ЗАБРАЊЕНИ!

Djole

pre 12 godina

eto vam grobari,jel vidite da ste vi ti koji se raspadaju. a uporno ste nam pricali kako ce Robi da ode i da cemo se mi raspasti do pocetka septembra,kad eto ironije. zakljucak je da nikad ne treba biti pun sebe( odnosi se i na Zvezu ), nikad ne znas kad ce se kolo okrenuti. nisam ovde da bih provocirao samo da iznesem koji cinjenicu. A koliko ce vam Milinkovic pomoci,pa ko zna dali se tu nesto i moze,ali videcemo vec.

salenovisad

pre 12 godina

Ovo je sramota!!!!
Stanoje mora da ostane, njegova krivica za eliminaciju je ista kao i krivica igraca (koje mu je uprava dovela, a najkvalitetnije prodala) i UPRAVE (citaj Djurica). Uprava dovodi trenere, rasprodaje igrace, a kada se desi sramota oni glume velike gazde. Pa dokle bre tako!!??
Djuricu odlazi, a pre toga vrati pare koje si uzeo od transfera!!!
Ma, treba motka da radi.

Hici

pre 12 godina

Pa naravno, sta smo drugo mogli da ocekujemo.. Svako ko iole razume posao koji radi mora da ode jer nije istomisljenik sa ovim neznalicama. Grobari se moraju sto pre ujediniti i oterati kompletnu upravu. Pa nije klub njihov pa da rade sta im se prohte a sve u suprotnosti sa zeljama pravih navijaca. Uprava sto pre napolje, ili klub ode jos nize. Krstajic se lepo distancionirao od lopova i sacuvao lik partizanove legende u ocima navijaca. Ljudi, daj da oteramo upravu, molim vas!!!

Milan

pre 12 godina

Kao prvo ovo se ocekivalo , jer je potpuno bespotrebna onakva reakcija Stanojevica posle jedne glupave izjave Djuca da navijaci Partizana treba da se ugledaju na Delije . Iskreno , ako je Stanojevic onako nesto izneo , a izneo je dosta prljavog vesa onda je trebao i da podnese ostavku i da ode , a ako je vec ostao onda je ovo mogao i da ocekuje . Znas sta , to i ako klub prica nesto sto je istina , nije na treneru da takve stvari iznosi u javnost , a i ruzno je da se sali na racun Predsednika kao sto se on nasalio da bi ispao smeker . Da je podneo ostavku , ispao bi gospodin covek a ovako su mu samo dokazali da je bud... . Kako god da su mu sastavili tim ,a doveli su mu dosta dobre igrace , Babic ,S.Markovic , Jovancic , Eduardo , Ivanov , i sa vec postojecim sastavom morao je da eliminise Samrok pa cak i Genk .Milinkovic je dobar trener i ne vidim razlog zasto ga pljujete ovde , pa prosle godine je sa Vojvodinom do pred kraj prvenstva bio 2 a uz sve to POBEDIO je Partizan u svim medjusobnim duelima pa cak i u onom "cudnom" kup mecu . U te tri utakmice , Vojvodina je onaj Partizan koji je igracki bio jaci od ovog sad , nadigrala u svim segmentima igre , a Milinkovic je takticki postavio ekipu besprekorno . Nista Partizan nije izgubio , istina je da je uprava mogla da dovede bolja pojacanja , ako nista drugo atraktivnija jer se stice utisak da je bilo para za te transfere i ja bi bio srecniji da smo doveli samo 5 kvalitnih igraca skautiranih godinu dana pre toga , a ne da svaki prelazni rok jurimo i slusamo koga komsinica hvali pa da onda trcimo samo da oni ne uzmu , ali isto tako sam znao da ce Stanoje dobiti otkaz jer je covek jednostavno preterao , videlo se da prica iz srca i da mu je Partizan u srcu ali iskreno preishitrena izjava . Slicno nesto je uradio Zeljko Obradovic posle onog Evropskog prvenstva ali se covek tad i povukao , dosao odrzao konferenciju i otisao . E to si Stanoje i ti trebao da uradis , a ne da dozvolis da te neko smeni zbog gluposti !

Zlatko

pre 12 godina

Iako navijam za Zvezdu , nadam se da ova informacija nije tacna.
Umesto da da otkaz Djuric on smenjuje trenera koji mu je napravio sve sto ima a Djura mu lepo vratio ,rasprodao mu ceo tim i jos se ljuti sto to Stanojevicu ne odgovara.

boki_rs

pre 12 godina

sta znam, nije los ovaj milinkovic, prosle godine je nadigrao partizan par puta.
jedino mi se ne svidja vrijeme i nacin na koji dolazi na klupu partizana.
i sta se desava ako djuric ode, pod pritiskom navijaca, opet ce neko dovesti svog trenera.

Boris

pre 12 godina

Kako je ovaj vlast g***a! Pa umesto da pohapse ove krimose, da imamo barem sport, kulturu i muziku kako treba, pa da kradu na miru, oni nerviraju narod i ovim glupostima! Dosta mi je vise Srpskog sporta, apsolutno prestajem da navijam za bilo koji klub!

papilon

pre 12 godina

Idemooo, toliko puta odgledan film.. otpusti onoga koji sme da prica i zaposli cutljivca koji ce da cuti nedodirljivim meshetarima u Upravi. Ovce sa tribina ce naravno mao da zvizde a onda da legnu na rudu posle leganja apanaze nekolicini vodja koje kontrolisu masu.

jordan

pre 12 godina

Očekivano,
bez rezultata nema opstanka na klupi,a sa ovakvim timom nema nam spasa.
Nije problem u treneru uopšte,fudbal nam je dostigao dno dna.

voja

pre 12 godina

Pametan potez uprave Partizana.
Trebalo je to učiniti mnogo ranije...
I neke fudbalere..."ljubimce" treba prodati što pre.
Okrenuti se napadačkom fudbalu i pas igri.

Mi smo za Golca

pre 12 godina

Odlicna odluka. Ako nista bar necemo igrati defanzivno i bar nece igrati Vukic, Ilic, Babovic, Rnic, Rankovic, Tomic, Smiljanic, vec oni koji zasluzuju mesto u timu(Markovic, Ninkovic, Askovski, Ostojic, Ljujic).. Ovaj bar forsira 4-3-3 pa je to dobra osnova da cemo igrati lep fudbal. Bravo za upravu sto se ovog poteza tice, jos samo da porade na pojacanjima sad na zimu i eto lige sampiona sledece godine..

TheCoaZz

pre 12 godina

pa dal je ovo moguce bre! kako vas nije samo stid i sram! pa nije Partizan vasa privatna svojina da radite sa njim sta hocete! procice i vase!!!

Zoki

pre 12 godina

Klub koji je prosle godine neplanirano usao u ligu sampiona , zaradio dobar novac od toga, afirmisao i trenra i neke igrace samo par meseci kasnije isapada od amatera iz Irske, smenjujucu trenera i ostaje zatecen sa losim igrackim kadrom. Uzasno odsustvo strategije celnih ljudi ali naravno uvek strada trener.

Pravi Partizanovac

pre 12 godina

Ovo je bio ocekivan potez uprave, jer je stvarno sramota da se trener i predsednik svadjaju preko medija.Stanoje je pokazao da je nula od coveka jer nije hteo sportski da prizna poraz od amatera i da otkaz, nego je poceo da pljuje po celoj upravi ne bi li ga otpustili i samim tim mu obezbedili platu u narednom periodu.
Grobari su jos jednom pokazali da su kao grupa u rasulu i da njihovo misljenje ama bas nikog ne zanima.
Milinkovicu dobro dosao u klub bez buducnosti i navijaca.

Milan

pre 12 godina

Rasprodali mu sve bitne igrace, doveli neke Čejene umesto njih i na kraju mu dali otkaz. Dajte mi tog madjionicara koji ce od ovog tima da napravi pobednicku ekipu. Navijac sam Zvezde ali iskreno ovde je najmanja krivica trenera.Ocigledno su izmanipulisali coveka.

milos.sm

pre 12 godina

Stanojevic je KRIV,jer je izgubio ono sto se ne moze izgubiti,a to je poraz i ispadanje iz LE,losije je spremio svoju ekipu i fizicki i psihicki od svog kolege iz Shamroka.
Djuric i svi vi ostali iz upravnog odbora ste krivlji,za katastrofalno odradjen prelazni rok, prodaju skoro celog tima..dovodjenje pojacanja u pet do dvanaest,kao i celu situaciju oko Smiljanica.
Zato bi bilo MORALNO da sa Stanojem cela uprava podnese ostavku,ali kod vas morala nema a nama navijacima preostaje da vas oteramo.
ps.ocekivao sam i da otpustite veci broj izrabljenih igraca kao sto su Ilic,Vukic,Rankovic,Rnic,Jovancic i Smiljanic zbog odnosa sa navijacima.
Kao i da se u vatru ubace,Markovic,Ninkovic,Brasanac,Babic,Aksentijevic koji bi uz Volkova,Eduarda,Dijare,Tomica i Mede mogli da cine okosnicu tima i uz POSTENO odradjen zimski prelazni rok,konkurisu za LS.

Grobar BGD

pre 12 godina

Reakcije navijača neće biti, jer se zna da su na jugu vođe koje plaća uprava, a policija ih štiti da bi držali tribinu pod kontrolom.

eto....

pre 12 godina

evo ,ako sad ne osvojite titulu imate pravo da zauvek cutite...ovo vam je najbolja sansa...svi rade protiv partizana pa cak i ljudi u partizanu tako da...

pfc

pre 12 godina

Sad ocekujem da Stanojevic i Krstajic zajedno organizuju konferenciju za novinare i da sve ispricaju od A do Š

Protiv takvih ljudi se najbolje boris - istinom

Grobar BGD

pre 12 godina

Reakcije navijača neće biti, jer se zna da su na jugu vođe koje plaća uprava, a policija ih štiti da bi držali tribinu pod kontrolom.

Ilija

pre 12 godina

Eto vam Grobari a nama ste se smejali kada nam se raspadao klub a vidi vas sad prodajete ceo tim i svadjate se... Mislim meni je krivo zbog toga jer hocu da imamo bar dva kluba koja normalno fukcionisu. Ali sve je pocelo od tog Shamrocka.

Zoki

pre 12 godina

Klub koji je prosle godine neplanirano usao u ligu sampiona , zaradio dobar novac od toga, afirmisao i trenra i neke igrace samo par meseci kasnije isapada od amatera iz Irske, smenjujucu trenera i ostaje zatecen sa losim igrackim kadrom. Uzasno odsustvo strategije celnih ljudi ali naravno uvek strada trener.

Boris

pre 12 godina

Kako je ovaj vlast g***a! Pa umesto da pohapse ove krimose, da imamo barem sport, kulturu i muziku kako treba, pa da kradu na miru, oni nerviraju narod i ovim glupostima! Dosta mi je vise Srpskog sporta, apsolutno prestajem da navijam za bilo koji klub!

Dovla

pre 12 godina

Stanoje, bio si i znam da ćeš i ostati Grobar u srcu! Pokazao si svoju ljubav prema klubu u svakom derbiju. Hvala ti na tome brate moj! Uprava napolje!

sašo

pre 12 godina

idemo da dižemo revoluciju i bojkot!ko je za S.Milošević,A.Stanojević,M.Krstajić sa novim i manjim upravnim odborom i naravno sa smenjenim Djurićem,Vukadinovićem,Babićem i Gruborom,ko je za neka lajkuje!

Rista_Electro

pre 12 godina

Dovesti Ivana Golca hitno!!!
(nezadovoljni, 1. septembar 2011 20:48)

Potpuno se slazem i o tome pricam vec godinama, najjaci trener, jedini srbin sa engleskom trenerskom A licencom.... covek bi forsirao brz fudbal, ali trazio bi i novac za pojacanja, tako da nikad nece doci....

ogi

pre 12 godina

Apsolutno podržavam trenera Stanojevica jer je doneo nesto novo u Srpski fudbal ...nije covek kriv sto Partizanovi napadaci ne mogu da postignu gol...nego je kriva uprava sto je prodala Klea i Ilijeva...Da su oni ostali ne bi mi danas pricali o ovome nego o protivnicima u Ligi sampiona....

Djordje

pre 12 godina

Нећу лоповску управу-Хоћу управу која воли ПАРТИЗАН
Нећу да ми председник буде шнајдер-Хоћу да буде бивши велики фудбалер
Нећу Партизан који губи-Хоћу ПАРТИЗАН који разбија
Нећу позајмљене играче-Хоћу добра појачања
Нећу играче који играју за п...аре-Хоћу играче који ће да погину за ПАРТИЗАН
Нећу навијаче који користе ПАРТИЗАН -Хоћу навијаче који гину за ПАРТИЗАН
Нећу забрану за ГРОБАРЕ-Хоћу да се скину забране,ми смо браћа
Нећу ђурића-Хоћу МОЈ ПАРТИЗАН
Нећу другог тренера-Хоћу Станојевића

zmiuga

pre 12 godina

Kazem ja mom drugaru koji je inace navijac Zvezde, "sve su to iste fekalije, zaigrace i nama mecka pred vratima kao i sto je vama". I stvarno bi tako . . .

Uprava napolje!!!

Sutra cemo i mi biti u dugu od nekoliko miliona.

Milan

pre 12 godina

Kad se samo setim kako je naredio Loli Smiljanicu, Ilicu i slicnim luzerima, da Evandra povrede na derbiju....Je' l to trener i pedagog? Samo brzo mu se to vratilo kad su mu konobari i mesari iz Irske, udarili sevu..hahaha

Nikola grobar

pre 12 godina

Protiv sam uprave ali nisu mi jasni ovi koji brane Stanojevića. Šta je to čovek dobro radio? Ušli smo na sreću u ligu šampiona, nismo imali igru celu prošlu jesen, Kleo je davao ni iz čega golove.To nije bila zasluga Stanojevića,pogledala ga je tada sreća, baš kao što je nije imao sada protiv Genka. Igra, ništa. Bez koncepcije, stalno je menjao tim i koncept, nikakvu viziju nije imao.Dalje,koga je on trenirao pre Partizana?Došao je na klupu Partizana da se uči.Setimo se gluposti sa Moreirom,kao ne mogu da igraju Moreira i Sale u istom timu.Šamrok ? Bruka,šta reći ? I na kraju uvlačenje navijačima,pokušao je manevar, kao ako smo protiv uprave onda smo za njega. Ne, mi smo i protiv uprave i protiv Stanojevića.

GrobaR

pre 12 godina

-Krstajic je ocajno obavio prelazni rok, kao igrac klasa, ali kao funkcioner se nije pokazao. Razumno je da sam ode, hvala ti na svemu

-Stanoje za nekoliko godina u klubu nije unapredio igru, igramo sporo, nista novo nije doneo, hvala na LS i puno srece u daljoj karijeri

-Djuro zasto si prodavao igrace? Ovo je tvoja jedina greska za ostalo su krivi igraci, Stanoje , Krle, zasto si po svaku cenu prodavao igrace? I ti idi iz kluba i tebi hvala na svemu

-Grobari podrzimo igrace, novog trenera, znam sta ce dozivljavati na utakmicama, Djuri je ovo poslednja godina, on ce vrlo brzo otici

-Zvezdasi ne sladite se , vi imate Prosineckog koji ima losije rezultate od Kristica, Dostanica i Pizona??? Imate Adzica, Lukica... ??? Pa vi niste ni svesni sta se vama sprema!

Slavko

pre 12 godina

Čoveče, o ovome je ceo stadion brujao protiv shamroca.
Da je sve gotovo, i da se čeka da izgubimo pa da smene staoja.

E sad je stvarno dosta, zbogom godine na tribini, zbogom svi pokidani živci, zbogom sva gostovanja i putovanja, zbogom nerviranju, pevanju, promukivanju, ubogom svemu i nikad Više.

Ne samo da nikad više neću doći na stadion, nego nikad više neću uključiti tv da vas gledam.

Posle bjeke zeka, posle zeke djura, posle djutre mića posle miće paja, uvek se kao nadamo da se nešto menja a ustvari ste svi isti.

Nikad više

milica

pre 12 godina

Nisam partizanovac vec zvezdas,ali ovo je sramota.Djuric bi trebao da ode kao i uprava.A Stanojevic da ostane.Ovakve stvari se desavaju jer drzava ne reaguje.U sportu se sve i svasta desava ali ocigledno da mnogima to odgovara.Veliki se novac tu okrece.

SpartakusPFK

pre 12 godina

Stanoje - uveo Partizan u LŠ!
Satnoje - duple krune!
Stanoje - Prosinečki zna zašto!
Stanoje - jer je grobarčina i lepo peva!
Stanoje - da i Šamrok, ali mu banda prodala tim

Što se mene tiče - jasno je...

UPRAVA NAPOLJE I POVEDITE ZNAČKATRAZ SA SOBOM!
ZA PARTIZAN SE NE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI!
STANOJE OSTANI! JAVI SE ISTOK! JUG ĆE PONOVO USTAII!

lex007

pre 12 godina

-Zvezdasi ne sladite se , vi imate Prosineckog koji ima losije rezultate od Kristica, Dostanica i Pizona??? Imate Adzica, Lukica... ??? Pa vi niste ni svesni sta se vama sprema!
(GrobaR, 1. septembar 2011 20:47)
Moramo da se sladimo,makar veceras ;)

Bojan

pre 12 godina

Izgubiti od amaterskog kluba, i to u dve utakmice , može da se desi samo retko netalentovanom treneru , a Stanojević to jeste. Druga stvar je utakmica sa Genkom, kad je ceo istok još u prvom poluvremenu tražio da zameni Šćepovića i Miljkovića , a Stanojević nije ni na poluvremenu osetio i video da ta dvojica apsolutno nisu ništa igrali. Iz njemu samo poznatog razloga ostavio je Aksentijevića na tribinama. Previše da ne dobije otkaz.

Djuka

pre 12 godina

Djuro oterao si Tomica, Mirkovica, izbusio Milosevica..sad oterao Stanoja i Krstajica.
Vreme je da navijaci oteraju tebe....

UPRAVA NAPOLJE!

Peca

pre 12 godina

Ovako bi trebalo da bude, da je sve normalno:

Menadžer: Predrag Mijatović
Predsednik: Savo Milošević
Sportski direktor: Moca Vukotić
Prvi trener: Slaviša Jokanović

Zvezdaš

pre 12 godina

Zvezdaš sam ali... Hvalili ste se kako ste zaradili 10 miliona od lige šampiona plus 13 od prodaje Savića. To je 23. Za deset miliona ste mogli da napravite tim koji bi bio još tri godine glavni u domaćem prvenstvu i sigurno bi ušao u ligu šampiona ako ne i proleće u Evropi a vi? Doveli ste ovog Pašeka i to samo što smo ga mi hteli. A garantujem da vam je ovaj Jovančić bolji od njega. DOVELI STE POVREĐENOG ŠTOPERA IZ BRAZILA! Nemate zamene za bekove. Ni za Lazevskog ni za Miljkovića. Oni se povredili i umesto njih NIKO. Volkova smo Vam isto mi doveli jer ga je Prosinečki tražio. Vukić dečko za prvu ligu Srbije da okači kopačke o klin a ni Saša Ilić nije daleko. Dijara rekovalescent. Stanojević vam je u Evropi svih šest utakmica igrao sa šest različitih odbrana.

Opticus

pre 12 godina

E Stanoje , Stanoje... Dzabe si skakao po svlacionici , pevao pesmice i uvlacio se grobarima deleci im banane kroz prozor. Prodase te prvom prilikom.

Prolaznik

pre 12 godina

Moje licno misljenje je da Stanojevic nije smeo da ispadne od Samroka... Kakva god bila uprava kakvi god bili igraci koje je uprava dovela STANOJE NIJE SMEO DA ISPADNE OD SAMROKA.Sve ostalo je cista zamena teza...

Dragi

pre 12 godina

Uprava je smenila trenera Stanojevića, a trebalo bi prvo smeniti upravu. Kako ona sama neće sebe da smeni, dajte Grobari smenite ovu upravu, jer neću da padnemo na Zvezdine grane.

Tiger Woods

pre 12 godina

Ser Ferguson je vodio jedan Mancester 5 godina bez trofeja i onda osvojio FA kup ili tako nesto smesno.. i opstao na klupi i pogledajte - sve ostalo je istorija, covek objasnio i osvojio sve zivo..

Stanojevic osvojio duplu krunu dva puta, nadigrao Zvezdu par puta (ako je to neko merilo) , uveo tim u LS drugi put u istoriji i to sa jednim skromnim Partizanom i u teskim uslovima za razliku od eto Aleksa gde se titule podrazumevaju i gde su uslovi vrhunski...

Pogotovo sto je covek hteo i Mpelu i Sabalalu i Tejga, a vi mu doveli Eduarda, Rnica, Rankovica, Jovancica.. sto Nadj i ostatak ne dobiju otkaz, sto oni ne odgovaraju vec samo trener? Zasto? Stanojevic je uradio maksimum u Partizanu s' obzirom na vasu stedljivost i minorna ulaganja, osim Samroka iskreno (mada se napromasivali spicevi koje ste VI DOVELI), ali ni Arsen nije dobio otkaz posle 8 2.. zna se neki red, ulaganje u buducnost..

Sve sam ovo rekao jer ne verujem da je sukob razlog razlaza medju njima. Cak i da jeste, sednu lepo za sto i sve prodiskutuju i nastave dalje jos jace i motivisanije... ovo je bas lose, jako lose.. mada ko zna, Milinkovicu zelim srecu, imace podrsku verujem svih...

Dragan BL

pre 12 godina

Veliki sam Zvezdaš, ali ne volim kad vidim ko odlučuje u klubovima i FSS. Ljudi od struke se ništa ne pitaju. Neće ovo na dobro!!!
Kamo sreće da se navijači (pravi, ne plaćeni) svih klubova dignu protiv ovoga!

salenovisad

pre 12 godina

Ovo je sramota!!!!
Stanoje mora da ostane, njegova krivica za eliminaciju je ista kao i krivica igraca (koje mu je uprava dovela, a najkvalitetnije prodala) i UPRAVE (citaj Djurica). Uprava dovodi trenere, rasprodaje igrace, a kada se desi sramota oni glume velike gazde. Pa dokle bre tako!!??
Djuricu odlazi, a pre toga vrati pare koje si uzeo od transfera!!!
Ma, treba motka da radi.

MILE

pre 12 godina

UPRAVA NAPOLJE !!! Glas NARODA je glas BOGA . STANOJEVIĆ JE POKAZAO I ZNANJE I KARAKTER za razliku od UPRAVE koja je PARTIZAN DOŽIVELA KAO PLEN !!!

Rade

pre 12 godina

Stanojević u fudbalu je bio nešto slično Vujoševiću u košarci. Ni od čega je pravio nešto, osvajao titule u ligi i odveo klub do LŠ, a svake godine samo 2 igrača iz prve postave ostanu u klubu...

GrobaR

pre 12 godina

Zvezdasi ne sladite se , vi imate Prosineckog koji ima losije rezultate od Kristica, Dostanica i Pizona??? Imate Adzica, Lukica... ??? Pa vi niste ni svesni sta se vama sprema!
(GrobaR, 1. septembar 2011 20:47)
Moramo da se sladimo,makar veceras ;)
(lex007, 1. septembar 2011 21:08)

Ajde al' samo veceras ;)))

srebrni

pre 12 godina

u ovom momentu za partizan nije toliko bitno ko ce biti trener, nego je najbitnije da se smeni kompletna uprava (jer ce inace biti sve gore i gore), dodju pravi partizanovci, cestiti ljudi koji vole u prvom redu klub a ne evrice.. dakle, jasno i glasno: uprava napolje!!!!

kiza

pre 12 godina

Vec sam se uplasio da ce ostati na klupi. Covek veze nema, u najvaznijoj utakmici posle dvomesecne pauze stavi Miljkovica koji napravi penal i ispadnemo. Protiv Samroka mu igra Lola smiljanic bukvalno iz papuca s mora. U revansu ne igra diara ni 15 minuta, covek posle 3 dana daje 2 gola za Partizan. Izmislja postave, slusa sta javnost prica pa postavlja ili maksimalno ofazivnu ili maksimalno defanzivnu postavu. Ne zna da se ponasa pored terena. Ukratko momak je zalutao u Partizan, imao malo srece i upropastio nas.
O upravi ne mislim nista bolje. Djuric ne razume igru, gleda fudbal kao svoju firmu da dobije sto vise za minimum para. Nisu mu ni prevare slabija strana.
Ukratko ovo rukovodstvo Partizana ima za cilj jedino da pobedi nejaku Zvezdu, ako zarade neke pare slucajno u Evropi zarade ako ne nema veze, vazno da smo u selu najbolji.
Mogao bih da navodim jos milion primera ali ne mogu vise, sve mi se smucilo. Sada ce opet svadja, lobiranje, podemtanje, borba za malo para i tako u krug.

delija

pre 12 godina

da se razumemo..protiv Samroka nemate sta kriviti Stanojevica...protiv takvih ekipa ne treba trener na klupi...to je ista situacija kad je na klupi reprenzetacije Srbije i Crne Gore bio Dejo Savicevic pa smo izgubili od Azerbejdzana,a tad su svi pljuvali Dejanu.i tada i sada kazem..zar treba neki trener da bude na klupi da bi nasi igraci pobedili Azerbejdzan ili Aamrok...Ne treba.Zato krivac moze biti samo jedan losi igraci...a to znaci losa uprava koja ih je dovela.

Milan

pre 12 godina

Kao prvo ovo se ocekivalo , jer je potpuno bespotrebna onakva reakcija Stanojevica posle jedne glupave izjave Djuca da navijaci Partizana treba da se ugledaju na Delije . Iskreno , ako je Stanojevic onako nesto izneo , a izneo je dosta prljavog vesa onda je trebao i da podnese ostavku i da ode , a ako je vec ostao onda je ovo mogao i da ocekuje . Znas sta , to i ako klub prica nesto sto je istina , nije na treneru da takve stvari iznosi u javnost , a i ruzno je da se sali na racun Predsednika kao sto se on nasalio da bi ispao smeker . Da je podneo ostavku , ispao bi gospodin covek a ovako su mu samo dokazali da je bud... . Kako god da su mu sastavili tim ,a doveli su mu dosta dobre igrace , Babic ,S.Markovic , Jovancic , Eduardo , Ivanov , i sa vec postojecim sastavom morao je da eliminise Samrok pa cak i Genk .Milinkovic je dobar trener i ne vidim razlog zasto ga pljujete ovde , pa prosle godine je sa Vojvodinom do pred kraj prvenstva bio 2 a uz sve to POBEDIO je Partizan u svim medjusobnim duelima pa cak i u onom "cudnom" kup mecu . U te tri utakmice , Vojvodina je onaj Partizan koji je igracki bio jaci od ovog sad , nadigrala u svim segmentima igre , a Milinkovic je takticki postavio ekipu besprekorno . Nista Partizan nije izgubio , istina je da je uprava mogla da dovede bolja pojacanja , ako nista drugo atraktivnija jer se stice utisak da je bilo para za te transfere i ja bi bio srecniji da smo doveli samo 5 kvalitnih igraca skautiranih godinu dana pre toga , a ne da svaki prelazni rok jurimo i slusamo koga komsinica hvali pa da onda trcimo samo da oni ne uzmu , ali isto tako sam znao da ce Stanoje dobiti otkaz jer je covek jednostavno preterao , videlo se da prica iz srca i da mu je Partizan u srcu ali iskreno preishitrena izjava . Slicno nesto je uradio Zeljko Obradovic posle onog Evropskog prvenstva ali se covek tad i povukao , dosao odrzao konferenciju i otisao . E to si Stanoje i ti trebao da uradis , a ne da dozvolis da te neko smeni zbog gluposti !

eto....

pre 12 godina

evo ,ako sad ne osvojite titulu imate pravo da zauvek cutite...ovo vam je najbolja sansa...svi rade protiv partizana pa cak i ljudi u partizanu tako da...

The Boss

pre 12 godina

Stanojevic i Krstajic su u sezonu usli sa ogranicenim sredstvima. Toga su bili svesni. Doziveli su ponizenje od amatrera iz Irske i ovo je sasvim logican potez uprave!

Webber

pre 12 godina

zasto Djuro, zasto?? Stanoje je bio posvecen, uvek motivisan, nije dopustao ni trunku nediscipline.. Da ne pominjem ucinak u prvenstvima 2/2, u derbijima 5/6

Zvezdaš forever

pre 12 godina

Slika i prilika našeg fudbala. Dokazi se menjaju iz dana u dan. Mafija je rešila da zaista po svaku cenu uništi fudbal u Srbiji, završili su sa Zvezdom (Vesić i Lukić) i sada je definitivno cilj Partizan. Sada počinje rat između Grobara i uprave, kriza rezultata, bojkot na utakmicama. I gotovo... Režimu nije u interesu da bilo šta reši na pravi način već da se sve uništi što ima bilo kakvu vrednost. Bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde, nije fraza već istina. Ovo je pravi trenutak da bivši asovi kojima je Zvezda zaista sve sednu za isti sto i uz pomoć UEFE i FIFE najure bandu iz srpskog fudbala. Da na videlo iznesu svu umešanost režima u prljave fudbalske radnje. Za početak neka počnu od Cece, Terzića i ostalih... a ima još mnogo toga.

NOWITZKI_CT

pre 12 godina

Za sve moje Grobare - basket sezona pocinje 8.oktobra, tada ce nam svanuti. to je moj komentar na ovu vijest i inace radnje u FK Partizan... sramno

voja

pre 12 godina

Pametan potez uprave Partizana.
Trebalo je to učiniti mnogo ranije...
I neke fudbalere..."ljubimce" treba prodati što pre.
Okrenuti se napadačkom fudbalu i pas igri.

Sinisko

pre 12 godina

Fudbal je postao veliki biznis, sve se pretvara u biznis. Novac je postao bog i malo ko radi svoj posao sa ljubavlju i voljom. Skoro sam prestao da gledam fudbal i navijam za svoj klub jer to mi izgleda kao velika zabluda i gubljenje dragocenog vremena koje mogu da iskoristim da uzivam sa svojom porodicom i u drugim lepsim stvarima. Pohlepni ljudi sve upropaste, tako su zbog svoje pohlepe i ljubavi prema njihovom bogu novcu unistili jednu prelepu igru. Umesto da gubim vreme na Stanoja i upravu razmisljam kako da pomognem ili ulepsam dan nekom svom prijatelju kome je mozda tesko. Zivot je lep i bez fudbala ali cu uvek voleti taj sport da igram.

milos.sm

pre 12 godina

Stanojevic je KRIV,jer je izgubio ono sto se ne moze izgubiti,a to je poraz i ispadanje iz LE,losije je spremio svoju ekipu i fizicki i psihicki od svog kolege iz Shamroka.
Djuric i svi vi ostali iz upravnog odbora ste krivlji,za katastrofalno odradjen prelazni rok, prodaju skoro celog tima..dovodjenje pojacanja u pet do dvanaest,kao i celu situaciju oko Smiljanica.
Zato bi bilo MORALNO da sa Stanojem cela uprava podnese ostavku,ali kod vas morala nema a nama navijacima preostaje da vas oteramo.
ps.ocekivao sam i da otpustite veci broj izrabljenih igraca kao sto su Ilic,Vukic,Rankovic,Rnic,Jovancic i Smiljanic zbog odnosa sa navijacima.
Kao i da se u vatru ubace,Markovic,Ninkovic,Brasanac,Babic,Aksentijevic koji bi uz Volkova,Eduarda,Dijare,Tomica i Mede mogli da cine okosnicu tima i uz POSTENO odradjen zimski prelazni rok,konkurisu za LS.

Небитно је

pre 12 godina

Да имамо иоле озбиљне навијачке групе, тј. јединствен и снажан навијачки покрет, ови из Управе не би провели на том месту ни један дан више, а Станоје би остао тренер...

ZZZzzz

pre 12 godina

Ko se smeje Partizanu ili Zvezdi,i misli kako je sve ok u nasem fudbalu,neka se zapita ovo,da li bi ovde Sir Alex Ferguson i Mourihno preziveli 6 meseca na klupi,a da ih likovi poput Lukica i Djurica ne smene? 25 plus godina u Macesteru,ovde kod nas ne bi preziveo 6 meseca ako izgubi 2-3 utakmice,e za toliko smo mi naje**i kao drzava,fudbalska zemlja,nacija itd itd.

cartmanx

pre 12 godina

http://www.b92.fm/channel/Intervju+sa+Jugoslavom+%C4%86osi%C4%87em/57071.html

Vi koji ste na strani Djurica, pogledajte ovu emisiju ako je niste gledali ako jeste pogledajte je ponovo!!!
Sava je sve rekao i evo sta se desava, ja i dalje idem na stadion naravno kad mogu i naravno na zapad ili istok, pa cu i u svojoj 37.-oj godini da vicem iz sve snage UPRAVA NAPOLJE!Taj zakljucak, da Djuric i CO i "vladari iz senke"Zeka i Bjeka ukljucujuci i politicke strukture kradu PFC nisam doneo na osnovu odlicne emisije "Intervju sa Jugoslavom" iz decembra meseca.., to je svakom iole racionalnom coveku logicno, posebno posle ulaska u LS rasprodaje tima, ne dovodjenja igraca...a emisija je emitovana mnogo ranije! Kradje u PFC-u uoci izbora ne mogu da preispitaju oni koji u tome ucestvuju! Mi pravi navijaci a ne placeni moramo da oteramo upravu, zato, izmedju ostalog, mislim da bojkot nije dobar kao sto neki predlazu, naprotiv navijajmo za PFC ali i terajmo upravu napolje!!! Jednostavno dok se ne postavi sistem zdravog funkcionisanja kluba ovakve stvari ce se desavati u ciklusima, i u PFC i CZV(mada iskreno nema ga ni u drzavi)....!Pozdrav svim pravim i iskrenim navijacima!

ZZZzzz

pre 12 godina

Stanojevic(jedini srpski trener koji je uveo srpski klub u LS,sa ulozenih 30000e za onog metalca)vs Djure koji kaze da je ulozeno najvise u istoriji posle zgrnutih miliona i miliona od te iste LS i prodaje igraca koji su dobili na cenu ulaskom u istu!Ako glas istoka i zapada utihne sa JNA/Marakane = fudbal je gotov za ovu napacenu zemlju.

Ogi

pre 12 godina

Gde li su iskopali Milinkovića, da mi je samo znati...
Ne znam... Stanoje je umeo da me nervira sa forsiranjem Miljkovića i Šćepovića i potpuno je potonuo još od januara. Kako smo igrali prolećni deo prvenstva pravo je čudo da smo osvojili titulu. Ova katastrofa sa Šamrokom je, realno, razlog da trener ode, ali mi je opet nekako žao. Nisam pametan stvarno...

papilon

pre 12 godina

Idemooo, toliko puta odgledan film.. otpusti onoga koji sme da prica i zaposli cutljivca koji ce da cuti nedodirljivim meshetarima u Upravi. Ovce sa tribina ce naravno mao da zvizde a onda da legnu na rudu posle leganja apanaze nekolicini vodja koje kontrolisu masu.

Забрањен ПФК

pre 12 godina

Нећемо вам ово допустити! Будите сигурни!

УПРАВА НАПОЉЕ!СТОП АГЕНТУРИ, БОЈКОТ ЈУГА!

ЗАБРАЊЕНИ!

Milan

pre 12 godina

Rasprodali mu sve bitne igrace, doveli neke Čejene umesto njih i na kraju mu dali otkaz. Dajte mi tog madjionicara koji ce od ovog tima da napravi pobednicku ekipu. Navijac sam Zvezde ali iskreno ovde je najmanja krivica trenera.Ocigledno su izmanipulisali coveka.

Branko

pre 12 godina

molim da mi ljudi koji podrzavaju stanojevic(sarlatan) objasne sta je to on pa dobro uradi (igrali mu rankovic,miljkovic itd,svojom uzasnom taktikom izgubili smo sve )Podrska Milinkovicu.Segi napred pokazi sta znas

Dijaspora

pre 12 godina

Ma koliko AS pravio gresaka, niko me nece ubediti da je Uprava manje odgovorna za debakl u Evropi.

Ovo je poruka u stilu:

"Mi (Uprava) smo najpametniji i mi valjda znamo sta je to tim koji je, ne samo dovoljno dobar za kvalifikovanje u Evropske kupove, vec i za prezimljavanje u istim."

noy

pre 12 godina

Ako milinkovic bude promovisan u trenera molio bih nekog, bilo kog novinara, da ga upita:

"Kakav je osecaj biti (novi) trener kluba bez podrske IJEDNOG navijaca?"


Hvala.

grobar od rodjenja

pre 12 godina

bruka i sramota, jos jedan primer negativne selekcije. prodao dobre, doveo krs igrace, pa umesto da prizna deo krivice, sece glave ljudima koji su iskreiji, dostojanstveniji i mnogo pismeniji od njega. suvise si ti mali covek za partizan djuricu. UPRAVA NAPOLJE, STANOJEVICU OSTANI!

sasho

pre 12 godina

sećam se 1god kad je došo imao je viziju stvaranja jakog Partizana u ciklusu od 3godine,pogrešio je što je uveo Partizan u LŠampiona prošle godine pa je upravi doneo milione odmah nakon 1godine,a ne nakon 3god kako su mislili!Molio bih da nas dva miliona navijača fudbala ne crnih i crvenih ostavite da se nečem radujemo i nadamo!Čekamo te da se vratiš,kad završimo sa lopovima isto kao što je Milinković čekao sve ovo vreme klub!

okrece se kolo srece...

pre 12 godina

Kao navijacu Zvezde, drago mi je sto je Stanojevic smenjen, a drugo, sad posto je slobodan, kad puknemo od Iraca eto sanse da se najperspektivniji trener u Srbiji nadje na klupi reprezentacije...
I da, sta mislite Grobari (mislim na deo koji podrzava smenu Stanojevica)zasto je smenjen?Mozda zato sto nema igru i rezultate?Ja mislim da je Stanoje replicirao Djuricu bas zato sto nije zeleo vise da mu drugi sastavljaju tim...pa je smenjen, da se dovedu oni koji ce da "slusaju" sta im se kaze.
Videcemo Milinkovica kad pocnu da igraju mamini i tatini sinovi, da li ce biti igre i rezultata.

Zlatko

pre 12 godina

Iako navijam za Zvezdu , nadam se da ova informacija nije tacna.
Umesto da da otkaz Djuric on smenjuje trenera koji mu je napravio sve sto ima a Djura mu lepo vratio ,rasprodao mu ceo tim i jos se ljuti sto to Stanojevicu ne odgovara.

Nemate pojma

pre 12 godina

Briga mene za upravu. Ovaj nije bio nikakav trener, kad je Partizan poslednji put odigrao dobru utakmicu? Čovek nema veze sa modernim fudbalom, nije uspeo od dobrih igrača na napravi igru, prodore, drublinge, kratke pasove, držanje lopte u nogama, nego išlo se na dur. Ko to još tako igra osim onih koji ne znaju da uštopuju loptu? Krstajić direktor, sa terena na funkciju. Pa gledajte ko vodi svetske timove, ljudi zreli, sa iskustvom, ovo su gluposti. Stanojević neviđeni antitalenat, a vama Đurić najvažniji. Pa nije Đurić trener, ne odgovara on za tim i igru, šta je vama? Kad reprezentacija gubi, bezveznjaci napadaju predsdnika FSS, a ne selektora i trenera. Pojma nemate. Klub stoji dobro finansijski u odnosu na Zvezdu, to je posao uprave, a vi samo znate - šnajder. Zašto je ubacio da Radiša brani, koji je napravio glupi penal? I za to je kriv "šnajder". A šta je Stanojević? Doktor nauka, akademik, bivši veliki fudbaler? Ne mešajte se više, sve ćete uništiti. Da li ste uopšte pismeni?

Marko Lazovic - Djurdjevic

pre 12 godina

Ma da, svi su krivi samo nije Djuric.
Svi znamo koliko je novca uzeto od prodaje igraca i dovodjenje amatera (osim Volkova) a gde su te pare. Zar u ovoj zemlji niko ne sme da udje u klub i proveri poslovanje?

Sale sa Rodosa

pre 12 godina

Nisam ga baš obožavao ali opet,osvoji čovek dve titule i odvede nas posle 7 dugih godina u LŠ a o skoru sa ganima da i ne pričam..To je to,vladari iz senke su opet jači.
Hvala ti Stanoje za sve radosti koje si nam priuštio. Želim ti uspešan nastavak karijere i beži iz Srbije, vidiš da se nakotio ološ i da im ne možemo ništa.
A ti šnajderu..gde je lova,gde su `bombe`?
GROBARI RODOS,DODEKANISOS.

Mi smo za Golca

pre 12 godina

Odlicna odluka. Ako nista bar necemo igrati defanzivno i bar nece igrati Vukic, Ilic, Babovic, Rnic, Rankovic, Tomic, Smiljanic, vec oni koji zasluzuju mesto u timu(Markovic, Ninkovic, Askovski, Ostojic, Ljujic).. Ovaj bar forsira 4-3-3 pa je to dobra osnova da cemo igrati lep fudbal. Bravo za upravu sto se ovog poteza tice, jos samo da porade na pojacanjima sad na zimu i eto lige sampiona sledece godine..

Milos

pre 12 godina

Navedite mi ime jednog igraca koji je doveden ovog leta (izuzev Volkova) koji svojim kvalitetom moze da se priblizi prodatom prethodniku.
Nije Stanojevic glup pa da ovo nije shvatio odmah na pocetku prelaznog roka.Pretpostavljam da ga je mestu trenera drzala ljubav prema klubu, entuzijazam jednog mladog coveka prema poslu koji voli i verovatno vera u bolje sutra.Nije on neki placenik koji je dosao sa strane.Takvi dizu sidro cim nesto krene po losem, a on je ostao do kraja. Smatram da se uprava lose ponela prema njemu kao i ne tako davno prema Ivanu Tomicu.To su ljudi koji su odrasli uz klub koji vole, a ne kao ovi kojima je samo u interesu profit od prodaje igraca.

Dr.

pre 12 godina

Odlicna odluka. Ako nista bar necemo igrati defanzivno i bar nece igrati Vukic, Ilic, Babovic, Rnic, Rankovic, Tomic, Smiljanic, vec oni koji zasluzuju mesto u timu(Markovic, Ninkovic, Askovski, Ostojic, Ljujic)..DA LI SI SIGURAN DA NECE IGRATI? EEEE sinko...

mlsv

pre 12 godina

ma o chemu prichamo, pogledajte na koji nachin je pokushana da se opravda predstojeca privatizacija klubova. Bankrotom zvezde, show programom sa dzajicem, tzv protestima na ulici neku godinu unazad, pa sramota od kupa, pa sad shamrok i ren kao shlag. Zvezdu ne gledam, ne zanima me, ali sam svestan da smo u istim g******. Pa zar mislimo da je sluchajan ovoliki broj penala, svi rukom. Pa zar mislimo da je rnic sluchajno dosho 2 dana pre, ma dajte ljudi. Oce da nas ubede da su svi nesposobni (a jesu) i dam uvale gazdu koji ce podici zgrade u sred centra. Partizan je moj klub i ja ga ne dam. Ne dajte da nas nasankaju, stop zakonu, stop privatizaciji.

Grobar Kumodraž

pre 12 godina

Stanojević i Krstajić su morali da odu. Loše su selektirali igrače, igra nam je ružna i tužna... Bolji im je Edu i Jovančić od Tejga, Vukić od Moreire itd. A za njima treba da ode i Djurić, jer je prodao sve što se moglo prodati, ne brinući o posledicama. Ako ode i Đurić, a mora, to će biti prava opomena svim budućim predsednicima, sportskim direktorima i trenerima da se BRUKA sa Šamrokom nikad ne ponovi. Našem Partizanu!!!

LALA

pre 12 godina

gledao sam mec u senti i vidi se da partizan je bleda senka nego prosle sezone,polu amaterska ekipa sa ovakvim igracima.to je kriv trener i cela uprava..sramota!

Dejan

pre 12 godina

Veliki sam navijač Partizana, najvažnije je da osvojimo titulu i ove godine, zato treba da podržimo trenera Milinkovića koji je odličan i iskusan, Stanojević je zaslužio smenu zbog Šamroka, a upravu ćemo menjati skandiranjem UPRAVA NAPOLJE na utakmicama kada vodimo 3:0 i sličnim, uz Partizan uvek i zauvek

Pravi Partizanovac

pre 12 godina

Ovo je bio ocekivan potez uprave, jer je stvarno sramota da se trener i predsednik svadjaju preko medija.Stanoje je pokazao da je nula od coveka jer nije hteo sportski da prizna poraz od amatera i da otkaz, nego je poceo da pljuje po celoj upravi ne bi li ga otpustili i samim tim mu obezbedili platu u narednom periodu.
Grobari su jos jednom pokazali da su kao grupa u rasulu i da njihovo misljenje ama bas nikog ne zanima.
Milinkovicu dobro dosao u klub bez buducnosti i navijaca.

jordan

pre 12 godina

Očekivano,
bez rezultata nema opstanka na klupi,a sa ovakvim timom nema nam spasa.
Nije problem u treneru uopšte,fudbal nam je dostigao dno dna.

pepi

pre 12 godina

aman bre oterajte vise tog djurica!!! sta taj nije sve obecavao..... a na kraju je rasprodao pola ekipe i stanoje mu ispada kriv?!
upravo gubi se, a stanojevic i krstajic neka se vrate!!!

TheCoaZz

pre 12 godina

pa dal je ovo moguce bre! kako vas nije samo stid i sram! pa nije Partizan vasa privatna svojina da radite sa njim sta hocete! procice i vase!!!

Saša Nbg

pre 12 godina

Očekivano, agonija sa ološima u upravi se nastavlja. Kako u državi tako i u fudbalu. Haos.
http://www.e-novine.com/sport/sport_plus/50471-fudbalskog-poraza-nogometnog-debakla.html

Djole

pre 12 godina

eto vam grobari,jel vidite da ste vi ti koji se raspadaju. a uporno ste nam pricali kako ce Robi da ode i da cemo se mi raspasti do pocetka septembra,kad eto ironije. zakljucak je da nikad ne treba biti pun sebe( odnosi se i na Zvezu ), nikad ne znas kad ce se kolo okrenuti. nisam ovde da bih provocirao samo da iznesem koji cinjenicu. A koliko ce vam Milinkovic pomoci,pa ko zna dali se tu nesto i moze,ali videcemo vec.

X

pre 12 godina

Ovo malo boli. Kao da nestaje nas tim, kao da nestaje iz naseg zivota nesto sto smo najvise voleli.
Sta sad da radimo.
Ja sam mnogo tuzan. Sada ce nam Djura Mutavi dovesti nekog trenera, i neke igrace, i kao to treba da se zove Partizan. Boli. Defnitivno.

Marko

pre 12 godina

stanoje ocito ima nekakav problem psiholoske prirode. ko ga je terao da nakon debakla protiv irskih amatera, ide da se svadja sa predsednikom i optuzuje sve osim sebe, za sramotu kojoj je on sam najvise doprineo. djuricu nije ostavio nikakvog prostora nego da ga smeni, zato sto je postupio kao sujetni klinac od 18 godina. ispao si od irskih konobara, elektricara, sofera, pekara..koji u slobodno vreme igraju fudbal iz rekreacije, i koje bi teleoptik sigurno izbacio, pokri se usima i cuti...

Marko

pre 12 godina

Topalovici se svadjaju... C c c... A kao Stanojevic je poseban entitet u odnosu na Djurica??? Kao nisu svi Zekini ljudi??? Kao Stanojevic je neki trener??? Smesno... Zalosno...

majstor

pre 12 godina

Opet 3 koraka unazad. Sve po starom. To nam je u genima u svim sferama zivota. Idi Stanojevicu tamo gde ce da te cene i dace Bog da se vratis jednom. Mene JNA vise nece videti

navijac

pre 12 godina

Siguran sam dosta navijaci ogorceni sa ovim otkazom.
Samo da se zna ko ima vlast taj vuce konac. Takodje da se zna bas zbog toga ko ima vlast ne mora da trazi opravdanje za svoj postupak. Jednostavno samo smeni coveka. A ko ce moci njega da smeni? Onaj koji ima vlast nad njim.
Ovo je za razmisljanje svima, kuda ide Partizan?

boki_rs

pre 12 godina

sta znam, nije los ovaj milinkovic, prosle godine je nadigrao partizan par puta.
jedino mi se ne svidja vrijeme i nacin na koji dolazi na klupu partizana.
i sta se desava ako djuric ode, pod pritiskom navijaca, opet ce neko dovesti svog trenera.

NIKOLA

pre 12 godina

Ne mogu da ne ostavim komentar.
Koliko god losa bila uprava,i Djuric na celu,ne moze niko da mi kaze da Stanojevic nije kriv za ispadanje od Samroka.Neverovatno je da se zatvori isto kao i protiv zvezde u polufinalu kupa u drugoj utakmici.Fali mu hrabrost i kreativnost u igri,i svakako igraci.Ne podrzavam ni njega ni upravu,jer mislim da su nova lica celom Partizanu potrebna! GROBARI SVI ZAJEDNO SAD KAD JE NAJTEZE!

kragujevac u srcu

pre 12 godina

e Stanoje, pa sto nisi stavio Aksentijevica na vreme da igra...sada bi bio u ligi Evrope i uzivao na klupi Partizana...neces ti, hoces da slusas Damjanca.. bolji je Rankovic...eto ti ga sad.... i jedan i drugi.....Partizanova deca ginu na terenu i vode u Evropu....nisi hteo ili smeo da ih guras....steta....zato odlazi... i sa srecom neka ti je za dalje...

mirko

pre 12 godina

Milinković je dobar trener a igrao je u Partizanu,jedino ne znam da li je trener jedini problem.U svakom slučaju podrška Partizanu i idemo na prvo mesto.

Martin

pre 12 godina

Auuu nije covek zasluzo da ga smene ..ali opet navijaci su tu presudan faktor a oni su podeljeni pola pola ..i na kraju stvar je pala na foteljase koji su za ocas posla zaboravili prethodnu uspesnu godinu i na konto ove sramne eliminacije od Samroka doneli sramnu presudu. Aco srecno i zelim ti mnogo uspeha u daljoj trenerskoj karijeri

Sreten

pre 12 godina

Tako je to u nasim klubovima.Oni koji su najveci krivci ostaju a oni koji snose gotovo minimalnu krivicu moraju da odu kao Stanojevic i Krstajic.

Djura grobar

pre 12 godina

Bravo Djuricu svaka cast,ko nema rezultate taj leti sa klupe i to je cinjenica.Da trener drzi predavanje PREDSEDNIKU to nema ni gde i to na koferenciji za stapu,pa da je to uradio u nekom evropskom klubu dobio bi momentalni otkaz.Zna se ko je gazda kluba i tacka-znas kad bi Stanojevic dosao na klupu partizana da nije Djurica NIKAD.PODRSKA ZA DJURICA...

srecko.nl

pre 12 godina

Ovo ti je .... lud zbunjenog .Daju otkaz treneru jer se usudio da progovori o Djuri (nedisciplina)a dovode coveka koji javno sa puno zara bez biranih reci blatio Partizan i sve sto je u vezi sa njim.Nema nam druge:UPRAVA NAPOLJE

Ivan

pre 12 godina

Bravo! Stanojevic je apsolutno kriv za sve. On i Krstajic nicu smeli da dozvole da im Upravni odbor dovodi igrace. Stanojevic je trebao da kaze Krstajicu koji igraci su mu potrebni a on da pokusa da ih dovede. Njihova nesposobnost je to sto nisu uspeli da dovedu igrace koji su im bili potrebni. Ali i ako zanemarimo to sto je Upravni odbor dovodio igrace Partizan je morao da prodje Samrok i sa ovim sastavom koji imamo.
Nadam se da novi trener nece biti Milinkovic jer smatram da imamo kvalitetnijih domacih trenera. Nadam se da ce novi trener malo promeniti sastav i dati sansu igracima koji zele i imaju motiva da igraju.

Hici

pre 12 godina

Pa naravno, sta smo drugo mogli da ocekujemo.. Svako ko iole razume posao koji radi mora da ode jer nije istomisljenik sa ovim neznalicama. Grobari se moraju sto pre ujediniti i oterati kompletnu upravu. Pa nije klub njihov pa da rade sta im se prohte a sve u suprotnosti sa zeljama pravih navijaca. Uprava sto pre napolje, ili klub ode jos nize. Krstajic se lepo distancionirao od lopova i sacuvao lik partizanove legende u ocima navijaca. Ljudi, daj da oteramo upravu, molim vas!!!

Andrej

pre 12 godina

znam da je nekorektno, i nesportski, ali mi je baš drago što se raspadate. prozivali ste nas najstrašnije, bili arogantni na kub! evo vam malo sada pa sebe prozivajte, bez stanojevića ste niko i ništa, i to ćete vrlo brzo shvatiti.

sloba

pre 12 godina

vi grobari se ponasate kao da je klub vas. prvo ni kintu niste ulozili a djuric je dao svoje novce a u americi se to zove profit share. ko ulozi njemu se vraca. sve je tacno za upravu i stanojevica i sl.nije kriv i ima penzose da mu igraju ali do juce ste bili najbolji i najjaci a danas prljav ves,kasne plate i sl. zoran milinkovic je odlican trener i zelim mu srecu ali da znate mora da se zna ko pije a ko placa. posebno ko placa. jer onog trena kad vi budete placali teoskove kluba onda cete imati pravo da se bunite. svi ulazite za dz i ne placate clanarinu

Kum Zorzo

pre 12 godina

Stanojevic ima puno grehova (Scepovic,Miljkovic,Diara na klupi,losa igra,davanje prednosti Marku Jovanovicu u odnosu na Savica...),a najveci greh mu je to sto se ogresio o Boga! Bog je,kada je FK Partizan u pitanju,Almami Da Silva MOREIRA! Brzo ste zaboravili da je Stanojevic imao aktivnu ulogu u sikaniranju i TERANJU Moreire! Tada mu nije smetalo sto se Djuric sluzi lazima,tada mu nije palo na pamet da postupa u interesu Partizana!

P.S. Stanojevic i Krstajic su proslost,ali su njihovi biseri ostali u Partizanu. Kada god se Scepovic,Miljkovic,Rnic,Smiljanic,Babovic i Jovancic ponovo pojave na terenu u dresu Partizana,setite se ko je te igrace doveo (vratio) u Partizan i zapitajte se da li treba da se zali za Stanojevic i Krstajicem!

Mirko Spasojevic

pre 12 godina

Dokle god politicari muzu klubove,dotle boljitka nema! Zar bilo ko veruje da nasi 'savesni' politicari nece spustiti sapu na bilo sta u Srbiji sto moze doneti 100 hiljada evra,a o milionima da ne govorim! Klubovi su 'drzavni' pa je samim tim jasno ko ubira milione preko poltrona kakav je snajder.Uzme i on neku crkavicu za to sto im cini,pa lepo i jednima i drugima.A,vi navijaci se koljite i glodjite ko je (naj)bolji u ovoj zalosnoj fudbalskoj Srbiji! Sta mislite, zasto jos nije izglasan zakon o sportu? Pa,da bi politicari mogli da drpaju milione na svakom,ali bukvalno svakom igracu koji moze biti prodat bilo gde u svetu! ..i onda se cudimo sto deca od 15 i 16 godina beze sa svojim roditeljima glavom bez obzira u bilo koji klub u Evropi koji je zainteresovan za njih!
A mi politicare dizemo u visine Bozanstva i kroje nam kapu isti likovi i po 20 godina! Oni su,Boze moj,nezamenljivi i niko ne zna kao oni!
E,zato nam i jeste tako! U svemu,pa i u fudbalu! A,sad kad dodju izbori,brzo svi pohrlite na biracka mesta,kako slucajno ne bi dosao na vlast onaj umesto ovog.To sto kampanje placaju od prodaje igraca,to nema veze..mi njih ipak volimo.. :)
Zemljo Srbijo!

konobar

pre 12 godina

Partizan ocigledno se ugleda na KK Zvezda pa bi da i on napravi fuziju sa Vojvodinom, doveo ovog Milinkovica za trenera, a umesto Krstajica ce izgleda Buturovica, da dovede jos nekog crnca iz Vojvodine i ko zna..................... mozda sledece godine i pobede neke inostrane amatere ili domace srpskoligase!

Ganci

pre 12 godina

Nije lepo smejati se tudjoj nesreci!!!! (ismejavate naseg predsednika) sada cemo i mi vaseg kako bi se i nas sklonio(zajedeno sa vesicem,naravno)!!!

satis nambijar

pre 12 godina

Mnogo ste jaki...Hocete rukovodstvo kojem nije stalo do para?Jel verujete vi u Deda mraza?Jel vi znate sta se dogadja u svetskom fudbalu?
Stanojevic je ziheras,egomanijak i nista vise od toga,verujem da je Limeni bolji trener od njega.Ako gresim nek mi neko kaze sta je doticni uradio sem sto je pobedjivao nikad ocajniju Zvezdu i doziveo sramotno izvodjenje penala od strane Anderlehtovih igraca.Ajmo

NBGD

pre 12 godina

Nekoliko vezanih komenatara ovde koji kritikuju Stanojevica kao da je pisao Djuric ili neko kome je on rekao da ispise par poruka koji podrzavaju Djurica i Co. Zvezdas sam ali ovo je slika nase Srbije, ako mislis da nesto ne valja i kaze to sledi ti otkaz,a ne pokusaj da se to popravi.

NemanjaRULE

pre 12 godina

Ode čovek, nažalost malo kasno...Trebalo ga je zameniti, ne smeniti, još u Decembru, nakon epizode u LŠ. Ko ide na stadione, uživo da gleda, video je od tog perioda, jednu jako mučnu igru Partizana. Sreća pa smo tada, ali i sada, barem četiri puta kvalitetniji od drugoplasiranog trubačkog ansambla iz Rupe, pa domaća titula i kup stvarno nisu bili u opasnosti...tada a ni sada. Razlozi po meni za smenu Stanoja:
-dekadentna igra, što se u domaćoj ligi ne vidi, jer niko protiv nas ne igra nešto ofanzivno, pa se mučimo al ga nekako umuljamo.Međutim u Evropi ta igra nema prođu, pa ti Šamrok, ili Genk, nadtrčavaju i tehnički raskantavaju ekipu.. Jače i kvalitetnije timove ni ne spominjem..Ekipa prosto ne ume da odigra ofanzivno, taktički dobro, aktivno i bez lopte u posedu, mada je premisa da je Stanoje bog-te-pita-koliko-talentovan-trener.
-kukavički i ziheraški pristup igri u ovoj sezoni. Povedemo nekako, pa onda svi nazad. Mala digresija, protiv OFK-e na 1-0, akcija pre drugog gola, golman OFK-e ispucava loptu, 8 ( OSAM ) igrača Partizana stoji u zoni na 25 metara od našeg gola!! Pri vođstvu, na našem stadionu, protiv OFK-e???? To su detalji koji se vide samo uživo, a 99% ljudi odavde Partizan gleda preko tv-a, a nalaze hrabrosti da brane Stanoja..
-nula od autoriteta, u ekipi mu par igrača, stvarno više ne želim da tupim zube imenima, igra šta hoće, kako hoće i kad hoće, šanse se pružaju večitim i nikada dokazanim talentima. Ćutao je o tome godinu i po, al sada nalazi integriteta da kritikuje one koji su ga postavili i koji mu na kraju meseca potpišu platni listić. Klasična zamena teza, u smislu, nisam ja loš trener, koliko mi je uprava loša, i zato smo izduvali od osrednjeg Genka, i amaterskog Šamroka.
-uprava kakva je-takva je za naše uslove treneru je dala BMW od tima. Realno je da se odavno nije dovelo više igrača za koje se znalo koliko mogu i šta mogu, na treneru je bilo samo da ih postavi kako treba. To nije urađeno, i voleo ga ne voleo, ne igra Đura desnog beka, već Ranković, a trebao je Aksentijević, ne igra Đura centralnog veznog, već Vukić, a trebao je Ilić, špica Šćepović, a trebao je Diarra ili Marković. Te stvari odlučuje trener, ako ne on, onda skupi m..da i idi iz kluba, nemoj ćutati 6 meseci, pa kad kola krenu nizbrdo, svi su krivi, samo ja nisam. Uprava je za naše uslove i mogućnosti dovela dosta dobrih igrača, istina i pustila je dosta dobrih, ali to je realnost u zemlji Srbiji a i šire.
Stanoja stavljamo ad akta, hvala mu na svemu a opet neke stvari mu nikada ne treba zaboraviti. Novom treneru, ko god bio, jedna jedina poruka: pravi igru, jer kvalitet nije sporan, pa kroz igru juri rezultat, oštro sa igračima, jer oni su tu da rade šta im kažeš ti, a ne šta bi oni hteli i na kraju malo manje medijskog eksponiranja, a malo više rada i sve će doći na svoje mesto...
A svim dežurnim pljuvačima, dođite na stadione pa svojim očima vidite, malo širu sliku, a ne sa youtube-a da pratite klub itrenera koga navodno volite....

inkognito

pre 12 godina

Ljudi imam dojavu!!!!!!! Stanoje celu noc pise komentare na ovom sajtu !!!!! Alo bre- merilo uspesnosti trenera je E V R O P A!!!!! A ne nasa liga- realno za dve godine ni jedna pobeda u LS. Dosta je bilo . Stanoje kuci. Ni jedan bod u grupi lige sampiona???? Alo bre!!!!!!!! Sad opet mogu da krenem na stadion/ Hvala.

Filosof

pre 12 godina

-Krstajic je ocajno obavio prelazni rok, kao igrac klasa, ali kao funkcioner se nije pokazao. Razumno je da sam ode, hvala ti na svemu

-Stanoje za nekoliko godina u klubu nije unapredio igru, igramo sporo, nista novo nije doneo, hvala na LS i puno srece u daljoj karijeri

-Djuro zasto si prodavao igrace? Ovo je tvoja jedina greska za ostalo su krivi igraci, Stanoje , Krle, zasto si po svaku cenu prodavao igrace? I ti idi iz kluba i tebi hvala na svemu

-Grobari podrzimo igrace, novog trenera, znam sta ce dozivljavati na utakmicama, Djuri je ovo poslednja godina, on ce vrlo brzo otici

-Zvezdasi ne sladite se , vi imate Prosineckog koji ima losije rezultate od Kristica, Dostanica i Pizona??? Imate Adzica, Lukica... ??? Pa vi niste ni svesni sta se vama sprema!
(GrobaR, 1. septembar 2011 20:47)
Ovako izgleda komentar jednog plaćenika ili provokatora!

nn

pre 12 godina

Kakav bre crni Milinkovic! Djuricu povlaci odluku i vracaj Stanoja i Krstajica dok jos vremena imas! Ako Stanoja smenis vise necu dodji ni na jednu utakmicu dok si ti predsednik! Od Stanoja nema boljeg trenera! Ako se mi ne bunimo za njegovu smenu, odakle tebi pravo! STANOJE TRENER!

Kalimero

pre 12 godina

Moji Grobari su me do koske razočarali sa ovakvim kilavim komentarima.
Da li je moguće da nismo ništa bolji od Zvezdinih navijača, koji kao da su u transu poslednjih, 5 godina i gutaju svakakve laži i gluposti koje im se serviraju.
Ako im ovo dozvolimo da prođe nikad ih više nećemo skinuti sa grabače.
Sad je prilika da se rešimo ovakve uprave i plaćenika. Sad ili nikad više!

boki

pre 12 godina

ma realno stanoje je zaslužio otkaz
obrukali smo se najstrašnije u evropi ove godine što je isključivo njegova "zasluga".
ako on nije odlučivao ko će igrati, onda je trebao otići odmah.
milinković, koji je dobar trener, dolazi u lošem trenutku, i biće veliki pritisak na njega, jer dolazi kao "šnajderov trener".
nadam se da navijači ipak neće vređati igrače i trenera više nego što zasluže :)
a uprava mora da ide.

bravo za upravu

pre 12 godina

Vi sto podrzavate Stanojevica, preporucite ga nekom klubu jer plasim se da ga nece nacci dugoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

muamua`

pre 12 godina

Svako ko je pratio utakmicu kupa video je da Milinkovicu nije bilo svejedno zbog izlaska sa terena njegovih igraca... elem i jos jedna stvar ko je zasluzan za ulazak u LSH isto je i kriv za ispadanje iz kvalifikacija i za LSH I ZA LE...tako da ne razumem cemu komentari tipa nije stanojevic kriv za promasaje protv genka i samroka,a jeste zasluzan za npr promasene penale od strane Anderlehta??

mance

pre 12 godina

Uopste me ne zanima ko je Predsednik. Ko da ima neke razlike medju njima. Ocu samo da moj Partizan pobedjuje.
Milinkovicu dobrodoso i srecno!!!

Ice

pre 12 godina

U toku kup utakmice Vojvodina-Partizan kazem drugu dok smo gledali utakmicu, ako Stanojevic ne prodje u LS , Milinkovic je od sledece sezone novi trener Partizana...pitajte mog druga :))

vlada

pre 12 godina

U toku kup utakmice Vojvodina-Partizan kazem drugu dok smo gledali utakmicu, ako Stanojevic ne prodje u LS , Milinkovic je od sledece sezone novi trener Partizana...pitajte mog druga :))
(Ice, 2. septembar 2011 08:42)
Ne verujem ti, daj njegov broj da ga pitamo

Milan

pre 12 godina

Grobari treba da uvazavate to da je Milinkovic sa igracima ispod proseka izborio dva puta za redom Evropu (Spartak i Vojvodina). Tako da budite uvereni da ce sa vama izboriti sledece sezone LS. Prvo treba da bude dosledan sebi i ako moze bez mesanja likova iz uprave,menadzera,tata, mama i ostalih tutora resi igraca "povratnika" koji su umisljeni i "premoreni" Ilica,Rnica,Babovica,Vukica i Smiljanica. Naravno da ode i Nadj. Da mu glavni igrac bude Tomic, u napadu Dijara a u odbrani Aksentijevic i Volkov. Cenite to sto ima svoje ja i sto je imamo m... da povuce ekipu sa finala kupa jer je stavljena u skroz podredjeni polozaj. Za par utakmica ako covek bude imao pravu atmosferu za rad bice vas ljubimac i zaklinjacete se u njega a Stanoja zaboraviti on je jos mlad treba da ide da se kali u Cukaricki, BSK i slicne ekipe. Djuricu ne mozete nista kao ni delije Lukicu to su plagijatori koji misle samo na svoje pozadine. Pozdrav i pazite sta sam rekao.

Mikeli

pre 12 godina

UPRAVA NAPOLJE! Kad je Stanoje gubio utakmice i cutao uprava ga je podržavala. Onog momenta kad se drznuo da kaže nešto protiv Luja četrnaestog, smenjen je. To bi nekako i mogao da shvatim, trener si, izgubio si i moraš da snosiš posledice ali... Da trener bude Milinković,čovek koji ništa nigde nije osvojio a povukao je ekipu prošle godine na utakmici protiv nas, pa to ne mogu ni da shvatim ni da prihvatim. Da je doveden Antić, Mateus, Tumbaković ili neki trener a ne praktikant to bi možda i bilo rešenje. U ovakvoj situaciji mogu samo da vičem iz sveg glasa, na svakoj utakmici, UPRAVA NAPOLJE!

Objektivan

pre 12 godina

Predlažem vam Milana Živadinovića, Milorada Kosanovića ili ako baš želite da imate dobru igru i rezultate nek se Đura "otvori" za Ratka Dostanića.

Taifun

pre 12 godina

Nikad mi i nije bilo jasno zasto je neiskusan trener kao Stanojevic dobio sansu da postane sef strucnog staba velikog i mocnog kluba kao sto je Partizan. Zar klupska rukovodstva i fanovi ne znaju da mladi i nadobudni treneri bez prakticnog iskustva po ceo dan sede na internetu i skidaju treninge i taktiku iskusnih i dokazanih trenera, a zatim to koriste u svojim maticnim klubovima? Sramota i za Partizan koji ga je doveo, kao i za samog Stanojevica koji je pokusao da postane iskusan internet trener stazista velikog kluba, a sve brukajuci Partizan.
No, kad pomislite sve je to jedna ista footy mafija koja zbog gladnih interesa par ljudi u hijerarhiji ne da nasem fudbalu da se oporavi. Ikad.

Nenad

pre 12 godina

Konacno! :) Hvala upravi sto se konacno resila Stanojevica, mada bi se pre moglo reci hvala Stanojevicu zato sto je kritikovao upravu i naravno potpisao sebi otkaz. :) Jos nigde nisam video da se kritikuje poslodavac i da ocekujes da zadrzis posao. I jos bezobrazno izjavljujes kako tebe zanima samo tvoj posao... :)

czns

pre 12 godina

Jednom rece jedan komentator * ljudi jeli ovo moguce*. Pre samo dve godine jedva smo uspeli da se spasimo da ne ugase Zvezdu i igramo u malom mokrom lugu, a Partizan pun ko brod. Sa sve drzavom iza njega. I naravno Toletom. Kakvu su samo sansu imali ove godine, ali deca se zagrcnula sa Irish coffe. Djuricu majstore, bolji si mi nego 7 na lotou, samo tako nastavi. Titula se vraca na pravu adresu

Miško

pre 12 godina

Bojkotuju oni Stanojevića na štetu kluba duže vreme. Sada se vidi zašto Miljković, Ivanov i Rnić prave početničke greške, zašto Babović nepotrebno pravi prekršaj za isključenje, zašto Stojković prima golove sa 30 metara, zašto se Vukić vuče po terenu...

milinko

pre 12 godina

@sloba
bravo lepo si rekao.
Prosto je, covek je dao pare od svoje kompanije i on upravlja. Kapitalizam bato. Druga je stvar sto je pitanje ko ce njega da smeni a klub je i dalje "drzavni"
Slazem se da stanoje nije trebao da bude smenjen ali je u svakom slucaju los trener koji cim mu se nesto nije svidelo poneo se naivno a i obrazovanje mu je slabija strana (pevanje, izjave, vodjenje tekme...)

Zare

pre 12 godina

Nazalost u srpskom fudbalu se sve raspada i sve je problem-nista ovo nece promeniti,kao i da je Stanojevic ostao!!!Sve je u rasulu :((

Milivoje minovic

pre 12 godina

Kada već dolazi do smene trenera, a misljenja sam da je posle svega ipak opravdano to učiniti, onda treba dobro razmisliti ko zaslužuje da postane trener PARTIZANA. Predlog za Milinkovića mislim da ne drži vodu, jer neznam čime on to zaslžuje? koje su mjegove reference da postane trener jednog velikog kluba? nisam siguran da on ima intelektualnu sposobnost da to postane!! Netreba praviti veću grešku nego što je bila! Moje mišljenje je da kriterijume koje zahteva PARTIZAN, mogu da zadovolje u ovom trenutku samo dva čoveka bez obzira na cenu: Radomir Antić ili LJubiša Tumbaković, dokazani treneri, uspešni, dobri pedagozi(neophodno u ovom trenutku za PARTIZAN).

Garry

pre 12 godina

Predlažem vam Milana Živadinovića, Milorada Kosanovića ili ako baš želite da imate dobru igru i rezultate nek se Đura "otvori" za Ratka Dostanića.
(Objektivan, 2. septembar 2011 08:48) Slazem se u potpunosti, mada, cini mi se da bi najbolje resenje bio TRENER SVIH TRENERA, veliki mag taktike i ideje, carobnjak sa, a i bez lopte, JEDAN - JEDINI, neponovljivi, SRPSKI BEK - BATA DJORA!!!

Deki

pre 12 godina

@(Milan, 1. septembar 2011 20:40),da je Stanoje tako uradio,ne bi dobio dinar.Ovako će dobiti lovu a i ja bi tako uradio.Uprava je maznula dosta love,što da ne uzmem i ja,jer sam za razliku od njih bio pod presijom rezultata. Mislim da je Stanoje imao greške u radu,a ova njegova konferencija je namerna da bi dobio otkaz,jer je znao da dalje neće ići kako treba.Novom treneru želim sve najbolje,a što se tiče uprave,samo jedna reč,tuga!

Borko

pre 12 godina

Gde su sada one fraze: Partizan moja kuca, Crno bela familija, Crno bel porodica, ser Alex Stanojevic...? Jedinstveni smo samo dok pobedjujemo. Cim krenu porazi, odmah raspad.

Peca

pre 12 godina

Odmah da kažem, mislim sve najgore o Đuriću, Jovičiću i Vukadinoviću. E sad, ni Saletovi gresi nisu mali. Trener Partizana mora da zna da se kaže gol, a ne GO, kao što i Pižon kaže. Previše je bio i sujetan, zbog uspeha, ali treba biti iskren i reći da smo Anderleht prošli srećno, a u domaćem prvenstvu i nismo imali konkurente. Gurao je Šćepovića, Tomića i još neke, onda ih kažnjavao, vraćao i tako u krug. Genk nismo prošli njegovom krivicom, mislim na utakmicu u Belgiji, gde zbog njegovog straha nismo pobedili sa 2-3 razlike. Oko dovođenja igrača je u pravu, ali zašto je ćutao do sada? Prodaja Savića za toliki novac je ok, ali je trebalo na vreme obezbediti zamenu, Krstajić se kleo u Ivanova, a ispada da takvog štopera ima svaki naš prvoligaš. Markeš je došao na njegovu inicijativu, Krletovu, tobož ga je pratio odavno, a siguran sam da je Eduardo rekao, imam ja jednog druga, dobar je igrač, a i štoper je. To da nije normalno da damo za štopera milion, kako Krle kaže, je glupost, jer je normalno kad uzmemo 12. Sale je insistirao na Markoviću iz Ofk-e i Babiću iz Borče, a pušta ih samo u nadoknadi vremena. Interesuje me ko sklapa poslove oko transfera i dogovara procenat od naredne prodaje? Umesto da za Savića damo milion prošle godine, i sada budemo u plusu 11, mi dajemo 300.000 i sada još 5 miliona, to nije normalno. Za Fejsu isto, više je uzeo Džomba od Partizana. Prodali smo jedinog reprezentativca za siću i to u Premijer ligu, sramota. Ovo da smo za Jovančića dali tolike pare, ne verujem, ako je tačno onda nisu normalni. Ilijev je za njega izmislio fudbal, a i manje je koštao. To što je vozao Krleta na prolećnoj utakmici, i nije neko dostignuće, to je radilo pola lige prošle godine. Još nešto. Svaki glup potez Đurića i kompanije, Sale je brže bolje hteo da opravda, pa Klea moramo da prodamo jer nije srećan, kao da je to važno, plaćen je i neka igra, sam je prihvatio ugovor. Tejgo pravi razliku, kako kaže, daje mu auto, a onda ne vredi tolike pare, a mačka u džaku Eduardo vredi? Ranković???? Bože sačuvaj gde su se njega setili, ja pratim fudbal manijakalno, ali sam njega zaboravio. Rnić je do sada korektno igrao i ispostaviće se da će biti pravo pojačanje, mada sam bio protiv njega. Dijari je Sale trebalo da kaže da li računa na njega ili ne. Ovako mu doziraju minutažu, da bi uzeli neku paru i za njega. Volkov je suvo zlato, sramota me je koliko je podcenjen ugovorom, plaši me da se ne odrazi na njegovu igru. Kamara još u Dablinu NAMERNO, verujte u ovo, dodaje loptu protivnicima, onda se teatralno hvata za glavu, i pokušava da dobije žuti karton. Odmah sam znao da želi da ide jer ne igramo Ligu šampiona. I mogao bih tako u nedogled da nabrajam gde su sve bile greške, pa sve ovo sada je i moglo da se očekuje.
Milinković je ok trener, gospodin čovek, ali videćemo kolko ima svoje JA. Po dosadašnjem iskustvu sa Đurom i ekipom, ne piše mu se dobro.

Starac Soco od 100 leta

pre 12 godina

Ajde sada mi Delije dase rqadujemo stoje kod vaserasulo.Kako ne bi bilo rasulo kada ste prodali sve sto je moglo da se proda i doveli second hand robu.Dovelili ste deda Krstu za sportskog direktora.Uvalili vam dva polovna brazilca a da ne govorim o Vukicu, babovicu, Loli. vremesno Sasi Iloicu koji ne moze da potrci.Rankovicu, Rnicu i ko zna koga jos. Titlovani krojac koji se razume u fudbal ko Marica u....... Ni ovaj Milinkovic nece dugo. Jedino da pokusate sa Gvardiolom

Bolex

pre 12 godina

Sad Stanoje pred novinare,sve da izneses,sav prljav ves,mi smo ionako zaglibili iako je tek septembar poceo ali mozda je sad prilika za jedan novi zdrav pocetak,bolje nego da propadamo kao komsinica dugo i polako!UPRAVA NAPOLJE a novi ljudi na celo naseg kluba!Stanoje nista nemoj precutati!Pozdrav braco grobari

Nenad

pre 12 godina

Nikad mi neće biti jasno zašto se za uspeh vezuje samo ime trenera? Evo, Partizan može i Stanojevića da otpusti, pre njega Jokanovića i Đukića i biće ispred Zvezde prvenstveno zato što je uložio 4. miliona evra ove sezone u pojačanja a zvezda 500.000 evra, od toga morala je upravo da pusti Tošića u drugu ligu Španije jer joj hitno treba 300.000 nazad.
Jel to "ona" misli da uzme titulu tako? Može li Srbija biti jača od Nemačke, u bilo čemu tek tako?! E pa neće moći zvezdana... Prvo da se vrate ukradene pare, pa robija za Bobija, pa da se isprose pojačanja i tek onda da se pokuša nešto u domaćem takmičenju. Strano nisam spominjao!..

iskreni delija

pre 12 godina

mislim da vas ceka haos u kom smo mi bili 4 godine,,, iskreno nebih volio,, vise volim da osvojimo titulu kad je partizan jak, nego kao sto ste vi osvajali 4 godine, nekazem ne zasluzeno, ali samo zato sto mi nismo bili prava crvena zveda kao svih proteklih godina.... ajmo ajde zvezdo do titule.....

Dragan O

pre 12 godina

(NemanjaRULE, 2. septembar 2011 10:43)
Nemanja, (RNICU) nista nisi bolji od njega, koliko si ti jadan, i ogranicen. Upravo si priznao da nikada nista nise predstavljali u nasem fudbalu, pogotovo sada u ovom jadnom fudbalu. Ali napredak postoji, shvatili ste da samo u slucaju propasti i ne postojanja CRVENE ZVEZDE vas mali partizan moze da pobedjuje i bude prvak ove nase tj. vase lige. Bravo za tebe i tvoj duvacki ansambal, jer ste za razliku od nas ove godine poduvali sve instrumente, pocevsi od LS preko LE do JSL.
Poruka moderatorima, sve vise su izrazeni govor mrznje i nepristojnost na ovakvim forumima, konstruktivni komentari se ne objavljuju, jer se daje prednost maloumnim komentarima, smatracu i vasu uredjivacku politiku istom ako ne objavite moj komentar na krajnje uvredljie komentare navijaca partizana.

Buzdovan

pre 12 godina

Sasvim sigurno da Stanojević snosi deo krivice za ono što se dogodilo Partizanu, kao i Krstajić. Ali, ne mogu kola da se slome samo na ovoj dvojici, dakle smena Predsednika kluba i ostavka kompletnog Upravnog odbora je neophodna. Oni su svi odgovorni za rezultate. Potom treba izabrati novu Upravu i Predsednika, kao i sportskog direktora i trenera. U ovoj situaciji čini mi se da bi dobitna kombinacija za Partizan bio trio Savo Milošević - Ivan Tomić - Miroslav Đukić. Sagledati finansijsku situaciju u klubu i videti sa čim se raspolaže pred januarski prelazni rok, zahvaliti se dobrom broju igrača iz sadašnjeg tima i dovesti pojačanja.

Kocho

pre 12 godina

(Deki, 2. septembar 2011 08:42)
Deki neće on dobiti ni dinara, jer je prekršio klupsku disciplinu, jer je imao očajan rezultat. Ugovorom je sve predviđeno, šta su prava i obaveze. On je to prekršio i po više osnova mu neće biti isplaćeno apsolutno ništa, pa ni dve zaostale zarade najverovatnije, jer će se to kompenzovati sa kaznom koju će mu razrezati za nedisciplinu. Mislim da mu je najbolje da poseti neku ustanovu i svoju nervnu jedinicu dovede u red kako bi mogao da nastavi jednoga dana da se bavi svojim poslom.

Zdravko

pre 12 godina

Kako su neki komentari pametni pa to je cudo. Vecina ovde koji komentarisu nemaju pojma kako Zvezda i Partizan funkcionisu. Za pocetak samo da vam kazem da niti Djuric vodi klub, niti je Stanojevic sastavljao ekipu, niti je Krstajic dovodio i prodavao igrace.. Jedini igrac kojeg je Krstajic doveo je Rnic. Sve ostalo nema blage veze sa njim. Vecina ovde se tako lako odrekla legende Partizana preko noci. Pa jel vi mislite da je on lud da prihvati funkciju sportskog direktora i da za dva meseca da ostavku. Mislio je da moze nesto da promeni i poboljsa, ali na kraju je shvatio da ga niko nizasta nepita i zato je podneo ostavku. Shvatio je da je samo ikebana i nije zeleo tako da radi. Kao moralan i posten desko jednostavno se nije uklapao u nas fudbalski milje i to je vrlo brzo shvatio. To je hteo da uradi jos pre mesec dana, ali su ga ubedjivali da ostane. Na kraju je odustao. Partizan i dalje iz senke vode Zeka i Bjeka, tako da kada pisete imajte to na umu. Nikada nisu ni otisli iz Partizana. Ovo bi se desilo i prosle godine, ali spasio ih ulazak u ligu sampiona, tako da im je to dalo zivot jos jednu sezonu. U nasem fudbalu je sve namesteno. Od prve do najnizih liga. Sve se zna vec posle desetak kola, tako da nista se slucajno nista se ne desava sa nasim fudbalom. Polako, ali sigurno propadamo, kao sto i sve u nasoj drzavi propada. Crna nam je buducnost.

prevaren i ostavljen

pre 12 godina

svaka cast stanojevicu ali jednostavno, u sportu, rezultati su jedino merilo. sigurno je on veliki grobar i voli klub, ali treba prema klubu biti profesionalac i priznati svoj deo odgovornosti. da ne pricamo o igri tima itd.
sve mi se cini da vec duze vremena u klubu postoji sukob na liniji uprava - strucni stab. to je za nase uslove, da ne kazem, normalno jer nikada se ne mogu ispuniti sve zelje strucnog staba. ali bas zbog toga stanojevic je kao priznati strucnjak morao, a valjda je to i ucinio, reci upravi da sa ovakvim timom za evropu i u evropi nemamo nimalo izgleda. sada, da li se to krilo zbog "mira u kuci" ili se navodno cekalo da se udje u evropu pa da se partizan otvori za "bombe" i generalnog sponzora verovatno nikada doznati necemo (osim ako docekamo memoare nekog od njih).
sto se tice gospodina djurica, nesto sto ne mogu reci za njega, a sto mogu reci za lukica, je da je kod njega primetan veci kompleks i mrznja prema vecitom rivalu nego ljubav prema svom klubu. iskreno ni to mi nebi smetalo da je pravi menadzer i direktor kluba koji sa njim takvim kakav je ima uspeha na sportskom planu i da je vidljivo da cini sve za uspeh kluba. ovako, svima je vidljivo da su rezultati kluba posledica neadekvatne politike prodaje i dovodjenja igraca, za sta se bogami on najvise pitao. a da je para bilo - bilo je i da se moglo - moglo se. gde su pare??? da ne kalkulisem koliko je prodato, a sta je kupljeno ali propustena je ogromna prilika da se jos vise zaradi, a klub i navijaci jos vise promovisu i u zemlji i u svetu. sa te strane direktor kao i trener snosi odgovornost jer rezultata nema!!! i nista osim ostavke ne moze biti prihvatljivo jer partizan i interesi kluba su iznad svih, kako trenera tako i direktora.
sa druge strane partizan je veliki kolektiv, sa velikim trzistem i na kojem se "obrcu" i "okrecu" ogromne sume novca. to je "masina" sa koje se nerado silazi. verovatno bi za mnoge taj silazak trebao biti direktna selidba u zatvor, ali fudbal po sebi je povezan sa sivom ekonomijom svuda u svetu pa eto ni mi nismo izuzetak ;). ceca je mala beba prema "zasluznima" u partizanu i zvezdi, ali drzava ne zna gde ce pre!
na celo kluba treba da dodje covek koji voli klub, koji je pravi sportista i dzentlmen i koji sme da stane pred navijace bez da ih pre toga potkupi, a ne covek interesa. znam da je to u danasnjoj srbiji verovatno nemoguce jer su svuda pa i u sportu stvoreni "mehanizmi" da oligarsi poput djurica vladaju bez ogranicenja. sto se navijaca tice, ja sam daleko od beograda, a grobari odnosno "vodje" mi odavde deluju "usemljeno" razjedinjeno po ovom pitanju.
zato, ako volite partizan g. djuricu sami podnesite ostavku. jednostavno vasi rezultati kao i stanojevicevi razlog su da odete. gladni i zedni niste, imate cime da se bavite, a vrata stadiona ce vam uvek biti otvorena pogotovo ako nalepite "zekstru" negde na, za sada praznom dresu, pa makar na rukavu.
pa od koga branite partizan? zar od save milosevica, od moce vukotica, ivana golca...

boban

pre 12 godina

Ovo ne valja nikako. Partizan je krenuo zvezdinim stopama i sledece godine ce nam otici pola tima a nece biti para za nova pojacanja. To je put u propast partizana i naseg fudbala. Ne treba da odu stanojevic i krstajic, nije to resenje, ni taj milinkovic nije neko ko zasluzuje da vodi partizan. Nemojte da pravite greske kao zvezda, pogledajte gde su sad. Partizan je jak i mocan klub, treba odraditi ovu sezonu za navijace, uzeti duplu krunu, uigrati tim za sledecu godinu, zabraniti odlaske iz kluba, dovesti 2-3 igraca i to je to, eto lige sampiona. Sta se desilo , desilo se, idemo dalje. Napred partizan...

Milan

pre 12 godina

Kad se samo setim kako je naredio Loli Smiljanicu, Ilicu i slicnim luzerima, da Evandra povrede na derbiju....Je' l to trener i pedagog? Samo brzo mu se to vratilo kad su mu konobari i mesari iz Irske, udarili sevu..hahaha

GrobaR

pre 12 godina

-Krstajic je ocajno obavio prelazni rok, kao igrac klasa, ali kao funkcioner se nije pokazao. Razumno je da sam ode, hvala ti na svemu

-Stanoje za nekoliko godina u klubu nije unapredio igru, igramo sporo, nista novo nije doneo, hvala na LS i puno srece u daljoj karijeri

-Djuro zasto si prodavao igrace? Ovo je tvoja jedina greska za ostalo su krivi igraci, Stanoje , Krle, zasto si po svaku cenu prodavao igrace? I ti idi iz kluba i tebi hvala na svemu

-Grobari podrzimo igrace, novog trenera, znam sta ce dozivljavati na utakmicama, Djuri je ovo poslednja godina, on ce vrlo brzo otici

-Zvezdasi ne sladite se , vi imate Prosineckog koji ima losije rezultate od Kristica, Dostanica i Pizona??? Imate Adzica, Lukica... ??? Pa vi niste ni svesni sta se vama sprema!

voja

pre 12 godina

Pametan potez uprave Partizana.
Trebalo je to učiniti mnogo ranije...
I neke fudbalere..."ljubimce" treba prodati što pre.
Okrenuti se napadačkom fudbalu i pas igri.

Mi smo za Golca

pre 12 godina

Odlicna odluka. Ako nista bar necemo igrati defanzivno i bar nece igrati Vukic, Ilic, Babovic, Rnic, Rankovic, Tomic, Smiljanic, vec oni koji zasluzuju mesto u timu(Markovic, Ninkovic, Askovski, Ostojic, Ljujic).. Ovaj bar forsira 4-3-3 pa je to dobra osnova da cemo igrati lep fudbal. Bravo za upravu sto se ovog poteza tice, jos samo da porade na pojacanjima sad na zimu i eto lige sampiona sledece godine..

Ilija

pre 12 godina

Eto vam Grobari a nama ste se smejali kada nam se raspadao klub a vidi vas sad prodajete ceo tim i svadjate se... Mislim meni je krivo zbog toga jer hocu da imamo bar dva kluba koja normalno fukcionisu. Ali sve je pocelo od tog Shamrocka.

Peca

pre 12 godina

Ovako bi trebalo da bude, da je sve normalno:

Menadžer: Predrag Mijatović
Predsednik: Savo Milošević
Sportski direktor: Moca Vukotić
Prvi trener: Slaviša Jokanović

The Boss

pre 12 godina

Stanojevic i Krstajic su u sezonu usli sa ogranicenim sredstvima. Toga su bili svesni. Doziveli su ponizenje od amatrera iz Irske i ovo je sasvim logican potez uprave!

Branko

pre 12 godina

molim da mi ljudi koji podrzavaju stanojevic(sarlatan) objasne sta je to on pa dobro uradi (igrali mu rankovic,miljkovic itd,svojom uzasnom taktikom izgubili smo sve )Podrska Milinkovicu.Segi napred pokazi sta znas

Nemate pojma

pre 12 godina

Briga mene za upravu. Ovaj nije bio nikakav trener, kad je Partizan poslednji put odigrao dobru utakmicu? Čovek nema veze sa modernim fudbalom, nije uspeo od dobrih igrača na napravi igru, prodore, drublinge, kratke pasove, držanje lopte u nogama, nego išlo se na dur. Ko to još tako igra osim onih koji ne znaju da uštopuju loptu? Krstajić direktor, sa terena na funkciju. Pa gledajte ko vodi svetske timove, ljudi zreli, sa iskustvom, ovo su gluposti. Stanojević neviđeni antitalenat, a vama Đurić najvažniji. Pa nije Đurić trener, ne odgovara on za tim i igru, šta je vama? Kad reprezentacija gubi, bezveznjaci napadaju predsdnika FSS, a ne selektora i trenera. Pojma nemate. Klub stoji dobro finansijski u odnosu na Zvezdu, to je posao uprave, a vi samo znate - šnajder. Zašto je ubacio da Radiša brani, koji je napravio glupi penal? I za to je kriv "šnajder". A šta je Stanojević? Doktor nauka, akademik, bivši veliki fudbaler? Ne mešajte se više, sve ćete uništiti. Da li ste uopšte pismeni?

sloba

pre 12 godina

vi grobari se ponasate kao da je klub vas. prvo ni kintu niste ulozili a djuric je dao svoje novce a u americi se to zove profit share. ko ulozi njemu se vraca. sve je tacno za upravu i stanojevica i sl.nije kriv i ima penzose da mu igraju ali do juce ste bili najbolji i najjaci a danas prljav ves,kasne plate i sl. zoran milinkovic je odlican trener i zelim mu srecu ali da znate mora da se zna ko pije a ko placa. posebno ko placa. jer onog trena kad vi budete placali teoskove kluba onda cete imati pravo da se bunite. svi ulazite za dz i ne placate clanarinu

Djura grobar

pre 12 godina

Bravo Djuricu svaka cast,ko nema rezultate taj leti sa klupe i to je cinjenica.Da trener drzi predavanje PREDSEDNIKU to nema ni gde i to na koferenciji za stapu,pa da je to uradio u nekom evropskom klubu dobio bi momentalni otkaz.Zna se ko je gazda kluba i tacka-znas kad bi Stanojevic dosao na klupu partizana da nije Djurica NIKAD.PODRSKA ZA DJURICA...

Opticus

pre 12 godina

E Stanoje , Stanoje... Dzabe si skakao po svlacionici , pevao pesmice i uvlacio se grobarima deleci im banane kroz prozor. Prodase te prvom prilikom.

Djordje

pre 12 godina

Нећу лоповску управу-Хоћу управу која воли ПАРТИЗАН
Нећу да ми председник буде шнајдер-Хоћу да буде бивши велики фудбалер
Нећу Партизан који губи-Хоћу ПАРТИЗАН који разбија
Нећу позајмљене играче-Хоћу добра појачања
Нећу играче који играју за п...аре-Хоћу играче који ће да погину за ПАРТИЗАН
Нећу навијаче који користе ПАРТИЗАН -Хоћу навијаче који гину за ПАРТИЗАН
Нећу забрану за ГРОБАРЕ-Хоћу да се скину забране,ми смо браћа
Нећу ђурића-Хоћу МОЈ ПАРТИЗАН
Нећу другог тренера-Хоћу Станојевића

Dejan

pre 12 godina

Veliki sam navijač Partizana, najvažnije je da osvojimo titulu i ove godine, zato treba da podržimo trenera Milinkovića koji je odličan i iskusan, Stanojević je zaslužio smenu zbog Šamroka, a upravu ćemo menjati skandiranjem UPRAVA NAPOLJE na utakmicama kada vodimo 3:0 i sličnim, uz Partizan uvek i zauvek

SpartakusPFK

pre 12 godina

Stanoje - uveo Partizan u LŠ!
Satnoje - duple krune!
Stanoje - Prosinečki zna zašto!
Stanoje - jer je grobarčina i lepo peva!
Stanoje - da i Šamrok, ali mu banda prodala tim

Što se mene tiče - jasno je...

UPRAVA NAPOLJE I POVEDITE ZNAČKATRAZ SA SOBOM!
ZA PARTIZAN SE NE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI!
STANOJE OSTANI! JAVI SE ISTOK! JUG ĆE PONOVO USTAII!

Rade

pre 12 godina

Stanojević u fudbalu je bio nešto slično Vujoševiću u košarci. Ni od čega je pravio nešto, osvajao titule u ligi i odveo klub do LŠ, a svake godine samo 2 igrača iz prve postave ostanu u klubu...

Ivan

pre 12 godina

Bravo! Stanojevic je apsolutno kriv za sve. On i Krstajic nicu smeli da dozvole da im Upravni odbor dovodi igrace. Stanojevic je trebao da kaze Krstajicu koji igraci su mu potrebni a on da pokusa da ih dovede. Njihova nesposobnost je to sto nisu uspeli da dovedu igrace koji su im bili potrebni. Ali i ako zanemarimo to sto je Upravni odbor dovodio igrace Partizan je morao da prodje Samrok i sa ovim sastavom koji imamo.
Nadam se da novi trener nece biti Milinkovic jer smatram da imamo kvalitetnijih domacih trenera. Nadam se da ce novi trener malo promeniti sastav i dati sansu igracima koji zele i imaju motiva da igraju.

Nikola grobar

pre 12 godina

Protiv sam uprave ali nisu mi jasni ovi koji brane Stanojevića. Šta je to čovek dobro radio? Ušli smo na sreću u ligu šampiona, nismo imali igru celu prošlu jesen, Kleo je davao ni iz čega golove.To nije bila zasluga Stanojevića,pogledala ga je tada sreća, baš kao što je nije imao sada protiv Genka. Igra, ništa. Bez koncepcije, stalno je menjao tim i koncept, nikakvu viziju nije imao.Dalje,koga je on trenirao pre Partizana?Došao je na klupu Partizana da se uči.Setimo se gluposti sa Moreirom,kao ne mogu da igraju Moreira i Sale u istom timu.Šamrok ? Bruka,šta reći ? I na kraju uvlačenje navijačima,pokušao je manevar, kao ako smo protiv uprave onda smo za njega. Ne, mi smo i protiv uprave i protiv Stanojevića.

sašo

pre 12 godina

idemo da dižemo revoluciju i bojkot!ko je za S.Milošević,A.Stanojević,M.Krstajić sa novim i manjim upravnim odborom i naravno sa smenjenim Djurićem,Vukadinovićem,Babićem i Gruborom,ko je za neka lajkuje!

ogi

pre 12 godina

Apsolutno podržavam trenera Stanojevica jer je doneo nesto novo u Srpski fudbal ...nije covek kriv sto Partizanovi napadaci ne mogu da postignu gol...nego je kriva uprava sto je prodala Klea i Ilijeva...Da su oni ostali ne bi mi danas pricali o ovome nego o protivnicima u Ligi sampiona....

Dovla

pre 12 godina

Stanoje, bio si i znam da ćeš i ostati Grobar u srcu! Pokazao si svoju ljubav prema klubu u svakom derbiju. Hvala ti na tome brate moj! Uprava napolje!

Bojan

pre 12 godina

Izgubiti od amaterskog kluba, i to u dve utakmice , može da se desi samo retko netalentovanom treneru , a Stanojević to jeste. Druga stvar je utakmica sa Genkom, kad je ceo istok još u prvom poluvremenu tražio da zameni Šćepovića i Miljkovića , a Stanojević nije ni na poluvremenu osetio i video da ta dvojica apsolutno nisu ništa igrali. Iz njemu samo poznatog razloga ostavio je Aksentijevića na tribinama. Previše da ne dobije otkaz.

Marko

pre 12 godina

Topalovici se svadjaju... C c c... A kao Stanojevic je poseban entitet u odnosu na Djurica??? Kao nisu svi Zekini ljudi??? Kao Stanojevic je neki trener??? Smesno... Zalosno...

NemanjaRULE

pre 12 godina

Ode čovek, nažalost malo kasno...Trebalo ga je zameniti, ne smeniti, još u Decembru, nakon epizode u LŠ. Ko ide na stadione, uživo da gleda, video je od tog perioda, jednu jako mučnu igru Partizana. Sreća pa smo tada, ali i sada, barem četiri puta kvalitetniji od drugoplasiranog trubačkog ansambla iz Rupe, pa domaća titula i kup stvarno nisu bili u opasnosti...tada a ni sada. Razlozi po meni za smenu Stanoja:
-dekadentna igra, što se u domaćoj ligi ne vidi, jer niko protiv nas ne igra nešto ofanzivno, pa se mučimo al ga nekako umuljamo.Međutim u Evropi ta igra nema prođu, pa ti Šamrok, ili Genk, nadtrčavaju i tehnički raskantavaju ekipu.. Jače i kvalitetnije timove ni ne spominjem..Ekipa prosto ne ume da odigra ofanzivno, taktički dobro, aktivno i bez lopte u posedu, mada je premisa da je Stanoje bog-te-pita-koliko-talentovan-trener.
-kukavički i ziheraški pristup igri u ovoj sezoni. Povedemo nekako, pa onda svi nazad. Mala digresija, protiv OFK-e na 1-0, akcija pre drugog gola, golman OFK-e ispucava loptu, 8 ( OSAM ) igrača Partizana stoji u zoni na 25 metara od našeg gola!! Pri vođstvu, na našem stadionu, protiv OFK-e???? To su detalji koji se vide samo uživo, a 99% ljudi odavde Partizan gleda preko tv-a, a nalaze hrabrosti da brane Stanoja..
-nula od autoriteta, u ekipi mu par igrača, stvarno više ne želim da tupim zube imenima, igra šta hoće, kako hoće i kad hoće, šanse se pružaju večitim i nikada dokazanim talentima. Ćutao je o tome godinu i po, al sada nalazi integriteta da kritikuje one koji su ga postavili i koji mu na kraju meseca potpišu platni listić. Klasična zamena teza, u smislu, nisam ja loš trener, koliko mi je uprava loša, i zato smo izduvali od osrednjeg Genka, i amaterskog Šamroka.
-uprava kakva je-takva je za naše uslove treneru je dala BMW od tima. Realno je da se odavno nije dovelo više igrača za koje se znalo koliko mogu i šta mogu, na treneru je bilo samo da ih postavi kako treba. To nije urađeno, i voleo ga ne voleo, ne igra Đura desnog beka, već Ranković, a trebao je Aksentijević, ne igra Đura centralnog veznog, već Vukić, a trebao je Ilić, špica Šćepović, a trebao je Diarra ili Marković. Te stvari odlučuje trener, ako ne on, onda skupi m..da i idi iz kluba, nemoj ćutati 6 meseci, pa kad kola krenu nizbrdo, svi su krivi, samo ja nisam. Uprava je za naše uslove i mogućnosti dovela dosta dobrih igrača, istina i pustila je dosta dobrih, ali to je realnost u zemlji Srbiji a i šire.
Stanoja stavljamo ad akta, hvala mu na svemu a opet neke stvari mu nikada ne treba zaboraviti. Novom treneru, ko god bio, jedna jedina poruka: pravi igru, jer kvalitet nije sporan, pa kroz igru juri rezultat, oštro sa igračima, jer oni su tu da rade šta im kažeš ti, a ne šta bi oni hteli i na kraju malo manje medijskog eksponiranja, a malo više rada i sve će doći na svoje mesto...
A svim dežurnim pljuvačima, dođite na stadione pa svojim očima vidite, malo širu sliku, a ne sa youtube-a da pratite klub itrenera koga navodno volite....

Boris

pre 12 godina

Kako je ovaj vlast g***a! Pa umesto da pohapse ove krimose, da imamo barem sport, kulturu i muziku kako treba, pa da kradu na miru, oni nerviraju narod i ovim glupostima! Dosta mi je vise Srpskog sporta, apsolutno prestajem da navijam za bilo koji klub!

Pravi Partizanovac

pre 12 godina

Ovo je bio ocekivan potez uprave, jer je stvarno sramota da se trener i predsednik svadjaju preko medija.Stanoje je pokazao da je nula od coveka jer nije hteo sportski da prizna poraz od amatera i da otkaz, nego je poceo da pljuje po celoj upravi ne bi li ga otpustili i samim tim mu obezbedili platu u narednom periodu.
Grobari su jos jednom pokazali da su kao grupa u rasulu i da njihovo misljenje ama bas nikog ne zanima.
Milinkovicu dobro dosao u klub bez buducnosti i navijaca.

lex007

pre 12 godina

-Zvezdasi ne sladite se , vi imate Prosineckog koji ima losije rezultate od Kristica, Dostanica i Pizona??? Imate Adzica, Lukica... ??? Pa vi niste ni svesni sta se vama sprema!
(GrobaR, 1. septembar 2011 20:47)
Moramo da se sladimo,makar veceras ;)

Webber

pre 12 godina

zasto Djuro, zasto?? Stanoje je bio posvecen, uvek motivisan, nije dopustao ni trunku nediscipline.. Da ne pominjem ucinak u prvenstvima 2/2, u derbijima 5/6

satis nambijar

pre 12 godina

Mnogo ste jaki...Hocete rukovodstvo kojem nije stalo do para?Jel verujete vi u Deda mraza?Jel vi znate sta se dogadja u svetskom fudbalu?
Stanojevic je ziheras,egomanijak i nista vise od toga,verujem da je Limeni bolji trener od njega.Ako gresim nek mi neko kaze sta je doticni uradio sem sto je pobedjivao nikad ocajniju Zvezdu i doziveo sramotno izvodjenje penala od strane Anderlehtovih igraca.Ajmo

Dragi

pre 12 godina

Uprava je smenila trenera Stanojevića, a trebalo bi prvo smeniti upravu. Kako ona sama neće sebe da smeni, dajte Grobari smenite ovu upravu, jer neću da padnemo na Zvezdine grane.

Djole

pre 12 godina

eto vam grobari,jel vidite da ste vi ti koji se raspadaju. a uporno ste nam pricali kako ce Robi da ode i da cemo se mi raspasti do pocetka septembra,kad eto ironije. zakljucak je da nikad ne treba biti pun sebe( odnosi se i na Zvezu ), nikad ne znas kad ce se kolo okrenuti. nisam ovde da bih provocirao samo da iznesem koji cinjenicu. A koliko ce vam Milinkovic pomoci,pa ko zna dali se tu nesto i moze,ali videcemo vec.

Filosof

pre 12 godina

-Krstajic je ocajno obavio prelazni rok, kao igrac klasa, ali kao funkcioner se nije pokazao. Razumno je da sam ode, hvala ti na svemu

-Stanoje za nekoliko godina u klubu nije unapredio igru, igramo sporo, nista novo nije doneo, hvala na LS i puno srece u daljoj karijeri

-Djuro zasto si prodavao igrace? Ovo je tvoja jedina greska za ostalo su krivi igraci, Stanoje , Krle, zasto si po svaku cenu prodavao igrace? I ti idi iz kluba i tebi hvala na svemu

-Grobari podrzimo igrace, novog trenera, znam sta ce dozivljavati na utakmicama, Djuri je ovo poslednja godina, on ce vrlo brzo otici

-Zvezdasi ne sladite se , vi imate Prosineckog koji ima losije rezultate od Kristica, Dostanica i Pizona??? Imate Adzica, Lukica... ??? Pa vi niste ni svesni sta se vama sprema!
(GrobaR, 1. septembar 2011 20:47)
Ovako izgleda komentar jednog plaćenika ili provokatora!

Prolaznik

pre 12 godina

Moje licno misljenje je da Stanojevic nije smeo da ispadne od Samroka... Kakva god bila uprava kakvi god bili igraci koje je uprava dovela STANOJE NIJE SMEO DA ISPADNE OD SAMROKA.Sve ostalo je cista zamena teza...

Zvezdaš

pre 12 godina

Zvezdaš sam ali... Hvalili ste se kako ste zaradili 10 miliona od lige šampiona plus 13 od prodaje Savića. To je 23. Za deset miliona ste mogli da napravite tim koji bi bio još tri godine glavni u domaćem prvenstvu i sigurno bi ušao u ligu šampiona ako ne i proleće u Evropi a vi? Doveli ste ovog Pašeka i to samo što smo ga mi hteli. A garantujem da vam je ovaj Jovančić bolji od njega. DOVELI STE POVREĐENOG ŠTOPERA IZ BRAZILA! Nemate zamene za bekove. Ni za Lazevskog ni za Miljkovića. Oni se povredili i umesto njih NIKO. Volkova smo Vam isto mi doveli jer ga je Prosinečki tražio. Vukić dečko za prvu ligu Srbije da okači kopačke o klin a ni Saša Ilić nije daleko. Dijara rekovalescent. Stanojević vam je u Evropi svih šest utakmica igrao sa šest različitih odbrana.

noy

pre 12 godina

Ako milinkovic bude promovisan u trenera molio bih nekog, bilo kog novinara, da ga upita:

"Kakav je osecaj biti (novi) trener kluba bez podrske IJEDNOG navijaca?"


Hvala.

MILE

pre 12 godina

UPRAVA NAPOLJE !!! Glas NARODA je glas BOGA . STANOJEVIĆ JE POKAZAO I ZNANJE I KARAKTER za razliku od UPRAVE koja je PARTIZAN DOŽIVELA KAO PLEN !!!

eto....

pre 12 godina

evo ,ako sad ne osvojite titulu imate pravo da zauvek cutite...ovo vam je najbolja sansa...svi rade protiv partizana pa cak i ljudi u partizanu tako da...

Andrej

pre 12 godina

znam da je nekorektno, i nesportski, ali mi je baš drago što se raspadate. prozivali ste nas najstrašnije, bili arogantni na kub! evo vam malo sada pa sebe prozivajte, bez stanojevića ste niko i ništa, i to ćete vrlo brzo shvatiti.

Dr.

pre 12 godina

Odlicna odluka. Ako nista bar necemo igrati defanzivno i bar nece igrati Vukic, Ilic, Babovic, Rnic, Rankovic, Tomic, Smiljanic, vec oni koji zasluzuju mesto u timu(Markovic, Ninkovic, Askovski, Ostojic, Ljujic)..DA LI SI SIGURAN DA NECE IGRATI? EEEE sinko...

Marko

pre 12 godina

stanoje ocito ima nekakav problem psiholoske prirode. ko ga je terao da nakon debakla protiv irskih amatera, ide da se svadja sa predsednikom i optuzuje sve osim sebe, za sramotu kojoj je on sam najvise doprineo. djuricu nije ostavio nikakvog prostora nego da ga smeni, zato sto je postupio kao sujetni klinac od 18 godina. ispao si od irskih konobara, elektricara, sofera, pekara..koji u slobodno vreme igraju fudbal iz rekreacije, i koje bi teleoptik sigurno izbacio, pokri se usima i cuti...

Slavko

pre 12 godina

Čoveče, o ovome je ceo stadion brujao protiv shamroca.
Da je sve gotovo, i da se čeka da izgubimo pa da smene staoja.

E sad je stvarno dosta, zbogom godine na tribini, zbogom svi pokidani živci, zbogom sva gostovanja i putovanja, zbogom nerviranju, pevanju, promukivanju, ubogom svemu i nikad Više.

Ne samo da nikad više neću doći na stadion, nego nikad više neću uključiti tv da vas gledam.

Posle bjeke zeka, posle zeke djura, posle djutre mića posle miće paja, uvek se kao nadamo da se nešto menja a ustvari ste svi isti.

Nikad više

mirko

pre 12 godina

Milinković je dobar trener a igrao je u Partizanu,jedino ne znam da li je trener jedini problem.U svakom slučaju podrška Partizanu i idemo na prvo mesto.

Tiger Woods

pre 12 godina

Ser Ferguson je vodio jedan Mancester 5 godina bez trofeja i onda osvojio FA kup ili tako nesto smesno.. i opstao na klupi i pogledajte - sve ostalo je istorija, covek objasnio i osvojio sve zivo..

Stanojevic osvojio duplu krunu dva puta, nadigrao Zvezdu par puta (ako je to neko merilo) , uveo tim u LS drugi put u istoriji i to sa jednim skromnim Partizanom i u teskim uslovima za razliku od eto Aleksa gde se titule podrazumevaju i gde su uslovi vrhunski...

Pogotovo sto je covek hteo i Mpelu i Sabalalu i Tejga, a vi mu doveli Eduarda, Rnica, Rankovica, Jovancica.. sto Nadj i ostatak ne dobiju otkaz, sto oni ne odgovaraju vec samo trener? Zasto? Stanojevic je uradio maksimum u Partizanu s' obzirom na vasu stedljivost i minorna ulaganja, osim Samroka iskreno (mada se napromasivali spicevi koje ste VI DOVELI), ali ni Arsen nije dobio otkaz posle 8 2.. zna se neki red, ulaganje u buducnost..

Sve sam ovo rekao jer ne verujem da je sukob razlog razlaza medju njima. Cak i da jeste, sednu lepo za sto i sve prodiskutuju i nastave dalje jos jace i motivisanije... ovo je bas lose, jako lose.. mada ko zna, Milinkovicu zelim srecu, imace podrsku verujem svih...

inkognito

pre 12 godina

Ljudi imam dojavu!!!!!!! Stanoje celu noc pise komentare na ovom sajtu !!!!! Alo bre- merilo uspesnosti trenera je E V R O P A!!!!! A ne nasa liga- realno za dve godine ni jedna pobeda u LS. Dosta je bilo . Stanoje kuci. Ni jedan bod u grupi lige sampiona???? Alo bre!!!!!!!! Sad opet mogu da krenem na stadion/ Hvala.

bravo za upravu

pre 12 godina

Vi sto podrzavate Stanojevica, preporucite ga nekom klubu jer plasim se da ga nece nacci dugoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

GrobaR

pre 12 godina

Zvezdasi ne sladite se , vi imate Prosineckog koji ima losije rezultate od Kristica, Dostanica i Pizona??? Imate Adzica, Lukica... ??? Pa vi niste ni svesni sta se vama sprema!
(GrobaR, 1. septembar 2011 20:47)
Moramo da se sladimo,makar veceras ;)
(lex007, 1. septembar 2011 21:08)

Ajde al' samo veceras ;)))

Ice

pre 12 godina

U toku kup utakmice Vojvodina-Partizan kazem drugu dok smo gledali utakmicu, ako Stanojevic ne prodje u LS , Milinkovic je od sledece sezone novi trener Partizana...pitajte mog druga :))

Rista_Electro

pre 12 godina

Dovesti Ivana Golca hitno!!!
(nezadovoljni, 1. septembar 2011 20:48)

Potpuno se slazem i o tome pricam vec godinama, najjaci trener, jedini srbin sa engleskom trenerskom A licencom.... covek bi forsirao brz fudbal, ali trazio bi i novac za pojacanja, tako da nikad nece doci....

kiza

pre 12 godina

Vec sam se uplasio da ce ostati na klupi. Covek veze nema, u najvaznijoj utakmici posle dvomesecne pauze stavi Miljkovica koji napravi penal i ispadnemo. Protiv Samroka mu igra Lola smiljanic bukvalno iz papuca s mora. U revansu ne igra diara ni 15 minuta, covek posle 3 dana daje 2 gola za Partizan. Izmislja postave, slusa sta javnost prica pa postavlja ili maksimalno ofazivnu ili maksimalno defanzivnu postavu. Ne zna da se ponasa pored terena. Ukratko momak je zalutao u Partizan, imao malo srece i upropastio nas.
O upravi ne mislim nista bolje. Djuric ne razume igru, gleda fudbal kao svoju firmu da dobije sto vise za minimum para. Nisu mu ni prevare slabija strana.
Ukratko ovo rukovodstvo Partizana ima za cilj jedino da pobedi nejaku Zvezdu, ako zarade neke pare slucajno u Evropi zarade ako ne nema veze, vazno da smo u selu najbolji.
Mogao bih da navodim jos milion primera ali ne mogu vise, sve mi se smucilo. Sada ce opet svadja, lobiranje, podemtanje, borba za malo para i tako u krug.

Milan

pre 12 godina

Kao prvo ovo se ocekivalo , jer je potpuno bespotrebna onakva reakcija Stanojevica posle jedne glupave izjave Djuca da navijaci Partizana treba da se ugledaju na Delije . Iskreno , ako je Stanojevic onako nesto izneo , a izneo je dosta prljavog vesa onda je trebao i da podnese ostavku i da ode , a ako je vec ostao onda je ovo mogao i da ocekuje . Znas sta , to i ako klub prica nesto sto je istina , nije na treneru da takve stvari iznosi u javnost , a i ruzno je da se sali na racun Predsednika kao sto se on nasalio da bi ispao smeker . Da je podneo ostavku , ispao bi gospodin covek a ovako su mu samo dokazali da je bud... . Kako god da su mu sastavili tim ,a doveli su mu dosta dobre igrace , Babic ,S.Markovic , Jovancic , Eduardo , Ivanov , i sa vec postojecim sastavom morao je da eliminise Samrok pa cak i Genk .Milinkovic je dobar trener i ne vidim razlog zasto ga pljujete ovde , pa prosle godine je sa Vojvodinom do pred kraj prvenstva bio 2 a uz sve to POBEDIO je Partizan u svim medjusobnim duelima pa cak i u onom "cudnom" kup mecu . U te tri utakmice , Vojvodina je onaj Partizan koji je igracki bio jaci od ovog sad , nadigrala u svim segmentima igre , a Milinkovic je takticki postavio ekipu besprekorno . Nista Partizan nije izgubio , istina je da je uprava mogla da dovede bolja pojacanja , ako nista drugo atraktivnija jer se stice utisak da je bilo para za te transfere i ja bi bio srecniji da smo doveli samo 5 kvalitnih igraca skautiranih godinu dana pre toga , a ne da svaki prelazni rok jurimo i slusamo koga komsinica hvali pa da onda trcimo samo da oni ne uzmu , ali isto tako sam znao da ce Stanoje dobiti otkaz jer je covek jednostavno preterao , videlo se da prica iz srca i da mu je Partizan u srcu ali iskreno preishitrena izjava . Slicno nesto je uradio Zeljko Obradovic posle onog Evropskog prvenstva ali se covek tad i povukao , dosao odrzao konferenciju i otisao . E to si Stanoje i ti trebao da uradis , a ne da dozvolis da te neko smeni zbog gluposti !

salenovisad

pre 12 godina

Ovo je sramota!!!!
Stanoje mora da ostane, njegova krivica za eliminaciju je ista kao i krivica igraca (koje mu je uprava dovela, a najkvalitetnije prodala) i UPRAVE (citaj Djurica). Uprava dovodi trenere, rasprodaje igrace, a kada se desi sramota oni glume velike gazde. Pa dokle bre tako!!??
Djuricu odlazi, a pre toga vrati pare koje si uzeo od transfera!!!
Ma, treba motka da radi.

konobar

pre 12 godina

Partizan ocigledno se ugleda na KK Zvezda pa bi da i on napravi fuziju sa Vojvodinom, doveo ovog Milinkovica za trenera, a umesto Krstajica ce izgleda Buturovica, da dovede jos nekog crnca iz Vojvodine i ko zna..................... mozda sledece godine i pobede neke inostrane amatere ili domace srpskoligase!

Небитно је

pre 12 godina

Да имамо иоле озбиљне навијачке групе, тј. јединствен и снажан навијачки покрет, ови из Управе не би провели на том месту ни један дан више, а Станоје би остао тренер...

okrece se kolo srece...

pre 12 godina

Kao navijacu Zvezde, drago mi je sto je Stanojevic smenjen, a drugo, sad posto je slobodan, kad puknemo od Iraca eto sanse da se najperspektivniji trener u Srbiji nadje na klupi reprezentacije...
I da, sta mislite Grobari (mislim na deo koji podrzava smenu Stanojevica)zasto je smenjen?Mozda zato sto nema igru i rezultate?Ja mislim da je Stanoje replicirao Djuricu bas zato sto nije zeleo vise da mu drugi sastavljaju tim...pa je smenjen, da se dovedu oni koji ce da "slusaju" sta im se kaze.
Videcemo Milinkovica kad pocnu da igraju mamini i tatini sinovi, da li ce biti igre i rezultata.

nn

pre 12 godina

Kakav bre crni Milinkovic! Djuricu povlaci odluku i vracaj Stanoja i Krstajica dok jos vremena imas! Ako Stanoja smenis vise necu dodji ni na jednu utakmicu dok si ti predsednik! Od Stanoja nema boljeg trenera! Ako se mi ne bunimo za njegovu smenu, odakle tebi pravo! STANOJE TRENER!

pfc

pre 12 godina

Sad ocekujem da Stanojevic i Krstajic zajedno organizuju konferenciju za novinare i da sve ispricaju od A do Š

Protiv takvih ljudi se najbolje boris - istinom

Djuka

pre 12 godina

Djuro oterao si Tomica, Mirkovica, izbusio Milosevica..sad oterao Stanoja i Krstajica.
Vreme je da navijaci oteraju tebe....

UPRAVA NAPOLJE!

Grobar Kumodraž

pre 12 godina

Stanojević i Krstajić su morali da odu. Loše su selektirali igrače, igra nam je ružna i tužna... Bolji im je Edu i Jovančić od Tejga, Vukić od Moreire itd. A za njima treba da ode i Djurić, jer je prodao sve što se moglo prodati, ne brinući o posledicama. Ako ode i Đurić, a mora, to će biti prava opomena svim budućim predsednicima, sportskim direktorima i trenerima da se BRUKA sa Šamrokom nikad ne ponovi. Našem Partizanu!!!

boki_rs

pre 12 godina

sta znam, nije los ovaj milinkovic, prosle godine je nadigrao partizan par puta.
jedino mi se ne svidja vrijeme i nacin na koji dolazi na klupu partizana.
i sta se desava ako djuric ode, pod pritiskom navijaca, opet ce neko dovesti svog trenera.

czns

pre 12 godina

Jednom rece jedan komentator * ljudi jeli ovo moguce*. Pre samo dve godine jedva smo uspeli da se spasimo da ne ugase Zvezdu i igramo u malom mokrom lugu, a Partizan pun ko brod. Sa sve drzavom iza njega. I naravno Toletom. Kakvu su samo sansu imali ove godine, ali deca se zagrcnula sa Irish coffe. Djuricu majstore, bolji si mi nego 7 na lotou, samo tako nastavi. Titula se vraca na pravu adresu

zmiuga

pre 12 godina

Kazem ja mom drugaru koji je inace navijac Zvezde, "sve su to iste fekalije, zaigrace i nama mecka pred vratima kao i sto je vama". I stvarno bi tako . . .

Uprava napolje!!!

Sutra cemo i mi biti u dugu od nekoliko miliona.

X

pre 12 godina

Ovo malo boli. Kao da nestaje nas tim, kao da nestaje iz naseg zivota nesto sto smo najvise voleli.
Sta sad da radimo.
Ja sam mnogo tuzan. Sada ce nam Djura Mutavi dovesti nekog trenera, i neke igrace, i kao to treba da se zove Partizan. Boli. Defnitivno.

Kum Zorzo

pre 12 godina

Stanojevic ima puno grehova (Scepovic,Miljkovic,Diara na klupi,losa igra,davanje prednosti Marku Jovanovicu u odnosu na Savica...),a najveci greh mu je to sto se ogresio o Boga! Bog je,kada je FK Partizan u pitanju,Almami Da Silva MOREIRA! Brzo ste zaboravili da je Stanojevic imao aktivnu ulogu u sikaniranju i TERANJU Moreire! Tada mu nije smetalo sto se Djuric sluzi lazima,tada mu nije palo na pamet da postupa u interesu Partizana!

P.S. Stanojevic i Krstajic su proslost,ali su njihovi biseri ostali u Partizanu. Kada god se Scepovic,Miljkovic,Rnic,Smiljanic,Babovic i Jovancic ponovo pojave na terenu u dresu Partizana,setite se ko je te igrace doveo (vratio) u Partizan i zapitajte se da li treba da se zali za Stanojevic i Krstajicem!

Zlatko

pre 12 godina

Iako navijam za Zvezdu , nadam se da ova informacija nije tacna.
Umesto da da otkaz Djuric on smenjuje trenera koji mu je napravio sve sto ima a Djura mu lepo vratio ,rasprodao mu ceo tim i jos se ljuti sto to Stanojevicu ne odgovara.

milica

pre 12 godina

Nisam partizanovac vec zvezdas,ali ovo je sramota.Djuric bi trebao da ode kao i uprava.A Stanojevic da ostane.Ovakve stvari se desavaju jer drzava ne reaguje.U sportu se sve i svasta desava ali ocigledno da mnogima to odgovara.Veliki se novac tu okrece.

kragujevac u srcu

pre 12 godina

e Stanoje, pa sto nisi stavio Aksentijevica na vreme da igra...sada bi bio u ligi Evrope i uzivao na klupi Partizana...neces ti, hoces da slusas Damjanca.. bolji je Rankovic...eto ti ga sad.... i jedan i drugi.....Partizanova deca ginu na terenu i vode u Evropu....nisi hteo ili smeo da ih guras....steta....zato odlazi... i sa srecom neka ti je za dalje...

majstor

pre 12 godina

Opet 3 koraka unazad. Sve po starom. To nam je u genima u svim sferama zivota. Idi Stanojevicu tamo gde ce da te cene i dace Bog da se vratis jednom. Mene JNA vise nece videti

grobar od rodjenja

pre 12 godina

bruka i sramota, jos jedan primer negativne selekcije. prodao dobre, doveo krs igrace, pa umesto da prizna deo krivice, sece glave ljudima koji su iskreiji, dostojanstveniji i mnogo pismeniji od njega. suvise si ti mali covek za partizan djuricu. UPRAVA NAPOLJE, STANOJEVICU OSTANI!

sasho

pre 12 godina

sećam se 1god kad je došo imao je viziju stvaranja jakog Partizana u ciklusu od 3godine,pogrešio je što je uveo Partizan u LŠampiona prošle godine pa je upravi doneo milione odmah nakon 1godine,a ne nakon 3god kako su mislili!Molio bih da nas dva miliona navijača fudbala ne crnih i crvenih ostavite da se nečem radujemo i nadamo!Čekamo te da se vratiš,kad završimo sa lopovima isto kao što je Milinković čekao sve ovo vreme klub!

Ogi

pre 12 godina

Gde li su iskopali Milinkovića, da mi je samo znati...
Ne znam... Stanoje je umeo da me nervira sa forsiranjem Miljkovića i Šćepovića i potpuno je potonuo još od januara. Kako smo igrali prolećni deo prvenstva pravo je čudo da smo osvojili titulu. Ova katastrofa sa Šamrokom je, realno, razlog da trener ode, ali mi je opet nekako žao. Nisam pametan stvarno...

Забрањен ПФК

pre 12 godina

Нећемо вам ово допустити! Будите сигурни!

УПРАВА НАПОЉЕ!СТОП АГЕНТУРИ, БОЈКОТ ЈУГА!

ЗАБРАЊЕНИ!

NIKOLA

pre 12 godina

Ne mogu da ne ostavim komentar.
Koliko god losa bila uprava,i Djuric na celu,ne moze niko da mi kaze da Stanojevic nije kriv za ispadanje od Samroka.Neverovatno je da se zatvori isto kao i protiv zvezde u polufinalu kupa u drugoj utakmici.Fali mu hrabrost i kreativnost u igri,i svakako igraci.Ne podrzavam ni njega ni upravu,jer mislim da su nova lica celom Partizanu potrebna! GROBARI SVI ZAJEDNO SAD KAD JE NAJTEZE!

mlsv

pre 12 godina

ma o chemu prichamo, pogledajte na koji nachin je pokushana da se opravda predstojeca privatizacija klubova. Bankrotom zvezde, show programom sa dzajicem, tzv protestima na ulici neku godinu unazad, pa sramota od kupa, pa sad shamrok i ren kao shlag. Zvezdu ne gledam, ne zanima me, ali sam svestan da smo u istim g******. Pa zar mislimo da je sluchajan ovoliki broj penala, svi rukom. Pa zar mislimo da je rnic sluchajno dosho 2 dana pre, ma dajte ljudi. Oce da nas ubede da su svi nesposobni (a jesu) i dam uvale gazdu koji ce podici zgrade u sred centra. Partizan je moj klub i ja ga ne dam. Ne dajte da nas nasankaju, stop zakonu, stop privatizaciji.

milinko

pre 12 godina

@sloba
bravo lepo si rekao.
Prosto je, covek je dao pare od svoje kompanije i on upravlja. Kapitalizam bato. Druga je stvar sto je pitanje ko ce njega da smeni a klub je i dalje "drzavni"
Slazem se da stanoje nije trebao da bude smenjen ali je u svakom slucaju los trener koji cim mu se nesto nije svidelo poneo se naivno a i obrazovanje mu je slabija strana (pevanje, izjave, vodjenje tekme...)

mance

pre 12 godina

Uopste me ne zanima ko je Predsednik. Ko da ima neke razlike medju njima. Ocu samo da moj Partizan pobedjuje.
Milinkovicu dobrodoso i srecno!!!

ZZZzzz

pre 12 godina

Stanojevic(jedini srpski trener koji je uveo srpski klub u LS,sa ulozenih 30000e za onog metalca)vs Djure koji kaze da je ulozeno najvise u istoriji posle zgrnutih miliona i miliona od te iste LS i prodaje igraca koji su dobili na cenu ulaskom u istu!Ako glas istoka i zapada utihne sa JNA/Marakane = fudbal je gotov za ovu napacenu zemlju.

milos.sm

pre 12 godina

Stanojevic je KRIV,jer je izgubio ono sto se ne moze izgubiti,a to je poraz i ispadanje iz LE,losije je spremio svoju ekipu i fizicki i psihicki od svog kolege iz Shamroka.
Djuric i svi vi ostali iz upravnog odbora ste krivlji,za katastrofalno odradjen prelazni rok, prodaju skoro celog tima..dovodjenje pojacanja u pet do dvanaest,kao i celu situaciju oko Smiljanica.
Zato bi bilo MORALNO da sa Stanojem cela uprava podnese ostavku,ali kod vas morala nema a nama navijacima preostaje da vas oteramo.
ps.ocekivao sam i da otpustite veci broj izrabljenih igraca kao sto su Ilic,Vukic,Rankovic,Rnic,Jovancic i Smiljanic zbog odnosa sa navijacima.
Kao i da se u vatru ubace,Markovic,Ninkovic,Brasanac,Babic,Aksentijevic koji bi uz Volkova,Eduarda,Dijare,Tomica i Mede mogli da cine okosnicu tima i uz POSTENO odradjen zimski prelazni rok,konkurisu za LS.

srebrni

pre 12 godina

u ovom momentu za partizan nije toliko bitno ko ce biti trener, nego je najbitnije da se smeni kompletna uprava (jer ce inace biti sve gore i gore), dodju pravi partizanovci, cestiti ljudi koji vole u prvom redu klub a ne evrice.. dakle, jasno i glasno: uprava napolje!!!!

NOWITZKI_CT

pre 12 godina

Za sve moje Grobare - basket sezona pocinje 8.oktobra, tada ce nam svanuti. to je moj komentar na ovu vijest i inace radnje u FK Partizan... sramno

Milan

pre 12 godina

Rasprodali mu sve bitne igrace, doveli neke Čejene umesto njih i na kraju mu dali otkaz. Dajte mi tog madjionicara koji ce od ovog tima da napravi pobednicku ekipu. Navijac sam Zvezde ali iskreno ovde je najmanja krivica trenera.Ocigledno su izmanipulisali coveka.

Sreten

pre 12 godina

Tako je to u nasim klubovima.Oni koji su najveci krivci ostaju a oni koji snose gotovo minimalnu krivicu moraju da odu kao Stanojevic i Krstajic.

Sale sa Rodosa

pre 12 godina

Nisam ga baš obožavao ali opet,osvoji čovek dve titule i odvede nas posle 7 dugih godina u LŠ a o skoru sa ganima da i ne pričam..To je to,vladari iz senke su opet jači.
Hvala ti Stanoje za sve radosti koje si nam priuštio. Želim ti uspešan nastavak karijere i beži iz Srbije, vidiš da se nakotio ološ i da im ne možemo ništa.
A ti šnajderu..gde je lova,gde su `bombe`?
GROBARI RODOS,DODEKANISOS.

jordan

pre 12 godina

Očekivano,
bez rezultata nema opstanka na klupi,a sa ovakvim timom nema nam spasa.
Nije problem u treneru uopšte,fudbal nam je dostigao dno dna.

delija

pre 12 godina

da se razumemo..protiv Samroka nemate sta kriviti Stanojevica...protiv takvih ekipa ne treba trener na klupi...to je ista situacija kad je na klupi reprenzetacije Srbije i Crne Gore bio Dejo Savicevic pa smo izgubili od Azerbejdzana,a tad su svi pljuvali Dejanu.i tada i sada kazem..zar treba neki trener da bude na klupi da bi nasi igraci pobedili Azerbejdzan ili Aamrok...Ne treba.Zato krivac moze biti samo jedan losi igraci...a to znaci losa uprava koja ih je dovela.

cartmanx

pre 12 godina

http://www.b92.fm/channel/Intervju+sa+Jugoslavom+%C4%86osi%C4%87em/57071.html

Vi koji ste na strani Djurica, pogledajte ovu emisiju ako je niste gledali ako jeste pogledajte je ponovo!!!
Sava je sve rekao i evo sta se desava, ja i dalje idem na stadion naravno kad mogu i naravno na zapad ili istok, pa cu i u svojoj 37.-oj godini da vicem iz sve snage UPRAVA NAPOLJE!Taj zakljucak, da Djuric i CO i "vladari iz senke"Zeka i Bjeka ukljucujuci i politicke strukture kradu PFC nisam doneo na osnovu odlicne emisije "Intervju sa Jugoslavom" iz decembra meseca.., to je svakom iole racionalnom coveku logicno, posebno posle ulaska u LS rasprodaje tima, ne dovodjenja igraca...a emisija je emitovana mnogo ranije! Kradje u PFC-u uoci izbora ne mogu da preispitaju oni koji u tome ucestvuju! Mi pravi navijaci a ne placeni moramo da oteramo upravu, zato, izmedju ostalog, mislim da bojkot nije dobar kao sto neki predlazu, naprotiv navijajmo za PFC ali i terajmo upravu napolje!!! Jednostavno dok se ne postavi sistem zdravog funkcionisanja kluba ovakve stvari ce se desavati u ciklusima, i u PFC i CZV(mada iskreno nema ga ni u drzavi)....!Pozdrav svim pravim i iskrenim navijacima!

Nenad

pre 12 godina

Konacno! :) Hvala upravi sto se konacno resila Stanojevica, mada bi se pre moglo reci hvala Stanojevicu zato sto je kritikovao upravu i naravno potpisao sebi otkaz. :) Jos nigde nisam video da se kritikuje poslodavac i da ocekujes da zadrzis posao. I jos bezobrazno izjavljujes kako tebe zanima samo tvoj posao... :)

Milan

pre 12 godina

Grobari treba da uvazavate to da je Milinkovic sa igracima ispod proseka izborio dva puta za redom Evropu (Spartak i Vojvodina). Tako da budite uvereni da ce sa vama izboriti sledece sezone LS. Prvo treba da bude dosledan sebi i ako moze bez mesanja likova iz uprave,menadzera,tata, mama i ostalih tutora resi igraca "povratnika" koji su umisljeni i "premoreni" Ilica,Rnica,Babovica,Vukica i Smiljanica. Naravno da ode i Nadj. Da mu glavni igrac bude Tomic, u napadu Dijara a u odbrani Aksentijevic i Volkov. Cenite to sto ima svoje ja i sto je imamo m... da povuce ekipu sa finala kupa jer je stavljena u skroz podredjeni polozaj. Za par utakmica ako covek bude imao pravu atmosferu za rad bice vas ljubimac i zaklinjacete se u njega a Stanoja zaboraviti on je jos mlad treba da ide da se kali u Cukaricki, BSK i slicne ekipe. Djuricu ne mozete nista kao ni delije Lukicu to su plagijatori koji misle samo na svoje pozadine. Pozdrav i pazite sta sam rekao.

muamua`

pre 12 godina

Svako ko je pratio utakmicu kupa video je da Milinkovicu nije bilo svejedno zbog izlaska sa terena njegovih igraca... elem i jos jedna stvar ko je zasluzan za ulazak u LSH isto je i kriv za ispadanje iz kvalifikacija i za LSH I ZA LE...tako da ne razumem cemu komentari tipa nije stanojevic kriv za promasaje protv genka i samroka,a jeste zasluzan za npr promasene penale od strane Anderlehta??

NBGD

pre 12 godina

Nekoliko vezanih komenatara ovde koji kritikuju Stanojevica kao da je pisao Djuric ili neko kome je on rekao da ispise par poruka koji podrzavaju Djurica i Co. Zvezdas sam ali ovo je slika nase Srbije, ako mislis da nesto ne valja i kaze to sledi ti otkaz,a ne pokusaj da se to popravi.

TheCoaZz

pre 12 godina

pa dal je ovo moguce bre! kako vas nije samo stid i sram! pa nije Partizan vasa privatna svojina da radite sa njim sta hocete! procice i vase!!!

Kalimero

pre 12 godina

Moji Grobari su me do koske razočarali sa ovakvim kilavim komentarima.
Da li je moguće da nismo ništa bolji od Zvezdinih navijača, koji kao da su u transu poslednjih, 5 godina i gutaju svakakve laži i gluposti koje im se serviraju.
Ako im ovo dozvolimo da prođe nikad ih više nećemo skinuti sa grabače.
Sad je prilika da se rešimo ovakve uprave i plaćenika. Sad ili nikad više!

Martin

pre 12 godina

Auuu nije covek zasluzo da ga smene ..ali opet navijaci su tu presudan faktor a oni su podeljeni pola pola ..i na kraju stvar je pala na foteljase koji su za ocas posla zaboravili prethodnu uspesnu godinu i na konto ove sramne eliminacije od Samroka doneli sramnu presudu. Aco srecno i zelim ti mnogo uspeha u daljoj trenerskoj karijeri

Milos

pre 12 godina

Navedite mi ime jednog igraca koji je doveden ovog leta (izuzev Volkova) koji svojim kvalitetom moze da se priblizi prodatom prethodniku.
Nije Stanojevic glup pa da ovo nije shvatio odmah na pocetku prelaznog roka.Pretpostavljam da ga je mestu trenera drzala ljubav prema klubu, entuzijazam jednog mladog coveka prema poslu koji voli i verovatno vera u bolje sutra.Nije on neki placenik koji je dosao sa strane.Takvi dizu sidro cim nesto krene po losem, a on je ostao do kraja. Smatram da se uprava lose ponela prema njemu kao i ne tako davno prema Ivanu Tomicu.To su ljudi koji su odrasli uz klub koji vole, a ne kao ovi kojima je samo u interesu profit od prodaje igraca.

Grobar BGD

pre 12 godina

Reakcije navijača neće biti, jer se zna da su na jugu vođe koje plaća uprava, a policija ih štiti da bi držali tribinu pod kontrolom.

Ganci

pre 12 godina

Nije lepo smejati se tudjoj nesreci!!!! (ismejavate naseg predsednika) sada cemo i mi vaseg kako bi se i nas sklonio(zajedeno sa vesicem,naravno)!!!

Hici

pre 12 godina

Pa naravno, sta smo drugo mogli da ocekujemo.. Svako ko iole razume posao koji radi mora da ode jer nije istomisljenik sa ovim neznalicama. Grobari se moraju sto pre ujediniti i oterati kompletnu upravu. Pa nije klub njihov pa da rade sta im se prohte a sve u suprotnosti sa zeljama pravih navijaca. Uprava sto pre napolje, ili klub ode jos nize. Krstajic se lepo distancionirao od lopova i sacuvao lik partizanove legende u ocima navijaca. Ljudi, daj da oteramo upravu, molim vas!!!

pepi

pre 12 godina

aman bre oterajte vise tog djurica!!! sta taj nije sve obecavao..... a na kraju je rasprodao pola ekipe i stanoje mu ispada kriv?!
upravo gubi se, a stanojevic i krstajic neka se vrate!!!

navijac

pre 12 godina

Siguran sam dosta navijaci ogorceni sa ovim otkazom.
Samo da se zna ko ima vlast taj vuce konac. Takodje da se zna bas zbog toga ko ima vlast ne mora da trazi opravdanje za svoj postupak. Jednostavno samo smeni coveka. A ko ce moci njega da smeni? Onaj koji ima vlast nad njim.
Ovo je za razmisljanje svima, kuda ide Partizan?

Sinisko

pre 12 godina

Fudbal je postao veliki biznis, sve se pretvara u biznis. Novac je postao bog i malo ko radi svoj posao sa ljubavlju i voljom. Skoro sam prestao da gledam fudbal i navijam za svoj klub jer to mi izgleda kao velika zabluda i gubljenje dragocenog vremena koje mogu da iskoristim da uzivam sa svojom porodicom i u drugim lepsim stvarima. Pohlepni ljudi sve upropaste, tako su zbog svoje pohlepe i ljubavi prema njihovom bogu novcu unistili jednu prelepu igru. Umesto da gubim vreme na Stanoja i upravu razmisljam kako da pomognem ili ulepsam dan nekom svom prijatelju kome je mozda tesko. Zivot je lep i bez fudbala ali cu uvek voleti taj sport da igram.

Zvezdaš forever

pre 12 godina

Slika i prilika našeg fudbala. Dokazi se menjaju iz dana u dan. Mafija je rešila da zaista po svaku cenu uništi fudbal u Srbiji, završili su sa Zvezdom (Vesić i Lukić) i sada je definitivno cilj Partizan. Sada počinje rat između Grobara i uprave, kriza rezultata, bojkot na utakmicama. I gotovo... Režimu nije u interesu da bilo šta reši na pravi način već da se sve uništi što ima bilo kakvu vrednost. Bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde, nije fraza već istina. Ovo je pravi trenutak da bivši asovi kojima je Zvezda zaista sve sednu za isti sto i uz pomoć UEFE i FIFE najure bandu iz srpskog fudbala. Da na videlo iznesu svu umešanost režima u prljave fudbalske radnje. Za početak neka počnu od Cece, Terzića i ostalih... a ima još mnogo toga.

papilon

pre 12 godina

Idemooo, toliko puta odgledan film.. otpusti onoga koji sme da prica i zaposli cutljivca koji ce da cuti nedodirljivim meshetarima u Upravi. Ovce sa tribina ce naravno mao da zvizde a onda da legnu na rudu posle leganja apanaze nekolicini vodja koje kontrolisu masu.

ZZZzzz

pre 12 godina

Ko se smeje Partizanu ili Zvezdi,i misli kako je sve ok u nasem fudbalu,neka se zapita ovo,da li bi ovde Sir Alex Ferguson i Mourihno preziveli 6 meseca na klupi,a da ih likovi poput Lukica i Djurica ne smene? 25 plus godina u Macesteru,ovde kod nas ne bi preziveo 6 meseca ako izgubi 2-3 utakmice,e za toliko smo mi naje**i kao drzava,fudbalska zemlja,nacija itd itd.

Zoki

pre 12 godina

Klub koji je prosle godine neplanirano usao u ligu sampiona , zaradio dobar novac od toga, afirmisao i trenra i neke igrace samo par meseci kasnije isapada od amatera iz Irske, smenjujucu trenera i ostaje zatecen sa losim igrackim kadrom. Uzasno odsustvo strategije celnih ljudi ali naravno uvek strada trener.

Marko Lazovic - Djurdjevic

pre 12 godina

Ma da, svi su krivi samo nije Djuric.
Svi znamo koliko je novca uzeto od prodaje igraca i dovodjenje amatera (osim Volkova) a gde su te pare. Zar u ovoj zemlji niko ne sme da udje u klub i proveri poslovanje?

Objektivan

pre 12 godina

Predlažem vam Milana Živadinovića, Milorada Kosanovića ili ako baš želite da imate dobru igru i rezultate nek se Đura "otvori" za Ratka Dostanića.

Dragan BL

pre 12 godina

Veliki sam Zvezdaš, ali ne volim kad vidim ko odlučuje u klubovima i FSS. Ljudi od struke se ništa ne pitaju. Neće ovo na dobro!!!
Kamo sreće da se navijači (pravi, ne plaćeni) svih klubova dignu protiv ovoga!

LALA

pre 12 godina

gledao sam mec u senti i vidi se da partizan je bleda senka nego prosle sezone,polu amaterska ekipa sa ovakvim igracima.to je kriv trener i cela uprava..sramota!

srecko.nl

pre 12 godina

Ovo ti je .... lud zbunjenog .Daju otkaz treneru jer se usudio da progovori o Djuri (nedisciplina)a dovode coveka koji javno sa puno zara bez biranih reci blatio Partizan i sve sto je u vezi sa njim.Nema nam druge:UPRAVA NAPOLJE

Dijaspora

pre 12 godina

Ma koliko AS pravio gresaka, niko me nece ubediti da je Uprava manje odgovorna za debakl u Evropi.

Ovo je poruka u stilu:

"Mi (Uprava) smo najpametniji i mi valjda znamo sta je to tim koji je, ne samo dovoljno dobar za kvalifikovanje u Evropske kupove, vec i za prezimljavanje u istim."

Miško

pre 12 godina

Bojkotuju oni Stanojevića na štetu kluba duže vreme. Sada se vidi zašto Miljković, Ivanov i Rnić prave početničke greške, zašto Babović nepotrebno pravi prekršaj za isključenje, zašto Stojković prima golove sa 30 metara, zašto se Vukić vuče po terenu...

Milivoje minovic

pre 12 godina

Kada već dolazi do smene trenera, a misljenja sam da je posle svega ipak opravdano to učiniti, onda treba dobro razmisliti ko zaslužuje da postane trener PARTIZANA. Predlog za Milinkovića mislim da ne drži vodu, jer neznam čime on to zaslžuje? koje su mjegove reference da postane trener jednog velikog kluba? nisam siguran da on ima intelektualnu sposobnost da to postane!! Netreba praviti veću grešku nego što je bila! Moje mišljenje je da kriterijume koje zahteva PARTIZAN, mogu da zadovolje u ovom trenutku samo dva čoveka bez obzira na cenu: Radomir Antić ili LJubiša Tumbaković, dokazani treneri, uspešni, dobri pedagozi(neophodno u ovom trenutku za PARTIZAN).

iskreni delija

pre 12 godina

mislim da vas ceka haos u kom smo mi bili 4 godine,,, iskreno nebih volio,, vise volim da osvojimo titulu kad je partizan jak, nego kao sto ste vi osvajali 4 godine, nekazem ne zasluzeno, ali samo zato sto mi nismo bili prava crvena zveda kao svih proteklih godina.... ajmo ajde zvezdo do titule.....

Saša Nbg

pre 12 godina

Očekivano, agonija sa ološima u upravi se nastavlja. Kako u državi tako i u fudbalu. Haos.
http://www.e-novine.com/sport/sport_plus/50471-fudbalskog-poraza-nogometnog-debakla.html

boki

pre 12 godina

ma realno stanoje je zaslužio otkaz
obrukali smo se najstrašnije u evropi ove godine što je isključivo njegova "zasluga".
ako on nije odlučivao ko će igrati, onda je trebao otići odmah.
milinković, koji je dobar trener, dolazi u lošem trenutku, i biće veliki pritisak na njega, jer dolazi kao "šnajderov trener".
nadam se da navijači ipak neće vređati igrače i trenera više nego što zasluže :)
a uprava mora da ide.

Deki

pre 12 godina

@(Milan, 1. septembar 2011 20:40),da je Stanoje tako uradio,ne bi dobio dinar.Ovako će dobiti lovu a i ja bi tako uradio.Uprava je maznula dosta love,što da ne uzmem i ja,jer sam za razliku od njih bio pod presijom rezultata. Mislim da je Stanoje imao greške u radu,a ova njegova konferencija je namerna da bi dobio otkaz,jer je znao da dalje neće ići kako treba.Novom treneru želim sve najbolje,a što se tiče uprave,samo jedna reč,tuga!

Taifun

pre 12 godina

Nikad mi i nije bilo jasno zasto je neiskusan trener kao Stanojevic dobio sansu da postane sef strucnog staba velikog i mocnog kluba kao sto je Partizan. Zar klupska rukovodstva i fanovi ne znaju da mladi i nadobudni treneri bez prakticnog iskustva po ceo dan sede na internetu i skidaju treninge i taktiku iskusnih i dokazanih trenera, a zatim to koriste u svojim maticnim klubovima? Sramota i za Partizan koji ga je doveo, kao i za samog Stanojevica koji je pokusao da postane iskusan internet trener stazista velikog kluba, a sve brukajuci Partizan.
No, kad pomislite sve je to jedna ista footy mafija koja zbog gladnih interesa par ljudi u hijerarhiji ne da nasem fudbalu da se oporavi. Ikad.

Mikeli

pre 12 godina

UPRAVA NAPOLJE! Kad je Stanoje gubio utakmice i cutao uprava ga je podržavala. Onog momenta kad se drznuo da kaže nešto protiv Luja četrnaestog, smenjen je. To bi nekako i mogao da shvatim, trener si, izgubio si i moraš da snosiš posledice ali... Da trener bude Milinković,čovek koji ništa nigde nije osvojio a povukao je ekipu prošle godine na utakmici protiv nas, pa to ne mogu ni da shvatim ni da prihvatim. Da je doveden Antić, Mateus, Tumbaković ili neki trener a ne praktikant to bi možda i bilo rešenje. U ovakvoj situaciji mogu samo da vičem iz sveg glasa, na svakoj utakmici, UPRAVA NAPOLJE!

boban

pre 12 godina

Ovo ne valja nikako. Partizan je krenuo zvezdinim stopama i sledece godine ce nam otici pola tima a nece biti para za nova pojacanja. To je put u propast partizana i naseg fudbala. Ne treba da odu stanojevic i krstajic, nije to resenje, ni taj milinkovic nije neko ko zasluzuje da vodi partizan. Nemojte da pravite greske kao zvezda, pogledajte gde su sad. Partizan je jak i mocan klub, treba odraditi ovu sezonu za navijace, uzeti duplu krunu, uigrati tim za sledecu godinu, zabraniti odlaske iz kluba, dovesti 2-3 igraca i to je to, eto lige sampiona. Sta se desilo , desilo se, idemo dalje. Napred partizan...

Nenad

pre 12 godina

Nikad mi neće biti jasno zašto se za uspeh vezuje samo ime trenera? Evo, Partizan može i Stanojevića da otpusti, pre njega Jokanovića i Đukića i biće ispred Zvezde prvenstveno zato što je uložio 4. miliona evra ove sezone u pojačanja a zvezda 500.000 evra, od toga morala je upravo da pusti Tošića u drugu ligu Španije jer joj hitno treba 300.000 nazad.
Jel to "ona" misli da uzme titulu tako? Može li Srbija biti jača od Nemačke, u bilo čemu tek tako?! E pa neće moći zvezdana... Prvo da se vrate ukradene pare, pa robija za Bobija, pa da se isprose pojačanja i tek onda da se pokuša nešto u domaćem takmičenju. Strano nisam spominjao!..

Borko

pre 12 godina

Gde su sada one fraze: Partizan moja kuca, Crno bela familija, Crno bel porodica, ser Alex Stanojevic...? Jedinstveni smo samo dok pobedjujemo. Cim krenu porazi, odmah raspad.

prevaren i ostavljen

pre 12 godina

svaka cast stanojevicu ali jednostavno, u sportu, rezultati su jedino merilo. sigurno je on veliki grobar i voli klub, ali treba prema klubu biti profesionalac i priznati svoj deo odgovornosti. da ne pricamo o igri tima itd.
sve mi se cini da vec duze vremena u klubu postoji sukob na liniji uprava - strucni stab. to je za nase uslove, da ne kazem, normalno jer nikada se ne mogu ispuniti sve zelje strucnog staba. ali bas zbog toga stanojevic je kao priznati strucnjak morao, a valjda je to i ucinio, reci upravi da sa ovakvim timom za evropu i u evropi nemamo nimalo izgleda. sada, da li se to krilo zbog "mira u kuci" ili se navodno cekalo da se udje u evropu pa da se partizan otvori za "bombe" i generalnog sponzora verovatno nikada doznati necemo (osim ako docekamo memoare nekog od njih).
sto se tice gospodina djurica, nesto sto ne mogu reci za njega, a sto mogu reci za lukica, je da je kod njega primetan veci kompleks i mrznja prema vecitom rivalu nego ljubav prema svom klubu. iskreno ni to mi nebi smetalo da je pravi menadzer i direktor kluba koji sa njim takvim kakav je ima uspeha na sportskom planu i da je vidljivo da cini sve za uspeh kluba. ovako, svima je vidljivo da su rezultati kluba posledica neadekvatne politike prodaje i dovodjenja igraca, za sta se bogami on najvise pitao. a da je para bilo - bilo je i da se moglo - moglo se. gde su pare??? da ne kalkulisem koliko je prodato, a sta je kupljeno ali propustena je ogromna prilika da se jos vise zaradi, a klub i navijaci jos vise promovisu i u zemlji i u svetu. sa te strane direktor kao i trener snosi odgovornost jer rezultata nema!!! i nista osim ostavke ne moze biti prihvatljivo jer partizan i interesi kluba su iznad svih, kako trenera tako i direktora.
sa druge strane partizan je veliki kolektiv, sa velikim trzistem i na kojem se "obrcu" i "okrecu" ogromne sume novca. to je "masina" sa koje se nerado silazi. verovatno bi za mnoge taj silazak trebao biti direktna selidba u zatvor, ali fudbal po sebi je povezan sa sivom ekonomijom svuda u svetu pa eto ni mi nismo izuzetak ;). ceca je mala beba prema "zasluznima" u partizanu i zvezdi, ali drzava ne zna gde ce pre!
na celo kluba treba da dodje covek koji voli klub, koji je pravi sportista i dzentlmen i koji sme da stane pred navijace bez da ih pre toga potkupi, a ne covek interesa. znam da je to u danasnjoj srbiji verovatno nemoguce jer su svuda pa i u sportu stvoreni "mehanizmi" da oligarsi poput djurica vladaju bez ogranicenja. sto se navijaca tice, ja sam daleko od beograda, a grobari odnosno "vodje" mi odavde deluju "usemljeno" razjedinjeno po ovom pitanju.
zato, ako volite partizan g. djuricu sami podnesite ostavku. jednostavno vasi rezultati kao i stanojevicevi razlog su da odete. gladni i zedni niste, imate cime da se bavite, a vrata stadiona ce vam uvek biti otvorena pogotovo ako nalepite "zekstru" negde na, za sada praznom dresu, pa makar na rukavu.
pa od koga branite partizan? zar od save milosevica, od moce vukotica, ivana golca...

Starac Soco od 100 leta

pre 12 godina

Ajde sada mi Delije dase rqadujemo stoje kod vaserasulo.Kako ne bi bilo rasulo kada ste prodali sve sto je moglo da se proda i doveli second hand robu.Dovelili ste deda Krstu za sportskog direktora.Uvalili vam dva polovna brazilca a da ne govorim o Vukicu, babovicu, Loli. vremesno Sasi Iloicu koji ne moze da potrci.Rankovicu, Rnicu i ko zna koga jos. Titlovani krojac koji se razume u fudbal ko Marica u....... Ni ovaj Milinkovic nece dugo. Jedino da pokusate sa Gvardiolom

Zare

pre 12 godina

Nazalost u srpskom fudbalu se sve raspada i sve je problem-nista ovo nece promeniti,kao i da je Stanojevic ostao!!!Sve je u rasulu :((

Mirko Spasojevic

pre 12 godina

Dokle god politicari muzu klubove,dotle boljitka nema! Zar bilo ko veruje da nasi 'savesni' politicari nece spustiti sapu na bilo sta u Srbiji sto moze doneti 100 hiljada evra,a o milionima da ne govorim! Klubovi su 'drzavni' pa je samim tim jasno ko ubira milione preko poltrona kakav je snajder.Uzme i on neku crkavicu za to sto im cini,pa lepo i jednima i drugima.A,vi navijaci se koljite i glodjite ko je (naj)bolji u ovoj zalosnoj fudbalskoj Srbiji! Sta mislite, zasto jos nije izglasan zakon o sportu? Pa,da bi politicari mogli da drpaju milione na svakom,ali bukvalno svakom igracu koji moze biti prodat bilo gde u svetu! ..i onda se cudimo sto deca od 15 i 16 godina beze sa svojim roditeljima glavom bez obzira u bilo koji klub u Evropi koji je zainteresovan za njih!
A mi politicare dizemo u visine Bozanstva i kroje nam kapu isti likovi i po 20 godina! Oni su,Boze moj,nezamenljivi i niko ne zna kao oni!
E,zato nam i jeste tako! U svemu,pa i u fudbalu! A,sad kad dodju izbori,brzo svi pohrlite na biracka mesta,kako slucajno ne bi dosao na vlast onaj umesto ovog.To sto kampanje placaju od prodaje igraca,to nema veze..mi njih ipak volimo.. :)
Zemljo Srbijo!

Zdravko

pre 12 godina

Kako su neki komentari pametni pa to je cudo. Vecina ovde koji komentarisu nemaju pojma kako Zvezda i Partizan funkcionisu. Za pocetak samo da vam kazem da niti Djuric vodi klub, niti je Stanojevic sastavljao ekipu, niti je Krstajic dovodio i prodavao igrace.. Jedini igrac kojeg je Krstajic doveo je Rnic. Sve ostalo nema blage veze sa njim. Vecina ovde se tako lako odrekla legende Partizana preko noci. Pa jel vi mislite da je on lud da prihvati funkciju sportskog direktora i da za dva meseca da ostavku. Mislio je da moze nesto da promeni i poboljsa, ali na kraju je shvatio da ga niko nizasta nepita i zato je podneo ostavku. Shvatio je da je samo ikebana i nije zeleo tako da radi. Kao moralan i posten desko jednostavno se nije uklapao u nas fudbalski milje i to je vrlo brzo shvatio. To je hteo da uradi jos pre mesec dana, ali su ga ubedjivali da ostane. Na kraju je odustao. Partizan i dalje iz senke vode Zeka i Bjeka, tako da kada pisete imajte to na umu. Nikada nisu ni otisli iz Partizana. Ovo bi se desilo i prosle godine, ali spasio ih ulazak u ligu sampiona, tako da im je to dalo zivot jos jednu sezonu. U nasem fudbalu je sve namesteno. Od prve do najnizih liga. Sve se zna vec posle desetak kola, tako da nista se slucajno nista se ne desava sa nasim fudbalom. Polako, ali sigurno propadamo, kao sto i sve u nasoj drzavi propada. Crna nam je buducnost.

Bolex

pre 12 godina

Sad Stanoje pred novinare,sve da izneses,sav prljav ves,mi smo ionako zaglibili iako je tek septembar poceo ali mozda je sad prilika za jedan novi zdrav pocetak,bolje nego da propadamo kao komsinica dugo i polako!UPRAVA NAPOLJE a novi ljudi na celo naseg kluba!Stanoje nista nemoj precutati!Pozdrav braco grobari

Garry

pre 12 godina

Predlažem vam Milana Živadinovića, Milorada Kosanovića ili ako baš želite da imate dobru igru i rezultate nek se Đura "otvori" za Ratka Dostanića.
(Objektivan, 2. septembar 2011 08:48) Slazem se u potpunosti, mada, cini mi se da bi najbolje resenje bio TRENER SVIH TRENERA, veliki mag taktike i ideje, carobnjak sa, a i bez lopte, JEDAN - JEDINI, neponovljivi, SRPSKI BEK - BATA DJORA!!!

Buzdovan

pre 12 godina

Sasvim sigurno da Stanojević snosi deo krivice za ono što se dogodilo Partizanu, kao i Krstajić. Ali, ne mogu kola da se slome samo na ovoj dvojici, dakle smena Predsednika kluba i ostavka kompletnog Upravnog odbora je neophodna. Oni su svi odgovorni za rezultate. Potom treba izabrati novu Upravu i Predsednika, kao i sportskog direktora i trenera. U ovoj situaciji čini mi se da bi dobitna kombinacija za Partizan bio trio Savo Milošević - Ivan Tomić - Miroslav Đukić. Sagledati finansijsku situaciju u klubu i videti sa čim se raspolaže pred januarski prelazni rok, zahvaliti se dobrom broju igrača iz sadašnjeg tima i dovesti pojačanja.

Dragan O

pre 12 godina

(NemanjaRULE, 2. septembar 2011 10:43)
Nemanja, (RNICU) nista nisi bolji od njega, koliko si ti jadan, i ogranicen. Upravo si priznao da nikada nista nise predstavljali u nasem fudbalu, pogotovo sada u ovom jadnom fudbalu. Ali napredak postoji, shvatili ste da samo u slucaju propasti i ne postojanja CRVENE ZVEZDE vas mali partizan moze da pobedjuje i bude prvak ove nase tj. vase lige. Bravo za tebe i tvoj duvacki ansambal, jer ste za razliku od nas ove godine poduvali sve instrumente, pocevsi od LS preko LE do JSL.
Poruka moderatorima, sve vise su izrazeni govor mrznje i nepristojnost na ovakvim forumima, konstruktivni komentari se ne objavljuju, jer se daje prednost maloumnim komentarima, smatracu i vasu uredjivacku politiku istom ako ne objavite moj komentar na krajnje uvredljie komentare navijaca partizana.

vlada

pre 12 godina

U toku kup utakmice Vojvodina-Partizan kazem drugu dok smo gledali utakmicu, ako Stanojevic ne prodje u LS , Milinkovic je od sledece sezone novi trener Partizana...pitajte mog druga :))
(Ice, 2. septembar 2011 08:42)
Ne verujem ti, daj njegov broj da ga pitamo

Kocho

pre 12 godina

(Deki, 2. septembar 2011 08:42)
Deki neće on dobiti ni dinara, jer je prekršio klupsku disciplinu, jer je imao očajan rezultat. Ugovorom je sve predviđeno, šta su prava i obaveze. On je to prekršio i po više osnova mu neće biti isplaćeno apsolutno ništa, pa ni dve zaostale zarade najverovatnije, jer će se to kompenzovati sa kaznom koju će mu razrezati za nedisciplinu. Mislim da mu je najbolje da poseti neku ustanovu i svoju nervnu jedinicu dovede u red kako bi mogao da nastavi jednoga dana da se bavi svojim poslom.

Peca

pre 12 godina

Odmah da kažem, mislim sve najgore o Đuriću, Jovičiću i Vukadinoviću. E sad, ni Saletovi gresi nisu mali. Trener Partizana mora da zna da se kaže gol, a ne GO, kao što i Pižon kaže. Previše je bio i sujetan, zbog uspeha, ali treba biti iskren i reći da smo Anderleht prošli srećno, a u domaćem prvenstvu i nismo imali konkurente. Gurao je Šćepovića, Tomića i još neke, onda ih kažnjavao, vraćao i tako u krug. Genk nismo prošli njegovom krivicom, mislim na utakmicu u Belgiji, gde zbog njegovog straha nismo pobedili sa 2-3 razlike. Oko dovođenja igrača je u pravu, ali zašto je ćutao do sada? Prodaja Savića za toliki novac je ok, ali je trebalo na vreme obezbediti zamenu, Krstajić se kleo u Ivanova, a ispada da takvog štopera ima svaki naš prvoligaš. Markeš je došao na njegovu inicijativu, Krletovu, tobož ga je pratio odavno, a siguran sam da je Eduardo rekao, imam ja jednog druga, dobar je igrač, a i štoper je. To da nije normalno da damo za štopera milion, kako Krle kaže, je glupost, jer je normalno kad uzmemo 12. Sale je insistirao na Markoviću iz Ofk-e i Babiću iz Borče, a pušta ih samo u nadoknadi vremena. Interesuje me ko sklapa poslove oko transfera i dogovara procenat od naredne prodaje? Umesto da za Savića damo milion prošle godine, i sada budemo u plusu 11, mi dajemo 300.000 i sada još 5 miliona, to nije normalno. Za Fejsu isto, više je uzeo Džomba od Partizana. Prodali smo jedinog reprezentativca za siću i to u Premijer ligu, sramota. Ovo da smo za Jovančića dali tolike pare, ne verujem, ako je tačno onda nisu normalni. Ilijev je za njega izmislio fudbal, a i manje je koštao. To što je vozao Krleta na prolećnoj utakmici, i nije neko dostignuće, to je radilo pola lige prošle godine. Još nešto. Svaki glup potez Đurića i kompanije, Sale je brže bolje hteo da opravda, pa Klea moramo da prodamo jer nije srećan, kao da je to važno, plaćen je i neka igra, sam je prihvatio ugovor. Tejgo pravi razliku, kako kaže, daje mu auto, a onda ne vredi tolike pare, a mačka u džaku Eduardo vredi? Ranković???? Bože sačuvaj gde su se njega setili, ja pratim fudbal manijakalno, ali sam njega zaboravio. Rnić je do sada korektno igrao i ispostaviće se da će biti pravo pojačanje, mada sam bio protiv njega. Dijari je Sale trebalo da kaže da li računa na njega ili ne. Ovako mu doziraju minutažu, da bi uzeli neku paru i za njega. Volkov je suvo zlato, sramota me je koliko je podcenjen ugovorom, plaši me da se ne odrazi na njegovu igru. Kamara još u Dablinu NAMERNO, verujte u ovo, dodaje loptu protivnicima, onda se teatralno hvata za glavu, i pokušava da dobije žuti karton. Odmah sam znao da želi da ide jer ne igramo Ligu šampiona. I mogao bih tako u nedogled da nabrajam gde su sve bile greške, pa sve ovo sada je i moglo da se očekuje.
Milinković je ok trener, gospodin čovek, ali videćemo kolko ima svoje JA. Po dosadašnjem iskustvu sa Đurom i ekipom, ne piše mu se dobro.