Sreda, 07.01.2009.

22:40

Partizan deklasirao Panionios!

Košarkaši Partizana pobedili su Panionios u Pioniru rezultatom 80:57 u devetom kolu D grupe Evrolige i tako su se približili plasmanu u Top 16.

Izvor: Saša Ozmo

Partizan deklasirao Panionios! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

233 Komentari

Sortiraj po:

niste mi jasni

pre 15 godina

I opet cu da napisem Forza Aramani. Vecito ocekujete da neko nesto uradi za vas. Ni jednu utakmicu na strani niste dobili i posle reci zasluzeno medju 16. U krajnjoj liniji taj Armani je dobio CSKA i veceras ce Real i zasluzeno medju 16 a vi se nadajte da mozete da u Moskvi dobijete CSKA
(slobodan stankovic, 8. januar 2009 14:55)

Pa ni Armani nikog nije dobio u gostima a ima priliku da prodje. Kad nismo jedno vreme prolazili grupe vama je to smetalo. Sada kad prolazimo grupe onda je problem sto drugi rade uvek za nas. Sa ovakvim budzetom uspeh je bilo koga pobediti u ovoj grupi a vama smeta sto uvek prolazimo zato sto neko drugi radi za nas.
Znam da bi zvezda uvek glatko prolazila ove grupe i da niko nebi radio za nju ali steta sto jos dugo necete igrati ovu Evroligu pored Partuzana.

nikola

pre 15 godina

I opet cu da napisem Forza Aramani. Vecito ocekujete da neko nesto uradi za vas. Ni jednu utakmicu na strani niste dobili i posle reci zasluzeno medju 16. U krajnjoj liniji taj Armani je dobio CSKA i veceras ce Real i zasluzeno medju 16 a vi se nadajte da mozete da u Moskvi dobijete CSKA
(slobodan stankovic, 8. januar 2009 14:55)

Pogledaj malo sastav grupe pa onda pisi nebuloze. Realno ovde smo u gostima mogli da pobedimo samo Panionios,ali eto nismo. U ovakvoj grupi je uspeh napraviti bilo kakvu pobedu,a vi se sad kad nemate nista drugo hvatajte za to sto ,kako li je to moguce, nismo dobili Real,Efes ili Armani na strani,a da ne napominjem sto smo gubili od prva dva sa poenom razlike sa napadom za pobedu.
I ovo je Evroliga,a mi smo tim sa ubedljivo najmanjim budzetom i ako ocekujes da mi glatko prolazimo grupe ,pogotovo ovakve, onda stvarno... A sta bi bilo da smo recimo Armani dobili u gostima a izgubili na svom terenu? Zivo me zanima za sta bi se onda uhvatili?

Stojim iza toga da bi posle svega najveca tragedija Evrolige bila da Partizan ispadne i ako je neko sigurno zasluzio da ide dalje onda je to on.

Nenad Grobar

pre 15 godina

Ljudi nemojte da se zavaravamo i ako sam navijac partizana tesko da cemo pobediti Csk jer ako do sada niste videli kakva je to ekipa vrlo mocna rusi sve pred sobo osim poraza od Reala to se desilo slucajno pa i druge ekipe su otisli tamo da pobede pa su dobili samare takoda naravno da ne kazem da se ne moze pobediti takva ekipa kao sto su oni ali zato treba da imamo jaku kocetraciju kod svih igrace bojim se pogotovo mladi taletovani igraci nece izdrzati pritisaka naravno da ne kazem da nemaju iskusta naprotiv imaju zahvaljuci Duletu koji radi sjajan posao ali ipak su oni mladi i pred njima svetla buducnost koji ceka ja se nadam da cemo pobediti i da ce nas bog pogledati jer smo realno to zasluzili.Sto se tice ovih ganaca sto se javljau samo pokazuju koliko nas mrzite kad nam zelite da ispadnemo trebalo bi vas sram da vas bude jer do pre deset godina niste culi i odjedno ste raspevali trebalo bi se zahvalite vase treneru koji vas naucio nesto pameti,to sto nas dobili jedno i odmah ste rekli da ste nabolji to su vase nebuloze jer se zna koje najbolji u kosarci prema tome nemojte se magupisati jer svako po vama da jeste,jer samo pricate kako cete da osvojite nase prvenstvensto bogami toliko siguran nisam ako se budemo sastali sa vama budite u to sigurno jer niko ne moze da nas dobije tri puta a kamoli vi sto se tice jadranske lige mislim da se fajnal for igra definitivno u Zadru jer Arena je zauzeta za Hohman tenis prema tome nema nista ako ste se ponadali djabevam jer nema nista od toga.Mislim da ce Cibona osvojiti jadransnsku jer njihov domaci teren zna koje su to kradje tamo jer prognoziram finale Cibona ,Partizan dok ganci mogu da lupetaju koliko god hocete jer nemate sta da trazite u ovoj kokurenciji.Sto se tice kupa realno to nije bitno takmicenje jer kog god da ga osvoji nije vazno uopste a vi razmislite dali mozete da nas dobijete hiljadu puta realno da ne mozete da nas dobijete dugaje sezona prema tome ne zalecite se jer ste jos mali u kosarci ,ova vazi za sve vase navijace koji se pokazuje da Srbin Srbina mrze to je vasa nesreca i uvek ce biti budite u to sigurni jer pravda uvek postoji mozda za vas ali za nas da.Samo nastavite da zavisni od nas jer cete biti uvek nula u kosarci a mi uvek prvi hteli vi to ili ne to je vasa istina.Partizan je uvek Sampion

nemanja87

pre 15 godina

Kao navijac Zvezde pokusacu da iskomentarisem objektivno Partizan ove sezone.
Prvo sto hocu da kazem da je Partizan zasluzio da ode dalje jer je kao ekipa daleko bolji od Panioniosa i Efesa.
Druga stvar koja me jako nervira kod nas Srba je to sto kad nas sudije ostete zvonimo na sva zvona ali kad je suprotno sve je super.Na primer na ovoj utakmici se Panioniosu sudilo ko prosle godine Partizanu u Vitoriji.
Treca stvar koju hocu da kazem je da je Panionios ekipa koja tesko da bi prosla neku grupu i u Evro kupu jer su to sve prosecni i ispod prosecni igraci koji su totalno napadacki limitirani.Verujte mi da je Sarloa dosta bolja ekipa od Panioniosa.
Cetvrta stvar koja mi je skroz glupa je to potenciranje publike i navijanja posle svake utakmice.Grobari su stvarno najbolja kosarkaska publika u Evropi ali verujte mi da nije Evrolige i rezultata ne bi bilo ni punog Pionira.Grobari su verovatno najbolji dvoranski navijaci ali kada se to prenese na stadion dolazimo do situacije gde su fudbal i rezultati tuzni i gde se vidi prava slika Grobara.Poslednjih 20 godina Delije su postavile neke standarde sto se tice navijanja na stadionima ,pocev od koreografija,gostovanja,navijanja,organizovanosti,kreativnosti i grobari su kilometrima daleko od toga.Kad ti sa 10-15 bodova manje imas vecu posetu na severu nego na jugu onda ti to sve govori.

Analog

pre 15 godina

Kada procitate komentare nekih od navijaca drage nam komsinice, kao recimo osobe koja se potpisuje kao Slobodan Stankovic, tada shvatite da ce ove (kao i puno prethodnih, a siguran sam i puno buducih) sezona njihova jedina, prava, iskrena sreca i radost biti kada Partizan ne udje u Top 16. Starsno je to kada ne mozete da pronadjete radost u uspesima svoga kluba, ali da probam i to da razumem, mora da je izuzetno frustrirajuce kada ste svesni da "oni Grobari" i da ispadnu iz Evrolige, i da ne osvoje domaci kup, i da ne osvoje domace prvenstvo i da ne osvoje guma ligu, opet ce sledece sezone igrati Evroligu. Stvarno je tesko biti navijac Zvezde u poslednjih 20 godina i nastavlja se...

nislija

pre 15 godina

Po tvom komentaru sledi da bi Parizan bio out. Jer ako Efes ima 5-5 a Armani i Partizan 4-6 onda je Partizan out sto bi i najpravednije bilo
(Armani, 8. januar 2009 16:27)

Samo kazi jedan argument po kome bi najpravednije bilo da Partizan ispadne.Pa i da navijam za Zvezdu nebi mogo posle svega,posle onih nesrecnih poraza od po poen razlike od Evropskih giganata, posle onih velicanstvenih pobeda protiv tih istih, posle sudijskih kradja... tako nesto da kazem. To bi bila tragedija Evrolige da Partizan ispadne!

Mario

pre 15 godina

Ustvari ipak nam je bitna Panionios - Armani, jer ako Efes dobije, a dobije i Panionios sa razlikom manjom 27 mi idemo dalje. Trenutna koš razlika u tom krugu je takva da čak i minimalni poraz gura Armani ispod nas.

Mario

pre 15 godina

Sad sam malo nešto kao računao i zaključio da nam sve zavisi od Efes-a. Ako se bude pravio krug od četiri ekipe (znači Efes i Armani gube u poslednjem kolu) dalje idemo mi i Efes. Ako Armani dobije a Efes izgubi, ispadaju Efes i Panionios. Ako dobiju i Efes i Armani, a mi izgubimo onda ispadamo mi i Grci.
U principu ishod meča Panionios - Armani je za nas nebitan.
Ispravite me ako grešim.

misa

pre 15 godina

Ja sam DELIJA,ali odajem priznanje Partizanu za velicanstvenu pobedu koja je i pobeda srpske kosarke.To je dokaz da nasa kosarka nije umrla a i nece!Nadam se da cemo i mi i vi dogurati daleko ove godine u Evropi.

Milos1976

pre 15 godina

Slobodane Stankovicu,
Bas mi je zao sto si prvo morao da iscitas vest o demoliranju Grka da bi dosao ovde da pokusas da izlecis komplekse i bes sto i pored svih predvidjanja i zelja vas nesretnih navijaca CZ morate da nas gledate kako cuvamo svoje mesto u drustvu najboljih evropskih ekipa.Pa kako te nije sramota da se javljas i da pricas takve nebuloze?!Sta je lose da ocekujemo povoljan rezultat u utakmici nasih rivala?Ako bi mogao da napregnes to malo mozga mogao bi da se postidis tih reci da "vecito ocekujemo da neko drugi uradi nesto za nas"...Pa,ako se sve poklopi opet imas situaciju da smo ZASLUZENO prosli dalje jer cemo imati bolji skor od konkurenata..Ako mislis na Armani i njih bismo na neutralnom terenu tukli 8 od 10 puta..O cemu bre bulaznis nesreco?!Ma sta se ja zamlacujem sa gubitnicima...

Момо

pre 15 godina

Трифуновић је, као прави звездаш, најискреније честитао Дулету на победи Партизана. То што је направио онако киселу фацу не значи то што ви мислите (можда је прогутао жабу, ко зна?)

NenadGROBAR

pre 15 godina

Samo napred tako se igra sa jacom odbranom i pocetnim pristupom pobeda nemoze nikako izostati sto se tice izjava od strane navijaca zlezde ociglednosi zaboravio poraze od Cibone ,Hemofarma,Sarloa a sada cete izgubiti i od Olimpije i nama pricate nesto kako mi nemozemo da dobijemo nikoga na srani daj nemoj biti smesan mi dobijamo za razliku vas sve sto mozemo dok vi jedva dobijete prema tome ne javljase uopste.Partizan sampion.

Armani

pre 15 godina

@Baki

Po tvom komentaru sledi da bi Parizan bio out. Jer ako Efes ima 5-5 a Armani i Partizan 4-6 onda je Partizan out sto bi i najpravednije bilo

Navijač PARTIZANA iz Vukovara

pre 15 godina

Pozdrav svim grobarima!
Da li zna neko jer ima negde na internetu snimak jučerašnje utakmice Partizan-Panionios ?
VOLIM GA KO OKA DVA!

NUSKNVP

pre 15 godina

da li sam ja to cuo sredinom poslednje cetvrtine pesmu POSMRTNI MARS!!!!????GROBARI VI STE LUDI!!!!
(milemen, 8. januar 2009 13:26)


nemoj se cuditi, to je bilo live izvodjenje hita NUSKNVP kojeg imas na adresi: http://www.youtube.com/watch?v=Xa2Lu3eTPKw

slobodan stankovic

pre 15 godina

I opet cu da napisem Forza Aramani. Vecito ocekujete da neko nesto uradi za vas. Ni jednu utakmicu na strani niste dobili i posle reci zasluzeno medju 16. U krajnjoj liniji taj Armani je dobio CSKA i veceras ce Real i zasluzeno medju 16 a vi se nadajte da mozete da u Moskvi dobijete CSKA

Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 15 godina

Cestitke na pobedi igracima i strucnom stabu, kao i navijacima koji su po ko zna koji put pokazali kako se navija i voli svoj klub.
Moram da napomenem da komentator RTS-a treba da se dozove pameti i da kada 7000 grla peva himnu pre pocetka utakmice bi trebao da cuti i pusti ljude koji gledaju preko tv da uzivaju u tome, jer ako A.Stojanovic moze da cuti i slusa kako ceo Enfild peva 'you never walk alone', onda bi i Denda mogao da to uradi.
Konacno je Partizan otvorio utakmicu onako kako svi zelimo, odbrana je pokazala da je najjaci deo tima i da se obistinjuju reci koje je jedan veliki poznavalac kosarke rekao, a to je da ce Partizan igrati 'najbesniju' odbranu u Evropi ove sezone i da ce retko koja ekipa moci da ima da vise od 75 poena na utakmici. Brdo skokova, blokada, kontranapada i asistencija je tpravo ono sto Partizan treba da radi i to je sinoc odradio maestralno. Dopada mi se jako cinjenica da izgleda da jos svi igraci nisu dostigli vrhunsku formu sto se tice ove sezone, sto znaci da ce biti jos bolje...
Akcija Milenka Tepica 'coast to coast' sa zakucavanjem je pravi primer kako se treba odgovoriti na presing po celom terenu, tako da polako dobijamo igru protiv svake odbrane kojom protivnik pokusa da nas zaustavi, sto uz 'atletsku' odbranu kakvu igramo moze da znaci samo jedno-ova sezona moze biti bolja nego prosla...
Svaku utakmicu iskoci neki drugi igrac koji povuce ekipu svojom nadahnutoscu i to me veoma raduje, jer se nikad nezna od koga preti opasnost...
Pozdrav za sve Grobare i naravno: 'OVU POBEDU POSVECUJEMO MARFIN BANCI'...
(Bojanc, 8. januar 2009 11:15)
Opasan ti je komentar,majstore! Slazem se u potpunosti i hteo sam da posaljem nesto slicno,ali uvek me mrzi da toliko pisem. Odusevljen sam i ja tom Partizanovom,bolje reci Duletovom odbranom. Pomislite samo kako je navijacima C.Zv. kad gledaje nase meceve(a gledaju) i citaju ovakve komentare(a citaju)?!
PARTIZANE PREGAZI IH SVE!!!!!!

DINASTIJA!!!!

pre 15 godina

kakvi paradoksi.pevale se NOR pesme-arije..pa shosana pa brenina yugoslavija..pa onda partizani pevaju cetnicke pritom igraju protiv gckog tima gde ima 1 grk....zbrka
(m, 7. januar 2009 23:38)

a zašto si toliko opterećen ?

pa ni u gmudenu ne igraju....ustvari ja ni ne znam odakle je gmunden.....

Paki

pre 15 godina

Navijačima ide bar 10 razlike a Grčka banka treba da se postidi što želi da bankrotuje ovakav tim.Trifke standardan,mogao je da bar pokaže svojim učenicima gde se nalazi koš!!

Bojanc

pre 15 godina

Cestitke na pobedi igracima i strucnom stabu, kao i navijacima koji su po ko zna koji put pokazali kako se navija i voli svoj klub.
Moram da napomenem da komentator RTS-a treba da se dozove pameti i da kada 7000 grla peva himnu pre pocetka utakmice bi trebao da cuti i pusti ljude koji gledaju preko tv da uzivaju u tome, jer ako A.Stojanovic moze da cuti i slusa kako ceo Enfild peva 'you never walk alone', onda bi i Denda mogao da to uradi.
Konacno je Partizan otvorio utakmicu onako kako svi zelimo, odbrana je pokazala da je najjaci deo tima i da se obistinjuju reci koje je jedan veliki poznavalac kosarke rekao, a to je da ce Partizan igrati 'najbesniju' odbranu u Evropi ove sezone i da ce retko koja ekipa moci da ima da vise od 75 poena na utakmici. Brdo skokova, blokada, kontranapada i asistencija je tpravo ono sto Partizan treba da radi i to je sinoc odradio maestralno. Dopada mi se jako cinjenica da izgleda da jos svi igraci nisu dostigli vrhunsku formu sto se tice ove sezone, sto znaci da ce biti jos bolje...
Akcija Milenka Tepica 'coast to coast' sa zakucavanjem je pravi primer kako se treba odgovoriti na presing po celom terenu, tako da polako dobijamo igru protiv svake odbrane kojom protivnik pokusa da nas zaustavi, sto uz 'atletsku' odbranu kakvu igramo moze da znaci samo jedno-ova sezona moze biti bolja nego prosla...
Svaku utakmicu iskoci neki drugi igrac koji povuce ekipu svojom nadahnutoscu i to me veoma raduje, jer se nikad nezna od koga preti opasnost...
Pozdrav za sve Grobare i naravno: 'OVU POBEDU POSVECUJEMO MARFIN BANCI'...

sasa mihajlovic

pre 15 godina

PARTIZAN80 57PANIONIS.MIISLIM ONO;STA VISE RECI NEGO KO JE NAJBOLJI.UROS;LASME;TEPIC;VESELI I VELICKIVIC dream team.........

Sasa The Grobar

pre 15 godina

'Aj ko baci novchic na teren da umre keva!!!!!!!!!
(Gloogoch, 8. januar 2009 03:42)

Pa zar to da se pozeli nekome? Na Bozic? I ja bih rado isutirao onog ko baca novcic na teren, ali ovo sto si napisao!? Sram te bilo, nevaspitani stvore...

sasa mihajlovic

pre 15 godina

ako dule kaze da je vaskrs onda je partitan vaskrsno 1991. zato bez razmisljanja osvajamo sve.
zgazili smo i panionis i real, zgazicemo cska.sretan bozoc svim srbima - grobarima i zato buda srbin - navijaj za partizan. sa navijacima do titule....partizan............

misa tumbas

pre 15 godina

kakvi paradoksi.pevale se NOR pesme-arije..pa shosana pa brenina yugoslavija..pa onda partizani pevaju cetnicke pritom igraju protiv gckog tima gde ima 1 grk....zbrka
(m, 7. januar 2009 23:38)

prijatelju muzicki strucnjace,
da li bi nam vi mogli preporuciti sta i kako pevati kako bi izasli, po vama, iz paradoksalnih situacija.

mislim da je jedna pesma uz trubace bila namenjena upravo vama, koju niste pomenuli u svom komentaru:
NUSKNVP

deki

pre 15 godina

Možete da kritikujete upravu tipa gde su pare od ovog, onog itd...ali mora i da se prizna da se sa ovim momcima radi odlično i pre svega svi su vaspitani kao pravi spartanci...već 7 godina čekam utakmice eurolige kao pravi praznik košarke i to zadovolstvo koje nam pruza nas voljeni klub se ne može platiti nikakvim novcem...i kad sam već kod novca dajte taj račun pa koliko ko može neka uplati za ovaj nas PARTIZAN...Pozdrav za sve Grobare i ljubitelje košarke
HRISTOS SE RODI!

Zlatanko Repcic

pre 15 godina

Pogodis sudiju novcicem u glavu i on onda sudi protivniku 4 uzastopne licne u napadu kad se raezultat lomi.
gde sam nadjoste ovog Veselog mamicu Vam grobarsku!!!

Предраг Ђелевски

pre 15 godina

Показали смо да смо заслужили пролазак у топ 16.
Данас сам и ја био у Пијониру и било је фантастичан осећај бодрити тим са трубачима! =)
Надам се проласку даље!
Поздрав свим гробарима!

Baki

pre 15 godina

"za prolaz dalje 'crno-belima' je dovoljno da Armani Džins u četvrtak izgubi od Reala u Milanu ili da Efes u poslednjoj rundi izgubi od Reala u Madridu"

Molio bih B92 da ispravi ovu dezinformaciju!

Ako Milano izgubi od Reala a pobedi Panioniosa, pritom Efes pobedi,a Partizan izgubi u poslednjem kolu, u tom slucaju bi Milano i Partizan imali skor 4-6 ali bolji medjusobni rezultat ima Milano, dok Efes sa 5-5 ne bi bio u krugu!!!

008

pre 15 godina

@ Cavo Ledeni
A ovo ti je prvi komentar na pobedu Partizana: napred zvezda leee…ee napred zvezdaa leee…ee
(nikola, 7. januar 2009 22:51)

Sami

pre 15 godina

Jedan Narod - Srbi
Jednini Pravi Navijachi - Grobari
Jedana Zemlja - Srbija
Jedan tim - Partizan

MIR BOZHJI HRISTOS SE RODI
(miloshKG_woli_PFC, 7. januar 2009 22:56)

a jedan trener DUSKO VUJOSEVIC

Makaveli

pre 15 godina

Nismo ih deklasirali - zgazili smo ih.
Vidim ima puno "musavih" koji uporno stiskaju "Nepreporuceno" na najlepse grobarske komentare. Jadni li ste vi. Bezite da se borite sa evropskim velesilama tipa Gmunden i Sarleroa. Smehota, grehota.

Kakav grobarski Bozic!

Obozavateljka Urosa Tripkovica....:-)

pre 15 godina

Svaka cast Partizanu!!! Inace ja navijam za Zvezdu, tj.VUKASINA BRAJICA, SONJU BAKIC, DANIJELA PAVLOVICA, NIKOLU PAUNOVICA, ALEKSANDRA BELOVA... NIKOLU SARICA...!!!:-)))))
Eto, cisto da se zna...;-))))
Urose, volim i tebe.

ct23

pre 15 godina

secam se posle utakmice u Grckoj neko je napisao komentar tipa "sta nas briga za onu poslednju trojku i kos razliku kad ce u Pioniru proci kao Bamberg..." svaka mu cast!

Plikuscht

pre 15 godina

kad Dule kaze da je vaskrs onda je vaskrs
(hayabusa, 7. januar 2009 22:53)

ne valja toliko psovati na "Vaskrs" :)
(hvala publici sto je dosla u ovolikom broju na vaskrs, 7. januar 2009 22:55)

Arghhhhh ... :)))

I vi ste primetili?
Umro sam od smeha kad sam ga cuo da spominje 'vaskrs' u tunelu dok je davao izjavu. Kralj!

Ali vrh je:
"Ovu pobedu posvećujemo našem 'sponzoru' Marfin banci, koja je takođe iz Grčke", dodao je Vujošević.

:)))

Packy

pre 15 godina

Možda je bolje da Armani sutra pobedi Real, jer ako Real pobedi, Armani je i dalje u igri, s tim što bi onda Real odigrao protiv Efesa poslednju utakmicu bez rezultatskog opterećenja (bili bi sigurno drugi i sigurno bi izgubili od Efesa), ali bi u slučaju poraza se i njima ozbiljno uzdrmao put ka top 16 i morali bi dobiti Efes (a Partizanu ta pobeda donosi siguran prolaz bez obzira na sve ostalo). Takođe garantujem da će Armani pobediti Panionios u Grčkoj jer su Grci već otpisani. U tom (najgorem) slučaju bi Efes Pilsen pobegao za jednu pobedu, dok bi Armani bio četvrti zbog boljeg međusobnog odnosa sa Partizanom. Zato sutra napred Armani.

ANTI ROM

pre 15 godina

Ja mislim da jedan mrav moze vise da skoci od slavka..
(kiki, 7. januar 2009 22:55) Vranjes nije skakao ali je imao vise od 10sk , kako je to moguce kiki???????? Ovo veceras je bilo Fenomenomenalno, sve cestitke svim ljudima koji su bili veceras u pioniru!!!Real ce morati da dobije jednu od preostale dve njegove utakmice! ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA!!!

PFC

pre 15 godina

Lepo svuci ovo ako Efes izgubi u Madridu sigurno prolazimo. Ali ako Efes pobedi (sto nije nemoguce) i pritom i Armani pobedi Panionios u zadnjem kolu bez obzira sta sutra uradi (sto takodje nije nemoguce, a Panionios pitanje koliko ce imati motivaciju pogotovu ako im krene lose tokom utakmice jer mora da dobiju kolko sam izracunao sa 17, 18 minimum, tako nesto), mi smo pukli. Naravno jedino da pobedimo CSK.

Cak i u krugu sa Panioniosom i Armanijem mozemo da ispadnemo, ako ih grci dobiju do 4 razlike ili tamo preko 17. Eto da smo malo zapnuli pred kraj, i da nismo glupo gubili lopte tokom cele utakmice (narocito u kontranapadima), ta opcija bi otpala. Mada je dobro i ovako.

Ali ovaj Vujosevic nikako da nauci.Ljudi dva puta naprave gresku pa treci put paze a on 7 godina u Partizanu na svakoj utakmici pravi tehnicku,aman vise...
Ali vidim svi ga sada hvalite a posle Armanija ste ga pljuvali samo tako.Pa dobro srpska posla.

partizan hella pionir

pre 15 godina

Pa naravnooooo pa toooooo pa tooooo pa ajmoooooooooo....konacno ste naucili OOO PAOKARAAA EXO TRELAA...ali trubaci...nema smisla nikakvog!!!Navijanje za 3 na 4!!!

Baxuz

pre 15 godina

Dule je rekao da se igralo na Vaskrs...
`Na hitnoj sednici Svetog Sinoda,doneta je jednoglasna odluka da Vaskrs ove godine nenadano pada sedmog januara.`

Dule je jos jednom pokazao moc.
Dule pomera datume...

Ne zamerite...

Ivan Manjez

pre 15 godina

Nadam se da je Veseli potpisao bar dve godine jer ako ovako nastavi da igra Partizan ce biti favorit za titulu sledece godine . Nadjite mu neku opasnu cicu ili tako neshto . Decko je fenomen .

Dushko ne moze covek previshe da ti zameri ali jel bi mogao da zamenish p.... ti materina
u neshto tipa idi u pershun deca gledaju Partizan...

nikola

pre 15 godina

Deklasirao pomocu sudija i uz pritisak Vujosevica i publike. Zato sve gubi u gostima.
(Velja, 7. januar 2009 22:58)

Mi u gostima sa pritiskom navijaca i sudija gubimo sa poenom razlike od evropskih giganta.
Samo nemojte za sudije nista da pricate posle svih kradja koje smo doziveli ove sezone. Sbog sudijskih odluka i jesmo u ovoj situaciji da se borimo za prolaz a ne za 1. ili 2. mesto u grupi.

A i sta ste vi na TV-u mogle da vidite-oni faulovi u napadu? Pa po cemu nisu, jel je bio neki usporeni snimak pa da se vidi? Ovih 23 razlike nemogu da naprave sudije, a cak i da mogu , i to je malo posle svih kradja ove sezone.

nemanja

pre 15 godina

Partizan u NLB ligi prima prosecno 67 poena po mecu, a u evroligi 69,33 poena po mecu.

Paklena odbrana u reziji Duleta Vujosevica!!!

Miloš

pre 15 godina

Za tekmu stvarno nemam nista da kazem sto vec neko drugi nije rekao,sve najbolje o svim igracima i naravno Duletu i ostalim clanovima strucnog staba. Zanima me samo,koji je "genije" pogodio sudiju??? pa zar sad trebaju da nas kazne novcano ili jos gore sa praznim tribinama naredne tekme...? Jos nema ni razloga da se tako nesto radi,kao prvo vodimo ih(u tom trenutku +11)ali inace videla se ogromna razlika,koja je na kraju i bila realna +23,a kao drugo nije ni lepo u svakom slucaju. sad treba da ocekujemo odluku da vidimo sta ce se desiti:(

Čavo ledeni

pre 15 godina

jedan simpatican dogadjaj pred spektakl koji nas ocekuje sutra...
(kompleksas vise vrednosti, 6. januar 2009 22:12)


ovo je bio pravi komentar na pobedu zvezde juče...

belipfc

pre 15 godina

Bilo je to davno kad sam bio mali, da Volim PARTIZAN mnogi nisu znali. Bilo je to davno jednog BADNJEG DANA rekoh samom sebi VOLIM PARTIZANA. Bilo je to davno, jedno BADNJE VECE, voleces PARTIZAN meni ISUS rece. Evo i dan-danas Ja PARTIZAN VOLIM i svakoga dana za njega se molim! zato ljudi znajte da je ON u modi, zivi, zdravi bili i HRISTOS SE RODI!!!!

Zorz Vea

pre 15 godina

Hristos se rodi! ! !

Prijatelji,braco,kumovi,ova utakmica i mnoge pre nje,kao i mnoge posle ako Bog da,su dokaz da u Srbiji postoje samo dve vrste kosarkasa:oni koji igraju za KK Partizan i oni koji bi voleli da igraju za KK Partizan! ! !

Utakmica za pamcenje,serija 28:2 u I cetvrtini,neopisivo,pobeda od 20+ razlike uz oprostivo veliki broj promasenih slobodnjaka,skok za kosarkaske skole,ekipa kao porodica,igra timska,nema pojedinca(to mi se najvise i svidja u KKP),publika za naslovne stranice i pobeda na Bozic! ! !Zeleo bih samo da napomenem jedan vrlo bitan detalj:DV se na kraju poluvremena buni zbog sudijske odluke,dobija tehnicku,dva bacanja za goste i lopta sa strane.Ovo je dokaz da bi se DV pobunio i 10 sekundi pred kraj utakmice,neresen rezultat,uz mogucnost da dobije tehnicku gresku,jer on toliko veruje svojim kosarkasima da to treba da imponuje svima,od ljudi koji se bave kosarkom,pa sve do obicnih simpatizera.Trener Trifunovic kada je njegova ekipa pocela da hvata zalet za stizanje prednosti nije ucinio pritisak na sudije,a krupan plan je pokazao da se nije slozio sa sudijskom odlukom? ? ?Zbog ovoga i milion drugih razloga,jos od embriona volim Partizan! ! !

Zivela Srbija i njena predivna kosarka na celu sa KK Partizanom

dime

pre 15 godina

au...au..braco,slatka..
kao sto je bilo,uvek bice,pravda Boga,stize,i sve se vrti u krug...ovo doje ko melem na ranu,za sve one,nepravde od pola kosa..
VOLIM PARTIZAN VISE NEGO ,LEBA D AJEDEM!!!
SVAKA CAT MOMCIMA
VELIKI PZODRAV IZ DIJASPORE

mario

pre 15 godina

Bilo je to davno,
kad sam bio mali,
da volim Partizan
mnogi nisu znali.
Bilo je to davno,
jednog badnjeg dana,
rekoh samom sebi
volim Partizana.
Bilo je to davno,
jedno badnje veče.
Volećeš Partizan
meni tata reče.
Evo i dan danas
ja Partizan volim
i svakoga dana
za njega se molim.
Vujosević Dule
ka pobedi vodi,
živi, zdravi bili
i Hristos se rodi!

Wikac

pre 15 godina

To CAREVI! Pobedili ste i naduvane Grke i sudije.Sudije su za svaku osudu. Pokazalo se da moramo naprosto da razbijemo protivnika ogromnom razlikom inače bi nam vrlo lako sudije u zvarsnici oduzele pobedu sa potrebnom razlikom. Svaka Vam čast crno-beli igrači. Tako se bori za crno-bele boje, za Srbiju. Pozdrav svim navijačima koji su bili prisutni na tribinama i navijali za desetku.
Wikac Beočin.

Dizbo

pre 15 godina

Svaka cast za sjajnu igru u predivnoj atmosferi,e sada je zaista realan top 16,dobijamo sjajnog igraca JANA VESELOG,momak ima fenomenalne predispozicije,alal vera...VOLIM GA KO OKA DVA...

grobar

pre 15 godina

u fudbalu general mo,a u kosarci jan,a i ovaj raicevic brate prvo u zvezdi,a onda u panionis,ne zna se ko je losiji.
PARTIZAN OLE;OLE;OLE

Gagi

pre 15 godina

Hvala Ti Vesely sto si nam ulepsao Bozic i velikom magu koji uvek uspe da me nasmeje : "Hvala svim ljudima koji su dosli na Vaskrs da nas podrze"!-) Dule kralj!!!

Pop

pre 15 godina

Ukoliko Real sutra pobedi, fakticki je sve gotovo. Efes nece imati neki motiv jer je u trouglu Partizan,Efes, Panionios drugi a u trouglu Partizan, Efes, Milano prvi. Cak i u slucaju pobede Partizana Efes je u medjusobnom skoru bolji od Milana i Panioniosa.

Mrshke

pre 15 godina

Kakva rezija, kakva rezija, pa ovo nema ni u holivudu. Kakav spilberg, kakav tarantino, jedan je DULE. Skoro se nisamo obradovao nekoj utakmici kao ovoj. Svi su bili EXTRA
P.S. Diga' su onija komsije kojima smo "najslabija skupina u evroligi"?

pfc fan

pre 15 godina

sve osim 2. cetvrtine je bilo odlicno,publika vrh a sto se tice panioniosa ako oni prodju u top 16 pa mi trebamo makar na finalfour

djole

pre 15 godina

Sjajni PARTIZAN i naravno sjajni navicaci...Samo napred u TOP 16... Na svetu nista vece ne moze da postoji nego sto je nasa ljubav prema crno beloj boji...Ljubav prema klubu ne moze da prestane dok zivim pricacu o njemu VOLIM TE PARTIZANE...

Milan Petrovic

pre 15 godina

Daaa!Ovo je bila timska pobeda, cak i bez novice, bez cede, mozda i tepica,novi klinci ipak ulivaju nadu za buduce vreme iako smo mozda sumnjali. Samo je trifketova faca na kraju mogla objasniti sa cim su se soucili ove veceri.BANDIERRA ROSSA

hit hit hit

pre 15 godina

Kad te nema bolje da se nisam ni probudila ,nema mesta na jastuku koje nisam ljubila!!!

Grci marš kući vi ste svoj božić proslavili,ko vas šiša!

AleSU

pre 15 godina

Svi su bili odlicni ,a najvise Veseli,Lasme i publika .
Ako se ne varam tandem W (Veseli-Vranes) imao vise skokova od cele ekipe Panioniosa.
I da kojim cudom ne prodje Partizan dalje , ja im nemam sta zameriti !

KKP

pre 15 godina

Svaka cast, majstori! Lavovska igra i pobeda. Svi su bili neverovatni, ne bih nikoga da izdvajam (ipak car Veseli je bio fantastican)! Top 16 je sad skoro 99% siguran! Bravo! I da se razumemo, onaj KKP sto je napisao da ima osecaj da cemo da puknemo, to je neki lik koji krade nick. Ja s tem nemam nista! Pozdrav Grobari Srecan Bozic! Sad treba da slavimo! Kao Grobari s trubacima!

iskusni

pre 15 godina

Izvojevali smo veliku pobedu i sada moramo da ocekujemo ostale rezultate, a mogli smo sa malo vise srece da obezbedimo prolaz. Mlada je i neiskusna ekipa ali ih se svi plase. Verujem u Ovaj veliki dan, rodjenje Isusa Hrista, i otici cemo u TOP 16. MIR BOZIJI, HRISTOS SE RODI

Čavo ledeni

pre 15 godina

Neka oni budu srećni zato što nisu završili kao Bamberg....

VESELY respect!!!
Lazme,Božić,Tripko bravo...
a bravo i svi ostali...

uz malo sreće do trećeg mesta....

PARTIZAN 4ever

kustodian

pre 15 godina

Lep poklon za Bozic.
Razlika bi bila jos veca da Tepicu Zoroski nije rascepao usnu.

U svakom slucaju, svaka cast momci i Hristos se rodi.

m

pre 15 godina

kakvi paradoksi.pevale se NOR pesme-arije..pa shosana pa brenina yugoslavija..pa onda partizani pevaju cetnicke pritom igraju protiv gckog tima gde ima 1 grk....zbrka

Параноја

pre 15 godina

Свака част момцима и Хомеру, који је доказао да сваке године сјајно успева да са скромним средствима направи добар скаутинг и доведе најперспективније клинце из региона (сада већ и шире, Весели),
Надам се да нека "завереничка кухиња" и крупни капитал неће у последњем колу сервирати неку брљотину (победа Ефеса у Мадриду), те да ће стићи сатисфакција за оне несрећне поразе у виду пласмана у Топ 16. Момци и најбоља публика на свету су то заслужили!!!
ИДЕМО ДАЉЕ!!!

GrobarBL

pre 15 godina

Partizan je "odradio" svoje, nedostaje ta jedna pobjeda u gostima (tri puta smo stali na -1 u cetiri gostovanja) pa da slavimo jos veceras. Ali, realne sanse jos postoje i ako utakmicu u Moskvi drzimo za vec izgubljenu, a cini mi se da "kljuc igre" drzi Real. U slucaju oba poraza Reala u naredne dvije utakmice, Efes ide dalje sa 5:5, potom ako Armani dobije u Atini ispadaju Partizan i Panionios, ali ako dobije Panionios onda su tri ekipe na skoru od 4:6 i sta se onda gleda u "krugu" od te tri ekipe, bolja ukupna kos razlika ili bodovni saldo ostvaren u medjusobnim susretima tih ekipa?? Takodje, ako Real sutra izgubi od Armanija, a dobije u zadnjem kolu Efes, a Panionios dobije Armanija stvorio bi se krug od cak 4 ekipe sa skorom 4:6. Jednostavniji slucaj je da Armani dobije u Atini i ide dalje sa 5:5, onda bi na 4:6 ostali Efes i Partizan i dalje ide Partizan.
Sad u neznanju sta odlucuje u slucaju istog broja bodova vise od dvije ekipe cini mi se da je bitnije da Real ne izgubi od Efesa u zadnjem kolu nego sutra u Milanu.

sajber_kurajber

pre 15 godina

Posle utakmice u Grckoj, procitao sam na forumu komentar tipa "nema veze, proci ce oni kao Bamberg prosle godine". I prosli su, Bogu hvala. Pravda je zadovoljena.
Momcima svaka cast, cak i ako ne prodju dalje, jer sada je malo toga u nasim rukama.

Dipa

pre 15 godina

Pre utakmice bio bi prezadovoljan. Sada mi je zao sto nismo dali jos 4 zbog eventualnog trougla sa Milanom i Panioniusom.Sa zadovoljstvom kazem BRAVO MOMCI i sa zaljenjem "napred Real".

BaneNS

pre 15 godina

Napred Partizan! Svaka cast momci, pokazali ste karakter! Jedna zamerka Vujosevicu, navijaci nisu dosli na Vaskrs nego na Bozic. Srecan Bozic!

Zoki Poki

pre 15 godina

Najteze su one utakmice kada se misli da su unapred dobijene.NAPRED TRIFO!
(Nikola, 7. januar 2009 13:18)
Само напред. Како си навикао и до сада.
Шта ти је навика.

muva

pre 15 godina

Nazalost imam neopisivi osecaj da cemo da puknemo veceras
(KKP, 7. januar 2009 13:33)

Pa ako je KKP Košarkaški Klub Panionios, dobar ti je bio osecaj! :)

Carapan

pre 15 godina

Ako se po Bozicu godina poznaje onda nas sve ljubitelje crno-bele boje ocekuje srecna i bericetna 2009.!!!Srecan Bozic braco Srbi ma gde bili,a nasem PARTIZANU neka je srecno naredno kolo u EL!!!Bog cuva HRABRE!!!!

statista

pre 15 godina

Dakle Dule će i od ovog Veselog da napravi igrača. Priznajem teško ga je voleti ali ga se zaista mora poštovati. Kapa dole Dule

napred PARTIZAN

pre 15 godina

znaci real treba da dobije jednu od sledece dve utakmice.

iako ih ne volim moram ovo napisati NAPRED REAL

P.S. inace atmosfera u pioniru nikad gora, samo zbog ludnice iz dela prve cetvrine smo zasluzili prelaznu ocenu

miki

pre 15 godina

Ovo je pravi primer kako jedan klub sa skromnim finansijskim mogućnostima može da se nosi sa svim nedaćama koje su ga snašle. Samo dostojanstveno i bez gledanja u tuđe dvorište.

PS: Uzgred budi rečeno to tuđe dvorište država vidi kao svoje i svesrdeno im pomaže.

PS: Pa dokle više?

Матеја Кежман

pre 15 godina

Христос се роди!

Рутинска победа клуба који је давно постао инситуција.

Aguero KG

pre 15 godina

Posle ovakve pobede ostaje nam samo da se VESELImo!!! DEVOTION! A i šanse da ne prođemo dalje su praktično teoretske- obe pobede Armanija,pobeda Efesa u gostima i naš poraz. Samo jedno ime znam, PARTIZAN Beograd....

grunf

pre 15 godina

Bravo za momke i Duleta,bilo je bas VESELO veceras!!ali je steta sto Gurovic nije potpisao za Panionios,zamislite koja bi to festa bila...ps;setite se danasnje price o Vontigu,kao da je Veseli citao nase komentare!!

gepek je zakon

pre 15 godina

Kako se ovo navijanje razlikuje od one pozorisne atmosfere koju priredjuju vremeplovci!
Mali Jan ce biti cudo. Novi Dirk sigurno. To se vidi i iz aviona kad zadje u krivinu.

cici

pre 15 godina

Kakvi su grobari carevi, pa to nema nigde, mnogo je dobrar onaj fazon sa trubama!!! NUSKNVP!! I molio bih komentatora da ne prica nista dok grobari pevaju da volim crno-bele, jer ono stvarno treba da se vidi i cuje!!

dule car

pre 15 godina

Moram da kazem 2 stvari. Prvo, svi su primetili da Partizanove evroligashke utakmice nisu obichne utakmice vec spektakli. Drugo, Partizan vec zadnje 3 godine gaji jedan stil igre koji se potpuno razlikuje od svih ekipa NLB lige i od vecina ekipa Evrolige. Partizan igra atletsku kosharku, kad na utakmicama imate prosechno preko 35 skokova (od toga jedno 15 u napadu), kad na utakmicama imate toliko zakucavanja i kontranapada e takva kosharka daje rezultate. To je kosharka u NBA stilu medjutim Partizan osim shto ima dosta atletskih igracha (cela petorka svi preko 2 metra) ti igrachi su za razliku od NBA kolega da kazem pametni - tu svoju atletsku predispoziciju iskorishcavaju na pametan nachin tj pametnim razigravanjima i slichno. Shta reci nego to moze samo magichni Dule Vujosevic - pronashao Pekovica u Atlasu iz Novog Beograda, pronashao Veselog iz Slovana, pronashao Tripkovica, Kostu Perovica, Krstica itd. TO MOZE SAMO DULE VUJOSEVIC !

bobby

pre 15 godina

hristos se rodi-vaistinu se rodi-jan veselly,svaka cast momce uz dobar rad mozes biti novi gregor fucka,neverovatno sta ovaj covek u buducnosti moze da odigra

Nesa

pre 15 godina

Svaka cast Partizanu i Veselom na partiji.Ali mislim da je Vujosevic malo pretero danas .Prvo mislim da je sudjenje bilo uzuzetno korektno posle duzeg vremena za Partizan.Tehnicka greska na kraju poluvremena je opravdana ,ali veci problem je u tome sto je sudija pogodjen ....Bice neka novcana kazna ,sto Partizanu sada nikako neodgovara.A direktan krivac za to je Dule jer je on izazvao publiku da se tako ponasa ,trebalo bi da nauci da se ponasa na terenu ,veliki je trener u nasoj kosarci ,ali mu fali ponasanje .

Grobar do kraja

pre 15 godina

Mislim šta da kažem! Tako se to radi! Najlepši završetak Božića.
Pozdrav za najbolje navijače i najbolji tim na svetu!!!

JEDAN JE DULE VUJOSEVIC

pre 15 godina

"...znao je da sudbinu bitke ne odlucuju naredbe glavnokomandujuceg,ni mesto na kome stoje trupe,ni kolicina topova i izginulih ljudi,nego ONA NEDOSTIZNA SNAGA STO SE ZOVE DUH U VOJSCI,pa je motrio na tu snagu i njome upravljao koliko je to bilo u njegovoj vlasti".

delija

pre 15 godina

Svaka cast momci razbili su Grke i navijaci su bili super, delije bi trebale da se ogledaju na njih ako vole Zvezdu treba da napune halu a ne da bojkotuju, ali to nisu prave delije.

Tufo

pre 15 godina

Veseli pokazuje zasto je doveden:)))))))))))))
Slavko konacno hvata lopte pod kosevima:))))))0
Tripko treba da sutira samo preko igraca precizniji je tada:DDDDD
Lasme se polako vraca u formu:))))
Novica igra kao da ima 1000 ovakvih meceva:))))))
Jos samo da se vrati Milenko i to je to:))))
SAMO JEDNO IME ZNAM PARTIZAN BEOGRAD:)))))))))))

raaajt

pre 15 godina

Bilo je samo pitanje dana kada ce Veseli eksplodirati! Onakav bezobrazluk se vidja samo kod Ubice i nigde vise! Idemo CSKA, spremi ciste gace, znamo ko si, respekt do neba al nema sanse da ces nas dobiti!

Igro

pre 15 godina

Samo bih Najlepše zamolio navijače Žlezde da se ne javljaju i neka ne komentarišu NIŠTA! Ovo je naš dan i ne treba nam čak ni njihova podrška i reči hvale. Neka gldeaju svoja pacerska posla.

Besno Pile

pre 15 godina

Nazalost imam neopisivi osecaj da cemo da puknemo veceras
(KKP, 7. januar 2009 13:33)

Dobar ti osecaj.

Bravo majstori na odlicno odigranoj utakmici. A i Duletu.

Lanmi85

pre 15 godina

Ooo dal' su mogli brojevi da budu sitniji, al su sva sreca bili dobri :-)

Hehe...Dule se zahvalio zato sto su navijaci dosli za vaskrs, a u pravu je covek iak je + 23...

UGREJALO NAS PARTIZANOVO SUNCE

akcidroni

pre 15 godina

Jeste wideli kako je onaj italijan pocheo lepo da sudi kad je dobio po glawi???-Nadam se samo da nas zbog toga nece kazniti,stwarno bi bio bezobrazluk posle swega...

cici

pre 15 godina

Kakvi su grobari carevi, pa to nema nigde, mnogo je dobrar onaj fazon sa trubama!!! NUSKNVP!! I molio bih komentatora da ne prica nista dok grobari pevaju da volim crno-bele, jer ono stvarno treba da se vidi i cuje!!

mario

pre 15 godina

Bilo je to davno,
kad sam bio mali,
da volim Partizan
mnogi nisu znali.
Bilo je to davno,
jednog badnjeg dana,
rekoh samom sebi
volim Partizana.
Bilo je to davno,
jedno badnje veče.
Volećeš Partizan
meni tata reče.
Evo i dan danas
ja Partizan volim
i svakoga dana
za njega se molim.
Vujosević Dule
ka pobedi vodi,
živi, zdravi bili
i Hristos se rodi!

muva

pre 15 godina

Nazalost imam neopisivi osecaj da cemo da puknemo veceras
(KKP, 7. januar 2009 13:33)

Pa ako je KKP Košarkaški Klub Panionios, dobar ti je bio osecaj! :)

gepek je zakon

pre 15 godina

Kako se ovo navijanje razlikuje od one pozorisne atmosfere koju priredjuju vremeplovci!
Mali Jan ce biti cudo. Novi Dirk sigurno. To se vidi i iz aviona kad zadje u krivinu.

Igro

pre 15 godina

Samo bih Najlepše zamolio navijače Žlezde da se ne javljaju i neka ne komentarišu NIŠTA! Ovo je naš dan i ne treba nam čak ni njihova podrška i reči hvale. Neka gldeaju svoja pacerska posla.

dule car

pre 15 godina

Moram da kazem 2 stvari. Prvo, svi su primetili da Partizanove evroligashke utakmice nisu obichne utakmice vec spektakli. Drugo, Partizan vec zadnje 3 godine gaji jedan stil igre koji se potpuno razlikuje od svih ekipa NLB lige i od vecina ekipa Evrolige. Partizan igra atletsku kosharku, kad na utakmicama imate prosechno preko 35 skokova (od toga jedno 15 u napadu), kad na utakmicama imate toliko zakucavanja i kontranapada e takva kosharka daje rezultate. To je kosharka u NBA stilu medjutim Partizan osim shto ima dosta atletskih igracha (cela petorka svi preko 2 metra) ti igrachi su za razliku od NBA kolega da kazem pametni - tu svoju atletsku predispoziciju iskorishcavaju na pametan nachin tj pametnim razigravanjima i slichno. Shta reci nego to moze samo magichni Dule Vujosevic - pronashao Pekovica u Atlasu iz Novog Beograda, pronashao Veselog iz Slovana, pronashao Tripkovica, Kostu Perovica, Krstica itd. TO MOZE SAMO DULE VUJOSEVIC !

AleSU

pre 15 godina

Svi su bili odlicni ,a najvise Veseli,Lasme i publika .
Ako se ne varam tandem W (Veseli-Vranes) imao vise skokova od cele ekipe Panioniosa.
I da kojim cudom ne prodje Partizan dalje , ja im nemam sta zameriti !

Zorz Vea

pre 15 godina

Hristos se rodi! ! !

Prijatelji,braco,kumovi,ova utakmica i mnoge pre nje,kao i mnoge posle ako Bog da,su dokaz da u Srbiji postoje samo dve vrste kosarkasa:oni koji igraju za KK Partizan i oni koji bi voleli da igraju za KK Partizan! ! !

Utakmica za pamcenje,serija 28:2 u I cetvrtini,neopisivo,pobeda od 20+ razlike uz oprostivo veliki broj promasenih slobodnjaka,skok za kosarkaske skole,ekipa kao porodica,igra timska,nema pojedinca(to mi se najvise i svidja u KKP),publika za naslovne stranice i pobeda na Bozic! ! !Zeleo bih samo da napomenem jedan vrlo bitan detalj:DV se na kraju poluvremena buni zbog sudijske odluke,dobija tehnicku,dva bacanja za goste i lopta sa strane.Ovo je dokaz da bi se DV pobunio i 10 sekundi pred kraj utakmice,neresen rezultat,uz mogucnost da dobije tehnicku gresku,jer on toliko veruje svojim kosarkasima da to treba da imponuje svima,od ljudi koji se bave kosarkom,pa sve do obicnih simpatizera.Trener Trifunovic kada je njegova ekipa pocela da hvata zalet za stizanje prednosti nije ucinio pritisak na sudije,a krupan plan je pokazao da se nije slozio sa sudijskom odlukom? ? ?Zbog ovoga i milion drugih razloga,jos od embriona volim Partizan! ! !

Zivela Srbija i njena predivna kosarka na celu sa KK Partizanom

Aguero KG

pre 15 godina

Posle ovakve pobede ostaje nam samo da se VESELImo!!! DEVOTION! A i šanse da ne prođemo dalje su praktično teoretske- obe pobede Armanija,pobeda Efesa u gostima i naš poraz. Samo jedno ime znam, PARTIZAN Beograd....

Tufo

pre 15 godina

Veseli pokazuje zasto je doveden:)))))))))))))
Slavko konacno hvata lopte pod kosevima:))))))0
Tripko treba da sutira samo preko igraca precizniji je tada:DDDDD
Lasme se polako vraca u formu:))))
Novica igra kao da ima 1000 ovakvih meceva:))))))
Jos samo da se vrati Milenko i to je to:))))
SAMO JEDNO IME ZNAM PARTIZAN BEOGRAD:)))))))))))

Besno Pile

pre 15 godina

Nazalost imam neopisivi osecaj da cemo da puknemo veceras
(KKP, 7. januar 2009 13:33)

Dobar ti osecaj.

Bravo majstori na odlicno odigranoj utakmici. A i Duletu.

akcidroni

pre 15 godina

Jeste wideli kako je onaj italijan pocheo lepo da sudi kad je dobio po glawi???-Nadam se samo da nas zbog toga nece kazniti,stwarno bi bio bezobrazluk posle swega...

JEDAN JE DULE VUJOSEVIC

pre 15 godina

"...znao je da sudbinu bitke ne odlucuju naredbe glavnokomandujuceg,ni mesto na kome stoje trupe,ni kolicina topova i izginulih ljudi,nego ONA NEDOSTIZNA SNAGA STO SE ZOVE DUH U VOJSCI,pa je motrio na tu snagu i njome upravljao koliko je to bilo u njegovoj vlasti".

grunf

pre 15 godina

Bravo za momke i Duleta,bilo je bas VESELO veceras!!ali je steta sto Gurovic nije potpisao za Panionios,zamislite koja bi to festa bila...ps;setite se danasnje price o Vontigu,kao da je Veseli citao nase komentare!!

Nesa

pre 15 godina

Svaka cast Partizanu i Veselom na partiji.Ali mislim da je Vujosevic malo pretero danas .Prvo mislim da je sudjenje bilo uzuzetno korektno posle duzeg vremena za Partizan.Tehnicka greska na kraju poluvremena je opravdana ,ali veci problem je u tome sto je sudija pogodjen ....Bice neka novcana kazna ,sto Partizanu sada nikako neodgovara.A direktan krivac za to je Dule jer je on izazvao publiku da se tako ponasa ,trebalo bi da nauci da se ponasa na terenu ,veliki je trener u nasoj kosarci ,ali mu fali ponasanje .

bobby

pre 15 godina

hristos se rodi-vaistinu se rodi-jan veselly,svaka cast momce uz dobar rad mozes biti novi gregor fucka,neverovatno sta ovaj covek u buducnosti moze da odigra

Čavo ledeni

pre 15 godina

jedan simpatican dogadjaj pred spektakl koji nas ocekuje sutra...
(kompleksas vise vrednosti, 6. januar 2009 22:12)


ovo je bio pravi komentar na pobedu zvezde juče...

Zoki Poki

pre 15 godina

Najteze su one utakmice kada se misli da su unapred dobijene.NAPRED TRIFO!
(Nikola, 7. januar 2009 13:18)
Само напред. Како си навикао и до сада.
Шта ти је навика.

Матеја Кежман

pre 15 godina

Христос се роди!

Рутинска победа клуба који је давно постао инситуција.

hit hit hit

pre 15 godina

Kad te nema bolje da se nisam ni probudila ,nema mesta na jastuku koje nisam ljubila!!!

Grci marš kući vi ste svoj božić proslavili,ko vas šiša!

statista

pre 15 godina

Dakle Dule će i od ovog Veselog da napravi igrača. Priznajem teško ga je voleti ali ga se zaista mora poštovati. Kapa dole Dule

Čavo ledeni

pre 15 godina

Neka oni budu srećni zato što nisu završili kao Bamberg....

VESELY respect!!!
Lazme,Božić,Tripko bravo...
a bravo i svi ostali...

uz malo sreće do trećeg mesta....

PARTIZAN 4ever

Plikuscht

pre 15 godina

kad Dule kaze da je vaskrs onda je vaskrs
(hayabusa, 7. januar 2009 22:53)

ne valja toliko psovati na "Vaskrs" :)
(hvala publici sto je dosla u ovolikom broju na vaskrs, 7. januar 2009 22:55)

Arghhhhh ... :)))

I vi ste primetili?
Umro sam od smeha kad sam ga cuo da spominje 'vaskrs' u tunelu dok je davao izjavu. Kralj!

Ali vrh je:
"Ovu pobedu posvećujemo našem 'sponzoru' Marfin banci, koja je takođe iz Grčke", dodao je Vujošević.

:)))

Baxuz

pre 15 godina

Dule je rekao da se igralo na Vaskrs...
`Na hitnoj sednici Svetog Sinoda,doneta je jednoglasna odluka da Vaskrs ove godine nenadano pada sedmog januara.`

Dule je jos jednom pokazao moc.
Dule pomera datume...

Ne zamerite...

Dizbo

pre 15 godina

Svaka cast za sjajnu igru u predivnoj atmosferi,e sada je zaista realan top 16,dobijamo sjajnog igraca JANA VESELOG,momak ima fenomenalne predispozicije,alal vera...VOLIM GA KO OKA DVA...

raaajt

pre 15 godina

Bilo je samo pitanje dana kada ce Veseli eksplodirati! Onakav bezobrazluk se vidja samo kod Ubice i nigde vise! Idemo CSKA, spremi ciste gace, znamo ko si, respekt do neba al nema sanse da ces nas dobiti!

Gagi

pre 15 godina

Hvala Ti Vesely sto si nam ulepsao Bozic i velikom magu koji uvek uspe da me nasmeje : "Hvala svim ljudima koji su dosli na Vaskrs da nas podrze"!-) Dule kralj!!!

miki

pre 15 godina

Ovo je pravi primer kako jedan klub sa skromnim finansijskim mogućnostima može da se nosi sa svim nedaćama koje su ga snašle. Samo dostojanstveno i bez gledanja u tuđe dvorište.

PS: Uzgred budi rečeno to tuđe dvorište država vidi kao svoje i svesrdeno im pomaže.

PS: Pa dokle više?

sajber_kurajber

pre 15 godina

Posle utakmice u Grckoj, procitao sam na forumu komentar tipa "nema veze, proci ce oni kao Bamberg prosle godine". I prosli su, Bogu hvala. Pravda je zadovoljena.
Momcima svaka cast, cak i ako ne prodju dalje, jer sada je malo toga u nasim rukama.

Makaveli

pre 15 godina

Nismo ih deklasirali - zgazili smo ih.
Vidim ima puno "musavih" koji uporno stiskaju "Nepreporuceno" na najlepse grobarske komentare. Jadni li ste vi. Bezite da se borite sa evropskim velesilama tipa Gmunden i Sarleroa. Smehota, grehota.

Kakav grobarski Bozic!

KKP

pre 15 godina

Svaka cast, majstori! Lavovska igra i pobeda. Svi su bili neverovatni, ne bih nikoga da izdvajam (ipak car Veseli je bio fantastican)! Top 16 je sad skoro 99% siguran! Bravo! I da se razumemo, onaj KKP sto je napisao da ima osecaj da cemo da puknemo, to je neki lik koji krade nick. Ja s tem nemam nista! Pozdrav Grobari Srecan Bozic! Sad treba da slavimo! Kao Grobari s trubacima!

Параноја

pre 15 godina

Свака част момцима и Хомеру, који је доказао да сваке године сјајно успева да са скромним средствима направи добар скаутинг и доведе најперспективније клинце из региона (сада већ и шире, Весели),
Надам се да нека "завереничка кухиња" и крупни капитал неће у последњем колу сервирати неку брљотину (победа Ефеса у Мадриду), те да ће стићи сатисфакција за оне несрећне поразе у виду пласмана у Топ 16. Момци и најбоља публика на свету су то заслужили!!!
ИДЕМО ДАЉЕ!!!

nikola

pre 15 godina

Deklasirao pomocu sudija i uz pritisak Vujosevica i publike. Zato sve gubi u gostima.
(Velja, 7. januar 2009 22:58)

Mi u gostima sa pritiskom navijaca i sudija gubimo sa poenom razlike od evropskih giganta.
Samo nemojte za sudije nista da pricate posle svih kradja koje smo doziveli ove sezone. Sbog sudijskih odluka i jesmo u ovoj situaciji da se borimo za prolaz a ne za 1. ili 2. mesto u grupi.

A i sta ste vi na TV-u mogle da vidite-oni faulovi u napadu? Pa po cemu nisu, jel je bio neki usporeni snimak pa da se vidi? Ovih 23 razlike nemogu da naprave sudije, a cak i da mogu , i to je malo posle svih kradja ove sezone.

Lanmi85

pre 15 godina

Ooo dal' su mogli brojevi da budu sitniji, al su sva sreca bili dobri :-)

Hehe...Dule se zahvalio zato sto su navijaci dosli za vaskrs, a u pravu je covek iak je + 23...

UGREJALO NAS PARTIZANOVO SUNCE

grobar

pre 15 godina

u fudbalu general mo,a u kosarci jan,a i ovaj raicevic brate prvo u zvezdi,a onda u panionis,ne zna se ko je losiji.
PARTIZAN OLE;OLE;OLE

Mrshke

pre 15 godina

Kakva rezija, kakva rezija, pa ovo nema ni u holivudu. Kakav spilberg, kakav tarantino, jedan je DULE. Skoro se nisamo obradovao nekoj utakmici kao ovoj. Svi su bili EXTRA
P.S. Diga' su onija komsije kojima smo "najslabija skupina u evroligi"?

Grobar do kraja

pre 15 godina

Mislim šta da kažem! Tako se to radi! Najlepši završetak Božića.
Pozdrav za najbolje navijače i najbolji tim na svetu!!!

Wikac

pre 15 godina

To CAREVI! Pobedili ste i naduvane Grke i sudije.Sudije su za svaku osudu. Pokazalo se da moramo naprosto da razbijemo protivnika ogromnom razlikom inače bi nam vrlo lako sudije u zvarsnici oduzele pobedu sa potrebnom razlikom. Svaka Vam čast crno-beli igrači. Tako se bori za crno-bele boje, za Srbiju. Pozdrav svim navijačima koji su bili prisutni na tribinama i navijali za desetku.
Wikac Beočin.

Bojanc

pre 15 godina

Cestitke na pobedi igracima i strucnom stabu, kao i navijacima koji su po ko zna koji put pokazali kako se navija i voli svoj klub.
Moram da napomenem da komentator RTS-a treba da se dozove pameti i da kada 7000 grla peva himnu pre pocetka utakmice bi trebao da cuti i pusti ljude koji gledaju preko tv da uzivaju u tome, jer ako A.Stojanovic moze da cuti i slusa kako ceo Enfild peva 'you never walk alone', onda bi i Denda mogao da to uradi.
Konacno je Partizan otvorio utakmicu onako kako svi zelimo, odbrana je pokazala da je najjaci deo tima i da se obistinjuju reci koje je jedan veliki poznavalac kosarke rekao, a to je da ce Partizan igrati 'najbesniju' odbranu u Evropi ove sezone i da ce retko koja ekipa moci da ima da vise od 75 poena na utakmici. Brdo skokova, blokada, kontranapada i asistencija je tpravo ono sto Partizan treba da radi i to je sinoc odradio maestralno. Dopada mi se jako cinjenica da izgleda da jos svi igraci nisu dostigli vrhunsku formu sto se tice ove sezone, sto znaci da ce biti jos bolje...
Akcija Milenka Tepica 'coast to coast' sa zakucavanjem je pravi primer kako se treba odgovoriti na presing po celom terenu, tako da polako dobijamo igru protiv svake odbrane kojom protivnik pokusa da nas zaustavi, sto uz 'atletsku' odbranu kakvu igramo moze da znaci samo jedno-ova sezona moze biti bolja nego prosla...
Svaku utakmicu iskoci neki drugi igrac koji povuce ekipu svojom nadahnutoscu i to me veoma raduje, jer se nikad nezna od koga preti opasnost...
Pozdrav za sve Grobare i naravno: 'OVU POBEDU POSVECUJEMO MARFIN BANCI'...

nemanja

pre 15 godina

Partizan u NLB ligi prima prosecno 67 poena po mecu, a u evroligi 69,33 poena po mecu.

Paklena odbrana u reziji Duleta Vujosevica!!!

pfc fan

pre 15 godina

sve osim 2. cetvrtine je bilo odlicno,publika vrh a sto se tice panioniosa ako oni prodju u top 16 pa mi trebamo makar na finalfour

deki

pre 15 godina

Možete da kritikujete upravu tipa gde su pare od ovog, onog itd...ali mora i da se prizna da se sa ovim momcima radi odlično i pre svega svi su vaspitani kao pravi spartanci...već 7 godina čekam utakmice eurolige kao pravi praznik košarke i to zadovolstvo koje nam pruza nas voljeni klub se ne može platiti nikakvim novcem...i kad sam već kod novca dajte taj račun pa koliko ko može neka uplati za ovaj nas PARTIZAN...Pozdrav za sve Grobare i ljubitelje košarke
HRISTOS SE RODI!

misa tumbas

pre 15 godina

kakvi paradoksi.pevale se NOR pesme-arije..pa shosana pa brenina yugoslavija..pa onda partizani pevaju cetnicke pritom igraju protiv gckog tima gde ima 1 grk....zbrka
(m, 7. januar 2009 23:38)

prijatelju muzicki strucnjace,
da li bi nam vi mogli preporuciti sta i kako pevati kako bi izasli, po vama, iz paradoksalnih situacija.

mislim da je jedna pesma uz trubace bila namenjena upravo vama, koju niste pomenuli u svom komentaru:
NUSKNVP

napred PARTIZAN

pre 15 godina

znaci real treba da dobije jednu od sledece dve utakmice.

iako ih ne volim moram ovo napisati NAPRED REAL

P.S. inace atmosfera u pioniru nikad gora, samo zbog ludnice iz dela prve cetvrine smo zasluzili prelaznu ocenu

Dipa

pre 15 godina

Pre utakmice bio bi prezadovoljan. Sada mi je zao sto nismo dali jos 4 zbog eventualnog trougla sa Milanom i Panioniusom.Sa zadovoljstvom kazem BRAVO MOMCI i sa zaljenjem "napred Real".

Miloš

pre 15 godina

Za tekmu stvarno nemam nista da kazem sto vec neko drugi nije rekao,sve najbolje o svim igracima i naravno Duletu i ostalim clanovima strucnog staba. Zanima me samo,koji je "genije" pogodio sudiju??? pa zar sad trebaju da nas kazne novcano ili jos gore sa praznim tribinama naredne tekme...? Jos nema ni razloga da se tako nesto radi,kao prvo vodimo ih(u tom trenutku +11)ali inace videla se ogromna razlika,koja je na kraju i bila realna +23,a kao drugo nije ni lepo u svakom slucaju. sad treba da ocekujemo odluku da vidimo sta ce se desiti:(

Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 15 godina

Cestitke na pobedi igracima i strucnom stabu, kao i navijacima koji su po ko zna koji put pokazali kako se navija i voli svoj klub.
Moram da napomenem da komentator RTS-a treba da se dozove pameti i da kada 7000 grla peva himnu pre pocetka utakmice bi trebao da cuti i pusti ljude koji gledaju preko tv da uzivaju u tome, jer ako A.Stojanovic moze da cuti i slusa kako ceo Enfild peva 'you never walk alone', onda bi i Denda mogao da to uradi.
Konacno je Partizan otvorio utakmicu onako kako svi zelimo, odbrana je pokazala da je najjaci deo tima i da se obistinjuju reci koje je jedan veliki poznavalac kosarke rekao, a to je da ce Partizan igrati 'najbesniju' odbranu u Evropi ove sezone i da ce retko koja ekipa moci da ima da vise od 75 poena na utakmici. Brdo skokova, blokada, kontranapada i asistencija je tpravo ono sto Partizan treba da radi i to je sinoc odradio maestralno. Dopada mi se jako cinjenica da izgleda da jos svi igraci nisu dostigli vrhunsku formu sto se tice ove sezone, sto znaci da ce biti jos bolje...
Akcija Milenka Tepica 'coast to coast' sa zakucavanjem je pravi primer kako se treba odgovoriti na presing po celom terenu, tako da polako dobijamo igru protiv svake odbrane kojom protivnik pokusa da nas zaustavi, sto uz 'atletsku' odbranu kakvu igramo moze da znaci samo jedno-ova sezona moze biti bolja nego prosla...
Svaku utakmicu iskoci neki drugi igrac koji povuce ekipu svojom nadahnutoscu i to me veoma raduje, jer se nikad nezna od koga preti opasnost...
Pozdrav za sve Grobare i naravno: 'OVU POBEDU POSVECUJEMO MARFIN BANCI'...
(Bojanc, 8. januar 2009 11:15)
Opasan ti je komentar,majstore! Slazem se u potpunosti i hteo sam da posaljem nesto slicno,ali uvek me mrzi da toliko pisem. Odusevljen sam i ja tom Partizanovom,bolje reci Duletovom odbranom. Pomislite samo kako je navijacima C.Zv. kad gledaje nase meceve(a gledaju) i citaju ovakve komentare(a citaju)?!
PARTIZANE PREGAZI IH SVE!!!!!!

Sasa The Grobar

pre 15 godina

'Aj ko baci novchic na teren da umre keva!!!!!!!!!
(Gloogoch, 8. januar 2009 03:42)

Pa zar to da se pozeli nekome? Na Bozic? I ja bih rado isutirao onog ko baca novcic na teren, ali ovo sto si napisao!? Sram te bilo, nevaspitani stvore...

ct23

pre 15 godina

secam se posle utakmice u Grckoj neko je napisao komentar tipa "sta nas briga za onu poslednju trojku i kos razliku kad ce u Pioniru proci kao Bamberg..." svaka mu cast!

DINASTIJA!!!!

pre 15 godina

kakvi paradoksi.pevale se NOR pesme-arije..pa shosana pa brenina yugoslavija..pa onda partizani pevaju cetnicke pritom igraju protiv gckog tima gde ima 1 grk....zbrka
(m, 7. januar 2009 23:38)

a zašto si toliko opterećen ?

pa ni u gmudenu ne igraju....ustvari ja ni ne znam odakle je gmunden.....

delija

pre 15 godina

Svaka cast momci razbili su Grke i navijaci su bili super, delije bi trebale da se ogledaju na njih ako vole Zvezdu treba da napune halu a ne da bojkotuju, ali to nisu prave delije.

Sami

pre 15 godina

Jedan Narod - Srbi
Jednini Pravi Navijachi - Grobari
Jedana Zemlja - Srbija
Jedan tim - Partizan

MIR BOZHJI HRISTOS SE RODI
(miloshKG_woli_PFC, 7. januar 2009 22:56)

a jedan trener DUSKO VUJOSEVIC

Предраг Ђелевски

pre 15 godina

Показали смо да смо заслужили пролазак у топ 16.
Данас сам и ја био у Пијониру и било је фантастичан осећај бодрити тим са трубачима! =)
Надам се проласку даље!
Поздрав свим гробарима!

kustodian

pre 15 godina

Lep poklon za Bozic.
Razlika bi bila jos veca da Tepicu Zoroski nije rascepao usnu.

U svakom slucaju, svaka cast momci i Hristos se rodi.

m

pre 15 godina

kakvi paradoksi.pevale se NOR pesme-arije..pa shosana pa brenina yugoslavija..pa onda partizani pevaju cetnicke pritom igraju protiv gckog tima gde ima 1 grk....zbrka

Milos1976

pre 15 godina

Slobodane Stankovicu,
Bas mi je zao sto si prvo morao da iscitas vest o demoliranju Grka da bi dosao ovde da pokusas da izlecis komplekse i bes sto i pored svih predvidjanja i zelja vas nesretnih navijaca CZ morate da nas gledate kako cuvamo svoje mesto u drustvu najboljih evropskih ekipa.Pa kako te nije sramota da se javljas i da pricas takve nebuloze?!Sta je lose da ocekujemo povoljan rezultat u utakmici nasih rivala?Ako bi mogao da napregnes to malo mozga mogao bi da se postidis tih reci da "vecito ocekujemo da neko drugi uradi nesto za nas"...Pa,ako se sve poklopi opet imas situaciju da smo ZASLUZENO prosli dalje jer cemo imati bolji skor od konkurenata..Ako mislis na Armani i njih bismo na neutralnom terenu tukli 8 od 10 puta..O cemu bre bulaznis nesreco?!Ma sta se ja zamlacujem sa gubitnicima...

Baki

pre 15 godina

"za prolaz dalje 'crno-belima' je dovoljno da Armani Džins u četvrtak izgubi od Reala u Milanu ili da Efes u poslednjoj rundi izgubi od Reala u Madridu"

Molio bih B92 da ispravi ovu dezinformaciju!

Ako Milano izgubi od Reala a pobedi Panioniosa, pritom Efes pobedi,a Partizan izgubi u poslednjem kolu, u tom slucaju bi Milano i Partizan imali skor 4-6 ali bolji medjusobni rezultat ima Milano, dok Efes sa 5-5 ne bi bio u krugu!!!

djole

pre 15 godina

Sjajni PARTIZAN i naravno sjajni navicaci...Samo napred u TOP 16... Na svetu nista vece ne moze da postoji nego sto je nasa ljubav prema crno beloj boji...Ljubav prema klubu ne moze da prestane dok zivim pricacu o njemu VOLIM TE PARTIZANE...

BaneNS

pre 15 godina

Napred Partizan! Svaka cast momci, pokazali ste karakter! Jedna zamerka Vujosevicu, navijaci nisu dosli na Vaskrs nego na Bozic. Srecan Bozic!

Analog

pre 15 godina

Kada procitate komentare nekih od navijaca drage nam komsinice, kao recimo osobe koja se potpisuje kao Slobodan Stankovic, tada shvatite da ce ove (kao i puno prethodnih, a siguran sam i puno buducih) sezona njihova jedina, prava, iskrena sreca i radost biti kada Partizan ne udje u Top 16. Starsno je to kada ne mozete da pronadjete radost u uspesima svoga kluba, ali da probam i to da razumem, mora da je izuzetno frustrirajuce kada ste svesni da "oni Grobari" i da ispadnu iz Evrolige, i da ne osvoje domaci kup, i da ne osvoje domace prvenstvo i da ne osvoje guma ligu, opet ce sledece sezone igrati Evroligu. Stvarno je tesko biti navijac Zvezde u poslednjih 20 godina i nastavlja se...

ANTI ROM

pre 15 godina

Ja mislim da jedan mrav moze vise da skoci od slavka..
(kiki, 7. januar 2009 22:55) Vranjes nije skakao ali je imao vise od 10sk , kako je to moguce kiki???????? Ovo veceras je bilo Fenomenomenalno, sve cestitke svim ljudima koji su bili veceras u pioniru!!!Real ce morati da dobije jednu od preostale dve njegove utakmice! ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA!!!

Pop

pre 15 godina

Ukoliko Real sutra pobedi, fakticki je sve gotovo. Efes nece imati neki motiv jer je u trouglu Partizan,Efes, Panionios drugi a u trouglu Partizan, Efes, Milano prvi. Cak i u slucaju pobede Partizana Efes je u medjusobnom skoru bolji od Milana i Panioniosa.

Milan Petrovic

pre 15 godina

Daaa!Ovo je bila timska pobeda, cak i bez novice, bez cede, mozda i tepica,novi klinci ipak ulivaju nadu za buduce vreme iako smo mozda sumnjali. Samo je trifketova faca na kraju mogla objasniti sa cim su se soucili ove veceri.BANDIERRA ROSSA

Carapan

pre 15 godina

Ako se po Bozicu godina poznaje onda nas sve ljubitelje crno-bele boje ocekuje srecna i bericetna 2009.!!!Srecan Bozic braco Srbi ma gde bili,a nasem PARTIZANU neka je srecno naredno kolo u EL!!!Bog cuva HRABRE!!!!

Obozavateljka Urosa Tripkovica....:-)

pre 15 godina

Svaka cast Partizanu!!! Inace ja navijam za Zvezdu, tj.VUKASINA BRAJICA, SONJU BAKIC, DANIJELA PAVLOVICA, NIKOLU PAUNOVICA, ALEKSANDRA BELOVA... NIKOLU SARICA...!!!:-)))))
Eto, cisto da se zna...;-))))
Urose, volim i tebe.

iskusni

pre 15 godina

Izvojevali smo veliku pobedu i sada moramo da ocekujemo ostale rezultate, a mogli smo sa malo vise srece da obezbedimo prolaz. Mlada je i neiskusna ekipa ali ih se svi plase. Verujem u Ovaj veliki dan, rodjenje Isusa Hrista, i otici cemo u TOP 16. MIR BOZIJI, HRISTOS SE RODI

Ivan Manjez

pre 15 godina

Nadam se da je Veseli potpisao bar dve godine jer ako ovako nastavi da igra Partizan ce biti favorit za titulu sledece godine . Nadjite mu neku opasnu cicu ili tako neshto . Decko je fenomen .

Dushko ne moze covek previshe da ti zameri ali jel bi mogao da zamenish p.... ti materina
u neshto tipa idi u pershun deca gledaju Partizan...

GrobarBL

pre 15 godina

Partizan je "odradio" svoje, nedostaje ta jedna pobjeda u gostima (tri puta smo stali na -1 u cetiri gostovanja) pa da slavimo jos veceras. Ali, realne sanse jos postoje i ako utakmicu u Moskvi drzimo za vec izgubljenu, a cini mi se da "kljuc igre" drzi Real. U slucaju oba poraza Reala u naredne dvije utakmice, Efes ide dalje sa 5:5, potom ako Armani dobije u Atini ispadaju Partizan i Panionios, ali ako dobije Panionios onda su tri ekipe na skoru od 4:6 i sta se onda gleda u "krugu" od te tri ekipe, bolja ukupna kos razlika ili bodovni saldo ostvaren u medjusobnim susretima tih ekipa?? Takodje, ako Real sutra izgubi od Armanija, a dobije u zadnjem kolu Efes, a Panionios dobije Armanija stvorio bi se krug od cak 4 ekipe sa skorom 4:6. Jednostavniji slucaj je da Armani dobije u Atini i ide dalje sa 5:5, onda bi na 4:6 ostali Efes i Partizan i dalje ide Partizan.
Sad u neznanju sta odlucuje u slucaju istog broja bodova vise od dvije ekipe cini mi se da je bitnije da Real ne izgubi od Efesa u zadnjem kolu nego sutra u Milanu.

Zlatanko Repcic

pre 15 godina

Pogodis sudiju novcicem u glavu i on onda sudi protivniku 4 uzastopne licne u napadu kad se raezultat lomi.
gde sam nadjoste ovog Veselog mamicu Vam grobarsku!!!

misa

pre 15 godina

Ja sam DELIJA,ali odajem priznanje Partizanu za velicanstvenu pobedu koja je i pobeda srpske kosarke.To je dokaz da nasa kosarka nije umrla a i nece!Nadam se da cemo i mi i vi dogurati daleko ove godine u Evropi.

sasa mihajlovic

pre 15 godina

ako dule kaze da je vaskrs onda je partitan vaskrsno 1991. zato bez razmisljanja osvajamo sve.
zgazili smo i panionis i real, zgazicemo cska.sretan bozoc svim srbima - grobarima i zato buda srbin - navijaj za partizan. sa navijacima do titule....partizan............

PFC

pre 15 godina

Lepo svuci ovo ako Efes izgubi u Madridu sigurno prolazimo. Ali ako Efes pobedi (sto nije nemoguce) i pritom i Armani pobedi Panionios u zadnjem kolu bez obzira sta sutra uradi (sto takodje nije nemoguce, a Panionios pitanje koliko ce imati motivaciju pogotovu ako im krene lose tokom utakmice jer mora da dobiju kolko sam izracunao sa 17, 18 minimum, tako nesto), mi smo pukli. Naravno jedino da pobedimo CSK.

Cak i u krugu sa Panioniosom i Armanijem mozemo da ispadnemo, ako ih grci dobiju do 4 razlike ili tamo preko 17. Eto da smo malo zapnuli pred kraj, i da nismo glupo gubili lopte tokom cele utakmice (narocito u kontranapadima), ta opcija bi otpala. Mada je dobro i ovako.

Ali ovaj Vujosevic nikako da nauci.Ljudi dva puta naprave gresku pa treci put paze a on 7 godina u Partizanu na svakoj utakmici pravi tehnicku,aman vise...
Ali vidim svi ga sada hvalite a posle Armanija ste ga pljuvali samo tako.Pa dobro srpska posla.

Момо

pre 15 godina

Трифуновић је, као прави звездаш, најискреније честитао Дулету на победи Партизана. То што је направио онако киселу фацу не значи то што ви мислите (можда је прогутао жабу, ко зна?)

nislija

pre 15 godina

Po tvom komentaru sledi da bi Parizan bio out. Jer ako Efes ima 5-5 a Armani i Partizan 4-6 onda je Partizan out sto bi i najpravednije bilo
(Armani, 8. januar 2009 16:27)

Samo kazi jedan argument po kome bi najpravednije bilo da Partizan ispadne.Pa i da navijam za Zvezdu nebi mogo posle svega,posle onih nesrecnih poraza od po poen razlike od Evropskih giganata, posle onih velicanstvenih pobeda protiv tih istih, posle sudijskih kradja... tako nesto da kazem. To bi bila tragedija Evrolige da Partizan ispadne!

belipfc

pre 15 godina

Bilo je to davno kad sam bio mali, da Volim PARTIZAN mnogi nisu znali. Bilo je to davno jednog BADNJEG DANA rekoh samom sebi VOLIM PARTIZANA. Bilo je to davno, jedno BADNJE VECE, voleces PARTIZAN meni ISUS rece. Evo i dan-danas Ja PARTIZAN VOLIM i svakoga dana za njega se molim! zato ljudi znajte da je ON u modi, zivi, zdravi bili i HRISTOS SE RODI!!!!

partizan hella pionir

pre 15 godina

Pa naravnooooo pa toooooo pa tooooo pa ajmoooooooooo....konacno ste naucili OOO PAOKARAAA EXO TRELAA...ali trubaci...nema smisla nikakvog!!!Navijanje za 3 na 4!!!

Packy

pre 15 godina

Možda je bolje da Armani sutra pobedi Real, jer ako Real pobedi, Armani je i dalje u igri, s tim što bi onda Real odigrao protiv Efesa poslednju utakmicu bez rezultatskog opterećenja (bili bi sigurno drugi i sigurno bi izgubili od Efesa), ali bi u slučaju poraza se i njima ozbiljno uzdrmao put ka top 16 i morali bi dobiti Efes (a Partizanu ta pobeda donosi siguran prolaz bez obzira na sve ostalo). Takođe garantujem da će Armani pobediti Panionios u Grčkoj jer su Grci već otpisani. U tom (najgorem) slučaju bi Efes Pilsen pobegao za jednu pobedu, dok bi Armani bio četvrti zbog boljeg međusobnog odnosa sa Partizanom. Zato sutra napred Armani.

dime

pre 15 godina

au...au..braco,slatka..
kao sto je bilo,uvek bice,pravda Boga,stize,i sve se vrti u krug...ovo doje ko melem na ranu,za sve one,nepravde od pola kosa..
VOLIM PARTIZAN VISE NEGO ,LEBA D AJEDEM!!!
SVAKA CAT MOMCIMA
VELIKI PZODRAV IZ DIJASPORE

Paki

pre 15 godina

Navijačima ide bar 10 razlike a Grčka banka treba da se postidi što želi da bankrotuje ovakav tim.Trifke standardan,mogao je da bar pokaže svojim učenicima gde se nalazi koš!!

sasa mihajlovic

pre 15 godina

PARTIZAN80 57PANIONIS.MIISLIM ONO;STA VISE RECI NEGO KO JE NAJBOLJI.UROS;LASME;TEPIC;VESELI I VELICKIVIC dream team.........

NenadGROBAR

pre 15 godina

Samo napred tako se igra sa jacom odbranom i pocetnim pristupom pobeda nemoze nikako izostati sto se tice izjava od strane navijaca zlezde ociglednosi zaboravio poraze od Cibone ,Hemofarma,Sarloa a sada cete izgubiti i od Olimpije i nama pricate nesto kako mi nemozemo da dobijemo nikoga na srani daj nemoj biti smesan mi dobijamo za razliku vas sve sto mozemo dok vi jedva dobijete prema tome ne javljase uopste.Partizan sampion.

slobodan stankovic

pre 15 godina

I opet cu da napisem Forza Aramani. Vecito ocekujete da neko nesto uradi za vas. Ni jednu utakmicu na strani niste dobili i posle reci zasluzeno medju 16. U krajnjoj liniji taj Armani je dobio CSKA i veceras ce Real i zasluzeno medju 16 a vi se nadajte da mozete da u Moskvi dobijete CSKA

NUSKNVP

pre 15 godina

da li sam ja to cuo sredinom poslednje cetvrtine pesmu POSMRTNI MARS!!!!????GROBARI VI STE LUDI!!!!
(milemen, 8. januar 2009 13:26)


nemoj se cuditi, to je bilo live izvodjenje hita NUSKNVP kojeg imas na adresi: http://www.youtube.com/watch?v=Xa2Lu3eTPKw

Navijač PARTIZANA iz Vukovara

pre 15 godina

Pozdrav svim grobarima!
Da li zna neko jer ima negde na internetu snimak jučerašnje utakmice Partizan-Panionios ?
VOLIM GA KO OKA DVA!

nemanja87

pre 15 godina

Kao navijac Zvezde pokusacu da iskomentarisem objektivno Partizan ove sezone.
Prvo sto hocu da kazem da je Partizan zasluzio da ode dalje jer je kao ekipa daleko bolji od Panioniosa i Efesa.
Druga stvar koja me jako nervira kod nas Srba je to sto kad nas sudije ostete zvonimo na sva zvona ali kad je suprotno sve je super.Na primer na ovoj utakmici se Panioniosu sudilo ko prosle godine Partizanu u Vitoriji.
Treca stvar koju hocu da kazem je da je Panionios ekipa koja tesko da bi prosla neku grupu i u Evro kupu jer su to sve prosecni i ispod prosecni igraci koji su totalno napadacki limitirani.Verujte mi da je Sarloa dosta bolja ekipa od Panioniosa.
Cetvrta stvar koja mi je skroz glupa je to potenciranje publike i navijanja posle svake utakmice.Grobari su stvarno najbolja kosarkaska publika u Evropi ali verujte mi da nije Evrolige i rezultata ne bi bilo ni punog Pionira.Grobari su verovatno najbolji dvoranski navijaci ali kada se to prenese na stadion dolazimo do situacije gde su fudbal i rezultati tuzni i gde se vidi prava slika Grobara.Poslednjih 20 godina Delije su postavile neke standarde sto se tice navijanja na stadionima ,pocev od koreografija,gostovanja,navijanja,organizovanosti,kreativnosti i grobari su kilometrima daleko od toga.Kad ti sa 10-15 bodova manje imas vecu posetu na severu nego na jugu onda ti to sve govori.

008

pre 15 godina

@ Cavo Ledeni
A ovo ti je prvi komentar na pobedu Partizana: napred zvezda leee…ee napred zvezdaa leee…ee
(nikola, 7. januar 2009 22:51)

Mario

pre 15 godina

Ustvari ipak nam je bitna Panionios - Armani, jer ako Efes dobije, a dobije i Panionios sa razlikom manjom 27 mi idemo dalje. Trenutna koš razlika u tom krugu je takva da čak i minimalni poraz gura Armani ispod nas.

Nenad Grobar

pre 15 godina

Ljudi nemojte da se zavaravamo i ako sam navijac partizana tesko da cemo pobediti Csk jer ako do sada niste videli kakva je to ekipa vrlo mocna rusi sve pred sobo osim poraza od Reala to se desilo slucajno pa i druge ekipe su otisli tamo da pobede pa su dobili samare takoda naravno da ne kazem da se ne moze pobediti takva ekipa kao sto su oni ali zato treba da imamo jaku kocetraciju kod svih igrace bojim se pogotovo mladi taletovani igraci nece izdrzati pritisaka naravno da ne kazem da nemaju iskusta naprotiv imaju zahvaljuci Duletu koji radi sjajan posao ali ipak su oni mladi i pred njima svetla buducnost koji ceka ja se nadam da cemo pobediti i da ce nas bog pogledati jer smo realno to zasluzili.Sto se tice ovih ganaca sto se javljau samo pokazuju koliko nas mrzite kad nam zelite da ispadnemo trebalo bi vas sram da vas bude jer do pre deset godina niste culi i odjedno ste raspevali trebalo bi se zahvalite vase treneru koji vas naucio nesto pameti,to sto nas dobili jedno i odmah ste rekli da ste nabolji to su vase nebuloze jer se zna koje najbolji u kosarci prema tome nemojte se magupisati jer svako po vama da jeste,jer samo pricate kako cete da osvojite nase prvenstvensto bogami toliko siguran nisam ako se budemo sastali sa vama budite u to sigurno jer niko ne moze da nas dobije tri puta a kamoli vi sto se tice jadranske lige mislim da se fajnal for igra definitivno u Zadru jer Arena je zauzeta za Hohman tenis prema tome nema nista ako ste se ponadali djabevam jer nema nista od toga.Mislim da ce Cibona osvojiti jadransnsku jer njihov domaci teren zna koje su to kradje tamo jer prognoziram finale Cibona ,Partizan dok ganci mogu da lupetaju koliko god hocete jer nemate sta da trazite u ovoj kokurenciji.Sto se tice kupa realno to nije bitno takmicenje jer kog god da ga osvoji nije vazno uopste a vi razmislite dali mozete da nas dobijete hiljadu puta realno da ne mozete da nas dobijete dugaje sezona prema tome ne zalecite se jer ste jos mali u kosarci ,ova vazi za sve vase navijace koji se pokazuje da Srbin Srbina mrze to je vasa nesreca i uvek ce biti budite u to sigurni jer pravda uvek postoji mozda za vas ali za nas da.Samo nastavite da zavisni od nas jer cete biti uvek nula u kosarci a mi uvek prvi hteli vi to ili ne to je vasa istina.Partizan je uvek Sampion

nikola

pre 15 godina

I opet cu da napisem Forza Aramani. Vecito ocekujete da neko nesto uradi za vas. Ni jednu utakmicu na strani niste dobili i posle reci zasluzeno medju 16. U krajnjoj liniji taj Armani je dobio CSKA i veceras ce Real i zasluzeno medju 16 a vi se nadajte da mozete da u Moskvi dobijete CSKA
(slobodan stankovic, 8. januar 2009 14:55)

Pogledaj malo sastav grupe pa onda pisi nebuloze. Realno ovde smo u gostima mogli da pobedimo samo Panionios,ali eto nismo. U ovakvoj grupi je uspeh napraviti bilo kakvu pobedu,a vi se sad kad nemate nista drugo hvatajte za to sto ,kako li je to moguce, nismo dobili Real,Efes ili Armani na strani,a da ne napominjem sto smo gubili od prva dva sa poenom razlike sa napadom za pobedu.
I ovo je Evroliga,a mi smo tim sa ubedljivo najmanjim budzetom i ako ocekujes da mi glatko prolazimo grupe ,pogotovo ovakve, onda stvarno... A sta bi bilo da smo recimo Armani dobili u gostima a izgubili na svom terenu? Zivo me zanima za sta bi se onda uhvatili?

Stojim iza toga da bi posle svega najveca tragedija Evrolige bila da Partizan ispadne i ako je neko sigurno zasluzio da ide dalje onda je to on.

niste mi jasni

pre 15 godina

I opet cu da napisem Forza Aramani. Vecito ocekujete da neko nesto uradi za vas. Ni jednu utakmicu na strani niste dobili i posle reci zasluzeno medju 16. U krajnjoj liniji taj Armani je dobio CSKA i veceras ce Real i zasluzeno medju 16 a vi se nadajte da mozete da u Moskvi dobijete CSKA
(slobodan stankovic, 8. januar 2009 14:55)

Pa ni Armani nikog nije dobio u gostima a ima priliku da prodje. Kad nismo jedno vreme prolazili grupe vama je to smetalo. Sada kad prolazimo grupe onda je problem sto drugi rade uvek za nas. Sa ovakvim budzetom uspeh je bilo koga pobediti u ovoj grupi a vama smeta sto uvek prolazimo zato sto neko drugi radi za nas.
Znam da bi zvezda uvek glatko prolazila ove grupe i da niko nebi radio za nju ali steta sto jos dugo necete igrati ovu Evroligu pored Partuzana.

Armani

pre 15 godina

@Baki

Po tvom komentaru sledi da bi Parizan bio out. Jer ako Efes ima 5-5 a Armani i Partizan 4-6 onda je Partizan out sto bi i najpravednije bilo

Mario

pre 15 godina

Sad sam malo nešto kao računao i zaključio da nam sve zavisi od Efes-a. Ako se bude pravio krug od četiri ekipe (znači Efes i Armani gube u poslednjem kolu) dalje idemo mi i Efes. Ako Armani dobije a Efes izgubi, ispadaju Efes i Panionios. Ako dobiju i Efes i Armani, a mi izgubimo onda ispadamo mi i Grci.
U principu ishod meča Panionios - Armani je za nas nebitan.
Ispravite me ako grešim.

slobodan stankovic

pre 15 godina

I opet cu da napisem Forza Aramani. Vecito ocekujete da neko nesto uradi za vas. Ni jednu utakmicu na strani niste dobili i posle reci zasluzeno medju 16. U krajnjoj liniji taj Armani je dobio CSKA i veceras ce Real i zasluzeno medju 16 a vi se nadajte da mozete da u Moskvi dobijete CSKA

Igro

pre 15 godina

Samo bih Najlepše zamolio navijače Žlezde da se ne javljaju i neka ne komentarišu NIŠTA! Ovo je naš dan i ne treba nam čak ni njihova podrška i reči hvale. Neka gldeaju svoja pacerska posla.

Nesa

pre 15 godina

Svaka cast Partizanu i Veselom na partiji.Ali mislim da je Vujosevic malo pretero danas .Prvo mislim da je sudjenje bilo uzuzetno korektno posle duzeg vremena za Partizan.Tehnicka greska na kraju poluvremena je opravdana ,ali veci problem je u tome sto je sudija pogodjen ....Bice neka novcana kazna ,sto Partizanu sada nikako neodgovara.A direktan krivac za to je Dule jer je on izazvao publiku da se tako ponasa ,trebalo bi da nauci da se ponasa na terenu ,veliki je trener u nasoj kosarci ,ali mu fali ponasanje .

m

pre 15 godina

kakvi paradoksi.pevale se NOR pesme-arije..pa shosana pa brenina yugoslavija..pa onda partizani pevaju cetnicke pritom igraju protiv gckog tima gde ima 1 grk....zbrka

cici

pre 15 godina

Kakvi su grobari carevi, pa to nema nigde, mnogo je dobrar onaj fazon sa trubama!!! NUSKNVP!! I molio bih komentatora da ne prica nista dok grobari pevaju da volim crno-bele, jer ono stvarno treba da se vidi i cuje!!

Zlatanko Repcic

pre 15 godina

Pogodis sudiju novcicem u glavu i on onda sudi protivniku 4 uzastopne licne u napadu kad se raezultat lomi.
gde sam nadjoste ovog Veselog mamicu Vam grobarsku!!!

nemanja87

pre 15 godina

Kao navijac Zvezde pokusacu da iskomentarisem objektivno Partizan ove sezone.
Prvo sto hocu da kazem da je Partizan zasluzio da ode dalje jer je kao ekipa daleko bolji od Panioniosa i Efesa.
Druga stvar koja me jako nervira kod nas Srba je to sto kad nas sudije ostete zvonimo na sva zvona ali kad je suprotno sve je super.Na primer na ovoj utakmici se Panioniosu sudilo ko prosle godine Partizanu u Vitoriji.
Treca stvar koju hocu da kazem je da je Panionios ekipa koja tesko da bi prosla neku grupu i u Evro kupu jer su to sve prosecni i ispod prosecni igraci koji su totalno napadacki limitirani.Verujte mi da je Sarloa dosta bolja ekipa od Panioniosa.
Cetvrta stvar koja mi je skroz glupa je to potenciranje publike i navijanja posle svake utakmice.Grobari su stvarno najbolja kosarkaska publika u Evropi ali verujte mi da nije Evrolige i rezultata ne bi bilo ni punog Pionira.Grobari su verovatno najbolji dvoranski navijaci ali kada se to prenese na stadion dolazimo do situacije gde su fudbal i rezultati tuzni i gde se vidi prava slika Grobara.Poslednjih 20 godina Delije su postavile neke standarde sto se tice navijanja na stadionima ,pocev od koreografija,gostovanja,navijanja,organizovanosti,kreativnosti i grobari su kilometrima daleko od toga.Kad ti sa 10-15 bodova manje imas vecu posetu na severu nego na jugu onda ti to sve govori.

Armani

pre 15 godina

@Baki

Po tvom komentaru sledi da bi Parizan bio out. Jer ako Efes ima 5-5 a Armani i Partizan 4-6 onda je Partizan out sto bi i najpravednije bilo

mario

pre 15 godina

Bilo je to davno,
kad sam bio mali,
da volim Partizan
mnogi nisu znali.
Bilo je to davno,
jednog badnjeg dana,
rekoh samom sebi
volim Partizana.
Bilo je to davno,
jedno badnje veče.
Volećeš Partizan
meni tata reče.
Evo i dan danas
ja Partizan volim
i svakoga dana
za njega se molim.
Vujosević Dule
ka pobedi vodi,
živi, zdravi bili
i Hristos se rodi!

PFC

pre 15 godina

Lepo svuci ovo ako Efes izgubi u Madridu sigurno prolazimo. Ali ako Efes pobedi (sto nije nemoguce) i pritom i Armani pobedi Panionios u zadnjem kolu bez obzira sta sutra uradi (sto takodje nije nemoguce, a Panionios pitanje koliko ce imati motivaciju pogotovu ako im krene lose tokom utakmice jer mora da dobiju kolko sam izracunao sa 17, 18 minimum, tako nesto), mi smo pukli. Naravno jedino da pobedimo CSK.

Cak i u krugu sa Panioniosom i Armanijem mozemo da ispadnemo, ako ih grci dobiju do 4 razlike ili tamo preko 17. Eto da smo malo zapnuli pred kraj, i da nismo glupo gubili lopte tokom cele utakmice (narocito u kontranapadima), ta opcija bi otpala. Mada je dobro i ovako.

Ali ovaj Vujosevic nikako da nauci.Ljudi dva puta naprave gresku pa treci put paze a on 7 godina u Partizanu na svakoj utakmici pravi tehnicku,aman vise...
Ali vidim svi ga sada hvalite a posle Armanija ste ga pljuvali samo tako.Pa dobro srpska posla.

muva

pre 15 godina

Nazalost imam neopisivi osecaj da cemo da puknemo veceras
(KKP, 7. januar 2009 13:33)

Pa ako je KKP Košarkaški Klub Panionios, dobar ti je bio osecaj! :)

Obozavateljka Urosa Tripkovica....:-)

pre 15 godina

Svaka cast Partizanu!!! Inace ja navijam za Zvezdu, tj.VUKASINA BRAJICA, SONJU BAKIC, DANIJELA PAVLOVICA, NIKOLU PAUNOVICA, ALEKSANDRA BELOVA... NIKOLU SARICA...!!!:-)))))
Eto, cisto da se zna...;-))))
Urose, volim i tebe.

008

pre 15 godina

@ Cavo Ledeni
A ovo ti je prvi komentar na pobedu Partizana: napred zvezda leee…ee napred zvezdaa leee…ee
(nikola, 7. januar 2009 22:51)

gepek je zakon

pre 15 godina

Kako se ovo navijanje razlikuje od one pozorisne atmosfere koju priredjuju vremeplovci!
Mali Jan ce biti cudo. Novi Dirk sigurno. To se vidi i iz aviona kad zadje u krivinu.

akcidroni

pre 15 godina

Jeste wideli kako je onaj italijan pocheo lepo da sudi kad je dobio po glawi???-Nadam se samo da nas zbog toga nece kazniti,stwarno bi bio bezobrazluk posle swega...

Čavo ledeni

pre 15 godina

Neka oni budu srećni zato što nisu završili kao Bamberg....

VESELY respect!!!
Lazme,Božić,Tripko bravo...
a bravo i svi ostali...

uz malo sreće do trećeg mesta....

PARTIZAN 4ever

hit hit hit

pre 15 godina

Kad te nema bolje da se nisam ni probudila ,nema mesta na jastuku koje nisam ljubila!!!

Grci marš kući vi ste svoj božić proslavili,ko vas šiša!

napred PARTIZAN

pre 15 godina

znaci real treba da dobije jednu od sledece dve utakmice.

iako ih ne volim moram ovo napisati NAPRED REAL

P.S. inace atmosfera u pioniru nikad gora, samo zbog ludnice iz dela prve cetvrine smo zasluzili prelaznu ocenu

Sasa The Grobar

pre 15 godina

'Aj ko baci novchic na teren da umre keva!!!!!!!!!
(Gloogoch, 8. januar 2009 03:42)

Pa zar to da se pozeli nekome? Na Bozic? I ja bih rado isutirao onog ko baca novcic na teren, ali ovo sto si napisao!? Sram te bilo, nevaspitani stvore...

Wikac

pre 15 godina

To CAREVI! Pobedili ste i naduvane Grke i sudije.Sudije su za svaku osudu. Pokazalo se da moramo naprosto da razbijemo protivnika ogromnom razlikom inače bi nam vrlo lako sudije u zvarsnici oduzele pobedu sa potrebnom razlikom. Svaka Vam čast crno-beli igrači. Tako se bori za crno-bele boje, za Srbiju. Pozdrav svim navijačima koji su bili prisutni na tribinama i navijali za desetku.
Wikac Beočin.

bobby

pre 15 godina

hristos se rodi-vaistinu se rodi-jan veselly,svaka cast momce uz dobar rad mozes biti novi gregor fucka,neverovatno sta ovaj covek u buducnosti moze da odigra

Aguero KG

pre 15 godina

Posle ovakve pobede ostaje nam samo da se VESELImo!!! DEVOTION! A i šanse da ne prođemo dalje su praktično teoretske- obe pobede Armanija,pobeda Efesa u gostima i naš poraz. Samo jedno ime znam, PARTIZAN Beograd....

grunf

pre 15 godina

Bravo za momke i Duleta,bilo je bas VESELO veceras!!ali je steta sto Gurovic nije potpisao za Panionios,zamislite koja bi to festa bila...ps;setite se danasnje price o Vontigu,kao da je Veseli citao nase komentare!!

grobar

pre 15 godina

u fudbalu general mo,a u kosarci jan,a i ovaj raicevic brate prvo u zvezdi,a onda u panionis,ne zna se ko je losiji.
PARTIZAN OLE;OLE;OLE

Besno Pile

pre 15 godina

Nazalost imam neopisivi osecaj da cemo da puknemo veceras
(KKP, 7. januar 2009 13:33)

Dobar ti osecaj.

Bravo majstori na odlicno odigranoj utakmici. A i Duletu.

Tufo

pre 15 godina

Veseli pokazuje zasto je doveden:)))))))))))))
Slavko konacno hvata lopte pod kosevima:))))))0
Tripko treba da sutira samo preko igraca precizniji je tada:DDDDD
Lasme se polako vraca u formu:))))
Novica igra kao da ima 1000 ovakvih meceva:))))))
Jos samo da se vrati Milenko i to je to:))))
SAMO JEDNO IME ZNAM PARTIZAN BEOGRAD:)))))))))))

JEDAN JE DULE VUJOSEVIC

pre 15 godina

"...znao je da sudbinu bitke ne odlucuju naredbe glavnokomandujuceg,ni mesto na kome stoje trupe,ni kolicina topova i izginulih ljudi,nego ONA NEDOSTIZNA SNAGA STO SE ZOVE DUH U VOJSCI,pa je motrio na tu snagu i njome upravljao koliko je to bilo u njegovoj vlasti".

Dizbo

pre 15 godina

Svaka cast za sjajnu igru u predivnoj atmosferi,e sada je zaista realan top 16,dobijamo sjajnog igraca JANA VESELOG,momak ima fenomenalne predispozicije,alal vera...VOLIM GA KO OKA DVA...

GrobarBL

pre 15 godina

Partizan je "odradio" svoje, nedostaje ta jedna pobjeda u gostima (tri puta smo stali na -1 u cetiri gostovanja) pa da slavimo jos veceras. Ali, realne sanse jos postoje i ako utakmicu u Moskvi drzimo za vec izgubljenu, a cini mi se da "kljuc igre" drzi Real. U slucaju oba poraza Reala u naredne dvije utakmice, Efes ide dalje sa 5:5, potom ako Armani dobije u Atini ispadaju Partizan i Panionios, ali ako dobije Panionios onda su tri ekipe na skoru od 4:6 i sta se onda gleda u "krugu" od te tri ekipe, bolja ukupna kos razlika ili bodovni saldo ostvaren u medjusobnim susretima tih ekipa?? Takodje, ako Real sutra izgubi od Armanija, a dobije u zadnjem kolu Efes, a Panionios dobije Armanija stvorio bi se krug od cak 4 ekipe sa skorom 4:6. Jednostavniji slucaj je da Armani dobije u Atini i ide dalje sa 5:5, onda bi na 4:6 ostali Efes i Partizan i dalje ide Partizan.
Sad u neznanju sta odlucuje u slucaju istog broja bodova vise od dvije ekipe cini mi se da je bitnije da Real ne izgubi od Efesa u zadnjem kolu nego sutra u Milanu.

Čavo ledeni

pre 15 godina

jedan simpatican dogadjaj pred spektakl koji nas ocekuje sutra...
(kompleksas vise vrednosti, 6. januar 2009 22:12)


ovo je bio pravi komentar na pobedu zvezde juče...

NUSKNVP

pre 15 godina

da li sam ja to cuo sredinom poslednje cetvrtine pesmu POSMRTNI MARS!!!!????GROBARI VI STE LUDI!!!!
(milemen, 8. januar 2009 13:26)


nemoj se cuditi, to je bilo live izvodjenje hita NUSKNVP kojeg imas na adresi: http://www.youtube.com/watch?v=Xa2Lu3eTPKw

raaajt

pre 15 godina

Bilo je samo pitanje dana kada ce Veseli eksplodirati! Onakav bezobrazluk se vidja samo kod Ubice i nigde vise! Idemo CSKA, spremi ciste gace, znamo ko si, respekt do neba al nema sanse da ces nas dobiti!

Grobar do kraja

pre 15 godina

Mislim šta da kažem! Tako se to radi! Najlepši završetak Božića.
Pozdrav za najbolje navijače i najbolji tim na svetu!!!

delija

pre 15 godina

Svaka cast momci razbili su Grke i navijaci su bili super, delije bi trebale da se ogledaju na njih ako vole Zvezdu treba da napune halu a ne da bojkotuju, ali to nisu prave delije.

AleSU

pre 15 godina

Svi su bili odlicni ,a najvise Veseli,Lasme i publika .
Ako se ne varam tandem W (Veseli-Vranes) imao vise skokova od cele ekipe Panioniosa.
I da kojim cudom ne prodje Partizan dalje , ja im nemam sta zameriti !

Zorz Vea

pre 15 godina

Hristos se rodi! ! !

Prijatelji,braco,kumovi,ova utakmica i mnoge pre nje,kao i mnoge posle ako Bog da,su dokaz da u Srbiji postoje samo dve vrste kosarkasa:oni koji igraju za KK Partizan i oni koji bi voleli da igraju za KK Partizan! ! !

Utakmica za pamcenje,serija 28:2 u I cetvrtini,neopisivo,pobeda od 20+ razlike uz oprostivo veliki broj promasenih slobodnjaka,skok za kosarkaske skole,ekipa kao porodica,igra timska,nema pojedinca(to mi se najvise i svidja u KKP),publika za naslovne stranice i pobeda na Bozic! ! !Zeleo bih samo da napomenem jedan vrlo bitan detalj:DV se na kraju poluvremena buni zbog sudijske odluke,dobija tehnicku,dva bacanja za goste i lopta sa strane.Ovo je dokaz da bi se DV pobunio i 10 sekundi pred kraj utakmice,neresen rezultat,uz mogucnost da dobije tehnicku gresku,jer on toliko veruje svojim kosarkasima da to treba da imponuje svima,od ljudi koji se bave kosarkom,pa sve do obicnih simpatizera.Trener Trifunovic kada je njegova ekipa pocela da hvata zalet za stizanje prednosti nije ucinio pritisak na sudije,a krupan plan je pokazao da se nije slozio sa sudijskom odlukom? ? ?Zbog ovoga i milion drugih razloga,jos od embriona volim Partizan! ! !

Zivela Srbija i njena predivna kosarka na celu sa KK Partizanom

Матеја Кежман

pre 15 godina

Христос се роди!

Рутинска победа клуба који је давно постао инситуција.

statista

pre 15 godina

Dakle Dule će i od ovog Veselog da napravi igrača. Priznajem teško ga je voleti ali ga se zaista mora poštovati. Kapa dole Dule

sasa mihajlovic

pre 15 godina

ako dule kaze da je vaskrs onda je partitan vaskrsno 1991. zato bez razmisljanja osvajamo sve.
zgazili smo i panionis i real, zgazicemo cska.sretan bozoc svim srbima - grobarima i zato buda srbin - navijaj za partizan. sa navijacima do titule....partizan............

sasa mihajlovic

pre 15 godina

PARTIZAN80 57PANIONIS.MIISLIM ONO;STA VISE RECI NEGO KO JE NAJBOLJI.UROS;LASME;TEPIC;VESELI I VELICKIVIC dream team.........

Lanmi85

pre 15 godina

Ooo dal' su mogli brojevi da budu sitniji, al su sva sreca bili dobri :-)

Hehe...Dule se zahvalio zato sto su navijaci dosli za vaskrs, a u pravu je covek iak je + 23...

UGREJALO NAS PARTIZANOVO SUNCE

dule car

pre 15 godina

Moram da kazem 2 stvari. Prvo, svi su primetili da Partizanove evroligashke utakmice nisu obichne utakmice vec spektakli. Drugo, Partizan vec zadnje 3 godine gaji jedan stil igre koji se potpuno razlikuje od svih ekipa NLB lige i od vecina ekipa Evrolige. Partizan igra atletsku kosharku, kad na utakmicama imate prosechno preko 35 skokova (od toga jedno 15 u napadu), kad na utakmicama imate toliko zakucavanja i kontranapada e takva kosharka daje rezultate. To je kosharka u NBA stilu medjutim Partizan osim shto ima dosta atletskih igracha (cela petorka svi preko 2 metra) ti igrachi su za razliku od NBA kolega da kazem pametni - tu svoju atletsku predispoziciju iskorishcavaju na pametan nachin tj pametnim razigravanjima i slichno. Shta reci nego to moze samo magichni Dule Vujosevic - pronashao Pekovica u Atlasu iz Novog Beograda, pronashao Veselog iz Slovana, pronashao Tripkovica, Kostu Perovica, Krstica itd. TO MOZE SAMO DULE VUJOSEVIC !

BaneNS

pre 15 godina

Napred Partizan! Svaka cast momci, pokazali ste karakter! Jedna zamerka Vujosevicu, navijaci nisu dosli na Vaskrs nego na Bozic. Srecan Bozic!

Mrshke

pre 15 godina

Kakva rezija, kakva rezija, pa ovo nema ni u holivudu. Kakav spilberg, kakav tarantino, jedan je DULE. Skoro se nisamo obradovao nekoj utakmici kao ovoj. Svi su bili EXTRA
P.S. Diga' su onija komsije kojima smo "najslabija skupina u evroligi"?

djole

pre 15 godina

Sjajni PARTIZAN i naravno sjajni navicaci...Samo napred u TOP 16... Na svetu nista vece ne moze da postoji nego sto je nasa ljubav prema crno beloj boji...Ljubav prema klubu ne moze da prestane dok zivim pricacu o njemu VOLIM TE PARTIZANE...

Carapan

pre 15 godina

Ako se po Bozicu godina poznaje onda nas sve ljubitelje crno-bele boje ocekuje srecna i bericetna 2009.!!!Srecan Bozic braco Srbi ma gde bili,a nasem PARTIZANU neka je srecno naredno kolo u EL!!!Bog cuva HRABRE!!!!

kustodian

pre 15 godina

Lep poklon za Bozic.
Razlika bi bila jos veca da Tepicu Zoroski nije rascepao usnu.

U svakom slucaju, svaka cast momci i Hristos se rodi.

partizan hella pionir

pre 15 godina

Pa naravnooooo pa toooooo pa tooooo pa ajmoooooooooo....konacno ste naucili OOO PAOKARAAA EXO TRELAA...ali trubaci...nema smisla nikakvog!!!Navijanje za 3 na 4!!!

Makaveli

pre 15 godina

Nismo ih deklasirali - zgazili smo ih.
Vidim ima puno "musavih" koji uporno stiskaju "Nepreporuceno" na najlepse grobarske komentare. Jadni li ste vi. Bezite da se borite sa evropskim velesilama tipa Gmunden i Sarleroa. Smehota, grehota.

Kakav grobarski Bozic!

Gagi

pre 15 godina

Hvala Ti Vesely sto si nam ulepsao Bozic i velikom magu koji uvek uspe da me nasmeje : "Hvala svim ljudima koji su dosli na Vaskrs da nas podrze"!-) Dule kralj!!!

iskusni

pre 15 godina

Izvojevali smo veliku pobedu i sada moramo da ocekujemo ostale rezultate, a mogli smo sa malo vise srece da obezbedimo prolaz. Mlada je i neiskusna ekipa ali ih se svi plase. Verujem u Ovaj veliki dan, rodjenje Isusa Hrista, i otici cemo u TOP 16. MIR BOZIJI, HRISTOS SE RODI

sajber_kurajber

pre 15 godina

Posle utakmice u Grckoj, procitao sam na forumu komentar tipa "nema veze, proci ce oni kao Bamberg prosle godine". I prosli su, Bogu hvala. Pravda je zadovoljena.
Momcima svaka cast, cak i ako ne prodju dalje, jer sada je malo toga u nasim rukama.

Параноја

pre 15 godina

Свака част момцима и Хомеру, који је доказао да сваке године сјајно успева да са скромним средствима направи добар скаутинг и доведе најперспективније клинце из региона (сада већ и шире, Весели),
Надам се да нека "завереничка кухиња" и крупни капитал неће у последњем колу сервирати неку брљотину (победа Ефеса у Мадриду), те да ће стићи сатисфакција за оне несрећне поразе у виду пласмана у Топ 16. Момци и најбоља публика на свету су то заслужили!!!
ИДЕМО ДАЉЕ!!!

pfc fan

pre 15 godina

sve osim 2. cetvrtine je bilo odlicno,publika vrh a sto se tice panioniosa ako oni prodju u top 16 pa mi trebamo makar na finalfour

miki

pre 15 godina

Ovo je pravi primer kako jedan klub sa skromnim finansijskim mogućnostima može da se nosi sa svim nedaćama koje su ga snašle. Samo dostojanstveno i bez gledanja u tuđe dvorište.

PS: Uzgred budi rečeno to tuđe dvorište država vidi kao svoje i svesrdeno im pomaže.

PS: Pa dokle više?

Milan Petrovic

pre 15 godina

Daaa!Ovo je bila timska pobeda, cak i bez novice, bez cede, mozda i tepica,novi klinci ipak ulivaju nadu za buduce vreme iako smo mozda sumnjali. Samo je trifketova faca na kraju mogla objasniti sa cim su se soucili ove veceri.BANDIERRA ROSSA

Dipa

pre 15 godina

Pre utakmice bio bi prezadovoljan. Sada mi je zao sto nismo dali jos 4 zbog eventualnog trougla sa Milanom i Panioniusom.Sa zadovoljstvom kazem BRAVO MOMCI i sa zaljenjem "napred Real".

Предраг Ђелевски

pre 15 godina

Показали смо да смо заслужили пролазак у топ 16.
Данас сам и ја био у Пијониру и било је фантастичан осећај бодрити тим са трубачима! =)
Надам се проласку даље!
Поздрав свим гробарима!

Paki

pre 15 godina

Navijačima ide bar 10 razlike a Grčka banka treba da se postidi što želi da bankrotuje ovakav tim.Trifke standardan,mogao je da bar pokaže svojim učenicima gde se nalazi koš!!

Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 15 godina

Cestitke na pobedi igracima i strucnom stabu, kao i navijacima koji su po ko zna koji put pokazali kako se navija i voli svoj klub.
Moram da napomenem da komentator RTS-a treba da se dozove pameti i da kada 7000 grla peva himnu pre pocetka utakmice bi trebao da cuti i pusti ljude koji gledaju preko tv da uzivaju u tome, jer ako A.Stojanovic moze da cuti i slusa kako ceo Enfild peva 'you never walk alone', onda bi i Denda mogao da to uradi.
Konacno je Partizan otvorio utakmicu onako kako svi zelimo, odbrana je pokazala da je najjaci deo tima i da se obistinjuju reci koje je jedan veliki poznavalac kosarke rekao, a to je da ce Partizan igrati 'najbesniju' odbranu u Evropi ove sezone i da ce retko koja ekipa moci da ima da vise od 75 poena na utakmici. Brdo skokova, blokada, kontranapada i asistencija je tpravo ono sto Partizan treba da radi i to je sinoc odradio maestralno. Dopada mi se jako cinjenica da izgleda da jos svi igraci nisu dostigli vrhunsku formu sto se tice ove sezone, sto znaci da ce biti jos bolje...
Akcija Milenka Tepica 'coast to coast' sa zakucavanjem je pravi primer kako se treba odgovoriti na presing po celom terenu, tako da polako dobijamo igru protiv svake odbrane kojom protivnik pokusa da nas zaustavi, sto uz 'atletsku' odbranu kakvu igramo moze da znaci samo jedno-ova sezona moze biti bolja nego prosla...
Svaku utakmicu iskoci neki drugi igrac koji povuce ekipu svojom nadahnutoscu i to me veoma raduje, jer se nikad nezna od koga preti opasnost...
Pozdrav za sve Grobare i naravno: 'OVU POBEDU POSVECUJEMO MARFIN BANCI'...
(Bojanc, 8. januar 2009 11:15)
Opasan ti je komentar,majstore! Slazem se u potpunosti i hteo sam da posaljem nesto slicno,ali uvek me mrzi da toliko pisem. Odusevljen sam i ja tom Partizanovom,bolje reci Duletovom odbranom. Pomislite samo kako je navijacima C.Zv. kad gledaje nase meceve(a gledaju) i citaju ovakve komentare(a citaju)?!
PARTIZANE PREGAZI IH SVE!!!!!!

Milos1976

pre 15 godina

Slobodane Stankovicu,
Bas mi je zao sto si prvo morao da iscitas vest o demoliranju Grka da bi dosao ovde da pokusas da izlecis komplekse i bes sto i pored svih predvidjanja i zelja vas nesretnih navijaca CZ morate da nas gledate kako cuvamo svoje mesto u drustvu najboljih evropskih ekipa.Pa kako te nije sramota da se javljas i da pricas takve nebuloze?!Sta je lose da ocekujemo povoljan rezultat u utakmici nasih rivala?Ako bi mogao da napregnes to malo mozga mogao bi da se postidis tih reci da "vecito ocekujemo da neko drugi uradi nesto za nas"...Pa,ako se sve poklopi opet imas situaciju da smo ZASLUZENO prosli dalje jer cemo imati bolji skor od konkurenata..Ako mislis na Armani i njih bismo na neutralnom terenu tukli 8 od 10 puta..O cemu bre bulaznis nesreco?!Ma sta se ja zamlacujem sa gubitnicima...

misa

pre 15 godina

Ja sam DELIJA,ali odajem priznanje Partizanu za velicanstvenu pobedu koja je i pobeda srpske kosarke.To je dokaz da nasa kosarka nije umrla a i nece!Nadam se da cemo i mi i vi dogurati daleko ove godine u Evropi.

Nenad Grobar

pre 15 godina

Ljudi nemojte da se zavaravamo i ako sam navijac partizana tesko da cemo pobediti Csk jer ako do sada niste videli kakva je to ekipa vrlo mocna rusi sve pred sobo osim poraza od Reala to se desilo slucajno pa i druge ekipe su otisli tamo da pobede pa su dobili samare takoda naravno da ne kazem da se ne moze pobediti takva ekipa kao sto su oni ali zato treba da imamo jaku kocetraciju kod svih igrace bojim se pogotovo mladi taletovani igraci nece izdrzati pritisaka naravno da ne kazem da nemaju iskusta naprotiv imaju zahvaljuci Duletu koji radi sjajan posao ali ipak su oni mladi i pred njima svetla buducnost koji ceka ja se nadam da cemo pobediti i da ce nas bog pogledati jer smo realno to zasluzili.Sto se tice ovih ganaca sto se javljau samo pokazuju koliko nas mrzite kad nam zelite da ispadnemo trebalo bi vas sram da vas bude jer do pre deset godina niste culi i odjedno ste raspevali trebalo bi se zahvalite vase treneru koji vas naucio nesto pameti,to sto nas dobili jedno i odmah ste rekli da ste nabolji to su vase nebuloze jer se zna koje najbolji u kosarci prema tome nemojte se magupisati jer svako po vama da jeste,jer samo pricate kako cete da osvojite nase prvenstvensto bogami toliko siguran nisam ako se budemo sastali sa vama budite u to sigurno jer niko ne moze da nas dobije tri puta a kamoli vi sto se tice jadranske lige mislim da se fajnal for igra definitivno u Zadru jer Arena je zauzeta za Hohman tenis prema tome nema nista ako ste se ponadali djabevam jer nema nista od toga.Mislim da ce Cibona osvojiti jadransnsku jer njihov domaci teren zna koje su to kradje tamo jer prognoziram finale Cibona ,Partizan dok ganci mogu da lupetaju koliko god hocete jer nemate sta da trazite u ovoj kokurenciji.Sto se tice kupa realno to nije bitno takmicenje jer kog god da ga osvoji nije vazno uopste a vi razmislite dali mozete da nas dobijete hiljadu puta realno da ne mozete da nas dobijete dugaje sezona prema tome ne zalecite se jer ste jos mali u kosarci ,ova vazi za sve vase navijace koji se pokazuje da Srbin Srbina mrze to je vasa nesreca i uvek ce biti budite u to sigurni jer pravda uvek postoji mozda za vas ali za nas da.Samo nastavite da zavisni od nas jer cete biti uvek nula u kosarci a mi uvek prvi hteli vi to ili ne to je vasa istina.Partizan je uvek Sampion

Zoki Poki

pre 15 godina

Najteze su one utakmice kada se misli da su unapred dobijene.NAPRED TRIFO!
(Nikola, 7. januar 2009 13:18)
Само напред. Како си навикао и до сада.
Шта ти је навика.

KKP

pre 15 godina

Svaka cast, majstori! Lavovska igra i pobeda. Svi su bili neverovatni, ne bih nikoga da izdvajam (ipak car Veseli je bio fantastican)! Top 16 je sad skoro 99% siguran! Bravo! I da se razumemo, onaj KKP sto je napisao da ima osecaj da cemo da puknemo, to je neki lik koji krade nick. Ja s tem nemam nista! Pozdrav Grobari Srecan Bozic! Sad treba da slavimo! Kao Grobari s trubacima!

Pop

pre 15 godina

Ukoliko Real sutra pobedi, fakticki je sve gotovo. Efes nece imati neki motiv jer je u trouglu Partizan,Efes, Panionios drugi a u trouglu Partizan, Efes, Milano prvi. Cak i u slucaju pobede Partizana Efes je u medjusobnom skoru bolji od Milana i Panioniosa.

nikola

pre 15 godina

Deklasirao pomocu sudija i uz pritisak Vujosevica i publike. Zato sve gubi u gostima.
(Velja, 7. januar 2009 22:58)

Mi u gostima sa pritiskom navijaca i sudija gubimo sa poenom razlike od evropskih giganta.
Samo nemojte za sudije nista da pricate posle svih kradja koje smo doziveli ove sezone. Sbog sudijskih odluka i jesmo u ovoj situaciji da se borimo za prolaz a ne za 1. ili 2. mesto u grupi.

A i sta ste vi na TV-u mogle da vidite-oni faulovi u napadu? Pa po cemu nisu, jel je bio neki usporeni snimak pa da se vidi? Ovih 23 razlike nemogu da naprave sudije, a cak i da mogu , i to je malo posle svih kradja ove sezone.

Baxuz

pre 15 godina

Dule je rekao da se igralo na Vaskrs...
`Na hitnoj sednici Svetog Sinoda,doneta je jednoglasna odluka da Vaskrs ove godine nenadano pada sedmog januara.`

Dule je jos jednom pokazao moc.
Dule pomera datume...

Ne zamerite...

Ivan Manjez

pre 15 godina

Nadam se da je Veseli potpisao bar dve godine jer ako ovako nastavi da igra Partizan ce biti favorit za titulu sledece godine . Nadjite mu neku opasnu cicu ili tako neshto . Decko je fenomen .

Dushko ne moze covek previshe da ti zameri ali jel bi mogao da zamenish p.... ti materina
u neshto tipa idi u pershun deca gledaju Partizan...

Baki

pre 15 godina

"za prolaz dalje 'crno-belima' je dovoljno da Armani Džins u četvrtak izgubi od Reala u Milanu ili da Efes u poslednjoj rundi izgubi od Reala u Madridu"

Molio bih B92 da ispravi ovu dezinformaciju!

Ako Milano izgubi od Reala a pobedi Panioniosa, pritom Efes pobedi,a Partizan izgubi u poslednjem kolu, u tom slucaju bi Milano i Partizan imali skor 4-6 ali bolji medjusobni rezultat ima Milano, dok Efes sa 5-5 ne bi bio u krugu!!!

misa tumbas

pre 15 godina

kakvi paradoksi.pevale se NOR pesme-arije..pa shosana pa brenina yugoslavija..pa onda partizani pevaju cetnicke pritom igraju protiv gckog tima gde ima 1 grk....zbrka
(m, 7. januar 2009 23:38)

prijatelju muzicki strucnjace,
da li bi nam vi mogli preporuciti sta i kako pevati kako bi izasli, po vama, iz paradoksalnih situacija.

mislim da je jedna pesma uz trubace bila namenjena upravo vama, koju niste pomenuli u svom komentaru:
NUSKNVP

Bojanc

pre 15 godina

Cestitke na pobedi igracima i strucnom stabu, kao i navijacima koji su po ko zna koji put pokazali kako se navija i voli svoj klub.
Moram da napomenem da komentator RTS-a treba da se dozove pameti i da kada 7000 grla peva himnu pre pocetka utakmice bi trebao da cuti i pusti ljude koji gledaju preko tv da uzivaju u tome, jer ako A.Stojanovic moze da cuti i slusa kako ceo Enfild peva 'you never walk alone', onda bi i Denda mogao da to uradi.
Konacno je Partizan otvorio utakmicu onako kako svi zelimo, odbrana je pokazala da je najjaci deo tima i da se obistinjuju reci koje je jedan veliki poznavalac kosarke rekao, a to je da ce Partizan igrati 'najbesniju' odbranu u Evropi ove sezone i da ce retko koja ekipa moci da ima da vise od 75 poena na utakmici. Brdo skokova, blokada, kontranapada i asistencija je tpravo ono sto Partizan treba da radi i to je sinoc odradio maestralno. Dopada mi se jako cinjenica da izgleda da jos svi igraci nisu dostigli vrhunsku formu sto se tice ove sezone, sto znaci da ce biti jos bolje...
Akcija Milenka Tepica 'coast to coast' sa zakucavanjem je pravi primer kako se treba odgovoriti na presing po celom terenu, tako da polako dobijamo igru protiv svake odbrane kojom protivnik pokusa da nas zaustavi, sto uz 'atletsku' odbranu kakvu igramo moze da znaci samo jedno-ova sezona moze biti bolja nego prosla...
Svaku utakmicu iskoci neki drugi igrac koji povuce ekipu svojom nadahnutoscu i to me veoma raduje, jer se nikad nezna od koga preti opasnost...
Pozdrav za sve Grobare i naravno: 'OVU POBEDU POSVECUJEMO MARFIN BANCI'...

Navijač PARTIZANA iz Vukovara

pre 15 godina

Pozdrav svim grobarima!
Da li zna neko jer ima negde na internetu snimak jučerašnje utakmice Partizan-Panionios ?
VOLIM GA KO OKA DVA!

NenadGROBAR

pre 15 godina

Samo napred tako se igra sa jacom odbranom i pocetnim pristupom pobeda nemoze nikako izostati sto se tice izjava od strane navijaca zlezde ociglednosi zaboravio poraze od Cibone ,Hemofarma,Sarloa a sada cete izgubiti i od Olimpije i nama pricate nesto kako mi nemozemo da dobijemo nikoga na srani daj nemoj biti smesan mi dobijamo za razliku vas sve sto mozemo dok vi jedva dobijete prema tome ne javljase uopste.Partizan sampion.

Момо

pre 15 godina

Трифуновић је, као прави звездаш, најискреније честитао Дулету на победи Партизана. То што је направио онако киселу фацу не значи то што ви мислите (можда је прогутао жабу, ко зна?)

belipfc

pre 15 godina

Bilo je to davno kad sam bio mali, da Volim PARTIZAN mnogi nisu znali. Bilo je to davno jednog BADNJEG DANA rekoh samom sebi VOLIM PARTIZANA. Bilo je to davno, jedno BADNJE VECE, voleces PARTIZAN meni ISUS rece. Evo i dan-danas Ja PARTIZAN VOLIM i svakoga dana za njega se molim! zato ljudi znajte da je ON u modi, zivi, zdravi bili i HRISTOS SE RODI!!!!

dime

pre 15 godina

au...au..braco,slatka..
kao sto je bilo,uvek bice,pravda Boga,stize,i sve se vrti u krug...ovo doje ko melem na ranu,za sve one,nepravde od pola kosa..
VOLIM PARTIZAN VISE NEGO ,LEBA D AJEDEM!!!
SVAKA CAT MOMCIMA
VELIKI PZODRAV IZ DIJASPORE

Miloš

pre 15 godina

Za tekmu stvarno nemam nista da kazem sto vec neko drugi nije rekao,sve najbolje o svim igracima i naravno Duletu i ostalim clanovima strucnog staba. Zanima me samo,koji je "genije" pogodio sudiju??? pa zar sad trebaju da nas kazne novcano ili jos gore sa praznim tribinama naredne tekme...? Jos nema ni razloga da se tako nesto radi,kao prvo vodimo ih(u tom trenutku +11)ali inace videla se ogromna razlika,koja je na kraju i bila realna +23,a kao drugo nije ni lepo u svakom slucaju. sad treba da ocekujemo odluku da vidimo sta ce se desiti:(

nemanja

pre 15 godina

Partizan u NLB ligi prima prosecno 67 poena po mecu, a u evroligi 69,33 poena po mecu.

Paklena odbrana u reziji Duleta Vujosevica!!!

Packy

pre 15 godina

Možda je bolje da Armani sutra pobedi Real, jer ako Real pobedi, Armani je i dalje u igri, s tim što bi onda Real odigrao protiv Efesa poslednju utakmicu bez rezultatskog opterećenja (bili bi sigurno drugi i sigurno bi izgubili od Efesa), ali bi u slučaju poraza se i njima ozbiljno uzdrmao put ka top 16 i morali bi dobiti Efes (a Partizanu ta pobeda donosi siguran prolaz bez obzira na sve ostalo). Takođe garantujem da će Armani pobediti Panionios u Grčkoj jer su Grci već otpisani. U tom (najgorem) slučaju bi Efes Pilsen pobegao za jednu pobedu, dok bi Armani bio četvrti zbog boljeg međusobnog odnosa sa Partizanom. Zato sutra napred Armani.

ct23

pre 15 godina

secam se posle utakmice u Grckoj neko je napisao komentar tipa "sta nas briga za onu poslednju trojku i kos razliku kad ce u Pioniru proci kao Bamberg..." svaka mu cast!

ANTI ROM

pre 15 godina

Ja mislim da jedan mrav moze vise da skoci od slavka..
(kiki, 7. januar 2009 22:55) Vranjes nije skakao ali je imao vise od 10sk , kako je to moguce kiki???????? Ovo veceras je bilo Fenomenomenalno, sve cestitke svim ljudima koji su bili veceras u pioniru!!!Real ce morati da dobije jednu od preostale dve njegove utakmice! ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA!!!

Plikuscht

pre 15 godina

kad Dule kaze da je vaskrs onda je vaskrs
(hayabusa, 7. januar 2009 22:53)

ne valja toliko psovati na "Vaskrs" :)
(hvala publici sto je dosla u ovolikom broju na vaskrs, 7. januar 2009 22:55)

Arghhhhh ... :)))

I vi ste primetili?
Umro sam od smeha kad sam ga cuo da spominje 'vaskrs' u tunelu dok je davao izjavu. Kralj!

Ali vrh je:
"Ovu pobedu posvećujemo našem 'sponzoru' Marfin banci, koja je takođe iz Grčke", dodao je Vujošević.

:)))

Sami

pre 15 godina

Jedan Narod - Srbi
Jednini Pravi Navijachi - Grobari
Jedana Zemlja - Srbija
Jedan tim - Partizan

MIR BOZHJI HRISTOS SE RODI
(miloshKG_woli_PFC, 7. januar 2009 22:56)

a jedan trener DUSKO VUJOSEVIC

deki

pre 15 godina

Možete da kritikujete upravu tipa gde su pare od ovog, onog itd...ali mora i da se prizna da se sa ovim momcima radi odlično i pre svega svi su vaspitani kao pravi spartanci...već 7 godina čekam utakmice eurolige kao pravi praznik košarke i to zadovolstvo koje nam pruza nas voljeni klub se ne može platiti nikakvim novcem...i kad sam već kod novca dajte taj račun pa koliko ko može neka uplati za ovaj nas PARTIZAN...Pozdrav za sve Grobare i ljubitelje košarke
HRISTOS SE RODI!

DINASTIJA!!!!

pre 15 godina

kakvi paradoksi.pevale se NOR pesme-arije..pa shosana pa brenina yugoslavija..pa onda partizani pevaju cetnicke pritom igraju protiv gckog tima gde ima 1 grk....zbrka
(m, 7. januar 2009 23:38)

a zašto si toliko opterećen ?

pa ni u gmudenu ne igraju....ustvari ja ni ne znam odakle je gmunden.....

Mario

pre 15 godina

Sad sam malo nešto kao računao i zaključio da nam sve zavisi od Efes-a. Ako se bude pravio krug od četiri ekipe (znači Efes i Armani gube u poslednjem kolu) dalje idemo mi i Efes. Ako Armani dobije a Efes izgubi, ispadaju Efes i Panionios. Ako dobiju i Efes i Armani, a mi izgubimo onda ispadamo mi i Grci.
U principu ishod meča Panionios - Armani je za nas nebitan.
Ispravite me ako grešim.

Mario

pre 15 godina

Ustvari ipak nam je bitna Panionios - Armani, jer ako Efes dobije, a dobije i Panionios sa razlikom manjom 27 mi idemo dalje. Trenutna koš razlika u tom krugu je takva da čak i minimalni poraz gura Armani ispod nas.

nislija

pre 15 godina

Po tvom komentaru sledi da bi Parizan bio out. Jer ako Efes ima 5-5 a Armani i Partizan 4-6 onda je Partizan out sto bi i najpravednije bilo
(Armani, 8. januar 2009 16:27)

Samo kazi jedan argument po kome bi najpravednije bilo da Partizan ispadne.Pa i da navijam za Zvezdu nebi mogo posle svega,posle onih nesrecnih poraza od po poen razlike od Evropskih giganata, posle onih velicanstvenih pobeda protiv tih istih, posle sudijskih kradja... tako nesto da kazem. To bi bila tragedija Evrolige da Partizan ispadne!

Analog

pre 15 godina

Kada procitate komentare nekih od navijaca drage nam komsinice, kao recimo osobe koja se potpisuje kao Slobodan Stankovic, tada shvatite da ce ove (kao i puno prethodnih, a siguran sam i puno buducih) sezona njihova jedina, prava, iskrena sreca i radost biti kada Partizan ne udje u Top 16. Starsno je to kada ne mozete da pronadjete radost u uspesima svoga kluba, ali da probam i to da razumem, mora da je izuzetno frustrirajuce kada ste svesni da "oni Grobari" i da ispadnu iz Evrolige, i da ne osvoje domaci kup, i da ne osvoje domace prvenstvo i da ne osvoje guma ligu, opet ce sledece sezone igrati Evroligu. Stvarno je tesko biti navijac Zvezde u poslednjih 20 godina i nastavlja se...

nikola

pre 15 godina

I opet cu da napisem Forza Aramani. Vecito ocekujete da neko nesto uradi za vas. Ni jednu utakmicu na strani niste dobili i posle reci zasluzeno medju 16. U krajnjoj liniji taj Armani je dobio CSKA i veceras ce Real i zasluzeno medju 16 a vi se nadajte da mozete da u Moskvi dobijete CSKA
(slobodan stankovic, 8. januar 2009 14:55)

Pogledaj malo sastav grupe pa onda pisi nebuloze. Realno ovde smo u gostima mogli da pobedimo samo Panionios,ali eto nismo. U ovakvoj grupi je uspeh napraviti bilo kakvu pobedu,a vi se sad kad nemate nista drugo hvatajte za to sto ,kako li je to moguce, nismo dobili Real,Efes ili Armani na strani,a da ne napominjem sto smo gubili od prva dva sa poenom razlike sa napadom za pobedu.
I ovo je Evroliga,a mi smo tim sa ubedljivo najmanjim budzetom i ako ocekujes da mi glatko prolazimo grupe ,pogotovo ovakve, onda stvarno... A sta bi bilo da smo recimo Armani dobili u gostima a izgubili na svom terenu? Zivo me zanima za sta bi se onda uhvatili?

Stojim iza toga da bi posle svega najveca tragedija Evrolige bila da Partizan ispadne i ako je neko sigurno zasluzio da ide dalje onda je to on.

niste mi jasni

pre 15 godina

I opet cu da napisem Forza Aramani. Vecito ocekujete da neko nesto uradi za vas. Ni jednu utakmicu na strani niste dobili i posle reci zasluzeno medju 16. U krajnjoj liniji taj Armani je dobio CSKA i veceras ce Real i zasluzeno medju 16 a vi se nadajte da mozete da u Moskvi dobijete CSKA
(slobodan stankovic, 8. januar 2009 14:55)

Pa ni Armani nikog nije dobio u gostima a ima priliku da prodje. Kad nismo jedno vreme prolazili grupe vama je to smetalo. Sada kad prolazimo grupe onda je problem sto drugi rade uvek za nas. Sa ovakvim budzetom uspeh je bilo koga pobediti u ovoj grupi a vama smeta sto uvek prolazimo zato sto neko drugi radi za nas.
Znam da bi zvezda uvek glatko prolazila ove grupe i da niko nebi radio za nju ali steta sto jos dugo necete igrati ovu Evroligu pored Partuzana.