Četvrtak, 11.12.2008.

22:34

Odlični Partizan izgubio u Madridu

Košarkaši Partizana poraženi su od Reala posle dramatične završnice u Madridu rezultatom 68:67 u sedmom kolu Evrolige.

Izvor: Saša Ozmo

Odlièni Partizan izgubio u Madridu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

311 Komentari

Sortiraj po:

Miki

pre 15 godina

@Zeljko
Jako dobro znam sta sam napisao. Znam da su nekad talenti u SFRJ bili D.Petrovic koji je sa jednom Sibenkom igrao dva finala K R. Koraca sa 17 i 18 godina. Znam da je isti sa 19 resavao pitanje prvaka SFRJ a sa 20 bio prvi strelac KES-a. Sa nepune 22 godine je imao iza sebe dva osvojena KES-a sa Cibonom. Tacno je, Divac 1986 nije imao minutazu, ali je bio clan reprezentacije tadasnje SFRJ. Tripkovic u tim godinama nije bio ni prva petorka Partizana. Shvatate li o cemu pricam? Ne govorim ja da Tripkovic treba da daje 40 poena kao Petrovic nekad. Kosarka se promenila. Ali, Petrovic je nekad na 20 utakmica u domacem prvenstvu imao jedan kiks a Tripkovic nije u stanju da veze dve dobre utakmice. Riki Rubio je sa 17 igrao finale OI protiv Amerikanaca. Zato je Spanija tu gde jeste. Nemam ja nista protiv toga da Tripkovic ili neko drugi bude talenat do svoje 30-te. Ali, nemojte da se zavaravamo, Srbija ne proizvodi asove. Pogotovo ne mozemo da proizvedemo kvalitetnog pleja, sto je i najteze. Jos nesto, ne znam gde ste u mom komentaru nasli ironiju?:) Pozdrav od Mikija grobara

zeljko

pre 15 godina

Divac je 68. godiste i do svoje 23 je osvojio bronzu na SP 1986, Madrid, bronzu na EP 1987 Atina, srebro na OI 1988,Seul, zlato na EP 1989, Zagreb, zlato na SP 1990. Buenos Aires, zlato na EP 1991, Rim. Kukoc je isto godiste i osvojio je sve to bez bronze 1986. Radja je 1967 i osvojio je isto sto i Kukoc bez SP 1990 (bio povredjen), Djordjevic je osvojio bronzu 1987 a posle ga Duda nije zvao do Rima 1991. Kukoc je na SP 1990 proglasen za najboljeg igraca sa nepune 22 godine. Nasa kosarka je i pocela da posrce kad su talenti prestali da nam budu igraci od 16-17 godina, a ne kao danas kad su nam mladi igraci sa 21-22 god. Lepo je rekao Duda pre neki dan u Blicu, nasi igraci nemaju individualni kvalitet.
(Miki, 12. decembar 2008 11:08

Miki, uvažavajući vaše stavove,zar ne osjećate blagu ironiju u svojim navodima. Pošto izuzetno pratim košarku, hoćete li mi tačno pojasniti ulogu Divca 1986.na SP u Španiji? Minutažui 1987. u Atini,Divca, Rađe , Kukoča...
Da li znate Miki daje i Miroslav Radošević nosila reprezentativnog zlata, ali ko ga se sjeća danas? Da li znate Miki,kako je Partizan do prije 3 godine prolazio na gostovanjima, sa jačim imenima? Ili prije 5-6 sa Vujanićem i Krstićem? Da li je Tripko kriv što Obradović 2005. godine nije dao šansu na EP u BG zvijezdi u dolasku, već je išao na provjerene, a znamo kako smo prošli. Dakle, kao što rekoh, koliko je važan broj medalja, važnije je koliki je nivo ličnog učešća...
Pozdrav svim Partizanovcima.

Željko

dekigrobar

pre 15 godina

Bracoooo, da li ste provalili lika u komentaru broj 78 i broj pozitivnih preporuka na isti(743) ???
Pa zamislite samo koliko ima ubogih sirotana koji TAJNO chitaju i nadaju se da ce uz pomoc nekog cuda moci da NEKROFILSKI uzivaju posle poraza Partizana !
A to chudo su im servirala braca gipsy sa vise nego realnim sudjenjem u zadnjoj cetvrtini (12-1).Naravno ako njih upitate recice cak da je mozda i real ostecen !!!
Samo tako gani,sve ce vam se vratiti a i vraca se , ALI duplo !

Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 15 godina

KRITIKA ZA UROSA! Stvarno je neverovatno kakvu ste paljbu osuli, svi redom na nas koji stalno kritikujemo Urosa. Ponavljam KRITIKUJEMO a ne kako svi kazete PLJUJEMO! Ako tako dobro i verno pratite Partizan u Euroligi,onda svakako znate da Uros svake,ali svake godine odigra odlicno 1-2 utakmice u NAPADU! U tom smislu zaista mu se nista ne moze prigovoriti za Madrid. Kada bi svaki ili skoro svaki put ovako odigrao,bio bih poslednji koji bi nesto prigovorio. Nazalost to nije slucaj,a on je pritom gotovo bez izuzetka najlosiji igrac Partizana u ODBRANI! Tepic je u tom delu mozda cak i najbolji,pa ga staviste na stub srama cas posla zbog ovih zavrsnica u napadu. Vidim da ste svi odusevljeni kako Tripko i zaista ima prelep sut,problem je u tome sto niko nikad nije sporio ovaj njegov talenat,njemu nesto drugo fali a to je-VELIKO SRCE! Muceni Dule iz godine u godinu pokusava da izvrsi transplataciju,drzeci ga u igri cak i onda kada je svima jasno da objekat nece do kraja pogoditi! Pritom Dule svesno zrtvuje ostale momke za napad,jer se nnogo trose u odbrani popunjavajuci Uroseve rupe. To je mozda i jedan od razloga,dakle umor kod Milenka,zbog cega nema te preko potrebne smirenosti, prilikom zavrsnica poslednjih napada. Braco GROBARI,odbrana je kljuc svega,odbranom smo na kraju uzeli i sve moguce trofeje i u klupskoj-PARTIZAN,kao i u reprezentativnoj kosarci! Zar ne vidite kako Pesic stalno ponavlja-ODBRANA,ODBRANA-ali vidi se da nece uspeti da dodje do titule,jednostavno Zvezda nikad pa ni sad nije imala igrace koji odbranu kapiraju. Mislim cak i da su Hemofarm, a pogotovo Cibona jaci od njih u tom delu! Pogledajte samo ovih poslednjih 7 titula Partizana,kao i 2 u J.ligi-ubedljivo smo najmanje poena primali ukupno! Ukoliko prodjemo u top 16,bice to samo zahvaljujuci odbrani,jer ni ovde kao sto vidite nista nije pomogla Uroseva odlicna napadacka igra i 22 postignuta poena. Ipak ja ga jos uvek cekam,pozdrav svima!

LJuba

pre 15 godina

Spanski El Mundo:
El Partizan es una joya del baloncesto europeo. Si pudiera mantener el equipo inalterado un par de temporadas muchos tendrían que sonrojarse y reconocer que, en baloncesto, no todo es dinero. El talento ni se compra ni se vende.
U prevodu, Partizan je dragulj evropske kosarke. Kada bi mogli da zadrze isti tim nekoliko sezona, mnogi bi morali da priznaju da u kosarci nije sve u novcu. Talenat se niti kupuje niti prodaje.

dejan zvezdas

pre 15 godina

Odlična odbrana tokom većeg dela meča. Presudila loše otvorena tekma. I pored poraza mislim da partizan prolazi dalje. Dve pobede iz tri tekme su dovoljne.

Piksi Romanista

pre 15 godina

e ok je ovaj Tepic..al nemoj vise da on odlucuje dajte sad nekome drugom....Odlicni su bili samo tako nastavite....Al neka odlucuje sad neko drugi Tepicu to ne ide...

bata

pre 15 godina

Tepic je imao zadatak da nadje Tripkovica po svaku cenu...i zato je pogresio. Da nema Tepica, bila bi "super" odbrana i ne bismo pricali o poslednjem napadu, nego bi nas svi razbili pa bi bili mirniji i manje strucni i pametni. Uopste zasto se na raznim forumima javljaju ti veciti zivotni gubitnici i lece se, lece, lece i sve nas dave i nerviraju? Ovo sto radi Partizan je jako dobro i lepo i odskace od naseg svakidasnjeg sivila, da im treba odati priznanje i uloziti u njih, a ne lupetati i "analizirati"

RADOMIR-VALJEVO

pre 15 godina

Ne racunajuci poslednja dva minuta, Novica katasrofalan veceras.Milenko takodje,promasio je skoro sve suteve,ali ga ne treba pljuvati, strasan je igrac,njemu je sigurno najteze. Ovo je treca utakmica da izgubni loptu u poslednjem napadu za pobedu(Turci, Grci i veceras).Mozda je Dule pogresio sto nije odgovornost preuzeo Pera Bozic koji bi sigurno krenuo na ulaz i iznudio makar bacanja.Iako je mozda spor, mislim da bi i Rasic to bolje resio od Milenka.Ocigledno da njega i Tripka svi blokiraju u poslednjem napadu.Medjutim, glavu gore ,igrom iz drugog poluvremena sigurno dobijamo Milano.Uz malo srece eto nas u TOP 16.

Joca

pre 15 godina

Tepicu glavu gore.Odlicna igra ali stvarno nemamo srece..Oce li nas Bog pogledati i vratiti nam za one poraze od pola kosa..Ali dobro,dokazali smo da mozemo da se borimo i sa najjacima...Sta god da se desi tu su Grobari,najbolji navijaci na svetu.....Idemo na pobedu protiv Armanija i nadam se dobijamo Panionios ovde.Nemamo vam sta zameriti,dali ste sve od sebe ali nedostaje nam srece u poslednjim prokletim napadima.Svaka cast momci,bez ocajanja mi smo uz vas....vratice nam se ovo samo polako...Strpljivo...Nadajmo se najboljem u svakom slucaju protiv Armanija...Uz vas smo...Samo HRABRO...poz Grobarima....

aljende

pre 15 godina

Milina je navijati za ekipu koja te ispuni ponosom i kad izgubi. VELIKO hvala Partizanu za radost koju nam redovno priredjuje. Sve ove utakmice na pola kosha vratice se kad bude najvise trebalo. :)

guru

pre 15 godina

Sada je tacno 12:21h petak popodne a meni i dalje nije dobroooooooooooooo..............
PS. Momci su pokazali da znaju definitivno da igraju, bice sve ok, valjda ce nam se vratiti ovi porazi sa pola kosaaaaaaa.......

Spaho Nevenić

pre 15 godina

Sve čestitke igračima i treneru Vujoševiću. Partizan je uspeo sa -18 da dođe u vođstvo, ali je meč odlučio ekstra kvalitet, koji je ovaj put na strani Reala, i zove se Marko Tomas.

kiklop

pre 15 godina

UTAKMICA ZA UZIVANJE.samo da su rasic i vitkovac ubacili makar po kos dobili bi ih.sto se tice zadnjeg napada to je greska celog tima,nigde bloka za milenka

za sada bez dobrog imena

pre 15 godina

boki.zg, prijatelju, pa zar se niste vi (bbb) nesto posvadjali sa cibonom?
Smisli sta hoces, pa onda digni dva prsta da se javis.

Volim ga

pre 15 godina

Nemojte ljudi kamenjem na Tepica. i ja sam popi*deo zbog poraza, ali nemamo pravo, cak ni mi koji ih svake druge nedelje nosimo ka trijumfu, da pljujemo po nasim igracima! Neko rece kako bi svi trebali da igraju sigurno i mirno, bez straha od greske i Duleta, kao sto igra Uros... Pa on i nema strah posto ima neogranicene kredite kod trenera koji ceka Urosa, kao sto ga rodjeni otac ne bi cekao. I pored sjajnog meca, mislim da ce nas Uros narednom dobrom igrom u vaznom mecu obradovati tek jos jednom ove sezone, a potom u 2009/10. Vrlo sam kritican prema njemu poslednjih meseci, mislim da je kvalitet kod Urosa jasan, ali izraz lica mi uvek i sve govori. On je mnogo dobar decko bez doze bezobrazluka neophodne za ostvarenje sebe kao sportiste! Siguran sam da ce ga to pratiti i da zbog toga nece realizovati sjajan potencijal koji ima. Voleo bih da gresim. Za razliku od njega, Tepic ce postati veliki... Sto se tice narednih meceva, verujem u dve naredne pobede i nadam se da ce nam to biti dovoljno za prolaz. Steta je samo sto nismo skupili vise pobeda, pa da udjemo sa visih pozicija u zreb top16.

Miki

pre 15 godina

@jovo peric

Divac je 68. godiste i do svoje 23 je osvojio bronzu na SP 1986, Madrid, bronzu na EP 1987 Atina, srebro na OI 1988,Seul, zlato na EP 1989, Zagreb, zlato na SP 1990. Buenos Aires, zlato na EP 1991, Rim. Kukoc je isto godiste i osvojio je sve to bez bronze 1986. Radja je 1967 i osvojio je isto sto i Kukoc bez SP 1990 (bio povredjen), Djordjevic je osvojio bronzu 1987 a posle ga Duda nije zvao do Rima 1991. Kukoc je na SP 1990 proglasen za najboljeg igraca sa nepune 22 godine. Nasa kosarka je i pocela da posrce kad su talenti prestali da nam budu igraci od 16-17 godina, a ne kao danas kad su nam mladi igraci sa 21-22 god. Lepo je rekao Duda pre neki dan u Blicu, nasi igraci nemaju individualni kvalitet.

miggy

pre 15 godina

Setite se prosle godine Novica kad je promasio za pobedu protiv Panatinaikosa, kako je plakao u svlacionici i rekao je da ce ga dati sledeci put i svi znamo sta je bilo! Decko bre ima mu.a!!!

A kada ce Tepic da kaze da ce ga dati sledeci put?
Pa nikad, zna da ga nece dati, nema ono sto Ubica ima, a to je najvaznije ako hoces da budes veliki igrac!!!

divac

pre 15 godina

e ovo je da umres od muke,kako sam se bedno i prazno osecao sinoc ne mogu vam opisati...ljudi ponovicu opet nama treba PLEJ PLEJ PLEJ i samo PLEJ...sad vidim da je ovaj Rasic svuda opravdano dobijao otkaz,pa on nije uspeo u Albi ej Albi,a dosao je za prvog pleja u zvanicno 5 klub Evrope,a znam da Dule to vidi i zato se forsira Tepic do iznemoglosti na pleju i ako se vidi da decko ne moze da isprati to,i zato smo izgubili i gubicemo utakmice....dajte PLEJA ko boga vas molim

Bice bolje!!

pre 15 godina

Stvarno mi je krivo, ali nadam se da ce izboriti dalji prolaz, ipak su momci za svaku pohvalu, naravno i Vujosevic!!
Puno uspeha Partizanu u nastavku!!

Petar

pre 15 godina

Tepic nema srca. Novicu kolko god da ne ide on ce da grize da se bori. Tepic ne. Otici ce u Real da greje klupu ili ce proci kao Papadopulos. Ne znam na kojoj je utakmici ove sezone Tepic briljirao? Ni na jednoj. Posle ovoga sledecu utakmicu treba Tripko da zapocne kao starter!

emil

pre 15 godina

Draga braco grobari glavu gore.Da narednih 10 god. neadobijemo ni jednu utakmicu uvek cu se secati ovih nekoliko ponosan na cinjenicu da pripadam porodici neunistivih na celu sa tata Duletom Vujosevicem.Ovoliko drskosti hrabrosti koje iskazuju igraci iz godine u godinu i ovolika odanost klubu od igraca koji prolaze kroz skolu Dr Dulrta je velika inspiracija za obicnog coveka i cini zivot tako jednostavno lepim.Setite se samo prosle godine koliko su ginuli Pekmen i Kecman protiv Panatenaikosa iako su imali potpisan ugovor sa njima , ali odanost nama grobarima je u tom trenutku je bila veca . Zato predlazem da Duleta kloniramo pa nek njegov klon bude trener FK Partizana

Mirogoj

pre 15 godina

Slažem se akcidroni... Moje saučešće.
(Tuškanac, 12. decembar 2008 09:04)
U 300 evra matori,da Cibona ispada,a Partizan prolazi u cetvrtinu finala!

undertaker

pre 15 godina

najvise me raduje sto pocinju svi da nas se plase!!BRAVO MOMCI!!Tepicu glavu gore vratice se i tebi kao sto se vratilo i Novici protiv PAO-a.

Sasa

pre 15 godina

@-Neko je Srbin,a neko Hrwat.Moje sauchesce drugar.
(akcidroni, 12. decembar 2008 01:44)

Slažem se akcidroni... Moje saučešće.
(Tuškanac, 12. decembar 2008 09:04)

Hej, vas dvojica, nadjite neki politicki sajt, pa se tamo lecite. Volim Partizan.
Sasa, Nis

Tuškanac

pre 15 godina

@@neko ima 3-4,a neko je 3 kola prije kraja u TOP 16
(zgb, 11. decembar 2008 23:37)zgb

@-Neko je Srbin,a neko Hrwat.Moje sauchesce drugar.
(akcidroni, 12. decembar 2008 01:44)

Slažem se akcidroni... Moje saučešće.

Nebojsa

pre 15 godina

Zasto u poslednjem napadu Partizana Tepic nije sutirao na kos? On je uzaludno pokusavao da dobaci loptu Tripkovicu za trojku...

jovo peric

pre 15 godina

Pozdrav svima koji navijaju za dobru košarku i Partizan. Prije svega za komentar 261, Sale Nacionale Đoršević je imao 1992. godine 25 godina, jer je rođen 1967. godine. Ako si objektivan, priznaćeš da je ogromna razlika od 4 godine na ovakvim utakmicama. Ne braneći Tepića, ali mi Srbi smo gladni želje da imamo zvijezdu od igrača, odmah i sada. Od Tepića se očekuje da je heroj odmah, a niko ne računa da je recimo, S. Đorđević sticao iskustva uz Grbovića, Savovoića, Obradovića, da je igrački sazrijevao u konkurenciji D. Petrovića, Kukoča, Divca, Paspalja, Rađe. Svi zaboravljaju da je kompletna prva petorka Partizana 88/89/90 mogla biti i prva petorka reprezentacije. Takođe, niko, ali niko od velikih igrača iz Divčeve i Đorđevićeve ere nije bio zvijezda sa 20 godina, već je svoje velike igre i medalje ostvario u dobi od 23 do 30 godina, Izuzetak je S. Danilović koji je sa 18-19 godina sve osvajao (nešto kao ovaj mladi Španac Riki Rubio). Bodiroga je 1995. imao 21 godinu kada je debitovao za reprezentaciju SRJ, isto kao i Tepić sada, hajde sjetite se da li je na EP 95 bio prvi igrača tima uz Danilovića (25 godina) Đorđevića (28, Paspalja (29), Divca (27 godina), Savića (29 godina), itd, itd..
Da završim, da smo kao ljudi objektivniji, da baratamo tačnim podacima, da ne podcjenjujemo uspjehe i neuspjehe, svoje ali i drugih, da prihvatimo da svi koji se bave bilo kojim poslom, sportom, muzikom, usvijetu teže da budu najbolji. I najbolji su uvijek oni koji daje sve od sebe, a ne oni koji osvajaju prva mjesta. Zato ovi momci iz KK Partizan i jesu najbolji, a oni iz FK Partizan nikada neće biti.

Željko

Bojanc

pre 15 godina

Sve cestitke igracima na pokazanoj volji i igri kojom su stigli minus od 18 poena. Raduje me sto polako postajemo ekipa koja igra guste zavrsnice i u gostima, sto cela Evropa vidi i pocinje da shvata da nismo iskljucivo domacinska ekipa, koja u gostima gubi po 15 razlike. Dobra stvar ovog poraza je sto sada u slucaju istog skora na kraju, imamo prednost u odnosu na Efes i Real, tako da sada drzimo sve konce u nasim rukama, a uopste ne sumnjam da cemo tuci Panionios u Pioniru, tako da su nam vrata drugog kruga otvorena i ako ne dodje do nekih neocekivanih rezultata-idemo dalje.
Cestitke Urosu Tripkovicu, Novici, Lasmiju i kapitenu Bozicu na dobroj igri i u napadu i odbrani, samo mi je krivo sto se rasic nije video na terenu, za vreme koje je proveo u igri, falili su nam njegovi poeni, jer tada nam pobeda ne bi izmakla...
Nadam se da je sada svima jasno ko igra najbolju i najbesniju odbranu u Evropi...

Janko

pre 15 godina

Ama ljudi ostavite Milenka na miru. I Sale "Nacionale" je pravio "s***a" u mladosti, pa su ga trpeli i istrpeli... pa je postao MAJSTOR.Biće to i MILENKO TEPIĆ.

Zvezda u srcu

pre 15 godina

@i sada definitivno DA VOLIM CRNO BELE PONOSNO KAŽEM SVIMA!!!
(slawisha, 11. decembar 2008 22:55)
zar treba neshto ovako da se desi da bi ti mogao ponosno da kazes svima da volis partizan.... e zato se mi (cigani)razlikujemo od vas jer smo mnogo jaci i kad je tuga i bol i nesreca......u ovoj euroligi da ulaze prva dva ili tri tima iz grupe ne bi vi videli osminu finala nikada u zivotu.....a poruka za duska vujosevica jesi matori trener svaka chast ali jezik ti je mnogo pogan i nekulturan si do maximuma.......sramota za primer ovim momcima koji igraju....ne znam da li ijedan trener se ponasa kao ti dok traje utakmica.....E BAS ZBOG TOGA CE KARI PESIC ZA TEBE BITI MAG TRENERSKOG POSLA ZA VJEK VJEKOVA!!!!

Иван-Ниш

pre 15 godina

Штета што Партизанови бекови, плејмејкери немају м..а за завршницу. Дакле, у завршници од сада на Новицу, јер он зна шта чинити па куд пукло да пукло.

Srdjan

pre 15 godina

Partizan igra fenomenalnu kosarku,a Dule Vuojsevic...za njega nemam reci,taj covek je neverovatan!!! Svaka cast momci! Ovo kazem kao navijac Zvezde,ali moramo biti realni. Partizan poslednjih par godina nastupima u evroligi osvetlao je obraz nase posrnule kosarke! Samo napred momci,glavu gore! Sreca ce se i vama osmehnuti,zasluzili ste je!

САЊА74

pre 15 godina

Да ли сте приметили да Партизан побеђује када Новица добро игра!
Браво момци, ми можемо све!
Волим Партизан!

Alexdkh

pre 15 godina

... pa ne znam... stvarno... dokle vise... nema vise vremena za pricu , mladi talenti i te stvari.. pa Djordjevic je kad je pogodio onu trojku u Turskoj imao 22 godine.. Tepic sa dvadeset i jenom, gubi vec tio od cetiri veoma bitne evropske utakmice... tu vec nesto ne stima... da li je problem u upravi koja po svaku cenu zeli nevidjenu lovu na njemu da zaradi na kraju sezone ili u njemu samom, viudecemo, ali stvarno je steta.... ubedjen sam da je na bilo koga drugog, pa cak i na Vranesa, lopta isla da bi pobedili i sada vec bili u drugom krugu... zaista steta...

ckb

pre 15 godina

Sto se toliko lozite na Tripkovica??? Pljuvali ste ga proslog puta. I ja sam ga pljuvao i ostajem pri tome da nije dobar igrac, niti ce ikada biti. Odigrao je sada dobru utakmicu, a na sledecu takvu ce se cekati pola godine i tako u krug.

032

pre 15 godina

I `ajmo sad svi koji pljuju Tripkovica da se jave....
Pa mali je izmislio kosarku za vas. Operes ruke u Zapadnoj Moravi i sve je posle lako. Bravo Urose, Cacak je uz tebe...

balanar

pre 15 godina

Menjam 10 CSKA za jedan Partizan. Lakše bi mi bilo da su izgubili 30 razlike. Nadam se da nikada nećemo naći sponzora i da ćemo večno kuburiti sa parama. Jer samo tada će igrači igrati za svoj klub i navijače. Ne želim u timu 10 crnaca koje zabole dal pobeđuju ili gube.

DINASTIJA !!!!

pre 15 godina

Ajd šta plačete. Kako ste dobili Zadra i Zagreba, tako su vam vratili Planina i Tomas. Čiča miča gotova je priča.
(Real(no), 11. decembar 2008 23:52)

statistika će biti popravljena na nesrećnoj ciboni.

Miloš

pre 15 godina

Daj bre sto toliko napadate Uroša,dobro,mozda je izgubio na kraju 2,3 lopte,pa sta? desava se i to. A kad je u drugoj cetvrtini vezao,cini mi se, 7 poena bio vam je dobar. A i u odbrani je zaista bio odlican,prijatno me je iznenadio. Cuvao je onog Amerikanca,ovaj ga ni jednom nije prosao. Zato bre ako ste pravi navijaci podrzite ga i prestanite sa pljuvanjem!!!
(Miloš, 4. decembar 2008 10:42)


Ovo je moj komentar,posle utakmice sa Efesom,jedan od mnogih u kojima sam branio Uroša Tripkovića od vas strucnjaka. Trebalo bi da vas bude sramota,do juce ste ga pljuvali a danas vam je car,igracina i sve najbolje. Decko je tokom cele sezone igrao skroz ok,to sto je promasio protiv CSKA i izgubio par lopti na prevodjenju uopste nije nesto zbog cega on zasluzuje vase pljuvanje- ili mislite da znate bolje? nesto vas ne vidjam na tv-u... Videli ste i sami veceras da mi imamo ono sto niko-ali bas niko u Evropi nema,takvog sutera. Tvrdim da je Uros jedini koji iz takvih situacija moze da pogadja! Imamo jedinstvenog igraca i vi niste zadovoljni! Sta bi vas ucinilo zadovoljnim,a da je u domenu realnog???
Sad napadate Tepica,pa pogledajte ga kako izgleda,vidite li da je premoren? decko ima 21 godinu,ova pauza koja uskoro sledi ce mu dobro doci! I sve ce nam se ovo vratiti kasnije,bas kao i prosle sezone! P.S. Takodje tvrdim da ova ekipa,kad bi svih 12 igraca ostalo na okupu(sto je nazalost ne moguce,najverovatnije idu Tripkovic i Velickovic,mada bih voleo da ostanu,pre svega Tripkovic) mi bi vec sledece ili najkasnije one tamo isli na Final4 bez problema,mozda bi imali i velike sanse za titulu! zato podrzite ovu ekipu ako ste pravi navijaci, a ako zelite da me demantujete i pokazete da ste bolji od njih,samo izvolite,rado bih vas gledao sredom i cetvrtkom!

gledam svaku u pioniru

pre 15 godina

zasto strahinja nije igrao zadnju cetvrtinu kad je bio razigran
dule daj mu malo kredita pa da vidimo zasto si ga doveo
decko obecava ali samo na zagrevanju za sada (istrpi ga malo )

crveni_zdovc

pre 15 godina

Sta ste se bre rastuzili grobari? Uvek se nekako na kraju provucete u top 16 (5 najbolji itd.) pa tako i ovoga puta..bez brige

akcidroni

pre 15 godina

@neko ima 3-4,a neko je 3 kola prije kraja u TOP 16
(zgb, 11. decembar 2008 23:37)zgb

-Neko je Srbin,a neko Hrwat.Moje sauchesce drugar.

eric

pre 15 godina

Ne znam kako i zasto ali ne mogu da se otmem utisku da je za nas kada protivnik ima zadnji napad i preko 10 sekundi vremena utakmica najcesce izgubljena. I to je nesto sto mi rutinski prihvatamo. A kad mi imamo zadnjih 5 napada i treba da damo samo jedan f***ing kos onda su to porodjajne muke. Ovde sam jos davno postavio jedan komentar da bi Dule trebalo da vodi utakmicu 39 minuta a zadnji minut neko drugi. Neko ko promeni ritam i ukrade pobedu u zadnjim trenutcima a ne neko ko prospe sve sto je mukotrpno skupljao 39 minuta a to se nama desava precesto. A sto se tice Tripkpvica , pa vreme je bilo da jednom u 100 godina odigra ono sto se od njega ocekuje i ono zbog cega je ovde. I uopste ne razumem ovu euforiju oko njegove, priznajem odlicne igre, ali zar nije vec bilo krajnje vreme za to. I samo se nadam da necemo opet cekati Godoa narednih 100 utakmica da odigra ono za sta je tu i sto bi trebalo da se stalno desava. A Tepic je super igrac ali me u zavrsnici sve vise podseca na Vuleta Avdalovica koji je bio kralj glupavo izgubljenih zavrsnica. Bez euforije oko Urosa. Volim Partizan.

KKP

pre 15 godina

Novi infrakt, sledeci mozda necu preziveti!!! Nema nocas spavanja... U nedelju Beogradjani (i svi ljudi dobre volje) napunite Pionir, da pozdravimo ove ljude i da razbucamo Cibonu!!! Pa zasluzili su! A ovaj Real cekam u Top 16!!!

eashinho

pre 15 godina

Не могуће је да Партизан игра толико грубље од Реала и да пред сам крај однос у фауловима у последњој четвртини буде 1:11. А, најпрљавија екипа у такмичењу је Реал, 100%.
Свака част кошаркашима и Дулету, они су за мене и вечерас победили!!!
(Сталоне, 11. decembar 2008 22:54)


Pa ti ih vodi u top 16!:))Dobro je momci,bice bolje...

Gost

pre 15 godina

Cestitam momcima na fenomenalnoj igri. Ali sada zelim nesto drugo da napisem. Mislim da je vreme da se bojkotuju firme koje su dosle sa zapada a nikoga ne sponzorisu. Ima ih dosta? Nasa firma kada je htela da udje u HR prvo je postala sponzor jednog njihovog kosarkaskog kluba. Svuda u svetu takve firme sponzorisu neku ekipu a ovde su dosli na gotovo i osecaju se da ne moraju da izdvajaju novac za to. Mislim da je vreme da im se pokaze da ne mogu vise tako. Kako?? Pronaci alternativno resenje. Dosta je bilo. Danas bi Partizan pobedio da je imao para da ostavi Pekovica. Misli te o tome.

Luka

pre 15 godina

Stvarno je suvisno reci kako se osecam nakon utakmice, ali grobari glavu gore, ipak smo najbolji navijaci na svetu. A o igri, sta reci, zaista borbrno i sa karakterom, ali kao sto Dule rece na jednoj konferenciji da ovaj tim sigurno nije njegov SAN ali su dobri momci i izvucice maksimum od njih, dok mnogi imaju prostora za napredak. E sad dok sacekamo sve to uvek ce mo ovako gubiti, jer nije ovo poraz zbog manjka srece, vec kvaliteta, ipak su svi oni igraci Reala i CSKA i kad igraju lose i bez toliko srcanosti znatno bolji od Tepica, Urosa, Novice i drugova. Pa zar zaboravljamo da su naspram nas stajali jedan Rejes koji je bitan i u Spanskoj reprezentaciji, Bulok, Mesi kji je imao onakvu sezonu u Arisu, pa onda Siskauskas, Lengdon, Smodis i drugi koji vladaju evropom sto sa klubovima sto sa reprezentacijama. Ipak moramo da budemo svesni, da je nasa kosarka dosla do toga da je ogroman uspeh da na evropskom budemo 5. ili 6., to je realnost i verujte da ce javnost u Srbiji biti zadovljna time, i to je tako jer moramo da se pomirimo sa tim da su Spanija, Rusija, Grcka, Litvanija znatno ispred nas i to ne samo sada nego i po talentima koje imaju i jednostavno doslo je vreme da kazemo drugima da su bolji. Ali ono sto boli to je nas Partizan, jer bas malo fali, ja jesam rekao da mi nemamo kvalitet, ali za velike stvari, a daleko od toga da smo losi, jer i ovakvi kakvi smo smatram da smo medju 10 ekipa u evropi, e sad mi treba ipak da budemo ponosni zbog toga, a da zalimo sto stvarno samo malo vise para da ima mi bi bili jako VELIKI, pa samo Peka i Kecman da su ostali i da je doveden jedan dobar isto iskusan igrac kao Kecman verujte bili bi ponovo kao prosle godine, a za to je potreban budzet od 6 do 8 miliona maksimum po sezoni. A ZAR JE TO MNOGO S OBZIROM STA BI DONELO. MNOGO SAM TUZAN ZBOG SVEGA ALI ZATO JE TU NAVIJENJE KOJE ME UVEK OPUSTI JE GROBARI HVALA VAM STO POSTOJIMO; IPAK PORED SVEGA MI CE MO OSTATI PRVI NA SVETU.

MrkiMrkiMance

pre 15 godina

1. Hvala ti Urose, zasluzio si, a ti Milenko gledaj da li ti pripada mesto u Relu.
2. OTISO SI DRAGANE OSTALA JE TUGA, UVEK CE TE VOLETI GROBARI SA JUGA!
3. Nije ovo bilo namenjeno nikome, nego jedom i jedinom Draganu koji je ikada igrao u nasem klubu, a taj je pokojni Mance. Samo me na tu pesmu prodju zmarci, i momci smo vi znate kako je to igrati za nas klub, i setite se Dragana ako ima u vama bar nesto nase. Jer samo oni zasluzuju pesmu jedinog naseg idola

Manu

pre 15 godina

Pokazali su da se ne boje nikoga, sreca u nesrecu je da su bolji medjusobno od Reala, ali sreca ih izgleda ne prati ove godine...bice jos pobjeda...

vi imate najmanje prava da kukate!

pre 15 godina

kao i uvek vi kukate za porazima od pola kosa!dobro znate i sami koliko puta vam se sve to vratilo,a posto ipak mislim da vam je kratko,ali bas kratko pamcenje setite se prosle sezone i meceva sa pao...samo je jedna utakmica bila vazna i sta mislite ko je dobio!?a jel mislite,a znam da mislite,takva ste nacija...jer ste i 7 titula osvojili jer ste uvek bili najbolji,a sudije i sreca uvek bili protiv vas!?i na kraju proci cete u 16,to i znate,a onda ce te verovatno dobiti real i uci u 8,a to me uopste ne bi iznenadilo...

kompeksas vise vrednosti

pre 15 godina

Oh... Btw, koja seoska grupa. Real bi se u nasoj borio za 5. mjesto.
(Marko Tomas, 11. decembar 2008 23:27) cekaj,zar vi ne kazete skupina,a ne grupa?

croaticus mostariensis

pre 15 godina

Hvala Tomasu koji mi je svojom tricom omogućio dobitak na kladionici. Što se tiče Partizana, odigrali su solidno, ne napadajte momke bez razloga. Dule Vujošević svake sezone napravi respektabilnu momčad i to treba poštivati. Svake godine Partizan izbaci dva-tri dobra igrača, večeras im je falilo malo iskustva, ali dobri su. Cibona je već osigurala Top 16, a mislim da će i Partizan proći, znači među 16 dva iz bivše Juge... Nije to tako loše.

Igor VA

pre 15 godina

polako... prvo partizan je izgubio zbog prve cetvrtine ili zato sto nije odigrana dobra odbrana tj, nisu stigli da preuzmu... Tepic je trebao da udje dva puta do kraja ali negde na sredini poslednje cetvrtine, posle zone koja je perfektno postavljena i jos bolje razbijena... jednostavno partizan nije mogao da odigra slabo dva poluvemena...
i da poslednji napad je trebao novica da resi.. taj covek stvarno ima srce ali Dule je gazda, mozda je Milenko i trebao da omasi.. polako sreca prati hrabre!! i da Reyes je najveci folirant ej pa i sudija mu je pokazao da prestane da se folira...
Samo hrabro momci!!!
Volim PARTIZAN!!!

* * *

pre 15 godina

Искрено се надам да више нико није будала па да се нервира због оваквих пораза Партизана. Не могу рећи за све, али бар 90% тих утакмица је изгубио Тепић. Пошто то Вујошевић (којег иначе јако ценим) није приметио, верујем да ове утакмице гледа и Душан Ивковић и да му у играма репрезентације, у последња 3 минута неће пасти на памет да Тепића држи у игри. Та прича да се тако постаје велики играч не пије воду. Памти ли ико да је некад један Бодирога на сличан начин изгубио утакмицу? И да ли неко мисли да ће Тепићу овакву игру у завршницама мечева толерисати неки будући страни послодавац ?

Protiv spanije ako se dobro secam .Poslednji napad bodi sa desne strane sa poludistance sutira lopta izlazi a on ne moze da veruje . I to sve na vrhuncu njegove karijere .Tepicu samo jos malo vremena treba,seti se proslogodisnjih utakmica sa atinjanima kada je Novica promasio zadnji napad da bi ih u kasnije bas on izbacio.TEPI samo napred...
(dragan, 11. decembar 2008 23:58)

Tacno je da je Bodi promasio zadnji sut protiv Spanaca na SP 2002,ali se verovatno ne secas da je pre toga pogodio dva puta uzastopno minut pre kraja.Dakle,gubili smo 4 razlike oko 2 minuta pre kraja,zadnja tri napada isla su preko Bodija,covek je resio prva dva,a promasio treci.

PARTIZAN SAMPION

pre 15 godina

-OPET poklon od skoro 20 poena
-OPET poslednji napad za pobedu
-OPET izgubljena lopta u poslednjim sekundama
-I OPET PORAZ OD 1 RAZLIKE.

Pa BOZE sta ti ja skrivih sto me ovako kaznjavas?????

"ALI",budite uvereni da ce nam se ova nesreca vratiti u srecu,kad tad,mozda i to kad nam bude najpotebnija,a svi se slazemo s tim,da na primer nam se ponovi PAO,ne zalimo zivaca sve ove poraze sa od po 1.

TEPICU "PLEASE" NIKAD VISE NE UZMI LOPTU ZA POSLEDNJI NAPAD


DULE NIKAD VISE NEMOJ DA JE TEPIC U IGRI ZA POSLEDNJI NAPAD.

Sabogi

pre 15 godina

Pobedu je ispustio Dusko Vujosevic. Ljudi ne filozofiram mnogo. Na kraju trece cetvrtine, koju dobijamo sa 9 razlike i petorkom koja melja, Dule menja tri igraca i tri minuta drzi Real u igri. Posle toga vraca istu petorku i ima dobijenu utakmicu, ali mi definitivno nemamo srece ! Da smo tada napravili razliku< Real se ne bi vratio. Tepic i Rasic promasaji veceri, ali Dule gde ti je Strahinja u zadnjoj cetvrtini ? Momak je pokazao da ima srce, rutina i iskustvo dolaze sa igrama. Verujem u plasma medju 16 jer MI TO ZASLUZUJEMO !!!!!!!!

pedja lugano

pre 15 godina

E ja neznam sta da napisem a da nebude otrcano! nije Tepic kriv ljudi! neko drugi odlucuje preko koga ide poslednji napad, i ocigledno gresi al neka vratice se valjda sve toooo! ali jos jedna ovakva i ja cu izludeti kaze mi zena pomislice neko da se svadjas i bijes samnom a ti na televizor samo sto neskocis!!!Ja obozavam partizan i pored toga!!!! u sredu sam u Milanu sa jos nekoliko drugara,da bodrim nas partizan!ako ide neko neka se javi da se nadjemo da zajedno navijamo da se "cujemo"VOLIM GA KO OKA DVA!!!!!!!

gasha

pre 15 godina

jedna stvar mi nikako nije jasna, kako je moguce da imamo toliko izgubljenih lopti. da nemamo lidera koji moze da spusti loptu. svaka cast tepicu i tripkovicu, ali po meni nikada nece biti veliki igraci, vec samo malo iznad proseka. tuzno je gledati paniku u trenutku presinga protivnika. to nema veze samo sa znanjem vec i sa hrabroscu. pada mi na pamet pedjin promasaj protiv lakersa u finalu zapada. u svakom slucaju napred momci i volim partizan.

Nenad

pre 15 godina

Ostavite Tepica na miru,decko je odlican igrac,inteligentan,disciplinovan i vredan.Ne uzima loptu sam,to je njegov zadatak.Da li je to pogresno,necu da sudim.Vujosevic je bolji trener od mene.Mi ovu utakmicu nismo smeli da dobijemo.Kriterijum sudjenja govori o tome.Niko od igraca "Reala" nije imao vise od 2 licne greske na pocetku poslednje cetvrtine.Odnos u faulovima na kraju je 33:20.Da je Tepicu polomljena ruka u poslednjem napadu,faul ne bi bio sviran.To je nasa realnost.Sto se Milenka tice,izgubio je 3 lopte,koliko i Novica i Lazme,i index mu je tu negde kao i njihov.Nemojte biti prestrogi prema njemu,mnogo puta nam je doneo radost.On je najmanje kriv sto Srbija nije vise autoritet u kosarci.

znalac

pre 15 godina

dokle ce ovaj smotani tepic, koji ne ume da vodi loptu, da nam resava utakmice?!
decko ima sut iz igre 4-0, ceo mec davi loptu i na kraju sjebe odlucujuci napad! imas li oci vujosevicu?!

dex

pre 15 godina

Pa dokle vise sine zbog tebe da gubimo ovo je 3 utakmica gde ti zeznes stvar u zadnjem napadu .
Dule bre vadi ga kad imamo mec loptu pa vidis da decko nemoze da se pokupi kad je mec lopta kod njega dokle vise tako da gubimo . Pa nije on Sale Djordjevic trba momak jos mnogo da igra da moze da uzme loptu za zadnji napad .
dokle vise taj Uros ?

Van

pre 15 godina

Vidim majstori da vam je Tepic krv za poraz , nisu ni sudije koje nisu sudile faul ni Dule koji uvodi Vranesha pa se predomisli nego Tepic , a Tripkovic koji promashi zicer koji bi pogodili i vi koji se toliko razumete u basket i proda utakmicu sa csk je heroj . Dechko ne zna da tapka sa levom rukom , dodaje lopte protivnicima , nema nijednu blokadu ili ukradenu loptu i dobro.. zna da shutne ali samo preko ruke . Gledaj te NBA ako volite takvu igru..
Tepicu majstore samo prestani da slushash onu punjenu papriku i igraj ...

I za sudije postoji sud

pre 15 godina

EUROLEAGUE 2008/09 odnos dosudjenih faulova:

Partizan - Efes 24-21
Partizan - Real 24-20
Partizan - Armani 21-23
Partizan - Panionios 24-21
Partizan - CSKA 26-22
Partizan - Efes 25-21
Partizan - Real 33-20(18)

Prosudite sami...Mozda je teorija zavere ali ipak malo bode oci...

Pozdrav

Zdrale

pre 15 godina

SVAKA CAST MOMCI ZA BORBENOST:)
pokazali ste da mozete da igrate sa svima. Oseca se veliki napredak iz sezone u sezonu, nekada smo gubili na ovakvim gostovanjima ubedljivo sa ispod 50 poena po mecu, a sada imamo sut za pobedu. Zapitajte se malo, koliko ste realni sa prohtevima. Tepicu legendo, ne slusaj prozivke, nastavi da treniras i sam znas da ces sledeci put pogoditi i asistirati za pobedu,ali onda kada bude bilo najvaznije. Ovakvi igraci treba da se istrpe, da im se da podrska. Bolje dodjite u Pionir u nedelju u 18.45h i podrzite i pokazite koliko volite svoj klub, napunite dvoranu umesto sto sedite ovde i filozofirate i pljujete nase igrace. Dodjite da gledate PArtizan, a ne protivnike i ne pricajte mi molim vas , koliko je ko puta pogresio. Tripkovica sada ljube u du.., oni koji su ga najvise pljuvali. OStavimo sitne provokacije, gledajmo vise ciljeve.Ovi momci se tek uigravaju, ulaze u formu, sada kada je najbitnije. Ko je uopste ocekivao da ce imati sansu da se borimo za top16, budimo relani. Rastu nam apetiti. Ti igraci ne primaju plate, nemaju sponzora, pokriven budzet za celu sezonu.Bore se pritom svim srcem i ja to pozdravljam i postujem.Kada bi svako od nas u svom poslu, porodici ili kraju davao i borio se kao ovi momci u evroligi,gde bi nam bio kraj i upravo zato idem u nedelju da ih bodrim da osete da su na pravom putu da cuju huk sa tribina, da znaju da smo svi mi uz njih. videcete kako ce onda odigrati u Milanu. Svaka cast za mladi tim Partizana NAPRED PARTIZAN, NAPRED SRBIJA:)
volim ga ko oka dva, borim se svaki dan za njega, za slavni klub svima znan , beogradski PARTIZAN

bg-pobednik

pre 15 godina

Ova sezona, gledano u kontinuitetu igara, je možda i najbolja za Partizan poslednjih godina. Da je bilo malo više sreće, iskustva, a mora se priznati i znanja u završnici ova četiri izgubljena meča, naš šampion bi verovatno sada razmišljao o prvom ili drugom mestu u grupi. Ovako, plašim se samo da nas ovi porazi na kraju ostave bez TOP 16, a očigledno je da smo to više nego zaslužili.
Ljudi, nemojte da vređate igrače, to sigurno nisu zaslužili. Momci, glavu gore i samo hrabro do novih pobeda i velike radosti za Grobare. Mi smo ozbiljan evropski klub, koji dolazi iz neozbiljne zemlje u kojoj se prave vrednosti slabo, da ne kažem nikako, cene.
N U S K N V P

Tanasije

pre 15 godina

Uzasno boli... ali covek posle ovakvog stresa ne moze da bude pametan, vec samo ogorcen i neobjektivan.

Koliko je samo Tripko bio omalovazavan i vredjan na ovom forumu, a danas je sve to demantovao. Zbog njega mi je najvise zao sto ovo nismo dobili jer bi bio junak i mec-viner cime bi dobio nevidjeno samopouzdanje za ubuduce.

Posle ovakva tri poraza plasman u top-16 je ravan cudu. Zivot ne pruza istu sansu 4 puta...ipak, hvala ti crno-bela ljubavi za sva zadovoljstva i srecu sto si nam pruzio u najjacem evropskom takmicenju:)

scorpy

pre 15 godina

stvarno je bedak sto smo izgubili, ali, dajte ljudi, batalite malo tepica... ja ga ne branim, ali, velika je to odgovornost... kao da bi neko od nas pogodio? mozda niko drugi nema hrabrosti za poslednji sut??? jeste li pomislili na to??? i, prosle nedelje je tripkovic bio najgori, svi su jedva cekali da ode iz partizana, a sada je car... isto ce i tepic biti najbolji kada budee pogodio taj poslednji sut... odlucite se vec...
realno

sikiriki

pre 15 godina

Svasta se ovde moze procitati pa tako i komentar kako su Partizanu sudije otele pobedu ne dozvolivsi jadnom Duletu da izvrsi zamenu u zadnjem minutu.Stoga informcija:Igrac koji je usao u igru ne moze biti zamenjen sve dok sat za igru nije radio.Znaci kada Vranjes udje u igru neophodno je da sat za igru krene kako bi u prvoj sledecoj prilici za zaamenu on ponovo mogao na klupu. To bi Vujosevic trebalo da zna. Idemo daalje-saamo hrabro momci!

noname

pre 15 godina

Cestitke Partizanu na prikazanoj igri.

Medjutim na zvanicnom sajtu evrolige stoji da je Dusko Vujosevic crnogorac, a ne iz Srbije, pa me zanima sta je on zvanicno, odnosno cije drzavljanstvo ima.
Ko ne veruje, evo linka

http://www.euroleague.net/competition/teams/showteam?clubcode=PAR

srecko

pre 15 godina

Ma ljudi opusteno ovde smo ih pobedili 4 razlike a izgubili tamo 1, pobedicemo armani tamo i panionios ovde mada nam treba samo jedna pobeda idemo u top 16, nemojte da se brinete pored csk partizan je prikazao najbolje igre u grupi... momci svaka cast...

Marko_Gavrilov

pre 15 godina

alo bre....dokle vishe sa bilo kakvim pljuvanjem Najmilijeg nam i jedinog tima za koji svi mi ovde zivimo!!!! Dosta bre....da vam je bilo ko pre tekme nudio ovaj ishod verujem a da na kraju prve gubimo minus petnaest....svi bi bre prihvatili....
zato tishina! momci su ostavili i srce i dushu na parketu....svi do jednog....pa i tep, koliko je god mogao to u ovom trenutku.
chitam vashe komentare.....sad svi pljujete njega onako kako ste pljuvali tripa...chemu sve to? iskreno razocharan sam vashim pristupom....JBT...ostali smo bez pola tima...mozda najjacheg mislim na sezonu proshlu....ove sezone su nam prognozirali plafon dve pobede...Partizan ima najmladji tim u Evropi koji se potpuno ravnopravno nosi sa takvim imenima....kao shto su real, cska....efes... dokle bre Vi svi nevernici mislite da pljujete po Partizanu! jebiga porazi su sastavni deo ovog kao i svakog drugog sporta....Oni su ljudi profesionalci....zive od tog basketa...nashe je da li cemo da Verujemo u to shto oni veruju ili ne,....nemamo pravo da pljujemo klince koji ginu za svaku loptu...

Nedelja, Pionir da bude pun, da ih dochekamo aplauzom i pesmom, da oderemo Cibonu i da nastavimo put ka TOP 16... :))) VOLIM GA K`O OKA DVA.....

Partizan Forever

pre 15 godina

Uhh. Kako mi je tesko posle ovakvog poraza. Ali sta je tu je , momci su se borili svaka im cast. Ali ne mogu da vjerujem da mi stalno gubimo ove neizvjesne zavrsnice. Tek se sad vidi kakav je igrac bio Dejan Bodiroga, mi takvog nemamo, bar ne za sada. Trebaju momci da se oslobode da sutnu u zadnji napad pa sta bude a ne onako bez suta da gubimo loptu. Ma nema veze, samo se nadam da ce nam se ovo vratiti kasnije, jer ako je ko zasluzio da ide dalje onda smo to mi.

grobar do smrti

pre 15 godina

pa dokle vise ovikomentari!dajte grobari nemojte biti obicne p***e!!!pljuvali ste TRIPKA danima,a on decko celo leto igrao za reprezentaciju,zati m se povredio i nije trenirao 20 dana!tek sse sada polako vraca u onaj pravi sistem i vidi se da je ne igrac nego IGRACINA!a do sad hvaljenog tepica ste veceras razapeli na syub srama!!!pa dal ste vi normalni???pa on decko celo leto igra,provodi najvise vremena na parketu,cuva po pravilu najboljeg protivnickog igraca,igra dvojku a kad god je frka on prevodi loptu i igra plej mejkera!!!pa ne moze covek sve sam!!!pricate o poredjenju sa Dejanom Bodirogom???pa znate li da je Bodiroga kad je usao u zizu interesovanja sa reprezentacijom(imao otprilike isto godina kao tepic)igrao pored DJORDJEVICA,DANILOVICA,PASPALJA,SAVICA,DIVCA i 1995,96,97 sesti igrac da bi vodeci postao tek 1998!!!!a TEPIC je uz TRIPKA i NOVICU(svi imaju 21,22 god)sada stub i vodeci igrac ovog tima!!!i pogledajte ranije utakmice partizana iz 1986,87,88???sta mislite,kako su recimo tada stasavali djardjevic,paspalj i divac???a znate ko je tada bio glavni???igrali su uz tri niskusna igraca SAVOVICA,OBRADOVICA i naravno glavnog igraca GORANA GRBOVICA???sta mislite kako bi veceras i uopste igrao partizan da TRIPKO,TEPIC i NOVICA igraju pored VUJANICA,KECMANA I KRSTICA, ili recimo PALASIA

Srdjan

pre 15 godina

Bez obzira sto ste izgubili mislim da je sramota da jedna ekipa u posledji minut udje sa 2 faula.
Toliko o sudijama i svemu ostalom.

aman vise!

pre 15 godina

Samo mi nije jasno zasto svaki napad Partizana ove sezone,a pogotovu kad se udje u dramaticnu zavrsnicu,mora da se svede na drzanje lopte kod pleja do 5 sekindi pred kraj napada i onda neko sutne sa 8-9m preko dva bloka.Zasto ne bace nekom pod kos,ili neki ulaz pa na faul pa i nek izgube loptu ali nesto da se pokusa.

Ja bih reko da smo se opet uplasili pobede jer smo imali priliku u par navrata i da uvecamo prednost u zadnjim minutima ali je sve islo onako kao sto sam gore naveo.

I naravno opet moramo mi da budemo ti koji cemo poslednji da primimo trojku sa 7,5 ili vise metara u odlucujucem momentu.Taman sam pomislio da ce najzad nas sreca da pogleda i da cemo mi da dobijemo posle onih trojki iz daljina,ali nista. Da smo dali kos u zadnjem napadu garantujem da bi oni opet pogodili negde sa centra terena.
Jedino je pozitivno sto smo bolji u nekom krugu od Reala do koga verovatno nece ni da dodje.

Ali setite se da nije samo ova sezona u pitanju-mi smo i prosle sezone 70-80% utakmica izgubili sa 1 ili 2 poena razlike. Ne mogu vise to da shvatim i da li je tu neko ili nesto odozgo umesalo prste.

Sve kazu-idemo dalje,vratice se ovo... ali ja se plasim da ce bas ovi porazi od poen razlike i propustene prilike, da nam se osvete i skoro sam siguran da necemo proci dalje.

Я Алекса

pre 15 godina

Прошле године пред одлучујући меч са Панатинаикосом написао сам да их добијамо већом разликом него ли што су нас они тукли у претходна три меча. Тако је и било...
Сада: Тепић, који ће бити нешто налик Бодироги, добиће пресудну утакмицу за F4.
Толико од мене, и поново се нећу оглашавати нека три, четири месеца јер страшно смарате!!!

trener

pre 15 godina

Mozete li zamisliti utakmicu u kojoj g.din Vujosevic ne počinje sa minus 15-20 poena razlike. GospodineVUJOSEVIĆU, poštujem sve Vaše rezultate u našem Velikom (namerno) klubu, ali dajte jednom da vidimo da naš Partizan povede makar sa 10 poena , pa neka nas drugi stižu.Molim Vas ovo je već ko zna koji put, ovo se pretvara u mazohizam,g.dine Vujoševiću, poštujući Vaš rad sve ove godine(a isto smo godište), nadam se da će te se posle ove "nesrećno izgubljene", utakmice, posvetiti potpuno svom poslu.Molim Vas da prestanete da u nasem klubu "izigravate" i mamu i tatu , postoje ljudi koji su zaduženi za to. Ako oni ne rade svoj posao kako treba , recite otvoreno, pa zašto postoje , zašto su plaćeni, zašto su izabrani, molim Vas još jednom nastavite da se bavite strukom, zato ste jako dobro plaćeni, imate izuzetno iskustvo, podršku navijača i nas stavarno iskusnih ljudi od struke(ja imam 50god),još jednom VOLIM SPORT,VOLIM PARTIZAN, ne mrzim ni jedan drugi klub,samo želim da pobedjujemo, a večeras smo to MOGLI VIDELO SE JASNO. pozdrav svim iskrenim ljubiteljima ove predivne igre

Ivan_Ni

pre 15 godina

Jednostavno je pobedio tim koji je imao vise kvaliteta a manje srce...nasi igraci su mnogo vise zeleli pobedu medjutim dzaba tolika zelja ako se desavaju onakve stvari,po ko zna koji put,da se gubi cista lopta u prelomnim trenucima!Isto tako i rukometasice protiv Nemacke ako se secate,napad za pobedu i izgubile su cistu loptu!Upravo je to ono sto nama nedostaje,sto nemaju mladje generacije,a to je da se kaze za nekoga igraca da je "zvezda",a sta pod tim mislim?Milsim na to da se u kljucnim momentima javi neki igrac koji nece da prodaje ciste lopte i da ugusi trud celog tima tokom celoga meca,da ce potezom resiti kad treba,kao sto su nekada radili Bodi Bond,Sale Djordjevic,Stojakovic,Danilovic,Divac,Paspalj,Rebraca...pa ceo zivot pratim basket i nikada ranije nisam video da neko od gore navedenih igraca uradi tako nesto u prelomnim trenucima,da napravi takve greske kao Tepic danas!Mi takve igracine,ljudine vise nemamo i to je upravo razlog zasto nam se desavaju takve stvari kado danas,a jos jedan od razloga sto sam nabrojao ona imena je taj sto je upravo Tepic reprezentativac,pa ujedno vrsim i poredjenje sa tom generacijom koja nas je toliko puta obradovala...nema vise takvih junaka,zato smo i tu gde jesmo...kad kazem tu gde jesmo mislim na to da nismo u vrhu svetske kosarke kao nekada!Dzaba veliko srce ako nije u kombinaciji sa znanjem!Srce nam je veliko kao CCCP a znanje jako diskutabilno.

drug Jataganac

pre 15 godina

Sudbina je jarca da nosi rogove... (Sto bi rekao moj drug Zoran.) Ako nista drugo, bar smo pokazali da se i u gostima moze igrati na pobedu. Naravno, kad se pruzi maksimum. U "Pioniru" to nikad nije bilo sporno, ali na gostovanjima bogami jeste. Ali dobro je sto niko ne moze da kaze da je uzrok poraza Partizana na ovoj utakmici mali budzet. Pokazalo se da se moze se igrati i sa skupljim timovima, itekako. Samo treba hrabrosti, a ne para.

elvis bruce lee

pre 15 godina

Nevidim ni jedan razlog za radovanje i podršku vujoševiću,nedamo se,jedva nas je real dobio,real teškom mukom....to su sve gluposti,tako je svake godine...imamo potencijal,evo za par meseci odlaze veličković,tepić,tripković,lasme...i opet će vujošević i todorić i ostali imati opravdanje za prosečne rezultate(pogledajte tabele el,i ostali siromašni timovi grizu,bore se ,ne samo partizan)i koje taj todorić da veličkoviću psuje majku,oterati todorića i vujoševića odmah inače će se ovo nastaviti još 10 godina,pokazali smo zube bogatim....i ova izjava todorića treba da zadovolji navijače,ako nisu sposobni da zadrže igrače bar 2-3 sezone neka puste neko ko može,možda ima sposobnijih da nadju sponzore...a od todorića ima sigurno sposobnijih

Marko

pre 15 godina

ovim putem najlepse molim
Tepica da prestane
zbog njega sam prestao da verujem da imamo sanse da pobedimo u bilo kojoj zavrsnici
pored tripkovica koji je odlicno sutirao ili novice koji daje uvek odlucujuce poene
opet tepic i samo tepic i mi uvek gubimo
svaka njemu cast ali dokle vise??????????

pedjolinac

pre 15 godina

daj bre ne pljuj te tepica da njega nema gubili bi svaku po 20 razlike u euroligi,ko nam je kriv sto nemamo pleja koi treba da resava taj zadnji napad.

PAOKARA

pre 15 godina

Jasno je kao dan...Kad Uros ne igra nema ko da postigne kos...Zasto on ne moze da stavi 20 svaku,zato sto ga svi cuvaju,preuzimaju,pa siri odbranu...Lako je Tepicu da pogodi 3 trojke tri puta sam kao duh!Ovo je umetnost,ovo sto Tripko radi.Cast mi je sto igrac sa najlepsim skok sutem igra u jednom od najvecih timova,PARTIZANU!!!

dzaba se palim

pre 15 godina

Tripko je medju 5 najboljih sutera u Evropi. Nema ulaz, nema dribling, nema skok, nema asistenciju,ali ima za mene najbolji i najlepsi sut u Evropi.
I on ce u svakom klubu u kom budu igrali za njega davati po 20 poena.
al jbg decko nije drcan kao Tepic da resava i gubi sve tekme i Novica koji sutira preko dva igraca sa 7 metara ,a dok Tripko sedi sam na trojci..
Tripko budi malo bezobrazniji bre brate, pa mi navijaci vise verujemo u tebe nego ti sam.

Erik Kartmen

pre 15 godina

Jos jednom sve cestitke grobarima... na zalost nisam odgledao utakmicu ali vidim da ste ih imali! Stvarno postujem i navijam za uspjeh nasih timova u Evropi! Nadam se da ce stvari doci na svoje mjesto i da cemo uskoro imati dva predstavnika u EL...

Vlado

pre 15 godina

Muka mi je vise od ovih sudijskih nepravdi.Nijednu utakmicu ne mozemo dobiti ako je nekom trecem u interesu da nas osteti.Veceras se to po ko zn koji put pokazalo na delu ali na najskandalozniji nacin.Partizanu je svirano kao licna i sto jeste i sto nije faul,cak su Realovi faulovi pripisivani Partizanovim igracima.3 faula Realu u zadnjoj cetvrtini a Partizanovim igracima vise od deset.Ne vidim nacina kako sa ovakvim kriterijumom sudjenja mozemo da odemo u top 16.Besan sam jer su momci stvarno pokazali snagu i moral,zasluzili pobedu ali ne vredi ,diskriminisani smo i tu je zasad nemoguce nista preduzeti.Sve pohvale strucnom stabu i igracima Partizana.Real nek se dici ako ima cime,kao uostalom i mnogi drugi klubovi iz Evrolige.

vucko019

pre 15 godina

OVO NEMA NIGDE NA SVETU!
KAKO TOLIKO NEMAMO SRECU NIJE MI JASNO!?!NADAM SE DA CEMO VRLO USKORO NADOKNADITI OVE NEVEROVATNE PORAZE od Efesa, Panioniosa, CSKA, i reala !Mogli smo vec veceras da komentarisemo za top 16!
Dobicemo mi Milano tamo ne sekirajte se...A onda TOP 16!

GROBARI S TOBOM SVE DO POBEDE!

grobarVS

pre 15 godina

A zasto svaki put Tepic zavrsava? Provaljeno je, neka proba neko drugi. Ovo je vec 4. put da on gresi na kraju... Svaka cast momcima! Odigrali su odlicno, pogotovo Tripkovic.

mimi

pre 15 godina

Koliko je nenormalno pratiti kosarku na liveskoru mozete misliti.Povede Partizan,cekas ful-tajm,prodju li par sekunde-bolje da ne izadje jer neznas s njim da nije Real postigao kos.Nenormalna stvar...Da,ima jos jedna zanimljivost vezana za sport,a mozda vama cudna.Kada je Vesko Topalov igrao odlucujucu partiju za titulu svetskog prvaka u sahu protiv Ananda u Argentini,jedna bugarska radio stanica je direktno prenosila odlucujucu partju do 3 ujutru.Mozete li si predstaviti,i uopste nije bilo dosadno-tu se prepoznaju dobri voditelji.Nema veze sa kosarkom,ali mi u inostranstvu nismo imali nikakvog izbora.Pozdrav za kosarkase Partizana,ponosim se njima...

Nislija

pre 15 godina

Tepicu, brojis li utakmice koje si izgubio u poslednjem napadu? Toliko ih je da gore navedeno pitanje moze da se postavi za 5 miliona na MILIONERU.

ZRV

pre 15 godina

Svaka cast ovim mladim momcima!Fantasticni karakter ekipe, bravo Strahinja i Urose Tepo mogao bi da uposljavas i Milosevica veoma sebican odnos prema Strahinji u trenutcima kad mu ide SVE od ruke

Kritičar

pre 15 godina

Odlika velikih ekipa je da neizvesne utakmice dobijaju. Partizan je već četiri utakmice izgubio u poslednjim sekundama neizvesne završnice. Mislite o tome...

Milan_GRO

pre 15 godina

..."Do zadnjeg dana zivota svog, volecu PARTIZANA mog..."!
Pomozi nam Boze...vidis da su svi protiv NAS?!
P.S: Zna li neko raspored svih utakmica u nasoj grupi(ili gdje mogu vidjeti)...HVALA

кецман

pre 15 godina

људи...јели ово нормално?

Ефес - 1 поен
Паниониос - 5 поена
ЦСКА - 1 поен
Реал - 1 поен...

ја мислим да ми је ова сезона у Еуролиги скратила живот за најмање 10 година...

nikola

pre 15 godina

da smo pola tekmi od ovih što smo ispustili po poen dobili, išli bi dalje....ali kakav nam je budžet, najbolji smo! Imamo srce, to je najvažnije!

Dizbo

pre 15 godina

Uh kakva steta,momcima svaka cast,vidi se da Tepicu ne ide taj zadnji napad,Tripkovic konacno na nivou na kojem on treba da bude.GLAVU GORE BICE BOLJE

Чедомир

pre 15 godina

Заиста - шта то треба да се догоди да би Партизан добио неки меч у последњем нападу???

Ela

pre 15 godina

Bravo momci, svaka cast da ste se vratili u utakmicu! Tepicu tebe bih najradije ubila, pa kakvo je ono zadrzavanje u poslednjem napadu....no, momci svaka cast ipak smo bolji u medjusobnoj kos razlici i to je dobro...

Besan!!!!

pre 15 godina

To su bre lopuze najgore, dosudili su nam najmanje 7 faulova koji nisu postojali i nisu svirali bar 4 nad nasim igracima!!! Pa ko onda da se ne iznervira, kada sudije pustaju one "kosarkase" da se laktaju!!!!!
Ko se slaze neka preporuci!!

Berkamp

pre 15 godina

Sta su nama uradili ona trojica pajaca u narandzastom to nema nigde! Svedjanin, Ukrajinac i Grk. No, sami smo sebi krivi. Gde mi imamo predstavnika? U kom telu ULEB-a,fibe? Ne racunam Danilovica koji ima uticaj koliki i ja u fibi.

MadMax

pre 15 godina

-1 protiv Efesa...-1 godina zivota
-1 protiv CSKA...-3 godine zivota
-1 protiv Reala...-5 godina zivota
+1 protiv Huventuda...Besmrtno!

Гробари Црна гора

pre 15 godina

Партизан је институција и тачка. Поздрав свим србима на свијету. П.Ф.Ц. БАР

Žuti

pre 15 godina

Ima istine u onim narodnim,bio u Rimu,a nevidio Papu?:Efes,Panionis,CSKA i sada Real.Stalno isti scenario,gubiti jedan razlike i imati zadnji napad?U skoro svim akcijama je učestvovao Tepić.Igrači su rođeni da budu vođe ili samo izvrsni klupski igrači,do jedne granice.Več sam pisao poslije utakmice u Splitu da su Tepić i Rašić griješili,promašivali otvorene šuteve,slobodna bacanja,bacali lopte u bunar,ali je Split bio slab.Večeras prvo poluvreme,toliko grešaka i promašenih šuteva od Tepiča i Rašiča,ali je Real kaznio sve greške i otišao na pristojnu razliku.Bek ili ti ga jedinica,je potreban srpskoj košarci,u ovom slučaju Partizanu.Zadnji napad je sam po sebi zanimljiv,jer je Tepić mogao sam da završi akciju,a on je uporno tržio Tripkoviča,a to su znali i igrači Reala i nije im bilo teško da preseku napad i sačuvaju loptu do kraja.Svaka čast na borbenosti i zalaganju,ali nevidjeti Papu,po koji put ???

vlada

pre 15 godina

Kada se sve sabere, kriterijum sudjenja, odnos eurolige prema Partizanu, srce koje imaju kosarkasi Partizana, mogu da kazem samo jedno:
PONOSAN SAM STO NAVIJAM ZA OVAJ KLUB.

Dragan

pre 15 godina

Ceo zivot ne volim sportski klub Real iz Madrida! Ni u jednom sportu! Ova utakmica je kulminacija svega! Igraci Partizana su i sami krivi, inace takav zadnji napad se ide na ulaz a ne dodaje se nemoguca lopta. Toliko bar znam u 8 godina treniranja kosarke. Cista pobeda je izgubljena. Da je Partizan pobedio bio bi to jedinstveni primer da se na gostovanju moze dobiti ultra favorizovan klub kojemu su sudije maksimalno naklonjene i jednostavno ne daju da Real utakmicu izgubi. Bio bi to pravi podvig jer ne bi samo pobedili Real, nego i sudije. Nadam se da ce se pobeda osmehnuti u susretu sa Milanom u gostima. Sve cestitke igracima i Dusku Vujosevicu! Samo napred

leverquin

pre 15 godina

I opet Tepic. Ovo vec postaje hronicno. Veceras je bila cetvrta utakmica u kojoj Tepic preuzima "odgovornost" u poslednjem napadu, na pola kosa za protivnika. Svi znamo kako su se te utakmice zavrsile.

Shtvan

pre 15 godina

Kad bi uveli challenge ( iz tenisa )partizan ne bi potroshio ni jedan . Proshle godine Pekovicu tri faula u napadu u prvom poluvremenu sad jedno 20 ne dosudjenih za partizan .. strashno..

dragan

pre 15 godina

Искрено се надам да више нико није будала па да се нервира због оваквих пораза Партизана. Не могу рећи за све, али бар 90% тих утакмица је изгубио Тепић. Пошто то Вујошевић (којег иначе јако ценим) није приметио, верујем да ове утакмице гледа и Душан Ивковић и да му у играма репрезентације, у последња 3 минута неће пасти на памет да Тепића држи у игри. Та прича да се тако постаје велики играч не пије воду. Памти ли ико да је некад један Бодирога на сличан начин изгубио утакмицу? И да ли неко мисли да ће Тепићу овакву игру у завршницама мечева толерисати неки будући страни послодавац ?

Protiv spanije ako se dobro secam .Poslednji napad bodi sa desne strane sa poludistance sutira lopta izlazi a on ne moze da veruje . I to sve na vrhuncu njegove karijere .Tepicu samo jos malo vremena treba,seti se proslogodisnjih utakmica sa atinjanima kada je Novica promasio zadnji napad da bi ih u kasnije bas on izbacio.TEPI samo napred...

Velibor

pre 15 godina

Pa Tepicu covece dokle, dokle? Zar nije bilo dosta. Pa jos protiv Unikahe, kada si promasio bacanja videlo se da nikada neces biti veliki igrac. Verovao sam u tebe, branio te gde su te god osporavali, ali...Ma nemogu da verujem, jos drhtim. Ljudi infarkt ce me opaliti. A za egipcane poruka da se maknu odavde i da citaju teme i komentarisu njihove utakmice sa turumom, sirokim, heliosom.
DULE LEGENDO
VOLIM PARTIZAN

bogdan

pre 15 godina

Od danas zvanicno zivim za trenutak kada ce MILENKO TEPIC otici iz PARTIZANA.Ja ne mogu da verujem da neko ima toliko losu zavrsnicu kao ON.Izgubili smo pa najmanje 7-8 utakmica u samoj zavrsnici zahvaljujuci njemu a pritom nijednu nismo pobedili.DULE kod mene ima ogroman kredit kao i kod 99% navijaca PARTIZANA,ali probaj covece jednom sa nekim drugim!!!!!!!On je decko talenat to nije sporno ali ima neku zeshcu blokadu u glavi!Treba ga otrpeti,to se pokazalo nekoliko sezona unazad kao ispravno sa drugim igracima ali ja vise za OVO nemam ni nerava ni STRPLJENJA!!!!!!Pojde mi decko sve ZIVCE!!!!!

Mile

pre 15 godina

Da li ce neko shvatiti da je NOVICA VELICKOVIC glavni igrac Partizana i vodja i lider tog tima,koji treba da ima odlucujuce suteve. Dokle vise Tepic?Decko je dobar,prosecan igrac i nista vise od toga.Kad ce Dule Novici da dodeli tu ulogu?

3pko

pre 15 godina

Dodjem na utakmicu jadranske lige i slusam neke zlobne ljude blago receno,kako 40 minuta vriste iz publike na Urosa i pricaju mu sve i svasta...Gledam protiv Vojvodine i ne verujem.Pa ljudi proslo je vreme kada se gatalo da li ce neko pogoditi,sada se igra odbrana i cuvaju NAJBOLJI!!!A 3pko to svakako jeste

volim srbiju

pre 15 godina

Jedan je Uros...Proterati sve kpoji dolaze na utakmice jadranske lige i vredjaju ga 40 minuta...Pa on je nase dete,on je odrastao uz jug,on prvi se oseca lose kad ga ne ide,zbog navijaca,Duleta,Partizana...Zato sto je covek,zato se oseca lose

Spaske

pre 15 godina

Zasto ovaj Dusho psuje u bradu kad igra protiv Reala , 11-2 u faulima u poslednoj cetvrtini . Ljudi oce da gledaju basket a ne ko ima vishe para . Sramota za evro ligu . Izvinjavam se Tripkovicu ali dechko ti samo shutiraj preko ruke..

GrobaR

pre 15 godina

Kako neko moze da navija za REAL,gde je tu draz dobijaju takvom kradjom da bi im i TAU pozavideo,da li su oni svesni da ovo ljudi gledaju sirom sveta,ajde jednom da se desi ali iz godine u godinu pljacka!Da od tuce ne mozemo da pridjemo kosu nego moramo da sutiramo trojke sa pola terena ,svaka cast igracima nemam nista da im zamerim

Ustikolina

pre 15 godina

Tuga velika, al mi Grobari smo bar navikli da gubimo.Bez obzira,jos jednom sam osjetio ponos sto mojim zilama tece crno-bijela krv.

boki

pre 15 godina

Boze moj lepi da li te ima?Tri poraza sa 1 poenom razlike.Jedina stvar koja nevalja u Partizanu je to sto nikada Tepic,Tripkovic i Rasic ne mogu zajedno dobro da odigraju ili Tripkovic odskoci sa poenima ili Rasic i Tepic a nokako sva trojica zajedno da pruze odlicnu partiju.I na kraju mislim da vise Tepic nikada netreba da preuzima odgovornost ni suta ni organizovanja zadnjeg napada ovo veceras je bilo previse.

Pegasus

pre 15 godina

Prošli su minuti i minuti,a meni suze ne prestaju da teku.Sve se pomešalo u meni: i neizmerna tuga i još veći grobarski ponos zbog pokazanog truda i želje igrača što nose sveti dres Partizana.

I da više niko nije ni pomislio da pljuje bilo kog igrača Partizana,pogotovo Tripka.Pa samo Todorić i Dule imaju više trofeja od njega.I danas je Mile(Tep) zeznuo meč u zadnjih 30 i manje sekundi,kao i protiv Efesa.Panioniosa i zvezde.Ali ja mu sve to opraštam zbog velikog grobarskog srca,a to je ono najvažnije.Samo on zna koliko mu je teško zbog svega propuštenog.Sve te ogromne greške če se jednom vratiti u našu/njegovu korist,kao i trica Noleta Panathinaikosu prošle sezone.Sve te greške će mu pomoći u procesu košarkaškog sazrevanja i znam da će biti jedan od lidera reprezentacije za koju godinu.

P.S. Hoće li nas ikad ove sezone pogledati sreća?!

boby

pre 15 godina

opet neko mora da povede sa 20 razlike da bi partizan poceo da igra,koj je problem.zena ne prica sa mnom jer sam poceo da sutiram sve po stanu u momentu kad tepic gubi jednu od 5 lopti koliko je ukupno prodao pola kosa treci put .

partizanovac

pre 15 godina

pa zašto se ovo uvek dešava Partizanu uvek odluči u ovako bitnim utakmicama manjak sreće u završnici.Ne mogu da verujem ali želim svu sreću Partizanu u nastavku takmičenja.

grobar_matejevac

pre 15 godina

Dokle vise bre da Tepic upropascava Partizan i ko mu daje za pravo da zadnje tri utakmice e.l. uzima u svoje ruke i sve uprska.NOVICA KRALJ!

branko

pre 15 godina

Искрено се надам да више нико није будала па да се нервира због оваквих пораза Партизана. Не могу рећи за све, али бар 90% тих утакмица је изгубио Тепић. Пошто то Вујошевић (којег иначе јако ценим) није приметио, верујем да ове утакмице гледа и Душан Ивковић и да му у играма репрезентације, у последња 3 минута неће пасти на памет да Тепића држи у игри. Та прича да се тако постаје велики играч не пије воду. Памти ли ико да је некад један Бодирога на сличан начин изгубио утакмицу? И да ли неко мисли да ће Тепићу овакву игру у завршницама мечева толерисати неки будући страни послодавац ?

strucnjak :)

pre 15 godina

znaci,
ako mi imamo zadnji napad, odmah svirati kraj utakmice,
jer nema potrebe da bacamo loptu u aut ili protivnickom igracu.
zadnjih 122 puta je tako bilo,a tepic je sudelovao 119 puta u tim ''akcijama''???

ps.bas sam se iznervirao ?!@#$
uvek, partizan beograd!!!

pfc podgorica

pre 15 godina

ljudi svaka cast momcimaali realno da se pogleda koliko je utakmica izgubio DULETO KUCNI LJUBIMAC (TEPIC)...jos u zivotu nije sutnuo u zadnjem napada a kamo li kos da da...ali svaka cast glavu gore i top 16 ce biti tu....napred momci..volim PARTIZAN

dokle vise

pre 15 godina

Ovako se vise ne moze,pa sto lepo ne puknu 20 razlike pa da bar znam sto smo izgubili a ne ovako...E moj Tepicu,najvise te gotivim ali ne mogu a da ne kazem da se decko raspadas,lepo je sto ti uvek preuzimas odgovornost ali majstore ovo ti je 6-7 put da sve zeznes,pusti nekog drugog da odlucuje...Ma ne mogu vise da se nerviram,odoh da spavam.Pozdrav za Grobare

Tomas

pre 15 godina

Zar opet jedna lopta da nam presudi? Neću kritizirati Tepića, ali ipak kad će konačno on sam da reši utakmicu.Sve čestitke za Tripka, ali Rašić je bio vrlo loš.Bilo kako bilo, to će nam se sigurno vratiti kad - tad.NAPRED PARTIZAN i sigurno pobeđujemo Cibonu u nedjelju u Pioniru.

djole

pre 15 godina

odigrali smo posteno,ali tepic je definitivno postao veciti gubitnik-efes,panionis,cska,real,zvezda..u svakom mecu je imao loptu za pobedu i stalno je grtesio,ne razimem dr.duska zbog cega ga ovoliko forsira!!!:-(

Sasa - Sabac

pre 15 godina

Svaka vam cast momci,malo je neshvatljivo da uvek zadnji napda vodi Tepic i konstantno gresi,ali ipak momcima se mora cestitati jer imaju srce i onu stvar i ginu za Partizan i uvek su samokriticni kad odigraju lose a posebno Dule a ne kao Jokanovic sto kaze da je zadovoljan igrom Partizana kao da smo svi mi ludi. VOLIM PARTIZAN. Neka se otvori neki racun da pomognemo nasem kosarkaskom klubu!!!

vadamp

pre 15 godina

Jos jedan poraz Duleta Vujosevica. Da razumemo prvi tragican poraz, ali zar nije logicno da se posle tog poraza poslednji napadi postavljaju na drugaciji nacin i odgovornost prebacuje na nekog drugog igraca koji mozda nece pogresiti kao ovaj prethodni igrac? Mi nemamo igraca za zavrsnicu i bas iz tog razloga odgovornost se mora prebacivati sa jednog na drugog igraca. Ovako, nama vecito zavrsava jedan igrac, i mi gubimo na isti nacin. Mene je sramota vise iako sam veliki Partizanovac! Napred crno-beli!

dokle vise?

pre 15 godina

jednostavno smo najprokletiji klub na svetu.toliko nesrece svih ovih godina,panatinaikos,cska,real i jos 1000 puta tako..strasno zaista....igraci treba u crkvu da idu...svaka im cast za veceras svima i duletu....!!!!!!

Alen

pre 15 godina

Pa ovo je za nepovjerovat. Pa cetvrti poraz u zavrsnici, kada ce Partizan pobjediti ovaku tjesnu utakmicu. Iako su ponovo izgubili ovako, momci trebaju glavu gore i na ovo gledati kao stecanje iskusnosti al nesmiju pod nikoju cjenu dopustiti da ovo bude navika i da postanu tim koji nema suta u zadnji 10 - 20 sekundi tjesne igre.

Pevac Undertaker

pre 15 godina

Tako nas je i PAO krckao po 1-2 razlike do pred kraj prosle sezone, ali Dulence ce nastimovati orkestar kad to bude bilo najpotrebnije. Imam dojavu da CSKA pada protiv Partizana u poslednjem kolu! Zivi bili pa videli. Momci, samo hrabro do kraja, tek je pola sezone.

neverujem

pre 15 godina

Dokle vise porazi sa pola kosa... Oce nas sreca jednom pogledati... Ocemo vec jednom dobiti te egal utakmice... Nemogu da verujem

Penzos

pre 15 godina

Sta vise pominjete 3pka....sta je on bitan...odigrao utakmicu posle dve godine(protiv huventuda)u top 16 u gostima...i naravno da cemo za sledecu cekate otprilike isto...
Podrska za TEPICA...

GrobarNP

pre 15 godina

Jos ne mogu da se smirim i prestanem da razmisljam o zadnjoj lopti. jedina dobra stvar je sto smo izgubili sa 1 poenom razlike. Svaka cast svima, a prljavim spancima zelim sve najgore. zbog onakve prljave igre tu su gde su i u fudbalu!!! Prvo covek pa Sportista.
Idemo na pobedu u Milano!

Grobar do SMRTI

PFC

pre 15 godina

Znaci ne verujem koliko nemamo srece...opet 1 razlike...Kljuc poraza sut Bozica 1/5 za 3,Rasica 0/3 za 3,indeks -6,Tepic 0/4 za 2 i naravno prokockan zadnji napad,Lazme 1/7 za 2,8 izgubljenih lopti vise...
Bravo UKI,bilo je i vreme!Sada nemoj da stanes,da te cekamo opet 20 utakmica nego odma Boze zdravlja da objasnis cibosima i Milanu neke stvari...Milosevic odlican,Novica tek u finisu...

Ja

pre 15 godina

Partizan nema sponzora, i vec 2 godine ne moze da ga nadje. Odjednom se krece u pregovore sa NIS-om i to u trenutku kada Rusi ( Gasprom )treba da ga kupe. U ovom trenutku treba podpisati sponzorski ugovor od 2-4 Miliona Evra gosisnje i to na najmanje 5 godina sa NIS-om i Rusi taj Ugovor nasledjuju i moraju da ga postuju a mi imamo budzet, napokon, za respekt. Cini mi se da je ovo smislio dvojac Vujosevic - Danilovic. Bravo Majstori...Takode mislim da javnost treba da podrzi ovaj koncept i da napravi dodatni pritisak na menadzment NIS-a da se sto pre potpise sponzorstvo...

oo7

pre 15 godina

Zasto mislim da jedino Uros igra kosarku u Partizanu,zasto jedino on dize kad god je pozicija,prva ili poslednja sekunda,muka mi je da gledam 1000 finti suta i strah od Duleta,da li ce da me izvede ili nece,ako promasim...Igrajmo kosarku,igrajmo kao Uros

Dokle više

pre 15 godina

I sad neko neka kaže da će se jednom sve vratiti?
Kad? Koje godine?
Ajde ono sa Turcima da kaže čovek nema veze, ali CSKA, pa sad ovi! Stvarno da se čovek pita -dokle?
Neverovatno?
Da je barem jedna od ove dve utakmice rešena, Partizan bi sigurno već bio u daljem takmičenju. Ipak verujem u prolaz dalje, ali me ovo izludjuje! Ajde, sad je vreme da iscepamo Džins u Milanu! Ako i tu bude ovako onda stvarno neka sve ide u . . .!

A podatak od minut i 20 sekundi pre kraja ovog meča koji kaže - Partizan 10 faulova Real 1, je da se smeješ od muke. Pa to niko nije odavno video. Zašto ponekad, nazovi veliki, moraju na silu da se guraju i trpaju tamo gde im nije mesto? Pa više će ovi klinci iz Partizana da imaju šanse da prodju dalje i dodju do četrvtfinala nego ovaj i ovakav Real?

Corto Maltese

pre 15 godina

Ocajna igra Partizana. Sreca pa su usle neki cudni poeni inace bi bila blamaza protiv jako loseg Reala. Inace ovaj Partizan nije vise zdravo gledati. Sto zbog konstantnih kubitaka sa 1 sto zbog skandaloznog sudjenja. Ljudi cuvajte chuku!!!

nz

pre 15 godina

Ova ekipa je dobra ali nema snage za neizvesne zavrsnice. Nadam se da nas to nece kostati u nekim bitnijim utakmicama. Sad da se dobro spreme za Armani,oni mogu da se dobiju ponovo.

weplay

pre 15 godina

debeli homer je jos jedanput dokazao da nezna da postavi igru kada partizan igra na jednu loptu....
tepicu jos jedna izgubljena lopta za pobedu.....
tripkovic maestralan i pritom neprimecen...
vise prostora deci popun veselog i milosevica....
dace Bog bice bolje, zna On sta valja i ispratice fortuna one koje se bore..........

TIGER

pre 15 godina

ALOOOOO UPRAVA !!!
Otvarajte taj racun da ljudima uplacujemo plate kad vec vi ne mozete!!!
Svaka cast na borbenosti!!!
I nemojte vise pljuvati po Urosu...

ddeelliijjaa

pre 15 godina

Ma bas nemate srece...

Trojke, trojke i samo trojke..

Malo vise bi trebalo pokazati..

Niko vam sad nije kriv, ni sudije, ni gledalaci, ni trener, ni parket, ma niko..

Fali plej, fali centar i neko sto tu i tamo pogodi sa jedno 2, 3, 4, metra..

Ali prolazite sigurno u top 16..
Srecno

tomo

pre 15 godina

A sada barem sto komentara da je Partizan maler ekipa jer opet izgubise sa pola kosa.Zatim 50 komentara o Hrvatu Tomasu koji je zavaljo tricu ala Djordjevic.

Partizanovac iz "CRO"

pre 15 godina

Veliki peh Partizana,nema sreće.
Svaka čast svima na borbenosti i zalaganju.
Vratiće se nama ti nesretni porazi,dobiće Partizan onda kad bude naj potrebnije!
VOLIM GA KO OKA DVA!

UROS TRICA

pre 15 godina

Uki genije!
Pravilniji sut nisam video u zivotu!!!
Trojka preko ruke,iz bloka, iz nemoguce pozicije... Bitni poeni.
Steta za mec osigurali bismo TOP16

lepper

pre 15 godina

nenenenennenenenne kako bre kako aaaaaaaaaaaaaaaaa pa zar 3. utakmica ovako da se izgubi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Dzaba nam sve kad mi izgubimo za pola kosa kad se rezultati, a ne igra pamte..... kad su ovako ispustili 3 utakmice ne moraju ni da prodju da lje samo ce nam zivce kidati..aj u zdravlje

Turin Turambar

pre 15 godina

Kakva steta :(((

Kad se samo setim prethodnih sezona i predaje cim protivnik predje +10. A sada, protiv ovako jakih protivnika, na gostujucim terenima, sa mozda po imenima slabijim timom, VRACAMO SE SVAKI PUT SA –20 i imamo NAPAD ZA POBEDU!

Fantasticna borba i kakva igra Urosa i Strahinje! Kako smo ponovo bili blizu, ali vratice se ovo. Vratice se sigurno. Mala zamerka je sto nemamo spremljen zadnji napad, da se tacno zna na koga ide lopta i ko pokusava da donese pobedu. Ovo je cetvrta utakmica ove sezone u EL gde imamo sansu da u zadnjem napadu uzmemo pobedu!

Ja svima iz Partizana cestitam na ovakvoj borbi. Pre svega na drskosti da u sred Madrida dodju na milimetar do fantasticnog uspeha. Da su samo Tepic i narocito Rasic (najbolji na zadnjoj utakmici) bili za nijansu raspolozeniji za igru.

Momci, vi ste nas ponos i posle ovako iskazane hrabrosti i borbenosti za dres koji nosite, zelim da vam se zahvalim na ovom predivnom osecanju navijaca punog srca.

zolu

pre 15 godina

Jel ovi sa rts pustaju istu utakmicu svake nedelje ? Dule kralju Tepica na klupu kad se resava utakmica on ne ume da resi mec,to je pokazao dovoljno puta za nase tanke zivce .PARTIZAN CHAMPION !

Radivoje Partizan zivot je moj!!!

pre 15 godina

ovo je katastrofa!!!baksuz je baksuz...efes,real,i cska po pola kosa da nas dobiju,sramota...ali ono su hrabri momci...svaka cast ali PROFESOR DOKTOR DULE VUJOSEVIC je pametan...izborice on top 16 bar se nadam...

Mirko

pre 15 godina

Nekako sam uspeo sebe da nateram da gledam kraj ove utakmice(inace me Partizan interesuje kao neki klub i Malezije ili Bangladesa)i mogu Vam reci da nije problem Partizana u igracima.Znam de ce Grobari sada pricati sudije ovo,nesreca i naravno da ce najvise kriviti Tepica.Nije moji dragi Grobari kriv Tepic vec je kriv onaj izuzetno "nadahnuti" i "inteligentni" Vujosevic.Ako Tepic unazad par utakmica uvek promasi ili izbubi loptu u zadnjem napadu sto ga "superinteligenti"trener Vujosevic ne posalje na klupu i odigra napad sa nekim drugim ili preko nekog drugog.Mislim da ce ovako ni krivom ni duznom decku koji je izuzetni potencijal nabiti komplekse koji se tesko lece.A Vi moji "superinteligentni" Grobari samo nastavite da se divite vasem Vujosevicu i njegovoj taktici.Pa nek nauci svoju ekipu da makar na svakoj drugoj utakmici da vise od 70 koseva pa mozda nekada i pobediti u gostima.

budzet

pre 15 godina

Ima li svrhe pominjati sudjenje i, recimo, samo duele Lazmea i Rejesa. Naravno da smo i pored svega mogli da dobijemo, ali smislili bi oni narandzasti i crveni vec nesto. Steta.

cccc

pre 15 godina

Možda se dobija neka lova za ove poraze od 1-3 razlike? Mogao bi filosof da se malo raspita (a ko bi drugi?) i time malo popuni budžet i popravi finansijsku situaciju kluba (za koju je, uzgred, i sam zaslužan izigravanjem Boga), ili je opet lakše za sve optužiti nekog drugog?
Državu-što ne uvede porez za Partizan, Zvezdu-što ima veće plate, Boga ili sudbinu?

slawisha

pre 15 godina

"I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed."
Michael Jordan

Eto, to je rekao slavni Džordan!!!

Za one koji manje poznaju engleski rekao je:
"Omašio sam preko 9000 šuteva u mojoj karijeri, izgubio sam preko 300 utakmica, 26 puta mi je bilo povereno da šutiram za pobedu i omašio sam, mašio sam i mašio mnogo puta u životu, i to je razlog zašto sam USPEO!!!"

Tako da, svi koji bi bilo kojom reči želeli da uvrede Tepića ili bilo koga drugog, ostavite to za sebe ;)

Važno da smo dokazali da smo pojam za srpsku košarku, a polako postajemo i za evropsku!!!

Ne znam koliko vas je obratilo pažnju, ali 17 sekundi pre kraja tekme, Partizan je imao 11 timskih faulova (4 je potrebno da se ispuni bonus i svaki naredni faul su bacanja), dok je Real (nekim čudom) imao (samo) jedan... reči su suvišne!!!

Tripkoviću se javno izvinjavam za sve pogrdne reči koje sam izgovorio u životu!!!

Ljudi, neki možda imaju budžet od 15, neki od 20, neki od 50 a neki i više miliona evra... oni nemaju srce :), mi to definitivno imamo... Momci nisu primili dve plate, i ginuli su za svaku loptu, stigli i 17 razlike... nemam reči - kapa dole!!!

VI STE PONOS GROBARA I SRBIJE!!!

i sada definitivno DA VOLIM CRNO BELE PONOSNO KAŽEM SVIMA!!!

BOSKO

pre 15 godina

Hoce li nas bog pogledati jedanput!!!!!!!!!da li cemo mi nekad u euroligi dobiti pola kosa???????Svaka cast za igru u svim cetvrtinama osim prve!!!!!Mislim da protiv milana sledece nedelje konacno mora da se vrati za sve ove poraza od pola kosa.Al nije mi jasno 17 sekundi za napad??????dokle cemo mi poklanjati pobede?????lakse bi mi bilo da smo izgubili sa 30 razlike.Pa mi smo veceras sami sebe pobedili.Valjda ce se vratiti.......NADAM SE!!!!!!

Сталоне

pre 15 godina

Не могуће је да Партизан игра толико грубље од Реала и да пред сам крај однос у фауловима у последњој четвртини буде 1:11. А, најпрљавија екипа у такмичењу је Реал, 100%.
Свака част кошаркашима и Дулету, они су за мене и вечерас победили!!!

Čavo ledeni

pre 15 godina

Znači ne verujem! zašto bože?? mislim šta reći. 3 poraza sa 1 poenom razlike.
Bar je TRipko proradio...

TRipko RESPECT!

međutim, razlika je manje od 4 iz BG-a....

Miki

pre 15 godina

Jednom kad Tepic odigra dobru zavrsnicu, svi ce graknuti kako je to dokaz njegove velicine. To sto se do tog momenta upropastiti desetine utakmica, to nije bitno. Kao sto je i Zvezda uspela da pobedi Partizan, tako ce i Tepic jednom uspeti. Zakon velikih brojeva.

ubio bih te

pre 15 godina

joj majko moja tepicu glupi ograniceni tupavi bre dokle ti imas poslednji napad u rukama dokle peta utakmica ej peta utakmica ja bih ti lupao samare ceo dan ubio bih boga u tebi. A ni vujosevic mi nije jasan zasto tepica stalno forsira sto nije rasic odigrao poslednji napad. I na kraju ono sto sudije nisu dozvolile izmenu stvarno sramota 'da se ne bi prekidala igra' a lopta jos nije bila izvedena. Kada ce jednom da pobedi sport a ne pare. UH

Marko

pre 15 godina

Ajde molim vas sledeci put kada jedan napad odlucuje pobednika dajte loptu nekome ko se ne preziva Tepic. Decko je super igrac ali koji je ovo put da na kraju sve zaje..piiii...

S2par

pre 15 godina

Ako pustim kosurinu i pochnem cuteci da shetam ulicom sa prekrshtenim rukama na ledjima znajte da je to zato shto je Partizan ponovo izgubio sa pola kosha...

Pegasus

pre 15 godina

Dokle više ovakvi nesrećni porazi?!Pa više stvarno ne mogu da izdržim!Nek ja slomim nogu,samo da naš Partizan JEDNOM u el dobije ovakav meč.Igračoma nemam šta da zameram.Nemam više snage za neki duži komentar.Ej tugo,tugo!!!

vlad

pre 15 godina

dakle, gledao sam utakmicu...navijam za zvezdu... i mogu jedno da konstatujem...partizan ima ekipu sigurno za top 8... ali tepic...teepicc, pa on je prodao ne znam po koji put utakmicu u samoj zavrsnici...

Ivan CH

pre 15 godina

Pa da nam je ovo neko pricao na pocetku sezone mi bi mu se smejali! Ljudi, ovo je vec tragedija! BOOZE! ako nam se ovo sve ne vrati, onda ne znam...

Ajde sad pobeda u milanu, mislim da se treba nadati i kuci grke i to je to!

Ali ovo se ne zaboravlja..

Djordje Stanic

pre 15 godina

Velika steta!
Opet poraz sa jednim poeonom.
Ne zameram im nista. Vratili su se posle minusa od 20 poena. To mogu samo najvece ekipe. Tepic (inace igrac koga jako cenim) je ovu utakmicu odigrao ispod nivoa. Na njemu se vidi takav premor da se prosto vuce na terenu. Nadam se da se nece povrediti ili skroz potunuti u igri. Ne daj se Milenko! Oni koji prate moje postove znaju da je moje misljenje da je Tripkovic odlican suter ALI SAMO IZ NASKOKA sto se danas pokazalo. Covek je pogodio sve suteve iz naskoka pa makar imao i dvojicu igraca sa podignutim rukama ispred sebe. Odlicno! Izgleda da su ovu teoremu shvatili i Tripko i Vujosevic i saigraci i samim tim ocekujem sve bolje igre Tripkovica u daljem toku sezone. Ovog puta se i Milosevic pokazao vrlo korisnim i to raduje. Ostali igraci igraju sasvim OK a Partizan igra bas na onom nivou na kom kaze Vujosevic. Dakle, igraju u svom sistemu gde nije potrebno da se desi neka senzacija da bi pobedili nego samo da odigraju ono klasicno sto rade svaki dan. Slede dve najbitnije utakmice u Evroligi. Pobede protiv Milana i Panionisa koje bi produzile zivot u Evroligi I treci uzastopni plasman u top 16. Iskreno verujem da ce se to dogoditi. Setite se prosle godine i 3 poraza od Pao-a ali dobili smo ih kad je trebalo. Verujem u Partizanove igrace. Gledacemo ih i na prolece u Pioniru protiv divova evropske kosarke, ali ovaj put ni sudije nece spreciti prolaz na F4.

Jovan

pre 15 godina

Ja bi zamolio Milenka Tepica da sledeci put sam sedne na klupu zadnji napad i pusti ljude da jednom probaju da daju kos... Svaka njemu cast,gotivim kako igra ali ocigledno NE ZNA da resi to i gotovo... Bolje da je vranes organizovao zadnji napad...

Treba mi besendin

pre 15 godina

Sav se tresem!Po koji put gubimo sa 1 razlike i imamo zadnji napad koji Tepic unistava!Dobicu izliv krvi na mozak od nerviranja zbog Partizana i Tepica!

Tufo

pre 15 godina

Svaka cast momci!!!!Vratice se ima BOGA!!!!Bravo Urose pokazao si kakav sut imas,a za Felipe Rejesa je bolje da glumi nego da igra basket

Marija

pre 15 godina

Uaaaaa, sudije :(
Dokle vise...
Mada smo i mi krivi ne moze sve da se zavrsi uvek u zadnjoj cetvrtini. Ubicu se ako jos jednom izgubimo za pola kosa

Ikac

pre 15 godina

Kakav maler nas prati pa ovo je strasno,ako se ne plasiramo u top 16 zbog ovih poraza od 1 razlike a kvalitetniji smo dosta od Milana i Panioniosa bice to prava tragedija

Hrundi Bakshi

pre 15 godina

Svaka cast nasem mladom timu. Jel ima da jos nekom nije jasno zbog cega su navijaci Partizana najcesci gosti u Bukovickoj Banji?

akcidroni

pre 15 godina

-Ewo ne znam shta da napishem,a da ne razbijem tastaturu...Prwo zadiwljen sam igrom Tripkowica i Nowice ubice...Ali od wecheras Tepic za mene wishe ne postoji,i jedini nachin da mu oprostim wecherashnju igru to je da u finalu Evrolige postigne 40 poena i da Partizan oswoji Evroligu...Takodje sam po prwi put u zhiwotu razocharan nachinom na koji je DV postawio neke stwari.PA IZWEDI DULE TOG TEPICA U ZAWRSHNICI,NEK SHUTA TRIPKOWIC I NEKA PROMASHI 20 METARA KOSH,E WALA ZASLUZHIO JE DA UPUTI ZADNJI SHUT!!!-A ne da iz nedelje u nedelju gubim zhiwce i lijem suze zbog Tepica koji ne ume da isposhtuje fenomenalnu igru swojih drugowa,i da,ako wec ne mozhe da pomogne ekipi,MAKAR POKUSHA DA NE ODMOGNE!!!

Ја

pre 15 godina

Ово ме је дотукло. На претходне поразе од 1(ЈЕДАН) разлике нисам се ни приближно овако изнервирао. Реал мрзим више од Звезде. Мислим да код њих играчи пролазе аудицију пре потписивања уговора. Морају довољно да иритирају самом појавом.
Што се тиче утакмице, коначно нас је кренула тројка и био је ред да добијемо.
Судије су очекивано биле на нивоу. Са онаквим суђењем бих ја без већих проблема погађао из рекета, јер нико не би смео да ме додирне. Лепо, најблаже речено, домаћинско суђење. Међутим, то није тако само против Партизана. За овај шљам од клубе отимају у свим спортовима против сваког од када пратим спорт.
Како год, бар у могућем кругу имамо бољи количник...

EL_MARIACHI

pre 15 godina

Stvarno mi nije jasno dokle ce ovaj Tepic da nas upropascava sa njegovim losim ulazima, pogresnim dodavanjima i to onda kada se odlucuje pobednik?!?!?! Kada bi mi neko rekao, bilo bi mo lakse! Decko stvarno nije MISMATCH i trebali bi da daju nekom drugom da preuzme odgovornost u kljucnim trenutcima.... stvarno, vise ostadoh bez izvaca... sto je mnogo, mnogo je!!! Slozicete se...

Hammon_Rye

pre 15 godina

PARTIZANEEEEE...PARTIZANEEEE....nismo imali srece, ali OK... bolji smo od njih u medjusobnom skoru...IDEMO DALJE...do VRHA EVROPE!!!

DULE JE KRALJ!!!!!


(Jaco VOLIM TE :))

slawisha

pre 15 godina

"I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed."
Michael Jordan

Eto, to je rekao slavni Džordan!!!

Za one koji manje poznaju engleski rekao je:
"Omašio sam preko 9000 šuteva u mojoj karijeri, izgubio sam preko 300 utakmica, 26 puta mi je bilo povereno da šutiram za pobedu i omašio sam, mašio sam i mašio mnogo puta u životu, i to je razlog zašto sam USPEO!!!"

Tako da, svi koji bi bilo kojom reči želeli da uvrede Tepića ili bilo koga drugog, ostavite to za sebe ;)

Važno da smo dokazali da smo pojam za srpsku košarku, a polako postajemo i za evropsku!!!

Ne znam koliko vas je obratilo pažnju, ali 17 sekundi pre kraja tekme, Partizan je imao 11 timskih faulova (4 je potrebno da se ispuni bonus i svaki naredni faul su bacanja), dok je Real (nekim čudom) imao (samo) jedan... reči su suvišne!!!

Tripkoviću se javno izvinjavam za sve pogrdne reči koje sam izgovorio u životu!!!

Ljudi, neki možda imaju budžet od 15, neki od 20, neki od 50 a neki i više miliona evra... oni nemaju srce :), mi to definitivno imamo... Momci nisu primili dve plate, i ginuli su za svaku loptu, stigli i 17 razlike... nemam reči - kapa dole!!!

VI STE PONOS GROBARA I SRBIJE!!!

i sada definitivno DA VOLIM CRNO BELE PONOSNO KAŽEM SVIMA!!!

cccc

pre 15 godina

Možda se dobija neka lova za ove poraze od 1-3 razlike? Mogao bi filosof da se malo raspita (a ko bi drugi?) i time malo popuni budžet i popravi finansijsku situaciju kluba (za koju je, uzgred, i sam zaslužan izigravanjem Boga), ili je opet lakše za sve optužiti nekog drugog?
Državu-što ne uvede porez za Partizan, Zvezdu-što ima veće plate, Boga ili sudbinu?

Turin Turambar

pre 15 godina

Kakva steta :(((

Kad se samo setim prethodnih sezona i predaje cim protivnik predje +10. A sada, protiv ovako jakih protivnika, na gostujucim terenima, sa mozda po imenima slabijim timom, VRACAMO SE SVAKI PUT SA –20 i imamo NAPAD ZA POBEDU!

Fantasticna borba i kakva igra Urosa i Strahinje! Kako smo ponovo bili blizu, ali vratice se ovo. Vratice se sigurno. Mala zamerka je sto nemamo spremljen zadnji napad, da se tacno zna na koga ide lopta i ko pokusava da donese pobedu. Ovo je cetvrta utakmica ove sezone u EL gde imamo sansu da u zadnjem napadu uzmemo pobedu!

Ja svima iz Partizana cestitam na ovakvoj borbi. Pre svega na drskosti da u sred Madrida dodju na milimetar do fantasticnog uspeha. Da su samo Tepic i narocito Rasic (najbolji na zadnjoj utakmici) bili za nijansu raspolozeniji za igru.

Momci, vi ste nas ponos i posle ovako iskazane hrabrosti i borbenosti za dres koji nosite, zelim da vam se zahvalim na ovom predivnom osecanju navijaca punog srca.

MadMax

pre 15 godina

-1 protiv Efesa...-1 godina zivota
-1 protiv CSKA...-3 godine zivota
-1 protiv Reala...-5 godina zivota
+1 protiv Huventuda...Besmrtno!

Сталоне

pre 15 godina

Не могуће је да Партизан игра толико грубље од Реала и да пред сам крај однос у фауловима у последњој четвртини буде 1:11. А, најпрљавија екипа у такмичењу је Реал, 100%.
Свака част кошаркашима и Дулету, они су за мене и вечерас победили!!!

Djordje Stanic

pre 15 godina

Velika steta!
Opet poraz sa jednim poeonom.
Ne zameram im nista. Vratili su se posle minusa od 20 poena. To mogu samo najvece ekipe. Tepic (inace igrac koga jako cenim) je ovu utakmicu odigrao ispod nivoa. Na njemu se vidi takav premor da se prosto vuce na terenu. Nadam se da se nece povrediti ili skroz potunuti u igri. Ne daj se Milenko! Oni koji prate moje postove znaju da je moje misljenje da je Tripkovic odlican suter ALI SAMO IZ NASKOKA sto se danas pokazalo. Covek je pogodio sve suteve iz naskoka pa makar imao i dvojicu igraca sa podignutim rukama ispred sebe. Odlicno! Izgleda da su ovu teoremu shvatili i Tripko i Vujosevic i saigraci i samim tim ocekujem sve bolje igre Tripkovica u daljem toku sezone. Ovog puta se i Milosevic pokazao vrlo korisnim i to raduje. Ostali igraci igraju sasvim OK a Partizan igra bas na onom nivou na kom kaze Vujosevic. Dakle, igraju u svom sistemu gde nije potrebno da se desi neka senzacija da bi pobedili nego samo da odigraju ono klasicno sto rade svaki dan. Slede dve najbitnije utakmice u Evroligi. Pobede protiv Milana i Panionisa koje bi produzile zivot u Evroligi I treci uzastopni plasman u top 16. Iskreno verujem da ce se to dogoditi. Setite se prosle godine i 3 poraza od Pao-a ali dobili smo ih kad je trebalo. Verujem u Partizanove igrace. Gledacemo ih i na prolece u Pioniru protiv divova evropske kosarke, ali ovaj put ni sudije nece spreciti prolaz na F4.

akcidroni

pre 15 godina

@neko ima 3-4,a neko je 3 kola prije kraja u TOP 16
(zgb, 11. decembar 2008 23:37)zgb

-Neko je Srbin,a neko Hrwat.Moje sauchesce drugar.

grobar do smrti

pre 15 godina

pa dokle vise ovikomentari!dajte grobari nemojte biti obicne p***e!!!pljuvali ste TRIPKA danima,a on decko celo leto igrao za reprezentaciju,zati m se povredio i nije trenirao 20 dana!tek sse sada polako vraca u onaj pravi sistem i vidi se da je ne igrac nego IGRACINA!a do sad hvaljenog tepica ste veceras razapeli na syub srama!!!pa dal ste vi normalni???pa on decko celo leto igra,provodi najvise vremena na parketu,cuva po pravilu najboljeg protivnickog igraca,igra dvojku a kad god je frka on prevodi loptu i igra plej mejkera!!!pa ne moze covek sve sam!!!pricate o poredjenju sa Dejanom Bodirogom???pa znate li da je Bodiroga kad je usao u zizu interesovanja sa reprezentacijom(imao otprilike isto godina kao tepic)igrao pored DJORDJEVICA,DANILOVICA,PASPALJA,SAVICA,DIVCA i 1995,96,97 sesti igrac da bi vodeci postao tek 1998!!!!a TEPIC je uz TRIPKA i NOVICU(svi imaju 21,22 god)sada stub i vodeci igrac ovog tima!!!i pogledajte ranije utakmice partizana iz 1986,87,88???sta mislite,kako su recimo tada stasavali djardjevic,paspalj i divac???a znate ko je tada bio glavni???igrali su uz tri niskusna igraca SAVOVICA,OBRADOVICA i naravno glavnog igraca GORANA GRBOVICA???sta mislite kako bi veceras i uopste igrao partizan da TRIPKO,TEPIC i NOVICA igraju pored VUJANICA,KECMANA I KRSTICA, ili recimo PALASIA

Jovan

pre 15 godina

Ja bi zamolio Milenka Tepica da sledeci put sam sedne na klupu zadnji napad i pusti ljude da jednom probaju da daju kos... Svaka njemu cast,gotivim kako igra ali ocigledno NE ZNA da resi to i gotovo... Bolje da je vranes organizovao zadnji napad...

volim srbiju

pre 15 godina

Jedan je Uros...Proterati sve kpoji dolaze na utakmice jadranske lige i vredjaju ga 40 minuta...Pa on je nase dete,on je odrastao uz jug,on prvi se oseca lose kad ga ne ide,zbog navijaca,Duleta,Partizana...Zato sto je covek,zato se oseca lose

LJuba

pre 15 godina

Spanski El Mundo:
El Partizan es una joya del baloncesto europeo. Si pudiera mantener el equipo inalterado un par de temporadas muchos tendrían que sonrojarse y reconocer que, en baloncesto, no todo es dinero. El talento ni se compra ni se vende.
U prevodu, Partizan je dragulj evropske kosarke. Kada bi mogli da zadrze isti tim nekoliko sezona, mnogi bi morali da priznaju da u kosarci nije sve u novcu. Talenat se niti kupuje niti prodaje.

Ја

pre 15 godina

Ово ме је дотукло. На претходне поразе од 1(ЈЕДАН) разлике нисам се ни приближно овако изнервирао. Реал мрзим више од Звезде. Мислим да код њих играчи пролазе аудицију пре потписивања уговора. Морају довољно да иритирају самом појавом.
Што се тиче утакмице, коначно нас је кренула тројка и био је ред да добијемо.
Судије су очекивано биле на нивоу. Са онаквим суђењем бих ја без већих проблема погађао из рекета, јер нико не би смео да ме додирне. Лепо, најблаже речено, домаћинско суђење. Међутим, то није тако само против Партизана. За овај шљам од клубе отимају у свим спортовима против сваког од када пратим спорт.
Како год, бар у могућем кругу имамо бољи количник...

trener

pre 15 godina

Mozete li zamisliti utakmicu u kojoj g.din Vujosevic ne počinje sa minus 15-20 poena razlike. GospodineVUJOSEVIĆU, poštujem sve Vaše rezultate u našem Velikom (namerno) klubu, ali dajte jednom da vidimo da naš Partizan povede makar sa 10 poena , pa neka nas drugi stižu.Molim Vas ovo je već ko zna koji put, ovo se pretvara u mazohizam,g.dine Vujoševiću, poštujući Vaš rad sve ove godine(a isto smo godište), nadam se da će te se posle ove "nesrećno izgubljene", utakmice, posvetiti potpuno svom poslu.Molim Vas da prestanete da u nasem klubu "izigravate" i mamu i tatu , postoje ljudi koji su zaduženi za to. Ako oni ne rade svoj posao kako treba , recite otvoreno, pa zašto postoje , zašto su plaćeni, zašto su izabrani, molim Vas još jednom nastavite da se bavite strukom, zato ste jako dobro plaćeni, imate izuzetno iskustvo, podršku navijača i nas stavarno iskusnih ljudi od struke(ja imam 50god),još jednom VOLIM SPORT,VOLIM PARTIZAN, ne mrzim ni jedan drugi klub,samo želim da pobedjujemo, a večeras smo to MOGLI VIDELO SE JASNO. pozdrav svim iskrenim ljubiteljima ove predivne igre

UROS TRICA

pre 15 godina

Uki genije!
Pravilniji sut nisam video u zivotu!!!
Trojka preko ruke,iz bloka, iz nemoguce pozicije... Bitni poeni.
Steta za mec osigurali bismo TOP16

mimi

pre 15 godina

Koliko je nenormalno pratiti kosarku na liveskoru mozete misliti.Povede Partizan,cekas ful-tajm,prodju li par sekunde-bolje da ne izadje jer neznas s njim da nije Real postigao kos.Nenormalna stvar...Da,ima jos jedna zanimljivost vezana za sport,a mozda vama cudna.Kada je Vesko Topalov igrao odlucujucu partiju za titulu svetskog prvaka u sahu protiv Ananda u Argentini,jedna bugarska radio stanica je direktno prenosila odlucujucu partju do 3 ujutru.Mozete li si predstaviti,i uopste nije bilo dosadno-tu se prepoznaju dobri voditelji.Nema veze sa kosarkom,ali mi u inostranstvu nismo imali nikakvog izbora.Pozdrav za kosarkase Partizana,ponosim se njima...

Miki

pre 15 godina

Jednom kad Tepic odigra dobru zavrsnicu, svi ce graknuti kako je to dokaz njegove velicine. To sto se do tog momenta upropastiti desetine utakmica, to nije bitno. Kao sto je i Zvezda uspela da pobedi Partizan, tako ce i Tepic jednom uspeti. Zakon velikih brojeva.

Marija

pre 15 godina

Uaaaaa, sudije :(
Dokle vise...
Mada smo i mi krivi ne moze sve da se zavrsi uvek u zadnjoj cetvrtini. Ubicu se ako jos jednom izgubimo za pola kosa

Čavo ledeni

pre 15 godina

Znači ne verujem! zašto bože?? mislim šta reći. 3 poraza sa 1 poenom razlike.
Bar je TRipko proradio...

TRipko RESPECT!

međutim, razlika je manje od 4 iz BG-a....

I za sudije postoji sud

pre 15 godina

EUROLEAGUE 2008/09 odnos dosudjenih faulova:

Partizan - Efes 24-21
Partizan - Real 24-20
Partizan - Armani 21-23
Partizan - Panionios 24-21
Partizan - CSKA 26-22
Partizan - Efes 25-21
Partizan - Real 33-20(18)

Prosudite sami...Mozda je teorija zavere ali ipak malo bode oci...

Pozdrav

Гробари Црна гора

pre 15 godina

Партизан је институција и тачка. Поздрав свим србима на свијету. П.Ф.Ц. БАР

ddeelliijjaa

pre 15 godina

Ma bas nemate srece...

Trojke, trojke i samo trojke..

Malo vise bi trebalo pokazati..

Niko vam sad nije kriv, ni sudije, ni gledalaci, ni trener, ni parket, ma niko..

Fali plej, fali centar i neko sto tu i tamo pogodi sa jedno 2, 3, 4, metra..

Ali prolazite sigurno u top 16..
Srecno

Van

pre 15 godina

Vidim majstori da vam je Tepic krv za poraz , nisu ni sudije koje nisu sudile faul ni Dule koji uvodi Vranesha pa se predomisli nego Tepic , a Tripkovic koji promashi zicer koji bi pogodili i vi koji se toliko razumete u basket i proda utakmicu sa csk je heroj . Dechko ne zna da tapka sa levom rukom , dodaje lopte protivnicima , nema nijednu blokadu ili ukradenu loptu i dobro.. zna da shutne ali samo preko ruke . Gledaj te NBA ako volite takvu igru..
Tepicu majstore samo prestani da slushash onu punjenu papriku i igraj ...

Zvezda u srcu

pre 15 godina

@i sada definitivno DA VOLIM CRNO BELE PONOSNO KAŽEM SVIMA!!!
(slawisha, 11. decembar 2008 22:55)
zar treba neshto ovako da se desi da bi ti mogao ponosno da kazes svima da volis partizan.... e zato se mi (cigani)razlikujemo od vas jer smo mnogo jaci i kad je tuga i bol i nesreca......u ovoj euroligi da ulaze prva dva ili tri tima iz grupe ne bi vi videli osminu finala nikada u zivotu.....a poruka za duska vujosevica jesi matori trener svaka chast ali jezik ti je mnogo pogan i nekulturan si do maximuma.......sramota za primer ovim momcima koji igraju....ne znam da li ijedan trener se ponasa kao ti dok traje utakmica.....E BAS ZBOG TOGA CE KARI PESIC ZA TEBE BITI MAG TRENERSKOG POSLA ZA VJEK VJEKOVA!!!!

ubio bih te

pre 15 godina

joj majko moja tepicu glupi ograniceni tupavi bre dokle ti imas poslednji napad u rukama dokle peta utakmica ej peta utakmica ja bih ti lupao samare ceo dan ubio bih boga u tebi. A ni vujosevic mi nije jasan zasto tepica stalno forsira sto nije rasic odigrao poslednji napad. I na kraju ono sto sudije nisu dozvolile izmenu stvarno sramota 'da se ne bi prekidala igra' a lopta jos nije bila izvedena. Kada ce jednom da pobedi sport a ne pare. UH

ckb

pre 15 godina

Sto se toliko lozite na Tripkovica??? Pljuvali ste ga proslog puta. I ja sam ga pljuvao i ostajem pri tome da nije dobar igrac, niti ce ikada biti. Odigrao je sada dobru utakmicu, a na sledecu takvu ce se cekati pola godine i tako u krug.

Mirogoj

pre 15 godina

Slažem se akcidroni... Moje saučešće.
(Tuškanac, 12. decembar 2008 09:04)
U 300 evra matori,da Cibona ispada,a Partizan prolazi u cetvrtinu finala!

balanar

pre 15 godina

Menjam 10 CSKA za jedan Partizan. Lakše bi mi bilo da su izgubili 30 razlike. Nadam se da nikada nećemo naći sponzora i da ćemo večno kuburiti sa parama. Jer samo tada će igrači igrati za svoj klub i navijače. Ne želim u timu 10 crnaca koje zabole dal pobeđuju ili gube.

vlad

pre 15 godina

dakle, gledao sam utakmicu...navijam za zvezdu... i mogu jedno da konstatujem...partizan ima ekipu sigurno za top 8... ali tepic...teepicc, pa on je prodao ne znam po koji put utakmicu u samoj zavrsnici...

Pegasus

pre 15 godina

Dokle više ovakvi nesrećni porazi?!Pa više stvarno ne mogu da izdržim!Nek ja slomim nogu,samo da naš Partizan JEDNOM u el dobije ovakav meč.Igračoma nemam šta da zameram.Nemam više snage za neki duži komentar.Ej tugo,tugo!!!

GrobarNP

pre 15 godina

Jos ne mogu da se smirim i prestanem da razmisljam o zadnjoj lopti. jedina dobra stvar je sto smo izgubili sa 1 poenom razlike. Svaka cast svima, a prljavim spancima zelim sve najgore. zbog onakve prljave igre tu su gde su i u fudbalu!!! Prvo covek pa Sportista.
Idemo na pobedu u Milano!

Grobar do SMRTI

Besan!!!!

pre 15 godina

To su bre lopuze najgore, dosudili su nam najmanje 7 faulova koji nisu postojali i nisu svirali bar 4 nad nasim igracima!!! Pa ko onda da se ne iznervira, kada sudije pustaju one "kosarkase" da se laktaju!!!!!
Ko se slaze neka preporuci!!

DINASTIJA !!!!

pre 15 godina

Ajd šta plačete. Kako ste dobili Zadra i Zagreba, tako su vam vratili Planina i Tomas. Čiča miča gotova je priča.
(Real(no), 11. decembar 2008 23:52)

statistika će biti popravljena na nesrećnoj ciboni.

Radivoje Partizan zivot je moj!!!

pre 15 godina

ovo je katastrofa!!!baksuz je baksuz...efes,real,i cska po pola kosa da nas dobiju,sramota...ali ono su hrabri momci...svaka cast ali PROFESOR DOKTOR DULE VUJOSEVIC je pametan...izborice on top 16 bar se nadam...

3pko

pre 15 godina

Dodjem na utakmicu jadranske lige i slusam neke zlobne ljude blago receno,kako 40 minuta vriste iz publike na Urosa i pricaju mu sve i svasta...Gledam protiv Vojvodine i ne verujem.Pa ljudi proslo je vreme kada se gatalo da li ce neko pogoditi,sada se igra odbrana i cuvaju NAJBOLJI!!!A 3pko to svakako jeste

vlada

pre 15 godina

Kada se sve sabere, kriterijum sudjenja, odnos eurolige prema Partizanu, srce koje imaju kosarkasi Partizana, mogu da kazem samo jedno:
PONOSAN SAM STO NAVIJAM ZA OVAJ KLUB.

TIGER

pre 15 godina

ALOOOOO UPRAVA !!!
Otvarajte taj racun da ljudima uplacujemo plate kad vec vi ne mozete!!!
Svaka cast na borbenosti!!!
I nemojte vise pljuvati po Urosu...

032

pre 15 godina

I `ajmo sad svi koji pljuju Tripkovica da se jave....
Pa mali je izmislio kosarku za vas. Operes ruke u Zapadnoj Moravi i sve je posle lako. Bravo Urose, Cacak je uz tebe...

jovo peric

pre 15 godina

Pozdrav svima koji navijaju za dobru košarku i Partizan. Prije svega za komentar 261, Sale Nacionale Đoršević je imao 1992. godine 25 godina, jer je rođen 1967. godine. Ako si objektivan, priznaćeš da je ogromna razlika od 4 godine na ovakvim utakmicama. Ne braneći Tepića, ali mi Srbi smo gladni želje da imamo zvijezdu od igrača, odmah i sada. Od Tepića se očekuje da je heroj odmah, a niko ne računa da je recimo, S. Đorđević sticao iskustva uz Grbovića, Savovoića, Obradovića, da je igrački sazrijevao u konkurenciji D. Petrovića, Kukoča, Divca, Paspalja, Rađe. Svi zaboravljaju da je kompletna prva petorka Partizana 88/89/90 mogla biti i prva petorka reprezentacije. Takođe, niko, ali niko od velikih igrača iz Divčeve i Đorđevićeve ere nije bio zvijezda sa 20 godina, već je svoje velike igre i medalje ostvario u dobi od 23 do 30 godina, Izuzetak je S. Danilović koji je sa 18-19 godina sve osvajao (nešto kao ovaj mladi Španac Riki Rubio). Bodiroga je 1995. imao 21 godinu kada je debitovao za reprezentaciju SRJ, isto kao i Tepić sada, hajde sjetite se da li je na EP 95 bio prvi igrača tima uz Danilovića (25 godina) Đorđevića (28, Paspalja (29), Divca (27 godina), Savića (29 godina), itd, itd..
Da završim, da smo kao ljudi objektivniji, da baratamo tačnim podacima, da ne podcjenjujemo uspjehe i neuspjehe, svoje ali i drugih, da prihvatimo da svi koji se bave bilo kojim poslom, sportom, muzikom, usvijetu teže da budu najbolji. I najbolji su uvijek oni koji daje sve od sebe, a ne oni koji osvajaju prva mjesta. Zato ovi momci iz KK Partizan i jesu najbolji, a oni iz FK Partizan nikada neće biti.

Željko

Ivan_Ni

pre 15 godina

Jednostavno je pobedio tim koji je imao vise kvaliteta a manje srce...nasi igraci su mnogo vise zeleli pobedu medjutim dzaba tolika zelja ako se desavaju onakve stvari,po ko zna koji put,da se gubi cista lopta u prelomnim trenucima!Isto tako i rukometasice protiv Nemacke ako se secate,napad za pobedu i izgubile su cistu loptu!Upravo je to ono sto nama nedostaje,sto nemaju mladje generacije,a to je da se kaze za nekoga igraca da je "zvezda",a sta pod tim mislim?Milsim na to da se u kljucnim momentima javi neki igrac koji nece da prodaje ciste lopte i da ugusi trud celog tima tokom celoga meca,da ce potezom resiti kad treba,kao sto su nekada radili Bodi Bond,Sale Djordjevic,Stojakovic,Danilovic,Divac,Paspalj,Rebraca...pa ceo zivot pratim basket i nikada ranije nisam video da neko od gore navedenih igraca uradi tako nesto u prelomnim trenucima,da napravi takve greske kao Tepic danas!Mi takve igracine,ljudine vise nemamo i to je upravo razlog zasto nam se desavaju takve stvari kado danas,a jos jedan od razloga sto sam nabrojao ona imena je taj sto je upravo Tepic reprezentativac,pa ujedno vrsim i poredjenje sa tom generacijom koja nas je toliko puta obradovala...nema vise takvih junaka,zato smo i tu gde jesmo...kad kazem tu gde jesmo mislim na to da nismo u vrhu svetske kosarke kao nekada!Dzaba veliko srce ako nije u kombinaciji sa znanjem!Srce nam je veliko kao CCCP a znanje jako diskutabilno.

PAOKARA

pre 15 godina

Jasno je kao dan...Kad Uros ne igra nema ko da postigne kos...Zasto on ne moze da stavi 20 svaku,zato sto ga svi cuvaju,preuzimaju,pa siri odbranu...Lako je Tepicu da pogodi 3 trojke tri puta sam kao duh!Ovo je umetnost,ovo sto Tripko radi.Cast mi je sto igrac sa najlepsim skok sutem igra u jednom od najvecih timova,PARTIZANU!!!

guru

pre 15 godina

Sada je tacno 12:21h petak popodne a meni i dalje nije dobroooooooooooooo..............
PS. Momci su pokazali da znaju definitivno da igraju, bice sve ok, valjda ce nam se vratiti ovi porazi sa pola kosaaaaaaa.......

Mirko

pre 15 godina

Nekako sam uspeo sebe da nateram da gledam kraj ove utakmice(inace me Partizan interesuje kao neki klub i Malezije ili Bangladesa)i mogu Vam reci da nije problem Partizana u igracima.Znam de ce Grobari sada pricati sudije ovo,nesreca i naravno da ce najvise kriviti Tepica.Nije moji dragi Grobari kriv Tepic vec je kriv onaj izuzetno "nadahnuti" i "inteligentni" Vujosevic.Ako Tepic unazad par utakmica uvek promasi ili izbubi loptu u zadnjem napadu sto ga "superinteligenti"trener Vujosevic ne posalje na klupu i odigra napad sa nekim drugim ili preko nekog drugog.Mislim da ce ovako ni krivom ni duznom decku koji je izuzetni potencijal nabiti komplekse koji se tesko lece.A Vi moji "superinteligentni" Grobari samo nastavite da se divite vasem Vujosevicu i njegovoj taktici.Pa nek nauci svoju ekipu da makar na svakoj drugoj utakmici da vise od 70 koseva pa mozda nekada i pobediti u gostima.

S2par

pre 15 godina

Ako pustim kosurinu i pochnem cuteci da shetam ulicom sa prekrshtenim rukama na ledjima znajte da je to zato shto je Partizan ponovo izgubio sa pola kosha...

tomo

pre 15 godina

A sada barem sto komentara da je Partizan maler ekipa jer opet izgubise sa pola kosa.Zatim 50 komentara o Hrvatu Tomasu koji je zavaljo tricu ala Djordjevic.

Treba mi besendin

pre 15 godina

Sav se tresem!Po koji put gubimo sa 1 razlike i imamo zadnji napad koji Tepic unistava!Dobicu izliv krvi na mozak od nerviranja zbog Partizana i Tepica!

bata

pre 15 godina

Tepic je imao zadatak da nadje Tripkovica po svaku cenu...i zato je pogresio. Da nema Tepica, bila bi "super" odbrana i ne bismo pricali o poslednjem napadu, nego bi nas svi razbili pa bi bili mirniji i manje strucni i pametni. Uopste zasto se na raznim forumima javljaju ti veciti zivotni gubitnici i lece se, lece, lece i sve nas dave i nerviraju? Ovo sto radi Partizan je jako dobro i lepo i odskace od naseg svakidasnjeg sivila, da im treba odati priznanje i uloziti u njih, a ne lupetati i "analizirati"

GrobaR

pre 15 godina

Kako neko moze da navija za REAL,gde je tu draz dobijaju takvom kradjom da bi im i TAU pozavideo,da li su oni svesni da ovo ljudi gledaju sirom sveta,ajde jednom da se desi ali iz godine u godinu pljacka!Da od tuce ne mozemo da pridjemo kosu nego moramo da sutiramo trojke sa pola terena ,svaka cast igracima nemam nista da im zamerim

bg-pobednik

pre 15 godina

Ova sezona, gledano u kontinuitetu igara, je možda i najbolja za Partizan poslednjih godina. Da je bilo malo više sreće, iskustva, a mora se priznati i znanja u završnici ova četiri izgubljena meča, naš šampion bi verovatno sada razmišljao o prvom ili drugom mestu u grupi. Ovako, plašim se samo da nas ovi porazi na kraju ostave bez TOP 16, a očigledno je da smo to više nego zaslužili.
Ljudi, nemojte da vređate igrače, to sigurno nisu zaslužili. Momci, glavu gore i samo hrabro do novih pobeda i velike radosti za Grobare. Mi smo ozbiljan evropski klub, koji dolazi iz neozbiljne zemlje u kojoj se prave vrednosti slabo, da ne kažem nikako, cene.
N U S K N V P

Shtvan

pre 15 godina

Kad bi uveli challenge ( iz tenisa )partizan ne bi potroshio ni jedan . Proshle godine Pekovicu tri faula u napadu u prvom poluvremenu sad jedno 20 ne dosudjenih za partizan .. strashno..

Miki

pre 15 godina

@jovo peric

Divac je 68. godiste i do svoje 23 je osvojio bronzu na SP 1986, Madrid, bronzu na EP 1987 Atina, srebro na OI 1988,Seul, zlato na EP 1989, Zagreb, zlato na SP 1990. Buenos Aires, zlato na EP 1991, Rim. Kukoc je isto godiste i osvojio je sve to bez bronze 1986. Radja je 1967 i osvojio je isto sto i Kukoc bez SP 1990 (bio povredjen), Djordjevic je osvojio bronzu 1987 a posle ga Duda nije zvao do Rima 1991. Kukoc je na SP 1990 proglasen za najboljeg igraca sa nepune 22 godine. Nasa kosarka je i pocela da posrce kad su talenti prestali da nam budu igraci od 16-17 godina, a ne kao danas kad su nam mladi igraci sa 21-22 god. Lepo je rekao Duda pre neki dan u Blicu, nasi igraci nemaju individualni kvalitet.

PFC

pre 15 godina

Znaci ne verujem koliko nemamo srece...opet 1 razlike...Kljuc poraza sut Bozica 1/5 za 3,Rasica 0/3 za 3,indeks -6,Tepic 0/4 za 2 i naravno prokockan zadnji napad,Lazme 1/7 za 2,8 izgubljenih lopti vise...
Bravo UKI,bilo je i vreme!Sada nemoj da stanes,da te cekamo opet 20 utakmica nego odma Boze zdravlja da objasnis cibosima i Milanu neke stvari...Milosevic odlican,Novica tek u finisu...

Dokle više

pre 15 godina

I sad neko neka kaže da će se jednom sve vratiti?
Kad? Koje godine?
Ajde ono sa Turcima da kaže čovek nema veze, ali CSKA, pa sad ovi! Stvarno da se čovek pita -dokle?
Neverovatno?
Da je barem jedna od ove dve utakmice rešena, Partizan bi sigurno već bio u daljem takmičenju. Ipak verujem u prolaz dalje, ali me ovo izludjuje! Ajde, sad je vreme da iscepamo Džins u Milanu! Ako i tu bude ovako onda stvarno neka sve ide u . . .!

A podatak od minut i 20 sekundi pre kraja ovog meča koji kaže - Partizan 10 faulova Real 1, je da se smeješ od muke. Pa to niko nije odavno video. Zašto ponekad, nazovi veliki, moraju na silu da se guraju i trpaju tamo gde im nije mesto? Pa više će ovi klinci iz Partizana da imaju šanse da prodju dalje i dodju do četrvtfinala nego ovaj i ovakav Real?

Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 15 godina

KRITIKA ZA UROSA! Stvarno je neverovatno kakvu ste paljbu osuli, svi redom na nas koji stalno kritikujemo Urosa. Ponavljam KRITIKUJEMO a ne kako svi kazete PLJUJEMO! Ako tako dobro i verno pratite Partizan u Euroligi,onda svakako znate da Uros svake,ali svake godine odigra odlicno 1-2 utakmice u NAPADU! U tom smislu zaista mu se nista ne moze prigovoriti za Madrid. Kada bi svaki ili skoro svaki put ovako odigrao,bio bih poslednji koji bi nesto prigovorio. Nazalost to nije slucaj,a on je pritom gotovo bez izuzetka najlosiji igrac Partizana u ODBRANI! Tepic je u tom delu mozda cak i najbolji,pa ga staviste na stub srama cas posla zbog ovih zavrsnica u napadu. Vidim da ste svi odusevljeni kako Tripko i zaista ima prelep sut,problem je u tome sto niko nikad nije sporio ovaj njegov talenat,njemu nesto drugo fali a to je-VELIKO SRCE! Muceni Dule iz godine u godinu pokusava da izvrsi transplataciju,drzeci ga u igri cak i onda kada je svima jasno da objekat nece do kraja pogoditi! Pritom Dule svesno zrtvuje ostale momke za napad,jer se nnogo trose u odbrani popunjavajuci Uroseve rupe. To je mozda i jedan od razloga,dakle umor kod Milenka,zbog cega nema te preko potrebne smirenosti, prilikom zavrsnica poslednjih napada. Braco GROBARI,odbrana je kljuc svega,odbranom smo na kraju uzeli i sve moguce trofeje i u klupskoj-PARTIZAN,kao i u reprezentativnoj kosarci! Zar ne vidite kako Pesic stalno ponavlja-ODBRANA,ODBRANA-ali vidi se da nece uspeti da dodje do titule,jednostavno Zvezda nikad pa ni sad nije imala igrace koji odbranu kapiraju. Mislim cak i da su Hemofarm, a pogotovo Cibona jaci od njih u tom delu! Pogledajte samo ovih poslednjih 7 titula Partizana,kao i 2 u J.ligi-ubedljivo smo najmanje poena primali ukupno! Ukoliko prodjemo u top 16,bice to samo zahvaljujuci odbrani,jer ni ovde kao sto vidite nista nije pomogla Uroseva odlicna napadacka igra i 22 postignuta poena. Ipak ja ga jos uvek cekam,pozdrav svima!

emil

pre 15 godina

Draga braco grobari glavu gore.Da narednih 10 god. neadobijemo ni jednu utakmicu uvek cu se secati ovih nekoliko ponosan na cinjenicu da pripadam porodici neunistivih na celu sa tata Duletom Vujosevicem.Ovoliko drskosti hrabrosti koje iskazuju igraci iz godine u godinu i ovolika odanost klubu od igraca koji prolaze kroz skolu Dr Dulrta je velika inspiracija za obicnog coveka i cini zivot tako jednostavno lepim.Setite se samo prosle godine koliko su ginuli Pekmen i Kecman protiv Panatenaikosa iako su imali potpisan ugovor sa njima , ali odanost nama grobarima je u tom trenutku je bila veca . Zato predlazem da Duleta kloniramo pa nek njegov klon bude trener FK Partizana

Dragan

pre 15 godina

Ceo zivot ne volim sportski klub Real iz Madrida! Ni u jednom sportu! Ova utakmica je kulminacija svega! Igraci Partizana su i sami krivi, inace takav zadnji napad se ide na ulaz a ne dodaje se nemoguca lopta. Toliko bar znam u 8 godina treniranja kosarke. Cista pobeda je izgubljena. Da je Partizan pobedio bio bi to jedinstveni primer da se na gostovanju moze dobiti ultra favorizovan klub kojemu su sudije maksimalno naklonjene i jednostavno ne daju da Real utakmicu izgubi. Bio bi to pravi podvig jer ne bi samo pobedili Real, nego i sudije. Nadam se da ce se pobeda osmehnuti u susretu sa Milanom u gostima. Sve cestitke igracima i Dusku Vujosevicu! Samo napred

kompeksas vise vrednosti

pre 15 godina

Oh... Btw, koja seoska grupa. Real bi se u nasoj borio za 5. mjesto.
(Marko Tomas, 11. decembar 2008 23:27) cekaj,zar vi ne kazete skupina,a ne grupa?

Sasa

pre 15 godina

@-Neko je Srbin,a neko Hrwat.Moje sauchesce drugar.
(akcidroni, 12. decembar 2008 01:44)

Slažem se akcidroni... Moje saučešće.
(Tuškanac, 12. decembar 2008 09:04)

Hej, vas dvojica, nadjite neki politicki sajt, pa se tamo lecite. Volim Partizan.
Sasa, Nis

Joca

pre 15 godina

Tepicu glavu gore.Odlicna igra ali stvarno nemamo srece..Oce li nas Bog pogledati i vratiti nam za one poraze od pola kosa..Ali dobro,dokazali smo da mozemo da se borimo i sa najjacima...Sta god da se desi tu su Grobari,najbolji navijaci na svetu.....Idemo na pobedu protiv Armanija i nadam se dobijamo Panionios ovde.Nemamo vam sta zameriti,dali ste sve od sebe ali nedostaje nam srece u poslednjim prokletim napadima.Svaka cast momci,bez ocajanja mi smo uz vas....vratice nam se ovo samo polako...Strpljivo...Nadajmo se najboljem u svakom slucaju protiv Armanija...Uz vas smo...Samo HRABRO...poz Grobarima....

elvis bruce lee

pre 15 godina

Nevidim ni jedan razlog za radovanje i podršku vujoševiću,nedamo se,jedva nas je real dobio,real teškom mukom....to su sve gluposti,tako je svake godine...imamo potencijal,evo za par meseci odlaze veličković,tepić,tripković,lasme...i opet će vujošević i todorić i ostali imati opravdanje za prosečne rezultate(pogledajte tabele el,i ostali siromašni timovi grizu,bore se ,ne samo partizan)i koje taj todorić da veličkoviću psuje majku,oterati todorića i vujoševića odmah inače će se ovo nastaviti još 10 godina,pokazali smo zube bogatim....i ova izjava todorića treba da zadovolji navijače,ako nisu sposobni da zadrže igrače bar 2-3 sezone neka puste neko ko može,možda ima sposobnijih da nadju sponzore...a od todorića ima sigurno sposobnijih

Pevac Undertaker

pre 15 godina

Tako nas je i PAO krckao po 1-2 razlike do pred kraj prosle sezone, ali Dulence ce nastimovati orkestar kad to bude bilo najpotrebnije. Imam dojavu da CSKA pada protiv Partizana u poslednjem kolu! Zivi bili pa videli. Momci, samo hrabro do kraja, tek je pola sezone.

Pegasus

pre 15 godina

Prošli su minuti i minuti,a meni suze ne prestaju da teku.Sve se pomešalo u meni: i neizmerna tuga i još veći grobarski ponos zbog pokazanog truda i želje igrača što nose sveti dres Partizana.

I da više niko nije ni pomislio da pljuje bilo kog igrača Partizana,pogotovo Tripka.Pa samo Todorić i Dule imaju više trofeja od njega.I danas je Mile(Tep) zeznuo meč u zadnjih 30 i manje sekundi,kao i protiv Efesa.Panioniosa i zvezde.Ali ja mu sve to opraštam zbog velikog grobarskog srca,a to je ono najvažnije.Samo on zna koliko mu je teško zbog svega propuštenog.Sve te ogromne greške če se jednom vratiti u našu/njegovu korist,kao i trica Noleta Panathinaikosu prošle sezone.Sve te greške će mu pomoći u procesu košarkaškog sazrevanja i znam da će biti jedan od lidera reprezentacije za koju godinu.

P.S. Hoće li nas ikad ove sezone pogledati sreća?!

Я Алекса

pre 15 godina

Прошле године пред одлучујући меч са Панатинаикосом написао сам да их добијамо већом разликом него ли што су нас они тукли у претходна три меча. Тако је и било...
Сада: Тепић, који ће бити нешто налик Бодироги, добиће пресудну утакмицу за F4.
Толико од мене, и поново се нећу оглашавати нека три, четири месеца јер страшно смарате!!!

dejan zvezdas

pre 15 godina

Odlična odbrana tokom većeg dela meča. Presudila loše otvorena tekma. I pored poraza mislim da partizan prolazi dalje. Dve pobede iz tri tekme su dovoljne.

Marko

pre 15 godina

Ajde molim vas sledeci put kada jedan napad odlucuje pobednika dajte loptu nekome ko se ne preziva Tepic. Decko je super igrac ali koji je ovo put da na kraju sve zaje..piiii...

Nenad

pre 15 godina

Ostavite Tepica na miru,decko je odlican igrac,inteligentan,disciplinovan i vredan.Ne uzima loptu sam,to je njegov zadatak.Da li je to pogresno,necu da sudim.Vujosevic je bolji trener od mene.Mi ovu utakmicu nismo smeli da dobijemo.Kriterijum sudjenja govori o tome.Niko od igraca "Reala" nije imao vise od 2 licne greske na pocetku poslednje cetvrtine.Odnos u faulovima na kraju je 33:20.Da je Tepicu polomljena ruka u poslednjem napadu,faul ne bi bio sviran.To je nasa realnost.Sto se Milenka tice,izgubio je 3 lopte,koliko i Novica i Lazme,i index mu je tu negde kao i njihov.Nemojte biti prestrogi prema njemu,mnogo puta nam je doneo radost.On je najmanje kriv sto Srbija nije vise autoritet u kosarci.

croaticus mostariensis

pre 15 godina

Hvala Tomasu koji mi je svojom tricom omogućio dobitak na kladionici. Što se tiče Partizana, odigrali su solidno, ne napadajte momke bez razloga. Dule Vujošević svake sezone napravi respektabilnu momčad i to treba poštivati. Svake godine Partizan izbaci dva-tri dobra igrača, večeras im je falilo malo iskustva, ali dobri su. Cibona je već osigurala Top 16, a mislim da će i Partizan proći, znači među 16 dva iz bivše Juge... Nije to tako loše.

akcidroni

pre 15 godina

-Ewo ne znam shta da napishem,a da ne razbijem tastaturu...Prwo zadiwljen sam igrom Tripkowica i Nowice ubice...Ali od wecheras Tepic za mene wishe ne postoji,i jedini nachin da mu oprostim wecherashnju igru to je da u finalu Evrolige postigne 40 poena i da Partizan oswoji Evroligu...Takodje sam po prwi put u zhiwotu razocharan nachinom na koji je DV postawio neke stwari.PA IZWEDI DULE TOG TEPICA U ZAWRSHNICI,NEK SHUTA TRIPKOWIC I NEKA PROMASHI 20 METARA KOSH,E WALA ZASLUZHIO JE DA UPUTI ZADNJI SHUT!!!-A ne da iz nedelje u nedelju gubim zhiwce i lijem suze zbog Tepica koji ne ume da isposhtuje fenomenalnu igru swojih drugowa,i da,ako wec ne mozhe da pomogne ekipi,MAKAR POKUSHA DA NE ODMOGNE!!!

Sabogi

pre 15 godina

Pobedu je ispustio Dusko Vujosevic. Ljudi ne filozofiram mnogo. Na kraju trece cetvrtine, koju dobijamo sa 9 razlike i petorkom koja melja, Dule menja tri igraca i tri minuta drzi Real u igri. Posle toga vraca istu petorku i ima dobijenu utakmicu, ali mi definitivno nemamo srece ! Da smo tada napravili razliku< Real se ne bi vratio. Tepic i Rasic promasaji veceri, ali Dule gde ti je Strahinja u zadnjoj cetvrtini ? Momak je pokazao da ima srce, rutina i iskustvo dolaze sa igrama. Verujem u plasma medju 16 jer MI TO ZASLUZUJEMO !!!!!!!!

dekigrobar

pre 15 godina

Bracoooo, da li ste provalili lika u komentaru broj 78 i broj pozitivnih preporuka na isti(743) ???
Pa zamislite samo koliko ima ubogih sirotana koji TAJNO chitaju i nadaju se da ce uz pomoc nekog cuda moci da NEKROFILSKI uzivaju posle poraza Partizana !
A to chudo su im servirala braca gipsy sa vise nego realnim sudjenjem u zadnjoj cetvrtini (12-1).Naravno ako njih upitate recice cak da je mozda i real ostecen !!!
Samo tako gani,sve ce vam se vratiti a i vraca se , ALI duplo !

Ja

pre 15 godina

Partizan nema sponzora, i vec 2 godine ne moze da ga nadje. Odjednom se krece u pregovore sa NIS-om i to u trenutku kada Rusi ( Gasprom )treba da ga kupe. U ovom trenutku treba podpisati sponzorski ugovor od 2-4 Miliona Evra gosisnje i to na najmanje 5 godina sa NIS-om i Rusi taj Ugovor nasledjuju i moraju da ga postuju a mi imamo budzet, napokon, za respekt. Cini mi se da je ovo smislio dvojac Vujosevic - Danilovic. Bravo Majstori...Takode mislim da javnost treba da podrzi ovaj koncept i da napravi dodatni pritisak na menadzment NIS-a da se sto pre potpise sponzorstvo...

Miloš

pre 15 godina

Daj bre sto toliko napadate Uroša,dobro,mozda je izgubio na kraju 2,3 lopte,pa sta? desava se i to. A kad je u drugoj cetvrtini vezao,cini mi se, 7 poena bio vam je dobar. A i u odbrani je zaista bio odlican,prijatno me je iznenadio. Cuvao je onog Amerikanca,ovaj ga ni jednom nije prosao. Zato bre ako ste pravi navijaci podrzite ga i prestanite sa pljuvanjem!!!
(Miloš, 4. decembar 2008 10:42)


Ovo je moj komentar,posle utakmice sa Efesom,jedan od mnogih u kojima sam branio Uroša Tripkovića od vas strucnjaka. Trebalo bi da vas bude sramota,do juce ste ga pljuvali a danas vam je car,igracina i sve najbolje. Decko je tokom cele sezone igrao skroz ok,to sto je promasio protiv CSKA i izgubio par lopti na prevodjenju uopste nije nesto zbog cega on zasluzuje vase pljuvanje- ili mislite da znate bolje? nesto vas ne vidjam na tv-u... Videli ste i sami veceras da mi imamo ono sto niko-ali bas niko u Evropi nema,takvog sutera. Tvrdim da je Uros jedini koji iz takvih situacija moze da pogadja! Imamo jedinstvenog igraca i vi niste zadovoljni! Sta bi vas ucinilo zadovoljnim,a da je u domenu realnog???
Sad napadate Tepica,pa pogledajte ga kako izgleda,vidite li da je premoren? decko ima 21 godinu,ova pauza koja uskoro sledi ce mu dobro doci! I sve ce nam se ovo vratiti kasnije,bas kao i prosle sezone! P.S. Takodje tvrdim da ova ekipa,kad bi svih 12 igraca ostalo na okupu(sto je nazalost ne moguce,najverovatnije idu Tripkovic i Velickovic,mada bih voleo da ostanu,pre svega Tripkovic) mi bi vec sledece ili najkasnije one tamo isli na Final4 bez problema,mozda bi imali i velike sanse za titulu! zato podrzite ovu ekipu ako ste pravi navijaci, a ako zelite da me demantujete i pokazete da ste bolji od njih,samo izvolite,rado bih vas gledao sredom i cetvrtkom!

Volim ga

pre 15 godina

Nemojte ljudi kamenjem na Tepica. i ja sam popi*deo zbog poraza, ali nemamo pravo, cak ni mi koji ih svake druge nedelje nosimo ka trijumfu, da pljujemo po nasim igracima! Neko rece kako bi svi trebali da igraju sigurno i mirno, bez straha od greske i Duleta, kao sto igra Uros... Pa on i nema strah posto ima neogranicene kredite kod trenera koji ceka Urosa, kao sto ga rodjeni otac ne bi cekao. I pored sjajnog meca, mislim da ce nas Uros narednom dobrom igrom u vaznom mecu obradovati tek jos jednom ove sezone, a potom u 2009/10. Vrlo sam kritican prema njemu poslednjih meseci, mislim da je kvalitet kod Urosa jasan, ali izraz lica mi uvek i sve govori. On je mnogo dobar decko bez doze bezobrazluka neophodne za ostvarenje sebe kao sportiste! Siguran sam da ce ga to pratiti i da zbog toga nece realizovati sjajan potencijal koji ima. Voleo bih da gresim. Za razliku od njega, Tepic ce postati veliki... Sto se tice narednih meceva, verujem u dve naredne pobede i nadam se da ce nam to biti dovoljno za prolaz. Steta je samo sto nismo skupili vise pobeda, pa da udjemo sa visih pozicija u zreb top16.

Erik Kartmen

pre 15 godina

Jos jednom sve cestitke grobarima... na zalost nisam odgledao utakmicu ali vidim da ste ih imali! Stvarno postujem i navijam za uspjeh nasih timova u Evropi! Nadam se da ce stvari doci na svoje mjesto i da cemo uskoro imati dva predstavnika u EL...

Marko_Gavrilov

pre 15 godina

alo bre....dokle vishe sa bilo kakvim pljuvanjem Najmilijeg nam i jedinog tima za koji svi mi ovde zivimo!!!! Dosta bre....da vam je bilo ko pre tekme nudio ovaj ishod verujem a da na kraju prve gubimo minus petnaest....svi bi bre prihvatili....
zato tishina! momci su ostavili i srce i dushu na parketu....svi do jednog....pa i tep, koliko je god mogao to u ovom trenutku.
chitam vashe komentare.....sad svi pljujete njega onako kako ste pljuvali tripa...chemu sve to? iskreno razocharan sam vashim pristupom....JBT...ostali smo bez pola tima...mozda najjacheg mislim na sezonu proshlu....ove sezone su nam prognozirali plafon dve pobede...Partizan ima najmladji tim u Evropi koji se potpuno ravnopravno nosi sa takvim imenima....kao shto su real, cska....efes... dokle bre Vi svi nevernici mislite da pljujete po Partizanu! jebiga porazi su sastavni deo ovog kao i svakog drugog sporta....Oni su ljudi profesionalci....zive od tog basketa...nashe je da li cemo da Verujemo u to shto oni veruju ili ne,....nemamo pravo da pljujemo klince koji ginu za svaku loptu...

Nedelja, Pionir da bude pun, da ih dochekamo aplauzom i pesmom, da oderemo Cibonu i da nastavimo put ka TOP 16... :))) VOLIM GA K`O OKA DVA.....

oo7

pre 15 godina

Zasto mislim da jedino Uros igra kosarku u Partizanu,zasto jedino on dize kad god je pozicija,prva ili poslednja sekunda,muka mi je da gledam 1000 finti suta i strah od Duleta,da li ce da me izvede ili nece,ako promasim...Igrajmo kosarku,igrajmo kao Uros

undertaker

pre 15 godina

najvise me raduje sto pocinju svi da nas se plase!!BRAVO MOMCI!!Tepicu glavu gore vratice se i tebi kao sto se vratilo i Novici protiv PAO-a.

Spaske

pre 15 godina

Zasto ovaj Dusho psuje u bradu kad igra protiv Reala , 11-2 u faulima u poslednoj cetvrtini . Ljudi oce da gledaju basket a ne ko ima vishe para . Sramota za evro ligu . Izvinjavam se Tripkovicu ali dechko ti samo shutiraj preko ruke..

dokle vise

pre 15 godina

Ovako se vise ne moze,pa sto lepo ne puknu 20 razlike pa da bar znam sto smo izgubili a ne ovako...E moj Tepicu,najvise te gotivim ali ne mogu a da ne kazem da se decko raspadas,lepo je sto ti uvek preuzimas odgovornost ali majstore ovo ti je 6-7 put da sve zeznes,pusti nekog drugog da odlucuje...Ma ne mogu vise da se nerviram,odoh da spavam.Pozdrav za Grobare

weplay

pre 15 godina

debeli homer je jos jedanput dokazao da nezna da postavi igru kada partizan igra na jednu loptu....
tepicu jos jedna izgubljena lopta za pobedu.....
tripkovic maestralan i pritom neprimecen...
vise prostora deci popun veselog i milosevica....
dace Bog bice bolje, zna On sta valja i ispratice fortuna one koje se bore..........

Tufo

pre 15 godina

Svaka cast momci!!!!Vratice se ima BOGA!!!!Bravo Urose pokazao si kakav sut imas,a za Felipe Rejesa je bolje da glumi nego da igra basket

Hrundi Bakshi

pre 15 godina

Svaka cast nasem mladom timu. Jel ima da jos nekom nije jasno zbog cega su navijaci Partizana najcesci gosti u Bukovickoj Banji?

Marko

pre 15 godina

ovim putem najlepse molim
Tepica da prestane
zbog njega sam prestao da verujem da imamo sanse da pobedimo u bilo kojoj zavrsnici
pored tripkovica koji je odlicno sutirao ili novice koji daje uvek odlucujuce poene
opet tepic i samo tepic i mi uvek gubimo
svaka njemu cast ali dokle vise??????????

nikola

pre 15 godina

da smo pola tekmi od ovih što smo ispustili po poen dobili, išli bi dalje....ali kakav nam je budžet, najbolji smo! Imamo srce, to je najvažnije!

кецман

pre 15 godina

људи...јели ово нормално?

Ефес - 1 поен
Паниониос - 5 поена
ЦСКА - 1 поен
Реал - 1 поен...

ја мислим да ми је ова сезона у Еуролиги скратила живот за најмање 10 година...

dzaba se palim

pre 15 godina

Tripko je medju 5 najboljih sutera u Evropi. Nema ulaz, nema dribling, nema skok, nema asistenciju,ali ima za mene najbolji i najlepsi sut u Evropi.
I on ce u svakom klubu u kom budu igrali za njega davati po 20 poena.
al jbg decko nije drcan kao Tepic da resava i gubi sve tekme i Novica koji sutira preko dva igraca sa 7 metara ,a dok Tripko sedi sam na trojci..
Tripko budi malo bezobrazniji bre brate, pa mi navijaci vise verujemo u tebe nego ti sam.

EL_MARIACHI

pre 15 godina

Stvarno mi nije jasno dokle ce ovaj Tepic da nas upropascava sa njegovim losim ulazima, pogresnim dodavanjima i to onda kada se odlucuje pobednik?!?!?! Kada bi mi neko rekao, bilo bi mo lakse! Decko stvarno nije MISMATCH i trebali bi da daju nekom drugom da preuzme odgovornost u kljucnim trenutcima.... stvarno, vise ostadoh bez izvaca... sto je mnogo, mnogo je!!! Slozicete se...

Mile

pre 15 godina

Da li ce neko shvatiti da je NOVICA VELICKOVIC glavni igrac Partizana i vodja i lider tog tima,koji treba da ima odlucujuce suteve. Dokle vise Tepic?Decko je dobar,prosecan igrac i nista vise od toga.Kad ce Dule Novici da dodeli tu ulogu?

Velibor

pre 15 godina

Pa Tepicu covece dokle, dokle? Zar nije bilo dosta. Pa jos protiv Unikahe, kada si promasio bacanja videlo se da nikada neces biti veliki igrac. Verovao sam u tebe, branio te gde su te god osporavali, ali...Ma nemogu da verujem, jos drhtim. Ljudi infarkt ce me opaliti. A za egipcane poruka da se maknu odavde i da citaju teme i komentarisu njihove utakmice sa turumom, sirokim, heliosom.
DULE LEGENDO
VOLIM PARTIZAN

Vlado

pre 15 godina

Muka mi je vise od ovih sudijskih nepravdi.Nijednu utakmicu ne mozemo dobiti ako je nekom trecem u interesu da nas osteti.Veceras se to po ko zn koji put pokazalo na delu ali na najskandalozniji nacin.Partizanu je svirano kao licna i sto jeste i sto nije faul,cak su Realovi faulovi pripisivani Partizanovim igracima.3 faula Realu u zadnjoj cetvrtini a Partizanovim igracima vise od deset.Ne vidim nacina kako sa ovakvim kriterijumom sudjenja mozemo da odemo u top 16.Besan sam jer su momci stvarno pokazali snagu i moral,zasluzili pobedu ali ne vredi ,diskriminisani smo i tu je zasad nemoguce nista preduzeti.Sve pohvale strucnom stabu i igracima Partizana.Real nek se dici ako ima cime,kao uostalom i mnogi drugi klubovi iz Evrolige.

kiklop

pre 15 godina

UTAKMICA ZA UZIVANJE.samo da su rasic i vitkovac ubacili makar po kos dobili bi ih.sto se tice zadnjeg napada to je greska celog tima,nigde bloka za milenka

branko

pre 15 godina

Искрено се надам да више нико није будала па да се нервира због оваквих пораза Партизана. Не могу рећи за све, али бар 90% тих утакмица је изгубио Тепић. Пошто то Вујошевић (којег иначе јако ценим) није приметио, верујем да ове утакмице гледа и Душан Ивковић и да му у играма репрезентације, у последња 3 минута неће пасти на памет да Тепића држи у игри. Та прича да се тако постаје велики играч не пије воду. Памти ли ико да је некад један Бодирога на сличан начин изгубио утакмицу? И да ли неко мисли да ће Тепићу овакву игру у завршницама мечева толерисати неки будући страни послодавац ?

Berkamp

pre 15 godina

Sta su nama uradili ona trojica pajaca u narandzastom to nema nigde! Svedjanin, Ukrajinac i Grk. No, sami smo sebi krivi. Gde mi imamo predstavnika? U kom telu ULEB-a,fibe? Ne racunam Danilovica koji ima uticaj koliki i ja u fibi.

Srdjan

pre 15 godina

Bez obzira sto ste izgubili mislim da je sramota da jedna ekipa u posledji minut udje sa 2 faula.
Toliko o sudijama i svemu ostalom.

aljende

pre 15 godina

Milina je navijati za ekipu koja te ispuni ponosom i kad izgubi. VELIKO hvala Partizanu za radost koju nam redovno priredjuje. Sve ove utakmice na pola kosha vratice se kad bude najvise trebalo. :)

Srdjan

pre 15 godina

Partizan igra fenomenalnu kosarku,a Dule Vuojsevic...za njega nemam reci,taj covek je neverovatan!!! Svaka cast momci! Ovo kazem kao navijac Zvezde,ali moramo biti realni. Partizan poslednjih par godina nastupima u evroligi osvetlao je obraz nase posrnule kosarke! Samo napred momci,glavu gore! Sreca ce se i vama osmehnuti,zasluzili ste je!

Partizanovac iz "CRO"

pre 15 godina

Veliki peh Partizana,nema sreće.
Svaka čast svima na borbenosti i zalaganju.
Vratiće se nama ti nesretni porazi,dobiće Partizan onda kad bude naj potrebnije!
VOLIM GA KO OKA DVA!

boby

pre 15 godina

opet neko mora da povede sa 20 razlike da bi partizan poceo da igra,koj je problem.zena ne prica sa mnom jer sam poceo da sutiram sve po stanu u momentu kad tepic gubi jednu od 5 lopti koliko je ukupno prodao pola kosa treci put .

dragan

pre 15 godina

Искрено се надам да више нико није будала па да се нервира због оваквих пораза Партизана. Не могу рећи за све, али бар 90% тих утакмица је изгубио Тепић. Пошто то Вујошевић (којег иначе јако ценим) није приметио, верујем да ове утакмице гледа и Душан Ивковић и да му у играма репрезентације, у последња 3 минута неће пасти на памет да Тепића држи у игри. Та прича да се тако постаје велики играч не пије воду. Памти ли ико да је некад један Бодирога на сличан начин изгубио утакмицу? И да ли неко мисли да ће Тепићу овакву игру у завршницама мечева толерисати неки будући страни послодавац ?

Protiv spanije ako se dobro secam .Poslednji napad bodi sa desne strane sa poludistance sutira lopta izlazi a on ne moze da veruje . I to sve na vrhuncu njegove karijere .Tepicu samo jos malo vremena treba,seti se proslogodisnjih utakmica sa atinjanima kada je Novica promasio zadnji napad da bi ih u kasnije bas on izbacio.TEPI samo napred...

Tanasije

pre 15 godina

Uzasno boli... ali covek posle ovakvog stresa ne moze da bude pametan, vec samo ogorcen i neobjektivan.

Koliko je samo Tripko bio omalovazavan i vredjan na ovom forumu, a danas je sve to demantovao. Zbog njega mi je najvise zao sto ovo nismo dobili jer bi bio junak i mec-viner cime bi dobio nevidjeno samopouzdanje za ubuduce.

Posle ovakva tri poraza plasman u top-16 je ravan cudu. Zivot ne pruza istu sansu 4 puta...ipak, hvala ti crno-bela ljubavi za sva zadovoljstva i srecu sto si nam pruzio u najjacem evropskom takmicenju:)

Janko

pre 15 godina

Ama ljudi ostavite Milenka na miru. I Sale "Nacionale" je pravio "s***a" u mladosti, pa su ga trpeli i istrpeli... pa je postao MAJSTOR.Biće to i MILENKO TEPIĆ.

BOSKO

pre 15 godina

Hoce li nas bog pogledati jedanput!!!!!!!!!da li cemo mi nekad u euroligi dobiti pola kosa???????Svaka cast za igru u svim cetvrtinama osim prve!!!!!Mislim da protiv milana sledece nedelje konacno mora da se vrati za sve ove poraza od pola kosa.Al nije mi jasno 17 sekundi za napad??????dokle cemo mi poklanjati pobede?????lakse bi mi bilo da smo izgubili sa 30 razlike.Pa mi smo veceras sami sebe pobedili.Valjda ce se vratiti.......NADAM SE!!!!!!

Tomas

pre 15 godina

Zar opet jedna lopta da nam presudi? Neću kritizirati Tepića, ali ipak kad će konačno on sam da reši utakmicu.Sve čestitke za Tripka, ali Rašić je bio vrlo loš.Bilo kako bilo, to će nam se sigurno vratiti kad - tad.NAPRED PARTIZAN i sigurno pobeđujemo Cibonu u nedjelju u Pioniru.

vucko019

pre 15 godina

OVO NEMA NIGDE NA SVETU!
KAKO TOLIKO NEMAMO SRECU NIJE MI JASNO!?!NADAM SE DA CEMO VRLO USKORO NADOKNADITI OVE NEVEROVATNE PORAZE od Efesa, Panioniosa, CSKA, i reala !Mogli smo vec veceras da komentarisemo za top 16!
Dobicemo mi Milano tamo ne sekirajte se...A onda TOP 16!

GROBARI S TOBOM SVE DO POBEDE!

sikiriki

pre 15 godina

Svasta se ovde moze procitati pa tako i komentar kako su Partizanu sudije otele pobedu ne dozvolivsi jadnom Duletu da izvrsi zamenu u zadnjem minutu.Stoga informcija:Igrac koji je usao u igru ne moze biti zamenjen sve dok sat za igru nije radio.Znaci kada Vranjes udje u igru neophodno je da sat za igru krene kako bi u prvoj sledecoj prilici za zaamenu on ponovo mogao na klupu. To bi Vujosevic trebalo da zna. Idemo daalje-saamo hrabro momci!

Zdrale

pre 15 godina

SVAKA CAST MOMCI ZA BORBENOST:)
pokazali ste da mozete da igrate sa svima. Oseca se veliki napredak iz sezone u sezonu, nekada smo gubili na ovakvim gostovanjima ubedljivo sa ispod 50 poena po mecu, a sada imamo sut za pobedu. Zapitajte se malo, koliko ste realni sa prohtevima. Tepicu legendo, ne slusaj prozivke, nastavi da treniras i sam znas da ces sledeci put pogoditi i asistirati za pobedu,ali onda kada bude bilo najvaznije. Ovakvi igraci treba da se istrpe, da im se da podrska. Bolje dodjite u Pionir u nedelju u 18.45h i podrzite i pokazite koliko volite svoj klub, napunite dvoranu umesto sto sedite ovde i filozofirate i pljujete nase igrace. Dodjite da gledate PArtizan, a ne protivnike i ne pricajte mi molim vas , koliko je ko puta pogresio. Tripkovica sada ljube u du.., oni koji su ga najvise pljuvali. OStavimo sitne provokacije, gledajmo vise ciljeve.Ovi momci se tek uigravaju, ulaze u formu, sada kada je najbitnije. Ko je uopste ocekivao da ce imati sansu da se borimo za top16, budimo relani. Rastu nam apetiti. Ti igraci ne primaju plate, nemaju sponzora, pokriven budzet za celu sezonu.Bore se pritom svim srcem i ja to pozdravljam i postujem.Kada bi svako od nas u svom poslu, porodici ili kraju davao i borio se kao ovi momci u evroligi,gde bi nam bio kraj i upravo zato idem u nedelju da ih bodrim da osete da su na pravom putu da cuju huk sa tribina, da znaju da smo svi mi uz njih. videcete kako ce onda odigrati u Milanu. Svaka cast za mladi tim Partizana NAPRED PARTIZAN, NAPRED SRBIJA:)
volim ga ko oka dva, borim se svaki dan za njega, za slavni klub svima znan , beogradski PARTIZAN

leverquin

pre 15 godina

I opet Tepic. Ovo vec postaje hronicno. Veceras je bila cetvrta utakmica u kojoj Tepic preuzima "odgovornost" u poslednjem napadu, na pola kosa za protivnika. Svi znamo kako su se te utakmice zavrsile.

drug Jataganac

pre 15 godina

Sudbina je jarca da nosi rogove... (Sto bi rekao moj drug Zoran.) Ako nista drugo, bar smo pokazali da se i u gostima moze igrati na pobedu. Naravno, kad se pruzi maksimum. U "Pioniru" to nikad nije bilo sporno, ali na gostovanjima bogami jeste. Ali dobro je sto niko ne moze da kaze da je uzrok poraza Partizana na ovoj utakmici mali budzet. Pokazalo se da se moze se igrati i sa skupljim timovima, itekako. Samo treba hrabrosti, a ne para.

Tuškanac

pre 15 godina

@@neko ima 3-4,a neko je 3 kola prije kraja u TOP 16
(zgb, 11. decembar 2008 23:37)zgb

@-Neko je Srbin,a neko Hrwat.Moje sauchesce drugar.
(akcidroni, 12. decembar 2008 01:44)

Slažem se akcidroni... Moje saučešće.

Ivan CH

pre 15 godina

Pa da nam je ovo neko pricao na pocetku sezone mi bi mu se smejali! Ljudi, ovo je vec tragedija! BOOZE! ako nam se ovo sve ne vrati, onda ne znam...

Ajde sad pobeda u milanu, mislim da se treba nadati i kuci grke i to je to!

Ali ovo se ne zaboravlja..

Ustikolina

pre 15 godina

Tuga velika, al mi Grobari smo bar navikli da gubimo.Bez obzira,jos jednom sam osjetio ponos sto mojim zilama tece crno-bijela krv.

Sasa - Sabac

pre 15 godina

Svaka vam cast momci,malo je neshvatljivo da uvek zadnji napda vodi Tepic i konstantno gresi,ali ipak momcima se mora cestitati jer imaju srce i onu stvar i ginu za Partizan i uvek su samokriticni kad odigraju lose a posebno Dule a ne kao Jokanovic sto kaze da je zadovoljan igrom Partizana kao da smo svi mi ludi. VOLIM PARTIZAN. Neka se otvori neki racun da pomognemo nasem kosarkaskom klubu!!!

scorpy

pre 15 godina

stvarno je bedak sto smo izgubili, ali, dajte ljudi, batalite malo tepica... ja ga ne branim, ali, velika je to odgovornost... kao da bi neko od nas pogodio? mozda niko drugi nema hrabrosti za poslednji sut??? jeste li pomislili na to??? i, prosle nedelje je tripkovic bio najgori, svi su jedva cekali da ode iz partizana, a sada je car... isto ce i tepic biti najbolji kada budee pogodio taj poslednji sut... odlucite se vec...
realno

srecko

pre 15 godina

Ma ljudi opusteno ovde smo ih pobedili 4 razlike a izgubili tamo 1, pobedicemo armani tamo i panionios ovde mada nam treba samo jedna pobeda idemo u top 16, nemojte da se brinete pored csk partizan je prikazao najbolje igre u grupi... momci svaka cast...

gledam svaku u pioniru

pre 15 godina

zasto strahinja nije igrao zadnju cetvrtinu kad je bio razigran
dule daj mu malo kredita pa da vidimo zasto si ga doveo
decko obecava ali samo na zagrevanju za sada (istrpi ga malo )

bogdan

pre 15 godina

Od danas zvanicno zivim za trenutak kada ce MILENKO TEPIC otici iz PARTIZANA.Ja ne mogu da verujem da neko ima toliko losu zavrsnicu kao ON.Izgubili smo pa najmanje 7-8 utakmica u samoj zavrsnici zahvaljujuci njemu a pritom nijednu nismo pobedili.DULE kod mene ima ogroman kredit kao i kod 99% navijaca PARTIZANA,ali probaj covece jednom sa nekim drugim!!!!!!!On je decko talenat to nije sporno ali ima neku zeshcu blokadu u glavi!Treba ga otrpeti,to se pokazalo nekoliko sezona unazad kao ispravno sa drugim igracima ali ja vise za OVO nemam ni nerava ni STRPLJENJA!!!!!!Pojde mi decko sve ZIVCE!!!!!

Penzos

pre 15 godina

Sta vise pominjete 3pka....sta je on bitan...odigrao utakmicu posle dve godine(protiv huventuda)u top 16 u gostima...i naravno da cemo za sledecu cekate otprilike isto...
Podrska za TEPICA...

Ela

pre 15 godina

Bravo momci, svaka cast da ste se vratili u utakmicu! Tepicu tebe bih najradije ubila, pa kakvo je ono zadrzavanje u poslednjem napadu....no, momci svaka cast ipak smo bolji u medjusobnoj kos razlici i to je dobro...

grobarVS

pre 15 godina

A zasto svaki put Tepic zavrsava? Provaljeno je, neka proba neko drugi. Ovo je vec 4. put da on gresi na kraju... Svaka cast momcima! Odigrali su odlicno, pogotovo Tripkovic.

vadamp

pre 15 godina

Jos jedan poraz Duleta Vujosevica. Da razumemo prvi tragican poraz, ali zar nije logicno da se posle tog poraza poslednji napadi postavljaju na drugaciji nacin i odgovornost prebacuje na nekog drugog igraca koji mozda nece pogresiti kao ovaj prethodni igrac? Mi nemamo igraca za zavrsnicu i bas iz tog razloga odgovornost se mora prebacivati sa jednog na drugog igraca. Ovako, nama vecito zavrsava jedan igrac, i mi gubimo na isti nacin. Mene je sramota vise iako sam veliki Partizanovac! Napred crno-beli!

MrkiMrkiMance

pre 15 godina

1. Hvala ti Urose, zasluzio si, a ti Milenko gledaj da li ti pripada mesto u Relu.
2. OTISO SI DRAGANE OSTALA JE TUGA, UVEK CE TE VOLETI GROBARI SA JUGA!
3. Nije ovo bilo namenjeno nikome, nego jedom i jedinom Draganu koji je ikada igrao u nasem klubu, a taj je pokojni Mance. Samo me na tu pesmu prodju zmarci, i momci smo vi znate kako je to igrati za nas klub, i setite se Dragana ako ima u vama bar nesto nase. Jer samo oni zasluzuju pesmu jedinog naseg idola

KKP

pre 15 godina

Novi infrakt, sledeci mozda necu preziveti!!! Nema nocas spavanja... U nedelju Beogradjani (i svi ljudi dobre volje) napunite Pionir, da pozdravimo ove ljude i da razbucamo Cibonu!!! Pa zasluzili su! A ovaj Real cekam u Top 16!!!

Luka

pre 15 godina

Stvarno je suvisno reci kako se osecam nakon utakmice, ali grobari glavu gore, ipak smo najbolji navijaci na svetu. A o igri, sta reci, zaista borbrno i sa karakterom, ali kao sto Dule rece na jednoj konferenciji da ovaj tim sigurno nije njegov SAN ali su dobri momci i izvucice maksimum od njih, dok mnogi imaju prostora za napredak. E sad dok sacekamo sve to uvek ce mo ovako gubiti, jer nije ovo poraz zbog manjka srece, vec kvaliteta, ipak su svi oni igraci Reala i CSKA i kad igraju lose i bez toliko srcanosti znatno bolji od Tepica, Urosa, Novice i drugova. Pa zar zaboravljamo da su naspram nas stajali jedan Rejes koji je bitan i u Spanskoj reprezentaciji, Bulok, Mesi kji je imao onakvu sezonu u Arisu, pa onda Siskauskas, Lengdon, Smodis i drugi koji vladaju evropom sto sa klubovima sto sa reprezentacijama. Ipak moramo da budemo svesni, da je nasa kosarka dosla do toga da je ogroman uspeh da na evropskom budemo 5. ili 6., to je realnost i verujte da ce javnost u Srbiji biti zadovljna time, i to je tako jer moramo da se pomirimo sa tim da su Spanija, Rusija, Grcka, Litvanija znatno ispred nas i to ne samo sada nego i po talentima koje imaju i jednostavno doslo je vreme da kazemo drugima da su bolji. Ali ono sto boli to je nas Partizan, jer bas malo fali, ja jesam rekao da mi nemamo kvalitet, ali za velike stvari, a daleko od toga da smo losi, jer i ovakvi kakvi smo smatram da smo medju 10 ekipa u evropi, e sad mi treba ipak da budemo ponosni zbog toga, a da zalimo sto stvarno samo malo vise para da ima mi bi bili jako VELIKI, pa samo Peka i Kecman da su ostali i da je doveden jedan dobar isto iskusan igrac kao Kecman verujte bili bi ponovo kao prosle godine, a za to je potreban budzet od 6 do 8 miliona maksimum po sezoni. A ZAR JE TO MNOGO S OBZIROM STA BI DONELO. MNOGO SAM TUZAN ZBOG SVEGA ALI ZATO JE TU NAVIJENJE KOJE ME UVEK OPUSTI JE GROBARI HVALA VAM STO POSTOJIMO; IPAK PORED SVEGA MI CE MO OSTATI PRVI NA SVETU.

budzet

pre 15 godina

Ima li svrhe pominjati sudjenje i, recimo, samo duele Lazmea i Rejesa. Naravno da smo i pored svega mogli da dobijemo, ali smislili bi oni narandzasti i crveni vec nesto. Steta.

zolu

pre 15 godina

Jel ovi sa rts pustaju istu utakmicu svake nedelje ? Dule kralju Tepica na klupu kad se resava utakmica on ne ume da resi mec,to je pokazao dovoljno puta za nase tanke zivce .PARTIZAN CHAMPION !

Nislija

pre 15 godina

Tepicu, brojis li utakmice koje si izgubio u poslednjem napadu? Toliko ih je da gore navedeno pitanje moze da se postavi za 5 miliona na MILIONERU.

* * *

pre 15 godina

Искрено се надам да више нико није будала па да се нервира због оваквих пораза Партизана. Не могу рећи за све, али бар 90% тих утакмица је изгубио Тепић. Пошто то Вујошевић (којег иначе јако ценим) није приметио, верујем да ове утакмице гледа и Душан Ивковић и да му у играма репрезентације, у последња 3 минута неће пасти на памет да Тепића држи у игри. Та прича да се тако постаје велики играч не пије воду. Памти ли ико да је некад један Бодирога на сличан начин изгубио утакмицу? И да ли неко мисли да ће Тепићу овакву игру у завршницама мечева толерисати неки будући страни послодавац ?

Protiv spanije ako se dobro secam .Poslednji napad bodi sa desne strane sa poludistance sutira lopta izlazi a on ne moze da veruje . I to sve na vrhuncu njegove karijere .Tepicu samo jos malo vremena treba,seti se proslogodisnjih utakmica sa atinjanima kada je Novica promasio zadnji napad da bi ih u kasnije bas on izbacio.TEPI samo napred...
(dragan, 11. decembar 2008 23:58)

Tacno je da je Bodi promasio zadnji sut protiv Spanaca na SP 2002,ali se verovatno ne secas da je pre toga pogodio dva puta uzastopno minut pre kraja.Dakle,gubili smo 4 razlike oko 2 minuta pre kraja,zadnja tri napada isla su preko Bodija,covek je resio prva dva,a promasio treci.

partizanovac

pre 15 godina

pa zašto se ovo uvek dešava Partizanu uvek odluči u ovako bitnim utakmicama manjak sreće u završnici.Ne mogu da verujem ali želim svu sreću Partizanu u nastavku takmičenja.

pedja lugano

pre 15 godina

E ja neznam sta da napisem a da nebude otrcano! nije Tepic kriv ljudi! neko drugi odlucuje preko koga ide poslednji napad, i ocigledno gresi al neka vratice se valjda sve toooo! ali jos jedna ovakva i ja cu izludeti kaze mi zena pomislice neko da se svadjas i bijes samnom a ti na televizor samo sto neskocis!!!Ja obozavam partizan i pored toga!!!! u sredu sam u Milanu sa jos nekoliko drugara,da bodrim nas partizan!ako ide neko neka se javi da se nadjemo da zajedno navijamo da se "cujemo"VOLIM GA KO OKA DVA!!!!!!!

aman vise!

pre 15 godina

Samo mi nije jasno zasto svaki napad Partizana ove sezone,a pogotovu kad se udje u dramaticnu zavrsnicu,mora da se svede na drzanje lopte kod pleja do 5 sekindi pred kraj napada i onda neko sutne sa 8-9m preko dva bloka.Zasto ne bace nekom pod kos,ili neki ulaz pa na faul pa i nek izgube loptu ali nesto da se pokusa.

Ja bih reko da smo se opet uplasili pobede jer smo imali priliku u par navrata i da uvecamo prednost u zadnjim minutima ali je sve islo onako kao sto sam gore naveo.

I naravno opet moramo mi da budemo ti koji cemo poslednji da primimo trojku sa 7,5 ili vise metara u odlucujucem momentu.Taman sam pomislio da ce najzad nas sreca da pogleda i da cemo mi da dobijemo posle onih trojki iz daljina,ali nista. Da smo dali kos u zadnjem napadu garantujem da bi oni opet pogodili negde sa centra terena.
Jedino je pozitivno sto smo bolji u nekom krugu od Reala do koga verovatno nece ni da dodje.

Ali setite se da nije samo ova sezona u pitanju-mi smo i prosle sezone 70-80% utakmica izgubili sa 1 ili 2 poena razlike. Ne mogu vise to da shvatim i da li je tu neko ili nesto odozgo umesalo prste.

Sve kazu-idemo dalje,vratice se ovo... ali ja se plasim da ce bas ovi porazi od poen razlike i propustene prilike, da nam se osvete i skoro sam siguran da necemo proci dalje.

Partizan Forever

pre 15 godina

Uhh. Kako mi je tesko posle ovakvog poraza. Ali sta je tu je , momci su se borili svaka im cast. Ali ne mogu da vjerujem da mi stalno gubimo ove neizvjesne zavrsnice. Tek se sad vidi kakav je igrac bio Dejan Bodiroga, mi takvog nemamo, bar ne za sada. Trebaju momci da se oslobode da sutnu u zadnji napad pa sta bude a ne onako bez suta da gubimo loptu. Ma nema veze, samo se nadam da ce nam se ovo vratiti kasnije, jer ako je ko zasluzio da ide dalje onda smo to mi.

za sada bez dobrog imena

pre 15 godina

boki.zg, prijatelju, pa zar se niste vi (bbb) nesto posvadjali sa cibonom?
Smisli sta hoces, pa onda digni dva prsta da se javis.

Ikac

pre 15 godina

Kakav maler nas prati pa ovo je strasno,ako se ne plasiramo u top 16 zbog ovih poraza od 1 razlike a kvalitetniji smo dosta od Milana i Panioniosa bice to prava tragedija

Hammon_Rye

pre 15 godina

PARTIZANEEEEE...PARTIZANEEEE....nismo imali srece, ali OK... bolji smo od njih u medjusobnom skoru...IDEMO DALJE...do VRHA EVROPE!!!

DULE JE KRALJ!!!!!


(Jaco VOLIM TE :))

Corto Maltese

pre 15 godina

Ocajna igra Partizana. Sreca pa su usle neki cudni poeni inace bi bila blamaza protiv jako loseg Reala. Inace ovaj Partizan nije vise zdravo gledati. Sto zbog konstantnih kubitaka sa 1 sto zbog skandaloznog sudjenja. Ljudi cuvajte chuku!!!

Milan_GRO

pre 15 godina

..."Do zadnjeg dana zivota svog, volecu PARTIZANA mog..."!
Pomozi nam Boze...vidis da su svi protiv NAS?!
P.S: Zna li neko raspored svih utakmica u nasoj grupi(ili gdje mogu vidjeti)...HVALA

strucnjak :)

pre 15 godina

znaci,
ako mi imamo zadnji napad, odmah svirati kraj utakmice,
jer nema potrebe da bacamo loptu u aut ili protivnickom igracu.
zadnjih 122 puta je tako bilo,a tepic je sudelovao 119 puta u tim ''akcijama''???

ps.bas sam se iznervirao ?!@#$
uvek, partizan beograd!!!

Igor VA

pre 15 godina

polako... prvo partizan je izgubio zbog prve cetvrtine ili zato sto nije odigrana dobra odbrana tj, nisu stigli da preuzmu... Tepic je trebao da udje dva puta do kraja ali negde na sredini poslednje cetvrtine, posle zone koja je perfektno postavljena i jos bolje razbijena... jednostavno partizan nije mogao da odigra slabo dva poluvemena...
i da poslednji napad je trebao novica da resi.. taj covek stvarno ima srce ali Dule je gazda, mozda je Milenko i trebao da omasi.. polako sreca prati hrabre!! i da Reyes je najveci folirant ej pa i sudija mu je pokazao da prestane da se folira...
Samo hrabro momci!!!
Volim PARTIZAN!!!

Gost

pre 15 godina

Cestitam momcima na fenomenalnoj igri. Ali sada zelim nesto drugo da napisem. Mislim da je vreme da se bojkotuju firme koje su dosle sa zapada a nikoga ne sponzorisu. Ima ih dosta? Nasa firma kada je htela da udje u HR prvo je postala sponzor jednog njihovog kosarkaskog kluba. Svuda u svetu takve firme sponzorisu neku ekipu a ovde su dosli na gotovo i osecaju se da ne moraju da izdvajaju novac za to. Mislim da je vreme da im se pokaze da ne mogu vise tako. Kako?? Pronaci alternativno resenje. Dosta je bilo. Danas bi Partizan pobedio da je imao para da ostavi Pekovica. Misli te o tome.

Bice bolje!!

pre 15 godina

Stvarno mi je krivo, ali nadam se da ce izboriti dalji prolaz, ipak su momci za svaku pohvalu, naravno i Vujosevic!!
Puno uspeha Partizanu u nastavku!!

neverujem

pre 15 godina

Dokle vise porazi sa pola kosa... Oce nas sreca jednom pogledati... Ocemo vec jednom dobiti te egal utakmice... Nemogu da verujem

ZRV

pre 15 godina

Svaka cast ovim mladim momcima!Fantasticni karakter ekipe, bravo Strahinja i Urose Tepo mogao bi da uposljavas i Milosevica veoma sebican odnos prema Strahinji u trenutcima kad mu ide SVE od ruke

Žuti

pre 15 godina

Ima istine u onim narodnim,bio u Rimu,a nevidio Papu?:Efes,Panionis,CSKA i sada Real.Stalno isti scenario,gubiti jedan razlike i imati zadnji napad?U skoro svim akcijama je učestvovao Tepić.Igrači su rođeni da budu vođe ili samo izvrsni klupski igrači,do jedne granice.Več sam pisao poslije utakmice u Splitu da su Tepić i Rašić griješili,promašivali otvorene šuteve,slobodna bacanja,bacali lopte u bunar,ali je Split bio slab.Večeras prvo poluvreme,toliko grešaka i promašenih šuteva od Tepiča i Rašiča,ali je Real kaznio sve greške i otišao na pristojnu razliku.Bek ili ti ga jedinica,je potreban srpskoj košarci,u ovom slučaju Partizanu.Zadnji napad je sam po sebi zanimljiv,jer je Tepić mogao sam da završi akciju,a on je uporno tržio Tripkoviča,a to su znali i igrači Reala i nije im bilo teško da preseku napad i sačuvaju loptu do kraja.Svaka čast na borbenosti i zalaganju,ali nevidjeti Papu,po koji put ???

PARTIZAN SAMPION

pre 15 godina

-OPET poklon od skoro 20 poena
-OPET poslednji napad za pobedu
-OPET izgubljena lopta u poslednjim sekundama
-I OPET PORAZ OD 1 RAZLIKE.

Pa BOZE sta ti ja skrivih sto me ovako kaznjavas?????

"ALI",budite uvereni da ce nam se ova nesreca vratiti u srecu,kad tad,mozda i to kad nam bude najpotebnija,a svi se slazemo s tim,da na primer nam se ponovi PAO,ne zalimo zivaca sve ove poraze sa od po 1.

TEPICU "PLEASE" NIKAD VISE NE UZMI LOPTU ZA POSLEDNJI NAPAD


DULE NIKAD VISE NEMOJ DA JE TEPIC U IGRI ZA POSLEDNJI NAPAD.

Manu

pre 15 godina

Pokazali su da se ne boje nikoga, sreca u nesrecu je da su bolji medjusobno od Reala, ali sreca ih izgleda ne prati ove godine...bice jos pobjeda...

znalac

pre 15 godina

dokle ce ovaj smotani tepic, koji ne ume da vodi loptu, da nam resava utakmice?!
decko ima sut iz igre 4-0, ceo mec davi loptu i na kraju sjebe odlucujuci napad! imas li oci vujosevicu?!

crveni_zdovc

pre 15 godina

Sta ste se bre rastuzili grobari? Uvek se nekako na kraju provucete u top 16 (5 najbolji itd.) pa tako i ovoga puta..bez brige

САЊА74

pre 15 godina

Да ли сте приметили да Партизан побеђује када Новица добро игра!
Браво момци, ми можемо све!
Волим Партизан!

lepper

pre 15 godina

nenenenennenenenne kako bre kako aaaaaaaaaaaaaaaaa pa zar 3. utakmica ovako da se izgubi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Dzaba nam sve kad mi izgubimo za pola kosa kad se rezultati, a ne igra pamte..... kad su ovako ispustili 3 utakmice ne moraju ni da prodju da lje samo ce nam zivce kidati..aj u zdravlje

djole

pre 15 godina

odigrali smo posteno,ali tepic je definitivno postao veciti gubitnik-efes,panionis,cska,real,zvezda..u svakom mecu je imao loptu za pobedu i stalno je grtesio,ne razimem dr.duska zbog cega ga ovoliko forsira!!!:-(

Alen

pre 15 godina

Pa ovo je za nepovjerovat. Pa cetvrti poraz u zavrsnici, kada ce Partizan pobjediti ovaku tjesnu utakmicu. Iako su ponovo izgubili ovako, momci trebaju glavu gore i na ovo gledati kao stecanje iskusnosti al nesmiju pod nikoju cjenu dopustiti da ovo bude navika i da postanu tim koji nema suta u zadnji 10 - 20 sekundi tjesne igre.

pedjolinac

pre 15 godina

daj bre ne pljuj te tepica da njega nema gubili bi svaku po 20 razlike u euroligi,ko nam je kriv sto nemamo pleja koi treba da resava taj zadnji napad.

eric

pre 15 godina

Ne znam kako i zasto ali ne mogu da se otmem utisku da je za nas kada protivnik ima zadnji napad i preko 10 sekundi vremena utakmica najcesce izgubljena. I to je nesto sto mi rutinski prihvatamo. A kad mi imamo zadnjih 5 napada i treba da damo samo jedan f***ing kos onda su to porodjajne muke. Ovde sam jos davno postavio jedan komentar da bi Dule trebalo da vodi utakmicu 39 minuta a zadnji minut neko drugi. Neko ko promeni ritam i ukrade pobedu u zadnjim trenutcima a ne neko ko prospe sve sto je mukotrpno skupljao 39 minuta a to se nama desava precesto. A sto se tice Tripkpvica , pa vreme je bilo da jednom u 100 godina odigra ono sto se od njega ocekuje i ono zbog cega je ovde. I uopste ne razumem ovu euforiju oko njegove, priznajem odlicne igre, ali zar nije vec bilo krajnje vreme za to. I samo se nadam da necemo opet cekati Godoa narednih 100 utakmica da odigra ono za sta je tu i sto bi trebalo da se stalno desava. A Tepic je super igrac ali me u zavrsnici sve vise podseca na Vuleta Avdalovica koji je bio kralj glupavo izgubljenih zavrsnica. Bez euforije oko Urosa. Volim Partizan.

nz

pre 15 godina

Ova ekipa je dobra ali nema snage za neizvesne zavrsnice. Nadam se da nas to nece kostati u nekim bitnijim utakmicama. Sad da se dobro spreme za Armani,oni mogu da se dobiju ponovo.

Dizbo

pre 15 godina

Uh kakva steta,momcima svaka cast,vidi se da Tepicu ne ide taj zadnji napad,Tripkovic konacno na nivou na kojem on treba da bude.GLAVU GORE BICE BOLJE

pfc podgorica

pre 15 godina

ljudi svaka cast momcimaali realno da se pogleda koliko je utakmica izgubio DULETO KUCNI LJUBIMAC (TEPIC)...jos u zivotu nije sutnuo u zadnjem napada a kamo li kos da da...ali svaka cast glavu gore i top 16 ce biti tu....napred momci..volim PARTIZAN

grobar_matejevac

pre 15 godina

Dokle vise bre da Tepic upropascava Partizan i ko mu daje za pravo da zadnje tri utakmice e.l. uzima u svoje ruke i sve uprska.NOVICA KRALJ!

dokle vise?

pre 15 godina

jednostavno smo najprokletiji klub na svetu.toliko nesrece svih ovih godina,panatinaikos,cska,real i jos 1000 puta tako..strasno zaista....igraci treba u crkvu da idu...svaka im cast za veceras svima i duletu....!!!!!!

eashinho

pre 15 godina

Не могуће је да Партизан игра толико грубље од Реала и да пред сам крај однос у фауловима у последњој четвртини буде 1:11. А, најпрљавија екипа у такмичењу је Реал, 100%.
Свака част кошаркашима и Дулету, они су за мене и вечерас победили!!!
(Сталоне, 11. decembar 2008 22:54)


Pa ti ih vodi u top 16!:))Dobro je momci,bice bolje...

Иван-Ниш

pre 15 godina

Штета што Партизанови бекови, плејмејкери немају м..а за завршницу. Дакле, у завршници од сада на Новицу, јер он зна шта чинити па куд пукло да пукло.

Bojanc

pre 15 godina

Sve cestitke igracima na pokazanoj volji i igri kojom su stigli minus od 18 poena. Raduje me sto polako postajemo ekipa koja igra guste zavrsnice i u gostima, sto cela Evropa vidi i pocinje da shvata da nismo iskljucivo domacinska ekipa, koja u gostima gubi po 15 razlike. Dobra stvar ovog poraza je sto sada u slucaju istog skora na kraju, imamo prednost u odnosu na Efes i Real, tako da sada drzimo sve konce u nasim rukama, a uopste ne sumnjam da cemo tuci Panionios u Pioniru, tako da su nam vrata drugog kruga otvorena i ako ne dodje do nekih neocekivanih rezultata-idemo dalje.
Cestitke Urosu Tripkovicu, Novici, Lasmiju i kapitenu Bozicu na dobroj igri i u napadu i odbrani, samo mi je krivo sto se rasic nije video na terenu, za vreme koje je proveo u igri, falili su nam njegovi poeni, jer tada nam pobeda ne bi izmakla...
Nadam se da je sada svima jasno ko igra najbolju i najbesniju odbranu u Evropi...

Nebojsa

pre 15 godina

Zasto u poslednjem napadu Partizana Tepic nije sutirao na kos? On je uzaludno pokusavao da dobaci loptu Tripkovicu za trojku...

Spaho Nevenić

pre 15 godina

Sve čestitke igračima i treneru Vujoševiću. Partizan je uspeo sa -18 da dođe u vođstvo, ali je meč odlučio ekstra kvalitet, koji je ovaj put na strani Reala, i zove se Marko Tomas.

boki

pre 15 godina

Boze moj lepi da li te ima?Tri poraza sa 1 poenom razlike.Jedina stvar koja nevalja u Partizanu je to sto nikada Tepic,Tripkovic i Rasic ne mogu zajedno dobro da odigraju ili Tripkovic odskoci sa poenima ili Rasic i Tepic a nokako sva trojica zajedno da pruze odlicnu partiju.I na kraju mislim da vise Tepic nikada netreba da preuzima odgovornost ni suta ni organizovanja zadnjeg napada ovo veceras je bilo previse.

Чедомир

pre 15 godina

Заиста - шта то треба да се догоди да би Партизан добио неки меч у последњем нападу???

Kritičar

pre 15 godina

Odlika velikih ekipa je da neizvesne utakmice dobijaju. Partizan je već četiri utakmice izgubio u poslednjim sekundama neizvesne završnice. Mislite o tome...

dex

pre 15 godina

Pa dokle vise sine zbog tebe da gubimo ovo je 3 utakmica gde ti zeznes stvar u zadnjem napadu .
Dule bre vadi ga kad imamo mec loptu pa vidis da decko nemoze da se pokupi kad je mec lopta kod njega dokle vise tako da gubimo . Pa nije on Sale Djordjevic trba momak jos mnogo da igra da moze da uzme loptu za zadnji napad .
dokle vise taj Uros ?

vi imate najmanje prava da kukate!

pre 15 godina

kao i uvek vi kukate za porazima od pola kosa!dobro znate i sami koliko puta vam se sve to vratilo,a posto ipak mislim da vam je kratko,ali bas kratko pamcenje setite se prosle sezone i meceva sa pao...samo je jedna utakmica bila vazna i sta mislite ko je dobio!?a jel mislite,a znam da mislite,takva ste nacija...jer ste i 7 titula osvojili jer ste uvek bili najbolji,a sudije i sreca uvek bili protiv vas!?i na kraju proci cete u 16,to i znate,a onda ce te verovatno dobiti real i uci u 8,a to me uopste ne bi iznenadilo...

gasha

pre 15 godina

jedna stvar mi nikako nije jasna, kako je moguce da imamo toliko izgubljenih lopti. da nemamo lidera koji moze da spusti loptu. svaka cast tepicu i tripkovicu, ali po meni nikada nece biti veliki igraci, vec samo malo iznad proseka. tuzno je gledati paniku u trenutku presinga protivnika. to nema veze samo sa znanjem vec i sa hrabroscu. pada mi na pamet pedjin promasaj protiv lakersa u finalu zapada. u svakom slucaju napred momci i volim partizan.

noname

pre 15 godina

Cestitke Partizanu na prikazanoj igri.

Medjutim na zvanicnom sajtu evrolige stoji da je Dusko Vujosevic crnogorac, a ne iz Srbije, pa me zanima sta je on zvanicno, odnosno cije drzavljanstvo ima.
Ko ne veruje, evo linka

http://www.euroleague.net/competition/teams/showteam?clubcode=PAR

miggy

pre 15 godina

Setite se prosle godine Novica kad je promasio za pobedu protiv Panatinaikosa, kako je plakao u svlacionici i rekao je da ce ga dati sledeci put i svi znamo sta je bilo! Decko bre ima mu.a!!!

A kada ce Tepic da kaze da ce ga dati sledeci put?
Pa nikad, zna da ga nece dati, nema ono sto Ubica ima, a to je najvaznije ako hoces da budes veliki igrac!!!

zeljko

pre 15 godina

Divac je 68. godiste i do svoje 23 je osvojio bronzu na SP 1986, Madrid, bronzu na EP 1987 Atina, srebro na OI 1988,Seul, zlato na EP 1989, Zagreb, zlato na SP 1990. Buenos Aires, zlato na EP 1991, Rim. Kukoc je isto godiste i osvojio je sve to bez bronze 1986. Radja je 1967 i osvojio je isto sto i Kukoc bez SP 1990 (bio povredjen), Djordjevic je osvojio bronzu 1987 a posle ga Duda nije zvao do Rima 1991. Kukoc je na SP 1990 proglasen za najboljeg igraca sa nepune 22 godine. Nasa kosarka je i pocela da posrce kad su talenti prestali da nam budu igraci od 16-17 godina, a ne kao danas kad su nam mladi igraci sa 21-22 god. Lepo je rekao Duda pre neki dan u Blicu, nasi igraci nemaju individualni kvalitet.
(Miki, 12. decembar 2008 11:08

Miki, uvažavajući vaše stavove,zar ne osjećate blagu ironiju u svojim navodima. Pošto izuzetno pratim košarku, hoćete li mi tačno pojasniti ulogu Divca 1986.na SP u Španiji? Minutažui 1987. u Atini,Divca, Rađe , Kukoča...
Da li znate Miki daje i Miroslav Radošević nosila reprezentativnog zlata, ali ko ga se sjeća danas? Da li znate Miki,kako je Partizan do prije 3 godine prolazio na gostovanjima, sa jačim imenima? Ili prije 5-6 sa Vujanićem i Krstićem? Da li je Tripko kriv što Obradović 2005. godine nije dao šansu na EP u BG zvijezdi u dolasku, već je išao na provjerene, a znamo kako smo prošli. Dakle, kao što rekoh, koliko je važan broj medalja, važnije je koliki je nivo ličnog učešća...
Pozdrav svim Partizanovcima.

Željko

Alexdkh

pre 15 godina

... pa ne znam... stvarno... dokle vise... nema vise vremena za pricu , mladi talenti i te stvari.. pa Djordjevic je kad je pogodio onu trojku u Turskoj imao 22 godine.. Tepic sa dvadeset i jenom, gubi vec tio od cetiri veoma bitne evropske utakmice... tu vec nesto ne stima... da li je problem u upravi koja po svaku cenu zeli nevidjenu lovu na njemu da zaradi na kraju sezone ili u njemu samom, viudecemo, ali stvarno je steta.... ubedjen sam da je na bilo koga drugog, pa cak i na Vranesa, lopta isla da bi pobedili i sada vec bili u drugom krugu... zaista steta...

divac

pre 15 godina

e ovo je da umres od muke,kako sam se bedno i prazno osecao sinoc ne mogu vam opisati...ljudi ponovicu opet nama treba PLEJ PLEJ PLEJ i samo PLEJ...sad vidim da je ovaj Rasic svuda opravdano dobijao otkaz,pa on nije uspeo u Albi ej Albi,a dosao je za prvog pleja u zvanicno 5 klub Evrope,a znam da Dule to vidi i zato se forsira Tepic do iznemoglosti na pleju i ako se vidi da decko ne moze da isprati to,i zato smo izgubili i gubicemo utakmice....dajte PLEJA ko boga vas molim

RADOMIR-VALJEVO

pre 15 godina

Ne racunajuci poslednja dva minuta, Novica katasrofalan veceras.Milenko takodje,promasio je skoro sve suteve,ali ga ne treba pljuvati, strasan je igrac,njemu je sigurno najteze. Ovo je treca utakmica da izgubni loptu u poslednjem napadu za pobedu(Turci, Grci i veceras).Mozda je Dule pogresio sto nije odgovornost preuzeo Pera Bozic koji bi sigurno krenuo na ulaz i iznudio makar bacanja.Iako je mozda spor, mislim da bi i Rasic to bolje resio od Milenka.Ocigledno da njega i Tripka svi blokiraju u poslednjem napadu.Medjutim, glavu gore ,igrom iz drugog poluvremena sigurno dobijamo Milano.Uz malo srece eto nas u TOP 16.

Piksi Romanista

pre 15 godina

e ok je ovaj Tepic..al nemoj vise da on odlucuje dajte sad nekome drugom....Odlicni su bili samo tako nastavite....Al neka odlucuje sad neko drugi Tepicu to ne ide...

Petar

pre 15 godina

Tepic nema srca. Novicu kolko god da ne ide on ce da grize da se bori. Tepic ne. Otici ce u Real da greje klupu ili ce proci kao Papadopulos. Ne znam na kojoj je utakmici ove sezone Tepic briljirao? Ni na jednoj. Posle ovoga sledecu utakmicu treba Tripko da zapocne kao starter!

Miki

pre 15 godina

@Zeljko
Jako dobro znam sta sam napisao. Znam da su nekad talenti u SFRJ bili D.Petrovic koji je sa jednom Sibenkom igrao dva finala K R. Koraca sa 17 i 18 godina. Znam da je isti sa 19 resavao pitanje prvaka SFRJ a sa 20 bio prvi strelac KES-a. Sa nepune 22 godine je imao iza sebe dva osvojena KES-a sa Cibonom. Tacno je, Divac 1986 nije imao minutazu, ali je bio clan reprezentacije tadasnje SFRJ. Tripkovic u tim godinama nije bio ni prva petorka Partizana. Shvatate li o cemu pricam? Ne govorim ja da Tripkovic treba da daje 40 poena kao Petrovic nekad. Kosarka se promenila. Ali, Petrovic je nekad na 20 utakmica u domacem prvenstvu imao jedan kiks a Tripkovic nije u stanju da veze dve dobre utakmice. Riki Rubio je sa 17 igrao finale OI protiv Amerikanaca. Zato je Spanija tu gde jeste. Nemam ja nista protiv toga da Tripkovic ili neko drugi bude talenat do svoje 30-te. Ali, nemojte da se zavaravamo, Srbija ne proizvodi asove. Pogotovo ne mozemo da proizvedemo kvalitetnog pleja, sto je i najteze. Jos nesto, ne znam gde ste u mom komentaru nasli ironiju?:) Pozdrav od Mikija grobara

Jovan

pre 15 godina

Ja bi zamolio Milenka Tepica da sledeci put sam sedne na klupu zadnji napad i pusti ljude da jednom probaju da daju kos... Svaka njemu cast,gotivim kako igra ali ocigledno NE ZNA da resi to i gotovo... Bolje da je vranes organizovao zadnji napad...

Mirko

pre 15 godina

Nekako sam uspeo sebe da nateram da gledam kraj ove utakmice(inace me Partizan interesuje kao neki klub i Malezije ili Bangladesa)i mogu Vam reci da nije problem Partizana u igracima.Znam de ce Grobari sada pricati sudije ovo,nesreca i naravno da ce najvise kriviti Tepica.Nije moji dragi Grobari kriv Tepic vec je kriv onaj izuzetno "nadahnuti" i "inteligentni" Vujosevic.Ako Tepic unazad par utakmica uvek promasi ili izbubi loptu u zadnjem napadu sto ga "superinteligenti"trener Vujosevic ne posalje na klupu i odigra napad sa nekim drugim ili preko nekog drugog.Mislim da ce ovako ni krivom ni duznom decku koji je izuzetni potencijal nabiti komplekse koji se tesko lece.A Vi moji "superinteligentni" Grobari samo nastavite da se divite vasem Vujosevicu i njegovoj taktici.Pa nek nauci svoju ekipu da makar na svakoj drugoj utakmici da vise od 70 koseva pa mozda nekada i pobediti u gostima.

cccc

pre 15 godina

Možda se dobija neka lova za ove poraze od 1-3 razlike? Mogao bi filosof da se malo raspita (a ko bi drugi?) i time malo popuni budžet i popravi finansijsku situaciju kluba (za koju je, uzgred, i sam zaslužan izigravanjem Boga), ili je opet lakše za sve optužiti nekog drugog?
Državu-što ne uvede porez za Partizan, Zvezdu-što ima veće plate, Boga ili sudbinu?

tomo

pre 15 godina

A sada barem sto komentara da je Partizan maler ekipa jer opet izgubise sa pola kosa.Zatim 50 komentara o Hrvatu Tomasu koji je zavaljo tricu ala Djordjevic.

Miki

pre 15 godina

Jednom kad Tepic odigra dobru zavrsnicu, svi ce graknuti kako je to dokaz njegove velicine. To sto se do tog momenta upropastiti desetine utakmica, to nije bitno. Kao sto je i Zvezda uspela da pobedi Partizan, tako ce i Tepic jednom uspeti. Zakon velikih brojeva.

EL_MARIACHI

pre 15 godina

Stvarno mi nije jasno dokle ce ovaj Tepic da nas upropascava sa njegovim losim ulazima, pogresnim dodavanjima i to onda kada se odlucuje pobednik?!?!?! Kada bi mi neko rekao, bilo bi mo lakse! Decko stvarno nije MISMATCH i trebali bi da daju nekom drugom da preuzme odgovornost u kljucnim trenutcima.... stvarno, vise ostadoh bez izvaca... sto je mnogo, mnogo je!!! Slozicete se...

Zvezda u srcu

pre 15 godina

@i sada definitivno DA VOLIM CRNO BELE PONOSNO KAŽEM SVIMA!!!
(slawisha, 11. decembar 2008 22:55)
zar treba neshto ovako da se desi da bi ti mogao ponosno da kazes svima da volis partizan.... e zato se mi (cigani)razlikujemo od vas jer smo mnogo jaci i kad je tuga i bol i nesreca......u ovoj euroligi da ulaze prva dva ili tri tima iz grupe ne bi vi videli osminu finala nikada u zivotu.....a poruka za duska vujosevica jesi matori trener svaka chast ali jezik ti je mnogo pogan i nekulturan si do maximuma.......sramota za primer ovim momcima koji igraju....ne znam da li ijedan trener se ponasa kao ti dok traje utakmica.....E BAS ZBOG TOGA CE KARI PESIC ZA TEBE BITI MAG TRENERSKOG POSLA ZA VJEK VJEKOVA!!!!

vlad

pre 15 godina

dakle, gledao sam utakmicu...navijam za zvezdu... i mogu jedno da konstatujem...partizan ima ekipu sigurno za top 8... ali tepic...teepicc, pa on je prodao ne znam po koji put utakmicu u samoj zavrsnici...

bogdan

pre 15 godina

Od danas zvanicno zivim za trenutak kada ce MILENKO TEPIC otici iz PARTIZANA.Ja ne mogu da verujem da neko ima toliko losu zavrsnicu kao ON.Izgubili smo pa najmanje 7-8 utakmica u samoj zavrsnici zahvaljujuci njemu a pritom nijednu nismo pobedili.DULE kod mene ima ogroman kredit kao i kod 99% navijaca PARTIZANA,ali probaj covece jednom sa nekim drugim!!!!!!!On je decko talenat to nije sporno ali ima neku zeshcu blokadu u glavi!Treba ga otrpeti,to se pokazalo nekoliko sezona unazad kao ispravno sa drugim igracima ali ja vise za OVO nemam ni nerava ni STRPLJENJA!!!!!!Pojde mi decko sve ZIVCE!!!!!

Spaho Nevenić

pre 15 godina

Sve čestitke igračima i treneru Vujoševiću. Partizan je uspeo sa -18 da dođe u vođstvo, ali je meč odlučio ekstra kvalitet, koji je ovaj put na strani Reala, i zove se Marko Tomas.

dragan

pre 15 godina

Искрено се надам да више нико није будала па да се нервира због оваквих пораза Партизана. Не могу рећи за све, али бар 90% тих утакмица је изгубио Тепић. Пошто то Вујошевић (којег иначе јако ценим) није приметио, верујем да ове утакмице гледа и Душан Ивковић и да му у играма репрезентације, у последња 3 минута неће пасти на памет да Тепића држи у игри. Та прича да се тако постаје велики играч не пије воду. Памти ли ико да је некад један Бодирога на сличан начин изгубио утакмицу? И да ли неко мисли да ће Тепићу овакву игру у завршницама мечева толерисати неки будући страни послодавац ?

Protiv spanije ako se dobro secam .Poslednji napad bodi sa desne strane sa poludistance sutira lopta izlazi a on ne moze da veruje . I to sve na vrhuncu njegove karijere .Tepicu samo jos malo vremena treba,seti se proslogodisnjih utakmica sa atinjanima kada je Novica promasio zadnji napad da bi ih u kasnije bas on izbacio.TEPI samo napred...

ubio bih te

pre 15 godina

joj majko moja tepicu glupi ograniceni tupavi bre dokle ti imas poslednji napad u rukama dokle peta utakmica ej peta utakmica ja bih ti lupao samare ceo dan ubio bih boga u tebi. A ni vujosevic mi nije jasan zasto tepica stalno forsira sto nije rasic odigrao poslednji napad. I na kraju ono sto sudije nisu dozvolile izmenu stvarno sramota 'da se ne bi prekidala igra' a lopta jos nije bila izvedena. Kada ce jednom da pobedi sport a ne pare. UH

akcidroni

pre 15 godina

-Ewo ne znam shta da napishem,a da ne razbijem tastaturu...Prwo zadiwljen sam igrom Tripkowica i Nowice ubice...Ali od wecheras Tepic za mene wishe ne postoji,i jedini nachin da mu oprostim wecherashnju igru to je da u finalu Evrolige postigne 40 poena i da Partizan oswoji Evroligu...Takodje sam po prwi put u zhiwotu razocharan nachinom na koji je DV postawio neke stwari.PA IZWEDI DULE TOG TEPICA U ZAWRSHNICI,NEK SHUTA TRIPKOWIC I NEKA PROMASHI 20 METARA KOSH,E WALA ZASLUZHIO JE DA UPUTI ZADNJI SHUT!!!-A ne da iz nedelje u nedelju gubim zhiwce i lijem suze zbog Tepica koji ne ume da isposhtuje fenomenalnu igru swojih drugowa,i da,ako wec ne mozhe da pomogne ekipi,MAKAR POKUSHA DA NE ODMOGNE!!!

Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 15 godina

KRITIKA ZA UROSA! Stvarno je neverovatno kakvu ste paljbu osuli, svi redom na nas koji stalno kritikujemo Urosa. Ponavljam KRITIKUJEMO a ne kako svi kazete PLJUJEMO! Ako tako dobro i verno pratite Partizan u Euroligi,onda svakako znate da Uros svake,ali svake godine odigra odlicno 1-2 utakmice u NAPADU! U tom smislu zaista mu se nista ne moze prigovoriti za Madrid. Kada bi svaki ili skoro svaki put ovako odigrao,bio bih poslednji koji bi nesto prigovorio. Nazalost to nije slucaj,a on je pritom gotovo bez izuzetka najlosiji igrac Partizana u ODBRANI! Tepic je u tom delu mozda cak i najbolji,pa ga staviste na stub srama cas posla zbog ovih zavrsnica u napadu. Vidim da ste svi odusevljeni kako Tripko i zaista ima prelep sut,problem je u tome sto niko nikad nije sporio ovaj njegov talenat,njemu nesto drugo fali a to je-VELIKO SRCE! Muceni Dule iz godine u godinu pokusava da izvrsi transplataciju,drzeci ga u igri cak i onda kada je svima jasno da objekat nece do kraja pogoditi! Pritom Dule svesno zrtvuje ostale momke za napad,jer se nnogo trose u odbrani popunjavajuci Uroseve rupe. To je mozda i jedan od razloga,dakle umor kod Milenka,zbog cega nema te preko potrebne smirenosti, prilikom zavrsnica poslednjih napada. Braco GROBARI,odbrana je kljuc svega,odbranom smo na kraju uzeli i sve moguce trofeje i u klupskoj-PARTIZAN,kao i u reprezentativnoj kosarci! Zar ne vidite kako Pesic stalno ponavlja-ODBRANA,ODBRANA-ali vidi se da nece uspeti da dodje do titule,jednostavno Zvezda nikad pa ni sad nije imala igrace koji odbranu kapiraju. Mislim cak i da su Hemofarm, a pogotovo Cibona jaci od njih u tom delu! Pogledajte samo ovih poslednjih 7 titula Partizana,kao i 2 u J.ligi-ubedljivo smo najmanje poena primali ukupno! Ukoliko prodjemo u top 16,bice to samo zahvaljujuci odbrani,jer ni ovde kao sto vidite nista nije pomogla Uroseva odlicna napadacka igra i 22 postignuta poena. Ipak ja ga jos uvek cekam,pozdrav svima!

Petar

pre 15 godina

Tepic nema srca. Novicu kolko god da ne ide on ce da grize da se bori. Tepic ne. Otici ce u Real da greje klupu ili ce proci kao Papadopulos. Ne znam na kojoj je utakmici ove sezone Tepic briljirao? Ni na jednoj. Posle ovoga sledecu utakmicu treba Tripko da zapocne kao starter!

Treba mi besendin

pre 15 godina

Sav se tresem!Po koji put gubimo sa 1 razlike i imamo zadnji napad koji Tepic unistava!Dobicu izliv krvi na mozak od nerviranja zbog Partizana i Tepica!

vadamp

pre 15 godina

Jos jedan poraz Duleta Vujosevica. Da razumemo prvi tragican poraz, ali zar nije logicno da se posle tog poraza poslednji napadi postavljaju na drugaciji nacin i odgovornost prebacuje na nekog drugog igraca koji mozda nece pogresiti kao ovaj prethodni igrac? Mi nemamo igraca za zavrsnicu i bas iz tog razloga odgovornost se mora prebacivati sa jednog na drugog igraca. Ovako, nama vecito zavrsava jedan igrac, i mi gubimo na isti nacin. Mene je sramota vise iako sam veliki Partizanovac! Napred crno-beli!

noname

pre 15 godina

Cestitke Partizanu na prikazanoj igri.

Medjutim na zvanicnom sajtu evrolige stoji da je Dusko Vujosevic crnogorac, a ne iz Srbije, pa me zanima sta je on zvanicno, odnosno cije drzavljanstvo ima.
Ko ne veruje, evo linka

http://www.euroleague.net/competition/teams/showteam?clubcode=PAR

Marko

pre 15 godina

ovim putem najlepse molim
Tepica da prestane
zbog njega sam prestao da verujem da imamo sanse da pobedimo u bilo kojoj zavrsnici
pored tripkovica koji je odlicno sutirao ili novice koji daje uvek odlucujuce poene
opet tepic i samo tepic i mi uvek gubimo
svaka njemu cast ali dokle vise??????????

ddeelliijjaa

pre 15 godina

Ma bas nemate srece...

Trojke, trojke i samo trojke..

Malo vise bi trebalo pokazati..

Niko vam sad nije kriv, ni sudije, ni gledalaci, ni trener, ni parket, ma niko..

Fali plej, fali centar i neko sto tu i tamo pogodi sa jedno 2, 3, 4, metra..

Ali prolazite sigurno u top 16..
Srecno

grobar_matejevac

pre 15 godina

Dokle vise bre da Tepic upropascava Partizan i ko mu daje za pravo da zadnje tri utakmice e.l. uzima u svoje ruke i sve uprska.NOVICA KRALJ!

Srdjan

pre 15 godina

Partizan igra fenomenalnu kosarku,a Dule Vuojsevic...za njega nemam reci,taj covek je neverovatan!!! Svaka cast momci! Ovo kazem kao navijac Zvezde,ali moramo biti realni. Partizan poslednjih par godina nastupima u evroligi osvetlao je obraz nase posrnule kosarke! Samo napred momci,glavu gore! Sreca ce se i vama osmehnuti,zasluzili ste je!

slawisha

pre 15 godina

"I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed."
Michael Jordan

Eto, to je rekao slavni Džordan!!!

Za one koji manje poznaju engleski rekao je:
"Omašio sam preko 9000 šuteva u mojoj karijeri, izgubio sam preko 300 utakmica, 26 puta mi je bilo povereno da šutiram za pobedu i omašio sam, mašio sam i mašio mnogo puta u životu, i to je razlog zašto sam USPEO!!!"

Tako da, svi koji bi bilo kojom reči želeli da uvrede Tepića ili bilo koga drugog, ostavite to za sebe ;)

Važno da smo dokazali da smo pojam za srpsku košarku, a polako postajemo i za evropsku!!!

Ne znam koliko vas je obratilo pažnju, ali 17 sekundi pre kraja tekme, Partizan je imao 11 timskih faulova (4 je potrebno da se ispuni bonus i svaki naredni faul su bacanja), dok je Real (nekim čudom) imao (samo) jedan... reči su suvišne!!!

Tripkoviću se javno izvinjavam za sve pogrdne reči koje sam izgovorio u životu!!!

Ljudi, neki možda imaju budžet od 15, neki od 20, neki od 50 a neki i više miliona evra... oni nemaju srce :), mi to definitivno imamo... Momci nisu primili dve plate, i ginuli su za svaku loptu, stigli i 17 razlike... nemam reči - kapa dole!!!

VI STE PONOS GROBARA I SRBIJE!!!

i sada definitivno DA VOLIM CRNO BELE PONOSNO KAŽEM SVIMA!!!

leverquin

pre 15 godina

I opet Tepic. Ovo vec postaje hronicno. Veceras je bila cetvrta utakmica u kojoj Tepic preuzima "odgovornost" u poslednjem napadu, na pola kosa za protivnika. Svi znamo kako su se te utakmice zavrsile.

Besan!!!!

pre 15 godina

To su bre lopuze najgore, dosudili su nam najmanje 7 faulova koji nisu postojali i nisu svirali bar 4 nad nasim igracima!!! Pa ko onda da se ne iznervira, kada sudije pustaju one "kosarkase" da se laktaju!!!!!
Ko se slaze neka preporuci!!

crveni_zdovc

pre 15 godina

Sta ste se bre rastuzili grobari? Uvek se nekako na kraju provucete u top 16 (5 najbolji itd.) pa tako i ovoga puta..bez brige

elvis bruce lee

pre 15 godina

Nevidim ni jedan razlog za radovanje i podršku vujoševiću,nedamo se,jedva nas je real dobio,real teškom mukom....to su sve gluposti,tako je svake godine...imamo potencijal,evo za par meseci odlaze veličković,tepić,tripković,lasme...i opet će vujošević i todorić i ostali imati opravdanje za prosečne rezultate(pogledajte tabele el,i ostali siromašni timovi grizu,bore se ,ne samo partizan)i koje taj todorić da veličkoviću psuje majku,oterati todorića i vujoševića odmah inače će se ovo nastaviti još 10 godina,pokazali smo zube bogatim....i ova izjava todorića treba da zadovolji navijače,ako nisu sposobni da zadrže igrače bar 2-3 sezone neka puste neko ko može,možda ima sposobnijih da nadju sponzore...a od todorića ima sigurno sposobnijih

Corto Maltese

pre 15 godina

Ocajna igra Partizana. Sreca pa su usle neki cudni poeni inace bi bila blamaza protiv jako loseg Reala. Inace ovaj Partizan nije vise zdravo gledati. Sto zbog konstantnih kubitaka sa 1 sto zbog skandaloznog sudjenja. Ljudi cuvajte chuku!!!

Tuškanac

pre 15 godina

@@neko ima 3-4,a neko je 3 kola prije kraja u TOP 16
(zgb, 11. decembar 2008 23:37)zgb

@-Neko je Srbin,a neko Hrwat.Moje sauchesce drugar.
(akcidroni, 12. decembar 2008 01:44)

Slažem se akcidroni... Moje saučešće.

Piksi Romanista

pre 15 godina

e ok je ovaj Tepic..al nemoj vise da on odlucuje dajte sad nekome drugom....Odlicni su bili samo tako nastavite....Al neka odlucuje sad neko drugi Tepicu to ne ide...

branko

pre 15 godina

Искрено се надам да више нико није будала па да се нервира због оваквих пораза Партизана. Не могу рећи за све, али бар 90% тих утакмица је изгубио Тепић. Пошто то Вујошевић (којег иначе јако ценим) није приметио, верујем да ове утакмице гледа и Душан Ивковић и да му у играма репрезентације, у последња 3 минута неће пасти на памет да Тепића држи у игри. Та прича да се тако постаје велики играч не пије воду. Памти ли ико да је некад један Бодирога на сличан начин изгубио утакмицу? И да ли неко мисли да ће Тепићу овакву игру у завршницама мечева толерисати неки будући страни послодавац ?

Mile

pre 15 godina

Da li ce neko shvatiti da je NOVICA VELICKOVIC glavni igrac Partizana i vodja i lider tog tima,koji treba da ima odlucujuce suteve. Dokle vise Tepic?Decko je dobar,prosecan igrac i nista vise od toga.Kad ce Dule Novici da dodeli tu ulogu?

Joca

pre 15 godina

Tepicu glavu gore.Odlicna igra ali stvarno nemamo srece..Oce li nas Bog pogledati i vratiti nam za one poraze od pola kosa..Ali dobro,dokazali smo da mozemo da se borimo i sa najjacima...Sta god da se desi tu su Grobari,najbolji navijaci na svetu.....Idemo na pobedu protiv Armanija i nadam se dobijamo Panionios ovde.Nemamo vam sta zameriti,dali ste sve od sebe ali nedostaje nam srece u poslednjim prokletim napadima.Svaka cast momci,bez ocajanja mi smo uz vas....vratice nam se ovo samo polako...Strpljivo...Nadajmo se najboljem u svakom slucaju protiv Armanija...Uz vas smo...Samo HRABRO...poz Grobarima....

ckb

pre 15 godina

Sto se toliko lozite na Tripkovica??? Pljuvali ste ga proslog puta. I ja sam ga pljuvao i ostajem pri tome da nije dobar igrac, niti ce ikada biti. Odigrao je sada dobru utakmicu, a na sledecu takvu ce se cekati pola godine i tako u krug.

weplay

pre 15 godina

debeli homer je jos jedanput dokazao da nezna da postavi igru kada partizan igra na jednu loptu....
tepicu jos jedna izgubljena lopta za pobedu.....
tripkovic maestralan i pritom neprimecen...
vise prostora deci popun veselog i milosevica....
dace Bog bice bolje, zna On sta valja i ispratice fortuna one koje se bore..........

lepper

pre 15 godina

nenenenennenenenne kako bre kako aaaaaaaaaaaaaaaaa pa zar 3. utakmica ovako da se izgubi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Dzaba nam sve kad mi izgubimo za pola kosa kad se rezultati, a ne igra pamte..... kad su ovako ispustili 3 utakmice ne moraju ni da prodju da lje samo ce nam zivce kidati..aj u zdravlje

GrobarNP

pre 15 godina

Jos ne mogu da se smirim i prestanem da razmisljam o zadnjoj lopti. jedina dobra stvar je sto smo izgubili sa 1 poenom razlike. Svaka cast svima, a prljavim spancima zelim sve najgore. zbog onakve prljave igre tu su gde su i u fudbalu!!! Prvo covek pa Sportista.
Idemo na pobedu u Milano!

Grobar do SMRTI

znalac

pre 15 godina

dokle ce ovaj smotani tepic, koji ne ume da vodi loptu, da nam resava utakmice?!
decko ima sut iz igre 4-0, ceo mec davi loptu i na kraju sjebe odlucujuci napad! imas li oci vujosevicu?!

Kritičar

pre 15 godina

Odlika velikih ekipa je da neizvesne utakmice dobijaju. Partizan je već četiri utakmice izgubio u poslednjim sekundama neizvesne završnice. Mislite o tome...

Marija

pre 15 godina

Uaaaaa, sudije :(
Dokle vise...
Mada smo i mi krivi ne moze sve da se zavrsi uvek u zadnjoj cetvrtini. Ubicu se ako jos jednom izgubimo za pola kosa

djole

pre 15 godina

odigrali smo posteno,ali tepic je definitivno postao veciti gubitnik-efes,panionis,cska,real,zvezda..u svakom mecu je imao loptu za pobedu i stalno je grtesio,ne razimem dr.duska zbog cega ga ovoliko forsira!!!:-(

Ivan_Ni

pre 15 godina

Jednostavno je pobedio tim koji je imao vise kvaliteta a manje srce...nasi igraci su mnogo vise zeleli pobedu medjutim dzaba tolika zelja ako se desavaju onakve stvari,po ko zna koji put,da se gubi cista lopta u prelomnim trenucima!Isto tako i rukometasice protiv Nemacke ako se secate,napad za pobedu i izgubile su cistu loptu!Upravo je to ono sto nama nedostaje,sto nemaju mladje generacije,a to je da se kaze za nekoga igraca da je "zvezda",a sta pod tim mislim?Milsim na to da se u kljucnim momentima javi neki igrac koji nece da prodaje ciste lopte i da ugusi trud celog tima tokom celoga meca,da ce potezom resiti kad treba,kao sto su nekada radili Bodi Bond,Sale Djordjevic,Stojakovic,Danilovic,Divac,Paspalj,Rebraca...pa ceo zivot pratim basket i nikada ranije nisam video da neko od gore navedenih igraca uradi tako nesto u prelomnim trenucima,da napravi takve greske kao Tepic danas!Mi takve igracine,ljudine vise nemamo i to je upravo razlog zasto nam se desavaju takve stvari kado danas,a jos jedan od razloga sto sam nabrojao ona imena je taj sto je upravo Tepic reprezentativac,pa ujedno vrsim i poredjenje sa tom generacijom koja nas je toliko puta obradovala...nema vise takvih junaka,zato smo i tu gde jesmo...kad kazem tu gde jesmo mislim na to da nismo u vrhu svetske kosarke kao nekada!Dzaba veliko srce ako nije u kombinaciji sa znanjem!Srce nam je veliko kao CCCP a znanje jako diskutabilno.

miggy

pre 15 godina

Setite se prosle godine Novica kad je promasio za pobedu protiv Panatinaikosa, kako je plakao u svlacionici i rekao je da ce ga dati sledeci put i svi znamo sta je bilo! Decko bre ima mu.a!!!

A kada ce Tepic da kaze da ce ga dati sledeci put?
Pa nikad, zna da ga nece dati, nema ono sto Ubica ima, a to je najvaznije ako hoces da budes veliki igrac!!!

Сталоне

pre 15 godina

Не могуће је да Партизан игра толико грубље од Реала и да пред сам крај однос у фауловима у последњој четвртини буде 1:11. А, најпрљавија екипа у такмичењу је Реал, 100%.
Свака част кошаркашима и Дулету, они су за мене и вечерас победили!!!

Pevac Undertaker

pre 15 godina

Tako nas je i PAO krckao po 1-2 razlike do pred kraj prosle sezone, ali Dulence ce nastimovati orkestar kad to bude bilo najpotrebnije. Imam dojavu da CSKA pada protiv Partizana u poslednjem kolu! Zivi bili pa videli. Momci, samo hrabro do kraja, tek je pola sezone.

Penzos

pre 15 godina

Sta vise pominjete 3pka....sta je on bitan...odigrao utakmicu posle dve godine(protiv huventuda)u top 16 u gostima...i naravno da cemo za sledecu cekate otprilike isto...
Podrska za TEPICA...

Marko

pre 15 godina

Ajde molim vas sledeci put kada jedan napad odlucuje pobednika dajte loptu nekome ko se ne preziva Tepic. Decko je super igrac ali koji je ovo put da na kraju sve zaje..piiii...

Ја

pre 15 godina

Ово ме је дотукло. На претходне поразе од 1(ЈЕДАН) разлике нисам се ни приближно овако изнервирао. Реал мрзим више од Звезде. Мислим да код њих играчи пролазе аудицију пре потписивања уговора. Морају довољно да иритирају самом појавом.
Што се тиче утакмице, коначно нас је кренула тројка и био је ред да добијемо.
Судије су очекивано биле на нивоу. Са онаквим суђењем бих ја без већих проблема погађао из рекета, јер нико не би смео да ме додирне. Лепо, најблаже речено, домаћинско суђење. Међутим, то није тако само против Партизана. За овај шљам од клубе отимају у свим спортовима против сваког од када пратим спорт.
Како год, бар у могућем кругу имамо бољи количник...

I za sudije postoji sud

pre 15 godina

EUROLEAGUE 2008/09 odnos dosudjenih faulova:

Partizan - Efes 24-21
Partizan - Real 24-20
Partizan - Armani 21-23
Partizan - Panionios 24-21
Partizan - CSKA 26-22
Partizan - Efes 25-21
Partizan - Real 33-20(18)

Prosudite sami...Mozda je teorija zavere ali ipak malo bode oci...

Pozdrav

Turin Turambar

pre 15 godina

Kakva steta :(((

Kad se samo setim prethodnih sezona i predaje cim protivnik predje +10. A sada, protiv ovako jakih protivnika, na gostujucim terenima, sa mozda po imenima slabijim timom, VRACAMO SE SVAKI PUT SA –20 i imamo NAPAD ZA POBEDU!

Fantasticna borba i kakva igra Urosa i Strahinje! Kako smo ponovo bili blizu, ali vratice se ovo. Vratice se sigurno. Mala zamerka je sto nemamo spremljen zadnji napad, da se tacno zna na koga ide lopta i ko pokusava da donese pobedu. Ovo je cetvrta utakmica ove sezone u EL gde imamo sansu da u zadnjem napadu uzmemo pobedu!

Ja svima iz Partizana cestitam na ovakvoj borbi. Pre svega na drskosti da u sred Madrida dodju na milimetar do fantasticnog uspeha. Da su samo Tepic i narocito Rasic (najbolji na zadnjoj utakmici) bili za nijansu raspolozeniji za igru.

Momci, vi ste nas ponos i posle ovako iskazane hrabrosti i borbenosti za dres koji nosite, zelim da vam se zahvalim na ovom predivnom osecanju navijaca punog srca.

pfc podgorica

pre 15 godina

ljudi svaka cast momcimaali realno da se pogleda koliko je utakmica izgubio DULETO KUCNI LJUBIMAC (TEPIC)...jos u zivotu nije sutnuo u zadnjem napada a kamo li kos da da...ali svaka cast glavu gore i top 16 ce biti tu....napred momci..volim PARTIZAN

Van

pre 15 godina

Vidim majstori da vam je Tepic krv za poraz , nisu ni sudije koje nisu sudile faul ni Dule koji uvodi Vranesha pa se predomisli nego Tepic , a Tripkovic koji promashi zicer koji bi pogodili i vi koji se toliko razumete u basket i proda utakmicu sa csk je heroj . Dechko ne zna da tapka sa levom rukom , dodaje lopte protivnicima , nema nijednu blokadu ili ukradenu loptu i dobro.. zna da shutne ali samo preko ruke . Gledaj te NBA ako volite takvu igru..
Tepicu majstore samo prestani da slushash onu punjenu papriku i igraj ...

zolu

pre 15 godina

Jel ovi sa rts pustaju istu utakmicu svake nedelje ? Dule kralju Tepica na klupu kad se resava utakmica on ne ume da resi mec,to je pokazao dovoljno puta za nase tanke zivce .PARTIZAN CHAMPION !

Nislija

pre 15 godina

Tepicu, brojis li utakmice koje si izgubio u poslednjem napadu? Toliko ih je da gore navedeno pitanje moze da se postavi za 5 miliona na MILIONERU.

croaticus mostariensis

pre 15 godina

Hvala Tomasu koji mi je svojom tricom omogućio dobitak na kladionici. Što se tiče Partizana, odigrali su solidno, ne napadajte momke bez razloga. Dule Vujošević svake sezone napravi respektabilnu momčad i to treba poštivati. Svake godine Partizan izbaci dva-tri dobra igrača, večeras im je falilo malo iskustva, ali dobri su. Cibona je već osigurala Top 16, a mislim da će i Partizan proći, znači među 16 dva iz bivše Juge... Nije to tako loše.

Radivoje Partizan zivot je moj!!!

pre 15 godina

ovo je katastrofa!!!baksuz je baksuz...efes,real,i cska po pola kosa da nas dobiju,sramota...ali ono su hrabri momci...svaka cast ali PROFESOR DOKTOR DULE VUJOSEVIC je pametan...izborice on top 16 bar se nadam...

Partizanovac iz "CRO"

pre 15 godina

Veliki peh Partizana,nema sreće.
Svaka čast svima na borbenosti i zalaganju.
Vratiće se nama ti nesretni porazi,dobiće Partizan onda kad bude naj potrebnije!
VOLIM GA KO OKA DVA!

Гробари Црна гора

pre 15 godina

Партизан је институција и тачка. Поздрав свим србима на свијету. П.Ф.Ц. БАР

Ustikolina

pre 15 godina

Tuga velika, al mi Grobari smo bar navikli da gubimo.Bez obzira,jos jednom sam osjetio ponos sto mojim zilama tece crno-bijela krv.

boki

pre 15 godina

Boze moj lepi da li te ima?Tri poraza sa 1 poenom razlike.Jedina stvar koja nevalja u Partizanu je to sto nikada Tepic,Tripkovic i Rasic ne mogu zajedno dobro da odigraju ili Tripkovic odskoci sa poenima ili Rasic i Tepic a nokako sva trojica zajedno da pruze odlicnu partiju.I na kraju mislim da vise Tepic nikada netreba da preuzima odgovornost ni suta ni organizovanja zadnjeg napada ovo veceras je bilo previse.

Dragan

pre 15 godina

Ceo zivot ne volim sportski klub Real iz Madrida! Ni u jednom sportu! Ova utakmica je kulminacija svega! Igraci Partizana su i sami krivi, inace takav zadnji napad se ide na ulaz a ne dodaje se nemoguca lopta. Toliko bar znam u 8 godina treniranja kosarke. Cista pobeda je izgubljena. Da je Partizan pobedio bio bi to jedinstveni primer da se na gostovanju moze dobiti ultra favorizovan klub kojemu su sudije maksimalno naklonjene i jednostavno ne daju da Real utakmicu izgubi. Bio bi to pravi podvig jer ne bi samo pobedili Real, nego i sudije. Nadam se da ce se pobeda osmehnuti u susretu sa Milanom u gostima. Sve cestitke igracima i Dusku Vujosevicu! Samo napred

akcidroni

pre 15 godina

@neko ima 3-4,a neko je 3 kola prije kraja u TOP 16
(zgb, 11. decembar 2008 23:37)zgb

-Neko je Srbin,a neko Hrwat.Moje sauchesce drugar.

Ikac

pre 15 godina

Kakav maler nas prati pa ovo je strasno,ako se ne plasiramo u top 16 zbog ovih poraza od 1 razlike a kvalitetniji smo dosta od Milana i Panioniosa bice to prava tragedija

MadMax

pre 15 godina

-1 protiv Efesa...-1 godina zivota
-1 protiv CSKA...-3 godine zivota
-1 protiv Reala...-5 godina zivota
+1 protiv Huventuda...Besmrtno!

Nenad

pre 15 godina

Ostavite Tepica na miru,decko je odlican igrac,inteligentan,disciplinovan i vredan.Ne uzima loptu sam,to je njegov zadatak.Da li je to pogresno,necu da sudim.Vujosevic je bolji trener od mene.Mi ovu utakmicu nismo smeli da dobijemo.Kriterijum sudjenja govori o tome.Niko od igraca "Reala" nije imao vise od 2 licne greske na pocetku poslednje cetvrtine.Odnos u faulovima na kraju je 33:20.Da je Tepicu polomljena ruka u poslednjem napadu,faul ne bi bio sviran.To je nasa realnost.Sto se Milenka tice,izgubio je 3 lopte,koliko i Novica i Lazme,i index mu je tu negde kao i njihov.Nemojte biti prestrogi prema njemu,mnogo puta nam je doneo radost.On je najmanje kriv sto Srbija nije vise autoritet u kosarci.

Я Алекса

pre 15 godina

Прошле године пред одлучујући меч са Панатинаикосом написао сам да их добијамо већом разликом него ли што су нас они тукли у претходна три меча. Тако је и било...
Сада: Тепић, који ће бити нешто налик Бодироги, добиће пресудну утакмицу за F4.
Толико од мене, и поново се нећу оглашавати нека три, четири месеца јер страшно смарате!!!

Djordje Stanic

pre 15 godina

Velika steta!
Opet poraz sa jednim poeonom.
Ne zameram im nista. Vratili su se posle minusa od 20 poena. To mogu samo najvece ekipe. Tepic (inace igrac koga jako cenim) je ovu utakmicu odigrao ispod nivoa. Na njemu se vidi takav premor da se prosto vuce na terenu. Nadam se da se nece povrediti ili skroz potunuti u igri. Ne daj se Milenko! Oni koji prate moje postove znaju da je moje misljenje da je Tripkovic odlican suter ALI SAMO IZ NASKOKA sto se danas pokazalo. Covek je pogodio sve suteve iz naskoka pa makar imao i dvojicu igraca sa podignutim rukama ispred sebe. Odlicno! Izgleda da su ovu teoremu shvatili i Tripko i Vujosevic i saigraci i samim tim ocekujem sve bolje igre Tripkovica u daljem toku sezone. Ovog puta se i Milosevic pokazao vrlo korisnim i to raduje. Ostali igraci igraju sasvim OK a Partizan igra bas na onom nivou na kom kaze Vujosevic. Dakle, igraju u svom sistemu gde nije potrebno da se desi neka senzacija da bi pobedili nego samo da odigraju ono klasicno sto rade svaki dan. Slede dve najbitnije utakmice u Evroligi. Pobede protiv Milana i Panionisa koje bi produzile zivot u Evroligi I treci uzastopni plasman u top 16. Iskreno verujem da ce se to dogoditi. Setite se prosle godine i 3 poraza od Pao-a ali dobili smo ih kad je trebalo. Verujem u Partizanove igrace. Gledacemo ih i na prolece u Pioniru protiv divova evropske kosarke, ali ovaj put ni sudije nece spreciti prolaz na F4.

UROS TRICA

pre 15 godina

Uki genije!
Pravilniji sut nisam video u zivotu!!!
Trojka preko ruke,iz bloka, iz nemoguce pozicije... Bitni poeni.
Steta za mec osigurali bismo TOP16

vlada

pre 15 godina

Kada se sve sabere, kriterijum sudjenja, odnos eurolige prema Partizanu, srce koje imaju kosarkasi Partizana, mogu da kazem samo jedno:
PONOSAN SAM STO NAVIJAM ZA OVAJ KLUB.

dex

pre 15 godina

Pa dokle vise sine zbog tebe da gubimo ovo je 3 utakmica gde ti zeznes stvar u zadnjem napadu .
Dule bre vadi ga kad imamo mec loptu pa vidis da decko nemoze da se pokupi kad je mec lopta kod njega dokle vise tako da gubimo . Pa nije on Sale Djordjevic trba momak jos mnogo da igra da moze da uzme loptu za zadnji napad .
dokle vise taj Uros ?

BOSKO

pre 15 godina

Hoce li nas bog pogledati jedanput!!!!!!!!!da li cemo mi nekad u euroligi dobiti pola kosa???????Svaka cast za igru u svim cetvrtinama osim prve!!!!!Mislim da protiv milana sledece nedelje konacno mora da se vrati za sve ove poraza od pola kosa.Al nije mi jasno 17 sekundi za napad??????dokle cemo mi poklanjati pobede?????lakse bi mi bilo da smo izgubili sa 30 razlike.Pa mi smo veceras sami sebe pobedili.Valjda ce se vratiti.......NADAM SE!!!!!!

3pko

pre 15 godina

Dodjem na utakmicu jadranske lige i slusam neke zlobne ljude blago receno,kako 40 minuta vriste iz publike na Urosa i pricaju mu sve i svasta...Gledam protiv Vojvodine i ne verujem.Pa ljudi proslo je vreme kada se gatalo da li ce neko pogoditi,sada se igra odbrana i cuvaju NAJBOLJI!!!A 3pko to svakako jeste

Ja

pre 15 godina

Partizan nema sponzora, i vec 2 godine ne moze da ga nadje. Odjednom se krece u pregovore sa NIS-om i to u trenutku kada Rusi ( Gasprom )treba da ga kupe. U ovom trenutku treba podpisati sponzorski ugovor od 2-4 Miliona Evra gosisnje i to na najmanje 5 godina sa NIS-om i Rusi taj Ugovor nasledjuju i moraju da ga postuju a mi imamo budzet, napokon, za respekt. Cini mi se da je ovo smislio dvojac Vujosevic - Danilovic. Bravo Majstori...Takode mislim da javnost treba da podrzi ovaj koncept i da napravi dodatni pritisak na menadzment NIS-a da se sto pre potpise sponzorstvo...

strucnjak :)

pre 15 godina

znaci,
ako mi imamo zadnji napad, odmah svirati kraj utakmice,
jer nema potrebe da bacamo loptu u aut ili protivnickom igracu.
zadnjih 122 puta je tako bilo,a tepic je sudelovao 119 puta u tim ''akcijama''???

ps.bas sam se iznervirao ?!@#$
uvek, partizan beograd!!!

dzaba se palim

pre 15 godina

Tripko je medju 5 najboljih sutera u Evropi. Nema ulaz, nema dribling, nema skok, nema asistenciju,ali ima za mene najbolji i najlepsi sut u Evropi.
I on ce u svakom klubu u kom budu igrali za njega davati po 20 poena.
al jbg decko nije drcan kao Tepic da resava i gubi sve tekme i Novica koji sutira preko dva igraca sa 7 metara ,a dok Tripko sedi sam na trojci..
Tripko budi malo bezobrazniji bre brate, pa mi navijaci vise verujemo u tebe nego ti sam.

Vlado

pre 15 godina

Muka mi je vise od ovih sudijskih nepravdi.Nijednu utakmicu ne mozemo dobiti ako je nekom trecem u interesu da nas osteti.Veceras se to po ko zn koji put pokazalo na delu ali na najskandalozniji nacin.Partizanu je svirano kao licna i sto jeste i sto nije faul,cak su Realovi faulovi pripisivani Partizanovim igracima.3 faula Realu u zadnjoj cetvrtini a Partizanovim igracima vise od deset.Ne vidim nacina kako sa ovakvim kriterijumom sudjenja mozemo da odemo u top 16.Besan sam jer su momci stvarno pokazali snagu i moral,zasluzili pobedu ali ne vredi ,diskriminisani smo i tu je zasad nemoguce nista preduzeti.Sve pohvale strucnom stabu i igracima Partizana.Real nek se dici ako ima cime,kao uostalom i mnogi drugi klubovi iz Evrolige.

pedjolinac

pre 15 godina

daj bre ne pljuj te tepica da njega nema gubili bi svaku po 20 razlike u euroligi,ko nam je kriv sto nemamo pleja koi treba da resava taj zadnji napad.

PARTIZAN SAMPION

pre 15 godina

-OPET poklon od skoro 20 poena
-OPET poslednji napad za pobedu
-OPET izgubljena lopta u poslednjim sekundama
-I OPET PORAZ OD 1 RAZLIKE.

Pa BOZE sta ti ja skrivih sto me ovako kaznjavas?????

"ALI",budite uvereni da ce nam se ova nesreca vratiti u srecu,kad tad,mozda i to kad nam bude najpotebnija,a svi se slazemo s tim,da na primer nam se ponovi PAO,ne zalimo zivaca sve ove poraze sa od po 1.

TEPICU "PLEASE" NIKAD VISE NE UZMI LOPTU ZA POSLEDNJI NAPAD


DULE NIKAD VISE NEMOJ DA JE TEPIC U IGRI ZA POSLEDNJI NAPAD.

sikiriki

pre 15 godina

Svasta se ovde moze procitati pa tako i komentar kako su Partizanu sudije otele pobedu ne dozvolivsi jadnom Duletu da izvrsi zamenu u zadnjem minutu.Stoga informcija:Igrac koji je usao u igru ne moze biti zamenjen sve dok sat za igru nije radio.Znaci kada Vranjes udje u igru neophodno je da sat za igru krene kako bi u prvoj sledecoj prilici za zaamenu on ponovo mogao na klupu. To bi Vujosevic trebalo da zna. Idemo daalje-saamo hrabro momci!

MrkiMrkiMance

pre 15 godina

1. Hvala ti Urose, zasluzio si, a ti Milenko gledaj da li ti pripada mesto u Relu.
2. OTISO SI DRAGANE OSTALA JE TUGA, UVEK CE TE VOLETI GROBARI SA JUGA!
3. Nije ovo bilo namenjeno nikome, nego jedom i jedinom Draganu koji je ikada igrao u nasem klubu, a taj je pokojni Mance. Samo me na tu pesmu prodju zmarci, i momci smo vi znate kako je to igrati za nas klub, i setite se Dragana ako ima u vama bar nesto nase. Jer samo oni zasluzuju pesmu jedinog naseg idola

grobar do smrti

pre 15 godina

pa dokle vise ovikomentari!dajte grobari nemojte biti obicne p***e!!!pljuvali ste TRIPKA danima,a on decko celo leto igrao za reprezentaciju,zati m se povredio i nije trenirao 20 dana!tek sse sada polako vraca u onaj pravi sistem i vidi se da je ne igrac nego IGRACINA!a do sad hvaljenog tepica ste veceras razapeli na syub srama!!!pa dal ste vi normalni???pa on decko celo leto igra,provodi najvise vremena na parketu,cuva po pravilu najboljeg protivnickog igraca,igra dvojku a kad god je frka on prevodi loptu i igra plej mejkera!!!pa ne moze covek sve sam!!!pricate o poredjenju sa Dejanom Bodirogom???pa znate li da je Bodiroga kad je usao u zizu interesovanja sa reprezentacijom(imao otprilike isto godina kao tepic)igrao pored DJORDJEVICA,DANILOVICA,PASPALJA,SAVICA,DIVCA i 1995,96,97 sesti igrac da bi vodeci postao tek 1998!!!!a TEPIC je uz TRIPKA i NOVICU(svi imaju 21,22 god)sada stub i vodeci igrac ovog tima!!!i pogledajte ranije utakmice partizana iz 1986,87,88???sta mislite,kako su recimo tada stasavali djardjevic,paspalj i divac???a znate ko je tada bio glavni???igrali su uz tri niskusna igraca SAVOVICA,OBRADOVICA i naravno glavnog igraca GORANA GRBOVICA???sta mislite kako bi veceras i uopste igrao partizan da TRIPKO,TEPIC i NOVICA igraju pored VUJANICA,KECMANA I KRSTICA, ili recimo PALASIA

trener

pre 15 godina

Mozete li zamisliti utakmicu u kojoj g.din Vujosevic ne počinje sa minus 15-20 poena razlike. GospodineVUJOSEVIĆU, poštujem sve Vaše rezultate u našem Velikom (namerno) klubu, ali dajte jednom da vidimo da naš Partizan povede makar sa 10 poena , pa neka nas drugi stižu.Molim Vas ovo je već ko zna koji put, ovo se pretvara u mazohizam,g.dine Vujoševiću, poštujući Vaš rad sve ove godine(a isto smo godište), nadam se da će te se posle ove "nesrećno izgubljene", utakmice, posvetiti potpuno svom poslu.Molim Vas da prestanete da u nasem klubu "izigravate" i mamu i tatu , postoje ljudi koji su zaduženi za to. Ako oni ne rade svoj posao kako treba , recite otvoreno, pa zašto postoje , zašto su plaćeni, zašto su izabrani, molim Vas još jednom nastavite da se bavite strukom, zato ste jako dobro plaćeni, imate izuzetno iskustvo, podršku navijača i nas stavarno iskusnih ljudi od struke(ja imam 50god),još jednom VOLIM SPORT,VOLIM PARTIZAN, ne mrzim ni jedan drugi klub,samo želim da pobedjujemo, a večeras smo to MOGLI VIDELO SE JASNO. pozdrav svim iskrenim ljubiteljima ove predivne igre

TIGER

pre 15 godina

ALOOOOO UPRAVA !!!
Otvarajte taj racun da ljudima uplacujemo plate kad vec vi ne mozete!!!
Svaka cast na borbenosti!!!
I nemojte vise pljuvati po Urosu...

Hammon_Rye

pre 15 godina

PARTIZANEEEEE...PARTIZANEEEE....nismo imali srece, ali OK... bolji smo od njih u medjusobnom skoru...IDEMO DALJE...do VRHA EVROPE!!!

DULE JE KRALJ!!!!!


(Jaco VOLIM TE :))

PAOKARA

pre 15 godina

Jasno je kao dan...Kad Uros ne igra nema ko da postigne kos...Zasto on ne moze da stavi 20 svaku,zato sto ga svi cuvaju,preuzimaju,pa siri odbranu...Lako je Tepicu da pogodi 3 trojke tri puta sam kao duh!Ovo je umetnost,ovo sto Tripko radi.Cast mi je sto igrac sa najlepsim skok sutem igra u jednom od najvecih timova,PARTIZANU!!!

Tomas

pre 15 godina

Zar opet jedna lopta da nam presudi? Neću kritizirati Tepića, ali ipak kad će konačno on sam da reši utakmicu.Sve čestitke za Tripka, ali Rašić je bio vrlo loš.Bilo kako bilo, to će nam se sigurno vratiti kad - tad.NAPRED PARTIZAN i sigurno pobeđujemo Cibonu u nedjelju u Pioniru.

grobarVS

pre 15 godina

A zasto svaki put Tepic zavrsava? Provaljeno je, neka proba neko drugi. Ovo je vec 4. put da on gresi na kraju... Svaka cast momcima! Odigrali su odlicno, pogotovo Tripkovic.

Velibor

pre 15 godina

Pa Tepicu covece dokle, dokle? Zar nije bilo dosta. Pa jos protiv Unikahe, kada si promasio bacanja videlo se da nikada neces biti veliki igrac. Verovao sam u tebe, branio te gde su te god osporavali, ali...Ma nemogu da verujem, jos drhtim. Ljudi infarkt ce me opaliti. A za egipcane poruka da se maknu odavde i da citaju teme i komentarisu njihove utakmice sa turumom, sirokim, heliosom.
DULE LEGENDO
VOLIM PARTIZAN

gasha

pre 15 godina

jedna stvar mi nikako nije jasna, kako je moguce da imamo toliko izgubljenih lopti. da nemamo lidera koji moze da spusti loptu. svaka cast tepicu i tripkovicu, ali po meni nikada nece biti veliki igraci, vec samo malo iznad proseka. tuzno je gledati paniku u trenutku presinga protivnika. to nema veze samo sa znanjem vec i sa hrabroscu. pada mi na pamet pedjin promasaj protiv lakersa u finalu zapada. u svakom slucaju napred momci i volim partizan.

DINASTIJA !!!!

pre 15 godina

Ajd šta plačete. Kako ste dobili Zadra i Zagreba, tako su vam vratili Planina i Tomas. Čiča miča gotova je priča.
(Real(no), 11. decembar 2008 23:52)

statistika će biti popravljena na nesrećnoj ciboni.

Volim ga

pre 15 godina

Nemojte ljudi kamenjem na Tepica. i ja sam popi*deo zbog poraza, ali nemamo pravo, cak ni mi koji ih svake druge nedelje nosimo ka trijumfu, da pljujemo po nasim igracima! Neko rece kako bi svi trebali da igraju sigurno i mirno, bez straha od greske i Duleta, kao sto igra Uros... Pa on i nema strah posto ima neogranicene kredite kod trenera koji ceka Urosa, kao sto ga rodjeni otac ne bi cekao. I pored sjajnog meca, mislim da ce nas Uros narednom dobrom igrom u vaznom mecu obradovati tek jos jednom ove sezone, a potom u 2009/10. Vrlo sam kritican prema njemu poslednjih meseci, mislim da je kvalitet kod Urosa jasan, ali izraz lica mi uvek i sve govori. On je mnogo dobar decko bez doze bezobrazluka neophodne za ostvarenje sebe kao sportiste! Siguran sam da ce ga to pratiti i da zbog toga nece realizovati sjajan potencijal koji ima. Voleo bih da gresim. Za razliku od njega, Tepic ce postati veliki... Sto se tice narednih meceva, verujem u dve naredne pobede i nadam se da ce nam to biti dovoljno za prolaz. Steta je samo sto nismo skupili vise pobeda, pa da udjemo sa visih pozicija u zreb top16.

Hrundi Bakshi

pre 15 godina

Svaka cast nasem mladom timu. Jel ima da jos nekom nije jasno zbog cega su navijaci Partizana najcesci gosti u Bukovickoj Banji?

Čavo ledeni

pre 15 godina

Znači ne verujem! zašto bože?? mislim šta reći. 3 poraza sa 1 poenom razlike.
Bar je TRipko proradio...

TRipko RESPECT!

međutim, razlika je manje od 4 iz BG-a....

Pegasus

pre 15 godina

Dokle više ovakvi nesrećni porazi?!Pa više stvarno ne mogu da izdržim!Nek ja slomim nogu,samo da naš Partizan JEDNOM u el dobije ovakav meč.Igračoma nemam šta da zameram.Nemam više snage za neki duži komentar.Ej tugo,tugo!!!

S2par

pre 15 godina

Ako pustim kosurinu i pochnem cuteci da shetam ulicom sa prekrshtenim rukama na ledjima znajte da je to zato shto je Partizan ponovo izgubio sa pola kosha...

budzet

pre 15 godina

Ima li svrhe pominjati sudjenje i, recimo, samo duele Lazmea i Rejesa. Naravno da smo i pored svega mogli da dobijemo, ali smislili bi oni narandzasti i crveni vec nesto. Steta.

PFC

pre 15 godina

Znaci ne verujem koliko nemamo srece...opet 1 razlike...Kljuc poraza sut Bozica 1/5 za 3,Rasica 0/3 za 3,indeks -6,Tepic 0/4 za 2 i naravno prokockan zadnji napad,Lazme 1/7 za 2,8 izgubljenih lopti vise...
Bravo UKI,bilo je i vreme!Sada nemoj da stanes,da te cekamo opet 20 utakmica nego odma Boze zdravlja da objasnis cibosima i Milanu neke stvari...Milosevic odlican,Novica tek u finisu...

dokle vise

pre 15 godina

Ovako se vise ne moze,pa sto lepo ne puknu 20 razlike pa da bar znam sto smo izgubili a ne ovako...E moj Tepicu,najvise te gotivim ali ne mogu a da ne kazem da se decko raspadas,lepo je sto ti uvek preuzimas odgovornost ali majstore ovo ti je 6-7 put da sve zeznes,pusti nekog drugog da odlucuje...Ma ne mogu vise da se nerviram,odoh da spavam.Pozdrav za Grobare

Ela

pre 15 godina

Bravo momci, svaka cast da ste se vratili u utakmicu! Tepicu tebe bih najradije ubila, pa kakvo je ono zadrzavanje u poslednjem napadu....no, momci svaka cast ipak smo bolji u medjusobnoj kos razlici i to je dobro...

boby

pre 15 godina

opet neko mora da povede sa 20 razlike da bi partizan poceo da igra,koj je problem.zena ne prica sa mnom jer sam poceo da sutiram sve po stanu u momentu kad tepic gubi jednu od 5 lopti koliko je ukupno prodao pola kosa treci put .

Berkamp

pre 15 godina

Sta su nama uradili ona trojica pajaca u narandzastom to nema nigde! Svedjanin, Ukrajinac i Grk. No, sami smo sebi krivi. Gde mi imamo predstavnika? U kom telu ULEB-a,fibe? Ne racunam Danilovica koji ima uticaj koliki i ja u fibi.

Pegasus

pre 15 godina

Prošli su minuti i minuti,a meni suze ne prestaju da teku.Sve se pomešalo u meni: i neizmerna tuga i još veći grobarski ponos zbog pokazanog truda i želje igrača što nose sveti dres Partizana.

I da više niko nije ni pomislio da pljuje bilo kog igrača Partizana,pogotovo Tripka.Pa samo Todorić i Dule imaju više trofeja od njega.I danas je Mile(Tep) zeznuo meč u zadnjih 30 i manje sekundi,kao i protiv Efesa.Panioniosa i zvezde.Ali ja mu sve to opraštam zbog velikog grobarskog srca,a to je ono najvažnije.Samo on zna koliko mu je teško zbog svega propuštenog.Sve te ogromne greške če se jednom vratiti u našu/njegovu korist,kao i trica Noleta Panathinaikosu prošle sezone.Sve te greške će mu pomoći u procesu košarkaškog sazrevanja i znam da će biti jedan od lidera reprezentacije za koju godinu.

P.S. Hoće li nas ikad ove sezone pogledati sreća?!

Žuti

pre 15 godina

Ima istine u onim narodnim,bio u Rimu,a nevidio Papu?:Efes,Panionis,CSKA i sada Real.Stalno isti scenario,gubiti jedan razlike i imati zadnji napad?U skoro svim akcijama je učestvovao Tepić.Igrači su rođeni da budu vođe ili samo izvrsni klupski igrači,do jedne granice.Več sam pisao poslije utakmice u Splitu da su Tepić i Rašić griješili,promašivali otvorene šuteve,slobodna bacanja,bacali lopte u bunar,ali je Split bio slab.Večeras prvo poluvreme,toliko grešaka i promašenih šuteva od Tepiča i Rašiča,ali je Real kaznio sve greške i otišao na pristojnu razliku.Bek ili ti ga jedinica,je potreban srpskoj košarci,u ovom slučaju Partizanu.Zadnji napad je sam po sebi zanimljiv,jer je Tepić mogao sam da završi akciju,a on je uporno tržio Tripkoviča,a to su znali i igrači Reala i nije im bilo teško da preseku napad i sačuvaju loptu do kraja.Svaka čast na borbenosti i zalaganju,ali nevidjeti Papu,po koji put ???

Sabogi

pre 15 godina

Pobedu je ispustio Dusko Vujosevic. Ljudi ne filozofiram mnogo. Na kraju trece cetvrtine, koju dobijamo sa 9 razlike i petorkom koja melja, Dule menja tri igraca i tri minuta drzi Real u igri. Posle toga vraca istu petorku i ima dobijenu utakmicu, ali mi definitivno nemamo srece ! Da smo tada napravili razliku< Real se ne bi vratio. Tepic i Rasic promasaji veceri, ali Dule gde ti je Strahinja u zadnjoj cetvrtini ? Momak je pokazao da ima srce, rutina i iskustvo dolaze sa igrama. Verujem u plasma medju 16 jer MI TO ZASLUZUJEMO !!!!!!!!

aman vise!

pre 15 godina

Samo mi nije jasno zasto svaki napad Partizana ove sezone,a pogotovu kad se udje u dramaticnu zavrsnicu,mora da se svede na drzanje lopte kod pleja do 5 sekindi pred kraj napada i onda neko sutne sa 8-9m preko dva bloka.Zasto ne bace nekom pod kos,ili neki ulaz pa na faul pa i nek izgube loptu ali nesto da se pokusa.

Ja bih reko da smo se opet uplasili pobede jer smo imali priliku u par navrata i da uvecamo prednost u zadnjim minutima ali je sve islo onako kao sto sam gore naveo.

I naravno opet moramo mi da budemo ti koji cemo poslednji da primimo trojku sa 7,5 ili vise metara u odlucujucem momentu.Taman sam pomislio da ce najzad nas sreca da pogleda i da cemo mi da dobijemo posle onih trojki iz daljina,ali nista. Da smo dali kos u zadnjem napadu garantujem da bi oni opet pogodili negde sa centra terena.
Jedino je pozitivno sto smo bolji u nekom krugu od Reala do koga verovatno nece ni da dodje.

Ali setite se da nije samo ova sezona u pitanju-mi smo i prosle sezone 70-80% utakmica izgubili sa 1 ili 2 poena razlike. Ne mogu vise to da shvatim i da li je tu neko ili nesto odozgo umesalo prste.

Sve kazu-idemo dalje,vratice se ovo... ali ja se plasim da ce bas ovi porazi od poen razlike i propustene prilike, da nam se osvete i skoro sam siguran da necemo proci dalje.

Srdjan

pre 15 godina

Bez obzira sto ste izgubili mislim da je sramota da jedna ekipa u posledji minut udje sa 2 faula.
Toliko o sudijama i svemu ostalom.

kompeksas vise vrednosti

pre 15 godina

Oh... Btw, koja seoska grupa. Real bi se u nasoj borio za 5. mjesto.
(Marko Tomas, 11. decembar 2008 23:27) cekaj,zar vi ne kazete skupina,a ne grupa?

Alexdkh

pre 15 godina

... pa ne znam... stvarno... dokle vise... nema vise vremena za pricu , mladi talenti i te stvari.. pa Djordjevic je kad je pogodio onu trojku u Turskoj imao 22 godine.. Tepic sa dvadeset i jenom, gubi vec tio od cetiri veoma bitne evropske utakmice... tu vec nesto ne stima... da li je problem u upravi koja po svaku cenu zeli nevidjenu lovu na njemu da zaradi na kraju sezone ili u njemu samom, viudecemo, ali stvarno je steta.... ubedjen sam da je na bilo koga drugog, pa cak i na Vranesa, lopta isla da bi pobedili i sada vec bili u drugom krugu... zaista steta...

Miki

pre 15 godina

@jovo peric

Divac je 68. godiste i do svoje 23 je osvojio bronzu na SP 1986, Madrid, bronzu na EP 1987 Atina, srebro na OI 1988,Seul, zlato na EP 1989, Zagreb, zlato na SP 1990. Buenos Aires, zlato na EP 1991, Rim. Kukoc je isto godiste i osvojio je sve to bez bronze 1986. Radja je 1967 i osvojio je isto sto i Kukoc bez SP 1990 (bio povredjen), Djordjevic je osvojio bronzu 1987 a posle ga Duda nije zvao do Rima 1991. Kukoc je na SP 1990 proglasen za najboljeg igraca sa nepune 22 godine. Nasa kosarka je i pocela da posrce kad su talenti prestali da nam budu igraci od 16-17 godina, a ne kao danas kad su nam mladi igraci sa 21-22 god. Lepo je rekao Duda pre neki dan u Blicu, nasi igraci nemaju individualni kvalitet.

GrobaR

pre 15 godina

Kako neko moze da navija za REAL,gde je tu draz dobijaju takvom kradjom da bi im i TAU pozavideo,da li su oni svesni da ovo ljudi gledaju sirom sveta,ajde jednom da se desi ali iz godine u godinu pljacka!Da od tuce ne mozemo da pridjemo kosu nego moramo da sutiramo trojke sa pola terena ,svaka cast igracima nemam nista da im zamerim

volim srbiju

pre 15 godina

Jedan je Uros...Proterati sve kpoji dolaze na utakmice jadranske lige i vredjaju ga 40 minuta...Pa on je nase dete,on je odrastao uz jug,on prvi se oseca lose kad ga ne ide,zbog navijaca,Duleta,Partizana...Zato sto je covek,zato se oseca lose

oo7

pre 15 godina

Zasto mislim da jedino Uros igra kosarku u Partizanu,zasto jedino on dize kad god je pozicija,prva ili poslednja sekunda,muka mi je da gledam 1000 finti suta i strah od Duleta,da li ce da me izvede ili nece,ako promasim...Igrajmo kosarku,igrajmo kao Uros

Dokle više

pre 15 godina

I sad neko neka kaže da će se jednom sve vratiti?
Kad? Koje godine?
Ajde ono sa Turcima da kaže čovek nema veze, ali CSKA, pa sad ovi! Stvarno da se čovek pita -dokle?
Neverovatno?
Da je barem jedna od ove dve utakmice rešena, Partizan bi sigurno već bio u daljem takmičenju. Ipak verujem u prolaz dalje, ali me ovo izludjuje! Ajde, sad je vreme da iscepamo Džins u Milanu! Ako i tu bude ovako onda stvarno neka sve ide u . . .!

A podatak od minut i 20 sekundi pre kraja ovog meča koji kaže - Partizan 10 faulova Real 1, je da se smeješ od muke. Pa to niko nije odavno video. Zašto ponekad, nazovi veliki, moraju na silu da se guraju i trpaju tamo gde im nije mesto? Pa više će ovi klinci iz Partizana da imaju šanse da prodju dalje i dodju do četrvtfinala nego ovaj i ovakav Real?

scorpy

pre 15 godina

stvarno je bedak sto smo izgubili, ali, dajte ljudi, batalite malo tepica... ja ga ne branim, ali, velika je to odgovornost... kao da bi neko od nas pogodio? mozda niko drugi nema hrabrosti za poslednji sut??? jeste li pomislili na to??? i, prosle nedelje je tripkovic bio najgori, svi su jedva cekali da ode iz partizana, a sada je car... isto ce i tepic biti najbolji kada budee pogodio taj poslednji sut... odlucite se vec...
realno

vi imate najmanje prava da kukate!

pre 15 godina

kao i uvek vi kukate za porazima od pola kosa!dobro znate i sami koliko puta vam se sve to vratilo,a posto ipak mislim da vam je kratko,ali bas kratko pamcenje setite se prosle sezone i meceva sa pao...samo je jedna utakmica bila vazna i sta mislite ko je dobio!?a jel mislite,a znam da mislite,takva ste nacija...jer ste i 7 titula osvojili jer ste uvek bili najbolji,a sudije i sreca uvek bili protiv vas!?i na kraju proci cete u 16,to i znate,a onda ce te verovatno dobiti real i uci u 8,a to me uopste ne bi iznenadilo...

Zdrale

pre 15 godina

SVAKA CAST MOMCI ZA BORBENOST:)
pokazali ste da mozete da igrate sa svima. Oseca se veliki napredak iz sezone u sezonu, nekada smo gubili na ovakvim gostovanjima ubedljivo sa ispod 50 poena po mecu, a sada imamo sut za pobedu. Zapitajte se malo, koliko ste realni sa prohtevima. Tepicu legendo, ne slusaj prozivke, nastavi da treniras i sam znas da ces sledeci put pogoditi i asistirati za pobedu,ali onda kada bude bilo najvaznije. Ovakvi igraci treba da se istrpe, da im se da podrska. Bolje dodjite u Pionir u nedelju u 18.45h i podrzite i pokazite koliko volite svoj klub, napunite dvoranu umesto sto sedite ovde i filozofirate i pljujete nase igrace. Dodjite da gledate PArtizan, a ne protivnike i ne pricajte mi molim vas , koliko je ko puta pogresio. Tripkovica sada ljube u du.., oni koji su ga najvise pljuvali. OStavimo sitne provokacije, gledajmo vise ciljeve.Ovi momci se tek uigravaju, ulaze u formu, sada kada je najbitnije. Ko je uopste ocekivao da ce imati sansu da se borimo za top16, budimo relani. Rastu nam apetiti. Ti igraci ne primaju plate, nemaju sponzora, pokriven budzet za celu sezonu.Bore se pritom svim srcem i ja to pozdravljam i postujem.Kada bi svako od nas u svom poslu, porodici ili kraju davao i borio se kao ovi momci u evroligi,gde bi nam bio kraj i upravo zato idem u nedelju da ih bodrim da osete da su na pravom putu da cuju huk sa tribina, da znaju da smo svi mi uz njih. videcete kako ce onda odigrati u Milanu. Svaka cast za mladi tim Partizana NAPRED PARTIZAN, NAPRED SRBIJA:)
volim ga ko oka dva, borim se svaki dan za njega, za slavni klub svima znan , beogradski PARTIZAN

Marko_Gavrilov

pre 15 godina

alo bre....dokle vishe sa bilo kakvim pljuvanjem Najmilijeg nam i jedinog tima za koji svi mi ovde zivimo!!!! Dosta bre....da vam je bilo ko pre tekme nudio ovaj ishod verujem a da na kraju prve gubimo minus petnaest....svi bi bre prihvatili....
zato tishina! momci su ostavili i srce i dushu na parketu....svi do jednog....pa i tep, koliko je god mogao to u ovom trenutku.
chitam vashe komentare.....sad svi pljujete njega onako kako ste pljuvali tripa...chemu sve to? iskreno razocharan sam vashim pristupom....JBT...ostali smo bez pola tima...mozda najjacheg mislim na sezonu proshlu....ove sezone su nam prognozirali plafon dve pobede...Partizan ima najmladji tim u Evropi koji se potpuno ravnopravno nosi sa takvim imenima....kao shto su real, cska....efes... dokle bre Vi svi nevernici mislite da pljujete po Partizanu! jebiga porazi su sastavni deo ovog kao i svakog drugog sporta....Oni su ljudi profesionalci....zive od tog basketa...nashe je da li cemo da Verujemo u to shto oni veruju ili ne,....nemamo pravo da pljujemo klince koji ginu za svaku loptu...

Nedelja, Pionir da bude pun, da ih dochekamo aplauzom i pesmom, da oderemo Cibonu i da nastavimo put ka TOP 16... :))) VOLIM GA K`O OKA DVA.....

* * *

pre 15 godina

Искрено се надам да више нико није будала па да се нервира због оваквих пораза Партизана. Не могу рећи за све, али бар 90% тих утакмица је изгубио Тепић. Пошто то Вујошевић (којег иначе јако ценим) није приметио, верујем да ове утакмице гледа и Душан Ивковић и да му у играма репрезентације, у последња 3 минута неће пасти на памет да Тепића држи у игри. Та прича да се тако постаје велики играч не пије воду. Памти ли ико да је некад један Бодирога на сличан начин изгубио утакмицу? И да ли неко мисли да ће Тепићу овакву игру у завршницама мечева толерисати неки будући страни послодавац ?

Protiv spanije ako se dobro secam .Poslednji napad bodi sa desne strane sa poludistance sutira lopta izlazi a on ne moze da veruje . I to sve na vrhuncu njegove karijere .Tepicu samo jos malo vremena treba,seti se proslogodisnjih utakmica sa atinjanima kada je Novica promasio zadnji napad da bi ih u kasnije bas on izbacio.TEPI samo napred...
(dragan, 11. decembar 2008 23:58)

Tacno je da je Bodi promasio zadnji sut protiv Spanaca na SP 2002,ali se verovatno ne secas da je pre toga pogodio dva puta uzastopno minut pre kraja.Dakle,gubili smo 4 razlike oko 2 minuta pre kraja,zadnja tri napada isla su preko Bodija,covek je resio prva dva,a promasio treci.

Miloš

pre 15 godina

Daj bre sto toliko napadate Uroša,dobro,mozda je izgubio na kraju 2,3 lopte,pa sta? desava se i to. A kad je u drugoj cetvrtini vezao,cini mi se, 7 poena bio vam je dobar. A i u odbrani je zaista bio odlican,prijatno me je iznenadio. Cuvao je onog Amerikanca,ovaj ga ni jednom nije prosao. Zato bre ako ste pravi navijaci podrzite ga i prestanite sa pljuvanjem!!!
(Miloš, 4. decembar 2008 10:42)


Ovo je moj komentar,posle utakmice sa Efesom,jedan od mnogih u kojima sam branio Uroša Tripkovića od vas strucnjaka. Trebalo bi da vas bude sramota,do juce ste ga pljuvali a danas vam je car,igracina i sve najbolje. Decko je tokom cele sezone igrao skroz ok,to sto je promasio protiv CSKA i izgubio par lopti na prevodjenju uopste nije nesto zbog cega on zasluzuje vase pljuvanje- ili mislite da znate bolje? nesto vas ne vidjam na tv-u... Videli ste i sami veceras da mi imamo ono sto niko-ali bas niko u Evropi nema,takvog sutera. Tvrdim da je Uros jedini koji iz takvih situacija moze da pogadja! Imamo jedinstvenog igraca i vi niste zadovoljni! Sta bi vas ucinilo zadovoljnim,a da je u domenu realnog???
Sad napadate Tepica,pa pogledajte ga kako izgleda,vidite li da je premoren? decko ima 21 godinu,ova pauza koja uskoro sledi ce mu dobro doci! I sve ce nam se ovo vratiti kasnije,bas kao i prosle sezone! P.S. Takodje tvrdim da ova ekipa,kad bi svih 12 igraca ostalo na okupu(sto je nazalost ne moguce,najverovatnije idu Tripkovic i Velickovic,mada bih voleo da ostanu,pre svega Tripkovic) mi bi vec sledece ili najkasnije one tamo isli na Final4 bez problema,mozda bi imali i velike sanse za titulu! zato podrzite ovu ekipu ako ste pravi navijaci, a ako zelite da me demantujete i pokazete da ste bolji od njih,samo izvolite,rado bih vas gledao sredom i cetvrtkom!

eric

pre 15 godina

Ne znam kako i zasto ali ne mogu da se otmem utisku da je za nas kada protivnik ima zadnji napad i preko 10 sekundi vremena utakmica najcesce izgubljena. I to je nesto sto mi rutinski prihvatamo. A kad mi imamo zadnjih 5 napada i treba da damo samo jedan f***ing kos onda su to porodjajne muke. Ovde sam jos davno postavio jedan komentar da bi Dule trebalo da vodi utakmicu 39 minuta a zadnji minut neko drugi. Neko ko promeni ritam i ukrade pobedu u zadnjim trenutcima a ne neko ko prospe sve sto je mukotrpno skupljao 39 minuta a to se nama desava precesto. A sto se tice Tripkpvica , pa vreme je bilo da jednom u 100 godina odigra ono sto se od njega ocekuje i ono zbog cega je ovde. I uopste ne razumem ovu euforiju oko njegove, priznajem odlicne igre, ali zar nije vec bilo krajnje vreme za to. I samo se nadam da necemo opet cekati Godoa narednih 100 utakmica da odigra ono za sta je tu i sto bi trebalo da se stalno desava. A Tepic je super igrac ali me u zavrsnici sve vise podseca na Vuleta Avdalovica koji je bio kralj glupavo izgubljenih zavrsnica. Bez euforije oko Urosa. Volim Partizan.

Luka

pre 15 godina

Stvarno je suvisno reci kako se osecam nakon utakmice, ali grobari glavu gore, ipak smo najbolji navijaci na svetu. A o igri, sta reci, zaista borbrno i sa karakterom, ali kao sto Dule rece na jednoj konferenciji da ovaj tim sigurno nije njegov SAN ali su dobri momci i izvucice maksimum od njih, dok mnogi imaju prostora za napredak. E sad dok sacekamo sve to uvek ce mo ovako gubiti, jer nije ovo poraz zbog manjka srece, vec kvaliteta, ipak su svi oni igraci Reala i CSKA i kad igraju lose i bez toliko srcanosti znatno bolji od Tepica, Urosa, Novice i drugova. Pa zar zaboravljamo da su naspram nas stajali jedan Rejes koji je bitan i u Spanskoj reprezentaciji, Bulok, Mesi kji je imao onakvu sezonu u Arisu, pa onda Siskauskas, Lengdon, Smodis i drugi koji vladaju evropom sto sa klubovima sto sa reprezentacijama. Ipak moramo da budemo svesni, da je nasa kosarka dosla do toga da je ogroman uspeh da na evropskom budemo 5. ili 6., to je realnost i verujte da ce javnost u Srbiji biti zadovljna time, i to je tako jer moramo da se pomirimo sa tim da su Spanija, Rusija, Grcka, Litvanija znatno ispred nas i to ne samo sada nego i po talentima koje imaju i jednostavno doslo je vreme da kazemo drugima da su bolji. Ali ono sto boli to je nas Partizan, jer bas malo fali, ja jesam rekao da mi nemamo kvalitet, ali za velike stvari, a daleko od toga da smo losi, jer i ovakvi kakvi smo smatram da smo medju 10 ekipa u evropi, e sad mi treba ipak da budemo ponosni zbog toga, a da zalimo sto stvarno samo malo vise para da ima mi bi bili jako VELIKI, pa samo Peka i Kecman da su ostali i da je doveden jedan dobar isto iskusan igrac kao Kecman verujte bili bi ponovo kao prosle godine, a za to je potreban budzet od 6 do 8 miliona maksimum po sezoni. A ZAR JE TO MNOGO S OBZIROM STA BI DONELO. MNOGO SAM TUZAN ZBOG SVEGA ALI ZATO JE TU NAVIJENJE KOJE ME UVEK OPUSTI JE GROBARI HVALA VAM STO POSTOJIMO; IPAK PORED SVEGA MI CE MO OSTATI PRVI NA SVETU.

032

pre 15 godina

I `ajmo sad svi koji pljuju Tripkovica da se jave....
Pa mali je izmislio kosarku za vas. Operes ruke u Zapadnoj Moravi i sve je posle lako. Bravo Urose, Cacak je uz tebe...

balanar

pre 15 godina

Menjam 10 CSKA za jedan Partizan. Lakše bi mi bilo da su izgubili 30 razlike. Nadam se da nikada nećemo naći sponzora i da ćemo večno kuburiti sa parama. Jer samo tada će igrači igrati za svoj klub i navijače. Ne želim u timu 10 crnaca koje zabole dal pobeđuju ili gube.

Bojanc

pre 15 godina

Sve cestitke igracima na pokazanoj volji i igri kojom su stigli minus od 18 poena. Raduje me sto polako postajemo ekipa koja igra guste zavrsnice i u gostima, sto cela Evropa vidi i pocinje da shvata da nismo iskljucivo domacinska ekipa, koja u gostima gubi po 15 razlike. Dobra stvar ovog poraza je sto sada u slucaju istog skora na kraju, imamo prednost u odnosu na Efes i Real, tako da sada drzimo sve konce u nasim rukama, a uopste ne sumnjam da cemo tuci Panionios u Pioniru, tako da su nam vrata drugog kruga otvorena i ako ne dodje do nekih neocekivanih rezultata-idemo dalje.
Cestitke Urosu Tripkovicu, Novici, Lasmiju i kapitenu Bozicu na dobroj igri i u napadu i odbrani, samo mi je krivo sto se rasic nije video na terenu, za vreme koje je proveo u igri, falili su nam njegovi poeni, jer tada nam pobeda ne bi izmakla...
Nadam se da je sada svima jasno ko igra najbolju i najbesniju odbranu u Evropi...

Nebojsa

pre 15 godina

Zasto u poslednjem napadu Partizana Tepic nije sutirao na kos? On je uzaludno pokusavao da dobaci loptu Tripkovicu za trojku...

Sasa

pre 15 godina

@-Neko je Srbin,a neko Hrwat.Moje sauchesce drugar.
(akcidroni, 12. decembar 2008 01:44)

Slažem se akcidroni... Moje saučešće.
(Tuškanac, 12. decembar 2008 09:04)

Hej, vas dvojica, nadjite neki politicki sajt, pa se tamo lecite. Volim Partizan.
Sasa, Nis

divac

pre 15 godina

e ovo je da umres od muke,kako sam se bedno i prazno osecao sinoc ne mogu vam opisati...ljudi ponovicu opet nama treba PLEJ PLEJ PLEJ i samo PLEJ...sad vidim da je ovaj Rasic svuda opravdano dobijao otkaz,pa on nije uspeo u Albi ej Albi,a dosao je za prvog pleja u zvanicno 5 klub Evrope,a znam da Dule to vidi i zato se forsira Tepic do iznemoglosti na pleju i ako se vidi da decko ne moze da isprati to,i zato smo izgubili i gubicemo utakmice....dajte PLEJA ko boga vas molim

dejan zvezdas

pre 15 godina

Odlična odbrana tokom većeg dela meča. Presudila loše otvorena tekma. I pored poraza mislim da partizan prolazi dalje. Dve pobede iz tri tekme su dovoljne.

Ivan CH

pre 15 godina

Pa da nam je ovo neko pricao na pocetku sezone mi bi mu se smejali! Ljudi, ovo je vec tragedija! BOOZE! ako nam se ovo sve ne vrati, onda ne znam...

Ajde sad pobeda u milanu, mislim da se treba nadati i kuci grke i to je to!

Ali ovo se ne zaboravlja..

Tufo

pre 15 godina

Svaka cast momci!!!!Vratice se ima BOGA!!!!Bravo Urose pokazao si kakav sut imas,a za Felipe Rejesa je bolje da glumi nego da igra basket

Spaske

pre 15 godina

Zasto ovaj Dusho psuje u bradu kad igra protiv Reala , 11-2 u faulima u poslednoj cetvrtini . Ljudi oce da gledaju basket a ne ko ima vishe para . Sramota za evro ligu . Izvinjavam se Tripkovicu ali dechko ti samo shutiraj preko ruke..

mimi

pre 15 godina

Koliko je nenormalno pratiti kosarku na liveskoru mozete misliti.Povede Partizan,cekas ful-tajm,prodju li par sekunde-bolje da ne izadje jer neznas s njim da nije Real postigao kos.Nenormalna stvar...Da,ima jos jedna zanimljivost vezana za sport,a mozda vama cudna.Kada je Vesko Topalov igrao odlucujucu partiju za titulu svetskog prvaka u sahu protiv Ananda u Argentini,jedna bugarska radio stanica je direktno prenosila odlucujucu partju do 3 ujutru.Mozete li si predstaviti,i uopste nije bilo dosadno-tu se prepoznaju dobri voditelji.Nema veze sa kosarkom,ali mi u inostranstvu nismo imali nikakvog izbora.Pozdrav za kosarkase Partizana,ponosim se njima...

Erik Kartmen

pre 15 godina

Jos jednom sve cestitke grobarima... na zalost nisam odgledao utakmicu ali vidim da ste ih imali! Stvarno postujem i navijam za uspjeh nasih timova u Evropi! Nadam se da ce stvari doci na svoje mjesto i da cemo uskoro imati dva predstavnika u EL...

Sasa - Sabac

pre 15 godina

Svaka vam cast momci,malo je neshvatljivo da uvek zadnji napda vodi Tepic i konstantno gresi,ali ipak momcima se mora cestitati jer imaju srce i onu stvar i ginu za Partizan i uvek su samokriticni kad odigraju lose a posebno Dule a ne kao Jokanovic sto kaze da je zadovoljan igrom Partizana kao da smo svi mi ludi. VOLIM PARTIZAN. Neka se otvori neki racun da pomognemo nasem kosarkaskom klubu!!!

кецман

pre 15 godina

људи...јели ово нормално?

Ефес - 1 поен
Паниониос - 5 поена
ЦСКА - 1 поен
Реал - 1 поен...

ја мислим да ми је ова сезона у Еуролиги скратила живот за најмање 10 година...

Milan_GRO

pre 15 godina

..."Do zadnjeg dana zivota svog, volecu PARTIZANA mog..."!
Pomozi nam Boze...vidis da su svi protiv NAS?!
P.S: Zna li neko raspored svih utakmica u nasoj grupi(ili gdje mogu vidjeti)...HVALA

Dizbo

pre 15 godina

Uh kakva steta,momcima svaka cast,vidi se da Tepicu ne ide taj zadnji napad,Tripkovic konacno na nivou na kojem on treba da bude.GLAVU GORE BICE BOLJE

vucko019

pre 15 godina

OVO NEMA NIGDE NA SVETU!
KAKO TOLIKO NEMAMO SRECU NIJE MI JASNO!?!NADAM SE DA CEMO VRLO USKORO NADOKNADITI OVE NEVEROVATNE PORAZE od Efesa, Panioniosa, CSKA, i reala !Mogli smo vec veceras da komentarisemo za top 16!
Dobicemo mi Milano tamo ne sekirajte se...A onda TOP 16!

GROBARI S TOBOM SVE DO POBEDE!

Alen

pre 15 godina

Pa ovo je za nepovjerovat. Pa cetvrti poraz u zavrsnici, kada ce Partizan pobjediti ovaku tjesnu utakmicu. Iako su ponovo izgubili ovako, momci trebaju glavu gore i na ovo gledati kao stecanje iskusnosti al nesmiju pod nikoju cjenu dopustiti da ovo bude navika i da postanu tim koji nema suta u zadnji 10 - 20 sekundi tjesne igre.

ZRV

pre 15 godina

Svaka cast ovim mladim momcima!Fantasticni karakter ekipe, bravo Strahinja i Urose Tepo mogao bi da uposljavas i Milosevica veoma sebican odnos prema Strahinji u trenutcima kad mu ide SVE od ruke

drug Jataganac

pre 15 godina

Sudbina je jarca da nosi rogove... (Sto bi rekao moj drug Zoran.) Ako nista drugo, bar smo pokazali da se i u gostima moze igrati na pobedu. Naravno, kad se pruzi maksimum. U "Pioniru" to nikad nije bilo sporno, ali na gostovanjima bogami jeste. Ali dobro je sto niko ne moze da kaze da je uzrok poraza Partizana na ovoj utakmici mali budzet. Pokazalo se da se moze se igrati i sa skupljim timovima, itekako. Samo treba hrabrosti, a ne para.

dokle vise?

pre 15 godina

jednostavno smo najprokletiji klub na svetu.toliko nesrece svih ovih godina,panatinaikos,cska,real i jos 1000 puta tako..strasno zaista....igraci treba u crkvu da idu...svaka im cast za veceras svima i duletu....!!!!!!

Manu

pre 15 godina

Pokazali su da se ne boje nikoga, sreca u nesrecu je da su bolji medjusobno od Reala, ali sreca ih izgleda ne prati ove godine...bice jos pobjeda...

pedja lugano

pre 15 godina

E ja neznam sta da napisem a da nebude otrcano! nije Tepic kriv ljudi! neko drugi odlucuje preko koga ide poslednji napad, i ocigledno gresi al neka vratice se valjda sve toooo! ali jos jedna ovakva i ja cu izludeti kaze mi zena pomislice neko da se svadjas i bijes samnom a ti na televizor samo sto neskocis!!!Ja obozavam partizan i pored toga!!!! u sredu sam u Milanu sa jos nekoliko drugara,da bodrim nas partizan!ako ide neko neka se javi da se nadjemo da zajedno navijamo da se "cujemo"VOLIM GA KO OKA DVA!!!!!!!

Igor VA

pre 15 godina

polako... prvo partizan je izgubio zbog prve cetvrtine ili zato sto nije odigrana dobra odbrana tj, nisu stigli da preuzmu... Tepic je trebao da udje dva puta do kraja ali negde na sredini poslednje cetvrtine, posle zone koja je perfektno postavljena i jos bolje razbijena... jednostavno partizan nije mogao da odigra slabo dva poluvemena...
i da poslednji napad je trebao novica da resi.. taj covek stvarno ima srce ali Dule je gazda, mozda je Milenko i trebao da omasi.. polako sreca prati hrabre!! i da Reyes je najveci folirant ej pa i sudija mu je pokazao da prestane da se folira...
Samo hrabro momci!!!
Volim PARTIZAN!!!

srecko

pre 15 godina

Ma ljudi opusteno ovde smo ih pobedili 4 razlike a izgubili tamo 1, pobedicemo armani tamo i panionios ovde mada nam treba samo jedna pobeda idemo u top 16, nemojte da se brinete pored csk partizan je prikazao najbolje igre u grupi... momci svaka cast...

bg-pobednik

pre 15 godina

Ova sezona, gledano u kontinuitetu igara, je možda i najbolja za Partizan poslednjih godina. Da je bilo malo više sreće, iskustva, a mora se priznati i znanja u završnici ova četiri izgubljena meča, naš šampion bi verovatno sada razmišljao o prvom ili drugom mestu u grupi. Ovako, plašim se samo da nas ovi porazi na kraju ostave bez TOP 16, a očigledno je da smo to više nego zaslužili.
Ljudi, nemojte da vređate igrače, to sigurno nisu zaslužili. Momci, glavu gore i samo hrabro do novih pobeda i velike radosti za Grobare. Mi smo ozbiljan evropski klub, koji dolazi iz neozbiljne zemlje u kojoj se prave vrednosti slabo, da ne kažem nikako, cene.
N U S K N V P

Partizan Forever

pre 15 godina

Uhh. Kako mi je tesko posle ovakvog poraza. Ali sta je tu je , momci su se borili svaka im cast. Ali ne mogu da vjerujem da mi stalno gubimo ove neizvjesne zavrsnice. Tek se sad vidi kakav je igrac bio Dejan Bodiroga, mi takvog nemamo, bar ne za sada. Trebaju momci da se oslobode da sutnu u zadnji napad pa sta bude a ne onako bez suta da gubimo loptu. Ma nema veze, samo se nadam da ce nam se ovo vratiti kasnije, jer ako je ko zasluzio da ide dalje onda smo to mi.

eashinho

pre 15 godina

Не могуће је да Партизан игра толико грубље од Реала и да пред сам крај однос у фауловима у последњој четвртини буде 1:11. А, најпрљавија екипа у такмичењу је Реал, 100%.
Свака част кошаркашима и Дулету, они су за мене и вечерас победили!!!
(Сталоне, 11. decembar 2008 22:54)


Pa ti ih vodi u top 16!:))Dobro je momci,bice bolje...

Gost

pre 15 godina

Cestitam momcima na fenomenalnoj igri. Ali sada zelim nesto drugo da napisem. Mislim da je vreme da se bojkotuju firme koje su dosle sa zapada a nikoga ne sponzorisu. Ima ih dosta? Nasa firma kada je htela da udje u HR prvo je postala sponzor jednog njihovog kosarkaskog kluba. Svuda u svetu takve firme sponzorisu neku ekipu a ovde su dosli na gotovo i osecaju se da ne moraju da izdvajaju novac za to. Mislim da je vreme da im se pokaze da ne mogu vise tako. Kako?? Pronaci alternativno resenje. Dosta je bilo. Danas bi Partizan pobedio da je imao para da ostavi Pekovica. Misli te o tome.

САЊА74

pre 15 godina

Да ли сте приметили да Партизан побеђује када Новица добро игра!
Браво момци, ми можемо све!
Волим Партизан!

Иван-Ниш

pre 15 godina

Штета што Партизанови бекови, плејмејкери немају м..а за завршницу. Дакле, у завршници од сада на Новицу, јер он зна шта чинити па куд пукло да пукло.

jovo peric

pre 15 godina

Pozdrav svima koji navijaju za dobru košarku i Partizan. Prije svega za komentar 261, Sale Nacionale Đoršević je imao 1992. godine 25 godina, jer je rođen 1967. godine. Ako si objektivan, priznaćeš da je ogromna razlika od 4 godine na ovakvim utakmicama. Ne braneći Tepića, ali mi Srbi smo gladni želje da imamo zvijezdu od igrača, odmah i sada. Od Tepića se očekuje da je heroj odmah, a niko ne računa da je recimo, S. Đorđević sticao iskustva uz Grbovića, Savovoića, Obradovića, da je igrački sazrijevao u konkurenciji D. Petrovića, Kukoča, Divca, Paspalja, Rađe. Svi zaboravljaju da je kompletna prva petorka Partizana 88/89/90 mogla biti i prva petorka reprezentacije. Takođe, niko, ali niko od velikih igrača iz Divčeve i Đorđevićeve ere nije bio zvijezda sa 20 godina, već je svoje velike igre i medalje ostvario u dobi od 23 do 30 godina, Izuzetak je S. Danilović koji je sa 18-19 godina sve osvajao (nešto kao ovaj mladi Španac Riki Rubio). Bodiroga je 1995. imao 21 godinu kada je debitovao za reprezentaciju SRJ, isto kao i Tepić sada, hajde sjetite se da li je na EP 95 bio prvi igrača tima uz Danilovića (25 godina) Đorđevića (28, Paspalja (29), Divca (27 godina), Savića (29 godina), itd, itd..
Da završim, da smo kao ljudi objektivniji, da baratamo tačnim podacima, da ne podcjenjujemo uspjehe i neuspjehe, svoje ali i drugih, da prihvatimo da svi koji se bave bilo kojim poslom, sportom, muzikom, usvijetu teže da budu najbolji. I najbolji su uvijek oni koji daje sve od sebe, a ne oni koji osvajaju prva mjesta. Zato ovi momci iz KK Partizan i jesu najbolji, a oni iz FK Partizan nikada neće biti.

Željko

Mirogoj

pre 15 godina

Slažem se akcidroni... Moje saučešće.
(Tuškanac, 12. decembar 2008 09:04)
U 300 evra matori,da Cibona ispada,a Partizan prolazi u cetvrtinu finala!

Bice bolje!!

pre 15 godina

Stvarno mi je krivo, ali nadam se da ce izboriti dalji prolaz, ipak su momci za svaku pohvalu, naravno i Vujosevic!!
Puno uspeha Partizanu u nastavku!!

LJuba

pre 15 godina

Spanski El Mundo:
El Partizan es una joya del baloncesto europeo. Si pudiera mantener el equipo inalterado un par de temporadas muchos tendrían que sonrojarse y reconocer que, en baloncesto, no todo es dinero. El talento ni se compra ni se vende.
U prevodu, Partizan je dragulj evropske kosarke. Kada bi mogli da zadrze isti tim nekoliko sezona, mnogi bi morali da priznaju da u kosarci nije sve u novcu. Talenat se niti kupuje niti prodaje.

nikola

pre 15 godina

da smo pola tekmi od ovih što smo ispustili po poen dobili, išli bi dalje....ali kakav nam je budžet, najbolji smo! Imamo srce, to je najvažnije!

nz

pre 15 godina

Ova ekipa je dobra ali nema snage za neizvesne zavrsnice. Nadam se da nas to nece kostati u nekim bitnijim utakmicama. Sad da se dobro spreme za Armani,oni mogu da se dobiju ponovo.

Shtvan

pre 15 godina

Kad bi uveli challenge ( iz tenisa )partizan ne bi potroshio ni jedan . Proshle godine Pekovicu tri faula u napadu u prvom poluvremenu sad jedno 20 ne dosudjenih za partizan .. strashno..

neverujem

pre 15 godina

Dokle vise porazi sa pola kosa... Oce nas sreca jednom pogledati... Ocemo vec jednom dobiti te egal utakmice... Nemogu da verujem

partizanovac

pre 15 godina

pa zašto se ovo uvek dešava Partizanu uvek odluči u ovako bitnim utakmicama manjak sreće u završnici.Ne mogu da verujem ali želim svu sreću Partizanu u nastavku takmičenja.

Чедомир

pre 15 godina

Заиста - шта то треба да се догоди да би Партизан добио неки меч у последњем нападу???

Tanasije

pre 15 godina

Uzasno boli... ali covek posle ovakvog stresa ne moze da bude pametan, vec samo ogorcen i neobjektivan.

Koliko je samo Tripko bio omalovazavan i vredjan na ovom forumu, a danas je sve to demantovao. Zbog njega mi je najvise zao sto ovo nismo dobili jer bi bio junak i mec-viner cime bi dobio nevidjeno samopouzdanje za ubuduce.

Posle ovakva tri poraza plasman u top-16 je ravan cudu. Zivot ne pruza istu sansu 4 puta...ipak, hvala ti crno-bela ljubavi za sva zadovoljstva i srecu sto si nam pruzio u najjacem evropskom takmicenju:)

KKP

pre 15 godina

Novi infrakt, sledeci mozda necu preziveti!!! Nema nocas spavanja... U nedelju Beogradjani (i svi ljudi dobre volje) napunite Pionir, da pozdravimo ove ljude i da razbucamo Cibonu!!! Pa zasluzili su! A ovaj Real cekam u Top 16!!!

gledam svaku u pioniru

pre 15 godina

zasto strahinja nije igrao zadnju cetvrtinu kad je bio razigran
dule daj mu malo kredita pa da vidimo zasto si ga doveo
decko obecava ali samo na zagrevanju za sada (istrpi ga malo )

Janko

pre 15 godina

Ama ljudi ostavite Milenka na miru. I Sale "Nacionale" je pravio "s***a" u mladosti, pa su ga trpeli i istrpeli... pa je postao MAJSTOR.Biće to i MILENKO TEPIĆ.

undertaker

pre 15 godina

najvise me raduje sto pocinju svi da nas se plase!!BRAVO MOMCI!!Tepicu glavu gore vratice se i tebi kao sto se vratilo i Novici protiv PAO-a.

emil

pre 15 godina

Draga braco grobari glavu gore.Da narednih 10 god. neadobijemo ni jednu utakmicu uvek cu se secati ovih nekoliko ponosan na cinjenicu da pripadam porodici neunistivih na celu sa tata Duletom Vujosevicem.Ovoliko drskosti hrabrosti koje iskazuju igraci iz godine u godinu i ovolika odanost klubu od igraca koji prolaze kroz skolu Dr Dulrta je velika inspiracija za obicnog coveka i cini zivot tako jednostavno lepim.Setite se samo prosle godine koliko su ginuli Pekmen i Kecman protiv Panatenaikosa iako su imali potpisan ugovor sa njima , ali odanost nama grobarima je u tom trenutku je bila veca . Zato predlazem da Duleta kloniramo pa nek njegov klon bude trener FK Partizana

za sada bez dobrog imena

pre 15 godina

boki.zg, prijatelju, pa zar se niste vi (bbb) nesto posvadjali sa cibonom?
Smisli sta hoces, pa onda digni dva prsta da se javis.

guru

pre 15 godina

Sada je tacno 12:21h petak popodne a meni i dalje nije dobroooooooooooooo..............
PS. Momci su pokazali da znaju definitivno da igraju, bice sve ok, valjda ce nam se vratiti ovi porazi sa pola kosaaaaaaa.......

kiklop

pre 15 godina

UTAKMICA ZA UZIVANJE.samo da su rasic i vitkovac ubacili makar po kos dobili bi ih.sto se tice zadnjeg napada to je greska celog tima,nigde bloka za milenka

aljende

pre 15 godina

Milina je navijati za ekipu koja te ispuni ponosom i kad izgubi. VELIKO hvala Partizanu za radost koju nam redovno priredjuje. Sve ove utakmice na pola kosha vratice se kad bude najvise trebalo. :)

bata

pre 15 godina

Tepic je imao zadatak da nadje Tripkovica po svaku cenu...i zato je pogresio. Da nema Tepica, bila bi "super" odbrana i ne bismo pricali o poslednjem napadu, nego bi nas svi razbili pa bi bili mirniji i manje strucni i pametni. Uopste zasto se na raznim forumima javljaju ti veciti zivotni gubitnici i lece se, lece, lece i sve nas dave i nerviraju? Ovo sto radi Partizan je jako dobro i lepo i odskace od naseg svakidasnjeg sivila, da im treba odati priznanje i uloziti u njih, a ne lupetati i "analizirati"

RADOMIR-VALJEVO

pre 15 godina

Ne racunajuci poslednja dva minuta, Novica katasrofalan veceras.Milenko takodje,promasio je skoro sve suteve,ali ga ne treba pljuvati, strasan je igrac,njemu je sigurno najteze. Ovo je treca utakmica da izgubni loptu u poslednjem napadu za pobedu(Turci, Grci i veceras).Mozda je Dule pogresio sto nije odgovornost preuzeo Pera Bozic koji bi sigurno krenuo na ulaz i iznudio makar bacanja.Iako je mozda spor, mislim da bi i Rasic to bolje resio od Milenka.Ocigledno da njega i Tripka svi blokiraju u poslednjem napadu.Medjutim, glavu gore ,igrom iz drugog poluvremena sigurno dobijamo Milano.Uz malo srece eto nas u TOP 16.

dekigrobar

pre 15 godina

Bracoooo, da li ste provalili lika u komentaru broj 78 i broj pozitivnih preporuka na isti(743) ???
Pa zamislite samo koliko ima ubogih sirotana koji TAJNO chitaju i nadaju se da ce uz pomoc nekog cuda moci da NEKROFILSKI uzivaju posle poraza Partizana !
A to chudo su im servirala braca gipsy sa vise nego realnim sudjenjem u zadnjoj cetvrtini (12-1).Naravno ako njih upitate recice cak da je mozda i real ostecen !!!
Samo tako gani,sve ce vam se vratiti a i vraca se , ALI duplo !

zeljko

pre 15 godina

Divac je 68. godiste i do svoje 23 je osvojio bronzu na SP 1986, Madrid, bronzu na EP 1987 Atina, srebro na OI 1988,Seul, zlato na EP 1989, Zagreb, zlato na SP 1990. Buenos Aires, zlato na EP 1991, Rim. Kukoc je isto godiste i osvojio je sve to bez bronze 1986. Radja je 1967 i osvojio je isto sto i Kukoc bez SP 1990 (bio povredjen), Djordjevic je osvojio bronzu 1987 a posle ga Duda nije zvao do Rima 1991. Kukoc je na SP 1990 proglasen za najboljeg igraca sa nepune 22 godine. Nasa kosarka je i pocela da posrce kad su talenti prestali da nam budu igraci od 16-17 godina, a ne kao danas kad su nam mladi igraci sa 21-22 god. Lepo je rekao Duda pre neki dan u Blicu, nasi igraci nemaju individualni kvalitet.
(Miki, 12. decembar 2008 11:08

Miki, uvažavajući vaše stavove,zar ne osjećate blagu ironiju u svojim navodima. Pošto izuzetno pratim košarku, hoćete li mi tačno pojasniti ulogu Divca 1986.na SP u Španiji? Minutažui 1987. u Atini,Divca, Rađe , Kukoča...
Da li znate Miki daje i Miroslav Radošević nosila reprezentativnog zlata, ali ko ga se sjeća danas? Da li znate Miki,kako je Partizan do prije 3 godine prolazio na gostovanjima, sa jačim imenima? Ili prije 5-6 sa Vujanićem i Krstićem? Da li je Tripko kriv što Obradović 2005. godine nije dao šansu na EP u BG zvijezdi u dolasku, već je išao na provjerene, a znamo kako smo prošli. Dakle, kao što rekoh, koliko je važan broj medalja, važnije je koliki je nivo ličnog učešća...
Pozdrav svim Partizanovcima.

Željko

Miki

pre 15 godina

@Zeljko
Jako dobro znam sta sam napisao. Znam da su nekad talenti u SFRJ bili D.Petrovic koji je sa jednom Sibenkom igrao dva finala K R. Koraca sa 17 i 18 godina. Znam da je isti sa 19 resavao pitanje prvaka SFRJ a sa 20 bio prvi strelac KES-a. Sa nepune 22 godine je imao iza sebe dva osvojena KES-a sa Cibonom. Tacno je, Divac 1986 nije imao minutazu, ali je bio clan reprezentacije tadasnje SFRJ. Tripkovic u tim godinama nije bio ni prva petorka Partizana. Shvatate li o cemu pricam? Ne govorim ja da Tripkovic treba da daje 40 poena kao Petrovic nekad. Kosarka se promenila. Ali, Petrovic je nekad na 20 utakmica u domacem prvenstvu imao jedan kiks a Tripkovic nije u stanju da veze dve dobre utakmice. Riki Rubio je sa 17 igrao finale OI protiv Amerikanaca. Zato je Spanija tu gde jeste. Nemam ja nista protiv toga da Tripkovic ili neko drugi bude talenat do svoje 30-te. Ali, nemojte da se zavaravamo, Srbija ne proizvodi asove. Pogotovo ne mozemo da proizvedemo kvalitetnog pleja, sto je i najteze. Jos nesto, ne znam gde ste u mom komentaru nasli ironiju?:) Pozdrav od Mikija grobara