Četvrtak, 13.11.2008.

21:41

Poraz Partizana u Atini

Košarkaši Partizana izgubili su u Atini od Panioniosa 72:67, u četvrtom kolu D grupe u Evroligi.

Izvor: B92

Poraz Partizana u Atini IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

126 Komentari

Sortiraj po:

Imperator

pre 15 godina

S obzirom da je ekipa jako mlada, i da je zapocela sezonu bez vodje na terenu (to trenutno mogu da postanu samo Tepic i eventualno Novica), jer smo ostali bez najaca tri igraca iz prve petorke, situacija uopste nije losa.

1. Jadransku ligu igramo bez vecih problema, iako imamo par tesnih pobeda (vazno je da se momci celice u neizvesnim zavrsnicama)

2. Momci daju svoj maksimum u skladu sa svojim mogucnostima, pa cak i Tripko, koji vise od ovoga ne moze. Kad nije postao igracina do sada, tesko da ce eksplodirati posle. Tepic izrasta u pravu igracinu, i sigurno ce resiti neke buduce tekme, pa i Novica je protiv PAO omasio onu trojku, pa, je decko resio tekmu za TOP8.

3. Atmosfera u ekipi i na tribinama je vrhunska, sto me posebno raduje.

4. Momci su mladi i dobar deo ekipe nema iskustva...treba ih sacekati. Zato i gubimo zavrsnice od evropskih ekipa. To sto smo se mi navijaci malo umorili od cekanja, i stasavanja novih nada, koje prodajemo prerano to je drugi problem i nasa sudbina.

Nadam se da ce doci jedan lep dan kada cemo moci, nase mlade talente da drzimo u Partizanu bar do 25 - 26, onda cemo da pikamo F4 redovno!

realno

pre 15 godina

@ dik suneli

pa to sto neko ne zna odakle je gmunden je kosarkasko ne znanje (mogao je da odgleda utakmicu, koja je inace bila losa, a prenos jos gori). da bi stigao do dobrih prvo moras da pobedis lose i to je normalno. velicina protivnika ne pokazuje tvoju velicinu. niti je zvezda toliko losa niti je partizan toliko dobar. realno sta ce da trazite protiv cska??? u madridu ima da bude bar 20 razlike. a sta ce da bude u nedelju, verovatno ce partizan da pobedi ali videcemo!!! poz

Дик Шунели!?

pre 15 godina

Па то што неки не знају одакле је Гмунден, само говори о томе колико је тај тим (а и његов противник) кошаркашко име (познавање географије нема везе са овим). А то да ли заслужујемо прво место показаћемо кад? У наредној утакмици (замало да напишем дерби, али то би свакако била грешка). Поздрав свим љубитељима кошарке!

Sloba

pre 15 godina

Hahaaaah! Sto mi je drago za ovu ponistenu trojku, sto je regularnija, to mi je draze! Dabogda vam svaki put po jednu takvu ukrali, sve zbog one Drobnjakove iz auta!

Tepic Genije

pre 15 godina

DA LI JE MOGUCE!!??
Ja bih podrzavao Tripkovica samo zato sto decko ima m*da!! I kada zna da ne ide,i kada ga Dule hladi sto rece jedan komentar,ne posustaje i bori se za svoj klub onoliko koliko mu trenutne mogucnosti dozvoljavaju! Decko ima petlju i to je ono sto nam treba! Ispred njega po tome je samo Novica Ubica. Mada... To je samo moj stav.

FELIPE

pre 15 godina

Koji ste vi nezahvalnici...cast izuzecima! Dule osvojio 7 titula, dosao do 1/4 finala EL i onda kad izgubimo jednu tekmu vi odmah imate nesto protiv. Jeste Panionios jedna od slabijih ekipa u grupi, ali nije za potcenjivanje. Izgubili, pa sta? Realno ova ekipa je skoro skroz nova.
Iskulirajte...

milan

pre 15 godina

Ubedljivo najlosija ekipa sa kojom smo igrali ove sezone..isto tako, neubedljiva i stidljiva igra Partizana, uz starog i dobro nam poznatog sudiju iz litvanije koji koristi svaku priliku da nas pokopa i cudo od igraca Tripkovica koji pogadja samo u nizerazrednim utakmicama pri vodjstvu 20-30 razlike, igra odbranu kao moja bratanica od 2 godine...u Pioniru cemo ih demolirati.

kosta

pre 15 godina

Porazi i pobede su deo SAZREVANJA ,sto vidim mnogi od NAS to neshvataju!
Samo mogu da kazem do mozemo biti ponosni na pokazanu kosarku u Srbiji ( Partizan ,Zvezda ,FMP , Hemofarm) ,jer su svi uspeli u evrokupovima! A koliko para toliko i muzike. Strpljivost je majka mudrosti.

realno

pre 15 godina

pa kad cete jednom shvatiti da sto igrate sa velikim klubovima ne znaci da ste u njihovom rangu!!! izgubili ste od panioniosa koji je dan pre toga preslisen od kolosa sa rodosa (izgubili ste i od njih u pripremnoj utakmici), a panionios pobedio efes od koga ste isto izgubili. u ovoj sezoni imate mnogo srece, kao sto ste pobedili 4 egal utakmice u jadranskoj tako ste mogli i da izgubite, gubili ste 23 poena od armanija kome nisu igrala 4 najbolja igraca i na svu srecu te oni nisu imali duzu klupu inace biste i tu utakmicu izgubili. ono protiv reala vam je bila i najbolja utakmica u sezoni. ne zasluzujete prvo meste u jadranskoj (ne zasluzuje ga ni zvezda), a definitivno ste smesni sto stalno pominjete "partizan igra sa ovim, partizan igra sa onim, a gani igraju protiv nekog gmundena", jos je jedan partizanovac rekao da su iz holandije. toliko

Maksa PxFxCx

pre 15 godina

"Naredni meč u Evroligi Partizan igra za dve nedelje kada u Pionir dolazi strašni CSKA"
Sto je CSKA strasan ?
Kod njih igraju vampiri, vukodlaci, ubice..??
(Rocky Balboa, 13. novembar 2008 22:44)

Za vas jesu...

legenda

pre 15 godina

izgubili su bzvz.. dobijaju panionis i efes kod kuce a armani u gostima i idu dalje.. to je sigurno.. tepa je najbolji igrac partizana i ne treba mu zameriti sto je na kraju pogresio.. svaka cast i novici.. da nije bilo njih dvojice ne bi ni dotle dosli.. jos samo slavko nauci da uhvati loptu i bice sve ok..

ГРЧКИ БАНКАР

pre 15 godina

Хвала Трифо!
ПС. Када је Џикић са Олимпијом победио Звезду у Јадранској лиги, гробари су ликовали у фазону: Џикић је цар, учио од Вујошевића и сл. ср..а. Шта је сад?

Grob

pre 15 godina

(CZ, 14. novembar 2008 03:04)
zvezdina skola...nece taj daleko dogurati sa tom vasom svetski priznatom skolom....
hehehe..tesko tebi kad ti porazi partizana ulepsavaju dan....a dobro i donekle te razume,kad ti ne mogu pobede tvog tima ulepsati dan..

s3x

pre 15 godina

opet fali ono neshto...
pri rez 68:68 , Milenko BODIROGA Tepic (inace nash najbolji igrac na toj utakmici) pravi notornu glupost!!!
Krece u dribling , zavlaci se u 3ojicu i lopta mu fala bogu ispada...dajte Novici bre da reshava te kljuchne lopte...

AL sve to na stranu - onaj DENDA...!! Oterati ga sa svih medija pod hitno - chowek ide iz greshke u greshku!!! Chak mu nije u interesu ni da se ispravi posle lapsusa koji napravi , a ima ih more za sat i po vremena

pfc025

pre 15 godina

Ne plujte Tepica, kad je pogodio tricu realu pred sam kraj svima je bio dobar. Imamo dobru kos razliku i realno je da u medjusobnim budemo bolji. BOLJE IZGUBITI U ATINI NEGO OD CIGANA!!!!

jatak

pre 15 godina

@kosarkas
@dule
Mi smo izgubili pa sta?
Igramo takmicenje koje je za vas san snova i koje VI niste igrali 10 godina a kako izgleda necete ni jos 10

Miodrag

pre 15 godina

mala ispravka predjasnjeg posta.....

4. Drago mi je da cigani toliko prate Partizan. Nadam se da su za makar ovih poslednjih 7 godina nesto naucili.

Miodrag

pre 15 godina

Kao prvo, nemamo nikakvog moralnog a ni sportskog prava zameriti bilo kome u Partizanovoj expediciji za bilo kakvu igru ili poraz u EL. Nabrojacu samo neke cinjenice:

1. Cena igraca je manje vise onoliko koliko moze pruziti na parketu. Ukupna cena igraca jednog tima ili ukupna njegova vrednost na parketu se u zargonu naziva budzet kluba. To svi znaju ali izgleda da se zaboravlja kada se uporedjujemo igracki sa drugim klubovima i kada se daju zakljucci da li smo lose odigrali ili da li smo nekoga trebali pobediti. Ova ekipa Partizana na celu sa Velikim Magom Duletom i ljubavlju Grobara nama taj budzet predstavi u Pioniru da je mnogo veci od realnog. Setite se Duletovih reci: samo sa 110% pruzene snage i pozrtvovanja mozemo ocekivati pobedu u EL! Istina.

2. Tepic, Velickovic, Tripkovic, Vranjes, Dule, Lazme su se ekipi prikljucili tek pred pocetak sezone. Reprezentativci nisu ni imali odmora i to se sada dobro vidi. Tepic jednostavno nije imao snage pri zadnjem ulazu. Kako da imaju snage cele sezone. Tripkovica je red da shvatite kao solidnog igraca, a ne kao veliki potencijal. Koristan je timu jer ima neverovatnu ruku. Jadni su mi svi koji ih pljuju.

3. Zamislite da vam vasa firma bude stalno u finansijskim problemima, blokadama, i slicnim malverzacijama. Pa da sve vas jadnike vidim da na poslu dajete 100% svojih moci, i da zaboravite probleme. Slicna je situacija i u KK Partizan.

4. prate Partizan. Nadam se da su za makar ovih poslednjih 7 godina nesto naucili.

1+2+3=razlog poraza. A vi pljujte i dalje. Tada smo samo jaci. Dve pobede u Pioniru protiv Efesa i Panioniosa i eto nas u 16. Realno.

Hvala ti Partizane na svemu.

dusan

pre 15 godina

lepo sam Vam rekao juce.
1.nema para-nema igraca
2.nema para i igraca-nema sudijskog respekta
3.nema para,igraca,respekta-nema ni rezultata
4.zbog svega toga zaista veliki klub kada ode iz Pionira i kada nema grobara,postaje provincijski

da li mozete da verujete da ste izgubili od tima u kom igra RAICEVIC???

Bojanc

pre 15 godina

Ne mogu stvarno da poverujem da osobe koje se predstavljaju kao navijaci CZ imaju obraza da komentarisu ovaj poraz! Vi ne navijate za CZ, vec i nju bojkotujete, a jedina vam je satisfakcija kada Partizan izgubi.
'Aca preveslao Duleta'???? daj molim te!!!
Utakmica je bilaneizvesna i jedino sto je falilo je, po meni, mali pritisak sa tribina koji bi dao elan igracima na parketu, prvi put sam video da Novica ne odigra na nacin na koji smo navikli, a tako su nam falili njegovi poeni i skokovi...
Ostatak ekipe je igrao onoliko koliko su mogli i ne mogu biti potpuno nezadovoljan jos jednim minimalnim porazom, s obzirom da cemo dobiti Panionios sa minimum 10 razlike u Pioniru.
Zadovoljan sam sto niko nije povredjen juce, tako da u nedelju-nastavak serije...

exi

pre 15 godina

Mislim da Je Panionis jedna od najslabijih ekipa sa kojima je Partizan igrao prethodnih godina. Ovu ekipu smo trebali da dobijemo uz minimalno zalaganje, ali nismo, zasto?
Vise srece drugi put!
Ali sa ovakvom igrom, zalaganjem i pristupom mecu nemamo cemu da se nadamo.
Ipak mislim da mozemo u drugi krug, sto je sad mnogo konplikovanije i teze.
Idemo dalje!!!!

BoruleT

pre 15 godina

Setimo se prosle sezone i Bamberga, koji je za klasu losiji tim od ovih Grka, i tada je nakon -16 u GER bilo kukanja. Epilog prosle sezone u EL je poznat. Ne vidim nacin da Partizan i ove sezone ne prodje u TOP 16 (samo je pitanje sa 3. ili 4. mesta). Potpuno je jasno da je Partizan i ove sezone ubedljivo najbolji tim na prostoru bivse YU.

kosarkas

pre 15 godina

Bravo Trifo Delijo.Ovi nikog na strani ne mogu da pobede. Samo kod kuce nqa oooo ruk i galamau.Da ih vidim sledece kolo protiv CSK. Bice 25 razlike naravno za CSK

@Mungos

Zadar sa pola razlike, Zagreb sapola razlike, FMP sa bezmalo pola razlike, Hemofarm sa pola razlike

nikola

pre 15 godina

Prosto je neverovatno da je Tripkov status i posle pet sezona kao nekog početnika, dokle!Svi pravi igrači nisu to postali tako što su ih svaki čas hladili klupom već je neko imao sluha da ih "istrpi" i sačeka da pruže igre kakve se očekuju od pravih zvezda a on to sigurno jeste samo ne može sa Duletovim stalnim "hlađenjem" ja mislim da to svi prepoznaju ali je važniji nečiji EGO od adekvatnog tretmana mladog igrača!

da li ima neka psovka koju ne znash

pre 15 godina

groblje gledao sam sinoc tekmu i mogu da vam kazem da imate jednog od najboljih trenera u evropi ali je chovek toliko NEKULTURAN I NEVASPITAN da je to strashno!!!!!!!!!

007

pre 15 godina

Redovna kontrola karata na svakih 50 kilometara. Ko nema kartu kupuje novu i placa kaznu.
P.S. I vi imate vaseg Gojka Andrijasevica = P.D.

Nego

pre 15 godina

Loš rezultat.Publika na Panionisu-slučajni prolaznici, da su i oni stvarali buku kao što je to u Pioniru pitanje je da li bi sve bilo isto.

jj

pre 15 godina

urose idi iz partizana - nisi ti za ovu seljacku ekipu. dule je ekstra trener ali je urosa unakazio, na treninzima samo sutira ko vo, drbling je izgubio, a vadi ga kad promasi kruske koji mu saigraci uvale kad ostane 3-4 sec do kraja. i sto ga vadi napolje non-stop, pa kako da udje u ritam?? unistava mu samopouzdanje sa tim glupim izmenama, dule ima jedan metod al' ne pali to kod svakog.

Aco

pre 15 godina

Nista strasno,umor je evidentan,utakmica je izgubljena zbog lose igre Partizana,Tepic igra sam od pocetka sezone,svaka mu cast za sve,izrasta u novog Bodirogu,ne treba mu zameriti na ovome veceras jer ne moze ni on svaki put da pogodi,to je sastavni deo sazrevanja jednog talentovanog igraca,svaki put mu treba dati da resava jer se tako prave veliki igraci!
Vidim ovde komentare tipa upoznacete Pesica pa samo da skrenem paznju da grobari znaju ko je Pesic,Pesic je veliki grobar!!!A navijaci komsijskog tima neka gledaju u svoje dvoriste i neka ne diraju Milenka,nije strasno da igrac sa 21 godinom ne resi jednu utakmicu,resio je par pre toga,strasno je kada neko dize u nebesa igraca koji sa svojih 30 nije resio ni jednu veliku utakmicu u korist svog tima,a svi oni znaju ko je taj igrac!

:: m ::

pre 15 godina

Dajte ljudi ostavite Milenka na miru. Koliko je puta pogodio odlučujuće poene? Možda to nisu uvek bili poslednji, ali su bili odlučujući i praktično preokrenuili ili pogurali. I tada je on budući Bodiroga, bolji od njega i slično. A kada nekad pogreši - nikakav igrač? Gde to još ima? Pustite dečka, on jako dobro zna kako i šta igra kada, ne igra napamet.. Ali kao što neko reče - ne može uvek i sve da pogodi.
Podrška svim ovim momcima! Svi smo videli kako su igrali danas i svi znamo (i to smo videli) kako mogu da igraju - sve se iz toga da zaključiti, samo onaj ko to ne želi da vidi može da priča drugačije.

XXL

pre 15 godina

Losa utakmica, obostrano. Pobedili Grci zasluzeno, ali samo zbog jedne jedine stvari. Umor igraca Partizana je evidentan, nista drugo.
Momci, samo napred, bice opet "iznenadjenje" i plasman

BRANKO

pre 15 godina

Na cemu li je ovaj Rocky Balboa?Znaci nijedna vest o Partizanu ne prodje a da decko ne ostavi svoj kompleksaski komentar.Alo bre ides li ti u skolu,na posao,izlazis li sa ortacima ili po ceo dan sedis za tastaturom?!S tobom definitivno nesto nije u redu.

Sivac PFC

pre 15 godina

E pa sve i nekako, ali da je Tepic najbolji igrac slobodno obrisite!!! Milenko dete, pogledaj u svoju licnu kartu, otidi na trening i pitaj ima li ko stariji i iskisniji od tebe da zavrsava utakmicu!!! Ovo je tvoj drugi poraz, nista iz toga neces nauciti... Samo dodaj loptu sledeci put pa da vidimo hoce li losi Tripkovic ili Velickovic to potvrditi, tj. nek pokazu kakva su klasa, za sve!!! Idemo dalje, da se zaboravi do CSKA i naravno da im priredimo lepu dobrodoslicu i HRAM KOSARKE!!!

marko

pre 15 godina

"Naredni meč u Evroligi Partizan igra za dve nedelje kada u Pionir dolazi strašni CSKA"
Sto je CSKA strasan ?
Kod njih igraju vampiri, vukodlaci, ubice..??
(Rocky Balboa, 13. novembar 2008 22:44) decko,decko...pa ti nijedan smisleni komentar da posaljes,a stalno nesto mudrujes...da,strasan je.zato sto ima ekipu koja ujeda,najbolju u evropi...ali,to je nas problem i nasa muka...a ti,koliko si ti puta gledao svoj tim protiv najboljih evropskih klubova?naravno,nemoj da racunas utakmice protiv PARTIZANA,jer bi onda bio bolji od mene...hocemo pobedu,pobedu u derbiju protiv CSKA...

Xwave

pre 15 godina

Nerazumem kako mozete da pljujete Duleta. Posle svake pobede on je doktor, a sada kada smo izgubili samo lose stvari. On je osvojio sedam titula za redom i na dobrom je putu da osvoji osmu.
Nema potrebe da trazi opravdanje u bankama i pasosima(kao i sto ne trazi), jer ne treba nikome da se opravdava posle svega sto je uradio za nas!

drug Jataganac

pre 15 godina

Izgleda da smo i dalje hrabri samo u Pioniru. Steta. Previse izgubljenih lopti, mnogo pocetnickih gresaka, pa nas pobedi i ekipa koja je losija od nas. Steta, ovo bi bila bas vazna pobeda. Ali izgleda da nam je sudbina da uvek na mala vrata ulazimo u Top 16. Naravno, ulazimo, u to ne sumnjamo. Dovoljno smo kvalitetni. Jedino sto bismo ovoga puta mogli i do drugog mesta u ovoj grupi, sto je bitno zbog zreba za Top 16 (sesiri). Jos uvek imamo sanse i za to drugo mesto, ali 'ajde, necemo da pricamo mnogo unapred. Jedva cekam svaku sledecu utakmicu. U svakom slucaju, optimisti smo. Sto ne znaci da ne treba i da kritikujemo ako ima raloga za kritiku.

RAS KASS

pre 15 godina

Ne znam ljudi sto se nervirate.Pa ovo je standardno projektovan alibi poraz Vujosevica.Setite se poraza od Bamberga u Nemackoj prosle sezone.Skida se pritisak sa igraca,smanjuju se ocekivanja navijaca,sam prolazak u top 16 se gleda kao mnogo veci uspeh a mozda se izmoli jos neka kinta od drzave.Dule je vrhunski trener ali je namazan svim bojama,sve je kod njega unapred planirano pa i ovaj poraz.Sada sledi konferencija za stampu sa poznatim repertoarom.Jednostavno coveku ne odgovara da Partizan ima ulogu nekog favorita u El.Vise mu odgovara da smo autsajderi za koje je svaka pobeda u El uspeh,plasman u top 16 senzacija a sve preko toga cudo.

pele

pre 15 godina

Zasto Tripko igra bolje u reprezentaciji nego u klubu?Ili ga treba istrpeti i dati decku da igra 35 do 40 minuta,ili ga prodati da ne propada vise i naci mu bolju sredinu!

Grobar Novi Beograd

pre 15 godina

Panionios je dobio efes u gostima, dolazi iz Grčke, tako da su te priče kako su osrednja i loša ekipa prilično prazne...i to da je Partizan uz njih najlošili u euvroligi može d akaže samo neko ko navija za olimpiju ili cibonu, a zna se ko je ubedljivo prvi u ligi u kojoj igraju...u ovim komentarima se oseća samo zavist i mržnja slabijih...samo napred momci i Dule, pokazaćete ko ste i šta ste kao i svake godine a ostali mogu samo da se teše i da nas mrze! NUSKNVP!!!!

JaralicA

pre 15 godina

KOMENTAR BROJ JEDAN.

Moje misljenje je to da Tripkovic Uros zasigurno nije bio najgori igrac utakmice. Sta vise. I ne treba zaboraviti svu radost koju nam je pruzao vec ga treba podrzati!!
Ipak je on najtrofejniji igrac SLAVNOG Partizana!

Bojan

pre 15 godina

Trifke, kralju, majstore... Tako se dere omraženi rival!

A sada kod profesora Pešića na dopunsku nastavu! Imate i kod nas veliki kredit koji morate da otplatite...

lukas

pre 15 godina

Neko igra sa Gmundenom nereseno a neko sa veoma snaznim Grcima u Atini...Mnogi ce pasti jos u Atini sto nije dobro ya nas...Unistili su Efes u Istanbulu ..Lose sudjenje jos im je pomoglo dosta i los Novica veceras...

dace

pre 15 godina

Partizan je legenda na ovim prostorima ve4 desetak godina svidjalo se to nekom ili ne!
Pozdrav borbenoj brađći, iz Sofije!Svaka cest vi ste u svakom slu4aju shampioni!!!!

jelena ncl

pre 15 godina

Obrni, okreni, Partizan igra u Euroligi a drugi nek mastaju o tome!!!
Na ovoj utakmici je nedostajala atmosfera iz Pionira (citaj GROBARI) i sve bi bilo standardno! E, a za CSKA dolazim i ja da gledam uzivo!!!

bokibokiboki

pre 15 godina

Ne treba ocekivati velike stvari od ovako slabog Partizana ove sezone. Pljujete Tepica? Decko jedini ima m... da uzme loptu u ruke na kraju!!! Da nece Vitkovac ili ne daj Boze Rasic da resavaju tekmu, ili veciti talenat Tripkovic???

NESA

pre 15 godina

Prvo da kazem da sam zvezdas.Ali stvarno ne mogu da verujem kakvi komnetari .Zasto ste mislili da ce ova utakmica biti laka za Partizan?????Prvo Partizan se nalazi u jako teskoj situaciji naravno da to nisu opravdanja za poraz ali postoje je jedan uticaj na igrace .Citam svakave komentare .Tepic jeste lose odigrao ali ne moze covek sve da pogodi.Tripkovic je od velikog talenta postao prosek od igraca.Velickovic je danas realno najvise podbacio.Ali mislim da ovaj poraz Partizana netreba da boli toliko .

do kraja

pre 15 godina

Glavu gore..moglo je mnogo bolje, ali necemo da kukamo. Ne sumnjam da cemo im se revansirati u Pioniru, nasem hramu. Vi sto navijate protiv Partizana i to javno pricate, ovde samo priznajete da uvek pratite evropsku kosarku..Izgubili smo od ekipe koja je iz zemlje evropskog prvaka, ciji su klubovi osvajali evroligu...
A vi protiv koga ste ono bese igrali u Holandiji?Kakva je njihova liga i koliko ucesnika najjaceg evropskog takmicenja imaju i da li su ga ikada imali? Kladim se da do sada niste ni culi za Gmunden ili kako vec...e moji strucnjaci, spremite se za nedelju dobro, dolazi vam jedan evopski tim kome mozete samo da se poklonite..
P.S. Jedva cekam da vidim kako cete napuniti Arenu....

Zorz Vea

pre 15 godina

Dodjavola!!!Razlog poraza je dosta losiji skok nego obicno,u globalu,dok ostali nedostatci su se otklanjali tokom utakmice(kao na pr. procenat suta iz igre).Uros "Vredi ga cekati" Tripkovic stvarno ponekad izgleda kao ultra-giga-mega super star,ali ono promaseno bacanje na kraju ce me,mozda,dotuci.Ma nema sanse...

Zivela Srbija i njena predivna kosarka na celu sa KK Partizanom "Familija"

ps Tepic ce biti cudotvorac,samo se bojim da ce to u istinu i da postane kada vise ne bude igrao za KKP,a to je ono sto me najvise boli.

13

pre 15 godina

Neverovatno kako je par igraca uslo u utakmicu. Cega se uplasio Rasic, Vitkovac, Rakocevic? Jadnog Panioniosa, polupraznih tribina?
Tripkovic izgubljen odavno, bolje da je ostao u Bg-u, los u odbrani ali sa par trojki se donekle izvadio. Dule je trebao vise da forsira veceras odlicnog Vranesa jer je skroz zatvorio reket.
Od Tepicevog dvokoraka sa trojke u odlucujucem napadu nam se svima dize kosa na glavi, pred kraj utakmice niko drugi nego Vitkovac sutira! Ne mogu vise da gledam neke utakmice na gostovanjima u El. Igraju kao da se skupilo 12 likova iz sa ulice i otislo na tekmu.

realno

pre 15 godina

Pa grobari budite malo realni,vi kad igrate kuci i krljate u odbrani ko ludi ,a sudije to pustaju tada vam je sudjenje extra,strasna odbrana...i tome slicno,a kad se vama to desava vi kukate...citam neke komentare tipa za malo da pobedimo,gubite 40 minuta a kao zasluzili pobedu...samo malo objektivnosti...

Vrlo bistro, nema šta!

pre 15 godina

Hvala svima koji su za moj komentar glasali, ali i onim grobarima koji su kliktali ono suprotno, jer su mi komentar, u svakom slučaju, ostavili na samom vrhu...

Djordje Stanic

pre 15 godina

Partizan je delovao totalno umorno i iscrpljeno. Ne secam se kad sam gledao Novicu onako fizicki nemocnog. Uz sav taj umor totalno se nisu snasli na agresivnu igru njihovih bekova a to je rak rana Partizana vec zadnjih 5 sezona (od odlaska Vujanica). Pozitivno je to sto i pored ovako lose igre izgubili smo samo sa dva poena. Vidi se da izrastamo u jednu skroz dobru ekipu. Fali nam pravi plej koji nikad nece izgubiti loptu i koji moze da probije prvu liniju presinga na loptu. Rasic je malo drugaciji tip igraca ali sve je bolji i vraca se na nivo igraca iz FMP-a.

Svidelo mi se sto su konacno i Vujosevic a i saigraci shvatili da Tripkovic najbolje sutira kad mu se napravi blok koji on usko optrci a onda iz punog trka naskoci i kad mu bas u tom trenutku daju loptu njegov sut je onda najprecizniji. To je jednostavna akcija i zove se "krug za Urosa" ali tek u zadnjim utakmicama sve urade kako treba (i blok i dodavanje) a i Tripko sada stigne da napravi pola koraka prednosti u odnosu na odbranu.

Nista strasno sto se tice poraza. U Beogradu nemaju sta da traze, bijemo ih zestoko!

Tabela nase grupe je neverovatno cudna jer ako izuzmemo CSKA svi ostali se medjusobno pobedjuju.
Znaci ja jesam optimista ali onako realno mi ladne vode zavrsavamo ovu grupu na 2. mestu.

leo

pre 15 godina

Realno, a komemtari dve osrednje ekipe stoje jer za neke jake ekipe u bilo kakvom sportu mi nemamo jer nasi tajkuni nisu raspolozeni da ulazu u bilo kakav sport u Srbiji. Oni bi jednostavno da uniste bilo koji sport u Srbiji za saku evra. Sto je jos gore oni u sprezi sa politicarima zele da uniste i drzavu Srbiju za saku evra.

Pegasus

pre 15 godina

PARTIZANE JEDINI,mi za TEBE živimo,SAMO TEBE VOLIMO I SAMO TEBI SE DIVIMO,a kad dodje nevolja i kad dodje tuga,UVEK ĆE TE VOLETI GROBARI SA JUGA!!!

nz

pre 15 godina

Ovo nije bas dobro. Realno je da necemo imati pobedu u gostima. Sad mozemo samo da se nadamo da ce sve utakmice u Pioniru sem protiv CSKA biti dobijene.

dule odlazi

pre 15 godina

pasosi,kamate,novci....Ja od ovog coveka nikad nisam cuo da kaze Partizan je bolja ekipa i pobedicemo.Mi smo veceras izgubili od druzine propalih i zaboravljenih igraca i to je jedina istina

ZDRAVKO

pre 15 godina

Od koga mi sve necemo izgubiti u Evropi....Pa ovi su realno losiji od Bamberga.Stvarno treba biti CAROBNJAK pa izgubiti od Cvetkovica,Zoroskog,Nikolica,Raicevica

Corto Maltese

pre 15 godina

I vise nego solidna odbrana, ali katastrofa u napadu. Dve utakmice izgubljene na strani od po 2 poena. Panionis je Partizan trebao da pobedi minimum 10 razlike. Grci jako slabi, ali ne koliko i Partizan. Ipak mi imamo previse ispodprosecnih igraca u timu. Klupa osim Vranesa veceras NULA (a ni u drugim utakmicama u Evropi nisu mnogo bolji). Vujosevic previse mozga i previse sablonski postavlja napad. Treba dati u trneutcima odresene ruke ovim mladim igracima. Ovako nam se desava ono najgore, da idemo iz napada u napad bez suta na kos. Cak je bolje i indijanska "run'n'gun kosarka - bar se uputi lopta ka kosu, a ovo kako Partizan igra napad je katastrofa. Partizanu ostaje da se moli da dobije sve utakmice u pioniru, jer ce tesko nekoga da dobije na stani (kada vec nije ovaj Panionis).
Treba realno gledati na stvari - bez pojacanja - solidnog centra i pleja nema nam titule ni u Jadranu a kamoli u Evropi.

Sasa The Grobar

pre 15 godina

Jako mi je krivo, pogotovo sto je Panionios ekipa od koje smo barem malo bolji. Znam da ovo nikome ne znaci nista, pa ni meni, ali dobro je sto je samo 2 razlike na kraju. Trebace nam bolji medjusobni duel. A sudije - katastrofa. Nsu nam krali lopte vidno ovog puta, ali kriterijum faulova je bio skandalozan.
Momci su, nakon svega, dokazali jos jednom da nijedna utakmica protiv njih nije dobijena pre poslednjeg zvuka sirene. Hvala im na velikom srcu i borbenosti. Ponosan sam. Pozdrav braci Grobarima.

Leksa

pre 15 godina

Joj...od kakvih dzibera mi izgubimo:(
Sva sreca pa je Real dobio, sto bi gani rekli smesni Milano u zadnjoj sekundi pogotkom Buloka pa su nam sanse za top 16 i dalje velike.Ne zaludjujem se pobedom nad CSKA,dovoljno nam je da dobijemo Grke i Efes kuci sto je sasvim realno..ali znajuci kako je Partizan blesava ekipa ne bi me cudilo da dobijemo i CSKA..mada,realno jako tesko.
Ove indijance dobijamo u Bg 20+ razlike.

pex

pre 15 godina

Uz ocajno sudjenje do pred kraj (izmisljen faul Tepica u odbrani)Partizan je sam sebe pobedio.Sto posto sam siguran da imamo bolju ekipu ali da bi nekog dobili ne mogu da igraju samo dva igraca uz veceras fenomenalnog Vranesa.Znam da ce biti pljuvanja po Tepicu zbog poslednjeg napada ali se setitw 4-5 za tri poena.Tacno je do duse da on stalno preuzme odgovornost ali retko kad pogodi zadnju loptu.Novica slab,Lazme ispod nivoa, Tripko na mahove i uz fenomenalnog Rasica u prvom - nedovoljno.
p.s.Sta li se nalozio Cvetkovic-moguce da mu je nekad obecan crno beli dres pa sad leci frustracije

Rocky Balboa

pre 15 godina

"Naredni meč u Evroligi Partizan igra za dve nedelje kada u Pionir dolazi strašni CSKA"
Sto je CSKA strasan ?
Kod njih igraju vampiri, vukodlaci, ubice..??

misha

pre 15 godina

ocajna igra partizana
ovaj panionios je jedna od najlosijih ekipa koju sam gledao u evroligi pa se s obzirom na to igra partizana moze kvalifikovati i kao nedopustivo losa.
Tepic ?! vise stete nego koristi
Trip, kompletna igra i napad i odbrana svela se na sutiranje trojki. Kretnja u napadu(osim u smislu izvlacenja za sut za tri) ne postoji.
Velickovic, ozbiljna nekreativnost
Rasic postojao na terenu pet minuta
Vitkovac ne postoji u napadu
Lazme moze mu se oprostiti, mada....
Slavko Vranjes ubedljivo najaci veceras, tvorac preokreta,da nije bilo jedne ispustene lopte posle promasenih bacanja gotovo bez greske i zvuci gotovo neverovatno najsigurnije ruke vecerac u gomili suplih ruku
Ostali manje nego epizodisti
Dule, pojma nemam, kad pet igraca igra kao da je palo sa marsa tu trener nista ne pomaza
Brinem se kako cemo prolaziti ove sezone u zagrebu, zadru ...,jer lako upadamo u masinu protivnika
nadam se boljim igrama

Ima tu i neceg dobrog...valjda

pre 15 godina

Ostaje zal za pobedom-to svakako,ali opet je razlika kojom smo porazeni vise nego prihvatljiva.Mi gore od ovoga veceras ne mozemo(bar se nadam),a oni u Pioniru ne prolaze ispod 10!Sami smo sebe pobedili-to je ono sto najvise boli.Tepic-dobar celu utakmicu,a onda u finisu kao protiv Efesa.Tripkovic-pogadjao napokon neke bitne suteve.Rasic-zablista dva minuta i nema ga vise nigde ostalih 38.Slavko-danas vise nego dobar.Novica-slab veceras.Mogao je bolje da zagradi Bakstera na kraju.Lasme-ne razumeme zasto ga "bojkotuju" u napadu!Poene daje samo na ono sto sam uhvati.Vitkovac-budi se covece!Rakocevic-danas je nedostajalo itekako onih njegovih 6-10 poena.Vesely-prijatno iznanedjen iako je kratko igrao;bice nesto od njega.Treba nam drugi plej ko 'leba!!!

copy paste

pre 15 godina

Odracemo ih!!!
Pa Grci su od Srba ucili basket da igraju, a koji su to ucenici bolji od ucitelja?!
ZA DRUGE SE NAVIJA,PARTIZAN SE VOLI!!!
(JELENA NJUKASL, 13. novembar 2008 11:26)

Mungos

pre 15 godina

Opet.. Nemam herca da kritikujem Tepica jer zaista je bio i vise nego solidan tokom tekme, ali ocigledno je da skripi kad je ono bitno.
Sa druge strane Tripkovic ne radi,ne radi pa proradi i propuca kada je najbitnije...
Novica je mogao bolje.
Dule alfa muzjak bolje izgleda sa sakoom.
Toliko od mene.
BICE BOLJE!!

no

pre 15 godina

Jesam Zvezdas, ALI... Kako vas nije sramota da prozivate Tepica. Decko ce biti veliki igrac i ume odlicno da odigra zavrsnice! Ako sad jednu nije odigrao kako treba ne znaci da nece sledecu. Kome biste vi dali da odigra poslednji napad? Vranesu?

KKP

pre 15 godina

Igra je bila, losa, sudjenje katastrofalno, pogotovo na kraju. Evo i zadnju trojku Novici su ponistili! Kriminal! 72:67 konacan rezultat! I Real pobedio nekako 70:69, cak mozda su dali kos u zadnjoj sekundi! Dobro je bar to! Bem ti zivot! Ima da crknem jednog dana od nerviranja...

marko

pre 15 godina

ja imam samo jednu zelju
da ne vidim loptu u ruci tepica kad treba da se odluci utakmica
veceras isto kao protiv efesa krece na ulaz
saplice se i gubi loptu i partizan na kraju gubi
svaka njemu cast ali dokle.....

Pop

pre 15 godina

Kamo srece da smo doveli onog Marshala iz Hemofarma. Covek igra odlicno u Ciboni. Sjajan suter. Tripkovic je dobar momak ali nije dobar kosarkas. Ovo je njemu 5. evroliga. On i danas igra kao i prve sezone. Ne umemo da napravimo vrhunskog igraca. Ne Partizan nego Srbija. Zastarela tehnologija. Vreme nas je pregazilo. Moramo otimati znanje od drugih, kao nekad.

Pegasus

pre 15 godina

Ovo je stvarno bilo za kidanje živaca i meč koji se MORAO dobiti.Sa ovako lošom igrom(osim u pojedinim trenucima) izgubili bismo od CSKA bar 15 razlike.Totalna kopija tekme sa Efesom:glupo izgibljene lopte,pasovi u ruke protivnika,14-15 najveća razlika za domaćina i trojka u zadnjoj sekundi.Ali ipak verujem i znam da ćemo proći u top 16,a posle ko zna?

O PARTIZANE,O ŠAMPIONE,TEBE LUDO VOLIM,JER SI NAJBOLjI.I KADA GUBIŠ JA TI PEVAM,JER U SRCU MOME JEDINO SI TI!!!
P.S. U nedelju lakši trening!

Sale

pre 15 godina

Trojka na kraju meča sa pola terena će skupo da košta grčku ekipu. Nije isto 5 ili 2 razlike zbog kasnijeg eventualnog kruga. Ali, tim bolje za Partizan!!!! Pozdrav svim GROBARIMA!!!!

Branko

pre 15 godina

Partizan je igrao sa puno uspona i padova ali se ipak nadam plasmanu u TOP16 ima jos puno utakmica i sve ce to doci na svoje mesto na kraju.

shadow

pre 15 godina

Partizan je bio bolji u skoku (32:27), u blokadama (8:0), u sutu za jedan i tri poena (uz izjednacen procenat za dva poena, u broju indeksnih poena 73:62. Jedina kategorija u kojoj je domacin bio bolji su osvojene (izgubljene) lopte. Uz fer sudjenje, ovo bi biula prilicno laka pobeda Partizana.Kriterijum prema domacinu dobro odslikava situacija iz prvog poluvremena, kada je Cvetkovic "pokusao da ubije" Lasme-a, a nije dobio ni licnu gresku. sa druge strane su svirali svaki kontakt, dve licne Velickovicu u drugom minutu meca su potpuno promenile koncepciju igre naseg sampiona.

Teodor

pre 15 godina

Partizan igra preko svih očekivanja, možda još i bolje nego prošle sezone. Neverovatno je kako su se Grci i Turci izvukli za 4 -0.

Velika je šteta što Danilović ne uviđa da guši Partizan i da treba da podnese ostavku. Bez njega i nesposobne uprave Dule bi svake godine igrao F4.

makedonija forever

pre 15 godina

sta sam rekao! alibi za poraz:marfin banka,ukradeni pasosi,sudije,igraci,igranje u jadranskoj ligi,a samo jedan covek za nista nije kriv.cik pogodi?mala pomoc: he is all around man in kk partizan!pogodili ste, a?

Grobar-España

pre 15 godina

Eeee,kako nam nedostaje jedan dobar centar a mi se razbacujemo parama.
Krivi su ovi sa kojima delimo halu.
Pa jel moze neko da mi kaze kol`ko kosta to sto njihovom krivicom svake nedelje moramo da skidamo pa opet stavljamo one nalepnice EUROLEAGUE sa parketa vec sedam godina?
Pa mogli smo Dvajt Hauarda da dovedemo za te pare.

idemo dalje

pre 15 godina

November 26-27, 2008

GROUP D
Efes Pilsen vs. Real Madrid November 26, 2008 19:15 CET 20:15 LT
Partizan vs. CSKA Moscow November 26, 2008 20:45 CET 20:45 LT
AJ Milano vs. Panionios On Telecoms November 27, 2008 21:00 CET 21:00 LT

bojan

pre 15 godina

bas mi krivo, ovoj ekipi fali jos malo da pocne i da dobija na strani... ipak porazi su minimalni sto moze da bude veliki plus posto verujem da cemo i efes i panionios razbiti u pioniru a na kraju moze da odlucuje kos razlika i medjusobnim duelima...

Veselo

pre 15 godina

I sad će tao zen dr mr prof beli mag Dule da kaže neki visokouman razlog za ovaj poraz i time sve grobare ostavi poluotvorenih usta.
A, da, kriva je ona banka...

Ide-Aca-oko-tebe

pre 15 godina

Grobari, niste verovali Aci kad je rekao da će da vas rastavi? Pominjali ste neku pobedu od 20-ak razlike?
"Mali" Aca prevesla Duleta... He-he-he...

realno

pre 15 godina

Pa ne mogu vjerovati gdje su im bile oci kad su Baxtera ostavili samog poslje promasaja Cvetkovica?!?!Ali nema veze jer s` obzirom da ce Efes i Panionios glatko da padnu u grotlu Partizan ima zicer za 3. mjesto tj. bolji sesir na zrijebanju za TOP16!

Vule

pre 15 godina

Ponovo Tepic srlja u odlucujucem napadu i ponovo zbog toga izgubismo... Sta mu vredi ucinak u toku tekme kad je u odsudnim trenucima kiksara.

Aguero KG

pre 15 godina

Slaba igra, možda i najlošija ove sezone, neorganizovan napad i slab skok, bez raspoloženih igrača , bez Lazmija i Novice, a vrlo lako smo mogli do pobede. Pa i to nešto govori! Glavu gore šampioni i u nedelju srce na teren!

ckb

pre 15 godina

Tripkovic je propast od igraca. Los je po svoju ekipu. Nadam se da ce ga Partizan prodati kao "veliko pojacanje" nekom drugom klubu pa neka tamo unistava igru. Indeks uspesnosti mu je skoro uvek u minusu ili do maksimalnih 5. Evo na vecerasnjoj utakmici je za 20 minuta imao inedks uspesnosti 3. Kaze komentator sa RTS-a kako je Tripkovic usao da bi poboljsao prenos lopte na protivnicku polovinu. Pa decko ne zna da vodi loptu.... Odbrana mu je uzasna, pravi glupe faulove, a sto se tice suterskih mogunosti priznajem da zna da proradi, ali mislim da to nije dovoljno. Nadam se da se nece javljati oni koji ce mi obracati paznju na utakmice protiv Zagreba, Heliosa i tako tih ekipa.

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

Kasno budjenje, izgubljene lopte...
Opet, verujem da cemo ih zgromiti u Pioniru.
Sledece kolo CSKA, nemoguca misija za nas Marfinovce...

Grobar-España

pre 15 godina

Eeee,kako nam nedostaje jedan dobar centar a mi se razbacujemo parama.
Krivi su ovi sa kojima delimo halu.
Pa jel moze neko da mi kaze kol`ko kosta to sto njihovom krivicom svake nedelje moramo da skidamo pa opet stavljamo one nalepnice EUROLEAGUE sa parketa vec sedam godina?
Pa mogli smo Dvajt Hauarda da dovedemo za te pare.

Ide-Aca-oko-tebe

pre 15 godina

Grobari, niste verovali Aci kad je rekao da će da vas rastavi? Pominjali ste neku pobedu od 20-ak razlike?
"Mali" Aca prevesla Duleta... He-he-he...

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

Kasno budjenje, izgubljene lopte...
Opet, verujem da cemo ih zgromiti u Pioniru.
Sledece kolo CSKA, nemoguca misija za nas Marfinovce...

ckb

pre 15 godina

Tripkovic je propast od igraca. Los je po svoju ekipu. Nadam se da ce ga Partizan prodati kao "veliko pojacanje" nekom drugom klubu pa neka tamo unistava igru. Indeks uspesnosti mu je skoro uvek u minusu ili do maksimalnih 5. Evo na vecerasnjoj utakmici je za 20 minuta imao inedks uspesnosti 3. Kaze komentator sa RTS-a kako je Tripkovic usao da bi poboljsao prenos lopte na protivnicku polovinu. Pa decko ne zna da vodi loptu.... Odbrana mu je uzasna, pravi glupe faulove, a sto se tice suterskih mogunosti priznajem da zna da proradi, ali mislim da to nije dovoljno. Nadam se da se nece javljati oni koji ce mi obracati paznju na utakmice protiv Zagreba, Heliosa i tako tih ekipa.

Veselo

pre 15 godina

I sad će tao zen dr mr prof beli mag Dule da kaže neki visokouman razlog za ovaj poraz i time sve grobare ostavi poluotvorenih usta.
A, da, kriva je ona banka...

Aguero KG

pre 15 godina

Slaba igra, možda i najlošija ove sezone, neorganizovan napad i slab skok, bez raspoloženih igrača , bez Lazmija i Novice, a vrlo lako smo mogli do pobede. Pa i to nešto govori! Glavu gore šampioni i u nedelju srce na teren!

Sale

pre 15 godina

Trojka na kraju meča sa pola terena će skupo da košta grčku ekipu. Nije isto 5 ili 2 razlike zbog kasnijeg eventualnog kruga. Ali, tim bolje za Partizan!!!! Pozdrav svim GROBARIMA!!!!

makedonija forever

pre 15 godina

sta sam rekao! alibi za poraz:marfin banka,ukradeni pasosi,sudije,igraci,igranje u jadranskoj ligi,a samo jedan covek za nista nije kriv.cik pogodi?mala pomoc: he is all around man in kk partizan!pogodili ste, a?

shadow

pre 15 godina

Partizan je bio bolji u skoku (32:27), u blokadama (8:0), u sutu za jedan i tri poena (uz izjednacen procenat za dva poena, u broju indeksnih poena 73:62. Jedina kategorija u kojoj je domacin bio bolji su osvojene (izgubljene) lopte. Uz fer sudjenje, ovo bi biula prilicno laka pobeda Partizana.Kriterijum prema domacinu dobro odslikava situacija iz prvog poluvremena, kada je Cvetkovic "pokusao da ubije" Lasme-a, a nije dobio ni licnu gresku. sa druge strane su svirali svaki kontakt, dve licne Velickovicu u drugom minutu meca su potpuno promenile koncepciju igre naseg sampiona.

Vule

pre 15 godina

Ponovo Tepic srlja u odlucujucem napadu i ponovo zbog toga izgubismo... Sta mu vredi ucinak u toku tekme kad je u odsudnim trenucima kiksara.

realno

pre 15 godina

Pa ne mogu vjerovati gdje su im bile oci kad su Baxtera ostavili samog poslje promasaja Cvetkovica?!?!Ali nema veze jer s` obzirom da ce Efes i Panionios glatko da padnu u grotlu Partizan ima zicer za 3. mjesto tj. bolji sesir na zrijebanju za TOP16!

copy paste

pre 15 godina

Odracemo ih!!!
Pa Grci su od Srba ucili basket da igraju, a koji su to ucenici bolji od ucitelja?!
ZA DRUGE SE NAVIJA,PARTIZAN SE VOLI!!!
(JELENA NJUKASL, 13. novembar 2008 11:26)

idemo dalje

pre 15 godina

November 26-27, 2008

GROUP D
Efes Pilsen vs. Real Madrid November 26, 2008 19:15 CET 20:15 LT
Partizan vs. CSKA Moscow November 26, 2008 20:45 CET 20:45 LT
AJ Milano vs. Panionios On Telecoms November 27, 2008 21:00 CET 21:00 LT

bojan

pre 15 godina

bas mi krivo, ovoj ekipi fali jos malo da pocne i da dobija na strani... ipak porazi su minimalni sto moze da bude veliki plus posto verujem da cemo i efes i panionios razbiti u pioniru a na kraju moze da odlucuje kos razlika i medjusobnim duelima...

Tepic Genije

pre 15 godina

DA LI JE MOGUCE!!??
Ja bih podrzavao Tripkovica samo zato sto decko ima m*da!! I kada zna da ne ide,i kada ga Dule hladi sto rece jedan komentar,ne posustaje i bori se za svoj klub onoliko koliko mu trenutne mogucnosti dozvoljavaju! Decko ima petlju i to je ono sto nam treba! Ispred njega po tome je samo Novica Ubica. Mada... To je samo moj stav.

dule odlazi

pre 15 godina

pasosi,kamate,novci....Ja od ovog coveka nikad nisam cuo da kaze Partizan je bolja ekipa i pobedicemo.Mi smo veceras izgubili od druzine propalih i zaboravljenih igraca i to je jedina istina

misha

pre 15 godina

ocajna igra partizana
ovaj panionios je jedna od najlosijih ekipa koju sam gledao u evroligi pa se s obzirom na to igra partizana moze kvalifikovati i kao nedopustivo losa.
Tepic ?! vise stete nego koristi
Trip, kompletna igra i napad i odbrana svela se na sutiranje trojki. Kretnja u napadu(osim u smislu izvlacenja za sut za tri) ne postoji.
Velickovic, ozbiljna nekreativnost
Rasic postojao na terenu pet minuta
Vitkovac ne postoji u napadu
Lazme moze mu se oprostiti, mada....
Slavko Vranjes ubedljivo najaci veceras, tvorac preokreta,da nije bilo jedne ispustene lopte posle promasenih bacanja gotovo bez greske i zvuci gotovo neverovatno najsigurnije ruke vecerac u gomili suplih ruku
Ostali manje nego epizodisti
Dule, pojma nemam, kad pet igraca igra kao da je palo sa marsa tu trener nista ne pomaza
Brinem se kako cemo prolaziti ove sezone u zagrebu, zadru ...,jer lako upadamo u masinu protivnika
nadam se boljim igrama

Ima tu i neceg dobrog...valjda

pre 15 godina

Ostaje zal za pobedom-to svakako,ali opet je razlika kojom smo porazeni vise nego prihvatljiva.Mi gore od ovoga veceras ne mozemo(bar se nadam),a oni u Pioniru ne prolaze ispod 10!Sami smo sebe pobedili-to je ono sto najvise boli.Tepic-dobar celu utakmicu,a onda u finisu kao protiv Efesa.Tripkovic-pogadjao napokon neke bitne suteve.Rasic-zablista dva minuta i nema ga vise nigde ostalih 38.Slavko-danas vise nego dobar.Novica-slab veceras.Mogao je bolje da zagradi Bakstera na kraju.Lasme-ne razumeme zasto ga "bojkotuju" u napadu!Poene daje samo na ono sto sam uhvati.Vitkovac-budi se covece!Rakocevic-danas je nedostajalo itekako onih njegovih 6-10 poena.Vesely-prijatno iznanedjen iako je kratko igrao;bice nesto od njega.Treba nam drugi plej ko 'leba!!!

ZDRAVKO

pre 15 godina

Od koga mi sve necemo izgubiti u Evropi....Pa ovi su realno losiji od Bamberga.Stvarno treba biti CAROBNJAK pa izgubiti od Cvetkovica,Zoroskog,Nikolica,Raicevica

no

pre 15 godina

Jesam Zvezdas, ALI... Kako vas nije sramota da prozivate Tepica. Decko ce biti veliki igrac i ume odlicno da odigra zavrsnice! Ako sad jednu nije odigrao kako treba ne znaci da nece sledecu. Kome biste vi dali da odigra poslednji napad? Vranesu?

Grobar Novi Beograd

pre 15 godina

Panionios je dobio efes u gostima, dolazi iz Grčke, tako da su te priče kako su osrednja i loša ekipa prilično prazne...i to da je Partizan uz njih najlošili u euvroligi može d akaže samo neko ko navija za olimpiju ili cibonu, a zna se ko je ubedljivo prvi u ligi u kojoj igraju...u ovim komentarima se oseća samo zavist i mržnja slabijih...samo napred momci i Dule, pokazaćete ko ste i šta ste kao i svake godine a ostali mogu samo da se teše i da nas mrze! NUSKNVP!!!!

Pegasus

pre 15 godina

Ovo je stvarno bilo za kidanje živaca i meč koji se MORAO dobiti.Sa ovako lošom igrom(osim u pojedinim trenucima) izgubili bismo od CSKA bar 15 razlike.Totalna kopija tekme sa Efesom:glupo izgibljene lopte,pasovi u ruke protivnika,14-15 najveća razlika za domaćina i trojka u zadnjoj sekundi.Ali ipak verujem i znam da ćemo proći u top 16,a posle ko zna?

O PARTIZANE,O ŠAMPIONE,TEBE LUDO VOLIM,JER SI NAJBOLjI.I KADA GUBIŠ JA TI PEVAM,JER U SRCU MOME JEDINO SI TI!!!
P.S. U nedelju lakši trening!

BRANKO

pre 15 godina

Na cemu li je ovaj Rocky Balboa?Znaci nijedna vest o Partizanu ne prodje a da decko ne ostavi svoj kompleksaski komentar.Alo bre ides li ti u skolu,na posao,izlazis li sa ortacima ili po ceo dan sedis za tastaturom?!S tobom definitivno nesto nije u redu.

Pegasus

pre 15 godina

PARTIZANE JEDINI,mi za TEBE živimo,SAMO TEBE VOLIMO I SAMO TEBI SE DIVIMO,a kad dodje nevolja i kad dodje tuga,UVEK ĆE TE VOLETI GROBARI SA JUGA!!!

Sasa The Grobar

pre 15 godina

Jako mi je krivo, pogotovo sto je Panionios ekipa od koje smo barem malo bolji. Znam da ovo nikome ne znaci nista, pa ni meni, ali dobro je sto je samo 2 razlike na kraju. Trebace nam bolji medjusobni duel. A sudije - katastrofa. Nsu nam krali lopte vidno ovog puta, ali kriterijum faulova je bio skandalozan.
Momci su, nakon svega, dokazali jos jednom da nijedna utakmica protiv njih nije dobijena pre poslednjeg zvuka sirene. Hvala im na velikom srcu i borbenosti. Ponosan sam. Pozdrav braci Grobarima.

marko

pre 15 godina

"Naredni meč u Evroligi Partizan igra za dve nedelje kada u Pionir dolazi strašni CSKA"
Sto je CSKA strasan ?
Kod njih igraju vampiri, vukodlaci, ubice..??
(Rocky Balboa, 13. novembar 2008 22:44) decko,decko...pa ti nijedan smisleni komentar da posaljes,a stalno nesto mudrujes...da,strasan je.zato sto ima ekipu koja ujeda,najbolju u evropi...ali,to je nas problem i nasa muka...a ti,koliko si ti puta gledao svoj tim protiv najboljih evropskih klubova?naravno,nemoj da racunas utakmice protiv PARTIZANA,jer bi onda bio bolji od mene...hocemo pobedu,pobedu u derbiju protiv CSKA...

marko

pre 15 godina

ja imam samo jednu zelju
da ne vidim loptu u ruci tepica kad treba da se odluci utakmica
veceras isto kao protiv efesa krece na ulaz
saplice se i gubi loptu i partizan na kraju gubi
svaka njemu cast ali dokle.....

KKP

pre 15 godina

Igra je bila, losa, sudjenje katastrofalno, pogotovo na kraju. Evo i zadnju trojku Novici su ponistili! Kriminal! 72:67 konacan rezultat! I Real pobedio nekako 70:69, cak mozda su dali kos u zadnjoj sekundi! Dobro je bar to! Bem ti zivot! Ima da crknem jednog dana od nerviranja...

Vrlo bistro, nema šta!

pre 15 godina

Hvala svima koji su za moj komentar glasali, ali i onim grobarima koji su kliktali ono suprotno, jer su mi komentar, u svakom slučaju, ostavili na samom vrhu...

Djordje Stanic

pre 15 godina

Partizan je delovao totalno umorno i iscrpljeno. Ne secam se kad sam gledao Novicu onako fizicki nemocnog. Uz sav taj umor totalno se nisu snasli na agresivnu igru njihovih bekova a to je rak rana Partizana vec zadnjih 5 sezona (od odlaska Vujanica). Pozitivno je to sto i pored ovako lose igre izgubili smo samo sa dva poena. Vidi se da izrastamo u jednu skroz dobru ekipu. Fali nam pravi plej koji nikad nece izgubiti loptu i koji moze da probije prvu liniju presinga na loptu. Rasic je malo drugaciji tip igraca ali sve je bolji i vraca se na nivo igraca iz FMP-a.

Svidelo mi se sto su konacno i Vujosevic a i saigraci shvatili da Tripkovic najbolje sutira kad mu se napravi blok koji on usko optrci a onda iz punog trka naskoci i kad mu bas u tom trenutku daju loptu njegov sut je onda najprecizniji. To je jednostavna akcija i zove se "krug za Urosa" ali tek u zadnjim utakmicama sve urade kako treba (i blok i dodavanje) a i Tripko sada stigne da napravi pola koraka prednosti u odnosu na odbranu.

Nista strasno sto se tice poraza. U Beogradu nemaju sta da traze, bijemo ih zestoko!

Tabela nase grupe je neverovatno cudna jer ako izuzmemo CSKA svi ostali se medjusobno pobedjuju.
Znaci ja jesam optimista ali onako realno mi ladne vode zavrsavamo ovu grupu na 2. mestu.

pex

pre 15 godina

Uz ocajno sudjenje do pred kraj (izmisljen faul Tepica u odbrani)Partizan je sam sebe pobedio.Sto posto sam siguran da imamo bolju ekipu ali da bi nekog dobili ne mogu da igraju samo dva igraca uz veceras fenomenalnog Vranesa.Znam da ce biti pljuvanja po Tepicu zbog poslednjeg napada ali se setitw 4-5 za tri poena.Tacno je do duse da on stalno preuzme odgovornost ali retko kad pogodi zadnju loptu.Novica slab,Lazme ispod nivoa, Tripko na mahove i uz fenomenalnog Rasica u prvom - nedovoljno.
p.s.Sta li se nalozio Cvetkovic-moguce da mu je nekad obecan crno beli dres pa sad leci frustracije

Bojan

pre 15 godina

Trifke, kralju, majstore... Tako se dere omraženi rival!

A sada kod profesora Pešića na dopunsku nastavu! Imate i kod nas veliki kredit koji morate da otplatite...

Rocky Balboa

pre 15 godina

"Naredni meč u Evroligi Partizan igra za dve nedelje kada u Pionir dolazi strašni CSKA"
Sto je CSKA strasan ?
Kod njih igraju vampiri, vukodlaci, ubice..??

Maksa PxFxCx

pre 15 godina

"Naredni meč u Evroligi Partizan igra za dve nedelje kada u Pionir dolazi strašni CSKA"
Sto je CSKA strasan ?
Kod njih igraju vampiri, vukodlaci, ubice..??
(Rocky Balboa, 13. novembar 2008 22:44)

Za vas jesu...

NESA

pre 15 godina

Prvo da kazem da sam zvezdas.Ali stvarno ne mogu da verujem kakvi komnetari .Zasto ste mislili da ce ova utakmica biti laka za Partizan?????Prvo Partizan se nalazi u jako teskoj situaciji naravno da to nisu opravdanja za poraz ali postoje je jedan uticaj na igrace .Citam svakave komentare .Tepic jeste lose odigrao ali ne moze covek sve da pogodi.Tripkovic je od velikog talenta postao prosek od igraca.Velickovic je danas realno najvise podbacio.Ali mislim da ovaj poraz Partizana netreba da boli toliko .

jelena ncl

pre 15 godina

Obrni, okreni, Partizan igra u Euroligi a drugi nek mastaju o tome!!!
Na ovoj utakmici je nedostajala atmosfera iz Pionira (citaj GROBARI) i sve bi bilo standardno! E, a za CSKA dolazim i ja da gledam uzivo!!!

realno

pre 15 godina

Pa grobari budite malo realni,vi kad igrate kuci i krljate u odbrani ko ludi ,a sudije to pustaju tada vam je sudjenje extra,strasna odbrana...i tome slicno,a kad se vama to desava vi kukate...citam neke komentare tipa za malo da pobedimo,gubite 40 minuta a kao zasluzili pobedu...samo malo objektivnosti...

jatak

pre 15 godina

@kosarkas
@dule
Mi smo izgubili pa sta?
Igramo takmicenje koje je za vas san snova i koje VI niste igrali 10 godina a kako izgleda necete ni jos 10

dace

pre 15 godina

Partizan je legenda na ovim prostorima ve4 desetak godina svidjalo se to nekom ili ne!
Pozdrav borbenoj brađći, iz Sofije!Svaka cest vi ste u svakom slu4aju shampioni!!!!

RAS KASS

pre 15 godina

Ne znam ljudi sto se nervirate.Pa ovo je standardno projektovan alibi poraz Vujosevica.Setite se poraza od Bamberga u Nemackoj prosle sezone.Skida se pritisak sa igraca,smanjuju se ocekivanja navijaca,sam prolazak u top 16 se gleda kao mnogo veci uspeh a mozda se izmoli jos neka kinta od drzave.Dule je vrhunski trener ali je namazan svim bojama,sve je kod njega unapred planirano pa i ovaj poraz.Sada sledi konferencija za stampu sa poznatim repertoarom.Jednostavno coveku ne odgovara da Partizan ima ulogu nekog favorita u El.Vise mu odgovara da smo autsajderi za koje je svaka pobeda u El uspeh,plasman u top 16 senzacija a sve preko toga cudo.

Miodrag

pre 15 godina

Kao prvo, nemamo nikakvog moralnog a ni sportskog prava zameriti bilo kome u Partizanovoj expediciji za bilo kakvu igru ili poraz u EL. Nabrojacu samo neke cinjenice:

1. Cena igraca je manje vise onoliko koliko moze pruziti na parketu. Ukupna cena igraca jednog tima ili ukupna njegova vrednost na parketu se u zargonu naziva budzet kluba. To svi znaju ali izgleda da se zaboravlja kada se uporedjujemo igracki sa drugim klubovima i kada se daju zakljucci da li smo lose odigrali ili da li smo nekoga trebali pobediti. Ova ekipa Partizana na celu sa Velikim Magom Duletom i ljubavlju Grobara nama taj budzet predstavi u Pioniru da je mnogo veci od realnog. Setite se Duletovih reci: samo sa 110% pruzene snage i pozrtvovanja mozemo ocekivati pobedu u EL! Istina.

2. Tepic, Velickovic, Tripkovic, Vranjes, Dule, Lazme su se ekipi prikljucili tek pred pocetak sezone. Reprezentativci nisu ni imali odmora i to se sada dobro vidi. Tepic jednostavno nije imao snage pri zadnjem ulazu. Kako da imaju snage cele sezone. Tripkovica je red da shvatite kao solidnog igraca, a ne kao veliki potencijal. Koristan je timu jer ima neverovatnu ruku. Jadni su mi svi koji ih pljuju.

3. Zamislite da vam vasa firma bude stalno u finansijskim problemima, blokadama, i slicnim malverzacijama. Pa da sve vas jadnike vidim da na poslu dajete 100% svojih moci, i da zaboravite probleme. Slicna je situacija i u KK Partizan.

4. prate Partizan. Nadam se da su za makar ovih poslednjih 7 godina nesto naucili.

1+2+3=razlog poraza. A vi pljujte i dalje. Tada smo samo jaci. Dve pobede u Pioniru protiv Efesa i Panioniosa i eto nas u 16. Realno.

Hvala ti Partizane na svemu.

Leksa

pre 15 godina

Joj...od kakvih dzibera mi izgubimo:(
Sva sreca pa je Real dobio, sto bi gani rekli smesni Milano u zadnjoj sekundi pogotkom Buloka pa su nam sanse za top 16 i dalje velike.Ne zaludjujem se pobedom nad CSKA,dovoljno nam je da dobijemo Grke i Efes kuci sto je sasvim realno..ali znajuci kako je Partizan blesava ekipa ne bi me cudilo da dobijemo i CSKA..mada,realno jako tesko.
Ove indijance dobijamo u Bg 20+ razlike.

Zorz Vea

pre 15 godina

Dodjavola!!!Razlog poraza je dosta losiji skok nego obicno,u globalu,dok ostali nedostatci su se otklanjali tokom utakmice(kao na pr. procenat suta iz igre).Uros "Vredi ga cekati" Tripkovic stvarno ponekad izgleda kao ultra-giga-mega super star,ali ono promaseno bacanje na kraju ce me,mozda,dotuci.Ma nema sanse...

Zivela Srbija i njena predivna kosarka na celu sa KK Partizanom "Familija"

ps Tepic ce biti cudotvorac,samo se bojim da ce to u istinu i da postane kada vise ne bude igrao za KKP,a to je ono sto me najvise boli.

Branko

pre 15 godina

Partizan je igrao sa puno uspona i padova ali se ipak nadam plasmanu u TOP16 ima jos puno utakmica i sve ce to doci na svoje mesto na kraju.

JaralicA

pre 15 godina

KOMENTAR BROJ JEDAN.

Moje misljenje je to da Tripkovic Uros zasigurno nije bio najgori igrac utakmice. Sta vise. I ne treba zaboraviti svu radost koju nam je pruzao vec ga treba podrzati!!
Ipak je on najtrofejniji igrac SLAVNOG Partizana!

Xwave

pre 15 godina

Nerazumem kako mozete da pljujete Duleta. Posle svake pobede on je doktor, a sada kada smo izgubili samo lose stvari. On je osvojio sedam titula za redom i na dobrom je putu da osvoji osmu.
Nema potrebe da trazi opravdanje u bankama i pasosima(kao i sto ne trazi), jer ne treba nikome da se opravdava posle svega sto je uradio za nas!

lukas

pre 15 godina

Neko igra sa Gmundenom nereseno a neko sa veoma snaznim Grcima u Atini...Mnogi ce pasti jos u Atini sto nije dobro ya nas...Unistili su Efes u Istanbulu ..Lose sudjenje jos im je pomoglo dosta i los Novica veceras...

nz

pre 15 godina

Ovo nije bas dobro. Realno je da necemo imati pobedu u gostima. Sad mozemo samo da se nadamo da ce sve utakmice u Pioniru sem protiv CSKA biti dobijene.

BoruleT

pre 15 godina

Setimo se prosle sezone i Bamberga, koji je za klasu losiji tim od ovih Grka, i tada je nakon -16 u GER bilo kukanja. Epilog prosle sezone u EL je poznat. Ne vidim nacin da Partizan i ove sezone ne prodje u TOP 16 (samo je pitanje sa 3. ili 4. mesta). Potpuno je jasno da je Partizan i ove sezone ubedljivo najbolji tim na prostoru bivse YU.

Дик Шунели!?

pre 15 godina

Па то што неки не знају одакле је Гмунден, само говори о томе колико је тај тим (а и његов противник) кошаркашко име (познавање географије нема везе са овим). А то да ли заслужујемо прво место показаћемо кад? У наредној утакмици (замало да напишем дерби, али то би свакако била грешка). Поздрав свим љубитељима кошарке!

Imperator

pre 15 godina

S obzirom da je ekipa jako mlada, i da je zapocela sezonu bez vodje na terenu (to trenutno mogu da postanu samo Tepic i eventualno Novica), jer smo ostali bez najaca tri igraca iz prve petorke, situacija uopste nije losa.

1. Jadransku ligu igramo bez vecih problema, iako imamo par tesnih pobeda (vazno je da se momci celice u neizvesnim zavrsnicama)

2. Momci daju svoj maksimum u skladu sa svojim mogucnostima, pa cak i Tripko, koji vise od ovoga ne moze. Kad nije postao igracina do sada, tesko da ce eksplodirati posle. Tepic izrasta u pravu igracinu, i sigurno ce resiti neke buduce tekme, pa i Novica je protiv PAO omasio onu trojku, pa, je decko resio tekmu za TOP8.

3. Atmosfera u ekipi i na tribinama je vrhunska, sto me posebno raduje.

4. Momci su mladi i dobar deo ekipe nema iskustva...treba ih sacekati. Zato i gubimo zavrsnice od evropskih ekipa. To sto smo se mi navijaci malo umorili od cekanja, i stasavanja novih nada, koje prodajemo prerano to je drugi problem i nasa sudbina.

Nadam se da ce doci jedan lep dan kada cemo moci, nase mlade talente da drzimo u Partizanu bar do 25 - 26, onda cemo da pikamo F4 redovno!

pele

pre 15 godina

Zasto Tripko igra bolje u reprezentaciji nego u klubu?Ili ga treba istrpeti i dati decku da igra 35 do 40 minuta,ili ga prodati da ne propada vise i naci mu bolju sredinu!

Grob

pre 15 godina

(CZ, 14. novembar 2008 03:04)
zvezdina skola...nece taj daleko dogurati sa tom vasom svetski priznatom skolom....
hehehe..tesko tebi kad ti porazi partizana ulepsavaju dan....a dobro i donekle te razume,kad ti ne mogu pobede tvog tima ulepsati dan..

do kraja

pre 15 godina

Glavu gore..moglo je mnogo bolje, ali necemo da kukamo. Ne sumnjam da cemo im se revansirati u Pioniru, nasem hramu. Vi sto navijate protiv Partizana i to javno pricate, ovde samo priznajete da uvek pratite evropsku kosarku..Izgubili smo od ekipe koja je iz zemlje evropskog prvaka, ciji su klubovi osvajali evroligu...
A vi protiv koga ste ono bese igrali u Holandiji?Kakva je njihova liga i koliko ucesnika najjaceg evropskog takmicenja imaju i da li su ga ikada imali? Kladim se da do sada niste ni culi za Gmunden ili kako vec...e moji strucnjaci, spremite se za nedelju dobro, dolazi vam jedan evopski tim kome mozete samo da se poklonite..
P.S. Jedva cekam da vidim kako cete napuniti Arenu....

XXL

pre 15 godina

Losa utakmica, obostrano. Pobedili Grci zasluzeno, ali samo zbog jedne jedine stvari. Umor igraca Partizana je evidentan, nista drugo.
Momci, samo napred, bice opet "iznenadjenje" i plasman

:: m ::

pre 15 godina

Dajte ljudi ostavite Milenka na miru. Koliko je puta pogodio odlučujuće poene? Možda to nisu uvek bili poslednji, ali su bili odlučujući i praktično preokrenuili ili pogurali. I tada je on budući Bodiroga, bolji od njega i slično. A kada nekad pogreši - nikakav igrač? Gde to još ima? Pustite dečka, on jako dobro zna kako i šta igra kada, ne igra napamet.. Ali kao što neko reče - ne može uvek i sve da pogodi.
Podrška svim ovim momcima! Svi smo videli kako su igrali danas i svi znamo (i to smo videli) kako mogu da igraju - sve se iz toga da zaključiti, samo onaj ko to ne želi da vidi može da priča drugačije.

kosarkas

pre 15 godina

Bravo Trifo Delijo.Ovi nikog na strani ne mogu da pobede. Samo kod kuce nqa oooo ruk i galamau.Da ih vidim sledece kolo protiv CSK. Bice 25 razlike naravno za CSK

@Mungos

Zadar sa pola razlike, Zagreb sapola razlike, FMP sa bezmalo pola razlike, Hemofarm sa pola razlike

pfc025

pre 15 godina

Ne plujte Tepica, kad je pogodio tricu realu pred sam kraj svima je bio dobar. Imamo dobru kos razliku i realno je da u medjusobnim budemo bolji. BOLJE IZGUBITI U ATINI NEGO OD CIGANA!!!!

s3x

pre 15 godina

opet fali ono neshto...
pri rez 68:68 , Milenko BODIROGA Tepic (inace nash najbolji igrac na toj utakmici) pravi notornu glupost!!!
Krece u dribling , zavlaci se u 3ojicu i lopta mu fala bogu ispada...dajte Novici bre da reshava te kljuchne lopte...

AL sve to na stranu - onaj DENDA...!! Oterati ga sa svih medija pod hitno - chowek ide iz greshke u greshku!!! Chak mu nije u interesu ni da se ispravi posle lapsusa koji napravi , a ima ih more za sat i po vremena

Miodrag

pre 15 godina

mala ispravka predjasnjeg posta.....

4. Drago mi je da cigani toliko prate Partizan. Nadam se da su za makar ovih poslednjih 7 godina nesto naucili.

jj

pre 15 godina

urose idi iz partizana - nisi ti za ovu seljacku ekipu. dule je ekstra trener ali je urosa unakazio, na treninzima samo sutira ko vo, drbling je izgubio, a vadi ga kad promasi kruske koji mu saigraci uvale kad ostane 3-4 sec do kraja. i sto ga vadi napolje non-stop, pa kako da udje u ritam?? unistava mu samopouzdanje sa tim glupim izmenama, dule ima jedan metod al' ne pali to kod svakog.

Aco

pre 15 godina

Nista strasno,umor je evidentan,utakmica je izgubljena zbog lose igre Partizana,Tepic igra sam od pocetka sezone,svaka mu cast za sve,izrasta u novog Bodirogu,ne treba mu zameriti na ovome veceras jer ne moze ni on svaki put da pogodi,to je sastavni deo sazrevanja jednog talentovanog igraca,svaki put mu treba dati da resava jer se tako prave veliki igraci!
Vidim ovde komentare tipa upoznacete Pesica pa samo da skrenem paznju da grobari znaju ko je Pesic,Pesic je veliki grobar!!!A navijaci komsijskog tima neka gledaju u svoje dvoriste i neka ne diraju Milenka,nije strasno da igrac sa 21 godinom ne resi jednu utakmicu,resio je par pre toga,strasno je kada neko dize u nebesa igraca koji sa svojih 30 nije resio ni jednu veliku utakmicu u korist svog tima,a svi oni znaju ko je taj igrac!

da li ima neka psovka koju ne znash

pre 15 godina

groblje gledao sam sinoc tekmu i mogu da vam kazem da imate jednog od najboljih trenera u evropi ali je chovek toliko NEKULTURAN I NEVASPITAN da je to strashno!!!!!!!!!

Corto Maltese

pre 15 godina

I vise nego solidna odbrana, ali katastrofa u napadu. Dve utakmice izgubljene na strani od po 2 poena. Panionis je Partizan trebao da pobedi minimum 10 razlike. Grci jako slabi, ali ne koliko i Partizan. Ipak mi imamo previse ispodprosecnih igraca u timu. Klupa osim Vranesa veceras NULA (a ni u drugim utakmicama u Evropi nisu mnogo bolji). Vujosevic previse mozga i previse sablonski postavlja napad. Treba dati u trneutcima odresene ruke ovim mladim igracima. Ovako nam se desava ono najgore, da idemo iz napada u napad bez suta na kos. Cak je bolje i indijanska "run'n'gun kosarka - bar se uputi lopta ka kosu, a ovo kako Partizan igra napad je katastrofa. Partizanu ostaje da se moli da dobije sve utakmice u pioniru, jer ce tesko nekoga da dobije na stani (kada vec nije ovaj Panionis).
Treba realno gledati na stvari - bez pojacanja - solidnog centra i pleja nema nam titule ni u Jadranu a kamoli u Evropi.

bokibokiboki

pre 15 godina

Ne treba ocekivati velike stvari od ovako slabog Partizana ove sezone. Pljujete Tepica? Decko jedini ima m... da uzme loptu u ruke na kraju!!! Da nece Vitkovac ili ne daj Boze Rasic da resavaju tekmu, ili veciti talenat Tripkovic???

Mungos

pre 15 godina

Opet.. Nemam herca da kritikujem Tepica jer zaista je bio i vise nego solidan tokom tekme, ali ocigledno je da skripi kad je ono bitno.
Sa druge strane Tripkovic ne radi,ne radi pa proradi i propuca kada je najbitnije...
Novica je mogao bolje.
Dule alfa muzjak bolje izgleda sa sakoom.
Toliko od mene.
BICE BOLJE!!

Bojanc

pre 15 godina

Ne mogu stvarno da poverujem da osobe koje se predstavljaju kao navijaci CZ imaju obraza da komentarisu ovaj poraz! Vi ne navijate za CZ, vec i nju bojkotujete, a jedina vam je satisfakcija kada Partizan izgubi.
'Aca preveslao Duleta'???? daj molim te!!!
Utakmica je bilaneizvesna i jedino sto je falilo je, po meni, mali pritisak sa tribina koji bi dao elan igracima na parketu, prvi put sam video da Novica ne odigra na nacin na koji smo navikli, a tako su nam falili njegovi poeni i skokovi...
Ostatak ekipe je igrao onoliko koliko su mogli i ne mogu biti potpuno nezadovoljan jos jednim minimalnim porazom, s obzirom da cemo dobiti Panionios sa minimum 10 razlike u Pioniru.
Zadovoljan sam sto niko nije povredjen juce, tako da u nedelju-nastavak serije...

ГРЧКИ БАНКАР

pre 15 godina

Хвала Трифо!
ПС. Када је Џикић са Олимпијом победио Звезду у Јадранској лиги, гробари су ликовали у фазону: Џикић је цар, учио од Вујошевића и сл. ср..а. Шта је сад?

13

pre 15 godina

Neverovatno kako je par igraca uslo u utakmicu. Cega se uplasio Rasic, Vitkovac, Rakocevic? Jadnog Panioniosa, polupraznih tribina?
Tripkovic izgubljen odavno, bolje da je ostao u Bg-u, los u odbrani ali sa par trojki se donekle izvadio. Dule je trebao vise da forsira veceras odlicnog Vranesa jer je skroz zatvorio reket.
Od Tepicevog dvokoraka sa trojke u odlucujucem napadu nam se svima dize kosa na glavi, pred kraj utakmice niko drugi nego Vitkovac sutira! Ne mogu vise da gledam neke utakmice na gostovanjima u El. Igraju kao da se skupilo 12 likova iz sa ulice i otislo na tekmu.

drug Jataganac

pre 15 godina

Izgleda da smo i dalje hrabri samo u Pioniru. Steta. Previse izgubljenih lopti, mnogo pocetnickih gresaka, pa nas pobedi i ekipa koja je losija od nas. Steta, ovo bi bila bas vazna pobeda. Ali izgleda da nam je sudbina da uvek na mala vrata ulazimo u Top 16. Naravno, ulazimo, u to ne sumnjamo. Dovoljno smo kvalitetni. Jedino sto bismo ovoga puta mogli i do drugog mesta u ovoj grupi, sto je bitno zbog zreba za Top 16 (sesiri). Jos uvek imamo sanse i za to drugo mesto, ali 'ajde, necemo da pricamo mnogo unapred. Jedva cekam svaku sledecu utakmicu. U svakom slucaju, optimisti smo. Sto ne znaci da ne treba i da kritikujemo ako ima raloga za kritiku.

nikola

pre 15 godina

Prosto je neverovatno da je Tripkov status i posle pet sezona kao nekog početnika, dokle!Svi pravi igrači nisu to postali tako što su ih svaki čas hladili klupom već je neko imao sluha da ih "istrpi" i sačeka da pruže igre kakve se očekuju od pravih zvezda a on to sigurno jeste samo ne može sa Duletovim stalnim "hlađenjem" ja mislim da to svi prepoznaju ali je važniji nečiji EGO od adekvatnog tretmana mladog igrača!

Teodor

pre 15 godina

Partizan igra preko svih očekivanja, možda još i bolje nego prošle sezone. Neverovatno je kako su se Grci i Turci izvukli za 4 -0.

Velika je šteta što Danilović ne uviđa da guši Partizan i da treba da podnese ostavku. Bez njega i nesposobne uprave Dule bi svake godine igrao F4.

exi

pre 15 godina

Mislim da Je Panionis jedna od najslabijih ekipa sa kojima je Partizan igrao prethodnih godina. Ovu ekipu smo trebali da dobijemo uz minimalno zalaganje, ali nismo, zasto?
Vise srece drugi put!
Ali sa ovakvom igrom, zalaganjem i pristupom mecu nemamo cemu da se nadamo.
Ipak mislim da mozemo u drugi krug, sto je sad mnogo konplikovanije i teze.
Idemo dalje!!!!

realno

pre 15 godina

pa kad cete jednom shvatiti da sto igrate sa velikim klubovima ne znaci da ste u njihovom rangu!!! izgubili ste od panioniosa koji je dan pre toga preslisen od kolosa sa rodosa (izgubili ste i od njih u pripremnoj utakmici), a panionios pobedio efes od koga ste isto izgubili. u ovoj sezoni imate mnogo srece, kao sto ste pobedili 4 egal utakmice u jadranskoj tako ste mogli i da izgubite, gubili ste 23 poena od armanija kome nisu igrala 4 najbolja igraca i na svu srecu te oni nisu imali duzu klupu inace biste i tu utakmicu izgubili. ono protiv reala vam je bila i najbolja utakmica u sezoni. ne zasluzujete prvo meste u jadranskoj (ne zasluzuje ga ni zvezda), a definitivno ste smesni sto stalno pominjete "partizan igra sa ovim, partizan igra sa onim, a gani igraju protiv nekog gmundena", jos je jedan partizanovac rekao da su iz holandije. toliko

FELIPE

pre 15 godina

Koji ste vi nezahvalnici...cast izuzecima! Dule osvojio 7 titula, dosao do 1/4 finala EL i onda kad izgubimo jednu tekmu vi odmah imate nesto protiv. Jeste Panionios jedna od slabijih ekipa u grupi, ali nije za potcenjivanje. Izgubili, pa sta? Realno ova ekipa je skoro skroz nova.
Iskulirajte...

leo

pre 15 godina

Realno, a komemtari dve osrednje ekipe stoje jer za neke jake ekipe u bilo kakvom sportu mi nemamo jer nasi tajkuni nisu raspolozeni da ulazu u bilo kakav sport u Srbiji. Oni bi jednostavno da uniste bilo koji sport u Srbiji za saku evra. Sto je jos gore oni u sprezi sa politicarima zele da uniste i drzavu Srbiju za saku evra.

Nego

pre 15 godina

Loš rezultat.Publika na Panionisu-slučajni prolaznici, da su i oni stvarali buku kao što je to u Pioniru pitanje je da li bi sve bilo isto.

dusan

pre 15 godina

lepo sam Vam rekao juce.
1.nema para-nema igraca
2.nema para i igraca-nema sudijskog respekta
3.nema para,igraca,respekta-nema ni rezultata
4.zbog svega toga zaista veliki klub kada ode iz Pionira i kada nema grobara,postaje provincijski

da li mozete da verujete da ste izgubili od tima u kom igra RAICEVIC???

legenda

pre 15 godina

izgubili su bzvz.. dobijaju panionis i efes kod kuce a armani u gostima i idu dalje.. to je sigurno.. tepa je najbolji igrac partizana i ne treba mu zameriti sto je na kraju pogresio.. svaka cast i novici.. da nije bilo njih dvojice ne bi ni dotle dosli.. jos samo slavko nauci da uhvati loptu i bice sve ok..

Sloba

pre 15 godina

Hahaaaah! Sto mi je drago za ovu ponistenu trojku, sto je regularnija, to mi je draze! Dabogda vam svaki put po jednu takvu ukrali, sve zbog one Drobnjakove iz auta!

Pop

pre 15 godina

Kamo srece da smo doveli onog Marshala iz Hemofarma. Covek igra odlicno u Ciboni. Sjajan suter. Tripkovic je dobar momak ali nije dobar kosarkas. Ovo je njemu 5. evroliga. On i danas igra kao i prve sezone. Ne umemo da napravimo vrhunskog igraca. Ne Partizan nego Srbija. Zastarela tehnologija. Vreme nas je pregazilo. Moramo otimati znanje od drugih, kao nekad.

milan

pre 15 godina

Ubedljivo najlosija ekipa sa kojom smo igrali ove sezone..isto tako, neubedljiva i stidljiva igra Partizana, uz starog i dobro nam poznatog sudiju iz litvanije koji koristi svaku priliku da nas pokopa i cudo od igraca Tripkovica koji pogadja samo u nizerazrednim utakmicama pri vodjstvu 20-30 razlike, igra odbranu kao moja bratanica od 2 godine...u Pioniru cemo ih demolirati.

Sivac PFC

pre 15 godina

E pa sve i nekako, ali da je Tepic najbolji igrac slobodno obrisite!!! Milenko dete, pogledaj u svoju licnu kartu, otidi na trening i pitaj ima li ko stariji i iskisniji od tebe da zavrsava utakmicu!!! Ovo je tvoj drugi poraz, nista iz toga neces nauciti... Samo dodaj loptu sledeci put pa da vidimo hoce li losi Tripkovic ili Velickovic to potvrditi, tj. nek pokazu kakva su klasa, za sve!!! Idemo dalje, da se zaboravi do CSKA i naravno da im priredimo lepu dobrodoslicu i HRAM KOSARKE!!!

007

pre 15 godina

Redovna kontrola karata na svakih 50 kilometara. Ko nema kartu kupuje novu i placa kaznu.
P.S. I vi imate vaseg Gojka Andrijasevica = P.D.

kosta

pre 15 godina

Porazi i pobede su deo SAZREVANJA ,sto vidim mnogi od NAS to neshvataju!
Samo mogu da kazem do mozemo biti ponosni na pokazanu kosarku u Srbiji ( Partizan ,Zvezda ,FMP , Hemofarm) ,jer su svi uspeli u evrokupovima! A koliko para toliko i muzike. Strpljivost je majka mudrosti.

realno

pre 15 godina

@ dik suneli

pa to sto neko ne zna odakle je gmunden je kosarkasko ne znanje (mogao je da odgleda utakmicu, koja je inace bila losa, a prenos jos gori). da bi stigao do dobrih prvo moras da pobedis lose i to je normalno. velicina protivnika ne pokazuje tvoju velicinu. niti je zvezda toliko losa niti je partizan toliko dobar. realno sta ce da trazite protiv cska??? u madridu ima da bude bar 20 razlike. a sta ce da bude u nedelju, verovatno ce partizan da pobedi ali videcemo!!! poz

Ide-Aca-oko-tebe

pre 15 godina

Grobari, niste verovali Aci kad je rekao da će da vas rastavi? Pominjali ste neku pobedu od 20-ak razlike?
"Mali" Aca prevesla Duleta... He-he-he...

ckb

pre 15 godina

Tripkovic je propast od igraca. Los je po svoju ekipu. Nadam se da ce ga Partizan prodati kao "veliko pojacanje" nekom drugom klubu pa neka tamo unistava igru. Indeks uspesnosti mu je skoro uvek u minusu ili do maksimalnih 5. Evo na vecerasnjoj utakmici je za 20 minuta imao inedks uspesnosti 3. Kaze komentator sa RTS-a kako je Tripkovic usao da bi poboljsao prenos lopte na protivnicku polovinu. Pa decko ne zna da vodi loptu.... Odbrana mu je uzasna, pravi glupe faulove, a sto se tice suterskih mogunosti priznajem da zna da proradi, ali mislim da to nije dovoljno. Nadam se da se nece javljati oni koji ce mi obracati paznju na utakmice protiv Zagreba, Heliosa i tako tih ekipa.

Veselo

pre 15 godina

I sad će tao zen dr mr prof beli mag Dule da kaže neki visokouman razlog za ovaj poraz i time sve grobare ostavi poluotvorenih usta.
A, da, kriva je ona banka...

Grobar-España

pre 15 godina

Eeee,kako nam nedostaje jedan dobar centar a mi se razbacujemo parama.
Krivi su ovi sa kojima delimo halu.
Pa jel moze neko da mi kaze kol`ko kosta to sto njihovom krivicom svake nedelje moramo da skidamo pa opet stavljamo one nalepnice EUROLEAGUE sa parketa vec sedam godina?
Pa mogli smo Dvajt Hauarda da dovedemo za te pare.

makedonija forever

pre 15 godina

sta sam rekao! alibi za poraz:marfin banka,ukradeni pasosi,sudije,igraci,igranje u jadranskoj ligi,a samo jedan covek za nista nije kriv.cik pogodi?mala pomoc: he is all around man in kk partizan!pogodili ste, a?

Vule

pre 15 godina

Ponovo Tepic srlja u odlucujucem napadu i ponovo zbog toga izgubismo... Sta mu vredi ucinak u toku tekme kad je u odsudnim trenucima kiksara.

dule odlazi

pre 15 godina

pasosi,kamate,novci....Ja od ovog coveka nikad nisam cuo da kaze Partizan je bolja ekipa i pobedicemo.Mi smo veceras izgubili od druzine propalih i zaboravljenih igraca i to je jedina istina

Rocky Balboa

pre 15 godina

"Naredni meč u Evroligi Partizan igra za dve nedelje kada u Pionir dolazi strašni CSKA"
Sto je CSKA strasan ?
Kod njih igraju vampiri, vukodlaci, ubice..??

ZDRAVKO

pre 15 godina

Od koga mi sve necemo izgubiti u Evropi....Pa ovi su realno losiji od Bamberga.Stvarno treba biti CAROBNJAK pa izgubiti od Cvetkovica,Zoroskog,Nikolica,Raicevica

marko

pre 15 godina

ja imam samo jednu zelju
da ne vidim loptu u ruci tepica kad treba da se odluci utakmica
veceras isto kao protiv efesa krece na ulaz
saplice se i gubi loptu i partizan na kraju gubi
svaka njemu cast ali dokle.....

Bojan

pre 15 godina

Trifke, kralju, majstore... Tako se dere omraženi rival!

A sada kod profesora Pešića na dopunsku nastavu! Imate i kod nas veliki kredit koji morate da otplatite...

realno

pre 15 godina

pa kad cete jednom shvatiti da sto igrate sa velikim klubovima ne znaci da ste u njihovom rangu!!! izgubili ste od panioniosa koji je dan pre toga preslisen od kolosa sa rodosa (izgubili ste i od njih u pripremnoj utakmici), a panionios pobedio efes od koga ste isto izgubili. u ovoj sezoni imate mnogo srece, kao sto ste pobedili 4 egal utakmice u jadranskoj tako ste mogli i da izgubite, gubili ste 23 poena od armanija kome nisu igrala 4 najbolja igraca i na svu srecu te oni nisu imali duzu klupu inace biste i tu utakmicu izgubili. ono protiv reala vam je bila i najbolja utakmica u sezoni. ne zasluzujete prvo meste u jadranskoj (ne zasluzuje ga ni zvezda), a definitivno ste smesni sto stalno pominjete "partizan igra sa ovim, partizan igra sa onim, a gani igraju protiv nekog gmundena", jos je jedan partizanovac rekao da su iz holandije. toliko

misha

pre 15 godina

ocajna igra partizana
ovaj panionios je jedna od najlosijih ekipa koju sam gledao u evroligi pa se s obzirom na to igra partizana moze kvalifikovati i kao nedopustivo losa.
Tepic ?! vise stete nego koristi
Trip, kompletna igra i napad i odbrana svela se na sutiranje trojki. Kretnja u napadu(osim u smislu izvlacenja za sut za tri) ne postoji.
Velickovic, ozbiljna nekreativnost
Rasic postojao na terenu pet minuta
Vitkovac ne postoji u napadu
Lazme moze mu se oprostiti, mada....
Slavko Vranjes ubedljivo najaci veceras, tvorac preokreta,da nije bilo jedne ispustene lopte posle promasenih bacanja gotovo bez greske i zvuci gotovo neverovatno najsigurnije ruke vecerac u gomili suplih ruku
Ostali manje nego epizodisti
Dule, pojma nemam, kad pet igraca igra kao da je palo sa marsa tu trener nista ne pomaza
Brinem se kako cemo prolaziti ove sezone u zagrebu, zadru ...,jer lako upadamo u masinu protivnika
nadam se boljim igrama

shadow

pre 15 godina

Partizan je bio bolji u skoku (32:27), u blokadama (8:0), u sutu za jedan i tri poena (uz izjednacen procenat za dva poena, u broju indeksnih poena 73:62. Jedina kategorija u kojoj je domacin bio bolji su osvojene (izgubljene) lopte. Uz fer sudjenje, ovo bi biula prilicno laka pobeda Partizana.Kriterijum prema domacinu dobro odslikava situacija iz prvog poluvremena, kada je Cvetkovic "pokusao da ubije" Lasme-a, a nije dobio ni licnu gresku. sa druge strane su svirali svaki kontakt, dve licne Velickovicu u drugom minutu meca su potpuno promenile koncepciju igre naseg sampiona.

kosarkas

pre 15 godina

Bravo Trifo Delijo.Ovi nikog na strani ne mogu da pobede. Samo kod kuce nqa oooo ruk i galamau.Da ih vidim sledece kolo protiv CSK. Bice 25 razlike naravno za CSK

@Mungos

Zadar sa pola razlike, Zagreb sapola razlike, FMP sa bezmalo pola razlike, Hemofarm sa pola razlike

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

Kasno budjenje, izgubljene lopte...
Opet, verujem da cemo ih zgromiti u Pioniru.
Sledece kolo CSKA, nemoguca misija za nas Marfinovce...

copy paste

pre 15 godina

Odracemo ih!!!
Pa Grci su od Srba ucili basket da igraju, a koji su to ucenici bolji od ucitelja?!
ZA DRUGE SE NAVIJA,PARTIZAN SE VOLI!!!
(JELENA NJUKASL, 13. novembar 2008 11:26)

realno

pre 15 godina

Pa grobari budite malo realni,vi kad igrate kuci i krljate u odbrani ko ludi ,a sudije to pustaju tada vam je sudjenje extra,strasna odbrana...i tome slicno,a kad se vama to desava vi kukate...citam neke komentare tipa za malo da pobedimo,gubite 40 minuta a kao zasluzili pobedu...samo malo objektivnosti...

pex

pre 15 godina

Uz ocajno sudjenje do pred kraj (izmisljen faul Tepica u odbrani)Partizan je sam sebe pobedio.Sto posto sam siguran da imamo bolju ekipu ali da bi nekog dobili ne mogu da igraju samo dva igraca uz veceras fenomenalnog Vranesa.Znam da ce biti pljuvanja po Tepicu zbog poslednjeg napada ali se setitw 4-5 za tri poena.Tacno je do duse da on stalno preuzme odgovornost ali retko kad pogodi zadnju loptu.Novica slab,Lazme ispod nivoa, Tripko na mahove i uz fenomenalnog Rasica u prvom - nedovoljno.
p.s.Sta li se nalozio Cvetkovic-moguce da mu je nekad obecan crno beli dres pa sad leci frustracije

Corto Maltese

pre 15 godina

I vise nego solidna odbrana, ali katastrofa u napadu. Dve utakmice izgubljene na strani od po 2 poena. Panionis je Partizan trebao da pobedi minimum 10 razlike. Grci jako slabi, ali ne koliko i Partizan. Ipak mi imamo previse ispodprosecnih igraca u timu. Klupa osim Vranesa veceras NULA (a ni u drugim utakmicama u Evropi nisu mnogo bolji). Vujosevic previse mozga i previse sablonski postavlja napad. Treba dati u trneutcima odresene ruke ovim mladim igracima. Ovako nam se desava ono najgore, da idemo iz napada u napad bez suta na kos. Cak je bolje i indijanska "run'n'gun kosarka - bar se uputi lopta ka kosu, a ovo kako Partizan igra napad je katastrofa. Partizanu ostaje da se moli da dobije sve utakmice u pioniru, jer ce tesko nekoga da dobije na stani (kada vec nije ovaj Panionis).
Treba realno gledati na stvari - bez pojacanja - solidnog centra i pleja nema nam titule ni u Jadranu a kamoli u Evropi.

ГРЧКИ БАНКАР

pre 15 godina

Хвала Трифо!
ПС. Када је Џикић са Олимпијом победио Звезду у Јадранској лиги, гробари су ликовали у фазону: Џикић је цар, учио од Вујошевића и сл. ср..а. Шта је сад?

Sale

pre 15 godina

Trojka na kraju meča sa pola terena će skupo da košta grčku ekipu. Nije isto 5 ili 2 razlike zbog kasnijeg eventualnog kruga. Ali, tim bolje za Partizan!!!! Pozdrav svim GROBARIMA!!!!

lukas

pre 15 godina

Neko igra sa Gmundenom nereseno a neko sa veoma snaznim Grcima u Atini...Mnogi ce pasti jos u Atini sto nije dobro ya nas...Unistili su Efes u Istanbulu ..Lose sudjenje jos im je pomoglo dosta i los Novica veceras...

JaralicA

pre 15 godina

KOMENTAR BROJ JEDAN.

Moje misljenje je to da Tripkovic Uros zasigurno nije bio najgori igrac utakmice. Sta vise. I ne treba zaboraviti svu radost koju nam je pruzao vec ga treba podrzati!!
Ipak je on najtrofejniji igrac SLAVNOG Partizana!

Sloba

pre 15 godina

Hahaaaah! Sto mi je drago za ovu ponistenu trojku, sto je regularnija, to mi je draze! Dabogda vam svaki put po jednu takvu ukrali, sve zbog one Drobnjakove iz auta!

Pop

pre 15 godina

Kamo srece da smo doveli onog Marshala iz Hemofarma. Covek igra odlicno u Ciboni. Sjajan suter. Tripkovic je dobar momak ali nije dobar kosarkas. Ovo je njemu 5. evroliga. On i danas igra kao i prve sezone. Ne umemo da napravimo vrhunskog igraca. Ne Partizan nego Srbija. Zastarela tehnologija. Vreme nas je pregazilo. Moramo otimati znanje od drugih, kao nekad.

RAS KASS

pre 15 godina

Ne znam ljudi sto se nervirate.Pa ovo je standardno projektovan alibi poraz Vujosevica.Setite se poraza od Bamberga u Nemackoj prosle sezone.Skida se pritisak sa igraca,smanjuju se ocekivanja navijaca,sam prolazak u top 16 se gleda kao mnogo veci uspeh a mozda se izmoli jos neka kinta od drzave.Dule je vrhunski trener ali je namazan svim bojama,sve je kod njega unapred planirano pa i ovaj poraz.Sada sledi konferencija za stampu sa poznatim repertoarom.Jednostavno coveku ne odgovara da Partizan ima ulogu nekog favorita u El.Vise mu odgovara da smo autsajderi za koje je svaka pobeda u El uspeh,plasman u top 16 senzacija a sve preko toga cudo.

no

pre 15 godina

Jesam Zvezdas, ALI... Kako vas nije sramota da prozivate Tepica. Decko ce biti veliki igrac i ume odlicno da odigra zavrsnice! Ako sad jednu nije odigrao kako treba ne znaci da nece sledecu. Kome biste vi dali da odigra poslednji napad? Vranesu?

exi

pre 15 godina

Mislim da Je Panionis jedna od najslabijih ekipa sa kojima je Partizan igrao prethodnih godina. Ovu ekipu smo trebali da dobijemo uz minimalno zalaganje, ali nismo, zasto?
Vise srece drugi put!
Ali sa ovakvom igrom, zalaganjem i pristupom mecu nemamo cemu da se nadamo.
Ipak mislim da mozemo u drugi krug, sto je sad mnogo konplikovanije i teze.
Idemo dalje!!!!

Bojanc

pre 15 godina

Ne mogu stvarno da poverujem da osobe koje se predstavljaju kao navijaci CZ imaju obraza da komentarisu ovaj poraz! Vi ne navijate za CZ, vec i nju bojkotujete, a jedina vam je satisfakcija kada Partizan izgubi.
'Aca preveslao Duleta'???? daj molim te!!!
Utakmica je bilaneizvesna i jedino sto je falilo je, po meni, mali pritisak sa tribina koji bi dao elan igracima na parketu, prvi put sam video da Novica ne odigra na nacin na koji smo navikli, a tako su nam falili njegovi poeni i skokovi...
Ostatak ekipe je igrao onoliko koliko su mogli i ne mogu biti potpuno nezadovoljan jos jednim minimalnim porazom, s obzirom da cemo dobiti Panionios sa minimum 10 razlike u Pioniru.
Zadovoljan sam sto niko nije povredjen juce, tako da u nedelju-nastavak serije...

Aguero KG

pre 15 godina

Slaba igra, možda i najlošija ove sezone, neorganizovan napad i slab skok, bez raspoloženih igrača , bez Lazmija i Novice, a vrlo lako smo mogli do pobede. Pa i to nešto govori! Glavu gore šampioni i u nedelju srce na teren!

Teodor

pre 15 godina

Partizan igra preko svih očekivanja, možda još i bolje nego prošle sezone. Neverovatno je kako su se Grci i Turci izvukli za 4 -0.

Velika je šteta što Danilović ne uviđa da guši Partizan i da treba da podnese ostavku. Bez njega i nesposobne uprave Dule bi svake godine igrao F4.

Djordje Stanic

pre 15 godina

Partizan je delovao totalno umorno i iscrpljeno. Ne secam se kad sam gledao Novicu onako fizicki nemocnog. Uz sav taj umor totalno se nisu snasli na agresivnu igru njihovih bekova a to je rak rana Partizana vec zadnjih 5 sezona (od odlaska Vujanica). Pozitivno je to sto i pored ovako lose igre izgubili smo samo sa dva poena. Vidi se da izrastamo u jednu skroz dobru ekipu. Fali nam pravi plej koji nikad nece izgubiti loptu i koji moze da probije prvu liniju presinga na loptu. Rasic je malo drugaciji tip igraca ali sve je bolji i vraca se na nivo igraca iz FMP-a.

Svidelo mi se sto su konacno i Vujosevic a i saigraci shvatili da Tripkovic najbolje sutira kad mu se napravi blok koji on usko optrci a onda iz punog trka naskoci i kad mu bas u tom trenutku daju loptu njegov sut je onda najprecizniji. To je jednostavna akcija i zove se "krug za Urosa" ali tek u zadnjim utakmicama sve urade kako treba (i blok i dodavanje) a i Tripko sada stigne da napravi pola koraka prednosti u odnosu na odbranu.

Nista strasno sto se tice poraza. U Beogradu nemaju sta da traze, bijemo ih zestoko!

Tabela nase grupe je neverovatno cudna jer ako izuzmemo CSKA svi ostali se medjusobno pobedjuju.
Znaci ja jesam optimista ali onako realno mi ladne vode zavrsavamo ovu grupu na 2. mestu.

dusan

pre 15 godina

lepo sam Vam rekao juce.
1.nema para-nema igraca
2.nema para i igraca-nema sudijskog respekta
3.nema para,igraca,respekta-nema ni rezultata
4.zbog svega toga zaista veliki klub kada ode iz Pionira i kada nema grobara,postaje provincijski

da li mozete da verujete da ste izgubili od tima u kom igra RAICEVIC???

Pegasus

pre 15 godina

Ovo je stvarno bilo za kidanje živaca i meč koji se MORAO dobiti.Sa ovako lošom igrom(osim u pojedinim trenucima) izgubili bismo od CSKA bar 15 razlike.Totalna kopija tekme sa Efesom:glupo izgibljene lopte,pasovi u ruke protivnika,14-15 najveća razlika za domaćina i trojka u zadnjoj sekundi.Ali ipak verujem i znam da ćemo proći u top 16,a posle ko zna?

O PARTIZANE,O ŠAMPIONE,TEBE LUDO VOLIM,JER SI NAJBOLjI.I KADA GUBIŠ JA TI PEVAM,JER U SRCU MOME JEDINO SI TI!!!
P.S. U nedelju lakši trening!

Pegasus

pre 15 godina

PARTIZANE JEDINI,mi za TEBE živimo,SAMO TEBE VOLIMO I SAMO TEBI SE DIVIMO,a kad dodje nevolja i kad dodje tuga,UVEK ĆE TE VOLETI GROBARI SA JUGA!!!

13

pre 15 godina

Neverovatno kako je par igraca uslo u utakmicu. Cega se uplasio Rasic, Vitkovac, Rakocevic? Jadnog Panioniosa, polupraznih tribina?
Tripkovic izgubljen odavno, bolje da je ostao u Bg-u, los u odbrani ali sa par trojki se donekle izvadio. Dule je trebao vise da forsira veceras odlicnog Vranesa jer je skroz zatvorio reket.
Od Tepicevog dvokoraka sa trojke u odlucujucem napadu nam se svima dize kosa na glavi, pred kraj utakmice niko drugi nego Vitkovac sutira! Ne mogu vise da gledam neke utakmice na gostovanjima u El. Igraju kao da se skupilo 12 likova iz sa ulice i otislo na tekmu.

marko

pre 15 godina

"Naredni meč u Evroligi Partizan igra za dve nedelje kada u Pionir dolazi strašni CSKA"
Sto je CSKA strasan ?
Kod njih igraju vampiri, vukodlaci, ubice..??
(Rocky Balboa, 13. novembar 2008 22:44) decko,decko...pa ti nijedan smisleni komentar da posaljes,a stalno nesto mudrujes...da,strasan je.zato sto ima ekipu koja ujeda,najbolju u evropi...ali,to je nas problem i nasa muka...a ti,koliko si ti puta gledao svoj tim protiv najboljih evropskih klubova?naravno,nemoj da racunas utakmice protiv PARTIZANA,jer bi onda bio bolji od mene...hocemo pobedu,pobedu u derbiju protiv CSKA...

Branko

pre 15 godina

Partizan je igrao sa puno uspona i padova ali se ipak nadam plasmanu u TOP16 ima jos puno utakmica i sve ce to doci na svoje mesto na kraju.

Vrlo bistro, nema šta!

pre 15 godina

Hvala svima koji su za moj komentar glasali, ali i onim grobarima koji su kliktali ono suprotno, jer su mi komentar, u svakom slučaju, ostavili na samom vrhu...

jelena ncl

pre 15 godina

Obrni, okreni, Partizan igra u Euroligi a drugi nek mastaju o tome!!!
Na ovoj utakmici je nedostajala atmosfera iz Pionira (citaj GROBARI) i sve bi bilo standardno! E, a za CSKA dolazim i ja da gledam uzivo!!!

Xwave

pre 15 godina

Nerazumem kako mozete da pljujete Duleta. Posle svake pobede on je doktor, a sada kada smo izgubili samo lose stvari. On je osvojio sedam titula za redom i na dobrom je putu da osvoji osmu.
Nema potrebe da trazi opravdanje u bankama i pasosima(kao i sto ne trazi), jer ne treba nikome da se opravdava posle svega sto je uradio za nas!

BRANKO

pre 15 godina

Na cemu li je ovaj Rocky Balboa?Znaci nijedna vest o Partizanu ne prodje a da decko ne ostavi svoj kompleksaski komentar.Alo bre ides li ti u skolu,na posao,izlazis li sa ortacima ili po ceo dan sedis za tastaturom?!S tobom definitivno nesto nije u redu.

Sivac PFC

pre 15 godina

E pa sve i nekako, ali da je Tepic najbolji igrac slobodno obrisite!!! Milenko dete, pogledaj u svoju licnu kartu, otidi na trening i pitaj ima li ko stariji i iskisniji od tebe da zavrsava utakmicu!!! Ovo je tvoj drugi poraz, nista iz toga neces nauciti... Samo dodaj loptu sledeci put pa da vidimo hoce li losi Tripkovic ili Velickovic to potvrditi, tj. nek pokazu kakva su klasa, za sve!!! Idemo dalje, da se zaboravi do CSKA i naravno da im priredimo lepu dobrodoslicu i HRAM KOSARKE!!!

da li ima neka psovka koju ne znash

pre 15 godina

groblje gledao sam sinoc tekmu i mogu da vam kazem da imate jednog od najboljih trenera u evropi ali je chovek toliko NEKULTURAN I NEVASPITAN da je to strashno!!!!!!!!!

Maksa PxFxCx

pre 15 godina

"Naredni meč u Evroligi Partizan igra za dve nedelje kada u Pionir dolazi strašni CSKA"
Sto je CSKA strasan ?
Kod njih igraju vampiri, vukodlaci, ubice..??
(Rocky Balboa, 13. novembar 2008 22:44)

Za vas jesu...

realno

pre 15 godina

Pa ne mogu vjerovati gdje su im bile oci kad su Baxtera ostavili samog poslje promasaja Cvetkovica?!?!Ali nema veze jer s` obzirom da ce Efes i Panionios glatko da padnu u grotlu Partizan ima zicer za 3. mjesto tj. bolji sesir na zrijebanju za TOP16!

Sasa The Grobar

pre 15 godina

Jako mi je krivo, pogotovo sto je Panionios ekipa od koje smo barem malo bolji. Znam da ovo nikome ne znaci nista, pa ni meni, ali dobro je sto je samo 2 razlike na kraju. Trebace nam bolji medjusobni duel. A sudije - katastrofa. Nsu nam krali lopte vidno ovog puta, ali kriterijum faulova je bio skandalozan.
Momci su, nakon svega, dokazali jos jednom da nijedna utakmica protiv njih nije dobijena pre poslednjeg zvuka sirene. Hvala im na velikom srcu i borbenosti. Ponosan sam. Pozdrav braci Grobarima.

dace

pre 15 godina

Partizan je legenda na ovim prostorima ve4 desetak godina svidjalo se to nekom ili ne!
Pozdrav borbenoj brađći, iz Sofije!Svaka cest vi ste u svakom slu4aju shampioni!!!!

pfc025

pre 15 godina

Ne plujte Tepica, kad je pogodio tricu realu pred sam kraj svima je bio dobar. Imamo dobru kos razliku i realno je da u medjusobnim budemo bolji. BOLJE IZGUBITI U ATINI NEGO OD CIGANA!!!!

idemo dalje

pre 15 godina

November 26-27, 2008

GROUP D
Efes Pilsen vs. Real Madrid November 26, 2008 19:15 CET 20:15 LT
Partizan vs. CSKA Moscow November 26, 2008 20:45 CET 20:45 LT
AJ Milano vs. Panionios On Telecoms November 27, 2008 21:00 CET 21:00 LT

bojan

pre 15 godina

bas mi krivo, ovoj ekipi fali jos malo da pocne i da dobija na strani... ipak porazi su minimalni sto moze da bude veliki plus posto verujem da cemo i efes i panionios razbiti u pioniru a na kraju moze da odlucuje kos razlika i medjusobnim duelima...

nz

pre 15 godina

Ovo nije bas dobro. Realno je da necemo imati pobedu u gostima. Sad mozemo samo da se nadamo da ce sve utakmice u Pioniru sem protiv CSKA biti dobijene.

Leksa

pre 15 godina

Joj...od kakvih dzibera mi izgubimo:(
Sva sreca pa je Real dobio, sto bi gani rekli smesni Milano u zadnjoj sekundi pogotkom Buloka pa su nam sanse za top 16 i dalje velike.Ne zaludjujem se pobedom nad CSKA,dovoljno nam je da dobijemo Grke i Efes kuci sto je sasvim realno..ali znajuci kako je Partizan blesava ekipa ne bi me cudilo da dobijemo i CSKA..mada,realno jako tesko.
Ove indijance dobijamo u Bg 20+ razlike.

Mungos

pre 15 godina

Opet.. Nemam herca da kritikujem Tepica jer zaista je bio i vise nego solidan tokom tekme, ali ocigledno je da skripi kad je ono bitno.
Sa druge strane Tripkovic ne radi,ne radi pa proradi i propuca kada je najbitnije...
Novica je mogao bolje.
Dule alfa muzjak bolje izgleda sa sakoom.
Toliko od mene.
BICE BOLJE!!

Zorz Vea

pre 15 godina

Dodjavola!!!Razlog poraza je dosta losiji skok nego obicno,u globalu,dok ostali nedostatci su se otklanjali tokom utakmice(kao na pr. procenat suta iz igre).Uros "Vredi ga cekati" Tripkovic stvarno ponekad izgleda kao ultra-giga-mega super star,ali ono promaseno bacanje na kraju ce me,mozda,dotuci.Ma nema sanse...

Zivela Srbija i njena predivna kosarka na celu sa KK Partizanom "Familija"

ps Tepic ce biti cudotvorac,samo se bojim da ce to u istinu i da postane kada vise ne bude igrao za KKP,a to je ono sto me najvise boli.

do kraja

pre 15 godina

Glavu gore..moglo je mnogo bolje, ali necemo da kukamo. Ne sumnjam da cemo im se revansirati u Pioniru, nasem hramu. Vi sto navijate protiv Partizana i to javno pricate, ovde samo priznajete da uvek pratite evropsku kosarku..Izgubili smo od ekipe koja je iz zemlje evropskog prvaka, ciji su klubovi osvajali evroligu...
A vi protiv koga ste ono bese igrali u Holandiji?Kakva je njihova liga i koliko ucesnika najjaceg evropskog takmicenja imaju i da li su ga ikada imali? Kladim se da do sada niste ni culi za Gmunden ili kako vec...e moji strucnjaci, spremite se za nedelju dobro, dolazi vam jedan evopski tim kome mozete samo da se poklonite..
P.S. Jedva cekam da vidim kako cete napuniti Arenu....

Grobar Novi Beograd

pre 15 godina

Panionios je dobio efes u gostima, dolazi iz Grčke, tako da su te priče kako su osrednja i loša ekipa prilično prazne...i to da je Partizan uz njih najlošili u euvroligi može d akaže samo neko ko navija za olimpiju ili cibonu, a zna se ko je ubedljivo prvi u ligi u kojoj igraju...u ovim komentarima se oseća samo zavist i mržnja slabijih...samo napred momci i Dule, pokazaćete ko ste i šta ste kao i svake godine a ostali mogu samo da se teše i da nas mrze! NUSKNVP!!!!

pele

pre 15 godina

Zasto Tripko igra bolje u reprezentaciji nego u klubu?Ili ga treba istrpeti i dati decku da igra 35 do 40 minuta,ili ga prodati da ne propada vise i naci mu bolju sredinu!

XXL

pre 15 godina

Losa utakmica, obostrano. Pobedili Grci zasluzeno, ali samo zbog jedne jedine stvari. Umor igraca Partizana je evidentan, nista drugo.
Momci, samo napred, bice opet "iznenadjenje" i plasman

007

pre 15 godina

Redovna kontrola karata na svakih 50 kilometara. Ko nema kartu kupuje novu i placa kaznu.
P.S. I vi imate vaseg Gojka Andrijasevica = P.D.

nikola

pre 15 godina

Prosto je neverovatno da je Tripkov status i posle pet sezona kao nekog početnika, dokle!Svi pravi igrači nisu to postali tako što su ih svaki čas hladili klupom već je neko imao sluha da ih "istrpi" i sačeka da pruže igre kakve se očekuju od pravih zvezda a on to sigurno jeste samo ne može sa Duletovim stalnim "hlađenjem" ja mislim da to svi prepoznaju ali je važniji nečiji EGO od adekvatnog tretmana mladog igrača!

jatak

pre 15 godina

@kosarkas
@dule
Mi smo izgubili pa sta?
Igramo takmicenje koje je za vas san snova i koje VI niste igrali 10 godina a kako izgleda necete ni jos 10

Miodrag

pre 15 godina

mala ispravka predjasnjeg posta.....

4. Drago mi je da cigani toliko prate Partizan. Nadam se da su za makar ovih poslednjih 7 godina nesto naucili.

Дик Шунели!?

pre 15 godina

Па то што неки не знају одакле је Гмунден, само говори о томе колико је тај тим (а и његов противник) кошаркашко име (познавање географије нема везе са овим). А то да ли заслужујемо прво место показаћемо кад? У наредној утакмици (замало да напишем дерби, али то би свакако била грешка). Поздрав свим љубитељима кошарке!

Ima tu i neceg dobrog...valjda

pre 15 godina

Ostaje zal za pobedom-to svakako,ali opet je razlika kojom smo porazeni vise nego prihvatljiva.Mi gore od ovoga veceras ne mozemo(bar se nadam),a oni u Pioniru ne prolaze ispod 10!Sami smo sebe pobedili-to je ono sto najvise boli.Tepic-dobar celu utakmicu,a onda u finisu kao protiv Efesa.Tripkovic-pogadjao napokon neke bitne suteve.Rasic-zablista dva minuta i nema ga vise nigde ostalih 38.Slavko-danas vise nego dobar.Novica-slab veceras.Mogao je bolje da zagradi Bakstera na kraju.Lasme-ne razumeme zasto ga "bojkotuju" u napadu!Poene daje samo na ono sto sam uhvati.Vitkovac-budi se covece!Rakocevic-danas je nedostajalo itekako onih njegovih 6-10 poena.Vesely-prijatno iznanedjen iako je kratko igrao;bice nesto od njega.Treba nam drugi plej ko 'leba!!!

leo

pre 15 godina

Realno, a komemtari dve osrednje ekipe stoje jer za neke jake ekipe u bilo kakvom sportu mi nemamo jer nasi tajkuni nisu raspolozeni da ulazu u bilo kakav sport u Srbiji. Oni bi jednostavno da uniste bilo koji sport u Srbiji za saku evra. Sto je jos gore oni u sprezi sa politicarima zele da uniste i drzavu Srbiju za saku evra.

bokibokiboki

pre 15 godina

Ne treba ocekivati velike stvari od ovako slabog Partizana ove sezone. Pljujete Tepica? Decko jedini ima m... da uzme loptu u ruke na kraju!!! Da nece Vitkovac ili ne daj Boze Rasic da resavaju tekmu, ili veciti talenat Tripkovic???

jj

pre 15 godina

urose idi iz partizana - nisi ti za ovu seljacku ekipu. dule je ekstra trener ali je urosa unakazio, na treninzima samo sutira ko vo, drbling je izgubio, a vadi ga kad promasi kruske koji mu saigraci uvale kad ostane 3-4 sec do kraja. i sto ga vadi napolje non-stop, pa kako da udje u ritam?? unistava mu samopouzdanje sa tim glupim izmenama, dule ima jedan metod al' ne pali to kod svakog.

Aco

pre 15 godina

Nista strasno,umor je evidentan,utakmica je izgubljena zbog lose igre Partizana,Tepic igra sam od pocetka sezone,svaka mu cast za sve,izrasta u novog Bodirogu,ne treba mu zameriti na ovome veceras jer ne moze ni on svaki put da pogodi,to je sastavni deo sazrevanja jednog talentovanog igraca,svaki put mu treba dati da resava jer se tako prave veliki igraci!
Vidim ovde komentare tipa upoznacete Pesica pa samo da skrenem paznju da grobari znaju ko je Pesic,Pesic je veliki grobar!!!A navijaci komsijskog tima neka gledaju u svoje dvoriste i neka ne diraju Milenka,nije strasno da igrac sa 21 godinom ne resi jednu utakmicu,resio je par pre toga,strasno je kada neko dize u nebesa igraca koji sa svojih 30 nije resio ni jednu veliku utakmicu u korist svog tima,a svi oni znaju ko je taj igrac!

Nego

pre 15 godina

Loš rezultat.Publika na Panionisu-slučajni prolaznici, da su i oni stvarali buku kao što je to u Pioniru pitanje je da li bi sve bilo isto.

BoruleT

pre 15 godina

Setimo se prosle sezone i Bamberga, koji je za klasu losiji tim od ovih Grka, i tada je nakon -16 u GER bilo kukanja. Epilog prosle sezone u EL je poznat. Ne vidim nacin da Partizan i ove sezone ne prodje u TOP 16 (samo je pitanje sa 3. ili 4. mesta). Potpuno je jasno da je Partizan i ove sezone ubedljivo najbolji tim na prostoru bivse YU.

Miodrag

pre 15 godina

Kao prvo, nemamo nikakvog moralnog a ni sportskog prava zameriti bilo kome u Partizanovoj expediciji za bilo kakvu igru ili poraz u EL. Nabrojacu samo neke cinjenice:

1. Cena igraca je manje vise onoliko koliko moze pruziti na parketu. Ukupna cena igraca jednog tima ili ukupna njegova vrednost na parketu se u zargonu naziva budzet kluba. To svi znaju ali izgleda da se zaboravlja kada se uporedjujemo igracki sa drugim klubovima i kada se daju zakljucci da li smo lose odigrali ili da li smo nekoga trebali pobediti. Ova ekipa Partizana na celu sa Velikim Magom Duletom i ljubavlju Grobara nama taj budzet predstavi u Pioniru da je mnogo veci od realnog. Setite se Duletovih reci: samo sa 110% pruzene snage i pozrtvovanja mozemo ocekivati pobedu u EL! Istina.

2. Tepic, Velickovic, Tripkovic, Vranjes, Dule, Lazme su se ekipi prikljucili tek pred pocetak sezone. Reprezentativci nisu ni imali odmora i to se sada dobro vidi. Tepic jednostavno nije imao snage pri zadnjem ulazu. Kako da imaju snage cele sezone. Tripkovica je red da shvatite kao solidnog igraca, a ne kao veliki potencijal. Koristan je timu jer ima neverovatnu ruku. Jadni su mi svi koji ih pljuju.

3. Zamislite da vam vasa firma bude stalno u finansijskim problemima, blokadama, i slicnim malverzacijama. Pa da sve vas jadnike vidim da na poslu dajete 100% svojih moci, i da zaboravite probleme. Slicna je situacija i u KK Partizan.

4. prate Partizan. Nadam se da su za makar ovih poslednjih 7 godina nesto naucili.

1+2+3=razlog poraza. A vi pljujte i dalje. Tada smo samo jaci. Dve pobede u Pioniru protiv Efesa i Panioniosa i eto nas u 16. Realno.

Hvala ti Partizane na svemu.

s3x

pre 15 godina

opet fali ono neshto...
pri rez 68:68 , Milenko BODIROGA Tepic (inace nash najbolji igrac na toj utakmici) pravi notornu glupost!!!
Krece u dribling , zavlaci se u 3ojicu i lopta mu fala bogu ispada...dajte Novici bre da reshava te kljuchne lopte...

AL sve to na stranu - onaj DENDA...!! Oterati ga sa svih medija pod hitno - chowek ide iz greshke u greshku!!! Chak mu nije u interesu ni da se ispravi posle lapsusa koji napravi , a ima ih more za sat i po vremena

Grob

pre 15 godina

(CZ, 14. novembar 2008 03:04)
zvezdina skola...nece taj daleko dogurati sa tom vasom svetski priznatom skolom....
hehehe..tesko tebi kad ti porazi partizana ulepsavaju dan....a dobro i donekle te razume,kad ti ne mogu pobede tvog tima ulepsati dan..

milan

pre 15 godina

Ubedljivo najlosija ekipa sa kojom smo igrali ove sezone..isto tako, neubedljiva i stidljiva igra Partizana, uz starog i dobro nam poznatog sudiju iz litvanije koji koristi svaku priliku da nas pokopa i cudo od igraca Tripkovica koji pogadja samo u nizerazrednim utakmicama pri vodjstvu 20-30 razlike, igra odbranu kao moja bratanica od 2 godine...u Pioniru cemo ih demolirati.

NESA

pre 15 godina

Prvo da kazem da sam zvezdas.Ali stvarno ne mogu da verujem kakvi komnetari .Zasto ste mislili da ce ova utakmica biti laka za Partizan?????Prvo Partizan se nalazi u jako teskoj situaciji naravno da to nisu opravdanja za poraz ali postoje je jedan uticaj na igrace .Citam svakave komentare .Tepic jeste lose odigrao ali ne moze covek sve da pogodi.Tripkovic je od velikog talenta postao prosek od igraca.Velickovic je danas realno najvise podbacio.Ali mislim da ovaj poraz Partizana netreba da boli toliko .

drug Jataganac

pre 15 godina

Izgleda da smo i dalje hrabri samo u Pioniru. Steta. Previse izgubljenih lopti, mnogo pocetnickih gresaka, pa nas pobedi i ekipa koja je losija od nas. Steta, ovo bi bila bas vazna pobeda. Ali izgleda da nam je sudbina da uvek na mala vrata ulazimo u Top 16. Naravno, ulazimo, u to ne sumnjamo. Dovoljno smo kvalitetni. Jedino sto bismo ovoga puta mogli i do drugog mesta u ovoj grupi, sto je bitno zbog zreba za Top 16 (sesiri). Jos uvek imamo sanse i za to drugo mesto, ali 'ajde, necemo da pricamo mnogo unapred. Jedva cekam svaku sledecu utakmicu. U svakom slucaju, optimisti smo. Sto ne znaci da ne treba i da kritikujemo ako ima raloga za kritiku.

:: m ::

pre 15 godina

Dajte ljudi ostavite Milenka na miru. Koliko je puta pogodio odlučujuće poene? Možda to nisu uvek bili poslednji, ali su bili odlučujući i praktično preokrenuili ili pogurali. I tada je on budući Bodiroga, bolji od njega i slično. A kada nekad pogreši - nikakav igrač? Gde to još ima? Pustite dečka, on jako dobro zna kako i šta igra kada, ne igra napamet.. Ali kao što neko reče - ne može uvek i sve da pogodi.
Podrška svim ovim momcima! Svi smo videli kako su igrali danas i svi znamo (i to smo videli) kako mogu da igraju - sve se iz toga da zaključiti, samo onaj ko to ne želi da vidi može da priča drugačije.

legenda

pre 15 godina

izgubili su bzvz.. dobijaju panionis i efes kod kuce a armani u gostima i idu dalje.. to je sigurno.. tepa je najbolji igrac partizana i ne treba mu zameriti sto je na kraju pogresio.. svaka cast i novici.. da nije bilo njih dvojice ne bi ni dotle dosli.. jos samo slavko nauci da uhvati loptu i bice sve ok..

KKP

pre 15 godina

Igra je bila, losa, sudjenje katastrofalno, pogotovo na kraju. Evo i zadnju trojku Novici su ponistili! Kriminal! 72:67 konacan rezultat! I Real pobedio nekako 70:69, cak mozda su dali kos u zadnjoj sekundi! Dobro je bar to! Bem ti zivot! Ima da crknem jednog dana od nerviranja...

kosta

pre 15 godina

Porazi i pobede su deo SAZREVANJA ,sto vidim mnogi od NAS to neshvataju!
Samo mogu da kazem do mozemo biti ponosni na pokazanu kosarku u Srbiji ( Partizan ,Zvezda ,FMP , Hemofarm) ,jer su svi uspeli u evrokupovima! A koliko para toliko i muzike. Strpljivost je majka mudrosti.

FELIPE

pre 15 godina

Koji ste vi nezahvalnici...cast izuzecima! Dule osvojio 7 titula, dosao do 1/4 finala EL i onda kad izgubimo jednu tekmu vi odmah imate nesto protiv. Jeste Panionios jedna od slabijih ekipa u grupi, ali nije za potcenjivanje. Izgubili, pa sta? Realno ova ekipa je skoro skroz nova.
Iskulirajte...

Tepic Genije

pre 15 godina

DA LI JE MOGUCE!!??
Ja bih podrzavao Tripkovica samo zato sto decko ima m*da!! I kada zna da ne ide,i kada ga Dule hladi sto rece jedan komentar,ne posustaje i bori se za svoj klub onoliko koliko mu trenutne mogucnosti dozvoljavaju! Decko ima petlju i to je ono sto nam treba! Ispred njega po tome je samo Novica Ubica. Mada... To je samo moj stav.

realno

pre 15 godina

@ dik suneli

pa to sto neko ne zna odakle je gmunden je kosarkasko ne znanje (mogao je da odgleda utakmicu, koja je inace bila losa, a prenos jos gori). da bi stigao do dobrih prvo moras da pobedis lose i to je normalno. velicina protivnika ne pokazuje tvoju velicinu. niti je zvezda toliko losa niti je partizan toliko dobar. realno sta ce da trazite protiv cska??? u madridu ima da bude bar 20 razlike. a sta ce da bude u nedelju, verovatno ce partizan da pobedi ali videcemo!!! poz

Imperator

pre 15 godina

S obzirom da je ekipa jako mlada, i da je zapocela sezonu bez vodje na terenu (to trenutno mogu da postanu samo Tepic i eventualno Novica), jer smo ostali bez najaca tri igraca iz prve petorke, situacija uopste nije losa.

1. Jadransku ligu igramo bez vecih problema, iako imamo par tesnih pobeda (vazno je da se momci celice u neizvesnim zavrsnicama)

2. Momci daju svoj maksimum u skladu sa svojim mogucnostima, pa cak i Tripko, koji vise od ovoga ne moze. Kad nije postao igracina do sada, tesko da ce eksplodirati posle. Tepic izrasta u pravu igracinu, i sigurno ce resiti neke buduce tekme, pa i Novica je protiv PAO omasio onu trojku, pa, je decko resio tekmu za TOP8.

3. Atmosfera u ekipi i na tribinama je vrhunska, sto me posebno raduje.

4. Momci su mladi i dobar deo ekipe nema iskustva...treba ih sacekati. Zato i gubimo zavrsnice od evropskih ekipa. To sto smo se mi navijaci malo umorili od cekanja, i stasavanja novih nada, koje prodajemo prerano to je drugi problem i nasa sudbina.

Nadam se da ce doci jedan lep dan kada cemo moci, nase mlade talente da drzimo u Partizanu bar do 25 - 26, onda cemo da pikamo F4 redovno!