Utorak, 28.10.2008.

13:07

Vujošević: "Nema nepobedivih ekipa"

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da je došlo vreme da srpski šampion u Evroligi zabeleži pobedu protiv Reala iz Madrida.

Izvor: B92

Vujoševiæ: "Nema nepobedivih ekipa" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

ekscentrik

pre 15 godina

@Webb
Imas online prenos!Idi na ovaj sajt www.myp2p.eu oko 15 minuta pre pocetka tekme i na searc ukucaj partizan i izbacice ti opcije za gledanje tekme!Trebalo bi da bude ok snimak!Pozz svim Grobarima i vidimo se veceras u Hramu!

no

pre 15 godina

Grobari bolji navijaci :-) ajde bre kad ste igrali 1/8 finala kupa UEFA pre par sezona doslo 10 000! Svo vase "iskustvo navijanja" nije dovoljno da budete bolji. Morate prvo da saznate sta znaci rec koreografija, a ne da vam Delije aplaudiraju pri svakom vasem pokusaju. Srecno veceras protiv Realna, mada realno niste vi Zvezda pa da ih pobedite (ooo da to je bilo pre koju sezonu, tada su Delije pokazale kako se navija). Vi ste imali mnoooooogo vise "vecih" utakmica u basketu od nas poslednjih godina, ali zato kad god Delije zele da naprave ludnicu - nikakav problem.

Sasa The Grobar

pre 15 godina

Mi smo ih pre samo godinu i po dobili sa 20 razlike u pinoiru!!!! Mislite o tome...
DS
(Djole, 28. oktobar 2008 22:06)
A zatim ste u revansu izgubili sa 27. I jos 2 puta sa po 20 razlike nakon toga. I to u UTEH Kupu. Misli ti o tome.

zacudjen??

pre 15 godina

UVEK UZ TEBE DELIJE SEVER 1989
NAJJACE GRUPE GRADA ZA TEBE SE BORE SADA
(100%SRBIN, 28. oktobar 2008 15:38)

Kako se moze biti i 100% Srbin i Turski konjanik?
Ne kontam!

Imaperator

pre 15 godina

Sa komentarom momka iz Zadra se slazem...

Samo hrabro veceras momci...
nadam se da ce prvih par minuta izgurati sto bolje, a kad trema nestane...zemljotres na tribinama, na parketu ludnica.

Nikad vece srece i onog blesavog euforicnog filinga, kada mali autsajder iskida nekog velikana.

Grobari Lopare

pre 15 godina

@zivim za sever

E pravo si ti to rekao napunili **gani jug i sever a da nije mozda radi Zvzde!? pa naravno da nije, nego zato sto je Barsa dolazila... **gani = POZERI !!! Cao cao...:)

Igor_PFC

pre 15 godina

Dule Grobare,vodi nas do pobede!!!ajoj,bas sam se uzeleo basketa i KK Partizan,jedva cekam sutra utakmicu...jos jedan spektakl moze da pocne...DA VOLIM CRNO-BELE,PONOSNO KAZEM SVIMA,VOLIM TO SLAVNO IME I DIVIM SE SAMO NJIMA

Partizan iznad svih!

pre 15 godina

@zivim za sever
Zasto te je toliko pogodio ovaj post?Pa ako neko ima slavnu navijcku istoriju to su Grobari.Ono protiv Sampdorije samo je dokaz grobarske vernosti koju niko nema na ovim prostorima!
@100%SRBIN
Bojkot je bio vid rata protiv fudbalske mafije!A zbog cega vi bojkotujete svoj klub u kosarci?Zbog Kikanovica?Da li vi posle ovoga imate prava da sebe nazivate navijacima?I nemoj molim te da mi pricas o pozeraju kad svi dobro znaju da ste upravo vi najveci pozeri, koji se najvise na najlone, kartone, balone...
NAJJACE GRUPE GRADA...LOL

.

pre 15 godina

(zadranin, 28. oktobar 2008 20:47)

Sve ti je na mestu osim to da i nas cheka to da necemo imati talente itd. Mi imamo 2 JAKA KLUBA koji u svojim redovima nemaju stranaca - FMP i Hemofarm (pardon, FMP ima Makedonca a Hemofarm Slovenca Joksimovica). FMP je chudo, njihovi juniori su ove godine osvojili evroligu za juniore u Spaniji i svake godine izbacuju po nekoliko odlichnih igracha. Partizan i Zvezda imaju po 3 stranca shto pokazuje da se i kod njih ozbiljno rachuna na srpske igrache. To sto se u vashim klubovima ne forsiraju vishe domaci igrachi to je vash problem a ne nash... E vala ako je Dule rekao da Real konacno mora da padne PASHCE ! Setite se samo prosle sezone gde smo 3 PUTA gubili od Panatinaikosa sve tesno po 1-2 razlike ali smo im zato u odlucujucoj OBJASNILI NEKE STVARI ! Tako je i sa ovima, jos samo da se javi neki Realov Koroman i da kaze da imamo kompleks od njih e onda su sigurno pukli sutra !

Mornar Popaj

pre 15 godina

@zivim za sever

ako hoces o barsi onda hajde ja da spomenem Real koji je 2003 igrao sa nama na JNA u Ligi Sampiona i tada su i jug i sever i zapad i istok bili ispunjeni mnooooogo pre pocetka utakmice. A onda da spomenem i Porto i Marsej i Lacio i Artmediu i Njukasl i jos mnooogo mnogo drugih situacija kada je stadion bio pun mnoogo ranije! Ali pre svega, ja nisam primetio da u ovoj vesti kao i mom komentaru ima spominjanja vaseg navijanja ili bilo cega drugoga (uvek ce jedni pricati da su bolji od ovih drugih i to je to) stoga stvarno ne vidim cemu tvoj komentar, a moj procitaj ponovo pazljivo i videces da je upucen ljudima koji MISLE da navijaju za PARTIZAN i ljudima kojima mislim da nije mesto da komentarisu PARTIZAN, a pogotovu ne na ovaj nacin - samo kukajuci!



@100%SRBIN

1. Marioneta je lutka na kanapu kojom upravlja neko drugi, a Zecevic i Bjekovic su upravljali svima ostalima tako da prvo nauci sta koja rec znaci pa onda pisi.
2. Ko je bojkotovao bojkotovao je, ja licno nisam. Na kraju krajeva koji god da je bio pravi razlog tog bojkota njih dvojica bar prividno nisu tu, a nama ocigledno ide sve bolje i bolje. Vi prozivate upravu i bijete igrace i ide vam sve gore i gore pa onda ti pravi poredjenje i provali koja je varijanta bolja. A koliko smo mi pozeri to zna i cela stara Juga, a verovatno i ceo svet jer je nezabelezn slucaj da jedan tim izgubi na svom terenu 1:6 (PARTIZAN - Hajduk), a da navijaci naprave na kraju svega toga festu od navijanja. Ali tako to rade oni koji VOLE taj klub. I tebi isto da kazem kao i "zivim za sever". Ja ne vidim zasto se vi hvatate za ove komentare! Spasavajte vi svoj klub bojkotom, vernoscu, tucom ili kako god mislite da je najbolje, a nas ostavite sa nasim uspesima i problemima sa sudijama, budzetima ili cime vec!

zadranin

pre 15 godina

Uistinu su neki komentari smješni, kratkovidni.Pljuje se po hrvatskoj košarci, pogotovu po mom Zadru, ne videći da i srpska i hrvatska košarka imaju isti problem.Neznalice nazivaju Zadar provincijom ne poznavajući ni košarkašku ni drugu stvarnost.O navijačima neću jer oni najžešći navijači svih klubova na svijetu su radikalni, primitivni, nekulturni itd. tako da se nema tu nitko pohvaliti, ni mi, ni vi.U hrvatskoj košarci institucija je jedino Zadar, jer iza košarke stoji cijeli grad ( usput za one koji ne znaju na području bivše Juge tu se igrala prva košarka između gradskih predgrađa ), šest puta prvak bivše države u onoj super jakoj ligi, a tek smo peti grad po veličini u Hrvatskoj.Cibona samo zahvaljujući ekonomskoj moći bilježi bolje rezultate, ali nepopraćena nikakvim publicitetom u svojoj sredini.Općenito mislim da je bolja srpska nego hrvatska košarka, imate sjajne trenere, sjajne mlade igrače, odlične timove.Mislim da i Aco zaslužuje stroži odnos kod sudaca, ali ono što progovara Dule normalan čovjek teško može provariti.Ali i naš i vaš problem je što smo pristali igrati ovu privatnu ligu.Zadar je pokraden u Beogradu, priznali ili ne.Isto tako i Zadar ima domaćinsko suđenje u Zadru, točno je.A zašto? Jer je to politika vlasnika lige, svakom ponešto daj, da svi budu zadovoljni.Naši mali centri košarke su uništeni, igraju nam stranci, a bojim se da i vas čeka isto.Imate stručniji kadar pa se još držite i izbacujete igrače neprestano još uvijek, ali ako ode baza a imperativ rezultata stisne tko zna kako će biti.Zato nisu vam hrvati krivi, i nemojte misliti da mi iz toga izvlačimo korist.Sve što imamo su prolazni rezultati i klubovi puni stranaca.Pozdrav.

kumanovo

pre 15 godina

Ljudi daj boze da pobedimo.Samo da Duletove zive legende smanju zicere pod kosem da se razigra 3pko Rasic da opet da 14 poena kao u predhodnoj utakmici ocekujem 5 poena da da Vranes, Rakocevic i Lazme da odigraju dobru odbranu i to je to.13 je baksuzan broj ali ne i za Duleta

Grobar

pre 15 godina

@zivim za sever

Navijači Partizana su navikli na spektakle poslednjih godina, tako da se ne lože toliko kao ostali u ovoj zemlji.
Da li vi znate koliko iskustva ima prosečan Partizanov navijač u navijanju a koliko zvezdin?? Pa cela generacija novih navijača je stasala na evroligaškim utakmicama, stvorena je kultura navijanja, običaji, tradicija.. Pa ja kad čujem "dok živim klicaću njemu..." dok igrači čekaju podbacivanje, ništa mi više ne treba, srce hoće da eksplodira! To je samo jedan primer kako utiče dugogodišnje zajedništvo na mnogo više utakmica, a ne samo na derbijima.
Ja mogu u fudbalu da nabrojim Marsej, Real, Lacio x2, Newcastle x2, Bajern, Viljareal, Spartak Moskva, Porto, Sampdorija,... i šta sve ne još, a šta može da nabroji navijač zvezde?
A u košarci ne vredi da nabrajam...

kk sledecasezona

pre 15 godina

@100%srbin
ti pricaj o pozeraju molim te, bojkotovali ste kosarku zadnjih godina zbog uprave, jadranske lige, a sad se primate na istu. dobili malo bolji sastav i odma ste zaboravili na bojkot upravu NLB ligu.

Sim'

pre 15 godina

Laaadno smo ih dobili posle 12 utakmica!.. Da l' je moguce da smo ih ovako pokidali na skoku,a mali Tridza sto ubada trojke!.. Brate,deremo! De-re-mo! A jesi vid'o kad je Dule skin'o sako,sto je pala serija,a? Sta,ti nisi gledao?!

Baki

pre 15 godina

@ Zivim za sever

Pa to sto vi ne znate da citate kad pocinje utakmica pa dolazite 4 sata ranije ne znaci da ste bolji navijaci. Mi dodjemo pola sate pre utakmice ali zato nije zabelezeno samaranje igraca partizana i unistavanje njihove licne imovine.

Srki

pre 15 godina

@zivim za sever
samo da te podsetim da je Marakana u Brazilu. Kada ste vi popunili jug i sever u Brazilu?
napred PARTIZAN, Dule je rekao da dobijamo i mi dobijamo!

milos grobar

pre 15 godina

MIslim da bi konacno trebao da se pobedi real... Partizan ima odlicnu ekipu, samo nam treba vremena dok se uigramo... Pozz za sve grobare.. PARTIZAN U SRCU!!!

Laki Bor P.F.C.

pre 15 godina

Kad ova deca u CRNO - BELOM ostave srce na parketu niko im ništa neće zameriti, ma kakav bio rezultat! Normalno je da se nadamo pobedi ali i ako bude drugačije, GROBARI su pokazali kakvi su navijači i u porazu! Momci samo hrabro GROBARI su uz vas!

100%SRBIN

pre 15 godina

Mornar popaj
Pamcenje ti lose ide,sacas li se pre samo dve godine ti isti verni grobari zbog navodnog bojkota zeke i bjeke(koji su i dalje glavne marionete kluba)nisu dolazili na utakmice celu sezonu a ti sada pricas o nekoj vernosti kada vam dobro ide,lako je biti pozer!
UVEK UZ TEBE DELIJE SEVER 1989
NAJJACE GRUPE GRADA ZA TEBE SE BORE SADA

партизан београд

pre 15 godina

САМО ЈЕДНО ИМЕ ЗНАМ, ПАРТИЗАН БЕОГРАД!!!
Иако још нисмо дошли до праве игре која краси Партизан, сигуран сам да се уз велику борбеност и мало среће можемо надати победи. Потрајаће још мало док Дуле уклопи екипу, док среди све коцкице, а онда ће бити зезања! Сутра ПАКАО у Пиониру, нисмо дуго организовали карневал у хали, биће лудница!
НАПРЕД ПАРТИЗАН!

Kartman

pre 15 godina

kosarkas

Gledaj da ti KK ne prodje u kvalifikacijama kao FK sa Apoelom, a mi cemo se vec nekako snaci sa Realom ,CSKA, Efesom... Znam ja sta vas najvise boli, to sto nikada necete imati terenera kao sto je Dule koji brani svoj klub svim srcem, gine za njega, jede, spava, sanja kosarku, i povrh svega osvaja sve sto mu padne pod ruku...

zivim za sever

pre 15 godina

@Mornar Popaj, 28. oktobar 2008 14:27)
e moj popaje.....pricas za atmosferu na jugu posle meca sa sampdorijom.......seti se ranijih godina...dolazi jedna barsa...sever i jug na marakani puni od 16:00h a tekma pochinje u 20:15h.....e to kad bude imali onda mozete nesto da pricate.....
ps.treba vi jos spanaca da jedete:-)

Mornar Popaj

pre 15 godina

@kosarkas

Bio sam na utakmici sa sampdorijom i ono sto me cini posnosnim sto sam Grobar je cinjenica da se posle poraza i realno slabe partije nase ekipe Jug nije mrdnuo ni milimetar i nastavio je da peva kao da smo ih odrali. Kad su kosarkasi u pitanju, a pogotovu Dule VUjosevic, oni su jos vise zasluzili takav respekt od nas tako da i da puknu sa 30 komada i da krene opet prica o sudijama (dovoljno je da te podsetim na majstoricu sa Taukeramikom) i iako Dule nije mozda uvek u pravu, ja PARTIZAN VOLIM i ja cu da dignem sal u vis i da pevam dok me grlo ne izda! Ako si navijac komsinice tvoj komentar je na mestu jer je to jedino sto vi umete da kazete, a ako si Grobar onda bi trebalo da se zapitas da li to stvarno i jesi!

misa tumbas NUSKNVP

pre 15 godina

dajem ti sve dajem ti sve
sve moje lude godine
u ime nade za bolje dane pobedom srusi zidove

dajem ti sve dajem ti sve
o partizane vodi nas
i ovu pesmu sto pevam sada
zapevajmo svi u glas

PARTIZANE TI ZNAS
DA CU ZA TEBE DATI SVE
I NE BOJ SE ZA NAS
UZ TEBE JUG TVOJ OSTAJE
I SAMO TI I JA
I CRNO BELO OKO NAS
I SAMO TI I JA MOZEMO SVE ZAJEDNO

....

kosarkas

pre 15 godina

Nastaavak iz Istanbula sledi. Onda sledi nakonferenciji za novinare nova jadikovka Duleta Vujosevica. Opet drvlje i kamenje na sudije i kako neko ne da Partizanu pravo na uspeh

Vaj Nime

pre 15 godina

Slaba nam je ekipa (tehnicko takticki) al je pakao jaka (trkacko skakacki) .. videcemo oce li nasi aduti biti dovoljno jaki da napokon pobedimo Real!

Mornar Popaj

pre 15 godina

@kosarkas

Bio sam na utakmici sa sampdorijom i ono sto me cini posnosnim sto sam Grobar je cinjenica da se posle poraza i realno slabe partije nase ekipe Jug nije mrdnuo ni milimetar i nastavio je da peva kao da smo ih odrali. Kad su kosarkasi u pitanju, a pogotovu Dule VUjosevic, oni su jos vise zasluzili takav respekt od nas tako da i da puknu sa 30 komada i da krene opet prica o sudijama (dovoljno je da te podsetim na majstoricu sa Taukeramikom) i iako Dule nije mozda uvek u pravu, ja PARTIZAN VOLIM i ja cu da dignem sal u vis i da pevam dok me grlo ne izda! Ako si navijac komsinice tvoj komentar je na mestu jer je to jedino sto vi umete da kazete, a ako si Grobar onda bi trebalo da se zapitas da li to stvarno i jesi!

Baki

pre 15 godina

@ Zivim za sever

Pa to sto vi ne znate da citate kad pocinje utakmica pa dolazite 4 sata ranije ne znaci da ste bolji navijaci. Mi dodjemo pola sate pre utakmice ali zato nije zabelezeno samaranje igraca partizana i unistavanje njihove licne imovine.

Kartman

pre 15 godina

kosarkas

Gledaj da ti KK ne prodje u kvalifikacijama kao FK sa Apoelom, a mi cemo se vec nekako snaci sa Realom ,CSKA, Efesom... Znam ja sta vas najvise boli, to sto nikada necete imati terenera kao sto je Dule koji brani svoj klub svim srcem, gine za njega, jede, spava, sanja kosarku, i povrh svega osvaja sve sto mu padne pod ruku...

Srki

pre 15 godina

@zivim za sever
samo da te podsetim da je Marakana u Brazilu. Kada ste vi popunili jug i sever u Brazilu?
napred PARTIZAN, Dule je rekao da dobijamo i mi dobijamo!

misa tumbas NUSKNVP

pre 15 godina

dajem ti sve dajem ti sve
sve moje lude godine
u ime nade za bolje dane pobedom srusi zidove

dajem ti sve dajem ti sve
o partizane vodi nas
i ovu pesmu sto pevam sada
zapevajmo svi u glas

PARTIZANE TI ZNAS
DA CU ZA TEBE DATI SVE
I NE BOJ SE ZA NAS
UZ TEBE JUG TVOJ OSTAJE
I SAMO TI I JA
I CRNO BELO OKO NAS
I SAMO TI I JA MOZEMO SVE ZAJEDNO

....

Grobar

pre 15 godina

@zivim za sever

Navijači Partizana su navikli na spektakle poslednjih godina, tako da se ne lože toliko kao ostali u ovoj zemlji.
Da li vi znate koliko iskustva ima prosečan Partizanov navijač u navijanju a koliko zvezdin?? Pa cela generacija novih navijača je stasala na evroligaškim utakmicama, stvorena je kultura navijanja, običaji, tradicija.. Pa ja kad čujem "dok živim klicaću njemu..." dok igrači čekaju podbacivanje, ništa mi više ne treba, srce hoće da eksplodira! To je samo jedan primer kako utiče dugogodišnje zajedništvo na mnogo više utakmica, a ne samo na derbijima.
Ja mogu u fudbalu da nabrojim Marsej, Real, Lacio x2, Newcastle x2, Bajern, Viljareal, Spartak Moskva, Porto, Sampdorija,... i šta sve ne još, a šta može da nabroji navijač zvezde?
A u košarci ne vredi da nabrajam...

zadranin

pre 15 godina

Uistinu su neki komentari smješni, kratkovidni.Pljuje se po hrvatskoj košarci, pogotovu po mom Zadru, ne videći da i srpska i hrvatska košarka imaju isti problem.Neznalice nazivaju Zadar provincijom ne poznavajući ni košarkašku ni drugu stvarnost.O navijačima neću jer oni najžešći navijači svih klubova na svijetu su radikalni, primitivni, nekulturni itd. tako da se nema tu nitko pohvaliti, ni mi, ni vi.U hrvatskoj košarci institucija je jedino Zadar, jer iza košarke stoji cijeli grad ( usput za one koji ne znaju na području bivše Juge tu se igrala prva košarka između gradskih predgrađa ), šest puta prvak bivše države u onoj super jakoj ligi, a tek smo peti grad po veličini u Hrvatskoj.Cibona samo zahvaljujući ekonomskoj moći bilježi bolje rezultate, ali nepopraćena nikakvim publicitetom u svojoj sredini.Općenito mislim da je bolja srpska nego hrvatska košarka, imate sjajne trenere, sjajne mlade igrače, odlične timove.Mislim da i Aco zaslužuje stroži odnos kod sudaca, ali ono što progovara Dule normalan čovjek teško može provariti.Ali i naš i vaš problem je što smo pristali igrati ovu privatnu ligu.Zadar je pokraden u Beogradu, priznali ili ne.Isto tako i Zadar ima domaćinsko suđenje u Zadru, točno je.A zašto? Jer je to politika vlasnika lige, svakom ponešto daj, da svi budu zadovoljni.Naši mali centri košarke su uništeni, igraju nam stranci, a bojim se da i vas čeka isto.Imate stručniji kadar pa se još držite i izbacujete igrače neprestano još uvijek, ali ako ode baza a imperativ rezultata stisne tko zna kako će biti.Zato nisu vam hrvati krivi, i nemojte misliti da mi iz toga izvlačimo korist.Sve što imamo su prolazni rezultati i klubovi puni stranaca.Pozdrav.

kosarkas

pre 15 godina

Nastaavak iz Istanbula sledi. Onda sledi nakonferenciji za novinare nova jadikovka Duleta Vujosevica. Opet drvlje i kamenje na sudije i kako neko ne da Partizanu pravo na uspeh

партизан београд

pre 15 godina

САМО ЈЕДНО ИМЕ ЗНАМ, ПАРТИЗАН БЕОГРАД!!!
Иако још нисмо дошли до праве игре која краси Партизан, сигуран сам да се уз велику борбеност и мало среће можемо надати победи. Потрајаће још мало док Дуле уклопи екипу, док среди све коцкице, а онда ће бити зезања! Сутра ПАКАО у Пиониру, нисмо дуго организовали карневал у хали, биће лудница!
НАПРЕД ПАРТИЗАН!

Mornar Popaj

pre 15 godina

@zivim za sever

ako hoces o barsi onda hajde ja da spomenem Real koji je 2003 igrao sa nama na JNA u Ligi Sampiona i tada su i jug i sever i zapad i istok bili ispunjeni mnooooogo pre pocetka utakmice. A onda da spomenem i Porto i Marsej i Lacio i Artmediu i Njukasl i jos mnooogo mnogo drugih situacija kada je stadion bio pun mnoogo ranije! Ali pre svega, ja nisam primetio da u ovoj vesti kao i mom komentaru ima spominjanja vaseg navijanja ili bilo cega drugoga (uvek ce jedni pricati da su bolji od ovih drugih i to je to) stoga stvarno ne vidim cemu tvoj komentar, a moj procitaj ponovo pazljivo i videces da je upucen ljudima koji MISLE da navijaju za PARTIZAN i ljudima kojima mislim da nije mesto da komentarisu PARTIZAN, a pogotovu ne na ovaj nacin - samo kukajuci!



@100%SRBIN

1. Marioneta je lutka na kanapu kojom upravlja neko drugi, a Zecevic i Bjekovic su upravljali svima ostalima tako da prvo nauci sta koja rec znaci pa onda pisi.
2. Ko je bojkotovao bojkotovao je, ja licno nisam. Na kraju krajeva koji god da je bio pravi razlog tog bojkota njih dvojica bar prividno nisu tu, a nama ocigledno ide sve bolje i bolje. Vi prozivate upravu i bijete igrace i ide vam sve gore i gore pa onda ti pravi poredjenje i provali koja je varijanta bolja. A koliko smo mi pozeri to zna i cela stara Juga, a verovatno i ceo svet jer je nezabelezn slucaj da jedan tim izgubi na svom terenu 1:6 (PARTIZAN - Hajduk), a da navijaci naprave na kraju svega toga festu od navijanja. Ali tako to rade oni koji VOLE taj klub. I tebi isto da kazem kao i "zivim za sever". Ja ne vidim zasto se vi hvatate za ove komentare! Spasavajte vi svoj klub bojkotom, vernoscu, tucom ili kako god mislite da je najbolje, a nas ostavite sa nasim uspesima i problemima sa sudijama, budzetima ili cime vec!

kk sledecasezona

pre 15 godina

@100%srbin
ti pricaj o pozeraju molim te, bojkotovali ste kosarku zadnjih godina zbog uprave, jadranske lige, a sad se primate na istu. dobili malo bolji sastav i odma ste zaboravili na bojkot upravu NLB ligu.

Partizan iznad svih!

pre 15 godina

@zivim za sever
Zasto te je toliko pogodio ovaj post?Pa ako neko ima slavnu navijcku istoriju to su Grobari.Ono protiv Sampdorije samo je dokaz grobarske vernosti koju niko nema na ovim prostorima!
@100%SRBIN
Bojkot je bio vid rata protiv fudbalske mafije!A zbog cega vi bojkotujete svoj klub u kosarci?Zbog Kikanovica?Da li vi posle ovoga imate prava da sebe nazivate navijacima?I nemoj molim te da mi pricas o pozeraju kad svi dobro znaju da ste upravo vi najveci pozeri, koji se najvise na najlone, kartone, balone...
NAJJACE GRUPE GRADA...LOL

Laki Bor P.F.C.

pre 15 godina

Kad ova deca u CRNO - BELOM ostave srce na parketu niko im ništa neće zameriti, ma kakav bio rezultat! Normalno je da se nadamo pobedi ali i ako bude drugačije, GROBARI su pokazali kakvi su navijači i u porazu! Momci samo hrabro GROBARI su uz vas!

zivim za sever

pre 15 godina

@Mornar Popaj, 28. oktobar 2008 14:27)
e moj popaje.....pricas za atmosferu na jugu posle meca sa sampdorijom.......seti se ranijih godina...dolazi jedna barsa...sever i jug na marakani puni od 16:00h a tekma pochinje u 20:15h.....e to kad bude imali onda mozete nesto da pricate.....
ps.treba vi jos spanaca da jedete:-)

milos grobar

pre 15 godina

MIslim da bi konacno trebao da se pobedi real... Partizan ima odlicnu ekipu, samo nam treba vremena dok se uigramo... Pozz za sve grobare.. PARTIZAN U SRCU!!!

Sasa The Grobar

pre 15 godina

Mi smo ih pre samo godinu i po dobili sa 20 razlike u pinoiru!!!! Mislite o tome...
DS
(Djole, 28. oktobar 2008 22:06)
A zatim ste u revansu izgubili sa 27. I jos 2 puta sa po 20 razlike nakon toga. I to u UTEH Kupu. Misli ti o tome.

Vaj Nime

pre 15 godina

Slaba nam je ekipa (tehnicko takticki) al je pakao jaka (trkacko skakacki) .. videcemo oce li nasi aduti biti dovoljno jaki da napokon pobedimo Real!

.

pre 15 godina

(zadranin, 28. oktobar 2008 20:47)

Sve ti je na mestu osim to da i nas cheka to da necemo imati talente itd. Mi imamo 2 JAKA KLUBA koji u svojim redovima nemaju stranaca - FMP i Hemofarm (pardon, FMP ima Makedonca a Hemofarm Slovenca Joksimovica). FMP je chudo, njihovi juniori su ove godine osvojili evroligu za juniore u Spaniji i svake godine izbacuju po nekoliko odlichnih igracha. Partizan i Zvezda imaju po 3 stranca shto pokazuje da se i kod njih ozbiljno rachuna na srpske igrache. To sto se u vashim klubovima ne forsiraju vishe domaci igrachi to je vash problem a ne nash... E vala ako je Dule rekao da Real konacno mora da padne PASHCE ! Setite se samo prosle sezone gde smo 3 PUTA gubili od Panatinaikosa sve tesno po 1-2 razlike ali smo im zato u odlucujucoj OBJASNILI NEKE STVARI ! Tako je i sa ovima, jos samo da se javi neki Realov Koroman i da kaze da imamo kompleks od njih e onda su sigurno pukli sutra !

100%SRBIN

pre 15 godina

Mornar popaj
Pamcenje ti lose ide,sacas li se pre samo dve godine ti isti verni grobari zbog navodnog bojkota zeke i bjeke(koji su i dalje glavne marionete kluba)nisu dolazili na utakmice celu sezonu a ti sada pricas o nekoj vernosti kada vam dobro ide,lako je biti pozer!
UVEK UZ TEBE DELIJE SEVER 1989
NAJJACE GRUPE GRADA ZA TEBE SE BORE SADA

Grobari Lopare

pre 15 godina

@zivim za sever

E pravo si ti to rekao napunili **gani jug i sever a da nije mozda radi Zvzde!? pa naravno da nije, nego zato sto je Barsa dolazila... **gani = POZERI !!! Cao cao...:)

Sim'

pre 15 godina

Laaadno smo ih dobili posle 12 utakmica!.. Da l' je moguce da smo ih ovako pokidali na skoku,a mali Tridza sto ubada trojke!.. Brate,deremo! De-re-mo! A jesi vid'o kad je Dule skin'o sako,sto je pala serija,a? Sta,ti nisi gledao?!

kumanovo

pre 15 godina

Ljudi daj boze da pobedimo.Samo da Duletove zive legende smanju zicere pod kosem da se razigra 3pko Rasic da opet da 14 poena kao u predhodnoj utakmici ocekujem 5 poena da da Vranes, Rakocevic i Lazme da odigraju dobru odbranu i to je to.13 je baksuzan broj ali ne i za Duleta

Igor_PFC

pre 15 godina

Dule Grobare,vodi nas do pobede!!!ajoj,bas sam se uzeleo basketa i KK Partizan,jedva cekam sutra utakmicu...jos jedan spektakl moze da pocne...DA VOLIM CRNO-BELE,PONOSNO KAZEM SVIMA,VOLIM TO SLAVNO IME I DIVIM SE SAMO NJIMA

Imaperator

pre 15 godina

Sa komentarom momka iz Zadra se slazem...

Samo hrabro veceras momci...
nadam se da ce prvih par minuta izgurati sto bolje, a kad trema nestane...zemljotres na tribinama, na parketu ludnica.

Nikad vece srece i onog blesavog euforicnog filinga, kada mali autsajder iskida nekog velikana.

zacudjen??

pre 15 godina

UVEK UZ TEBE DELIJE SEVER 1989
NAJJACE GRUPE GRADA ZA TEBE SE BORE SADA
(100%SRBIN, 28. oktobar 2008 15:38)

Kako se moze biti i 100% Srbin i Turski konjanik?
Ne kontam!

no

pre 15 godina

Grobari bolji navijaci :-) ajde bre kad ste igrali 1/8 finala kupa UEFA pre par sezona doslo 10 000! Svo vase "iskustvo navijanja" nije dovoljno da budete bolji. Morate prvo da saznate sta znaci rec koreografija, a ne da vam Delije aplaudiraju pri svakom vasem pokusaju. Srecno veceras protiv Realna, mada realno niste vi Zvezda pa da ih pobedite (ooo da to je bilo pre koju sezonu, tada su Delije pokazale kako se navija). Vi ste imali mnoooooogo vise "vecih" utakmica u basketu od nas poslednjih godina, ali zato kad god Delije zele da naprave ludnicu - nikakav problem.

ekscentrik

pre 15 godina

@Webb
Imas online prenos!Idi na ovaj sajt www.myp2p.eu oko 15 minuta pre pocetka tekme i na searc ukucaj partizan i izbacice ti opcije za gledanje tekme!Trebalo bi da bude ok snimak!Pozz svim Grobarima i vidimo se veceras u Hramu!

kosarkas

pre 15 godina

Nastaavak iz Istanbula sledi. Onda sledi nakonferenciji za novinare nova jadikovka Duleta Vujosevica. Opet drvlje i kamenje na sudije i kako neko ne da Partizanu pravo na uspeh

zivim za sever

pre 15 godina

@Mornar Popaj, 28. oktobar 2008 14:27)
e moj popaje.....pricas za atmosferu na jugu posle meca sa sampdorijom.......seti se ranijih godina...dolazi jedna barsa...sever i jug na marakani puni od 16:00h a tekma pochinje u 20:15h.....e to kad bude imali onda mozete nesto da pricate.....
ps.treba vi jos spanaca da jedete:-)

100%SRBIN

pre 15 godina

Mornar popaj
Pamcenje ti lose ide,sacas li se pre samo dve godine ti isti verni grobari zbog navodnog bojkota zeke i bjeke(koji su i dalje glavne marionete kluba)nisu dolazili na utakmice celu sezonu a ti sada pricas o nekoj vernosti kada vam dobro ide,lako je biti pozer!
UVEK UZ TEBE DELIJE SEVER 1989
NAJJACE GRUPE GRADA ZA TEBE SE BORE SADA

Srki

pre 15 godina

@zivim za sever
samo da te podsetim da je Marakana u Brazilu. Kada ste vi popunili jug i sever u Brazilu?
napred PARTIZAN, Dule je rekao da dobijamo i mi dobijamo!

misa tumbas NUSKNVP

pre 15 godina

dajem ti sve dajem ti sve
sve moje lude godine
u ime nade za bolje dane pobedom srusi zidove

dajem ti sve dajem ti sve
o partizane vodi nas
i ovu pesmu sto pevam sada
zapevajmo svi u glas

PARTIZANE TI ZNAS
DA CU ZA TEBE DATI SVE
I NE BOJ SE ZA NAS
UZ TEBE JUG TVOJ OSTAJE
I SAMO TI I JA
I CRNO BELO OKO NAS
I SAMO TI I JA MOZEMO SVE ZAJEDNO

....

Mornar Popaj

pre 15 godina

@kosarkas

Bio sam na utakmici sa sampdorijom i ono sto me cini posnosnim sto sam Grobar je cinjenica da se posle poraza i realno slabe partije nase ekipe Jug nije mrdnuo ni milimetar i nastavio je da peva kao da smo ih odrali. Kad su kosarkasi u pitanju, a pogotovu Dule VUjosevic, oni su jos vise zasluzili takav respekt od nas tako da i da puknu sa 30 komada i da krene opet prica o sudijama (dovoljno je da te podsetim na majstoricu sa Taukeramikom) i iako Dule nije mozda uvek u pravu, ja PARTIZAN VOLIM i ja cu da dignem sal u vis i da pevam dok me grlo ne izda! Ako si navijac komsinice tvoj komentar je na mestu jer je to jedino sto vi umete da kazete, a ako si Grobar onda bi trebalo da se zapitas da li to stvarno i jesi!

no

pre 15 godina

Grobari bolji navijaci :-) ajde bre kad ste igrali 1/8 finala kupa UEFA pre par sezona doslo 10 000! Svo vase "iskustvo navijanja" nije dovoljno da budete bolji. Morate prvo da saznate sta znaci rec koreografija, a ne da vam Delije aplaudiraju pri svakom vasem pokusaju. Srecno veceras protiv Realna, mada realno niste vi Zvezda pa da ih pobedite (ooo da to je bilo pre koju sezonu, tada su Delije pokazale kako se navija). Vi ste imali mnoooooogo vise "vecih" utakmica u basketu od nas poslednjih godina, ali zato kad god Delije zele da naprave ludnicu - nikakav problem.

Kartman

pre 15 godina

kosarkas

Gledaj da ti KK ne prodje u kvalifikacijama kao FK sa Apoelom, a mi cemo se vec nekako snaci sa Realom ,CSKA, Efesom... Znam ja sta vas najvise boli, to sto nikada necete imati terenera kao sto je Dule koji brani svoj klub svim srcem, gine za njega, jede, spava, sanja kosarku, i povrh svega osvaja sve sto mu padne pod ruku...

Baki

pre 15 godina

@ Zivim za sever

Pa to sto vi ne znate da citate kad pocinje utakmica pa dolazite 4 sata ranije ne znaci da ste bolji navijaci. Mi dodjemo pola sate pre utakmice ali zato nije zabelezeno samaranje igraca partizana i unistavanje njihove licne imovine.

Sim'

pre 15 godina

Laaadno smo ih dobili posle 12 utakmica!.. Da l' je moguce da smo ih ovako pokidali na skoku,a mali Tridza sto ubada trojke!.. Brate,deremo! De-re-mo! A jesi vid'o kad je Dule skin'o sako,sto je pala serija,a? Sta,ti nisi gledao?!

Grobar

pre 15 godina

@zivim za sever

Navijači Partizana su navikli na spektakle poslednjih godina, tako da se ne lože toliko kao ostali u ovoj zemlji.
Da li vi znate koliko iskustva ima prosečan Partizanov navijač u navijanju a koliko zvezdin?? Pa cela generacija novih navijača je stasala na evroligaškim utakmicama, stvorena je kultura navijanja, običaji, tradicija.. Pa ja kad čujem "dok živim klicaću njemu..." dok igrači čekaju podbacivanje, ništa mi više ne treba, srce hoće da eksplodira! To je samo jedan primer kako utiče dugogodišnje zajedništvo na mnogo više utakmica, a ne samo na derbijima.
Ja mogu u fudbalu da nabrojim Marsej, Real, Lacio x2, Newcastle x2, Bajern, Viljareal, Spartak Moskva, Porto, Sampdorija,... i šta sve ne još, a šta može da nabroji navijač zvezde?
A u košarci ne vredi da nabrajam...

zacudjen??

pre 15 godina

UVEK UZ TEBE DELIJE SEVER 1989
NAJJACE GRUPE GRADA ZA TEBE SE BORE SADA
(100%SRBIN, 28. oktobar 2008 15:38)

Kako se moze biti i 100% Srbin i Turski konjanik?
Ne kontam!

Vaj Nime

pre 15 godina

Slaba nam je ekipa (tehnicko takticki) al je pakao jaka (trkacko skakacki) .. videcemo oce li nasi aduti biti dovoljno jaki da napokon pobedimo Real!

партизан београд

pre 15 godina

САМО ЈЕДНО ИМЕ ЗНАМ, ПАРТИЗАН БЕОГРАД!!!
Иако још нисмо дошли до праве игре која краси Партизан, сигуран сам да се уз велику борбеност и мало среће можемо надати победи. Потрајаће још мало док Дуле уклопи екипу, док среди све коцкице, а онда ће бити зезања! Сутра ПАКАО у Пиониру, нисмо дуго организовали карневал у хали, биће лудница!
НАПРЕД ПАРТИЗАН!

milos grobar

pre 15 godina

MIslim da bi konacno trebao da se pobedi real... Partizan ima odlicnu ekipu, samo nam treba vremena dok se uigramo... Pozz za sve grobare.. PARTIZAN U SRCU!!!

Laki Bor P.F.C.

pre 15 godina

Kad ova deca u CRNO - BELOM ostave srce na parketu niko im ništa neće zameriti, ma kakav bio rezultat! Normalno je da se nadamo pobedi ali i ako bude drugačije, GROBARI su pokazali kakvi su navijači i u porazu! Momci samo hrabro GROBARI su uz vas!

kk sledecasezona

pre 15 godina

@100%srbin
ti pricaj o pozeraju molim te, bojkotovali ste kosarku zadnjih godina zbog uprave, jadranske lige, a sad se primate na istu. dobili malo bolji sastav i odma ste zaboravili na bojkot upravu NLB ligu.

kumanovo

pre 15 godina

Ljudi daj boze da pobedimo.Samo da Duletove zive legende smanju zicere pod kosem da se razigra 3pko Rasic da opet da 14 poena kao u predhodnoj utakmici ocekujem 5 poena da da Vranes, Rakocevic i Lazme da odigraju dobru odbranu i to je to.13 je baksuzan broj ali ne i za Duleta

Partizan iznad svih!

pre 15 godina

@zivim za sever
Zasto te je toliko pogodio ovaj post?Pa ako neko ima slavnu navijcku istoriju to su Grobari.Ono protiv Sampdorije samo je dokaz grobarske vernosti koju niko nema na ovim prostorima!
@100%SRBIN
Bojkot je bio vid rata protiv fudbalske mafije!A zbog cega vi bojkotujete svoj klub u kosarci?Zbog Kikanovica?Da li vi posle ovoga imate prava da sebe nazivate navijacima?I nemoj molim te da mi pricas o pozeraju kad svi dobro znaju da ste upravo vi najveci pozeri, koji se najvise na najlone, kartone, balone...
NAJJACE GRUPE GRADA...LOL

Mornar Popaj

pre 15 godina

@zivim za sever

ako hoces o barsi onda hajde ja da spomenem Real koji je 2003 igrao sa nama na JNA u Ligi Sampiona i tada su i jug i sever i zapad i istok bili ispunjeni mnooooogo pre pocetka utakmice. A onda da spomenem i Porto i Marsej i Lacio i Artmediu i Njukasl i jos mnooogo mnogo drugih situacija kada je stadion bio pun mnoogo ranije! Ali pre svega, ja nisam primetio da u ovoj vesti kao i mom komentaru ima spominjanja vaseg navijanja ili bilo cega drugoga (uvek ce jedni pricati da su bolji od ovih drugih i to je to) stoga stvarno ne vidim cemu tvoj komentar, a moj procitaj ponovo pazljivo i videces da je upucen ljudima koji MISLE da navijaju za PARTIZAN i ljudima kojima mislim da nije mesto da komentarisu PARTIZAN, a pogotovu ne na ovaj nacin - samo kukajuci!



@100%SRBIN

1. Marioneta je lutka na kanapu kojom upravlja neko drugi, a Zecevic i Bjekovic su upravljali svima ostalima tako da prvo nauci sta koja rec znaci pa onda pisi.
2. Ko je bojkotovao bojkotovao je, ja licno nisam. Na kraju krajeva koji god da je bio pravi razlog tog bojkota njih dvojica bar prividno nisu tu, a nama ocigledno ide sve bolje i bolje. Vi prozivate upravu i bijete igrace i ide vam sve gore i gore pa onda ti pravi poredjenje i provali koja je varijanta bolja. A koliko smo mi pozeri to zna i cela stara Juga, a verovatno i ceo svet jer je nezabelezn slucaj da jedan tim izgubi na svom terenu 1:6 (PARTIZAN - Hajduk), a da navijaci naprave na kraju svega toga festu od navijanja. Ali tako to rade oni koji VOLE taj klub. I tebi isto da kazem kao i "zivim za sever". Ja ne vidim zasto se vi hvatate za ove komentare! Spasavajte vi svoj klub bojkotom, vernoscu, tucom ili kako god mislite da je najbolje, a nas ostavite sa nasim uspesima i problemima sa sudijama, budzetima ili cime vec!

.

pre 15 godina

(zadranin, 28. oktobar 2008 20:47)

Sve ti je na mestu osim to da i nas cheka to da necemo imati talente itd. Mi imamo 2 JAKA KLUBA koji u svojim redovima nemaju stranaca - FMP i Hemofarm (pardon, FMP ima Makedonca a Hemofarm Slovenca Joksimovica). FMP je chudo, njihovi juniori su ove godine osvojili evroligu za juniore u Spaniji i svake godine izbacuju po nekoliko odlichnih igracha. Partizan i Zvezda imaju po 3 stranca shto pokazuje da se i kod njih ozbiljno rachuna na srpske igrache. To sto se u vashim klubovima ne forsiraju vishe domaci igrachi to je vash problem a ne nash... E vala ako je Dule rekao da Real konacno mora da padne PASHCE ! Setite se samo prosle sezone gde smo 3 PUTA gubili od Panatinaikosa sve tesno po 1-2 razlike ali smo im zato u odlucujucoj OBJASNILI NEKE STVARI ! Tako je i sa ovima, jos samo da se javi neki Realov Koroman i da kaze da imamo kompleks od njih e onda su sigurno pukli sutra !

zadranin

pre 15 godina

Uistinu su neki komentari smješni, kratkovidni.Pljuje se po hrvatskoj košarci, pogotovu po mom Zadru, ne videći da i srpska i hrvatska košarka imaju isti problem.Neznalice nazivaju Zadar provincijom ne poznavajući ni košarkašku ni drugu stvarnost.O navijačima neću jer oni najžešći navijači svih klubova na svijetu su radikalni, primitivni, nekulturni itd. tako da se nema tu nitko pohvaliti, ni mi, ni vi.U hrvatskoj košarci institucija je jedino Zadar, jer iza košarke stoji cijeli grad ( usput za one koji ne znaju na području bivše Juge tu se igrala prva košarka između gradskih predgrađa ), šest puta prvak bivše države u onoj super jakoj ligi, a tek smo peti grad po veličini u Hrvatskoj.Cibona samo zahvaljujući ekonomskoj moći bilježi bolje rezultate, ali nepopraćena nikakvim publicitetom u svojoj sredini.Općenito mislim da je bolja srpska nego hrvatska košarka, imate sjajne trenere, sjajne mlade igrače, odlične timove.Mislim da i Aco zaslužuje stroži odnos kod sudaca, ali ono što progovara Dule normalan čovjek teško može provariti.Ali i naš i vaš problem je što smo pristali igrati ovu privatnu ligu.Zadar je pokraden u Beogradu, priznali ili ne.Isto tako i Zadar ima domaćinsko suđenje u Zadru, točno je.A zašto? Jer je to politika vlasnika lige, svakom ponešto daj, da svi budu zadovoljni.Naši mali centri košarke su uništeni, igraju nam stranci, a bojim se da i vas čeka isto.Imate stručniji kadar pa se još držite i izbacujete igrače neprestano još uvijek, ali ako ode baza a imperativ rezultata stisne tko zna kako će biti.Zato nisu vam hrvati krivi, i nemojte misliti da mi iz toga izvlačimo korist.Sve što imamo su prolazni rezultati i klubovi puni stranaca.Pozdrav.

Igor_PFC

pre 15 godina

Dule Grobare,vodi nas do pobede!!!ajoj,bas sam se uzeleo basketa i KK Partizan,jedva cekam sutra utakmicu...jos jedan spektakl moze da pocne...DA VOLIM CRNO-BELE,PONOSNO KAZEM SVIMA,VOLIM TO SLAVNO IME I DIVIM SE SAMO NJIMA

Imaperator

pre 15 godina

Sa komentarom momka iz Zadra se slazem...

Samo hrabro veceras momci...
nadam se da ce prvih par minuta izgurati sto bolje, a kad trema nestane...zemljotres na tribinama, na parketu ludnica.

Nikad vece srece i onog blesavog euforicnog filinga, kada mali autsajder iskida nekog velikana.

Grobari Lopare

pre 15 godina

@zivim za sever

E pravo si ti to rekao napunili **gani jug i sever a da nije mozda radi Zvzde!? pa naravno da nije, nego zato sto je Barsa dolazila... **gani = POZERI !!! Cao cao...:)

Sasa The Grobar

pre 15 godina

Mi smo ih pre samo godinu i po dobili sa 20 razlike u pinoiru!!!! Mislite o tome...
DS
(Djole, 28. oktobar 2008 22:06)
A zatim ste u revansu izgubili sa 27. I jos 2 puta sa po 20 razlike nakon toga. I to u UTEH Kupu. Misli ti o tome.

ekscentrik

pre 15 godina

@Webb
Imas online prenos!Idi na ovaj sajt www.myp2p.eu oko 15 minuta pre pocetka tekme i na searc ukucaj partizan i izbacice ti opcije za gledanje tekme!Trebalo bi da bude ok snimak!Pozz svim Grobarima i vidimo se veceras u Hramu!