Sreda, 09.01.2008.

14:01

Vujošević: "Vreme je za pobedu"

Izvor: B92

Vujoševiæ: "Vreme je za pobedu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

tyrolian

pre 16 godina

Je li ikome jasno kakve je eksperimente pravi Vujosevic sa postavom? Na momente se cini da trazi idealnu gubitnicku petorku predvodjenu legendarnim Urosem Tripkovicem.
Real je ubijao kosarku a Partizan se na svoj nacin svojski trudio da tu istu kosarku ubije na drugaciji nacin.

ajkula

pre 16 godina

Mislim da se mora dosta toga da se poklopi da pobedimo Real. Ne znam kako će da zaustavimo gorostas Papadopulosa, naprosto nemamo igrača koji će da ga zadrži

djole

pre 16 godina

realno real dobija. zakljucace Pekaru, a bez njega nema nista. roma je sinoc dobila i na partizanu je sada pritisak. real je to nije ni sramota izgubiti od njih. partizan mora dobije romu u rimu. to je kljuc grupe i tu ce se odlucivati.

milt

pre 16 godina

Ma kakva bre arena u Piuniru je najbolja atmosfera u evropi a takva atmosfera u areni nikad nece biti!
Bolje 7000 pravih navijaca nego 20000 pozera!

SpuD

pre 16 godina

Partizan ce pobediti ako budu imali MNOGO srece i ako Pekovic bude imao svoje vece kao sto ih je imao s' pocetka sezone. Jedini problem je u tome sto je prosao dobar deo sezone pa protivnicke ekipe sada znaju da je Pekovic najveca (i jedina) opasnost po njih pa ga shodno tome i cuvaju.
Voleo bih da gresim, ali Partizan ovu utakmicu moze da dobije samo ako se desi neko (veliko) cudo.

iwanhoo

pre 16 godina

@milan (komentar 1)

Da da F16 pa mozda i F4.
A ako bog da dogodine i F1.
Ali samo ako FIA dozvoli da se kosarkasi takmice u moto sportu.

shobajic

pre 16 godina

Pa ovaj Brose samo nas uspeo da dobije... Rezultati od sinoc nikako ne idu u nasu korist!
Jos samo da nam Dzile zavuce!
Ajmooooo CRNO BELI!

sanchez74

pre 16 godina

Hajde da se dva, tri najbolja komentara pročitaju pre utakmice, možda će se neki "bacači" dozvati pameti!!!!
Real je dokazano naš bratski klub...nosimo i volimo iste boje, vode ga naši ljudi...Ali, večeras ih zakucavamo u naš koš!!!!
VOLIM PARTIZAN I SVE PARTIZANOVCE!

zeljko obradovic

pre 16 godina

Mi smo GROBARI,najjaci smo najjaci!!!Vas huk sa tribina je jedino sredstvo,kojim treba da da bodrimo nas Partizan!!!Oni koji misle da se to radi na neki nacin ili su zestoke primitivcine ili su anti-grobari!Takve treba odstraniti iz Hale zauvijek!Uz Total TV,mi Grobari iz Donjeg Lapca(Lika-Cro) bodrimo nas voljeni Partizan i Grobare!Veceras peta pobijeda i ulaz u TOP 16!

Baca

pre 16 godina

@Pera
Znam je dobro taj Pionir. Hteo sam jesenas da odgledam derbi protiv Zvezde u Good year ligi, dosao na vreme ispred hale, kad ono ne rade blagajne, a unutra zvrji poluprazno, nije bilo ni 3.000 ljudi. A ti, bolje bi ti bilo da budes pravi Vojvodjanin i navijas za narandzaste, a ne za beogradjane. Ai inteles?

Pera

pre 16 godina

@ Baca, 9. januar 2008 14:21
Ne znam za ostale, ali ja se uopšte ne gužvam u Pioniru, čak šta više mnogo je dobro. A što se tiče privilegovanih beograđana nije tačno da su samo oni došli do karata. Evo ja sam živ primerak da sa svoja tri prijatelja iz Vršca putujem svake druge nedelje da gledamo basket u nikad boljoj atmosferi Pionira. Kupi bato pretplatnu kartu ako ti je stalo da gledaš i nemoj da kukaš.

mens

pre 16 godina

Vecerasnji rezultati su katastrofa za nas, Lotomatika i Cibona su dobile u gostima, jos samo da Olimpija dobije Zalgiris kuci i sanse su nam minimalne. Svi imaju DALEKO bolji raspored od nas, a da bude jos gore, igraju kuci sa ekipama koje su vec u Top 16. Mi jednostavno moramo ili da dobijemo Real sutra ili Fener/Romu u gostima za tu sestu pobedu. Cak i tada nismo sigurni jer postoje kalkulacije da cemo morati da gledamo i kos razliku. Ali uvek je bilo tesko, pa bice i ovog puta. Idemo momci...do kraja.

Grobar s mozgom

pre 16 godina

Nadam se da nece likovi suzenih svesti da pomisle da je najbitnija stvar uneti petarde i istih se osloboditi, bacanjem na parket. Najbitnija stvar je da Partizan pobedi pred punim Pionirom bez ijednog incidenta. Pamet(ako je ima) u glavu.

Dejca_ch

pre 16 godina

niko ne moze da zamisli to koliko je meni tesko kad moram da se raspravljam sa svima ovde i da se bolje receno svadjam iako sam u pravu da je partizan jedan u zadnjih 8 godina tim koji u fudbalu daje sve od sebe i pokazuje uspehe koliko u jugi koliko u inostranstvu...

ja zivim u svajcarskoj a ovde nema puno grobara ovde su svi odrasli sa pricama da je zvezda bila svetski sampion i odmah je ona najbolja a kad ih pitam da mi nabroje 5 igraca koji sada igraju u zvezdi a da vrede pocinju da nabrajaju vidica, zigica i neke druge koji vise ni igraju tu...

sve u svemu ocu reci da je neeeekad zvezda bila bolja ali sada je partizan zakon!

ove godine je nasa dupla kruna!

a basket to da ne pricam :D

definitivno ulazimo u top 16 jer real gazimo 100%

jedan ogroman pozdrav za sve ljubitelje partizana

Glas razuma

pre 16 godina

Pozivam sve ljude koji dodju u Pionir da ni slucajno ne bacaju predmete na teren jer bi Evroliga ozbiljno razmatrala da se Partizan suspenduje iz evropskih talmicenja,ili da jos eventualne 3 utakmice igra bez prisustva publike!

Grobelar

pre 16 godina

Legendo, pokusaj jednom, makar samo jednom u karijeri, da psiholoski pripremis tim da ne zapocnu utakmicu kao grupa zbunjenih i uplasenih morona koja se prvi put u svom zivotu okupila na jednom mestu. Daj leba ti, da jednom mi napravimo razliku od 10-15 poena odmah na pocetku prve cetvrtine, da ih zgromimo, pa onda neka oni nas jure ako mogu. Mole te tvoji Grobari... Napali, nalozi, motivisi momke pricom da nam na noge dolazi OMRAZENI a ne "kraljevski" klub sa "ogromnim, ogromnim, cudovisno abnormalnim budzetom" (pricom o parama dosadio si i Bogu i ljudima, a igracima ubio moral i samopouzdanje)...i pusti malo, leba ti, onog Djurka da igra...osim ako Borovnjaka ne spremas za zeta!

carmali

pre 16 godina

Crno beli majstori,
siguran sam da ćete dati sve od sebe, kao i do sada. Pa šta bude, a biće dobro.
Nego, grobari, i mi treba da damo sve od sebe, svojom podrškom i navijanjem (isključivo sportskim)- kao protiv Panatinaikosa ove godine ili Makabija prošle. Tada će nas i Bog pogledati i pobeda ne može da izostane.
Veliki pozdrav svim pravim grobarima i vidimo se u Pioniru

peki

pre 16 godina

mi smo grobari najjaci smo najjaci pobedicemo i real i sve ostale a dule ce po navici da dobije tehnicku kad budemo gubili ali konacno cemo da dobijemo jednu tekmu u gustoj zavrsnici i slavko ce da lema banane. PFC

GROBAR NIS

pre 16 godina

Od prvog casa zivota svog od trena kada sam ugledo dan u mojoj se glavi misao radja da zivim za PARTIZAN!!Nasa je ljubav sve jaca i jaca i ona raste iz dana u dan svako ce od nas ponosno reci RACUNAJTE NA NAS!!!sutra rano ujutru krecem da bodrim moj VOLJENI PARTIZAN!samo hrabro i pametno,uz malo srece i pun pionir-to 16 je pred vratima...VOLIM PARTIZAN!!

nikolans

pre 16 godina

Pa naravno da je vreme za pobedu !!!!!
Sutra dolazimo da vas podrzimo gromoglasnim navijanjem za nas omiljeni klub !!!!!!! I pored toga sto su nam rezultati proslog kola isli na ruku, ja se i danas nadam da Bamberg moze da pobedi Romu u Nemackoj, iako to nama ne znaci mnogo mislim da bi bio veliki podsticaj igracima da sutra u prepunom Pioniru odigraju svoju najbolju partiju i pobede Real !!!! Nece biti lako, ali ocekujem da se bekovska linija probudi iz zimskog sna u koji je upala i pre zime i da pomogne Nikoli i Dusanu, jer je evidentno da ne mogu sami !!!!!
Ajmo CRNO BELI OOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!

milan

pre 16 godina

Pobeda naravno i to 100%!!!!! Dovoljno za F16, a posle sve zavisi i od zreba i od srece!? Mozda i F4 ove godine,sto da ne?
Ajmo,crno-beli!!!!!!!

Iggy

pre 16 godina

Tako je Dule, kazi im! Ne znam da li cemo pobediti, jer bije nas neki maler protiv njih, ali smo posle pauze u mnogo boljoj formi, to je sigurno.

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

E stvarno, vreme je!!!

Nije Real nista posebno u odnosu na timove koje smo pobedjivali ili bar bili ravnopravni.
Jednostavno njihov stil igre nam nikako ne lezi i moramo da se prilagodimo a ne da nas takva igra umrtvi.
Real igra jednu od ,,Ruznijih'' kosarki u EL, ali pobede su tu.
Mi takodje ne umiremo u lepoti igre, ali slabo igramo na rezultat.
Opet nadam se mastovitijoj i efikasnijoj igri sutra, vreme je!!!

Baca

pre 16 godina

Dokle vise guzvanje u tom raspalom Pioniru. U Areni bi bilo mesta za Grobare iz cele zemlje, a ne samo za po kojeg privilegovanog Beogradjanina.

dragan

pre 16 godina

Sve zavisi od sudijskog kriterijuma. Ako Real bude pucao 3 puta vise penala od nas, mi nemamo sta da trazimo, ako penali budu egal, dobijamo sigurno.
pozdrav

voja, fan of the greatest basketball club in the world...ever!

pre 16 godina

Нека зна свако ко сутра буде бацио упаљач, папир од семенки или било шта друго на паркет, бацио је на себе, на своју сопствену дику и понос, на део онога што је он сам, на институцију која нас чини срећнима, на људе који су ту институцију прославили и уврстили је међу најславније спортске колективитете... Нека зна свако ко баци било шта на терен,тиме је пљунуо на ПАРТИЗАН - The greatest basketball club in the world!

Четвртак, 20:42, песма иде "Да волим црно-беле, поносно кажем свима...", 7.000 људи ће је певати, а ја се питам: Ко после ових отпеваних стихова може нанети толико срамоте, казне и штете клубу, ако га тако искрено подржава и воли?

"О Партизане ти добро знаш..."

Stefan_CG

pre 16 godina

Zao mi je ali mozemo da ih pobedimo samo ukoliko oni budu imali losu noc kao kad su izgubili protiv Rome.Samo je problem sto im je pobjeda neophodna da bi isli u TOP16 sa sto bolje pozicije tako da ce dati sve od sebe da nas pobjede.Ova ekipa Partizana zavisi od podrske Grobara,jer koja bi ekipa u Evroligi tako dobro igrala sa igracima kao sto su Bozic ili Vranes!?Ali ipak se nadam pobjedi inace ne bi bezveze gledao tekmu.E kad bi Partizan imao makar solidan budzet,i doveo nekog odlicnog sutera i drugog centra Real bi sigurno pao u Pioniru...

cvexi

pre 16 godina

idemo crno beli do jos jednog podviga!
uz najbolje i najvatrenije navijace,u atmosferi koju nema niko na svetu,pasce i veliki real!
PARTIZAN SAMPION!
PFC

Eugene

pre 16 godina

"...kao što se videlo na utakmici sa Panatinaikosom, ni u jednu utakmicu više ne ulazimo bez ambicija."
Šta je pesnik Dule hteo da kaze, da neke utakmice on igra bez ambicije, a posle su nam krive sudije i lobi EL.
Pobeda je moranje sutra, mora da se gine za pobedu onda bi bilo sve u našim rukama...
Nema vadjenja na sudjenje, nego nam treba 3-4 razigrana igraca i nema sanse da u tom slučaju izgubimo pa makar sudila trojka Nebojsa Ilic-Bartolomeu-Lisac.

neka pricaju o nama!

pre 16 godina

grobari molim vas, samo bez rasistickih uvreda, bacanja upaljaca i petardi na teren i neka svako da sve od sebe da bude sto glasniji u iskazivanju svoje ljubavi prema PARTIZANU... ipak nam dolazi najveci klub u goste i trebali bi da ucinimo sve da zapamte ovaj teren, da zapamte BEOGRAD

voja, fan of the greatest basketball club in the world...ever!

pre 16 godina

Нека зна свако ко сутра буде бацио упаљач, папир од семенки или било шта друго на паркет, бацио је на себе, на своју сопствену дику и понос, на део онога што је он сам, на институцију која нас чини срећнима, на људе који су ту институцију прославили и уврстили је међу најславније спортске колективитете... Нека зна свако ко баци било шта на терен,тиме је пљунуо на ПАРТИЗАН - The greatest basketball club in the world!

Четвртак, 20:42, песма иде "Да волим црно-беле, поносно кажем свима...", 7.000 људи ће је певати, а ја се питам: Ко после ових отпеваних стихова може нанети толико срамоте, казне и штете клубу, ако га тако искрено подржава и воли?

"О Партизане ти добро знаш..."

neka pricaju o nama!

pre 16 godina

grobari molim vas, samo bez rasistickih uvreda, bacanja upaljaca i petardi na teren i neka svako da sve od sebe da bude sto glasniji u iskazivanju svoje ljubavi prema PARTIZANU... ipak nam dolazi najveci klub u goste i trebali bi da ucinimo sve da zapamte ovaj teren, da zapamte BEOGRAD

Baca

pre 16 godina

Dokle vise guzvanje u tom raspalom Pioniru. U Areni bi bilo mesta za Grobare iz cele zemlje, a ne samo za po kojeg privilegovanog Beogradjanina.

Dejca_ch

pre 16 godina

niko ne moze da zamisli to koliko je meni tesko kad moram da se raspravljam sa svima ovde i da se bolje receno svadjam iako sam u pravu da je partizan jedan u zadnjih 8 godina tim koji u fudbalu daje sve od sebe i pokazuje uspehe koliko u jugi koliko u inostranstvu...

ja zivim u svajcarskoj a ovde nema puno grobara ovde su svi odrasli sa pricama da je zvezda bila svetski sampion i odmah je ona najbolja a kad ih pitam da mi nabroje 5 igraca koji sada igraju u zvezdi a da vrede pocinju da nabrajaju vidica, zigica i neke druge koji vise ni igraju tu...

sve u svemu ocu reci da je neeeekad zvezda bila bolja ali sada je partizan zakon!

ove godine je nasa dupla kruna!

a basket to da ne pricam :D

definitivno ulazimo u top 16 jer real gazimo 100%

jedan ogroman pozdrav za sve ljubitelje partizana

Glas razuma

pre 16 godina

Pozivam sve ljude koji dodju u Pionir da ni slucajno ne bacaju predmete na teren jer bi Evroliga ozbiljno razmatrala da se Partizan suspenduje iz evropskih talmicenja,ili da jos eventualne 3 utakmice igra bez prisustva publike!

Grobelar

pre 16 godina

Legendo, pokusaj jednom, makar samo jednom u karijeri, da psiholoski pripremis tim da ne zapocnu utakmicu kao grupa zbunjenih i uplasenih morona koja se prvi put u svom zivotu okupila na jednom mestu. Daj leba ti, da jednom mi napravimo razliku od 10-15 poena odmah na pocetku prve cetvrtine, da ih zgromimo, pa onda neka oni nas jure ako mogu. Mole te tvoji Grobari... Napali, nalozi, motivisi momke pricom da nam na noge dolazi OMRAZENI a ne "kraljevski" klub sa "ogromnim, ogromnim, cudovisno abnormalnim budzetom" (pricom o parama dosadio si i Bogu i ljudima, a igracima ubio moral i samopouzdanje)...i pusti malo, leba ti, onog Djurka da igra...osim ako Borovnjaka ne spremas za zeta!

milan

pre 16 godina

Pobeda naravno i to 100%!!!!! Dovoljno za F16, a posle sve zavisi i od zreba i od srece!? Mozda i F4 ove godine,sto da ne?
Ajmo,crno-beli!!!!!!!

Pera

pre 16 godina

@ Baca, 9. januar 2008 14:21
Ne znam za ostale, ali ja se uopšte ne gužvam u Pioniru, čak šta više mnogo je dobro. A što se tiče privilegovanih beograđana nije tačno da su samo oni došli do karata. Evo ja sam živ primerak da sa svoja tri prijatelja iz Vršca putujem svake druge nedelje da gledamo basket u nikad boljoj atmosferi Pionira. Kupi bato pretplatnu kartu ako ti je stalo da gledaš i nemoj da kukaš.

dragan

pre 16 godina

Sve zavisi od sudijskog kriterijuma. Ako Real bude pucao 3 puta vise penala od nas, mi nemamo sta da trazimo, ako penali budu egal, dobijamo sigurno.
pozdrav

Eugene

pre 16 godina

"...kao što se videlo na utakmici sa Panatinaikosom, ni u jednu utakmicu više ne ulazimo bez ambicija."
Šta je pesnik Dule hteo da kaze, da neke utakmice on igra bez ambicije, a posle su nam krive sudije i lobi EL.
Pobeda je moranje sutra, mora da se gine za pobedu onda bi bilo sve u našim rukama...
Nema vadjenja na sudjenje, nego nam treba 3-4 razigrana igraca i nema sanse da u tom slučaju izgubimo pa makar sudila trojka Nebojsa Ilic-Bartolomeu-Lisac.

GROBAR NIS

pre 16 godina

Od prvog casa zivota svog od trena kada sam ugledo dan u mojoj se glavi misao radja da zivim za PARTIZAN!!Nasa je ljubav sve jaca i jaca i ona raste iz dana u dan svako ce od nas ponosno reci RACUNAJTE NA NAS!!!sutra rano ujutru krecem da bodrim moj VOLJENI PARTIZAN!samo hrabro i pametno,uz malo srece i pun pionir-to 16 je pred vratima...VOLIM PARTIZAN!!

cvexi

pre 16 godina

idemo crno beli do jos jednog podviga!
uz najbolje i najvatrenije navijace,u atmosferi koju nema niko na svetu,pasce i veliki real!
PARTIZAN SAMPION!
PFC

Grobar s mozgom

pre 16 godina

Nadam se da nece likovi suzenih svesti da pomisle da je najbitnija stvar uneti petarde i istih se osloboditi, bacanjem na parket. Najbitnija stvar je da Partizan pobedi pred punim Pionirom bez ijednog incidenta. Pamet(ako je ima) u glavu.

Iggy

pre 16 godina

Tako je Dule, kazi im! Ne znam da li cemo pobediti, jer bije nas neki maler protiv njih, ali smo posle pauze u mnogo boljoj formi, to je sigurno.

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

E stvarno, vreme je!!!

Nije Real nista posebno u odnosu na timove koje smo pobedjivali ili bar bili ravnopravni.
Jednostavno njihov stil igre nam nikako ne lezi i moramo da se prilagodimo a ne da nas takva igra umrtvi.
Real igra jednu od ,,Ruznijih'' kosarki u EL, ali pobede su tu.
Mi takodje ne umiremo u lepoti igre, ali slabo igramo na rezultat.
Opet nadam se mastovitijoj i efikasnijoj igri sutra, vreme je!!!

carmali

pre 16 godina

Crno beli majstori,
siguran sam da ćete dati sve od sebe, kao i do sada. Pa šta bude, a biće dobro.
Nego, grobari, i mi treba da damo sve od sebe, svojom podrškom i navijanjem (isključivo sportskim)- kao protiv Panatinaikosa ove godine ili Makabija prošle. Tada će nas i Bog pogledati i pobeda ne može da izostane.
Veliki pozdrav svim pravim grobarima i vidimo se u Pioniru

milt

pre 16 godina

Ma kakva bre arena u Piuniru je najbolja atmosfera u evropi a takva atmosfera u areni nikad nece biti!
Bolje 7000 pravih navijaca nego 20000 pozera!

nikolans

pre 16 godina

Pa naravno da je vreme za pobedu !!!!!
Sutra dolazimo da vas podrzimo gromoglasnim navijanjem za nas omiljeni klub !!!!!!! I pored toga sto su nam rezultati proslog kola isli na ruku, ja se i danas nadam da Bamberg moze da pobedi Romu u Nemackoj, iako to nama ne znaci mnogo mislim da bi bio veliki podsticaj igracima da sutra u prepunom Pioniru odigraju svoju najbolju partiju i pobede Real !!!! Nece biti lako, ali ocekujem da se bekovska linija probudi iz zimskog sna u koji je upala i pre zime i da pomogne Nikoli i Dusanu, jer je evidentno da ne mogu sami !!!!!
Ajmo CRNO BELI OOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!

peki

pre 16 godina

mi smo grobari najjaci smo najjaci pobedicemo i real i sve ostale a dule ce po navici da dobije tehnicku kad budemo gubili ali konacno cemo da dobijemo jednu tekmu u gustoj zavrsnici i slavko ce da lema banane. PFC

Baca

pre 16 godina

@Pera
Znam je dobro taj Pionir. Hteo sam jesenas da odgledam derbi protiv Zvezde u Good year ligi, dosao na vreme ispred hale, kad ono ne rade blagajne, a unutra zvrji poluprazno, nije bilo ni 3.000 ljudi. A ti, bolje bi ti bilo da budes pravi Vojvodjanin i navijas za narandzaste, a ne za beogradjane. Ai inteles?

zeljko obradovic

pre 16 godina

Mi smo GROBARI,najjaci smo najjaci!!!Vas huk sa tribina je jedino sredstvo,kojim treba da da bodrimo nas Partizan!!!Oni koji misle da se to radi na neki nacin ili su zestoke primitivcine ili su anti-grobari!Takve treba odstraniti iz Hale zauvijek!Uz Total TV,mi Grobari iz Donjeg Lapca(Lika-Cro) bodrimo nas voljeni Partizan i Grobare!Veceras peta pobijeda i ulaz u TOP 16!

Stefan_CG

pre 16 godina

Zao mi je ali mozemo da ih pobedimo samo ukoliko oni budu imali losu noc kao kad su izgubili protiv Rome.Samo je problem sto im je pobjeda neophodna da bi isli u TOP16 sa sto bolje pozicije tako da ce dati sve od sebe da nas pobjede.Ova ekipa Partizana zavisi od podrske Grobara,jer koja bi ekipa u Evroligi tako dobro igrala sa igracima kao sto su Bozic ili Vranes!?Ali ipak se nadam pobjedi inace ne bi bezveze gledao tekmu.E kad bi Partizan imao makar solidan budzet,i doveo nekog odlicnog sutera i drugog centra Real bi sigurno pao u Pioniru...

mens

pre 16 godina

Vecerasnji rezultati su katastrofa za nas, Lotomatika i Cibona su dobile u gostima, jos samo da Olimpija dobije Zalgiris kuci i sanse su nam minimalne. Svi imaju DALEKO bolji raspored od nas, a da bude jos gore, igraju kuci sa ekipama koje su vec u Top 16. Mi jednostavno moramo ili da dobijemo Real sutra ili Fener/Romu u gostima za tu sestu pobedu. Cak i tada nismo sigurni jer postoje kalkulacije da cemo morati da gledamo i kos razliku. Ali uvek je bilo tesko, pa bice i ovog puta. Idemo momci...do kraja.

iwanhoo

pre 16 godina

@milan (komentar 1)

Da da F16 pa mozda i F4.
A ako bog da dogodine i F1.
Ali samo ako FIA dozvoli da se kosarkasi takmice u moto sportu.

sanchez74

pre 16 godina

Hajde da se dva, tri najbolja komentara pročitaju pre utakmice, možda će se neki "bacači" dozvati pameti!!!!
Real je dokazano naš bratski klub...nosimo i volimo iste boje, vode ga naši ljudi...Ali, večeras ih zakucavamo u naš koš!!!!
VOLIM PARTIZAN I SVE PARTIZANOVCE!

shobajic

pre 16 godina

Pa ovaj Brose samo nas uspeo da dobije... Rezultati od sinoc nikako ne idu u nasu korist!
Jos samo da nam Dzile zavuce!
Ajmooooo CRNO BELI!

SpuD

pre 16 godina

Partizan ce pobediti ako budu imali MNOGO srece i ako Pekovic bude imao svoje vece kao sto ih je imao s' pocetka sezone. Jedini problem je u tome sto je prosao dobar deo sezone pa protivnicke ekipe sada znaju da je Pekovic najveca (i jedina) opasnost po njih pa ga shodno tome i cuvaju.
Voleo bih da gresim, ali Partizan ovu utakmicu moze da dobije samo ako se desi neko (veliko) cudo.

djole

pre 16 godina

realno real dobija. zakljucace Pekaru, a bez njega nema nista. roma je sinoc dobila i na partizanu je sada pritisak. real je to nije ni sramota izgubiti od njih. partizan mora dobije romu u rimu. to je kljuc grupe i tu ce se odlucivati.

tyrolian

pre 16 godina

Je li ikome jasno kakve je eksperimente pravi Vujosevic sa postavom? Na momente se cini da trazi idealnu gubitnicku petorku predvodjenu legendarnim Urosem Tripkovicem.
Real je ubijao kosarku a Partizan se na svoj nacin svojski trudio da tu istu kosarku ubije na drugaciji nacin.

ajkula

pre 16 godina

Mislim da se mora dosta toga da se poklopi da pobedimo Real. Ne znam kako će da zaustavimo gorostas Papadopulosa, naprosto nemamo igrača koji će da ga zadrži

Eugene

pre 16 godina

"...kao što se videlo na utakmici sa Panatinaikosom, ni u jednu utakmicu više ne ulazimo bez ambicija."
Šta je pesnik Dule hteo da kaze, da neke utakmice on igra bez ambicije, a posle su nam krive sudije i lobi EL.
Pobeda je moranje sutra, mora da se gine za pobedu onda bi bilo sve u našim rukama...
Nema vadjenja na sudjenje, nego nam treba 3-4 razigrana igraca i nema sanse da u tom slučaju izgubimo pa makar sudila trojka Nebojsa Ilic-Bartolomeu-Lisac.

Baca

pre 16 godina

Dokle vise guzvanje u tom raspalom Pioniru. U Areni bi bilo mesta za Grobare iz cele zemlje, a ne samo za po kojeg privilegovanog Beogradjanina.

voja, fan of the greatest basketball club in the world...ever!

pre 16 godina

Нека зна свако ко сутра буде бацио упаљач, папир од семенки или било шта друго на паркет, бацио је на себе, на своју сопствену дику и понос, на део онога што је он сам, на институцију која нас чини срећнима, на људе који су ту институцију прославили и уврстили је међу најславније спортске колективитете... Нека зна свако ко баци било шта на терен,тиме је пљунуо на ПАРТИЗАН - The greatest basketball club in the world!

Четвртак, 20:42, песма иде "Да волим црно-беле, поносно кажем свима...", 7.000 људи ће је певати, а ја се питам: Ко после ових отпеваних стихова може нанети толико срамоте, казне и штете клубу, ако га тако искрено подржава и воли?

"О Партизане ти добро знаш..."

milan

pre 16 godina

Pobeda naravno i to 100%!!!!! Dovoljno za F16, a posle sve zavisi i od zreba i od srece!? Mozda i F4 ove godine,sto da ne?
Ajmo,crno-beli!!!!!!!

Stefan_CG

pre 16 godina

Zao mi je ali mozemo da ih pobedimo samo ukoliko oni budu imali losu noc kao kad su izgubili protiv Rome.Samo je problem sto im je pobjeda neophodna da bi isli u TOP16 sa sto bolje pozicije tako da ce dati sve od sebe da nas pobjede.Ova ekipa Partizana zavisi od podrske Grobara,jer koja bi ekipa u Evroligi tako dobro igrala sa igracima kao sto su Bozic ili Vranes!?Ali ipak se nadam pobjedi inace ne bi bezveze gledao tekmu.E kad bi Partizan imao makar solidan budzet,i doveo nekog odlicnog sutera i drugog centra Real bi sigurno pao u Pioniru...

Dejca_ch

pre 16 godina

niko ne moze da zamisli to koliko je meni tesko kad moram da se raspravljam sa svima ovde i da se bolje receno svadjam iako sam u pravu da je partizan jedan u zadnjih 8 godina tim koji u fudbalu daje sve od sebe i pokazuje uspehe koliko u jugi koliko u inostranstvu...

ja zivim u svajcarskoj a ovde nema puno grobara ovde su svi odrasli sa pricama da je zvezda bila svetski sampion i odmah je ona najbolja a kad ih pitam da mi nabroje 5 igraca koji sada igraju u zvezdi a da vrede pocinju da nabrajaju vidica, zigica i neke druge koji vise ni igraju tu...

sve u svemu ocu reci da je neeeekad zvezda bila bolja ali sada je partizan zakon!

ove godine je nasa dupla kruna!

a basket to da ne pricam :D

definitivno ulazimo u top 16 jer real gazimo 100%

jedan ogroman pozdrav za sve ljubitelje partizana

Grobelar

pre 16 godina

Legendo, pokusaj jednom, makar samo jednom u karijeri, da psiholoski pripremis tim da ne zapocnu utakmicu kao grupa zbunjenih i uplasenih morona koja se prvi put u svom zivotu okupila na jednom mestu. Daj leba ti, da jednom mi napravimo razliku od 10-15 poena odmah na pocetku prve cetvrtine, da ih zgromimo, pa onda neka oni nas jure ako mogu. Mole te tvoji Grobari... Napali, nalozi, motivisi momke pricom da nam na noge dolazi OMRAZENI a ne "kraljevski" klub sa "ogromnim, ogromnim, cudovisno abnormalnim budzetom" (pricom o parama dosadio si i Bogu i ljudima, a igracima ubio moral i samopouzdanje)...i pusti malo, leba ti, onog Djurka da igra...osim ako Borovnjaka ne spremas za zeta!

mens

pre 16 godina

Vecerasnji rezultati su katastrofa za nas, Lotomatika i Cibona su dobile u gostima, jos samo da Olimpija dobije Zalgiris kuci i sanse su nam minimalne. Svi imaju DALEKO bolji raspored od nas, a da bude jos gore, igraju kuci sa ekipama koje su vec u Top 16. Mi jednostavno moramo ili da dobijemo Real sutra ili Fener/Romu u gostima za tu sestu pobedu. Cak i tada nismo sigurni jer postoje kalkulacije da cemo morati da gledamo i kos razliku. Ali uvek je bilo tesko, pa bice i ovog puta. Idemo momci...do kraja.

Baca

pre 16 godina

@Pera
Znam je dobro taj Pionir. Hteo sam jesenas da odgledam derbi protiv Zvezde u Good year ligi, dosao na vreme ispred hale, kad ono ne rade blagajne, a unutra zvrji poluprazno, nije bilo ni 3.000 ljudi. A ti, bolje bi ti bilo da budes pravi Vojvodjanin i navijas za narandzaste, a ne za beogradjane. Ai inteles?

neka pricaju o nama!

pre 16 godina

grobari molim vas, samo bez rasistickih uvreda, bacanja upaljaca i petardi na teren i neka svako da sve od sebe da bude sto glasniji u iskazivanju svoje ljubavi prema PARTIZANU... ipak nam dolazi najveci klub u goste i trebali bi da ucinimo sve da zapamte ovaj teren, da zapamte BEOGRAD

Iggy

pre 16 godina

Tako je Dule, kazi im! Ne znam da li cemo pobediti, jer bije nas neki maler protiv njih, ali smo posle pauze u mnogo boljoj formi, to je sigurno.

cvexi

pre 16 godina

idemo crno beli do jos jednog podviga!
uz najbolje i najvatrenije navijace,u atmosferi koju nema niko na svetu,pasce i veliki real!
PARTIZAN SAMPION!
PFC

GROBAR NIS

pre 16 godina

Od prvog casa zivota svog od trena kada sam ugledo dan u mojoj se glavi misao radja da zivim za PARTIZAN!!Nasa je ljubav sve jaca i jaca i ona raste iz dana u dan svako ce od nas ponosno reci RACUNAJTE NA NAS!!!sutra rano ujutru krecem da bodrim moj VOLJENI PARTIZAN!samo hrabro i pametno,uz malo srece i pun pionir-to 16 je pred vratima...VOLIM PARTIZAN!!

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

E stvarno, vreme je!!!

Nije Real nista posebno u odnosu na timove koje smo pobedjivali ili bar bili ravnopravni.
Jednostavno njihov stil igre nam nikako ne lezi i moramo da se prilagodimo a ne da nas takva igra umrtvi.
Real igra jednu od ,,Ruznijih'' kosarki u EL, ali pobede su tu.
Mi takodje ne umiremo u lepoti igre, ali slabo igramo na rezultat.
Opet nadam se mastovitijoj i efikasnijoj igri sutra, vreme je!!!

nikolans

pre 16 godina

Pa naravno da je vreme za pobedu !!!!!
Sutra dolazimo da vas podrzimo gromoglasnim navijanjem za nas omiljeni klub !!!!!!! I pored toga sto su nam rezultati proslog kola isli na ruku, ja se i danas nadam da Bamberg moze da pobedi Romu u Nemackoj, iako to nama ne znaci mnogo mislim da bi bio veliki podsticaj igracima da sutra u prepunom Pioniru odigraju svoju najbolju partiju i pobede Real !!!! Nece biti lako, ali ocekujem da se bekovska linija probudi iz zimskog sna u koji je upala i pre zime i da pomogne Nikoli i Dusanu, jer je evidentno da ne mogu sami !!!!!
Ajmo CRNO BELI OOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!

dragan

pre 16 godina

Sve zavisi od sudijskog kriterijuma. Ako Real bude pucao 3 puta vise penala od nas, mi nemamo sta da trazimo, ako penali budu egal, dobijamo sigurno.
pozdrav

carmali

pre 16 godina

Crno beli majstori,
siguran sam da ćete dati sve od sebe, kao i do sada. Pa šta bude, a biće dobro.
Nego, grobari, i mi treba da damo sve od sebe, svojom podrškom i navijanjem (isključivo sportskim)- kao protiv Panatinaikosa ove godine ili Makabija prošle. Tada će nas i Bog pogledati i pobeda ne može da izostane.
Veliki pozdrav svim pravim grobarima i vidimo se u Pioniru

Glas razuma

pre 16 godina

Pozivam sve ljude koji dodju u Pionir da ni slucajno ne bacaju predmete na teren jer bi Evroliga ozbiljno razmatrala da se Partizan suspenduje iz evropskih talmicenja,ili da jos eventualne 3 utakmice igra bez prisustva publike!

peki

pre 16 godina

mi smo grobari najjaci smo najjaci pobedicemo i real i sve ostale a dule ce po navici da dobije tehnicku kad budemo gubili ali konacno cemo da dobijemo jednu tekmu u gustoj zavrsnici i slavko ce da lema banane. PFC

Grobar s mozgom

pre 16 godina

Nadam se da nece likovi suzenih svesti da pomisle da je najbitnija stvar uneti petarde i istih se osloboditi, bacanjem na parket. Najbitnija stvar je da Partizan pobedi pred punim Pionirom bez ijednog incidenta. Pamet(ako je ima) u glavu.

Pera

pre 16 godina

@ Baca, 9. januar 2008 14:21
Ne znam za ostale, ali ja se uopšte ne gužvam u Pioniru, čak šta više mnogo je dobro. A što se tiče privilegovanih beograđana nije tačno da su samo oni došli do karata. Evo ja sam živ primerak da sa svoja tri prijatelja iz Vršca putujem svake druge nedelje da gledamo basket u nikad boljoj atmosferi Pionira. Kupi bato pretplatnu kartu ako ti je stalo da gledaš i nemoj da kukaš.

zeljko obradovic

pre 16 godina

Mi smo GROBARI,najjaci smo najjaci!!!Vas huk sa tribina je jedino sredstvo,kojim treba da da bodrimo nas Partizan!!!Oni koji misle da se to radi na neki nacin ili su zestoke primitivcine ili su anti-grobari!Takve treba odstraniti iz Hale zauvijek!Uz Total TV,mi Grobari iz Donjeg Lapca(Lika-Cro) bodrimo nas voljeni Partizan i Grobare!Veceras peta pobijeda i ulaz u TOP 16!

sanchez74

pre 16 godina

Hajde da se dva, tri najbolja komentara pročitaju pre utakmice, možda će se neki "bacači" dozvati pameti!!!!
Real je dokazano naš bratski klub...nosimo i volimo iste boje, vode ga naši ljudi...Ali, večeras ih zakucavamo u naš koš!!!!
VOLIM PARTIZAN I SVE PARTIZANOVCE!

iwanhoo

pre 16 godina

@milan (komentar 1)

Da da F16 pa mozda i F4.
A ako bog da dogodine i F1.
Ali samo ako FIA dozvoli da se kosarkasi takmice u moto sportu.

shobajic

pre 16 godina

Pa ovaj Brose samo nas uspeo da dobije... Rezultati od sinoc nikako ne idu u nasu korist!
Jos samo da nam Dzile zavuce!
Ajmooooo CRNO BELI!

milt

pre 16 godina

Ma kakva bre arena u Piuniru je najbolja atmosfera u evropi a takva atmosfera u areni nikad nece biti!
Bolje 7000 pravih navijaca nego 20000 pozera!

SpuD

pre 16 godina

Partizan ce pobediti ako budu imali MNOGO srece i ako Pekovic bude imao svoje vece kao sto ih je imao s' pocetka sezone. Jedini problem je u tome sto je prosao dobar deo sezone pa protivnicke ekipe sada znaju da je Pekovic najveca (i jedina) opasnost po njih pa ga shodno tome i cuvaju.
Voleo bih da gresim, ali Partizan ovu utakmicu moze da dobije samo ako se desi neko (veliko) cudo.

djole

pre 16 godina

realno real dobija. zakljucace Pekaru, a bez njega nema nista. roma je sinoc dobila i na partizanu je sada pritisak. real je to nije ni sramota izgubiti od njih. partizan mora dobije romu u rimu. to je kljuc grupe i tu ce se odlucivati.

ajkula

pre 16 godina

Mislim da se mora dosta toga da se poklopi da pobedimo Real. Ne znam kako će da zaustavimo gorostas Papadopulosa, naprosto nemamo igrača koji će da ga zadrži

tyrolian

pre 16 godina

Je li ikome jasno kakve je eksperimente pravi Vujosevic sa postavom? Na momente se cini da trazi idealnu gubitnicku petorku predvodjenu legendarnim Urosem Tripkovicem.
Real je ubijao kosarku a Partizan se na svoj nacin svojski trudio da tu istu kosarku ubije na drugaciji nacin.