Sreda, 05.12.2007.

22:36

EL: Četvrti poraz Partizana

Izvor: B92

EL: Èetvrti poraz Partizana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

141 Komentari

Sortiraj po:

.Bumblebee!

pre 16 godina

Iskompleksirane i uvek zanimljive komsije se opet javljaju. Da nije tuzno bilo bi smesno. Sve se videlo u derbiju 3.11. i poslednjih par sezona.Sto se tice povredjenih igraca cz vecina ih je takva i dosla, a ne zaboravite zasto ove sezone igrate uleb kup, a ne takmicenje gde po rangu i pripadate. Za Duleta, tu je vec 7 godina i osvaja titule a cz za to vreme promenila X trenera.
Sto se tice utakmice, najveca greska je bila u igracima koji pokrivaju spoljne pozicije, stalno su dodavali loptu Pekovicu. koliko god on bio pokriven, udvajan... umesto da su pokusali da napadnu kos sutem ili prodorom.
Sanse za Top16 jos uvek postoje ali ne sa ovakvom igrom

ugibugi

pre 16 godina

mnogo toga se nije poklopilo... ili, mnogo toga nije krenulo po dobrom.

po ne znam koji put otvaramo utakmicu lose, pustamo 4 trojke u prvoj cetvrtini, otvoren sut. to znaci losu pripremu utakmice, okovane ruke i noge, opterecenje... ovaj tim mora da shvati da ne moze da bude favorit ni protiv koga u el, i da od samog pocetka mora da se igra fajterski. drugog leka nema.
protivnici su nam procitali igru. uspore je, i skupe odbranu na pekmenu, a suta spolja ni od korova. verovatno je dule odlucio da im obori formu u ovoj fazi takmicenja, racunajuci na dobar start. sada cemo se cesati po glavi, ali prolaz i dalje postoji. milim da dve "domacinske" pobede protiv francuza i nemaca vode ka petom mestu.

takodje, mislim da je dule prvi put ove godine podsetio nas na "starog" duleta. los izbor odbrane, los tajming za tajmaute, previse razgovra sa sudijama, tehnicka... i pored svega toga imali smo prikljucak, samo nismo uspeli da prelomimo utakmicu.
a za to jesu krive sudije koje su sudile katastrofalno u pomenutim trenucima.

a mi, navijaci...?!? kada je bilo potrebno izvrsiti pritisak nigde nas nije bilo. ne volim taj muk u pioniru, muk nemoci. moramo verovati, i mladicima u crno-belom dati snagu da istraju i izvuku sve iz sebe. moramo im dati hrabrost da pokusaju i nemoguce.
i dokle vise bacanja predmeta? kada cemo se nauciti pameti? da li bi voleli da protiv francuza, sledecu bitnu utakmicu u pioniru, igramo bez publike? mislimo o tome!

volim ga k'o oka dva...
VOLIM PARTIZAN

rs delija

pre 16 godina

evo nas grobari da vam se malo rugamo, veceras ce te vi nama(mozda), tako ti je to kad se srbi vole, odma svi na istom forumu, igrala zvezda ili partizan.
Izgubiste od turaka, pa joj, kao i uvek Pekmen jedini daje koseve...

nidza doboj

pre 16 godina

gani ce igrat evro ligu a znate kad 2764 godine,hehehe,ima jos 7 tekmi do kraja pobedimo li u 2-3 idemo dalje,da teba dovesti nekog iskusnijeg igraca,da Stanojevic bi bio resenje,no ne treba zaliti zbog poraza,bolje sad da puknemo nego kasnije,tako se radi i kod drugih,kad se plasiramo dalje onda dodati gas i videti koliko stvarno mozemo HE,HE NAPRED PARTIZAN! :)

d@niel

pre 16 godina

E ja vas Grobari nahvali na pocetku,a vi sad sve kvarite.A ovaj Vranjes pa to nije normalno nisam verovao da je moguce da postoji igrac koji toliko moze da kvari igru,decko je tolki promasaj za kosarkasa da to nije normalno.
u svakom slucaju zelim srecu Partizanu u nastavku takmicenja.

nidza doboj

pre 16 godina

da ja gani cutite,nema nameru s vama raspravljat jer samo vase ime govori ko ste i sto ste,steta za Partizan ali moras nekad i da izgubis da bi krenuo u nove pobede,lopta je okrugla izguracemo NAPRED PARTIZAN! :)

drug Jataganac

pre 16 godina

Znaci, opet cemo na mala vrata u Top 16. To nam je , izgleda, sudbina. Steta. Kad samo pomislim gde bismo bili da smo pobedili Bamberg i Fenerbahce (sto je bi bila sasvim normalna stvar da nije ovog pada forme ili prevelikog opterecenja kod igraca usled psiholoskog pritiska), dodje mi da zaplacem! Eh, da smo... Ovako smo na dobrom putu da zavrsimo kao peti u grupi i opet strepimo do poslednje utakmice. A onda na zrebanju za Top 16, buduci da peto mesto donosi cetvrti sesir ko izvlacenja, kao i prosle godine dobijemo pretesku grupu u kojoj smo bez realnih sansi za cetvrtfinale. Steta. A pojacanja ce, naravno, stici tek pred pocetak domace lige, jer je to najbitnije. A rezultat u Evroligi? Moracemo se zadovoljiti plasmanom u Top 16. Naravno, i to je uspeh, nema nikakve sumnje, ali ako se moze i vise, zasto da ne? Nije to tako daleko. Ali, kao sto rece Dule, ne znamo mi na koji nacin klub funkcionise i koliki im je budzet. Ali i bez pojacanja, ova ekipa moze mnogo bolje nego na poslednje dve utakmice u Evroligi. Evidentan je pad forme ili je to pas usled psiholoskog pritiska. Kad se od njih nesto ocekuje, onda su pod prevelikim pritiskom koji ih sputava. Ali morace jednom da nauce da igraju pod pritiskom ako zele da postanu veliki tim. Jer ipak je i Partizan veliki klub. Nije to nemoguce. Treba samo raditi na tome. Uglavnom, ljudi, i dalje smo uz vas. Samo napred! Kritike su za vase (i nase:)) dobro.

johny

pre 16 godina

Vidi se da ova gomila koja kritikuje nema veze sa kosarkom,sportom uopste.Od tekme do tekem,u zavisnosti od rezultata,smenjuju se price o F4 ili o krahu Partizana.Prvo obavestenje za navijace lokalnog kluba Sledeca sezona:dok se bude igrala kosarka na ovim prostorima Partizan ce UVEK biti ispred vas!!!Nema potrebe polemisati sa vama,to vas iskompleksirani mozak ne moze da prihvati.Ovi sto pljuju Duleta su smesni kao crtani film.Svako ko se bar malo razume u kosarku,zna da Vujosevic odlicno radi sa igracima,to se bar vidi svih ovih sezona potpune dominacije.Nema tu nikakvog alibija,ali mi vise nismo velesila u kosarci da bi imali tako neverovatne ambicije.Shodno tome i nas ugled u ULEB organizaciji je nikakav,sto se jasno vidi po sudjenju.Sva podrska Duletu i momcima koji se junacki i hrabro bore sirom Evrope!Ove prostore su i onako davno prevazisli.

mare

pre 16 godina

upravo sam bacio pogled na tabele i rezultate u sve tri grupe.Bez obzira na to sto nas Partizan igra slabo i sto mnogi prestaju da veruju u top 16 mislim da nam svi rezultati u sve tri grupe idu na ruku.Ako dobijemo do kraja Roan,Bamberg i jos jednu trebalo bi da idemo sigurno kao 5. u grupi.A i ako budemo 6. u grupi mislim da bi mogli da idemo kao najbolji,iz grupe A 6. nece imati 6 pobeda,u Grupi B Cibona je realno 6.Ono sto nam daje prednost u odnosu na cibose je da su oni doziveli vec 2 debakla sa vise od 30 razlike,samo treba da gubimo sa pristojnom razlikom i da dobijemo jos tri tekme.Ako uspemo da dobijemo samo Roan i Bamberg i tad bi mogli da nam se poklepo neki rezultati.

Partizan sampion,a ko bi drugi ? ? ?

pre 16 godina

Dali ce neko od vas iskompleksiranih komsija shvatiti vech jednom da ''EVROLIGA'' nije vash ''UTEH KUP'' i da u ''EL'' nema slabih ekipa to su sve mahom sampioni svojih drzava,a i ako nisu to su onda bogati klubovi sa extra igrackim kadrom !

Ajde recite mi jednu vashu veliku utakmicu u basketu u poslednjih 10 godina !? Pa vi osim one utakmice sa Realom od prosle godine nemate cime da se pohvalite,a da ne pricam o tome shto nas ne mozte da pobedite jedno 30 zadnjih derbija ili shto ne mozete da nam uzmete titulu 10 godina.

A kada poredimo nashih Evroligaskih 3-4 i vasih 3-1 ako se ne varam u UlebKupu to bi bilo kao da poredimo macku i misha.Pobedili ste Rumune onda one pacere iz Ceske i one penzionere iz Italije,a onda cim je naisho malo kvalitetniji tim odrao vas je 20 razlike,a to je isto kao u nasoj ligi ! Igrali ste fenomenalno pobedjivali neke pacere dok nije doshao Dusko sa svojom decicom i pokazao vam i kako se igra kosarka i kako se postavlja taktika i na kraju ono najvaznije pokazao vam je ko je ko !

Kada uzmete titulu kada zaigrate EvroLigu tada cu vas mozda i smatrati za neku ekipu i klub ovako se nishta ne razlikujete do Buducnosti iz Podgorice verujte mi !


PARTIZAN SAMPION ! Idemo na 5-4 100% sa dve pobede kod kuce,ovo od sinoc nema sanse da se ponovi !

bocca

pre 16 godina

E moji Zvezdasi,kada ce te ukapirati da nije sramota izgubiti od Panatinaikosa,Reala,Fenerbahcea pa i Bamberga(u pioniru ih dobijamo 20 razlike).Prve dve ekipe imaju budzete od 40 miliona a treca 25 miliona.Sramota je kada se izgubi od Slovana 18 razlike,a ovo sto mi igramo je Evroliga,za vas je Uleb kup pa se vi koncentrisite na Nimburk,Panelinios i ostale pacere sa kojima igrate,i ne brinite za nas,snacicemo se mi sa Barsom,Realom i ostalim Evroligaskim klubovima.Dobili ste Ostende,ej ljudi OSTENDE,i komentarisete kao da ste osvojili evroligu,Partizan nikada nece pasti tako nisko da mora da igra protiv Nimburka,Paneliniosa i Ostendea.Za inat vama cemo biti sampioni i narednih 100 godina.A sada pitanje za moje Grobare.Kada sam jos na pocetku sezone pisao o tome da Palasio nije kvalitetan igrac i da ne zasluzuje da igra ni u nasoj Sinalko ligi,svi su me kritikovali i govori li su da je Palasijo veliko pojacanje cak vece nego sto je to bio Kamings.A sad pitanje-DA LI POSTOJI NEKO KO SADA I DALJE MISLI DA JE PALASIO KVALITETAN IGRAC I DOVOLJNO DOBAR DA IGRA U PARTIZANU?

king omar

pre 16 godina

vojo majstore ! vojo majstore ! vojo majstore vojo majstore ! vojo majstore ! vojo majstore !!!!! dobro ste igrali a srece niste imali da li je ovo KRAJ !!!!

Selena - Grobarka KG

pre 16 godina

E,zvezdasi,bolje se nejavljajte vise!!Mnogo bre lupate,ko prozor na promaji!!
Izgubili smo i sta sad?!Jesmo i mi lose odigrali,ali porazu su dosta doprinele i sudije!
Kolko su nas stetili znaju svi,pa i vi,iako to necete da priznate.Ako ste gledali utakmicu,onda vam je sve jasno,a ako niste,nemate pravo da komentarisete!
Mnogo ste glupi,ali stvarno!Mi smo SRPSKI tim,i predstavljamo,bukvalno,Srbiju u Evropi, a vi navijate za TURSKI klub i nije vas sramota.Ne tera vas niko da navijate za,nas nam dragi,Partizan,ali onda jednostavno budite neutralni i nemojte da navijate za njih!!Bruke jedne!To je cista zavist,jer i da nas sad svi,daleko bilo,pobede,opet bi bili mnogo bolji od vas!Samo se osvrnite na dosadasnje medjusobne duele i sve ce vam biti jasno.Svaki put vas sve vise ponizavamo.Vasa cenjena zvezda nije ni cula za evroligu!
A cim vi toliko gledate Partizanove utakmice,znaci da bas i niste neki zvezdasi.Suprotno od ljubavi je ravnodusnost,a mrznja je ipak neko osecanje,tako da,ste svi vi neki potajni navijaci Partizana!Mozda gresim,ali onda vi niste normalni!
Razumem ja vas u potpunosti(bar se trudim),i znam da vam nije lako da nam stalno gledate ledja,ali bolje svoje komentare zadrzite za sebe,suvise su glupi,da bi ih delili sa nama,ok?!
A sto se tice Partizana,kao i uvek..
Partizane najbolji si,bez obzira na ovaj poraz!!
Volim Partizan i samo hrabro i idemo dalje!!
Pozz grobarima!

Miki

pre 16 godina

Zvezda+Evroliga=Nikad
Svaka cast ovim igracima,igraju koliko mogu...Bice bolje...Partizan ponos Srbije...A vi gani tucite policiju na Severu i prikazite Srbiju u najboljem svetlu...Toliko:)

Iggy

pre 16 godina

Ovaj poraz je samo Duletov. Covek je najavio pre tri nedelje da ce da im pojaca trening, i samim tim i da im obara formu. I u tome je potpuno uspeo. Ali, to nema nikakve logike, jer sa dve pobede protiv Bamberga i Fenera mi bi 99% obezbedili prolaz dalje, pa neka onda pojacava trening. U EL je mnogo tesko dobiti u gostima, i zato kuci mora da se dobije skoro sve. Mi sada dolazimo u situaciju da igramo biti ili ne biti utakmice u finisu takmicenja i tu nema nazad. Osim toga, tu je i ocajno vodjenje same utakmice, sa nepravovremenim tajm-autima i izmenama. I da, sudije su nas ponovo masakrirale, a slobodna bacanja su nam ovoga puta dosla glave. Steta. Velika steta.

whatever

pre 16 godina

@misa kg je skroz u pravu.I pre pocetka sezone se videlo da je Vujosevic selektirao jednu totalno defanzivnu,nesutersku i ofanzivno limitiranu ekipu i sada jednostavno placamo cenu tome.Pekovic jedini igrac evropskog ranga,koji moze u kontinuitetu da daje preko 15,20 poena.Ostali sve preko 5 poena veliki uspeh.Cela bekovska linija nam daje 20 poena i kako onda ocekivati pobedu.Tripkovic da 9 poena i bude jedan od boljih.Zato i ne treba biti toliko iznenadjen,ovo su realni dometi ove ekipe.Mozemo mi opet da prodjemo u top 16 ali cemo najverovatnije sestu godinu za redom zavrsiti sa negativnim skorom,tj. imacemo vise poraza nego pobeda.Po meni ova ekipa ce pokazati da je prava evropska ako uspe da nekoga pobedi u gostima,tu pre svega mislim na Rim i Ulker.

SUNDJER BOB

pre 16 godina

Ovu utakmicu smo izgubili iskljuchivo zahvaljujuci Vujoshevicu!!!
Kakve bre sudije kakav Vatikan i CIA ove nesrecnike smo morali da bijemo sa 15 razlike.
Vranesa pod hitno deportovati iz zemlje, on ce nam zagorchati zivot!!!

milosh

pre 16 godina

Kako ono bese...evropski partizan..haha...pa necete ni u top 16
(Pedja, 5. decembar 2007 22:57)

6 godina zaredom u evroligi!!! Razmisli malo o tome, pa se javi!

@(mitar, 5. decembar 2007 23:29)
20 razlike od Domžala! I ti malo razmisli, pa se javi!


Nas ne brinu porazi u EL, ipak sve ekipe imaju 3-4 puta veći budžet, a mi se ravnopravno nosimo sa njima. Nama je dovoljno što smo neprikosnoveni u domaćem prvenstvu i što razbijamo državni projekat redovno, al' redovno...
Sledeći put kada navijačice komšinice hoće da komentarišu utakmice Partizana, bolje malo da razmisle, mislim tek toliko da ne ispadnu gluplji nego što jesu!!!

I KADA GUBIŠ JA TI PEVAM, JER U SRCU MOME JEDINO SI TI! VOLIM PARTIZAN

grobari jug

pre 16 godina

Pa svako ko je normalan zna da se evro liga ne moze igrati sa jednim centrom od 20 god.Dovedite iskusnog centra ako hocete u top 16.Treba nam i jedan suter posto niko ne sme da sutne na kos.Da li je Jovo Stanojevic i dalje skup?Hocemo pojacanja ,ovaj tim je sprdnja.

MICKEY

pre 16 godina

Partizan je izgubio od (nazovi tima) Fenera. To uopšte nije tim, nego skup sjajnih pojedinaca koji neigraju odbranu. Zato naročito boli poraz od ove turske družine. Pri tom treba napomenuti broj promašenih zicera partizana i očajnu igru:
-Veličkovića (koji je bio više nego očajan)
-Vraneša (standardan ko i uvek)
-Tripkovića (koji je totalno izgubljen).
p.s.
Vujošević mora dovesti još jednog valjanog centra i dopustiti sjajnom Kecmanu da bude ono što je bio i pre Partizana (u beopetrolu i Okk BG-u)- izuzetan individualac sa dobrim ulazom i fenomenalnim šutom! Bolje da siluje on nego jadni Uroš, Palacio,...

nenad

pre 16 godina

evo pravog dokaza kakav smo mi narod
KATASTROFA
do pre samo mesec dana ste pricali bajke i legende o treneru i igracima
a sad
dodje pad forme i svi u napad
otvorena sezona pljuvanja po igracima i treneru
BRUKA I SRAMOTA
sta bi sa stihom iz pesme
"I KAD DODJE NEVOLJE I KAD DODJE TUGA, UVEK CE TE VOLETI GROBARI SA JUGA"
ili bi trebalo da stoji "pljuvati grobari sa juga".
ovo je nas partizan
nasi igraci i nas trener
svi mi smo svesni njihovih kvaliteta i mana
i jedina stvar koja je potrebna mladim igracima je PODRSKA
nikako pljuvanje posle svakog poraza.
e sad sto se same utakmice tice
jasno ko dan da je doslo do pada forme
verovatno da je to uradjeno sa namerom jer ko god da se i malo razume u trening zna da forma nemoze da se odrzava dugo i da se ekipa moze dovesti do top forme maximalno 3 do 4 puta u toku sezone ( u zavisnosti od duzine sezone )
verovatno je racunato da ce mo i sa ovakvom formom moci da pobedjujemo.
jedna stvar sa kojom nije racunato je drasticno slabije sudjenje.
stvarno nije vadjenje ali partizan i sa ovakvom igrom je mogao da pobedi uz malo normalnije sudjenje!!!
sto se samih igraca tice, kriza se najvise vidi kod tepica i velickovica.
kod vitkovca u malo manjoj meri ( verovatno zbog povrede i smanjenog inteziteta treninga), milosevic se nije uklopio za sada, tripkovic lagano izlazi iz krize ( samo da se opet ne povredi ), pekovic ima blagi, jedini kecman ( verovatno zbog iskustva ) konstanto dobre igre ( vrlo brzo treba i kod njega ocekivati pad ).
vranesa nije ni za komentar
on je doveden za 5 - 10 min po utakmici, imao je svoje dobre i svoje lose dane.
al svi mi znamo da je doveden samo iz nedostatka para.
i za kraj
ljudi dajte igracima podrsku da bi brze vratili samopouzdanje i sto pre izasli iz krize
okanite se pljuvanja
time nikom nepomazete vec samo pokazujete svoju ne lojalnost i (ne)kulturu!!!
pozdrav

Marko

pre 16 godina

Sad stvarno imam dilemu:
Prvo, vidi se da pare ipak imaju odlučujući karakter u moćima kluba. Mi imamo stranca koga moramo da čekamo, da budemo strpljivi da on nešto nauči kod nas, pa tek onda da zablista (ukoliko može). A bogati klubovi kupe stranca koji ima konstantnu formu i dobrim igrama zarađuje svoju skupu platu. I onda se razlika vidi na ovakvim utakmicama. Naš Milt kao dete neko, nije jadno znalo da se snađe, umesto da vodi tim...
U ovome mogu da razumem klub koji nema pare da kupi igrače koji mogu da mu obezbede konstantu u igri.
Ali, sa druge strane, ne shvatam ni Vujoševića koji non-stop potencira da mi nemamo budžet da pariramo konkurentima za ozbiljnije rezultate u EL.
Pa što se onda guramo u to takmičenje, ako već ne možemo ništa da uradimo...ako nam je mesto u ULEB kupu, i ako smo konkurentni za tamo...ajmo tamo...
Ćuti malo čoveče i radi...dosta više kukanja...

Danijel Jovanovic

pre 16 godina

Nije istina da nije bilo fotoreportera!!! Ja sam bio sinoc na utakmici, i vidio sam ih! Mozda su neki (ili vecina njih) izasli, ali ih je u svakom slucaju bilo! Uostalom, odakle vama ova slika???

koncentracija talenta

pre 16 godina

uzroke poraza treba traziti u losoj formi, ali mi deluje interesantno i selekcija igraca. ponekad nije lose osvrnuti se i videti da javno izrecena prica o okupljanju mladih talenata nije bas potpuno tacna. slazem se da su tepic i milosevic talenti, ali je cinjenica da pruzaju manje nego svojevremeno u vojvodini. nekako imam utisak da cilj njihovog dovodjenja nije bio to sto su potrebni partizanu (narocito ne ona tvrdnja da je to za dobrobit nase kosarke), nego prvenstveno da se odmogne konkurentima tj. da ne odu u neki drugi klub ili da ne ostanu u vojvodini. kad se pogleda lista igraca iz vojvodine koji su u prethodnih par godina prodefilovali kroz partizan moze se posumnjati u motive (suput, gurovic, savanovic, tepic, milosevic, vitkovac)

Dante Cullpepper

pre 16 godina

Stvar je prosta. Partizan ima loše igrače! Jedino Peković može da igra Euroleague i možda Palacio i Kecman. Pogledajte samo kakvi su igrači Vraneš, Borovnjak, Veličković, Božić, Milošević, Vitkovac i Tepić. Oni ama baš ništa ne znaju. Da nemaju Pekovića u ekipi imali bi sigurno skor 0-7 i ne bi prelazili 50 poena.

igrac

pre 16 godina

ja predlazem drugu nagradnu igru. koliko je ovde komentara navijaca komsinice, bilo otvorenih bilo prikrivenih (ja sam navijac Partizana)? Da li oni hoce da nas nauci kako se voli zamlja, Srbija? Interesantan metod.

lud & zbunjen

pre 16 godina

Von-ti-go Kami-ngs jedan je Von-ti-go Kami-ngs.....
Nama pley-a nema zamene na petici i sta onda da se uradi.?
Ekipa definitivno nema vodju koji ce da smiri i da povuce.Kecman u ove poslednje dve nesrece ( Bamberg i Fener) ocigledno ne moze sam. Igra na Pekovica funkcionise ali samo pod uslovom da neko ubacuje spolja itd.itd
Dule ipak nije sspremio ekipu u psiholoskom smislu a poseban doprinos losoj atmosferi dali su Grobari koji se koskaju i tako prekinu navijanje onda kada je izgledalo da ekipa hvata zalet- 2. cetvrtina. Nakon toga iznose transparent o Kosovu i navijanje odlazi u potpuno drugom pravcu. Bilo je nekoliko situacija kada se cuje udarac lopte o parket ili skripanje patika a to ipak nije onaj "pakao Pionira" o kome je pricao cak i Tanjevic.
Tuzno vece ali nije jos sve izgubljeno. Napred crno beli!!

Nikola,Zemun

pre 16 godina

Cinjenica da je Partizan na ovom, kao i na prethodnom mecu sa Bambergom proglasen za favorita i da cak mnogi pobede crno- belih u ova dva meca nisu ni dovodili u pitanje, ocigledno je predstavljala i suvise veliko opterecenje za ovaj tim, nenaviknut na breme favorita, kada su u pitanju EL utakmice. Ostaje zal, jer mislim da je Partizan sa dva trijumfa protiv slabijih (Bamberg i u igrackom i u svakom drugom smislu, Fener bez Jahovica, uz podrsku sa tribina) protivnika mogao vec prakticno da obezbedi TOP16. Ipak, mislim da objektivne sanse za ostvarenje ovog cilja i dalje postoje i da uz pobede nad Roanom i Bambergom (koje su sada pod obavezno), mozemo i do jos minimalno jednog trijumfa i da tu pobedu mozemo da trazimo ili protiv Reala u Beogradu ili na gostovanjima Romi i Feneru. Ono sto je pozitivno jeste da u odnosu na direktne konkurente za poziciju pet imamo dve (Roma i Bamberg), odnosno jednu pobedu vise (Roan, ali smo njih dobili u gostima), te da i Nemce i Francuze docekujemo u Pioniru.
Sto se tice same utakmice, uz psiholoski momenat, mislim da je porazu kumovalo to sto se igra Partizana i suvise oslanja na Pekovica, odnosno sto imamo dosta skroman izbor resenja u napadu. Najbolja potvrda ove cinjenice jeste situacija iz finisa utakmice, kada je Pekovic izasao zbog pet penala, gde je Partizana bio u potpunosti bez resenja (dva „na silu“ ulaza Palasia i jedan „air ball“ pri isforsiranom sutu za tri).
Partizan je ponovo lose otvorio utakmicu i dozvolio gostima da se na samom pocetku, sa dve trojke rezultatski odlepe. Sa druge strane, Tanjevic je dostao rotirao visoke igrace na Pekovicu (Vidmar, Savas, Erden), sto je na kraju i dalo rezultata i rezultiralo sa Nikolinih 5 izgubljenih lopti. Uprkos cinjenici da su crno- beli ponovo bili bolji u skoku, mislim da je Fener pokupio prakticno sve „nicije“ lopte, sto je uz 6 trojki vise (uprkos slabom procentu) na kraju bilo dovoljno za trijumf.
Partizan se ocigledo nalazi u velikom padu formu, sto je pre svega posledica, da je tako nazovemo: krize, u kojoj se nalaze Palasio i Tepic (po 4 izgubljene lopte svaki, mnogo nerezonskih poteza i nepotrebnih zabijanja u reket protivnika), a koji u sustini treba da budu nosioci Partizanove igre spolja, imajuci u vidu cinjenicu da je Tripkovic totalno „van ritma“, tako da se prakticno sve svodi na Kecmana. Ni pod kosem situacija nije mnogo bolja, imajuci u vidu laksu povredu Velickovica koja ga je, ocigledno, onemoguucila da prikaze sve sto zna. Tripkovic (6 skokova), Bozic i Vitkovac jesu imali solidne role, ali je to nedovoljno da se dobije bilo koja iole ozbiljnija EL ekipa.
Jedan od faktora pobede Turaka jeste sut, odnosno veci broj pogodjenih trojki (Partizan ima veliki problem u sutu van 6.25, jer ocigledno nedostaje jos par trojki po mecu, u prvom redu Tripkovica i Palasia, ali i Bozica) i bolji procenat suta sa penala (samo dva promasaja), Partizan je ponovo imao manje ukradenih a vise izgubljenih lopti od protivnika.
Sto se tice sudjenja, retko ga komentarisem, ali je ocigledno da se desava nesto cudno. Ekipe su bile gotovo izjednacene u broju dosudjenih faulova i broju izvedenih penala, sto samo po sebi ne bi bilo cudno da Turci nisu igrali onako ostru odbranu, u prvom redu na Pekovicu. Sa druge strane, ne slazem se sa Vujosevicem u pogledu insistiranja na „tri sekunde“, jer smatram da su to osnovni elementi kosarkaske igre i da igraci koji igraju EL ne bi smeli da dozvole da im se takve stvari dogadjaju vise od jednom na mecu. Uostalom, sudije su insistirale i na nosenim loptama igraca Fenera u dva ili tri navrata...
Dakle, Partizan , po meni jos uvek ima realne sanse za TOP16 fazu i mislim da mi moramo i sada, kada ekipe bas ne ide da pruzimo maksimalnu podrsku.
Veliki pozdrav svim ljubiteljima kosarke, a posebno navijacima Partizana!

Sinekurista

pre 16 godina

Ovo je blamaža. Nije strašno izgubiti u Evroligi, već je strašno biti tako inferioran pred onako divnim navijačima koji bi srce dali za Partizan. Teško je objasniti maksimu da nemamo sredstva da dovedemo dva igrača koja bi pokrenula ovu statiku ekipe. Od početka se naziralo da će ekipa da igra po princiou toplo-hladno, ali to bi bilo amortizovano sa dvojicom psihički jakih igrača koji bi unapredili igru i dili taj dodatni tas koji bi prelomio utakmicu. Mlađi igrači su, izuzev Pekovića, totalno u kontra ritmu. Nemam saznanja zašto je Božić neophodan timu jer je njegov učinak totalno zanemarljiv. Vraneša ne mogu da krivim jer je momak lošim procenama svih prethodnih trenera došao do stanja da u Partizanu treba da uči prve košarkaške korake, a mislim da je mogao da bude prilično dobar igrač. Na kraju suđenje je posledica svega prethodno navedenog, pa ako mi ne cenimo svog prvaka i ne činimo sve da u najboljem svetlu reprezentuje svoju zemlju, ne možemo ni da od drugih očekujemo da to čine.
p.s. Bravo GROBARI, moramo da istrajemo...

rs

pre 16 godina

Steta sto Partizan nije doveo u prelaznom roku jednog dobrog beka sutera i jednog solidnog centr(npr Jovo Stanojevic i sl ).U tom slucaju cetvrto mjesto u grupi bi bilo vec osigurano. I ovaj Fenerbahce je samo prosjecna ekipa i nista vise.
Ovako, mislim da ce Partizan tesko proci u TOP16 jer Roma ima daleko laksi raspored u drugom dijelu takmicenja po grupama.
Ipak nije jos sve izgubljeno.

igor

pre 16 godina

Nije mi jasno zasto ovde pojedinci pljuju po Duletu i igracima, jer i porazi su sastavni deo igre. Tacno je da je ovo bila vazna utakmica za prolaz u top 16, ali nista jos nije gotovo. Cinimi se da je dobra stvar pobeda Roana nad Romom, jer nam Francuzi dolaze u Pionir,a uz pobede nad njima i Bambergom, mislim da je top 16 blizu. Takodje vidim da se ovde javljaju zvezdasi koji likuju zbog naseg poraza,a ne gledaju u svoje dvoriste,jer veca je sramota da te pobedi odnosno rasturi neki tamo Helios- nego da izgubis od Fenerbahcea, koji ima ,mnogo veci budzet od Partizana. Neko je u komentaru uporedio Duleta i Kosanovica,a to poredjenje nema veze sa mozgom, pa nama je taj covek doneo sest uzastopnih titula, nadam se donece i sedmu,a samim tim najverovatnije i trogodisnji ugovor sa Evroligom, pa ce onda evroliga za komsije postati misaona imenica. POZDRAV ZA SVE GROBARE I GROBARKE

sale

pre 16 godina

Šta ste ono rekli, sama završnica, zadnje 4 ekipe? Što se tiče suđenja sad znate kako se mi osećamo kad igramo sa vama!
Kako radiš tako ti se vraća....

johnny

pre 16 godina

@marko
@nikola
A ko se bese lozio na KK Sledecu sezonu?! A kad smo toliko jadni sto nas ne dobijete?! Mozda zato sto nema vise cika Gurketa?! Pa i sa njim je bilo isto! A kad ste igrali evro ligu?! Trofeja ste se verujem naosvajali. Dva kupa, za koliko godina.
Tim vam je najjaci na ovim prostorima,a tek skola,koja odbacuje Milosa Vujanica I Sasu Djordjevica.
Pa kad smo sabrali vasu velicanstvenu istoriju:
svake srede uvece,solja mleka i besblatan kurs kosarke!

crazy_south

pre 16 godina

Kao sto je neko vec napisao sve grobari mogu da istrpe ali ne i najavu sa pocetka sezone da ce biti doveden centar sa NBA iskustvom, pa se dovede Vranes(koji doduse to i ima, pa to je sprdnja.Sto se tice Palacija, sve vise potvrdjuje price sa pocetka sezone, pa on covek baca cigle a ne loptu.Pored svega toga ja verujem da ce Dule ispeti od ovih koje imamo da napravi nesto do maja kada krecu najvaznije utakmice, a u top 16 mozda bolje i da ne ulazimo(iako i dalje imamo realne sanse) jer cemo tamo pretrpeti bar 2-3 katastrofe

vlada-grobari-ns

pre 16 godina

Tuzna igra...sudije jesu bile lose(ocajne)ali nasi igra vec drugu utakmciu zaredom u Evroligi je katastrofa. Palacio je definitivno jako ogranicen i ne razumem sta se toliko zakucava u protivnicke igrace i gubi non-stop lopte. Tepic me jako razocarava, mislio sam da ce igrati sve bolje kako sezona odmice ali sam pogresio. Novica stvarno ocajan. Promasio je mnogo zicera, trojke kad suta ne moze ni obruc da pogodi...nazalost se ispostavlja da ga samo porbenost i ogromna ljubasv prema crno-belom dresu drzi u timu. Sto se tice nase Bandere, bio sam protiv njega od samog pocetka. I jos uvek mi nije jasno sta ce nam on! Pogledajte samo nasa pojacanja:ne samo da su nekvalitetna, nego su i totalno nepotrebno dovedeni. Zasto je doveden Milosevic??? Em imamo dva sasvim dobra krila, em on nikakve partije nije pruzao u Vojvodini. Dovodjenje Slavka je smesno za komentarisati. I sad nemamo para...Pa nismo mi klub iz pete lige pa da nema para za rezervnog centra. Da li je moguce da ne mozemo da nadjemo sponzora vec tri godine koji ec dati 100.000 evra zo normalnog centra!? Meni tu licno mnogo smrdi. I jos nesto sto se tice Vujosevica. Svi ga hvale kako odlicno proceni i kupi igraca koji mu bas treba. Pa evo par primera da vam dokazem da gresite: Boris Bakic, Luka Bogdanovic, Demon Edwards,Slavko Vranes!!!, Strahinja Milosevic...ima ih jos koji su bili manje bitni za nasu igru. Ja sam jako razocaran...Obecavao je Todoric bolju ekipu nego prosle godine. E pa cobek nas je malo presao. Kamings>>Palacio, Kosta>>>>Vranes, Luka>>>>>>Milosevic, Bakica je poklonio Zvezdi, a poredjenje Drobnjaka ne treba ni ciniti jer za drobnjaka nije ni dovedena zamena. Ako neko hoce reci da je to Vitkovac, onda cu se samo nasmejati

Johnny

pre 16 godina

Pa zar ne vidite da Homer uigrava centarsku liniju crnogorske reprezentacije. Tu mu ispadne najjeftinije. Dva posla u isto vreme i dve plate. Kao da je iz Babusnice.

Vlada

pre 16 godina

Već neko vreme rešavam da prestanem da pratim košarku uopšte ali mi ova utakmica od sinoć vraća nadu. Zamislite bruku za košarku da je sinoć Partizan pobedio Fenerbakče.Pa ovi ljudi su za dve klase kvalitetniji od partizana. Ovo je slika i prilika propasti naše košarke za koju su pre svega krivi naši treneri. Pa u partizanu na spoljnim pozicijama postoji samo jedan igrač sposoban da pogodi neku trojku. Zasnivanje igre na snazi i guranju jednog igrača pod košem, i ostalim pacerima koji su peta liga evrope i koji svoju igru zasnivaju samo na ''odbrani'' odnosno hvatanju guranju i ujedanju protivničkih igrača, pa ljudi moji dali je to košarka.

Indjijac

pre 16 godina

Tepic+Palasio+Vranjes jednako je KATASTROFA!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne mogu da verujem da je taj Vranjes jos tu, pa vec odavno je trebalo da leti iz klubapa nek ode negde u 3. crnogorsku ili srpsku ligu i tamo bi mozda nesto napravio!
OCAJ!

Peggy Sue

pre 16 godina

Ej znam...
Ocidledno je upravi Partizana bilo bitno da imaju igraca koji ce biti upisan kao najvisi u euroligi pve sezone!!!!
Stvarno mu nije mesto u nasem partizanu!!!
Joj,pa setite se kad nije uspeo da zakuca onda protiv Bamberga-pa ono je smesno!
I sinoc,promasi ono slobodno bacanje-koje je moglo pruziti sansu za preokret!

LazniSjaj

pre 16 godina

Fenerbahce ima bolje igrace od partizana na svakoj poziciji...Tako da shodno,tome ne vidim odakle tolike doze iznenadjenja!Jedini igrac u partizanu koji je na nivou evrolige je pekovic i to samo kad je cela igra usmerena ka njemu...Cudi me da navijaci partizana nisu naucili,da mogu da pobede samo iskljucivo kad niko ne ocekuje pobedu,kad odigraju iznad svojih mogucnosti,kad je pun pionir,kad sudija malo podpomogne,i kad se dogodi da ima mnogo srece...

Гуровић

pre 16 godina

Ти си Партизанов четник, Пекмене,
Пекмене,
Пекмене-е-е
:-)

Само наставите да играте ко Звезда са Гуровићем!Ако ништа друго, барем увесељавате ТВ аудиторијум.

Baki

pre 16 godina

@Perica
Vidi se da nikad nisi odigrao ozbiljnu kosarkasku utakmicu, a nisam siguran ni da si bilo kad igrao na dva kosa. Peka je konstantno udvojen, ponekad mu pridje i treci igrac. Ej, nisi svestan sta to znaci igrati kad te cuvaju dvojica! Kad te jedan dobar cuva na ulicnom basketu, tesko se daj kos.
PARTIZANE NE DAJ SE!!!

miki

pre 16 godina

I sada i mi trebamo da vas cimamo kao vi nas u fudbalu, da na neposten nacin uzimamo titule jer u evropi ne mozemo nikoga da pobedimo...Eto pa neka bude tako, zvezda u fudbalu namesta taman koliko i vi u basketu u domacem prvenstvu, s tim sto vi to radite 6 godina i nije vam dosta, a zvezdu bi hteli da rasformirate posle 2 uzastopne titule u fudbalu...Ovo je realnost i pomirite se vise sa tim!

bata

pre 16 godina

bravo za tripkovica...polako ulazi u formu...samo tako nastavi majstore...glavu gore...bices ponovo glavni...ti to mozes i zasluzujes...pozdrav za sve ljubitelje kosarke...

PAOK

pre 16 godina

komsije samo napred...i ja vam zelim od srca da sutra puknete...ki tikve:)))
To je kosaraka...srecniji je pobedio...A TI VUJOSEVICU SMIRI MALO STRASTI!
A KAD DODJU VEVOLJE I KAD DODJE TUGA UVEK CE TE VOLETI GROBARI SA JUGA!

mingos PFC

pre 16 godina

Realno, ne može se u Evropu bez para dobrih centara. Vraneš ili ti Vranješ=RUPA (KRATER). Sa 228 centimetra trebalo bi da jede malu decu pod obručima. Šteta što niko nije ozbiljno radio sa dečkom još od malih nogu.

B-A-N-E

pre 16 godina

U svetu postoji jedno carstvo,u njemu caruje GROBARSTVO.NAPRED PARTIZAN Sada je potrebna najveca podrska nasem Partizanu.Jer Partizan je sampion i uvek ce biti a OVI cigani neka se ne javljaju vise na ove vesti,ali kada bolje razmislim neka se javljaju-ne pruza se stalno mogucnost da se ostavljaju komentari kada igra prvak Evrope i 6 puta uzastopno prvak drzave.NAPRED PARTIZAN-NAJBOLJI SU I TO CE I DOKAZATI.POZDRAV ZA SVE GROBARE I GROBARKE

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

...i kada se cuju zvizduci...
Odbrana dosta dobra kad se igralo na coveka ali Dule pobogu zasto ZONU protiv Fenera???
Pa kako se zona razbija?Pa sutom, a u Feneru najbolji trojkas Evrolige i jos dva tri slicna ,,Bombardera''.
I pored toga sve vreme smo bili egal par puta poveli i taman na 60-56(valjda)da odemo gore ono kontra.
Ovim momcima treba podrska, treba pokazati sada kad je tesko da smo uz njih, bez pljuvanja a komsijske komentare ignorisite, njima je veca radost tudja nesreca pa nek se slade dok mogu.
Kao sto rekoh vec jednom samo su PEKMEN i Kecman konstantno dobri i kada im se niko ne pridruzi nastaje FRKA!!!
Novica nije bio u Pioniru, barem mislima, Milt je lutao a Tripko i Tepic...
Njih dvojica su me razocarali pristupom, bezali su od lopte a kad bi je dobili brze bolje baci Pekovicu pa ce on vec nesto uraditi.PREUZMITE ODGOVORNOST VEC JEDNOM kao sto to radi Pekmen PROMASITE SVE i nece vam biti zamereno NISTA!!!Samo nemojte da se krijete.To kazem za VASE dobro jer cete u suprotnom sutra zavrsiti u Albi,Himkiju,Prokomu,...
A mozete vise samo je vremena sve manje.
Onaj PEKMEN bre je takav LAV, kad je najteze uzme loptu, par puta i pogresi(normalno), ali iz gresaka uci i zato je sve bolji i bolji.Daj PROBUDITE SE.
Ostali rezultati nam idu na ruku i sve je pod kontrolom, po meni peto mesto je sasvim realno samo da sto pre izadjemo iz ove ,,Recesije''.
I dajte ljudi ispade da je Vranes kriv za sve a nije odigrao nista gore od ostalih od kojih se btw. vise i ocekuje.
Mislite da sam lud(mozda i jesam, pomalo)ali nek Slavko ostane a mi da jurimo dobru cetvorku ili SUTERA, Pekmen uporno vraca kad je UTROJEN a niko da pogodi.
Mada kad bolje pogledam mi smo verovatno jedini tim u EL sa samo jednim plejom.
Tako da za ovaj fond igraca mi guramo ODLICNO malo smo stali ali polecemo uskoro!!!

P.S. Dule molim te izdrzi, napravi deset tehnickih u Jadranskoj ali nemoj u EL, to kosta puno.
Kad smo vec kod kostanja, kazne ce sigurno biti, nadam se samo da nece biti PRAZAN PIONIR!!!Ljudi dajte se iskontrolisati, verujte i ja bih onog sudiju(bese No.63)rado castio ,,Nekim objektom'', ali kad pomislim na PRAZAN PIONIR strpim se nekako ZA PARTIZAN!!!

Toma

pre 16 godina

Bez obzira na poraz, smatram da još imamo šanse biti peta momčad u grupi, ali molim odgovorne ljude u upravi da hitno dovedu bar dva pojačanja i to na poziciji beka šutera i krilnog centra.Vraneš na žalost može da igra u gumi ligi, ali ne i u Evropi.Što se tiće cigančića i njihovih komentara, pustite ih, neka se malo raduju, jer oni ionako u proseku imaju jednu pobedu u tri mjeseca i to obično iz penala ili iz slobodnih bacanja na kraju utakmice.NAPRED PARTIZAN.

Pedja

pre 16 godina

Gospodo draga, pricati o sudjenju je smesno. Partizan je mogao i MORAO prelomiti utakmicu. Dve sanse su propustene. A sad osvrt na selekciju igraca. Palacio- pad forme evidentan,izgubio na explozivnosti od PAO. Razlog?
Tepic-manjak samouverenosti,to je sigurno. Malo hrabrosti,mozes ti to.
Tripkovic-definitivno coveku za Novu godinu bi trebalo pokloniti ispisnicu. NE ZASLUZUJE DRES PARTIZANA. Imao je mnogo sansi...lose,jako lose.
Novica-previse srcan,cesto euforican,a to nije dobro. Mora da se smiri i ostane mnogo godina u Partizanu.
Pekovica preskacem zato sto covek MORA sve sam!
Bozic-kamikaza. Nepotreban. Prevodilac Palasiju kad je Kecman u igri. Nikako covek nije za Partizan.
Kecman-prosecan bek za Jadransku ligu.Treci bek za Partizan. Vranes- covek je definitivno neupotrebljiv za kosarku, a pogotovo za instituciju kakva je Partizan.Vitkovac- oduzeta sloboda. Zasto? Dobro je poceo sezonu. Borovnjak, Milosevic-nikada nece postati igraci. Vreme prolazi,oni vole da su u senci. Imaju po 20 godina i jos su talenti. Prosle godine za Unicaju je igrao u Beogradu Rikki Rubbio citavih 20 min sa 16 godina. Zasto Partizan ima losu kretnju u napadu, tj.zasto se blokove prave samo centri, dok nema ni pomisli da nizi igraci izadju i naprave blok kojim bi dosli do suta za tri poena? Zasto i kada se nadju u poziciji oklevaju sto je najgore? Zast bekovi ukupno daju 15-20 poena na utakmici? Mislim gospodine Vujosevicu da Partizan nema pravo da prica o budzetu,jer INSTITUCIJA mora da ima sposobne ljude da nadje sredstva finansiranja. Bice PARTIZANA i posle nas...

grobar

pre 16 godina

Nekoliko stvari:
1. drago mi je da vidim da je malo reakcija grobara na ushicene komsinice koji otvoreno likuju radujuci se pobedi turskog tima nad Partizanom. Rekoh, turskog alo im je to mozda promaklo. Bravo, grobari!!!
2. Svaka cast igracima i Duletu!!! Sta vi izdrzavata dobro ste i zivi! Mogu samo da kazem fenomenalni ste, a veceras se izgleda nije moglo vise. Partizan je jos jednom dokazao da nije siledzijska ekipa!!! Bravo svima! Sa PArtizanom do kraja
3. Koji kreten je bacio petardu? Da li je taj normalan? Bio sam na strani A, i mnogi su tvrdili da su videli da je petarda doletela HORIZONTALNO, iz partera ili cas sa onih stolova gde se novinari, Telgetija i drugi. Taj koji je to bacio ili je komsinica ili je zalutao medju grobare. Pa zar bre ne vidite da je Partizan trn u oku Evroligi jer joj rusi koncept tako sto hoce u 16 drugi put za redom, a ceo vredi kao jedan prosecan igrac u velikim klubovima? Samo treba naci nacin i povod da se takac PArtizan najuri. Nemojte bre davati povoda.

Nemanja

pre 16 godina

Odakle da pocnem... Mi smo totalno iskompleksiran narod. Nekulturan, neobrazovan i nevaspitan. Kao prvo, i najvaznije: ja volim Partizan, i idem na sve njegove tekme, zivce mi pokldase, ali uvek posle toga znam da ih volim iz sveg srca, iskreno, osetim tu snagu, taj Partizan, koji je moj klub, koji je za mene jedini i najbolji na svetu! Nejasni su mi tzv. navijaci koji i dalje bacaju sitne predmete na teren, a vole Partizan. Vi ste nula od navijaca, ali nula, tako se ne navija za klub. Samo glas, srce i dlanovi. Drugo, oni koji vicu crncima "u u u u ", kako ih nije sramota, u zatvor treba da idu, jedino nasa zemlja ima problema sa takvim stvarima. A Palasio je crnac. Smesno. Za cigane koji se javljaju sa tako nelogicnim komentarima, ispod koeficijenta inteligencije sklopljeni komenatri, to ne zelim da komentarisem. Znaju oni, koliko ne znaju. Partizan i dalje ima sanse za prolaz. Grobari ne brinite se. Dobijamo Roan i Bamberg i idemo dalje. Ko poznaje kosarku, raspore sledecih utakmica, lako moze da zakljuci da Roma, sa skorom 1-6, treba da ostvari 5 pobeda, da bi nas prestigla, a to je, nemoguce. Fener ide dalje sigurno. Roan, ima sanse kao i Bamberg, moze jos maximum 3 da dobije, ali za to im treba mnogo srece. Partizan sa 2 pobede ide ili kao peti ili uz srecu u drugim grupama kao sesti, ali ne verujem da e se to desiti iz vise razloga. Najrealnije je da idemo kao peti. A ako kojim slucajem dobijemo 3 meca od sedam, i kao cetvrti. Partizan hitno treba da zauzme stav oko sudjenja, unistavaju nas. Razumem ja da se tu sve vrti oko para, ali ovi momci imaju srce koje vredi vise od 20 miliona eura. Uvek treba da smo uz njih. I kada nam ne ide...Partizan treba da uzme kredit, da dovede jednog centra, i jednog sutera, i mozemo da se nosimo sa svima. Lako je reci da dovede, ali ajde neka uzmu kredit, neka se zaduze, neka im pomogne Danilovic, Divac, Djordjevic...Sta je sa Kicanovicem? I on nam treba. Ako drzava nece da stane uz nas, onda nam i n treba. I onako drzava ne radi prave stvari i ne pravi prave poteze, tako da nam nisu potrebni. Trebaju nam bolji skauti, i bolje marketing program koji ce da nam donese profit. Evo, ja se prvi prijavljujem da budem skaut ili marketing menadzer u nasem klubu, besplatno za Partizan, moramo da mu pomognemo. Ocigledno je da se mucimo i da 4 igraca od 12 nisu za Euroleague. Ali...najlakse je pricati, Ja im dajem bezrezervnu podrsku, iz sveg srca. Sada je 2h ujutru, ja im sada pevam pesme, zato sto cenim sve sto rade...NAPRED PARTIZAN!

hahaha

pre 16 godina

Ej ljudi,da li je neko primetio koji su ovo indijanci,pa ovaj fenerbahce je sve osim kosarkaske ekipe,pa pogledajte kako oni igraju,bez ikakve koncepcije,ovde sad neki hvale tanjevica,a ova ekipa ne da je lose selektirana,nego strasno,pa ovi ljudi se pola sata vracaju iz odbrane u napad,discipline nema uopste,osim Wilija,Kutlaja i Mirsada,ovo ostalo su indijanci.Alo ,i partizan izgubi od ovih,pa stvarno bruka,sto je jos najgore nisu ni igrali Kutlaj i Mirsad.
I kaze Dule,nije zadovoljan sudjenjem,pa naravno da nije kad je navikao da u nasoj ligi sude po njegovim notama i cim mu protivurece on se odma nesto buni i kao onda tehnicka,i onda jos ajd malo da na vucemo za partizan,u evrolizi nema tih fazona Dule,moje misljenje je da je bilo par spornih odluka,ali ovo sto dule prica je SMESNO,izgubili ste i trebali ste da izgubite po igri i sad nema mesta tu za neke alibi price,SMesno!

Expert

pre 16 godina

Komentar 41,

Taj "crnac" ima svoje ime i prezime kao sto ga imaju ostali kosarkasi. Nekim ljudima je jednostavno rasizam karakterna osobina.

Price o tome kako Partizan igra los napad su neozbiljne. Pogledajte koliko je Partizan poena postigao protiv Barselone,PAO-a ili Rome. To su ti isti igraci.

Ukratko receno:
Tanjevic je malo modifikovao ono sto je Bamberg(a pre toga i Real) radio protiv Partizana. Usporiti igru, i skupiti odbranu na Pekovicu. Nema tu velike mudrosti. Razlika izmedju danasnje i pomenutih utakmica je u tome sto je Vujosevic zbog slabog procenta suta za tri poena, trazio od igraca da idu na kos umesto da sutiraju trojke. Videli smo kako je to proslo.

Milim da nije preuranjeno reci da je Palacio daleko slabije resenje od Kamingsa. Koncentracija,odgovornost u igri,sut...

Tepic me je zaista razocarao svojim "napretkom". On je u Partizan dosao kao igrac koji je uz Pekovica najtalentovaniji u svojoj generaciji. Pokledajte Pekovica danas, a pogledajte njega. A kazu da centri sazrevaju brze od bekova.

Dule Vujosevic kaze da uprava nema novca za pojacanje.

Neka Danilovic objavi broj ziro-racuna otvorenog u svrhu skupljanja novca za dovodjenje kvalitetnog pojacanja i ja cu prvi tu da uplatim 100 Eura.

Sto se zvezdinih navijaca tice:

Zamislite kada bi navijaci Grimzbija komentarisali poraz Arsenala u Ligi Sampiona. E to rade zvezdini navijaci.

Udjite vi u Euroligu, pa postiglite bolje rezultate, pa onda komentarisite. Ovako ste smesni.

xxxx

pre 16 godina

Ovo stvarno nema smisla...
Otvaram nagradnu igru ko pronadje naj prikladniji predmet koji bi mogao biti zamena za Vranesa osvaja mesto u prvih 12 u ekipi partizana da bude drugi centar :)
Moj predlog je pokvareni ventilator :)

peja

pre 16 godina

“...“lutajuca mina” grupne faze. samo da ne pukne pod nasim nogama u pioniru…“
nazalost, bio sam u pravu...

pre svega, ovaj poraz je prvi PRAVI kiks ove sezone. u bambergu smo ispustili borbu za mesto broj 3, veceras i #4 otpada. pozicija 5 je, hvala Bogu, jos uvek na dohvat ruke, posebno posle trijumfa roana nad lotomatikom. ne bi bilo iznenadjenje da i (svega) PET POBEDA bude dovoljno za prolaz u 16, ali je, takodje, sada ocigledno i da „najbolji sestoplasirani“ NECE doci iz nase grupe! dakle, francuzi i svabe kuci (o rimljanima i turcima otom- potom...), bez toga i ne zasluzujemo prolaz dalje...
u najkracim crtama o vecerasnjoj bruci-
sta zapocnu OCAJNI velickovic (treba mu zabraniti da pipne loptu u napadu!) i tepic (poceo je opasno da se gubi…),
nastavi OCAJNI palacio (lips’o co’ek! kakav kre..n trener mora biti pa da lika koji GODINU DANA nije igrao forsira po 30+ min…),
a dokrajci idol grobara- beograda- srbije- evrope- sveta- suncevog sistema- mlecnog puta jedan jedini neponovljivi slavko vranes-
MORA DA PROPADNE!
posebno mesto u celoj prici zasluzuje “veliki strucnjak” forsirajuci zonsku odbranu i tako svojim beskrajnim genijem omogucio feneru 8 “trojki” (od 10 ukupno) sto je na kraju i presudilo pobednika…
ne pomaze cak ni osmo svetsko cudo oliceno u tripkovoj NEbeskorisnosti…

mala vajda od toga, ali dusanu i cedi sve cestitke, dok je peka (i pored odlicne partije) morao mnogo bolje pored “drvne gradje” olicene u erdenu, savasu i vidmaru…

a sada barsa… katalonci zele osvetu, a mi smo apsolutni autsajderi. realno, ta nam tekma ne znaci bas nista, ali zasto ne probati da na neko loodilo dodjemo do iznenadjenja, pa sta bude- bude…

POZDARAV SVIMA!

BiP

pre 16 godina

Eh kako bi nam sada legla Kk Sledeca sezona(dobra stara musterija) , da malo iskalimo bes i povratimo samopouzdanje(kao Helios sto je uradio u padu forme) ...

kinez

pre 16 godina

Pa gospodo ovo je bilo ruzno otreznjemje u pogledu Top 16.Nismo mi jos uvek tim ni igracki ni organizaciono zreli da se nosimo sa bogatijim ekipama u Evropi. Vecerasnja utakmica a i ona u Nemackoj su pravo lice naseg kluba- par odlicnih utakmica pa onda rasulo.Veceras nije bilo osim Kecmana i Vitkovca nikog u igri Partizana ko je makar bio solidan.Cak i Pekovic je bio uzas iako je dao dvadesetak koseva.O Novici sta reci-decko je direktno uticao na poraz svojom igrom pogotovu u prvom poluvremenu.Posebno se u pravom svetlu pokazao veliki mag vujosevic.Tolika kolicina bahatosti i totalno pogresne taktike-zona 1-3-1 protiv tima kome je glavno oruzje sut za tri poena- je dokaz da on nije trener za moj voljeni klub.Ovo nije nesto sto tvrdim posle dve lose utakmice ovo je cinjenica koja je konstantna jos od 1987 godine kada je uspeo da samo svojom gluposcu izgubi titulu prvaka Evrope sa onim timom.Treba se coveku zahvaliti i dati mu da vodi mladje selekcije tu je jos i boze pomozi.Nadam se samo da ce to videti neko ko stvarno voli Partizan kao i mi svi i dovesti pravog trenera.Namerno sam mu ime pisao malim slovima jer mi vec dvadeset godina jede dzigericu svojim glupostima.Ipak i pored svega ove momke treba podrzati i biti svim srcem uz njih.Nije smak sveta ipak smo mi najveci i najbolji klub ove jadne Srbije.Bice bolje neki drugi put.

Jabbar

pre 16 godina

U dosta losem momentu nas je sacekao pad forme. Iskazali smo sve svoje mane i slabosti.

Glavni uzrok poraza je skandalozan ucinak tandema na pleju Palasio-Tepic. Prosto neverovatno koliko je Tepic izgubio na samopouzdanju, posebno nakon sjajnog starta protiv Barse i solidnog ucinka kasnije. Samo sto pre da izadje iz tunela. Novicu isto nije htelo, Vitkovac i dalje u strahu posle povrede, a Vranes po obicaju izigravao strasilo u odbrani, mada je bio zasluzan u napadu za par lepih polaganja.

Treba pohvaliti pristojnu igru Tripka iako je trebalo da bude agresivniji i trazi jos lopti. Nadajmo se da se sada zaista lagano vraca.

Sve u svemu poraz nije toliko opasan koliko je mogao biti da je Lotomatika dobila Roan, kao sto nije. Medjutim, poslednja dva EL izdanja nisu samo opomena vec predstavljaju pravo otreznjenje i vreme je da se forma vrati u uzlaznu liniju kako bi bili spremni za Roan u Beogradu.

Ciljevi su i dalje isti, zato napred Partizan!

veroljub

pre 16 godina

Pod hitno se zahvaliti Vujosevicu na saradnji.Moj PARTIZAN igra kao Zvezda u fudbalu sa Kosanovicem.Sramota.I dosta vise tih njegovih tehnickih i nekulturnog ponasanja,psovanja sudija i SVOJIH igraca.O D L A Z I Vujosevicu i povedi sa sobom Vranesa,Bozica,Tepica iTripkovica.Pekovic je genije i najbolje je za njega samog da napusti klub, jer covek nema skim da igra.Ne dozvolimo da nas klub padne na niske grane kao Zvezda.Vreme je za promene.

PaNo

pre 16 godina

Ne mogu da verujem od kako lose ekipe smo izgubili, od klasicnih indijanaca. Igraju divlju kosarku, pod kosem su tanki i nismo mogli njih da dodbijemo, kljucnu utakmicu za prolaz. Lose smo igrali, ali ima jos nade.

Alenatore

pre 16 godina

@sve komsinice Ja ne znam da li je PARTIZAN mocan ili nije,da li je evropski ili nije,da li ce u top 16 ili nece ali znam jedno da vi necete u zivotu igrati Euroleague pa zato i razumem kompleks i zelju da ostavljate komentare posle nasih evropskih utakmica.Slobodno se sladite ovim porazom,ovo vam je jedinstvena prilika.Naravno,mozete i da zamisljate da ste nas vi veceras pobedili jer samo u snovima to i moze da se desi!!!

sele

pre 16 godina

od kakve su oni ekipe izgubili gotovo je sa evro ligom i kao uvek sto se nas tice bice neka racunica ako ovi pobede one a mi sve izgubimo itd.itd.itd.

jugoslav1

pre 16 godina

Definitivno je da Partizan vise nije u formi.Nije to ona ekipa koja je pobedila Barsu,tukla Olimpiju 20 razlike na njihovom terenu i sl.
Smatram da nesto radikalno mora da se promeni,kako bi Partizan usao u fazu top 16.
Ne razumem zasto uprava Partizana nije pokusala da potpise Macvana,a zatim dovede nekog novog organizatora igre.Realno Palacio i Vranjes su vrlo losi,a za Milosevica koliko vidim i nema mesta u ekipi i zadnji "na tapetu" Velickovic igra toplo hladno(s tim sto kad je lose,taj covek ni zicer ne moze da ubode-primer veceras)Pekovicu svaka cast,igracina ipo!!!

Grobari Yeahhh ! ! !

pre 16 godina

Ma idemo dalje ! Shta treba sada da odustanemo !? Imamo dve tekme zaredom kuci i ako savladamo objektivno slabije protivnike od ovog vecerash idemo na 5-4,a i ovako i onako Fenerbahce se ne moze nadati pobedama protiv Reala,Barce,Pao-a !

Idemo dalje ovo je EuroLiga i nema slabih utakmica kao kod komsija u ''UTEH KUPU'' !

Ovo je bilo lepo veche u Pioniru bar meni i onaj aplazuz na kraju me je odusevio bez obzira na to shto smo izgubili momci su ispraceni kao pobednici.

E de bi nam bio kraj da drzava stoji iza nas kao shto stoji iza KKSS ja garantujem da bi se svake sezone borili da udjemo na F4,a o titulama da ne pricam na to sam vech naviko sace malo prozvike na nash racun od strane komsija i tako sve do derbija kada cemo ih ponovo odvaliti sa +20 pa onda post jedno 3 do 4 nedelje nema ih nigde pa ponovo navijaju za nashe protivnike leche komplexe zato shto ne mogu da vide jednu veliku tekmu u EuroLigi 10 godina.

PARTIZAN JE SAMPION i kada nije !

ZAPAMTITE !

RASHA

pre 16 godina

ja goru utakmicu odavno nisam gledao.Forma iz utakmice u utakmicu u padu,sad se tek vide limiti ove ekipe,sem Pekovica i Kecmana nema igraca koji moze konstantno dobro da igra.I cemu sluzi taj Dodik?Il' nek ulozi pare il' nek se vrati odakle je i dosao

Miki

pre 16 godina

Najavljivali ste pobedu razbicete Turke a ne mozete oslabljenom Feneru kos da date.Jadni ste bez Pekovica nema nista on dobije licna odmah vas hvata panika posto druge igrace kao da i nemate.Da je Jahovic dosao ni Pekovic se ne bi video.Ove godine Vojvodina ce biti prvak pre partizana....

-_-

pre 16 godina

koliko kompleksa...

aloo ljudi samo kazhem 6godina neprikosnoveni!!!

kada chujete rech PARTIZAN treba da ustanete i da se poklonite!!!

Svi znamo koji klub SRB forsira,istina,ne ide im za rukom ali ... trude se...

Ovaj jedan kazhe vi necete videti top16 xaxaxaxa - dechko zvezda nije videla Euroleague... napravi razliku... mi smo sada medju 24 najjacha kluba u Evropi a gde ste vi??? nema vas.. Vi se smrzavate po Moskvi na -18...

perica

pre 16 godina

Pa šta dižete tog Pekovića, da se i na mene igra celu utakmicu, davao bih najmanje 20 poena. Probajtee tako sa Vranešom, videćete da sam u pravu.

mitar

pre 16 godina

Partizane šampione...
He, he....
Alo bre, niste vi ni za NLB ligu. Vaše vreme prolazi....
Zvezda mi je sve
Zvezda život je...

sale ortodox

pre 16 godina

ko drugom jamu kopa grobari sam se u nju zakopa više ste želeli da zvezda po... nego da vi pobedite zvezdaaaaaa for ever

Dufa

pre 16 godina

Dragi Slavko (Vranesu),
mi te mnogo volimo i verujemo u tebe.Tvoje igre su nasa inspiracija,dok si ti u nasem timu mi mirno spavamo.Samo tako nastavi i nema zime za Final four (bar to).

Patriots

pre 16 godina

Sasvim ocekivan poraz !!! Partizan je na pocetku igrao u najboljoj formi koju oni imaju i na Pekovica na koga ostali klubovi nisu obracali paznju !!!! Sada kako ostali klubovi kako takmicenje se zahtukava podizu formu normalno je da Partizan gubi utakmice jednostavno to realnost ekipe Partizan ali kao sto sam posle poraza od Bamberga sanse za ulazak u top 16 postoje zbog toga sto su ostale tri ekipe u grupi slabe tako da jedino sa 6 pozicije Partizan moze dalje ostale ekipe su mnogo ispred !!!

...PARTIZAN JE ZA VAS INSTITUCIJA

pre 16 godina

opet se vi javljate komsije!!??!
Pa vi stvarno nemate obraza,jel da ga imate barem bi cutali i radovali se u sebi,ali shvatite da ....

Gangula

pre 16 godina

E prosli put sam istrpeo poraz ali sad stvarno nemogu!!! Milton pokazuje ono zbog cega nije uspeo u NBA, covek gubi lopte ko mentalac nemoze da se poveze, od Tripkovica sam vec digo ruke posto decko za 5 godina u Partizanu nije napravio nikakav pomak u igri, Velickovic iako je borben nekoliko poslednjih eceva igra stahovito lose(kao nekad), a za Slavka Vranesa glupo je trositi reci, retard nije ni za III ligu zapad... DAJTE LJUDI OSVESTITE SE KOji VAM JE.... Pod hitno dovesti centra i krilnog centra!!!!!!!!! SLAVKO ODLAZI!!!!!!!!

Allesandro del Piero

pre 16 godina

UZAS!!!
Milenko Tepic index -2
Slavko Vranes -1
Novica Velickovic zavrsio sa pozitivnim ali je odigrao najgoru utakmicu u sezoni
Palacio ocajan sve do pred sam kraj!
Protiv veoma slabe i prosecne ekipe i to na svom terenu.

Dejan

pre 16 godina

Vidim kako se Zvezdasi javljaju i drago im je sto srpski klup gubi po evropi.

Pa ja to je logicno zasto za svoju zemlju navijati kad mozes za tudju? Bolje da druga zemlja skuplja bodove nego svoja.

Stvarno ste bistri!!!

Danijel

pre 16 godina

Ovo sta sam danas video je smesno.

Sami sebe smo pobedili!!!

Najvise me crnac naljutio i zbog njega smo i izgubili ma nemogu vise da ga gledam nije zazluzio ni da sedi na klupu. On ocigledno igra protiv Partizana ej ljudi zadnji 3 minuta on tipka onu loptu kaoo da mi vodimo 6 poena a ne protivnik i mesto da puca trojku ili nekome doda loptu on ceka 20 sekundi i onda ide u reket gde stoju 4 igraca.

Prva cetvrtina Pekovic jedini strelac partizana osim vitkovca sta je dao 4 poena. Ej za 10 minuta samo dva igraca Partizana su se upisali u listu strelca jeli to normalno???

I prvi put moram da kritikujem trenera uvek sam ga branio ali ovog puta je stvarno sve pogresio sta se moglo da se pogresi.

Ne znam je li ga vise igraci ne postuju ili je nesto drugo u pitanju ali mi ko da nismo hteli da pobedimo. Ej sve do 40 sekunda prekraja niko bas niko da se seti da pokusa jednu trojku.

Pa fener i 50 puta mozda puco za 3 a mi? mozda 15 vise sigurno ne.

Ako ovako nastavimo da igramo necemo nikoga vise da pobedimo.

Jedino sto jos gledam Partizana to je zbog pekovica hvala ti majstore ti kako se boris i non stop igras na nivou ma nemam reci svaka ti cast.

Triopah

pre 16 godina

Zasluzen pora.Partizan je igrao smuseno, sa bezbroj promasenih zicera, izgubljenih lopti.Ovaj tim nema bas vekiki kvalitet i igra na srce i kad ga nece nema niko sem Pekovica i povremeno Kecmana i Velickovica, koji kako tako bar drze prikljucak, ali nema snage za preokret. Sta je tu je, jos ima da se igra.

Stjepan

pre 16 godina

Bilo je ovo teško veče za hrvatski šport. Poraz fudbalera Dinama od HSV-a u Zagrebu i fudbalera Partizana od Reala u Madridu te poraz našeg Partizana od Fenera u Pioniru te blamaža koašarkaša Cibone u Litvaniji i poraz od Ritasa od 34 razlike.

Stele

pre 16 godina

Sami smo krivi za neuspeh!
Palasio se nabija pod kos na 3-4 protivnicka igraca, a igrac na krilu stoji sam i ne dobija loptu!
I Velickovic je odigrao ocajno, kao i ostali (osim Pekmena).
Kada se tome i doda lose sudjenje tesko je pobediti.
Sigurno im je Dule pojacao treninge, ne znam zasto u ovom delu sezone, ali sta je tu je!
Idemo dalje, glavu gore.
NAPRED PARTIZAN!
Pozdrav sa prave grobare

Space Jam

pre 16 godina

Umor polako uzima svoj danak. Ne mogu sve da urade samo Peković, Kecman, Palasio, Tepić, Veličković
i Vitkovac u jednom takvom takmičenju kakva je EL. Od Tripkovića, Vraneša i Božića nema neke velike vajde a od Borovnjaka, Miloševića i Đurkovića nikakve. Sa samo šest kvalitetnih igrača je teško nešto više uraditi u takvom takmičenju, kakva je EL i verovatno da su zvezdani trenuci ove ekipe u
ovogodišnjoj EL prošli, pa ovo takmičenje treba nastaviti opušteno i bez nekih većih ambicija, a
možda se na kraju i uspe ući u top 16 uz malo sreće, kao što je to bio slučaj prošle godine. Šut za tri poena je i dalje loš a ovog puta je promašeno i mnogo "zicera", pa je rezultat takav kakav je, protiv jedne, moglo bi se slobodno reći, ispod prosečne EL ekipe.

Boka

pre 16 godina

Zasto se Velickovic uvek gura tamo gde ne treba i on u odlucujucim trenutcima hoce da resi mec, kada nema jos uvek kvaliteta za tako nesto?!

Nikola

pre 16 godina

Tooo!Ne znate koliko sam srecan!Vi grobari se samo lozite nesto,a sta je sad bilo???Pokrijte se usima i cutite jer ste jako smesni.Zvezda zakon!!

miki

pre 16 godina

Nije strasno ali nije ni prijatno.Jedino sto je sada sve jasno gde skripi,naravno centar,Vranes promasuje opusteno 2 slobodna bacanja i prelama utakmicu.Ajmo uprava otvorite se za nekog normalnog centra i idemo u top 16.

FB

pre 16 godina

Ajde sad vratite se na onu temu pa pogledajte svoje komentare.'Razbicemo Turke' ... 'Dajte Fener' ... Pa oni nisu kao vi da igru baziraju na jednom igracu.Svaka cast Feneru na pobedi i to bez najboljeg skakaca svih vremena Evrope.Sad sa Roanom se borite za 5(6) mesto.

delije sever

pre 16 godina

mislim da ovoga puta niste navijali kako vi znate,a njih je stvarno isao sut tako da vam je to dodatno unistilo atmosferu,ali tokom evro lige ste na pravi nacin prezentovali srpsko navijanje kao sto cemo i mi sutra!!!CCCC-SRBIJA-CCCC

Tanja

pre 16 godina

E ovo je moj PARTIZAN!!!!! Ma boli me uvo sto ste izgubili, puno mi je srce kad vas vidim kako se borite, kako ginete za ovaj svet dres!!!!

Volim ga ko oka dva

pre 16 godina

Ne boli me ovaj poraz,boli me nasa igra koja je gora nego protiv Bamberga,kad to kazem onda sam sve reko,sreca da nam rezultati idu na ruku pa cemo na kraju biti peti ali tesko nama u top 16 sa ovakvom igrom

-_-

pre 16 godina

Kada gledam tvoju igru
uvek osetim toplinu
koju nosi silna moc

....

Kada nas sreca napusti
mi znamo da smo najbolji
i kada nam bude teshko
sve do kraja svog zhivota
od tebe necu poc...

I kad dodje dan
taj tuzhni dan
kad izgubi nash PARTIZAN

I kada ne budesh prvi ti
i kada se chuju zvizhduci
i tada cu PARTIZAN znaj
DA TE VOLIM JA!!!

Jedini komentar posle ove tekme...

John Terry

pre 16 godina

Prvi put posle duuugog vremena da partizan odigra gore od zvezde.Stvarno ste bili jadni protiv ovih pacera.Partizanov problem je klupa,prvih pet je sasvim dobrog kvaliteta,ali zamene na krilu i centru su vam katastrofa.Srecno u nastavku!
P.S Otkachite ovog Vranesha,kada on igra delujete kao da imate 4 igracha i lampion na terenu!

mrske

pre 16 godina

Ljudi ja ovo vise ne mogu da prezivim. Pa sta treba da se desi da na jednoj utakmici ne budemo katastrofalni u necemu. Prvo poluvreme - bar 8 promasenih zicera. Jedino je Pekmen bio na visini zadatka. Raduje me jedino (ako je stvarno tako) da se Tripku polako vraca forma. Ali zato Tepic........
P.S. Ako neko ima njivu nek uzme Vranesa kao strasilo, samo za to moze da posluzi.

Nix

pre 16 godina

Losa igra u prve tri cetvrtine. Sa ovoliko promasenih zicera ne bi mogli da pobedimo ni Zvezdu, a ne jednog evroligasa.
Ali ovo u cetvrtoj cetvrtini je bila jedna je..na kradja! A lopta na kraju ponovo ide Vranesu. Sto ne urade sudije uradimo mi sami... Slavko, skupljaj prnje polako, nije ti mesto u Partizanu!
Prosto neverovatno da smo kod onih poslednjih odlucujucih suteva jedva pogadjali obruc. Bice bolje... ko zna, mozda vec u sledecem mecu.

Aleksa

pre 16 godina

Cini se da kako sezona odmice Partizanovu igru sve lakse citaju protivnici. Pri tome mislim da je odlican start Pekovica, u mnogome poremetio pocetnu koncepciju koja je trebalo da se zasniva na tempu, brzoj tranziciji lopte, kolektivnoj igri. Sada se igra pozicioni napad i uglavnom se ceka na Pekmena. Ostali beze od odgovornosti sto se primecuju u igri dva na dva kada se bekovi ne usudjuju da sutiraju iz otvorenih pozicija. Partizan nije imao toliko los procenat suta za tri, koliko se malo odlucivao na to resenje.
Evidentan je i pad u formi Tepica i Palasija. Vitkovac, da li zbog skorasnje povrede, ne lici na igraca sa pocetka sezone, dok je Velickovic i dalje u ritmu toplo-hladno. Utakmice u EL ne dobijaju se sa dva raspolozena igraca (Pekovic, Kecman).
Ukoliko vec nema pojacanja, smatram da Borovnjak zasluzuje prednost u odnosu na Vranesa i
svakako mnogo vise kredita od Vujosevica, jer mu objektivno do sada nije pruzena adektvatna sansa. Slicno mislim i o Milosevicu.
Partizanu je daleko hitnije potreban bek-suter od petice, jer, ocigledno, nema nijednog igraca tog profila.
Poraz necu da komentarisem: i to je deo sporta!

misakg

pre 16 godina

Ma jasno je da plaćamo ceh onim silnim insistiranjima "magova" naše košarke na čvrstoj odbrani. E pa dobili smo je al u napadu smo kao seka perse. Zaboravili smo i da dajemo koševe. Nema te srčanosti u napadu, ubrzavanja, kontri, hrabrih ulaza, a sada nas napušta i šut polako...Od šuterske nacije (i timova) postali smo klasični bunkeraši. Šteta.

bobanmkd

pre 16 godina

Gospodine Vujosevicu ja sam svestan za sto vi radite za dobro Partizana ali...VELIKA JE SPRDACINA SA VASE STRANE STO STE NAM OVE GODINE SERVIRALI SLAVKA VRANESA KAO RELEVANTNOG FAKTORA U KK PARTIZAN!MI NAVIJACI PARTIZANA TAKVU SPRDACINU SA VASE STRANE NISMO NICIM ZASLUZILI!!toliko!

Peggy Sue

pre 16 godina

Uzas..Nikad se vise nisam iznervirala!Medjutim ne zelim da ih kudim...
Kao sto sam i predvidela Pekmen ce nam biti elimisan par minuta pre kraja!
Konacno je i Tripkovic pogodio nesto i Tepic,Kecman(on bi mogao dobiti i vecu minutazu)Velickovic-odlicni!
E sad Palasio i nesposobni Bozic i nesposobni Vranes...
Nista,idemo dalje

Metal-Bach

pre 16 godina

Naravno da cemo izgubiti kad svake godine prodaju sve zivo a prodali bih i mrtve al' niko im ne kupi,Gde trose taj novac da moraju da prodaju sve te igrace?Nema vani pre 27-me to je jedini izlaz,tako ce biti vise para i za igrace i za sve druge npr.imam jedno pitanje zasto samo Partizan nije imao na dresu sponzora?SVI DRUGI KLUBOVUI DA!!!!!!!

-_-

pre 16 godina

Kada gledam tvoju igru
uvek osetim toplinu
koju nosi silna moc

....

Kada nas sreca napusti
mi znamo da smo najbolji
i kada nam bude teshko
sve do kraja svog zhivota
od tebe necu poc...

I kad dodje dan
taj tuzhni dan
kad izgubi nash PARTIZAN

I kada ne budesh prvi ti
i kada se chuju zvizhduci
i tada cu PARTIZAN znaj
DA TE VOLIM JA!!!

Jedini komentar posle ove tekme...

bobanmkd

pre 16 godina

Gospodine Vujosevicu ja sam svestan za sto vi radite za dobro Partizana ali...VELIKA JE SPRDACINA SA VASE STRANE STO STE NAM OVE GODINE SERVIRALI SLAVKA VRANESA KAO RELEVANTNOG FAKTORA U KK PARTIZAN!MI NAVIJACI PARTIZANA TAKVU SPRDACINU SA VASE STRANE NISMO NICIM ZASLUZILI!!toliko!

Tanja

pre 16 godina

E ovo je moj PARTIZAN!!!!! Ma boli me uvo sto ste izgubili, puno mi je srce kad vas vidim kako se borite, kako ginete za ovaj svet dres!!!!

John Terry

pre 16 godina

Prvi put posle duuugog vremena da partizan odigra gore od zvezde.Stvarno ste bili jadni protiv ovih pacera.Partizanov problem je klupa,prvih pet je sasvim dobrog kvaliteta,ali zamene na krilu i centru su vam katastrofa.Srecno u nastavku!
P.S Otkachite ovog Vranesha,kada on igra delujete kao da imate 4 igracha i lampion na terenu!

Stjepan

pre 16 godina

Bilo je ovo teško veče za hrvatski šport. Poraz fudbalera Dinama od HSV-a u Zagrebu i fudbalera Partizana od Reala u Madridu te poraz našeg Partizana od Fenera u Pioniru te blamaža koašarkaša Cibone u Litvaniji i poraz od Ritasa od 34 razlike.

-_-

pre 16 godina

koliko kompleksa...

aloo ljudi samo kazhem 6godina neprikosnoveni!!!

kada chujete rech PARTIZAN treba da ustanete i da se poklonite!!!

Svi znamo koji klub SRB forsira,istina,ne ide im za rukom ali ... trude se...

Ovaj jedan kazhe vi necete videti top16 xaxaxaxa - dechko zvezda nije videla Euroleague... napravi razliku... mi smo sada medju 24 najjacha kluba u Evropi a gde ste vi??? nema vas.. Vi se smrzavate po Moskvi na -18...

Aleksa

pre 16 godina

Cini se da kako sezona odmice Partizanovu igru sve lakse citaju protivnici. Pri tome mislim da je odlican start Pekovica, u mnogome poremetio pocetnu koncepciju koja je trebalo da se zasniva na tempu, brzoj tranziciji lopte, kolektivnoj igri. Sada se igra pozicioni napad i uglavnom se ceka na Pekmena. Ostali beze od odgovornosti sto se primecuju u igri dva na dva kada se bekovi ne usudjuju da sutiraju iz otvorenih pozicija. Partizan nije imao toliko los procenat suta za tri, koliko se malo odlucivao na to resenje.
Evidentan je i pad u formi Tepica i Palasija. Vitkovac, da li zbog skorasnje povrede, ne lici na igraca sa pocetka sezone, dok je Velickovic i dalje u ritmu toplo-hladno. Utakmice u EL ne dobijaju se sa dva raspolozena igraca (Pekovic, Kecman).
Ukoliko vec nema pojacanja, smatram da Borovnjak zasluzuje prednost u odnosu na Vranesa i
svakako mnogo vise kredita od Vujosevica, jer mu objektivno do sada nije pruzena adektvatna sansa. Slicno mislim i o Milosevicu.
Partizanu je daleko hitnije potreban bek-suter od petice, jer, ocigledno, nema nijednog igraca tog profila.
Poraz necu da komentarisem: i to je deo sporta!

Dejan

pre 16 godina

Vidim kako se Zvezdasi javljaju i drago im je sto srpski klup gubi po evropi.

Pa ja to je logicno zasto za svoju zemlju navijati kad mozes za tudju? Bolje da druga zemlja skuplja bodove nego svoja.

Stvarno ste bistri!!!

...PARTIZAN JE ZA VAS INSTITUCIJA

pre 16 godina

opet se vi javljate komsije!!??!
Pa vi stvarno nemate obraza,jel da ga imate barem bi cutali i radovali se u sebi,ali shvatite da ....

peja

pre 16 godina

“...“lutajuca mina” grupne faze. samo da ne pukne pod nasim nogama u pioniru…“
nazalost, bio sam u pravu...

pre svega, ovaj poraz je prvi PRAVI kiks ove sezone. u bambergu smo ispustili borbu za mesto broj 3, veceras i #4 otpada. pozicija 5 je, hvala Bogu, jos uvek na dohvat ruke, posebno posle trijumfa roana nad lotomatikom. ne bi bilo iznenadjenje da i (svega) PET POBEDA bude dovoljno za prolaz u 16, ali je, takodje, sada ocigledno i da „najbolji sestoplasirani“ NECE doci iz nase grupe! dakle, francuzi i svabe kuci (o rimljanima i turcima otom- potom...), bez toga i ne zasluzujemo prolaz dalje...
u najkracim crtama o vecerasnjoj bruci-
sta zapocnu OCAJNI velickovic (treba mu zabraniti da pipne loptu u napadu!) i tepic (poceo je opasno da se gubi…),
nastavi OCAJNI palacio (lips’o co’ek! kakav kre..n trener mora biti pa da lika koji GODINU DANA nije igrao forsira po 30+ min…),
a dokrajci idol grobara- beograda- srbije- evrope- sveta- suncevog sistema- mlecnog puta jedan jedini neponovljivi slavko vranes-
MORA DA PROPADNE!
posebno mesto u celoj prici zasluzuje “veliki strucnjak” forsirajuci zonsku odbranu i tako svojim beskrajnim genijem omogucio feneru 8 “trojki” (od 10 ukupno) sto je na kraju i presudilo pobednika…
ne pomaze cak ni osmo svetsko cudo oliceno u tripkovoj NEbeskorisnosti…

mala vajda od toga, ali dusanu i cedi sve cestitke, dok je peka (i pored odlicne partije) morao mnogo bolje pored “drvne gradje” olicene u erdenu, savasu i vidmaru…

a sada barsa… katalonci zele osvetu, a mi smo apsolutni autsajderi. realno, ta nam tekma ne znaci bas nista, ali zasto ne probati da na neko loodilo dodjemo do iznenadjenja, pa sta bude- bude…

POZDARAV SVIMA!

FB

pre 16 godina

Ajde sad vratite se na onu temu pa pogledajte svoje komentare.'Razbicemo Turke' ... 'Dajte Fener' ... Pa oni nisu kao vi da igru baziraju na jednom igracu.Svaka cast Feneru na pobedi i to bez najboljeg skakaca svih vremena Evrope.Sad sa Roanom se borite za 5(6) mesto.

Volim ga ko oka dva

pre 16 godina

Ne boli me ovaj poraz,boli me nasa igra koja je gora nego protiv Bamberga,kad to kazem onda sam sve reko,sreca da nam rezultati idu na ruku pa cemo na kraju biti peti ali tesko nama u top 16 sa ovakvom igrom

Nikola

pre 16 godina

Tooo!Ne znate koliko sam srecan!Vi grobari se samo lozite nesto,a sta je sad bilo???Pokrijte se usima i cutite jer ste jako smesni.Zvezda zakon!!

xxxx

pre 16 godina

Ovo stvarno nema smisla...
Otvaram nagradnu igru ko pronadje naj prikladniji predmet koji bi mogao biti zamena za Vranesa osvaja mesto u prvih 12 u ekipi partizana da bude drugi centar :)
Moj predlog je pokvareni ventilator :)

delije sever

pre 16 godina

mislim da ovoga puta niste navijali kako vi znate,a njih je stvarno isao sut tako da vam je to dodatno unistilo atmosferu,ali tokom evro lige ste na pravi nacin prezentovali srpsko navijanje kao sto cemo i mi sutra!!!CCCC-SRBIJA-CCCC

Nemanja

pre 16 godina

Odakle da pocnem... Mi smo totalno iskompleksiran narod. Nekulturan, neobrazovan i nevaspitan. Kao prvo, i najvaznije: ja volim Partizan, i idem na sve njegove tekme, zivce mi pokldase, ali uvek posle toga znam da ih volim iz sveg srca, iskreno, osetim tu snagu, taj Partizan, koji je moj klub, koji je za mene jedini i najbolji na svetu! Nejasni su mi tzv. navijaci koji i dalje bacaju sitne predmete na teren, a vole Partizan. Vi ste nula od navijaca, ali nula, tako se ne navija za klub. Samo glas, srce i dlanovi. Drugo, oni koji vicu crncima "u u u u ", kako ih nije sramota, u zatvor treba da idu, jedino nasa zemlja ima problema sa takvim stvarima. A Palasio je crnac. Smesno. Za cigane koji se javljaju sa tako nelogicnim komentarima, ispod koeficijenta inteligencije sklopljeni komenatri, to ne zelim da komentarisem. Znaju oni, koliko ne znaju. Partizan i dalje ima sanse za prolaz. Grobari ne brinite se. Dobijamo Roan i Bamberg i idemo dalje. Ko poznaje kosarku, raspore sledecih utakmica, lako moze da zakljuci da Roma, sa skorom 1-6, treba da ostvari 5 pobeda, da bi nas prestigla, a to je, nemoguce. Fener ide dalje sigurno. Roan, ima sanse kao i Bamberg, moze jos maximum 3 da dobije, ali za to im treba mnogo srece. Partizan sa 2 pobede ide ili kao peti ili uz srecu u drugim grupama kao sesti, ali ne verujem da e se to desiti iz vise razloga. Najrealnije je da idemo kao peti. A ako kojim slucajem dobijemo 3 meca od sedam, i kao cetvrti. Partizan hitno treba da zauzme stav oko sudjenja, unistavaju nas. Razumem ja da se tu sve vrti oko para, ali ovi momci imaju srce koje vredi vise od 20 miliona eura. Uvek treba da smo uz njih. I kada nam ne ide...Partizan treba da uzme kredit, da dovede jednog centra, i jednog sutera, i mozemo da se nosimo sa svima. Lako je reci da dovede, ali ajde neka uzmu kredit, neka se zaduze, neka im pomogne Danilovic, Divac, Djordjevic...Sta je sa Kicanovicem? I on nam treba. Ako drzava nece da stane uz nas, onda nam i n treba. I onako drzava ne radi prave stvari i ne pravi prave poteze, tako da nam nisu potrebni. Trebaju nam bolji skauti, i bolje marketing program koji ce da nam donese profit. Evo, ja se prvi prijavljujem da budem skaut ili marketing menadzer u nasem klubu, besplatno za Partizan, moramo da mu pomognemo. Ocigledno je da se mucimo i da 4 igraca od 12 nisu za Euroleague. Ali...najlakse je pricati, Ja im dajem bezrezervnu podrsku, iz sveg srca. Sada je 2h ujutru, ja im sada pevam pesme, zato sto cenim sve sto rade...NAPRED PARTIZAN!

Boka

pre 16 godina

Zasto se Velickovic uvek gura tamo gde ne treba i on u odlucujucim trenutcima hoce da resi mec, kada nema jos uvek kvaliteta za tako nesto?!

mrske

pre 16 godina

Ljudi ja ovo vise ne mogu da prezivim. Pa sta treba da se desi da na jednoj utakmici ne budemo katastrofalni u necemu. Prvo poluvreme - bar 8 promasenih zicera. Jedino je Pekmen bio na visini zadatka. Raduje me jedino (ako je stvarno tako) da se Tripku polako vraca forma. Ali zato Tepic........
P.S. Ako neko ima njivu nek uzme Vranesa kao strasilo, samo za to moze da posluzi.

Grobari Yeahhh ! ! !

pre 16 godina

Ma idemo dalje ! Shta treba sada da odustanemo !? Imamo dve tekme zaredom kuci i ako savladamo objektivno slabije protivnike od ovog vecerash idemo na 5-4,a i ovako i onako Fenerbahce se ne moze nadati pobedama protiv Reala,Barce,Pao-a !

Idemo dalje ovo je EuroLiga i nema slabih utakmica kao kod komsija u ''UTEH KUPU'' !

Ovo je bilo lepo veche u Pioniru bar meni i onaj aplazuz na kraju me je odusevio bez obzira na to shto smo izgubili momci su ispraceni kao pobednici.

E de bi nam bio kraj da drzava stoji iza nas kao shto stoji iza KKSS ja garantujem da bi se svake sezone borili da udjemo na F4,a o titulama da ne pricam na to sam vech naviko sace malo prozvike na nash racun od strane komsija i tako sve do derbija kada cemo ih ponovo odvaliti sa +20 pa onda post jedno 3 do 4 nedelje nema ih nigde pa ponovo navijaju za nashe protivnike leche komplexe zato shto ne mogu da vide jednu veliku tekmu u EuroLigi 10 godina.

PARTIZAN JE SAMPION i kada nije !

ZAPAMTITE !

Jabbar

pre 16 godina

U dosta losem momentu nas je sacekao pad forme. Iskazali smo sve svoje mane i slabosti.

Glavni uzrok poraza je skandalozan ucinak tandema na pleju Palasio-Tepic. Prosto neverovatno koliko je Tepic izgubio na samopouzdanju, posebno nakon sjajnog starta protiv Barse i solidnog ucinka kasnije. Samo sto pre da izadje iz tunela. Novicu isto nije htelo, Vitkovac i dalje u strahu posle povrede, a Vranes po obicaju izigravao strasilo u odbrani, mada je bio zasluzan u napadu za par lepih polaganja.

Treba pohvaliti pristojnu igru Tripka iako je trebalo da bude agresivniji i trazi jos lopti. Nadajmo se da se sada zaista lagano vraca.

Sve u svemu poraz nije toliko opasan koliko je mogao biti da je Lotomatika dobila Roan, kao sto nije. Medjutim, poslednja dva EL izdanja nisu samo opomena vec predstavljaju pravo otreznjenje i vreme je da se forma vrati u uzlaznu liniju kako bi bili spremni za Roan u Beogradu.

Ciljevi su i dalje isti, zato napred Partizan!

Expert

pre 16 godina

Komentar 41,

Taj "crnac" ima svoje ime i prezime kao sto ga imaju ostali kosarkasi. Nekim ljudima je jednostavno rasizam karakterna osobina.

Price o tome kako Partizan igra los napad su neozbiljne. Pogledajte koliko je Partizan poena postigao protiv Barselone,PAO-a ili Rome. To su ti isti igraci.

Ukratko receno:
Tanjevic je malo modifikovao ono sto je Bamberg(a pre toga i Real) radio protiv Partizana. Usporiti igru, i skupiti odbranu na Pekovicu. Nema tu velike mudrosti. Razlika izmedju danasnje i pomenutih utakmica je u tome sto je Vujosevic zbog slabog procenta suta za tri poena, trazio od igraca da idu na kos umesto da sutiraju trojke. Videli smo kako je to proslo.

Milim da nije preuranjeno reci da je Palacio daleko slabije resenje od Kamingsa. Koncentracija,odgovornost u igri,sut...

Tepic me je zaista razocarao svojim "napretkom". On je u Partizan dosao kao igrac koji je uz Pekovica najtalentovaniji u svojoj generaciji. Pokledajte Pekovica danas, a pogledajte njega. A kazu da centri sazrevaju brze od bekova.

Dule Vujosevic kaze da uprava nema novca za pojacanje.

Neka Danilovic objavi broj ziro-racuna otvorenog u svrhu skupljanja novca za dovodjenje kvalitetnog pojacanja i ja cu prvi tu da uplatim 100 Eura.

Sto se zvezdinih navijaca tice:

Zamislite kada bi navijaci Grimzbija komentarisali poraz Arsenala u Ligi Sampiona. E to rade zvezdini navijaci.

Udjite vi u Euroligu, pa postiglite bolje rezultate, pa onda komentarisite. Ovako ste smesni.

Peggy Sue

pre 16 godina

Uzas..Nikad se vise nisam iznervirala!Medjutim ne zelim da ih kudim...
Kao sto sam i predvidela Pekmen ce nam biti elimisan par minuta pre kraja!
Konacno je i Tripkovic pogodio nesto i Tepic,Kecman(on bi mogao dobiti i vecu minutazu)Velickovic-odlicni!
E sad Palasio i nesposobni Bozic i nesposobni Vranes...
Nista,idemo dalje

Dufa

pre 16 godina

Dragi Slavko (Vranesu),
mi te mnogo volimo i verujemo u tebe.Tvoje igre su nasa inspiracija,dok si ti u nasem timu mi mirno spavamo.Samo tako nastavi i nema zime za Final four (bar to).

veroljub

pre 16 godina

Pod hitno se zahvaliti Vujosevicu na saradnji.Moj PARTIZAN igra kao Zvezda u fudbalu sa Kosanovicem.Sramota.I dosta vise tih njegovih tehnickih i nekulturnog ponasanja,psovanja sudija i SVOJIH igraca.O D L A Z I Vujosevicu i povedi sa sobom Vranesa,Bozica,Tepica iTripkovica.Pekovic je genije i najbolje je za njega samog da napusti klub, jer covek nema skim da igra.Ne dozvolimo da nas klub padne na niske grane kao Zvezda.Vreme je za promene.

misakg

pre 16 godina

Ma jasno je da plaćamo ceh onim silnim insistiranjima "magova" naše košarke na čvrstoj odbrani. E pa dobili smo je al u napadu smo kao seka perse. Zaboravili smo i da dajemo koševe. Nema te srčanosti u napadu, ubrzavanja, kontri, hrabrih ulaza, a sada nas napušta i šut polako...Od šuterske nacije (i timova) postali smo klasični bunkeraši. Šteta.

Danijel

pre 16 godina

Ovo sta sam danas video je smesno.

Sami sebe smo pobedili!!!

Najvise me crnac naljutio i zbog njega smo i izgubili ma nemogu vise da ga gledam nije zazluzio ni da sedi na klupu. On ocigledno igra protiv Partizana ej ljudi zadnji 3 minuta on tipka onu loptu kaoo da mi vodimo 6 poena a ne protivnik i mesto da puca trojku ili nekome doda loptu on ceka 20 sekundi i onda ide u reket gde stoju 4 igraca.

Prva cetvrtina Pekovic jedini strelac partizana osim vitkovca sta je dao 4 poena. Ej za 10 minuta samo dva igraca Partizana su se upisali u listu strelca jeli to normalno???

I prvi put moram da kritikujem trenera uvek sam ga branio ali ovog puta je stvarno sve pogresio sta se moglo da se pogresi.

Ne znam je li ga vise igraci ne postuju ili je nesto drugo u pitanju ali mi ko da nismo hteli da pobedimo. Ej sve do 40 sekunda prekraja niko bas niko da se seti da pokusa jednu trojku.

Pa fener i 50 puta mozda puco za 3 a mi? mozda 15 vise sigurno ne.

Ako ovako nastavimo da igramo necemo nikoga vise da pobedimo.

Jedino sto jos gledam Partizana to je zbog pekovica hvala ti majstore ti kako se boris i non stop igras na nivou ma nemam reci svaka ti cast.

Allesandro del Piero

pre 16 godina

UZAS!!!
Milenko Tepic index -2
Slavko Vranes -1
Novica Velickovic zavrsio sa pozitivnim ali je odigrao najgoru utakmicu u sezoni
Palacio ocajan sve do pred sam kraj!
Protiv veoma slabe i prosecne ekipe i to na svom terenu.

sale ortodox

pre 16 godina

ko drugom jamu kopa grobari sam se u nju zakopa više ste želeli da zvezda po... nego da vi pobedite zvezdaaaaaa for ever

Johnny

pre 16 godina

Pa zar ne vidite da Homer uigrava centarsku liniju crnogorske reprezentacije. Tu mu ispadne najjeftinije. Dva posla u isto vreme i dve plate. Kao da je iz Babusnice.

bata

pre 16 godina

bravo za tripkovica...polako ulazi u formu...samo tako nastavi majstore...glavu gore...bices ponovo glavni...ti to mozes i zasluzujes...pozdrav za sve ljubitelje kosarke...

nenad

pre 16 godina

evo pravog dokaza kakav smo mi narod
KATASTROFA
do pre samo mesec dana ste pricali bajke i legende o treneru i igracima
a sad
dodje pad forme i svi u napad
otvorena sezona pljuvanja po igracima i treneru
BRUKA I SRAMOTA
sta bi sa stihom iz pesme
"I KAD DODJE NEVOLJE I KAD DODJE TUGA, UVEK CE TE VOLETI GROBARI SA JUGA"
ili bi trebalo da stoji "pljuvati grobari sa juga".
ovo je nas partizan
nasi igraci i nas trener
svi mi smo svesni njihovih kvaliteta i mana
i jedina stvar koja je potrebna mladim igracima je PODRSKA
nikako pljuvanje posle svakog poraza.
e sad sto se same utakmice tice
jasno ko dan da je doslo do pada forme
verovatno da je to uradjeno sa namerom jer ko god da se i malo razume u trening zna da forma nemoze da se odrzava dugo i da se ekipa moze dovesti do top forme maximalno 3 do 4 puta u toku sezone ( u zavisnosti od duzine sezone )
verovatno je racunato da ce mo i sa ovakvom formom moci da pobedjujemo.
jedna stvar sa kojom nije racunato je drasticno slabije sudjenje.
stvarno nije vadjenje ali partizan i sa ovakvom igrom je mogao da pobedi uz malo normalnije sudjenje!!!
sto se samih igraca tice, kriza se najvise vidi kod tepica i velickovica.
kod vitkovca u malo manjoj meri ( verovatno zbog povrede i smanjenog inteziteta treninga), milosevic se nije uklopio za sada, tripkovic lagano izlazi iz krize ( samo da se opet ne povredi ), pekovic ima blagi, jedini kecman ( verovatno zbog iskustva ) konstanto dobre igre ( vrlo brzo treba i kod njega ocekivati pad ).
vranesa nije ni za komentar
on je doveden za 5 - 10 min po utakmici, imao je svoje dobre i svoje lose dane.
al svi mi znamo da je doveden samo iz nedostatka para.
i za kraj
ljudi dajte igracima podrsku da bi brze vratili samopouzdanje i sto pre izasli iz krize
okanite se pljuvanja
time nikom nepomazete vec samo pokazujete svoju ne lojalnost i (ne)kulturu!!!
pozdrav

Gangula

pre 16 godina

E prosli put sam istrpeo poraz ali sad stvarno nemogu!!! Milton pokazuje ono zbog cega nije uspeo u NBA, covek gubi lopte ko mentalac nemoze da se poveze, od Tripkovica sam vec digo ruke posto decko za 5 godina u Partizanu nije napravio nikakav pomak u igri, Velickovic iako je borben nekoliko poslednjih eceva igra stahovito lose(kao nekad), a za Slavka Vranesa glupo je trositi reci, retard nije ni za III ligu zapad... DAJTE LJUDI OSVESTITE SE KOji VAM JE.... Pod hitno dovesti centra i krilnog centra!!!!!!!!! SLAVKO ODLAZI!!!!!!!!

RASHA

pre 16 godina

ja goru utakmicu odavno nisam gledao.Forma iz utakmice u utakmicu u padu,sad se tek vide limiti ove ekipe,sem Pekovica i Kecmana nema igraca koji moze konstantno dobro da igra.I cemu sluzi taj Dodik?Il' nek ulozi pare il' nek se vrati odakle je i dosao

mitar

pre 16 godina

Partizane šampione...
He, he....
Alo bre, niste vi ni za NLB ligu. Vaše vreme prolazi....
Zvezda mi je sve
Zvezda život je...

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

...i kada se cuju zvizduci...
Odbrana dosta dobra kad se igralo na coveka ali Dule pobogu zasto ZONU protiv Fenera???
Pa kako se zona razbija?Pa sutom, a u Feneru najbolji trojkas Evrolige i jos dva tri slicna ,,Bombardera''.
I pored toga sve vreme smo bili egal par puta poveli i taman na 60-56(valjda)da odemo gore ono kontra.
Ovim momcima treba podrska, treba pokazati sada kad je tesko da smo uz njih, bez pljuvanja a komsijske komentare ignorisite, njima je veca radost tudja nesreca pa nek se slade dok mogu.
Kao sto rekoh vec jednom samo su PEKMEN i Kecman konstantno dobri i kada im se niko ne pridruzi nastaje FRKA!!!
Novica nije bio u Pioniru, barem mislima, Milt je lutao a Tripko i Tepic...
Njih dvojica su me razocarali pristupom, bezali su od lopte a kad bi je dobili brze bolje baci Pekovicu pa ce on vec nesto uraditi.PREUZMITE ODGOVORNOST VEC JEDNOM kao sto to radi Pekmen PROMASITE SVE i nece vam biti zamereno NISTA!!!Samo nemojte da se krijete.To kazem za VASE dobro jer cete u suprotnom sutra zavrsiti u Albi,Himkiju,Prokomu,...
A mozete vise samo je vremena sve manje.
Onaj PEKMEN bre je takav LAV, kad je najteze uzme loptu, par puta i pogresi(normalno), ali iz gresaka uci i zato je sve bolji i bolji.Daj PROBUDITE SE.
Ostali rezultati nam idu na ruku i sve je pod kontrolom, po meni peto mesto je sasvim realno samo da sto pre izadjemo iz ove ,,Recesije''.
I dajte ljudi ispade da je Vranes kriv za sve a nije odigrao nista gore od ostalih od kojih se btw. vise i ocekuje.
Mislite da sam lud(mozda i jesam, pomalo)ali nek Slavko ostane a mi da jurimo dobru cetvorku ili SUTERA, Pekmen uporno vraca kad je UTROJEN a niko da pogodi.
Mada kad bolje pogledam mi smo verovatno jedini tim u EL sa samo jednim plejom.
Tako da za ovaj fond igraca mi guramo ODLICNO malo smo stali ali polecemo uskoro!!!

P.S. Dule molim te izdrzi, napravi deset tehnickih u Jadranskoj ali nemoj u EL, to kosta puno.
Kad smo vec kod kostanja, kazne ce sigurno biti, nadam se samo da nece biti PRAZAN PIONIR!!!Ljudi dajte se iskontrolisati, verujte i ja bih onog sudiju(bese No.63)rado castio ,,Nekim objektom'', ali kad pomislim na PRAZAN PIONIR strpim se nekako ZA PARTIZAN!!!

Гуровић

pre 16 godina

Ти си Партизанов четник, Пекмене,
Пекмене,
Пекмене-е-е
:-)

Само наставите да играте ко Звезда са Гуровићем!Ако ништа друго, барем увесељавате ТВ аудиторијум.

Nikola,Zemun

pre 16 godina

Cinjenica da je Partizan na ovom, kao i na prethodnom mecu sa Bambergom proglasen za favorita i da cak mnogi pobede crno- belih u ova dva meca nisu ni dovodili u pitanje, ocigledno je predstavljala i suvise veliko opterecenje za ovaj tim, nenaviknut na breme favorita, kada su u pitanju EL utakmice. Ostaje zal, jer mislim da je Partizan sa dva trijumfa protiv slabijih (Bamberg i u igrackom i u svakom drugom smislu, Fener bez Jahovica, uz podrsku sa tribina) protivnika mogao vec prakticno da obezbedi TOP16. Ipak, mislim da objektivne sanse za ostvarenje ovog cilja i dalje postoje i da uz pobede nad Roanom i Bambergom (koje su sada pod obavezno), mozemo i do jos minimalno jednog trijumfa i da tu pobedu mozemo da trazimo ili protiv Reala u Beogradu ili na gostovanjima Romi i Feneru. Ono sto je pozitivno jeste da u odnosu na direktne konkurente za poziciju pet imamo dve (Roma i Bamberg), odnosno jednu pobedu vise (Roan, ali smo njih dobili u gostima), te da i Nemce i Francuze docekujemo u Pioniru.
Sto se tice same utakmice, uz psiholoski momenat, mislim da je porazu kumovalo to sto se igra Partizana i suvise oslanja na Pekovica, odnosno sto imamo dosta skroman izbor resenja u napadu. Najbolja potvrda ove cinjenice jeste situacija iz finisa utakmice, kada je Pekovic izasao zbog pet penala, gde je Partizana bio u potpunosti bez resenja (dva „na silu“ ulaza Palasia i jedan „air ball“ pri isforsiranom sutu za tri).
Partizan je ponovo lose otvorio utakmicu i dozvolio gostima da se na samom pocetku, sa dve trojke rezultatski odlepe. Sa druge strane, Tanjevic je dostao rotirao visoke igrace na Pekovicu (Vidmar, Savas, Erden), sto je na kraju i dalo rezultata i rezultiralo sa Nikolinih 5 izgubljenih lopti. Uprkos cinjenici da su crno- beli ponovo bili bolji u skoku, mislim da je Fener pokupio prakticno sve „nicije“ lopte, sto je uz 6 trojki vise (uprkos slabom procentu) na kraju bilo dovoljno za trijumf.
Partizan se ocigledo nalazi u velikom padu formu, sto je pre svega posledica, da je tako nazovemo: krize, u kojoj se nalaze Palasio i Tepic (po 4 izgubljene lopte svaki, mnogo nerezonskih poteza i nepotrebnih zabijanja u reket protivnika), a koji u sustini treba da budu nosioci Partizanove igre spolja, imajuci u vidu cinjenicu da je Tripkovic totalno „van ritma“, tako da se prakticno sve svodi na Kecmana. Ni pod kosem situacija nije mnogo bolja, imajuci u vidu laksu povredu Velickovica koja ga je, ocigledno, onemoguucila da prikaze sve sto zna. Tripkovic (6 skokova), Bozic i Vitkovac jesu imali solidne role, ali je to nedovoljno da se dobije bilo koja iole ozbiljnija EL ekipa.
Jedan od faktora pobede Turaka jeste sut, odnosno veci broj pogodjenih trojki (Partizan ima veliki problem u sutu van 6.25, jer ocigledno nedostaje jos par trojki po mecu, u prvom redu Tripkovica i Palasia, ali i Bozica) i bolji procenat suta sa penala (samo dva promasaja), Partizan je ponovo imao manje ukradenih a vise izgubljenih lopti od protivnika.
Sto se tice sudjenja, retko ga komentarisem, ali je ocigledno da se desava nesto cudno. Ekipe su bile gotovo izjednacene u broju dosudjenih faulova i broju izvedenih penala, sto samo po sebi ne bi bilo cudno da Turci nisu igrali onako ostru odbranu, u prvom redu na Pekovicu. Sa druge strane, ne slazem se sa Vujosevicem u pogledu insistiranja na „tri sekunde“, jer smatram da su to osnovni elementi kosarkaske igre i da igraci koji igraju EL ne bi smeli da dozvole da im se takve stvari dogadjaju vise od jednom na mecu. Uostalom, sudije su insistirale i na nosenim loptama igraca Fenera u dva ili tri navrata...
Dakle, Partizan , po meni jos uvek ima realne sanse za TOP16 fazu i mislim da mi moramo i sada, kada ekipe bas ne ide da pruzimo maksimalnu podrsku.
Veliki pozdrav svim ljubiteljima kosarke, a posebno navijacima Partizana!

Nix

pre 16 godina

Losa igra u prve tri cetvrtine. Sa ovoliko promasenih zicera ne bi mogli da pobedimo ni Zvezdu, a ne jednog evroligasa.
Ali ovo u cetvrtoj cetvrtini je bila jedna je..na kradja! A lopta na kraju ponovo ide Vranesu. Sto ne urade sudije uradimo mi sami... Slavko, skupljaj prnje polako, nije ti mesto u Partizanu!
Prosto neverovatno da smo kod onih poslednjih odlucujucih suteva jedva pogadjali obruc. Bice bolje... ko zna, mozda vec u sledecem mecu.

miki

pre 16 godina

Nije strasno ali nije ni prijatno.Jedino sto je sada sve jasno gde skripi,naravno centar,Vranes promasuje opusteno 2 slobodna bacanja i prelama utakmicu.Ajmo uprava otvorite se za nekog normalnog centra i idemo u top 16.

Patriots

pre 16 godina

Sasvim ocekivan poraz !!! Partizan je na pocetku igrao u najboljoj formi koju oni imaju i na Pekovica na koga ostali klubovi nisu obracali paznju !!!! Sada kako ostali klubovi kako takmicenje se zahtukava podizu formu normalno je da Partizan gubi utakmice jednostavno to realnost ekipe Partizan ali kao sto sam posle poraza od Bamberga sanse za ulazak u top 16 postoje zbog toga sto su ostale tri ekipe u grupi slabe tako da jedino sa 6 pozicije Partizan moze dalje ostale ekipe su mnogo ispred !!!

sele

pre 16 godina

od kakve su oni ekipe izgubili gotovo je sa evro ligom i kao uvek sto se nas tice bice neka racunica ako ovi pobede one a mi sve izgubimo itd.itd.itd.

Stele

pre 16 godina

Sami smo krivi za neuspeh!
Palasio se nabija pod kos na 3-4 protivnicka igraca, a igrac na krilu stoji sam i ne dobija loptu!
I Velickovic je odigrao ocajno, kao i ostali (osim Pekmena).
Kada se tome i doda lose sudjenje tesko je pobediti.
Sigurno im je Dule pojacao treninge, ne znam zasto u ovom delu sezone, ali sta je tu je!
Idemo dalje, glavu gore.
NAPRED PARTIZAN!
Pozdrav sa prave grobare

Pedja

pre 16 godina

Gospodo draga, pricati o sudjenju je smesno. Partizan je mogao i MORAO prelomiti utakmicu. Dve sanse su propustene. A sad osvrt na selekciju igraca. Palacio- pad forme evidentan,izgubio na explozivnosti od PAO. Razlog?
Tepic-manjak samouverenosti,to je sigurno. Malo hrabrosti,mozes ti to.
Tripkovic-definitivno coveku za Novu godinu bi trebalo pokloniti ispisnicu. NE ZASLUZUJE DRES PARTIZANA. Imao je mnogo sansi...lose,jako lose.
Novica-previse srcan,cesto euforican,a to nije dobro. Mora da se smiri i ostane mnogo godina u Partizanu.
Pekovica preskacem zato sto covek MORA sve sam!
Bozic-kamikaza. Nepotreban. Prevodilac Palasiju kad je Kecman u igri. Nikako covek nije za Partizan.
Kecman-prosecan bek za Jadransku ligu.Treci bek za Partizan. Vranes- covek je definitivno neupotrebljiv za kosarku, a pogotovo za instituciju kakva je Partizan.Vitkovac- oduzeta sloboda. Zasto? Dobro je poceo sezonu. Borovnjak, Milosevic-nikada nece postati igraci. Vreme prolazi,oni vole da su u senci. Imaju po 20 godina i jos su talenti. Prosle godine za Unicaju je igrao u Beogradu Rikki Rubbio citavih 20 min sa 16 godina. Zasto Partizan ima losu kretnju u napadu, tj.zasto se blokove prave samo centri, dok nema ni pomisli da nizi igraci izadju i naprave blok kojim bi dosli do suta za tri poena? Zasto i kada se nadju u poziciji oklevaju sto je najgore? Zast bekovi ukupno daju 15-20 poena na utakmici? Mislim gospodine Vujosevicu da Partizan nema pravo da prica o budzetu,jer INSTITUCIJA mora da ima sposobne ljude da nadje sredstva finansiranja. Bice PARTIZANA i posle nas...

sale

pre 16 godina

Šta ste ono rekli, sama završnica, zadnje 4 ekipe? Što se tiče suđenja sad znate kako se mi osećamo kad igramo sa vama!
Kako radiš tako ti se vraća....

kinez

pre 16 godina

Pa gospodo ovo je bilo ruzno otreznjemje u pogledu Top 16.Nismo mi jos uvek tim ni igracki ni organizaciono zreli da se nosimo sa bogatijim ekipama u Evropi. Vecerasnja utakmica a i ona u Nemackoj su pravo lice naseg kluba- par odlicnih utakmica pa onda rasulo.Veceras nije bilo osim Kecmana i Vitkovca nikog u igri Partizana ko je makar bio solidan.Cak i Pekovic je bio uzas iako je dao dvadesetak koseva.O Novici sta reci-decko je direktno uticao na poraz svojom igrom pogotovu u prvom poluvremenu.Posebno se u pravom svetlu pokazao veliki mag vujosevic.Tolika kolicina bahatosti i totalno pogresne taktike-zona 1-3-1 protiv tima kome je glavno oruzje sut za tri poena- je dokaz da on nije trener za moj voljeni klub.Ovo nije nesto sto tvrdim posle dve lose utakmice ovo je cinjenica koja je konstantna jos od 1987 godine kada je uspeo da samo svojom gluposcu izgubi titulu prvaka Evrope sa onim timom.Treba se coveku zahvaliti i dati mu da vodi mladje selekcije tu je jos i boze pomozi.Nadam se samo da ce to videti neko ko stvarno voli Partizan kao i mi svi i dovesti pravog trenera.Namerno sam mu ime pisao malim slovima jer mi vec dvadeset godina jede dzigericu svojim glupostima.Ipak i pored svega ove momke treba podrzati i biti svim srcem uz njih.Nije smak sveta ipak smo mi najveci i najbolji klub ove jadne Srbije.Bice bolje neki drugi put.

Toma

pre 16 godina

Bez obzira na poraz, smatram da još imamo šanse biti peta momčad u grupi, ali molim odgovorne ljude u upravi da hitno dovedu bar dva pojačanja i to na poziciji beka šutera i krilnog centra.Vraneš na žalost može da igra u gumi ligi, ali ne i u Evropi.Što se tiće cigančića i njihovih komentara, pustite ih, neka se malo raduju, jer oni ionako u proseku imaju jednu pobedu u tri mjeseca i to obično iz penala ili iz slobodnih bacanja na kraju utakmice.NAPRED PARTIZAN.

grobar

pre 16 godina

Nekoliko stvari:
1. drago mi je da vidim da je malo reakcija grobara na ushicene komsinice koji otvoreno likuju radujuci se pobedi turskog tima nad Partizanom. Rekoh, turskog alo im je to mozda promaklo. Bravo, grobari!!!
2. Svaka cast igracima i Duletu!!! Sta vi izdrzavata dobro ste i zivi! Mogu samo da kazem fenomenalni ste, a veceras se izgleda nije moglo vise. Partizan je jos jednom dokazao da nije siledzijska ekipa!!! Bravo svima! Sa PArtizanom do kraja
3. Koji kreten je bacio petardu? Da li je taj normalan? Bio sam na strani A, i mnogi su tvrdili da su videli da je petarda doletela HORIZONTALNO, iz partera ili cas sa onih stolova gde se novinari, Telgetija i drugi. Taj koji je to bacio ili je komsinica ili je zalutao medju grobare. Pa zar bre ne vidite da je Partizan trn u oku Evroligi jer joj rusi koncept tako sto hoce u 16 drugi put za redom, a ceo vredi kao jedan prosecan igrac u velikim klubovima? Samo treba naci nacin i povod da se takac PArtizan najuri. Nemojte bre davati povoda.

milosh

pre 16 godina

Kako ono bese...evropski partizan..haha...pa necete ni u top 16
(Pedja, 5. decembar 2007 22:57)

6 godina zaredom u evroligi!!! Razmisli malo o tome, pa se javi!

@(mitar, 5. decembar 2007 23:29)
20 razlike od Domžala! I ti malo razmisli, pa se javi!


Nas ne brinu porazi u EL, ipak sve ekipe imaju 3-4 puta veći budžet, a mi se ravnopravno nosimo sa njima. Nama je dovoljno što smo neprikosnoveni u domaćem prvenstvu i što razbijamo državni projekat redovno, al' redovno...
Sledeći put kada navijačice komšinice hoće da komentarišu utakmice Partizana, bolje malo da razmisle, mislim tek toliko da ne ispadnu gluplji nego što jesu!!!

I KADA GUBIŠ JA TI PEVAM, JER U SRCU MOME JEDINO SI TI! VOLIM PARTIZAN

SUNDJER BOB

pre 16 godina

Ovu utakmicu smo izgubili iskljuchivo zahvaljujuci Vujoshevicu!!!
Kakve bre sudije kakav Vatikan i CIA ove nesrecnike smo morali da bijemo sa 15 razlike.
Vranesa pod hitno deportovati iz zemlje, on ce nam zagorchati zivot!!!

d@niel

pre 16 godina

E ja vas Grobari nahvali na pocetku,a vi sad sve kvarite.A ovaj Vranjes pa to nije normalno nisam verovao da je moguce da postoji igrac koji toliko moze da kvari igru,decko je tolki promasaj za kosarkasa da to nije normalno.
u svakom slucaju zelim srecu Partizanu u nastavku takmicenja.

PaNo

pre 16 godina

Ne mogu da verujem od kako lose ekipe smo izgubili, od klasicnih indijanaca. Igraju divlju kosarku, pod kosem su tanki i nismo mogli njih da dodbijemo, kljucnu utakmicu za prolaz. Lose smo igrali, ali ima jos nade.

Miki

pre 16 godina

Najavljivali ste pobedu razbicete Turke a ne mozete oslabljenom Feneru kos da date.Jadni ste bez Pekovica nema nista on dobije licna odmah vas hvata panika posto druge igrace kao da i nemate.Da je Jahovic dosao ni Pekovic se ne bi video.Ove godine Vojvodina ce biti prvak pre partizana....

Alenatore

pre 16 godina

@sve komsinice Ja ne znam da li je PARTIZAN mocan ili nije,da li je evropski ili nije,da li ce u top 16 ili nece ali znam jedno da vi necete u zivotu igrati Euroleague pa zato i razumem kompleks i zelju da ostavljate komentare posle nasih evropskih utakmica.Slobodno se sladite ovim porazom,ovo vam je jedinstvena prilika.Naravno,mozete i da zamisljate da ste nas vi veceras pobedili jer samo u snovima to i moze da se desi!!!

jugoslav1

pre 16 godina

Definitivno je da Partizan vise nije u formi.Nije to ona ekipa koja je pobedila Barsu,tukla Olimpiju 20 razlike na njihovom terenu i sl.
Smatram da nesto radikalno mora da se promeni,kako bi Partizan usao u fazu top 16.
Ne razumem zasto uprava Partizana nije pokusala da potpise Macvana,a zatim dovede nekog novog organizatora igre.Realno Palacio i Vranjes su vrlo losi,a za Milosevica koliko vidim i nema mesta u ekipi i zadnji "na tapetu" Velickovic igra toplo hladno(s tim sto kad je lose,taj covek ni zicer ne moze da ubode-primer veceras)Pekovicu svaka cast,igracina ipo!!!

mingos PFC

pre 16 godina

Realno, ne može se u Evropu bez para dobrih centara. Vraneš ili ti Vranješ=RUPA (KRATER). Sa 228 centimetra trebalo bi da jede malu decu pod obručima. Šteta što niko nije ozbiljno radio sa dečkom još od malih nogu.

miki

pre 16 godina

I sada i mi trebamo da vas cimamo kao vi nas u fudbalu, da na neposten nacin uzimamo titule jer u evropi ne mozemo nikoga da pobedimo...Eto pa neka bude tako, zvezda u fudbalu namesta taman koliko i vi u basketu u domacem prvenstvu, s tim sto vi to radite 6 godina i nije vam dosta, a zvezdu bi hteli da rasformirate posle 2 uzastopne titule u fudbalu...Ovo je realnost i pomirite se vise sa tim!

Peggy Sue

pre 16 godina

Ej znam...
Ocidledno je upravi Partizana bilo bitno da imaju igraca koji ce biti upisan kao najvisi u euroligi pve sezone!!!!
Stvarno mu nije mesto u nasem partizanu!!!
Joj,pa setite se kad nije uspeo da zakuca onda protiv Bamberga-pa ono je smesno!
I sinoc,promasi ono slobodno bacanje-koje je moglo pruziti sansu za preokret!

johnny

pre 16 godina

@marko
@nikola
A ko se bese lozio na KK Sledecu sezonu?! A kad smo toliko jadni sto nas ne dobijete?! Mozda zato sto nema vise cika Gurketa?! Pa i sa njim je bilo isto! A kad ste igrali evro ligu?! Trofeja ste se verujem naosvajali. Dva kupa, za koliko godina.
Tim vam je najjaci na ovim prostorima,a tek skola,koja odbacuje Milosa Vujanica I Sasu Djordjevica.
Pa kad smo sabrali vasu velicanstvenu istoriju:
svake srede uvece,solja mleka i besblatan kurs kosarke!

vlada-grobari-ns

pre 16 godina

Tuzna igra...sudije jesu bile lose(ocajne)ali nasi igra vec drugu utakmciu zaredom u Evroligi je katastrofa. Palacio je definitivno jako ogranicen i ne razumem sta se toliko zakucava u protivnicke igrace i gubi non-stop lopte. Tepic me jako razocarava, mislio sam da ce igrati sve bolje kako sezona odmice ali sam pogresio. Novica stvarno ocajan. Promasio je mnogo zicera, trojke kad suta ne moze ni obruc da pogodi...nazalost se ispostavlja da ga samo porbenost i ogromna ljubasv prema crno-belom dresu drzi u timu. Sto se tice nase Bandere, bio sam protiv njega od samog pocetka. I jos uvek mi nije jasno sta ce nam on! Pogledajte samo nasa pojacanja:ne samo da su nekvalitetna, nego su i totalno nepotrebno dovedeni. Zasto je doveden Milosevic??? Em imamo dva sasvim dobra krila, em on nikakve partije nije pruzao u Vojvodini. Dovodjenje Slavka je smesno za komentarisati. I sad nemamo para...Pa nismo mi klub iz pete lige pa da nema para za rezervnog centra. Da li je moguce da ne mozemo da nadjemo sponzora vec tri godine koji ec dati 100.000 evra zo normalnog centra!? Meni tu licno mnogo smrdi. I jos nesto sto se tice Vujosevica. Svi ga hvale kako odlicno proceni i kupi igraca koji mu bas treba. Pa evo par primera da vam dokazem da gresite: Boris Bakic, Luka Bogdanovic, Demon Edwards,Slavko Vranes!!!, Strahinja Milosevic...ima ih jos koji su bili manje bitni za nasu igru. Ja sam jako razocaran...Obecavao je Todoric bolju ekipu nego prosle godine. E pa cobek nas je malo presao. Kamings>>Palacio, Kosta>>>>Vranes, Luka>>>>>>Milosevic, Bakica je poklonio Zvezdi, a poredjenje Drobnjaka ne treba ni ciniti jer za drobnjaka nije ni dovedena zamena. Ako neko hoce reci da je to Vitkovac, onda cu se samo nasmejati

Selena - Grobarka KG

pre 16 godina

E,zvezdasi,bolje se nejavljajte vise!!Mnogo bre lupate,ko prozor na promaji!!
Izgubili smo i sta sad?!Jesmo i mi lose odigrali,ali porazu su dosta doprinele i sudije!
Kolko su nas stetili znaju svi,pa i vi,iako to necete da priznate.Ako ste gledali utakmicu,onda vam je sve jasno,a ako niste,nemate pravo da komentarisete!
Mnogo ste glupi,ali stvarno!Mi smo SRPSKI tim,i predstavljamo,bukvalno,Srbiju u Evropi, a vi navijate za TURSKI klub i nije vas sramota.Ne tera vas niko da navijate za,nas nam dragi,Partizan,ali onda jednostavno budite neutralni i nemojte da navijate za njih!!Bruke jedne!To je cista zavist,jer i da nas sad svi,daleko bilo,pobede,opet bi bili mnogo bolji od vas!Samo se osvrnite na dosadasnje medjusobne duele i sve ce vam biti jasno.Svaki put vas sve vise ponizavamo.Vasa cenjena zvezda nije ni cula za evroligu!
A cim vi toliko gledate Partizanove utakmice,znaci da bas i niste neki zvezdasi.Suprotno od ljubavi je ravnodusnost,a mrznja je ipak neko osecanje,tako da,ste svi vi neki potajni navijaci Partizana!Mozda gresim,ali onda vi niste normalni!
Razumem ja vas u potpunosti(bar se trudim),i znam da vam nije lako da nam stalno gledate ledja,ali bolje svoje komentare zadrzite za sebe,suvise su glupi,da bi ih delili sa nama,ok?!
A sto se tice Partizana,kao i uvek..
Partizane najbolji si,bez obzira na ovaj poraz!!
Volim Partizan i samo hrabro i idemo dalje!!
Pozz grobarima!

Miki

pre 16 godina

Zvezda+Evroliga=Nikad
Svaka cast ovim igracima,igraju koliko mogu...Bice bolje...Partizan ponos Srbije...A vi gani tucite policiju na Severu i prikazite Srbiju u najboljem svetlu...Toliko:)

nidza doboj

pre 16 godina

gani ce igrat evro ligu a znate kad 2764 godine,hehehe,ima jos 7 tekmi do kraja pobedimo li u 2-3 idemo dalje,da teba dovesti nekog iskusnijeg igraca,da Stanojevic bi bio resenje,no ne treba zaliti zbog poraza,bolje sad da puknemo nego kasnije,tako se radi i kod drugih,kad se plasiramo dalje onda dodati gas i videti koliko stvarno mozemo HE,HE NAPRED PARTIZAN! :)

Metal-Bach

pre 16 godina

Naravno da cemo izgubiti kad svake godine prodaju sve zivo a prodali bih i mrtve al' niko im ne kupi,Gde trose taj novac da moraju da prodaju sve te igrace?Nema vani pre 27-me to je jedini izlaz,tako ce biti vise para i za igrace i za sve druge npr.imam jedno pitanje zasto samo Partizan nije imao na dresu sponzora?SVI DRUGI KLUBOVUI DA!!!!!!!

BiP

pre 16 godina

Eh kako bi nam sada legla Kk Sledeca sezona(dobra stara musterija) , da malo iskalimo bes i povratimo samopouzdanje(kao Helios sto je uradio u padu forme) ...

hahaha

pre 16 godina

Ej ljudi,da li je neko primetio koji su ovo indijanci,pa ovaj fenerbahce je sve osim kosarkaske ekipe,pa pogledajte kako oni igraju,bez ikakve koncepcije,ovde sad neki hvale tanjevica,a ova ekipa ne da je lose selektirana,nego strasno,pa ovi ljudi se pola sata vracaju iz odbrane u napad,discipline nema uopste,osim Wilija,Kutlaja i Mirsada,ovo ostalo su indijanci.Alo ,i partizan izgubi od ovih,pa stvarno bruka,sto je jos najgore nisu ni igrali Kutlaj i Mirsad.
I kaze Dule,nije zadovoljan sudjenjem,pa naravno da nije kad je navikao da u nasoj ligi sude po njegovim notama i cim mu protivurece on se odma nesto buni i kao onda tehnicka,i onda jos ajd malo da na vucemo za partizan,u evrolizi nema tih fazona Dule,moje misljenje je da je bilo par spornih odluka,ali ovo sto dule prica je SMESNO,izgubili ste i trebali ste da izgubite po igri i sad nema mesta tu za neke alibi price,SMesno!

PAOK

pre 16 godina

komsije samo napred...i ja vam zelim od srca da sutra puknete...ki tikve:)))
To je kosaraka...srecniji je pobedio...A TI VUJOSEVICU SMIRI MALO STRASTI!
A KAD DODJU VEVOLJE I KAD DODJE TUGA UVEK CE TE VOLETI GROBARI SA JUGA!

LazniSjaj

pre 16 godina

Fenerbahce ima bolje igrace od partizana na svakoj poziciji...Tako da shodno,tome ne vidim odakle tolike doze iznenadjenja!Jedini igrac u partizanu koji je na nivou evrolige je pekovic i to samo kad je cela igra usmerena ka njemu...Cudi me da navijaci partizana nisu naucili,da mogu da pobede samo iskljucivo kad niko ne ocekuje pobedu,kad odigraju iznad svojih mogucnosti,kad je pun pionir,kad sudija malo podpomogne,i kad se dogodi da ima mnogo srece...

lud & zbunjen

pre 16 godina

Von-ti-go Kami-ngs jedan je Von-ti-go Kami-ngs.....
Nama pley-a nema zamene na petici i sta onda da se uradi.?
Ekipa definitivno nema vodju koji ce da smiri i da povuce.Kecman u ove poslednje dve nesrece ( Bamberg i Fener) ocigledno ne moze sam. Igra na Pekovica funkcionise ali samo pod uslovom da neko ubacuje spolja itd.itd
Dule ipak nije sspremio ekipu u psiholoskom smislu a poseban doprinos losoj atmosferi dali su Grobari koji se koskaju i tako prekinu navijanje onda kada je izgledalo da ekipa hvata zalet- 2. cetvrtina. Nakon toga iznose transparent o Kosovu i navijanje odlazi u potpuno drugom pravcu. Bilo je nekoliko situacija kada se cuje udarac lopte o parket ili skripanje patika a to ipak nije onaj "pakao Pionira" o kome je pricao cak i Tanjevic.
Tuzno vece ali nije jos sve izgubljeno. Napred crno beli!!

Iggy

pre 16 godina

Ovaj poraz je samo Duletov. Covek je najavio pre tri nedelje da ce da im pojaca trening, i samim tim i da im obara formu. I u tome je potpuno uspeo. Ali, to nema nikakve logike, jer sa dve pobede protiv Bamberga i Fenera mi bi 99% obezbedili prolaz dalje, pa neka onda pojacava trening. U EL je mnogo tesko dobiti u gostima, i zato kuci mora da se dobije skoro sve. Mi sada dolazimo u situaciju da igramo biti ili ne biti utakmice u finisu takmicenja i tu nema nazad. Osim toga, tu je i ocajno vodjenje same utakmice, sa nepravovremenim tajm-autima i izmenama. I da, sudije su nas ponovo masakrirale, a slobodna bacanja su nam ovoga puta dosla glave. Steta. Velika steta.

whatever

pre 16 godina

@misa kg je skroz u pravu.I pre pocetka sezone se videlo da je Vujosevic selektirao jednu totalno defanzivnu,nesutersku i ofanzivno limitiranu ekipu i sada jednostavno placamo cenu tome.Pekovic jedini igrac evropskog ranga,koji moze u kontinuitetu da daje preko 15,20 poena.Ostali sve preko 5 poena veliki uspeh.Cela bekovska linija nam daje 20 poena i kako onda ocekivati pobedu.Tripkovic da 9 poena i bude jedan od boljih.Zato i ne treba biti toliko iznenadjen,ovo su realni dometi ove ekipe.Mozemo mi opet da prodjemo u top 16 ali cemo najverovatnije sestu godinu za redom zavrsiti sa negativnim skorom,tj. imacemo vise poraza nego pobeda.Po meni ova ekipa ce pokazati da je prava evropska ako uspe da nekoga pobedi u gostima,tu pre svega mislim na Rim i Ulker.

bocca

pre 16 godina

E moji Zvezdasi,kada ce te ukapirati da nije sramota izgubiti od Panatinaikosa,Reala,Fenerbahcea pa i Bamberga(u pioniru ih dobijamo 20 razlike).Prve dve ekipe imaju budzete od 40 miliona a treca 25 miliona.Sramota je kada se izgubi od Slovana 18 razlike,a ovo sto mi igramo je Evroliga,za vas je Uleb kup pa se vi koncentrisite na Nimburk,Panelinios i ostale pacere sa kojima igrate,i ne brinite za nas,snacicemo se mi sa Barsom,Realom i ostalim Evroligaskim klubovima.Dobili ste Ostende,ej ljudi OSTENDE,i komentarisete kao da ste osvojili evroligu,Partizan nikada nece pasti tako nisko da mora da igra protiv Nimburka,Paneliniosa i Ostendea.Za inat vama cemo biti sampioni i narednih 100 godina.A sada pitanje za moje Grobare.Kada sam jos na pocetku sezone pisao o tome da Palasio nije kvalitetan igrac i da ne zasluzuje da igra ni u nasoj Sinalko ligi,svi su me kritikovali i govori li su da je Palasijo veliko pojacanje cak vece nego sto je to bio Kamings.A sad pitanje-DA LI POSTOJI NEKO KO SADA I DALJE MISLI DA JE PALASIO KVALITETAN IGRAC I DOVOLJNO DOBAR DA IGRA U PARTIZANU?

Partizan sampion,a ko bi drugi ? ? ?

pre 16 godina

Dali ce neko od vas iskompleksiranih komsija shvatiti vech jednom da ''EVROLIGA'' nije vash ''UTEH KUP'' i da u ''EL'' nema slabih ekipa to su sve mahom sampioni svojih drzava,a i ako nisu to su onda bogati klubovi sa extra igrackim kadrom !

Ajde recite mi jednu vashu veliku utakmicu u basketu u poslednjih 10 godina !? Pa vi osim one utakmice sa Realom od prosle godine nemate cime da se pohvalite,a da ne pricam o tome shto nas ne mozte da pobedite jedno 30 zadnjih derbija ili shto ne mozete da nam uzmete titulu 10 godina.

A kada poredimo nashih Evroligaskih 3-4 i vasih 3-1 ako se ne varam u UlebKupu to bi bilo kao da poredimo macku i misha.Pobedili ste Rumune onda one pacere iz Ceske i one penzionere iz Italije,a onda cim je naisho malo kvalitetniji tim odrao vas je 20 razlike,a to je isto kao u nasoj ligi ! Igrali ste fenomenalno pobedjivali neke pacere dok nije doshao Dusko sa svojom decicom i pokazao vam i kako se igra kosarka i kako se postavlja taktika i na kraju ono najvaznije pokazao vam je ko je ko !

Kada uzmete titulu kada zaigrate EvroLigu tada cu vas mozda i smatrati za neku ekipu i klub ovako se nishta ne razlikujete do Buducnosti iz Podgorice verujte mi !


PARTIZAN SAMPION ! Idemo na 5-4 100% sa dve pobede kod kuce,ovo od sinoc nema sanse da se ponovi !

drug Jataganac

pre 16 godina

Znaci, opet cemo na mala vrata u Top 16. To nam je , izgleda, sudbina. Steta. Kad samo pomislim gde bismo bili da smo pobedili Bamberg i Fenerbahce (sto je bi bila sasvim normalna stvar da nije ovog pada forme ili prevelikog opterecenja kod igraca usled psiholoskog pritiska), dodje mi da zaplacem! Eh, da smo... Ovako smo na dobrom putu da zavrsimo kao peti u grupi i opet strepimo do poslednje utakmice. A onda na zrebanju za Top 16, buduci da peto mesto donosi cetvrti sesir ko izvlacenja, kao i prosle godine dobijemo pretesku grupu u kojoj smo bez realnih sansi za cetvrtfinale. Steta. A pojacanja ce, naravno, stici tek pred pocetak domace lige, jer je to najbitnije. A rezultat u Evroligi? Moracemo se zadovoljiti plasmanom u Top 16. Naravno, i to je uspeh, nema nikakve sumnje, ali ako se moze i vise, zasto da ne? Nije to tako daleko. Ali, kao sto rece Dule, ne znamo mi na koji nacin klub funkcionise i koliki im je budzet. Ali i bez pojacanja, ova ekipa moze mnogo bolje nego na poslednje dve utakmice u Evroligi. Evidentan je pad forme ili je to pas usled psiholoskog pritiska. Kad se od njih nesto ocekuje, onda su pod prevelikim pritiskom koji ih sputava. Ali morace jednom da nauce da igraju pod pritiskom ako zele da postanu veliki tim. Jer ipak je i Partizan veliki klub. Nije to nemoguce. Treba samo raditi na tome. Uglavnom, ljudi, i dalje smo uz vas. Samo napred! Kritike su za vase (i nase:)) dobro.

johny

pre 16 godina

Vidi se da ova gomila koja kritikuje nema veze sa kosarkom,sportom uopste.Od tekme do tekem,u zavisnosti od rezultata,smenjuju se price o F4 ili o krahu Partizana.Prvo obavestenje za navijace lokalnog kluba Sledeca sezona:dok se bude igrala kosarka na ovim prostorima Partizan ce UVEK biti ispred vas!!!Nema potrebe polemisati sa vama,to vas iskompleksirani mozak ne moze da prihvati.Ovi sto pljuju Duleta su smesni kao crtani film.Svako ko se bar malo razume u kosarku,zna da Vujosevic odlicno radi sa igracima,to se bar vidi svih ovih sezona potpune dominacije.Nema tu nikakvog alibija,ali mi vise nismo velesila u kosarci da bi imali tako neverovatne ambicije.Shodno tome i nas ugled u ULEB organizaciji je nikakav,sto se jasno vidi po sudjenju.Sva podrska Duletu i momcima koji se junacki i hrabro bore sirom Evrope!Ove prostore su i onako davno prevazisli.

nidza doboj

pre 16 godina

da ja gani cutite,nema nameru s vama raspravljat jer samo vase ime govori ko ste i sto ste,steta za Partizan ali moras nekad i da izgubis da bi krenuo u nove pobede,lopta je okrugla izguracemo NAPRED PARTIZAN! :)

rs delija

pre 16 godina

evo nas grobari da vam se malo rugamo, veceras ce te vi nama(mozda), tako ti je to kad se srbi vole, odma svi na istom forumu, igrala zvezda ili partizan.
Izgubiste od turaka, pa joj, kao i uvek Pekmen jedini daje koseve...

ugibugi

pre 16 godina

mnogo toga se nije poklopilo... ili, mnogo toga nije krenulo po dobrom.

po ne znam koji put otvaramo utakmicu lose, pustamo 4 trojke u prvoj cetvrtini, otvoren sut. to znaci losu pripremu utakmice, okovane ruke i noge, opterecenje... ovaj tim mora da shvati da ne moze da bude favorit ni protiv koga u el, i da od samog pocetka mora da se igra fajterski. drugog leka nema.
protivnici su nam procitali igru. uspore je, i skupe odbranu na pekmenu, a suta spolja ni od korova. verovatno je dule odlucio da im obori formu u ovoj fazi takmicenja, racunajuci na dobar start. sada cemo se cesati po glavi, ali prolaz i dalje postoji. milim da dve "domacinske" pobede protiv francuza i nemaca vode ka petom mestu.

takodje, mislim da je dule prvi put ove godine podsetio nas na "starog" duleta. los izbor odbrane, los tajming za tajmaute, previse razgovra sa sudijama, tehnicka... i pored svega toga imali smo prikljucak, samo nismo uspeli da prelomimo utakmicu.
a za to jesu krive sudije koje su sudile katastrofalno u pomenutim trenucima.

a mi, navijaci...?!? kada je bilo potrebno izvrsiti pritisak nigde nas nije bilo. ne volim taj muk u pioniru, muk nemoci. moramo verovati, i mladicima u crno-belom dati snagu da istraju i izvuku sve iz sebe. moramo im dati hrabrost da pokusaju i nemoguce.
i dokle vise bacanja predmeta? kada cemo se nauciti pameti? da li bi voleli da protiv francuza, sledecu bitnu utakmicu u pioniru, igramo bez publike? mislimo o tome!

volim ga k'o oka dva...
VOLIM PARTIZAN

.Bumblebee!

pre 16 godina

Iskompleksirane i uvek zanimljive komsije se opet javljaju. Da nije tuzno bilo bi smesno. Sve se videlo u derbiju 3.11. i poslednjih par sezona.Sto se tice povredjenih igraca cz vecina ih je takva i dosla, a ne zaboravite zasto ove sezone igrate uleb kup, a ne takmicenje gde po rangu i pripadate. Za Duleta, tu je vec 7 godina i osvaja titule a cz za to vreme promenila X trenera.
Sto se tice utakmice, najveca greska je bila u igracima koji pokrivaju spoljne pozicije, stalno su dodavali loptu Pekovicu. koliko god on bio pokriven, udvajan... umesto da su pokusali da napadnu kos sutem ili prodorom.
Sanse za Top16 jos uvek postoje ali ne sa ovakvom igrom

Triopah

pre 16 godina

Zasluzen pora.Partizan je igrao smuseno, sa bezbroj promasenih zicera, izgubljenih lopti.Ovaj tim nema bas vekiki kvalitet i igra na srce i kad ga nece nema niko sem Pekovica i povremeno Kecmana i Velickovica, koji kako tako bar drze prikljucak, ali nema snage za preokret. Sta je tu je, jos ima da se igra.

perica

pre 16 godina

Pa šta dižete tog Pekovića, da se i na mene igra celu utakmicu, davao bih najmanje 20 poena. Probajtee tako sa Vranešom, videćete da sam u pravu.

B-A-N-E

pre 16 godina

U svetu postoji jedno carstvo,u njemu caruje GROBARSTVO.NAPRED PARTIZAN Sada je potrebna najveca podrska nasem Partizanu.Jer Partizan je sampion i uvek ce biti a OVI cigani neka se ne javljaju vise na ove vesti,ali kada bolje razmislim neka se javljaju-ne pruza se stalno mogucnost da se ostavljaju komentari kada igra prvak Evrope i 6 puta uzastopno prvak drzave.NAPRED PARTIZAN-NAJBOLJI SU I TO CE I DOKAZATI.POZDRAV ZA SVE GROBARE I GROBARKE

Baki

pre 16 godina

@Perica
Vidi se da nikad nisi odigrao ozbiljnu kosarkasku utakmicu, a nisam siguran ni da si bilo kad igrao na dva kosa. Peka je konstantno udvojen, ponekad mu pridje i treci igrac. Ej, nisi svestan sta to znaci igrati kad te cuvaju dvojica! Kad te jedan dobar cuva na ulicnom basketu, tesko se daj kos.
PARTIZANE NE DAJ SE!!!

Indjijac

pre 16 godina

Tepic+Palasio+Vranjes jednako je KATASTROFA!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne mogu da verujem da je taj Vranjes jos tu, pa vec odavno je trebalo da leti iz klubapa nek ode negde u 3. crnogorsku ili srpsku ligu i tamo bi mozda nesto napravio!
OCAJ!

Vlada

pre 16 godina

Već neko vreme rešavam da prestanem da pratim košarku uopšte ali mi ova utakmica od sinoć vraća nadu. Zamislite bruku za košarku da je sinoć Partizan pobedio Fenerbakče.Pa ovi ljudi su za dve klase kvalitetniji od partizana. Ovo je slika i prilika propasti naše košarke za koju su pre svega krivi naši treneri. Pa u partizanu na spoljnim pozicijama postoji samo jedan igrač sposoban da pogodi neku trojku. Zasnivanje igre na snazi i guranju jednog igrača pod košem, i ostalim pacerima koji su peta liga evrope i koji svoju igru zasnivaju samo na ''odbrani'' odnosno hvatanju guranju i ujedanju protivničkih igrača, pa ljudi moji dali je to košarka.

crazy_south

pre 16 godina

Kao sto je neko vec napisao sve grobari mogu da istrpe ali ne i najavu sa pocetka sezone da ce biti doveden centar sa NBA iskustvom, pa se dovede Vranes(koji doduse to i ima, pa to je sprdnja.Sto se tice Palacija, sve vise potvrdjuje price sa pocetka sezone, pa on covek baca cigle a ne loptu.Pored svega toga ja verujem da ce Dule ispeti od ovih koje imamo da napravi nesto do maja kada krecu najvaznije utakmice, a u top 16 mozda bolje i da ne ulazimo(iako i dalje imamo realne sanse) jer cemo tamo pretrpeti bar 2-3 katastrofe

Danijel Jovanovic

pre 16 godina

Nije istina da nije bilo fotoreportera!!! Ja sam bio sinoc na utakmici, i vidio sam ih! Mozda su neki (ili vecina njih) izasli, ali ih je u svakom slucaju bilo! Uostalom, odakle vama ova slika???

igor

pre 16 godina

Nije mi jasno zasto ovde pojedinci pljuju po Duletu i igracima, jer i porazi su sastavni deo igre. Tacno je da je ovo bila vazna utakmica za prolaz u top 16, ali nista jos nije gotovo. Cinimi se da je dobra stvar pobeda Roana nad Romom, jer nam Francuzi dolaze u Pionir,a uz pobede nad njima i Bambergom, mislim da je top 16 blizu. Takodje vidim da se ovde javljaju zvezdasi koji likuju zbog naseg poraza,a ne gledaju u svoje dvoriste,jer veca je sramota da te pobedi odnosno rasturi neki tamo Helios- nego da izgubis od Fenerbahcea, koji ima ,mnogo veci budzet od Partizana. Neko je u komentaru uporedio Duleta i Kosanovica,a to poredjenje nema veze sa mozgom, pa nama je taj covek doneo sest uzastopnih titula, nadam se donece i sedmu,a samim tim najverovatnije i trogodisnji ugovor sa Evroligom, pa ce onda evroliga za komsije postati misaona imenica. POZDRAV ZA SVE GROBARE I GROBARKE

Dante Cullpepper

pre 16 godina

Stvar je prosta. Partizan ima loše igrače! Jedino Peković može da igra Euroleague i možda Palacio i Kecman. Pogledajte samo kakvi su igrači Vraneš, Borovnjak, Veličković, Božić, Milošević, Vitkovac i Tepić. Oni ama baš ništa ne znaju. Da nemaju Pekovića u ekipi imali bi sigurno skor 0-7 i ne bi prelazili 50 poena.

Marko

pre 16 godina

Sad stvarno imam dilemu:
Prvo, vidi se da pare ipak imaju odlučujući karakter u moćima kluba. Mi imamo stranca koga moramo da čekamo, da budemo strpljivi da on nešto nauči kod nas, pa tek onda da zablista (ukoliko može). A bogati klubovi kupe stranca koji ima konstantnu formu i dobrim igrama zarađuje svoju skupu platu. I onda se razlika vidi na ovakvim utakmicama. Naš Milt kao dete neko, nije jadno znalo da se snađe, umesto da vodi tim...
U ovome mogu da razumem klub koji nema pare da kupi igrače koji mogu da mu obezbede konstantu u igri.
Ali, sa druge strane, ne shvatam ni Vujoševića koji non-stop potencira da mi nemamo budžet da pariramo konkurentima za ozbiljnije rezultate u EL.
Pa što se onda guramo u to takmičenje, ako već ne možemo ništa da uradimo...ako nam je mesto u ULEB kupu, i ako smo konkurentni za tamo...ajmo tamo...
Ćuti malo čoveče i radi...dosta više kukanja...

grobari jug

pre 16 godina

Pa svako ko je normalan zna da se evro liga ne moze igrati sa jednim centrom od 20 god.Dovedite iskusnog centra ako hocete u top 16.Treba nam i jedan suter posto niko ne sme da sutne na kos.Da li je Jovo Stanojevic i dalje skup?Hocemo pojacanja ,ovaj tim je sprdnja.

mare

pre 16 godina

upravo sam bacio pogled na tabele i rezultate u sve tri grupe.Bez obzira na to sto nas Partizan igra slabo i sto mnogi prestaju da veruju u top 16 mislim da nam svi rezultati u sve tri grupe idu na ruku.Ako dobijemo do kraja Roan,Bamberg i jos jednu trebalo bi da idemo sigurno kao 5. u grupi.A i ako budemo 6. u grupi mislim da bi mogli da idemo kao najbolji,iz grupe A 6. nece imati 6 pobeda,u Grupi B Cibona je realno 6.Ono sto nam daje prednost u odnosu na cibose je da su oni doziveli vec 2 debakla sa vise od 30 razlike,samo treba da gubimo sa pristojnom razlikom i da dobijemo jos tri tekme.Ako uspemo da dobijemo samo Roan i Bamberg i tad bi mogli da nam se poklepo neki rezultati.

Space Jam

pre 16 godina

Umor polako uzima svoj danak. Ne mogu sve da urade samo Peković, Kecman, Palasio, Tepić, Veličković
i Vitkovac u jednom takvom takmičenju kakva je EL. Od Tripkovića, Vraneša i Božića nema neke velike vajde a od Borovnjaka, Miloševića i Đurkovića nikakve. Sa samo šest kvalitetnih igrača je teško nešto više uraditi u takvom takmičenju, kakva je EL i verovatno da su zvezdani trenuci ove ekipe u
ovogodišnjoj EL prošli, pa ovo takmičenje treba nastaviti opušteno i bez nekih većih ambicija, a
možda se na kraju i uspe ući u top 16 uz malo sreće, kao što je to bio slučaj prošle godine. Šut za tri poena je i dalje loš a ovog puta je promašeno i mnogo "zicera", pa je rezultat takav kakav je, protiv jedne, moglo bi se slobodno reći, ispod prosečne EL ekipe.

koncentracija talenta

pre 16 godina

uzroke poraza treba traziti u losoj formi, ali mi deluje interesantno i selekcija igraca. ponekad nije lose osvrnuti se i videti da javno izrecena prica o okupljanju mladih talenata nije bas potpuno tacna. slazem se da su tepic i milosevic talenti, ali je cinjenica da pruzaju manje nego svojevremeno u vojvodini. nekako imam utisak da cilj njihovog dovodjenja nije bio to sto su potrebni partizanu (narocito ne ona tvrdnja da je to za dobrobit nase kosarke), nego prvenstveno da se odmogne konkurentima tj. da ne odu u neki drugi klub ili da ne ostanu u vojvodini. kad se pogleda lista igraca iz vojvodine koji su u prethodnih par godina prodefilovali kroz partizan moze se posumnjati u motive (suput, gurovic, savanovic, tepic, milosevic, vitkovac)

rs

pre 16 godina

Steta sto Partizan nije doveo u prelaznom roku jednog dobrog beka sutera i jednog solidnog centr(npr Jovo Stanojevic i sl ).U tom slucaju cetvrto mjesto u grupi bi bilo vec osigurano. I ovaj Fenerbahce je samo prosjecna ekipa i nista vise.
Ovako, mislim da ce Partizan tesko proci u TOP16 jer Roma ima daleko laksi raspored u drugom dijelu takmicenja po grupama.
Ipak nije jos sve izgubljeno.

igrac

pre 16 godina

ja predlazem drugu nagradnu igru. koliko je ovde komentara navijaca komsinice, bilo otvorenih bilo prikrivenih (ja sam navijac Partizana)? Da li oni hoce da nas nauci kako se voli zamlja, Srbija? Interesantan metod.

Sinekurista

pre 16 godina

Ovo je blamaža. Nije strašno izgubiti u Evroligi, već je strašno biti tako inferioran pred onako divnim navijačima koji bi srce dali za Partizan. Teško je objasniti maksimu da nemamo sredstva da dovedemo dva igrača koja bi pokrenula ovu statiku ekipe. Od početka se naziralo da će ekipa da igra po princiou toplo-hladno, ali to bi bilo amortizovano sa dvojicom psihički jakih igrača koji bi unapredili igru i dili taj dodatni tas koji bi prelomio utakmicu. Mlađi igrači su, izuzev Pekovića, totalno u kontra ritmu. Nemam saznanja zašto je Božić neophodan timu jer je njegov učinak totalno zanemarljiv. Vraneša ne mogu da krivim jer je momak lošim procenama svih prethodnih trenera došao do stanja da u Partizanu treba da uči prve košarkaške korake, a mislim da je mogao da bude prilično dobar igrač. Na kraju suđenje je posledica svega prethodno navedenog, pa ako mi ne cenimo svog prvaka i ne činimo sve da u najboljem svetlu reprezentuje svoju zemlju, ne možemo ni da od drugih očekujemo da to čine.
p.s. Bravo GROBARI, moramo da istrajemo...

MICKEY

pre 16 godina

Partizan je izgubio od (nazovi tima) Fenera. To uopšte nije tim, nego skup sjajnih pojedinaca koji neigraju odbranu. Zato naročito boli poraz od ove turske družine. Pri tom treba napomenuti broj promašenih zicera partizana i očajnu igru:
-Veličkovića (koji je bio više nego očajan)
-Vraneša (standardan ko i uvek)
-Tripkovića (koji je totalno izgubljen).
p.s.
Vujošević mora dovesti još jednog valjanog centra i dopustiti sjajnom Kecmanu da bude ono što je bio i pre Partizana (u beopetrolu i Okk BG-u)- izuzetan individualac sa dobrim ulazom i fenomenalnim šutom! Bolje da siluje on nego jadni Uroš, Palacio,...

king omar

pre 16 godina

vojo majstore ! vojo majstore ! vojo majstore vojo majstore ! vojo majstore ! vojo majstore !!!!! dobro ste igrali a srece niste imali da li je ovo KRAJ !!!!

Nikola

pre 16 godina

Tooo!Ne znate koliko sam srecan!Vi grobari se samo lozite nesto,a sta je sad bilo???Pokrijte se usima i cutite jer ste jako smesni.Zvezda zakon!!

Stjepan

pre 16 godina

Bilo je ovo teško veče za hrvatski šport. Poraz fudbalera Dinama od HSV-a u Zagrebu i fudbalera Partizana od Reala u Madridu te poraz našeg Partizana od Fenera u Pioniru te blamaža koašarkaša Cibone u Litvaniji i poraz od Ritasa od 34 razlike.

-_-

pre 16 godina

Kada gledam tvoju igru
uvek osetim toplinu
koju nosi silna moc

....

Kada nas sreca napusti
mi znamo da smo najbolji
i kada nam bude teshko
sve do kraja svog zhivota
od tebe necu poc...

I kad dodje dan
taj tuzhni dan
kad izgubi nash PARTIZAN

I kada ne budesh prvi ti
i kada se chuju zvizhduci
i tada cu PARTIZAN znaj
DA TE VOLIM JA!!!

Jedini komentar posle ove tekme...

FB

pre 16 godina

Ajde sad vratite se na onu temu pa pogledajte svoje komentare.'Razbicemo Turke' ... 'Dajte Fener' ... Pa oni nisu kao vi da igru baziraju na jednom igracu.Svaka cast Feneru na pobedi i to bez najboljeg skakaca svih vremena Evrope.Sad sa Roanom se borite za 5(6) mesto.

veroljub

pre 16 godina

Pod hitno se zahvaliti Vujosevicu na saradnji.Moj PARTIZAN igra kao Zvezda u fudbalu sa Kosanovicem.Sramota.I dosta vise tih njegovih tehnickih i nekulturnog ponasanja,psovanja sudija i SVOJIH igraca.O D L A Z I Vujosevicu i povedi sa sobom Vranesa,Bozica,Tepica iTripkovica.Pekovic je genije i najbolje je za njega samog da napusti klub, jer covek nema skim da igra.Ne dozvolimo da nas klub padne na niske grane kao Zvezda.Vreme je za promene.

bobanmkd

pre 16 godina

Gospodine Vujosevicu ja sam svestan za sto vi radite za dobro Partizana ali...VELIKA JE SPRDACINA SA VASE STRANE STO STE NAM OVE GODINE SERVIRALI SLAVKA VRANESA KAO RELEVANTNOG FAKTORA U KK PARTIZAN!MI NAVIJACI PARTIZANA TAKVU SPRDACINU SA VASE STRANE NISMO NICIM ZASLUZILI!!toliko!

sale ortodox

pre 16 godina

ko drugom jamu kopa grobari sam se u nju zakopa više ste želeli da zvezda po... nego da vi pobedite zvezdaaaaaa for ever

Tanja

pre 16 godina

E ovo je moj PARTIZAN!!!!! Ma boli me uvo sto ste izgubili, puno mi je srce kad vas vidim kako se borite, kako ginete za ovaj svet dres!!!!

Dejan

pre 16 godina

Vidim kako se Zvezdasi javljaju i drago im je sto srpski klup gubi po evropi.

Pa ja to je logicno zasto za svoju zemlju navijati kad mozes za tudju? Bolje da druga zemlja skuplja bodove nego svoja.

Stvarno ste bistri!!!

-_-

pre 16 godina

koliko kompleksa...

aloo ljudi samo kazhem 6godina neprikosnoveni!!!

kada chujete rech PARTIZAN treba da ustanete i da se poklonite!!!

Svi znamo koji klub SRB forsira,istina,ne ide im za rukom ali ... trude se...

Ovaj jedan kazhe vi necete videti top16 xaxaxaxa - dechko zvezda nije videla Euroleague... napravi razliku... mi smo sada medju 24 najjacha kluba u Evropi a gde ste vi??? nema vas.. Vi se smrzavate po Moskvi na -18...

Miki

pre 16 godina

Najavljivali ste pobedu razbicete Turke a ne mozete oslabljenom Feneru kos da date.Jadni ste bez Pekovica nema nista on dobije licna odmah vas hvata panika posto druge igrace kao da i nemate.Da je Jahovic dosao ni Pekovic se ne bi video.Ove godine Vojvodina ce biti prvak pre partizana....

...PARTIZAN JE ZA VAS INSTITUCIJA

pre 16 godina

opet se vi javljate komsije!!??!
Pa vi stvarno nemate obraza,jel da ga imate barem bi cutali i radovali se u sebi,ali shvatite da ....

mitar

pre 16 godina

Partizane šampione...
He, he....
Alo bre, niste vi ni za NLB ligu. Vaše vreme prolazi....
Zvezda mi je sve
Zvezda život je...

perica

pre 16 godina

Pa šta dižete tog Pekovića, da se i na mene igra celu utakmicu, davao bih najmanje 20 poena. Probajtee tako sa Vranešom, videćete da sam u pravu.

John Terry

pre 16 godina

Prvi put posle duuugog vremena da partizan odigra gore od zvezde.Stvarno ste bili jadni protiv ovih pacera.Partizanov problem je klupa,prvih pet je sasvim dobrog kvaliteta,ali zamene na krilu i centru su vam katastrofa.Srecno u nastavku!
P.S Otkachite ovog Vranesha,kada on igra delujete kao da imate 4 igracha i lampion na terenu!

Metal-Bach

pre 16 godina

Naravno da cemo izgubiti kad svake godine prodaju sve zivo a prodali bih i mrtve al' niko im ne kupi,Gde trose taj novac da moraju da prodaju sve te igrace?Nema vani pre 27-me to je jedini izlaz,tako ce biti vise para i za igrace i za sve druge npr.imam jedno pitanje zasto samo Partizan nije imao na dresu sponzora?SVI DRUGI KLUBOVUI DA!!!!!!!

Boka

pre 16 godina

Zasto se Velickovic uvek gura tamo gde ne treba i on u odlucujucim trenutcima hoce da resi mec, kada nema jos uvek kvaliteta za tako nesto?!

Grobari Yeahhh ! ! !

pre 16 godina

Ma idemo dalje ! Shta treba sada da odustanemo !? Imamo dve tekme zaredom kuci i ako savladamo objektivno slabije protivnike od ovog vecerash idemo na 5-4,a i ovako i onako Fenerbahce se ne moze nadati pobedama protiv Reala,Barce,Pao-a !

Idemo dalje ovo je EuroLiga i nema slabih utakmica kao kod komsija u ''UTEH KUPU'' !

Ovo je bilo lepo veche u Pioniru bar meni i onaj aplazuz na kraju me je odusevio bez obzira na to shto smo izgubili momci su ispraceni kao pobednici.

E de bi nam bio kraj da drzava stoji iza nas kao shto stoji iza KKSS ja garantujem da bi se svake sezone borili da udjemo na F4,a o titulama da ne pricam na to sam vech naviko sace malo prozvike na nash racun od strane komsija i tako sve do derbija kada cemo ih ponovo odvaliti sa +20 pa onda post jedno 3 do 4 nedelje nema ih nigde pa ponovo navijaju za nashe protivnike leche komplexe zato shto ne mogu da vide jednu veliku tekmu u EuroLigi 10 godina.

PARTIZAN JE SAMPION i kada nije !

ZAPAMTITE !

Peggy Sue

pre 16 godina

Uzas..Nikad se vise nisam iznervirala!Medjutim ne zelim da ih kudim...
Kao sto sam i predvidela Pekmen ce nam biti elimisan par minuta pre kraja!
Konacno je i Tripkovic pogodio nesto i Tepic,Kecman(on bi mogao dobiti i vecu minutazu)Velickovic-odlicni!
E sad Palasio i nesposobni Bozic i nesposobni Vranes...
Nista,idemo dalje

Volim ga ko oka dva

pre 16 godina

Ne boli me ovaj poraz,boli me nasa igra koja je gora nego protiv Bamberga,kad to kazem onda sam sve reko,sreca da nam rezultati idu na ruku pa cemo na kraju biti peti ali tesko nama u top 16 sa ovakvom igrom

delije sever

pre 16 godina

mislim da ovoga puta niste navijali kako vi znate,a njih je stvarno isao sut tako da vam je to dodatno unistilo atmosferu,ali tokom evro lige ste na pravi nacin prezentovali srpsko navijanje kao sto cemo i mi sutra!!!CCCC-SRBIJA-CCCC

Dufa

pre 16 godina

Dragi Slavko (Vranesu),
mi te mnogo volimo i verujemo u tebe.Tvoje igre su nasa inspiracija,dok si ti u nasem timu mi mirno spavamo.Samo tako nastavi i nema zime za Final four (bar to).

PaNo

pre 16 godina

Ne mogu da verujem od kako lose ekipe smo izgubili, od klasicnih indijanaca. Igraju divlju kosarku, pod kosem su tanki i nismo mogli njih da dodbijemo, kljucnu utakmicu za prolaz. Lose smo igrali, ali ima jos nade.

Allesandro del Piero

pre 16 godina

UZAS!!!
Milenko Tepic index -2
Slavko Vranes -1
Novica Velickovic zavrsio sa pozitivnim ali je odigrao najgoru utakmicu u sezoni
Palacio ocajan sve do pred sam kraj!
Protiv veoma slabe i prosecne ekipe i to na svom terenu.

sele

pre 16 godina

od kakve su oni ekipe izgubili gotovo je sa evro ligom i kao uvek sto se nas tice bice neka racunica ako ovi pobede one a mi sve izgubimo itd.itd.itd.

peja

pre 16 godina

“...“lutajuca mina” grupne faze. samo da ne pukne pod nasim nogama u pioniru…“
nazalost, bio sam u pravu...

pre svega, ovaj poraz je prvi PRAVI kiks ove sezone. u bambergu smo ispustili borbu za mesto broj 3, veceras i #4 otpada. pozicija 5 je, hvala Bogu, jos uvek na dohvat ruke, posebno posle trijumfa roana nad lotomatikom. ne bi bilo iznenadjenje da i (svega) PET POBEDA bude dovoljno za prolaz u 16, ali je, takodje, sada ocigledno i da „najbolji sestoplasirani“ NECE doci iz nase grupe! dakle, francuzi i svabe kuci (o rimljanima i turcima otom- potom...), bez toga i ne zasluzujemo prolaz dalje...
u najkracim crtama o vecerasnjoj bruci-
sta zapocnu OCAJNI velickovic (treba mu zabraniti da pipne loptu u napadu!) i tepic (poceo je opasno da se gubi…),
nastavi OCAJNI palacio (lips’o co’ek! kakav kre..n trener mora biti pa da lika koji GODINU DANA nije igrao forsira po 30+ min…),
a dokrajci idol grobara- beograda- srbije- evrope- sveta- suncevog sistema- mlecnog puta jedan jedini neponovljivi slavko vranes-
MORA DA PROPADNE!
posebno mesto u celoj prici zasluzuje “veliki strucnjak” forsirajuci zonsku odbranu i tako svojim beskrajnim genijem omogucio feneru 8 “trojki” (od 10 ukupno) sto je na kraju i presudilo pobednika…
ne pomaze cak ni osmo svetsko cudo oliceno u tripkovoj NEbeskorisnosti…

mala vajda od toga, ali dusanu i cedi sve cestitke, dok je peka (i pored odlicne partije) morao mnogo bolje pored “drvne gradje” olicene u erdenu, savasu i vidmaru…

a sada barsa… katalonci zele osvetu, a mi smo apsolutni autsajderi. realno, ta nam tekma ne znaci bas nista, ali zasto ne probati da na neko loodilo dodjemo do iznenadjenja, pa sta bude- bude…

POZDARAV SVIMA!

Nix

pre 16 godina

Losa igra u prve tri cetvrtine. Sa ovoliko promasenih zicera ne bi mogli da pobedimo ni Zvezdu, a ne jednog evroligasa.
Ali ovo u cetvrtoj cetvrtini je bila jedna je..na kradja! A lopta na kraju ponovo ide Vranesu. Sto ne urade sudije uradimo mi sami... Slavko, skupljaj prnje polako, nije ti mesto u Partizanu!
Prosto neverovatno da smo kod onih poslednjih odlucujucih suteva jedva pogadjali obruc. Bice bolje... ko zna, mozda vec u sledecem mecu.

misakg

pre 16 godina

Ma jasno je da plaćamo ceh onim silnim insistiranjima "magova" naše košarke na čvrstoj odbrani. E pa dobili smo je al u napadu smo kao seka perse. Zaboravili smo i da dajemo koševe. Nema te srčanosti u napadu, ubrzavanja, kontri, hrabrih ulaza, a sada nas napušta i šut polako...Od šuterske nacije (i timova) postali smo klasični bunkeraši. Šteta.

miki

pre 16 godina

Nije strasno ali nije ni prijatno.Jedino sto je sada sve jasno gde skripi,naravno centar,Vranes promasuje opusteno 2 slobodna bacanja i prelama utakmicu.Ajmo uprava otvorite se za nekog normalnog centra i idemo u top 16.

Triopah

pre 16 godina

Zasluzen pora.Partizan je igrao smuseno, sa bezbroj promasenih zicera, izgubljenih lopti.Ovaj tim nema bas vekiki kvalitet i igra na srce i kad ga nece nema niko sem Pekovica i povremeno Kecmana i Velickovica, koji kako tako bar drze prikljucak, ali nema snage za preokret. Sta je tu je, jos ima da se igra.

Danijel

pre 16 godina

Ovo sta sam danas video je smesno.

Sami sebe smo pobedili!!!

Najvise me crnac naljutio i zbog njega smo i izgubili ma nemogu vise da ga gledam nije zazluzio ni da sedi na klupu. On ocigledno igra protiv Partizana ej ljudi zadnji 3 minuta on tipka onu loptu kaoo da mi vodimo 6 poena a ne protivnik i mesto da puca trojku ili nekome doda loptu on ceka 20 sekundi i onda ide u reket gde stoju 4 igraca.

Prva cetvrtina Pekovic jedini strelac partizana osim vitkovca sta je dao 4 poena. Ej za 10 minuta samo dva igraca Partizana su se upisali u listu strelca jeli to normalno???

I prvi put moram da kritikujem trenera uvek sam ga branio ali ovog puta je stvarno sve pogresio sta se moglo da se pogresi.

Ne znam je li ga vise igraci ne postuju ili je nesto drugo u pitanju ali mi ko da nismo hteli da pobedimo. Ej sve do 40 sekunda prekraja niko bas niko da se seti da pokusa jednu trojku.

Pa fener i 50 puta mozda puco za 3 a mi? mozda 15 vise sigurno ne.

Ako ovako nastavimo da igramo necemo nikoga vise da pobedimo.

Jedino sto jos gledam Partizana to je zbog pekovica hvala ti majstore ti kako se boris i non stop igras na nivou ma nemam reci svaka ti cast.

Patriots

pre 16 godina

Sasvim ocekivan poraz !!! Partizan je na pocetku igrao u najboljoj formi koju oni imaju i na Pekovica na koga ostali klubovi nisu obracali paznju !!!! Sada kako ostali klubovi kako takmicenje se zahtukava podizu formu normalno je da Partizan gubi utakmice jednostavno to realnost ekipe Partizan ali kao sto sam posle poraza od Bamberga sanse za ulazak u top 16 postoje zbog toga sto su ostale tri ekipe u grupi slabe tako da jedino sa 6 pozicije Partizan moze dalje ostale ekipe su mnogo ispred !!!

Sinekurista

pre 16 godina

Ovo je blamaža. Nije strašno izgubiti u Evroligi, već je strašno biti tako inferioran pred onako divnim navijačima koji bi srce dali za Partizan. Teško je objasniti maksimu da nemamo sredstva da dovedemo dva igrača koja bi pokrenula ovu statiku ekipe. Od početka se naziralo da će ekipa da igra po princiou toplo-hladno, ali to bi bilo amortizovano sa dvojicom psihički jakih igrača koji bi unapredili igru i dili taj dodatni tas koji bi prelomio utakmicu. Mlađi igrači su, izuzev Pekovića, totalno u kontra ritmu. Nemam saznanja zašto je Božić neophodan timu jer je njegov učinak totalno zanemarljiv. Vraneša ne mogu da krivim jer je momak lošim procenama svih prethodnih trenera došao do stanja da u Partizanu treba da uči prve košarkaške korake, a mislim da je mogao da bude prilično dobar igrač. Na kraju suđenje je posledica svega prethodno navedenog, pa ako mi ne cenimo svog prvaka i ne činimo sve da u najboljem svetlu reprezentuje svoju zemlju, ne možemo ni da od drugih očekujemo da to čine.
p.s. Bravo GROBARI, moramo da istrajemo...

king omar

pre 16 godina

vojo majstore ! vojo majstore ! vojo majstore vojo majstore ! vojo majstore ! vojo majstore !!!!! dobro ste igrali a srece niste imali da li je ovo KRAJ !!!!

mrske

pre 16 godina

Ljudi ja ovo vise ne mogu da prezivim. Pa sta treba da se desi da na jednoj utakmici ne budemo katastrofalni u necemu. Prvo poluvreme - bar 8 promasenih zicera. Jedino je Pekmen bio na visini zadatka. Raduje me jedino (ako je stvarno tako) da se Tripku polako vraca forma. Ali zato Tepic........
P.S. Ako neko ima njivu nek uzme Vranesa kao strasilo, samo za to moze da posluzi.

kinez

pre 16 godina

Pa gospodo ovo je bilo ruzno otreznjemje u pogledu Top 16.Nismo mi jos uvek tim ni igracki ni organizaciono zreli da se nosimo sa bogatijim ekipama u Evropi. Vecerasnja utakmica a i ona u Nemackoj su pravo lice naseg kluba- par odlicnih utakmica pa onda rasulo.Veceras nije bilo osim Kecmana i Vitkovca nikog u igri Partizana ko je makar bio solidan.Cak i Pekovic je bio uzas iako je dao dvadesetak koseva.O Novici sta reci-decko je direktno uticao na poraz svojom igrom pogotovu u prvom poluvremenu.Posebno se u pravom svetlu pokazao veliki mag vujosevic.Tolika kolicina bahatosti i totalno pogresne taktike-zona 1-3-1 protiv tima kome je glavno oruzje sut za tri poena- je dokaz da on nije trener za moj voljeni klub.Ovo nije nesto sto tvrdim posle dve lose utakmice ovo je cinjenica koja je konstantna jos od 1987 godine kada je uspeo da samo svojom gluposcu izgubi titulu prvaka Evrope sa onim timom.Treba se coveku zahvaliti i dati mu da vodi mladje selekcije tu je jos i boze pomozi.Nadam se samo da ce to videti neko ko stvarno voli Partizan kao i mi svi i dovesti pravog trenera.Namerno sam mu ime pisao malim slovima jer mi vec dvadeset godina jede dzigericu svojim glupostima.Ipak i pored svega ove momke treba podrzati i biti svim srcem uz njih.Nije smak sveta ipak smo mi najveci i najbolji klub ove jadne Srbije.Bice bolje neki drugi put.

RASHA

pre 16 godina

ja goru utakmicu odavno nisam gledao.Forma iz utakmice u utakmicu u padu,sad se tek vide limiti ove ekipe,sem Pekovica i Kecmana nema igraca koji moze konstantno dobro da igra.I cemu sluzi taj Dodik?Il' nek ulozi pare il' nek se vrati odakle je i dosao

Space Jam

pre 16 godina

Umor polako uzima svoj danak. Ne mogu sve da urade samo Peković, Kecman, Palasio, Tepić, Veličković
i Vitkovac u jednom takvom takmičenju kakva je EL. Od Tripkovića, Vraneša i Božića nema neke velike vajde a od Borovnjaka, Miloševića i Đurkovića nikakve. Sa samo šest kvalitetnih igrača je teško nešto više uraditi u takvom takmičenju, kakva je EL i verovatno da su zvezdani trenuci ove ekipe u
ovogodišnjoj EL prošli, pa ovo takmičenje treba nastaviti opušteno i bez nekih većih ambicija, a
možda se na kraju i uspe ući u top 16 uz malo sreće, kao što je to bio slučaj prošle godine. Šut za tri poena je i dalje loš a ovog puta je promašeno i mnogo "zicera", pa je rezultat takav kakav je, protiv jedne, moglo bi se slobodno reći, ispod prosečne EL ekipe.

Jabbar

pre 16 godina

U dosta losem momentu nas je sacekao pad forme. Iskazali smo sve svoje mane i slabosti.

Glavni uzrok poraza je skandalozan ucinak tandema na pleju Palasio-Tepic. Prosto neverovatno koliko je Tepic izgubio na samopouzdanju, posebno nakon sjajnog starta protiv Barse i solidnog ucinka kasnije. Samo sto pre da izadje iz tunela. Novicu isto nije htelo, Vitkovac i dalje u strahu posle povrede, a Vranes po obicaju izigravao strasilo u odbrani, mada je bio zasluzan u napadu za par lepih polaganja.

Treba pohvaliti pristojnu igru Tripka iako je trebalo da bude agresivniji i trazi jos lopti. Nadajmo se da se sada zaista lagano vraca.

Sve u svemu poraz nije toliko opasan koliko je mogao biti da je Lotomatika dobila Roan, kao sto nije. Medjutim, poslednja dva EL izdanja nisu samo opomena vec predstavljaju pravo otreznjenje i vreme je da se forma vrati u uzlaznu liniju kako bi bili spremni za Roan u Beogradu.

Ciljevi su i dalje isti, zato napred Partizan!

BiP

pre 16 godina

Eh kako bi nam sada legla Kk Sledeca sezona(dobra stara musterija) , da malo iskalimo bes i povratimo samopouzdanje(kao Helios sto je uradio u padu forme) ...

xxxx

pre 16 godina

Ovo stvarno nema smisla...
Otvaram nagradnu igru ko pronadje naj prikladniji predmet koji bi mogao biti zamena za Vranesa osvaja mesto u prvih 12 u ekipi partizana da bude drugi centar :)
Moj predlog je pokvareni ventilator :)

Pedja

pre 16 godina

Gospodo draga, pricati o sudjenju je smesno. Partizan je mogao i MORAO prelomiti utakmicu. Dve sanse su propustene. A sad osvrt na selekciju igraca. Palacio- pad forme evidentan,izgubio na explozivnosti od PAO. Razlog?
Tepic-manjak samouverenosti,to je sigurno. Malo hrabrosti,mozes ti to.
Tripkovic-definitivno coveku za Novu godinu bi trebalo pokloniti ispisnicu. NE ZASLUZUJE DRES PARTIZANA. Imao je mnogo sansi...lose,jako lose.
Novica-previse srcan,cesto euforican,a to nije dobro. Mora da se smiri i ostane mnogo godina u Partizanu.
Pekovica preskacem zato sto covek MORA sve sam!
Bozic-kamikaza. Nepotreban. Prevodilac Palasiju kad je Kecman u igri. Nikako covek nije za Partizan.
Kecman-prosecan bek za Jadransku ligu.Treci bek za Partizan. Vranes- covek je definitivno neupotrebljiv za kosarku, a pogotovo za instituciju kakva je Partizan.Vitkovac- oduzeta sloboda. Zasto? Dobro je poceo sezonu. Borovnjak, Milosevic-nikada nece postati igraci. Vreme prolazi,oni vole da su u senci. Imaju po 20 godina i jos su talenti. Prosle godine za Unicaju je igrao u Beogradu Rikki Rubbio citavih 20 min sa 16 godina. Zasto Partizan ima losu kretnju u napadu, tj.zasto se blokove prave samo centri, dok nema ni pomisli da nizi igraci izadju i naprave blok kojim bi dosli do suta za tri poena? Zasto i kada se nadju u poziciji oklevaju sto je najgore? Zast bekovi ukupno daju 15-20 poena na utakmici? Mislim gospodine Vujosevicu da Partizan nema pravo da prica o budzetu,jer INSTITUCIJA mora da ima sposobne ljude da nadje sredstva finansiranja. Bice PARTIZANA i posle nas...

Expert

pre 16 godina

Komentar 41,

Taj "crnac" ima svoje ime i prezime kao sto ga imaju ostali kosarkasi. Nekim ljudima je jednostavno rasizam karakterna osobina.

Price o tome kako Partizan igra los napad su neozbiljne. Pogledajte koliko je Partizan poena postigao protiv Barselone,PAO-a ili Rome. To su ti isti igraci.

Ukratko receno:
Tanjevic je malo modifikovao ono sto je Bamberg(a pre toga i Real) radio protiv Partizana. Usporiti igru, i skupiti odbranu na Pekovicu. Nema tu velike mudrosti. Razlika izmedju danasnje i pomenutih utakmica je u tome sto je Vujosevic zbog slabog procenta suta za tri poena, trazio od igraca da idu na kos umesto da sutiraju trojke. Videli smo kako je to proslo.

Milim da nije preuranjeno reci da je Palacio daleko slabije resenje od Kamingsa. Koncentracija,odgovornost u igri,sut...

Tepic me je zaista razocarao svojim "napretkom". On je u Partizan dosao kao igrac koji je uz Pekovica najtalentovaniji u svojoj generaciji. Pokledajte Pekovica danas, a pogledajte njega. A kazu da centri sazrevaju brze od bekova.

Dule Vujosevic kaze da uprava nema novca za pojacanje.

Neka Danilovic objavi broj ziro-racuna otvorenog u svrhu skupljanja novca za dovodjenje kvalitetnog pojacanja i ja cu prvi tu da uplatim 100 Eura.

Sto se zvezdinih navijaca tice:

Zamislite kada bi navijaci Grimzbija komentarisali poraz Arsenala u Ligi Sampiona. E to rade zvezdini navijaci.

Udjite vi u Euroligu, pa postiglite bolje rezultate, pa onda komentarisite. Ovako ste smesni.

mingos PFC

pre 16 godina

Realno, ne može se u Evropu bez para dobrih centara. Vraneš ili ti Vranješ=RUPA (KRATER). Sa 228 centimetra trebalo bi da jede malu decu pod obručima. Šteta što niko nije ozbiljno radio sa dečkom još od malih nogu.

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

...i kada se cuju zvizduci...
Odbrana dosta dobra kad se igralo na coveka ali Dule pobogu zasto ZONU protiv Fenera???
Pa kako se zona razbija?Pa sutom, a u Feneru najbolji trojkas Evrolige i jos dva tri slicna ,,Bombardera''.
I pored toga sve vreme smo bili egal par puta poveli i taman na 60-56(valjda)da odemo gore ono kontra.
Ovim momcima treba podrska, treba pokazati sada kad je tesko da smo uz njih, bez pljuvanja a komsijske komentare ignorisite, njima je veca radost tudja nesreca pa nek se slade dok mogu.
Kao sto rekoh vec jednom samo su PEKMEN i Kecman konstantno dobri i kada im se niko ne pridruzi nastaje FRKA!!!
Novica nije bio u Pioniru, barem mislima, Milt je lutao a Tripko i Tepic...
Njih dvojica su me razocarali pristupom, bezali su od lopte a kad bi je dobili brze bolje baci Pekovicu pa ce on vec nesto uraditi.PREUZMITE ODGOVORNOST VEC JEDNOM kao sto to radi Pekmen PROMASITE SVE i nece vam biti zamereno NISTA!!!Samo nemojte da se krijete.To kazem za VASE dobro jer cete u suprotnom sutra zavrsiti u Albi,Himkiju,Prokomu,...
A mozete vise samo je vremena sve manje.
Onaj PEKMEN bre je takav LAV, kad je najteze uzme loptu, par puta i pogresi(normalno), ali iz gresaka uci i zato je sve bolji i bolji.Daj PROBUDITE SE.
Ostali rezultati nam idu na ruku i sve je pod kontrolom, po meni peto mesto je sasvim realno samo da sto pre izadjemo iz ove ,,Recesije''.
I dajte ljudi ispade da je Vranes kriv za sve a nije odigrao nista gore od ostalih od kojih se btw. vise i ocekuje.
Mislite da sam lud(mozda i jesam, pomalo)ali nek Slavko ostane a mi da jurimo dobru cetvorku ili SUTERA, Pekmen uporno vraca kad je UTROJEN a niko da pogodi.
Mada kad bolje pogledam mi smo verovatno jedini tim u EL sa samo jednim plejom.
Tako da za ovaj fond igraca mi guramo ODLICNO malo smo stali ali polecemo uskoro!!!

P.S. Dule molim te izdrzi, napravi deset tehnickih u Jadranskoj ali nemoj u EL, to kosta puno.
Kad smo vec kod kostanja, kazne ce sigurno biti, nadam se samo da nece biti PRAZAN PIONIR!!!Ljudi dajte se iskontrolisati, verujte i ja bih onog sudiju(bese No.63)rado castio ,,Nekim objektom'', ali kad pomislim na PRAZAN PIONIR strpim se nekako ZA PARTIZAN!!!

miki

pre 16 godina

I sada i mi trebamo da vas cimamo kao vi nas u fudbalu, da na neposten nacin uzimamo titule jer u evropi ne mozemo nikoga da pobedimo...Eto pa neka bude tako, zvezda u fudbalu namesta taman koliko i vi u basketu u domacem prvenstvu, s tim sto vi to radite 6 godina i nije vam dosta, a zvezdu bi hteli da rasformirate posle 2 uzastopne titule u fudbalu...Ovo je realnost i pomirite se vise sa tim!

Indjijac

pre 16 godina

Tepic+Palasio+Vranjes jednako je KATASTROFA!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne mogu da verujem da je taj Vranjes jos tu, pa vec odavno je trebalo da leti iz klubapa nek ode negde u 3. crnogorsku ili srpsku ligu i tamo bi mozda nesto napravio!
OCAJ!

koncentracija talenta

pre 16 godina

uzroke poraza treba traziti u losoj formi, ali mi deluje interesantno i selekcija igraca. ponekad nije lose osvrnuti se i videti da javno izrecena prica o okupljanju mladih talenata nije bas potpuno tacna. slazem se da su tepic i milosevic talenti, ali je cinjenica da pruzaju manje nego svojevremeno u vojvodini. nekako imam utisak da cilj njihovog dovodjenja nije bio to sto su potrebni partizanu (narocito ne ona tvrdnja da je to za dobrobit nase kosarke), nego prvenstveno da se odmogne konkurentima tj. da ne odu u neki drugi klub ili da ne ostanu u vojvodini. kad se pogleda lista igraca iz vojvodine koji su u prethodnih par godina prodefilovali kroz partizan moze se posumnjati u motive (suput, gurovic, savanovic, tepic, milosevic, vitkovac)

Danijel Jovanovic

pre 16 godina

Nije istina da nije bilo fotoreportera!!! Ja sam bio sinoc na utakmici, i vidio sam ih! Mozda su neki (ili vecina njih) izasli, ali ih je u svakom slucaju bilo! Uostalom, odakle vama ova slika???

Dante Cullpepper

pre 16 godina

Stvar je prosta. Partizan ima loše igrače! Jedino Peković može da igra Euroleague i možda Palacio i Kecman. Pogledajte samo kakvi su igrači Vraneš, Borovnjak, Veličković, Božić, Milošević, Vitkovac i Tepić. Oni ama baš ništa ne znaju. Da nemaju Pekovića u ekipi imali bi sigurno skor 0-7 i ne bi prelazili 50 poena.

MICKEY

pre 16 godina

Partizan je izgubio od (nazovi tima) Fenera. To uopšte nije tim, nego skup sjajnih pojedinaca koji neigraju odbranu. Zato naročito boli poraz od ove turske družine. Pri tom treba napomenuti broj promašenih zicera partizana i očajnu igru:
-Veličkovića (koji je bio više nego očajan)
-Vraneša (standardan ko i uvek)
-Tripkovića (koji je totalno izgubljen).
p.s.
Vujošević mora dovesti još jednog valjanog centra i dopustiti sjajnom Kecmanu da bude ono što je bio i pre Partizana (u beopetrolu i Okk BG-u)- izuzetan individualac sa dobrim ulazom i fenomenalnim šutom! Bolje da siluje on nego jadni Uroš, Palacio,...

Aleksa

pre 16 godina

Cini se da kako sezona odmice Partizanovu igru sve lakse citaju protivnici. Pri tome mislim da je odlican start Pekovica, u mnogome poremetio pocetnu koncepciju koja je trebalo da se zasniva na tempu, brzoj tranziciji lopte, kolektivnoj igri. Sada se igra pozicioni napad i uglavnom se ceka na Pekmena. Ostali beze od odgovornosti sto se primecuju u igri dva na dva kada se bekovi ne usudjuju da sutiraju iz otvorenih pozicija. Partizan nije imao toliko los procenat suta za tri, koliko se malo odlucivao na to resenje.
Evidentan je i pad u formi Tepica i Palasija. Vitkovac, da li zbog skorasnje povrede, ne lici na igraca sa pocetka sezone, dok je Velickovic i dalje u ritmu toplo-hladno. Utakmice u EL ne dobijaju se sa dva raspolozena igraca (Pekovic, Kecman).
Ukoliko vec nema pojacanja, smatram da Borovnjak zasluzuje prednost u odnosu na Vranesa i
svakako mnogo vise kredita od Vujosevica, jer mu objektivno do sada nije pruzena adektvatna sansa. Slicno mislim i o Milosevicu.
Partizanu je daleko hitnije potreban bek-suter od petice, jer, ocigledno, nema nijednog igraca tog profila.
Poraz necu da komentarisem: i to je deo sporta!

Gangula

pre 16 godina

E prosli put sam istrpeo poraz ali sad stvarno nemogu!!! Milton pokazuje ono zbog cega nije uspeo u NBA, covek gubi lopte ko mentalac nemoze da se poveze, od Tripkovica sam vec digo ruke posto decko za 5 godina u Partizanu nije napravio nikakav pomak u igri, Velickovic iako je borben nekoliko poslednjih eceva igra stahovito lose(kao nekad), a za Slavka Vranesa glupo je trositi reci, retard nije ni za III ligu zapad... DAJTE LJUDI OSVESTITE SE KOji VAM JE.... Pod hitno dovesti centra i krilnog centra!!!!!!!!! SLAVKO ODLAZI!!!!!!!!

Stele

pre 16 godina

Sami smo krivi za neuspeh!
Palasio se nabija pod kos na 3-4 protivnicka igraca, a igrac na krilu stoji sam i ne dobija loptu!
I Velickovic je odigrao ocajno, kao i ostali (osim Pekmena).
Kada se tome i doda lose sudjenje tesko je pobediti.
Sigurno im je Dule pojacao treninge, ne znam zasto u ovom delu sezone, ali sta je tu je!
Idemo dalje, glavu gore.
NAPRED PARTIZAN!
Pozdrav sa prave grobare

Alenatore

pre 16 godina

@sve komsinice Ja ne znam da li je PARTIZAN mocan ili nije,da li je evropski ili nije,da li ce u top 16 ili nece ali znam jedno da vi necete u zivotu igrati Euroleague pa zato i razumem kompleks i zelju da ostavljate komentare posle nasih evropskih utakmica.Slobodno se sladite ovim porazom,ovo vam je jedinstvena prilika.Naravno,mozete i da zamisljate da ste nas vi veceras pobedili jer samo u snovima to i moze da se desi!!!

jugoslav1

pre 16 godina

Definitivno je da Partizan vise nije u formi.Nije to ona ekipa koja je pobedila Barsu,tukla Olimpiju 20 razlike na njihovom terenu i sl.
Smatram da nesto radikalno mora da se promeni,kako bi Partizan usao u fazu top 16.
Ne razumem zasto uprava Partizana nije pokusala da potpise Macvana,a zatim dovede nekog novog organizatora igre.Realno Palacio i Vranjes su vrlo losi,a za Milosevica koliko vidim i nema mesta u ekipi i zadnji "na tapetu" Velickovic igra toplo hladno(s tim sto kad je lose,taj covek ni zicer ne moze da ubode-primer veceras)Pekovicu svaka cast,igracina ipo!!!

Toma

pre 16 godina

Bez obzira na poraz, smatram da još imamo šanse biti peta momčad u grupi, ali molim odgovorne ljude u upravi da hitno dovedu bar dva pojačanja i to na poziciji beka šutera i krilnog centra.Vraneš na žalost može da igra u gumi ligi, ali ne i u Evropi.Što se tiće cigančića i njihovih komentara, pustite ih, neka se malo raduju, jer oni ionako u proseku imaju jednu pobedu u tri mjeseca i to obično iz penala ili iz slobodnih bacanja na kraju utakmice.NAPRED PARTIZAN.

hahaha

pre 16 godina

Ej ljudi,da li je neko primetio koji su ovo indijanci,pa ovaj fenerbahce je sve osim kosarkaske ekipe,pa pogledajte kako oni igraju,bez ikakve koncepcije,ovde sad neki hvale tanjevica,a ova ekipa ne da je lose selektirana,nego strasno,pa ovi ljudi se pola sata vracaju iz odbrane u napad,discipline nema uopste,osim Wilija,Kutlaja i Mirsada,ovo ostalo su indijanci.Alo ,i partizan izgubi od ovih,pa stvarno bruka,sto je jos najgore nisu ni igrali Kutlaj i Mirsad.
I kaze Dule,nije zadovoljan sudjenjem,pa naravno da nije kad je navikao da u nasoj ligi sude po njegovim notama i cim mu protivurece on se odma nesto buni i kao onda tehnicka,i onda jos ajd malo da na vucemo za partizan,u evrolizi nema tih fazona Dule,moje misljenje je da je bilo par spornih odluka,ali ovo sto dule prica je SMESNO,izgubili ste i trebali ste da izgubite po igri i sad nema mesta tu za neke alibi price,SMesno!

grobar

pre 16 godina

Nekoliko stvari:
1. drago mi je da vidim da je malo reakcija grobara na ushicene komsinice koji otvoreno likuju radujuci se pobedi turskog tima nad Partizanom. Rekoh, turskog alo im je to mozda promaklo. Bravo, grobari!!!
2. Svaka cast igracima i Duletu!!! Sta vi izdrzavata dobro ste i zivi! Mogu samo da kazem fenomenalni ste, a veceras se izgleda nije moglo vise. Partizan je jos jednom dokazao da nije siledzijska ekipa!!! Bravo svima! Sa PArtizanom do kraja
3. Koji kreten je bacio petardu? Da li je taj normalan? Bio sam na strani A, i mnogi su tvrdili da su videli da je petarda doletela HORIZONTALNO, iz partera ili cas sa onih stolova gde se novinari, Telgetija i drugi. Taj koji je to bacio ili je komsinica ili je zalutao medju grobare. Pa zar bre ne vidite da je Partizan trn u oku Evroligi jer joj rusi koncept tako sto hoce u 16 drugi put za redom, a ceo vredi kao jedan prosecan igrac u velikim klubovima? Samo treba naci nacin i povod da se takac PArtizan najuri. Nemojte bre davati povoda.

B-A-N-E

pre 16 godina

U svetu postoji jedno carstvo,u njemu caruje GROBARSTVO.NAPRED PARTIZAN Sada je potrebna najveca podrska nasem Partizanu.Jer Partizan je sampion i uvek ce biti a OVI cigani neka se ne javljaju vise na ove vesti,ali kada bolje razmislim neka se javljaju-ne pruza se stalno mogucnost da se ostavljaju komentari kada igra prvak Evrope i 6 puta uzastopno prvak drzave.NAPRED PARTIZAN-NAJBOLJI SU I TO CE I DOKAZATI.POZDRAV ZA SVE GROBARE I GROBARKE

Nemanja

pre 16 godina

Odakle da pocnem... Mi smo totalno iskompleksiran narod. Nekulturan, neobrazovan i nevaspitan. Kao prvo, i najvaznije: ja volim Partizan, i idem na sve njegove tekme, zivce mi pokldase, ali uvek posle toga znam da ih volim iz sveg srca, iskreno, osetim tu snagu, taj Partizan, koji je moj klub, koji je za mene jedini i najbolji na svetu! Nejasni su mi tzv. navijaci koji i dalje bacaju sitne predmete na teren, a vole Partizan. Vi ste nula od navijaca, ali nula, tako se ne navija za klub. Samo glas, srce i dlanovi. Drugo, oni koji vicu crncima "u u u u ", kako ih nije sramota, u zatvor treba da idu, jedino nasa zemlja ima problema sa takvim stvarima. A Palasio je crnac. Smesno. Za cigane koji se javljaju sa tako nelogicnim komentarima, ispod koeficijenta inteligencije sklopljeni komenatri, to ne zelim da komentarisem. Znaju oni, koliko ne znaju. Partizan i dalje ima sanse za prolaz. Grobari ne brinite se. Dobijamo Roan i Bamberg i idemo dalje. Ko poznaje kosarku, raspore sledecih utakmica, lako moze da zakljuci da Roma, sa skorom 1-6, treba da ostvari 5 pobeda, da bi nas prestigla, a to je, nemoguce. Fener ide dalje sigurno. Roan, ima sanse kao i Bamberg, moze jos maximum 3 da dobije, ali za to im treba mnogo srece. Partizan sa 2 pobede ide ili kao peti ili uz srecu u drugim grupama kao sesti, ali ne verujem da e se to desiti iz vise razloga. Najrealnije je da idemo kao peti. A ako kojim slucajem dobijemo 3 meca od sedam, i kao cetvrti. Partizan hitno treba da zauzme stav oko sudjenja, unistavaju nas. Razumem ja da se tu sve vrti oko para, ali ovi momci imaju srce koje vredi vise od 20 miliona eura. Uvek treba da smo uz njih. I kada nam ne ide...Partizan treba da uzme kredit, da dovede jednog centra, i jednog sutera, i mozemo da se nosimo sa svima. Lako je reci da dovede, ali ajde neka uzmu kredit, neka se zaduze, neka im pomogne Danilovic, Divac, Djordjevic...Sta je sa Kicanovicem? I on nam treba. Ako drzava nece da stane uz nas, onda nam i n treba. I onako drzava ne radi prave stvari i ne pravi prave poteze, tako da nam nisu potrebni. Trebaju nam bolji skauti, i bolje marketing program koji ce da nam donese profit. Evo, ja se prvi prijavljujem da budem skaut ili marketing menadzer u nasem klubu, besplatno za Partizan, moramo da mu pomognemo. Ocigledno je da se mucimo i da 4 igraca od 12 nisu za Euroleague. Ali...najlakse je pricati, Ja im dajem bezrezervnu podrsku, iz sveg srca. Sada je 2h ujutru, ja im sada pevam pesme, zato sto cenim sve sto rade...NAPRED PARTIZAN!

bata

pre 16 godina

bravo za tripkovica...polako ulazi u formu...samo tako nastavi majstore...glavu gore...bices ponovo glavni...ti to mozes i zasluzujes...pozdrav za sve ljubitelje kosarke...

Baki

pre 16 godina

@Perica
Vidi se da nikad nisi odigrao ozbiljnu kosarkasku utakmicu, a nisam siguran ni da si bilo kad igrao na dva kosa. Peka je konstantno udvojen, ponekad mu pridje i treci igrac. Ej, nisi svestan sta to znaci igrati kad te cuvaju dvojica! Kad te jedan dobar cuva na ulicnom basketu, tesko se daj kos.
PARTIZANE NE DAJ SE!!!

PAOK

pre 16 godina

komsije samo napred...i ja vam zelim od srca da sutra puknete...ki tikve:)))
To je kosaraka...srecniji je pobedio...A TI VUJOSEVICU SMIRI MALO STRASTI!
A KAD DODJU VEVOLJE I KAD DODJE TUGA UVEK CE TE VOLETI GROBARI SA JUGA!

Гуровић

pre 16 godina

Ти си Партизанов четник, Пекмене,
Пекмене,
Пекмене-е-е
:-)

Само наставите да играте ко Звезда са Гуровићем!Ако ништа друго, барем увесељавате ТВ аудиторијум.

LazniSjaj

pre 16 godina

Fenerbahce ima bolje igrace od partizana na svakoj poziciji...Tako da shodno,tome ne vidim odakle tolike doze iznenadjenja!Jedini igrac u partizanu koji je na nivou evrolige je pekovic i to samo kad je cela igra usmerena ka njemu...Cudi me da navijaci partizana nisu naucili,da mogu da pobede samo iskljucivo kad niko ne ocekuje pobedu,kad odigraju iznad svojih mogucnosti,kad je pun pionir,kad sudija malo podpomogne,i kad se dogodi da ima mnogo srece...

Peggy Sue

pre 16 godina

Ej znam...
Ocidledno je upravi Partizana bilo bitno da imaju igraca koji ce biti upisan kao najvisi u euroligi pve sezone!!!!
Stvarno mu nije mesto u nasem partizanu!!!
Joj,pa setite se kad nije uspeo da zakuca onda protiv Bamberga-pa ono je smesno!
I sinoc,promasi ono slobodno bacanje-koje je moglo pruziti sansu za preokret!

Vlada

pre 16 godina

Već neko vreme rešavam da prestanem da pratim košarku uopšte ali mi ova utakmica od sinoć vraća nadu. Zamislite bruku za košarku da je sinoć Partizan pobedio Fenerbakče.Pa ovi ljudi su za dve klase kvalitetniji od partizana. Ovo je slika i prilika propasti naše košarke za koju su pre svega krivi naši treneri. Pa u partizanu na spoljnim pozicijama postoji samo jedan igrač sposoban da pogodi neku trojku. Zasnivanje igre na snazi i guranju jednog igrača pod košem, i ostalim pacerima koji su peta liga evrope i koji svoju igru zasnivaju samo na ''odbrani'' odnosno hvatanju guranju i ujedanju protivničkih igrača, pa ljudi moji dali je to košarka.

Johnny

pre 16 godina

Pa zar ne vidite da Homer uigrava centarsku liniju crnogorske reprezentacije. Tu mu ispadne najjeftinije. Dva posla u isto vreme i dve plate. Kao da je iz Babusnice.

sale

pre 16 godina

Šta ste ono rekli, sama završnica, zadnje 4 ekipe? Što se tiče suđenja sad znate kako se mi osećamo kad igramo sa vama!
Kako radiš tako ti se vraća....

johnny

pre 16 godina

@marko
@nikola
A ko se bese lozio na KK Sledecu sezonu?! A kad smo toliko jadni sto nas ne dobijete?! Mozda zato sto nema vise cika Gurketa?! Pa i sa njim je bilo isto! A kad ste igrali evro ligu?! Trofeja ste se verujem naosvajali. Dva kupa, za koliko godina.
Tim vam je najjaci na ovim prostorima,a tek skola,koja odbacuje Milosa Vujanica I Sasu Djordjevica.
Pa kad smo sabrali vasu velicanstvenu istoriju:
svake srede uvece,solja mleka i besblatan kurs kosarke!

vlada-grobari-ns

pre 16 godina

Tuzna igra...sudije jesu bile lose(ocajne)ali nasi igra vec drugu utakmciu zaredom u Evroligi je katastrofa. Palacio je definitivno jako ogranicen i ne razumem sta se toliko zakucava u protivnicke igrace i gubi non-stop lopte. Tepic me jako razocarava, mislio sam da ce igrati sve bolje kako sezona odmice ali sam pogresio. Novica stvarno ocajan. Promasio je mnogo zicera, trojke kad suta ne moze ni obruc da pogodi...nazalost se ispostavlja da ga samo porbenost i ogromna ljubasv prema crno-belom dresu drzi u timu. Sto se tice nase Bandere, bio sam protiv njega od samog pocetka. I jos uvek mi nije jasno sta ce nam on! Pogledajte samo nasa pojacanja:ne samo da su nekvalitetna, nego su i totalno nepotrebno dovedeni. Zasto je doveden Milosevic??? Em imamo dva sasvim dobra krila, em on nikakve partije nije pruzao u Vojvodini. Dovodjenje Slavka je smesno za komentarisati. I sad nemamo para...Pa nismo mi klub iz pete lige pa da nema para za rezervnog centra. Da li je moguce da ne mozemo da nadjemo sponzora vec tri godine koji ec dati 100.000 evra zo normalnog centra!? Meni tu licno mnogo smrdi. I jos nesto sto se tice Vujosevica. Svi ga hvale kako odlicno proceni i kupi igraca koji mu bas treba. Pa evo par primera da vam dokazem da gresite: Boris Bakic, Luka Bogdanovic, Demon Edwards,Slavko Vranes!!!, Strahinja Milosevic...ima ih jos koji su bili manje bitni za nasu igru. Ja sam jako razocaran...Obecavao je Todoric bolju ekipu nego prosle godine. E pa cobek nas je malo presao. Kamings>>Palacio, Kosta>>>>Vranes, Luka>>>>>>Milosevic, Bakica je poklonio Zvezdi, a poredjenje Drobnjaka ne treba ni ciniti jer za drobnjaka nije ni dovedena zamena. Ako neko hoce reci da je to Vitkovac, onda cu se samo nasmejati

crazy_south

pre 16 godina

Kao sto je neko vec napisao sve grobari mogu da istrpe ali ne i najavu sa pocetka sezone da ce biti doveden centar sa NBA iskustvom, pa se dovede Vranes(koji doduse to i ima, pa to je sprdnja.Sto se tice Palacija, sve vise potvrdjuje price sa pocetka sezone, pa on covek baca cigle a ne loptu.Pored svega toga ja verujem da ce Dule ispeti od ovih koje imamo da napravi nesto do maja kada krecu najvaznije utakmice, a u top 16 mozda bolje i da ne ulazimo(iako i dalje imamo realne sanse) jer cemo tamo pretrpeti bar 2-3 katastrofe

rs

pre 16 godina

Steta sto Partizan nije doveo u prelaznom roku jednog dobrog beka sutera i jednog solidnog centr(npr Jovo Stanojevic i sl ).U tom slucaju cetvrto mjesto u grupi bi bilo vec osigurano. I ovaj Fenerbahce je samo prosjecna ekipa i nista vise.
Ovako, mislim da ce Partizan tesko proci u TOP16 jer Roma ima daleko laksi raspored u drugom dijelu takmicenja po grupama.
Ipak nije jos sve izgubljeno.

igor

pre 16 godina

Nije mi jasno zasto ovde pojedinci pljuju po Duletu i igracima, jer i porazi su sastavni deo igre. Tacno je da je ovo bila vazna utakmica za prolaz u top 16, ali nista jos nije gotovo. Cinimi se da je dobra stvar pobeda Roana nad Romom, jer nam Francuzi dolaze u Pionir,a uz pobede nad njima i Bambergom, mislim da je top 16 blizu. Takodje vidim da se ovde javljaju zvezdasi koji likuju zbog naseg poraza,a ne gledaju u svoje dvoriste,jer veca je sramota da te pobedi odnosno rasturi neki tamo Helios- nego da izgubis od Fenerbahcea, koji ima ,mnogo veci budzet od Partizana. Neko je u komentaru uporedio Duleta i Kosanovica,a to poredjenje nema veze sa mozgom, pa nama je taj covek doneo sest uzastopnih titula, nadam se donece i sedmu,a samim tim najverovatnije i trogodisnji ugovor sa Evroligom, pa ce onda evroliga za komsije postati misaona imenica. POZDRAV ZA SVE GROBARE I GROBARKE

igrac

pre 16 godina

ja predlazem drugu nagradnu igru. koliko je ovde komentara navijaca komsinice, bilo otvorenih bilo prikrivenih (ja sam navijac Partizana)? Da li oni hoce da nas nauci kako se voli zamlja, Srbija? Interesantan metod.

Nikola,Zemun

pre 16 godina

Cinjenica da je Partizan na ovom, kao i na prethodnom mecu sa Bambergom proglasen za favorita i da cak mnogi pobede crno- belih u ova dva meca nisu ni dovodili u pitanje, ocigledno je predstavljala i suvise veliko opterecenje za ovaj tim, nenaviknut na breme favorita, kada su u pitanju EL utakmice. Ostaje zal, jer mislim da je Partizan sa dva trijumfa protiv slabijih (Bamberg i u igrackom i u svakom drugom smislu, Fener bez Jahovica, uz podrsku sa tribina) protivnika mogao vec prakticno da obezbedi TOP16. Ipak, mislim da objektivne sanse za ostvarenje ovog cilja i dalje postoje i da uz pobede nad Roanom i Bambergom (koje su sada pod obavezno), mozemo i do jos minimalno jednog trijumfa i da tu pobedu mozemo da trazimo ili protiv Reala u Beogradu ili na gostovanjima Romi i Feneru. Ono sto je pozitivno jeste da u odnosu na direktne konkurente za poziciju pet imamo dve (Roma i Bamberg), odnosno jednu pobedu vise (Roan, ali smo njih dobili u gostima), te da i Nemce i Francuze docekujemo u Pioniru.
Sto se tice same utakmice, uz psiholoski momenat, mislim da je porazu kumovalo to sto se igra Partizana i suvise oslanja na Pekovica, odnosno sto imamo dosta skroman izbor resenja u napadu. Najbolja potvrda ove cinjenice jeste situacija iz finisa utakmice, kada je Pekovic izasao zbog pet penala, gde je Partizana bio u potpunosti bez resenja (dva „na silu“ ulaza Palasia i jedan „air ball“ pri isforsiranom sutu za tri).
Partizan je ponovo lose otvorio utakmicu i dozvolio gostima da se na samom pocetku, sa dve trojke rezultatski odlepe. Sa druge strane, Tanjevic je dostao rotirao visoke igrace na Pekovicu (Vidmar, Savas, Erden), sto je na kraju i dalo rezultata i rezultiralo sa Nikolinih 5 izgubljenih lopti. Uprkos cinjenici da su crno- beli ponovo bili bolji u skoku, mislim da je Fener pokupio prakticno sve „nicije“ lopte, sto je uz 6 trojki vise (uprkos slabom procentu) na kraju bilo dovoljno za trijumf.
Partizan se ocigledo nalazi u velikom padu formu, sto je pre svega posledica, da je tako nazovemo: krize, u kojoj se nalaze Palasio i Tepic (po 4 izgubljene lopte svaki, mnogo nerezonskih poteza i nepotrebnih zabijanja u reket protivnika), a koji u sustini treba da budu nosioci Partizanove igre spolja, imajuci u vidu cinjenicu da je Tripkovic totalno „van ritma“, tako da se prakticno sve svodi na Kecmana. Ni pod kosem situacija nije mnogo bolja, imajuci u vidu laksu povredu Velickovica koja ga je, ocigledno, onemoguucila da prikaze sve sto zna. Tripkovic (6 skokova), Bozic i Vitkovac jesu imali solidne role, ali je to nedovoljno da se dobije bilo koja iole ozbiljnija EL ekipa.
Jedan od faktora pobede Turaka jeste sut, odnosno veci broj pogodjenih trojki (Partizan ima veliki problem u sutu van 6.25, jer ocigledno nedostaje jos par trojki po mecu, u prvom redu Tripkovica i Palasia, ali i Bozica) i bolji procenat suta sa penala (samo dva promasaja), Partizan je ponovo imao manje ukradenih a vise izgubljenih lopti od protivnika.
Sto se tice sudjenja, retko ga komentarisem, ali je ocigledno da se desava nesto cudno. Ekipe su bile gotovo izjednacene u broju dosudjenih faulova i broju izvedenih penala, sto samo po sebi ne bi bilo cudno da Turci nisu igrali onako ostru odbranu, u prvom redu na Pekovicu. Sa druge strane, ne slazem se sa Vujosevicem u pogledu insistiranja na „tri sekunde“, jer smatram da su to osnovni elementi kosarkaske igre i da igraci koji igraju EL ne bi smeli da dozvole da im se takve stvari dogadjaju vise od jednom na mecu. Uostalom, sudije su insistirale i na nosenim loptama igraca Fenera u dva ili tri navrata...
Dakle, Partizan , po meni jos uvek ima realne sanse za TOP16 fazu i mislim da mi moramo i sada, kada ekipe bas ne ide da pruzimo maksimalnu podrsku.
Veliki pozdrav svim ljubiteljima kosarke, a posebno navijacima Partizana!

lud & zbunjen

pre 16 godina

Von-ti-go Kami-ngs jedan je Von-ti-go Kami-ngs.....
Nama pley-a nema zamene na petici i sta onda da se uradi.?
Ekipa definitivno nema vodju koji ce da smiri i da povuce.Kecman u ove poslednje dve nesrece ( Bamberg i Fener) ocigledno ne moze sam. Igra na Pekovica funkcionise ali samo pod uslovom da neko ubacuje spolja itd.itd
Dule ipak nije sspremio ekipu u psiholoskom smislu a poseban doprinos losoj atmosferi dali su Grobari koji se koskaju i tako prekinu navijanje onda kada je izgledalo da ekipa hvata zalet- 2. cetvrtina. Nakon toga iznose transparent o Kosovu i navijanje odlazi u potpuno drugom pravcu. Bilo je nekoliko situacija kada se cuje udarac lopte o parket ili skripanje patika a to ipak nije onaj "pakao Pionira" o kome je pricao cak i Tanjevic.
Tuzno vece ali nije jos sve izgubljeno. Napred crno beli!!

Marko

pre 16 godina

Sad stvarno imam dilemu:
Prvo, vidi se da pare ipak imaju odlučujući karakter u moćima kluba. Mi imamo stranca koga moramo da čekamo, da budemo strpljivi da on nešto nauči kod nas, pa tek onda da zablista (ukoliko može). A bogati klubovi kupe stranca koji ima konstantnu formu i dobrim igrama zarađuje svoju skupu platu. I onda se razlika vidi na ovakvim utakmicama. Naš Milt kao dete neko, nije jadno znalo da se snađe, umesto da vodi tim...
U ovome mogu da razumem klub koji nema pare da kupi igrače koji mogu da mu obezbede konstantu u igri.
Ali, sa druge strane, ne shvatam ni Vujoševića koji non-stop potencira da mi nemamo budžet da pariramo konkurentima za ozbiljnije rezultate u EL.
Pa što se onda guramo u to takmičenje, ako već ne možemo ništa da uradimo...ako nam je mesto u ULEB kupu, i ako smo konkurentni za tamo...ajmo tamo...
Ćuti malo čoveče i radi...dosta više kukanja...

milosh

pre 16 godina

Kako ono bese...evropski partizan..haha...pa necete ni u top 16
(Pedja, 5. decembar 2007 22:57)

6 godina zaredom u evroligi!!! Razmisli malo o tome, pa se javi!

@(mitar, 5. decembar 2007 23:29)
20 razlike od Domžala! I ti malo razmisli, pa se javi!


Nas ne brinu porazi u EL, ipak sve ekipe imaju 3-4 puta veći budžet, a mi se ravnopravno nosimo sa njima. Nama je dovoljno što smo neprikosnoveni u domaćem prvenstvu i što razbijamo državni projekat redovno, al' redovno...
Sledeći put kada navijačice komšinice hoće da komentarišu utakmice Partizana, bolje malo da razmisle, mislim tek toliko da ne ispadnu gluplji nego što jesu!!!

I KADA GUBIŠ JA TI PEVAM, JER U SRCU MOME JEDINO SI TI! VOLIM PARTIZAN

nenad

pre 16 godina

evo pravog dokaza kakav smo mi narod
KATASTROFA
do pre samo mesec dana ste pricali bajke i legende o treneru i igracima
a sad
dodje pad forme i svi u napad
otvorena sezona pljuvanja po igracima i treneru
BRUKA I SRAMOTA
sta bi sa stihom iz pesme
"I KAD DODJE NEVOLJE I KAD DODJE TUGA, UVEK CE TE VOLETI GROBARI SA JUGA"
ili bi trebalo da stoji "pljuvati grobari sa juga".
ovo je nas partizan
nasi igraci i nas trener
svi mi smo svesni njihovih kvaliteta i mana
i jedina stvar koja je potrebna mladim igracima je PODRSKA
nikako pljuvanje posle svakog poraza.
e sad sto se same utakmice tice
jasno ko dan da je doslo do pada forme
verovatno da je to uradjeno sa namerom jer ko god da se i malo razume u trening zna da forma nemoze da se odrzava dugo i da se ekipa moze dovesti do top forme maximalno 3 do 4 puta u toku sezone ( u zavisnosti od duzine sezone )
verovatno je racunato da ce mo i sa ovakvom formom moci da pobedjujemo.
jedna stvar sa kojom nije racunato je drasticno slabije sudjenje.
stvarno nije vadjenje ali partizan i sa ovakvom igrom je mogao da pobedi uz malo normalnije sudjenje!!!
sto se samih igraca tice, kriza se najvise vidi kod tepica i velickovica.
kod vitkovca u malo manjoj meri ( verovatno zbog povrede i smanjenog inteziteta treninga), milosevic se nije uklopio za sada, tripkovic lagano izlazi iz krize ( samo da se opet ne povredi ), pekovic ima blagi, jedini kecman ( verovatno zbog iskustva ) konstanto dobre igre ( vrlo brzo treba i kod njega ocekivati pad ).
vranesa nije ni za komentar
on je doveden za 5 - 10 min po utakmici, imao je svoje dobre i svoje lose dane.
al svi mi znamo da je doveden samo iz nedostatka para.
i za kraj
ljudi dajte igracima podrsku da bi brze vratili samopouzdanje i sto pre izasli iz krize
okanite se pljuvanja
time nikom nepomazete vec samo pokazujete svoju ne lojalnost i (ne)kulturu!!!
pozdrav

grobari jug

pre 16 godina

Pa svako ko je normalan zna da se evro liga ne moze igrati sa jednim centrom od 20 god.Dovedite iskusnog centra ako hocete u top 16.Treba nam i jedan suter posto niko ne sme da sutne na kos.Da li je Jovo Stanojevic i dalje skup?Hocemo pojacanja ,ovaj tim je sprdnja.

Iggy

pre 16 godina

Ovaj poraz je samo Duletov. Covek je najavio pre tri nedelje da ce da im pojaca trening, i samim tim i da im obara formu. I u tome je potpuno uspeo. Ali, to nema nikakve logike, jer sa dve pobede protiv Bamberga i Fenera mi bi 99% obezbedili prolaz dalje, pa neka onda pojacava trening. U EL je mnogo tesko dobiti u gostima, i zato kuci mora da se dobije skoro sve. Mi sada dolazimo u situaciju da igramo biti ili ne biti utakmice u finisu takmicenja i tu nema nazad. Osim toga, tu je i ocajno vodjenje same utakmice, sa nepravovremenim tajm-autima i izmenama. I da, sudije su nas ponovo masakrirale, a slobodna bacanja su nam ovoga puta dosla glave. Steta. Velika steta.

SUNDJER BOB

pre 16 godina

Ovu utakmicu smo izgubili iskljuchivo zahvaljujuci Vujoshevicu!!!
Kakve bre sudije kakav Vatikan i CIA ove nesrecnike smo morali da bijemo sa 15 razlike.
Vranesa pod hitno deportovati iz zemlje, on ce nam zagorchati zivot!!!

whatever

pre 16 godina

@misa kg je skroz u pravu.I pre pocetka sezone se videlo da je Vujosevic selektirao jednu totalno defanzivnu,nesutersku i ofanzivno limitiranu ekipu i sada jednostavno placamo cenu tome.Pekovic jedini igrac evropskog ranga,koji moze u kontinuitetu da daje preko 15,20 poena.Ostali sve preko 5 poena veliki uspeh.Cela bekovska linija nam daje 20 poena i kako onda ocekivati pobedu.Tripkovic da 9 poena i bude jedan od boljih.Zato i ne treba biti toliko iznenadjen,ovo su realni dometi ove ekipe.Mozemo mi opet da prodjemo u top 16 ali cemo najverovatnije sestu godinu za redom zavrsiti sa negativnim skorom,tj. imacemo vise poraza nego pobeda.Po meni ova ekipa ce pokazati da je prava evropska ako uspe da nekoga pobedi u gostima,tu pre svega mislim na Rim i Ulker.

Selena - Grobarka KG

pre 16 godina

E,zvezdasi,bolje se nejavljajte vise!!Mnogo bre lupate,ko prozor na promaji!!
Izgubili smo i sta sad?!Jesmo i mi lose odigrali,ali porazu su dosta doprinele i sudije!
Kolko su nas stetili znaju svi,pa i vi,iako to necete da priznate.Ako ste gledali utakmicu,onda vam je sve jasno,a ako niste,nemate pravo da komentarisete!
Mnogo ste glupi,ali stvarno!Mi smo SRPSKI tim,i predstavljamo,bukvalno,Srbiju u Evropi, a vi navijate za TURSKI klub i nije vas sramota.Ne tera vas niko da navijate za,nas nam dragi,Partizan,ali onda jednostavno budite neutralni i nemojte da navijate za njih!!Bruke jedne!To je cista zavist,jer i da nas sad svi,daleko bilo,pobede,opet bi bili mnogo bolji od vas!Samo se osvrnite na dosadasnje medjusobne duele i sve ce vam biti jasno.Svaki put vas sve vise ponizavamo.Vasa cenjena zvezda nije ni cula za evroligu!
A cim vi toliko gledate Partizanove utakmice,znaci da bas i niste neki zvezdasi.Suprotno od ljubavi je ravnodusnost,a mrznja je ipak neko osecanje,tako da,ste svi vi neki potajni navijaci Partizana!Mozda gresim,ali onda vi niste normalni!
Razumem ja vas u potpunosti(bar se trudim),i znam da vam nije lako da nam stalno gledate ledja,ali bolje svoje komentare zadrzite za sebe,suvise su glupi,da bi ih delili sa nama,ok?!
A sto se tice Partizana,kao i uvek..
Partizane najbolji si,bez obzira na ovaj poraz!!
Volim Partizan i samo hrabro i idemo dalje!!
Pozz grobarima!

Miki

pre 16 godina

Zvezda+Evroliga=Nikad
Svaka cast ovim igracima,igraju koliko mogu...Bice bolje...Partizan ponos Srbije...A vi gani tucite policiju na Severu i prikazite Srbiju u najboljem svetlu...Toliko:)

bocca

pre 16 godina

E moji Zvezdasi,kada ce te ukapirati da nije sramota izgubiti od Panatinaikosa,Reala,Fenerbahcea pa i Bamberga(u pioniru ih dobijamo 20 razlike).Prve dve ekipe imaju budzete od 40 miliona a treca 25 miliona.Sramota je kada se izgubi od Slovana 18 razlike,a ovo sto mi igramo je Evroliga,za vas je Uleb kup pa se vi koncentrisite na Nimburk,Panelinios i ostale pacere sa kojima igrate,i ne brinite za nas,snacicemo se mi sa Barsom,Realom i ostalim Evroligaskim klubovima.Dobili ste Ostende,ej ljudi OSTENDE,i komentarisete kao da ste osvojili evroligu,Partizan nikada nece pasti tako nisko da mora da igra protiv Nimburka,Paneliniosa i Ostendea.Za inat vama cemo biti sampioni i narednih 100 godina.A sada pitanje za moje Grobare.Kada sam jos na pocetku sezone pisao o tome da Palasio nije kvalitetan igrac i da ne zasluzuje da igra ni u nasoj Sinalko ligi,svi su me kritikovali i govori li su da je Palasijo veliko pojacanje cak vece nego sto je to bio Kamings.A sad pitanje-DA LI POSTOJI NEKO KO SADA I DALJE MISLI DA JE PALASIO KVALITETAN IGRAC I DOVOLJNO DOBAR DA IGRA U PARTIZANU?

Partizan sampion,a ko bi drugi ? ? ?

pre 16 godina

Dali ce neko od vas iskompleksiranih komsija shvatiti vech jednom da ''EVROLIGA'' nije vash ''UTEH KUP'' i da u ''EL'' nema slabih ekipa to su sve mahom sampioni svojih drzava,a i ako nisu to su onda bogati klubovi sa extra igrackim kadrom !

Ajde recite mi jednu vashu veliku utakmicu u basketu u poslednjih 10 godina !? Pa vi osim one utakmice sa Realom od prosle godine nemate cime da se pohvalite,a da ne pricam o tome shto nas ne mozte da pobedite jedno 30 zadnjih derbija ili shto ne mozete da nam uzmete titulu 10 godina.

A kada poredimo nashih Evroligaskih 3-4 i vasih 3-1 ako se ne varam u UlebKupu to bi bilo kao da poredimo macku i misha.Pobedili ste Rumune onda one pacere iz Ceske i one penzionere iz Italije,a onda cim je naisho malo kvalitetniji tim odrao vas je 20 razlike,a to je isto kao u nasoj ligi ! Igrali ste fenomenalno pobedjivali neke pacere dok nije doshao Dusko sa svojom decicom i pokazao vam i kako se igra kosarka i kako se postavlja taktika i na kraju ono najvaznije pokazao vam je ko je ko !

Kada uzmete titulu kada zaigrate EvroLigu tada cu vas mozda i smatrati za neku ekipu i klub ovako se nishta ne razlikujete do Buducnosti iz Podgorice verujte mi !


PARTIZAN SAMPION ! Idemo na 5-4 100% sa dve pobede kod kuce,ovo od sinoc nema sanse da se ponovi !

mare

pre 16 godina

upravo sam bacio pogled na tabele i rezultate u sve tri grupe.Bez obzira na to sto nas Partizan igra slabo i sto mnogi prestaju da veruju u top 16 mislim da nam svi rezultati u sve tri grupe idu na ruku.Ako dobijemo do kraja Roan,Bamberg i jos jednu trebalo bi da idemo sigurno kao 5. u grupi.A i ako budemo 6. u grupi mislim da bi mogli da idemo kao najbolji,iz grupe A 6. nece imati 6 pobeda,u Grupi B Cibona je realno 6.Ono sto nam daje prednost u odnosu na cibose je da su oni doziveli vec 2 debakla sa vise od 30 razlike,samo treba da gubimo sa pristojnom razlikom i da dobijemo jos tri tekme.Ako uspemo da dobijemo samo Roan i Bamberg i tad bi mogli da nam se poklepo neki rezultati.

drug Jataganac

pre 16 godina

Znaci, opet cemo na mala vrata u Top 16. To nam je , izgleda, sudbina. Steta. Kad samo pomislim gde bismo bili da smo pobedili Bamberg i Fenerbahce (sto je bi bila sasvim normalna stvar da nije ovog pada forme ili prevelikog opterecenja kod igraca usled psiholoskog pritiska), dodje mi da zaplacem! Eh, da smo... Ovako smo na dobrom putu da zavrsimo kao peti u grupi i opet strepimo do poslednje utakmice. A onda na zrebanju za Top 16, buduci da peto mesto donosi cetvrti sesir ko izvlacenja, kao i prosle godine dobijemo pretesku grupu u kojoj smo bez realnih sansi za cetvrtfinale. Steta. A pojacanja ce, naravno, stici tek pred pocetak domace lige, jer je to najbitnije. A rezultat u Evroligi? Moracemo se zadovoljiti plasmanom u Top 16. Naravno, i to je uspeh, nema nikakve sumnje, ali ako se moze i vise, zasto da ne? Nije to tako daleko. Ali, kao sto rece Dule, ne znamo mi na koji nacin klub funkcionise i koliki im je budzet. Ali i bez pojacanja, ova ekipa moze mnogo bolje nego na poslednje dve utakmice u Evroligi. Evidentan je pad forme ili je to pas usled psiholoskog pritiska. Kad se od njih nesto ocekuje, onda su pod prevelikim pritiskom koji ih sputava. Ali morace jednom da nauce da igraju pod pritiskom ako zele da postanu veliki tim. Jer ipak je i Partizan veliki klub. Nije to nemoguce. Treba samo raditi na tome. Uglavnom, ljudi, i dalje smo uz vas. Samo napred! Kritike su za vase (i nase:)) dobro.

johny

pre 16 godina

Vidi se da ova gomila koja kritikuje nema veze sa kosarkom,sportom uopste.Od tekme do tekem,u zavisnosti od rezultata,smenjuju se price o F4 ili o krahu Partizana.Prvo obavestenje za navijace lokalnog kluba Sledeca sezona:dok se bude igrala kosarka na ovim prostorima Partizan ce UVEK biti ispred vas!!!Nema potrebe polemisati sa vama,to vas iskompleksirani mozak ne moze da prihvati.Ovi sto pljuju Duleta su smesni kao crtani film.Svako ko se bar malo razume u kosarku,zna da Vujosevic odlicno radi sa igracima,to se bar vidi svih ovih sezona potpune dominacije.Nema tu nikakvog alibija,ali mi vise nismo velesila u kosarci da bi imali tako neverovatne ambicije.Shodno tome i nas ugled u ULEB organizaciji je nikakav,sto se jasno vidi po sudjenju.Sva podrska Duletu i momcima koji se junacki i hrabro bore sirom Evrope!Ove prostore su i onako davno prevazisli.

nidza doboj

pre 16 godina

da ja gani cutite,nema nameru s vama raspravljat jer samo vase ime govori ko ste i sto ste,steta za Partizan ali moras nekad i da izgubis da bi krenuo u nove pobede,lopta je okrugla izguracemo NAPRED PARTIZAN! :)

d@niel

pre 16 godina

E ja vas Grobari nahvali na pocetku,a vi sad sve kvarite.A ovaj Vranjes pa to nije normalno nisam verovao da je moguce da postoji igrac koji toliko moze da kvari igru,decko je tolki promasaj za kosarkasa da to nije normalno.
u svakom slucaju zelim srecu Partizanu u nastavku takmicenja.

nidza doboj

pre 16 godina

gani ce igrat evro ligu a znate kad 2764 godine,hehehe,ima jos 7 tekmi do kraja pobedimo li u 2-3 idemo dalje,da teba dovesti nekog iskusnijeg igraca,da Stanojevic bi bio resenje,no ne treba zaliti zbog poraza,bolje sad da puknemo nego kasnije,tako se radi i kod drugih,kad se plasiramo dalje onda dodati gas i videti koliko stvarno mozemo HE,HE NAPRED PARTIZAN! :)

rs delija

pre 16 godina

evo nas grobari da vam se malo rugamo, veceras ce te vi nama(mozda), tako ti je to kad se srbi vole, odma svi na istom forumu, igrala zvezda ili partizan.
Izgubiste od turaka, pa joj, kao i uvek Pekmen jedini daje koseve...

ugibugi

pre 16 godina

mnogo toga se nije poklopilo... ili, mnogo toga nije krenulo po dobrom.

po ne znam koji put otvaramo utakmicu lose, pustamo 4 trojke u prvoj cetvrtini, otvoren sut. to znaci losu pripremu utakmice, okovane ruke i noge, opterecenje... ovaj tim mora da shvati da ne moze da bude favorit ni protiv koga u el, i da od samog pocetka mora da se igra fajterski. drugog leka nema.
protivnici su nam procitali igru. uspore je, i skupe odbranu na pekmenu, a suta spolja ni od korova. verovatno je dule odlucio da im obori formu u ovoj fazi takmicenja, racunajuci na dobar start. sada cemo se cesati po glavi, ali prolaz i dalje postoji. milim da dve "domacinske" pobede protiv francuza i nemaca vode ka petom mestu.

takodje, mislim da je dule prvi put ove godine podsetio nas na "starog" duleta. los izbor odbrane, los tajming za tajmaute, previse razgovra sa sudijama, tehnicka... i pored svega toga imali smo prikljucak, samo nismo uspeli da prelomimo utakmicu.
a za to jesu krive sudije koje su sudile katastrofalno u pomenutim trenucima.

a mi, navijaci...?!? kada je bilo potrebno izvrsiti pritisak nigde nas nije bilo. ne volim taj muk u pioniru, muk nemoci. moramo verovati, i mladicima u crno-belom dati snagu da istraju i izvuku sve iz sebe. moramo im dati hrabrost da pokusaju i nemoguce.
i dokle vise bacanja predmeta? kada cemo se nauciti pameti? da li bi voleli da protiv francuza, sledecu bitnu utakmicu u pioniru, igramo bez publike? mislimo o tome!

volim ga k'o oka dva...
VOLIM PARTIZAN

.Bumblebee!

pre 16 godina

Iskompleksirane i uvek zanimljive komsije se opet javljaju. Da nije tuzno bilo bi smesno. Sve se videlo u derbiju 3.11. i poslednjih par sezona.Sto se tice povredjenih igraca cz vecina ih je takva i dosla, a ne zaboravite zasto ove sezone igrate uleb kup, a ne takmicenje gde po rangu i pripadate. Za Duleta, tu je vec 7 godina i osvaja titule a cz za to vreme promenila X trenera.
Sto se tice utakmice, najveca greska je bila u igracima koji pokrivaju spoljne pozicije, stalno su dodavali loptu Pekovicu. koliko god on bio pokriven, udvajan... umesto da su pokusali da napadnu kos sutem ili prodorom.
Sanse za Top16 jos uvek postoje ali ne sa ovakvom igrom