Subota, 02.12.2023.

10:00

Koga prizvati, a koga izbeći – izaberite Srbiji grupu za EURO

Fudbalska reprezentacija Srbije dobiće ove subote, 2. decembra, protivnike u grupnoj fazi Evropskog prvenstva koje se naredne godine održava u Nemačkoj.

Izvor: SS

Koga prizvati, a koga izbeæi – izaberite Srbiji grupu za EURO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

196 Komentari

Sortiraj po:

Miladin

pre 7 meseci

(Dosa, 2. decembar 2023 14:28)

I onda neko kaže kako Srbi precenjuju sebe,a VI STE PRAVI SRBIN, RAELAN, ima i takvih znači, pa neka se zna, na poslednje mesto Srbija i to je lepo pa valjda su sada svi zadovoljni što ima realnih Srba poput Vas koji srpsku fudbalsku reprezentaciju ne precenjuju.

SRB über alles

pre 7 meseci

Malo preterujete s tim "24" godine..
SCO i SLO takodje nisu isli na EP 24 god, niko normalan to ne potencira u ovim drzavama.
A zasto se kod nas toliko naglasava taj podatak ?!
Sta je problem?
El neko iz SRB i FSS treba da se izvini jer nismo isli cuvenih 24 god na EP?!

KKK-666

pre 7 meseci

..... PRVI PUT da smo na jedno veliko takmicenje otisli neubedljivo, uz prilicno mucenje, jedva, uz jedan gorak utisak koji je svima ostao i odsustvo bilo kakve nade da ce nesto pozitivno da se desi, naprotiv, kritike su kao da se nismo ni plasirali. Upravo je konacno ovo ta prilika, prilika da se desi obrnuto, kada niko nista vise ne ocekuje, posle uzasno losih kvalifikacija napravi neki bum i konacno zapazen rezultat.
(Footix98, 2. decembar 2023 12:30)

To je vec desetljecima rezervirano za nas.

Kanta

pre 7 meseci

Koga god da izvucemo navijam za nasu Srbiju i bratsku Rumuniju, i naravno protiv Hrvata, Albanaca, Turaka i Engleza😊

Svim srcem bavijam protiv srba i da barem bili kanta za napucavanje iskreno se nadam,bez ikakve lazne skromnosti 6:0 nld vs srb

polski_fiat

pre 7 meseci

"Voleo bih Nemačku, Albaniju i Hrvatsku, da nas nabiju svi po 5 razlike da i mi oborimo neki rekord i da se uvedu promene u FSS."
(Mirota, 2. decembar 2023 13:23)

Da oborite rekord ? Buraz, vi držite rekord najviše golova po europskom prvenstvu i najviše golova na jednom prvenstvu. Vi jedino možete popraviti vlastiti rekord.

miki

pre 7 meseci

Malog Nedelkovica i Simica iz Milana podhitno zvati u Reprenzetaciju i igrati sa 4 pozadi samo tako imamo sanse neke.. sa 3 pozadi ko svicarski sir

pejton

pre 7 meseci

Holandija - jer ja koliko pratim duele sa njima od 1988 non stop gubimo (nekih 6 puta čini mi se), nemamo čak ni nerešeno, vreme je za jednu pobedu

Mađarska - tu ne treba previše objašnjavati.

Za nosioca manje bitno, ko god bude razbucaće nas.

cole

pre 7 meseci

daj da se bar jednom ne palimo kao hepo kockice bez ikakvog povoda. na ep smo samo zato sto smo bili u grupi sa smesnim protivnicima. jedino iole valjano, madjari...znamo kako smo prosli. a madjari su negde izmedju druge i trece lige evropskih reprezentacija. imamo drvored u odbrani kojima gol nije dao samo ko nije igrao protiv njih. cak i presmesni bugari im dadose dva. pa ajd...zamislite samo engleski srednji red i napad protiv nasih dunstera!!! ili nemce, francuze, zabare, belgijance, spance protiv takvih "velicina" kakve su pavlovic, milenkovic, veljkovic, erakovic...hvala bogu da smo na ep...bez obzira koga dobijemo u grupi uspeh ce biti svaka utakmica ispod tri primljena gola. zao mi je mitra, tadica i vlahovica...momci zaista vrede...ovo ostalo krs do krsa.

kladzom do bola

pre 7 meseci

Mi nemamo igru , taktiku , ma nemamo nista i to je nasa sansa .Buduci protivnici nemaju pojma kako i sta da ocekuju u odbrani i napadu od nas . Ali mi znamo , da ima da primimo minimum gol na utakmici makar igrali samo protiv Filipa Visnjica .

zi

pre 7 meseci

Ma grupa smrti, pa da ih svi otpišemo, tada oni nešto i urade. Ovako ako su velika očekivanja, tu padaju. Ipak je fudbal gubitnički sport kod nas, nije to košarka, vaterpolo, tenis, odbojka...

ljusa

pre 7 meseci

Ko bi reko cela Srbija žali što odosmo na evropsko prvenstvo i ja sam među njima.Ne znam šta ili ko može da nam pomogne da se ne obrukamo.

Nema krsta bez 3 prsta

pre 7 meseci

(Kanta, 2. decembar 2023 14:09

Ne razumem ove heroglife i sta si hteo da kazes. Da, navijas protiv Srbije i to postujem, to je tvoje pravo. Kao i ja sto navijam kontra vama Albancima i Hrvatima i u demokratiji imam slobodu i pravo to da radim! Sportski pozdrav.

PS. Sta je "nld"?

Dziber u pokušaju

pre 7 meseci

nemacka ,austrija ,hrvatska pa da pokazemo srpski inat austrougarima;)
(NeleKneleVienna, 02. decembar 2023 13:21)

Da pokazemo inat austrougarima a pises iz beca?! Upravo takve osobe kao tebe traze u fss-u :D

....

pre 7 meseci

Samo ne Hrvatsku.....ima da se oporavljamo iducih 20 godina....
(Comy SB, 02. decembar 2023 13:38)


Zasto? Penaldzije jedva prosli grupu.

Mladen CG

pre 7 meseci

Njemačka;
Albanija;
Hrvatska;
Ovo bi bila grupa ,, iznad sporta" te bi naša reprezentacija imala dodatni motiv za postizanje uspjeha. Uzimajući u obzir mentalitet, i te kako je potreban dodatni impuls za reprezentaciju Srbije, u koju se mnogo ne vjeruje u javnosti (najblaže rečeno).

Djed Gavrilo

pre 7 meseci

Belgija,austrija,Slovačka i gubimo sve tri utakmice glatko.
Imamo fudbalere,nemamo stručan FSS,a ni selektora koji nešto zna.Piksi je umeo fudbal da igra(i to sjajno),sli Piksi nema pojma o liderstvu i kompoziciji tima za pobede.
Stranputica je da Piksi bude selektor.
Stranputica je ulagati u fudbal u Srbiji u ovim okolnostima.
Stranputica je navijati za ovakav rad FSS.
Stranputica je Nedimović u fudbalu posle “subvencija” u trnje.
Stranputica je Terzić van ćerke.
Stranputica je zaćutati o Kokezi posle javnog kriminala kojim je rukovodio.
Kod toliko jasnih stranputica imamo besmisao ulaganja u fudbal u Srbiji.Sve je to kriminal u fudbalu.

Nikol Dž. Femija

pre 7 meseci

Prva varijnta : Belgija, Albanija i Škotska u grupi sa Srbijom.

Ili

Druga varijanta: Engleska, Albanija i Hrvatska u grupi sa Srbijom.

Kritika

pre 7 meseci

Ljudi ajde sve i želja da nas nakantaju ali što želite Hrvatsku u grupi? Nisu naši fudbaleri krivi što su limitirani na nivo španske druge lige. Nikad slabiji nismo bili. A Hrvati imaju ozbiljnu reprezentaciju. Neka nas puni neko drugi njih da izbegnemo i dobro je.

REKOS

pre 7 meseci

Jedno je sigurno Albanija u bilo kojoj grupi da bude Budite sigurni ima da prodze grupu, Ne pricam ovo napamet jel Albanija nikada nije imala jacu Reprezentaciju i Selektor Silvinjo bice u velikoj muci da izabere 23-24 igraca od oni preko 50 njih koji igraju Sirom Evrope.

Kanta

pre 7 meseci

Koga god da izvucemo navijam za nasu Srbiju i bratsku Rumuniju, i naravno protiv Hrvata, Albanaca, Turaka i Engleza😊

Svim srcem bavijam protiv srba i da barem bili kanta za napucavanje iskreno se nadam,bez ikakve lazne skromnosti 6:0 nld vs srb

Guns N Roses

pre 7 meseci

Pa ne, ali je neko ko je toliko zaradio od fudbala, da ne mora da bude secikesa kao ostali...
(Aleks, 2. decembar 2023 13:47)

Pogotovo je zaradio poslednjih godina gradeći stanove po Beogradu.

Hvalio se u podcastu kod Ria Ferdinanda.

mile pile

pre 7 meseci

B92 bi trebalo da uvede filter koji automatski odbija dve komentare koji koriste reci Srbijica, Srbistan i slicne.
(Petar, 02. decembar 2023 13:09)

Što s' težak čo'ek, ja to od milja

anon

pre 7 meseci

Iz prvog sesira Engleska, od njih gubimo "samo" sa 4 razlike, drugi bi nas odrali i izblamirali.

Iz drugog najbolje Madjarska, protiv njih mozda izvucemo 1 razlike kao u kvalifikacijama.

Iz treceg najbolje Skotska, sa njima mozda i izvucemo nereseno ako im ne bude dan.

A da nismo u cetvrtom, Italija i Svajcarska bi nam bar po tri komada zabili bez po muke.

Slavna

pre 7 meseci

Voleo bih Albanija i Hrvatska da nas oduce od fudbala,da nam napune mrezu,da pukne bruka,da ova mafija sidje sa cela FSS i 2 partijska kluba...I bilo ko iz prvog sesira,tu svakako ne mozemo gol nikome da damo...
(pejafan, 02. decembar 2023 12:28)

Pa čak i da se to desi, je l' stvarno misliš da bi zbog toga ovi napustili svoja mesta? Ja sam ubeđen npr. da Vidić nikada neće biti predsednik, jer koja god politička garnitura da dođe, neće im odgovarati nezavisni Vidić i želeće svoje ljude tamo da kupe kajmak i pune džepove. Jedino ako se on sam prikloni nekoj političkoj frakciji, ali onda ne bi to bio taj Vidić. Tako da, ostaje nam da tonemo i gledamo ovaj skandal od srpskog fudbala!!

Budo

pre 7 meseci

Bilo koja kombinacija da izvucemo jednu pobedu il bar jedan remi. Trebalo bi biti malo lakse nego na SP, a za prolaz bilo kakve grupe nemamo kvalitet igraca. Nadam se ofanzivnoj igri, da se bar lepo predstavimo kao u Rusiji s Krstajicem ako Piksi bude smeo. Imamo neke jake igrace napred, ali slabo to vredi kad svi skupa igramo neki zastareli fudbal dok protivnici rade nesto moderno, brzo i sa nabojem energije. Nasi nekako uvek trce dok iznemognu, nazalost kao da uvek to bude u pogresnom pravcu. To je tako bilo odkad ja pratim fudbal, tesko da taj Mister moze bilo sta promeniti, realno i nije neki kapacitet kao selektor. Fudbal nikad nije bio “nas” sport, ne verujem da ce postati ni posle ovog EP

Ajgor

pre 7 meseci

Biram Srbiji Vidica za predsednika saveza i Milojevica za selektora. Dok su tu Dzajic i Piksi, dok su tu Nedimovici i Djorici potpuno je svejedno s kim ćemo u grupu, mozemo mi i da pobedimo neku na Tadica i Mitrovica, ali nema poente
(Sub013, 02. decembar 2023 12:31)

Vidić je, inače, dokazani sportski radnik posle karijere fudbalera.

lal

pre 7 meseci

neke reprezentacije koje gotivim.
nemci / rumuni (madjari) / slovaci (cesi). da dve od te tri prodju dalje, kad smo vec mi zalutali...

RacaT

pre 7 meseci

Svi koji prizeljkuju neka izbegavanja Francuske, Španije i slicno mogu im samo reci da nemaju pojma sa zivotom. Cilj je da odes na takmicenje i da igras protiv najboljih , valjda je cela čar prvenstva u tome(barem za nas). Voleo bih sto jacu grupu, ne da bi ih drugi napunili ili sto svojima zelim lose vec zato sto zelim da gledam svoju zemlju protiv najboljih reprezentacija.

PRSKAJ POLIVAJ !!!

pre 7 meseci

Neka budu najbolje ekipe iz svakog sesira sa nama u grupi, bar da igramo sa najboljima, kad vec igramo ep posle toliko godina.

Neko iz mase

pre 7 meseci

Najbolje u celom žrebu je to što smo u istom šeširu sa Švajcarskom i Italijom, od kojih već imamo neku vrstu kompleksa tj koje ne možemo da pobedimo.

Djordje

pre 7 meseci

Engleska, Hrvatska i Albanija i da uzmemo 0 bodova i da se jednom zauvek ocisti taj gangsterski klan u FSS ko hoce neka navija za njih moju podrsku nemaju taman da smo rod najrodjeniji.

mile pile

pre 7 meseci

Ajde da sačekamo kraj žreba, pa da krenu prognoze stručnjaka iz raznih emisija: ,, Mozemo do drugog mesta u grupi", " Nema lakih protivnika", " Grupa po meri", Ako damo sve od sebe, možemo do druge runde", pa onda ćemo da čitamo svaki dan vesti o komentarima fudbalera i njihovim vidjenjima žreba i šansi za (ne)prolaz dalje: Vlahović: ,,Verujem u prolaz"
Tadić: ,,Verujem u ove momke, i onda kad završimo sa gol razlikom 2:11, sledi izjava kako moramo da učimo iz naših grešaka i okrećemo se obavezama u kvlaifikacijama za svetsko prvenstvo i okrećemo novu stranicu, a selektor kaže kako nam je ipak falilo malo sreće i da je ponosan na ove momke
(Ausidius, 02. decembar 2023 12:59)

A žene fudbalera šta kažu? I FK Zorannah da se intervjuiše

Бобан

pre 7 meseci

За репрезентацију која не може да победи Бугарску, а против Мађарске нема шта да тражи, свака група је претешка...

Aleks

pre 7 meseci

Vidić je, inače, dokazani sportski radnik posle karijere fudbalera.
(Ajgor, 02. decembar 2023 13:02)

Pa ne, ali je neko ko je toliko zaradio od fudbala, da ne mora da bude secikesa kao ostali...

Јабучило

pre 7 meseci

Nee, nemas pojma! Bice Lejkersi, Denver i Seattle Super Sonics.
(Dziber u pokušaju, 02. decembar 2023 12:54)

Братац, не игра Партизан, па да нам то буде група.

Лане

pre 7 meseci

Зар је битно?! И овако ништа нећемо урадити, треба напокон да схватимо да смо ми просечна репрезентација чак и испод тога.

gantuu

pre 7 meseci

Posto predsednik FSS kaze da treba izbeci Albaniju onda Engleska, Holandija, Danska (Hrvatska). Sa njima cemo da se usrecimo. Samo da napomenem da teoretski dalje mozemo sa dva poraza, bez postignutog gola i gol razlikom, npr 0-6.

Јабучило

pre 7 meseci

Izbjeći euforiju, niske emocije, nacionalizam, fašizam, kolektivnu zagljupljnost..
(stoka17, 02. decembar 2023 12:31)

Иди на шах.

Haris Brkić

pre 7 meseci

„U delegaciji FS Srbije u Hamburgu, zbog privatnih obaveza, neće biti predsednika Dragana Džajića“ - Znalo se unapred da čovek funkcioniše samo kao marioneta. Umesto da je čuvao kakav takav obraz on se stavio u funkciji partijskih poltrona. Kako nam savez funkcioniše, zaista je čudo što smo se uopšte kvalifikovali.

gung ho

pre 7 meseci

Dobar žreb bi bio izbeći:
1. Španiju i Englesku (katastrofa u najavi)
2. Dansku i Albaniju (ove druge zbog incidenata i pritiska)
3. Holandija i Hrvatska (spadaju pre u 1. nego u 3. šešir)

Bolji nismo od nikoga tamo ali sa ostalima iz 2. i 3. šešira bi moglo da se igra, (dakle 2. - Mađarska, Turska, Rumunija, Austrija i 3. - Škotska, Slovenija, Češka, Slovačka)

Georg

pre 7 meseci

Kao i svi žrebovi, biće 'namešten'. Ako budemo u grupi sa Nemačkom ostali protivnici će biti relativno slabiji. It drugog šešira Rumunija, Albanija ili Mađarska. Iz trećeg, Češka, na primer.
Najbolje je igrati u grupi sa Nemcima.

Joao Pinto

pre 7 meseci

Iskreno bi voleo ove jake reprezentacije tipa Fra, Hol, Eng i slicno jer takve reprezentacije mi ne potcenimo i protiv njih se ne blamiramo. Dok se bojim nekog susreta sa Turskom ili cak Albanijom. Eto po prvi put cujem da za Albaniju igraju osam igraca iz Serie A od kojih sedam su standardni u svojim ekipama (rekli su ovi iz SkySport-a). Mislim nasi kljucni nasi igraci igraju nam u Arabiji i razmlislite kakve je razlika izmedju Serie A i Arabije

Cone

pre 7 meseci

Meni je frapantno da 8 ljudi iz FSS ide na izvlacenje grupa plus Džajić i Bjeković koji navodno nisu mogli. Uvijek smo imali ocajne ljude u savezu ali ovo je najgore stanje u istoriji.

Vlado

pre 7 meseci

Grupa nije ni bitna.Nas može svako da pobedi i napuniće nas svi, gore nego u Kataru.Istorija se ponavlja.I u vreme Jugoslavije kad smo srećno pobedili Bugare u Splitu, Mladen Delić čuveni,i tada smo otišli na Euro i izblamirali se.Imali smo sva tri poraza, tukli nas 5-0 itd.Tako će i sada biti.

Marko

pre 7 meseci

Ko god da nam se padne, bićemo autsajderi iz mnogo razloga, počevši do neigranja dugog 24 godine, preko nestabilnog saveza do nestabilne i krajnje diskutabilne igre reprezentacije.
Laka grupa nam nije nikakav garant, to smo videli u kvalifikacijama, a i ta lakša je svakako teža od ove koju jedva preživesmo.
Nije fudbal za nas, moramo da prihvatimo to.

Nije fudbal samo za šampione sveta

pre 7 meseci

Nije fudbal za nas, moramo da prihvatimo to.
(Marko, 2. decembar 2023 12:25)

Šta tek onda da kažu oni koji se nisu kvalifikovali?

Mentalitet u Srba je na momente toliko komičan,
da bi se to moglo nazvati infatilnošću.

Ljutimo se kao mala deca kada ne pobedimo,

a puvamo se i arogantno šepurimo
kada pobeđujemo i kada smo najbolji.

Malo odmerenosti, umerenosti i skromnosti u u pobedama,
a malo više samopouzdanja, upornosti i posvećenosti posle poraza.

Pravednik

pre 7 meseci

nadamo se katastrofi sns reprezentacije! Grupa sa albanijom, hrvatslom bi bila po meri, da se jos kednom dokaze da ne moze da vladaju nacisti, i da zelis boljitak. dok su na vlasti nacisti, zelim nam propast na svim poljima...do 0:20 gol razlike!

Sezonac - zapad VIP

pre 7 meseci

nadamo se katastrofi sns reprezentacije! Grupa sa albanijom, hrvatslom bi bila po meri, da se jos kednom dokaze da ne moze da vladaju nacisti, i da zelis boljitak. dok su na vlasti nacisti, zelim nam propast na svim poljima...do 0:20 gol razlike!
(Pravednik, 02. decembar 2023 12:34)

Kakvo životno opterećenje i zamena teza, užas....

Ludi šeširdžija

pre 7 meseci

Ne znam da li je neko jos ovo zapazio, ali mi smo u jednoj prilicno novoj situaciji.
(Footix98, 2. decembar 2023 12:30)


To jedino znaci da cemo sve gubiti 0:6, a ne samo jednu.

Ausidius

pre 7 meseci

Ajde da sačekamo kraj žreba, pa da krenu prognoze stručnjaka iz raznih emisija: ,, Mozemo do drugog mesta u grupi", " Nema lakih protivnika", " Grupa po meri", Ako damo sve od sebe, možemo do druge runde", pa onda ćemo da čitamo svaki dan vesti o komentarima fudbalera i njihovim vidjenjima žreba i šansi za (ne)prolaz dalje: Vlahović: ,,Verujem u prolaz"
Tadić: ,,Verujem u ove momke, i onda kad završimo sa gol razlikom 2:11, sledi izjava kako moramo da učimo iz naših grešaka i okrećemo se obavezama u kvlaifikacijama za svetsko prvenstvo i okrećemo novu stranicu, a selektor kaže kako nam je ipak falilo malo sreće i da je ponosan na ove momke

Zvezdas

pre 7 meseci

(pejafan, 2. decembar 2023 12:28

Cuti jezik pregrizo. Ne znam jel si prespavao zadnjih 15 godina ali isti korumpirani savez nije sisao sa vlasti ni posle albanske provokacije sa dronom i oduzetim bodovima, a takodje nisu otisli iz saveza ni posle poraza u Maksimiru 2-0 i remija 1-1 sa Hrvatima na Marakani kad smo izgubili sanse za Brazil 2014. Zar stvarno mislis da bi otisli opet tako nesto da se desi?

Kg

pre 7 meseci

Najbolja grupa: Francuska Danska Hrvatska i mi. Atraktivna, nema sta da se izgubi, ne moze mnogo da se obruka i slag na torti ako pobedimo hrvate, sprdacemo ih zauvek s obzirom na to koliko nam je reprezentacija slaba.
Najgora grupa: Belgija Albanija Slovacka i mi. Dosadni protivnici, igraju mrtav fudbal, sve ce da izgubimo sa 1-0 i obrukamo se.

Dziber u pokušaju

pre 7 meseci

Protivnici: Švajcarska, Turska i Italija. Zapamtite!
(Panj, 02. decembar 2023 12:38)

Nee, nemas pojma! Bice Lejkersi, Denver i Seattle Super Sonics.

Masarariko

pre 7 meseci

"U delegaciji FS Srbije u Hamburgu, zbog privatnih obaveza, neće biti predsednika Dragana Džajića i direktora svih selekcija Nenada Bjekovića."

Zbog privatnih obaveza? Da li je moguće? Neko nas ovde ozbiljno provocira.

Slobo

pre 7 meseci

Malo vazno koga dobivamo , jer sa Piksijem sve gubimo. Jedino mi je zelja da ne bude u grupi HR. Ako se to dogodi, ima mediji I u HR I u SRB da nas ubiju sa komentarima.

Sub013

pre 7 meseci

Biram Srbiji Vidica za predsednika saveza i Milojevica za selektora. Dok su tu Dzajic i Piksi, dok su tu Nedimovici i Djorici potpuno je svejedno s kim ćemo u grupu, mozemo mi i da pobedimo neku na Tadica i Mitrovica, ali nema poente

pejafan

pre 7 meseci

Voleo bih Albanija i Hrvatska da nas oduce od fudbala,da nam napune mrezu,da pukne bruka,da ova mafija sidje sa cela FSS i 2 partijska kluba...I bilo ko iz prvog sesira,tu svakako ne mozemo gol nikome da damo...

Ajgor

pre 7 meseci

Protivnici: Švajcarska, Turska i Italija. Zapamtite!
(Panj, 02. decembar 2023 12:38)

Zapamtili smo da nisi previše pametan. Italija, Švajcarska i Srbija su u istom šeširu.

Ser Kokeza od FSS-a

pre 7 meseci

Engleska, Rumunija i Holandija. Pa ako ćemo već da se brukamo, nek se obrukamo protiv Engleza i Holanđana, dok će nam poraz od Rumunije verovatno najlakše pasti od svih ovih iz drugog šešira (a možda ih i dobijemo na user).

mile pile

pre 7 meseci

nikad manje interesovanje za žreb u srbijici jer je jasno da nema veze s kim smo u grupi. u kataru smo barem mogli da postižemo golove, makar i primali više. sad nemamo ni to, samo primamo.

NijeBitno

pre 7 meseci

Sećam se te poslednje utakmice,između ostalih i het trik Klajverta,najbolja generacija и taj gorak ukus. Ovoliko godina je proslo,plasirali smo se ali umesto radosti u nađe,opet gorak ukus. Zao mi je sto je generacija , koja je svetski prvak ,u situaciji da se zadovoljava samim plasmanom.

Dziber u pokušaju

pre 7 meseci

Ja sam za grupu u kojoj bi bili Bugarska,Farska ostrva,Lihtenštajn i Andora.Mada nisam siguran da bi nam i oni odgovarali.
(Bruks 021, 02. decembar 2023 12:15)

Bugarska je vec prejaka. A sa ostalima 50/50

Smeško

pre 7 meseci

Sve je to isto. Mi u svakom slučaju služimo tamo kao sprdnja i sparnig partner,kao ekipa koja služi za gol razliku.Odvratan fudbal igramo i fudbaleri su bruka nase nacije.

Footix98

pre 7 meseci

Ne znam da li je neko jos ovo zapazio, ali mi smo u jednoj prilicno novoj situaciji. Na SP 1998. smo otisli nakon sto smo demolirali Madjarsku u barazu 12-1 a pre toga u grupi zavrsili ispred Ceske, aktuelnih viceprvaka Evrope. Tamo Mijat i tragicna precka, pa iako za danasnje standarde postigli uspeh sa 1/8 finala, tada je to bio neuspeh i razocarenje. Na EP 2000. smo otisli u velikom stilu preko Zagreba i tada 3. na svetu Hrvatske pa tamo dobili sesticu od Holandije. Na SP 2006., u najvecem stilu direktno, preko Spanije sa samo 1 primljenim golom, pa tamo 3 poraza i opet sestica od Argentine. U Afriku 2010. opet ubedljivo, direktno preko Francuske, uz petardu Rumunima u Beogradu, a tamo razocarenje od Gane i ispadanje od Australije. U Rusiju 2018. smo opet otisli direktno, bez mnogo muke, ali tamo opet isto i novo brzo ispadanje. Pa konacno u Katar smo otisli u najvecem stilu, preko Portugala, u 90.-om minutu, bez poraza u kvalifikacijama, uz nevidjenu euforiju a tamo cirkus i haos, koji put bolno spustanje. Dakle od ukidanja sankcija, ovo je PRVI, bukvalno PRVI PUT da smo na jedno veliko takmicenje otisli neubedljivo, uz prilicno mucenje, jedva, uz jedan gorak utisak koji je svima ostao i odsustvo bilo kakve nade da ce nesto pozitivno da se desi, naprotiv, kritike su kao da se nismo ni plasirali. Upravo je konacno ovo ta prilika, prilika da se desi obrnuto, kada niko nista vise ne ocekuje, posle uzasno losih kvalifikacija napravi neki bum i konacno zapazen rezultat.

Бензимена

pre 7 meseci

Италија, швајцарска и Србија па зна се кога ће свако да прижељкује из задњег шешира

Footix98

pre 7 meseci

Za razliku od brojnih botova koje ovde ocekujem narednih sati i koji ce nipodastavajucim i mrzackim komentarima prema sopstvenoj reprezentaciji poput "nama je svaka grupa teska, vracamo se kuci sa gol razlikom -15, Piksi ovo, Piksi ono, manekeni ovo, manekeni ono..." pokusavaju da glume humoriste, voleo da bih se da nadje sto vise normalnih i analiticki nastrojenih komentatora povodom danasnjeg zreba. Ispostavilo se da cetvrti sesir nije nista losiju poziciju doneo od treceg. Nakon sto su i Italija i Svajcarska zavrsile sa nama, postalo je jasno da smo izbegli dve izuzetno jake reprezentacije i da je veca sansa da iz treceg izvucemo odgovarajucu reprezentaciju za sebe nego da smo i sami u trecem sesiru. Nama su kljuc danasnjeg zreba dve stvari, izbeci Dansku iz drugog i Holandiju iz treceg, pogotovo ih izbeci zajedno, jer ne daj Boze opcija u kojoj bi izvukli te dve reprezentacije uz nekog velikog favorita iz prvog koji nam se podrazumeva, to je grupa smrti u kojoj bi nam sanse bile zaista minimalne. S druge strane laksih i pristojnijih opcija ima mnogo vise. Ne u smislu da je nama bilo koja reprezentacija laka ili da smo favoriti vec u smislu da ce nam se naravno realno pruziti sansa za prolaz grupe ako bi dobili kombinaciju recimo Albanija/Slovacka ili Turska/Ceska ili Madjarska/Slovenija iz srednja dva sesira umesto kombinacije Danska/Holandija, to je jasno kao dan. Dakle ocekujem neku sredinu, prvi sesir svakako svejedno, drugi neka Turska recimo a treci neka Skotska.

Footix98

pre 7 meseci

Ne znam da li je neko jos ovo zapazio, ali mi smo u jednoj prilicno novoj situaciji. Na SP 1998. smo otisli nakon sto smo demolirali Madjarsku u barazu 12-1 a pre toga u grupi zavrsili ispred Ceske, aktuelnih viceprvaka Evrope. Tamo Mijat i tragicna precka, pa iako za danasnje standarde postigli uspeh sa 1/8 finala, tada je to bio neuspeh i razocarenje. Na EP 2000. smo otisli u velikom stilu preko Zagreba i tada 3. na svetu Hrvatske pa tamo dobili sesticu od Holandije. Na SP 2006., u najvecem stilu direktno, preko Spanije sa samo 1 primljenim golom, pa tamo 3 poraza i opet sestica od Argentine. U Afriku 2010. opet ubedljivo, direktno preko Francuske, uz petardu Rumunima u Beogradu, a tamo razocarenje od Gane i ispadanje od Australije. U Rusiju 2018. smo opet otisli direktno, bez mnogo muke, ali tamo opet isto i novo brzo ispadanje. Pa konacno u Katar smo otisli u najvecem stilu, preko Portugala, u 90.-om minutu, bez poraza u kvalifikacijama, uz nevidjenu euforiju a tamo cirkus i haos, koji put bolno spustanje. Dakle od ukidanja sankcija, ovo je PRVI, bukvalno PRVI PUT da smo na jedno veliko takmicenje otisli neubedljivo, uz prilicno mucenje, jedva, uz jedan gorak utisak koji je svima ostao i odsustvo bilo kakve nade da ce nesto pozitivno da se desi, naprotiv, kritike su kao da se nismo ni plasirali. Upravo je konacno ovo ta prilika, prilika da se desi obrnuto, kada niko nista vise ne ocekuje, posle uzasno losih kvalifikacija napravi neki bum i konacno zapazen rezultat.

Cone

pre 7 meseci

Meni je frapantno da 8 ljudi iz FSS ide na izvlacenje grupa plus Džajić i Bjeković koji navodno nisu mogli. Uvijek smo imali ocajne ljude u savezu ali ovo je najgore stanje u istoriji.

pejafan

pre 7 meseci

Voleo bih Albanija i Hrvatska da nas oduce od fudbala,da nam napune mrezu,da pukne bruka,da ova mafija sidje sa cela FSS i 2 partijska kluba...I bilo ko iz prvog sesira,tu svakako ne mozemo gol nikome da damo...

Footix98

pre 7 meseci

Ne znam da li je neko jos ovo zapazio, ali mi smo u jednoj prilicno novoj situaciji. Na SP 1998. smo otisli nakon sto smo demolirali Madjarsku u barazu 12-1 a pre toga u grupi zavrsili ispred Ceske, aktuelnih viceprvaka Evrope. Tamo Mijat i tragicna precka, pa iako za danasnje standarde postigli uspeh sa 1/8 finala, tada je to bio neuspeh i razocarenje. Na EP 2000. smo otisli u velikom stilu preko Zagreba i tada 3. na svetu Hrvatske pa tamo dobili sesticu od Holandije. Na SP 2006., u najvecem stilu direktno, preko Spanije sa samo 1 primljenim golom, pa tamo 3 poraza i opet sestica od Argentine. U Afriku 2010. opet ubedljivo, direktno preko Francuske, uz petardu Rumunima u Beogradu, a tamo razocarenje od Gane i ispadanje od Australije. U Rusiju 2018. smo opet otisli direktno, bez mnogo muke, ali tamo opet isto i novo brzo ispadanje. Pa konacno u Katar smo otisli u najvecem stilu, preko Portugala, u 90.-om minutu, bez poraza u kvalifikacijama, uz nevidjenu euforiju a tamo cirkus i haos, koji put bolno spustanje. Dakle od ukidanja sankcija, ovo je PRVI, bukvalno PRVI PUT da smo na jedno veliko takmicenje otisli neubedljivo, uz prilicno mucenje, jedva, uz jedan gorak utisak koji je svima ostao i odsustvo bilo kakve nade da ce nesto pozitivno da se desi, naprotiv, kritike su kao da se nismo ni plasirali. Upravo je konacno ovo ta prilika, prilika da se desi obrnuto, kada niko nista vise ne ocekuje, posle uzasno losih kvalifikacija napravi neki bum i konacno zapazen rezultat.

Haris Brkić

pre 7 meseci

„U delegaciji FS Srbije u Hamburgu, zbog privatnih obaveza, neće biti predsednika Dragana Džajića“ - Znalo se unapred da čovek funkcioniše samo kao marioneta. Umesto da je čuvao kakav takav obraz on se stavio u funkciji partijskih poltrona. Kako nam savez funkcioniše, zaista je čudo što smo se uopšte kvalifikovali.

Sub013

pre 7 meseci

Biram Srbiji Vidica za predsednika saveza i Milojevica za selektora. Dok su tu Dzajic i Piksi, dok su tu Nedimovici i Djorici potpuno je svejedno s kim ćemo u grupu, mozemo mi i da pobedimo neku na Tadica i Mitrovica, ali nema poente

Ajgor

pre 7 meseci

Protivnici: Švajcarska, Turska i Italija. Zapamtite!
(Panj, 02. decembar 2023 12:38)

Zapamtili smo da nisi previše pametan. Italija, Švajcarska i Srbija su u istom šeširu.

Pravednik

pre 7 meseci

nadamo se katastrofi sns reprezentacije! Grupa sa albanijom, hrvatslom bi bila po meri, da se jos kednom dokaze da ne moze da vladaju nacisti, i da zelis boljitak. dok su na vlasti nacisti, zelim nam propast na svim poljima...do 0:20 gol razlike!

Slavna

pre 7 meseci

Voleo bih Albanija i Hrvatska da nas oduce od fudbala,da nam napune mrezu,da pukne bruka,da ova mafija sidje sa cela FSS i 2 partijska kluba...I bilo ko iz prvog sesira,tu svakako ne mozemo gol nikome da damo...
(pejafan, 02. decembar 2023 12:28)

Pa čak i da se to desi, je l' stvarno misliš da bi zbog toga ovi napustili svoja mesta? Ja sam ubeđen npr. da Vidić nikada neće biti predsednik, jer koja god politička garnitura da dođe, neće im odgovarati nezavisni Vidić i želeće svoje ljude tamo da kupe kajmak i pune džepove. Jedino ako se on sam prikloni nekoj političkoj frakciji, ali onda ne bi to bio taj Vidić. Tako da, ostaje nam da tonemo i gledamo ovaj skandal od srpskog fudbala!!

Marko

pre 7 meseci

Ko god da nam se padne, bićemo autsajderi iz mnogo razloga, počevši do neigranja dugog 24 godine, preko nestabilnog saveza do nestabilne i krajnje diskutabilne igre reprezentacije.
Laka grupa nam nije nikakav garant, to smo videli u kvalifikacijama, a i ta lakša je svakako teža od ove koju jedva preživesmo.
Nije fudbal za nas, moramo da prihvatimo to.

Footix98

pre 7 meseci

Ne znam da li je neko jos ovo zapazio, ali mi smo u jednoj prilicno novoj situaciji. Na SP 1998. smo otisli nakon sto smo demolirali Madjarsku u barazu 12-1 a pre toga u grupi zavrsili ispred Ceske, aktuelnih viceprvaka Evrope. Tamo Mijat i tragicna precka, pa iako za danasnje standarde postigli uspeh sa 1/8 finala, tada je to bio neuspeh i razocarenje. Na EP 2000. smo otisli u velikom stilu preko Zagreba i tada 3. na svetu Hrvatske pa tamo dobili sesticu od Holandije. Na SP 2006., u najvecem stilu direktno, preko Spanije sa samo 1 primljenim golom, pa tamo 3 poraza i opet sestica od Argentine. U Afriku 2010. opet ubedljivo, direktno preko Francuske, uz petardu Rumunima u Beogradu, a tamo razocarenje od Gane i ispadanje od Australije. U Rusiju 2018. smo opet otisli direktno, bez mnogo muke, ali tamo opet isto i novo brzo ispadanje. Pa konacno u Katar smo otisli u najvecem stilu, preko Portugala, u 90.-om minutu, bez poraza u kvalifikacijama, uz nevidjenu euforiju a tamo cirkus i haos, koji put bolno spustanje. Dakle od ukidanja sankcija, ovo je PRVI, bukvalno PRVI PUT da smo na jedno veliko takmicenje otisli neubedljivo, uz prilicno mucenje, jedva, uz jedan gorak utisak koji je svima ostao i odsustvo bilo kakve nade da ce nesto pozitivno da se desi, naprotiv, kritike su kao da se nismo ni plasirali. Upravo je konacno ovo ta prilika, prilika da se desi obrnuto, kada niko nista vise ne ocekuje, posle uzasno losih kvalifikacija napravi neki bum i konacno zapazen rezultat.

Slobo

pre 7 meseci

Malo vazno koga dobivamo , jer sa Piksijem sve gubimo. Jedino mi je zelja da ne bude u grupi HR. Ako se to dogodi, ima mediji I u HR I u SRB da nas ubiju sa komentarima.

Ausidius

pre 7 meseci

Ajde da sačekamo kraj žreba, pa da krenu prognoze stručnjaka iz raznih emisija: ,, Mozemo do drugog mesta u grupi", " Nema lakih protivnika", " Grupa po meri", Ako damo sve od sebe, možemo do druge runde", pa onda ćemo da čitamo svaki dan vesti o komentarima fudbalera i njihovim vidjenjima žreba i šansi za (ne)prolaz dalje: Vlahović: ,,Verujem u prolaz"
Tadić: ,,Verujem u ove momke, i onda kad završimo sa gol razlikom 2:11, sledi izjava kako moramo da učimo iz naših grešaka i okrećemo se obavezama u kvlaifikacijama za svetsko prvenstvo i okrećemo novu stranicu, a selektor kaže kako nam je ipak falilo malo sreće i da je ponosan na ove momke

gung ho

pre 7 meseci

Dobar žreb bi bio izbeći:
1. Španiju i Englesku (katastrofa u najavi)
2. Dansku i Albaniju (ove druge zbog incidenata i pritiska)
3. Holandija i Hrvatska (spadaju pre u 1. nego u 3. šešir)

Bolji nismo od nikoga tamo ali sa ostalima iz 2. i 3. šešira bi moglo da se igra, (dakle 2. - Mađarska, Turska, Rumunija, Austrija i 3. - Škotska, Slovenija, Češka, Slovačka)

Бобан

pre 7 meseci

За репрезентацију која не може да победи Бугарску, а против Мађарске нема шта да тражи, свака група је претешка...

Kg

pre 7 meseci

Najbolja grupa: Francuska Danska Hrvatska i mi. Atraktivna, nema sta da se izgubi, ne moze mnogo da se obruka i slag na torti ako pobedimo hrvate, sprdacemo ih zauvek s obzirom na to koliko nam je reprezentacija slaba.
Najgora grupa: Belgija Albanija Slovacka i mi. Dosadni protivnici, igraju mrtav fudbal, sve ce da izgubimo sa 1-0 i obrukamo se.

Dziber u pokušaju

pre 7 meseci

nemacka ,austrija ,hrvatska pa da pokazemo srpski inat austrougarima;)
(NeleKneleVienna, 02. decembar 2023 13:21)

Da pokazemo inat austrougarima a pises iz beca?! Upravo takve osobe kao tebe traze u fss-u :D

Dziber u pokušaju

pre 7 meseci

Ja sam za grupu u kojoj bi bili Bugarska,Farska ostrva,Lihtenštajn i Andora.Mada nisam siguran da bi nam i oni odgovarali.
(Bruks 021, 02. decembar 2023 12:15)

Bugarska je vec prejaka. A sa ostalima 50/50

Masarariko

pre 7 meseci

"U delegaciji FS Srbije u Hamburgu, zbog privatnih obaveza, neće biti predsednika Dragana Džajića i direktora svih selekcija Nenada Bjekovića."

Zbog privatnih obaveza? Da li je moguće? Neko nas ovde ozbiljno provocira.

Smeško

pre 7 meseci

Sve je to isto. Mi u svakom slučaju služimo tamo kao sprdnja i sparnig partner,kao ekipa koja služi za gol razliku.Odvratan fudbal igramo i fudbaleri su bruka nase nacije.

RacaT

pre 7 meseci

Svi koji prizeljkuju neka izbegavanja Francuske, Španije i slicno mogu im samo reci da nemaju pojma sa zivotom. Cilj je da odes na takmicenje i da igras protiv najboljih , valjda je cela čar prvenstva u tome(barem za nas). Voleo bih sto jacu grupu, ne da bi ih drugi napunili ili sto svojima zelim lose vec zato sto zelim da gledam svoju zemlju protiv najboljih reprezentacija.

Dziber u pokušaju

pre 7 meseci

Protivnici: Švajcarska, Turska i Italija. Zapamtite!
(Panj, 02. decembar 2023 12:38)

Nee, nemas pojma! Bice Lejkersi, Denver i Seattle Super Sonics.

Neko iz mase

pre 7 meseci

Najbolje u celom žrebu je to što smo u istom šeširu sa Švajcarskom i Italijom, od kojih već imamo neku vrstu kompleksa tj koje ne možemo da pobedimo.

cole

pre 7 meseci

daj da se bar jednom ne palimo kao hepo kockice bez ikakvog povoda. na ep smo samo zato sto smo bili u grupi sa smesnim protivnicima. jedino iole valjano, madjari...znamo kako smo prosli. a madjari su negde izmedju druge i trece lige evropskih reprezentacija. imamo drvored u odbrani kojima gol nije dao samo ko nije igrao protiv njih. cak i presmesni bugari im dadose dva. pa ajd...zamislite samo engleski srednji red i napad protiv nasih dunstera!!! ili nemce, francuze, zabare, belgijance, spance protiv takvih "velicina" kakve su pavlovic, milenkovic, veljkovic, erakovic...hvala bogu da smo na ep...bez obzira koga dobijemo u grupi uspeh ce biti svaka utakmica ispod tri primljena gola. zao mi je mitra, tadica i vlahovica...momci zaista vrede...ovo ostalo krs do krsa.

mile pile

pre 7 meseci

nikad manje interesovanje za žreb u srbijici jer je jasno da nema veze s kim smo u grupi. u kataru smo barem mogli da postižemo golove, makar i primali više. sad nemamo ni to, samo primamo.

Zvezdas

pre 7 meseci

(pejafan, 2. decembar 2023 12:28

Cuti jezik pregrizo. Ne znam jel si prespavao zadnjih 15 godina ali isti korumpirani savez nije sisao sa vlasti ni posle albanske provokacije sa dronom i oduzetim bodovima, a takodje nisu otisli iz saveza ni posle poraza u Maksimiru 2-0 i remija 1-1 sa Hrvatima na Marakani kad smo izgubili sanse za Brazil 2014. Zar stvarno mislis da bi otisli opet tako nesto da se desi?

Nije fudbal samo za šampione sveta

pre 7 meseci

Nije fudbal za nas, moramo da prihvatimo to.
(Marko, 2. decembar 2023 12:25)

Šta tek onda da kažu oni koji se nisu kvalifikovali?

Mentalitet u Srba je na momente toliko komičan,
da bi se to moglo nazvati infatilnošću.

Ljutimo se kao mala deca kada ne pobedimo,

a puvamo se i arogantno šepurimo
kada pobeđujemo i kada smo najbolji.

Malo odmerenosti, umerenosti i skromnosti u u pobedama,
a malo više samopouzdanja, upornosti i posvećenosti posle poraza.

Georg

pre 7 meseci

Kao i svi žrebovi, biće 'namešten'. Ako budemo u grupi sa Nemačkom ostali protivnici će biti relativno slabiji. It drugog šešira Rumunija, Albanija ili Mađarska. Iz trećeg, Češka, na primer.
Najbolje je igrati u grupi sa Nemcima.

Aleks

pre 7 meseci

Vidić je, inače, dokazani sportski radnik posle karijere fudbalera.
(Ajgor, 02. decembar 2023 13:02)

Pa ne, ali je neko ko je toliko zaradio od fudbala, da ne mora da bude secikesa kao ostali...

Djed Gavrilo

pre 7 meseci

Belgija,austrija,Slovačka i gubimo sve tri utakmice glatko.
Imamo fudbalere,nemamo stručan FSS,a ni selektora koji nešto zna.Piksi je umeo fudbal da igra(i to sjajno),sli Piksi nema pojma o liderstvu i kompoziciji tima za pobede.
Stranputica je da Piksi bude selektor.
Stranputica je ulagati u fudbal u Srbiji u ovim okolnostima.
Stranputica je navijati za ovakav rad FSS.
Stranputica je Nedimović u fudbalu posle “subvencija” u trnje.
Stranputica je Terzić van ćerke.
Stranputica je zaćutati o Kokezi posle javnog kriminala kojim je rukovodio.
Kod toliko jasnih stranputica imamo besmisao ulaganja u fudbal u Srbiji.Sve je to kriminal u fudbalu.

Footix98

pre 7 meseci

Za razliku od brojnih botova koje ovde ocekujem narednih sati i koji ce nipodastavajucim i mrzackim komentarima prema sopstvenoj reprezentaciji poput "nama je svaka grupa teska, vracamo se kuci sa gol razlikom -15, Piksi ovo, Piksi ono, manekeni ovo, manekeni ono..." pokusavaju da glume humoriste, voleo da bih se da nadje sto vise normalnih i analiticki nastrojenih komentatora povodom danasnjeg zreba. Ispostavilo se da cetvrti sesir nije nista losiju poziciju doneo od treceg. Nakon sto su i Italija i Svajcarska zavrsile sa nama, postalo je jasno da smo izbegli dve izuzetno jake reprezentacije i da je veca sansa da iz treceg izvucemo odgovarajucu reprezentaciju za sebe nego da smo i sami u trecem sesiru. Nama su kljuc danasnjeg zreba dve stvari, izbeci Dansku iz drugog i Holandiju iz treceg, pogotovo ih izbeci zajedno, jer ne daj Boze opcija u kojoj bi izvukli te dve reprezentacije uz nekog velikog favorita iz prvog koji nam se podrazumeva, to je grupa smrti u kojoj bi nam sanse bile zaista minimalne. S druge strane laksih i pristojnijih opcija ima mnogo vise. Ne u smislu da je nama bilo koja reprezentacija laka ili da smo favoriti vec u smislu da ce nam se naravno realno pruziti sansa za prolaz grupe ako bi dobili kombinaciju recimo Albanija/Slovacka ili Turska/Ceska ili Madjarska/Slovenija iz srednja dva sesira umesto kombinacije Danska/Holandija, to je jasno kao dan. Dakle ocekujem neku sredinu, prvi sesir svakako svejedno, drugi neka Turska recimo a treci neka Skotska.

Ajgor

pre 7 meseci

Biram Srbiji Vidica za predsednika saveza i Milojevica za selektora. Dok su tu Dzajic i Piksi, dok su tu Nedimovici i Djorici potpuno je svejedno s kim ćemo u grupu, mozemo mi i da pobedimo neku na Tadica i Mitrovica, ali nema poente
(Sub013, 02. decembar 2023 12:31)

Vidić je, inače, dokazani sportski radnik posle karijere fudbalera.

kladzom do bola

pre 7 meseci

Mi nemamo igru , taktiku , ma nemamo nista i to je nasa sansa .Buduci protivnici nemaju pojma kako i sta da ocekuju u odbrani i napadu od nas . Ali mi znamo , da ima da primimo minimum gol na utakmici makar igrali samo protiv Filipa Visnjica .

Sezonac - zapad VIP

pre 7 meseci

nadamo se katastrofi sns reprezentacije! Grupa sa albanijom, hrvatslom bi bila po meri, da se jos kednom dokaze da ne moze da vladaju nacisti, i da zelis boljitak. dok su na vlasti nacisti, zelim nam propast na svim poljima...do 0:20 gol razlike!
(Pravednik, 02. decembar 2023 12:34)

Kakvo životno opterećenje i zamena teza, užas....

Joao Pinto

pre 7 meseci

Iskreno bi voleo ove jake reprezentacije tipa Fra, Hol, Eng i slicno jer takve reprezentacije mi ne potcenimo i protiv njih se ne blamiramo. Dok se bojim nekog susreta sa Turskom ili cak Albanijom. Eto po prvi put cujem da za Albaniju igraju osam igraca iz Serie A od kojih sedam su standardni u svojim ekipama (rekli su ovi iz SkySport-a). Mislim nasi kljucni nasi igraci igraju nam u Arabiji i razmlislite kakve je razlika izmedju Serie A i Arabije

Јабучило

pre 7 meseci

Izbjeći euforiju, niske emocije, nacionalizam, fašizam, kolektivnu zagljupljnost..
(stoka17, 02. decembar 2023 12:31)

Иди на шах.

Kanta

pre 7 meseci

Koga god da izvucemo navijam za nasu Srbiju i bratsku Rumuniju, i naravno protiv Hrvata, Albanaca, Turaka i Engleza😊

Svim srcem bavijam protiv srba i da barem bili kanta za napucavanje iskreno se nadam,bez ikakve lazne skromnosti 6:0 nld vs srb

Kritika

pre 7 meseci

Ljudi ajde sve i želja da nas nakantaju ali što želite Hrvatsku u grupi? Nisu naši fudbaleri krivi što su limitirani na nivo španske druge lige. Nikad slabiji nismo bili. A Hrvati imaju ozbiljnu reprezentaciju. Neka nas puni neko drugi njih da izbegnemo i dobro je.

Vlado

pre 7 meseci

Grupa nije ni bitna.Nas može svako da pobedi i napuniće nas svi, gore nego u Kataru.Istorija se ponavlja.I u vreme Jugoslavije kad smo srećno pobedili Bugare u Splitu, Mladen Delić čuveni,i tada smo otišli na Euro i izblamirali se.Imali smo sva tri poraza, tukli nas 5-0 itd.Tako će i sada biti.

Ser Kokeza od FSS-a

pre 7 meseci

Engleska, Rumunija i Holandija. Pa ako ćemo već da se brukamo, nek se obrukamo protiv Engleza i Holanđana, dok će nam poraz od Rumunije verovatno najlakše pasti od svih ovih iz drugog šešira (a možda ih i dobijemo na user).

polski_fiat

pre 7 meseci

"Voleo bih Nemačku, Albaniju i Hrvatsku, da nas nabiju svi po 5 razlike da i mi oborimo neki rekord i da se uvedu promene u FSS."
(Mirota, 2. decembar 2023 13:23)

Da oborite rekord ? Buraz, vi držite rekord najviše golova po europskom prvenstvu i najviše golova na jednom prvenstvu. Vi jedino možete popraviti vlastiti rekord.

Ludi šeširdžija

pre 7 meseci

Ne znam da li je neko jos ovo zapazio, ali mi smo u jednoj prilicno novoj situaciji.
(Footix98, 2. decembar 2023 12:30)


To jedino znaci da cemo sve gubiti 0:6, a ne samo jednu.

anon

pre 7 meseci

Iz prvog sesira Engleska, od njih gubimo "samo" sa 4 razlike, drugi bi nas odrali i izblamirali.

Iz drugog najbolje Madjarska, protiv njih mozda izvucemo 1 razlike kao u kvalifikacijama.

Iz treceg najbolje Skotska, sa njima mozda i izvucemo nereseno ako im ne bude dan.

A da nismo u cetvrtom, Italija i Svajcarska bi nam bar po tri komada zabili bez po muke.

Djordje

pre 7 meseci

Engleska, Hrvatska i Albanija i da uzmemo 0 bodova i da se jednom zauvek ocisti taj gangsterski klan u FSS ko hoce neka navija za njih moju podrsku nemaju taman da smo rod najrodjeniji.

PRSKAJ POLIVAJ !!!

pre 7 meseci

Neka budu najbolje ekipe iz svakog sesira sa nama u grupi, bar da igramo sa najboljima, kad vec igramo ep posle toliko godina.

ljusa

pre 7 meseci

Ko bi reko cela Srbija žali što odosmo na evropsko prvenstvo i ja sam među njima.Ne znam šta ili ko može da nam pomogne da se ne obrukamo.

pejton

pre 7 meseci

Holandija - jer ja koliko pratim duele sa njima od 1988 non stop gubimo (nekih 6 puta čini mi se), nemamo čak ni nerešeno, vreme je za jednu pobedu

Mađarska - tu ne treba previše objašnjavati.

Za nosioca manje bitno, ko god bude razbucaće nas.

mile pile

pre 7 meseci

Ajde da sačekamo kraj žreba, pa da krenu prognoze stručnjaka iz raznih emisija: ,, Mozemo do drugog mesta u grupi", " Nema lakih protivnika", " Grupa po meri", Ako damo sve od sebe, možemo do druge runde", pa onda ćemo da čitamo svaki dan vesti o komentarima fudbalera i njihovim vidjenjima žreba i šansi za (ne)prolaz dalje: Vlahović: ,,Verujem u prolaz"
Tadić: ,,Verujem u ove momke, i onda kad završimo sa gol razlikom 2:11, sledi izjava kako moramo da učimo iz naših grešaka i okrećemo se obavezama u kvlaifikacijama za svetsko prvenstvo i okrećemo novu stranicu, a selektor kaže kako nam je ipak falilo malo sreće i da je ponosan na ove momke
(Ausidius, 02. decembar 2023 12:59)

A žene fudbalera šta kažu? I FK Zorannah da se intervjuiše

Јабучило

pre 7 meseci

Nee, nemas pojma! Bice Lejkersi, Denver i Seattle Super Sonics.
(Dziber u pokušaju, 02. decembar 2023 12:54)

Братац, не игра Партизан, па да нам то буде група.

....

pre 7 meseci

Samo ne Hrvatsku.....ima da se oporavljamo iducih 20 godina....
(Comy SB, 02. decembar 2023 13:38)


Zasto? Penaldzije jedva prosli grupu.

Mladen CG

pre 7 meseci

Njemačka;
Albanija;
Hrvatska;
Ovo bi bila grupa ,, iznad sporta" te bi naša reprezentacija imala dodatni motiv za postizanje uspjeha. Uzimajući u obzir mentalitet, i te kako je potreban dodatni impuls za reprezentaciju Srbije, u koju se mnogo ne vjeruje u javnosti (najblaže rečeno).

miki

pre 7 meseci

Malog Nedelkovica i Simica iz Milana podhitno zvati u Reprenzetaciju i igrati sa 4 pozadi samo tako imamo sanse neke.. sa 3 pozadi ko svicarski sir

Kanta

pre 7 meseci

Koga god da izvucemo navijam za nasu Srbiju i bratsku Rumuniju, i naravno protiv Hrvata, Albanaca, Turaka i Engleza😊

Svim srcem bavijam protiv srba i da barem bili kanta za napucavanje iskreno se nadam,bez ikakve lazne skromnosti 6:0 nld vs srb

NijeBitno

pre 7 meseci

Sećam se te poslednje utakmice,između ostalih i het trik Klajverta,najbolja generacija и taj gorak ukus. Ovoliko godina je proslo,plasirali smo se ali umesto radosti u nađe,opet gorak ukus. Zao mi je sto je generacija , koja je svetski prvak ,u situaciji da se zadovoljava samim plasmanom.

gantuu

pre 7 meseci

Posto predsednik FSS kaze da treba izbeci Albaniju onda Engleska, Holandija, Danska (Hrvatska). Sa njima cemo da se usrecimo. Samo da napomenem da teoretski dalje mozemo sa dva poraza, bez postignutog gola i gol razlikom, npr 0-6.

Nema krsta bez 3 prsta

pre 7 meseci

(Kanta, 2. decembar 2023 14:09

Ne razumem ove heroglife i sta si hteo da kazes. Da, navijas protiv Srbije i to postujem, to je tvoje pravo. Kao i ja sto navijam kontra vama Albancima i Hrvatima i u demokratiji imam slobodu i pravo to da radim! Sportski pozdrav.

PS. Sta je "nld"?

SRB über alles

pre 7 meseci

Malo preterujete s tim "24" godine..
SCO i SLO takodje nisu isli na EP 24 god, niko normalan to ne potencira u ovim drzavama.
A zasto se kod nas toliko naglasava taj podatak ?!
Sta je problem?
El neko iz SRB i FSS treba da se izvini jer nismo isli cuvenih 24 god na EP?!

Бензимена

pre 7 meseci

Италија, швајцарска и Србија па зна се кога ће свако да прижељкује из задњег шешира

Лане

pre 7 meseci

Зар је битно?! И овако ништа нећемо урадити, треба напокон да схватимо да смо ми просечна репрезентација чак и испод тога.

Budo

pre 7 meseci

Bilo koja kombinacija da izvucemo jednu pobedu il bar jedan remi. Trebalo bi biti malo lakse nego na SP, a za prolaz bilo kakve grupe nemamo kvalitet igraca. Nadam se ofanzivnoj igri, da se bar lepo predstavimo kao u Rusiji s Krstajicem ako Piksi bude smeo. Imamo neke jake igrace napred, ali slabo to vredi kad svi skupa igramo neki zastareli fudbal dok protivnici rade nesto moderno, brzo i sa nabojem energije. Nasi nekako uvek trce dok iznemognu, nazalost kao da uvek to bude u pogresnom pravcu. To je tako bilo odkad ja pratim fudbal, tesko da taj Mister moze bilo sta promeniti, realno i nije neki kapacitet kao selektor. Fudbal nikad nije bio “nas” sport, ne verujem da ce postati ni posle ovog EP

zi

pre 7 meseci

Ma grupa smrti, pa da ih svi otpišemo, tada oni nešto i urade. Ovako ako su velika očekivanja, tu padaju. Ipak je fudbal gubitnički sport kod nas, nije to košarka, vaterpolo, tenis, odbojka...

REKOS

pre 7 meseci

Jedno je sigurno Albanija u bilo kojoj grupi da bude Budite sigurni ima da prodze grupu, Ne pricam ovo napamet jel Albanija nikada nije imala jacu Reprezentaciju i Selektor Silvinjo bice u velikoj muci da izabere 23-24 igraca od oni preko 50 njih koji igraju Sirom Evrope.

KKK-666

pre 7 meseci

..... PRVI PUT da smo na jedno veliko takmicenje otisli neubedljivo, uz prilicno mucenje, jedva, uz jedan gorak utisak koji je svima ostao i odsustvo bilo kakve nade da ce nesto pozitivno da se desi, naprotiv, kritike su kao da se nismo ni plasirali. Upravo je konacno ovo ta prilika, prilika da se desi obrnuto, kada niko nista vise ne ocekuje, posle uzasno losih kvalifikacija napravi neki bum i konacno zapazen rezultat.
(Footix98, 2. decembar 2023 12:30)

To je vec desetljecima rezervirano za nas.

lal

pre 7 meseci

neke reprezentacije koje gotivim.
nemci / rumuni (madjari) / slovaci (cesi). da dve od te tri prodju dalje, kad smo vec mi zalutali...

mile pile

pre 7 meseci

B92 bi trebalo da uvede filter koji automatski odbija dve komentare koji koriste reci Srbijica, Srbistan i slicne.
(Petar, 02. decembar 2023 13:09)

Što s' težak čo'ek, ja to od milja

Guns N Roses

pre 7 meseci

Pa ne, ali je neko ko je toliko zaradio od fudbala, da ne mora da bude secikesa kao ostali...
(Aleks, 2. decembar 2023 13:47)

Pogotovo je zaradio poslednjih godina gradeći stanove po Beogradu.

Hvalio se u podcastu kod Ria Ferdinanda.

Nikol Dž. Femija

pre 7 meseci

Prva varijnta : Belgija, Albanija i Škotska u grupi sa Srbijom.

Ili

Druga varijanta: Engleska, Albanija i Hrvatska u grupi sa Srbijom.

Miladin

pre 7 meseci

(Dosa, 2. decembar 2023 14:28)

I onda neko kaže kako Srbi precenjuju sebe,a VI STE PRAVI SRBIN, RAELAN, ima i takvih znači, pa neka se zna, na poslednje mesto Srbija i to je lepo pa valjda su sada svi zadovoljni što ima realnih Srba poput Vas koji srpsku fudbalsku reprezentaciju ne precenjuju.

Pravednik

pre 7 meseci

nadamo se katastrofi sns reprezentacije! Grupa sa albanijom, hrvatslom bi bila po meri, da se jos kednom dokaze da ne moze da vladaju nacisti, i da zelis boljitak. dok su na vlasti nacisti, zelim nam propast na svim poljima...do 0:20 gol razlike!

pejafan

pre 7 meseci

Voleo bih Albanija i Hrvatska da nas oduce od fudbala,da nam napune mrezu,da pukne bruka,da ova mafija sidje sa cela FSS i 2 partijska kluba...I bilo ko iz prvog sesira,tu svakako ne mozemo gol nikome da damo...

Footix98

pre 7 meseci

Ne znam da li je neko jos ovo zapazio, ali mi smo u jednoj prilicno novoj situaciji. Na SP 1998. smo otisli nakon sto smo demolirali Madjarsku u barazu 12-1 a pre toga u grupi zavrsili ispred Ceske, aktuelnih viceprvaka Evrope. Tamo Mijat i tragicna precka, pa iako za danasnje standarde postigli uspeh sa 1/8 finala, tada je to bio neuspeh i razocarenje. Na EP 2000. smo otisli u velikom stilu preko Zagreba i tada 3. na svetu Hrvatske pa tamo dobili sesticu od Holandije. Na SP 2006., u najvecem stilu direktno, preko Spanije sa samo 1 primljenim golom, pa tamo 3 poraza i opet sestica od Argentine. U Afriku 2010. opet ubedljivo, direktno preko Francuske, uz petardu Rumunima u Beogradu, a tamo razocarenje od Gane i ispadanje od Australije. U Rusiju 2018. smo opet otisli direktno, bez mnogo muke, ali tamo opet isto i novo brzo ispadanje. Pa konacno u Katar smo otisli u najvecem stilu, preko Portugala, u 90.-om minutu, bez poraza u kvalifikacijama, uz nevidjenu euforiju a tamo cirkus i haos, koji put bolno spustanje. Dakle od ukidanja sankcija, ovo je PRVI, bukvalno PRVI PUT da smo na jedno veliko takmicenje otisli neubedljivo, uz prilicno mucenje, jedva, uz jedan gorak utisak koji je svima ostao i odsustvo bilo kakve nade da ce nesto pozitivno da se desi, naprotiv, kritike su kao da se nismo ni plasirali. Upravo je konacno ovo ta prilika, prilika da se desi obrnuto, kada niko nista vise ne ocekuje, posle uzasno losih kvalifikacija napravi neki bum i konacno zapazen rezultat.

Sub013

pre 7 meseci

Biram Srbiji Vidica za predsednika saveza i Milojevica za selektora. Dok su tu Dzajic i Piksi, dok su tu Nedimovici i Djorici potpuno je svejedno s kim ćemo u grupu, mozemo mi i da pobedimo neku na Tadica i Mitrovica, ali nema poente

Sezonac - zapad VIP

pre 7 meseci

nadamo se katastrofi sns reprezentacije! Grupa sa albanijom, hrvatslom bi bila po meri, da se jos kednom dokaze da ne moze da vladaju nacisti, i da zelis boljitak. dok su na vlasti nacisti, zelim nam propast na svim poljima...do 0:20 gol razlike!
(Pravednik, 02. decembar 2023 12:34)

Kakvo životno opterećenje i zamena teza, užas....

Kanta

pre 7 meseci

Koga god da izvucemo navijam za nasu Srbiju i bratsku Rumuniju, i naravno protiv Hrvata, Albanaca, Turaka i Engleza😊

Svim srcem bavijam protiv srba i da barem bili kanta za napucavanje iskreno se nadam,bez ikakve lazne skromnosti 6:0 nld vs srb

Footix98

pre 7 meseci

Ne znam da li je neko jos ovo zapazio, ali mi smo u jednoj prilicno novoj situaciji. Na SP 1998. smo otisli nakon sto smo demolirali Madjarsku u barazu 12-1 a pre toga u grupi zavrsili ispred Ceske, aktuelnih viceprvaka Evrope. Tamo Mijat i tragicna precka, pa iako za danasnje standarde postigli uspeh sa 1/8 finala, tada je to bio neuspeh i razocarenje. Na EP 2000. smo otisli u velikom stilu preko Zagreba i tada 3. na svetu Hrvatske pa tamo dobili sesticu od Holandije. Na SP 2006., u najvecem stilu direktno, preko Spanije sa samo 1 primljenim golom, pa tamo 3 poraza i opet sestica od Argentine. U Afriku 2010. opet ubedljivo, direktno preko Francuske, uz petardu Rumunima u Beogradu, a tamo razocarenje od Gane i ispadanje od Australije. U Rusiju 2018. smo opet otisli direktno, bez mnogo muke, ali tamo opet isto i novo brzo ispadanje. Pa konacno u Katar smo otisli u najvecem stilu, preko Portugala, u 90.-om minutu, bez poraza u kvalifikacijama, uz nevidjenu euforiju a tamo cirkus i haos, koji put bolno spustanje. Dakle od ukidanja sankcija, ovo je PRVI, bukvalno PRVI PUT da smo na jedno veliko takmicenje otisli neubedljivo, uz prilicno mucenje, jedva, uz jedan gorak utisak koji je svima ostao i odsustvo bilo kakve nade da ce nesto pozitivno da se desi, naprotiv, kritike su kao da se nismo ni plasirali. Upravo je konacno ovo ta prilika, prilika da se desi obrnuto, kada niko nista vise ne ocekuje, posle uzasno losih kvalifikacija napravi neki bum i konacno zapazen rezultat.

Ajgor

pre 7 meseci

Biram Srbiji Vidica za predsednika saveza i Milojevica za selektora. Dok su tu Dzajic i Piksi, dok su tu Nedimovici i Djorici potpuno je svejedno s kim ćemo u grupu, mozemo mi i da pobedimo neku na Tadica i Mitrovica, ali nema poente
(Sub013, 02. decembar 2023 12:31)

Vidić je, inače, dokazani sportski radnik posle karijere fudbalera.

Kanta

pre 7 meseci

Koga god da izvucemo navijam za nasu Srbiju i bratsku Rumuniju, i naravno protiv Hrvata, Albanaca, Turaka i Engleza😊

Svim srcem bavijam protiv srba i da barem bili kanta za napucavanje iskreno se nadam,bez ikakve lazne skromnosti 6:0 nld vs srb

Kg

pre 7 meseci

Najbolja grupa: Francuska Danska Hrvatska i mi. Atraktivna, nema sta da se izgubi, ne moze mnogo da se obruka i slag na torti ako pobedimo hrvate, sprdacemo ih zauvek s obzirom na to koliko nam je reprezentacija slaba.
Najgora grupa: Belgija Albanija Slovacka i mi. Dosadni protivnici, igraju mrtav fudbal, sve ce da izgubimo sa 1-0 i obrukamo se.

REKOS

pre 7 meseci

Jedno je sigurno Albanija u bilo kojoj grupi da bude Budite sigurni ima da prodze grupu, Ne pricam ovo napamet jel Albanija nikada nije imala jacu Reprezentaciju i Selektor Silvinjo bice u velikoj muci da izabere 23-24 igraca od oni preko 50 njih koji igraju Sirom Evrope.

Footix98

pre 7 meseci

Za razliku od brojnih botova koje ovde ocekujem narednih sati i koji ce nipodastavajucim i mrzackim komentarima prema sopstvenoj reprezentaciji poput "nama je svaka grupa teska, vracamo se kuci sa gol razlikom -15, Piksi ovo, Piksi ono, manekeni ovo, manekeni ono..." pokusavaju da glume humoriste, voleo da bih se da nadje sto vise normalnih i analiticki nastrojenih komentatora povodom danasnjeg zreba. Ispostavilo se da cetvrti sesir nije nista losiju poziciju doneo od treceg. Nakon sto su i Italija i Svajcarska zavrsile sa nama, postalo je jasno da smo izbegli dve izuzetno jake reprezentacije i da je veca sansa da iz treceg izvucemo odgovarajucu reprezentaciju za sebe nego da smo i sami u trecem sesiru. Nama su kljuc danasnjeg zreba dve stvari, izbeci Dansku iz drugog i Holandiju iz treceg, pogotovo ih izbeci zajedno, jer ne daj Boze opcija u kojoj bi izvukli te dve reprezentacije uz nekog velikog favorita iz prvog koji nam se podrazumeva, to je grupa smrti u kojoj bi nam sanse bile zaista minimalne. S druge strane laksih i pristojnijih opcija ima mnogo vise. Ne u smislu da je nama bilo koja reprezentacija laka ili da smo favoriti vec u smislu da ce nam se naravno realno pruziti sansa za prolaz grupe ako bi dobili kombinaciju recimo Albanija/Slovacka ili Turska/Ceska ili Madjarska/Slovenija iz srednja dva sesira umesto kombinacije Danska/Holandija, to je jasno kao dan. Dakle ocekujem neku sredinu, prvi sesir svakako svejedno, drugi neka Turska recimo a treci neka Skotska.

Mladen CG

pre 7 meseci

Njemačka;
Albanija;
Hrvatska;
Ovo bi bila grupa ,, iznad sporta" te bi naša reprezentacija imala dodatni motiv za postizanje uspjeha. Uzimajući u obzir mentalitet, i te kako je potreban dodatni impuls za reprezentaciju Srbije, u koju se mnogo ne vjeruje u javnosti (najblaže rečeno).

....

pre 7 meseci

Samo ne Hrvatsku.....ima da se oporavljamo iducih 20 godina....
(Comy SB, 02. decembar 2023 13:38)


Zasto? Penaldzije jedva prosli grupu.

Cone

pre 7 meseci

Meni je frapantno da 8 ljudi iz FSS ide na izvlacenje grupa plus Džajić i Bjeković koji navodno nisu mogli. Uvijek smo imali ocajne ljude u savezu ali ovo je najgore stanje u istoriji.

Smeško

pre 7 meseci

Sve je to isto. Mi u svakom slučaju služimo tamo kao sprdnja i sparnig partner,kao ekipa koja služi za gol razliku.Odvratan fudbal igramo i fudbaleri su bruka nase nacije.

anon

pre 7 meseci

Iz prvog sesira Engleska, od njih gubimo "samo" sa 4 razlike, drugi bi nas odrali i izblamirali.

Iz drugog najbolje Madjarska, protiv njih mozda izvucemo 1 razlike kao u kvalifikacijama.

Iz treceg najbolje Skotska, sa njima mozda i izvucemo nereseno ako im ne bude dan.

A da nismo u cetvrtom, Italija i Svajcarska bi nam bar po tri komada zabili bez po muke.

Guns N Roses

pre 7 meseci

Pa ne, ali je neko ko je toliko zaradio od fudbala, da ne mora da bude secikesa kao ostali...
(Aleks, 2. decembar 2023 13:47)

Pogotovo je zaradio poslednjih godina gradeći stanove po Beogradu.

Hvalio se u podcastu kod Ria Ferdinanda.

Dziber u pokušaju

pre 7 meseci

nemacka ,austrija ,hrvatska pa da pokazemo srpski inat austrougarima;)
(NeleKneleVienna, 02. decembar 2023 13:21)

Da pokazemo inat austrougarima a pises iz beca?! Upravo takve osobe kao tebe traze u fss-u :D

Dziber u pokušaju

pre 7 meseci

Ja sam za grupu u kojoj bi bili Bugarska,Farska ostrva,Lihtenštajn i Andora.Mada nisam siguran da bi nam i oni odgovarali.
(Bruks 021, 02. decembar 2023 12:15)

Bugarska je vec prejaka. A sa ostalima 50/50

Georg

pre 7 meseci

Kao i svi žrebovi, biće 'namešten'. Ako budemo u grupi sa Nemačkom ostali protivnici će biti relativno slabiji. It drugog šešira Rumunija, Albanija ili Mađarska. Iz trećeg, Češka, na primer.
Najbolje je igrati u grupi sa Nemcima.

mile pile

pre 7 meseci

B92 bi trebalo da uvede filter koji automatski odbija dve komentare koji koriste reci Srbijica, Srbistan i slicne.
(Petar, 02. decembar 2023 13:09)

Što s' težak čo'ek, ja to od milja

Vlado

pre 7 meseci

Grupa nije ni bitna.Nas može svako da pobedi i napuniće nas svi, gore nego u Kataru.Istorija se ponavlja.I u vreme Jugoslavije kad smo srećno pobedili Bugare u Splitu, Mladen Delić čuveni,i tada smo otišli na Euro i izblamirali se.Imali smo sva tri poraza, tukli nas 5-0 itd.Tako će i sada biti.

Marko

pre 7 meseci

Ko god da nam se padne, bićemo autsajderi iz mnogo razloga, počevši do neigranja dugog 24 godine, preko nestabilnog saveza do nestabilne i krajnje diskutabilne igre reprezentacije.
Laka grupa nam nije nikakav garant, to smo videli u kvalifikacijama, a i ta lakša je svakako teža od ove koju jedva preživesmo.
Nije fudbal za nas, moramo da prihvatimo to.

Djordje

pre 7 meseci

Engleska, Hrvatska i Albanija i da uzmemo 0 bodova i da se jednom zauvek ocisti taj gangsterski klan u FSS ko hoce neka navija za njih moju podrsku nemaju taman da smo rod najrodjeniji.

ljusa

pre 7 meseci

Ko bi reko cela Srbija žali što odosmo na evropsko prvenstvo i ja sam među njima.Ne znam šta ili ko može da nam pomogne da se ne obrukamo.

KKK-666

pre 7 meseci

..... PRVI PUT da smo na jedno veliko takmicenje otisli neubedljivo, uz prilicno mucenje, jedva, uz jedan gorak utisak koji je svima ostao i odsustvo bilo kakve nade da ce nesto pozitivno da se desi, naprotiv, kritike su kao da se nismo ni plasirali. Upravo je konacno ovo ta prilika, prilika da se desi obrnuto, kada niko nista vise ne ocekuje, posle uzasno losih kvalifikacija napravi neki bum i konacno zapazen rezultat.
(Footix98, 2. decembar 2023 12:30)

To je vec desetljecima rezervirano za nas.

mile pile

pre 7 meseci

nikad manje interesovanje za žreb u srbijici jer je jasno da nema veze s kim smo u grupi. u kataru smo barem mogli da postižemo golove, makar i primali više. sad nemamo ni to, samo primamo.

Ausidius

pre 7 meseci

Ajde da sačekamo kraj žreba, pa da krenu prognoze stručnjaka iz raznih emisija: ,, Mozemo do drugog mesta u grupi", " Nema lakih protivnika", " Grupa po meri", Ako damo sve od sebe, možemo do druge runde", pa onda ćemo da čitamo svaki dan vesti o komentarima fudbalera i njihovim vidjenjima žreba i šansi za (ne)prolaz dalje: Vlahović: ,,Verujem u prolaz"
Tadić: ,,Verujem u ove momke, i onda kad završimo sa gol razlikom 2:11, sledi izjava kako moramo da učimo iz naših grešaka i okrećemo se obavezama u kvlaifikacijama za svetsko prvenstvo i okrećemo novu stranicu, a selektor kaže kako nam je ipak falilo malo sreće i da je ponosan na ove momke

Бобан

pre 7 meseci

За репрезентацију која не може да победи Бугарску, а против Мађарске нема шта да тражи, свака група је претешка...

Јабучило

pre 7 meseci

Izbjeći euforiju, niske emocije, nacionalizam, fašizam, kolektivnu zagljupljnost..
(stoka17, 02. decembar 2023 12:31)

Иди на шах.

Djed Gavrilo

pre 7 meseci

Belgija,austrija,Slovačka i gubimo sve tri utakmice glatko.
Imamo fudbalere,nemamo stručan FSS,a ni selektora koji nešto zna.Piksi je umeo fudbal da igra(i to sjajno),sli Piksi nema pojma o liderstvu i kompoziciji tima za pobede.
Stranputica je da Piksi bude selektor.
Stranputica je ulagati u fudbal u Srbiji u ovim okolnostima.
Stranputica je navijati za ovakav rad FSS.
Stranputica je Nedimović u fudbalu posle “subvencija” u trnje.
Stranputica je Terzić van ćerke.
Stranputica je zaćutati o Kokezi posle javnog kriminala kojim je rukovodio.
Kod toliko jasnih stranputica imamo besmisao ulaganja u fudbal u Srbiji.Sve je to kriminal u fudbalu.

polski_fiat

pre 7 meseci

"Voleo bih Nemačku, Albaniju i Hrvatsku, da nas nabiju svi po 5 razlike da i mi oborimo neki rekord i da se uvedu promene u FSS."
(Mirota, 2. decembar 2023 13:23)

Da oborite rekord ? Buraz, vi držite rekord najviše golova po europskom prvenstvu i najviše golova na jednom prvenstvu. Vi jedino možete popraviti vlastiti rekord.

NijeBitno

pre 7 meseci

Sećam se te poslednje utakmice,između ostalih i het trik Klajverta,najbolja generacija и taj gorak ukus. Ovoliko godina je proslo,plasirali smo se ali umesto radosti u nađe,opet gorak ukus. Zao mi je sto je generacija , koja je svetski prvak ,u situaciji da se zadovoljava samim plasmanom.

Slobo

pre 7 meseci

Malo vazno koga dobivamo , jer sa Piksijem sve gubimo. Jedino mi je zelja da ne bude u grupi HR. Ako se to dogodi, ima mediji I u HR I u SRB da nas ubiju sa komentarima.

Бензимена

pre 7 meseci

Италија, швајцарска и Србија па зна се кога ће свако да прижељкује из задњег шешира

Ludi šeširdžija

pre 7 meseci

Ne znam da li je neko jos ovo zapazio, ali mi smo u jednoj prilicno novoj situaciji.
(Footix98, 2. decembar 2023 12:30)


To jedino znaci da cemo sve gubiti 0:6, a ne samo jednu.

Ser Kokeza od FSS-a

pre 7 meseci

Engleska, Rumunija i Holandija. Pa ako ćemo već da se brukamo, nek se obrukamo protiv Engleza i Holanđana, dok će nam poraz od Rumunije verovatno najlakše pasti od svih ovih iz drugog šešira (a možda ih i dobijemo na user).

Haris Brkić

pre 7 meseci

„U delegaciji FS Srbije u Hamburgu, zbog privatnih obaveza, neće biti predsednika Dragana Džajića“ - Znalo se unapred da čovek funkcioniše samo kao marioneta. Umesto da je čuvao kakav takav obraz on se stavio u funkciji partijskih poltrona. Kako nam savez funkcioniše, zaista je čudo što smo se uopšte kvalifikovali.

Aleks

pre 7 meseci

Vidić je, inače, dokazani sportski radnik posle karijere fudbalera.
(Ajgor, 02. decembar 2023 13:02)

Pa ne, ali je neko ko je toliko zaradio od fudbala, da ne mora da bude secikesa kao ostali...

Ajgor

pre 7 meseci

Protivnici: Švajcarska, Turska i Italija. Zapamtite!
(Panj, 02. decembar 2023 12:38)

Zapamtili smo da nisi previše pametan. Italija, Švajcarska i Srbija su u istom šeširu.

RacaT

pre 7 meseci

Svi koji prizeljkuju neka izbegavanja Francuske, Španije i slicno mogu im samo reci da nemaju pojma sa zivotom. Cilj je da odes na takmicenje i da igras protiv najboljih , valjda je cela čar prvenstva u tome(barem za nas). Voleo bih sto jacu grupu, ne da bi ih drugi napunili ili sto svojima zelim lose vec zato sto zelim da gledam svoju zemlju protiv najboljih reprezentacija.

Slavna

pre 7 meseci

Voleo bih Albanija i Hrvatska da nas oduce od fudbala,da nam napune mrezu,da pukne bruka,da ova mafija sidje sa cela FSS i 2 partijska kluba...I bilo ko iz prvog sesira,tu svakako ne mozemo gol nikome da damo...
(pejafan, 02. decembar 2023 12:28)

Pa čak i da se to desi, je l' stvarno misliš da bi zbog toga ovi napustili svoja mesta? Ja sam ubeđen npr. da Vidić nikada neće biti predsednik, jer koja god politička garnitura da dođe, neće im odgovarati nezavisni Vidić i želeće svoje ljude tamo da kupe kajmak i pune džepove. Jedino ako se on sam prikloni nekoj političkoj frakciji, ali onda ne bi to bio taj Vidić. Tako da, ostaje nam da tonemo i gledamo ovaj skandal od srpskog fudbala!!

Лане

pre 7 meseci

Зар је битно?! И овако ништа нећемо урадити, треба напокон да схватимо да смо ми просечна репрезентација чак и испод тога.

Budo

pre 7 meseci

Bilo koja kombinacija da izvucemo jednu pobedu il bar jedan remi. Trebalo bi biti malo lakse nego na SP, a za prolaz bilo kakve grupe nemamo kvalitet igraca. Nadam se ofanzivnoj igri, da se bar lepo predstavimo kao u Rusiji s Krstajicem ako Piksi bude smeo. Imamo neke jake igrace napred, ali slabo to vredi kad svi skupa igramo neki zastareli fudbal dok protivnici rade nesto moderno, brzo i sa nabojem energije. Nasi nekako uvek trce dok iznemognu, nazalost kao da uvek to bude u pogresnom pravcu. To je tako bilo odkad ja pratim fudbal, tesko da taj Mister moze bilo sta promeniti, realno i nije neki kapacitet kao selektor. Fudbal nikad nije bio “nas” sport, ne verujem da ce postati ni posle ovog EP

Kritika

pre 7 meseci

Ljudi ajde sve i želja da nas nakantaju ali što želite Hrvatsku u grupi? Nisu naši fudbaleri krivi što su limitirani na nivo španske druge lige. Nikad slabiji nismo bili. A Hrvati imaju ozbiljnu reprezentaciju. Neka nas puni neko drugi njih da izbegnemo i dobro je.

Nikol Dž. Femija

pre 7 meseci

Prva varijnta : Belgija, Albanija i Škotska u grupi sa Srbijom.

Ili

Druga varijanta: Engleska, Albanija i Hrvatska u grupi sa Srbijom.

Miladin

pre 7 meseci

(Dosa, 2. decembar 2023 14:28)

I onda neko kaže kako Srbi precenjuju sebe,a VI STE PRAVI SRBIN, RAELAN, ima i takvih znači, pa neka se zna, na poslednje mesto Srbija i to je lepo pa valjda su sada svi zadovoljni što ima realnih Srba poput Vas koji srpsku fudbalsku reprezentaciju ne precenjuju.

Zvezdas

pre 7 meseci

(pejafan, 2. decembar 2023 12:28

Cuti jezik pregrizo. Ne znam jel si prespavao zadnjih 15 godina ali isti korumpirani savez nije sisao sa vlasti ni posle albanske provokacije sa dronom i oduzetim bodovima, a takodje nisu otisli iz saveza ni posle poraza u Maksimiru 2-0 i remija 1-1 sa Hrvatima na Marakani kad smo izgubili sanse za Brazil 2014. Zar stvarno mislis da bi otisli opet tako nesto da se desi?

Joao Pinto

pre 7 meseci

Iskreno bi voleo ove jake reprezentacije tipa Fra, Hol, Eng i slicno jer takve reprezentacije mi ne potcenimo i protiv njih se ne blamiramo. Dok se bojim nekog susreta sa Turskom ili cak Albanijom. Eto po prvi put cujem da za Albaniju igraju osam igraca iz Serie A od kojih sedam su standardni u svojim ekipama (rekli su ovi iz SkySport-a). Mislim nasi kljucni nasi igraci igraju nam u Arabiji i razmlislite kakve je razlika izmedju Serie A i Arabije

gantuu

pre 7 meseci

Posto predsednik FSS kaze da treba izbeci Albaniju onda Engleska, Holandija, Danska (Hrvatska). Sa njima cemo da se usrecimo. Samo da napomenem da teoretski dalje mozemo sa dva poraza, bez postignutog gola i gol razlikom, npr 0-6.

Јабучило

pre 7 meseci

Nee, nemas pojma! Bice Lejkersi, Denver i Seattle Super Sonics.
(Dziber u pokušaju, 02. decembar 2023 12:54)

Братац, не игра Партизан, па да нам то буде група.

miki

pre 7 meseci

Malog Nedelkovica i Simica iz Milana podhitno zvati u Reprenzetaciju i igrati sa 4 pozadi samo tako imamo sanse neke.. sa 3 pozadi ko svicarski sir

Masarariko

pre 7 meseci

"U delegaciji FS Srbije u Hamburgu, zbog privatnih obaveza, neće biti predsednika Dragana Džajića i direktora svih selekcija Nenada Bjekovića."

Zbog privatnih obaveza? Da li je moguće? Neko nas ovde ozbiljno provocira.

Neko iz mase

pre 7 meseci

Najbolje u celom žrebu je to što smo u istom šeširu sa Švajcarskom i Italijom, od kojih već imamo neku vrstu kompleksa tj koje ne možemo da pobedimo.

lal

pre 7 meseci

neke reprezentacije koje gotivim.
nemci / rumuni (madjari) / slovaci (cesi). da dve od te tri prodju dalje, kad smo vec mi zalutali...

PRSKAJ POLIVAJ !!!

pre 7 meseci

Neka budu najbolje ekipe iz svakog sesira sa nama u grupi, bar da igramo sa najboljima, kad vec igramo ep posle toliko godina.

mile pile

pre 7 meseci

Ajde da sačekamo kraj žreba, pa da krenu prognoze stručnjaka iz raznih emisija: ,, Mozemo do drugog mesta u grupi", " Nema lakih protivnika", " Grupa po meri", Ako damo sve od sebe, možemo do druge runde", pa onda ćemo da čitamo svaki dan vesti o komentarima fudbalera i njihovim vidjenjima žreba i šansi za (ne)prolaz dalje: Vlahović: ,,Verujem u prolaz"
Tadić: ,,Verujem u ove momke, i onda kad završimo sa gol razlikom 2:11, sledi izjava kako moramo da učimo iz naših grešaka i okrećemo se obavezama u kvlaifikacijama za svetsko prvenstvo i okrećemo novu stranicu, a selektor kaže kako nam je ipak falilo malo sreće i da je ponosan na ove momke
(Ausidius, 02. decembar 2023 12:59)

A žene fudbalera šta kažu? I FK Zorannah da se intervjuiše

Nema krsta bez 3 prsta

pre 7 meseci

(Kanta, 2. decembar 2023 14:09

Ne razumem ove heroglife i sta si hteo da kazes. Da, navijas protiv Srbije i to postujem, to je tvoje pravo. Kao i ja sto navijam kontra vama Albancima i Hrvatima i u demokratiji imam slobodu i pravo to da radim! Sportski pozdrav.

PS. Sta je "nld"?

zi

pre 7 meseci

Ma grupa smrti, pa da ih svi otpišemo, tada oni nešto i urade. Ovako ako su velika očekivanja, tu padaju. Ipak je fudbal gubitnički sport kod nas, nije to košarka, vaterpolo, tenis, odbojka...

kladzom do bola

pre 7 meseci

Mi nemamo igru , taktiku , ma nemamo nista i to je nasa sansa .Buduci protivnici nemaju pojma kako i sta da ocekuju u odbrani i napadu od nas . Ali mi znamo , da ima da primimo minimum gol na utakmici makar igrali samo protiv Filipa Visnjica .

pejton

pre 7 meseci

Holandija - jer ja koliko pratim duele sa njima od 1988 non stop gubimo (nekih 6 puta čini mi se), nemamo čak ni nerešeno, vreme je za jednu pobedu

Mađarska - tu ne treba previše objašnjavati.

Za nosioca manje bitno, ko god bude razbucaće nas.

cole

pre 7 meseci

daj da se bar jednom ne palimo kao hepo kockice bez ikakvog povoda. na ep smo samo zato sto smo bili u grupi sa smesnim protivnicima. jedino iole valjano, madjari...znamo kako smo prosli. a madjari su negde izmedju druge i trece lige evropskih reprezentacija. imamo drvored u odbrani kojima gol nije dao samo ko nije igrao protiv njih. cak i presmesni bugari im dadose dva. pa ajd...zamislite samo engleski srednji red i napad protiv nasih dunstera!!! ili nemce, francuze, zabare, belgijance, spance protiv takvih "velicina" kakve su pavlovic, milenkovic, veljkovic, erakovic...hvala bogu da smo na ep...bez obzira koga dobijemo u grupi uspeh ce biti svaka utakmica ispod tri primljena gola. zao mi je mitra, tadica i vlahovica...momci zaista vrede...ovo ostalo krs do krsa.

Dziber u pokušaju

pre 7 meseci

Protivnici: Švajcarska, Turska i Italija. Zapamtite!
(Panj, 02. decembar 2023 12:38)

Nee, nemas pojma! Bice Lejkersi, Denver i Seattle Super Sonics.

Nije fudbal samo za šampione sveta

pre 7 meseci

Nije fudbal za nas, moramo da prihvatimo to.
(Marko, 2. decembar 2023 12:25)

Šta tek onda da kažu oni koji se nisu kvalifikovali?

Mentalitet u Srba je na momente toliko komičan,
da bi se to moglo nazvati infatilnošću.

Ljutimo se kao mala deca kada ne pobedimo,

a puvamo se i arogantno šepurimo
kada pobeđujemo i kada smo najbolji.

Malo odmerenosti, umerenosti i skromnosti u u pobedama,
a malo više samopouzdanja, upornosti i posvećenosti posle poraza.

gung ho

pre 7 meseci

Dobar žreb bi bio izbeći:
1. Španiju i Englesku (katastrofa u najavi)
2. Dansku i Albaniju (ove druge zbog incidenata i pritiska)
3. Holandija i Hrvatska (spadaju pre u 1. nego u 3. šešir)

Bolji nismo od nikoga tamo ali sa ostalima iz 2. i 3. šešira bi moglo da se igra, (dakle 2. - Mađarska, Turska, Rumunija, Austrija i 3. - Škotska, Slovenija, Češka, Slovačka)

SRB über alles

pre 7 meseci

Malo preterujete s tim "24" godine..
SCO i SLO takodje nisu isli na EP 24 god, niko normalan to ne potencira u ovim drzavama.
A zasto se kod nas toliko naglasava taj podatak ?!
Sta je problem?
El neko iz SRB i FSS treba da se izvini jer nismo isli cuvenih 24 god na EP?!