Utorak, 28.11.2023.

23:20

Bahar ne razmišlja o ostavci VIDEO

Trener Crvene zvezde Barak Bahar ne planira da podnese ostavku nakon eliminacije njegovog tima iz evropskih takmičenja.

Izvor:

Bahar ne razmišlja o ostavci VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

112 Komentari

Sortiraj po:

алекса

pre 7 meseci

И не терба да размишлја оставци!
Ако то што ради функционише свуда, а не функционише у Србији, није проблем Бахара.

Bjorn

pre 7 meseci

Jasno je da liga sampiona preveliki zalogaj trenutno ali dovodjenje igraca 3 dana pred pocetak ls i njih 10 u novoj sezoni je totalni promasaj u rezultatskom smislu osim u slucaju kada terza magija planira da ih proda brzo ako im skoce cene u ls.

Trener je nov i mozda bude rezultata za 2,3 god, ali ko u Srbiji to moze da ceka?

Kada je zvezdi islo dobro prethodnih sezona neki su pljuvali trenere jer nije bilo lepe igre a davalo se i po 5 golova.

Kapiram da ce biti uvek pljuvanja jer masa ljudi nema veliku svesnost i nije realna.

Imali ste trenere koji su bili tu i srcem se borili. Milojevic, Stankovic. Oni su bili borci i verujem da su iza zida i plakali jer vole grb ali nekima su smetali.

Jednu stvar treba da zapamtite nikad ne potcenjujte borce i nece biti ovakvih situacija.

Trener nema dobar vibe, pozitivnu frekvenciju, sto zbog stanja u njegovoj zemlji, sto zbog toga sto nema pobednicki metalitet, imao je rezultate ali samo sa jednim timom u proslosti.

Nije za zvezdu...

Patriota

pre 7 meseci

Ako kanis pobijediti ne smeš izgubiti. Čuvena rečenica iz legendarnog stripa Alan Ford. Zvezda sinoć ni u jednom segmentu nije bila slabija od Jang Boys. Imala je sanse, nisu to bile samo šanse, bili su to ziceri i nije uspela da da ni jedan gol. A dala je po jedan gol i Mancester i Lajpcigu na gostujućem terenu. I umesto da već posle desetak minuta vodi sa 2:0 ona do tridesetog minuta gubi sa 2:0 i utakmica je bila praktično rešena. I zbog toga je kriv trener Bahar. Jeste kriv je ali ne za sinoćnu utakmicu, već za utakmicu protiv istog kluba u Beogradu. Juče je Zvezda napala Jang Boys od prve minute a u Beogradu krenula da igra posle primljenog gola. Znalo se da su mečevi protiv Jang Boys odlučujući za proleće. Zavaravanje navijača Zvezde i naše sportske javnosti da protiv Mancester Sitija i Lajpciga može da se ostvari pozitivan rezultat i bori za 2 mesto u grupi bila je prava utopija. Sada se traži ostavka Bahar. On to neće uraditi. Zašto bi, potpisao ugovor na 2 ili 3 godine za veliki novac. Svojom ostavkom bi dobio novac za do sada odrađen posao. Otkazom od strane kluba isti mora da ispuni do kraja ugovornu obavezu. Sada se treba okrenuti domaćem prvenstvu. Titula nije sporna, Zvezda neće imati više ni jedan poraz, teoretski 1 ili 2 nerešene utakmice. To Partizan ne može da isprati, 2 mesto bi trebalo da bude maksimum Partizana.Ako opet ne bude proleće kao u prethodnoj sezoni. I na kraju ova sezona u Evropi svih naših klubova je odraz kvaliteta našeg fudbala.

Low

pre 7 meseci

Treba samo da ga se smeni i natera da ostane, dok ne ode sam, zbog penala.
A dovesti novog trenera da vodi tim, a ovaj nek sedi i na klupi ako hoce.
Otkaz dati ovima iznad njega!

Zoran

pre 7 meseci

Mislio sam da od Kulibalija, VanLa Pare, Bakajoka, Falka, Dionija, Kanjasa, Garsije, Žandera, Tomanea, Spiridonovića, Živkovića itd, ne može biti lošijih pojačanja, ali sam se večeras uverio da i od njih ima gorih?

ramiz karaeski

pre 7 meseci

Može li trener ekipe koju vodi u domaćem šampionatu, kakav god da je, izgubi od Voždovca i Čukaričkog, primi golove od jednog IMT-a i Železničara iz Pančeva (mislim da se tako zove taj klub) i odvratno odigra 5 mečeva LŠ gde ostvari skor 4 ubedljiva poraza i jedan nerešen rezultat i dalje bude trener!? U normalnim okolnostima i normalnim zemljama NE je odgovor! Barak Bahar je trener u Srbiji!!

Karlos Alonso Santiljana

pre 7 meseci

Pogledajte tekst pod naslovom Revija Zvezdinih promašaja. Šta je tu trener kriv ako iz onakvih šansi nisu dali 5 golova? Ajde nisu radni strelci ali iz onih šansi bi nekadašnji Zvezdini odbrambeni igrači dali 3 komada. Uprava napolje vi ste doveli ove napadače.

alejandro

pre 7 meseci

Ček samo dok navijačima pregori licna!! Neće Izraelac smeti da priđe stadionu trening da vodi a ne utakmicu!! Ah daaaaa! On to radi na daljinu - gleda preko kamera! Kakva sprdnja!!

Bogdan

pre 7 meseci

Nema potrebe za ostavkom, Zvezda se nije proslavila u LŠ ali nije se ni obrukala. Igrala je solidno, ali jednostavno bilo je boljih timova. Sledeća stanica šampionat i kup, pa sledeće godine ponovo u Evropi, nadamo se.

Redondo

pre 7 meseci

Samo Bahar ne zna jednu stvar kad ovi padnu sa vlasti nema više love iz državnog budžeta i onda sledi sunovrat Crvene Zvezde, a i da će on i ostali pretplaćeni igrači otići, a Zvezda se neće moći plasirati ni u konferencijisku ligu.

MMX

pre 7 meseci

Otpustili ga ili ne ugovor ce morati da mu se isplati u celosti a plata novog trenera. On je ok trener za nasu ligu, plus pitanje je koliko je bio konsultovan prilikom sastavljanja tima. Meni su veci krivci za trenutne "uspehe" Zvezde u Evropi dvojac Terza/Mrkela. Prvi jer donosi vecinu odluka a drugi jer je do sad imao na destine promasaja vezano za pojacanja i napravio stetu u milionima evra.

Django

pre 7 meseci

Pa nije Bahar selektirao ekipu. Mislim da je od pojačanja samo tražio Glazera i Degeneka. Ostalo su vam kombinacije ovih iznad njega. I za ono sinoć najmanje je on kriv. Bukari, Šerif, mali Mijatović su promašivali nemoguće. Ništa Zvezda nije bila lošija od Bojsa

Boro iz Pobede

pre 7 meseci

Covek profesionalac i ne pada mu na pamet. Ima ugovor i radice do kraja ugovora najbolje sto zna a ako neko misli da to nije dobro neka mu da odkaz. Tako to funkcionise u ozbiljnim fudbalskim zemljama,

laki

pre 7 meseci

jok no ce da ispusti kintu tek tako, cekace da ga oteraju pa naplatiti penale..ali garant, terzinjo ce imati dezurnog krivca, a ON ce uplatiti kintu za pokrivanhe minusa i svi srecni..

?

pre 7 meseci

Jel Bahar kriv sto Serif promasuje ovakve sanse? Sto Bukari trci sam na golmana i zapetlja se? Sto Mijatovic promasuje glavom sa pola metra? Sto Kraso promasuje nerealnu sansu? Sta je trebao trener da uradi, da zaustavi vreme i da on uskoci?
(Chima Moneke, 29. novembar 2023 00:00)

Наравно да је крив. То се зове психологија сине. Играју под притиском и императивом, нису припремљени за то. А све то произилази јер тренер није поставио систем како треба. Осим припрема, игра је катастрофална, вуче се из утакмице у утакмицу, побеђује једва. Кроз шампионат би требало да се прошетају, а они се грчевито боре, са самим собом.

patrijota

pre 7 meseci

malo ste se zeznuli gospodo terza i mrkela...medijska hajka na njega nece vam uspeti, ima da mu isplatite svaki euro ako mislite da raskidate ugovor sa njim, vi ste ga doveli, a placa ga budzet drzavni koji izgleda nema limita za ove promasaje...tako da ,jos ce bahar da kanali, tek je poceo!

Aleks

pre 7 meseci

Otpustili smo onakvog trenera, Vladana Milojevića, doveli lošijeg, početnika Stankovića. Posle Stankele, još lošiji Milojević. A onda ispada da smo doveli još lošijeg Bahara. Ko je sledeći, Duško Dugouško?

Bax

pre 7 meseci

Boli njega ćoše...potpisao ugovor na ko zna koliko miliona i baš ga briga što nama pritisak skače!!!Razlika gospodine Bahar izmedju Vas i nas je ta sto Vi volile pare i briga vas za Zvezdu,a mi je volimo i to ne mogu nikakve pare da zamene!!!Ali je ne volimo ovakvu!!!Da imate imalo morala,sami bi otišli,celi klub ste izmenili od golmana na dalje!!!Ja jos nigde nisam video da trener promeni 9 igraca iz ekipe koja nije bila gubitnicka!!!I pretvorili ste je ne u gubitnicku,nego u baksuznu!!!To sto VAŠI igrači promašuju,nebi moj haski promašio!!!

Zvezdas sa Dorcola

pre 7 meseci

Iskreno prvo neka Terza i Mrkela napuste klub pa onda da se vidi sta sa ovim Jevrejom koji je dobio papren ugovor koji itekako mora da se otplati ako se raskine, jer nije on Deki ili slican nas covek pa da zbog ljubavi prema klubu ili nekog pritiska od velikog vodje oprosti deo love.

Слађана Точиловац Шаљић

pre 7 meseci

Тако је. Браво за Бахара. Питање је како и зашто прескупи играчи не умеју или неће да дају гол. И у чије име су то радили из утакмице у утакмицу. И тиме нанели штету Црвеној звезди и покушали да пребаце кривицу на тренера. Можда су то радили за Мркелу а он по нечијем налогу. Барак Бахар је поставио игру , урадио као тренер све професионално. Али не може он да уђе и да гол.

Rkoma

pre 7 meseci

Lik moli boga da mu damo otkaz jer mora da ga isplatimo do poslednjeg centa a na poslu je nema ni 5 meseci. Za kaznu treba da ostane, ili da se odrekne preostale zarade zbog sramote

bojan

pre 7 meseci

Ne bi ja terao sad Bahara,Zvezda je uzela i više nego što zasluzuje sto se tice para i igre. Mislim da je ovo i namerno uradjeno da bi se koncentrisali za Srpsku ligu jel bi šampion igrao pley of za LŠ i biće u povlašćenu grupu i samim tim jos 20M€ . Ovako i da su se plasirali u LE i ispali u 16-finalu nebi zaradili ništa.pustio bi Bahara jos godinu dana,ako smo pustili Stankovića dve godine bez LŠ mogli bi i Baharu da damo još jednu šansu . Sve u svemu broje se samo pare na kraju. Zato je vazno osvojiti srpsku ligu ponovo.

herbert

pre 7 meseci

Plata vrhunska, ne mora u rat, titula obezbedjena. Zašto bi dao ostavku? Ok evropa, tu nema nameštanja. Ali zar je malo titula ili dve u srbiji. Napunice cv čovek.

Miki ciganin

pre 7 meseci

Ti da imaš trunku časti, ne bi se ni vraćao u Beograd, igrači tvrdim ne mogu da te gledaju, a oni koji te štite, ne rade to što te cene, nego ne znaju kako da se ratosiljaju bede

Tuta Muta

pre 7 meseci

Boli ga uvce da ode. Lepa platica,pomoćnici sve rade a on iz kancelarije prati treninge,na tekmi prekrsti ruke i ćuti ko mulac.Nisam siguran da on i poznaje sve igrače koji su mu na raspolaganju.

Šile

pre 7 meseci

Tako je to kad su pare važnije od časti i poštenja. Da ih ima otišao bi još pre mesec-dva. Ai Terzić i ceo sportski sektor sa njim.

steva

pre 7 meseci

ode ti moj BarakA ciku , u ratnu zonu . mada , za tobom bi mogli i oni sto su kupovali , selektirali , radili skautnig....
nidje veze .
tu ima igraca , stranaca , koji ne prave ama bas nikakvu razliku naspram domacih igraca . zasto su onda dovedeni ?

slavisa

pre 7 meseci

I Stankovic i Milojevic bi sa oivim timom bili u ligi sampiona Glazer je rukometni golman on nezna da brani nikad nisam video ovoliko loseg golmana a mora silom da brani srami sev Terza trpimo Glazera a nema ko da ga skoloni sa stativa najgori golman u istoriji kluba sramota nek se ozeni sa stativom izvinite sto ga nikad nisam video da je pokupio loptu ozenio se sa stativom a nezna da oceni putanju lopte sto je van pameti za fudbalskog golmana uzas kako nas prodaje svaku utakmicu.

dzo

pre 7 meseci

katastrofalna igra zvezde ljudi ja nisam video ni jednu izgradjenu akciju neku tecnu igru sve su to neke slucajne lopte odbici isiljeni sutevi ni jedna akcija za 90 minuta kakva dobra igra o cemu prica Dragovic

Srdjan

pre 7 meseci

Glazer - nije ništa kriv ni kod prvog gola ni kod drugog gola.

Nedeljković - momak je odigrao korektno. Trčao, nudio se, nije grešio u pasu. On je dobitak ove polusezone.

Rodić - pretrčao ga je igrač YB kao ptica trkačica. Iako je generalno jedna od najslabijih karika večeras nije bio loš.

Dragović - momak na mestu, pismen igrač. Žao mi ga je što trpi sve ovo zbog dede.

Điga - divlja igra, karakteristična za igrače iz Afrike.

Mijailović - toliko novca se ulaže u pojačanja godinama da bi igrao ovaj lik u Ligi šampiona standardno?!

Ivanić - spojio Šerifa i Bukarija sa golom. Ostalo osrednje, ali jedini da tačan pas u prostor i namesti šansu. Jednostavno, najbolji igrač Zvezde.

Stamenić - osim lepog poteza petom, jedno veliko ništa. Simpatičan mladić, ali daleko od liga petice.

In-Beom - dobra partija nekih 80 minuta. Dao je sve od sebe, ostavio bih ga u timu za narednu sezonu.

Bukari - da je večeras dao gol iz one šanse, ušao bi u srca navijača i obezbedio sebi transfer u pristojan klub, a Zvezdi profit od 10-15 miliona evra. Ovako, postao je jedan od tragičara, a taman sam pomislio da rutinski realizuje ovakve situacije nakon što je to uradio u Engleskoj.

Ndiaje - jedan ogroman promašaj uprave kluba.

Mijatović - za svoje godine korektan. Ima potencijala, njemu ne zameram promašaje.

Lučić - neko ko bi znao da igra kada bi mu neko objasnio šta je potrebno da radi. Od potencijalnog Robena do seoskog driblera linija je tanka.

Katai - duša mu je u nosu već 2 sezone.

Kraso - drugoligaški igrač. Talenat postoji, ali mora još mnogo da se radi sa njim.

Kanga - prekratko na terenu da bi se sudilo.

Bahar - razočaravajuća polusezona, ali će dobiti novu šansu jer je preskupo plaćen. Više je bio oprezan nego sa Makabijem prošle godine, ali ko se usudi taj dobija.

Žao mi je Olajinke, davao je sve od sebe. Žao mi je Kangve što se nije više radilo sa njim.

Sportski pozdrav!

Bob Saint Claire

pre 7 meseci

Зашто би отишао кад зна да ће да узме дуплу круну? Зашто би то препустио некоме другоме? Па није луд. Кад није отишао до сада, сад нема баш ниједног разлога да оде.

realan zvezdas

pre 7 meseci

Jako losa organizacija kada se branimo. Pa kod drugog gola Jang Bojsa 4 igraca Zvezde stoje u svom petercu, jedan pored drugog, i niko od njih nije izasao na igraca i na sut.
Kod prekida imas svih 10 igraca u sesnestercu, protiv max 6 protivnickih, i ti neznas da se organizujes,i stalno je neko od njihovih igraca sam kao duh.

I sta oni rade na treningu, stvarno mi nije jasno. Odbrana je pitanje volje, razmisljanja i timskog rada. Da se pokriju igraci i prostor. I mi iz prekida, gde se branimo sa SVIH 10 igraca, primamo golove.

пан

pre 7 meseci

Више је урадио као портпарол Министарства одбране Израела него као тренер Звезде.

Chima Moneke

pre 7 meseci

Jel Bahar kriv sto Serif promasuje ovakve sanse? Sto Bukari trci sam na golmana i zapetlja se? Sto Mijatovic promasuje glavom sa pola metra? Sto Kraso promasuje nerealnu sansu? Sta je trebao trener da uradi, da zaustavi vreme i da on uskoci?

predrag

pre 7 meseci

Pa ko bi.
Ako mu isplate odmah sve u kešu otići će, a ako mu se ne da za ceo ugovor, ostaje lagano.
Nije to kikiriki nego milioni evra.
To što nas je ukanalio njega baš briga.

NBGD

pre 7 meseci

Tvoja ostavka bez Terzine i Mrkeline je nebitna. Ti si kriv za taktiku,a ova dvojica za tebe i igrace koje su doveli. Kako kaze Terza, popeli smo se na visi nivo. Pa mi da bi videli dno moramo da dignemo glavu. Pa zar je nama merilo to sto cemo da osvojimo titulu u Srbiji? da se patimo gledajuci Surdulicu, Pazar,Imt...bez uvrede.

Admiral

pre 7 meseci

Izvini Bahare a sta da nastavis? Da osvojis odavno namestenu domacu ligu i kup? Pa to moze bilo ko i ne mora da bude trener, mogu da pokupe prolaznika na ulici da ga stave umesto tebe titula je vec sredjena. Ti si doveden za iskorak u evropi, da se prodje grupa LS ili bar prolece u LE, to nisi uspeo i propao si

veliki strumf

pre 7 meseci

Барак Бахар - ЦРВЕНИ КАРТОН! Добро смо играчи данас, створили пуно шанси, требало је да буде 2-0 после 5 минута, али… На свакој утакмици примили смо најмање 2 гола, одбрана је крш, ништа није урадио да среди одбрану, лута са: формацијама, играчима, тактиком, ма са свиме! Није он доведен да буде шампион Србије, то је и онај мали Милојевић могао, већ да презими у Европи и бори се за друго место. Владан Милојевић је са 3 пута слабијим и јефтинијим тимом добио Ливерпул, играо нерешено да Наполијем, добио Олимпијакос, а Бахар је једва извукао реми са Бојсима кући. То је недопустиво.

Dragan Đokin

pre 7 meseci

Da je normalan kao što nije ne bi ostao ni minuta. Mora da sluša tatu i mamu pa da se vrati u Izrael. Strašno je sve to u Zvezdi, a džepovi puni. A rezultata nigde.

Ivan V.

pre 7 meseci

Cekaj maalooo...Pa zar Terzinjo nije rekao da je ne nasa,nego cela balkanska liga previse slaba za Zvezdu i da ne zna kako taj problem da se resi???Nista,od sad da osnuju ligu Relal,,Barsa,Bajern,Siti i jos par velikana i naravno Zvezda,evropski i svetski prvak(kako kazu)!

slavisa

pre 7 meseci

Ovog Glazera nebi stavio u gol taman da mi plate nema pojma radi se o rukometno,m golmanu koji brani nogama iz blizu ali svaka lopta u sesnasterac Zvezde znaci bar 80.posto gol on nikad neizlazi na loptu trpimo ovoliko loseg golmana sramota a nema ko da ga skloni sa stativa i spasi klub od Glazera isto tako Ivanic bi mi grejao klupu kao i rodic to su 3 mrtve pozicije u klubu Ivanic je samo za Superligu tvrdim da nigde nece igrati jer se plasi da primi loptu ili pusta igrace jer se boji kao skakakavac srami se Bahare povedi Glazera sa sobom i spasi klub.

9012

pre 7 meseci

Ne treba samo on da ide vec i cela uprava CZ kao i 2/3 fudbalera ako ne i ceo tim.
Ali najpre uprava Cz napolje !!!!
Taj ko je selektirao igrace i "pojacanja" mora kod ocnog lekara a onda i na robiju!
Pa onaj iz TSC sto daje iz kornera goal, bolji je fudbaler od celog ovog tima CZ!
Pretrci 12 km po utakmici i brzi je od ovog nesrecnika Bukarija i celog ovog tima CZ!
Svaki krsteni fudbaler i iole tehnicki potkovan u onakvoj prilici kad je sam ispred golmana daje gol, ali ne, CZ je dovela "pojacanja" iz srednjeg veka, Ivanic?! Sta on tacno igra, Rodic koga svako krilo pretrci bez po muke ?

Evropejac

pre 7 meseci

Ovo je već bezobrazluk, ne odustaje od ugovora i para, svestan je da posle ove sramote neće nigde da nađe posao! Bruka za Zvezdu i onog koji ga je doveo! Zgadili ste mi fudbal!

LL

pre 7 meseci

Trebalo je da dobije otkaz posle nerešenog rezultata u Beogradu.Tad je bilo još mogućnosti da se nešto uradi. Mada, sa ovim timom teško. Milioni su potrošeni na nikad gora pojačanja. Takmiče se ko je veći promašaj. Od trenera do špica. Potpuna katastrofa...

Mile

pre 7 meseci

"Ne mogu ja da dajem golove" Ono istina ne mozes, ali mozes da izaberea i stavis napadaca koji ume da da gol, a ne da nas ubedjujes da je drvo dobar spic, neznalice. A da sklepas odbranu busnu kao sir to mozes

Delija sa severa

pre 7 meseci

Znate ljudi za onaj tenk ispred Marakane? E posto sam vec godinama za to da se skloni, ajde da ga iskoristimo u produktivne svrhe i poklonimo Baharu. Za cev bato pa pravac Palestina, i ovako ti puna usta o domovini vise nego o klubu u kojem radis.

ajde pali

pre 7 meseci

Izvini Bahare a sta da nastavis? Da osvojis odavno namestenu domacu ligu i kup? Pa to moze bilo ko i ne mora da bude trener, mogu da pokupe prolaznika na ulici da ga stave umesto tebe titula je vec sredjena. Ti si doveden za iskorak u evropi, da se prodje grupa LS ili bar prolece u LE, to nisi uspeo i propao si
(Admiral, 28. novembar 2023 23:48)

Jao grobarcicu, mnogo si smešan I jadan u isto vreme

delirijum tremens

pre 7 meseci

81

Pa ko bi.
Ako mu isplate odmah sve u kešu otići će, a ako mu se ne da za ceo ugovor, ostaje lagano.
Nije to kikiriki nego milioni evra.
To što nas je ukanalio njega baš briga.
(predrag, 28. novembar 2023 23:35)

Nije nas on ukanalio nego ona dvojica što su ga dovela!

gukni

pre 7 meseci

normalno, ceka covek otkaz i lagano pare penzionera na njegov racun
(maglarBajern0-6, 28. novembar 2023 23:40)

a rumenog ko placa u KK ofy?

predrag

pre 7 meseci

Pa ko bi.
Ako mu isplate odmah sve u kešu otići će, a ako mu se ne da za ceo ugovor, ostaje lagano.
Nije to kikiriki nego milioni evra.
To što nas je ukanalio njega baš briga.

NBGD

pre 7 meseci

Tvoja ostavka bez Terzine i Mrkeline je nebitna. Ti si kriv za taktiku,a ova dvojica za tebe i igrace koje su doveli. Kako kaze Terza, popeli smo se na visi nivo. Pa mi da bi videli dno moramo da dignemo glavu. Pa zar je nama merilo to sto cemo da osvojimo titulu u Srbiji? da se patimo gledajuci Surdulicu, Pazar,Imt...bez uvrede.

veliki strumf

pre 7 meseci

Барак Бахар - ЦРВЕНИ КАРТОН! Добро смо играчи данас, створили пуно шанси, требало је да буде 2-0 после 5 минута, али… На свакој утакмици примили смо најмање 2 гола, одбрана је крш, ништа није урадио да среди одбрану, лута са: формацијама, играчима, тактиком, ма са свиме! Није он доведен да буде шампион Србије, то је и онај мали Милојевић могао, већ да презими у Европи и бори се за друго место. Владан Милојевић је са 3 пута слабијим и јефтинијим тимом добио Ливерпул, играо нерешено да Наполијем, добио Олимпијакос, а Бахар је једва извукао реми са Бојсима кући. То је недопустиво.

Mile

pre 7 meseci

"Ne mogu ja da dajem golove" Ono istina ne mozes, ali mozes da izaberea i stavis napadaca koji ume da da gol, a ne da nas ubedjujes da je drvo dobar spic, neznalice. A da sklepas odbranu busnu kao sir to mozes

delirijum tremens

pre 7 meseci

81

Pa ko bi.
Ako mu isplate odmah sve u kešu otići će, a ako mu se ne da za ceo ugovor, ostaje lagano.
Nije to kikiriki nego milioni evra.
To što nas je ukanalio njega baš briga.
(predrag, 28. novembar 2023 23:35)

Nije nas on ukanalio nego ona dvojica što su ga dovela!

9012

pre 7 meseci

Ne treba samo on da ide vec i cela uprava CZ kao i 2/3 fudbalera ako ne i ceo tim.
Ali najpre uprava Cz napolje !!!!
Taj ko je selektirao igrace i "pojacanja" mora kod ocnog lekara a onda i na robiju!
Pa onaj iz TSC sto daje iz kornera goal, bolji je fudbaler od celog ovog tima CZ!
Pretrci 12 km po utakmici i brzi je od ovog nesrecnika Bukarija i celog ovog tima CZ!
Svaki krsteni fudbaler i iole tehnicki potkovan u onakvoj prilici kad je sam ispred golmana daje gol, ali ne, CZ je dovela "pojacanja" iz srednjeg veka, Ivanic?! Sta on tacno igra, Rodic koga svako krilo pretrci bez po muke ?

Evropejac

pre 7 meseci

Ovo je već bezobrazluk, ne odustaje od ugovora i para, svestan je da posle ove sramote neće nigde da nađe posao! Bruka za Zvezdu i onog koji ga je doveo! Zgadili ste mi fudbal!

Miki ciganin

pre 7 meseci

Ti da imaš trunku časti, ne bi se ni vraćao u Beograd, igrači tvrdim ne mogu da te gledaju, a oni koji te štite, ne rade to što te cene, nego ne znaju kako da se ratosiljaju bede

LL

pre 7 meseci

Trebalo je da dobije otkaz posle nerešenog rezultata u Beogradu.Tad je bilo još mogućnosti da se nešto uradi. Mada, sa ovim timom teško. Milioni su potrošeni na nikad gora pojačanja. Takmiče se ko je veći promašaj. Od trenera do špica. Potpuna katastrofa...

Chima Moneke

pre 7 meseci

Jel Bahar kriv sto Serif promasuje ovakve sanse? Sto Bukari trci sam na golmana i zapetlja se? Sto Mijatovic promasuje glavom sa pola metra? Sto Kraso promasuje nerealnu sansu? Sta je trebao trener da uradi, da zaustavi vreme i da on uskoci?

Admiral

pre 7 meseci

Izvini Bahare a sta da nastavis? Da osvojis odavno namestenu domacu ligu i kup? Pa to moze bilo ko i ne mora da bude trener, mogu da pokupe prolaznika na ulici da ga stave umesto tebe titula je vec sredjena. Ti si doveden za iskorak u evropi, da se prodje grupa LS ili bar prolece u LE, to nisi uspeo i propao si

herbert

pre 7 meseci

Plata vrhunska, ne mora u rat, titula obezbedjena. Zašto bi dao ostavku? Ok evropa, tu nema nameštanja. Ali zar je malo titula ili dve u srbiji. Napunice cv čovek.

Delija sa severa

pre 7 meseci

Znate ljudi za onaj tenk ispred Marakane? E posto sam vec godinama za to da se skloni, ajde da ga iskoristimo u produktivne svrhe i poklonimo Baharu. Za cev bato pa pravac Palestina, i ovako ti puna usta o domovini vise nego o klubu u kojem radis.

Bob Saint Claire

pre 7 meseci

Зашто би отишао кад зна да ће да узме дуплу круну? Зашто би то препустио некоме другоме? Па није луд. Кад није отишао до сада, сад нема баш ниједног разлога да оде.

Ivan V.

pre 7 meseci

Cekaj maalooo...Pa zar Terzinjo nije rekao da je ne nasa,nego cela balkanska liga previse slaba za Zvezdu i da ne zna kako taj problem da se resi???Nista,od sad da osnuju ligu Relal,,Barsa,Bajern,Siti i jos par velikana i naravno Zvezda,evropski i svetski prvak(kako kazu)!

Šile

pre 7 meseci

Tako je to kad su pare važnije od časti i poštenja. Da ih ima otišao bi još pre mesec-dva. Ai Terzić i ceo sportski sektor sa njim.

dzo

pre 7 meseci

katastrofalna igra zvezde ljudi ja nisam video ni jednu izgradjenu akciju neku tecnu igru sve su to neke slucajne lopte odbici isiljeni sutevi ni jedna akcija za 90 minuta kakva dobra igra o cemu prica Dragovic

Dragan Đokin

pre 7 meseci

Da je normalan kao što nije ne bi ostao ni minuta. Mora da sluša tatu i mamu pa da se vrati u Izrael. Strašno je sve to u Zvezdi, a džepovi puni. A rezultata nigde.

realan zvezdas

pre 7 meseci

Jako losa organizacija kada se branimo. Pa kod drugog gola Jang Bojsa 4 igraca Zvezde stoje u svom petercu, jedan pored drugog, i niko od njih nije izasao na igraca i na sut.
Kod prekida imas svih 10 igraca u sesnestercu, protiv max 6 protivnickih, i ti neznas da se organizujes,i stalno je neko od njihovih igraca sam kao duh.

I sta oni rade na treningu, stvarno mi nije jasno. Odbrana je pitanje volje, razmisljanja i timskog rada. Da se pokriju igraci i prostor. I mi iz prekida, gde se branimo sa SVIH 10 igraca, primamo golove.

gukni

pre 7 meseci

normalno, ceka covek otkaz i lagano pare penzionera na njegov racun
(maglarBajern0-6, 28. novembar 2023 23:40)

a rumenog ko placa u KK ofy?

ajde pali

pre 7 meseci

Izvini Bahare a sta da nastavis? Da osvojis odavno namestenu domacu ligu i kup? Pa to moze bilo ko i ne mora da bude trener, mogu da pokupe prolaznika na ulici da ga stave umesto tebe titula je vec sredjena. Ti si doveden za iskorak u evropi, da se prodje grupa LS ili bar prolece u LE, to nisi uspeo i propao si
(Admiral, 28. novembar 2023 23:48)

Jao grobarcicu, mnogo si smešan I jadan u isto vreme

slavisa

pre 7 meseci

Ovog Glazera nebi stavio u gol taman da mi plate nema pojma radi se o rukometno,m golmanu koji brani nogama iz blizu ali svaka lopta u sesnasterac Zvezde znaci bar 80.posto gol on nikad neizlazi na loptu trpimo ovoliko loseg golmana sramota a nema ko da ga skloni sa stativa i spasi klub od Glazera isto tako Ivanic bi mi grejao klupu kao i rodic to su 3 mrtve pozicije u klubu Ivanic je samo za Superligu tvrdim da nigde nece igrati jer se plasi da primi loptu ili pusta igrace jer se boji kao skakakavac srami se Bahare povedi Glazera sa sobom i spasi klub.

Zoran

pre 7 meseci

Mislio sam da od Kulibalija, VanLa Pare, Bakajoka, Falka, Dionija, Kanjasa, Garsije, Žandera, Tomanea, Spiridonovića, Živkovića itd, ne može biti lošijih pojačanja, ali sam se večeras uverio da i od njih ima gorih?

alejandro

pre 7 meseci

Ček samo dok navijačima pregori licna!! Neće Izraelac smeti da priđe stadionu trening da vodi a ne utakmicu!! Ah daaaaa! On to radi na daljinu - gleda preko kamera! Kakva sprdnja!!

ramiz karaeski

pre 7 meseci

Može li trener ekipe koju vodi u domaćem šampionatu, kakav god da je, izgubi od Voždovca i Čukaričkog, primi golove od jednog IMT-a i Železničara iz Pančeva (mislim da se tako zove taj klub) i odvratno odigra 5 mečeva LŠ gde ostvari skor 4 ubedljiva poraza i jedan nerešen rezultat i dalje bude trener!? U normalnim okolnostima i normalnim zemljama NE je odgovor! Barak Bahar je trener u Srbiji!!

Karlos Alonso Santiljana

pre 7 meseci

Pogledajte tekst pod naslovom Revija Zvezdinih promašaja. Šta je tu trener kriv ako iz onakvih šansi nisu dali 5 golova? Ajde nisu radni strelci ali iz onih šansi bi nekadašnji Zvezdini odbrambeni igrači dali 3 komada. Uprava napolje vi ste doveli ove napadače.

MMX

pre 7 meseci

Otpustili ga ili ne ugovor ce morati da mu se isplati u celosti a plata novog trenera. On je ok trener za nasu ligu, plus pitanje je koliko je bio konsultovan prilikom sastavljanja tima. Meni su veci krivci za trenutne "uspehe" Zvezde u Evropi dvojac Terza/Mrkela. Prvi jer donosi vecinu odluka a drugi jer je do sad imao na destine promasaja vezano za pojacanja i napravio stetu u milionima evra.

Django

pre 7 meseci

Pa nije Bahar selektirao ekipu. Mislim da je od pojačanja samo tražio Glazera i Degeneka. Ostalo su vam kombinacije ovih iznad njega. I za ono sinoć najmanje je on kriv. Bukari, Šerif, mali Mijatović su promašivali nemoguće. Ništa Zvezda nije bila lošija od Bojsa

Aleks

pre 7 meseci

Otpustili smo onakvog trenera, Vladana Milojevića, doveli lošijeg, početnika Stankovića. Posle Stankele, još lošiji Milojević. A onda ispada da smo doveli još lošijeg Bahara. Ko je sledeći, Duško Dugouško?

?

pre 7 meseci

Jel Bahar kriv sto Serif promasuje ovakve sanse? Sto Bukari trci sam na golmana i zapetlja se? Sto Mijatovic promasuje glavom sa pola metra? Sto Kraso promasuje nerealnu sansu? Sta je trebao trener da uradi, da zaustavi vreme i da on uskoci?
(Chima Moneke, 29. novembar 2023 00:00)

Наравно да је крив. То се зове психологија сине. Играју под притиском и императивом, нису припремљени за то. А све то произилази јер тренер није поставио систем како треба. Осим припрема, игра је катастрофална, вуче се из утакмице у утакмицу, побеђује једва. Кроз шампионат би требало да се прошетају, а они се грчевито боре, са самим собом.

patrijota

pre 7 meseci

malo ste se zeznuli gospodo terza i mrkela...medijska hajka na njega nece vam uspeti, ima da mu isplatite svaki euro ako mislite da raskidate ugovor sa njim, vi ste ga doveli, a placa ga budzet drzavni koji izgleda nema limita za ove promasaje...tako da ,jos ce bahar da kanali, tek je poceo!

Redondo

pre 7 meseci

Samo Bahar ne zna jednu stvar kad ovi padnu sa vlasti nema više love iz državnog budžeta i onda sledi sunovrat Crvene Zvezde, a i da će on i ostali pretplaćeni igrači otići, a Zvezda se neće moći plasirati ni u konferencijisku ligu.

Boro iz Pobede

pre 7 meseci

Covek profesionalac i ne pada mu na pamet. Ima ugovor i radice do kraja ugovora najbolje sto zna a ako neko misli da to nije dobro neka mu da odkaz. Tako to funkcionise u ozbiljnim fudbalskim zemljama,

Zvezdas sa Dorcola

pre 7 meseci

Iskreno prvo neka Terza i Mrkela napuste klub pa onda da se vidi sta sa ovim Jevrejom koji je dobio papren ugovor koji itekako mora da se otplati ako se raskine, jer nije on Deki ili slican nas covek pa da zbog ljubavi prema klubu ili nekog pritiska od velikog vodje oprosti deo love.

Srdjan

pre 7 meseci

Glazer - nije ništa kriv ni kod prvog gola ni kod drugog gola.

Nedeljković - momak je odigrao korektno. Trčao, nudio se, nije grešio u pasu. On je dobitak ove polusezone.

Rodić - pretrčao ga je igrač YB kao ptica trkačica. Iako je generalno jedna od najslabijih karika večeras nije bio loš.

Dragović - momak na mestu, pismen igrač. Žao mi ga je što trpi sve ovo zbog dede.

Điga - divlja igra, karakteristična za igrače iz Afrike.

Mijailović - toliko novca se ulaže u pojačanja godinama da bi igrao ovaj lik u Ligi šampiona standardno?!

Ivanić - spojio Šerifa i Bukarija sa golom. Ostalo osrednje, ali jedini da tačan pas u prostor i namesti šansu. Jednostavno, najbolji igrač Zvezde.

Stamenić - osim lepog poteza petom, jedno veliko ništa. Simpatičan mladić, ali daleko od liga petice.

In-Beom - dobra partija nekih 80 minuta. Dao je sve od sebe, ostavio bih ga u timu za narednu sezonu.

Bukari - da je večeras dao gol iz one šanse, ušao bi u srca navijača i obezbedio sebi transfer u pristojan klub, a Zvezdi profit od 10-15 miliona evra. Ovako, postao je jedan od tragičara, a taman sam pomislio da rutinski realizuje ovakve situacije nakon što je to uradio u Engleskoj.

Ndiaje - jedan ogroman promašaj uprave kluba.

Mijatović - za svoje godine korektan. Ima potencijala, njemu ne zameram promašaje.

Lučić - neko ko bi znao da igra kada bi mu neko objasnio šta je potrebno da radi. Od potencijalnog Robena do seoskog driblera linija je tanka.

Katai - duša mu je u nosu već 2 sezone.

Kraso - drugoligaški igrač. Talenat postoji, ali mora još mnogo da se radi sa njim.

Kanga - prekratko na terenu da bi se sudilo.

Bahar - razočaravajuća polusezona, ali će dobiti novu šansu jer je preskupo plaćen. Više je bio oprezan nego sa Makabijem prošle godine, ali ko se usudi taj dobija.

Žao mi je Olajinke, davao je sve od sebe. Žao mi je Kangve što se nije više radilo sa njim.

Sportski pozdrav!

Low

pre 7 meseci

Treba samo da ga se smeni i natera da ostane, dok ne ode sam, zbog penala.
A dovesti novog trenera da vodi tim, a ovaj nek sedi i na klupi ako hoce.
Otkaz dati ovima iznad njega!

пан

pre 7 meseci

Више је урадио као портпарол Министарства одбране Израела него као тренер Звезде.

Bax

pre 7 meseci

Boli njega ćoše...potpisao ugovor na ko zna koliko miliona i baš ga briga što nama pritisak skače!!!Razlika gospodine Bahar izmedju Vas i nas je ta sto Vi volile pare i briga vas za Zvezdu,a mi je volimo i to ne mogu nikakve pare da zamene!!!Ali je ne volimo ovakvu!!!Da imate imalo morala,sami bi otišli,celi klub ste izmenili od golmana na dalje!!!Ja jos nigde nisam video da trener promeni 9 igraca iz ekipe koja nije bila gubitnicka!!!I pretvorili ste je ne u gubitnicku,nego u baksuznu!!!To sto VAŠI igrači promašuju,nebi moj haski promašio!!!

Tuta Muta

pre 7 meseci

Boli ga uvce da ode. Lepa platica,pomoćnici sve rade a on iz kancelarije prati treninge,na tekmi prekrsti ruke i ćuti ko mulac.Nisam siguran da on i poznaje sve igrače koji su mu na raspolaganju.

Rkoma

pre 7 meseci

Lik moli boga da mu damo otkaz jer mora da ga isplatimo do poslednjeg centa a na poslu je nema ni 5 meseci. Za kaznu treba da ostane, ili da se odrekne preostale zarade zbog sramote

steva

pre 7 meseci

ode ti moj BarakA ciku , u ratnu zonu . mada , za tobom bi mogli i oni sto su kupovali , selektirali , radili skautnig....
nidje veze .
tu ima igraca , stranaca , koji ne prave ama bas nikakvu razliku naspram domacih igraca . zasto su onda dovedeni ?

laki

pre 7 meseci

jok no ce da ispusti kintu tek tako, cekace da ga oteraju pa naplatiti penale..ali garant, terzinjo ce imati dezurnog krivca, a ON ce uplatiti kintu za pokrivanhe minusa i svi srecni..

Patriota

pre 7 meseci

Ako kanis pobijediti ne smeš izgubiti. Čuvena rečenica iz legendarnog stripa Alan Ford. Zvezda sinoć ni u jednom segmentu nije bila slabija od Jang Boys. Imala je sanse, nisu to bile samo šanse, bili su to ziceri i nije uspela da da ni jedan gol. A dala je po jedan gol i Mancester i Lajpcigu na gostujućem terenu. I umesto da već posle desetak minuta vodi sa 2:0 ona do tridesetog minuta gubi sa 2:0 i utakmica je bila praktično rešena. I zbog toga je kriv trener Bahar. Jeste kriv je ali ne za sinoćnu utakmicu, već za utakmicu protiv istog kluba u Beogradu. Juče je Zvezda napala Jang Boys od prve minute a u Beogradu krenula da igra posle primljenog gola. Znalo se da su mečevi protiv Jang Boys odlučujući za proleće. Zavaravanje navijača Zvezde i naše sportske javnosti da protiv Mancester Sitija i Lajpciga može da se ostvari pozitivan rezultat i bori za 2 mesto u grupi bila je prava utopija. Sada se traži ostavka Bahar. On to neće uraditi. Zašto bi, potpisao ugovor na 2 ili 3 godine za veliki novac. Svojom ostavkom bi dobio novac za do sada odrađen posao. Otkazom od strane kluba isti mora da ispuni do kraja ugovornu obavezu. Sada se treba okrenuti domaćem prvenstvu. Titula nije sporna, Zvezda neće imati više ni jedan poraz, teoretski 1 ili 2 nerešene utakmice. To Partizan ne može da isprati, 2 mesto bi trebalo da bude maksimum Partizana.Ako opet ne bude proleće kao u prethodnoj sezoni. I na kraju ova sezona u Evropi svih naših klubova je odraz kvaliteta našeg fudbala.

Bjorn

pre 7 meseci

Jasno je da liga sampiona preveliki zalogaj trenutno ali dovodjenje igraca 3 dana pred pocetak ls i njih 10 u novoj sezoni je totalni promasaj u rezultatskom smislu osim u slucaju kada terza magija planira da ih proda brzo ako im skoce cene u ls.

Trener je nov i mozda bude rezultata za 2,3 god, ali ko u Srbiji to moze da ceka?

Kada je zvezdi islo dobro prethodnih sezona neki su pljuvali trenere jer nije bilo lepe igre a davalo se i po 5 golova.

Kapiram da ce biti uvek pljuvanja jer masa ljudi nema veliku svesnost i nije realna.

Imali ste trenere koji su bili tu i srcem se borili. Milojevic, Stankovic. Oni su bili borci i verujem da su iza zida i plakali jer vole grb ali nekima su smetali.

Jednu stvar treba da zapamtite nikad ne potcenjujte borce i nece biti ovakvih situacija.

Trener nema dobar vibe, pozitivnu frekvenciju, sto zbog stanja u njegovoj zemlji, sto zbog toga sto nema pobednicki metalitet, imao je rezultate ali samo sa jednim timom u proslosti.

Nije za zvezdu...

Слађана Точиловац Шаљић

pre 7 meseci

Тако је. Браво за Бахара. Питање је како и зашто прескупи играчи не умеју или неће да дају гол. И у чије име су то радили из утакмице у утакмицу. И тиме нанели штету Црвеној звезди и покушали да пребаце кривицу на тренера. Можда су то радили за Мркелу а он по нечијем налогу. Барак Бахар је поставио игру , урадио као тренер све професионално. Али не може он да уђе и да гол.

Bogdan

pre 7 meseci

Nema potrebe za ostavkom, Zvezda se nije proslavila u LŠ ali nije se ni obrukala. Igrala je solidno, ali jednostavno bilo je boljih timova. Sledeća stanica šampionat i kup, pa sledeće godine ponovo u Evropi, nadamo se.

алекса

pre 7 meseci

И не терба да размишлја оставци!
Ако то што ради функционише свуда, а не функционише у Србији, није проблем Бахара.

bojan

pre 7 meseci

Ne bi ja terao sad Bahara,Zvezda je uzela i više nego što zasluzuje sto se tice para i igre. Mislim da je ovo i namerno uradjeno da bi se koncentrisali za Srpsku ligu jel bi šampion igrao pley of za LŠ i biće u povlašćenu grupu i samim tim jos 20M€ . Ovako i da su se plasirali u LE i ispali u 16-finalu nebi zaradili ništa.pustio bi Bahara jos godinu dana,ako smo pustili Stankovića dve godine bez LŠ mogli bi i Baharu da damo još jednu šansu . Sve u svemu broje se samo pare na kraju. Zato je vazno osvojiti srpsku ligu ponovo.

slavisa

pre 7 meseci

I Stankovic i Milojevic bi sa oivim timom bili u ligi sampiona Glazer je rukometni golman on nezna da brani nikad nisam video ovoliko loseg golmana a mora silom da brani srami sev Terza trpimo Glazera a nema ko da ga skoloni sa stativa najgori golman u istoriji kluba sramota nek se ozeni sa stativom izvinite sto ga nikad nisam video da je pokupio loptu ozenio se sa stativom a nezna da oceni putanju lopte sto je van pameti za fudbalskog golmana uzas kako nas prodaje svaku utakmicu.

ajde pali

pre 7 meseci

Izvini Bahare a sta da nastavis? Da osvojis odavno namestenu domacu ligu i kup? Pa to moze bilo ko i ne mora da bude trener, mogu da pokupe prolaznika na ulici da ga stave umesto tebe titula je vec sredjena. Ti si doveden za iskorak u evropi, da se prodje grupa LS ili bar prolece u LE, to nisi uspeo i propao si
(Admiral, 28. novembar 2023 23:48)

Jao grobarcicu, mnogo si smešan I jadan u isto vreme

Chima Moneke

pre 7 meseci

Jel Bahar kriv sto Serif promasuje ovakve sanse? Sto Bukari trci sam na golmana i zapetlja se? Sto Mijatovic promasuje glavom sa pola metra? Sto Kraso promasuje nerealnu sansu? Sta je trebao trener da uradi, da zaustavi vreme i da on uskoci?

slavisa

pre 7 meseci

Ovog Glazera nebi stavio u gol taman da mi plate nema pojma radi se o rukometno,m golmanu koji brani nogama iz blizu ali svaka lopta u sesnasterac Zvezde znaci bar 80.posto gol on nikad neizlazi na loptu trpimo ovoliko loseg golmana sramota a nema ko da ga skloni sa stativa i spasi klub od Glazera isto tako Ivanic bi mi grejao klupu kao i rodic to su 3 mrtve pozicije u klubu Ivanic je samo za Superligu tvrdim da nigde nece igrati jer se plasi da primi loptu ili pusta igrace jer se boji kao skakakavac srami se Bahare povedi Glazera sa sobom i spasi klub.

gukni

pre 7 meseci

normalno, ceka covek otkaz i lagano pare penzionera na njegov racun
(maglarBajern0-6, 28. novembar 2023 23:40)

a rumenog ko placa u KK ofy?

dzo

pre 7 meseci

katastrofalna igra zvezde ljudi ja nisam video ni jednu izgradjenu akciju neku tecnu igru sve su to neke slucajne lopte odbici isiljeni sutevi ni jedna akcija za 90 minuta kakva dobra igra o cemu prica Dragovic

Admiral

pre 7 meseci

Izvini Bahare a sta da nastavis? Da osvojis odavno namestenu domacu ligu i kup? Pa to moze bilo ko i ne mora da bude trener, mogu da pokupe prolaznika na ulici da ga stave umesto tebe titula je vec sredjena. Ti si doveden za iskorak u evropi, da se prodje grupa LS ili bar prolece u LE, to nisi uspeo i propao si

Bob Saint Claire

pre 7 meseci

Зашто би отишао кад зна да ће да узме дуплу круну? Зашто би то препустио некоме другоме? Па није луд. Кад није отишао до сада, сад нема баш ниједног разлога да оде.

herbert

pre 7 meseci

Plata vrhunska, ne mora u rat, titula obezbedjena. Zašto bi dao ostavku? Ok evropa, tu nema nameštanja. Ali zar je malo titula ili dve u srbiji. Napunice cv čovek.

Ivan V.

pre 7 meseci

Cekaj maalooo...Pa zar Terzinjo nije rekao da je ne nasa,nego cela balkanska liga previse slaba za Zvezdu i da ne zna kako taj problem da se resi???Nista,od sad da osnuju ligu Relal,,Barsa,Bajern,Siti i jos par velikana i naravno Zvezda,evropski i svetski prvak(kako kazu)!

Evropejac

pre 7 meseci

Ovo je već bezobrazluk, ne odustaje od ugovora i para, svestan je da posle ove sramote neće nigde da nađe posao! Bruka za Zvezdu i onog koji ga je doveo! Zgadili ste mi fudbal!

9012

pre 7 meseci

Ne treba samo on da ide vec i cela uprava CZ kao i 2/3 fudbalera ako ne i ceo tim.
Ali najpre uprava Cz napolje !!!!
Taj ko je selektirao igrace i "pojacanja" mora kod ocnog lekara a onda i na robiju!
Pa onaj iz TSC sto daje iz kornera goal, bolji je fudbaler od celog ovog tima CZ!
Pretrci 12 km po utakmici i brzi je od ovog nesrecnika Bukarija i celog ovog tima CZ!
Svaki krsteni fudbaler i iole tehnicki potkovan u onakvoj prilici kad je sam ispred golmana daje gol, ali ne, CZ je dovela "pojacanja" iz srednjeg veka, Ivanic?! Sta on tacno igra, Rodic koga svako krilo pretrci bez po muke ?

veliki strumf

pre 7 meseci

Барак Бахар - ЦРВЕНИ КАРТОН! Добро смо играчи данас, створили пуно шанси, требало је да буде 2-0 после 5 минута, али… На свакој утакмици примили смо најмање 2 гола, одбрана је крш, ништа није урадио да среди одбрану, лута са: формацијама, играчима, тактиком, ма са свиме! Није он доведен да буде шампион Србије, то је и онај мали Милојевић могао, већ да презими у Европи и бори се за друго место. Владан Милојевић је са 3 пута слабијим и јефтинијим тимом добио Ливерпул, играо нерешено да Наполијем, добио Олимпијакос, а Бахар је једва извукао реми са Бојсима кући. То је недопустиво.

Delija sa severa

pre 7 meseci

Znate ljudi za onaj tenk ispred Marakane? E posto sam vec godinama za to da se skloni, ajde da ga iskoristimo u produktivne svrhe i poklonimo Baharu. Za cev bato pa pravac Palestina, i ovako ti puna usta o domovini vise nego o klubu u kojem radis.

Bogdan

pre 7 meseci

Nema potrebe za ostavkom, Zvezda se nije proslavila u LŠ ali nije se ni obrukala. Igrala je solidno, ali jednostavno bilo je boljih timova. Sledeća stanica šampionat i kup, pa sledeće godine ponovo u Evropi, nadamo se.

predrag

pre 7 meseci

Pa ko bi.
Ako mu isplate odmah sve u kešu otići će, a ako mu se ne da za ceo ugovor, ostaje lagano.
Nije to kikiriki nego milioni evra.
To što nas je ukanalio njega baš briga.

LL

pre 7 meseci

Trebalo je da dobije otkaz posle nerešenog rezultata u Beogradu.Tad je bilo još mogućnosti da se nešto uradi. Mada, sa ovim timom teško. Milioni su potrošeni na nikad gora pojačanja. Takmiče se ko je veći promašaj. Od trenera do špica. Potpuna katastrofa...

NBGD

pre 7 meseci

Tvoja ostavka bez Terzine i Mrkeline je nebitna. Ti si kriv za taktiku,a ova dvojica za tebe i igrace koje su doveli. Kako kaze Terza, popeli smo se na visi nivo. Pa mi da bi videli dno moramo da dignemo glavu. Pa zar je nama merilo to sto cemo da osvojimo titulu u Srbiji? da se patimo gledajuci Surdulicu, Pazar,Imt...bez uvrede.

Miki ciganin

pre 7 meseci

Ti da imaš trunku časti, ne bi se ni vraćao u Beograd, igrači tvrdim ne mogu da te gledaju, a oni koji te štite, ne rade to što te cene, nego ne znaju kako da se ratosiljaju bede

Redondo

pre 7 meseci

Samo Bahar ne zna jednu stvar kad ovi padnu sa vlasti nema više love iz državnog budžeta i onda sledi sunovrat Crvene Zvezde, a i da će on i ostali pretplaćeni igrači otići, a Zvezda se neće moći plasirati ni u konferencijisku ligu.

Mile

pre 7 meseci

"Ne mogu ja da dajem golove" Ono istina ne mozes, ali mozes da izaberea i stavis napadaca koji ume da da gol, a ne da nas ubedjujes da je drvo dobar spic, neznalice. A da sklepas odbranu busnu kao sir to mozes

delirijum tremens

pre 7 meseci

81

Pa ko bi.
Ako mu isplate odmah sve u kešu otići će, a ako mu se ne da za ceo ugovor, ostaje lagano.
Nije to kikiriki nego milioni evra.
To što nas je ukanalio njega baš briga.
(predrag, 28. novembar 2023 23:35)

Nije nas on ukanalio nego ona dvojica što su ga dovela!

bojan

pre 7 meseci

Ne bi ja terao sad Bahara,Zvezda je uzela i više nego što zasluzuje sto se tice para i igre. Mislim da je ovo i namerno uradjeno da bi se koncentrisali za Srpsku ligu jel bi šampion igrao pley of za LŠ i biće u povlašćenu grupu i samim tim jos 20M€ . Ovako i da su se plasirali u LE i ispali u 16-finalu nebi zaradili ništa.pustio bi Bahara jos godinu dana,ako smo pustili Stankovića dve godine bez LŠ mogli bi i Baharu da damo još jednu šansu . Sve u svemu broje se samo pare na kraju. Zato je vazno osvojiti srpsku ligu ponovo.

Karlos Alonso Santiljana

pre 7 meseci

Pogledajte tekst pod naslovom Revija Zvezdinih promašaja. Šta je tu trener kriv ako iz onakvih šansi nisu dali 5 golova? Ajde nisu radni strelci ali iz onih šansi bi nekadašnji Zvezdini odbrambeni igrači dali 3 komada. Uprava napolje vi ste doveli ove napadače.

Dragan Đokin

pre 7 meseci

Da je normalan kao što nije ne bi ostao ni minuta. Mora da sluša tatu i mamu pa da se vrati u Izrael. Strašno je sve to u Zvezdi, a džepovi puni. A rezultata nigde.

Šile

pre 7 meseci

Tako je to kad su pare važnije od časti i poštenja. Da ih ima otišao bi još pre mesec-dva. Ai Terzić i ceo sportski sektor sa njim.

Слађана Точиловац Шаљић

pre 7 meseci

Тако је. Браво за Бахара. Питање је како и зашто прескупи играчи не умеју или неће да дају гол. И у чије име су то радили из утакмице у утакмицу. И тиме нанели штету Црвеној звезди и покушали да пребаце кривицу на тренера. Можда су то радили за Мркелу а он по нечијем налогу. Барак Бахар је поставио игру , урадио као тренер све професионално. Али не може он да уђе и да гол.

Bax

pre 7 meseci

Boli njega ćoše...potpisao ugovor na ko zna koliko miliona i baš ga briga što nama pritisak skače!!!Razlika gospodine Bahar izmedju Vas i nas je ta sto Vi volile pare i briga vas za Zvezdu,a mi je volimo i to ne mogu nikakve pare da zamene!!!Ali je ne volimo ovakvu!!!Da imate imalo morala,sami bi otišli,celi klub ste izmenili od golmana na dalje!!!Ja jos nigde nisam video da trener promeni 9 igraca iz ekipe koja nije bila gubitnicka!!!I pretvorili ste je ne u gubitnicku,nego u baksuznu!!!To sto VAŠI igrači promašuju,nebi moj haski promašio!!!

Low

pre 7 meseci

Treba samo da ga se smeni i natera da ostane, dok ne ode sam, zbog penala.
A dovesti novog trenera da vodi tim, a ovaj nek sedi i na klupi ako hoce.
Otkaz dati ovima iznad njega!

slavisa

pre 7 meseci

I Stankovic i Milojevic bi sa oivim timom bili u ligi sampiona Glazer je rukometni golman on nezna da brani nikad nisam video ovoliko loseg golmana a mora silom da brani srami sev Terza trpimo Glazera a nema ko da ga skoloni sa stativa najgori golman u istoriji kluba sramota nek se ozeni sa stativom izvinite sto ga nikad nisam video da je pokupio loptu ozenio se sa stativom a nezna da oceni putanju lopte sto je van pameti za fudbalskog golmana uzas kako nas prodaje svaku utakmicu.

alejandro

pre 7 meseci

Ček samo dok navijačima pregori licna!! Neće Izraelac smeti da priđe stadionu trening da vodi a ne utakmicu!! Ah daaaaa! On to radi na daljinu - gleda preko kamera! Kakva sprdnja!!

Patriota

pre 7 meseci

Ako kanis pobijediti ne smeš izgubiti. Čuvena rečenica iz legendarnog stripa Alan Ford. Zvezda sinoć ni u jednom segmentu nije bila slabija od Jang Boys. Imala je sanse, nisu to bile samo šanse, bili su to ziceri i nije uspela da da ni jedan gol. A dala je po jedan gol i Mancester i Lajpcigu na gostujućem terenu. I umesto da već posle desetak minuta vodi sa 2:0 ona do tridesetog minuta gubi sa 2:0 i utakmica je bila praktično rešena. I zbog toga je kriv trener Bahar. Jeste kriv je ali ne za sinoćnu utakmicu, već za utakmicu protiv istog kluba u Beogradu. Juče je Zvezda napala Jang Boys od prve minute a u Beogradu krenula da igra posle primljenog gola. Znalo se da su mečevi protiv Jang Boys odlučujući za proleće. Zavaravanje navijača Zvezde i naše sportske javnosti da protiv Mancester Sitija i Lajpciga može da se ostvari pozitivan rezultat i bori za 2 mesto u grupi bila je prava utopija. Sada se traži ostavka Bahar. On to neće uraditi. Zašto bi, potpisao ugovor na 2 ili 3 godine za veliki novac. Svojom ostavkom bi dobio novac za do sada odrađen posao. Otkazom od strane kluba isti mora da ispuni do kraja ugovornu obavezu. Sada se treba okrenuti domaćem prvenstvu. Titula nije sporna, Zvezda neće imati više ni jedan poraz, teoretski 1 ili 2 nerešene utakmice. To Partizan ne može da isprati, 2 mesto bi trebalo da bude maksimum Partizana.Ako opet ne bude proleće kao u prethodnoj sezoni. I na kraju ova sezona u Evropi svih naših klubova je odraz kvaliteta našeg fudbala.

realan zvezdas

pre 7 meseci

Jako losa organizacija kada se branimo. Pa kod drugog gola Jang Bojsa 4 igraca Zvezde stoje u svom petercu, jedan pored drugog, i niko od njih nije izasao na igraca i na sut.
Kod prekida imas svih 10 igraca u sesnestercu, protiv max 6 protivnickih, i ti neznas da se organizujes,i stalno je neko od njihovih igraca sam kao duh.

I sta oni rade na treningu, stvarno mi nije jasno. Odbrana je pitanje volje, razmisljanja i timskog rada. Da se pokriju igraci i prostor. I mi iz prekida, gde se branimo sa SVIH 10 igraca, primamo golove.

Srdjan

pre 7 meseci

Glazer - nije ništa kriv ni kod prvog gola ni kod drugog gola.

Nedeljković - momak je odigrao korektno. Trčao, nudio se, nije grešio u pasu. On je dobitak ove polusezone.

Rodić - pretrčao ga je igrač YB kao ptica trkačica. Iako je generalno jedna od najslabijih karika večeras nije bio loš.

Dragović - momak na mestu, pismen igrač. Žao mi ga je što trpi sve ovo zbog dede.

Điga - divlja igra, karakteristična za igrače iz Afrike.

Mijailović - toliko novca se ulaže u pojačanja godinama da bi igrao ovaj lik u Ligi šampiona standardno?!

Ivanić - spojio Šerifa i Bukarija sa golom. Ostalo osrednje, ali jedini da tačan pas u prostor i namesti šansu. Jednostavno, najbolji igrač Zvezde.

Stamenić - osim lepog poteza petom, jedno veliko ništa. Simpatičan mladić, ali daleko od liga petice.

In-Beom - dobra partija nekih 80 minuta. Dao je sve od sebe, ostavio bih ga u timu za narednu sezonu.

Bukari - da je večeras dao gol iz one šanse, ušao bi u srca navijača i obezbedio sebi transfer u pristojan klub, a Zvezdi profit od 10-15 miliona evra. Ovako, postao je jedan od tragičara, a taman sam pomislio da rutinski realizuje ovakve situacije nakon što je to uradio u Engleskoj.

Ndiaje - jedan ogroman promašaj uprave kluba.

Mijatović - za svoje godine korektan. Ima potencijala, njemu ne zameram promašaje.

Lučić - neko ko bi znao da igra kada bi mu neko objasnio šta je potrebno da radi. Od potencijalnog Robena do seoskog driblera linija je tanka.

Katai - duša mu je u nosu već 2 sezone.

Kraso - drugoligaški igrač. Talenat postoji, ali mora još mnogo da se radi sa njim.

Kanga - prekratko na terenu da bi se sudilo.

Bahar - razočaravajuća polusezona, ali će dobiti novu šansu jer je preskupo plaćen. Više je bio oprezan nego sa Makabijem prošle godine, ali ko se usudi taj dobija.

Žao mi je Olajinke, davao je sve od sebe. Žao mi je Kangve što se nije više radilo sa njim.

Sportski pozdrav!

Aleks

pre 7 meseci

Otpustili smo onakvog trenera, Vladana Milojevića, doveli lošijeg, početnika Stankovića. Posle Stankele, još lošiji Milojević. A onda ispada da smo doveli još lošijeg Bahara. Ko je sledeći, Duško Dugouško?

ramiz karaeski

pre 7 meseci

Može li trener ekipe koju vodi u domaćem šampionatu, kakav god da je, izgubi od Voždovca i Čukaričkog, primi golove od jednog IMT-a i Železničara iz Pančeva (mislim da se tako zove taj klub) i odvratno odigra 5 mečeva LŠ gde ostvari skor 4 ubedljiva poraza i jedan nerešen rezultat i dalje bude trener!? U normalnim okolnostima i normalnim zemljama NE je odgovor! Barak Bahar je trener u Srbiji!!

алекса

pre 7 meseci

И не терба да размишлја оставци!
Ако то што ради функционише свуда, а не функционише у Србији, није проблем Бахара.

пан

pre 7 meseci

Више је урадио као портпарол Министарства одбране Израела него као тренер Звезде.

Zvezdas sa Dorcola

pre 7 meseci

Iskreno prvo neka Terza i Mrkela napuste klub pa onda da se vidi sta sa ovim Jevrejom koji je dobio papren ugovor koji itekako mora da se otplati ako se raskine, jer nije on Deki ili slican nas covek pa da zbog ljubavi prema klubu ili nekog pritiska od velikog vodje oprosti deo love.

patrijota

pre 7 meseci

malo ste se zeznuli gospodo terza i mrkela...medijska hajka na njega nece vam uspeti, ima da mu isplatite svaki euro ako mislite da raskidate ugovor sa njim, vi ste ga doveli, a placa ga budzet drzavni koji izgleda nema limita za ove promasaje...tako da ,jos ce bahar da kanali, tek je poceo!

?

pre 7 meseci

Jel Bahar kriv sto Serif promasuje ovakve sanse? Sto Bukari trci sam na golmana i zapetlja se? Sto Mijatovic promasuje glavom sa pola metra? Sto Kraso promasuje nerealnu sansu? Sta je trebao trener da uradi, da zaustavi vreme i da on uskoci?
(Chima Moneke, 29. novembar 2023 00:00)

Наравно да је крив. То се зове психологија сине. Играју под притиском и императивом, нису припремљени за то. А све то произилази јер тренер није поставио систем како треба. Осим припрема, игра је катастрофална, вуче се из утакмице у утакмицу, побеђује једва. Кроз шампионат би требало да се прошетају, а они се грчевито боре, са самим собом.

Django

pre 7 meseci

Pa nije Bahar selektirao ekipu. Mislim da je od pojačanja samo tražio Glazera i Degeneka. Ostalo su vam kombinacije ovih iznad njega. I za ono sinoć najmanje je on kriv. Bukari, Šerif, mali Mijatović su promašivali nemoguće. Ništa Zvezda nije bila lošija od Bojsa

steva

pre 7 meseci

ode ti moj BarakA ciku , u ratnu zonu . mada , za tobom bi mogli i oni sto su kupovali , selektirali , radili skautnig....
nidje veze .
tu ima igraca , stranaca , koji ne prave ama bas nikakvu razliku naspram domacih igraca . zasto su onda dovedeni ?

Tuta Muta

pre 7 meseci

Boli ga uvce da ode. Lepa platica,pomoćnici sve rade a on iz kancelarije prati treninge,na tekmi prekrsti ruke i ćuti ko mulac.Nisam siguran da on i poznaje sve igrače koji su mu na raspolaganju.

Rkoma

pre 7 meseci

Lik moli boga da mu damo otkaz jer mora da ga isplatimo do poslednjeg centa a na poslu je nema ni 5 meseci. Za kaznu treba da ostane, ili da se odrekne preostale zarade zbog sramote

laki

pre 7 meseci

jok no ce da ispusti kintu tek tako, cekace da ga oteraju pa naplatiti penale..ali garant, terzinjo ce imati dezurnog krivca, a ON ce uplatiti kintu za pokrivanhe minusa i svi srecni..

Boro iz Pobede

pre 7 meseci

Covek profesionalac i ne pada mu na pamet. Ima ugovor i radice do kraja ugovora najbolje sto zna a ako neko misli da to nije dobro neka mu da odkaz. Tako to funkcionise u ozbiljnim fudbalskim zemljama,

MMX

pre 7 meseci

Otpustili ga ili ne ugovor ce morati da mu se isplati u celosti a plata novog trenera. On je ok trener za nasu ligu, plus pitanje je koliko je bio konsultovan prilikom sastavljanja tima. Meni su veci krivci za trenutne "uspehe" Zvezde u Evropi dvojac Terza/Mrkela. Prvi jer donosi vecinu odluka a drugi jer je do sad imao na destine promasaja vezano za pojacanja i napravio stetu u milionima evra.

Zoran

pre 7 meseci

Mislio sam da od Kulibalija, VanLa Pare, Bakajoka, Falka, Dionija, Kanjasa, Garsije, Žandera, Tomanea, Spiridonovića, Živkovića itd, ne može biti lošijih pojačanja, ali sam se večeras uverio da i od njih ima gorih?

Bjorn

pre 7 meseci

Jasno je da liga sampiona preveliki zalogaj trenutno ali dovodjenje igraca 3 dana pred pocetak ls i njih 10 u novoj sezoni je totalni promasaj u rezultatskom smislu osim u slucaju kada terza magija planira da ih proda brzo ako im skoce cene u ls.

Trener je nov i mozda bude rezultata za 2,3 god, ali ko u Srbiji to moze da ceka?

Kada je zvezdi islo dobro prethodnih sezona neki su pljuvali trenere jer nije bilo lepe igre a davalo se i po 5 golova.

Kapiram da ce biti uvek pljuvanja jer masa ljudi nema veliku svesnost i nije realna.

Imali ste trenere koji su bili tu i srcem se borili. Milojevic, Stankovic. Oni su bili borci i verujem da su iza zida i plakali jer vole grb ali nekima su smetali.

Jednu stvar treba da zapamtite nikad ne potcenjujte borce i nece biti ovakvih situacija.

Trener nema dobar vibe, pozitivnu frekvenciju, sto zbog stanja u njegovoj zemlji, sto zbog toga sto nema pobednicki metalitet, imao je rezultate ali samo sa jednim timom u proslosti.

Nije za zvezdu...