Utorak, 28.11.2023.

08:00

Denver bez Jokića pokazao srce šampiona – Klipersi pali u LA

Košarkaši Denvera pobedili su Los Anđeles Kliperse 113:104, što im je 12. trijumf u sezoni.

Izvor: B92

Denver bez Jokiæa pokazao srce šampiona – Klipersi pali u  LA IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

Mladen

pre 7 meseci

Ja ne znam stvarno zasto DeAndre ne igra u Denveru i kad je Jokic tu, da ga malo odmori. On je i u tim godinama tata za vecinu centara, posebno defanzivno. Moze bez problema da igra 10-15 minuta dok je Jokic na klupi.

samo primećujem

pre 7 meseci

Ova utakmica je bila jedna veoma jaka, i gotovo zastrašujuća poruka Denvera svim ekipama koje računaju da se nalaze u najužem krugu za prsten ove sezone.
Naravno, ipak je u svemu ovome bilo najbitnije da klupa Denvera dobije neophodno samopouzdanje, iako ti mladi na klupi, koji su i glavni cilj svega ovoga ponovo nisu baš oduševili u napadu.
Jaka želja i taj voljni momenat, kao i dobra igra u odbrani nisu uopšte sporni još od početka sezone, ali igra u napadu, kao i sigurnost u samom reketu i dalje nedostaju. Vreme ipak radi za njih, i uz ove sjajne veterane verovatno će se dosta popraviti do početka PO.
Možda neko od njih i ode (Nađi, pre svih), a neko dođe, videćemo.
Ali i nebitno sve to, meni je ipak glavni utisak sada da je od ove sezone po prvi put veoma zabavno gledati ovakve utakmice Denvera, kada im fali nekoliko igrača iz prve petorke, pošto su ovi klinci sa klupe veoma borbeni, bukvalno lete po terenu i igraju bez ikakvog pardona, bez obzira ko je sa druge strane. Strouter koji ne dozvoljava kucanje, Pejton koji leti i CB koji je svuda po terenu, deluje mnogo bolje od nekih ranijih "mučenja" u sličnim situacijama.

Milivoje

pre 7 meseci

Onaj DreAndre Jordan kakva zver sa 35 godina takva pokretljivost, napravio od Zubca kao da gledamo rukija. Koliko je skočniji i čvršći od njega, kakav raspon ruku kao medveda da gledamo. Inače on i Jokić se ljube po tri puta u obraz to im ritual posle meča :) Takav igrač recimo u EL bi bio jako dominantan čak i u tim godinama.

Donny Brasco

pre 7 meseci

@vince

Nije im neka pohvala da su pobjedili Dallas jer ovaj trenutni rezultat Dallasa nije realan . Imali su lagan raspored i svježinu ali čim su krenule malo teže utakmice odmah su krenuli i problemi. Ali tvoja poanta ipak stoji , Clippersi su sinoć izgledali kao za otpad ali nije to bio slučaj u predhodim utakmicama od kada su Westa bacili na klupu i treba pohvaliti i Malonea i igrače jer je ovde poraz već bio upisan . Jackson je opasan igrač i njega treba pohvaliti za sinošnju predstavu , nadigrati 4 All Star igrača nije mala stvar .

Megrejdi

pre 7 meseci

Deande Jordan 21 poen, 12 skokova, 5 asistencija, 2 ukradene lopte i jedna blokada i procenat suta 73 posto...Sve to u svojim najboljim godinama (36)...Znaci kad bi mu davali minute svaku tekmu imao bi brojke skoro ko nas Jokara koji je najbolji na svetu..hahahaha.. Koji je ovo cirkus..Covek realno tesko da bi mogao da igra Evroligu trenutno, ABA bi igrao jel nema preterano visokih igraca.
Postavlja se pitanje koliko je nas Nikola zaista dobar.

Nule

pre 7 meseci

Da jedan Deandre Jordan može u 35 oj godini ovako odigrati nikada ne bih vjerovao . Jackson je nešto drugo , on je znao imati ulogu vođe , glavnog strijelca i razigravača pa me njegov učinak manje iznenađuje , iako je učinak vanserijski , pogotovo za rezervnog igrača. Kada je Denver kompletan lopta je u Jokića ili u Murraya tako da je i njegov učinak bitno manji. Ispada da u današnjoj NBA trebaš bilo kojem pismenom igraču samo dati malo ovlasti i brojke neće izostati. Cak i jedan Embid , teški centar , može odsustvu Hardena svaku utakmicu imati dosta asistencija čim ima više lopti u rukama , doduše danas se ama baš sve računa kao asist pa i to treba malo uzeti s rezervom ali barem polovica njih su ipak prave asistenicije . Dio tih "asistencija" gdje dodaš igraču , on napravi par driblinga i šutne preko ruke ili nakon drublinga uđe pod koš pa iz kontakta zabije ne treba uopće računati jer to i nisu asistencije.

Sale

pre 7 meseci

Legenda kaze da Redzi I Deandre i dalje igraju pick and roll u Crypto areni. 3 igraca iz petorke nisu igrala, druga 2 MPJ i KCP su sutirali 3/13 i 3/14. Kako su ovo ispustili igraci Klipersa, nije ni njima jasno

живац

pre 7 meseci

портер је једини али озбиљан проблем денвера. превелика плата за вечито мизеран учинак. у финалу прошле године једва да је и играо.

drula

pre 7 meseci

Sjajni Jacskon I Jordan. Ono sto je najzanimljivije je Porter Junior čak i u ovoj ekipi je tek broj 4. Postavlja se pitanje da li je najveća greska Melouna davanje max ugovora tom decku. Mislim da bi Jovic bio mnogo bolji i neko ko može da napreduje.
Zanimljivo je da je Braun bio najgori igrač u ovom timu gde je trebao pokazati pun potencijal.

Comy SB

pre 7 meseci

Kakav crni Nba...do polufinala konferencija gledanje ovog kosarkaskog u pravom smislu cirkusa je ....vredjanje sopstvene inteligencije...u ovoj igri samo kladionice uzivaju...i da odlican je bio Jordan...a koliko je koseva dao Zubac...najvise u ovoj sezoni..kraj svih onih "zvezda" u klipersima...drugi igrac tima..smijurija...

Baron

pre 7 meseci

Sistem i timska kosarka protiv teletabis mozgova PG, RW i Hardena.
Lako je igrati u danasnjem NBA protiv vecinom ekipa slicnih Clippersima.
Oni sami sebe pobedjuju.
Ali P.Gaorge je posebna stetocina, umisljena zvezda koja unistava svaku ekipu gde igra.
K.Leonard na zalasku karijere, steta nije toliko star, ali povrede ga unistile.

Kapetan Dragan

pre 7 meseci

Strasno je sta se radi u ovom nba i koliko se namesta da je sramota i gledati..u 4/4 clipersi maltene se nisu ni trdudili da daju kos srljaju ko indijanci,ide se na zubca😟..Harden gospodin ni ne sutura uopste,George ciglari...kao da nisu ni dosli na utakmicu. Trener miran...uzasna ekipa ali opet da ih g liga tim Denvera ovako naguzi,sramota.Kaldionice su se debelo omastile ovde

Pant-LA

pre 7 meseci

Kliperi tankuju :)
Denver bez tri startera, promasili 13 bacanja,
Kcp, mpj uzasni procenti,
braun bez poena..
Koliko su onda ovi bili losi, verovatno vlada sjajna hemija medju egomanijacima..

Bogi Car

pre 7 meseci

Bez Jokića, Mareja i Gordona oni u gostima dobiše Kliperse!
Poslednju četvrtinu sa 20 razlike.
Reggie Jackson je imao učinak od 35 poena, 5 sk i 13 as, uz procenat šuta od 79% i najbolji +- faktor od + 25!!! DeAndre Jordan je takođe igrao super: 21 poen i 13 skokova, uz +17 dok je on bio na terenu. Dakle, ima tu materijala i ne treba pljuvati klupu Denvera. Bravo!

meda

pre 7 meseci

Nnaji može da dobije minute ali kao PF, ne kao centar.
DeAndre Jordan je odigrao 1 meč kako treba, da vidim još par pa da poverujem. Ali nema šansi.

nbaoldshul

pre 7 meseci

Kakva tekma DiAndre i Redzi nema dalje samo peglaj pik n rol pravi vets za plejof uz Dzastina, Brauna i Watsona to je to, tek ce se uigrati, ne znam zasto Malone nije pre koristio Jordana strasan je to centar, daje drugaciju dinamiku nego danasnji strechovi, lob threat iz naj dana, 10ak min da igra puna kapa a o Redziju ne treba trositi reci usao u istoriju, on bi lagano bio starter u vecini ekipa, kakav Bruce, Reggie je izmislio kosarku za njega! ;)

..

pre 7 meseci

Баш ми је драго због Џордана, питао сам се раније зашто он није замјена Николи, Диандре је био ол стар играч, није могао заборавити кошарку. Као што видимо и даље је добар! Класа не умире, нешто што Нађи једноставно нема.

Kajgana

pre 7 meseci

Redži napokon odličan, preuzeo odgovornost, DeAndre dobar, KCP pratio, Porter nije ga išlo ali je ubacio vaznu trojku kad se lomilo, ostali doprineli kako bi trebali na svakoj utakmici, i to bi bilo to ! Noje da su raspali Klpiresi neko merilo, realno od kako su doveli Hardena to su samo igraci a ne ekipa, tu samo Kavai o Zubac nešto stvarno vrede… ali imaju čoveka koji je sam Sistem !

Top komentari sa sličnih vesti

pre 7 meseci

и да игра Никола нису неке шансе Денверу с' обзиром на форму остатка тима као и на чињеницу да је ово б2б меч, и то гостовање. Тако да је боље да и он и Гордон одморе, а можда и Портер, па да онда од следећег меча заигра комплетна прва постава са опорављеним Марејем.

nikola12

pre 7 meseci

Kakva igra Redzija i DeAndra, malo i osvetnicki prema bivsem klubu, ali sjajno. Razne kombinacije uigravaju Nagetsi, sve se zna ko sta radi i kad ne igra Jokic. Plus bez Mareja i Gordona. Sampionski, samo napred!

znanje-imanje

pre 7 meseci

hahahahhhhhahahaha bravo Redži Care! A i Džordane Srbine! Najluđe je što je Džordan ubacivao slobodna. I još ludije što, kad su ipak počeli hak-d-Džordan, se Melon na moje iznenađenje dosetio da ga izvede. Kako beše ono... "scheduled loss"?
Redži je uvek bio gotivan jer je borac. Kako je lepo vratio Zubcu i oborio ga na patos... A tek iskustvo - to je bio čist tehnički faul, flagrant 1. Ali pošto minut ranije nisu svirali flagrant 1 Džordžu kada je povukao Votsona nisu mogli ni ovde.
On je, tj. i on je očit primer: da je Redži vršnjak i da je proveo karijeru uz Jokića i on bi bio Mari.

Pera Ždera

pre 7 meseci

Au kakve partije Redzija (35p 13as!) i Dzordana (21p 13sk), bivsih Klipersa! Lob city ver2 :) jedno 5 alley oop zakucavanja iz njihove saradnje. Jest da Klipersi igraju OCAJNO pocetak sezone, da su van POff/PIN zone ali Grumenje bez tri startera, IMPRESIVNO!

Ne moze Dzordan izdrzati celu sezonu kao zamena Nikoli (mozda) + takticki ne moze protiv svake ekipe ALI u ovom momentu, nakon OCAJNIH Nadjijevih partija, mora biti centarska opcija 2! Poceo da dribla, asistira "katerima" bounce pasove "a la Jokic", zakucavao kao sa 25 godina, jednom, sa dve ruke. REBIRTH partija!!

Kad se Marej vrati taman uspostavljena hemija (nadam se i odrziva) Redzi/Dzordan da drzi klupu jer, iako ispravan, potez kombinovanja Mareja sa klupom u vecoj meri povecava rizik Dzamalu za povredu. Redzi def voli vise loptu u rukama sto sa Jokicem nema (i ako se odlicno, u par navrata, kameleonski adaptirao radi funkcionisanja sa njim)

Holidej dobar (12p 6sk), odlicno koristi prilike, iskusan, MPJ podbacio (sut 3/13 :( ), KCP standardno, klupa +/- "mesano meso", Kristijan bez poena... Strauter kao da se resetovao, krenuo od nule i polako, sve slobodniji...

Pravi "eksperiment" (vise verujem da se Gordon i Nikola odmaraju, jer je BtB utakmica, nego da su neke znacajnije povrede u pitanju )u pravom trenutku, pred povratak Mareja...

Samo gledam

pre 7 meseci

Ali mladih nada nigde. Ova utakmica je bila idealna za dokazivanje. Dobili veterani. Sada je i pitanje zašto Jordan mesecima nije imao ni minut.

Moljac

pre 7 meseci

I opet se pokazalo da je "raspali" DiAndre Džordan odlična rezerva za Jokića, i da su oni koji su ga terali u penziju promašili. A i "raspali" Grin je odličan u Hjustonu. I Redži Džekson je u poslednje vreme pljuvan na ovom portalu, a on već drugi put ove sezone izvlači keca iz rukava i spasava Nagetse. Njegova saradnja s Džordanom rezultirala je tonom alej upova, što je njegova celoživotna najveća snaga. Podelio je i nekoliko jokićevskih asistencija, očito uči gledajući ga izbliza. Nađi nešto bolji nego u poslednje vreme, ali i dalje nije ni do kolena "raspalom".

Ovu utakmicu je dobila odbrana, KCP opet uzeo lanac za DPOG. Klipersi, koji imaju četiri ol-stara i verovatno (a neopravdano) hol-of-fejmera, i koji i inače obožavaju izo igru, ove noći bili su namerno uterivani u taj tip napada, jer im prva opcija nikad nije prolazila, ugušila ih odbrana Nagetsa i na lopti i u prostoru. Kad se trojica najboljih vrate, Nagetsi sad imaju ne samo igrače, nego i strategiju za drugu petorku: Redži nabacuje, "raspali" prikucava, a u odbrani zmija davi žabu.

I konačno, ovde večito pljuvani Meloun opet dokazuje da je najbolji motivator u čitavoj ligi. Za razliku od naših trenera koji "motivišu" igrače dranjem na utakmici, Meloun to radi usmerenim pohvalama i uputstvima i pre i posle utakmice, ukazujući svakom pojedincu koliko je, i zašto važan šraf savršene mašine.

is

pre 7 meseci

Gledao sam drugo poluvreme, svaka čast momcima koji su bili u sastavu Denvera danas, neću da umanjujem njihovu pobedu... ali ono što igraju Klipersi, ono je sramota bukvalno. Pa oni ne znaju gde se nalaze

XYZ

pre 7 meseci

Gledali u živo. Mislio sam da je propalo veče kada se saznalo da Jokic neće igrati, ali “ne lezi vraže”, momci su maestralno odigrali. Još nešto: sudije su i ovako “desetkovan” Denver urnisali i pokušali na sve moguće načine da donesu pobedu grupi “zvezda” na koje su bačeni milioni. R.Džekson i DeAndre maestralni. :)

bskfan

pre 7 meseci

Utakmica za pamcenje. Klipersi otkacili Redzija da bi napravili mesto za Vestbruka. U medjuvremenu doveli i Hardena. A onda ih Redzi unisti.
Vestbruk i Harden zajedno 25 poena, Redzi 35 poena uz procenat 79%. Usput, PG13 6 poena uz procenat 15%.

Denver bez Jokica, Mareja, Gordona. MPJ u prvom minutu dao jednu trojku, u poslednjem minutu drugu. KCP u napadu los. Kristijan Braun 0 poena. Ko je onda davao koseve? Bivsi Klipersi Redzi i Dzordan.

Redzi: 35-5-13 (+25) 40 minuta
Dzordan: 21-13-5 (+17) 33 minuta

Holidej neprimetno dobar. Stroter pogodio tri trojke. Nadji najzad uhvatio nekoliko lopti. Malone Braunu dao ulogu plejmejkera iako je jasno da on to ne moze, zavrsio utakmicu sa -19. Pejton od sjaja do ocaja i tako u krug.

Sve u svemu, Malone moze da bude zadovoljan tandemom Redzi-Dzordan koji povremeno moze da da bude oruzje. Dzordan za razliku od Nadjija stvarno deluje kao centar. Hvatao Redijeve lobove nebu pod oblake.

nikola12

pre 7 meseci

Kakva igra Redzija i DeAndra, malo i osvetnicki prema bivsem klubu, ali sjajno. Razne kombinacije uigravaju Nagetsi, sve se zna ko sta radi i kad ne igra Jokic. Plus bez Mareja i Gordona. Sampionski, samo napred!

Pera Ždera

pre 7 meseci

Au kakve partije Redzija (35p 13as!) i Dzordana (21p 13sk), bivsih Klipersa! Lob city ver2 :) jedno 5 alley oop zakucavanja iz njihove saradnje. Jest da Klipersi igraju OCAJNO pocetak sezone, da su van POff/PIN zone ali Grumenje bez tri startera, IMPRESIVNO!

Ne moze Dzordan izdrzati celu sezonu kao zamena Nikoli (mozda) + takticki ne moze protiv svake ekipe ALI u ovom momentu, nakon OCAJNIH Nadjijevih partija, mora biti centarska opcija 2! Poceo da dribla, asistira "katerima" bounce pasove "a la Jokic", zakucavao kao sa 25 godina, jednom, sa dve ruke. REBIRTH partija!!

Kad se Marej vrati taman uspostavljena hemija (nadam se i odrziva) Redzi/Dzordan da drzi klupu jer, iako ispravan, potez kombinovanja Mareja sa klupom u vecoj meri povecava rizik Dzamalu za povredu. Redzi def voli vise loptu u rukama sto sa Jokicem nema (i ako se odlicno, u par navrata, kameleonski adaptirao radi funkcionisanja sa njim)

Holidej dobar (12p 6sk), odlicno koristi prilike, iskusan, MPJ podbacio (sut 3/13 :( ), KCP standardno, klupa +/- "mesano meso", Kristijan bez poena... Strauter kao da se resetovao, krenuo od nule i polako, sve slobodniji...

Pravi "eksperiment" (vise verujem da se Gordon i Nikola odmaraju, jer je BtB utakmica, nego da su neke znacajnije povrede u pitanju )u pravom trenutku, pred povratak Mareja...

is

pre 7 meseci

Gledao sam drugo poluvreme, svaka čast momcima koji su bili u sastavu Denvera danas, neću da umanjujem njihovu pobedu... ali ono što igraju Klipersi, ono je sramota bukvalno. Pa oni ne znaju gde se nalaze

Moljac

pre 7 meseci

I opet se pokazalo da je "raspali" DiAndre Džordan odlična rezerva za Jokića, i da su oni koji su ga terali u penziju promašili. A i "raspali" Grin je odličan u Hjustonu. I Redži Džekson je u poslednje vreme pljuvan na ovom portalu, a on već drugi put ove sezone izvlači keca iz rukava i spasava Nagetse. Njegova saradnja s Džordanom rezultirala je tonom alej upova, što je njegova celoživotna najveća snaga. Podelio je i nekoliko jokićevskih asistencija, očito uči gledajući ga izbliza. Nađi nešto bolji nego u poslednje vreme, ali i dalje nije ni do kolena "raspalom".

Ovu utakmicu je dobila odbrana, KCP opet uzeo lanac za DPOG. Klipersi, koji imaju četiri ol-stara i verovatno (a neopravdano) hol-of-fejmera, i koji i inače obožavaju izo igru, ove noći bili su namerno uterivani u taj tip napada, jer im prva opcija nikad nije prolazila, ugušila ih odbrana Nagetsa i na lopti i u prostoru. Kad se trojica najboljih vrate, Nagetsi sad imaju ne samo igrače, nego i strategiju za drugu petorku: Redži nabacuje, "raspali" prikucava, a u odbrani zmija davi žabu.

I konačno, ovde večito pljuvani Meloun opet dokazuje da je najbolji motivator u čitavoj ligi. Za razliku od naših trenera koji "motivišu" igrače dranjem na utakmici, Meloun to radi usmerenim pohvalama i uputstvima i pre i posle utakmice, ukazujući svakom pojedincu koliko je, i zašto važan šraf savršene mašine.

..

pre 7 meseci

Баш ми је драго због Џордана, питао сам се раније зашто он није замјена Николи, Диандре је био ол стар играч, није могао заборавити кошарку. Као што видимо и даље је добар! Класа не умире, нешто што Нађи једноставно нема.

XYZ

pre 7 meseci

Gledali u živo. Mislio sam da je propalo veče kada se saznalo da Jokic neće igrati, ali “ne lezi vraže”, momci su maestralno odigrali. Još nešto: sudije su i ovako “desetkovan” Denver urnisali i pokušali na sve moguće načine da donesu pobedu grupi “zvezda” na koje su bačeni milioni. R.Džekson i DeAndre maestralni. :)

bskfan

pre 7 meseci

Utakmica za pamcenje. Klipersi otkacili Redzija da bi napravili mesto za Vestbruka. U medjuvremenu doveli i Hardena. A onda ih Redzi unisti.
Vestbruk i Harden zajedno 25 poena, Redzi 35 poena uz procenat 79%. Usput, PG13 6 poena uz procenat 15%.

Denver bez Jokica, Mareja, Gordona. MPJ u prvom minutu dao jednu trojku, u poslednjem minutu drugu. KCP u napadu los. Kristijan Braun 0 poena. Ko je onda davao koseve? Bivsi Klipersi Redzi i Dzordan.

Redzi: 35-5-13 (+25) 40 minuta
Dzordan: 21-13-5 (+17) 33 minuta

Holidej neprimetno dobar. Stroter pogodio tri trojke. Nadji najzad uhvatio nekoliko lopti. Malone Braunu dao ulogu plejmejkera iako je jasno da on to ne moze, zavrsio utakmicu sa -19. Pejton od sjaja do ocaja i tako u krug.

Sve u svemu, Malone moze da bude zadovoljan tandemom Redzi-Dzordan koji povremeno moze da da bude oruzje. Dzordan za razliku od Nadjija stvarno deluje kao centar. Hvatao Redijeve lobove nebu pod oblake.

znanje-imanje

pre 7 meseci

hahahahhhhhahahaha bravo Redži Care! A i Džordane Srbine! Najluđe je što je Džordan ubacivao slobodna. I još ludije što, kad su ipak počeli hak-d-Džordan, se Melon na moje iznenađenje dosetio da ga izvede. Kako beše ono... "scheduled loss"?
Redži je uvek bio gotivan jer je borac. Kako je lepo vratio Zubcu i oborio ga na patos... A tek iskustvo - to je bio čist tehnički faul, flagrant 1. Ali pošto minut ranije nisu svirali flagrant 1 Džordžu kada je povukao Votsona nisu mogli ni ovde.
On je, tj. i on je očit primer: da je Redži vršnjak i da je proveo karijeru uz Jokića i on bi bio Mari.

Kajgana

pre 7 meseci

Redži napokon odličan, preuzeo odgovornost, DeAndre dobar, KCP pratio, Porter nije ga išlo ali je ubacio vaznu trojku kad se lomilo, ostali doprineli kako bi trebali na svakoj utakmici, i to bi bilo to ! Noje da su raspali Klpiresi neko merilo, realno od kako su doveli Hardena to su samo igraci a ne ekipa, tu samo Kavai o Zubac nešto stvarno vrede… ali imaju čoveka koji je sam Sistem !

Samo gledam

pre 7 meseci

Ali mladih nada nigde. Ova utakmica je bila idealna za dokazivanje. Dobili veterani. Sada je i pitanje zašto Jordan mesecima nije imao ni minut.

Bogi Car

pre 7 meseci

Bez Jokića, Mareja i Gordona oni u gostima dobiše Kliperse!
Poslednju četvrtinu sa 20 razlike.
Reggie Jackson je imao učinak od 35 poena, 5 sk i 13 as, uz procenat šuta od 79% i najbolji +- faktor od + 25!!! DeAndre Jordan je takođe igrao super: 21 poen i 13 skokova, uz +17 dok je on bio na terenu. Dakle, ima tu materijala i ne treba pljuvati klupu Denvera. Bravo!

nbaoldshul

pre 7 meseci

Kakva tekma DiAndre i Redzi nema dalje samo peglaj pik n rol pravi vets za plejof uz Dzastina, Brauna i Watsona to je to, tek ce se uigrati, ne znam zasto Malone nije pre koristio Jordana strasan je to centar, daje drugaciju dinamiku nego danasnji strechovi, lob threat iz naj dana, 10ak min da igra puna kapa a o Redziju ne treba trositi reci usao u istoriju, on bi lagano bio starter u vecini ekipa, kakav Bruce, Reggie je izmislio kosarku za njega! ;)

drula

pre 7 meseci

Sjajni Jacskon I Jordan. Ono sto je najzanimljivije je Porter Junior čak i u ovoj ekipi je tek broj 4. Postavlja se pitanje da li je najveća greska Melouna davanje max ugovora tom decku. Mislim da bi Jovic bio mnogo bolji i neko ko može da napreduje.
Zanimljivo je da je Braun bio najgori igrač u ovom timu gde je trebao pokazati pun potencijal.

Baron

pre 7 meseci

Sistem i timska kosarka protiv teletabis mozgova PG, RW i Hardena.
Lako je igrati u danasnjem NBA protiv vecinom ekipa slicnih Clippersima.
Oni sami sebe pobedjuju.
Ali P.Gaorge je posebna stetocina, umisljena zvezda koja unistava svaku ekipu gde igra.
K.Leonard na zalasku karijere, steta nije toliko star, ali povrede ga unistile.

Sale

pre 7 meseci

Legenda kaze da Redzi I Deandre i dalje igraju pick and roll u Crypto areni. 3 igraca iz petorke nisu igrala, druga 2 MPJ i KCP su sutirali 3/13 i 3/14. Kako su ovo ispustili igraci Klipersa, nije ni njima jasno

Pant-LA

pre 7 meseci

Kliperi tankuju :)
Denver bez tri startera, promasili 13 bacanja,
Kcp, mpj uzasni procenti,
braun bez poena..
Koliko su onda ovi bili losi, verovatno vlada sjajna hemija medju egomanijacima..

живац

pre 7 meseci

портер је једини али озбиљан проблем денвера. превелика плата за вечито мизеран учинак. у финалу прошле године једва да је и играо.

meda

pre 7 meseci

Nnaji može da dobije minute ali kao PF, ne kao centar.
DeAndre Jordan je odigrao 1 meč kako treba, da vidim još par pa da poverujem. Ali nema šansi.

Comy SB

pre 7 meseci

Kakav crni Nba...do polufinala konferencija gledanje ovog kosarkaskog u pravom smislu cirkusa je ....vredjanje sopstvene inteligencije...u ovoj igri samo kladionice uzivaju...i da odlican je bio Jordan...a koliko je koseva dao Zubac...najvise u ovoj sezoni..kraj svih onih "zvezda" u klipersima...drugi igrac tima..smijurija...

Milivoje

pre 7 meseci

Onaj DreAndre Jordan kakva zver sa 35 godina takva pokretljivost, napravio od Zubca kao da gledamo rukija. Koliko je skočniji i čvršći od njega, kakav raspon ruku kao medveda da gledamo. Inače on i Jokić se ljube po tri puta u obraz to im ritual posle meča :) Takav igrač recimo u EL bi bio jako dominantan čak i u tim godinama.

Donny Brasco

pre 7 meseci

@vince

Nije im neka pohvala da su pobjedili Dallas jer ovaj trenutni rezultat Dallasa nije realan . Imali su lagan raspored i svježinu ali čim su krenule malo teže utakmice odmah su krenuli i problemi. Ali tvoja poanta ipak stoji , Clippersi su sinoć izgledali kao za otpad ali nije to bio slučaj u predhodim utakmicama od kada su Westa bacili na klupu i treba pohvaliti i Malonea i igrače jer je ovde poraz već bio upisan . Jackson je opasan igrač i njega treba pohvaliti za sinošnju predstavu , nadigrati 4 All Star igrača nije mala stvar .

Nule

pre 7 meseci

Da jedan Deandre Jordan može u 35 oj godini ovako odigrati nikada ne bih vjerovao . Jackson je nešto drugo , on je znao imati ulogu vođe , glavnog strijelca i razigravača pa me njegov učinak manje iznenađuje , iako je učinak vanserijski , pogotovo za rezervnog igrača. Kada je Denver kompletan lopta je u Jokića ili u Murraya tako da je i njegov učinak bitno manji. Ispada da u današnjoj NBA trebaš bilo kojem pismenom igraču samo dati malo ovlasti i brojke neće izostati. Cak i jedan Embid , teški centar , može odsustvu Hardena svaku utakmicu imati dosta asistencija čim ima više lopti u rukama , doduše danas se ama baš sve računa kao asist pa i to treba malo uzeti s rezervom ali barem polovica njih su ipak prave asistenicije . Dio tih "asistencija" gdje dodaš igraču , on napravi par driblinga i šutne preko ruke ili nakon drublinga uđe pod koš pa iz kontakta zabije ne treba uopće računati jer to i nisu asistencije.

Top komentari sa sličnih vesti

pre 7 meseci

и да игра Никола нису неке шансе Денверу с' обзиром на форму остатка тима као и на чињеницу да је ово б2б меч, и то гостовање. Тако да је боље да и он и Гордон одморе, а можда и Портер, па да онда од следећег меча заигра комплетна прва постава са опорављеним Марејем.

Kapetan Dragan

pre 7 meseci

Strasno je sta se radi u ovom nba i koliko se namesta da je sramota i gledati..u 4/4 clipersi maltene se nisu ni trdudili da daju kos srljaju ko indijanci,ide se na zubca😟..Harden gospodin ni ne sutura uopste,George ciglari...kao da nisu ni dosli na utakmicu. Trener miran...uzasna ekipa ali opet da ih g liga tim Denvera ovako naguzi,sramota.Kaldionice su se debelo omastile ovde

samo primećujem

pre 7 meseci

Ova utakmica je bila jedna veoma jaka, i gotovo zastrašujuća poruka Denvera svim ekipama koje računaju da se nalaze u najužem krugu za prsten ove sezone.
Naravno, ipak je u svemu ovome bilo najbitnije da klupa Denvera dobije neophodno samopouzdanje, iako ti mladi na klupi, koji su i glavni cilj svega ovoga ponovo nisu baš oduševili u napadu.
Jaka želja i taj voljni momenat, kao i dobra igra u odbrani nisu uopšte sporni još od početka sezone, ali igra u napadu, kao i sigurnost u samom reketu i dalje nedostaju. Vreme ipak radi za njih, i uz ove sjajne veterane verovatno će se dosta popraviti do početka PO.
Možda neko od njih i ode (Nađi, pre svih), a neko dođe, videćemo.
Ali i nebitno sve to, meni je ipak glavni utisak sada da je od ove sezone po prvi put veoma zabavno gledati ovakve utakmice Denvera, kada im fali nekoliko igrača iz prve petorke, pošto su ovi klinci sa klupe veoma borbeni, bukvalno lete po terenu i igraju bez ikakvog pardona, bez obzira ko je sa druge strane. Strouter koji ne dozvoljava kucanje, Pejton koji leti i CB koji je svuda po terenu, deluje mnogo bolje od nekih ranijih "mučenja" u sličnim situacijama.

Megrejdi

pre 7 meseci

Deande Jordan 21 poen, 12 skokova, 5 asistencija, 2 ukradene lopte i jedna blokada i procenat suta 73 posto...Sve to u svojim najboljim godinama (36)...Znaci kad bi mu davali minute svaku tekmu imao bi brojke skoro ko nas Jokara koji je najbolji na svetu..hahahaha.. Koji je ovo cirkus..Covek realno tesko da bi mogao da igra Evroligu trenutno, ABA bi igrao jel nema preterano visokih igraca.
Postavlja se pitanje koliko je nas Nikola zaista dobar.

Mladen

pre 7 meseci

Ja ne znam stvarno zasto DeAndre ne igra u Denveru i kad je Jokic tu, da ga malo odmori. On je i u tim godinama tata za vecinu centara, posebno defanzivno. Moze bez problema da igra 10-15 minuta dok je Jokic na klupi.

Megrejdi

pre 7 meseci

Deande Jordan 21 poen, 12 skokova, 5 asistencija, 2 ukradene lopte i jedna blokada i procenat suta 73 posto...Sve to u svojim najboljim godinama (36)...Znaci kad bi mu davali minute svaku tekmu imao bi brojke skoro ko nas Jokara koji je najbolji na svetu..hahahaha.. Koji je ovo cirkus..Covek realno tesko da bi mogao da igra Evroligu trenutno, ABA bi igrao jel nema preterano visokih igraca.
Postavlja se pitanje koliko je nas Nikola zaista dobar.

Comy SB

pre 7 meseci

Kakav crni Nba...do polufinala konferencija gledanje ovog kosarkaskog u pravom smislu cirkusa je ....vredjanje sopstvene inteligencije...u ovoj igri samo kladionice uzivaju...i da odlican je bio Jordan...a koliko je koseva dao Zubac...najvise u ovoj sezoni..kraj svih onih "zvezda" u klipersima...drugi igrac tima..smijurija...

Kapetan Dragan

pre 7 meseci

Strasno je sta se radi u ovom nba i koliko se namesta da je sramota i gledati..u 4/4 clipersi maltene se nisu ni trdudili da daju kos srljaju ko indijanci,ide se na zubca😟..Harden gospodin ni ne sutura uopste,George ciglari...kao da nisu ni dosli na utakmicu. Trener miran...uzasna ekipa ali opet da ih g liga tim Denvera ovako naguzi,sramota.Kaldionice su se debelo omastile ovde

Top komentari sa sličnih vesti

pre 7 meseci

и да игра Никола нису неке шансе Денверу с' обзиром на форму остатка тима као и на чињеницу да је ово б2б меч, и то гостовање. Тако да је боље да и он и Гордон одморе, а можда и Портер, па да онда од следећег меча заигра комплетна прва постава са опорављеним Марејем.

Nule

pre 7 meseci

Da jedan Deandre Jordan može u 35 oj godini ovako odigrati nikada ne bih vjerovao . Jackson je nešto drugo , on je znao imati ulogu vođe , glavnog strijelca i razigravača pa me njegov učinak manje iznenađuje , iako je učinak vanserijski , pogotovo za rezervnog igrača. Kada je Denver kompletan lopta je u Jokića ili u Murraya tako da je i njegov učinak bitno manji. Ispada da u današnjoj NBA trebaš bilo kojem pismenom igraču samo dati malo ovlasti i brojke neće izostati. Cak i jedan Embid , teški centar , može odsustvu Hardena svaku utakmicu imati dosta asistencija čim ima više lopti u rukama , doduše danas se ama baš sve računa kao asist pa i to treba malo uzeti s rezervom ali barem polovica njih su ipak prave asistenicije . Dio tih "asistencija" gdje dodaš igraču , on napravi par driblinga i šutne preko ruke ili nakon drublinga uđe pod koš pa iz kontakta zabije ne treba uopće računati jer to i nisu asistencije.

meda

pre 7 meseci

Nnaji može da dobije minute ali kao PF, ne kao centar.
DeAndre Jordan je odigrao 1 meč kako treba, da vidim još par pa da poverujem. Ali nema šansi.

drula

pre 7 meseci

Sjajni Jacskon I Jordan. Ono sto je najzanimljivije je Porter Junior čak i u ovoj ekipi je tek broj 4. Postavlja se pitanje da li je najveća greska Melouna davanje max ugovora tom decku. Mislim da bi Jovic bio mnogo bolji i neko ko može da napreduje.
Zanimljivo je da je Braun bio najgori igrač u ovom timu gde je trebao pokazati pun potencijal.

живац

pre 7 meseci

портер је једини али озбиљан проблем денвера. превелика плата за вечито мизеран учинак. у финалу прошле године једва да је и играо.

Baron

pre 7 meseci

Sistem i timska kosarka protiv teletabis mozgova PG, RW i Hardena.
Lako je igrati u danasnjem NBA protiv vecinom ekipa slicnih Clippersima.
Oni sami sebe pobedjuju.
Ali P.Gaorge je posebna stetocina, umisljena zvezda koja unistava svaku ekipu gde igra.
K.Leonard na zalasku karijere, steta nije toliko star, ali povrede ga unistile.

znanje-imanje

pre 7 meseci

hahahahhhhhahahaha bravo Redži Care! A i Džordane Srbine! Najluđe je što je Džordan ubacivao slobodna. I još ludije što, kad su ipak počeli hak-d-Džordan, se Melon na moje iznenađenje dosetio da ga izvede. Kako beše ono... "scheduled loss"?
Redži je uvek bio gotivan jer je borac. Kako je lepo vratio Zubcu i oborio ga na patos... A tek iskustvo - to je bio čist tehnički faul, flagrant 1. Ali pošto minut ranije nisu svirali flagrant 1 Džordžu kada je povukao Votsona nisu mogli ni ovde.
On je, tj. i on je očit primer: da je Redži vršnjak i da je proveo karijeru uz Jokića i on bi bio Mari.

XYZ

pre 7 meseci

Gledali u živo. Mislio sam da je propalo veče kada se saznalo da Jokic neće igrati, ali “ne lezi vraže”, momci su maestralno odigrali. Još nešto: sudije su i ovako “desetkovan” Denver urnisali i pokušali na sve moguće načine da donesu pobedu grupi “zvezda” na koje su bačeni milioni. R.Džekson i DeAndre maestralni. :)

Pant-LA

pre 7 meseci

Kliperi tankuju :)
Denver bez tri startera, promasili 13 bacanja,
Kcp, mpj uzasni procenti,
braun bez poena..
Koliko su onda ovi bili losi, verovatno vlada sjajna hemija medju egomanijacima..

Samo gledam

pre 7 meseci

Ali mladih nada nigde. Ova utakmica je bila idealna za dokazivanje. Dobili veterani. Sada je i pitanje zašto Jordan mesecima nije imao ni minut.

nbaoldshul

pre 7 meseci

Kakva tekma DiAndre i Redzi nema dalje samo peglaj pik n rol pravi vets za plejof uz Dzastina, Brauna i Watsona to je to, tek ce se uigrati, ne znam zasto Malone nije pre koristio Jordana strasan je to centar, daje drugaciju dinamiku nego danasnji strechovi, lob threat iz naj dana, 10ak min da igra puna kapa a o Redziju ne treba trositi reci usao u istoriju, on bi lagano bio starter u vecini ekipa, kakav Bruce, Reggie je izmislio kosarku za njega! ;)

Pera Ždera

pre 7 meseci

Au kakve partije Redzija (35p 13as!) i Dzordana (21p 13sk), bivsih Klipersa! Lob city ver2 :) jedno 5 alley oop zakucavanja iz njihove saradnje. Jest da Klipersi igraju OCAJNO pocetak sezone, da su van POff/PIN zone ali Grumenje bez tri startera, IMPRESIVNO!

Ne moze Dzordan izdrzati celu sezonu kao zamena Nikoli (mozda) + takticki ne moze protiv svake ekipe ALI u ovom momentu, nakon OCAJNIH Nadjijevih partija, mora biti centarska opcija 2! Poceo da dribla, asistira "katerima" bounce pasove "a la Jokic", zakucavao kao sa 25 godina, jednom, sa dve ruke. REBIRTH partija!!

Kad se Marej vrati taman uspostavljena hemija (nadam se i odrziva) Redzi/Dzordan da drzi klupu jer, iako ispravan, potez kombinovanja Mareja sa klupom u vecoj meri povecava rizik Dzamalu za povredu. Redzi def voli vise loptu u rukama sto sa Jokicem nema (i ako se odlicno, u par navrata, kameleonski adaptirao radi funkcionisanja sa njim)

Holidej dobar (12p 6sk), odlicno koristi prilike, iskusan, MPJ podbacio (sut 3/13 :( ), KCP standardno, klupa +/- "mesano meso", Kristijan bez poena... Strauter kao da se resetovao, krenuo od nule i polako, sve slobodniji...

Pravi "eksperiment" (vise verujem da se Gordon i Nikola odmaraju, jer je BtB utakmica, nego da su neke znacajnije povrede u pitanju )u pravom trenutku, pred povratak Mareja...

Moljac

pre 7 meseci

I opet se pokazalo da je "raspali" DiAndre Džordan odlična rezerva za Jokića, i da su oni koji su ga terali u penziju promašili. A i "raspali" Grin je odličan u Hjustonu. I Redži Džekson je u poslednje vreme pljuvan na ovom portalu, a on već drugi put ove sezone izvlači keca iz rukava i spasava Nagetse. Njegova saradnja s Džordanom rezultirala je tonom alej upova, što je njegova celoživotna najveća snaga. Podelio je i nekoliko jokićevskih asistencija, očito uči gledajući ga izbliza. Nađi nešto bolji nego u poslednje vreme, ali i dalje nije ni do kolena "raspalom".

Ovu utakmicu je dobila odbrana, KCP opet uzeo lanac za DPOG. Klipersi, koji imaju četiri ol-stara i verovatno (a neopravdano) hol-of-fejmera, i koji i inače obožavaju izo igru, ove noći bili su namerno uterivani u taj tip napada, jer im prva opcija nikad nije prolazila, ugušila ih odbrana Nagetsa i na lopti i u prostoru. Kad se trojica najboljih vrate, Nagetsi sad imaju ne samo igrače, nego i strategiju za drugu petorku: Redži nabacuje, "raspali" prikucava, a u odbrani zmija davi žabu.

I konačno, ovde večito pljuvani Meloun opet dokazuje da je najbolji motivator u čitavoj ligi. Za razliku od naših trenera koji "motivišu" igrače dranjem na utakmici, Meloun to radi usmerenim pohvalama i uputstvima i pre i posle utakmice, ukazujući svakom pojedincu koliko je, i zašto važan šraf savršene mašine.

Sale

pre 7 meseci

Legenda kaze da Redzi I Deandre i dalje igraju pick and roll u Crypto areni. 3 igraca iz petorke nisu igrala, druga 2 MPJ i KCP su sutirali 3/13 i 3/14. Kako su ovo ispustili igraci Klipersa, nije ni njima jasno

Milivoje

pre 7 meseci

Onaj DreAndre Jordan kakva zver sa 35 godina takva pokretljivost, napravio od Zubca kao da gledamo rukija. Koliko je skočniji i čvršći od njega, kakav raspon ruku kao medveda da gledamo. Inače on i Jokić se ljube po tri puta u obraz to im ritual posle meča :) Takav igrač recimo u EL bi bio jako dominantan čak i u tim godinama.

Kajgana

pre 7 meseci

Redži napokon odličan, preuzeo odgovornost, DeAndre dobar, KCP pratio, Porter nije ga išlo ali je ubacio vaznu trojku kad se lomilo, ostali doprineli kako bi trebali na svakoj utakmici, i to bi bilo to ! Noje da su raspali Klpiresi neko merilo, realno od kako su doveli Hardena to su samo igraci a ne ekipa, tu samo Kavai o Zubac nešto stvarno vrede… ali imaju čoveka koji je sam Sistem !

is

pre 7 meseci

Gledao sam drugo poluvreme, svaka čast momcima koji su bili u sastavu Denvera danas, neću da umanjujem njihovu pobedu... ali ono što igraju Klipersi, ono je sramota bukvalno. Pa oni ne znaju gde se nalaze

bskfan

pre 7 meseci

Utakmica za pamcenje. Klipersi otkacili Redzija da bi napravili mesto za Vestbruka. U medjuvremenu doveli i Hardena. A onda ih Redzi unisti.
Vestbruk i Harden zajedno 25 poena, Redzi 35 poena uz procenat 79%. Usput, PG13 6 poena uz procenat 15%.

Denver bez Jokica, Mareja, Gordona. MPJ u prvom minutu dao jednu trojku, u poslednjem minutu drugu. KCP u napadu los. Kristijan Braun 0 poena. Ko je onda davao koseve? Bivsi Klipersi Redzi i Dzordan.

Redzi: 35-5-13 (+25) 40 minuta
Dzordan: 21-13-5 (+17) 33 minuta

Holidej neprimetno dobar. Stroter pogodio tri trojke. Nadji najzad uhvatio nekoliko lopti. Malone Braunu dao ulogu plejmejkera iako je jasno da on to ne moze, zavrsio utakmicu sa -19. Pejton od sjaja do ocaja i tako u krug.

Sve u svemu, Malone moze da bude zadovoljan tandemom Redzi-Dzordan koji povremeno moze da da bude oruzje. Dzordan za razliku od Nadjija stvarno deluje kao centar. Hvatao Redijeve lobove nebu pod oblake.

nikola12

pre 7 meseci

Kakva igra Redzija i DeAndra, malo i osvetnicki prema bivsem klubu, ali sjajno. Razne kombinacije uigravaju Nagetsi, sve se zna ko sta radi i kad ne igra Jokic. Plus bez Mareja i Gordona. Sampionski, samo napred!

..

pre 7 meseci

Баш ми је драго због Џордана, питао сам се раније зашто он није замјена Николи, Диандре је био ол стар играч, није могао заборавити кошарку. Као што видимо и даље је добар! Класа не умире, нешто што Нађи једноставно нема.

samo primećujem

pre 7 meseci

Ova utakmica je bila jedna veoma jaka, i gotovo zastrašujuća poruka Denvera svim ekipama koje računaju da se nalaze u najužem krugu za prsten ove sezone.
Naravno, ipak je u svemu ovome bilo najbitnije da klupa Denvera dobije neophodno samopouzdanje, iako ti mladi na klupi, koji su i glavni cilj svega ovoga ponovo nisu baš oduševili u napadu.
Jaka želja i taj voljni momenat, kao i dobra igra u odbrani nisu uopšte sporni još od početka sezone, ali igra u napadu, kao i sigurnost u samom reketu i dalje nedostaju. Vreme ipak radi za njih, i uz ove sjajne veterane verovatno će se dosta popraviti do početka PO.
Možda neko od njih i ode (Nađi, pre svih), a neko dođe, videćemo.
Ali i nebitno sve to, meni je ipak glavni utisak sada da je od ove sezone po prvi put veoma zabavno gledati ovakve utakmice Denvera, kada im fali nekoliko igrača iz prve petorke, pošto su ovi klinci sa klupe veoma borbeni, bukvalno lete po terenu i igraju bez ikakvog pardona, bez obzira ko je sa druge strane. Strouter koji ne dozvoljava kucanje, Pejton koji leti i CB koji je svuda po terenu, deluje mnogo bolje od nekih ranijih "mučenja" u sličnim situacijama.

Bogi Car

pre 7 meseci

Bez Jokića, Mareja i Gordona oni u gostima dobiše Kliperse!
Poslednju četvrtinu sa 20 razlike.
Reggie Jackson je imao učinak od 35 poena, 5 sk i 13 as, uz procenat šuta od 79% i najbolji +- faktor od + 25!!! DeAndre Jordan je takođe igrao super: 21 poen i 13 skokova, uz +17 dok je on bio na terenu. Dakle, ima tu materijala i ne treba pljuvati klupu Denvera. Bravo!

Donny Brasco

pre 7 meseci

@vince

Nije im neka pohvala da su pobjedili Dallas jer ovaj trenutni rezultat Dallasa nije realan . Imali su lagan raspored i svježinu ali čim su krenule malo teže utakmice odmah su krenuli i problemi. Ali tvoja poanta ipak stoji , Clippersi su sinoć izgledali kao za otpad ali nije to bio slučaj u predhodim utakmicama od kada su Westa bacili na klupu i treba pohvaliti i Malonea i igrače jer je ovde poraz već bio upisan . Jackson je opasan igrač i njega treba pohvaliti za sinošnju predstavu , nadigrati 4 All Star igrača nije mala stvar .

Mladen

pre 7 meseci

Ja ne znam stvarno zasto DeAndre ne igra u Denveru i kad je Jokic tu, da ga malo odmori. On je i u tim godinama tata za vecinu centara, posebno defanzivno. Moze bez problema da igra 10-15 minuta dok je Jokic na klupi.