1. zmajognjeni
  U prvom linku "congenital heart defect" stoji u naslovu?! Šta ti znači "ni jedan tekst ne tvrdi ono sto si rekao"?? Ono, zaista, jesi bezobrazan, malouman ili samo lupaš kontru, ili si poremećen? Pazi sad: nebo je plavo. I ti odgovoriš: pogledao sam, nebo nije plavo, Helios je neobrazovan i zatvoren za drugačije poglede.
  Drugi link - isto. Počinje već u naslovu!! "No evidence..."
  Treći link studija je temeljna, dovoljno velika i slike su jasne čak i laiku [link] za miokarditis [link] koji je inače i navedena nuspojava od strane samih proizvođača, genije! A nema sumnje i jer što više puta to gore [link]
  Zato, ako si pismen, u zaključku četvrtog linka eksplicitno stoji "The study results by Nakahara et al suggest that mild asymptomatic myocardial inflammation could be more common than we ever expected." Prevod za neprosvećene: već se zna da je "nuspojava" pa studija pokazuje da je - obavezna nuspojava. I još prevoda za neprosvećene: kardiolozi, nakon razlikovanja između blagog i teškog imaju referentnu izjavu: there is no such a thing as a "mild miocarditis". Jer svaki oštećuje, život skraćuje a nekad i vrlo brzo...
  Sveukupno opisao si sebe a ne mene, bilo da si iskreno funkcionalno nepismen ili si samo trol.
  (Helios, 6. oktobar 2023 08:45)

  # Link komentara

 2. Helios je primer onih zeljnih znanja, sa finom logikom ali neobrazovanoh i zatvorenih za drugacije poglede od svog. Sve sto si okacio sam procitao i ni jedan tekst ne tvrdi ono sto si rekao.
  (zmajognjeni, 5. oktobar 2023 12:24)

  # Link komentara

 3. To onaj kad ga god neko pometla on izađe sa gipsom oko ruke,ili izjavi da je igrao sa nečim slomljenim? Budi ozbiljan jednom u životu.
  (Kempes, 03. oktobar 2023 19:53)


  Samo što i jeste igrao povredjen i odbio operaciju koja bi mu završila sezonu. Budi ti ozbiljan i kaži svaka čast čoveku šta radi sa skoro 40 godina
  (Džeremi Lin, 3. oktobar 2023 21:57)

  # Link komentara

 4. (Helios, 3. oktobar 2023 20:00) # Link komentara

  Eto bravo ti. Nego kad si u pravu sto si se nasekirao ovoliko ...

  Bre, coveku dete zamalo umrlo, a vi se bavite time ko je u pravu a ko ne, ko se vakcinisao a ko ne. Mislim sta reci...

  Ne mogu reci da nesto volim da gledam Lebrona. Premda ga postujem, al mi nije nikad bio nesto zanimljiv za gledanje. Najvise me nervira to njegovo prenemaganje po terenu (isto i kod Doncica) ko tetke neke.

  Ali ovo sto se malom desilo, ne daj boze ni jednom detetu da se desi, i ni jednom roditelju da to mora da prozivljava.
  (nba, 3. oktobar 2023 21:02)

  # Link komentara

 5. Bavimo se Mile. Samo ko ima kakvu pamet.
  Broni je dete nekog ko je otprilike najbogatiji na svetu. Još je i u sportu, dakle i medicini, i te kako. I sin mu je krenuo u sport, i to onaj vrhunski. Dobro, taj deo smo shvatili. Ali usledio je drugi deo: srčani zastoj. OK, dešava se, hoće to kod mladog čoveka. I to smo shvatili.
  A nakon toga je i najzad je misterija razrešena: "congenital heart defect" [link] Mada sam i to donekle shvatio ipak nisam sasvim. Dakle sinu tog i takvog, sa svim novcima i najlekarima, tokom svih pregleda... niko da ne vidi ono što se prvo, pre svega, obavezno i najpažljivije gleda?? E to malo teže shvatam al šta ga ja znam.
  Najbitnije da se ne pomisli na one antinaučne antivaksere. To što je Broni vakcinisan nije, tj. kaže se "nema dokaza" [link]/ pa sa zastojem nema veze. Evo fakt-čekirano, dibidus.
  Tu je za nas antinaučne kraj. Ostaje nam samo uzalud da se koprcamo, pa na šta u tom trzanju naiđemo. Evo ja tako slučajno naleteo na ovi japanci [link] Pazi ti njih kosooke bezobraznike. Oni bez stida i srama napisali da ko se ubrizgo on je srce... afektirao. A ko se više puta onda mu je srce još... afektiranije. S.v.a.k.o.m. A oni nevakcinisani ravnozemljaši jok. Oni samo neodgovorno hodaju unaokolo, i samo pogrešne stvari čitaju [link]
  (Helios, 3. oktobar 2023 20:00)

  # Link komentara

 6. Dokle ovaj čovek namerava da teroriše po NBA parketima?:)
  (JeRemija, 3. oktobar 2023 16:59)

  To onaj kad ga god neko pometla on izađe sa gipsom oko ruke,ili izjavi da je igrao sa nečim slomljenim? Budi ozbiljan jednom u životu.
  (Kempes, 3. oktobar 2023 19:53)

  # Link komentara

 7. *Lejkersi nisu prošle sezone stigli "samo" do plejina nego do finala konferencije*

  Što se tiče LeBrona, svaka čast na volji, želji i upornosti da se i dalje takmiči, da trenira i da, što bi rekli danas, "radi na sebi", mnogo mlađi od njega su ili pree penzijom ili uveliko u penziji, a on je i dalje 120% spreman za dokazivanjem... :)
  (Boki, 3. oktobar 2023 18:05)

  # Link komentara

 8. jedini nacin da Lebron postane goat je da u ovoj sezoni osvoji titulu + MVP finala tad se već moze pricati da je Goat
  (pa pa, 3. oktobar 2023 17:51)

  # Link komentara

 9. Do prve povrede.
  ("Dijagnosticar", Nis, 3. oktobar 2023 17:42)

  # Link komentara

 10. @@@ Mladi sportisti padaju kao kruske poslednjih nekoliko godina ali niko da se pozabavi tim fenomenom. Cak ni LeBron kada mu je rodjeno dete palo na terenu nije se zapitao. Ali dobro, on je oduvek i bio "takav", podoban.
  (Mile, 03. oktobar 2023 17:11)

  Baš tako, lepo rečeno. Padaju kao kruške jer koronavirus toliko oslabi čitav organizam da ga učini podložnim raznim zdravstvenim problemima, posebno pri ekstremnim naporima.
  (Nenad, 3. oktobar 2023 17:32)

  # Link komentara

 11. Mladi sportisti padaju kao kruske poslednjih nekoliko godina ali niko da se pozabavi tim fenomenom. Cak ni LeBron kada mu je rodjeno dete palo na terenu nije se zapitao. Ali dobro, on je oduvek i bio "takav", podoban.
  (Mile, 3. oktobar 2023 17:11)

  # Link komentara

 12. Dokle ovaj čovek namerava da teroriše po NBA parketima?:)
  (JeRemija, 3. oktobar 2023 16:59)

  # Link komentara