Subota, 30.09.2023.

20:27

Triler u Londonu – Liverpul sa devetoricom u 96' ostao bez boda VIDEO

Fudbaleri Totenhema pobedili su Liverpul rezultatom 2:1, u derbi meču sedmog kola Premijer lige.

Izvor: MT

Triler u Londonu – Liverpul sa devetoricom u 96' ostao bez boda VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

Obrazuj se malo

pre 9 meseci

Ovaj turski buca ni sam nije svestan kako je osvojio 6 bodova u poslednja dva kola...
(Skole, 30. septembar 2023 )

Endz je Grk, Grk po poreklu, rodjenju itd., odrastao i postao to sto jeste u Australiji:
“Angelos Postecoglou was born on 27 August 1965 in Nea Filadelfeia, a suburb of Athens, Greece. After his father, Dimitris ("Jim"), lost his business following the 1967 Greek military coup, the Postecoglou family migrated to Australia in 1970, when he was five years old. He grew up in Melbourne, Victoria.”
Sto se tiče njegove ‘sportske srece’ pronadji i pročitaj malo, ima informacija svuda. Naročito obrati pažnju na njegove rezultate zadnjih godina sa Seltikom (da olaksam malo, to ti je Škotska).

bitinebiti

pre 9 meseci

Liverpulu poništen čist gol, sve ostale odluke na mestu. Zota je zaslužio žuti karton i pre nego sto ga je dobio, kao da niste gledali utakmicu.
(Marko, 30. septembar 2023 22:01)

Igrac Totenhema je zakacio desnom nogom Zotinu nogu i zbog toga se sapleo o svoju levu nogu. To se cesto desava, i sudija ako nije jasno video sta je bilo neka pita kolege, a ne da deli zute kartone kao da za svaki dobije hiljadu funti.

ime

pre 9 meseci

Cak je G. Nevil rekao da ono nije za crveni. Skliznula noga preko lopte i zavrsila na nozi Bisume… za zuti.

Ponisten gol Dijaza. (ne treba komentar)

Drugi zuti Jote… pa onaj decko iz Totenhema sam sebe sapleo?! I prvi karton- valjda napravio preveliku promaju. Uzas.

Najbizarnije je da nad Salahom sude 0,42 faula po mecu?! Tokom njegove PL karijere.

Itd, itd…

Pljuc

pre 9 meseci

@ Miško

Sve si u pravu,svaka ti je na mestu,genijalan komentar vrhunski stručnjače. Al’ ipak sedi i gledaj Napredak i Javor,nije PL za tebe.

milos

pre 9 meseci

Prvi crveni po meni cist, cak i za one ostrascene imam dodatak da je sudija Jones-u oprostio cist zuti za povlacenje sa ledja Medisona u prvih 10min. Dva zuta za Zotu.. tu je moglo da se oprosti, uvek se iznenadim kad sudija posle jednog da i drugi ovako lako. Ali se mora reci da nije pogresio. Meni najveca nedoumica oko ofsajda i ponistenog gola sto nismo videli var linije, a tokom prenosa se videlo da sudija komunicira sa sobom dok igra traje i ne prekida..

Marko

pre 9 meseci

Liverpulu poništen čist gol, sve ostale odluke na mestu. Zota je zaslužio žuti karton i pre nego sto ga je dobio, kao da niste gledali utakmicu.

Svrcan

pre 9 meseci

Ajde crveni kartoni u to ne ulazim to su prepustili sudijama da sami procene,a zna se da su sudije u premijer ligi i pored vara i sve te tehnoligije najgore na svetu,ali ona kradja kod ofsajda i ponistenog gola dijasa bas me zanima kako ce to da objasne,ne postoji nacin da se ono objasni vidi se golim okom da to nije ofsajd i zato i nisu pokazali te linije sto izvlace i uvek pokazu posle par minuta,cak kazu i kolko je santimetara bio ofsajd,sad nista muk nastao.

Realni kritičar

pre 9 meseci

Ја већу крађу од ове нисам гледао. Овог нема ни на филму. Људи моји, после нека се неко жали на нерегуларност у нашој лиги, видите шта се ради на највећој сцени. СРАМОТА!

krlo bot

pre 9 meseci

Pa ne moze da se igra ozbiljan fudbal sa matipom gomezom dzonsom konateom,svaka cast za dovodjenje soboslaja top top pojacanje, mekalister isto dobar,ali druze dovedi krstenog stopera ne moze se parirati sitiju sa ovim anti fudbalerima

Mixe

pre 9 meseci

Cisto za one sto arlaucu kako je Lpool miljenik sudija… evo jos jedan u nizu primera… kaze Klop, pa kako da komentarisem sudjenje, ovo moze da razume samo neko ko nikada nije gledao fudbal :)))
Nece ipak daleko totenhem, nemoz levi bas sve da potplati… vratice im se ovaj kriminal od kradje samo tako.

REKOS

pre 9 meseci

Veceras Sudije bas Ubili Fudbal i Liverpul ,prvo ponistili cist Gol kao da je bilo Ofsajda, onda sto nisu mogli Igraci Totenhema to Uradio Sudija Iskljucujuci dva Fudbalera jer sa jednom iskljucenje nisu mogli nista igraci Totenhema cak i Gol dali sa igracem manje. Liverpul je tesko ostecen.

aj sad oma

pre 9 meseci

Niko od igraca totenhema ne bi dao gol da se igralo do sutra do podne,uz svu brutalnu kradju sudija i navlacenje od prvog minuta utikmice oni nisu krstenu sansu 70 minuta stvorili sa 2 igraca vise,sluso sam kako kao igraju neki fudbal,a ovo je samo cista srece kad ona nestane nece u top 6 zavrsiti

sakupljac minusa

pre 9 meseci

Sve se to vraca za onaj sramotni penal u finalu lige sampiona. Tad vas bilo bas briga dal je penal ili nije. Vazno da je sviran. E tako i sada. Bas me briga. PRoslo kolo Totenhem protv Arsenala gol iz penala i autogol. Sad se malo vraca.

Miško

pre 9 meseci

Kad držiš u timu Matipa i Gomeza, šta drugo da očekuješ? Odbrana očaj, srednji red nejreativan, jedino oni napred. Ali da nema Salaha bili bi neupotrebljive. Doveo Klop tolike igrače, a nikakakav napredak nisu načinili... Kakvi došli tako već dve, tri godine. Čist prosek. Onaj Soboslaj nije loša, ali ni on nije ništa posebno, a odmah u startnoj postavi. To dovoljno govori o osmišljenoj politici kluba, odnosno Klopa. Potrebna je sveža trenerska krv.. Ljubljenje nije dovoljno...

REKOS

pre 9 meseci

Veceras Sudije bas Ubili Fudbal i Liverpul ,prvo ponistili cist Gol kao da je bilo Ofsajda, onda sto nisu mogli Igraci Totenhema to Uradio Sudija Iskljucujuci dva Fudbalera jer sa jednom iskljucenje nisu mogli nista igraci Totenhema cak i Gol dali sa igracem manje. Liverpul je tesko ostecen.

Vanja LFC

pre 9 meseci

Ne bih o crvenim kartonima, sudiji, vremenu ili bilo čemu trećem. Sano bih da pomenem PGMOL (Professional Game Match Officials Limited) koji su se oglasili i javno rekli da je VAR zakazao i zato je ponisten ocigledno ispravan gol Liverpula.

Ivan

pre 9 meseci

Ovo što sudije rade Liverpulu je čist kriminal. Žalosno je gledati kako uništavaju i fudbalsku igru i klub. I ma kraju da Matip nije ovako nesrećno zahvatio loptu ovi nebi pobedili ni sa dva igrača više.

mrle

pre 9 meseci

Kakve odluke sudija i var sudija i sta su likovi radili na ovom mecu i nasi bi im pozavideli,prvo prvi crveni bio je crveni skliznula mu noga sa loptu i otvorenim djonom ga udario ali sudija dolazi do vara i zamrznuto jedno 10 sekundi stoji noga dzonsa na igracu totenhema,onda ofsajd kod gola liverpula vidi se iz aviona da nije bio,uvek pokazu posle par minuta te linije sad nisu nikako pokazali,onda drugi crveni dzota ga nije ni dotakao i jos jedno 10 odluka neverovatnih,zalosno kakva liga i kakve sudije

Voćni jogurt

pre 9 meseci

Nije triler nego sudijska pljačka. Dons preko lopte napavio faul . Diazov gol potpuno regularan. Prvi žuti karton za Žotu apsolutno nepostojeći. U prvih sedam kola pet crvenih kartona od toga nijedan opravda. Totenhem nikad nebi pobedio a pitanje da li bi uzeo i bod da sudija nije krao šakom i kapom za njih.

drma drma ljulja

pre 9 meseci

Jedno od najvecih ociglednih kradja koje sam ikad video,ovo je bilo u fazonu neke nase seoske lige kad sudija posle ovakvog sudjenja zavrsi u kukuruzima ako uspe da se nekako dokopa do njih

JJ&Sharapova fan

pre 9 meseci

Au covece, kakva kradja Liverpula na ovoj utakmici. Prvo vrlo sumnjiv ponisten gol Diaza (deluje da VAR uopste nije izvlacio linije, a makar iz prikazanog ugla, noga defanzivca Totenhema je ostala blize golu). Crveni Dzonsu licno mislim da jeste na mestu, mada se moze diskutovati oko toga da mu se noga u stvari okliznula preko lopte i da je na usporenom izgledalo gore nego sto jeste. Ali Jotina 2 zuta u 2 minuta? Drugi opravdan, prvi Oskara odmah Udogiju za ono bacanje, kontakt koji je postojao je bio toliko minimalan, a on naravno kao pokosen.

I jos bi i izdrzali nekako da na kraju Matip bravurom nije zapecatio Liverpulovo horor popodne.

Totenhem vise srece nego pameti, ali teska srca (kao navijac Arsenala) moram da priznam da jako lepo igraju ove sezone, Postekoglu za sada deluje kao apsolutni pogodak.

Liverpool Man

pre 9 meseci

Sramota. Ovo je vec 5. put u poslednjih 6,7 godina da pokradu Liverpul bas protiv Totenhema. Ovakvo sudjenje treba da se izucava. Naravno niko nece kazniti sudiju a ako se Klop pozali ide samar u vidu novcane kazne ili jos jedne kradje u narednoj utakmici, sto ne bi bilo prvi put.

Stox1

pre 9 meseci

Sta sam ja ovo gledao? Ovaj Totenhem je sinonim za luzersku ekipu. Ljudi jednu jedinu sansu ne mogu da naprave protiv 9 igraca na terenu da bi im na kraju protivnicki igrac poklonio gol... I nisam navijac Liverpula.

sweet fa

pre 9 meseci

Kad sam video "ofsajd" kod Diazovog gola, ekspresno ponisten bez povlacenja linija, cak je i engleski komentator bio ubedjen da je Kolumbijac pola metra onsajd, sve mi bilo jasno.

krlo bot

pre 9 meseci

Odgledo sam ceo mec i odavno nisam video tendencioznije sudjenje dzaba im toboz najbolja liga najgledanija itd kad su im sudije na nivou nase 3 lige dzaba im varovi i sva najskulja tehnoligija,crveni onog drveta dzonsa je bio ali sudija prilazi varu i oni drze 15 sekundi zamrznutu sliku i ne pustaju mu start ko je gledo zna o cemu pricam,drugi zuti zoti nidje veze nije ga ni dotakao i na kraju sluso sam neke hvalospeve o nekoj toboz igri totenhema,a oni jadnici nisu sansu jednu stvorili prvo od prvog crvenog od 26 minuta pa onda sa 2 igraca vise pola sata igrali i na kraju ona hodajuca panika sam sebi da gol,ubedljivo najgore sudije u evropi uz svu mogu tehnologiji.

predrag

pre 9 meseci

Liverpulu kapa dole na herojskoj borbi, odlična utakmica i kada su bili izjednačeni po broju igrača i sa jednim manje zatim i dvojicom manje. Opasan je Liverpul uvek.
Matip, dešava se i desilo bi se i ranije, da Totenhem nije stalno išao preko Kuluševskog ziheraša i bezidejnog igrača, precenjenog, po meni. Ograničen predvidiv ne samo danas.
Prvi oštriji centaršut po zemlji, nakon dugo vremena i gol. Šta su radili igrači Totenhema, ne zna se.
Jeste Liverpul odigrao sjajno i borbeno, ali ukrštaj, menjaj mesta pozicije, imaš dva igrača više, rešetaj oštrim centaršitevima, pa neki odbitak martinela. A ne vraćaj stalno unazad kao da oni imaju dva igrača manje?!?! I to kome, Romeru?!?! Da on organizuje i usporava pasom ceo ritam napada.
Totenhem pod novim trenerom osveženje, dinamičan napada dobro i stalno, i ima rezultate, nikad bolji start ekipe od kako postoji Premijer Liga.

Željko

pre 9 meseci

40 minuta igraš sa igračem više, pola sata sa dva igrača više, protivniku ponište čist gol (ono Dijazovo videlo ofsajda nije) i na kraju ti se poklone 3 boda autogolom jer tvoji ne mogu ni gol da daju. Nadam se da je Klop spemio 20.000 funti zbog komentarisanja suđenja, koje će verujem uslediti.

Stox1

pre 9 meseci

Sta sam ja ovo gledao? Ovaj Totenhem je sinonim za luzersku ekipu. Ljudi jednu jedinu sansu ne mogu da naprave protiv 9 igraca na terenu da bi im na kraju protivnicki igrac poklonio gol... I nisam navijac Liverpula.

Željko

pre 9 meseci

40 minuta igraš sa igračem više, pola sata sa dva igrača više, protivniku ponište čist gol (ono Dijazovo videlo ofsajda nije) i na kraju ti se poklone 3 boda autogolom jer tvoji ne mogu ni gol da daju. Nadam se da je Klop spemio 20.000 funti zbog komentarisanja suđenja, koje će verujem uslediti.

Ivan

pre 9 meseci

Ovo što sudije rade Liverpulu je čist kriminal. Žalosno je gledati kako uništavaju i fudbalsku igru i klub. I ma kraju da Matip nije ovako nesrećno zahvatio loptu ovi nebi pobedili ni sa dva igrača više.

sweet fa

pre 9 meseci

Kad sam video "ofsajd" kod Diazovog gola, ekspresno ponisten bez povlacenja linija, cak je i engleski komentator bio ubedjen da je Kolumbijac pola metra onsajd, sve mi bilo jasno.

Voćni jogurt

pre 9 meseci

Nije triler nego sudijska pljačka. Dons preko lopte napavio faul . Diazov gol potpuno regularan. Prvi žuti karton za Žotu apsolutno nepostojeći. U prvih sedam kola pet crvenih kartona od toga nijedan opravda. Totenhem nikad nebi pobedio a pitanje da li bi uzeo i bod da sudija nije krao šakom i kapom za njih.

drma drma ljulja

pre 9 meseci

Jedno od najvecih ociglednih kradja koje sam ikad video,ovo je bilo u fazonu neke nase seoske lige kad sudija posle ovakvog sudjenja zavrsi u kukuruzima ako uspe da se nekako dokopa do njih

mrle

pre 9 meseci

Kakve odluke sudija i var sudija i sta su likovi radili na ovom mecu i nasi bi im pozavideli,prvo prvi crveni bio je crveni skliznula mu noga sa loptu i otvorenim djonom ga udario ali sudija dolazi do vara i zamrznuto jedno 10 sekundi stoji noga dzonsa na igracu totenhema,onda ofsajd kod gola liverpula vidi se iz aviona da nije bio,uvek pokazu posle par minuta te linije sad nisu nikako pokazali,onda drugi crveni dzota ga nije ni dotakao i jos jedno 10 odluka neverovatnih,zalosno kakva liga i kakve sudije

krlo bot

pre 9 meseci

Odgledo sam ceo mec i odavno nisam video tendencioznije sudjenje dzaba im toboz najbolja liga najgledanija itd kad su im sudije na nivou nase 3 lige dzaba im varovi i sva najskulja tehnoligija,crveni onog drveta dzonsa je bio ali sudija prilazi varu i oni drze 15 sekundi zamrznutu sliku i ne pustaju mu start ko je gledo zna o cemu pricam,drugi zuti zoti nidje veze nije ga ni dotakao i na kraju sluso sam neke hvalospeve o nekoj toboz igri totenhema,a oni jadnici nisu sansu jednu stvorili prvo od prvog crvenog od 26 minuta pa onda sa 2 igraca vise pola sata igrali i na kraju ona hodajuca panika sam sebi da gol,ubedljivo najgore sudije u evropi uz svu mogu tehnologiji.

aj sad oma

pre 9 meseci

Niko od igraca totenhema ne bi dao gol da se igralo do sutra do podne,uz svu brutalnu kradju sudija i navlacenje od prvog minuta utikmice oni nisu krstenu sansu 70 minuta stvorili sa 2 igraca vise,sluso sam kako kao igraju neki fudbal,a ovo je samo cista srece kad ona nestane nece u top 6 zavrsiti

Liverpool Man

pre 9 meseci

Sramota. Ovo je vec 5. put u poslednjih 6,7 godina da pokradu Liverpul bas protiv Totenhema. Ovakvo sudjenje treba da se izucava. Naravno niko nece kazniti sudiju a ako se Klop pozali ide samar u vidu novcane kazne ili jos jedne kradje u narednoj utakmici, sto ne bi bilo prvi put.

Svrcan

pre 9 meseci

Ajde crveni kartoni u to ne ulazim to su prepustili sudijama da sami procene,a zna se da su sudije u premijer ligi i pored vara i sve te tehnoligije najgore na svetu,ali ona kradja kod ofsajda i ponistenog gola dijasa bas me zanima kako ce to da objasne,ne postoji nacin da se ono objasni vidi se golim okom da to nije ofsajd i zato i nisu pokazali te linije sto izvlace i uvek pokazu posle par minuta,cak kazu i kolko je santimetara bio ofsajd,sad nista muk nastao.

Vanja LFC

pre 9 meseci

Ne bih o crvenim kartonima, sudiji, vremenu ili bilo čemu trećem. Sano bih da pomenem PGMOL (Professional Game Match Officials Limited) koji su se oglasili i javno rekli da je VAR zakazao i zato je ponisten ocigledno ispravan gol Liverpula.

Realni kritičar

pre 9 meseci

Ја већу крађу од ове нисам гледао. Овог нема ни на филму. Људи моји, после нека се неко жали на нерегуларност у нашој лиги, видите шта се ради на највећој сцени. СРАМОТА!

REKOS

pre 9 meseci

Veceras Sudije bas Ubili Fudbal i Liverpul ,prvo ponistili cist Gol kao da je bilo Ofsajda, onda sto nisu mogli Igraci Totenhema to Uradio Sudija Iskljucujuci dva Fudbalera jer sa jednom iskljucenje nisu mogli nista igraci Totenhema cak i Gol dali sa igracem manje. Liverpul je tesko ostecen.

Mixe

pre 9 meseci

Cisto za one sto arlaucu kako je Lpool miljenik sudija… evo jos jedan u nizu primera… kaze Klop, pa kako da komentarisem sudjenje, ovo moze da razume samo neko ko nikada nije gledao fudbal :)))
Nece ipak daleko totenhem, nemoz levi bas sve da potplati… vratice im se ovaj kriminal od kradje samo tako.

JJ&Sharapova fan

pre 9 meseci

Au covece, kakva kradja Liverpula na ovoj utakmici. Prvo vrlo sumnjiv ponisten gol Diaza (deluje da VAR uopste nije izvlacio linije, a makar iz prikazanog ugla, noga defanzivca Totenhema je ostala blize golu). Crveni Dzonsu licno mislim da jeste na mestu, mada se moze diskutovati oko toga da mu se noga u stvari okliznula preko lopte i da je na usporenom izgledalo gore nego sto jeste. Ali Jotina 2 zuta u 2 minuta? Drugi opravdan, prvi Oskara odmah Udogiju za ono bacanje, kontakt koji je postojao je bio toliko minimalan, a on naravno kao pokosen.

I jos bi i izdrzali nekako da na kraju Matip bravurom nije zapecatio Liverpulovo horor popodne.

Totenhem vise srece nego pameti, ali teska srca (kao navijac Arsenala) moram da priznam da jako lepo igraju ove sezone, Postekoglu za sada deluje kao apsolutni pogodak.

predrag

pre 9 meseci

Liverpulu kapa dole na herojskoj borbi, odlična utakmica i kada su bili izjednačeni po broju igrača i sa jednim manje zatim i dvojicom manje. Opasan je Liverpul uvek.
Matip, dešava se i desilo bi se i ranije, da Totenhem nije stalno išao preko Kuluševskog ziheraša i bezidejnog igrača, precenjenog, po meni. Ograničen predvidiv ne samo danas.
Prvi oštriji centaršut po zemlji, nakon dugo vremena i gol. Šta su radili igrači Totenhema, ne zna se.
Jeste Liverpul odigrao sjajno i borbeno, ali ukrštaj, menjaj mesta pozicije, imaš dva igrača više, rešetaj oštrim centaršitevima, pa neki odbitak martinela. A ne vraćaj stalno unazad kao da oni imaju dva igrača manje?!?! I to kome, Romeru?!?! Da on organizuje i usporava pasom ceo ritam napada.
Totenhem pod novim trenerom osveženje, dinamičan napada dobro i stalno, i ima rezultate, nikad bolji start ekipe od kako postoji Premijer Liga.

bitinebiti

pre 9 meseci

Liverpulu poništen čist gol, sve ostale odluke na mestu. Zota je zaslužio žuti karton i pre nego sto ga je dobio, kao da niste gledali utakmicu.
(Marko, 30. septembar 2023 22:01)

Igrac Totenhema je zakacio desnom nogom Zotinu nogu i zbog toga se sapleo o svoju levu nogu. To se cesto desava, i sudija ako nije jasno video sta je bilo neka pita kolege, a ne da deli zute kartone kao da za svaki dobije hiljadu funti.

REKOS

pre 9 meseci

Veceras Sudije bas Ubili Fudbal i Liverpul ,prvo ponistili cist Gol kao da je bilo Ofsajda, onda sto nisu mogli Igraci Totenhema to Uradio Sudija Iskljucujuci dva Fudbalera jer sa jednom iskljucenje nisu mogli nista igraci Totenhema cak i Gol dali sa igracem manje. Liverpul je tesko ostecen.

ime

pre 9 meseci

Cak je G. Nevil rekao da ono nije za crveni. Skliznula noga preko lopte i zavrsila na nozi Bisume… za zuti.

Ponisten gol Dijaza. (ne treba komentar)

Drugi zuti Jote… pa onaj decko iz Totenhema sam sebe sapleo?! I prvi karton- valjda napravio preveliku promaju. Uzas.

Najbizarnije je da nad Salahom sude 0,42 faula po mecu?! Tokom njegove PL karijere.

Itd, itd…

Marko

pre 9 meseci

Liverpulu poništen čist gol, sve ostale odluke na mestu. Zota je zaslužio žuti karton i pre nego sto ga je dobio, kao da niste gledali utakmicu.

Pljuc

pre 9 meseci

@ Miško

Sve si u pravu,svaka ti je na mestu,genijalan komentar vrhunski stručnjače. Al’ ipak sedi i gledaj Napredak i Javor,nije PL za tebe.

sakupljac minusa

pre 9 meseci

Sve se to vraca za onaj sramotni penal u finalu lige sampiona. Tad vas bilo bas briga dal je penal ili nije. Vazno da je sviran. E tako i sada. Bas me briga. PRoslo kolo Totenhem protv Arsenala gol iz penala i autogol. Sad se malo vraca.

milos

pre 9 meseci

Prvi crveni po meni cist, cak i za one ostrascene imam dodatak da je sudija Jones-u oprostio cist zuti za povlacenje sa ledja Medisona u prvih 10min. Dva zuta za Zotu.. tu je moglo da se oprosti, uvek se iznenadim kad sudija posle jednog da i drugi ovako lako. Ali se mora reci da nije pogresio. Meni najveca nedoumica oko ofsajda i ponistenog gola sto nismo videli var linije, a tokom prenosa se videlo da sudija komunicira sa sobom dok igra traje i ne prekida..

krlo bot

pre 9 meseci

Pa ne moze da se igra ozbiljan fudbal sa matipom gomezom dzonsom konateom,svaka cast za dovodjenje soboslaja top top pojacanje, mekalister isto dobar,ali druze dovedi krstenog stopera ne moze se parirati sitiju sa ovim anti fudbalerima

Miško

pre 9 meseci

Kad držiš u timu Matipa i Gomeza, šta drugo da očekuješ? Odbrana očaj, srednji red nejreativan, jedino oni napred. Ali da nema Salaha bili bi neupotrebljive. Doveo Klop tolike igrače, a nikakakav napredak nisu načinili... Kakvi došli tako već dve, tri godine. Čist prosek. Onaj Soboslaj nije loša, ali ni on nije ništa posebno, a odmah u startnoj postavi. To dovoljno govori o osmišljenoj politici kluba, odnosno Klopa. Potrebna je sveža trenerska krv.. Ljubljenje nije dovoljno...

Obrazuj se malo

pre 9 meseci

Ovaj turski buca ni sam nije svestan kako je osvojio 6 bodova u poslednja dva kola...
(Skole, 30. septembar 2023 )

Endz je Grk, Grk po poreklu, rodjenju itd., odrastao i postao to sto jeste u Australiji:
“Angelos Postecoglou was born on 27 August 1965 in Nea Filadelfeia, a suburb of Athens, Greece. After his father, Dimitris ("Jim"), lost his business following the 1967 Greek military coup, the Postecoglou family migrated to Australia in 1970, when he was five years old. He grew up in Melbourne, Victoria.”
Sto se tiče njegove ‘sportske srece’ pronadji i pročitaj malo, ima informacija svuda. Naročito obrati pažnju na njegove rezultate zadnjih godina sa Seltikom (da olaksam malo, to ti je Škotska).

sakupljac minusa

pre 9 meseci

Sve se to vraca za onaj sramotni penal u finalu lige sampiona. Tad vas bilo bas briga dal je penal ili nije. Vazno da je sviran. E tako i sada. Bas me briga. PRoslo kolo Totenhem protv Arsenala gol iz penala i autogol. Sad se malo vraca.

Miško

pre 9 meseci

Kad držiš u timu Matipa i Gomeza, šta drugo da očekuješ? Odbrana očaj, srednji red nejreativan, jedino oni napred. Ali da nema Salaha bili bi neupotrebljive. Doveo Klop tolike igrače, a nikakakav napredak nisu načinili... Kakvi došli tako već dve, tri godine. Čist prosek. Onaj Soboslaj nije loša, ali ni on nije ništa posebno, a odmah u startnoj postavi. To dovoljno govori o osmišljenoj politici kluba, odnosno Klopa. Potrebna je sveža trenerska krv.. Ljubljenje nije dovoljno...

krlo bot

pre 9 meseci

Pa ne moze da se igra ozbiljan fudbal sa matipom gomezom dzonsom konateom,svaka cast za dovodjenje soboslaja top top pojacanje, mekalister isto dobar,ali druze dovedi krstenog stopera ne moze se parirati sitiju sa ovim anti fudbalerima

Ivan

pre 9 meseci

Ovo što sudije rade Liverpulu je čist kriminal. Žalosno je gledati kako uništavaju i fudbalsku igru i klub. I ma kraju da Matip nije ovako nesrećno zahvatio loptu ovi nebi pobedili ni sa dva igrača više.

aj sad oma

pre 9 meseci

Niko od igraca totenhema ne bi dao gol da se igralo do sutra do podne,uz svu brutalnu kradju sudija i navlacenje od prvog minuta utikmice oni nisu krstenu sansu 70 minuta stvorili sa 2 igraca vise,sluso sam kako kao igraju neki fudbal,a ovo je samo cista srece kad ona nestane nece u top 6 zavrsiti

Realni kritičar

pre 9 meseci

Ја већу крађу од ове нисам гледао. Овог нема ни на филму. Људи моји, после нека се неко жали на нерегуларност у нашој лиги, видите шта се ради на највећој сцени. СРАМОТА!

Stox1

pre 9 meseci

Sta sam ja ovo gledao? Ovaj Totenhem je sinonim za luzersku ekipu. Ljudi jednu jedinu sansu ne mogu da naprave protiv 9 igraca na terenu da bi im na kraju protivnicki igrac poklonio gol... I nisam navijac Liverpula.

drma drma ljulja

pre 9 meseci

Jedno od najvecih ociglednih kradja koje sam ikad video,ovo je bilo u fazonu neke nase seoske lige kad sudija posle ovakvog sudjenja zavrsi u kukuruzima ako uspe da se nekako dokopa do njih

REKOS

pre 9 meseci

Veceras Sudije bas Ubili Fudbal i Liverpul ,prvo ponistili cist Gol kao da je bilo Ofsajda, onda sto nisu mogli Igraci Totenhema to Uradio Sudija Iskljucujuci dva Fudbalera jer sa jednom iskljucenje nisu mogli nista igraci Totenhema cak i Gol dali sa igracem manje. Liverpul je tesko ostecen.

Mixe

pre 9 meseci

Cisto za one sto arlaucu kako je Lpool miljenik sudija… evo jos jedan u nizu primera… kaze Klop, pa kako da komentarisem sudjenje, ovo moze da razume samo neko ko nikada nije gledao fudbal :)))
Nece ipak daleko totenhem, nemoz levi bas sve da potplati… vratice im se ovaj kriminal od kradje samo tako.

Marko

pre 9 meseci

Liverpulu poništen čist gol, sve ostale odluke na mestu. Zota je zaslužio žuti karton i pre nego sto ga je dobio, kao da niste gledali utakmicu.

Liverpool Man

pre 9 meseci

Sramota. Ovo je vec 5. put u poslednjih 6,7 godina da pokradu Liverpul bas protiv Totenhema. Ovakvo sudjenje treba da se izucava. Naravno niko nece kazniti sudiju a ako se Klop pozali ide samar u vidu novcane kazne ili jos jedne kradje u narednoj utakmici, sto ne bi bilo prvi put.

JJ&Sharapova fan

pre 9 meseci

Au covece, kakva kradja Liverpula na ovoj utakmici. Prvo vrlo sumnjiv ponisten gol Diaza (deluje da VAR uopste nije izvlacio linije, a makar iz prikazanog ugla, noga defanzivca Totenhema je ostala blize golu). Crveni Dzonsu licno mislim da jeste na mestu, mada se moze diskutovati oko toga da mu se noga u stvari okliznula preko lopte i da je na usporenom izgledalo gore nego sto jeste. Ali Jotina 2 zuta u 2 minuta? Drugi opravdan, prvi Oskara odmah Udogiju za ono bacanje, kontakt koji je postojao je bio toliko minimalan, a on naravno kao pokosen.

I jos bi i izdrzali nekako da na kraju Matip bravurom nije zapecatio Liverpulovo horor popodne.

Totenhem vise srece nego pameti, ali teska srca (kao navijac Arsenala) moram da priznam da jako lepo igraju ove sezone, Postekoglu za sada deluje kao apsolutni pogodak.

milos

pre 9 meseci

Prvi crveni po meni cist, cak i za one ostrascene imam dodatak da je sudija Jones-u oprostio cist zuti za povlacenje sa ledja Medisona u prvih 10min. Dva zuta za Zotu.. tu je moglo da se oprosti, uvek se iznenadim kad sudija posle jednog da i drugi ovako lako. Ali se mora reci da nije pogresio. Meni najveca nedoumica oko ofsajda i ponistenog gola sto nismo videli var linije, a tokom prenosa se videlo da sudija komunicira sa sobom dok igra traje i ne prekida..

krlo bot

pre 9 meseci

Odgledo sam ceo mec i odavno nisam video tendencioznije sudjenje dzaba im toboz najbolja liga najgledanija itd kad su im sudije na nivou nase 3 lige dzaba im varovi i sva najskulja tehnoligija,crveni onog drveta dzonsa je bio ali sudija prilazi varu i oni drze 15 sekundi zamrznutu sliku i ne pustaju mu start ko je gledo zna o cemu pricam,drugi zuti zoti nidje veze nije ga ni dotakao i na kraju sluso sam neke hvalospeve o nekoj toboz igri totenhema,a oni jadnici nisu sansu jednu stvorili prvo od prvog crvenog od 26 minuta pa onda sa 2 igraca vise pola sata igrali i na kraju ona hodajuca panika sam sebi da gol,ubedljivo najgore sudije u evropi uz svu mogu tehnologiji.

Voćni jogurt

pre 9 meseci

Nije triler nego sudijska pljačka. Dons preko lopte napavio faul . Diazov gol potpuno regularan. Prvi žuti karton za Žotu apsolutno nepostojeći. U prvih sedam kola pet crvenih kartona od toga nijedan opravda. Totenhem nikad nebi pobedio a pitanje da li bi uzeo i bod da sudija nije krao šakom i kapom za njih.

mrle

pre 9 meseci

Kakve odluke sudija i var sudija i sta su likovi radili na ovom mecu i nasi bi im pozavideli,prvo prvi crveni bio je crveni skliznula mu noga sa loptu i otvorenim djonom ga udario ali sudija dolazi do vara i zamrznuto jedno 10 sekundi stoji noga dzonsa na igracu totenhema,onda ofsajd kod gola liverpula vidi se iz aviona da nije bio,uvek pokazu posle par minuta te linije sad nisu nikako pokazali,onda drugi crveni dzota ga nije ni dotakao i jos jedno 10 odluka neverovatnih,zalosno kakva liga i kakve sudije

Željko

pre 9 meseci

40 minuta igraš sa igračem više, pola sata sa dva igrača više, protivniku ponište čist gol (ono Dijazovo videlo ofsajda nije) i na kraju ti se poklone 3 boda autogolom jer tvoji ne mogu ni gol da daju. Nadam se da je Klop spemio 20.000 funti zbog komentarisanja suđenja, koje će verujem uslediti.

Svrcan

pre 9 meseci

Ajde crveni kartoni u to ne ulazim to su prepustili sudijama da sami procene,a zna se da su sudije u premijer ligi i pored vara i sve te tehnoligije najgore na svetu,ali ona kradja kod ofsajda i ponistenog gola dijasa bas me zanima kako ce to da objasne,ne postoji nacin da se ono objasni vidi se golim okom da to nije ofsajd i zato i nisu pokazali te linije sto izvlace i uvek pokazu posle par minuta,cak kazu i kolko je santimetara bio ofsajd,sad nista muk nastao.

sweet fa

pre 9 meseci

Kad sam video "ofsajd" kod Diazovog gola, ekspresno ponisten bez povlacenja linija, cak je i engleski komentator bio ubedjen da je Kolumbijac pola metra onsajd, sve mi bilo jasno.

REKOS

pre 9 meseci

Veceras Sudije bas Ubili Fudbal i Liverpul ,prvo ponistili cist Gol kao da je bilo Ofsajda, onda sto nisu mogli Igraci Totenhema to Uradio Sudija Iskljucujuci dva Fudbalera jer sa jednom iskljucenje nisu mogli nista igraci Totenhema cak i Gol dali sa igracem manje. Liverpul je tesko ostecen.

ime

pre 9 meseci

Cak je G. Nevil rekao da ono nije za crveni. Skliznula noga preko lopte i zavrsila na nozi Bisume… za zuti.

Ponisten gol Dijaza. (ne treba komentar)

Drugi zuti Jote… pa onaj decko iz Totenhema sam sebe sapleo?! I prvi karton- valjda napravio preveliku promaju. Uzas.

Najbizarnije je da nad Salahom sude 0,42 faula po mecu?! Tokom njegove PL karijere.

Itd, itd…

predrag

pre 9 meseci

Liverpulu kapa dole na herojskoj borbi, odlična utakmica i kada su bili izjednačeni po broju igrača i sa jednim manje zatim i dvojicom manje. Opasan je Liverpul uvek.
Matip, dešava se i desilo bi se i ranije, da Totenhem nije stalno išao preko Kuluševskog ziheraša i bezidejnog igrača, precenjenog, po meni. Ograničen predvidiv ne samo danas.
Prvi oštriji centaršut po zemlji, nakon dugo vremena i gol. Šta su radili igrači Totenhema, ne zna se.
Jeste Liverpul odigrao sjajno i borbeno, ali ukrštaj, menjaj mesta pozicije, imaš dva igrača više, rešetaj oštrim centaršitevima, pa neki odbitak martinela. A ne vraćaj stalno unazad kao da oni imaju dva igrača manje?!?! I to kome, Romeru?!?! Da on organizuje i usporava pasom ceo ritam napada.
Totenhem pod novim trenerom osveženje, dinamičan napada dobro i stalno, i ima rezultate, nikad bolji start ekipe od kako postoji Premijer Liga.

Vanja LFC

pre 9 meseci

Ne bih o crvenim kartonima, sudiji, vremenu ili bilo čemu trećem. Sano bih da pomenem PGMOL (Professional Game Match Officials Limited) koji su se oglasili i javno rekli da je VAR zakazao i zato je ponisten ocigledno ispravan gol Liverpula.

Obrazuj se malo

pre 9 meseci

Ovaj turski buca ni sam nije svestan kako je osvojio 6 bodova u poslednja dva kola...
(Skole, 30. septembar 2023 )

Endz je Grk, Grk po poreklu, rodjenju itd., odrastao i postao to sto jeste u Australiji:
“Angelos Postecoglou was born on 27 August 1965 in Nea Filadelfeia, a suburb of Athens, Greece. After his father, Dimitris ("Jim"), lost his business following the 1967 Greek military coup, the Postecoglou family migrated to Australia in 1970, when he was five years old. He grew up in Melbourne, Victoria.”
Sto se tiče njegove ‘sportske srece’ pronadji i pročitaj malo, ima informacija svuda. Naročito obrati pažnju na njegove rezultate zadnjih godina sa Seltikom (da olaksam malo, to ti je Škotska).

Pljuc

pre 9 meseci

@ Miško

Sve si u pravu,svaka ti je na mestu,genijalan komentar vrhunski stručnjače. Al’ ipak sedi i gledaj Napredak i Javor,nije PL za tebe.

bitinebiti

pre 9 meseci

Liverpulu poništen čist gol, sve ostale odluke na mestu. Zota je zaslužio žuti karton i pre nego sto ga je dobio, kao da niste gledali utakmicu.
(Marko, 30. septembar 2023 22:01)

Igrac Totenhema je zakacio desnom nogom Zotinu nogu i zbog toga se sapleo o svoju levu nogu. To se cesto desava, i sudija ako nije jasno video sta je bilo neka pita kolege, a ne da deli zute kartone kao da za svaki dobije hiljadu funti.