Lazetić: Svi ozareni, a ja razočaran!

Trener TSC-a Žarko Lazetić bio je ponosan, ali i razočaran propuštenom prilikom da se u Londonu protiv Vest Hema uradi nešto veliko.

SS Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Ne znam ko je bio ozaren....
  (mmmmmmm, 22. septembar 2023 14:10)

  # Link komentara

 2. Ovaj ne kapira da je njima recimo trebalo da daju 6-7 golova dali bi. Krenuli bi sa najjacom postavom i drugačije bi ušli u utakmicu. Ovako odigrali su samo da upišu bodove i nije ih zanimala gol razlika.
  (ISTINA, 22. septembar 2023 10:08)

  # Link komentara

 3. Tog koji je OZAREN zbog toga sto mu je spakovano tri komada za 15 min treba odmah proterati iz fudbala.
  (Loki, 22. septembar 2023 10:01)

  # Link komentara

 4. Браво момци, коначно клуб да нема ни једног црнца. Наши су се борили, што се мене тиче иако навијам за звезду, много је лепше било гледати вас!
  (Београђанин, 22. septembar 2023 09:59)

  # Link komentara

 5. Šta li je ovaj očekivao...
  (🧐, 22. septembar 2023 07:55)

  # Link komentara

 6. E moj Lazetiću. Šta si očekivao. Golman ti je zavaren za gol liniju. Tvoja ekipa u našem prvenstvu ne igra prvom loptom, a u evropi se uči da igra prvom loptom. Čim date gol u našem prvenstvu svi u odbranu, pa ako ućarimo još koji ok. Ti kao i svi naši treneri ne znaš da postaviš odbranu, već igra ko šta stigne. Protivnički napadaći ti se ubacuju iza odbrambene linije koja ne zna da postavi ofsajd. Napad je gurni loptu napred pa ako pojedinac prođe OK (juće je prošao),ako ne prođe ništa. Nema uvežbanih kombinacija kod prekida već bunarenje, Igrači su statični ne menjaju mesta ne prave trouglove da igrač sa loptom ima dva sigurna dodavanja. Uradi nešto po ovim pitanjima pa onda kukaj.
  (Mito, 22. septembar 2023 06:49)

  # Link komentara

 7. Jel ti ozbiljno uporedjujes TSC sa Newcastlom?

  Prvih 25 minuta TSC nije mogao sa loptom da se sastaje!
  (radetoronto, 21. septembar 2023 23:59)

  # Link komentara

 8. Niko nije zadovoljan porazima, nego izdanjem, Zvezda je tako kako je, na tom stadionu i mnogo jači od Zvezde se mole da Siti promašuje da što manje da.
  Čuka i TSC istorijske utakmice, prve u Evropi, TSC 11 domaćih igrača kapa dole za to. Ne znam kad je naš klub u grupama Evro takmičenja imao 11 Srba, Zvezda je u LS 2018 imala 10 (s tim da je bilo par sa dvojnim, ali ajde da kažemo domaćih igrača).
  Ima još 15 utakmica u grupama da se odigra za naše klubove, ajde da sudimo onda, ove prve utakmice, sve osim Čuke je bilo totalno nerealno očekivati bodove.
  Mada i Čukarički je igrao protiv ekipe koja igra Evro takmičenja redovno.
  I uopšte ne znam o kakvom puštanju pričaš, čuj Siti će pustiti Zvezdu jer im ne treba, gde ti živiš i koji ti sport pratiš.
  Ja ne bih najrodjenije puštao da me pobede ni u klikerima a ti misliš da će trenutno najbolji klub Evrope da pusti Zvezdu ?
  (nosurrender, 21. septembar 2023 23:54)

  # Link komentara

 9. A da je Čalušić igrao pokazali bi vi njima.... Evo i na skysportu svi u glas kako su imali sreće što Čalušić nije igrao.
  (LjuboTop, 21. septembar 2023 23:50)

  # Link komentara

 10. Ovde vidim svi ZADOVOLJNI PORAZIMA,a sta je to dobro u porazu?!Dobrih 10 minuta,ili 20 minuta fudbala,pa gledajte ko garantuje da će recimo za dva meseca u decembru da City pusti Zvezdu jer zadnje kolo,kao ne treba im?!NEMA TOGA,igraš treniraš da pobediš…p.s.Pa ACM je 25x šutnuo na gol Njukastla pa šta ima od toga,isto bodova koliko i Njukastl koji šutnuo 3x,bodovi se broje…ne utisak,dojam…kako god zovi!!!
  (gremiln onaj jedini i pravi kome je samo ACM u glavi…., 21. septembar 2023 23:40)

  # Link komentara