1. Ova izjava našeg trenera, standardna je floskula u blatu domaćeg fudbala. Ja je slušam već 40 godina, a verovatno su je slušale i generacije pre mene, sada će je slušati i buduće generacije.
  Golovi se primaju jer popiješ loptu izmedju stativa i prečke, u prostoru koji se zove gol, i koji je osmišljen da bi se brojali golovi i tako znao pobednik.
  Kako si ih primio, to nikoga ne zanima. Izgubio si, ćao papa. Kad budeš nešto naučio iz poraza biće bolje, a ako ništa ne naučiš, igraćeš fudbal u Srbiji.
  Na našoj trenerskoj akademiji prvo uče kako da opravdavaju poraz, a trčanje, pasovi, šut u gol, centaršut...to su izborni predmeti.
  (Mali Hijavata, 22. septembar 2023 08:52)

  # Link komentara

 2. Kad shvatiš da mi ne znamo da igramo fudbal sa sve ovim pojačanjima iz pizdinovaca,biće možda bolje,pa daš priliku nekom našem talentovanom detetu kojeg si video na nekoj livadi kako sa drugarima pika fudbal,ako tako nešto još postoji.
  (Mihajlo, 22. septembar 2023 00:17)

  # Link komentara

 3. Ma "naivnost" je kriva za sve...
  brate mili izjave
  (krajisnik, 21. septembar 2023 23:46)

  # Link komentara

 4. naivnost kao deo kolektivnog karaktera...
  (sveti zack, 21. septembar 2023 21:30)

  # Link komentara

 5. Šta ima da se priča osim da Čukarićki nije za Evropu. Sve utakmice je izgubio, ovo je peta. Nije ovo naša liga gde sudije dozvole da se tuku igrači Crvene Zvezde nekažnjeno, što pokazuje broj žutih kartona na ovoj utakmici. O tome da je ovaj trener, kao i mnogi koji su prošli našu trenersku školu, dunster za fudbal. Nema postavke igre, sve je na o ruk, igrači koji u našem prvenstvu vuku loptu, ovde moraju da igraju iz prve, a to iz prve znači mnogo poklonjenih lopti protivniku. Nema osmišljenih prekida, kontri. Centarfor koji je dao gol CZ nevidljiv i stalno je u prekršaju. Tuga. Kada nema ozbiljnog Partizana, Vojvodine, Rdaničkog iz Niša koji su igrali u SFRJ ligi, ova naša boranija koja se ispilila sa poluigračima i rukovodstvom udriče klin u kovčeg našeg fudbala. S poštovanjem
  (Mito, 21. septembar 2023 21:27)

  # Link komentara

 6. Kako se primaju golovi nenaivno?
  Jeste primetili da svi treneri naših klubova imaju tri šablonska odgovora za medije i da stalno te iste vrte?
  (Pitanje, 21. septembar 2023 21:23)

  # Link komentara

 7. -nismo imali srece
  -ostaje zal
  -jeftini golovi
  -pad koncentracije
  -idemo dalje
  (petar markovic, 21. septembar 2023 21:21)

  # Link komentara

 8. Hhahaa
  Pa naucite nekad nesto...za promenu... 0 bodova je vasa realnost
  (Dzi, 21. septembar 2023 21:13)

  # Link komentara