1. Ma kakvu povredu.Nema on nikakvu povredu.Zna se sta je povreda kada igrac ne moze da ustane sa terena ili kada treba neko da mu pomogne da izadje ili kod onih tezih kada je na nosilima.
  A ovaj mec je bio krajnje komican sto se tice Mesija i Albe.Jer njih dvojica nisu putovali na gostovanju Atlanti,zatim sada su opet njih dvojica na svojim nogama napustili mec,prvo Alba pa Mesi.
  Ne znam sta je u pitanju,povreda nije.
  Dali se cuvaju za finale Kupa,da li ih mrzi da igraju,da li im nesto smeta na terenu,da li su nezadovoljni taktikom trenera Martina ili je Mesi mozda vec sada poceo da preskace meceve Majamija zbog naredne Kope koja se igra sledeca godine(tako je u PSG preskakao meceve pred Svetsko).Ili je mozda ne daj boze ono najgore - da je Mesiju mozda vise "dosadio" fudbal pa ceka kraj sezone da ode u penziju.To bi bila prava katasteofa.Ne znam sta je,znam samo da je ovo mucenje za gledati.
  Nadam se da ce se vratiti brzo jer ih ceka kraj sezone i borba aa plej of i finale Kupa.A ceka ga i nastavak kvalifikacija za Svetsko.
  (Messi GOAT, 21. septembar 2023 10:51)

  # Link komentara

 2. Ovo staje u red novih svetskih cuda.

  Ljudi su bili ubedjeni da je nemoguce pobediti bez Mesija.
  (ГМ, 21. septembar 2023 10:45)

  # Link komentara

 3. Majore, isto bi bilo i da je umesto Amerike i Majamija izabrao Srbiju i Pazar npr. To su te amaterske lige gde jedan igrač svetske klase čini razliku.
  (Obrad, 21. septembar 2023 10:38)

  # Link komentara

 4. Za neke ovde.... Majami pre Mesija dobio jedan meč u deset odigranih mečeva, sa Mesijem kada on igrao nijedan od 12 mečeva nisu izgubili! On još nema poraz kada igra za Majami....
  (major gavrilović, 21. septembar 2023 09:26)

  # Link komentara

 5. (ja, 21. septembar 2023 08:20)

  Inter Miami je pre Mesija i Albe bio zadnji na tebeli. Jedina smesna liga je Arabijska gde je jedan covek vlasnik 4 kluba i koji dovodi igrace i sada ce nabijati statistiku na ostatku lige citavu sezonu sve po 4 ili 5-0.
  (Klas, 21. septembar 2023 09:12)

  # Link komentara

 6. Izasli on i Alba iz igre na 0:0, i na kraju dobiju 4:0. Kakva sprdnja od lige ovo je nerealno..
  (ja, 21. septembar 2023 08:20)

  # Link komentara