1. A ja sam mislio da se NBA malo bolje "razume" u skauting, pa zar Rumeni Zeljko nije bio "bolje" resenje?
  (Rade, 11. jun 2023 09:53)

  Ne lupaj ! Željko kao i vas Ivanovic nemaju šta da traže u NBA, nije u pitanju znanje, obojica imaju vrhunsko znanje košarke, ali su to treneri stare škole, traže od igrača veliku disciplinu, ako nekom igraci ne ide ili napravi par vezanih gresaka, ide na klupu, u NBA to ne bi proslo, nisu navikli na to, ameri u evropi su navikli sa raznim evropskim trenerima, ali oni tamo koji nisu kročili u evropu, to bi pucalo svaki dan. Pogledaj eto samo onog Džejmsa u Monaku sa Sašom Obradovićem, non sto nešto, zamisli onda u NBA sa evropskim Old School trenerima.
  (JPR, 12. jun 2023 12:04)

  # Link komentara

 2. Po čemu je to Skariolo veliki? Razumeo bih da to napišu npr. novinari iz Poljske.
  Ali mi, koji imamo na desetine boljih trenera...
  (Randy Marsh, 11. jun 2023 03:56)


  Ajde naci kompleksasu i nemacu pojma o ovom sportu, kakve veze ima koliko mi imamo boljih trenera sa time da li je Skariolo veliki ili nije? Uzeo 8 medalja sa Spanijom, NBA sampion kao pomocni trener, Eurokup osvojio, gomilu nacionalnih prvenstva i kupova sa raznim timovima... jok nije veliki trener.
  (Pogan, 11. jun 2023 20:00)

  # Link komentara

 3. Zna i Rajaković u kakvu situaciju dolazi, ali ovakva prilika se ne propušta. Kokoškov osim mlakog i preblagog karaktera nije imao ni sreće, kad dobiješ tim koji je sklopljen da tenkuje tu sezonu, kao trener ne možeš mnogo.
  (milan11, 11. jun 2023 17:28)

  # Link komentara

 4. Честитке колеги! Манимо се било каквих оцењивања, они који га плаћају знају зашто то раде. Очекујем јавне, макар куртоазне, честитке наших врхунских тренера.
  (Тренер, 11. jun 2023 11:14)

  # Link komentara

 5. čestitam našem stručnjaku..potpuno je zaslužio ugovor
  (jedini pravi patriota i srbin je djokovic, 11. jun 2023 10:30)

  # Link komentara

 6. A ja sam mislio da se NBA malo bolje "razume" u skauting, pa zar Rumeni Zeljko nije bio "bolje" resenje?
  (Rade, 11. jun 2023 09:53)

  # Link komentara

 7. Situacija skoro pa ista kao sa Kokoškovim. Tim u raspadu uzima džabe ruki trenera. Toronto sa istim timom ima već alociranih 144 M plate za sledeću sezonu - nedobro [link] Ionako ništa neće uraditi, a verovatno i sezonu iza sledeće. Pa će sa lakoćom da ga otpuste.
  Opet možda ga i zadrže, što ponekad ima veze sa rezultatima a ponekad i ne.
  Što se tiče Kokoškova iako je naš moram primetiti da sam i ja pogrešio u proceni. On je znalac, izuzetan stručnjak, ali čini se da je najbolji u ulozi drugog čoveka, ne i prvog. Obaška što ništa nije mogao sa Feniksom onomad da uradi. Nešto slično verovatno važi i za Milojevića. A da li je - kao što se pomalo nazire - tako i sa Rajakovićem videćemo.
  Iracionalnost NBA (i po ovom pitanju) se vidi po tome što niko ne angažuje odličnog lika kojeg je Divac bezveze otpustio. Mogli su da uzmu i vrlo smislenog koji je uzeo za Lejkerse titulu u "bablu" itd. A što se tiče naših, i uopšte neameričkih trenera... I dalje nema nijednog ZAISTA angažovanog. I dalje nije vest "po prvi put angažovan ne-USA trener u smislenom timu". Ovo su B-angažovanja. Unekoliko uspeh a unekoliko "ono što respektibilni treneri nisu hteli da prihvate".
  (znanje-imanje, 11. jun 2023 09:46)

  # Link komentara

 8. Skariolo stara smekerica , nije mu prvi put da ispadne mangup
  (VracajuSeDaniPobede, 11. jun 2023 07:53)

  # Link komentara

 9. Ko je Predrag?!
  (inat, 11. jun 2023 06:05)

  # Link komentara

 10. Po čemu je to Skariolo veliki? Razumeo bih da to napišu npr. novinari iz Poljske.
  Ali mi, koji imamo na desetine boljih trenera...
  (Randy Marsh, 11. jun 2023 03:56)

  # Link komentara