Sreda, 07.06.2023.

16:05

Partizan se oglasio pred finale sa Zvezdom: "Vratile se loše navike"

Partizan je u utorak je obezbedio plasman u finale ABA lige, a dan kasnije oglasio putem zvaničnog sajta uoči planiranog finala protiv Crvene zvezde.

Izvor: SS

Partizan se oglasio pred finale sa Zvezdom: "Vratile se loše navike" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

Markp

pre 10 meseci

Suze su mi krenule od ovolike dobrote,iskrenosti, empatije… postenja…
(aaaa, 07. jun 2023 16:15)

Nema veze bar su napisali tvoj klub ?

markod

pre 10 meseci

Evo jedno sasvim korektno i pristojno obraćanje navijačima KKP gde se poziva na fer i sportsko navijanje za svoj klub bez vređanja protivničkih igrača,uprave,njihovih porodica,javnih ličnosti itd.i pogledajte samo komentare!!!90 % komentara puni mržnje,zlobe i kojekakvih nebuloza...zatrovani smo do srži,sve manje ljudi,a sve više stoka!Neka mi oproste nedužne životinje.

Ranko

pre 10 meseci

montoya@. Naravno da si zaboravio da se mnogo pre toga vi igrali 5 na 2, jer Zvezda nije imala dovoljno igraca a petorica su morala napolje zbog 5 licnih. Pa ste se trudili da do kraja date sto vise koseva i toj dvojici.

ford

pre 10 meseci

Opet je tribina pevala Brankici Stanković uz stari repertoar i 'kurvom' kao deo pesme i to je trajalo par minuta.
Nemam mišljenje o njoj,ali bih vas zamolio da pustite komentar jer je deo ovog članka i molbe da se to više ne radi i zbog nje..
Pozdrav,čestitke Partizanu na razbijanju Ced/Oli i nadam se da će se strasti stišati sa obe strane i da kojim čudom akcenat bude na igri,parketu,kvalitetu,svemu onome što pravi ljubitelji košarke žele da vide!
Da bude civilizovano sa obe strane,bez incidenata,pa da uživamo u siguran sam dobro? košarci!!
Pa da u potpuno regularnoj atmosferi pobedi bolji!!
Kao stari Cigan,ako se sve što sam naveo,završi kojim čudom tako,a Partizan pobedi,ja ću Vam kao i puno puta do sada prvi čestitati!!
Ali kako poslednjih dana deluje,na ta čuda ćemo se nažalost još načekati..
Jbg.

Dzeronimo

pre 10 meseci

Suze su mi krenule od ovolike dobrote,iskrenosti, empatije… postenja…
(aaaa, 07. jun 2023 16:15)

Možda će i pudla nekad ovako nešto makar napisati...
(ona stvar, 07. jun 2023 18:41)

Nema sanse, doticni ne moze ni pokusati ovako nesto da napise, zloba je prejaka.

mrle

pre 10 meseci

Jel ima neko da im postavi pitanje zasto jedini nisu predali finansijski izvestaj i gde se dedose onolke pare sto su navijaci skupljali toboz za porez ako se ne varam 200 miliona dinara je skupljeno

čikavelja

pre 10 meseci

Solarijum ekipa, 07. jun 2023 17:41
Da je bilo koja druga ekipa u pitanju pa da razumem. Ali tim koji u filozofiji odbrane ima načelo da sudija može da svira samo jedan faul a mi pravimo bar tri, nema osnova za pritužbe o gruboj igri. Eeejjjj...Drvoseča Lazić... Okani se komentara, prošetaj, lepo je vreme.

Nikola

pre 10 meseci

Sasvim je ok da se Zvezda ne pojavi na prva dva meca,pokusa u Pioniru da dobije oba a onda razmisli da li da igra peti mec.
(WalterNBGD, 07. jun 2023 17:28)
Po pravilniku ukoliko se neka ekipa ne pojavi 2 puta uzastopno na utakmici u seriji, serija se zavrsava pobedom protivnickog tima. Takvo je bar bilo saopstenje pre neki dan

mute

pre 10 meseci

Ovaj problem se do sada rešavao tako što se u nezgodnim momentima isključi ton iz dvorane u TV prenosu što komentator pokriva govorom iz studija dok ne prođu neprihvatljivi povici sa tribina. Verujem da će se sa tom praksom nastaviti a ono što nije bilo na TV kao da se nije ni desilo.

Mustra

pre 10 meseci

Hahahhaahh, evo ga opet kumbaja saopštenje. Ono kao ljubav i sloga na papiru, a na tribinama, klupi i na terenu razularena rulja koja bije, provocira, urla i vređa koga stigne.

Beda

pre 10 meseci

Primecujem da Partizan kada su bitne utakmice iskljucivo igra samo jedno takmicenje. Dok su i Real i Cedevita istovremeno igrali po dva takmicenja, partizan je odmarao i spremao se samo za njih. Sada hoce tako i protiv Zvezde. Najodvratniji klub sa jos gorim trenerom i rukovodiocima.

Istina

pre 10 meseci

Ha,ha,ha...neki zvekan naskraba ovde dole kako se partizan samo finansira,toliko para zaradili zagorci da im za porez ništa ne ostade pa skinuli šešir da prose dobrovoljni prilog ! A kam pare za Zoca,a ko će da plati kameruncane...jel ima limar još nešto da proda, oooo jadni li ste vi lopatari...

montoya

pre 10 meseci

Vec 10 godina se nepravda sprovodi nad CZV. Sudije, organizacija, politicki pritisci..a sada i Savic i Bodiroga. Cak su jedno finale morali da igraju 5:2, jedne godine cak u Zelezniku gde su mogli iz publike da pljuju igrace i trenera..svake godine se bore za top 16 Evrolige...Jasno mi je da ne mogu vise da trpe i cute. Pravda za CZV!

MJ23

pre 10 meseci

1813 , utakmica je zakazana, ko ne dodje zna se...pobegulje.
(student Zeleznik, 07. jun 2023 17:38)

Zna se ko beži poslednje dve sezone...spinujte negde drugo

ona stvar

pre 10 meseci

Suze su mi krenule od ovolike dobrote,iskrenosti, empatije… postenja…
(aaaa, 07. jun 2023 16:15)

Možda će i pudla nekad ovako nešto makar napisati...

Ranko

pre 10 meseci

Ljudi su nepismeni i ne razumeju sta su procitali,sto bi bilo bolje,ili su zlonamerni pa ovo saopstenje komentarisu u maniru svoga gazde.Tvrde da su ovi sto su izdali ovakvo saopstenje licemeri.Da probaju i oni da budu licemerni i da probaju da pozovu na upristojavanje svojih navijaca.Ali iz njihovog iskompleksiranog gazde dobrota ne moze izaci ni greskom ni
licemerjem,ako znaju uopste znacenje pojma.Pustite ljude da igraju kosarku i one koji je vole da uzivaju kad nam se posrecilo ove sezone da imamo takve timcine.

mio

pre 10 meseci

Odgovor svima koji od ljubomore tvrde da je Partizan potrosio drzavne pare: Partizan je investiciju ulozenu u ovaj tim 10-tostruko otplatio ove godine!!! to se zove pametno ulozen novac! U drzavnu kasu se zahvaljujuci Partizanu slile ogromne kolicine novca, a ugled i promocija nase drzave u najboljem svetlu se ne moze platiti! Partizan je nesto najbolje sto se dogodilo u nasoj drzavi ove godine i vrednost koju je Partizan doprineo drzavi meri se u stotinama miliona eura.

ja

pre 10 meseci

Jedini klub kome treba 10 dana izmedju svake utakmice.
(miki, 07. jun 2023 16:20)

Pa ne određuje Partizan datume care. Te pauze su posledice obaveza Partizanovih protivnika u domaćim ligama. Ne znam uopšte koliko je Partizanu išlo na ruku da se prave tolike pauze, pojedini igrači su potpuno ispali iz forme.

BojanNS

pre 10 meseci

Moze li neko da mi objasni zasto Mega i FMP igraju polufinale jedni protiv drugih? Zar nije trebalo jedan od ta 2 tima da ide na Partizan, a drugi na Zvezdu i taj koji je trebao da ide na Partizan da prodje direktno u finale? Po kojim pravilima se Zvezda plasirala u finale direktno?

Evo banke

pre 10 meseci

Vidi se sta je pravi klub, saopstenje bez pretnji ucena, vredjanja bilo koga prilikom pisanja istog. Dva smo sveta razlicita. Partizan sampion, zvezda mutant I klon.

Solarijum ekipa

pre 10 meseci

Primereno. Nismo isti!

Dok KKP spušta tenziju, ovi drugi stalno se nešto žale, saopštavaju, mešetare, vređaju, pozivaju se na teorije zavere u koje ni oni čak ne veruju.

Sportski pozdrav za ljubitelje igre pod obručima.
(DzoHusafet, 07. jun 2023 17:20)

Da van terena se spušta tenzija, ali na terenu druga priča udaraju se igrači Zvezde kako i gde stignu (Lesor, Pavlović...)...kad se setim odbrane Milutinova nad Marjanovićem zagrlio ga i ne gleda loptu grlio ga 40 minuta, dok drugi sakupljali lopte, to sad rade Ledej, Lesor i Smajlagić, zagrle centra (sudije ne smeju da pisnu) ostali skupljaju skokove. Sudije da sednu i odgledaju utakmice partizanovih centara, gradjenje, tuču u reketu, foliranje i bacakanje Ledeja, pa tek onda da sude utakmice

bob

pre 10 meseci

Grobari licemeri!
Sa jedne strane uzivaju u igrama Partizana, pre svega zahvaljujuci Vucicu i pomoci drzave , kao i Zezda sto dobija.
A sa druge strane ga vredjaju.

Da su face, ne bi isli da gledaju tim koji je stvoren od narodnih para dobijenih od vladajuce partije.

DzoHusafet

pre 10 meseci

Primereno. Nismo isti!

Dok KKP spušta tenziju, ovi drugi stalno se nešto žale, saopštavaju, mešetare, vređaju, pozivaju se na teorije zavere u koje ni oni čak ne veruju.

Sportski pozdrav za ljubitelje igre pod obručima.

student Zeleznik

pre 10 meseci

Па чекаћете....
(Црвена звезда 1913, 07. jun 2023 17:17)


1813 , utakmica je zakazana, ko ne dodje zna se...pobegulje.

dulence

pre 10 meseci

Jedini klub kome treba 10 dana izmedju svake utakmice.
(miki, 7. jun 2023 16:30)

A jeli ? Vama je trebalo 40 dana da odigrate protiv Mege onomad. Ove godine vam je trebalo 3 nedelje da odigrate protiv Mornara a svakako ste je odloizilii bez ikakvog razloga, a onu sto je odlozila COL s pocetka sezone niste hteli da igrate narednih 6 meseci ! Toliko ! Hhahahahahahhahahahaha

mutimir

pre 10 meseci

Aman samo jednom da se KK Czv-FMP oglasi i zamoli svoje navijace da prestanu sa vredjanjem, da prestanu sa ubacivanjem predmeta na teren, da obuzda svoje clanove uprave pa i svog trenera i usmeri ih na fer i sportske izjave, konferencije i saopstenja. Da vec jednom prekinu sa potpljivanjem vatre.

Goran Loznica

pre 10 meseci

Koliko su samo bolesni i jedni j drugi? A narod plaća njihovu bahatost u milionima evra. Ako ne žele oba kluba da privatizuju iste ugasiti da ne postoje…

Dr Mengele

pre 10 meseci

Vaši i naši navijači.Običan šljam,dno dna.Svojevremeno sam na Marakani do istoka šlogirao kvazi vođu navijača,jer nisam hteo da pevam uvredljive pesme.Tri budale kontrolišu hiljade drugih navijača.Kakvi su to glupaci da vređaju porodice,veru itd?Nikad to neće da stane.

Liberty

pre 10 meseci

Hahahahahahha alo, tišina tamo nemoj da čujem vređanje vođe inače ima uši da se zavrću Ostoji...

Hahahahahahahhaha...


Ne mogu da kažu nemojte da skandirate protiv vođe pa ga uvili u oblandu tipa nemojte da vređate ove, ove, ove, a i političare... ali za ove, ove i ove ih nije briga u opšte samo ih briga za vređanje jednog jedinog.


Hahahahahahahhaha pa dal vas nije sramota crno beli

Žera

pre 10 meseci

Koje finalne serije??? Sada ćete vi čekati, P. S. Jadan Naneli, žao mi ga je
(aaauuu breee, 07. jun 2023 16:18)
Da cekamo zato sto vi kazete?
Vazi.

Goran Loznica

pre 10 meseci

Koliko su samo bolesni i jedni j drugi? A narod plaća njihovu bahatost u milionima evra. Ako ne žele oba kluba da privatizuju iste ugasiti da ne postoje…

mutimir

pre 10 meseci

Aman samo jednom da se KK Czv-FMP oglasi i zamoli svoje navijace da prestanu sa vredjanjem, da prestanu sa ubacivanjem predmeta na teren, da obuzda svoje clanove uprave pa i svog trenera i usmeri ih na fer i sportske izjave, konferencije i saopstenja. Da vec jednom prekinu sa potpljivanjem vatre.

Dr Mengele

pre 10 meseci

Vaši i naši navijači.Običan šljam,dno dna.Svojevremeno sam na Marakani do istoka šlogirao kvazi vođu navijača,jer nisam hteo da pevam uvredljive pesme.Tri budale kontrolišu hiljade drugih navijača.Kakvi su to glupaci da vređaju porodice,veru itd?Nikad to neće da stane.

dulence

pre 10 meseci

Jedini klub kome treba 10 dana izmedju svake utakmice.
(miki, 7. jun 2023 16:30)

A jeli ? Vama je trebalo 40 dana da odigrate protiv Mege onomad. Ove godine vam je trebalo 3 nedelje da odigrate protiv Mornara a svakako ste je odloizilii bez ikakvog razloga, a onu sto je odlozila COL s pocetka sezone niste hteli da igrate narednih 6 meseci ! Toliko ! Hhahahahahahhahahahaha

bob

pre 10 meseci

Grobari licemeri!
Sa jedne strane uzivaju u igrama Partizana, pre svega zahvaljujuci Vucicu i pomoci drzave , kao i Zezda sto dobija.
A sa druge strane ga vredjaju.

Da su face, ne bi isli da gledaju tim koji je stvoren od narodnih para dobijenih od vladajuce partije.

Liberty

pre 10 meseci

Hahahahahahha alo, tišina tamo nemoj da čujem vređanje vođe inače ima uši da se zavrću Ostoji...

Hahahahahahahhaha...


Ne mogu da kažu nemojte da skandirate protiv vođe pa ga uvili u oblandu tipa nemojte da vređate ove, ove, ove, a i političare... ali za ove, ove i ove ih nije briga u opšte samo ih briga za vređanje jednog jedinog.


Hahahahahahahhaha pa dal vas nije sramota crno beli

mio

pre 10 meseci

Odgovor svima koji od ljubomore tvrde da je Partizan potrosio drzavne pare: Partizan je investiciju ulozenu u ovaj tim 10-tostruko otplatio ove godine!!! to se zove pametno ulozen novac! U drzavnu kasu se zahvaljujuci Partizanu slile ogromne kolicine novca, a ugled i promocija nase drzave u najboljem svetlu se ne moze platiti! Partizan je nesto najbolje sto se dogodilo u nasoj drzavi ove godine i vrednost koju je Partizan doprineo drzavi meri se u stotinama miliona eura.

Evo banke

pre 10 meseci

Vidi se sta je pravi klub, saopstenje bez pretnji ucena, vredjanja bilo koga prilikom pisanja istog. Dva smo sveta razlicita. Partizan sampion, zvezda mutant I klon.

Beda

pre 10 meseci

Primecujem da Partizan kada su bitne utakmice iskljucivo igra samo jedno takmicenje. Dok su i Real i Cedevita istovremeno igrali po dva takmicenja, partizan je odmarao i spremao se samo za njih. Sada hoce tako i protiv Zvezde. Najodvratniji klub sa jos gorim trenerom i rukovodiocima.

Solarijum ekipa

pre 10 meseci

Primereno. Nismo isti!

Dok KKP spušta tenziju, ovi drugi stalno se nešto žale, saopštavaju, mešetare, vređaju, pozivaju se na teorije zavere u koje ni oni čak ne veruju.

Sportski pozdrav za ljubitelje igre pod obručima.
(DzoHusafet, 07. jun 2023 17:20)

Da van terena se spušta tenzija, ali na terenu druga priča udaraju se igrači Zvezde kako i gde stignu (Lesor, Pavlović...)...kad se setim odbrane Milutinova nad Marjanovićem zagrlio ga i ne gleda loptu grlio ga 40 minuta, dok drugi sakupljali lopte, to sad rade Ledej, Lesor i Smajlagić, zagrle centra (sudije ne smeju da pisnu) ostali skupljaju skokove. Sudije da sednu i odgledaju utakmice partizanovih centara, gradjenje, tuču u reketu, foliranje i bacakanje Ledeja, pa tek onda da sude utakmice

BojanNS

pre 10 meseci

Moze li neko da mi objasni zasto Mega i FMP igraju polufinale jedni protiv drugih? Zar nije trebalo jedan od ta 2 tima da ide na Partizan, a drugi na Zvezdu i taj koji je trebao da ide na Partizan da prodje direktno u finale? Po kojim pravilima se Zvezda plasirala u finale direktno?

DzoHusafet

pre 10 meseci

Primereno. Nismo isti!

Dok KKP spušta tenziju, ovi drugi stalno se nešto žale, saopštavaju, mešetare, vređaju, pozivaju se na teorije zavere u koje ni oni čak ne veruju.

Sportski pozdrav za ljubitelje igre pod obručima.

MJ23

pre 10 meseci

1813 , utakmica je zakazana, ko ne dodje zna se...pobegulje.
(student Zeleznik, 07. jun 2023 17:38)

Zna se ko beži poslednje dve sezone...spinujte negde drugo

Žera

pre 10 meseci

Koje finalne serije??? Sada ćete vi čekati, P. S. Jadan Naneli, žao mi ga je
(aaauuu breee, 07. jun 2023 16:18)
Da cekamo zato sto vi kazete?
Vazi.

montoya

pre 10 meseci

Vec 10 godina se nepravda sprovodi nad CZV. Sudije, organizacija, politicki pritisci..a sada i Savic i Bodiroga. Cak su jedno finale morali da igraju 5:2, jedne godine cak u Zelezniku gde su mogli iz publike da pljuju igrace i trenera..svake godine se bore za top 16 Evrolige...Jasno mi je da ne mogu vise da trpe i cute. Pravda za CZV!

Mustra

pre 10 meseci

Hahahhaahh, evo ga opet kumbaja saopštenje. Ono kao ljubav i sloga na papiru, a na tribinama, klupi i na terenu razularena rulja koja bije, provocira, urla i vređa koga stigne.

ja

pre 10 meseci

Jedini klub kome treba 10 dana izmedju svake utakmice.
(miki, 07. jun 2023 16:20)

Pa ne određuje Partizan datume care. Te pauze su posledice obaveza Partizanovih protivnika u domaćim ligama. Ne znam uopšte koliko je Partizanu išlo na ruku da se prave tolike pauze, pojedini igrači su potpuno ispali iz forme.

markod

pre 10 meseci

Evo jedno sasvim korektno i pristojno obraćanje navijačima KKP gde se poziva na fer i sportsko navijanje za svoj klub bez vređanja protivničkih igrača,uprave,njihovih porodica,javnih ličnosti itd.i pogledajte samo komentare!!!90 % komentara puni mržnje,zlobe i kojekakvih nebuloza...zatrovani smo do srži,sve manje ljudi,a sve više stoka!Neka mi oproste nedužne životinje.

Istina

pre 10 meseci

Ha,ha,ha...neki zvekan naskraba ovde dole kako se partizan samo finansira,toliko para zaradili zagorci da im za porez ništa ne ostade pa skinuli šešir da prose dobrovoljni prilog ! A kam pare za Zoca,a ko će da plati kameruncane...jel ima limar još nešto da proda, oooo jadni li ste vi lopatari...

ona stvar

pre 10 meseci

Suze su mi krenule od ovolike dobrote,iskrenosti, empatije… postenja…
(aaaa, 07. jun 2023 16:15)

Možda će i pudla nekad ovako nešto makar napisati...

mrle

pre 10 meseci

Jel ima neko da im postavi pitanje zasto jedini nisu predali finansijski izvestaj i gde se dedose onolke pare sto su navijaci skupljali toboz za porez ako se ne varam 200 miliona dinara je skupljeno

Dzeronimo

pre 10 meseci

Suze su mi krenule od ovolike dobrote,iskrenosti, empatije… postenja…
(aaaa, 07. jun 2023 16:15)

Možda će i pudla nekad ovako nešto makar napisati...
(ona stvar, 07. jun 2023 18:41)

Nema sanse, doticni ne moze ni pokusati ovako nesto da napise, zloba je prejaka.

čikavelja

pre 10 meseci

Solarijum ekipa, 07. jun 2023 17:41
Da je bilo koja druga ekipa u pitanju pa da razumem. Ali tim koji u filozofiji odbrane ima načelo da sudija može da svira samo jedan faul a mi pravimo bar tri, nema osnova za pritužbe o gruboj igri. Eeejjjj...Drvoseča Lazić... Okani se komentara, prošetaj, lepo je vreme.

Nikola

pre 10 meseci

Sasvim je ok da se Zvezda ne pojavi na prva dva meca,pokusa u Pioniru da dobije oba a onda razmisli da li da igra peti mec.
(WalterNBGD, 07. jun 2023 17:28)
Po pravilniku ukoliko se neka ekipa ne pojavi 2 puta uzastopno na utakmici u seriji, serija se zavrsava pobedom protivnickog tima. Takvo je bar bilo saopstenje pre neki dan

Ranko

pre 10 meseci

Ljudi su nepismeni i ne razumeju sta su procitali,sto bi bilo bolje,ili su zlonamerni pa ovo saopstenje komentarisu u maniru svoga gazde.Tvrde da su ovi sto su izdali ovakvo saopstenje licemeri.Da probaju i oni da budu licemerni i da probaju da pozovu na upristojavanje svojih navijaca.Ali iz njihovog iskompleksiranog gazde dobrota ne moze izaci ni greskom ni
licemerjem,ako znaju uopste znacenje pojma.Pustite ljude da igraju kosarku i one koji je vole da uzivaju kad nam se posrecilo ove sezone da imamo takve timcine.

Ranko

pre 10 meseci

montoya@. Naravno da si zaboravio da se mnogo pre toga vi igrali 5 na 2, jer Zvezda nije imala dovoljno igraca a petorica su morala napolje zbog 5 licnih. Pa ste se trudili da do kraja date sto vise koseva i toj dvojici.

student Zeleznik

pre 10 meseci

Па чекаћете....
(Црвена звезда 1913, 07. jun 2023 17:17)


1813 , utakmica je zakazana, ko ne dodje zna se...pobegulje.

mute

pre 10 meseci

Ovaj problem se do sada rešavao tako što se u nezgodnim momentima isključi ton iz dvorane u TV prenosu što komentator pokriva govorom iz studija dok ne prođu neprihvatljivi povici sa tribina. Verujem da će se sa tom praksom nastaviti a ono što nije bilo na TV kao da se nije ni desilo.

Markp

pre 10 meseci

Suze su mi krenule od ovolike dobrote,iskrenosti, empatije… postenja…
(aaaa, 07. jun 2023 16:15)

Nema veze bar su napisali tvoj klub ?

ford

pre 10 meseci

Opet je tribina pevala Brankici Stanković uz stari repertoar i 'kurvom' kao deo pesme i to je trajalo par minuta.
Nemam mišljenje o njoj,ali bih vas zamolio da pustite komentar jer je deo ovog članka i molbe da se to više ne radi i zbog nje..
Pozdrav,čestitke Partizanu na razbijanju Ced/Oli i nadam se da će se strasti stišati sa obe strane i da kojim čudom akcenat bude na igri,parketu,kvalitetu,svemu onome što pravi ljubitelji košarke žele da vide!
Da bude civilizovano sa obe strane,bez incidenata,pa da uživamo u siguran sam dobro? košarci!!
Pa da u potpuno regularnoj atmosferi pobedi bolji!!
Kao stari Cigan,ako se sve što sam naveo,završi kojim čudom tako,a Partizan pobedi,ja ću Vam kao i puno puta do sada prvi čestitati!!
Ali kako poslednjih dana deluje,na ta čuda ćemo se nažalost još načekati..
Jbg.

mutimir

pre 10 meseci

Aman samo jednom da se KK Czv-FMP oglasi i zamoli svoje navijace da prestanu sa vredjanjem, da prestanu sa ubacivanjem predmeta na teren, da obuzda svoje clanove uprave pa i svog trenera i usmeri ih na fer i sportske izjave, konferencije i saopstenja. Da vec jednom prekinu sa potpljivanjem vatre.

bob

pre 10 meseci

Grobari licemeri!
Sa jedne strane uzivaju u igrama Partizana, pre svega zahvaljujuci Vucicu i pomoci drzave , kao i Zezda sto dobija.
A sa druge strane ga vredjaju.

Da su face, ne bi isli da gledaju tim koji je stvoren od narodnih para dobijenih od vladajuce partije.

dulence

pre 10 meseci

Jedini klub kome treba 10 dana izmedju svake utakmice.
(miki, 7. jun 2023 16:30)

A jeli ? Vama je trebalo 40 dana da odigrate protiv Mege onomad. Ove godine vam je trebalo 3 nedelje da odigrate protiv Mornara a svakako ste je odloizilii bez ikakvog razloga, a onu sto je odlozila COL s pocetka sezone niste hteli da igrate narednih 6 meseci ! Toliko ! Hhahahahahahhahahahaha

mio

pre 10 meseci

Odgovor svima koji od ljubomore tvrde da je Partizan potrosio drzavne pare: Partizan je investiciju ulozenu u ovaj tim 10-tostruko otplatio ove godine!!! to se zove pametno ulozen novac! U drzavnu kasu se zahvaljujuci Partizanu slile ogromne kolicine novca, a ugled i promocija nase drzave u najboljem svetlu se ne moze platiti! Partizan je nesto najbolje sto se dogodilo u nasoj drzavi ove godine i vrednost koju je Partizan doprineo drzavi meri se u stotinama miliona eura.

Goran Loznica

pre 10 meseci

Koliko su samo bolesni i jedni j drugi? A narod plaća njihovu bahatost u milionima evra. Ako ne žele oba kluba da privatizuju iste ugasiti da ne postoje…

Evo banke

pre 10 meseci

Vidi se sta je pravi klub, saopstenje bez pretnji ucena, vredjanja bilo koga prilikom pisanja istog. Dva smo sveta razlicita. Partizan sampion, zvezda mutant I klon.

Solarijum ekipa

pre 10 meseci

Primereno. Nismo isti!

Dok KKP spušta tenziju, ovi drugi stalno se nešto žale, saopštavaju, mešetare, vređaju, pozivaju se na teorije zavere u koje ni oni čak ne veruju.

Sportski pozdrav za ljubitelje igre pod obručima.
(DzoHusafet, 07. jun 2023 17:20)

Da van terena se spušta tenzija, ali na terenu druga priča udaraju se igrači Zvezde kako i gde stignu (Lesor, Pavlović...)...kad se setim odbrane Milutinova nad Marjanovićem zagrlio ga i ne gleda loptu grlio ga 40 minuta, dok drugi sakupljali lopte, to sad rade Ledej, Lesor i Smajlagić, zagrle centra (sudije ne smeju da pisnu) ostali skupljaju skokove. Sudije da sednu i odgledaju utakmice partizanovih centara, gradjenje, tuču u reketu, foliranje i bacakanje Ledeja, pa tek onda da sude utakmice

DzoHusafet

pre 10 meseci

Primereno. Nismo isti!

Dok KKP spušta tenziju, ovi drugi stalno se nešto žale, saopštavaju, mešetare, vređaju, pozivaju se na teorije zavere u koje ni oni čak ne veruju.

Sportski pozdrav za ljubitelje igre pod obručima.

Žera

pre 10 meseci

Koje finalne serije??? Sada ćete vi čekati, P. S. Jadan Naneli, žao mi ga je
(aaauuu breee, 07. jun 2023 16:18)
Da cekamo zato sto vi kazete?
Vazi.

Beda

pre 10 meseci

Primecujem da Partizan kada su bitne utakmice iskljucivo igra samo jedno takmicenje. Dok su i Real i Cedevita istovremeno igrali po dva takmicenja, partizan je odmarao i spremao se samo za njih. Sada hoce tako i protiv Zvezde. Najodvratniji klub sa jos gorim trenerom i rukovodiocima.

montoya

pre 10 meseci

Vec 10 godina se nepravda sprovodi nad CZV. Sudije, organizacija, politicki pritisci..a sada i Savic i Bodiroga. Cak su jedno finale morali da igraju 5:2, jedne godine cak u Zelezniku gde su mogli iz publike da pljuju igrace i trenera..svake godine se bore za top 16 Evrolige...Jasno mi je da ne mogu vise da trpe i cute. Pravda za CZV!

BojanNS

pre 10 meseci

Moze li neko da mi objasni zasto Mega i FMP igraju polufinale jedni protiv drugih? Zar nije trebalo jedan od ta 2 tima da ide na Partizan, a drugi na Zvezdu i taj koji je trebao da ide na Partizan da prodje direktno u finale? Po kojim pravilima se Zvezda plasirala u finale direktno?

Liberty

pre 10 meseci

Hahahahahahha alo, tišina tamo nemoj da čujem vređanje vođe inače ima uši da se zavrću Ostoji...

Hahahahahahahhaha...


Ne mogu da kažu nemojte da skandirate protiv vođe pa ga uvili u oblandu tipa nemojte da vređate ove, ove, ove, a i političare... ali za ove, ove i ove ih nije briga u opšte samo ih briga za vređanje jednog jedinog.


Hahahahahahahhaha pa dal vas nije sramota crno beli

ja

pre 10 meseci

Jedini klub kome treba 10 dana izmedju svake utakmice.
(miki, 07. jun 2023 16:20)

Pa ne određuje Partizan datume care. Te pauze su posledice obaveza Partizanovih protivnika u domaćim ligama. Ne znam uopšte koliko je Partizanu išlo na ruku da se prave tolike pauze, pojedini igrači su potpuno ispali iz forme.

student Zeleznik

pre 10 meseci

Па чекаћете....
(Црвена звезда 1913, 07. jun 2023 17:17)


1813 , utakmica je zakazana, ko ne dodje zna se...pobegulje.

ona stvar

pre 10 meseci

Suze su mi krenule od ovolike dobrote,iskrenosti, empatije… postenja…
(aaaa, 07. jun 2023 16:15)

Možda će i pudla nekad ovako nešto makar napisati...

Istina

pre 10 meseci

Ha,ha,ha...neki zvekan naskraba ovde dole kako se partizan samo finansira,toliko para zaradili zagorci da im za porez ništa ne ostade pa skinuli šešir da prose dobrovoljni prilog ! A kam pare za Zoca,a ko će da plati kameruncane...jel ima limar još nešto da proda, oooo jadni li ste vi lopatari...

čikavelja

pre 10 meseci

Solarijum ekipa, 07. jun 2023 17:41
Da je bilo koja druga ekipa u pitanju pa da razumem. Ali tim koji u filozofiji odbrane ima načelo da sudija može da svira samo jedan faul a mi pravimo bar tri, nema osnova za pritužbe o gruboj igri. Eeejjjj...Drvoseča Lazić... Okani se komentara, prošetaj, lepo je vreme.

MJ23

pre 10 meseci

1813 , utakmica je zakazana, ko ne dodje zna se...pobegulje.
(student Zeleznik, 07. jun 2023 17:38)

Zna se ko beži poslednje dve sezone...spinujte negde drugo

Mustra

pre 10 meseci

Hahahhaahh, evo ga opet kumbaja saopštenje. Ono kao ljubav i sloga na papiru, a na tribinama, klupi i na terenu razularena rulja koja bije, provocira, urla i vređa koga stigne.

Dzeronimo

pre 10 meseci

Suze su mi krenule od ovolike dobrote,iskrenosti, empatije… postenja…
(aaaa, 07. jun 2023 16:15)

Možda će i pudla nekad ovako nešto makar napisati...
(ona stvar, 07. jun 2023 18:41)

Nema sanse, doticni ne moze ni pokusati ovako nesto da napise, zloba je prejaka.

mrle

pre 10 meseci

Jel ima neko da im postavi pitanje zasto jedini nisu predali finansijski izvestaj i gde se dedose onolke pare sto su navijaci skupljali toboz za porez ako se ne varam 200 miliona dinara je skupljeno

Dr Mengele

pre 10 meseci

Vaši i naši navijači.Običan šljam,dno dna.Svojevremeno sam na Marakani do istoka šlogirao kvazi vođu navijača,jer nisam hteo da pevam uvredljive pesme.Tri budale kontrolišu hiljade drugih navijača.Kakvi su to glupaci da vređaju porodice,veru itd?Nikad to neće da stane.

Markp

pre 10 meseci

Suze su mi krenule od ovolike dobrote,iskrenosti, empatije… postenja…
(aaaa, 07. jun 2023 16:15)

Nema veze bar su napisali tvoj klub ?

Ranko

pre 10 meseci

Ljudi su nepismeni i ne razumeju sta su procitali,sto bi bilo bolje,ili su zlonamerni pa ovo saopstenje komentarisu u maniru svoga gazde.Tvrde da su ovi sto su izdali ovakvo saopstenje licemeri.Da probaju i oni da budu licemerni i da probaju da pozovu na upristojavanje svojih navijaca.Ali iz njihovog iskompleksiranog gazde dobrota ne moze izaci ni greskom ni
licemerjem,ako znaju uopste znacenje pojma.Pustite ljude da igraju kosarku i one koji je vole da uzivaju kad nam se posrecilo ove sezone da imamo takve timcine.

mute

pre 10 meseci

Ovaj problem se do sada rešavao tako što se u nezgodnim momentima isključi ton iz dvorane u TV prenosu što komentator pokriva govorom iz studija dok ne prođu neprihvatljivi povici sa tribina. Verujem da će se sa tom praksom nastaviti a ono što nije bilo na TV kao da se nije ni desilo.

Nikola

pre 10 meseci

Sasvim je ok da se Zvezda ne pojavi na prva dva meca,pokusa u Pioniru da dobije oba a onda razmisli da li da igra peti mec.
(WalterNBGD, 07. jun 2023 17:28)
Po pravilniku ukoliko se neka ekipa ne pojavi 2 puta uzastopno na utakmici u seriji, serija se zavrsava pobedom protivnickog tima. Takvo je bar bilo saopstenje pre neki dan

markod

pre 10 meseci

Evo jedno sasvim korektno i pristojno obraćanje navijačima KKP gde se poziva na fer i sportsko navijanje za svoj klub bez vređanja protivničkih igrača,uprave,njihovih porodica,javnih ličnosti itd.i pogledajte samo komentare!!!90 % komentara puni mržnje,zlobe i kojekakvih nebuloza...zatrovani smo do srži,sve manje ljudi,a sve više stoka!Neka mi oproste nedužne životinje.

Ranko

pre 10 meseci

montoya@. Naravno da si zaboravio da se mnogo pre toga vi igrali 5 na 2, jer Zvezda nije imala dovoljno igraca a petorica su morala napolje zbog 5 licnih. Pa ste se trudili da do kraja date sto vise koseva i toj dvojici.

ford

pre 10 meseci

Opet je tribina pevala Brankici Stanković uz stari repertoar i 'kurvom' kao deo pesme i to je trajalo par minuta.
Nemam mišljenje o njoj,ali bih vas zamolio da pustite komentar jer je deo ovog članka i molbe da se to više ne radi i zbog nje..
Pozdrav,čestitke Partizanu na razbijanju Ced/Oli i nadam se da će se strasti stišati sa obe strane i da kojim čudom akcenat bude na igri,parketu,kvalitetu,svemu onome što pravi ljubitelji košarke žele da vide!
Da bude civilizovano sa obe strane,bez incidenata,pa da uživamo u siguran sam dobro? košarci!!
Pa da u potpuno regularnoj atmosferi pobedi bolji!!
Kao stari Cigan,ako se sve što sam naveo,završi kojim čudom tako,a Partizan pobedi,ja ću Vam kao i puno puta do sada prvi čestitati!!
Ali kako poslednjih dana deluje,na ta čuda ćemo se nažalost još načekati..
Jbg.