Utorak, 30.05.2023.

17:00

Partizan pao u Ljubljani – majstorica odlučuje finalistu

Košarkaši Partizana izgubili su od Cedevita Olimpije 95:83 u drugom meču polufinala plej-ofa ABA lige u dvorani "Stožice".

Izvor: DP

Partizan pao u Ljubljani – majstorica odluèuje finalistu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

234 Komentari

Sortiraj po:

Ajk

pre 10 meseci

@ Sofronije III

Znaš druže, pokušao sam da budem duhovit, eto nisam uspeo. Nije sramota, zar ne? Ali ti si pokušao da budeš pametan sa iznošenjem, naravno kao po običaju navijača Zvezde, polu informacija.
Kad već navodiš sve te podatke, iznesi lepo i datume polufinala Playoff Aba lige iz te sezone, pogotovo datume poslednjih utakmica u polufinalnim serijama. Takođe iznesi i podatke kada je završena regularna sezona.
Sezona 2015/2016 je završena 7. Marta

Polufinalna serija između Mege i Budućnosti je završena 19 marta 2016 godine. Upamti ovaj datum!
Polufinalna serija između Zvezde i Cedevite je završena 22 marta 2016 godine.

Finalna serija između Zvezde i Mege je počela 28.aprila 2016. Završena je 02. maja 2016

E sad tebi pitanje i svima koji postavljaju pitanje zašto ovako ili onako, zašto se tako dugo itd.

Zašto je Zvezda igrala prvu utakmicu finala protiv Mege posle čitavih 39 dana od poslednje Megine polufinalne utakmice? Pazi dobro....posle 39 dana. Slobodno izračunaj, 39 dana.
Šta je Mega radila tih 39 dana?
Zašto niste odigrali finale u periodu od 22 marta do 12 aprila, s obzirom da su se tada igrale max tri utakmice?

Sofronije III

pre 10 meseci

@Ajk, u pokušaju da budeš duhovit zaboravio sia da je jedan tim iz ABA lige već igrao TOP 8. Pošto te 2015-16 niste pratili košarku, evo raspored Zvezdinih utakmica od te godine.

14. kolo Evrolige
8.4.2016. Cedevita - Zvezda 83:62

Četvrtfinale Evrolige
12.4.2016. CSKA - Zvezda 84:74
14.4.2016. CSKA - Zvezda 77:76
18.4.2016. Zvezda - CSKA 71:78

FInale ABA lige
28.4.2016. Zvezda - Mega 95:88
30.4.2016. Zvezda - Mega 93:74
02.5.2016. Mega - Zvezda 49:61

1. kolo Superlige
08.5.2016. Zvezda - Tamiš 94:54
6. kolo Superlige završeno je 25.5.2016.
Polufinale na dve dobijene utakmice odigrano od 27.5. do 1.6.
Finale na 3 dobijene, Zvezda dobija u četiri utakmice od 3.6. do 9.6.

dr Dr

pre 10 meseci

Apsolutno je nesportski ( citaj nenormalno) omogucavati KK Partizan tolike pauze izmedju meceva. Ovime se drugi finalista potpuni izbacuje iz takmicarskog ritma, a takmicenje postaje neregularno.
KK zvezda do prve utakmice finala ima pauzu 25 dana.
Mislim, stvarno.... Trebalo je da se igra svaka dva, najvise 3 dana.
Svasta!!!

Ajk

pre 10 meseci

Pa dobro bre gospodo navijači, što se odmah ljutite na čelnike ABA lige i njihovog neveštog organizovanja playofa. Morate ih razumeti. Ovo je za njih jedna potpuno nova situacija. Znate, do sada su imali jednog takmičara u Evroligi, u zadnjih deset godina, i prema njemu su mogli sat da naviju. Prosto su ljudi iz ABA lige navikli da taj takmičar ispada iz EL još u decembru, januaru i nisu imali problem oko organizacije playof turnira. Sastanu se u januaru, pogledaju tabelu Evrolige i eto, bum...imamo raspored playofa i on počinje u aprilu!
Ali sledi zaplet!
U januaru ove godine, po starom dobrom običaju zaseli su čelnici ABA lige, kako bi odredili termine za playof. Kad ono, niotkuda se pojavio još jedan takmičar u Evroligi i to iz ABA lige. Što je još gore, igra- za TOP 8! Šta ćemo da radimo?- povikaše svi u glas. Isključi gugl, isključi gugl---složiše se oni i dogovoriše da odu u Crkvu i pomole se za ispadanje tog misterioznog takmičara koji im pokušava poremetiti ceo sistem koji se gradio 10 godina unazad.
Sredinom aprila, krišom, jedan od čelnika ABA lige udje na sajt EL i vidi nešto što nije očekivao. Misteriozni takmičar je prošao u TOP 8!
Kuku, lele---ori se hodnicima u zgradi ABA lige! Kako ćemo sad da organizujemo playof? Da li mi to znamo? I ko su ti što u maju hoće da igraju košarku u Evroligi? Kako ćemo gazdi da javimo, da će njegovi na odmor tek sredinom juna?
Crni oblaci su se nadvili nad zgradom ABA lige!
Nastavak u sledećem broju

1992

pre 10 meseci

(Cinjenice, 30. maj 2023 18:11)
Ono kad neko iz predgrađa spočitava šta je sistem a šta je projekt :-) Da nije smešno bilo bi tužno. Sistem u CZ ne postoji od kad je tražena pomoć od države (čitaj DOS-a) i kad su krenuli da se slivaju milioni za projekt "Evropska Zvezda". A tek ga nema sa zamrzavanjem kluba i davanjem imena na korišćenje drugom klubu. Partizanov sistem je namerno urušen decenijom mrcvarenja i iživljavanja zbog tri puta manjeg duga nego što ga je imala originalna CZ u trenutku zamrzavanja. I da, ovo sada je projekt, ali mnogo kraće traje od "Ne ložimo se na Top 8" Crvene Zvezde Beograd u koji se više od 10 godina slivaju ogromne pare. To su prave i jedine činjenice.

DUDA

pre 10 meseci

Ono sto je vec postalo smejurija je- reakcija igraca JSD, na bukvalno SVAKI dosudjeni im faul...I to ono u stilu:" gdje meni, slucajno sam bio tu- nisam ga ni tak'o"! Naravno, tu je i onaj odvratni gos'n Zoc , gdje sudije moraju uz dozu zaljenja i izvinjenja- da mu objasne" sporne odluke " ! Nevidjeni bezobrazluk...A, oni kukavci iz Cedevite (kao DOMACINI)popili nekoliko tehnickih, i kojekakvih namjernih faulova - za koje je blaga rijec da su, TENDECIOZNI...

evropejac

pre 10 meseci

Majstorica 6.juna, za 7 dana? Zašto toliko rano? Mogli ste da je zakažete oko Vidovdana a finalna serija da počne sredinom jula! Možda i da odložimo Mundobasket zbog ABA lige? Ova "cirkuzantska" pauza, navodno zbog obaveza KKP u EL, ide na štetu Zvezde a u korist njenog protivnika u finalu! Jeste da su igrači Zvezde odmorni ali su izgubili takmičarski ritam i kontinuitet u utakmicama!

JPR

pre 10 meseci

Zasto se danas igrala utakmica, u koliko je razmak izmedju druge i trece utakmice veliki.
Mogli su u cetvrtak ili Petak, ne razunem ove ljude koji vode Aba ligu.
Sta znaci ovo rastezanje, zar nije bolje da se majstorica igrala do kraja ove nedelje.
Ovo vise nije liga i ne znam zasto vise postoji?!
(Nebojsa, 30. maj 2023 22:47)

Prvog i treceg juna Cedevita igra plejof slovenacke lige ! Tako da nema previše izbora ! Jeste glupost ali to je zato sto ABA nije sposobna da sklepa kalendar kako treba i unapred ! Pričali su o EL, EK, pa ako se igra plejof bla bla… to se sve može srediti unapred, poznati su datumi EL, EK i plejofa već na početku sezone, smatraš da svaki učesnik potencijalno može da igra sve utakmice i u skladu sa tim i domaćim ligama se sredi kalendar i nema posle diskusije ! A ovo je živi cirkus, jedni igraju a jedni odigrali i 10 dana čekaju…

Dejan

pre 10 meseci

Mogao je Partizan dobiti utakmicu da je hteo.Ovako kao i protiv Studenskog igra se maksimalalan broj utakmica kako bi dodatno prihodovali od ulaznica.Igrace Partizan u finalu sa Zvezdom naravno svih pet utakmica i naravno podle dugog vremena konocno osvojiti titulu.

R.Srpska

pre 10 meseci

Лагано напунити Арену, умртвити диву фмп и завршити са олошима заувијек лагано 3-0.

Lord of the Flies

pre 10 meseci

Ako se sad ovim tempom igra polufinale ABA lige, kad se namerava kraj KLS? U avgustu? Meni je nenormalno da jedan tim ne moze da igra na 3 dana (a mogao cele sezone, nekad i 3 meca u 7 dana), vec se prave pauze od 6-7 dana.
Po svemu vidjenom, Partizan da slavi Zvezdino prosipanje bodova protiv Splita i Zadra pa ima kakvu-takvu prednost (domaci teren).

Strela

pre 10 meseci

@@@

Poruka za navijače Zvezde koji su ubeđeni da ćemo ih lako dobiti u finalu (ako prođu CO) ja baš i nisam toliko siguran.
Smislili su oni već "plan B".
Ne čudi me da i ovako veliki razmak do majstorice sa CO nije iz njihove "kuhinje". A pričaju non stop kako je ovo Čovićeva liga a oni igraju kad im se ćefne i rade šta hoče.
Ljigav je to klub.
Pa pogledajte samo kako se Murić fino ponaša kada je u kulturnom klubu a setite se samov njegovog ponašanja kada je igrao protiv Zvezde. Mržnja mu je izbijala iz očiju.
A videćemo koje sudije će biti delegirane za majstoricu sa CO.
Ima tu dosta njihovih "kandidata".
Boltauzer, Javor, Petek, Pukl, Hordov ( ne mogu više ni da se setim ko nas je masakrirao kad nam je sudio). A možda ubace da nam sude Tegeltija ili Željko Pantić (ne bi me ništa začudilo).
Tako da...sačekajmo i taj 'dan D" 6. jun da vidimo koliko je ko pošten pa će onda Duško Ivanović da primeni taktiku za drugog finalistu.
Do tada...mirno, staloženo, pun gas na treninzima i ne prizivajmo karmu da nam se ne obije o glavu.

deki 27

pre 10 meseci

Nevezano za ovaj poraz veceras,verujem da Partizan dobija trecu ali sam i sto posto sam siguran da Zvezda dobija lagano finale sa Partizanom koji ne mogu vise od jedne da dobiju. Partizan posle Reala u velikom padu forme i SC Derbi su dobili drugu na misice .Odbrana i gradjenje reketa ne postoje, naskakali su ih i studenti i ovi veceras. Verujem sa svi stranci osim Lesora idu cak sta vise, znaju gde idu i jedva cekaju da se zavrsi sezona. Sa druge strane, Zvezda produzila ugovore sa Dobricem i Lukom Mitrovicem sto je jos vaznije,svi domaci igraci ostaju a oni donose trofeje

macconi

pre 10 meseci

Neka Partizan i Aba liga zakazu termin kad ce se igrati finale da znaju u Zvezdi...to bi bilo fer i korektno da se unapred zna koliko je vremena potrebno igracima Partizana da se dobro odmore i pripreme ,bez obzira sto ce imati prednost domaceg terena i nece igrati domace prvenstvo.

Nebojsa

pre 10 meseci

Zasto se danas igrala utakmica, u koliko je razmak izmedju druge i trece utakmice veliki.
Mogli su u cetvrtak ili Petak, ne razunem ove ljude koji vode Aba ligu.
Sta znaci ovo rastezanje, zar nije bolje da se majstorica igrala do kraja ove nedelje.
Ovo vise nije liga i ne znam zasto vise postoji?!

Deda spalio Đenku

pre 10 meseci

Stara pesma,ako nas ide šut dobijamo,ako protivnika ide šut gubimo.
Imamo samo napad,odbrana ne postoji.
To ne prolazi, dugoročno gledano...

delboj

pre 10 meseci

Za sve one koji se pitaju zasto je sledeci mec tek za 7 dana, CedOli igra dva meca u plej ofu slovenackog prvenstva protiv Heliosa prvog i treceg juna.

Eto cak i oni igraju domace prvenstvo dok JSD odmara i ceka majstoricu kao i protiv Reala.

Inace svi igraju domaca prvenstva osim vecitih, sa tom razlikom sto ce se Zvezda ipak pojaviti za razliku od Partizan koji bezi drugu godinu za redom.
(chupavi, 30. maj 2023 21:21)

Sta znaci odmara, u finisu sezone, kad treba da si najboljoj fomri i u ritmu. Kakvi treninzi trebaju ekipi koja maltene dvije godine okupu. Treba im ritam, trebaju im utakmice.

chupavi

pre 10 meseci

Za sve one koji se pitaju zasto je sledeci mec tek za 7 dana, CedOli igra dva meca u plej ofu slovenackog prvenstva protiv Heliosa prvog i treceg juna.

Eto cak i oni igraju domace prvenstvo dok JSD odmara i ceka majstoricu kao i protiv Reala.

Inace svi igraju domaca prvenstva osim vecitih, sa tom razlikom sto ce se Zvezda ipak pojaviti za razliku od Partizan koji bezi drugu godinu za redom.

Malo vas je grobari

pre 10 meseci

Ne razumem zašto se grobari nerviraju? Bolje im je da izgube od Cedevita-Olimpije u tri utakmice nego da ih Zvezda počisti sa 3:0 i 100 poena razlike. Bojim se da bi to bio kraj jedne blistave trenerske karijere.

Gossa placa Zeljko 83

pre 10 meseci

iskreno, druze, mene je kao ljubitelja kosarke sramota da stavim Lesora i Milutinova u istu recenicu. Ne postoji segment kosarke gde je Lesor bolji od Milutinova. Jednostavno ne postoji. Igra ledjima, igra na postu, sut sa distance, odbrana, skok..to je kao da poredis ne znam Daciu i Ferari. Nisu ista klasa igraca uopste. Sto se vecerasnje utakmice tice, izgubili zasluzeno. Ali to ne mora apsolutno nista da znaci za majstoricu i eventualno finale. Kao sto ne znaci mnogo ni pauza za Zvezdu s obzirom na to kakve treninge Dusko vodi. Bice zanimljivo svakako videti rasplet u ABA ligi.

aaauuu breee

pre 10 meseci

Dakle ovako, finale počinje krajem juna sa majstoricom se završava sredinom avgusta taman kada počinje pripreme za novu sezonu, biće igrači u trenažnom procesu, ovu lakrdiju od lige treba ukinuti što pre

Dark

pre 10 meseci

Prekinite agoniju i priznajte da ste pukli sezonu! Mučite sve vaše navijače i ljubitelje košarke! Tuga je gledati vaše utakmice od one druge u Madridu. Šta pokušavate da dokažete?

todos

pre 10 meseci

Дефинитивно смо у распаду, и сигуран сам да немамо шансе у евентуалном финалу са Звездом. Вероватно размишљају да и не играју са њима, већ ово мучење заврше са Олимпијом у Београду.

Zoran

pre 10 meseci

Pred kraj utakmice Jogi Ferel uzima odbijenu loptu ispod kosa Partizana...Posle toga sutira preko Smailagica, a ovaj blene...Jogi Ferel metar i sumska jagoda visina...sta reci o odbrani Partizana..???
Cim Partizanu stane sut to je nivo KLS takmicenja. Exum samo slucajno moze da postigne trojku.

veliki

pre 10 meseci

Гажење! Било би овако и у првој само да је Цедевита мало боље шутирала! Опет невероватан однос скокова - чак +16 за Цедевиту.

Goks

pre 10 meseci

U zadnjih pet utakmica, 100 skokova manje. To je rukopis najveće trenerske prevare u istoriji sporta. Ne košarke već sporta generalno. Istovreneno, nevidjen srećković kakav se pojavi jednom u 50 godina. Neko je napisao, ne znaju da zagrade i skoče. O, itekako znaju samo što na svič odbranu sa iskakanjem centri ostanu visoko a bekovi ostanu da brane reket. Panter na Omića ili Madar na Matkovića. Jednostavno nema ko da skoči. Kada ćečačanski prevarant odustati od te odbrane ? Neće nikad, iz čiste sujete kako on zna najbolje, pa valjda je osvajao tolike titule. Igrati ovu vrstu odbrane je kao pokušavati da u flašu od litra hoćeš da sipaš litar ipo. Ako nekim čudom prodjemo ove, šanse protiv Zvezde su 0 posto. Neki dan sam napisao 1 posto ali ne previše je. U dve godine, od 8 trofeja...krompir. Mnooogo je kume.

King

pre 10 meseci

Nije strašno, loše odigrano, bez energije, biće sve u redu u Areni. Promašili smo dosta otvorenih šuteva, slaba odbrana od skoka, ovi pogađali i sa 10 metara. Napred Partizan.

buble

pre 10 meseci

Za sve ove koji smaraju oko termina majstorice, to se radi namerno ali ne u korist nego protiv Partizana, jer za eventualno finale bice da nema termina i da Partizan igra u Pioniru i tako izgubi prednost domaceg terena!

Admiral

pre 10 meseci

Procitana igra i to je to. Nemamo nikakvo resenje za zonu, u odbrani tvrdoglavo igramo iskljucivo preuzimanje gde Lesor juri protivnicke plejeve i ne postoji plan B. Kada to ne ide svako nas razvali. Uz to ocigkedan je pad forme kod Lesora koji posle EL ne postoji, Exum je takodje dosta pao, uz povredu Avramovica to bi bilo to. Ocekujem tesan poraz u Bg-u a cak i ako prodjemo u finalu ce lagano biti 3:1 za Zvezdu. Prvo jer su u mnogo boljoj formi, bice dosta odmorniji i pripremljeniji a i igra nam je skroz procitana i Zeljko tvrdoglavo nista ne pokusava da promenu, mada je sad i kasno.

nesa

pre 10 meseci

Ovo jos 4 dana da se igralo ne bi dobili.Zabrinjavajuce nizak voljni momenat kod igraca,sad dal je razlog ispadanje od Reala ili igraci(stranci)dogovaraju nove angazmane pa ih bas briga.Lesor zadnja 2 meseca nije ni senka onog igraca,Papapetru je od starta promasaj,Andjusic tuzno za gledati kad dobije sansu.Uslo se u rizik sa malim brojem igraca i sada se placa ceh za takvu odluku.

Profa

pre 10 meseci

Smajli, naš nebeski skakač. Ali što zna da zagradi koš, i što zna da ništa ne uhvati, i što zna da ne igra odbranu, i što zna da se dezorijentisano kreće, i što je moderan centar (zna da šutne za tri). Sledeće sezone Koprivica u vatru pa šta nam bog da, od Smajlija mrka kapa.

Pera

pre 10 meseci

Sramota kako igra većina igrača Partizana. Papapetru je obična kršina pd igrača, Trifunović takođe, centri kao da imaju 180cm, kad god dobiju loptu pod samim košem jedino što gledaju je kako da je izbace iz reketa, Exum ne može vola da pogodi a ubi se pokušavajući, Ledej isto. Ako sam i sumnjao posle utakmice sa Realom da je Panter prilično neinteligentan sad više nemam nikakve dileme. Trenera i njegov svič ne vredi ni komentarisati.

Pitam

pre 10 meseci

Ko je pravio raspored. Izmedju druge i treće protiv Studenata pet dana pa onda 6 dana do utakmice sa COL pa skoro nedelju do majstorice.Zvrzda čeka protivnika mesec dana. Ko to u ABA na silu oporavlja Partizan? Na silu se radi da se zaboravi Real.Sve se radi da Željko osvoji neku titulu za dve godine. Sada se juri ABA jer nisu sigurni za EL

costadeen

pre 10 meseci

Koliko problema je napravio onaj nepromisljeni Panterov potez... uzas. Izgubis gotovo dobijenu seriju, izgubis mogucnost da se boris za najznacajniji trofej u evropskoj kosarci, toliko padnes psihicki da se natezes sa SC Derbijem, pa sada i Cedevitom, Zvezda ce vrv da nas pregazi lagano... Umesto da MOZDA uzmemo cak i EL, mi necemo ni ABA uzeti. Neiskusno KP, nije ono smelo da se dogodi.

Toza

pre 10 meseci

Majstorica za 7 dana!!! Kakva smesna liga... U NBA igraju svaki 2gi dan milion puta jacim intenzitetom. Kontam da i u bilo kojoj jacoj ligi u evropi ne sede 7 dana cekajuci utakmicu... Smesno. Za 7 dana treba da se igra jedna cela serija, vise nego dovoljno. Dok je Partizan sa ovim preplacenim strancima kao mlada odmarao, Real je igrao ACB ligu vikendom bez problema.

Sića

pre 10 meseci

Cedevita Olimpija u ovom plej-ofu bez svog najboljeg igrača Adamsa, koji je inače u utakmici u prvenstvu Partizanu u Beogradu ubacio 18 poena i bio najbolji igrač na tom meču u porazu svog tima 76:73. To vam je kao da Jokić ne igra za Denver.

zdravko

pre 10 meseci

Znao sam da ce olimpija namuciti partizan. Ali student da nako ispadne nisam verovao. Ali olimpija ako iskoristi siru klupu dobija partizan ukoliko samo budu usli ozbijino. Partizan moze da izbaci olimpiju ali sveje otvoreno jer su izjednaceni. Bilo koji od ova dva tima dodje zvezda ce ih otresti.

Bojan

pre 10 meseci

Mislim da Panter i Naneli treba da budu glavni igraci u sutu za 3,ne znam zasto Exum toliko forsira za 3 zna se da on i nije neki suter,ostali treba da idu pod kos..pa ne mogu svi sutirati trojke non stop i nisu taj kvalitet,gradjenje lopte pod kosem mora biti bolje ne moze se samo od centra ocekivati skok,sta znam mora to bolje i cvrsce..

Urke

pre 10 meseci

Partizan, skup kvalitetnih individualaca i tu se sva prica zavrsava..
Igra se svodi na prodor Exuma...ako ne moze do kosa, baca povratni pas i sledi sut za tri..
To su te silne Zeljkove akcije.
Ne vredi, fali.ovde jos 2-3 vrhunska igraca pa mozemo da pricamo o trofejima.

Hezonja iz auta

pre 10 meseci

Lagano. Rutinsko gazenje Partizana. Sada ce da krecu da nas ubedjuju da je ovo namerno izgubljeno kako bi igrali majstoricu, ostali u ritmu a da se Zvezda ohladi. U to moze da poveruje samo onaj ko ne poznaje kosarku ni promil.

Petar_kralj Delija

pre 10 meseci

Bruka da se čeka 7 dana da bi se odigrala utakmica. Završili su petu sa Realom 10. maja. Za šest utakmica plejofa im treba mesec dana. Sa ovakvom lošom organizacijom utakmica bolje da vrate fajnal 4. Skoro pa jedna utakmica nedeljno.

Riki

pre 10 meseci

Smeniti Obradovića odmah,ima još 7 dana do trećeg meča,dovoljno vremena da pokuša da se spasi što se spasiti može.Ovo očito ne ide nikako.Ako dotični ne bude bio smenjen,ostaćemo bez trofeja i ove sezone.Sramota šta se i kako radi

JPR

pre 10 meseci

Skokovi, i to je to ! Statistika je slična u ostalim parametrima, mada je Cedevita imala dosta izgubljenih lopti ! Mi nismo imali dovoljno kolektivnih akcija m, slab skok i to je to ! Tako se ne pobedjuje !

Mekekeke

pre 10 meseci

Uzmi time out na minut,da stigneš 11 razlike stručnjak!!!!!!!
Sad se setili da igraju odbranu...o skoku je tek sramota pričati,2 itakmice preko 50 više skokova!!!!!!

Црвена звезда 1913

pre 10 meseci

Предвиђам да ће било коју од ове две екипе, у финалној серији, Звезда згазити са отприлике 100+ кошева укупне разлике...

GM

pre 10 meseci

Studentski centar majstorica

6 dana pauza

Cedevita 2 meca u 3 dana

7 dana pauza

Majstorica

(i onda ponovo ko zna koliko pauza za finale)

Ko smislja ovakav raspored, treba ga pozvati na Terazije da se obrati javno...

ford

pre 10 meseci

Čitam komentare kako će Zvezda da igra slabije,lošije zbog velike pauze do finala..
Ali zamišljam Duška Ivanovića kako sedi sa guštom,piše,gleda i poznajuci obe suparničke ekipe,sprema taktiku za bilo koga od njih,a verovatno Partizan,jer će to biti tako.
Jaki treninzi,dodavanja i uigravanja novih akcija,psihička priprema,eventualno neka iznenađenja.
Tako da se uopšte ne brinem finala,tj. ishoda istog,ali bi strvarno bilo fer od EL da saopšti pre toga da finalisti idu u nju,jer su oba kluba realno zaslužila a i tako bi smo konačno dobili derbi bez tenzija (uz par neizbežnih debila sa obe strane..!!),pa da uživamo u košarci!!
A da će prštati sa obe strane u to ne treba sumnjati,ipak je to stvar prestiža.
Sport na Prvom Mestu!!!

grobar

pre 10 meseci

sta nije jasno za skok?
pre svega zelja je u pitanju..a takodje i besomucna preuzimanja gde centar ostane na beku..a dole nema ko da skoci

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 10 meseci

Ми смо Будућност са по 40 разлике побјеђивали и то у двије утакмице. А ова два тима су ту негдје по овоме што су приказали досад. Ко год од њих уђе у финале, ми би требали имати предност. Мада, ово ништа не мора да значи. Вјерујем у мајсторици да ћемо квалитетнију Цедевита Олимпију. Прије свега храбрију. 🏀👏👏👏

Sića

pre 10 meseci

Sramota, pauza sedam dana do majstorice. U NBA igraju na svaka dva dana i to do četiri pobede. Ovo nema nigde.
Pa Zvezda će odigrati samo dve utakmice plej-ofa sa podgoričkom Budućnosti za mesec dana. Pa nastavlja plej-of.

Toza

pre 10 meseci

Majstorica za 7 dana!!! Kakva smesna liga... U NBA igraju svaki 2gi dan milion puta jacim intenzitetom. Kontam da i u bilo kojoj jacoj ligi u evropi ne sede 7 dana cekajuci utakmicu... Smesno. Za 7 dana treba da se igra jedna cela serija, vise nego dovoljno. Dok je Partizan sa ovim preplacenim strancima kao mlada odmarao, Real je igrao ACB ligu vikendom bez problema.

nick

pre 10 meseci

Partizan je kvalitetniji od Cedevite. Mislim da je do trenera i njegovog odnosa sa igračima. Teško je motivisati strance da igraju završnicu jedne čudne lige kada su već na stolu ugovori drugih klubova koji daju još više novca. Igra za prodaju se završila u utakmici sa Realom. Stranci vole klub za koji igraju do poslednjeg eura.

iskreno

pre 10 meseci

U prvoj utakmici Cedevita je imala 22, a u ovoj 15 skokova više. Tokom cele sezone je problem taj skok. U EL najgori po tom parametru. Željko je sastavio ekipu koja jednostavno ne zna da skače. Oni ljudi ne znaju osnove zagrađivanja što se uči u pionirima, a uzimaju debele pare.
Znači ništa ne može da me iznervira više nego kad neko ne igra odbranu ili ne skače. Ovi to rade u svakoj utakmici. I onda neko ovde kaže šta će nam recimo Milutinov kad imamo Lesora. Da li bi Milutinov dozvoljavao toliko skokova protivnika u svim reketu?

Партизан-Лимож 661

pre 10 meseci

Мајами синоћ играо седму утакмицу и већ у петак игра финале а ови ако победе играју тек за седам дана финале а ако изгубе тек за седам дана играју трећи меч,смешно

Replikator

pre 10 meseci

Ledej izduvao kao balon, van forme totalno - od onih 30 poena protiv Reala nikakav doprinos.
(Alex, 30. maj 2023 18:42)

Oce to kad igra 40 minuta svaku utakmicu, cele sezone. Dobar je Ledej, zapeće kad bude bilo bitno.

Sofronije III

pre 10 meseci

Denver i Majami će igrati svaka dva-tri dana svoje utakmice, dve u Denveru, dve u Majamiju pa sledeće tri naizmenično, sa putovanjima od 2750 kilometara, a ova Legija stranaca igra svaki šesti dan u krugu od 500 kilometara. Da se ne umore, jadničci.

tomo

pre 10 meseci

Žao mi je ovih navijača. Kada vidim SEDAM trenera i da ćemo na kraju ostati bez ijedne titule i bez ijednog stvorenog našeg igrača, e onda mi je MUKA.
Žali Bože silnih para.

gagi

pre 10 meseci

Nerealno kakvo sudjenje ima Partizan ove sezone.Treca cetvrtina faul Dragica u napadu.U drugoj četvrtini faul Omica u napadu.Partizan je realno puno pao u formi

Piter Markoni

pre 10 meseci

Sramotna igra našeg tima, sve mogu da razumem ali da se ne bore to ne mogu shvatiti....Odnos skokova to pokazuje. I igramo odbranu od početka sezone sa preuzimanjem, nemamo alternativnu odbranu.....

Max von Laberg

pre 10 meseci

Treblo bi da se vrate pjeske iz Ljubljane,pa ni tablu ne pogadjaju.Ovog Trifunovica pohvali Zoc i eto danas u dve cetvrtine 4 licne i nikakav doprinos,on kad izlazi na teren vidi mu se na licu da je to mucenje za njega.Zvezda ce ih "razbucati ko svinja bundevu" sto kaze narodna.

Spale

pre 10 meseci

Al se crni potresaju za ovaj play off, Leday 0, Lessort slično, sad su na nivou Anđušića. Papapetrou razmišlja o Neos Marmarasu...
ide ovo na 20+.

kum žoržo

pre 10 meseci

Sramna igra Partizana. Potpuni pad forme. Strance sve do jednog otpustiti osim onih koji pokazu zelju u play of- u. Ako se ovako nastavi Zvezda opet uzima Aba ligu!

tomo

pre 10 meseci

Svi odreda PEŠKE nazad na čelu sa ogromnom svitom trenera.
Kada bi moji radnici tako radili ne bih imao ni ja a ni oni ni za hleba.

Školobocna

pre 10 meseci

Na poluvremenu više skokova za Olimpiju , ovako je trebalo da bude i u prvoj utakmici ali im je šut bio katastrofa . KKP jedino što radi je šut za 3 poena , ako im to stane gotov meč , Lesor očajan potpuno je ispao iz forme , Panter i Exum jedini u ritmu . Trifunović i Papapetru su katastrofa , potpuno bezvoljno igraju , ako prođu u finale Zvezda će ih razmontirati , jedino imaju šansu ako bude bio sumanut procenat za 3 samo to se ne dešava u 3 utakmice ili više , u 1 nekako i može .

Bo Bo Bolinski

pre 10 meseci

To je to kad nemaš domaćeg krštenog igrača. Ovi jedva čekaju da pobegnu na letovanje. Ne može se ništa uraditi sa svim strancima u timu.

Dijagnosticar

pre 10 meseci

Veoma losa igra i veliki pad forme.
Ovakve ce nas Zvezda poniziti, ukoliko i prodjemo Olimpiju.
Totalno igramo bez volje i energije.
Zeljko mora da nadje nacin da razbudi igrace.

Lajavi krelac

pre 10 meseci

Neverovatno, Cedevita pokuša odbranu, a sudije, sram ih bilo, ne sviraju faulove i za to kako mrko gledaju Ledeja i Pantera!! Sramota, za šta plaćamo Hodrova!!

Biće Zvezdi gadno da zaustavi Rebeca i Ferela u finalu...

pejton

pre 10 meseci

Vec dva meseca, tacnije od Armanija nas niko nije dobio dvocifrenom razlikom. A sa kim smo sve igrali u medjuvremenu kad se samo prisetim. Olimpija nas ponizava u skok igri kao da igramo protiv neke NBA ekipe, a ne osrednjeg ucesnika Euro kupa. Izgleda da smo se opet vratili u Novembar prosle godine. Steta, nisam to ocekivao. Umor, kratak roster? Da, ali to prolazi kao izgovor protiv Barce, Olija, Zvezde a ne i protiv Studenata i Zmajceka.
Manite me samo komentara tipa da je Olimpija mnogo bolja nego sto tabela pokazuje itd itd. Tu su gde im je i mesto, ali smo mi opet katastrofa.
Ne vidim nikakve sanse protv komsija u finalu, ako dodje do istog, sem nekog ludackog suta za tri, od preko 60 posto, ali kako je blize kraj sezone i sut nas vise nece.

Pera Kojot

pre 10 meseci

Definitivno nas vratio Real na fabricka podesavanja.... kao na pocetku sezone... katstrofa... Ledej 0, Papapetru 0, Lesor 00, Exsum0... Uzas!!!!

Rile

pre 10 meseci

Gubi ovo Partizan taktički, trebaju im pare od ulaznica za drugi meč u areni. Nisu to mali prihodi od 15-20 hiljada ljudi.
Razbiće ih u trećoj, isto kao i Studentski.

matori

pre 10 meseci

Gubi Partizan ovo i posle u Beogradu sledi hladan tus kada ispadaju u polifinalu Aba..
(Aleksej, 30. maj
Zar nismo tako već ispali od SC Derbija?

Luke Babbitt gravedigger

pre 10 meseci

Sa ovakvom formom nema šta ni da tražimo u finalu. Aj što nismo u formi nego što se momcima očigledno više ne igra košarka.

Zoran

pre 10 meseci

Da li u Partizanu ima neko sa jacim odrazom od 30cm. ?? Pa, ono je komedija..Smailagic i kompanija kao da su nasi sugradjani ozbiljnih godina. Ledej bolje da predje na rukomet..

veliki

pre 10 meseci

Коначно проиграо Ребец! Прозивам га утакмицу и по и коначно да и он одигра за Цедевиту.

Cinjenice

pre 10 meseci

Samo podsećanje, Zvezda je odrala Cedevitu bez Vildoze i Kampaca u Ljubljani, Zeljko ne bi dobio nikog bez Pantera, tu je razlika između sistema i projekta nastao preko noci

Zoran

pre 10 meseci

Ne secam se da sam u zivotu video igraca sa nizim kosarkaskim IQ-em od Lesora. Taj bukvalno ne zna gde se nalazi. Njega kupiti da ti igra je samoubistvo. Nesto na guranje ako ubaci, to je to, sve ostalo je za njega drugi univerzum.

nameštena zeljkova aba liga

pre 10 meseci

Od početka igranja playoffa u aba ligi, utakmice se igrale svaka dva dana max tri dana, isto tako razmak izmedju polufinala i finala, Sada odjednom za jsd ide odmor od čak 6 dana,
Ovo je sramota sta rade

Au

pre 10 meseci

Ako im i u finalu (ako stignu donde) budu davali 6-7 dana između utakmica završićemo u julu. Mučenici se nadaju da će Zvezda zaboraviti da igra košarku.

Mikan

pre 10 meseci

Gledajuci Partizan jasno je sto su pobegli iz Kls-a jer pored Smajlagica i povredjenog Avramovica nema ko od domacih da da koš i onda bolje da se ne rizikuje u namestenom Kls u, lakse je pobeci...

ja

pre 10 meseci

Kako je krajem prve četvrtine Partizan brutalno pokraden. Prvo sude mrtvu loptu zato što je Ferel iz auta (stajao sa obe noge debelo u autu) uhvatio loptu Trifunoviću, pa onda sude neki prekršaj Trifunoviću na podbacivanju i direktno uručuju poslednji napad Olimpiji. Ali ima boga i pravde, pa je ušla Egzumova sa pola terena.

veliki strumf

pre 10 meseci

Једина разлика између ове и утакмице у Београду је што сада Цедевита погађа а у Арени нису могли да убоди ништа ни из 4 напада у једном поседу! Али је одбрана и даље криминална, Нанели је шутнуо три тројке као на тренингу потпуно сам и наравно погодио. Партизан је одапео чак 12 шута за 3 поена у првој четвртини!!! Нема игре, идеје, асистенција - само шибај тројке па ако иде - иде! И 13. шут за 3 са центра који је ушао. Па то је смешно! А само 3 шута за 2 поена!!!

Au

pre 10 meseci

Ako im i u finalu (ako stignu donde) budu davali 6-7 dana između utakmica završićemo u julu. Mučenici se nadaju da će Zvezda zaboraviti da igra košarku.

tomo

pre 10 meseci

Žao mi je ovih navijača. Kada vidim SEDAM trenera i da ćemo na kraju ostati bez ijedne titule i bez ijednog stvorenog našeg igrača, e onda mi je MUKA.
Žali Bože silnih para.

Sofronije III

pre 10 meseci

Denver i Majami će igrati svaka dva-tri dana svoje utakmice, dve u Denveru, dve u Majamiju pa sledeće tri naizmenično, sa putovanjima od 2750 kilometara, a ova Legija stranaca igra svaki šesti dan u krugu od 500 kilometara. Da se ne umore, jadničci.

Cinjenice

pre 10 meseci

Samo podsećanje, Zvezda je odrala Cedevitu bez Vildoze i Kampaca u Ljubljani, Zeljko ne bi dobio nikog bez Pantera, tu je razlika između sistema i projekta nastao preko noci

Bo Bo Bolinski

pre 10 meseci

To je to kad nemaš domaćeg krštenog igrača. Ovi jedva čekaju da pobegnu na letovanje. Ne može se ništa uraditi sa svim strancima u timu.

Toza

pre 10 meseci

Majstorica za 7 dana!!! Kakva smesna liga... U NBA igraju svaki 2gi dan milion puta jacim intenzitetom. Kontam da i u bilo kojoj jacoj ligi u evropi ne sede 7 dana cekajuci utakmicu... Smesno. Za 7 dana treba da se igra jedna cela serija, vise nego dovoljno. Dok je Partizan sa ovim preplacenim strancima kao mlada odmarao, Real je igrao ACB ligu vikendom bez problema.

GM

pre 10 meseci

Studentski centar majstorica

6 dana pauza

Cedevita 2 meca u 3 dana

7 dana pauza

Majstorica

(i onda ponovo ko zna koliko pauza za finale)

Ko smislja ovakav raspored, treba ga pozvati na Terazije da se obrati javno...

Pitam

pre 10 meseci

Ko je pravio raspored. Izmedju druge i treće protiv Studenata pet dana pa onda 6 dana do utakmice sa COL pa skoro nedelju do majstorice.Zvrzda čeka protivnika mesec dana. Ko to u ABA na silu oporavlja Partizan? Na silu se radi da se zaboravi Real.Sve se radi da Željko osvoji neku titulu za dve godine. Sada se juri ABA jer nisu sigurni za EL

macconi

pre 10 meseci

Neka Partizan i Aba liga zakazu termin kad ce se igrati finale da znaju u Zvezdi...to bi bilo fer i korektno da se unapred zna koliko je vremena potrebno igracima Partizana da se dobro odmore i pripreme ,bez obzira sto ce imati prednost domaceg terena i nece igrati domace prvenstvo.

Malo vas je grobari

pre 10 meseci

Ne razumem zašto se grobari nerviraju? Bolje im je da izgube od Cedevita-Olimpije u tri utakmice nego da ih Zvezda počisti sa 3:0 i 100 poena razlike. Bojim se da bi to bio kraj jedne blistave trenerske karijere.

iskreno

pre 10 meseci

U prvoj utakmici Cedevita je imala 22, a u ovoj 15 skokova više. Tokom cele sezone je problem taj skok. U EL najgori po tom parametru. Željko je sastavio ekipu koja jednostavno ne zna da skače. Oni ljudi ne znaju osnove zagrađivanja što se uči u pionirima, a uzimaju debele pare.
Znači ništa ne može da me iznervira više nego kad neko ne igra odbranu ili ne skače. Ovi to rade u svakoj utakmici. I onda neko ovde kaže šta će nam recimo Milutinov kad imamo Lesora. Da li bi Milutinov dozvoljavao toliko skokova protivnika u svim reketu?

Gossa placa Zeljko 83

pre 10 meseci

iskreno, druze, mene je kao ljubitelja kosarke sramota da stavim Lesora i Milutinova u istu recenicu. Ne postoji segment kosarke gde je Lesor bolji od Milutinova. Jednostavno ne postoji. Igra ledjima, igra na postu, sut sa distance, odbrana, skok..to je kao da poredis ne znam Daciu i Ferari. Nisu ista klasa igraca uopste. Sto se vecerasnje utakmice tice, izgubili zasluzeno. Ali to ne mora apsolutno nista da znaci za majstoricu i eventualno finale. Kao sto ne znaci mnogo ni pauza za Zvezdu s obzirom na to kakve treninge Dusko vodi. Bice zanimljivo svakako videti rasplet u ABA ligi.

Црвена звезда 1913

pre 10 meseci

Предвиђам да ће било коју од ове две екипе, у финалној серији, Звезда згазити са отприлике 100+ кошева укупне разлике...

chupavi

pre 10 meseci

Za sve one koji se pitaju zasto je sledeci mec tek za 7 dana, CedOli igra dva meca u plej ofu slovenackog prvenstva protiv Heliosa prvog i treceg juna.

Eto cak i oni igraju domace prvenstvo dok JSD odmara i ceka majstoricu kao i protiv Reala.

Inace svi igraju domaca prvenstva osim vecitih, sa tom razlikom sto ce se Zvezda ipak pojaviti za razliku od Partizan koji bezi drugu godinu za redom.

Deda spalio Đenku

pre 10 meseci

Stara pesma,ako nas ide šut dobijamo,ako protivnika ide šut gubimo.
Imamo samo napad,odbrana ne postoji.
To ne prolazi, dugoročno gledano...

Goks

pre 10 meseci

U zadnjih pet utakmica, 100 skokova manje. To je rukopis najveće trenerske prevare u istoriji sporta. Ne košarke već sporta generalno. Istovreneno, nevidjen srećković kakav se pojavi jednom u 50 godina. Neko je napisao, ne znaju da zagrade i skoče. O, itekako znaju samo što na svič odbranu sa iskakanjem centri ostanu visoko a bekovi ostanu da brane reket. Panter na Omića ili Madar na Matkovića. Jednostavno nema ko da skoči. Kada ćečačanski prevarant odustati od te odbrane ? Neće nikad, iz čiste sujete kako on zna najbolje, pa valjda je osvajao tolike titule. Igrati ovu vrstu odbrane je kao pokušavati da u flašu od litra hoćeš da sipaš litar ipo. Ako nekim čudom prodjemo ove, šanse protiv Zvezde su 0 posto. Neki dan sam napisao 1 posto ali ne previše je. U dve godine, od 8 trofeja...krompir. Mnooogo je kume.

Luke Babbitt gravedigger

pre 10 meseci

Sa ovakvom formom nema šta ni da tražimo u finalu. Aj što nismo u formi nego što se momcima očigledno više ne igra košarka.

aaauuu breee

pre 10 meseci

Dakle ovako, finale počinje krajem juna sa majstoricom se završava sredinom avgusta taman kada počinje pripreme za novu sezonu, biće igrači u trenažnom procesu, ovu lakrdiju od lige treba ukinuti što pre

Nebojsa

pre 10 meseci

Zasto se danas igrala utakmica, u koliko je razmak izmedju druge i trece utakmice veliki.
Mogli su u cetvrtak ili Petak, ne razunem ove ljude koji vode Aba ligu.
Sta znaci ovo rastezanje, zar nije bolje da se majstorica igrala do kraja ove nedelje.
Ovo vise nije liga i ne znam zasto vise postoji?!

Hezonja iz auta

pre 10 meseci

Lagano. Rutinsko gazenje Partizana. Sada ce da krecu da nas ubedjuju da je ovo namerno izgubljeno kako bi igrali majstoricu, ostali u ritmu a da se Zvezda ohladi. U to moze da poveruje samo onaj ko ne poznaje kosarku ni promil.

deki 27

pre 10 meseci

Nevezano za ovaj poraz veceras,verujem da Partizan dobija trecu ali sam i sto posto sam siguran da Zvezda dobija lagano finale sa Partizanom koji ne mogu vise od jedne da dobiju. Partizan posle Reala u velikom padu forme i SC Derbi su dobili drugu na misice .Odbrana i gradjenje reketa ne postoje, naskakali su ih i studenti i ovi veceras. Verujem sa svi stranci osim Lesora idu cak sta vise, znaju gde idu i jedva cekaju da se zavrsi sezona. Sa druge strane, Zvezda produzila ugovore sa Dobricem i Lukom Mitrovicem sto je jos vaznije,svi domaci igraci ostaju a oni donose trofeje

Lajavi krelac

pre 10 meseci

Neverovatno, Cedevita pokuša odbranu, a sudije, sram ih bilo, ne sviraju faulove i za to kako mrko gledaju Ledeja i Pantera!! Sramota, za šta plaćamo Hodrova!!

Biće Zvezdi gadno da zaustavi Rebeca i Ferela u finalu...

Партизан-Лимож 661

pre 10 meseci

Мајами синоћ играо седму утакмицу и већ у петак игра финале а ови ако победе играју тек за седам дана финале а ако изгубе тек за седам дана играју трећи меч,смешно

Riki

pre 10 meseci

Smeniti Obradovića odmah,ima još 7 dana do trećeg meča,dovoljno vremena da pokuša da se spasi što se spasiti može.Ovo očito ne ide nikako.Ako dotični ne bude bio smenjen,ostaćemo bez trofeja i ove sezone.Sramota šta se i kako radi

ford

pre 10 meseci

Čitam komentare kako će Zvezda da igra slabije,lošije zbog velike pauze do finala..
Ali zamišljam Duška Ivanovića kako sedi sa guštom,piše,gleda i poznajuci obe suparničke ekipe,sprema taktiku za bilo koga od njih,a verovatno Partizan,jer će to biti tako.
Jaki treninzi,dodavanja i uigravanja novih akcija,psihička priprema,eventualno neka iznenađenja.
Tako da se uopšte ne brinem finala,tj. ishoda istog,ali bi strvarno bilo fer od EL da saopšti pre toga da finalisti idu u nju,jer su oba kluba realno zaslužila a i tako bi smo konačno dobili derbi bez tenzija (uz par neizbežnih debila sa obe strane..!!),pa da uživamo u košarci!!
A da će prštati sa obe strane u to ne treba sumnjati,ipak je to stvar prestiža.
Sport na Prvom Mestu!!!

zdravko

pre 10 meseci

Znao sam da ce olimpija namuciti partizan. Ali student da nako ispadne nisam verovao. Ali olimpija ako iskoristi siru klupu dobija partizan ukoliko samo budu usli ozbijino. Partizan moze da izbaci olimpiju ali sveje otvoreno jer su izjednaceni. Bilo koji od ova dva tima dodje zvezda ce ih otresti.

Admiral

pre 10 meseci

Procitana igra i to je to. Nemamo nikakvo resenje za zonu, u odbrani tvrdoglavo igramo iskljucivo preuzimanje gde Lesor juri protivnicke plejeve i ne postoji plan B. Kada to ne ide svako nas razvali. Uz to ocigkedan je pad forme kod Lesora koji posle EL ne postoji, Exum je takodje dosta pao, uz povredu Avramovica to bi bilo to. Ocekujem tesan poraz u Bg-u a cak i ako prodjemo u finalu ce lagano biti 3:1 za Zvezdu. Prvo jer su u mnogo boljoj formi, bice dosta odmorniji i pripremljeniji a i igra nam je skroz procitana i Zeljko tvrdoglavo nista ne pokusava da promenu, mada je sad i kasno.

costadeen

pre 10 meseci

Koliko problema je napravio onaj nepromisljeni Panterov potez... uzas. Izgubis gotovo dobijenu seriju, izgubis mogucnost da se boris za najznacajniji trofej u evropskoj kosarci, toliko padnes psihicki da se natezes sa SC Derbijem, pa sada i Cedevitom, Zvezda ce vrv da nas pregazi lagano... Umesto da MOZDA uzmemo cak i EL, mi necemo ni ABA uzeti. Neiskusno KP, nije ono smelo da se dogodi.

nick

pre 10 meseci

Partizan je kvalitetniji od Cedevite. Mislim da je do trenera i njegovog odnosa sa igračima. Teško je motivisati strance da igraju završnicu jedne čudne lige kada su već na stolu ugovori drugih klubova koji daju još više novca. Igra za prodaju se završila u utakmici sa Realom. Stranci vole klub za koji igraju do poslednjeg eura.

Zoran

pre 10 meseci

Pred kraj utakmice Jogi Ferel uzima odbijenu loptu ispod kosa Partizana...Posle toga sutira preko Smailagica, a ovaj blene...Jogi Ferel metar i sumska jagoda visina...sta reci o odbrani Partizana..???
Cim Partizanu stane sut to je nivo KLS takmicenja. Exum samo slucajno moze da postigne trojku.

veliki

pre 10 meseci

Гажење! Било би овако и у првој само да је Цедевита мало боље шутирала! Опет невероватан однос скокова - чак +16 за Цедевиту.

Mikan

pre 10 meseci

Gledajuci Partizan jasno je sto su pobegli iz Kls-a jer pored Smajlagica i povredjenog Avramovica nema ko od domacih da da koš i onda bolje da se ne rizikuje u namestenom Kls u, lakse je pobeci...

veliki strumf

pre 10 meseci

Једина разлика између ове и утакмице у Београду је што сада Цедевита погађа а у Арени нису могли да убоди ништа ни из 4 напада у једном поседу! Али је одбрана и даље криминална, Нанели је шутнуо три тројке као на тренингу потпуно сам и наравно погодио. Партизан је одапео чак 12 шута за 3 поена у првој четвртини!!! Нема игре, идеје, асистенција - само шибај тројке па ако иде - иде! И 13. шут за 3 са центра који је ушао. Па то је смешно! А само 3 шута за 2 поена!!!

pejton

pre 10 meseci

Vec dva meseca, tacnije od Armanija nas niko nije dobio dvocifrenom razlikom. A sa kim smo sve igrali u medjuvremenu kad se samo prisetim. Olimpija nas ponizava u skok igri kao da igramo protiv neke NBA ekipe, a ne osrednjeg ucesnika Euro kupa. Izgleda da smo se opet vratili u Novembar prosle godine. Steta, nisam to ocekivao. Umor, kratak roster? Da, ali to prolazi kao izgovor protiv Barce, Olija, Zvezde a ne i protiv Studenata i Zmajceka.
Manite me samo komentara tipa da je Olimpija mnogo bolja nego sto tabela pokazuje itd itd. Tu su gde im je i mesto, ali smo mi opet katastrofa.
Ne vidim nikakve sanse protv komsija u finalu, ako dodje do istog, sem nekog ludackog suta za tri, od preko 60 posto, ali kako je blize kraj sezone i sut nas vise nece.

delboj

pre 10 meseci

Za sve one koji se pitaju zasto je sledeci mec tek za 7 dana, CedOli igra dva meca u plej ofu slovenackog prvenstva protiv Heliosa prvog i treceg juna.

Eto cak i oni igraju domace prvenstvo dok JSD odmara i ceka majstoricu kao i protiv Reala.

Inace svi igraju domaca prvenstva osim vecitih, sa tom razlikom sto ce se Zvezda ipak pojaviti za razliku od Partizan koji bezi drugu godinu za redom.
(chupavi, 30. maj 2023 21:21)

Sta znaci odmara, u finisu sezone, kad treba da si najboljoj fomri i u ritmu. Kakvi treninzi trebaju ekipi koja maltene dvije godine okupu. Treba im ritam, trebaju im utakmice.

Pera

pre 10 meseci

Sramota kako igra većina igrača Partizana. Papapetru je obična kršina pd igrača, Trifunović takođe, centri kao da imaju 180cm, kad god dobiju loptu pod samim košem jedino što gledaju je kako da je izbace iz reketa, Exum ne može vola da pogodi a ubi se pokušavajući, Ledej isto. Ako sam i sumnjao posle utakmice sa Realom da je Panter prilično neinteligentan sad više nemam nikakve dileme. Trenera i njegov svič ne vredi ni komentarisati.

Dark

pre 10 meseci

Prekinite agoniju i priznajte da ste pukli sezonu! Mučite sve vaše navijače i ljubitelje košarke! Tuga je gledati vaše utakmice od one druge u Madridu. Šta pokušavate da dokažete?

Pera Kojot

pre 10 meseci

Definitivno nas vratio Real na fabricka podesavanja.... kao na pocetku sezone... katstrofa... Ledej 0, Papapetru 0, Lesor 00, Exsum0... Uzas!!!!

Toza

pre 10 meseci

Majstorica za 7 dana!!! Kakva smesna liga... U NBA igraju svaki 2gi dan milion puta jacim intenzitetom. Kontam da i u bilo kojoj jacoj ligi u evropi ne sede 7 dana cekajuci utakmicu... Smesno. Za 7 dana treba da se igra jedna cela serija, vise nego dovoljno. Dok je Partizan sa ovim preplacenim strancima kao mlada odmarao, Real je igrao ACB ligu vikendom bez problema.

Sića

pre 10 meseci

Sramota, pauza sedam dana do majstorice. U NBA igraju na svaka dva dana i to do četiri pobede. Ovo nema nigde.
Pa Zvezda će odigrati samo dve utakmice plej-ofa sa podgoričkom Budućnosti za mesec dana. Pa nastavlja plej-of.

gagi

pre 10 meseci

Nerealno kakvo sudjenje ima Partizan ove sezone.Treca cetvrtina faul Dragica u napadu.U drugoj četvrtini faul Omica u napadu.Partizan je realno puno pao u formi

Mekekeke

pre 10 meseci

Uzmi time out na minut,da stigneš 11 razlike stručnjak!!!!!!!
Sad se setili da igraju odbranu...o skoku je tek sramota pričati,2 itakmice preko 50 više skokova!!!!!!

Urke

pre 10 meseci

Partizan, skup kvalitetnih individualaca i tu se sva prica zavrsava..
Igra se svodi na prodor Exuma...ako ne moze do kosa, baca povratni pas i sledi sut za tri..
To su te silne Zeljkove akcije.
Ne vredi, fali.ovde jos 2-3 vrhunska igraca pa mozemo da pricamo o trofejima.

Zoran

pre 10 meseci

Da li u Partizanu ima neko sa jacim odrazom od 30cm. ?? Pa, ono je komedija..Smailagic i kompanija kao da su nasi sugradjani ozbiljnih godina. Ledej bolje da predje na rukomet..

nameštena zeljkova aba liga

pre 10 meseci

Od početka igranja playoffa u aba ligi, utakmice se igrale svaka dva dana max tri dana, isto tako razmak izmedju polufinala i finala, Sada odjednom za jsd ide odmor od čak 6 dana,
Ovo je sramota sta rade

Max von Laberg

pre 10 meseci

Treblo bi da se vrate pjeske iz Ljubljane,pa ni tablu ne pogadjaju.Ovog Trifunovica pohvali Zoc i eto danas u dve cetvrtine 4 licne i nikakav doprinos,on kad izlazi na teren vidi mu se na licu da je to mucenje za njega.Zvezda ce ih "razbucati ko svinja bundevu" sto kaze narodna.

grobar

pre 10 meseci

sta nije jasno za skok?
pre svega zelja je u pitanju..a takodje i besomucna preuzimanja gde centar ostane na beku..a dole nema ko da skoci

Zoran

pre 10 meseci

Ne secam se da sam u zivotu video igraca sa nizim kosarkaskim IQ-em od Lesora. Taj bukvalno ne zna gde se nalazi. Njega kupiti da ti igra je samoubistvo. Nesto na guranje ako ubaci, to je to, sve ostalo je za njega drugi univerzum.

todos

pre 10 meseci

Дефинитивно смо у распаду, и сигуран сам да немамо шансе у евентуалном финалу са Звездом. Вероватно размишљају да и не играју са њима, већ ово мучење заврше са Олимпијом у Београду.

kum žoržo

pre 10 meseci

Sramna igra Partizana. Potpuni pad forme. Strance sve do jednog otpustiti osim onih koji pokazu zelju u play of- u. Ako se ovako nastavi Zvezda opet uzima Aba ligu!

Spale

pre 10 meseci

Al se crni potresaju za ovaj play off, Leday 0, Lessort slično, sad su na nivou Anđušića. Papapetrou razmišlja o Neos Marmarasu...
ide ovo na 20+.

tomo

pre 10 meseci

Svi odreda PEŠKE nazad na čelu sa ogromnom svitom trenera.
Kada bi moji radnici tako radili ne bih imao ni ja a ni oni ni za hleba.

JPR

pre 10 meseci

Skokovi, i to je to ! Statistika je slična u ostalim parametrima, mada je Cedevita imala dosta izgubljenih lopti ! Mi nismo imali dovoljno kolektivnih akcija m, slab skok i to je to ! Tako se ne pobedjuje !

Sića

pre 10 meseci

Cedevita Olimpija u ovom plej-ofu bez svog najboljeg igrača Adamsa, koji je inače u utakmici u prvenstvu Partizanu u Beogradu ubacio 18 poena i bio najbolji igrač na tom meču u porazu svog tima 76:73. To vam je kao da Jokić ne igra za Denver.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 10 meseci

Ми смо Будућност са по 40 разлике побјеђивали и то у двије утакмице. А ова два тима су ту негдје по овоме што су приказали досад. Ко год од њих уђе у финале, ми би требали имати предност. Мада, ово ништа не мора да значи. Вјерујем у мајсторици да ћемо квалитетнију Цедевита Олимпију. Прије свега храбрију. 🏀👏👏👏

evropejac

pre 10 meseci

Majstorica 6.juna, za 7 dana? Zašto toliko rano? Mogli ste da je zakažete oko Vidovdana a finalna serija da počne sredinom jula! Možda i da odložimo Mundobasket zbog ABA lige? Ova "cirkuzantska" pauza, navodno zbog obaveza KKP u EL, ide na štetu Zvezde a u korist njenog protivnika u finalu! Jeste da su igrači Zvezde odmorni ali su izgubili takmičarski ritam i kontinuitet u utakmicama!

Petar_kralj Delija

pre 10 meseci

Bruka da se čeka 7 dana da bi se odigrala utakmica. Završili su petu sa Realom 10. maja. Za šest utakmica plejofa im treba mesec dana. Sa ovakvom lošom organizacijom utakmica bolje da vrate fajnal 4. Skoro pa jedna utakmica nedeljno.

Školobocna

pre 10 meseci

Na poluvremenu više skokova za Olimpiju , ovako je trebalo da bude i u prvoj utakmici ali im je šut bio katastrofa . KKP jedino što radi je šut za 3 poena , ako im to stane gotov meč , Lesor očajan potpuno je ispao iz forme , Panter i Exum jedini u ritmu . Trifunović i Papapetru su katastrofa , potpuno bezvoljno igraju , ako prođu u finale Zvezda će ih razmontirati , jedino imaju šansu ako bude bio sumanut procenat za 3 samo to se ne dešava u 3 utakmice ili više , u 1 nekako i može .

Dijagnosticar

pre 10 meseci

Veoma losa igra i veliki pad forme.
Ovakve ce nas Zvezda poniziti, ukoliko i prodjemo Olimpiju.
Totalno igramo bez volje i energije.
Zeljko mora da nadje nacin da razbudi igrace.

veliki

pre 10 meseci

Коначно проиграо Ребец! Прозивам га утакмицу и по и коначно да и он одигра за Цедевиту.

Profa

pre 10 meseci

Smajli, naš nebeski skakač. Ali što zna da zagradi koš, i što zna da ništa ne uhvati, i što zna da ne igra odbranu, i što zna da se dezorijentisano kreće, i što je moderan centar (zna da šutne za tri). Sledeće sezone Koprivica u vatru pa šta nam bog da, od Smajlija mrka kapa.

Piter Markoni

pre 10 meseci

Sramotna igra našeg tima, sve mogu da razumem ali da se ne bore to ne mogu shvatiti....Odnos skokova to pokazuje. I igramo odbranu od početka sezone sa preuzimanjem, nemamo alternativnu odbranu.....

DUDA

pre 10 meseci

Ono sto je vec postalo smejurija je- reakcija igraca JSD, na bukvalno SVAKI dosudjeni im faul...I to ono u stilu:" gdje meni, slucajno sam bio tu- nisam ga ni tak'o"! Naravno, tu je i onaj odvratni gos'n Zoc , gdje sudije moraju uz dozu zaljenja i izvinjenja- da mu objasne" sporne odluke " ! Nevidjeni bezobrazluk...A, oni kukavci iz Cedevite (kao DOMACINI)popili nekoliko tehnickih, i kojekakvih namjernih faulova - za koje je blaga rijec da su, TENDECIOZNI...

nesa

pre 10 meseci

Ovo jos 4 dana da se igralo ne bi dobili.Zabrinjavajuce nizak voljni momenat kod igraca,sad dal je razlog ispadanje od Reala ili igraci(stranci)dogovaraju nove angazmane pa ih bas briga.Lesor zadnja 2 meseca nije ni senka onog igraca,Papapetru je od starta promasaj,Andjusic tuzno za gledati kad dobije sansu.Uslo se u rizik sa malim brojem igraca i sada se placa ceh za takvu odluku.

Strela

pre 10 meseci

@@@

Poruka za navijače Zvezde koji su ubeđeni da ćemo ih lako dobiti u finalu (ako prođu CO) ja baš i nisam toliko siguran.
Smislili su oni već "plan B".
Ne čudi me da i ovako veliki razmak do majstorice sa CO nije iz njihove "kuhinje". A pričaju non stop kako je ovo Čovićeva liga a oni igraju kad im se ćefne i rade šta hoče.
Ljigav je to klub.
Pa pogledajte samo kako se Murić fino ponaša kada je u kulturnom klubu a setite se samov njegovog ponašanja kada je igrao protiv Zvezde. Mržnja mu je izbijala iz očiju.
A videćemo koje sudije će biti delegirane za majstoricu sa CO.
Ima tu dosta njihovih "kandidata".
Boltauzer, Javor, Petek, Pukl, Hordov ( ne mogu više ni da se setim ko nas je masakrirao kad nam je sudio). A možda ubace da nam sude Tegeltija ili Željko Pantić (ne bi me ništa začudilo).
Tako da...sačekajmo i taj 'dan D" 6. jun da vidimo koliko je ko pošten pa će onda Duško Ivanović da primeni taktiku za drugog finalistu.
Do tada...mirno, staloženo, pun gas na treninzima i ne prizivajmo karmu da nam se ne obije o glavu.

JPR

pre 10 meseci

Zasto se danas igrala utakmica, u koliko je razmak izmedju druge i trece utakmice veliki.
Mogli su u cetvrtak ili Petak, ne razunem ove ljude koji vode Aba ligu.
Sta znaci ovo rastezanje, zar nije bolje da se majstorica igrala do kraja ove nedelje.
Ovo vise nije liga i ne znam zasto vise postoji?!
(Nebojsa, 30. maj 2023 22:47)

Prvog i treceg juna Cedevita igra plejof slovenacke lige ! Tako da nema previše izbora ! Jeste glupost ali to je zato sto ABA nije sposobna da sklepa kalendar kako treba i unapred ! Pričali su o EL, EK, pa ako se igra plejof bla bla… to se sve može srediti unapred, poznati su datumi EL, EK i plejofa već na početku sezone, smatraš da svaki učesnik potencijalno može da igra sve utakmice i u skladu sa tim i domaćim ligama se sredi kalendar i nema posle diskusije ! A ovo je živi cirkus, jedni igraju a jedni odigrali i 10 dana čekaju…

Replikator

pre 10 meseci

Ledej izduvao kao balon, van forme totalno - od onih 30 poena protiv Reala nikakav doprinos.
(Alex, 30. maj 2023 18:42)

Oce to kad igra 40 minuta svaku utakmicu, cele sezone. Dobar je Ledej, zapeće kad bude bilo bitno.

Bojan

pre 10 meseci

Mislim da Panter i Naneli treba da budu glavni igraci u sutu za 3,ne znam zasto Exum toliko forsira za 3 zna se da on i nije neki suter,ostali treba da idu pod kos..pa ne mogu svi sutirati trojke non stop i nisu taj kvalitet,gradjenje lopte pod kosem mora biti bolje ne moze se samo od centra ocekivati skok,sta znam mora to bolje i cvrsce..

ja

pre 10 meseci

Kako je krajem prve četvrtine Partizan brutalno pokraden. Prvo sude mrtvu loptu zato što je Ferel iz auta (stajao sa obe noge debelo u autu) uhvatio loptu Trifunoviću, pa onda sude neki prekršaj Trifunoviću na podbacivanju i direktno uručuju poslednji napad Olimpiji. Ali ima boga i pravde, pa je ušla Egzumova sa pola terena.

dr Dr

pre 10 meseci

Apsolutno je nesportski ( citaj nenormalno) omogucavati KK Partizan tolike pauze izmedju meceva. Ovime se drugi finalista potpuni izbacuje iz takmicarskog ritma, a takmicenje postaje neregularno.
KK zvezda do prve utakmice finala ima pauzu 25 dana.
Mislim, stvarno.... Trebalo je da se igra svaka dva, najvise 3 dana.
Svasta!!!

matori

pre 10 meseci

Gubi Partizan ovo i posle u Beogradu sledi hladan tus kada ispadaju u polifinalu Aba..
(Aleksej, 30. maj
Zar nismo tako već ispali od SC Derbija?

Lord of the Flies

pre 10 meseci

Ako se sad ovim tempom igra polufinale ABA lige, kad se namerava kraj KLS? U avgustu? Meni je nenormalno da jedan tim ne moze da igra na 3 dana (a mogao cele sezone, nekad i 3 meca u 7 dana), vec se prave pauze od 6-7 dana.
Po svemu vidjenom, Partizan da slavi Zvezdino prosipanje bodova protiv Splita i Zadra pa ima kakvu-takvu prednost (domaci teren).

King

pre 10 meseci

Nije strašno, loše odigrano, bez energije, biće sve u redu u Areni. Promašili smo dosta otvorenih šuteva, slaba odbrana od skoka, ovi pogađali i sa 10 metara. Napred Partizan.

Ajk

pre 10 meseci

Pa dobro bre gospodo navijači, što se odmah ljutite na čelnike ABA lige i njihovog neveštog organizovanja playofa. Morate ih razumeti. Ovo je za njih jedna potpuno nova situacija. Znate, do sada su imali jednog takmičara u Evroligi, u zadnjih deset godina, i prema njemu su mogli sat da naviju. Prosto su ljudi iz ABA lige navikli da taj takmičar ispada iz EL još u decembru, januaru i nisu imali problem oko organizacije playof turnira. Sastanu se u januaru, pogledaju tabelu Evrolige i eto, bum...imamo raspored playofa i on počinje u aprilu!
Ali sledi zaplet!
U januaru ove godine, po starom dobrom običaju zaseli su čelnici ABA lige, kako bi odredili termine za playof. Kad ono, niotkuda se pojavio još jedan takmičar u Evroligi i to iz ABA lige. Što je još gore, igra- za TOP 8! Šta ćemo da radimo?- povikaše svi u glas. Isključi gugl, isključi gugl---složiše se oni i dogovoriše da odu u Crkvu i pomole se za ispadanje tog misterioznog takmičara koji im pokušava poremetiti ceo sistem koji se gradio 10 godina unazad.
Sredinom aprila, krišom, jedan od čelnika ABA lige udje na sajt EL i vidi nešto što nije očekivao. Misteriozni takmičar je prošao u TOP 8!
Kuku, lele---ori se hodnicima u zgradi ABA lige! Kako ćemo sad da organizujemo playof? Da li mi to znamo? I ko su ti što u maju hoće da igraju košarku u Evroligi? Kako ćemo gazdi da javimo, da će njegovi na odmor tek sredinom juna?
Crni oblaci su se nadvili nad zgradom ABA lige!
Nastavak u sledećem broju

Rile

pre 10 meseci

Gubi ovo Partizan taktički, trebaju im pare od ulaznica za drugi meč u areni. Nisu to mali prihodi od 15-20 hiljada ljudi.
Razbiće ih u trećoj, isto kao i Studentski.

buble

pre 10 meseci

Za sve ove koji smaraju oko termina majstorice, to se radi namerno ali ne u korist nego protiv Partizana, jer za eventualno finale bice da nema termina i da Partizan igra u Pioniru i tako izgubi prednost domaceg terena!

1992

pre 10 meseci

(Cinjenice, 30. maj 2023 18:11)
Ono kad neko iz predgrađa spočitava šta je sistem a šta je projekt :-) Da nije smešno bilo bi tužno. Sistem u CZ ne postoji od kad je tražena pomoć od države (čitaj DOS-a) i kad su krenuli da se slivaju milioni za projekt "Evropska Zvezda". A tek ga nema sa zamrzavanjem kluba i davanjem imena na korišćenje drugom klubu. Partizanov sistem je namerno urušen decenijom mrcvarenja i iživljavanja zbog tri puta manjeg duga nego što ga je imala originalna CZ u trenutku zamrzavanja. I da, ovo sada je projekt, ali mnogo kraće traje od "Ne ložimo se na Top 8" Crvene Zvezde Beograd u koji se više od 10 godina slivaju ogromne pare. To su prave i jedine činjenice.

Dejan

pre 10 meseci

Mogao je Partizan dobiti utakmicu da je hteo.Ovako kao i protiv Studenskog igra se maksimalalan broj utakmica kako bi dodatno prihodovali od ulaznica.Igrace Partizan u finalu sa Zvezdom naravno svih pet utakmica i naravno podle dugog vremena konocno osvojiti titulu.

Sofronije III

pre 10 meseci

@Ajk, u pokušaju da budeš duhovit zaboravio sia da je jedan tim iz ABA lige već igrao TOP 8. Pošto te 2015-16 niste pratili košarku, evo raspored Zvezdinih utakmica od te godine.

14. kolo Evrolige
8.4.2016. Cedevita - Zvezda 83:62

Četvrtfinale Evrolige
12.4.2016. CSKA - Zvezda 84:74
14.4.2016. CSKA - Zvezda 77:76
18.4.2016. Zvezda - CSKA 71:78

FInale ABA lige
28.4.2016. Zvezda - Mega 95:88
30.4.2016. Zvezda - Mega 93:74
02.5.2016. Mega - Zvezda 49:61

1. kolo Superlige
08.5.2016. Zvezda - Tamiš 94:54
6. kolo Superlige završeno je 25.5.2016.
Polufinale na dve dobijene utakmice odigrano od 27.5. do 1.6.
Finale na 3 dobijene, Zvezda dobija u četiri utakmice od 3.6. do 9.6.

Ajk

pre 10 meseci

@ Sofronije III

Znaš druže, pokušao sam da budem duhovit, eto nisam uspeo. Nije sramota, zar ne? Ali ti si pokušao da budeš pametan sa iznošenjem, naravno kao po običaju navijača Zvezde, polu informacija.
Kad već navodiš sve te podatke, iznesi lepo i datume polufinala Playoff Aba lige iz te sezone, pogotovo datume poslednjih utakmica u polufinalnim serijama. Takođe iznesi i podatke kada je završena regularna sezona.
Sezona 2015/2016 je završena 7. Marta

Polufinalna serija između Mege i Budućnosti je završena 19 marta 2016 godine. Upamti ovaj datum!
Polufinalna serija između Zvezde i Cedevite je završena 22 marta 2016 godine.

Finalna serija između Zvezde i Mege je počela 28.aprila 2016. Završena je 02. maja 2016

E sad tebi pitanje i svima koji postavljaju pitanje zašto ovako ili onako, zašto se tako dugo itd.

Zašto je Zvezda igrala prvu utakmicu finala protiv Mege posle čitavih 39 dana od poslednje Megine polufinalne utakmice? Pazi dobro....posle 39 dana. Slobodno izračunaj, 39 dana.
Šta je Mega radila tih 39 dana?
Zašto niste odigrali finale u periodu od 22 marta do 12 aprila, s obzirom da su se tada igrale max tri utakmice?

R.Srpska

pre 10 meseci

Лагано напунити Арену, умртвити диву фмп и завршити са олошима заувијек лагано 3-0.

buble

pre 10 meseci

Za sve ove koji smaraju oko termina majstorice, to se radi namerno ali ne u korist nego protiv Partizana, jer za eventualno finale bice da nema termina i da Partizan igra u Pioniru i tako izgubi prednost domaceg terena!

ja

pre 10 meseci

Kako je krajem prve četvrtine Partizan brutalno pokraden. Prvo sude mrtvu loptu zato što je Ferel iz auta (stajao sa obe noge debelo u autu) uhvatio loptu Trifunoviću, pa onda sude neki prekršaj Trifunoviću na podbacivanju i direktno uručuju poslednji napad Olimpiji. Ali ima boga i pravde, pa je ušla Egzumova sa pola terena.

Cinjenice

pre 10 meseci

Samo podsećanje, Zvezda je odrala Cedevitu bez Vildoze i Kampaca u Ljubljani, Zeljko ne bi dobio nikog bez Pantera, tu je razlika između sistema i projekta nastao preko noci

tomo

pre 10 meseci

Žao mi je ovih navijača. Kada vidim SEDAM trenera i da ćemo na kraju ostati bez ijedne titule i bez ijednog stvorenog našeg igrača, e onda mi je MUKA.
Žali Bože silnih para.

Au

pre 10 meseci

Ako im i u finalu (ako stignu donde) budu davali 6-7 dana između utakmica završićemo u julu. Mučenici se nadaju da će Zvezda zaboraviti da igra košarku.

R.Srpska

pre 10 meseci

Лагано напунити Арену, умртвити диву фмп и завршити са олошима заувијек лагано 3-0.

King

pre 10 meseci

Nije strašno, loše odigrano, bez energije, biće sve u redu u Areni. Promašili smo dosta otvorenih šuteva, slaba odbrana od skoka, ovi pogađali i sa 10 metara. Napred Partizan.

matori

pre 10 meseci

Gubi Partizan ovo i posle u Beogradu sledi hladan tus kada ispadaju u polifinalu Aba..
(Aleksej, 30. maj
Zar nismo tako već ispali od SC Derbija?

Riki

pre 10 meseci

Smeniti Obradovića odmah,ima još 7 dana do trećeg meča,dovoljno vremena da pokuša da se spasi što se spasiti može.Ovo očito ne ide nikako.Ako dotični ne bude bio smenjen,ostaćemo bez trofeja i ove sezone.Sramota šta se i kako radi

Dejan

pre 10 meseci

Mogao je Partizan dobiti utakmicu da je hteo.Ovako kao i protiv Studenskog igra se maksimalalan broj utakmica kako bi dodatno prihodovali od ulaznica.Igrace Partizan u finalu sa Zvezdom naravno svih pet utakmica i naravno podle dugog vremena konocno osvojiti titulu.

Rile

pre 10 meseci

Gubi ovo Partizan taktički, trebaju im pare od ulaznica za drugi meč u areni. Nisu to mali prihodi od 15-20 hiljada ljudi.
Razbiće ih u trećoj, isto kao i Studentski.

Ajk

pre 10 meseci

Pa dobro bre gospodo navijači, što se odmah ljutite na čelnike ABA lige i njihovog neveštog organizovanja playofa. Morate ih razumeti. Ovo je za njih jedna potpuno nova situacija. Znate, do sada su imali jednog takmičara u Evroligi, u zadnjih deset godina, i prema njemu su mogli sat da naviju. Prosto su ljudi iz ABA lige navikli da taj takmičar ispada iz EL još u decembru, januaru i nisu imali problem oko organizacije playof turnira. Sastanu se u januaru, pogledaju tabelu Evrolige i eto, bum...imamo raspored playofa i on počinje u aprilu!
Ali sledi zaplet!
U januaru ove godine, po starom dobrom običaju zaseli su čelnici ABA lige, kako bi odredili termine za playof. Kad ono, niotkuda se pojavio još jedan takmičar u Evroligi i to iz ABA lige. Što je još gore, igra- za TOP 8! Šta ćemo da radimo?- povikaše svi u glas. Isključi gugl, isključi gugl---složiše se oni i dogovoriše da odu u Crkvu i pomole se za ispadanje tog misterioznog takmičara koji im pokušava poremetiti ceo sistem koji se gradio 10 godina unazad.
Sredinom aprila, krišom, jedan od čelnika ABA lige udje na sajt EL i vidi nešto što nije očekivao. Misteriozni takmičar je prošao u TOP 8!
Kuku, lele---ori se hodnicima u zgradi ABA lige! Kako ćemo sad da organizujemo playof? Da li mi to znamo? I ko su ti što u maju hoće da igraju košarku u Evroligi? Kako ćemo gazdi da javimo, da će njegovi na odmor tek sredinom juna?
Crni oblaci su se nadvili nad zgradom ABA lige!
Nastavak u sledećem broju

Replikator

pre 10 meseci

Ledej izduvao kao balon, van forme totalno - od onih 30 poena protiv Reala nikakav doprinos.
(Alex, 30. maj 2023 18:42)

Oce to kad igra 40 minuta svaku utakmicu, cele sezone. Dobar je Ledej, zapeće kad bude bilo bitno.

costadeen

pre 10 meseci

Koliko problema je napravio onaj nepromisljeni Panterov potez... uzas. Izgubis gotovo dobijenu seriju, izgubis mogucnost da se boris za najznacajniji trofej u evropskoj kosarci, toliko padnes psihicki da se natezes sa SC Derbijem, pa sada i Cedevitom, Zvezda ce vrv da nas pregazi lagano... Umesto da MOZDA uzmemo cak i EL, mi necemo ni ABA uzeti. Neiskusno KP, nije ono smelo da se dogodi.

Црвена звезда 1913

pre 10 meseci

Предвиђам да ће било коју од ове две екипе, у финалној серији, Звезда згазити са отприлике 100+ кошева укупне разлике...

Malo vas je grobari

pre 10 meseci

Ne razumem zašto se grobari nerviraju? Bolje im je da izgube od Cedevita-Olimpije u tri utakmice nego da ih Zvezda počisti sa 3:0 i 100 poena razlike. Bojim se da bi to bio kraj jedne blistave trenerske karijere.

Lajavi krelac

pre 10 meseci

Neverovatno, Cedevita pokuša odbranu, a sudije, sram ih bilo, ne sviraju faulove i za to kako mrko gledaju Ledeja i Pantera!! Sramota, za šta plaćamo Hodrova!!

Biće Zvezdi gadno da zaustavi Rebeca i Ferela u finalu...

1992

pre 10 meseci

(Cinjenice, 30. maj 2023 18:11)
Ono kad neko iz predgrađa spočitava šta je sistem a šta je projekt :-) Da nije smešno bilo bi tužno. Sistem u CZ ne postoji od kad je tražena pomoć od države (čitaj DOS-a) i kad su krenuli da se slivaju milioni za projekt "Evropska Zvezda". A tek ga nema sa zamrzavanjem kluba i davanjem imena na korišćenje drugom klubu. Partizanov sistem je namerno urušen decenijom mrcvarenja i iživljavanja zbog tri puta manjeg duga nego što ga je imala originalna CZ u trenutku zamrzavanja. I da, ovo sada je projekt, ali mnogo kraće traje od "Ne ložimo se na Top 8" Crvene Zvezde Beograd u koji se više od 10 godina slivaju ogromne pare. To su prave i jedine činjenice.

Sofronije III

pre 10 meseci

Denver i Majami će igrati svaka dva-tri dana svoje utakmice, dve u Denveru, dve u Majamiju pa sledeće tri naizmenično, sa putovanjima od 2750 kilometara, a ova Legija stranaca igra svaki šesti dan u krugu od 500 kilometara. Da se ne umore, jadničci.

Goks

pre 10 meseci

U zadnjih pet utakmica, 100 skokova manje. To je rukopis najveće trenerske prevare u istoriji sporta. Ne košarke već sporta generalno. Istovreneno, nevidjen srećković kakav se pojavi jednom u 50 godina. Neko je napisao, ne znaju da zagrade i skoče. O, itekako znaju samo što na svič odbranu sa iskakanjem centri ostanu visoko a bekovi ostanu da brane reket. Panter na Omića ili Madar na Matkovića. Jednostavno nema ko da skoči. Kada ćečačanski prevarant odustati od te odbrane ? Neće nikad, iz čiste sujete kako on zna najbolje, pa valjda je osvajao tolike titule. Igrati ovu vrstu odbrane je kao pokušavati da u flašu od litra hoćeš da sipaš litar ipo. Ako nekim čudom prodjemo ove, šanse protiv Zvezde su 0 posto. Neki dan sam napisao 1 posto ali ne previše je. U dve godine, od 8 trofeja...krompir. Mnooogo je kume.

zdravko

pre 10 meseci

Znao sam da ce olimpija namuciti partizan. Ali student da nako ispadne nisam verovao. Ali olimpija ako iskoristi siru klupu dobija partizan ukoliko samo budu usli ozbijino. Partizan moze da izbaci olimpiju ali sveje otvoreno jer su izjednaceni. Bilo koji od ova dva tima dodje zvezda ce ih otresti.

Toza

pre 10 meseci

Majstorica za 7 dana!!! Kakva smesna liga... U NBA igraju svaki 2gi dan milion puta jacim intenzitetom. Kontam da i u bilo kojoj jacoj ligi u evropi ne sede 7 dana cekajuci utakmicu... Smesno. Za 7 dana treba da se igra jedna cela serija, vise nego dovoljno. Dok je Partizan sa ovim preplacenim strancima kao mlada odmarao, Real je igrao ACB ligu vikendom bez problema.

Mikan

pre 10 meseci

Gledajuci Partizan jasno je sto su pobegli iz Kls-a jer pored Smajlagica i povredjenog Avramovica nema ko od domacih da da koš i onda bolje da se ne rizikuje u namestenom Kls u, lakse je pobeci...

Urke

pre 10 meseci

Partizan, skup kvalitetnih individualaca i tu se sva prica zavrsava..
Igra se svodi na prodor Exuma...ako ne moze do kosa, baca povratni pas i sledi sut za tri..
To su te silne Zeljkove akcije.
Ne vredi, fali.ovde jos 2-3 vrhunska igraca pa mozemo da pricamo o trofejima.

Pitam

pre 10 meseci

Ko je pravio raspored. Izmedju druge i treće protiv Studenata pet dana pa onda 6 dana do utakmice sa COL pa skoro nedelju do majstorice.Zvrzda čeka protivnika mesec dana. Ko to u ABA na silu oporavlja Partizan? Na silu se radi da se zaboravi Real.Sve se radi da Željko osvoji neku titulu za dve godine. Sada se juri ABA jer nisu sigurni za EL

Bo Bo Bolinski

pre 10 meseci

To je to kad nemaš domaćeg krštenog igrača. Ovi jedva čekaju da pobegnu na letovanje. Ne može se ništa uraditi sa svim strancima u timu.

chupavi

pre 10 meseci

Za sve one koji se pitaju zasto je sledeci mec tek za 7 dana, CedOli igra dva meca u plej ofu slovenackog prvenstva protiv Heliosa prvog i treceg juna.

Eto cak i oni igraju domace prvenstvo dok JSD odmara i ceka majstoricu kao i protiv Reala.

Inace svi igraju domaca prvenstva osim vecitih, sa tom razlikom sto ce se Zvezda ipak pojaviti za razliku od Partizan koji bezi drugu godinu za redom.

Hezonja iz auta

pre 10 meseci

Lagano. Rutinsko gazenje Partizana. Sada ce da krecu da nas ubedjuju da je ovo namerno izgubljeno kako bi igrali majstoricu, ostali u ritmu a da se Zvezda ohladi. U to moze da poveruje samo onaj ko ne poznaje kosarku ni promil.

veliki strumf

pre 10 meseci

Једина разлика између ове и утакмице у Београду је што сада Цедевита погађа а у Арени нису могли да убоди ништа ни из 4 напада у једном поседу! Али је одбрана и даље криминална, Нанели је шутнуо три тројке као на тренингу потпуно сам и наравно погодио. Партизан је одапео чак 12 шута за 3 поена у првој четвртини!!! Нема игре, идеје, асистенција - само шибај тројке па ако иде - иде! И 13. шут за 3 са центра који је ушао. Па то је смешно! А само 3 шута за 2 поена!!!

gagi

pre 10 meseci

Nerealno kakvo sudjenje ima Partizan ove sezone.Treca cetvrtina faul Dragica u napadu.U drugoj četvrtini faul Omica u napadu.Partizan je realno puno pao u formi

Zoran

pre 10 meseci

Da li u Partizanu ima neko sa jacim odrazom od 30cm. ?? Pa, ono je komedija..Smailagic i kompanija kao da su nasi sugradjani ozbiljnih godina. Ledej bolje da predje na rukomet..

macconi

pre 10 meseci

Neka Partizan i Aba liga zakazu termin kad ce se igrati finale da znaju u Zvezdi...to bi bilo fer i korektno da se unapred zna koliko je vremena potrebno igracima Partizana da se dobro odmore i pripreme ,bez obzira sto ce imati prednost domaceg terena i nece igrati domace prvenstvo.

delboj

pre 10 meseci

Za sve one koji se pitaju zasto je sledeci mec tek za 7 dana, CedOli igra dva meca u plej ofu slovenackog prvenstva protiv Heliosa prvog i treceg juna.

Eto cak i oni igraju domace prvenstvo dok JSD odmara i ceka majstoricu kao i protiv Reala.

Inace svi igraju domaca prvenstva osim vecitih, sa tom razlikom sto ce se Zvezda ipak pojaviti za razliku od Partizan koji bezi drugu godinu za redom.
(chupavi, 30. maj 2023 21:21)

Sta znaci odmara, u finisu sezone, kad treba da si najboljoj fomri i u ritmu. Kakvi treninzi trebaju ekipi koja maltene dvije godine okupu. Treba im ritam, trebaju im utakmice.

deki 27

pre 10 meseci

Nevezano za ovaj poraz veceras,verujem da Partizan dobija trecu ali sam i sto posto sam siguran da Zvezda dobija lagano finale sa Partizanom koji ne mogu vise od jedne da dobiju. Partizan posle Reala u velikom padu forme i SC Derbi su dobili drugu na misice .Odbrana i gradjenje reketa ne postoje, naskakali su ih i studenti i ovi veceras. Verujem sa svi stranci osim Lesora idu cak sta vise, znaju gde idu i jedva cekaju da se zavrsi sezona. Sa druge strane, Zvezda produzila ugovore sa Dobricem i Lukom Mitrovicem sto je jos vaznije,svi domaci igraci ostaju a oni donose trofeje

Max von Laberg

pre 10 meseci

Treblo bi da se vrate pjeske iz Ljubljane,pa ni tablu ne pogadjaju.Ovog Trifunovica pohvali Zoc i eto danas u dve cetvrtine 4 licne i nikakav doprinos,on kad izlazi na teren vidi mu se na licu da je to mucenje za njega.Zvezda ce ih "razbucati ko svinja bundevu" sto kaze narodna.

Dark

pre 10 meseci

Prekinite agoniju i priznajte da ste pukli sezonu! Mučite sve vaše navijače i ljubitelje košarke! Tuga je gledati vaše utakmice od one druge u Madridu. Šta pokušavate da dokažete?

Pera

pre 10 meseci

Sramota kako igra većina igrača Partizana. Papapetru je obična kršina pd igrača, Trifunović takođe, centri kao da imaju 180cm, kad god dobiju loptu pod samim košem jedino što gledaju je kako da je izbace iz reketa, Exum ne može vola da pogodi a ubi se pokušavajući, Ledej isto. Ako sam i sumnjao posle utakmice sa Realom da je Panter prilično neinteligentan sad više nemam nikakve dileme. Trenera i njegov svič ne vredi ni komentarisati.

GM

pre 10 meseci

Studentski centar majstorica

6 dana pauza

Cedevita 2 meca u 3 dana

7 dana pauza

Majstorica

(i onda ponovo ko zna koliko pauza za finale)

Ko smislja ovakav raspored, treba ga pozvati na Terazije da se obrati javno...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 10 meseci

Ми смо Будућност са по 40 разлике побјеђивали и то у двије утакмице. А ова два тима су ту негдје по овоме што су приказали досад. Ко год од њих уђе у финале, ми би требали имати предност. Мада, ово ништа не мора да значи. Вјерујем у мајсторици да ћемо квалитетнију Цедевита Олимпију. Прије свега храбрију. 🏀👏👏👏

Nebojsa

pre 10 meseci

Zasto se danas igrala utakmica, u koliko je razmak izmedju druge i trece utakmice veliki.
Mogli su u cetvrtak ili Petak, ne razunem ove ljude koji vode Aba ligu.
Sta znaci ovo rastezanje, zar nije bolje da se majstorica igrala do kraja ove nedelje.
Ovo vise nije liga i ne znam zasto vise postoji?!

Strela

pre 10 meseci

@@@

Poruka za navijače Zvezde koji su ubeđeni da ćemo ih lako dobiti u finalu (ako prođu CO) ja baš i nisam toliko siguran.
Smislili su oni već "plan B".
Ne čudi me da i ovako veliki razmak do majstorice sa CO nije iz njihove "kuhinje". A pričaju non stop kako je ovo Čovićeva liga a oni igraju kad im se ćefne i rade šta hoče.
Ljigav je to klub.
Pa pogledajte samo kako se Murić fino ponaša kada je u kulturnom klubu a setite se samov njegovog ponašanja kada je igrao protiv Zvezde. Mržnja mu je izbijala iz očiju.
A videćemo koje sudije će biti delegirane za majstoricu sa CO.
Ima tu dosta njihovih "kandidata".
Boltauzer, Javor, Petek, Pukl, Hordov ( ne mogu više ni da se setim ko nas je masakrirao kad nam je sudio). A možda ubace da nam sude Tegeltija ili Željko Pantić (ne bi me ništa začudilo).
Tako da...sačekajmo i taj 'dan D" 6. jun da vidimo koliko je ko pošten pa će onda Duško Ivanović da primeni taktiku za drugog finalistu.
Do tada...mirno, staloženo, pun gas na treninzima i ne prizivajmo karmu da nam se ne obije o glavu.

Zoran

pre 10 meseci

Pred kraj utakmice Jogi Ferel uzima odbijenu loptu ispod kosa Partizana...Posle toga sutira preko Smailagica, a ovaj blene...Jogi Ferel metar i sumska jagoda visina...sta reci o odbrani Partizana..???
Cim Partizanu stane sut to je nivo KLS takmicenja. Exum samo slucajno moze da postigne trojku.

iskreno

pre 10 meseci

U prvoj utakmici Cedevita je imala 22, a u ovoj 15 skokova više. Tokom cele sezone je problem taj skok. U EL najgori po tom parametru. Željko je sastavio ekipu koja jednostavno ne zna da skače. Oni ljudi ne znaju osnove zagrađivanja što se uči u pionirima, a uzimaju debele pare.
Znači ništa ne može da me iznervira više nego kad neko ne igra odbranu ili ne skače. Ovi to rade u svakoj utakmici. I onda neko ovde kaže šta će nam recimo Milutinov kad imamo Lesora. Da li bi Milutinov dozvoljavao toliko skokova protivnika u svim reketu?

Profa

pre 10 meseci

Smajli, naš nebeski skakač. Ali što zna da zagradi koš, i što zna da ništa ne uhvati, i što zna da ne igra odbranu, i što zna da se dezorijentisano kreće, i što je moderan centar (zna da šutne za tri). Sledeće sezone Koprivica u vatru pa šta nam bog da, od Smajlija mrka kapa.

pejton

pre 10 meseci

Vec dva meseca, tacnije od Armanija nas niko nije dobio dvocifrenom razlikom. A sa kim smo sve igrali u medjuvremenu kad se samo prisetim. Olimpija nas ponizava u skok igri kao da igramo protiv neke NBA ekipe, a ne osrednjeg ucesnika Euro kupa. Izgleda da smo se opet vratili u Novembar prosle godine. Steta, nisam to ocekivao. Umor, kratak roster? Da, ali to prolazi kao izgovor protiv Barce, Olija, Zvezde a ne i protiv Studenata i Zmajceka.
Manite me samo komentara tipa da je Olimpija mnogo bolja nego sto tabela pokazuje itd itd. Tu su gde im je i mesto, ali smo mi opet katastrofa.
Ne vidim nikakve sanse protv komsija u finalu, ako dodje do istog, sem nekog ludackog suta za tri, od preko 60 posto, ali kako je blize kraj sezone i sut nas vise nece.

veliki

pre 10 meseci

Гажење! Било би овако и у првој само да је Цедевита мало боље шутирала! Опет невероватан однос скокова - чак +16 за Цедевиту.

nick

pre 10 meseci

Partizan je kvalitetniji od Cedevite. Mislim da je do trenera i njegovog odnosa sa igračima. Teško je motivisati strance da igraju završnicu jedne čudne lige kada su već na stolu ugovori drugih klubova koji daju još više novca. Igra za prodaju se završila u utakmici sa Realom. Stranci vole klub za koji igraju do poslednjeg eura.

Luke Babbitt gravedigger

pre 10 meseci

Sa ovakvom formom nema šta ni da tražimo u finalu. Aj što nismo u formi nego što se momcima očigledno više ne igra košarka.

todos

pre 10 meseci

Дефинитивно смо у распаду, и сигуран сам да немамо шансе у евентуалном финалу са Звездом. Вероватно размишљају да и не играју са њима, већ ово мучење заврше са Олимпијом у Београду.

Партизан-Лимож 661

pre 10 meseci

Мајами синоћ играо седму утакмицу и већ у петак игра финале а ови ако победе играју тек за седам дана финале а ако изгубе тек за седам дана играју трећи меч,смешно

JPR

pre 10 meseci

Skokovi, i to je to ! Statistika je slična u ostalim parametrima, mada je Cedevita imala dosta izgubljenih lopti ! Mi nismo imali dovoljno kolektivnih akcija m, slab skok i to je to ! Tako se ne pobedjuje !

Admiral

pre 10 meseci

Procitana igra i to je to. Nemamo nikakvo resenje za zonu, u odbrani tvrdoglavo igramo iskljucivo preuzimanje gde Lesor juri protivnicke plejeve i ne postoji plan B. Kada to ne ide svako nas razvali. Uz to ocigkedan je pad forme kod Lesora koji posle EL ne postoji, Exum je takodje dosta pao, uz povredu Avramovica to bi bilo to. Ocekujem tesan poraz u Bg-u a cak i ako prodjemo u finalu ce lagano biti 3:1 za Zvezdu. Prvo jer su u mnogo boljoj formi, bice dosta odmorniji i pripremljeniji a i igra nam je skroz procitana i Zeljko tvrdoglavo nista ne pokusava da promenu, mada je sad i kasno.

Deda spalio Đenku

pre 10 meseci

Stara pesma,ako nas ide šut dobijamo,ako protivnika ide šut gubimo.
Imamo samo napad,odbrana ne postoji.
To ne prolazi, dugoročno gledano...

nameštena zeljkova aba liga

pre 10 meseci

Od početka igranja playoffa u aba ligi, utakmice se igrale svaka dva dana max tri dana, isto tako razmak izmedju polufinala i finala, Sada odjednom za jsd ide odmor od čak 6 dana,
Ovo je sramota sta rade

Sića

pre 10 meseci

Cedevita Olimpija u ovom plej-ofu bez svog najboljeg igrača Adamsa, koji je inače u utakmici u prvenstvu Partizanu u Beogradu ubacio 18 poena i bio najbolji igrač na tom meču u porazu svog tima 76:73. To vam je kao da Jokić ne igra za Denver.

ford

pre 10 meseci

Čitam komentare kako će Zvezda da igra slabije,lošije zbog velike pauze do finala..
Ali zamišljam Duška Ivanovića kako sedi sa guštom,piše,gleda i poznajuci obe suparničke ekipe,sprema taktiku za bilo koga od njih,a verovatno Partizan,jer će to biti tako.
Jaki treninzi,dodavanja i uigravanja novih akcija,psihička priprema,eventualno neka iznenađenja.
Tako da se uopšte ne brinem finala,tj. ishoda istog,ali bi strvarno bilo fer od EL da saopšti pre toga da finalisti idu u nju,jer su oba kluba realno zaslužila a i tako bi smo konačno dobili derbi bez tenzija (uz par neizbežnih debila sa obe strane..!!),pa da uživamo u košarci!!
A da će prštati sa obe strane u to ne treba sumnjati,ipak je to stvar prestiža.
Sport na Prvom Mestu!!!

aaauuu breee

pre 10 meseci

Dakle ovako, finale počinje krajem juna sa majstoricom se završava sredinom avgusta taman kada počinje pripreme za novu sezonu, biće igrači u trenažnom procesu, ovu lakrdiju od lige treba ukinuti što pre

evropejac

pre 10 meseci

Majstorica 6.juna, za 7 dana? Zašto toliko rano? Mogli ste da je zakažete oko Vidovdana a finalna serija da počne sredinom jula! Možda i da odložimo Mundobasket zbog ABA lige? Ova "cirkuzantska" pauza, navodno zbog obaveza KKP u EL, ide na štetu Zvezde a u korist njenog protivnika u finalu! Jeste da su igrači Zvezde odmorni ali su izgubili takmičarski ritam i kontinuitet u utakmicama!

DUDA

pre 10 meseci

Ono sto je vec postalo smejurija je- reakcija igraca JSD, na bukvalno SVAKI dosudjeni im faul...I to ono u stilu:" gdje meni, slucajno sam bio tu- nisam ga ni tak'o"! Naravno, tu je i onaj odvratni gos'n Zoc , gdje sudije moraju uz dozu zaljenja i izvinjenja- da mu objasne" sporne odluke " ! Nevidjeni bezobrazluk...A, oni kukavci iz Cedevite (kao DOMACINI)popili nekoliko tehnickih, i kojekakvih namjernih faulova - za koje je blaga rijec da su, TENDECIOZNI...

Zoran

pre 10 meseci

Ne secam se da sam u zivotu video igraca sa nizim kosarkaskim IQ-em od Lesora. Taj bukvalno ne zna gde se nalazi. Njega kupiti da ti igra je samoubistvo. Nesto na guranje ako ubaci, to je to, sve ostalo je za njega drugi univerzum.

kum žoržo

pre 10 meseci

Sramna igra Partizana. Potpuni pad forme. Strance sve do jednog otpustiti osim onih koji pokazu zelju u play of- u. Ako se ovako nastavi Zvezda opet uzima Aba ligu!

Pera Kojot

pre 10 meseci

Definitivno nas vratio Real na fabricka podesavanja.... kao na pocetku sezone... katstrofa... Ledej 0, Papapetru 0, Lesor 00, Exsum0... Uzas!!!!

Bojan

pre 10 meseci

Mislim da Panter i Naneli treba da budu glavni igraci u sutu za 3,ne znam zasto Exum toliko forsira za 3 zna se da on i nije neki suter,ostali treba da idu pod kos..pa ne mogu svi sutirati trojke non stop i nisu taj kvalitet,gradjenje lopte pod kosem mora biti bolje ne moze se samo od centra ocekivati skok,sta znam mora to bolje i cvrsce..

Gossa placa Zeljko 83

pre 10 meseci

iskreno, druze, mene je kao ljubitelja kosarke sramota da stavim Lesora i Milutinova u istu recenicu. Ne postoji segment kosarke gde je Lesor bolji od Milutinova. Jednostavno ne postoji. Igra ledjima, igra na postu, sut sa distance, odbrana, skok..to je kao da poredis ne znam Daciu i Ferari. Nisu ista klasa igraca uopste. Sto se vecerasnje utakmice tice, izgubili zasluzeno. Ali to ne mora apsolutno nista da znaci za majstoricu i eventualno finale. Kao sto ne znaci mnogo ni pauza za Zvezdu s obzirom na to kakve treninge Dusko vodi. Bice zanimljivo svakako videti rasplet u ABA ligi.

Dijagnosticar

pre 10 meseci

Veoma losa igra i veliki pad forme.
Ovakve ce nas Zvezda poniziti, ukoliko i prodjemo Olimpiju.
Totalno igramo bez volje i energije.
Zeljko mora da nadje nacin da razbudi igrace.

Sića

pre 10 meseci

Sramota, pauza sedam dana do majstorice. U NBA igraju na svaka dva dana i to do četiri pobede. Ovo nema nigde.
Pa Zvezda će odigrati samo dve utakmice plej-ofa sa podgoričkom Budućnosti za mesec dana. Pa nastavlja plej-of.

Toza

pre 10 meseci

Majstorica za 7 dana!!! Kakva smesna liga... U NBA igraju svaki 2gi dan milion puta jacim intenzitetom. Kontam da i u bilo kojoj jacoj ligi u evropi ne sede 7 dana cekajuci utakmicu... Smesno. Za 7 dana treba da se igra jedna cela serija, vise nego dovoljno. Dok je Partizan sa ovim preplacenim strancima kao mlada odmarao, Real je igrao ACB ligu vikendom bez problema.

Mekekeke

pre 10 meseci

Uzmi time out na minut,da stigneš 11 razlike stručnjak!!!!!!!
Sad se setili da igraju odbranu...o skoku je tek sramota pričati,2 itakmice preko 50 više skokova!!!!!!

Petar_kralj Delija

pre 10 meseci

Bruka da se čeka 7 dana da bi se odigrala utakmica. Završili su petu sa Realom 10. maja. Za šest utakmica plejofa im treba mesec dana. Sa ovakvom lošom organizacijom utakmica bolje da vrate fajnal 4. Skoro pa jedna utakmica nedeljno.

Školobocna

pre 10 meseci

Na poluvremenu više skokova za Olimpiju , ovako je trebalo da bude i u prvoj utakmici ali im je šut bio katastrofa . KKP jedino što radi je šut za 3 poena , ako im to stane gotov meč , Lesor očajan potpuno je ispao iz forme , Panter i Exum jedini u ritmu . Trifunović i Papapetru su katastrofa , potpuno bezvoljno igraju , ako prođu u finale Zvezda će ih razmontirati , jedino imaju šansu ako bude bio sumanut procenat za 3 samo to se ne dešava u 3 utakmice ili više , u 1 nekako i može .

dr Dr

pre 10 meseci

Apsolutno je nesportski ( citaj nenormalno) omogucavati KK Partizan tolike pauze izmedju meceva. Ovime se drugi finalista potpuni izbacuje iz takmicarskog ritma, a takmicenje postaje neregularno.
KK zvezda do prve utakmice finala ima pauzu 25 dana.
Mislim, stvarno.... Trebalo je da se igra svaka dva, najvise 3 dana.
Svasta!!!

tomo

pre 10 meseci

Svi odreda PEŠKE nazad na čelu sa ogromnom svitom trenera.
Kada bi moji radnici tako radili ne bih imao ni ja a ni oni ni za hleba.

Ajk

pre 10 meseci

@ Sofronije III

Znaš druže, pokušao sam da budem duhovit, eto nisam uspeo. Nije sramota, zar ne? Ali ti si pokušao da budeš pametan sa iznošenjem, naravno kao po običaju navijača Zvezde, polu informacija.
Kad već navodiš sve te podatke, iznesi lepo i datume polufinala Playoff Aba lige iz te sezone, pogotovo datume poslednjih utakmica u polufinalnim serijama. Takođe iznesi i podatke kada je završena regularna sezona.
Sezona 2015/2016 je završena 7. Marta

Polufinalna serija između Mege i Budućnosti je završena 19 marta 2016 godine. Upamti ovaj datum!
Polufinalna serija između Zvezde i Cedevite je završena 22 marta 2016 godine.

Finalna serija između Zvezde i Mege je počela 28.aprila 2016. Završena je 02. maja 2016

E sad tebi pitanje i svima koji postavljaju pitanje zašto ovako ili onako, zašto se tako dugo itd.

Zašto je Zvezda igrala prvu utakmicu finala protiv Mege posle čitavih 39 dana od poslednje Megine polufinalne utakmice? Pazi dobro....posle 39 dana. Slobodno izračunaj, 39 dana.
Šta je Mega radila tih 39 dana?
Zašto niste odigrali finale u periodu od 22 marta do 12 aprila, s obzirom da su se tada igrale max tri utakmice?

veliki

pre 10 meseci

Коначно проиграо Ребец! Прозивам га утакмицу и по и коначно да и он одигра за Цедевиту.

Spale

pre 10 meseci

Al se crni potresaju za ovaj play off, Leday 0, Lessort slično, sad su na nivou Anđušića. Papapetrou razmišlja o Neos Marmarasu...
ide ovo na 20+.

nesa

pre 10 meseci

Ovo jos 4 dana da se igralo ne bi dobili.Zabrinjavajuce nizak voljni momenat kod igraca,sad dal je razlog ispadanje od Reala ili igraci(stranci)dogovaraju nove angazmane pa ih bas briga.Lesor zadnja 2 meseca nije ni senka onog igraca,Papapetru je od starta promasaj,Andjusic tuzno za gledati kad dobije sansu.Uslo se u rizik sa malim brojem igraca i sada se placa ceh za takvu odluku.

JPR

pre 10 meseci

Zasto se danas igrala utakmica, u koliko je razmak izmedju druge i trece utakmice veliki.
Mogli su u cetvrtak ili Petak, ne razunem ove ljude koji vode Aba ligu.
Sta znaci ovo rastezanje, zar nije bolje da se majstorica igrala do kraja ove nedelje.
Ovo vise nije liga i ne znam zasto vise postoji?!
(Nebojsa, 30. maj 2023 22:47)

Prvog i treceg juna Cedevita igra plejof slovenacke lige ! Tako da nema previše izbora ! Jeste glupost ali to je zato sto ABA nije sposobna da sklepa kalendar kako treba i unapred ! Pričali su o EL, EK, pa ako se igra plejof bla bla… to se sve može srediti unapred, poznati su datumi EL, EK i plejofa već na početku sezone, smatraš da svaki učesnik potencijalno može da igra sve utakmice i u skladu sa tim i domaćim ligama se sredi kalendar i nema posle diskusije ! A ovo je živi cirkus, jedni igraju a jedni odigrali i 10 dana čekaju…

Sofronije III

pre 10 meseci

@Ajk, u pokušaju da budeš duhovit zaboravio sia da je jedan tim iz ABA lige već igrao TOP 8. Pošto te 2015-16 niste pratili košarku, evo raspored Zvezdinih utakmica od te godine.

14. kolo Evrolige
8.4.2016. Cedevita - Zvezda 83:62

Četvrtfinale Evrolige
12.4.2016. CSKA - Zvezda 84:74
14.4.2016. CSKA - Zvezda 77:76
18.4.2016. Zvezda - CSKA 71:78

FInale ABA lige
28.4.2016. Zvezda - Mega 95:88
30.4.2016. Zvezda - Mega 93:74
02.5.2016. Mega - Zvezda 49:61

1. kolo Superlige
08.5.2016. Zvezda - Tamiš 94:54
6. kolo Superlige završeno je 25.5.2016.
Polufinale na dve dobijene utakmice odigrano od 27.5. do 1.6.
Finale na 3 dobijene, Zvezda dobija u četiri utakmice od 3.6. do 9.6.

grobar

pre 10 meseci

sta nije jasno za skok?
pre svega zelja je u pitanju..a takodje i besomucna preuzimanja gde centar ostane na beku..a dole nema ko da skoci

Piter Markoni

pre 10 meseci

Sramotna igra našeg tima, sve mogu da razumem ali da se ne bore to ne mogu shvatiti....Odnos skokova to pokazuje. I igramo odbranu od početka sezone sa preuzimanjem, nemamo alternativnu odbranu.....

Lord of the Flies

pre 10 meseci

Ako se sad ovim tempom igra polufinale ABA lige, kad se namerava kraj KLS? U avgustu? Meni je nenormalno da jedan tim ne moze da igra na 3 dana (a mogao cele sezone, nekad i 3 meca u 7 dana), vec se prave pauze od 6-7 dana.
Po svemu vidjenom, Partizan da slavi Zvezdino prosipanje bodova protiv Splita i Zadra pa ima kakvu-takvu prednost (domaci teren).