1. Sto se tice utakmice, uz sve ovo hvalisanje u komentarima prava istina je da je Turska slabija selekcija i od Crne Gore, pogledajte njihove utakmice unazad i poraz od Farana npr. a opet nadigrali su debelo Hrvate, koji su dali drugi gol na pogresku, cinjenica da ovakva igra kad nalete na jace (pa i Srbija) u ovom trenu imat ce ogromne probleme, a sto se tice kvaliteta jedino sto znaju je bunker i penali, sreca vas nece stalno da prati, pa ce opet biti petica i sestica A sto se tice @Novi Tesla provokatora Rimac sigurno nije niti ce ikad biti Nikola Tesla, srpski naucnik svetskog glasa, posebno ne lik koji je svake godine u minusu i ne ostvaruje nikakav svetski znacajan proizvod,
  (objektivna analiza za ove napaljene, 30. mart 2023 17:46)

  # Link komentara

 2. Sto se tice utakmice, uz sve ovo hvalisanje u komentarima prava istina je da je Turska slabija selekcija i od Crne Gore, pogledajte njihove utakmice unazad i poraz od Farana npr. a opet nadigrali su debelo Hrvate, koji su dali drugi gol na pogresku, cinjenica da ovakva igra kad nalete na jace (pa i Srbija) u ovom trenu imat ce ogromne probleme, a sto se tice kvaliteta jedino sto znaju je bunker i penali, sreca vas nece stalno da prati, pa ce opet biti petica i sestica A sto se tice @Novi Tesla provokatora Rimac sigurno nije niti ce ikad biti Nikola Tesla, srpski naucnik svetskog glasa, posebno ne lik koji je svake godine u minusu i ne ostvaruje nikakav svetski znacajan proizvod,
  (objektivna analiza za ove napaljene, 30. mart 2023 17:45)

  # Link komentara

 3. Sto se tice utakmice, uz sve ovo hvalisanje u komentarima prava istina je da je Turska slabija selekcija i od Crne Gore, pogledajte njihove utakmice unazad i poraz od Farana npr. a opet nadigrali su debelo Hrvate, koji su dali drugi gol na pogresku, cinjenica da ovakva igra kad nalete na jace (pa i Srbija) u ovom trenu imat ce ogromne probleme, a sto se tice kvaliteta jedino sto znaju je bunker i penali, sreca vas nece stalno da prati, pa ce opet biti petica i sestica A sto se tice @Novi Tesla provokatora Rimac sigurno nije niti ce ikad biti Nikola Tesla, srpski naucnik svetskog glasa, posebno ne lik koji je svake godine u minusu i ne ostvaruje nikakav svetski znacajan proizvod,
  (objektivna analiza za ove napaljene, 30. mart 2023 17:16)

  # Link komentara

 4. Sto se tice utakmice, uz sve ovo hvalisanje u komentarima prava istina je da je Turska slabija selekcija i od Crne Gore, pogledajte njihove utakmice unazad i poraz od Farana npr. a opet nadigrali su debelo Hrvate, koji su dali drugi gol na pogresku, cinjenica da ovakva igra kad nalete na jace (pa i Srbija) u ovom trenu imat ce ogromne probleme, a sto se tice kvaliteta jedino sto znaju je bunker i penali, sreca vas nece stalno da prati, pa ce opet biti petica i sestica A sto se tice @Novi Tesla provokatora Rimac sigurno nije niti ce ikad biti Nikola Tesla, srpski naucnik svetskog glasa, posebno ne lik koji je svake godine u minusu i ne ostvaruje nikakav svetski znacajan proizvod,
  (objektivna analiza za ove napaljene, 30. mart 2023 17:16)

  # Link komentara

 5. Care perspektivan je neko sa 18,19 godina. Ne može biti mlad i perspektivan u fudbalu sa 25,26 godina.
  I još je rezerva ;)
  (Perspektivan i mlad kao Orsic, 29. mart 2023 17:26)


  Ahahaha ma da, 😂 opšte je poznato da glavne nositelje igre kad odu u penziju zamenjuju 18-godisnjaci. Evo da ti objasnim kako to ide: Kovačić je s 25 kao mlad i perspektivan bio REZERVA i čekao da mu veteran Rakitić oslobodi mesto. Juče je Mateo zabio 2 gola u gostima. Moze se reci, adekvatna zamena. Hrvati znaju kako se to radi. Mi ne znamo. Ali znamo da se smejemo uspešnijima i pametnijima od nas.
  (Nic, 29. mart 2023 20:51)  Ne pravi se naivan i ne izvrci moje reci. To možeš kući kod onih koji su te tako vaspitali ;)
  Nigde nisam rekao to sto ti pišeš već da ne može biti perspektivan neko sa 26 godina koji je rezerva u nekakvom Renu i ima 0 (nula) sezona kao standardan igrač izvan HNL. Kad će biti standardan? Sa 30 izgleda.
  (Perspektivan i mlad kao Orsic, 29. mart 2023 23:07)

  # Link komentara

 6. Care perspektivan je neko sa 18,19 godina. Ne može biti mlad i perspektivan u fudbalu sa 25,26 godina.
  I još je rezerva ;)
  (Perspektivan i mlad kao Orsic, 29. mart 2023 17:26)

  Ahahaha ma da, 😂 opšte je poznato da glavne nositelje igre kad odu u penziju zamenjuju 18-godisnjaci. Evo da ti objasnim kako to ide: Kovačić je s 25 kao mlad i perspektivan bio REZERVA i čekao da mu veteran Rakitić oslobodi mesto. Juče je Mateo zabio 2 gola u gostima. Moze se reci, adekvatna zamena. Hrvati znaju kako se to radi. Mi ne znamo. Ali znamo da se smejemo uspešnijima i pametnijima od nas.
  (Nic, 29. mart 2023 20:51)

  # Link komentara

 7. @ Stanišić opravdao očekivanja (starter u Bayern Munchenu),  Hahahahahahahahaha. U Bundesligi odigrano 25 utakmica, on na 3 starter.
  A sto stalno morate lagati i preuvelicavati?
  Dečko ima 23 godine i još uvek rezerva.
  Sa sofa score za ovu sezonu za Stanišića:
  Matches
  Total played 11
  Started 3
  Minutes per game 42
  Team of the week 0

  Znaci kad neko odigra 3 od 25 utakmica on je standardan. Super, onda je i Luka Jovic bio standardan u Realu hahahahaha.
  (name of the game, 29. mart 2023 19:06)

  # Link komentara

 8. sad imaju perspektivnog mladog Majera da odmeni Modrica.  Care perspektivan je neko sa 18,19 godina. Ne može biti mlad i perspektivan u fudbalu sa 25,26 godina.
  I još je rezerva ;)
  (Perspektivan i mlad kao Orsic, 29. mart 2023 17:26)

  # Link komentara

 9. Dobro.8
  (Željko-Zg, 29. mart 2023 14:04)

  # Link komentara

 10. @ Pitanje je da li bi im u startnoj postavi bio jedan Kostić. Igrao bi im sigurno Tadić. Zato mi moramo Samardžića što pre da dobijemo. Ali to neće biti dovoljno.
  (džordž, 29. mart 2023 10:21)

  Nisam siguran da bi im sigurno igrao Tadić pored onakvog veznog reda. Možda kao zamena. Ne zaboravi da je kod njih i jedan Kovačič dok je igrao Rakitić. A sad imaju perspektivnog mladog Majera da odmeni Modrica.
  (Nic, 29. mart 2023 13:50)

  # Link komentara

 11. Turska nam je dala najbolji poraz u ekipnim sportovima 2008 na EP u nogometu, Nijemci koje smo tada već dobili u grupi molili boga da mi ne prođemo Turke i uđemo u polufinale sa Njemačkom. Drugi najveći ekipni poraz je onaj u rukometu SP 2007 sa Norveškom, vrijeme je isteklo i samo je Zlaja Horvat trebao zabiti sedmerac za finale i barem sigurnu srebrnu medalju, poslije nas je i Slovenija dobila za broncu, s sve zbog tog sedmerca i to po isteku vremena. Treći po meni je EP u vaterpolu finale sa S i CG, vodimo dva razlike minut i pol do kraja i počnu neredi na tribinama fokus izgubljen i ode zlato. I četvrti u košarici izgubljeno četvrtfinale EP 2003 sa Turskom a imali 19 razlike.
  (Zgtom, 29. mart 2023 13:10)

  # Link komentara

 12. Neki kažu Hrvati imaju sreće. Ajd da i to uvažimo i da ponekad ima i sreće ali imaju i svi ostali podjednako, isto tako i nesrece, a većina utakmica je neko realno odmjeravanje snaga. Hrvati od 1998. imaju kontinuitet, imaju 3 medalje sa SP, skoro stakno su plasirani na EP i SP, i imaju kontinuitet pobjeđivanja najvecih. To nije slučajnost, to je rad i talenat i izgaranje za repku. Ostatak regiona nema skoro nikakvih rezultata, ili se ne plasiraju ili ispadnu u grupi ili su treći odozada na ukupnom turniru. Dežurni kritičari stalno nalaze mane i omalovažavaju rezultate iz samo njima poznatog razloga. Ajde neka navedu neku svoju aktivnost u kojoj su oni tako uspješni? Ajde neka nađu neku malu naciju koja ima slićne rezultate kao Hrvatska? Ajde neka nađu neku drugu aktivnost u kojoj je drzava tako uspješna ili neki poduzetnik ili neki umjetnik ili neka uduga? Nema. Ali to ne pomaže kao argumenz jer kritičari “znaju” najbolje šta bi trebalo i kako bi trebalo. Koje kritike je dobio sam Dalić a po rezultatima ispred legendarnog Ćire i svih jugo selektora zajedno. Ali šta je to u odnosu na ono kadse zatresla greda kad je igrala Jugoslavija? :) Nije lako uspjeti u ni jednom poslu jer konkurencija ne spava. Malim nacijama još je teže.
  (hej, 29. mart 2023 12:47)

  # Link komentara

 13. Hrvati su secrevanširaki Turcima za onu utakmicu u Beču kad je Bilić bio selektor. Za onu nepotrebnu dramu i bolno ispadanje. Hrvati su dostojno uzvratili Turcima više puta u važnim utakmicama nakon onog nepotrebnog poraza. Kad samo pogledaš koga su sve Hrvati pobjedili vidiš da ništa nije slučajno, pali su Englezi u Londinu, Francuzi u Parizu, Rusi u Moskvi ili gdje ono na SP, Brazil u 1/4F na SP, Englezi u 1/4 F na SP, Argentinci sa Mesijem sa 3:0 u Rusiji, Nizozemci u Parizu kad su bili najjači, Njemačku izbacili sa 3:0 sa SP u Francuskoj, Talijane na SP u Japanu, pa razne Skandinavce itd. Sve jedna mala Hrvatska i 3 medalje sa SP u manje vremena nego ćitava Juga u 45 godina. Respekt.
  (💪 jaki ko bik, 29. mart 2023 11:36)

  # Link komentara

 14. (džordž, 29. mart 2023 10:21

  Da Hrvatska zaista ima Tadića -pitanje je da li bi baš ovaj Tadić igrao. Možda i bi, ali bi onda i postavka igre morala biti drugačija. Tadić sigurno ne bi igrao u prvoj umjesto MOdrića, Kovačića i Brozovića, ali vjerujem da zaista imamo takvog igrača -možda bi drugačije organizirali ekipu..ali samo možda. I Kobvačić je znao biti na klupi kada je Rakitić igrao za reprezentaciju..jednostavno ne možeš sve te vezne igrače ugurati da igraju.
  Onaj tko bi 100% igrao je Vlahović ili eventualno Mitrović. Svakako napadač bi bio unutra..
  Od ostalih -nemam pojma iskreno. Možda mali Pavlović u nekim kombinacijama?
  (NoviD, 29. mart 2023 11:13)

  # Link komentara

 15. A opet njima fale Mitrović, Vlahović i Pavlović da bi bili prvaci sveta.
  (bane,

  Njima fali Pavlovic? Hahahaha
  Pa sta ce im Pavlovic kada imaju najboljeg mladog stopera na svetu Gvardiola?
  Za Pavlovica je Bekenbauer. Pavlovic je jak u zraku i to je to. Gvardiol jak u zraku,na zemlji,dribler,progresivni stoper sa ekstra okomitim pasevima,10xbolji tehnicar,brz,inteligentan,vrhunski cita igru,duele resava tehnickom dominacijom a ne kartonima (Pavlovic ima bar 1 zuti karton po utakmici), Gvardiol na mundijalu nijedan,a bio najbolji stoper prvenstva. Gledam nedavno 3 driblinga Gvardiola na utakmici,koji stoper to moze?
  Bentli za Pavlovica,zato i jeste 3-4 puta skuplji, a mladji. Sutalo je takodje klasa i sigurno ide u veliki klub,imaju respektabilan zid za iducih 10-12 godina
  (Rade, 29. mart 2023 10:56)

  # Link komentara

 16. jedino je bitno uzeti bodove i ne dovoditi se previše u neki stres. A va pobjeda u biti vrijedi duplo jer je u gostima protiv najopasnijeg protvnika...svakako bolja opcija nego da smo pobjedili Wales, a igrali neriješeno s Turskom.
  Na kraju su kvalifikacije sasvim nebitne...samo ih treba proći sa što manje problem i stresa i to je to.
  A igra i nije previše sjajna..Brozović i Modrić su imali u prvom pol više netočnih dodavanja nego što obično imaju u 5 utakmica. Zadnji red se zna previše zaigrati, ali to naprosto mora biti tako ako želiš imati loptu i donminirati posjedom (ali da je riskantno -jest). Ispada da imamo odličćne bekove i napredak Stanišića iz Bayerna je fascinantan. Baše je dobar mali. Ono što nam baš jako fali je klasični napadač...tu smo baš jako tanki...možemo se samo nadati da će Beljo, Šimić ili netko od tih mladih -biti top u nekom razdoblju skorom...sve ostale pozicije su ok...faliti će jako Modrić, ali ima i mali Baturina i još par igrača i ogra će se prilagoditi tome da Modrića nema.
  Sve u svemu -pobjeda i to je jedino bitno...bez neke spektakularne igre.
  (NoviD, 29. mart 2023 10:26)

  # Link komentara

 17. Oni vraćaju smisao igre. Stara dobra škola fudbala. Vezni red koji plete i kroji napad ali se brzo vraća u odbranu. Njima u reprezentaciji nikada ne bi mogli da igraju Sergej, Lukić, Živković. Pitanje je da li bi im u startnoj postavi bio jedan Kostić. Igrao bi im sigurno Tadić. Zato mi moramo Samardžića što pre da dobijemo. Ali to neće biti dovoljno.
  (džordž, 29. mart 2023 10:21)

  # Link komentara

 18. Obrana Hrvatske:

  Josip Juranovic
  Josip Stanisic
  Josip Sutalo
  Josko Gvardiol
  Borna Barisic
  Borna Sosa

  4 Jože i 2 Borne
  Stoperi Jo & Jo
  Ova ekipa predodredjena je za poneki trofej!
  (🏆..,Loading, 29. mart 2023 10:04)

  # Link komentara

 19. Modrić je u prvih 20 minuta ima četiri kriva dodavanja. Brozović je van forme. Kovačić je igra dobro, bez obzira na golove. Gvardiola, veliku zvijezdu na svakoj utakmici neko dobro izvrti. Zadnja linija dosta grešaka, previše krivih dodavanja, guranja teških baluna Livakoviću. Rutinski dobijeno, srića da su Turci naivni. Nije ovo daleko od remija s Waleson.
  (Netijak,

  U stvarnosti, Modric odigrao vrh, dobio i tamo standing ovacije kako i dolikuje takvom velikanu.
  Gvardiol perfektan drugo poluvrijeme, Sutalo u paru s njim vrh, bez primljenog gola.
  I za gol Velsana bio je kriv Juranovic.
  U zadnje 22 utakmice 2 poraza.
  Vi protiv 144.ekipe svijeta ne znate spojiti dva korisna pasa.
  Sve ti to tesko pada, moje saucesce :D
  (Duvovi vs patuljci, 29. mart 2023 10:02)

  # Link komentara

 20. Modrić je u prvih 20 minuta ima četiri kriva dodavanja. Brozović je van forme. Kovačić je igra dobro, bez obzira na golove. Gvardiola, veliku zvijezdu na svakoj utakmici neko dobro izvrti. Zadnja linija dosta grešaka, previše krivih dodavanja, guranja teških baluna Livakoviću. Rutinski dobijeno, srića da su Turci naivni. Nije ovo daleko od remija s Waleson.
  (Netijak, 29. mart 2023 09:33)

  # Link komentara

 21. Hrvati 8 pobjeda u nizu u gostima, između ostalih Francuska, Danska, Austrija, Turska i Slovačka, sve u službenim utakmicama, respektabilno.
  (Sandro, 29. mart 2023 09:30)

  # Link komentara

 22. penal ko kuća za turke, da je obrnuto drvljem i kamenjem bi po sucu
  (penal ko kuca, 29. mart 2023 09:27)

  # Link komentara

 23. Trebali da gube u prvih 10 minuta. Više sreće nego pameti imaju.
  (Hrvatijanski dečiji logori, 29. mart 2023 09:05)

  # Link komentara

 24. Turci su još jednom pokazali i dokazali da su fizički Afrikanci Europe, 90 minuta visokog ritma i trke i ne posustaju, za respekt.
  (naranča, 29. mart 2023 08:52)

  # Link komentara

 25. Prvo u ovom grotlu mnogi bi izgubili glavu, ne samo zbog buke nego i zbog dobre i agresivne Turske, no u prvih 20 min dvije perfektne obrane Livakovića, ali iz loših pasova naših, Modrić u prvih pola sata čak tri ili četiri dodavanja protivniku, kao i Brozović. Ali kada smo se konsolidirali bilo je dobro, ne toliko dobro kao protiv Walesa, ali sa lošijom igrom došli do tri boda, naravno i Turke se je nešto pitalo, baš prava natjecateljska tekma za bodove.
  (Zgtom, 29. mart 2023 08:12)

  # Link komentara

 26. Hrvati usred fanaticne Turske pokazali ko je gazda.
  Previse kvaliteta imaju u timu, pa oni su imali luksuz da 4 kvalitetna beka izmenjuju u dve utakmice.
  Komsije,svaka cast!
  (Deki, 29. mart 2023 08:03)

  # Link komentara

 27. Gledam objektivno, kod prvog gola u zadnjoj liniji se dodaju, "tika-taka", ( no kod take igre moras imati maestore) i polako izvlace Turke napred a onda "blic-krig" i 1:0. Cini se prosto (and) jednostavno.
  (Zeljko, 29. mart 2023 07:31)

  # Link komentara

 28. Turci su sami sebe pobedili, igra neprecizna u grcu sa puno gresaka, Hrvatska je jedna ozbiljna ekipa koja ima sijaset varijanti kako do pobede doci.
  (Zeljko, 29. mart 2023 07:23)

  # Link komentara

 29. U prvih 20 min je Livaković skinuo 2 nemoguća zicera, a i Turcima je gol poništen radi milimetarskog ofsajda. Zatim Turci ostaju bez ključnog igrača zbog povrde. Nakon toga Turci psihički padaju...Ali u svakom slučaju zaslužena pobeda komšija.
  (Che, 29. mart 2023 06:59)

  # Link komentara

 30. Kvalitet se vidi Stanišić odlično zamenio Juranovića i bio još ofanzivniji Barišić takođe dobar pozadi malo manje išao napred. Stoperi dobri ali na početku oboje imali par loših dodavanja. Vezni red Broz i Luka na početku gresili kasnije sjajno odigrali dok upale mašine a Kovačić daleko najbolji. Krila su bila dobra Perišić malo defanzivniji dok je u vrhu napada Kramarić bio dobar a golman spasio 2 velike šanse. Sve je to upakovano tako da kad jedan kiksne drugi dočeka grešku. Hrvatska je organizovana pokrivena svuda prava vrhunska ekipa.
  (Goran, 29. mart 2023 06:33)

  # Link komentara

 31. Stvar mentaliteta Kada treba,tada su najaci
  (natocolak, 29. mart 2023 06:32)

  # Link komentara

 32. Kada bih ja samo jednom video kod naših takvu želju, takvu borbenost, takav zar, takvo drugarstvo što sve imaju komisije HR mislim da bih bio na svakom stadionu gde igraju naši. E sad da mi netko objasni, kako to oni kad igraju za reprezentaciju toliko jure, ne štede se nimalo a naši ko bledunjave lutke, ne daj bože da uprljaju dres. Da smo mi otišli u Tursku igrali bi na nulu i da te bog čuva, ali ne, oni žele uzet sva tri boda, i može im se, treći su na svetu. Svaka čast komisije.
  (Bora, 29. mart 2023 05:44)

  # Link komentara

 33. napred Vels i turska
  (uros, 29. mart 2023 04:30)

  # Link komentara

 34. Hrvati tako mala nacija i sve rezultate postozu sa domaćim kadrom.
  Mnogo veće nacije posezu za stranim igračima, daju državljanstvo, uzimaju strane trenere i selektore, a Hrvati sve sami. I mladi Hajdukovci izbace Manchester Cityja, pa mladi U19 repka pobjede Engleze, seniori pobjede Turke, ili izbace Brazil i uzmu medalju drugi put za redom ili u LN pobjede Francuze u Parizu i plasiraju se F4 LN. Sve bez stranaca. Turci uzeli Njemca a Hrvati ih pobjede. Dinamo pobjedi najelitnije trenere i momcadi u LP sa domaćim trenerom i HNL ligom od 10 klubova od toga 3 autsajderi. Šta bi bilo da je HNL jaca i veća liga, ili da su treneri i selektori vrh vrhova svijeta, da su uvjeti i stadioni vrhunski?
  (ta, 29. mart 2023 01:27)

  # Link komentara

 35. Takodje U-21 ENGLESKA vs HRVATSKA u Londonu 1:2. Gledao malo, imaju opasne klince. Baturinin gol iz slobodnog, velemajstorsko delo. Golman Kotarski, dečko brani ko Van Der Sar. Nema zime za komšije idućih 10-15 god.
  (Nole, 29. mart 2023 01:11)

  # Link komentara

 36. Hrvati su nogometni genijalci.
  Protivnićki tim uopće ne zna koga da čuva i nikad ne zna ko će zabiti gol.
  Nekad zabiju napadači nekad vezna linija, nekad obrambeni igrač, a nekad bek. Niti znaš ko če biti asistent ni sa koje pozicije. Protivnićka ekipa nikako da slozi taktiku protiv Hrvatske jer je Hrvatska van redovnih šema.
  (Kova 2x2, 29. mart 2023 01:03)

  # Link komentara

 37. Turska naivna prepaljena i nezna da igra fudbal !
  Hrvati igraju absolutno cool i klasa za sebe . Nisu slucajno 3 na sv. Bilo bi jako interesatno da igramo protiv hrvatske.
  (boki, 29. mart 2023 00:55)

  # Link komentara

 38. Otresli ih Hrvati rutinski posred Turske.
  (Nikola F., 29. mart 2023 00:52)

  # Link komentara

 39. Hrvati pobjeđuju jake i kad ne igraju u top formi. To je klasa.
  U19 Hrvatska večeras pobijedili Engleze, a U19 Srbi prospu 2:0 kod Poljaka i nema plasmana.
  Hajdukovi juniori nedavno na Poljudu pobijedili vršnjake Manchester Cityja i plasirali se u četvrtfinale Lige prvaka mladih.
  U Ligi nacija Hrvati pobijedili Francuze u Parizu.
  Hrvati dominiraju ne samo u regionu. Padaju i najveći. Nije slučsjno da Hrvati imaju 3 medalje sa SP i dvije zaredom i plasman u fajnal for LN.
  (ponos nacije, 29. mart 2023 00:48)

  # Link komentara

 40. turci bolji na početku promašili svoje prilike i kazna stigla
  (Ibrahimovic dr zlatan, 29. mart 2023 00:41)

  # Link komentara

 41. Turci i nisu bili tako loši kako rezultat govori. Igrali su lepršavo u momentima delovali moćno, ali kad ne zabiješ gol to ti ništa ne vredi. Hrvatskao kao uvek, marljivo sabire bodove za EP, madam neke utakmice i nisu na nekom nivou, ali se ipak bodovi uzmu. To pišem za ove naše pljuvače što uvek po reprezentaciji pljuju i kad pobeduju. Bit je bodove sabrati i za EP se kvalificirati. Nekad neke utakmice i nisu gledljive, ali uglavnom se bodovi uzmu.
  (Slobodan, 29. mart 2023 00:20)

  # Link komentara

 42. Uskoro na bok stize Rukavina...mali igra u Dinamu. Nema zime, za eskime...imat cemo opet jakog bocnog igraca
  (Retko, 29. mart 2023 00:12)

  # Link komentara

 43. Luka Mateo Marcelo Gvardiol Šutalo Livaković... nastavi niz.
  (Xxx, 29. mart 2023 00:05)

  # Link komentara

 44. Svaki igrač im je tehnički savršen. Kakav mek prijem lopte imaju. Nema odbijanja kao od zida. Pas igra besprekorna. Drže loptu maherski i ne ulaze u duele sa fizički jačim. Nisu visoki i snažni ali zategnuti su kao praćke. Igraju 4-3-3 i uvek imaju igrača viška u svakom delu terena. Kao da svi igrači mogu da igraju na svakoj poziciji. Npr. Perišić i Kramarić ako bude frka mogu i bekovi da budu. A nama u repezentaciji fale tipovi igrača kao što su Juranović, Sosa, Brozović i Kovačić da bismo igrali vrhunski fudbal. A opet njima fale Mitrović, Vlahović i Pavlović da bi bili prvaci sveta.
  (bane, 29. mart 2023 00:04)

  # Link komentara

 45. Doktori nogometa, kad je najteže pravi. Kramarić poslije Splita i više nego samaozatajan.Stanišić opravdao očekivanja (starter u Bayern Munchenu), percepcija,borbenost i trka na maksimumu.Kako ga je samo nasmijan zagrlio poslije utakmice selektor Turske. Modrić profesor, pogotovo drugo poluvrijeme. Prvo previše krivih dodavanja (u 37 god previse 2 utakmice u 4 dana).Standing ovation cijelog stadiona u 81 min kad je izlazio.Brozović neprepoznatljiv pogotovo u pasu i bloku.Perišić standardan,danas više defanzivno.Pašalić osim trke i pritiska na zadnju liniju ništa posebno.Barišić, Šutalo i Gvardiol očekivana razina sa malo vise nesigurnosti kod Šutala.Kovačić najbolji, startna brzina i pregled igre izdvaja ga od ostalih. Napokon ulazi u kazneni prostor. Također vrhunski i golman Livaković, 3 maestralne intervencije. Zamjene bez ocjene, ništa posebno.
  (Pejke, 28. mart 2023 23:57)

  # Link komentara

 46. Majstori, šta reći, vidi se klasa, može.mi da pricamo imaju sreće, hoće ih, provlace se, ali kad upale motore jednostavno melju. Gledao sam prenos, dojam je dodaju gas kako im se prohte i kad požele.
  (Luka, 28. mart 2023 23:55)

  # Link komentara

 47. Ovi Turci su na papiru jaci od nas a po kvalitetu i igri da ne pricamo.Sta ti je nemacki trener,disciplina i taktika
  (Gledaj piksi, 28. mart 2023 23:52)

  # Link komentara

 48. Hrvati u poslednjih 6-7 gidina imaju najbolji vezni red na svetu u reprezentativnom fudbalu i on im je doneo ogromne uspehe. Ni jedan nacionalni tim nema top fudbalere na svim pozicijama, zato je bitno prilagoditi taktiku onom delu tima koji je najbolji, a Hrvati to cine majstorski.
  (Nino, 28. mart 2023 23:51)

  # Link komentara

 49. Ozbiljna kvalitetna reprezentacija zna šta hoće. Turska veoma napaljena oštra gruba ništa im nije pomoglo hr ih je rastavila 2 napada Kova 2 gola i kraj. Hrv igra na rezultat i zato ide na svako takmičenje godinama zato što shvataju ozbiljno kvalifikacije i odu tamo uvek.
  (Mile Jovin, 28. mart 2023 23:40)

  # Link komentara

 50. Ovi Turci su na papiru jaci od nas a po kvalitetu i igri da ne pricamo.Sta ti je nemacki trener,disciplina i taktika
  (Gledaj piksi, 28. mart 2023 23:39)

  # Link komentara

 51. Srećkovići, standardno. 30 godina na sreću se izvlače.
  (RoPe, 28. mart 2023 23:13)

  Ma jos 100 godina će imat sreće. Eto i tvoji praunučići će iz fotelje gledat sretnu Hrvatsku na Svjetskom.
  (Maxi, 28. mart 2023 23:30)

  # Link komentara

 52. Igrali smo sa nekim igracima iz B postave. Stvarno smo velesila. 3. na svijetu!
  (Hrvatska, 28. mart 2023 23:23)

  # Link komentara

 53. Marin


  a igrali ste sa austrijom slovačkom maltom i ostalim velesilama
  (stop megalomaniji iz hr, 28. mart 2023 23:19)

  # Link komentara

 54. Sad će nama dežurne Srbende da objasne da je sve sreća kad igra HR, a ljudi 3 medalje sa Mundijala i u Final fouru Lige nacija!
  (Koča Popović, 28. mart 2023 23:18)

  # Link komentara

 55. Kovacic je ekstra klasa! A bogami i onaj mali iz Bajerna,Stanisic
  (.., 28. mart 2023 23:18)

  # Link komentara

 56. Lepi dresovi.
  (Nikola, 28. mart 2023 23:16)

  # Link komentara

 57. Srećkovići, standardno. 30 godina na sreću se izvlače.
  (RoPe, 28. mart 2023 23:13)

  # Link komentara

 58. Kakva dominacija. Prethodna utakmica Hrvatske u Turskoj 3:0. Sad 2:0. Ubijaju ih komšije u pojam ali bukvalno. Brate ne dozvoljavaju im ni počasni gol da postignu na svom terenu.
  (Zizu, 28. mart 2023 23:12)

  # Link komentara

 59. Mate Rimac menja hrvatski zakon zbog robo-taksija, a vrednost firme mu je u zadnjih 5g sa 500 mil. E skočila na 2,2 mlrd. E i najavljuje nove baterije koje će biti čudo.
  (Novi hrvatski Tesla, 28. mart 2023 23:06)

  # Link komentara

 60. Osma gostujuća pobjeda zaredom računajući kvalifikacije i ligu nacija, čista sreća.
  (Marin, 28. mart 2023 23:06)

  # Link komentara

 61. Majstori..nena se šta reć.
  (Bull, 28. mart 2023 22:59)

  # Link komentara

 62. Pali se mašina…
  (Tatoslav, 28. mart 2023 22:59)

  # Link komentara

 63. A sad nije naslov "ovako velike ekipe pobjeduju male"?
  (Smijesni ste, 28. mart 2023 22:56)

  # Link komentara