Ponedeljak, 27.03.2023.

18:30

Embid "pecka" Jokića: Neki su bili MVP, a nisu uradili ništa

Džoel Embid nastavio je da šalje tzv. otrovne strelice tokom diskusije o MVP kandidatima.

Izvor: MT

Embid "pecka" Jokiæa: Neki su bili MVP, a nisu uradili ništa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

marko

pre 1 godinu

Dude! Koja crna odbrana, najvise penala sutira, place i kuka, na kraju sam udara svojim rukama o protivnicke centre(protiv Golden State) da bi mu svirali faul. A asistencija, to ne zna sta je, kao ni pola MVP kandidata(tj privatnika u ligi). Kako na terenu tako i van njega samo kuka.

Goran

pre 1 godinu

Pa ovde se radi o MVP-ju regularnog dela sezone, i tu je Jokić opravdano u vrhu po svim osnovama, jer po stoti put treba reći da se gleda učinak tj. doprinos igrača u igri svog tima,pobedama...nije ovo basket jedan na jedan . A Janis i Joel upravo tako igraju i na utakmicama dok Jokić razigrava celu ekipu i njegovih 10 asistencija zlata vredi i zato je on MVP !!!

The Unforgiven

pre 1 godinu

Embid nema potrebe da zapinje u ovoj nebitnoj utakmici
(baron, 27. mart 2023 22:28)
-------------------

Toliko je "nebitna utakmica" 2 sedmice pred pocetak playoffa gde se Philadelphia ocajnicki bori za 2. mesto na istoku, a pri tom im i Cleveland preti i mozda nece zadrzati ni 3. mesto (u prevodu: u 2. rundi playoffa bi isli na najbolji tim u ligi Milwaukee)... Vazi, vazi...

baron

pre 1 godinu

Sa kim li se ti svadjas?
Nisi smeo rec da napises kada je Embid unistio Jokica u Filadelfiji, a prosli put kada je isto bio bolji vadio si se na pobedu Denvera, kao Jokicu bitna pobeda tima.
Embid nema potrebe da zapinje u ovoj nebitnoj utakmici, da se sad dokazuje nekom peri zderi i slicnima.
On je Jokica vratio na fabricka podesavanja, pokazao vec nekoliko puta da je bolji igrac.
Ako je nekome bitan mvp trofej to je vas Jokara, koji se sa porodicom slika ispred mvp trofeja. Smesno

Pera Ždera

pre 1 godinu

Hmm... Ladno mu laznim narativima, izmisljotinama, trilionima bacanja itd "poklanjaju" MVP nagradu a on ce mozda istu ispustiti ovakvim izjavama ljubomore i nekakave totalne frustracije prema medijima i Jokicu jer ipak ni amerikanci nisu imuni na ovakve budalastine... Niko ipak ne voli hvalisavce i kukavce. Kod Kamerunca nekako se najvise moze primeniti ona "Ako nemas sta pametno bolje cuti... "

Memfis

pre 1 godinu

Изјава на нивоу многих коментатора овде - без икаквих нормалних аргумената (само што су они против Ембида, али аргументација је подједнако небулозна).

vince carter

pre 1 godinu

Janis je svakako super lik,Jokic je okej decko, ali i Charles Menson je bio skromni covek iz komsiluka kojeg ceo kult smatra svevisnjim i koji bi sve uradili za njega,tako da prica kako skroman covek ne moze da bude los,lazno skroman,da se pretvra a u Jokicevom slucaju da ne juri statistiku,mogu reci samo ljudi koji zive ispod kamena ili su pristrasni ili jednostavno licemeri. Kazu da je dokaz Jokicevog ne jurenja statistike to sto nije ulazio u igru mnogo puta kad mu fali skok ili asistencija...mozda zato sto je i to super ultra dobra statistika i ne mora se nazivati tripl dablom da bi bila odlicna. Kobija vecina zove statisticarem a taj isti Kobi je stao na 62 poena u 3 cetvrtine i nije se vracao? Zasto? Mozda nije hteo da pokvari procenat suta,mozda nije hteo da rizikuje da pokida ligamente u vec odlucenoj utakmici. Jokic se vrati u igru i ne sutne na kos kad je otvoren vec gleda kome da doda da bi ubelezio asistenciju i onda jedino on koji ima papir sa svojom statistikom to ne gleda,a svi drugi su prevare od igraca i statisticari!!

Nikola

pre 1 godinu

Realnk ove godine i trrba da dobije Embid. Ova 24 poena u proseku su ipak prilicno tanka. Da bar ima nekig 30 u proseku verujem da vi Jokic uzeo i ove godine.

Straight Outta München

pre 1 godinu

Jokic je sam kriv za raspravu… Da uzme 3-4 suta vise po utakmici, ova rasprava se ne bi vodila. Nikola bez ikakvog napora moze da ima 28-29 poena u proseku ( da se bas naostri, lagano i preko 30). Umesto toga moramo da slusamo Embida svaki dan…

Prometeus

pre 1 godinu

I sad će naši komentatori da šalju ka njemu isto tako, a ustvari ko zna kako je i on sâm interpretiran u medijima.

Majk Meloun car, lepo je rekao pre neki dan, gleda se da se priča o ovom drugom i da se taj drugi što više unizi, a ne da se priča što bolje o mom.

Tako vam je u svim sferama društva u eri društvenih mreža i digitalizacije. Milione više klikova i svega donosi kritizerstvo nego konstruktivizam.

beograd011

pre 1 godinu

Pecka!? Ne on samo izaziva i cacka da se "zver" zainati i zaigra kao nikad do sada.Videli smo to u utakmici protiv Milvokija kad su Denverovi igraci sveli Janisa na 7 poena u drugom poluvremenu!Verujem da ce naci kljuc da zatvore Embida,mada ce biti tesko jer njegov ulaz pod kos je poput bagera i morace udvajanje zasigurno.
Slazem se samo u jedno Nikola je bolji igrac ili kako to ljubitelju kosarke kazu zabavan za gledanje! Embid? To je vec vidjeno od strane Sekila,a ko mi ne veruje postoji klip o obojici na Youtube,a onaj Nikolin Top 100 jos uvek se vrti i dostize astronomsku gledanost.Sta u stvari da gledamo kod Embida,ta kosarka je zastarela,ne primamljiva lepoti gledanja ovog sporta jednom recju dosadna.To je primetila publika u San Francisku stalnim zvizdanjem kad god je dosudjen faul i slobodno bacanje za njega,a mora se priznati da su ti faulovi postojali.Medjutim vidi se da se Embid trosi mnogo.da, trpa koseve ali zato tim gubi a to nikako nije za nagradu "najkorisnijeg igraca"! Sve ostalo vise nije stvar ukusa vec statistike,zato meni prija vise da gledam Nikolu,Doncica,Irvinga Stefija,u poslednje vreme Pula,a sto ne reci za Rendala.LeVina ili Bridzisa i veoma dobrog Bruka iz Finiksa.Uostalom videcemo veceras(ujutru) kako ce izgledati taj duel koji ceo kosarkaski svet zeli da vidi i odluci koje bolji! Ideeeemooo Nikola!

OnoKao

pre 1 godinu

Prvo, niko ovde ne zna o cemu prica Embid. Na ESPN su ga skoro stavili na vrh liste onih koji su pod najvecim pritiskom da osvoje ove godine prsten, od kojih se najvise ocekuje to. Jokic je bio neko mesto ispod njega. Jel realno da se od igraca koji nema mvp, first team NBA, ocekuje da je pod vecim pritiskom da osvoji prsten od onog koji ima 2 mvpija, 2 first team NBA I slicno? Ne zvali se oni Embid i Jokic, nek su igrac A i B? Sta je tu netacno receno, navijačke strasti po strani?

ccc

pre 1 godinu

Uz duzno postovanje za Embida… Jokic je igrao finale konferencije a Dzoel nije, takk da je opet vide uradio.. Takodje Jokic u plej ofu belezi vise poena, skokova, asistencija i kradja uz bolji procenat iz igre za tri i sa penala. Takodje je uvek bio zdrav i na raspolaganju i davao mvp brojke u odlucujucim mecevima u plej ofu. Prema tome, Embid je taj koji mora da se dokazuje u plej ofu a ne Nikola. Mada bi bilo dobro da Denver udje u finale kao slag na torti na ove tri godine.

goran

pre 1 godinu

Jokić igra "tripl dabl" sezonu, njegov najbolji saigrač je Marej, koji u 5 utakmica jednu odigra vrhunski, trener prosečan,klupa neupotrebljiva, i takav Denver ide na prvo mesto zapada nakon regularnog dela. I ako to nije dovoljno za MVP priznanje... Ovaj Embid već postaje patetičan. Do pre jedno 2-3 nedelje,niko, apsolutno niko nije dovodio u pitanje ko će osvojiti MVP priznanje jer je Jokić bio apsolutni favorit, i kladionice su to potvrdile. E, onda je Perkins i ona "BLM Amerika" krenula u žestoku kampanju, a rezultat toga je upravo ovaj lik koji u proseku izvodi 12 slobodnih bacanja po meču.

Kozuki Oden

pre 1 godinu

Cuj "pecka", ovime je samo po ko zna koji put pokazao svoje pravo lice. Coveku dupe zinulo za MVP nagradu, vise nego svim igracima u istoriji kosarke zajedno.

lažna devetka

pre 1 godinu

Jokić Ima srebro sa OI 2016, takođe je pomogao svom nacionalnom timu da pobedi reprezentaciju SAD u takmičarskoj utakmici 2019. Embid još uvek nije ni debitovao za svoj nacionalni tim, čak postoji mogućnost da će biti Francuski plaćenik/naturalizovani igrač. Jokić i Janis su obeležili ovu epohu, oba skromna, a tako velika imena. Nadam se da će i Jokić doći do prstena i nekog zlata sa reprezentacijom pa da apsolutno bude među najboljima koji su ikada igrali lopte pod obručima.

Владимир

pre 1 godinu

Требало би да имају две одвојене награде. Једна да остане МВП, а друга најбољи играч.

roronja

pre 1 godinu

Ove godine Jokić a sljedeće može i Embid,dobar je ali Jokić ima tripl dabl prosek to je samo par igrača uspelo u istoriji tako da JOKIC. A usput djeluje svežiji od njega mislim da će u play offu Jokić biti još bolji (samo da ne bude neke povrede) a za Embida ne bi rekao.

ljud

pre 1 godinu

Sama definicija mvp kaže šta se treba uzimati kao glavni kriterijum: kako nečija igra utiče na uspeh tima. A to se da statistikom lako saznati.

Mr_Melbourne

pre 1 godinu

Joj Srba. Da je Embid bio dva puta mvp a da nista nije uradio kao sto Jokic nije, bila bi prica kao i sto je bila prije debelog.."Jebo mvp reg dijela, samo se titule pikaju" Naravno da je bucko pod vecim pritiskom ..A ako ispadne u prvoj rundi,bice luzer kao malo ko..Zato je Janis tito..Lik je sve uzeo i jos bio mvp finalne serije..Jokic za dva zivota to nece uraditi.

vince carter

pre 1 godinu

"Jedini koga stvarno ne zanima nagrada je Jokic" pa zar je moguce da to bude neko drugi osim Jokic?? Onaj lik sto je slikan kako gleda u papir sa svojom statistikom u svlacionici😅 Zato apsolutno nikada ne citam komentare o Tenisu,jer bi uvek navijao protiv Djokovica,mogu da zamislim kakva je tamo hajka buzdovana na Nadala,Federera,Alkarasa. Jokicevci su otisli i korak dalje,njima je i Novak vremenom postao konkurencija i zele da ga svrgnu sa trona najboljeg naseg sportiste. Sta reci o likovima koji se licno obracaju Embidu u komentarima i koji su ubedjeni da je ovo negde nesto mnogo bitno i da im familija od "Nikole" cita komentare i prenosi mu🙈😅

Toleranti, Peje

pre 1 godinu

Iskreno, on je isti igrac kao prosle sezone, Jokic je bolji od prosle i Denver je jos bolje rangiran, ne volim Jokica ali imam respekt sto nije uopste sebican.

Sale

pre 1 godinu

On nije ljut na Jokica, nego na ligu. Pre svega, supermax eligibility se odredjuje na osnovu tih priznanja npr. All NBA team, All Star, MVP, MIP, DPY itd. Drugim recima, decko kida vec tri sezone a nije dobio ni jednu individualnu nagradu. Cak nije ni usao u All NBA prvi tim zbog Jokica i pravila da ne mogu dva centra. Donekle ga razumem.

k

pre 1 godinu

8 utakmica do kraja.
Jokara je u minusu 8 asistencija, nije bitno da bude MVP, ali meni bi bilo bitno da uspe u narednim mecevima da podeli 11 lopti i zavrsi sezonu sa triple dabl prosekom.
I onda u plejofu da proba da uzme prsten.

Ali biti ovoliko blizu triple dabl proseka i ne uzeti ga je stvarno zalosno, pogotovo sto je gomilu meceva ove sezone zavrsio sa dabl dabl ucinkom i 9 asistencija.

pacificka_obala

pre 1 godinu

parošlu utakmicu je urnisao jokaru
(realno, 27. mart 2023 18:35)
******************
Jeste, ali je sacekao Jokaru da posle 3 utakmice na gostovanju uzastopce umoran dodje u Filadelfiji. A ekipe i igraci sasvim drugacije igraju posle 2 ili 3 utakmice na strani (kad recimo sa Pacifika odu na East, 3 sata vremenske razlike, plus 3 utakmice za 4 dana). Zanimljivo je da su prosle sezone u Filadelfiji 76 i Nugets trebali igrati mec kao prvi u mini turneji Nugetsa po Eastu i Embiid je navodno bio povredjen, nije se pojavio. I jos zanimljivije je da ove sezone iako ej igrao prethodni mec na turneji po Westu ne igra kod Nugetsa gde ga ceka odmoran Jokic. Giannis je juce odigrao gostujuci mec u Denveru, borio se i izgubio drugi mec zaredom na gostovanju ali je zato sportista koji ima m*da. Emdiid je daleko od Giannisa, daleko je i od Jokare.

ГМ

pre 1 godinu

Iako je MVP titula nebitna ukoliko ne osvojis nista u karijeri...

Postavlja se samo pitanje, koliko je Embid odigrao meceva u karijeri, odnosno po koliko je propustao u svakoj sezoni?

Taj podatak zasluzuje posebnu vest.

sotir zvani djubre

pre 1 godinu

Pa to je on.. taj koji ne igra odbranu, ali statistika kaze da je najbolji odbrambeni igrac. Sta gledaju za odbranu? Statistiku - blokade, i procenat uspesnosti suta preko igraca(procenat odbranjenog suta). Ako ne igras odbranu i uzimas igrace samo ispod kosa - imaces odlican procenat odbranjenog suta, i par blokada po mecu, i za NBA bices najbolji defanzivac - to sto kada branis pik ostavljas beka samog na sutu za 3 - nema veze, nije tvoja greska :D

Globtroter

pre 1 godinu

Pogledao utakmicu File i Ratnika i mogu slobodno da kažem da je u odbrani jednaka rupa kao i Jokić, možda i gora. Ne znam odakle mu smelosti da za sebe priča kako je odličan defanzivac.

kejt winslet

pre 1 godinu

Pa bas zato sto bas nista nisi osvojio je pritisak ta tebi.
Jokic ima vec 2 MVP-a i 3 puta prva petorka NBA... A ti 0 oba

Paklen igrac, al se ponizava zarad MVP nagrade

nemanja

pre 1 godinu

Najveci kompleksas u istoriji NBA. Ne mora Jokic da osvoji, neka osvoji Janis, ali samo ovaj jadnik da ne osvoji. Toliko je ocajan, samo kuka, place medijima i slicno...

Снајпериста

pre 1 godinu

Сморио је више...дајте му ту награду.МВП патетике,шта си ти освојио?!

Ivan

pre 1 godinu

Jedini koga stvarno ne zanima nagrada je jokic. E sad lepo veceras u njegovom dvoristu treba da isporuci 40p i tripl dabl pa da vidimo. Ali znajuci dzonsona on ima da sutne 5/6 i batali da igra…

zlik ljubovija

pre 1 godinu

Koji su sve igrači zbog tebe urušeni i unisteni..... Nerles Noel ,Dzalil Okafor ,Markel Fulc....pa i Ben Simons....e moj Embideee..... Sve ove igrace je 76-ce kupila sa drafta...i to sa kakvih pozicija....samo da bi ti opstao...ccccc

Stefke98

pre 1 godinu

Burazer sanja Nikolu, i to kao najgori kosmar, sigurno se budi u sred noci znojav, buncajuci Jokicevo ime.Jutros izlazi vest ne zanima ga MVP trka, a ceo ovaj intervju covek izanalizirao zadnje 3 godine ne samo MVP nagrade vec i za defanzivca godine i devanzivni tim godine. Vise bih voleo i LBJ da uzme MVP nego ovaj Kamerunac,strasno koliko kompleks covek ima od Nidze.Da nije crnac, ne bi ni imao sanse ove godine,ali ocito ima masineriju iza sebe, vrlo verovatno ce nazalost uzeti tu MVP nagradu,bar prema kvotama ,no i kladionice umeju da grese,pa cemo videti, svakako najneizvesnija borba za mvp zadnjih 5,6 sezona, samo me brine ta Americka "demokratija",verujem da cemo imati dosta anomalija gde ce Embid biiti prvi, a Jokara ni u prva 4 glasa, zapamtite sta sam rekao ;)
SporCki pozdrav!

svi_redsi_na_jednom_mijestu

pre 1 godinu

Al ona izjava 'MVP nagrada mi je nebitna', a lik samo o njoj priča. Pristao bi on da završi karijeru istog momenta samo da uzme MVP.
P.S. Zamislite brojke Jokica da mu ovoliko znači MVP i da toliko forsira

nemanja

pre 1 godinu

Najveci kompleksas u istoriji NBA. Ne mora Jokic da osvoji, neka osvoji Janis, ali samo ovaj jadnik da ne osvoji. Toliko je ocajan, samo kuka, place medijima i slicno...

Globtroter

pre 1 godinu

Pogledao utakmicu File i Ratnika i mogu slobodno da kažem da je u odbrani jednaka rupa kao i Jokić, možda i gora. Ne znam odakle mu smelosti da za sebe priča kako je odličan defanzivac.

Kozuki Oden

pre 1 godinu

Cuj "pecka", ovime je samo po ko zna koji put pokazao svoje pravo lice. Coveku dupe zinulo za MVP nagradu, vise nego svim igracima u istoriji kosarke zajedno.

sotir zvani djubre

pre 1 godinu

Pa to je on.. taj koji ne igra odbranu, ali statistika kaze da je najbolji odbrambeni igrac. Sta gledaju za odbranu? Statistiku - blokade, i procenat uspesnosti suta preko igraca(procenat odbranjenog suta). Ako ne igras odbranu i uzimas igrace samo ispod kosa - imaces odlican procenat odbranjenog suta, i par blokada po mecu, i za NBA bices najbolji defanzivac - to sto kada branis pik ostavljas beka samog na sutu za 3 - nema veze, nije tvoja greska :D

kejt winslet

pre 1 godinu

Pa bas zato sto bas nista nisi osvojio je pritisak ta tebi.
Jokic ima vec 2 MVP-a i 3 puta prva petorka NBA... A ti 0 oba

Paklen igrac, al se ponizava zarad MVP nagrade

ljud

pre 1 godinu

Sama definicija mvp kaže šta se treba uzimati kao glavni kriterijum: kako nečija igra utiče na uspeh tima. A to se da statistikom lako saznati.

zlik ljubovija

pre 1 godinu

Koji su sve igrači zbog tebe urušeni i unisteni..... Nerles Noel ,Dzalil Okafor ,Markel Fulc....pa i Ben Simons....e moj Embideee..... Sve ove igrace je 76-ce kupila sa drafta...i to sa kakvih pozicija....samo da bi ti opstao...ccccc

Straight Outta München

pre 1 godinu

Jokic je sam kriv za raspravu… Da uzme 3-4 suta vise po utakmici, ova rasprava se ne bi vodila. Nikola bez ikakvog napora moze da ima 28-29 poena u proseku ( da se bas naostri, lagano i preko 30). Umesto toga moramo da slusamo Embida svaki dan…

svi_redsi_na_jednom_mijestu

pre 1 godinu

Al ona izjava 'MVP nagrada mi je nebitna', a lik samo o njoj priča. Pristao bi on da završi karijeru istog momenta samo da uzme MVP.
P.S. Zamislite brojke Jokica da mu ovoliko znači MVP i da toliko forsira

Ivan

pre 1 godinu

Jedini koga stvarno ne zanima nagrada je jokic. E sad lepo veceras u njegovom dvoristu treba da isporuci 40p i tripl dabl pa da vidimo. Ali znajuci dzonsona on ima da sutne 5/6 i batali da igra…

ccc

pre 1 godinu

Uz duzno postovanje za Embida… Jokic je igrao finale konferencije a Dzoel nije, takk da je opet vide uradio.. Takodje Jokic u plej ofu belezi vise poena, skokova, asistencija i kradja uz bolji procenat iz igre za tri i sa penala. Takodje je uvek bio zdrav i na raspolaganju i davao mvp brojke u odlucujucim mecevima u plej ofu. Prema tome, Embid je taj koji mora da se dokazuje u plej ofu a ne Nikola. Mada bi bilo dobro da Denver udje u finale kao slag na torti na ove tri godine.

Stefke98

pre 1 godinu

Burazer sanja Nikolu, i to kao najgori kosmar, sigurno se budi u sred noci znojav, buncajuci Jokicevo ime.Jutros izlazi vest ne zanima ga MVP trka, a ceo ovaj intervju covek izanalizirao zadnje 3 godine ne samo MVP nagrade vec i za defanzivca godine i devanzivni tim godine. Vise bih voleo i LBJ da uzme MVP nego ovaj Kamerunac,strasno koliko kompleks covek ima od Nidze.Da nije crnac, ne bi ni imao sanse ove godine,ali ocito ima masineriju iza sebe, vrlo verovatno ce nazalost uzeti tu MVP nagradu,bar prema kvotama ,no i kladionice umeju da grese,pa cemo videti, svakako najneizvesnija borba za mvp zadnjih 5,6 sezona, samo me brine ta Americka "demokratija",verujem da cemo imati dosta anomalija gde ce Embid biiti prvi, a Jokara ni u prva 4 glasa, zapamtite sta sam rekao ;)
SporCki pozdrav!

Снајпериста

pre 1 godinu

Сморио је више...дајте му ту награду.МВП патетике,шта си ти освојио?!

pacificka_obala

pre 1 godinu

parošlu utakmicu je urnisao jokaru
(realno, 27. mart 2023 18:35)
******************
Jeste, ali je sacekao Jokaru da posle 3 utakmice na gostovanju uzastopce umoran dodje u Filadelfiji. A ekipe i igraci sasvim drugacije igraju posle 2 ili 3 utakmice na strani (kad recimo sa Pacifika odu na East, 3 sata vremenske razlike, plus 3 utakmice za 4 dana). Zanimljivo je da su prosle sezone u Filadelfiji 76 i Nugets trebali igrati mec kao prvi u mini turneji Nugetsa po Eastu i Embiid je navodno bio povredjen, nije se pojavio. I jos zanimljivije je da ove sezone iako ej igrao prethodni mec na turneji po Westu ne igra kod Nugetsa gde ga ceka odmoran Jokic. Giannis je juce odigrao gostujuci mec u Denveru, borio se i izgubio drugi mec zaredom na gostovanju ali je zato sportista koji ima m*da. Emdiid je daleko od Giannisa, daleko je i od Jokare.

lažna devetka

pre 1 godinu

Jokić Ima srebro sa OI 2016, takođe je pomogao svom nacionalnom timu da pobedi reprezentaciju SAD u takmičarskoj utakmici 2019. Embid još uvek nije ni debitovao za svoj nacionalni tim, čak postoji mogućnost da će biti Francuski plaćenik/naturalizovani igrač. Jokić i Janis su obeležili ovu epohu, oba skromna, a tako velika imena. Nadam se da će i Jokić doći do prstena i nekog zlata sa reprezentacijom pa da apsolutno bude među najboljima koji su ikada igrali lopte pod obručima.

ГМ

pre 1 godinu

Iako je MVP titula nebitna ukoliko ne osvojis nista u karijeri...

Postavlja se samo pitanje, koliko je Embid odigrao meceva u karijeri, odnosno po koliko je propustao u svakoj sezoni?

Taj podatak zasluzuje posebnu vest.

Pera Ždera

pre 1 godinu

Hmm... Ladno mu laznim narativima, izmisljotinama, trilionima bacanja itd "poklanjaju" MVP nagradu a on ce mozda istu ispustiti ovakvim izjavama ljubomore i nekakave totalne frustracije prema medijima i Jokicu jer ipak ni amerikanci nisu imuni na ovakve budalastine... Niko ipak ne voli hvalisavce i kukavce. Kod Kamerunca nekako se najvise moze primeniti ona "Ako nemas sta pametno bolje cuti... "

The Unforgiven

pre 1 godinu

Embid nema potrebe da zapinje u ovoj nebitnoj utakmici
(baron, 27. mart 2023 22:28)
-------------------

Toliko je "nebitna utakmica" 2 sedmice pred pocetak playoffa gde se Philadelphia ocajnicki bori za 2. mesto na istoku, a pri tom im i Cleveland preti i mozda nece zadrzati ni 3. mesto (u prevodu: u 2. rundi playoffa bi isli na najbolji tim u ligi Milwaukee)... Vazi, vazi...

Goran

pre 1 godinu

Pa ovde se radi o MVP-ju regularnog dela sezone, i tu je Jokić opravdano u vrhu po svim osnovama, jer po stoti put treba reći da se gleda učinak tj. doprinos igrača u igri svog tima,pobedama...nije ovo basket jedan na jedan . A Janis i Joel upravo tako igraju i na utakmicama dok Jokić razigrava celu ekipu i njegovih 10 asistencija zlata vredi i zato je on MVP !!!

goran

pre 1 godinu

Jokić igra "tripl dabl" sezonu, njegov najbolji saigrač je Marej, koji u 5 utakmica jednu odigra vrhunski, trener prosečan,klupa neupotrebljiva, i takav Denver ide na prvo mesto zapada nakon regularnog dela. I ako to nije dovoljno za MVP priznanje... Ovaj Embid već postaje patetičan. Do pre jedno 2-3 nedelje,niko, apsolutno niko nije dovodio u pitanje ko će osvojiti MVP priznanje jer je Jokić bio apsolutni favorit, i kladionice su to potvrdile. E, onda je Perkins i ona "BLM Amerika" krenula u žestoku kampanju, a rezultat toga je upravo ovaj lik koji u proseku izvodi 12 slobodnih bacanja po meču.

roronja

pre 1 godinu

Ove godine Jokić a sljedeće može i Embid,dobar je ali Jokić ima tripl dabl prosek to je samo par igrača uspelo u istoriji tako da JOKIC. A usput djeluje svežiji od njega mislim da će u play offu Jokić biti još bolji (samo da ne bude neke povrede) a za Embida ne bi rekao.

k

pre 1 godinu

8 utakmica do kraja.
Jokara je u minusu 8 asistencija, nije bitno da bude MVP, ali meni bi bilo bitno da uspe u narednim mecevima da podeli 11 lopti i zavrsi sezonu sa triple dabl prosekom.
I onda u plejofu da proba da uzme prsten.

Ali biti ovoliko blizu triple dabl proseka i ne uzeti ga je stvarno zalosno, pogotovo sto je gomilu meceva ove sezone zavrsio sa dabl dabl ucinkom i 9 asistencija.

Sale

pre 1 godinu

On nije ljut na Jokica, nego na ligu. Pre svega, supermax eligibility se odredjuje na osnovu tih priznanja npr. All NBA team, All Star, MVP, MIP, DPY itd. Drugim recima, decko kida vec tri sezone a nije dobio ni jednu individualnu nagradu. Cak nije ni usao u All NBA prvi tim zbog Jokica i pravila da ne mogu dva centra. Donekle ga razumem.

beograd011

pre 1 godinu

Pecka!? Ne on samo izaziva i cacka da se "zver" zainati i zaigra kao nikad do sada.Videli smo to u utakmici protiv Milvokija kad su Denverovi igraci sveli Janisa na 7 poena u drugom poluvremenu!Verujem da ce naci kljuc da zatvore Embida,mada ce biti tesko jer njegov ulaz pod kos je poput bagera i morace udvajanje zasigurno.
Slazem se samo u jedno Nikola je bolji igrac ili kako to ljubitelju kosarke kazu zabavan za gledanje! Embid? To je vec vidjeno od strane Sekila,a ko mi ne veruje postoji klip o obojici na Youtube,a onaj Nikolin Top 100 jos uvek se vrti i dostize astronomsku gledanost.Sta u stvari da gledamo kod Embida,ta kosarka je zastarela,ne primamljiva lepoti gledanja ovog sporta jednom recju dosadna.To je primetila publika u San Francisku stalnim zvizdanjem kad god je dosudjen faul i slobodno bacanje za njega,a mora se priznati da su ti faulovi postojali.Medjutim vidi se da se Embid trosi mnogo.da, trpa koseve ali zato tim gubi a to nikako nije za nagradu "najkorisnijeg igraca"! Sve ostalo vise nije stvar ukusa vec statistike,zato meni prija vise da gledam Nikolu,Doncica,Irvinga Stefija,u poslednje vreme Pula,a sto ne reci za Rendala.LeVina ili Bridzisa i veoma dobrog Bruka iz Finiksa.Uostalom videcemo veceras(ujutru) kako ce izgledati taj duel koji ceo kosarkaski svet zeli da vidi i odluci koje bolji! Ideeeemooo Nikola!

Prometeus

pre 1 godinu

I sad će naši komentatori da šalju ka njemu isto tako, a ustvari ko zna kako je i on sâm interpretiran u medijima.

Majk Meloun car, lepo je rekao pre neki dan, gleda se da se priča o ovom drugom i da se taj drugi što više unizi, a ne da se priča što bolje o mom.

Tako vam je u svim sferama društva u eri društvenih mreža i digitalizacije. Milione više klikova i svega donosi kritizerstvo nego konstruktivizam.

Toleranti, Peje

pre 1 godinu

Iskreno, on je isti igrac kao prosle sezone, Jokic je bolji od prosle i Denver je jos bolje rangiran, ne volim Jokica ali imam respekt sto nije uopste sebican.

marko

pre 1 godinu

Dude! Koja crna odbrana, najvise penala sutira, place i kuka, na kraju sam udara svojim rukama o protivnicke centre(protiv Golden State) da bi mu svirali faul. A asistencija, to ne zna sta je, kao ni pola MVP kandidata(tj privatnika u ligi). Kako na terenu tako i van njega samo kuka.

OnoKao

pre 1 godinu

Prvo, niko ovde ne zna o cemu prica Embid. Na ESPN su ga skoro stavili na vrh liste onih koji su pod najvecim pritiskom da osvoje ove godine prsten, od kojih se najvise ocekuje to. Jokic je bio neko mesto ispod njega. Jel realno da se od igraca koji nema mvp, first team NBA, ocekuje da je pod vecim pritiskom da osvoji prsten od onog koji ima 2 mvpija, 2 first team NBA I slicno? Ne zvali se oni Embid i Jokic, nek su igrac A i B? Sta je tu netacno receno, navijačke strasti po strani?

vince carter

pre 1 godinu

"Jedini koga stvarno ne zanima nagrada je Jokic" pa zar je moguce da to bude neko drugi osim Jokic?? Onaj lik sto je slikan kako gleda u papir sa svojom statistikom u svlacionici😅 Zato apsolutno nikada ne citam komentare o Tenisu,jer bi uvek navijao protiv Djokovica,mogu da zamislim kakva je tamo hajka buzdovana na Nadala,Federera,Alkarasa. Jokicevci su otisli i korak dalje,njima je i Novak vremenom postao konkurencija i zele da ga svrgnu sa trona najboljeg naseg sportiste. Sta reci o likovima koji se licno obracaju Embidu u komentarima i koji su ubedjeni da je ovo negde nesto mnogo bitno i da im familija od "Nikole" cita komentare i prenosi mu🙈😅

Memfis

pre 1 godinu

Изјава на нивоу многих коментатора овде - без икаквих нормалних аргумената (само што су они против Ембида, али аргументација је подједнако небулозна).

vince carter

pre 1 godinu

Janis je svakako super lik,Jokic je okej decko, ali i Charles Menson je bio skromni covek iz komsiluka kojeg ceo kult smatra svevisnjim i koji bi sve uradili za njega,tako da prica kako skroman covek ne moze da bude los,lazno skroman,da se pretvra a u Jokicevom slucaju da ne juri statistiku,mogu reci samo ljudi koji zive ispod kamena ili su pristrasni ili jednostavno licemeri. Kazu da je dokaz Jokicevog ne jurenja statistike to sto nije ulazio u igru mnogo puta kad mu fali skok ili asistencija...mozda zato sto je i to super ultra dobra statistika i ne mora se nazivati tripl dablom da bi bila odlicna. Kobija vecina zove statisticarem a taj isti Kobi je stao na 62 poena u 3 cetvrtine i nije se vracao? Zasto? Mozda nije hteo da pokvari procenat suta,mozda nije hteo da rizikuje da pokida ligamente u vec odlucenoj utakmici. Jokic se vrati u igru i ne sutne na kos kad je otvoren vec gleda kome da doda da bi ubelezio asistenciju i onda jedino on koji ima papir sa svojom statistikom to ne gleda,a svi drugi su prevare od igraca i statisticari!!

Владимир

pre 1 godinu

Требало би да имају две одвојене награде. Једна да остане МВП, а друга најбољи играч.

Mr_Melbourne

pre 1 godinu

Joj Srba. Da je Embid bio dva puta mvp a da nista nije uradio kao sto Jokic nije, bila bi prica kao i sto je bila prije debelog.."Jebo mvp reg dijela, samo se titule pikaju" Naravno da je bucko pod vecim pritiskom ..A ako ispadne u prvoj rundi,bice luzer kao malo ko..Zato je Janis tito..Lik je sve uzeo i jos bio mvp finalne serije..Jokic za dva zivota to nece uraditi.

Nikola

pre 1 godinu

Realnk ove godine i trrba da dobije Embid. Ova 24 poena u proseku su ipak prilicno tanka. Da bar ima nekig 30 u proseku verujem da vi Jokic uzeo i ove godine.

baron

pre 1 godinu

Sa kim li se ti svadjas?
Nisi smeo rec da napises kada je Embid unistio Jokica u Filadelfiji, a prosli put kada je isto bio bolji vadio si se na pobedu Denvera, kao Jokicu bitna pobeda tima.
Embid nema potrebe da zapinje u ovoj nebitnoj utakmici, da se sad dokazuje nekom peri zderi i slicnima.
On je Jokica vratio na fabricka podesavanja, pokazao vec nekoliko puta da je bolji igrac.
Ako je nekome bitan mvp trofej to je vas Jokara, koji se sa porodicom slika ispred mvp trofeja. Smesno

baron

pre 1 godinu

Sa kim li se ti svadjas?
Nisi smeo rec da napises kada je Embid unistio Jokica u Filadelfiji, a prosli put kada je isto bio bolji vadio si se na pobedu Denvera, kao Jokicu bitna pobeda tima.
Embid nema potrebe da zapinje u ovoj nebitnoj utakmici, da se sad dokazuje nekom peri zderi i slicnima.
On je Jokica vratio na fabricka podesavanja, pokazao vec nekoliko puta da je bolji igrac.
Ako je nekome bitan mvp trofej to je vas Jokara, koji se sa porodicom slika ispred mvp trofeja. Smesno

vince carter

pre 1 godinu

Janis je svakako super lik,Jokic je okej decko, ali i Charles Menson je bio skromni covek iz komsiluka kojeg ceo kult smatra svevisnjim i koji bi sve uradili za njega,tako da prica kako skroman covek ne moze da bude los,lazno skroman,da se pretvra a u Jokicevom slucaju da ne juri statistiku,mogu reci samo ljudi koji zive ispod kamena ili su pristrasni ili jednostavno licemeri. Kazu da je dokaz Jokicevog ne jurenja statistike to sto nije ulazio u igru mnogo puta kad mu fali skok ili asistencija...mozda zato sto je i to super ultra dobra statistika i ne mora se nazivati tripl dablom da bi bila odlicna. Kobija vecina zove statisticarem a taj isti Kobi je stao na 62 poena u 3 cetvrtine i nije se vracao? Zasto? Mozda nije hteo da pokvari procenat suta,mozda nije hteo da rizikuje da pokida ligamente u vec odlucenoj utakmici. Jokic se vrati u igru i ne sutne na kos kad je otvoren vec gleda kome da doda da bi ubelezio asistenciju i onda jedino on koji ima papir sa svojom statistikom to ne gleda,a svi drugi su prevare od igraca i statisticari!!

Mr_Melbourne

pre 1 godinu

Joj Srba. Da je Embid bio dva puta mvp a da nista nije uradio kao sto Jokic nije, bila bi prica kao i sto je bila prije debelog.."Jebo mvp reg dijela, samo se titule pikaju" Naravno da je bucko pod vecim pritiskom ..A ako ispadne u prvoj rundi,bice luzer kao malo ko..Zato je Janis tito..Lik je sve uzeo i jos bio mvp finalne serije..Jokic za dva zivota to nece uraditi.

vince carter

pre 1 godinu

"Jedini koga stvarno ne zanima nagrada je Jokic" pa zar je moguce da to bude neko drugi osim Jokic?? Onaj lik sto je slikan kako gleda u papir sa svojom statistikom u svlacionici😅 Zato apsolutno nikada ne citam komentare o Tenisu,jer bi uvek navijao protiv Djokovica,mogu da zamislim kakva je tamo hajka buzdovana na Nadala,Federera,Alkarasa. Jokicevci su otisli i korak dalje,njima je i Novak vremenom postao konkurencija i zele da ga svrgnu sa trona najboljeg naseg sportiste. Sta reci o likovima koji se licno obracaju Embidu u komentarima i koji su ubedjeni da je ovo negde nesto mnogo bitno i da im familija od "Nikole" cita komentare i prenosi mu🙈😅

Nikola

pre 1 godinu

Realnk ove godine i trrba da dobije Embid. Ova 24 poena u proseku su ipak prilicno tanka. Da bar ima nekig 30 u proseku verujem da vi Jokic uzeo i ove godine.

Владимир

pre 1 godinu

Требало би да имају две одвојене награде. Једна да остане МВП, а друга најбољи играч.

Memfis

pre 1 godinu

Изјава на нивоу многих коментатора овде - без икаквих нормалних аргумената (само што су они против Ембида, али аргументација је подједнако небулозна).

beograd011

pre 1 godinu

Pecka!? Ne on samo izaziva i cacka da se "zver" zainati i zaigra kao nikad do sada.Videli smo to u utakmici protiv Milvokija kad su Denverovi igraci sveli Janisa na 7 poena u drugom poluvremenu!Verujem da ce naci kljuc da zatvore Embida,mada ce biti tesko jer njegov ulaz pod kos je poput bagera i morace udvajanje zasigurno.
Slazem se samo u jedno Nikola je bolji igrac ili kako to ljubitelju kosarke kazu zabavan za gledanje! Embid? To je vec vidjeno od strane Sekila,a ko mi ne veruje postoji klip o obojici na Youtube,a onaj Nikolin Top 100 jos uvek se vrti i dostize astronomsku gledanost.Sta u stvari da gledamo kod Embida,ta kosarka je zastarela,ne primamljiva lepoti gledanja ovog sporta jednom recju dosadna.To je primetila publika u San Francisku stalnim zvizdanjem kad god je dosudjen faul i slobodno bacanje za njega,a mora se priznati da su ti faulovi postojali.Medjutim vidi se da se Embid trosi mnogo.da, trpa koseve ali zato tim gubi a to nikako nije za nagradu "najkorisnijeg igraca"! Sve ostalo vise nije stvar ukusa vec statistike,zato meni prija vise da gledam Nikolu,Doncica,Irvinga Stefija,u poslednje vreme Pula,a sto ne reci za Rendala.LeVina ili Bridzisa i veoma dobrog Bruka iz Finiksa.Uostalom videcemo veceras(ujutru) kako ce izgledati taj duel koji ceo kosarkaski svet zeli da vidi i odluci koje bolji! Ideeeemooo Nikola!

Globtroter

pre 1 godinu

Pogledao utakmicu File i Ratnika i mogu slobodno da kažem da je u odbrani jednaka rupa kao i Jokić, možda i gora. Ne znam odakle mu smelosti da za sebe priča kako je odličan defanzivac.

sotir zvani djubre

pre 1 godinu

Pa to je on.. taj koji ne igra odbranu, ali statistika kaze da je najbolji odbrambeni igrac. Sta gledaju za odbranu? Statistiku - blokade, i procenat uspesnosti suta preko igraca(procenat odbranjenog suta). Ako ne igras odbranu i uzimas igrace samo ispod kosa - imaces odlican procenat odbranjenog suta, i par blokada po mecu, i za NBA bices najbolji defanzivac - to sto kada branis pik ostavljas beka samog na sutu za 3 - nema veze, nije tvoja greska :D

zlik ljubovija

pre 1 godinu

Koji su sve igrači zbog tebe urušeni i unisteni..... Nerles Noel ,Dzalil Okafor ,Markel Fulc....pa i Ben Simons....e moj Embideee..... Sve ove igrace je 76-ce kupila sa drafta...i to sa kakvih pozicija....samo da bi ti opstao...ccccc

nemanja

pre 1 godinu

Najveci kompleksas u istoriji NBA. Ne mora Jokic da osvoji, neka osvoji Janis, ali samo ovaj jadnik da ne osvoji. Toliko je ocajan, samo kuka, place medijima i slicno...

Stefke98

pre 1 godinu

Burazer sanja Nikolu, i to kao najgori kosmar, sigurno se budi u sred noci znojav, buncajuci Jokicevo ime.Jutros izlazi vest ne zanima ga MVP trka, a ceo ovaj intervju covek izanalizirao zadnje 3 godine ne samo MVP nagrade vec i za defanzivca godine i devanzivni tim godine. Vise bih voleo i LBJ da uzme MVP nego ovaj Kamerunac,strasno koliko kompleks covek ima od Nidze.Da nije crnac, ne bi ni imao sanse ove godine,ali ocito ima masineriju iza sebe, vrlo verovatno ce nazalost uzeti tu MVP nagradu,bar prema kvotama ,no i kladionice umeju da grese,pa cemo videti, svakako najneizvesnija borba za mvp zadnjih 5,6 sezona, samo me brine ta Americka "demokratija",verujem da cemo imati dosta anomalija gde ce Embid biiti prvi, a Jokara ni u prva 4 glasa, zapamtite sta sam rekao ;)
SporCki pozdrav!

Toleranti, Peje

pre 1 godinu

Iskreno, on je isti igrac kao prosle sezone, Jokic je bolji od prosle i Denver je jos bolje rangiran, ne volim Jokica ali imam respekt sto nije uopste sebican.

ccc

pre 1 godinu

Uz duzno postovanje za Embida… Jokic je igrao finale konferencije a Dzoel nije, takk da je opet vide uradio.. Takodje Jokic u plej ofu belezi vise poena, skokova, asistencija i kradja uz bolji procenat iz igre za tri i sa penala. Takodje je uvek bio zdrav i na raspolaganju i davao mvp brojke u odlucujucim mecevima u plej ofu. Prema tome, Embid je taj koji mora da se dokazuje u plej ofu a ne Nikola. Mada bi bilo dobro da Denver udje u finale kao slag na torti na ove tri godine.

Ivan

pre 1 godinu

Jedini koga stvarno ne zanima nagrada je jokic. E sad lepo veceras u njegovom dvoristu treba da isporuci 40p i tripl dabl pa da vidimo. Ali znajuci dzonsona on ima da sutne 5/6 i batali da igra…

Снајпериста

pre 1 godinu

Сморио је више...дајте му ту награду.МВП патетике,шта си ти освојио?!

kejt winslet

pre 1 godinu

Pa bas zato sto bas nista nisi osvojio je pritisak ta tebi.
Jokic ima vec 2 MVP-a i 3 puta prva petorka NBA... A ti 0 oba

Paklen igrac, al se ponizava zarad MVP nagrade

Kozuki Oden

pre 1 godinu

Cuj "pecka", ovime je samo po ko zna koji put pokazao svoje pravo lice. Coveku dupe zinulo za MVP nagradu, vise nego svim igracima u istoriji kosarke zajedno.

ljud

pre 1 godinu

Sama definicija mvp kaže šta se treba uzimati kao glavni kriterijum: kako nečija igra utiče na uspeh tima. A to se da statistikom lako saznati.

goran

pre 1 godinu

Jokić igra "tripl dabl" sezonu, njegov najbolji saigrač je Marej, koji u 5 utakmica jednu odigra vrhunski, trener prosečan,klupa neupotrebljiva, i takav Denver ide na prvo mesto zapada nakon regularnog dela. I ako to nije dovoljno za MVP priznanje... Ovaj Embid već postaje patetičan. Do pre jedno 2-3 nedelje,niko, apsolutno niko nije dovodio u pitanje ko će osvojiti MVP priznanje jer je Jokić bio apsolutni favorit, i kladionice su to potvrdile. E, onda je Perkins i ona "BLM Amerika" krenula u žestoku kampanju, a rezultat toga je upravo ovaj lik koji u proseku izvodi 12 slobodnih bacanja po meču.

pacificka_obala

pre 1 godinu

parošlu utakmicu je urnisao jokaru
(realno, 27. mart 2023 18:35)
******************
Jeste, ali je sacekao Jokaru da posle 3 utakmice na gostovanju uzastopce umoran dodje u Filadelfiji. A ekipe i igraci sasvim drugacije igraju posle 2 ili 3 utakmice na strani (kad recimo sa Pacifika odu na East, 3 sata vremenske razlike, plus 3 utakmice za 4 dana). Zanimljivo je da su prosle sezone u Filadelfiji 76 i Nugets trebali igrati mec kao prvi u mini turneji Nugetsa po Eastu i Embiid je navodno bio povredjen, nije se pojavio. I jos zanimljivije je da ove sezone iako ej igrao prethodni mec na turneji po Westu ne igra kod Nugetsa gde ga ceka odmoran Jokic. Giannis je juce odigrao gostujuci mec u Denveru, borio se i izgubio drugi mec zaredom na gostovanju ali je zato sportista koji ima m*da. Emdiid je daleko od Giannisa, daleko je i od Jokare.

lažna devetka

pre 1 godinu

Jokić Ima srebro sa OI 2016, takođe je pomogao svom nacionalnom timu da pobedi reprezentaciju SAD u takmičarskoj utakmici 2019. Embid još uvek nije ni debitovao za svoj nacionalni tim, čak postoji mogućnost da će biti Francuski plaćenik/naturalizovani igrač. Jokić i Janis su obeležili ovu epohu, oba skromna, a tako velika imena. Nadam se da će i Jokić doći do prstena i nekog zlata sa reprezentacijom pa da apsolutno bude među najboljima koji su ikada igrali lopte pod obručima.

OnoKao

pre 1 godinu

Prvo, niko ovde ne zna o cemu prica Embid. Na ESPN su ga skoro stavili na vrh liste onih koji su pod najvecim pritiskom da osvoje ove godine prsten, od kojih se najvise ocekuje to. Jokic je bio neko mesto ispod njega. Jel realno da se od igraca koji nema mvp, first team NBA, ocekuje da je pod vecim pritiskom da osvoji prsten od onog koji ima 2 mvpija, 2 first team NBA I slicno? Ne zvali se oni Embid i Jokic, nek su igrac A i B? Sta je tu netacno receno, navijačke strasti po strani?

Straight Outta München

pre 1 godinu

Jokic je sam kriv za raspravu… Da uzme 3-4 suta vise po utakmici, ova rasprava se ne bi vodila. Nikola bez ikakvog napora moze da ima 28-29 poena u proseku ( da se bas naostri, lagano i preko 30). Umesto toga moramo da slusamo Embida svaki dan…

svi_redsi_na_jednom_mijestu

pre 1 godinu

Al ona izjava 'MVP nagrada mi je nebitna', a lik samo o njoj priča. Pristao bi on da završi karijeru istog momenta samo da uzme MVP.
P.S. Zamislite brojke Jokica da mu ovoliko znači MVP i da toliko forsira

Sale

pre 1 godinu

On nije ljut na Jokica, nego na ligu. Pre svega, supermax eligibility se odredjuje na osnovu tih priznanja npr. All NBA team, All Star, MVP, MIP, DPY itd. Drugim recima, decko kida vec tri sezone a nije dobio ni jednu individualnu nagradu. Cak nije ni usao u All NBA prvi tim zbog Jokica i pravila da ne mogu dva centra. Donekle ga razumem.

roronja

pre 1 godinu

Ove godine Jokić a sljedeće može i Embid,dobar je ali Jokić ima tripl dabl prosek to je samo par igrača uspelo u istoriji tako da JOKIC. A usput djeluje svežiji od njega mislim da će u play offu Jokić biti još bolji (samo da ne bude neke povrede) a za Embida ne bi rekao.

Pera Ždera

pre 1 godinu

Hmm... Ladno mu laznim narativima, izmisljotinama, trilionima bacanja itd "poklanjaju" MVP nagradu a on ce mozda istu ispustiti ovakvim izjavama ljubomore i nekakave totalne frustracije prema medijima i Jokicu jer ipak ni amerikanci nisu imuni na ovakve budalastine... Niko ipak ne voli hvalisavce i kukavce. Kod Kamerunca nekako se najvise moze primeniti ona "Ako nemas sta pametno bolje cuti... "

Goran

pre 1 godinu

Pa ovde se radi o MVP-ju regularnog dela sezone, i tu je Jokić opravdano u vrhu po svim osnovama, jer po stoti put treba reći da se gleda učinak tj. doprinos igrača u igri svog tima,pobedama...nije ovo basket jedan na jedan . A Janis i Joel upravo tako igraju i na utakmicama dok Jokić razigrava celu ekipu i njegovih 10 asistencija zlata vredi i zato je on MVP !!!

ГМ

pre 1 godinu

Iako je MVP titula nebitna ukoliko ne osvojis nista u karijeri...

Postavlja se samo pitanje, koliko je Embid odigrao meceva u karijeri, odnosno po koliko je propustao u svakoj sezoni?

Taj podatak zasluzuje posebnu vest.

The Unforgiven

pre 1 godinu

Embid nema potrebe da zapinje u ovoj nebitnoj utakmici
(baron, 27. mart 2023 22:28)
-------------------

Toliko je "nebitna utakmica" 2 sedmice pred pocetak playoffa gde se Philadelphia ocajnicki bori za 2. mesto na istoku, a pri tom im i Cleveland preti i mozda nece zadrzati ni 3. mesto (u prevodu: u 2. rundi playoffa bi isli na najbolji tim u ligi Milwaukee)... Vazi, vazi...

k

pre 1 godinu

8 utakmica do kraja.
Jokara je u minusu 8 asistencija, nije bitno da bude MVP, ali meni bi bilo bitno da uspe u narednim mecevima da podeli 11 lopti i zavrsi sezonu sa triple dabl prosekom.
I onda u plejofu da proba da uzme prsten.

Ali biti ovoliko blizu triple dabl proseka i ne uzeti ga je stvarno zalosno, pogotovo sto je gomilu meceva ove sezone zavrsio sa dabl dabl ucinkom i 9 asistencija.

Prometeus

pre 1 godinu

I sad će naši komentatori da šalju ka njemu isto tako, a ustvari ko zna kako je i on sâm interpretiran u medijima.

Majk Meloun car, lepo je rekao pre neki dan, gleda se da se priča o ovom drugom i da se taj drugi što više unizi, a ne da se priča što bolje o mom.

Tako vam je u svim sferama društva u eri društvenih mreža i digitalizacije. Milione više klikova i svega donosi kritizerstvo nego konstruktivizam.

marko

pre 1 godinu

Dude! Koja crna odbrana, najvise penala sutira, place i kuka, na kraju sam udara svojim rukama o protivnicke centre(protiv Golden State) da bi mu svirali faul. A asistencija, to ne zna sta je, kao ni pola MVP kandidata(tj privatnika u ligi). Kako na terenu tako i van njega samo kuka.