Četvrtak, 23.03.2023.

11:12

Sprema se oko 20 prijava protiv Partizana

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost“ Mirko Poledica najavio je 20 prijava protiv fudbalskog kluba Partizan zbog neisplaćenih zarada.

Izvor:

Sprema se oko 20 prijava protiv Partizana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

33 Komentari

Sortiraj po:

uncensored

pre 1 godinu

Cyber Kooryber, 23. mart 2023 13:34)
Pare Partizanu su iz istog izvora i sa istog mesta odakle se i tvom klubu daju! I šta sad? Znači vama može, treba i mora a Partizanu ne?! Te vaše komplekse bi trebalo na drugi način da rešavate, recimo da više i češće idete na utakmice, podržavate svoj voljeni klub i kad gubi... Zamisli vrhunac apsurda: "objektivni" navijač jednog kluba čiji se bekovski trio plaća 5 miliona, od toga se jedan igrač plaća 1.8m za polusezonu, pita: "kako neko ko je igrao Eurokup ima para za strane igrače?". Aha, ok, "ima logike" jer se u Euroligi zarađuju enormno velike pare pa eto Zvezda zato ima... a šta, ne, samo 1.8 miliona pobedniku Eurolige? Pa koliko onda zaradi 17ti na tabeli? Čekaj, pa to je jedna polusezona Kampaca samo. Probudite se vi zvezdaši a ameri imaju i uzrečicu "Back to reality, pa eto mog predloga a "soon" zapravo "very soon" očekujemo kako pismeni tako i usmeni "kontrolni" i u tvom klubu, bilo KK ili FK, isto je to, e tu je isti režiser ali su vam glumci drugi, doduše loši, već viđen provaljen scenario ali "vrhunska" produkcija sa impozantnim budžetom! E tad ćeš se uveriti "koliko" je košaraka "profitabilan" sport a koliko "zarada" učestvovanjem u Evroligi "opravdava" platu jednom igraču 1.8m za polusezonu! Ma gledaću taj film više puta, ma 5 puta dnevno, samo mi neće biti jasno u koji žanr da ga svrstam: horor, triler, tragedija,komedija,istorijski, hm, istorijski - zvuči interersantno, mada ipak mislim da je to sve SF, fikcija!

uncensored

pre 1 godinu

(Jehova, 23. mart 2023 13:29)
Biti duhovit je dar, talenat i ako se nema taj dar, onda nije baš preporučljivo to pokušavati, jer je tanka linija... Ja mislim da je veća sramota broj gledalaca tvog kluba,koji je najskuplji ikad sportski kolektiv kod nas, koji na platnom spisku ima oko 100 igrača, koji je godinama redovno prvak i svake godine takođe redovni učesnik UEFA takmičenja a prosek gledalaca mizeran u odnosu na "uspehe", verovatno "atraktivna" igra ili možda "neizvesnost" rezultata i pobednika, đavo će ga znati, a i u košarci vas gleda familija samo. Gospodin Poledica bi mogao da malo poseti i bavi se upravo tim klubom,Zvezdom,tamo je mnogo interesantnije i tamo ima mnogo više materijala, tako da bi gospodinu Poledici bilo zagarantovano višemesečno svakodnevno medijsko eksponiranje, saopštenja, objave, press konferencije i tako ni opravdao svoju "funkciju" i "radno mesto". Naravno, ovo sve pod uslovom da sme da postavi pitanje poslovanja i redovne isplate igračima u tom klubu a u medijima,doduše ne našim, malo malo pa čitamo da se stranci bivši igrači itekako žale na "uredne isplate" u Zvezdi.Gospodine Poledica, ostavite Vi Partizan, on je očigledno na žalost u terminalnoj fazi,a da ste Vi zaista "dušebrižnik" našeg fudbala Vi biste se time bavili: ko i zašto sistemski i sistematski urušava Partizan i zašto se o tome ćuti?! Zato je lako sad "istresati" se na Partizan i pokazivati silu, to rade sada svi, izgleda da je to "in", ali se iskreno nadam da neće još dugo!!!

...

pre 1 godinu

I sad će sve to država od naših para da plati kao što je već 3 puta platila licencu FK partizanu i oprostila porez a KK partizanu omogućila da ne plati 8,5 miliona evra porez plus ga nagradila najvećim budžetom u istoriji i plaćenom Evroligom a pre toga Evrokupom. Ja ne znam kako grobare nije sramota više da pričaju kako je neko protiv njih a bukvalno su jedini klub koji može da ne plaća porez, kome se plaća odlazak u Evropu i daje najveća pomoć iako NIŠTA nisu zaslužili na terenu. Da se sve ovo radi za Zvezdu već bi bio građanski rat

Krle

pre 1 godinu

Zvezdo prijavljuj u UEFA. Kako je anonimus a zna se ko je zvao UEFA o navodnom kladjenju čelnika Zvezde u iznosu od 5 miliona za utakmicu PSG Zvezda. Ko je a zna se ko zvao EL u vezi Kampaca? Zvezdo ne ćuti

Tolomir

pre 1 godinu

dok je bio T o le bilo je sve ok. Sve regularno i cisto. Karma je cudo.ko se zadnji smije.... Molio bih upravu da nabave jedan dobar, skuplji katanac. Ako nema za katanac, skupljacemo dobrotvorni prilog.

statuskan

pre 1 godinu

Sve je već viđeno,poznat scenario.Jedan čovek ga uništava a na kraju će se pojaviti kao spasilac pa će svi iz uprave da mu se zahvaljuju a mi da mu pljeskamo na tribinama!Fuuuj da čovek dobije dijareju istog momenta!

era s onog sveta

pre 1 godinu

Bio je dokument u slucaju “Asano” koji pokazuje da je ugovor zasnovan na zakonskom minimalcu. Dakle, zvanicno igrac u klubu “radi” za minimalac, a sve ostalo dogovoreno ide kroz nekakve bonuse i izmisljene bonuse. Samo da se porezi plate odbosno ne plate. Sve papire na videlo, svi klubovi.

bobo mk

pre 1 godinu

Hehehehehe. Što bi Ameri rekli "Soon in basketball team". Samo sa drugim režiserom. Pa da vidimo odakle sedmom u ABA, učesniku Evrokupa pare za 7-8 igrača od preko milion ipo dolara.
(Cyber Kooryber, 23. mart 2023 13:34)

prvo da vidimo odakle jednom klubu iz predgrađa 100.000.000 za rekreativno igranje košarke i i kako je moguće da je 15.000.000 poreskog duga prebačeno na državu
(gladijator, 23. mart 2023 13:50)

Rekreativno osvojili 7 prvenstva Srbije, 6 Kupa Radivoja Koraća, i 6 Jadranske lige.
Koliko ste vi "profesionalci" za taj period osvojili trofeja, a sj..ali ste istu količinu novca.

Mutimir

pre 1 godinu

Konacno moze biti zadovoljam onaj koji je unistio nas FK.. onaj cije se ime ne pominje. Sad mozemo ocekivati, kad ga je totalno unistio, da ce se kao fol zauzeti za njega i poceti da ga pomaze. Ista prica kao sto je bila sa KK..Na taj nacin ce izgledati da je podjednako pomogao i nama kao i komsijama, ali svi znamo da to nije tako jer dok je nas unistavao njih je vazdizao. Bez navijacke istrascenosti iznosim puke cinjenice, a svako ko je realan slozice se.No, ovaj komentar svakako nece biti objavljen pa nije ni bitno.

Jehova

pre 1 godinu

Kakvo je stanje u Partizanu najbolje se vidi na tribinama......Partizan je jedini klub u Evropi gde je i dalje Korona u punoj snazi pa zato niko ne dolazi na tribine .......

Admiral

pre 1 godinu

Apsolutno sam protiv ove lopovske uprave, ali je ocigledna namera zna se koga da sto pre totalno satre SD Partizan. Naprasno se pominju dugovi, porezi, a godinama pre se Zvezdi sve tolerisalo, otpisivali krediti i sta sve ne, sada FK Zvezda volsebno placa 13 mil evra poreza (odakle kada su im dugovi preko 60 miliona), a sve u cilju da se javnosti predstavi kako eto Zvezda je savesna a Partizan zao i ne placa nista pa ajde da ga ugasimo. U redu, samo ne budite licemerni i sa dvostrukim arsinima. Vrhovni Zbezdin navijac sa severa se pita za sve.

Cyber Kooryber

pre 1 godinu

Hehehehehe. Što bi Ameri rekli "Soon in basketball team". Samo sa drugim režiserom. Pa da vidimo odakle sedmom u ABA, učesniku Evrokupa pare za 7-8 igrača od preko milion ipo dolara.

gladijator

pre 1 godinu

Hehehehehe. Što bi Ameri rekli "Soon in basketball team". Samo sa drugim režiserom. Pa da vidimo odakle sedmom u ABA, učesniku Evrokupa pare za 7-8 igrača od preko milion ipo dolara.
(Cyber Kooryber, 23. mart 2023 13:34)

prvo da vidimo odakle jednom klubu iz predgrađa 100.000.000 za rekreativno igranje košarke i i kako je moguće da je 15.000.000 poreskog duga prebačeno na državu

Mihajlo

pre 1 godinu

Japanac Asano pokazao je kako se to radi,preveslao je lopove,sad mu i penale placaju ali nasi nisu Japanci, cuvena su vec ta oprastanja od plata iz ljubavi prema klubu a kad nekoga kao Zivkovica ne mogu da izreketiraju onda ga pljuju preko medija. Da je vise Zivkovica i Asana ne bi ovi lopovi sedeli u klubu,ovako maznjavaju gde stignu.

Sauron

pre 1 godinu

Ako treba da ne igramo evro kupove samo da se ovi maknu, nema problema. Ionako je mučenje za gledati. Poledica isteraj to do kraja. Najveći uspeh kluba je da se vrati istinskim partizanovcima pa da krenemo ispočetka.

only fools and horses

pre 1 godinu

Ah, taj zli Partizan. Kada bi samo neko uspeo da iskoreni celo SD Partizan, da sport i drzava progledaju. Da u svemu budemo brzi, jaci i bolji... poput stuba srpska- Zvezde.
(yo.dorro, 23. mart 2023 11:47)

Pa taj neko, koji nam sedi na grbači i upravlja već destak godina, upravo ima san da Partizan nestane. Nezgodno mu je malo politički, zbog ipak mnogobrojnih navijača (najmanje 30% Srba), pa mora sve da radi polako i postepeno.

mile

pre 1 godinu

Šta je tu čudno mi smo to znali i bez Poledice jasno nam je da zakon važi za partizan. Ali pored partizana ima ih još ali nisu bitni bitan je samo partizan.Još jedan razlog da se uprava povuče da ne lažu više i da ne kradu niko ko je naneo štetu klubu nemože samo da ode mora i da odgovara.Nije mi jasno kako može da se nasledi dug za porez i plate od prethodnih uprava ja odem u banku da podignem minimalac samo toliko i dobijem niko mi ništa neda na dođem ti platiću ti što se to ne hapsi. Dobijem papir za porez trčim da platim jer prete kaznama a ovi milione eura pokraše pa ljudi moji teraj te to u zatvor kakva licenca pa nisu nizašta samo mi je žao što će se to desiti partizanu a ima i drugih kojima se mnogo štošta otpisuje.

dasdah

pre 1 godinu

Ah, taj zli Partizan. Kada bi samo neko uspeo da iskoreni celo SD Partizan, da sport i drzava progledaju. Da u svemu budemo brzi, jaci i bolji... poput stuba srpska- Zvezde.

Druze ovaj je pre par dana najstrasnije ipljuvao Djajica i Terzica

borivoje surdilovic

pre 1 godinu

poledice svaka cast, raskrinkaj sve....jedino ne valja sto si sam u toj borbi...verujem da bi ovi dusmani, vazura i vucela pustili velju na tebe da nije u zatvoru....drz se i teraj do kraja....ti bi trebao da budes predsedik fss-a....da je pravde....

yo.dorro

pre 1 godinu

Ah, taj zli Partizan. Kada bi samo neko uspeo da iskoreni celo SD Partizan, da sport i drzava progledaju. Da u svemu budemo brzi, jaci i bolji... poput stuba srpska- Zvezde.

borivoje surdilovic

pre 1 godinu

poledice svaka cast, raskrinkaj sve....jedino ne valja sto si sam u toj borbi...verujem da bi ovi dusmani, vazura i vucela pustili velju na tebe da nije u zatvoru....drz se i teraj do kraja....ti bi trebao da budes predsedik fss-a....da je pravde....

dasdah

pre 1 godinu

Ah, taj zli Partizan. Kada bi samo neko uspeo da iskoreni celo SD Partizan, da sport i drzava progledaju. Da u svemu budemo brzi, jaci i bolji... poput stuba srpska- Zvezde.

Druze ovaj je pre par dana najstrasnije ipljuvao Djajica i Terzica

Mihajlo

pre 1 godinu

Japanac Asano pokazao je kako se to radi,preveslao je lopove,sad mu i penale placaju ali nasi nisu Japanci, cuvena su vec ta oprastanja od plata iz ljubavi prema klubu a kad nekoga kao Zivkovica ne mogu da izreketiraju onda ga pljuju preko medija. Da je vise Zivkovica i Asana ne bi ovi lopovi sedeli u klubu,ovako maznjavaju gde stignu.

only fools and horses

pre 1 godinu

Ah, taj zli Partizan. Kada bi samo neko uspeo da iskoreni celo SD Partizan, da sport i drzava progledaju. Da u svemu budemo brzi, jaci i bolji... poput stuba srpska- Zvezde.
(yo.dorro, 23. mart 2023 11:47)

Pa taj neko, koji nam sedi na grbači i upravlja već destak godina, upravo ima san da Partizan nestane. Nezgodno mu je malo politički, zbog ipak mnogobrojnih navijača (najmanje 30% Srba), pa mora sve da radi polako i postepeno.

Sauron

pre 1 godinu

Ako treba da ne igramo evro kupove samo da se ovi maknu, nema problema. Ionako je mučenje za gledati. Poledica isteraj to do kraja. Najveći uspeh kluba je da se vrati istinskim partizanovcima pa da krenemo ispočetka.

Jehova

pre 1 godinu

Kakvo je stanje u Partizanu najbolje se vidi na tribinama......Partizan je jedini klub u Evropi gde je i dalje Korona u punoj snazi pa zato niko ne dolazi na tribine .......

bobo mk

pre 1 godinu

Hehehehehe. Što bi Ameri rekli "Soon in basketball team". Samo sa drugim režiserom. Pa da vidimo odakle sedmom u ABA, učesniku Evrokupa pare za 7-8 igrača od preko milion ipo dolara.
(Cyber Kooryber, 23. mart 2023 13:34)

prvo da vidimo odakle jednom klubu iz predgrađa 100.000.000 za rekreativno igranje košarke i i kako je moguće da je 15.000.000 poreskog duga prebačeno na državu
(gladijator, 23. mart 2023 13:50)

Rekreativno osvojili 7 prvenstva Srbije, 6 Kupa Radivoja Koraća, i 6 Jadranske lige.
Koliko ste vi "profesionalci" za taj period osvojili trofeja, a sj..ali ste istu količinu novca.

yo.dorro

pre 1 godinu

Ah, taj zli Partizan. Kada bi samo neko uspeo da iskoreni celo SD Partizan, da sport i drzava progledaju. Da u svemu budemo brzi, jaci i bolji... poput stuba srpska- Zvezde.

mile

pre 1 godinu

Šta je tu čudno mi smo to znali i bez Poledice jasno nam je da zakon važi za partizan. Ali pored partizana ima ih još ali nisu bitni bitan je samo partizan.Još jedan razlog da se uprava povuče da ne lažu više i da ne kradu niko ko je naneo štetu klubu nemože samo da ode mora i da odgovara.Nije mi jasno kako može da se nasledi dug za porez i plate od prethodnih uprava ja odem u banku da podignem minimalac samo toliko i dobijem niko mi ništa neda na dođem ti platiću ti što se to ne hapsi. Dobijem papir za porez trčim da platim jer prete kaznama a ovi milione eura pokraše pa ljudi moji teraj te to u zatvor kakva licenca pa nisu nizašta samo mi je žao što će se to desiti partizanu a ima i drugih kojima se mnogo štošta otpisuje.

Admiral

pre 1 godinu

Apsolutno sam protiv ove lopovske uprave, ali je ocigledna namera zna se koga da sto pre totalno satre SD Partizan. Naprasno se pominju dugovi, porezi, a godinama pre se Zvezdi sve tolerisalo, otpisivali krediti i sta sve ne, sada FK Zvezda volsebno placa 13 mil evra poreza (odakle kada su im dugovi preko 60 miliona), a sve u cilju da se javnosti predstavi kako eto Zvezda je savesna a Partizan zao i ne placa nista pa ajde da ga ugasimo. U redu, samo ne budite licemerni i sa dvostrukim arsinima. Vrhovni Zbezdin navijac sa severa se pita za sve.

era s onog sveta

pre 1 godinu

Bio je dokument u slucaju “Asano” koji pokazuje da je ugovor zasnovan na zakonskom minimalcu. Dakle, zvanicno igrac u klubu “radi” za minimalac, a sve ostalo dogovoreno ide kroz nekakve bonuse i izmisljene bonuse. Samo da se porezi plate odbosno ne plate. Sve papire na videlo, svi klubovi.

statuskan

pre 1 godinu

Sve je već viđeno,poznat scenario.Jedan čovek ga uništava a na kraju će se pojaviti kao spasilac pa će svi iz uprave da mu se zahvaljuju a mi da mu pljeskamo na tribinama!Fuuuj da čovek dobije dijareju istog momenta!

Mutimir

pre 1 godinu

Konacno moze biti zadovoljam onaj koji je unistio nas FK.. onaj cije se ime ne pominje. Sad mozemo ocekivati, kad ga je totalno unistio, da ce se kao fol zauzeti za njega i poceti da ga pomaze. Ista prica kao sto je bila sa KK..Na taj nacin ce izgledati da je podjednako pomogao i nama kao i komsijama, ali svi znamo da to nije tako jer dok je nas unistavao njih je vazdizao. Bez navijacke istrascenosti iznosim puke cinjenice, a svako ko je realan slozice se.No, ovaj komentar svakako nece biti objavljen pa nije ni bitno.

Cyber Kooryber

pre 1 godinu

Hehehehehe. Što bi Ameri rekli "Soon in basketball team". Samo sa drugim režiserom. Pa da vidimo odakle sedmom u ABA, učesniku Evrokupa pare za 7-8 igrača od preko milion ipo dolara.

gladijator

pre 1 godinu

Hehehehehe. Što bi Ameri rekli "Soon in basketball team". Samo sa drugim režiserom. Pa da vidimo odakle sedmom u ABA, učesniku Evrokupa pare za 7-8 igrača od preko milion ipo dolara.
(Cyber Kooryber, 23. mart 2023 13:34)

prvo da vidimo odakle jednom klubu iz predgrađa 100.000.000 za rekreativno igranje košarke i i kako je moguće da je 15.000.000 poreskog duga prebačeno na državu

Krle

pre 1 godinu

Zvezdo prijavljuj u UEFA. Kako je anonimus a zna se ko je zvao UEFA o navodnom kladjenju čelnika Zvezde u iznosu od 5 miliona za utakmicu PSG Zvezda. Ko je a zna se ko zvao EL u vezi Kampaca? Zvezdo ne ćuti

...

pre 1 godinu

I sad će sve to država od naših para da plati kao što je već 3 puta platila licencu FK partizanu i oprostila porez a KK partizanu omogućila da ne plati 8,5 miliona evra porez plus ga nagradila najvećim budžetom u istoriji i plaćenom Evroligom a pre toga Evrokupom. Ja ne znam kako grobare nije sramota više da pričaju kako je neko protiv njih a bukvalno su jedini klub koji može da ne plaća porez, kome se plaća odlazak u Evropu i daje najveća pomoć iako NIŠTA nisu zaslužili na terenu. Da se sve ovo radi za Zvezdu već bi bio građanski rat

Tolomir

pre 1 godinu

dok je bio T o le bilo je sve ok. Sve regularno i cisto. Karma je cudo.ko se zadnji smije.... Molio bih upravu da nabave jedan dobar, skuplji katanac. Ako nema za katanac, skupljacemo dobrotvorni prilog.

uncensored

pre 1 godinu

(Jehova, 23. mart 2023 13:29)
Biti duhovit je dar, talenat i ako se nema taj dar, onda nije baš preporučljivo to pokušavati, jer je tanka linija... Ja mislim da je veća sramota broj gledalaca tvog kluba,koji je najskuplji ikad sportski kolektiv kod nas, koji na platnom spisku ima oko 100 igrača, koji je godinama redovno prvak i svake godine takođe redovni učesnik UEFA takmičenja a prosek gledalaca mizeran u odnosu na "uspehe", verovatno "atraktivna" igra ili možda "neizvesnost" rezultata i pobednika, đavo će ga znati, a i u košarci vas gleda familija samo. Gospodin Poledica bi mogao da malo poseti i bavi se upravo tim klubom,Zvezdom,tamo je mnogo interesantnije i tamo ima mnogo više materijala, tako da bi gospodinu Poledici bilo zagarantovano višemesečno svakodnevno medijsko eksponiranje, saopštenja, objave, press konferencije i tako ni opravdao svoju "funkciju" i "radno mesto". Naravno, ovo sve pod uslovom da sme da postavi pitanje poslovanja i redovne isplate igračima u tom klubu a u medijima,doduše ne našim, malo malo pa čitamo da se stranci bivši igrači itekako žale na "uredne isplate" u Zvezdi.Gospodine Poledica, ostavite Vi Partizan, on je očigledno na žalost u terminalnoj fazi,a da ste Vi zaista "dušebrižnik" našeg fudbala Vi biste se time bavili: ko i zašto sistemski i sistematski urušava Partizan i zašto se o tome ćuti?! Zato je lako sad "istresati" se na Partizan i pokazivati silu, to rade sada svi, izgleda da je to "in", ali se iskreno nadam da neće još dugo!!!

uncensored

pre 1 godinu

Cyber Kooryber, 23. mart 2023 13:34)
Pare Partizanu su iz istog izvora i sa istog mesta odakle se i tvom klubu daju! I šta sad? Znači vama može, treba i mora a Partizanu ne?! Te vaše komplekse bi trebalo na drugi način da rešavate, recimo da više i češće idete na utakmice, podržavate svoj voljeni klub i kad gubi... Zamisli vrhunac apsurda: "objektivni" navijač jednog kluba čiji se bekovski trio plaća 5 miliona, od toga se jedan igrač plaća 1.8m za polusezonu, pita: "kako neko ko je igrao Eurokup ima para za strane igrače?". Aha, ok, "ima logike" jer se u Euroligi zarađuju enormno velike pare pa eto Zvezda zato ima... a šta, ne, samo 1.8 miliona pobedniku Eurolige? Pa koliko onda zaradi 17ti na tabeli? Čekaj, pa to je jedna polusezona Kampaca samo. Probudite se vi zvezdaši a ameri imaju i uzrečicu "Back to reality, pa eto mog predloga a "soon" zapravo "very soon" očekujemo kako pismeni tako i usmeni "kontrolni" i u tvom klubu, bilo KK ili FK, isto je to, e tu je isti režiser ali su vam glumci drugi, doduše loši, već viđen provaljen scenario ali "vrhunska" produkcija sa impozantnim budžetom! E tad ćeš se uveriti "koliko" je košaraka "profitabilan" sport a koliko "zarada" učestvovanjem u Evroligi "opravdava" platu jednom igraču 1.8m za polusezonu! Ma gledaću taj film više puta, ma 5 puta dnevno, samo mi neće biti jasno u koji žanr da ga svrstam: horor, triler, tragedija,komedija,istorijski, hm, istorijski - zvuči interersantno, mada ipak mislim da je to sve SF, fikcija!

yo.dorro

pre 1 godinu

Ah, taj zli Partizan. Kada bi samo neko uspeo da iskoreni celo SD Partizan, da sport i drzava progledaju. Da u svemu budemo brzi, jaci i bolji... poput stuba srpska- Zvezde.

only fools and horses

pre 1 godinu

Ah, taj zli Partizan. Kada bi samo neko uspeo da iskoreni celo SD Partizan, da sport i drzava progledaju. Da u svemu budemo brzi, jaci i bolji... poput stuba srpska- Zvezde.
(yo.dorro, 23. mart 2023 11:47)

Pa taj neko, koji nam sedi na grbači i upravlja već destak godina, upravo ima san da Partizan nestane. Nezgodno mu je malo politički, zbog ipak mnogobrojnih navijača (najmanje 30% Srba), pa mora sve da radi polako i postepeno.

Admiral

pre 1 godinu

Apsolutno sam protiv ove lopovske uprave, ali je ocigledna namera zna se koga da sto pre totalno satre SD Partizan. Naprasno se pominju dugovi, porezi, a godinama pre se Zvezdi sve tolerisalo, otpisivali krediti i sta sve ne, sada FK Zvezda volsebno placa 13 mil evra poreza (odakle kada su im dugovi preko 60 miliona), a sve u cilju da se javnosti predstavi kako eto Zvezda je savesna a Partizan zao i ne placa nista pa ajde da ga ugasimo. U redu, samo ne budite licemerni i sa dvostrukim arsinima. Vrhovni Zbezdin navijac sa severa se pita za sve.

gladijator

pre 1 godinu

Hehehehehe. Što bi Ameri rekli "Soon in basketball team". Samo sa drugim režiserom. Pa da vidimo odakle sedmom u ABA, učesniku Evrokupa pare za 7-8 igrača od preko milion ipo dolara.
(Cyber Kooryber, 23. mart 2023 13:34)

prvo da vidimo odakle jednom klubu iz predgrađa 100.000.000 za rekreativno igranje košarke i i kako je moguće da je 15.000.000 poreskog duga prebačeno na državu

Mutimir

pre 1 godinu

Konacno moze biti zadovoljam onaj koji je unistio nas FK.. onaj cije se ime ne pominje. Sad mozemo ocekivati, kad ga je totalno unistio, da ce se kao fol zauzeti za njega i poceti da ga pomaze. Ista prica kao sto je bila sa KK..Na taj nacin ce izgledati da je podjednako pomogao i nama kao i komsijama, ali svi znamo da to nije tako jer dok je nas unistavao njih je vazdizao. Bez navijacke istrascenosti iznosim puke cinjenice, a svako ko je realan slozice se.No, ovaj komentar svakako nece biti objavljen pa nije ni bitno.

bobo mk

pre 1 godinu

Hehehehehe. Što bi Ameri rekli "Soon in basketball team". Samo sa drugim režiserom. Pa da vidimo odakle sedmom u ABA, učesniku Evrokupa pare za 7-8 igrača od preko milion ipo dolara.
(Cyber Kooryber, 23. mart 2023 13:34)

prvo da vidimo odakle jednom klubu iz predgrađa 100.000.000 za rekreativno igranje košarke i i kako je moguće da je 15.000.000 poreskog duga prebačeno na državu
(gladijator, 23. mart 2023 13:50)

Rekreativno osvojili 7 prvenstva Srbije, 6 Kupa Radivoja Koraća, i 6 Jadranske lige.
Koliko ste vi "profesionalci" za taj period osvojili trofeja, a sj..ali ste istu količinu novca.

Cyber Kooryber

pre 1 godinu

Hehehehehe. Što bi Ameri rekli "Soon in basketball team". Samo sa drugim režiserom. Pa da vidimo odakle sedmom u ABA, učesniku Evrokupa pare za 7-8 igrača od preko milion ipo dolara.

...

pre 1 godinu

I sad će sve to država od naših para da plati kao što je već 3 puta platila licencu FK partizanu i oprostila porez a KK partizanu omogućila da ne plati 8,5 miliona evra porez plus ga nagradila najvećim budžetom u istoriji i plaćenom Evroligom a pre toga Evrokupom. Ja ne znam kako grobare nije sramota više da pričaju kako je neko protiv njih a bukvalno su jedini klub koji može da ne plaća porez, kome se plaća odlazak u Evropu i daje najveća pomoć iako NIŠTA nisu zaslužili na terenu. Da se sve ovo radi za Zvezdu već bi bio građanski rat

Krle

pre 1 godinu

Zvezdo prijavljuj u UEFA. Kako je anonimus a zna se ko je zvao UEFA o navodnom kladjenju čelnika Zvezde u iznosu od 5 miliona za utakmicu PSG Zvezda. Ko je a zna se ko zvao EL u vezi Kampaca? Zvezdo ne ćuti

Jehova

pre 1 godinu

Kakvo je stanje u Partizanu najbolje se vidi na tribinama......Partizan je jedini klub u Evropi gde je i dalje Korona u punoj snazi pa zato niko ne dolazi na tribine .......

Tolomir

pre 1 godinu

dok je bio T o le bilo je sve ok. Sve regularno i cisto. Karma je cudo.ko se zadnji smije.... Molio bih upravu da nabave jedan dobar, skuplji katanac. Ako nema za katanac, skupljacemo dobrotvorni prilog.

uncensored

pre 1 godinu

(Jehova, 23. mart 2023 13:29)
Biti duhovit je dar, talenat i ako se nema taj dar, onda nije baš preporučljivo to pokušavati, jer je tanka linija... Ja mislim da je veća sramota broj gledalaca tvog kluba,koji je najskuplji ikad sportski kolektiv kod nas, koji na platnom spisku ima oko 100 igrača, koji je godinama redovno prvak i svake godine takođe redovni učesnik UEFA takmičenja a prosek gledalaca mizeran u odnosu na "uspehe", verovatno "atraktivna" igra ili možda "neizvesnost" rezultata i pobednika, đavo će ga znati, a i u košarci vas gleda familija samo. Gospodin Poledica bi mogao da malo poseti i bavi se upravo tim klubom,Zvezdom,tamo je mnogo interesantnije i tamo ima mnogo više materijala, tako da bi gospodinu Poledici bilo zagarantovano višemesečno svakodnevno medijsko eksponiranje, saopštenja, objave, press konferencije i tako ni opravdao svoju "funkciju" i "radno mesto". Naravno, ovo sve pod uslovom da sme da postavi pitanje poslovanja i redovne isplate igračima u tom klubu a u medijima,doduše ne našim, malo malo pa čitamo da se stranci bivši igrači itekako žale na "uredne isplate" u Zvezdi.Gospodine Poledica, ostavite Vi Partizan, on je očigledno na žalost u terminalnoj fazi,a da ste Vi zaista "dušebrižnik" našeg fudbala Vi biste se time bavili: ko i zašto sistemski i sistematski urušava Partizan i zašto se o tome ćuti?! Zato je lako sad "istresati" se na Partizan i pokazivati silu, to rade sada svi, izgleda da je to "in", ali se iskreno nadam da neće još dugo!!!

mile

pre 1 godinu

Šta je tu čudno mi smo to znali i bez Poledice jasno nam je da zakon važi za partizan. Ali pored partizana ima ih još ali nisu bitni bitan je samo partizan.Još jedan razlog da se uprava povuče da ne lažu više i da ne kradu niko ko je naneo štetu klubu nemože samo da ode mora i da odgovara.Nije mi jasno kako može da se nasledi dug za porez i plate od prethodnih uprava ja odem u banku da podignem minimalac samo toliko i dobijem niko mi ništa neda na dođem ti platiću ti što se to ne hapsi. Dobijem papir za porez trčim da platim jer prete kaznama a ovi milione eura pokraše pa ljudi moji teraj te to u zatvor kakva licenca pa nisu nizašta samo mi je žao što će se to desiti partizanu a ima i drugih kojima se mnogo štošta otpisuje.

statuskan

pre 1 godinu

Sve je već viđeno,poznat scenario.Jedan čovek ga uništava a na kraju će se pojaviti kao spasilac pa će svi iz uprave da mu se zahvaljuju a mi da mu pljeskamo na tribinama!Fuuuj da čovek dobije dijareju istog momenta!

dasdah

pre 1 godinu

Ah, taj zli Partizan. Kada bi samo neko uspeo da iskoreni celo SD Partizan, da sport i drzava progledaju. Da u svemu budemo brzi, jaci i bolji... poput stuba srpska- Zvezde.

Druze ovaj je pre par dana najstrasnije ipljuvao Djajica i Terzica

borivoje surdilovic

pre 1 godinu

poledice svaka cast, raskrinkaj sve....jedino ne valja sto si sam u toj borbi...verujem da bi ovi dusmani, vazura i vucela pustili velju na tebe da nije u zatvoru....drz se i teraj do kraja....ti bi trebao da budes predsedik fss-a....da je pravde....

uncensored

pre 1 godinu

Cyber Kooryber, 23. mart 2023 13:34)
Pare Partizanu su iz istog izvora i sa istog mesta odakle se i tvom klubu daju! I šta sad? Znači vama može, treba i mora a Partizanu ne?! Te vaše komplekse bi trebalo na drugi način da rešavate, recimo da više i češće idete na utakmice, podržavate svoj voljeni klub i kad gubi... Zamisli vrhunac apsurda: "objektivni" navijač jednog kluba čiji se bekovski trio plaća 5 miliona, od toga se jedan igrač plaća 1.8m za polusezonu, pita: "kako neko ko je igrao Eurokup ima para za strane igrače?". Aha, ok, "ima logike" jer se u Euroligi zarađuju enormno velike pare pa eto Zvezda zato ima... a šta, ne, samo 1.8 miliona pobedniku Eurolige? Pa koliko onda zaradi 17ti na tabeli? Čekaj, pa to je jedna polusezona Kampaca samo. Probudite se vi zvezdaši a ameri imaju i uzrečicu "Back to reality, pa eto mog predloga a "soon" zapravo "very soon" očekujemo kako pismeni tako i usmeni "kontrolni" i u tvom klubu, bilo KK ili FK, isto je to, e tu je isti režiser ali su vam glumci drugi, doduše loši, već viđen provaljen scenario ali "vrhunska" produkcija sa impozantnim budžetom! E tad ćeš se uveriti "koliko" je košaraka "profitabilan" sport a koliko "zarada" učestvovanjem u Evroligi "opravdava" platu jednom igraču 1.8m za polusezonu! Ma gledaću taj film više puta, ma 5 puta dnevno, samo mi neće biti jasno u koji žanr da ga svrstam: horor, triler, tragedija,komedija,istorijski, hm, istorijski - zvuči interersantno, mada ipak mislim da je to sve SF, fikcija!

Mihajlo

pre 1 godinu

Japanac Asano pokazao je kako se to radi,preveslao je lopove,sad mu i penale placaju ali nasi nisu Japanci, cuvena su vec ta oprastanja od plata iz ljubavi prema klubu a kad nekoga kao Zivkovica ne mogu da izreketiraju onda ga pljuju preko medija. Da je vise Zivkovica i Asana ne bi ovi lopovi sedeli u klubu,ovako maznjavaju gde stignu.

era s onog sveta

pre 1 godinu

Bio je dokument u slucaju “Asano” koji pokazuje da je ugovor zasnovan na zakonskom minimalcu. Dakle, zvanicno igrac u klubu “radi” za minimalac, a sve ostalo dogovoreno ide kroz nekakve bonuse i izmisljene bonuse. Samo da se porezi plate odbosno ne plate. Sve papire na videlo, svi klubovi.

Sauron

pre 1 godinu

Ako treba da ne igramo evro kupove samo da se ovi maknu, nema problema. Ionako je mučenje za gledati. Poledica isteraj to do kraja. Najveći uspeh kluba je da se vrati istinskim partizanovcima pa da krenemo ispočetka.