"Rafin cilj je jasan, titula u Parizu"

Aleks Koreča, bivši broj dva svegtskog tenisa, smatra da će Rafael Nadal biti spreman za najveće izazove u nastavku sezone.

Z.K. Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Sto bi rekao dr NelO Karajlic, NolO je najbolji teniser, a ZelO Lipovaca najbolji gitarista!
  (dr NelO Karajlic, 24. mart 2023 09:25)

  # Link komentara

 2. RAFA G.O.A.T.
  (RAFA G.O.A.T., 24. mart 2023 09:22)

  # Link komentara

 3. Tako je, idemo RAFA G.O.A.T.-e po 23-u GS titulu
  (mili, 24. mart 2023 08:56)

  # Link komentara

 4. I Novakov cilj je titula u Parizu ali ona sledece godine na olimpijadi!E sad ono glavno:To ce Novaku biti jedinstvena prilika da pobedi Rafu na njegovoj omiljenoj podlozi i tako mu se revansira za poraz 2008-me u Pekingu na svojoj omiljenoj podlozi!A da,nece biti dovoljno samo da ga pobedi vec i da osvoji zlato!Novace,Novace,ne bih bio u tvojoj kozi,bez olimpijade si niko i nista ali ti si na to navikao a i lepo ti pristaje!
  (S. Galanski & P. Larkinson, 23. mart 2023 18:14)

  # Link komentara

 5. nadal uzima rg,alkaraz wim,medvedev uso
  (arapske pare, 23. mart 2023 17:09)

  # Link komentara

 6. Ono prošle godine je bilo isto kao i mnogo puta do sada , svi se ustreperite , ponadate se , počnete vređati i omalovažavati Nadala zaboravljajući koliko je dobar..i onda on Novaka ,velikog favorita (vaše rijeci, ne moje) dobije kao od šale i za trenutak vas ponovno podsjeti tko je vladar na RG .. 14 puta vas je podsjetio ali svaki put na početku turnira izgleda ponovno zaboravite..sad je problem krov, one godine kad se igralo na jesen, hladno , krov itd. bili ste uvjereni 100% da su to za Novaka idealni uvjeti (znam,znam , kolektivno ste zaboravili šta ste pisali, ali vjerujte mi na riječ, ja nisam zaboravio ) ali kad je Nadal pokazao da ni to ne pomaže sad vam smeta krov .. ne znam tko je u Wimbledonu inzistirao da se igra pod krovom a vani sija sunce..naravno Novak , jer su započeli pod krovom..da su otvorili krov vjerojatno bi palo nebo na zemlju , zato je Novak htio da ostane zatvoren..sad mi nije jasno komu paše a komu ne paše zatvoren krov .. Općepoznato je da Novakovim navijacima ne paše ni kad je vruće , ni kad je noć , ni kad puše vjetar, ni kad igra prvi meč, ni kad igra zadnji meč a sad vam izgleda ne paše ni pod krovom .. bitno je naći opravdanje za svaku situaciju a tu ste priznajem postali vrsni stručnjaci .. da ga netko jednom nadigra pošteno .. e to se još nije dogodilo.
  (vito, 23. mart 2023 16:11)

  # Link komentara

 7. Normalan deo planete se nada da ce sve biti posteno i da nece namestati kao prosle godine sve Nolou na vodenicu. Da nece Rafa i Karlos biti u istoj polovini zreba i da nece staviti Nolov i Rafin mec uvece pod krov. Ono prosle godine je bila sramota, ali sreca sto Rafa to vraca na fabricka podesavanja.
  (Zaki, 23. mart 2023 15:35)

  # Link komentara