1. Zamislite situaciju u kojoj Real Madrid optuzuje nekoga za kradju ??? Pa zaista je zadnje vreme doslo !
  (Kragujevcanin81, 22. mart 2023 19:28)

  # Link komentara

 2. Ko gubi ima prava da se ljuti!
  (BGreal, 22. mart 2023 14:58)

  # Link komentara

 3. Hhahahahahahahaha
  (Pobednik, 22. mart 2023 11:37)

  # Link komentara

 4. Ljiga od kluba. Samo cu reci Bajern 2017. godina, Juventus 2018.godina! Treba li da nastavim da pisem o kradjama Reala? Ko prati fudbal seca se dobro tih utakmica i golova iz ofsajda Ronalda.
  (Miles Davis, 22. mart 2023 10:35)

  # Link komentara

 5. Nije ni Bareselona savršena, daleko od toga.....ALI, Real je najprotežiraniji/najzaštićeniji klub koji postoji na planeti i oni se nešto žale i bune..Neverovatno
  (Igor, 22. mart 2023 09:56)

  # Link komentara

 6. Real se zali jer im nije priznao gol iz ofsajda jer su navikli da im se to priznaje
  (Lol, 22. mart 2023 09:46)

  # Link komentara

 7. Na sudjenje za zali klub koji sudije guraju od kako klub postoji. Zasto "gospoda" iz Madrida ne kaze da je Nachu oprosten drugi zuti pred kraj poluvremena za onaj lakat? Ironija je kada navijaci Reala pricaju o sudijama. Jedini klub koji je uvijek imao obilatu pomoć sudija je Real Madrid, onakvo suđenje i penali su se samo za njega svirali i to traje više od 50 godina. U zadnjih 15 godina, u 10 sezona su Realu svirali vise penala nego Barci. Barca neke titule osvajala i sa 3-4 penala u njihovu korist isto i ove sezone. Suđena im samo 2 penala. Barca ih je u Mesijevoj eri kad su za nju igrali Xavi, Iniesta, Eto, Villa, Neymar rasturala i davala im i po 5-6 komada u Madridu i nabijali im komplekse. Španija je zemlja u kojoj je jedan klub, drzavni projekat, a to ni slučajno nije Barca. Nikada se nikome nije pomagalo kao Realu. To je cinjenica, a i danas dan je tako. Protiv njih su cak i jedan Bayern krali kao da su neki seoski klub. Samo Casemirova avantura u Engleskoj je dovoljan dokaz koliko je Real Madrid zastićen kod sudija, više crvenih dobio za pola sezone nego za čitav boravak u Madridu.
  (Hjk, 22. mart 2023 09:17)

  Nema tamo drzavnih klubova,drzava ne fenansira to.Ali su najveci sportski mediji Realovi,i tamo se se pise i radi sta Florentino kaze.Nacionalni interesi a i finansijski su da Barselona ili Real budu prvaci,jer oni donose najvise para.Pomaze se i jednima i drugima godinama,zavisi kako kad kome.Zapravo su najugrozeniji svi ostali klubovi tamo
  (Milos, 22. mart 2023 09:44)

  # Link komentara

 8. Na sudjenje za zali klub koji sudije guraju od kako klub postoji. Zasto "gospoda" iz Madrida ne kaze da je Nachu oprosten drugi zuti pred kraj poluvremena za onaj lakat? Ironija je kada navijaci Reala pricaju o sudijama. Jedini klub koji je uvijek imao obilatu pomoć sudija je Real Madrid, onakvo suđenje i penali su se samo za njega svirali i to traje više od 50 godina. U zadnjih 15 godina, u 10 sezona su Realu svirali vise penala nego Barci. Barca neke titule osvajala i sa 3-4 penala u njihovu korist isto i ove sezone. Suđena im samo 2 penala. Barca ih je u Mesijevoj eri kad su za nju igrali Xavi, Iniesta, Eto, Villa, Neymar rasturala i davala im i po 5-6 komada u Madridu i nabijali im komplekse. Španija je zemlja u kojoj je jedan klub, drzavni projekat, a to ni slučajno nije Barca. Nikada se nikome nije pomagalo kao Realu. To je cinjenica, a i danas dan je tako. Protiv njih su cak i jedan Bayern krali kao da su neki seoski klub. Samo Casemirova avantura u Engleskoj je dovoljan dokaz koliko je Real Madrid zastićen kod sudija, više crvenih dobio za pola sezone nego za čitav boravak u Madridu.
  (Hjk, 22. mart 2023 09:17)

  # Link komentara