Nedelja, 19.03.2023.

16:00

Napredak prekinuo seriju Zvezde – bivši fudbaler Partizana sa klupe doneo bod

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa Napretkom u Kruševcu rezultatom 1:1 u okviru 27. kola Superlige Srbije.

Izvor:

Napredak prekinuo seriju Zvezde – bivši fudbaler Partizana sa klupe doneo bod IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

105 Komentari

Sortiraj po:

Vvb

pre 1 godinu

Terzić::U toj ligi mogla bi da učestvuju po četiri kluba iz Srbije, Bugarske, Rumunije i Mađarske. Bilo bi idealno da iz tog takmičenja postoji prohodnost ka evropskim kupovima. To je nešto što bi svima odgovaralo, jer naši budžeti su premali za Ligu šampiona i Ligu Evrope, a preveliki za domaća takmičenja.

Delija sa severa

pre 1 godinu

Hvala Milojevicu za cupanje titule ali cinjenica je da nije trener za ozbiljne domete pogotovo LIGU SAMPIONA ! Previse bi opasno bilo sa njim ici u istu a covek nije nikakav motivator, nema autoritet a ni iskustvo neko veliko za takvu stvar a o igri koju forsira da ne pricamo. Ali ajde da sacekamo neko vreme i da vidimo, prvo letnji prelaznik rok gde mora jedno par krucijalnih pozicija da se promeni ako ocemo da licimo na ozbiljan tim, cujem glasine da se prica o nekom Italijanu sto je Romu vodio za trenera ? Ako je to istina onda je to sigurno neka Dekijeva zabarska kombinacija pomogla ali ajde opet kazem da sacekamo. Uostalom nije ni Terza toliko glup i ako znamo ko je i sta je, i njemu je sigurno cilj da se ostvari bar jedna pobeda u LS da bi se sto vece pare obrnule za KLUB a i OPRALE za njegov dzep ako me razumete :)Zato mislim da nas ceka zanimljiv period sto se tice promena u klubu i pojacanja i da ce zaista biti nekih ozbiljnih promena jer je uprava na tankom ledu.

Milan

pre 1 godinu

Vino ništa bolji od Gobeljića, Pešić nije za LŠ I Crvenu Zvezdu. a i Kangi ne treba davati novu šansu ds nas ukanali u LŠ. Kangva, Ivanić Katai, Olejnika i Bukari su jedina realna opcija za napad i tu bi još dodao Mitrovića koji se izgubio pošto ga je tražio Porto i Barselona. Kao zamene treba da se osloniti na Mituljikiće, Mijatovića, Lučića, Prutceva i Radulovića. Odbrana, ova koja postoji plus novi desni bek. Zadnji vezni su Mijailović i Stamenić, kako kad, a možda i zajedno. Uz Stanica i Motiku, a bez Srnića, Krstičića, Nikolića i Sanoga. to bi trebalo da bude odličan i podmlađen sastav za LŠ.
(UŠATI i stoka, 19. mart 2023 18:02)

Kangi ne treba davati sansu (covek jedini igra fudbal i ima znanje), pominjes Kangvu koji je SRAMOTNO ocajan kako je sve duze u klubu, pominjes neke krampove, motike, stanice...itd prosto da covek ne poveruje sta si se ti sve ovde nalupetao.

Gordon Bennett

pre 1 godinu

Vidim na ogradi, Krusevac ceo crveno beo.
Sta znaci rec BEO?
(Dusan Uros, 19. mart 2023 17:48)

Stari oblik reči je "bel" (vidi npr. "Belgrad"). Izvršena glasovna promena, prelaz L u O.
Za više informacija pogledati Gramatiku srpskog jezika za 6. razred osnovne škole.

pedja

pre 1 godinu

Pratim Zvezdu preko 45 godina ,ako ne i citavih 50,ali ovakvu generaciju ne pamtim,da se toliko trude igraci da ne obraduju svoje navijace,da svi bježe od lopte,a niko ne ide po loptu,da se svi kriju od igraca koji ima loptu ,a niko se ne nudi,da niko ne trci bez lopte,da niko nema zara u ocima ,gladi za igrom,sto je najgore tako se ponasaju i ova nasa deca,bas jadno,sve mogu oprostiti ali ove stvari ne!I nije to samo do trenera zapamtite ,ma da ga ne branim ,ni malo!

dejo

pre 1 godinu

Ne mogu da shvatim da ama baš svaku utakmicu kritikuju. Pišu se budalaštine. Ne verujem da su to pravi navijači Zvezde. Pobediš sa 5,6 nula i opet ništa ne valja. Ne valja ovaj ne valja onaj. Ne valjaju Terza, Mrkela. A Zvezda dala preko 70 golova a primila 10. Suvereno vlada našim fudbalom, igra svake godine Evropu, igraće LŠ i opet ništa ne valja. Daće nam ovaj ili onaj tim 5,6 komada. I tako iz nedelju u nedelju
(Cojle Manojle, 19. mart 2023 18:51)

To su ljudi puni mržnje, sa gomilu problema u životu, nezadovoljni samim sobom. Kako onda da budu zadovoljni bilo čime?

ajde ne lupetaj...

pre 1 godinu

Nije prekinuo Napredak, već kladionice...
(DP, 19. mart 2023 20:08)

Da je ostalo 0:1 pricali bi da niko zvezdi ne sme bod da uzme....

Amin

pre 1 godinu

Pa to pričate već 6 godina kako ćete da nas razvalite sa nekoliko razlike ali kad dodje derbi, kao bude vam zao i uputite jedan ipo šut u okvir gola ili nadjete nekog Jojica da vam pripomogne da date jedan gol.
Posle su pravdanja kao pa to je derbi…nikad se ne zna. Nije tačno. Nikada nije bilo ovoliko bodovne razlike izmedju ova dva kluba. Sasvim normalno bi bilo da svaki derbi bude par razlike za Zvezdanu. Sobzirom da nije, to sve upucuje na regularnost prvenstva i na vaše titulice. Mi smo nikad lošiji a vi sigurno niste nikad bolji. Naportiv, zato nam ovo i teze pada.
(acinainstitucija, 19. mart 2023 19:43)

Pa mi bi mogli i to lako, samo neda nam onaj sto vam upumpava pare u KK

Miki Leskovac

pre 1 godinu

@Aki

predpostavljam da si mlađi dečko i da te neko opasno slagao.Sve se brzo proveri pa dati kažem šta je istina.BFC Dinamo u svojih 10 titula zaredom je doživeo 28 poraza.Ti si napiso da je bio bez poraza 10 godina.Pa ako već oćeš realno Zvezda neće izgubi 28 puta u našoj ligi do kraja ovog veka a verovatno još duže.Ako do tada sve ovo ostane da postoji to niko nezna.

Miskec

pre 1 godinu

"Ko se još seća "igara" i "trenera" originalnog Dinamo Berlina? Samo da 10 godina nisu izgubili u domaćem prvenstvu. Dok Štazi nije rasformiran. Tako je i sa ovom, domaćom verzijom.
(Aki, 19. mart 2023 19:30)"
Ne moramo tako daleko da idemo, imali smo devedesetih i dvehiljaditih najpošteniji klub u univerzumu u čijem je rukovodstvu bio kompletan establišment SPSa, devedesetih čak i predsednik vlade. Pa više od pola direktora, predsednika i vlasnika klubova u UO najpoštenijeg kluba u vasioni u istom rangu takmičenja i sve trajalo do pada SPSa. E tada ništa nije smetalo i sve je bilo regularno!
LicemUri!

deki27

pre 1 godinu

Od nase lige Sampiona samo Terza i Mrkela trljaju ruke.NJima ce jedino da bude dobro a ovi slepci tj tzv fudbaleri Zvezde,ziv nisam.City dao 7 komada Lajpcigu,nama bi 15 dali

Objektivno

pre 1 godinu

Kada u LS vidim Zvezdinu klupu,tj.igrace koji sede tamo u potpisu Borjan,Kanga,Pesic,Katai,Bukari,Rodic,Mitrovic...znacu da Zvezda ima dobar tim jer bi oni mogli da odmene neke startere na 20-tak minuta a znaci da bi Zvezda imala jaku klupu.Medju startere bi mogli Erakovic i Dragovic,eventualno i Ivanic a ostale koje nisam nabrojao najuriti iz kluba.Samim tim,dovesti 6 startera na celu sa golmanom jer racunam da smo dvojicu doveli,onog Olajinku iz Slavije i onog naseg iz Kopenhagena Stamenica ali je pitanje za njega jer tamo i ne igra.Podrazumeva se da Milojevic ne treba ni slucajno da bude blizu klupe.

exe

pre 1 godinu

Zasto ne dajes sansu malom Mijatovicu kad vec imamo toliku bodovnu prednost. Odmaras Pesica a ne Kataija koji treba da bude na terenu da pomogne malom da razbije tremu i preuzme pritisak na sebe prirodno posto kad on igra niko druge i ne gleda.
(ko-ometator, 19. mart 2023 16:28)

Dao mu je, I asitirao na golu napredka

Miki Leskovac

pre 1 godinu

Fudbal i sport je to sve je tu moguće.Napredak prijatno iznenadio baš dobra disciplina u igri.Zvezda će se nadamo se još pojača pre svega na sredini terena za narednu sezonu.Biće to sve dobro neznam čemu nervoza i ne opravdano pljuvanje po klubu?I ko to pljuje?Pa sigurno oni kome smeta ovakva Zvezda iz predhodnih 6 sezona.Ta Zvezda koja pobeđuje Spartu oba puta,Krasnodar,Keln oba puta,Arsenal na Emiratima nerešena,CSKA nerešena,Salcburg,Napoli nerešena,LIVERPUL,Kopenhagen,Jang Bojs,Olimpijakos,Milan i na Rajka i na San Siro nerešene,Kluž oba puta,Ludogorec oba puta,Braga pobeda na Rajka i nerešena tamo,Gent oba puta,Rendžers,Ferencvaroš,Trabzon...Ima tu još ovo je ono značajnije.O domaćim brojkama ovih 6 sezona da i ne pričamo pošto je sve mnogo jasno.A to je da Zvezda dominira i da će tek dominira.A naravno da će i bude lošijih dana i utakmica fudbal je to

Baš zato što te znamo

pre 1 godinu

Nije mi jasno to da ovako loš trener vodi Zvezdu, a navijači i uprava ništa ,svi ćute.Trener bez autoriteta, karizme, loš motivator, igra nikakva, bezidejna, plus manjka elementarnog znanja.Dozvoljava pri vodjstvu , da mu se neiskusni napadač gura u odbranu i na tacni spušta Matiću zicer.Kompletan amaterizam, kakvoj se LŠ mi nadamo , nije mi jasno.

Loznica,Gucevo,Cer...

pre 1 godinu

Zvezda je nereseno odigrala
Partizanu ide to na ruku
Jer dolazi pauza,taman da se konsoliduju
Svasta moze da bude u drugom delu

Dragan

pre 1 godinu

Milojevic samo sa Pesicem napred protiv ovako jadnih ekipa e zato smo zasluzili da izgubimo bodove gol smo trebali da primimo vec do prvog poluvremena umesto toga dali sretan gol e zato sto mu Rakonjac i Katai sede a Kvange igra i treba da se desavaju ovako sramne utakmice nepovezana igra do 70 minuta.Milojevic bez sredine i napada se neigra igramo preplaseno kao da igramo sa Barcom dok mu ivanic umesto da trci jogira a Kvange i da hoce nemoze jednostavno Gejlor Kanga je 3 klase kvaliteniji igrac.

Nikola

pre 1 godinu

Realno danas baš nije dan favorita u ligama, PSŽ izgubio, Bajern izgubio, pa što da se neki kiks ne desi i Crvenoj Zvezdi, meni lično ova opreznija igra koju gura Milojević uopšte ne smeta, a ove kritike ovde me podsećaju na doba kada je drugi Milojević isto bio kritikovan zbog nezanimljive igre i malo golova pa ste doveli Stankovića sa kojim su ravno tri sezone Lige Šampiona propuštene, ali bitno da smo imali suštinski nepotrebne goleade protiv Kairata i Pjunika.

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Sada ce da se igra dok drzavnica ne postigne gol.
(mahea, 19. mart 2023 18:50)

Hoćeš da se izviniš za izrečenu glupost ili kao Pantić, nećeš?

Master Yoda

pre 1 godinu

Dadosmo braci bod.
Sa pola snage, treba pustati Rakonjca, Lekovica, Mijatovica neka se kale sa ovima.
Ovekivano osrednji fudbal.
Idemo do duple krune!

Realno

pre 1 godinu

Ne mogu da shvatim da ama baš svaku utakmicu kritikuju. Pišu se budalaštine. Ne verujem da su to pravi navijači Zvezde. Pobediš sa 5,6 nula i opet ništa ne valja. Ne valja ovaj ne valja onaj. Ne valjaju Terza, Mrkela. A Zvezda dala preko 70 golova a primila 10. Suvereno vlada našim fudbalom, igra svake godine Evropu, igraće LŠ i opet ništa ne valja. Daće nam ovaj ili onaj tim 5,6 komada. I tako iz nedelju u nedelju
(Cojle Manojle, 19. mart 2023 18:51)
Jel nije istina. Kako igramo primicemo i više i to ne od jakih timova nego prisečnih kao Ludogorec. Pukao je fudbal u Srbiji

acinainstitucija

pre 1 godinu

Hocemo titulu pre plej ofa!!
Onda u 7 kola plej ofa dati odmah odmor prvotimcima, a Partizan mogu da razvale i kadeti!
(Jos jedna pobeda i titula, 19. mart 2023 17:57)
Pa to pričate već 6 godina kako ćete da nas razvalite sa nekoliko razlike ali kad dodje derbi, kao bude vam zao i uputite jedan ipo šut u okvir gola ili nadjete nekog Jojica da vam pripomogne da date jedan gol.
Posle su pravdanja kao pa to je derbi…nikad se ne zna. Nije tačno. Nikada nije bilo ovoliko bodovne razlike izmedju ova dva kluba. Sasvim normalno bi bilo da svaki derbi bude par razlike za Zvezdanu. Sobzirom da nije, to sve upucuje na regularnost prvenstva i na vaše titulice. Mi smo nikad lošiji a vi sigurno niste nikad bolji. Naportiv, zato nam ovo i teze pada.

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Pre će kamila proći kroz iglene uši nego što će Napredak da odigra nerešeno ili da izgubi.
(Podrška za Terzu i Čovića, 19. mart 2023 17:23)

Ajde sad proteraj kamilu kroz iglene uši pametni!!

smesni ste...

pre 1 godinu

Ko se još seća "igara" i "trenera" originalnog Dinamo Berlina? Samo da 10 godina nisu izgubili u domaćem prvenstvu. Dok Štazi nije rasformiran. Tako je i sa ovom, domaćom verzijom.
(Aki, 19. mart 2023 19:30)

Isplaci se bice ti lakse...

Dragan

pre 1 godinu

Milojevic da se nelazemo nije trener a to je pokazao sastavom do 70 minuta gde smo drzali 7.igraca 1.50 pout Kvange i ivanica koji lenjo igra i djogira kad gubi loptu u napadu Pesic zatvoren umesto da pridoda Rakonjica i kataia mi igramo sramno u sredini gde je Radnicki vec na poluvremenu zasluzio da nam da gol mi smo postoigli gol uz vise srece nego znanja.Ovakav sastav Milojevica neponovilo se 7 niskih i fizicki nejakih igraca igraca sa sem Kataia tu niko snagom i znanjem nemoze do visokih lopti Rakonjic i katai umesto od pocetka u poslednjih 10 minuta tako se gube bodovi zato sam navijao da ga primimo.

XL

pre 1 godinu

Bruka od fudbala, ovo je tim za LŠ? E, moj Milojeviću! E, moja upravo nesposobna! Smejaće nam se u Evropi, nismo ni za LE, a to su nam lepo objasnili Monako, Trabzon i Ferencvaroš!

crni

pre 1 godinu

Ne mogu da shvatim da ama baš svaku utakmicu kritikuju. Pišu se budalaštine. Ne verujem da su to pravi navijači Zvezde. Pobediš sa 5,6 nula i opet ništa ne valja. Ne valja ovaj ne valja onaj. Ne valjaju Terza, Mrkela. A Zvezda dala preko 70 golova a primila 10. Suvereno vlada našim fudbalom, igra svake godine Evropu, igraće LŠ i opet ništa ne valja. Daće nam ovaj ili onaj tim 5,6 komada. I tako iz nedelju u nedelju
(Cojle Manojle, 19. mart 2023 18:51)
11
Zvezda vlada srpskim fudbalom ko ti sa svojom Glavom

Pera Detlic

pre 1 godinu

Ja cu da ponovim ono sto je Konte rekao juce za igrace Totenhema "vodim gomilu pokvarenih i sebicnih igraca koji svoj licni rezultat stavljaje ispred kluba" To ja kazem za Kataia i Bukarija.Teraj to dok nije kasno.

Aki

pre 1 godinu

Ko se još seća "igara" i "trenera" originalnog Dinamo Berlina? Samo da 10 godina nisu izgubili u domaćem prvenstvu. Dok Štazi nije rasformiran. Tako je i sa ovom, domaćom verzijom.

Jovan

pre 1 godinu

Iskreno mora i zvezda nekad da kiksne i to je sve u redu, nego kako se stavlja naslov bivsi igrac partizana sokirao zvezdu, namjerno da se provocira i da budu komentaru opet prepucavanje zvezdasa i grobara i niko nece komentarisati utakmicu koja nema veze sa partizanom, uzas..

Kontraš

pre 1 godinu

Zanemarivši rezultat koji je nebitan mora se reći da Zvezda pruža očajne partije otkako je ovaj šarlatan od trenera preuzeo tim. Očajna i bezidejno igra, totalno nelogične postave i izmene govore o neznanju ovog kvazi-trenera. Sa njim ući u LŠ je čist mazohizam.
(Fenomen, 19. mart 2023 18:51)

Nista novo nisi rekao, moj deda koji povremeno prati fudbal ima jos gore misljenje o Brnabi da ne pricam o pravim poznavaocima fudbala kakvo je njihovo misljenje o ovom diletantu. Skoro sam napisao da ako sa njim udjemo u LŠ oboricemo sve negativne rekorde od osnivanja LŠ. Tada sam dobio gomilu minusa ali i dalje mislim isto kao i 80% ljudi koji se iole razumeju u ovaj sport...

Goran

pre 1 godinu

Ima još dosta vremena do LŠ da se promeni trener,sa njim ćemo biti samo vreća za punjenje. Igra očajna,igrači prilično nezainteresovani i deluju deprimirano na terenu. Plašim se da će nam ovo amatersko vođenje kluba doći na naplatu veoma brzo.

Mare

pre 1 godinu

Mijatović je konačno zabeležio asistenciju, samo pogrešnom timu. Stvarno ne vidim čime je zaslužio da ga toliko guraju. Ništa do sada nije pokazao ni na jednoj utakmici. Nula.

marko

pre 1 godinu

Totalno nezanimljiva liga, samo da se ne ugrozi mezimica , mislim da bi i zvezdasima bilo zanimljivo da ima 2-3 kluba u egalu. U LŠ isto biće mučno gledati... Samo se pune privatni dzepovi, pojačanja za koja niko nije čuo...
(Dj, 19. mart 2023 18:14)

- Druze, Zvezda ima budzet kao svi ostlai timovi (sem FKP) zajedno! Da bi imao klub u egalu morao bi da trosi priblizno ili vise od Zvezde! A toga nema, niti ce bez privatizacije i biti! Svaki izgubljeni bod (kao sto je bilo danas) je bruka sa ovoliko utrosenih sredstava! E sad sto se sredstva trose na neke polutane...

UŠATI i stoka

pre 1 godinu

Vino ništa bolji od Gobeljića, Pešić nije za LŠ I Crvenu Zvezdu. a i Kangi ne treba davati novu šansu ds nas ukanali u LŠ. Kangva, Ivanić Katai, Olejnika i Bukari su jedina realna opcija za napad i tu bi još dodao Mitrovića koji se izgubio pošto ga je tražio Porto i Barselona. Kao zamene treba da se osloniti na Mituljikiće, Mijatovića, Lučića, Prutceva i Radulovića. Odbrana, ova koja postoji plus novi desni bek. Zadnji vezni su Mijailović i Stamenić, kako kad, a možda i zajedno. Uz Stanica i Motiku, a bez Srnića, Krstičića, Nikolića i Sanoga. to bi trebalo da bude odličan i podmlađen sastav za LŠ.

Opa Djurdjo

pre 1 godinu

Ovaj milojevic je najgori nazovi trener koji je ikad radio kod nas,da se bata djora ne uvredi, ima lik ubedljivo najjaci sastav,pomoc sa svih strana i igra je opet tolko jadna za gledanje da to boli,pa sta nas ceka u ligi sampiona kukavna nam majka,pa mi cemo dobijati po 10 golova dobro zaoamtite sta sam vam reko ako ovaj ostane.

Fenomen

pre 1 godinu

Zanemarivši rezultat koji je nebitan mora se reći da Zvezda pruža očajne partije otkako je ovaj šarlatan od trenera preuzeo tim. Očajna i bezidejno igra, totalno nelogične postave i izmene govore o neznanju ovog kvazi-trenera. Sa njim ući u LŠ je čist mazohizam.

Dj

pre 1 godinu

Totalno nezanimljiva liga, samo da se ne ugrozi mezimica , mislim da bi i zvezdasima bilo zanimljivo da ima 2-3 kluba u egalu. U LŠ isto biće mučno gledati... Samo se pune privatni dzepovi, pojačanja za koja niko nije čuo...

Realno

pre 1 godinu

Najveci uspeh partizana ove sezone i njegovih navijaca koji obavljaju ulogu moderatora i administratora na ovom sajtu.To sto su napisali u naslovu da je bivsi igrac partizana dao gol Zvezdi na plus ili minus 20.

Cojle Manojle

pre 1 godinu

Ne mogu da shvatim da ama baš svaku utakmicu kritikuju. Pišu se budalaštine. Ne verujem da su to pravi navijači Zvezde. Pobediš sa 5,6 nula i opet ništa ne valja. Ne valja ovaj ne valja onaj. Ne valjaju Terza, Mrkela. A Zvezda dala preko 70 golova a primila 10. Suvereno vlada našim fudbalom, igra svake godine Evropu, igraće LŠ i opet ništa ne valja. Daće nam ovaj ili onaj tim 5,6 komada. I tako iz nedelju u nedelju

Huan Pablo Don Fernando

pre 1 godinu

Vec se vide rezultati predsednika dzajica, napredak “iznenadio” zvezdu isto kao sto je ren “iznenadio” psz!!!

GOOSEBUMPS

pre 1 godinu

Pešić baš baš "bode" u oči svojim neznanjem i limitiranošću. Sreća naša pa je napredak prosečna ekipa....za LŠ, mooora to mnooogoooo bolje i ozbiljnije

Burek

pre 1 godinu

Totalno nezanimljiva liga, samo da se ne ugrozi mezimica , mislim da bi i zvezdasima bilo zanimljivo da ima 2-3 kluba u egalu. U LŠ isto biće mučno gledati... Samo se pune privatni dzepovi, pojačanja za koja niko nije čuo...
(Dj, 19. mart 2023 18:14)
Pa evo kiksnuli smo, jel sad zanimljiva liga ?

severnjača

pre 1 godinu

Videćemo na kraju ali poluvreme je pokazalo totalno loš fudbal! Bez Kange nema organizacije igre, žalosno što nemamo zamenu za njega! Takođe, nema zamene za Kataija iako i on nije klasa za LŠ! Mitrović se "ugasio" skroz, Bukari igrač samo za kontre, u pozicionom napadu beskoristan! Nikolića neko gura u Zvezdi ali bez uspeha, Vigo ništa bolji od Gobeljića! Azarov užas u odbrani, u napadu ubode jedan centaršut uz 5 pokušaja! Jednom rečju, da li smo mi normalni da ovakvi idemo u elitu? Biće brukanja u Evropi jer nijedan igrač nije kondiciono spreman, svi "svileni manekeni"! Pešić dobija priliku umesto da se isproba Mijatović? Dugo godina navijam za Zvezdu ali samo dočekao da se ne radujem ni tituli ni LŠ zato što smo KRŠ OD EKIPE! Trenera ne pominjem jer je svima jasno da ni on sam ne zna kako se našao tu!

Krstim se

pre 1 godinu

Totalno nezanimljiva liga, samo da se ne ugrozi mezimica , mislim da bi i zvezdasima bilo zanimljivo da ima 2-3 kluba u egalu. U LŠ isto biće mučno gledati... Samo se pune privatni dzepovi, pojačanja za koja niko nije čuo...
(Dj, 19. mart 2023 18:14)

Kako se to ugrozava neko ako ima +20 I ne mora da brine? Gde vam je logika? pa sto napredak ne pokaže vise protiv zvezde? Jel zvezda kriva što neko nema kvalitet?

jel sta rece?

pre 1 godinu

Pre će kamila proći kroz iglene uši nego što će Napredak da odigra nerešeno ili da izgubi.
(Podrška za Terzu i Čovića, 19. mart 2023 17:23)

Kamila prosla?

djoka

pre 1 godinu

Gasi fudbal na 10 godina, minimum.
Zanimljivije je Bugarsko prvenstvo.....
(Sarkazam ulgy, 19. mart 2023 17:02)

Нешто не видим да Бугари иду директно у Лиги шампиона, или да им вицешампион иде у квалификације. Знамо да је за време Томислава Караџића Лудогорец био страх и трепет за српске клубове и да је чак и Азербејџан једно време био испред Србије на ранг листи асоцијација УЕФА, али прошла су та "златна" времена.
(Марко, 19. mart 2023 17:46)

Nema vise Azerbejdzanaca ali sada ima Moldavaca hahaha.

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Kako li je ovo Vučić dozvolio gospodine Pantiću?

Treba nam objašnjenje.

Takodje, jel ugašen FK i KK Partizan? Obećali ste nam da će ih Vučić ugasiti do kraja sezone, zar niste?

ajmeee

pre 1 godinu

Šta šokirao sve su to nameštaljke. Taj Napredak je zvezdin klub. Da ti se smuči život od našeg fudbala.
(boki, 19. mart 2023 18:51)

Slusaj ovog ahahhaha pa vi ne znate sta pricate... jedan kaze napredak ne sme da uzme bod, sad ipak zvezdin klub

Exe

pre 1 godinu

Pre će kamila proći kroz iglene uši nego što će Napredak da odigra nerešeno ili da izgubi.
(Podrška za Terzu i Čovića, 19. mart 2023 17:23)

Pa valjda na +20 bi trebalo zvezda da gubi, jer eto je sve namestala pre toga, nesto vam smrdi ta teorija, zvezda pobedjuje I pobedjuje, a vi se jedete zbog toga

Dragan

pre 1 godinu

NASA POTPUNO NEPOVEZANO IGRA BEZ KAKNGE I KATAI STVARNO NEZNAM KAKO MISLI TRENER SA OVIM SASTAVOM DA POSTIGNE GOL JEL NA SRECU ILI NEKI ODBITAK.

znam

pre 1 godinu

Utakmica kao da se snima nokiom n-95, mutni igraci , publuka , reklame , a brojevi na dresovima nemoguca misija .
(RedMetox, 19. mart 2023 17:23)

pa kad hvatas signal sa lavorom ?

Milan

pre 1 godinu

Nadam se da ima malo razuma I mozga u upravi , Vigo ovakav ne moze nikako da kosta 2 miliona za otkup, za te pare moze da se nadje mnooooogo bolji bek, moze da se dovede pravi napadac, stvarno ne vidim nista specijalno kod igraca, covek nema niti prodor niti centarsut.... Ali od terzica i strucnjaka me ne bi cudilo da otkupe argentinskog gobeljica.
(Realno, 19. mart 2023 16:20)

Ja sam posle 2 utakmice rekao da je ovaj Vigo izrazito ogranicen, takvih ima u nasoj ligi.

Марко

pre 1 godinu

Gasi fudbal na 10 godina, minimum.
Zanimljivije je Bugarsko prvenstvo.....
(Sarkazam ulgy, 19. mart 2023 17:02)

Нешто не видим да Бугари иду директно у Лиги шампиона, или да им вицешампион иде у квалификације. Знамо да је за време Томислава Караџића Лудогорец био страх и трепет за српске клубове и да је чак и Азербејџан једно време био испред Србије на ранг листи асоцијација УЕФА, али прошла су та "златна" времена.

RealnoX

pre 1 godinu

Gasi fudbal na 10 godina, minimum.
Zanimljivije je Bugarsko prvenstvo.....
(Sarkazam ulgy, 19. mart 2023 17:02)

Igrajte vi Hrvatsko, vi barem imate pravo na to...

Jos jedna pobeda i titula

pre 1 godinu

Hocemo titulu pre plej ofa!!
Onda u 7 kola plej ofa dati odmah odmor prvotimcima, a Partizan mogu da razvale i kadeti!

Pedja

pre 1 godinu

Imamo 20 bodova prednosti, a Mijatovic dobija minute na kasicicu. Rakonjac daje goloce, ali i on rezerva. A na mestu napadaca, jedini koji to zaista nije je Pesic. Cime je Pesic zasluzio tolike kredite? Da li mu neko duguje nesto, pa mu se na ovaj nacin oduzuje?

RSB forum

pre 1 godinu

Zasto igra Pesic pre Rakonjca? Titula je obezbedjena, dajte decku sansu 3, 4 vezane utakmice da vidimo da li zna ili ne. Ako ne, da se juri novi napadac. Pesic ne moze da igra LS.

Realno

pre 1 godinu

Nadam se da ima malo razuma I mozga u upravi , Vigo ovakav ne moze nikako da kosta 2 miliona za otkup, za te pare moze da se nadje mnooooogo bolji bek, moze da se dovede pravi napadac, stvarno ne vidim nista specijalno kod igraca, covek nema niti prodor niti centarsut.... Ali od terzica i strucnjaka me ne bi cudilo da otkupe argentinskog gobeljica.

ko-ometator

pre 1 godinu

Zasto ne dajes sansu malom Mijatovicu kad vec imamo toliku bodovnu prednost. Odmaras Pesica a ne Kataija koji treba da bude na terenu da pomogne malom da razbije tremu i preuzme pritisak na sebe prirodno posto kad on igra niko druge i ne gleda.

Fenomen

pre 1 godinu

Zanemarivši rezultat koji je nebitan mora se reći da Zvezda pruža očajne partije otkako je ovaj šarlatan od trenera preuzeo tim. Očajna i bezidejno igra, totalno nelogične postave i izmene govore o neznanju ovog kvazi-trenera. Sa njim ući u LŠ je čist mazohizam.

RSB forum

pre 1 godinu

Zasto igra Pesic pre Rakonjca? Titula je obezbedjena, dajte decku sansu 3, 4 vezane utakmice da vidimo da li zna ili ne. Ako ne, da se juri novi napadac. Pesic ne moze da igra LS.

ko-ometator

pre 1 godinu

Zasto ne dajes sansu malom Mijatovicu kad vec imamo toliku bodovnu prednost. Odmaras Pesica a ne Kataija koji treba da bude na terenu da pomogne malom da razbije tremu i preuzme pritisak na sebe prirodno posto kad on igra niko druge i ne gleda.

Pedja

pre 1 godinu

Imamo 20 bodova prednosti, a Mijatovic dobija minute na kasicicu. Rakonjac daje goloce, ali i on rezerva. A na mestu napadaca, jedini koji to zaista nije je Pesic. Cime je Pesic zasluzio tolike kredite? Da li mu neko duguje nesto, pa mu se na ovaj nacin oduzuje?

RealnoX

pre 1 godinu

Gasi fudbal na 10 godina, minimum.
Zanimljivije je Bugarsko prvenstvo.....
(Sarkazam ulgy, 19. mart 2023 17:02)

Igrajte vi Hrvatsko, vi barem imate pravo na to...

Realno

pre 1 godinu

Nadam se da ima malo razuma I mozga u upravi , Vigo ovakav ne moze nikako da kosta 2 miliona za otkup, za te pare moze da se nadje mnooooogo bolji bek, moze da se dovede pravi napadac, stvarno ne vidim nista specijalno kod igraca, covek nema niti prodor niti centarsut.... Ali od terzica i strucnjaka me ne bi cudilo da otkupe argentinskog gobeljica.

GOOSEBUMPS

pre 1 godinu

Pešić baš baš "bode" u oči svojim neznanjem i limitiranošću. Sreća naša pa je napredak prosečna ekipa....za LŠ, mooora to mnooogoooo bolje i ozbiljnije

Miskec

pre 1 godinu

"Ko se još seća "igara" i "trenera" originalnog Dinamo Berlina? Samo da 10 godina nisu izgubili u domaćem prvenstvu. Dok Štazi nije rasformiran. Tako je i sa ovom, domaćom verzijom.
(Aki, 19. mart 2023 19:30)"
Ne moramo tako daleko da idemo, imali smo devedesetih i dvehiljaditih najpošteniji klub u univerzumu u čijem je rukovodstvu bio kompletan establišment SPSa, devedesetih čak i predsednik vlade. Pa više od pola direktora, predsednika i vlasnika klubova u UO najpoštenijeg kluba u vasioni u istom rangu takmičenja i sve trajalo do pada SPSa. E tada ništa nije smetalo i sve je bilo regularno!
LicemUri!

severnjača

pre 1 godinu

Videćemo na kraju ali poluvreme je pokazalo totalno loš fudbal! Bez Kange nema organizacije igre, žalosno što nemamo zamenu za njega! Takođe, nema zamene za Kataija iako i on nije klasa za LŠ! Mitrović se "ugasio" skroz, Bukari igrač samo za kontre, u pozicionom napadu beskoristan! Nikolića neko gura u Zvezdi ali bez uspeha, Vigo ništa bolji od Gobeljića! Azarov užas u odbrani, u napadu ubode jedan centaršut uz 5 pokušaja! Jednom rečju, da li smo mi normalni da ovakvi idemo u elitu? Biće brukanja u Evropi jer nijedan igrač nije kondiciono spreman, svi "svileni manekeni"! Pešić dobija priliku umesto da se isproba Mijatović? Dugo godina navijam za Zvezdu ali samo dočekao da se ne radujem ni tituli ni LŠ zato što smo KRŠ OD EKIPE! Trenera ne pominjem jer je svima jasno da ni on sam ne zna kako se našao tu!

Марко

pre 1 godinu

Gasi fudbal na 10 godina, minimum.
Zanimljivije je Bugarsko prvenstvo.....
(Sarkazam ulgy, 19. mart 2023 17:02)

Нешто не видим да Бугари иду директно у Лиги шампиона, или да им вицешампион иде у квалификације. Знамо да је за време Томислава Караџића Лудогорец био страх и трепет за српске клубове и да је чак и Азербејџан једно време био испред Србије на ранг листи асоцијација УЕФА, али прошла су та "златна" времена.

Kontraš

pre 1 godinu

Zanemarivši rezultat koji je nebitan mora se reći da Zvezda pruža očajne partije otkako je ovaj šarlatan od trenera preuzeo tim. Očajna i bezidejno igra, totalno nelogične postave i izmene govore o neznanju ovog kvazi-trenera. Sa njim ući u LŠ je čist mazohizam.
(Fenomen, 19. mart 2023 18:51)

Nista novo nisi rekao, moj deda koji povremeno prati fudbal ima jos gore misljenje o Brnabi da ne pricam o pravim poznavaocima fudbala kakvo je njihovo misljenje o ovom diletantu. Skoro sam napisao da ako sa njim udjemo u LŠ oboricemo sve negativne rekorde od osnivanja LŠ. Tada sam dobio gomilu minusa ali i dalje mislim isto kao i 80% ljudi koji se iole razumeju u ovaj sport...

Gordon Bennett

pre 1 godinu

Vidim na ogradi, Krusevac ceo crveno beo.
Sta znaci rec BEO?
(Dusan Uros, 19. mart 2023 17:48)

Stari oblik reči je "bel" (vidi npr. "Belgrad"). Izvršena glasovna promena, prelaz L u O.
Za više informacija pogledati Gramatiku srpskog jezika za 6. razred osnovne škole.

UŠATI i stoka

pre 1 godinu

Vino ništa bolji od Gobeljića, Pešić nije za LŠ I Crvenu Zvezdu. a i Kangi ne treba davati novu šansu ds nas ukanali u LŠ. Kangva, Ivanić Katai, Olejnika i Bukari su jedina realna opcija za napad i tu bi još dodao Mitrovića koji se izgubio pošto ga je tražio Porto i Barselona. Kao zamene treba da se osloniti na Mituljikiće, Mijatovića, Lučića, Prutceva i Radulovića. Odbrana, ova koja postoji plus novi desni bek. Zadnji vezni su Mijailović i Stamenić, kako kad, a možda i zajedno. Uz Stanica i Motiku, a bez Srnića, Krstičića, Nikolića i Sanoga. to bi trebalo da bude odličan i podmlađen sastav za LŠ.

ajde ne lupetaj...

pre 1 godinu

Nije prekinuo Napredak, već kladionice...
(DP, 19. mart 2023 20:08)

Da je ostalo 0:1 pricali bi da niko zvezdi ne sme bod da uzme....

Mare

pre 1 godinu

Mijatović je konačno zabeležio asistenciju, samo pogrešnom timu. Stvarno ne vidim čime je zaslužio da ga toliko guraju. Ništa do sada nije pokazao ni na jednoj utakmici. Nula.

Goran

pre 1 godinu

Ima još dosta vremena do LŠ da se promeni trener,sa njim ćemo biti samo vreća za punjenje. Igra očajna,igrači prilično nezainteresovani i deluju deprimirano na terenu. Plašim se da će nam ovo amatersko vođenje kluba doći na naplatu veoma brzo.

Amin

pre 1 godinu

Pa to pričate već 6 godina kako ćete da nas razvalite sa nekoliko razlike ali kad dodje derbi, kao bude vam zao i uputite jedan ipo šut u okvir gola ili nadjete nekog Jojica da vam pripomogne da date jedan gol.
Posle su pravdanja kao pa to je derbi…nikad se ne zna. Nije tačno. Nikada nije bilo ovoliko bodovne razlike izmedju ova dva kluba. Sasvim normalno bi bilo da svaki derbi bude par razlike za Zvezdanu. Sobzirom da nije, to sve upucuje na regularnost prvenstva i na vaše titulice. Mi smo nikad lošiji a vi sigurno niste nikad bolji. Naportiv, zato nam ovo i teze pada.
(acinainstitucija, 19. mart 2023 19:43)

Pa mi bi mogli i to lako, samo neda nam onaj sto vam upumpava pare u KK

Exe

pre 1 godinu

Pre će kamila proći kroz iglene uši nego što će Napredak da odigra nerešeno ili da izgubi.
(Podrška za Terzu i Čovića, 19. mart 2023 17:23)

Pa valjda na +20 bi trebalo zvezda da gubi, jer eto je sve namestala pre toga, nesto vam smrdi ta teorija, zvezda pobedjuje I pobedjuje, a vi se jedete zbog toga

deki27

pre 1 godinu

Od nase lige Sampiona samo Terza i Mrkela trljaju ruke.NJima ce jedino da bude dobro a ovi slepci tj tzv fudbaleri Zvezde,ziv nisam.City dao 7 komada Lajpcigu,nama bi 15 dali

Cojle Manojle

pre 1 godinu

Ne mogu da shvatim da ama baš svaku utakmicu kritikuju. Pišu se budalaštine. Ne verujem da su to pravi navijači Zvezde. Pobediš sa 5,6 nula i opet ništa ne valja. Ne valja ovaj ne valja onaj. Ne valjaju Terza, Mrkela. A Zvezda dala preko 70 golova a primila 10. Suvereno vlada našim fudbalom, igra svake godine Evropu, igraće LŠ i opet ništa ne valja. Daće nam ovaj ili onaj tim 5,6 komada. I tako iz nedelju u nedelju

Jos jedna pobeda i titula

pre 1 godinu

Hocemo titulu pre plej ofa!!
Onda u 7 kola plej ofa dati odmah odmor prvotimcima, a Partizan mogu da razvale i kadeti!

pedja

pre 1 godinu

Pratim Zvezdu preko 45 godina ,ako ne i citavih 50,ali ovakvu generaciju ne pamtim,da se toliko trude igraci da ne obraduju svoje navijace,da svi bježe od lopte,a niko ne ide po loptu,da se svi kriju od igraca koji ima loptu ,a niko se ne nudi,da niko ne trci bez lopte,da niko nema zara u ocima ,gladi za igrom,sto je najgore tako se ponasaju i ova nasa deca,bas jadno,sve mogu oprostiti ali ove stvari ne!I nije to samo do trenera zapamtite ,ma da ga ne branim ,ni malo!

Dragan

pre 1 godinu

NASA POTPUNO NEPOVEZANO IGRA BEZ KAKNGE I KATAI STVARNO NEZNAM KAKO MISLI TRENER SA OVIM SASTAVOM DA POSTIGNE GOL JEL NA SRECU ILI NEKI ODBITAK.

Krstim se

pre 1 godinu

Totalno nezanimljiva liga, samo da se ne ugrozi mezimica , mislim da bi i zvezdasima bilo zanimljivo da ima 2-3 kluba u egalu. U LŠ isto biće mučno gledati... Samo se pune privatni dzepovi, pojačanja za koja niko nije čuo...
(Dj, 19. mart 2023 18:14)

Kako se to ugrozava neko ako ima +20 I ne mora da brine? Gde vam je logika? pa sto napredak ne pokaže vise protiv zvezde? Jel zvezda kriva što neko nema kvalitet?

Milan

pre 1 godinu

Nadam se da ima malo razuma I mozga u upravi , Vigo ovakav ne moze nikako da kosta 2 miliona za otkup, za te pare moze da se nadje mnooooogo bolji bek, moze da se dovede pravi napadac, stvarno ne vidim nista specijalno kod igraca, covek nema niti prodor niti centarsut.... Ali od terzica i strucnjaka me ne bi cudilo da otkupe argentinskog gobeljica.
(Realno, 19. mart 2023 16:20)

Ja sam posle 2 utakmice rekao da je ovaj Vigo izrazito ogranicen, takvih ima u nasoj ligi.

smesni ste...

pre 1 godinu

Ko se još seća "igara" i "trenera" originalnog Dinamo Berlina? Samo da 10 godina nisu izgubili u domaćem prvenstvu. Dok Štazi nije rasformiran. Tako je i sa ovom, domaćom verzijom.
(Aki, 19. mart 2023 19:30)

Isplaci se bice ti lakse...

Dj

pre 1 godinu

Totalno nezanimljiva liga, samo da se ne ugrozi mezimica , mislim da bi i zvezdasima bilo zanimljivo da ima 2-3 kluba u egalu. U LŠ isto biće mučno gledati... Samo se pune privatni dzepovi, pojačanja za koja niko nije čuo...

znam

pre 1 godinu

Utakmica kao da se snima nokiom n-95, mutni igraci , publuka , reklame , a brojevi na dresovima nemoguca misija .
(RedMetox, 19. mart 2023 17:23)

pa kad hvatas signal sa lavorom ?

Miki Leskovac

pre 1 godinu

Fudbal i sport je to sve je tu moguće.Napredak prijatno iznenadio baš dobra disciplina u igri.Zvezda će se nadamo se još pojača pre svega na sredini terena za narednu sezonu.Biće to sve dobro neznam čemu nervoza i ne opravdano pljuvanje po klubu?I ko to pljuje?Pa sigurno oni kome smeta ovakva Zvezda iz predhodnih 6 sezona.Ta Zvezda koja pobeđuje Spartu oba puta,Krasnodar,Keln oba puta,Arsenal na Emiratima nerešena,CSKA nerešena,Salcburg,Napoli nerešena,LIVERPUL,Kopenhagen,Jang Bojs,Olimpijakos,Milan i na Rajka i na San Siro nerešene,Kluž oba puta,Ludogorec oba puta,Braga pobeda na Rajka i nerešena tamo,Gent oba puta,Rendžers,Ferencvaroš,Trabzon...Ima tu još ovo je ono značajnije.O domaćim brojkama ovih 6 sezona da i ne pričamo pošto je sve mnogo jasno.A to je da Zvezda dominira i da će tek dominira.A naravno da će i bude lošijih dana i utakmica fudbal je to

Milan

pre 1 godinu

Vino ništa bolji od Gobeljića, Pešić nije za LŠ I Crvenu Zvezdu. a i Kangi ne treba davati novu šansu ds nas ukanali u LŠ. Kangva, Ivanić Katai, Olejnika i Bukari su jedina realna opcija za napad i tu bi još dodao Mitrovića koji se izgubio pošto ga je tražio Porto i Barselona. Kao zamene treba da se osloniti na Mituljikiće, Mijatovića, Lučića, Prutceva i Radulovića. Odbrana, ova koja postoji plus novi desni bek. Zadnji vezni su Mijailović i Stamenić, kako kad, a možda i zajedno. Uz Stanica i Motiku, a bez Srnića, Krstičića, Nikolića i Sanoga. to bi trebalo da bude odličan i podmlađen sastav za LŠ.
(UŠATI i stoka, 19. mart 2023 18:02)

Kangi ne treba davati sansu (covek jedini igra fudbal i ima znanje), pominjes Kangvu koji je SRAMOTNO ocajan kako je sve duze u klubu, pominjes neke krampove, motike, stanice...itd prosto da covek ne poveruje sta si se ti sve ovde nalupetao.

Baš zato što te znamo

pre 1 godinu

Nije mi jasno to da ovako loš trener vodi Zvezdu, a navijači i uprava ništa ,svi ćute.Trener bez autoriteta, karizme, loš motivator, igra nikakva, bezidejna, plus manjka elementarnog znanja.Dozvoljava pri vodjstvu , da mu se neiskusni napadač gura u odbranu i na tacni spušta Matiću zicer.Kompletan amaterizam, kakvoj se LŠ mi nadamo , nije mi jasno.

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Pre će kamila proći kroz iglene uši nego što će Napredak da odigra nerešeno ili da izgubi.
(Podrška za Terzu i Čovića, 19. mart 2023 17:23)

Ajde sad proteraj kamilu kroz iglene uši pametni!!

exe

pre 1 godinu

Zasto ne dajes sansu malom Mijatovicu kad vec imamo toliku bodovnu prednost. Odmaras Pesica a ne Kataija koji treba da bude na terenu da pomogne malom da razbije tremu i preuzme pritisak na sebe prirodno posto kad on igra niko druge i ne gleda.
(ko-ometator, 19. mart 2023 16:28)

Dao mu je, I asitirao na golu napredka

ajmeee

pre 1 godinu

Šta šokirao sve su to nameštaljke. Taj Napredak je zvezdin klub. Da ti se smuči život od našeg fudbala.
(boki, 19. mart 2023 18:51)

Slusaj ovog ahahhaha pa vi ne znate sta pricate... jedan kaze napredak ne sme da uzme bod, sad ipak zvezdin klub

Opa Djurdjo

pre 1 godinu

Ovaj milojevic je najgori nazovi trener koji je ikad radio kod nas,da se bata djora ne uvredi, ima lik ubedljivo najjaci sastav,pomoc sa svih strana i igra je opet tolko jadna za gledanje da to boli,pa sta nas ceka u ligi sampiona kukavna nam majka,pa mi cemo dobijati po 10 golova dobro zaoamtite sta sam vam reko ako ovaj ostane.

dejo

pre 1 godinu

Ne mogu da shvatim da ama baš svaku utakmicu kritikuju. Pišu se budalaštine. Ne verujem da su to pravi navijači Zvezde. Pobediš sa 5,6 nula i opet ništa ne valja. Ne valja ovaj ne valja onaj. Ne valjaju Terza, Mrkela. A Zvezda dala preko 70 golova a primila 10. Suvereno vlada našim fudbalom, igra svake godine Evropu, igraće LŠ i opet ništa ne valja. Daće nam ovaj ili onaj tim 5,6 komada. I tako iz nedelju u nedelju
(Cojle Manojle, 19. mart 2023 18:51)

To su ljudi puni mržnje, sa gomilu problema u životu, nezadovoljni samim sobom. Kako onda da budu zadovoljni bilo čime?

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Kako li je ovo Vučić dozvolio gospodine Pantiću?

Treba nam objašnjenje.

Takodje, jel ugašen FK i KK Partizan? Obećali ste nam da će ih Vučić ugasiti do kraja sezone, zar niste?

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Sada ce da se igra dok drzavnica ne postigne gol.
(mahea, 19. mart 2023 18:50)

Hoćeš da se izviniš za izrečenu glupost ili kao Pantić, nećeš?

Aki

pre 1 godinu

Ko se još seća "igara" i "trenera" originalnog Dinamo Berlina? Samo da 10 godina nisu izgubili u domaćem prvenstvu. Dok Štazi nije rasformiran. Tako je i sa ovom, domaćom verzijom.

XL

pre 1 godinu

Bruka od fudbala, ovo je tim za LŠ? E, moj Milojeviću! E, moja upravo nesposobna! Smejaće nam se u Evropi, nismo ni za LE, a to su nam lepo objasnili Monako, Trabzon i Ferencvaroš!

jel sta rece?

pre 1 godinu

Pre će kamila proći kroz iglene uši nego što će Napredak da odigra nerešeno ili da izgubi.
(Podrška za Terzu i Čovića, 19. mart 2023 17:23)

Kamila prosla?

Miki Leskovac

pre 1 godinu

@Aki

predpostavljam da si mlađi dečko i da te neko opasno slagao.Sve se brzo proveri pa dati kažem šta je istina.BFC Dinamo u svojih 10 titula zaredom je doživeo 28 poraza.Ti si napiso da je bio bez poraza 10 godina.Pa ako već oćeš realno Zvezda neće izgubi 28 puta u našoj ligi do kraja ovog veka a verovatno još duže.Ako do tada sve ovo ostane da postoji to niko nezna.

djoka

pre 1 godinu

Gasi fudbal na 10 godina, minimum.
Zanimljivije je Bugarsko prvenstvo.....
(Sarkazam ulgy, 19. mart 2023 17:02)

Нешто не видим да Бугари иду директно у Лиги шампиона, или да им вицешампион иде у квалификације. Знамо да је за време Томислава Караџића Лудогорец био страх и трепет за српске клубове и да је чак и Азербејџан једно време био испред Србије на ранг листи асоцијација УЕФА, али прошла су та "златна" времена.
(Марко, 19. mart 2023 17:46)

Nema vise Azerbejdzanaca ali sada ima Moldavaca hahaha.

Realno

pre 1 godinu

Najveci uspeh partizana ove sezone i njegovih navijaca koji obavljaju ulogu moderatora i administratora na ovom sajtu.To sto su napisali u naslovu da je bivsi igrac partizana dao gol Zvezdi na plus ili minus 20.

Objektivno

pre 1 godinu

Kada u LS vidim Zvezdinu klupu,tj.igrace koji sede tamo u potpisu Borjan,Kanga,Pesic,Katai,Bukari,Rodic,Mitrovic...znacu da Zvezda ima dobar tim jer bi oni mogli da odmene neke startere na 20-tak minuta a znaci da bi Zvezda imala jaku klupu.Medju startere bi mogli Erakovic i Dragovic,eventualno i Ivanic a ostale koje nisam nabrojao najuriti iz kluba.Samim tim,dovesti 6 startera na celu sa golmanom jer racunam da smo dvojicu doveli,onog Olajinku iz Slavije i onog naseg iz Kopenhagena Stamenica ali je pitanje za njega jer tamo i ne igra.Podrazumeva se da Milojevic ne treba ni slucajno da bude blizu klupe.

Pera Detlic

pre 1 godinu

Ja cu da ponovim ono sto je Konte rekao juce za igrace Totenhema "vodim gomilu pokvarenih i sebicnih igraca koji svoj licni rezultat stavljaje ispred kluba" To ja kazem za Kataia i Bukarija.Teraj to dok nije kasno.

Realno

pre 1 godinu

Ne mogu da shvatim da ama baš svaku utakmicu kritikuju. Pišu se budalaštine. Ne verujem da su to pravi navijači Zvezde. Pobediš sa 5,6 nula i opet ništa ne valja. Ne valja ovaj ne valja onaj. Ne valjaju Terza, Mrkela. A Zvezda dala preko 70 golova a primila 10. Suvereno vlada našim fudbalom, igra svake godine Evropu, igraće LŠ i opet ništa ne valja. Daće nam ovaj ili onaj tim 5,6 komada. I tako iz nedelju u nedelju
(Cojle Manojle, 19. mart 2023 18:51)
Jel nije istina. Kako igramo primicemo i više i to ne od jakih timova nego prisečnih kao Ludogorec. Pukao je fudbal u Srbiji

Master Yoda

pre 1 godinu

Dadosmo braci bod.
Sa pola snage, treba pustati Rakonjca, Lekovica, Mijatovica neka se kale sa ovima.
Ovekivano osrednji fudbal.
Idemo do duple krune!

acinainstitucija

pre 1 godinu

Hocemo titulu pre plej ofa!!
Onda u 7 kola plej ofa dati odmah odmor prvotimcima, a Partizan mogu da razvale i kadeti!
(Jos jedna pobeda i titula, 19. mart 2023 17:57)
Pa to pričate već 6 godina kako ćete da nas razvalite sa nekoliko razlike ali kad dodje derbi, kao bude vam zao i uputite jedan ipo šut u okvir gola ili nadjete nekog Jojica da vam pripomogne da date jedan gol.
Posle su pravdanja kao pa to je derbi…nikad se ne zna. Nije tačno. Nikada nije bilo ovoliko bodovne razlike izmedju ova dva kluba. Sasvim normalno bi bilo da svaki derbi bude par razlike za Zvezdanu. Sobzirom da nije, to sve upucuje na regularnost prvenstva i na vaše titulice. Mi smo nikad lošiji a vi sigurno niste nikad bolji. Naportiv, zato nam ovo i teze pada.

Delija sa severa

pre 1 godinu

Hvala Milojevicu za cupanje titule ali cinjenica je da nije trener za ozbiljne domete pogotovo LIGU SAMPIONA ! Previse bi opasno bilo sa njim ici u istu a covek nije nikakav motivator, nema autoritet a ni iskustvo neko veliko za takvu stvar a o igri koju forsira da ne pricamo. Ali ajde da sacekamo neko vreme i da vidimo, prvo letnji prelaznik rok gde mora jedno par krucijalnih pozicija da se promeni ako ocemo da licimo na ozbiljan tim, cujem glasine da se prica o nekom Italijanu sto je Romu vodio za trenera ? Ako je to istina onda je to sigurno neka Dekijeva zabarska kombinacija pomogla ali ajde opet kazem da sacekamo. Uostalom nije ni Terza toliko glup i ako znamo ko je i sta je, i njemu je sigurno cilj da se ostvari bar jedna pobeda u LS da bi se sto vece pare obrnule za KLUB a i OPRALE za njegov dzep ako me razumete :)Zato mislim da nas ceka zanimljiv period sto se tice promena u klubu i pojacanja i da ce zaista biti nekih ozbiljnih promena jer je uprava na tankom ledu.

Jovan

pre 1 godinu

Iskreno mora i zvezda nekad da kiksne i to je sve u redu, nego kako se stavlja naslov bivsi igrac partizana sokirao zvezdu, namjerno da se provocira i da budu komentaru opet prepucavanje zvezdasa i grobara i niko nece komentarisati utakmicu koja nema veze sa partizanom, uzas..

Burek

pre 1 godinu

Totalno nezanimljiva liga, samo da se ne ugrozi mezimica , mislim da bi i zvezdasima bilo zanimljivo da ima 2-3 kluba u egalu. U LŠ isto biće mučno gledati... Samo se pune privatni dzepovi, pojačanja za koja niko nije čuo...
(Dj, 19. mart 2023 18:14)
Pa evo kiksnuli smo, jel sad zanimljiva liga ?

Loznica,Gucevo,Cer...

pre 1 godinu

Zvezda je nereseno odigrala
Partizanu ide to na ruku
Jer dolazi pauza,taman da se konsoliduju
Svasta moze da bude u drugom delu

Dragan

pre 1 godinu

Milojevic samo sa Pesicem napred protiv ovako jadnih ekipa e zato smo zasluzili da izgubimo bodove gol smo trebali da primimo vec do prvog poluvremena umesto toga dali sretan gol e zato sto mu Rakonjac i Katai sede a Kvange igra i treba da se desavaju ovako sramne utakmice nepovezana igra do 70 minuta.Milojevic bez sredine i napada se neigra igramo preplaseno kao da igramo sa Barcom dok mu ivanic umesto da trci jogira a Kvange i da hoce nemoze jednostavno Gejlor Kanga je 3 klase kvaliteniji igrac.

marko

pre 1 godinu

Totalno nezanimljiva liga, samo da se ne ugrozi mezimica , mislim da bi i zvezdasima bilo zanimljivo da ima 2-3 kluba u egalu. U LŠ isto biće mučno gledati... Samo se pune privatni dzepovi, pojačanja za koja niko nije čuo...
(Dj, 19. mart 2023 18:14)

- Druze, Zvezda ima budzet kao svi ostlai timovi (sem FKP) zajedno! Da bi imao klub u egalu morao bi da trosi priblizno ili vise od Zvezde! A toga nema, niti ce bez privatizacije i biti! Svaki izgubljeni bod (kao sto je bilo danas) je bruka sa ovoliko utrosenih sredstava! E sad sto se sredstva trose na neke polutane...

Dragan

pre 1 godinu

Milojevic da se nelazemo nije trener a to je pokazao sastavom do 70 minuta gde smo drzali 7.igraca 1.50 pout Kvange i ivanica koji lenjo igra i djogira kad gubi loptu u napadu Pesic zatvoren umesto da pridoda Rakonjica i kataia mi igramo sramno u sredini gde je Radnicki vec na poluvremenu zasluzio da nam da gol mi smo postoigli gol uz vise srece nego znanja.Ovakav sastav Milojevica neponovilo se 7 niskih i fizicki nejakih igraca igraca sa sem Kataia tu niko snagom i znanjem nemoze do visokih lopti Rakonjic i katai umesto od pocetka u poslednjih 10 minuta tako se gube bodovi zato sam navijao da ga primimo.

crni

pre 1 godinu

Ne mogu da shvatim da ama baš svaku utakmicu kritikuju. Pišu se budalaštine. Ne verujem da su to pravi navijači Zvezde. Pobediš sa 5,6 nula i opet ništa ne valja. Ne valja ovaj ne valja onaj. Ne valjaju Terza, Mrkela. A Zvezda dala preko 70 golova a primila 10. Suvereno vlada našim fudbalom, igra svake godine Evropu, igraće LŠ i opet ništa ne valja. Daće nam ovaj ili onaj tim 5,6 komada. I tako iz nedelju u nedelju
(Cojle Manojle, 19. mart 2023 18:51)
11
Zvezda vlada srpskim fudbalom ko ti sa svojom Glavom

Nikola

pre 1 godinu

Realno danas baš nije dan favorita u ligama, PSŽ izgubio, Bajern izgubio, pa što da se neki kiks ne desi i Crvenoj Zvezdi, meni lično ova opreznija igra koju gura Milojević uopšte ne smeta, a ove kritike ovde me podsećaju na doba kada je drugi Milojević isto bio kritikovan zbog nezanimljive igre i malo golova pa ste doveli Stankovića sa kojim su ravno tri sezone Lige Šampiona propuštene, ali bitno da smo imali suštinski nepotrebne goleade protiv Kairata i Pjunika.

Huan Pablo Don Fernando

pre 1 godinu

Vec se vide rezultati predsednika dzajica, napredak “iznenadio” zvezdu isto kao sto je ren “iznenadio” psz!!!

Vvb

pre 1 godinu

Terzić::U toj ligi mogla bi da učestvuju po četiri kluba iz Srbije, Bugarske, Rumunije i Mađarske. Bilo bi idealno da iz tog takmičenja postoji prohodnost ka evropskim kupovima. To je nešto što bi svima odgovaralo, jer naši budžeti su premali za Ligu šampiona i Ligu Evrope, a preveliki za domaća takmičenja.

Cojle Manojle

pre 1 godinu

Ne mogu da shvatim da ama baš svaku utakmicu kritikuju. Pišu se budalaštine. Ne verujem da su to pravi navijači Zvezde. Pobediš sa 5,6 nula i opet ništa ne valja. Ne valja ovaj ne valja onaj. Ne valjaju Terza, Mrkela. A Zvezda dala preko 70 golova a primila 10. Suvereno vlada našim fudbalom, igra svake godine Evropu, igraće LŠ i opet ništa ne valja. Daće nam ovaj ili onaj tim 5,6 komada. I tako iz nedelju u nedelju

Dj

pre 1 godinu

Totalno nezanimljiva liga, samo da se ne ugrozi mezimica , mislim da bi i zvezdasima bilo zanimljivo da ima 2-3 kluba u egalu. U LŠ isto biće mučno gledati... Samo se pune privatni dzepovi, pojačanja za koja niko nije čuo...

Aki

pre 1 godinu

Ko se još seća "igara" i "trenera" originalnog Dinamo Berlina? Samo da 10 godina nisu izgubili u domaćem prvenstvu. Dok Štazi nije rasformiran. Tako je i sa ovom, domaćom verzijom.

RealnoX

pre 1 godinu

Gasi fudbal na 10 godina, minimum.
Zanimljivije je Bugarsko prvenstvo.....
(Sarkazam ulgy, 19. mart 2023 17:02)

Igrajte vi Hrvatsko, vi barem imate pravo na to...

acinainstitucija

pre 1 godinu

Hocemo titulu pre plej ofa!!
Onda u 7 kola plej ofa dati odmah odmor prvotimcima, a Partizan mogu da razvale i kadeti!
(Jos jedna pobeda i titula, 19. mart 2023 17:57)
Pa to pričate već 6 godina kako ćete da nas razvalite sa nekoliko razlike ali kad dodje derbi, kao bude vam zao i uputite jedan ipo šut u okvir gola ili nadjete nekog Jojica da vam pripomogne da date jedan gol.
Posle su pravdanja kao pa to je derbi…nikad se ne zna. Nije tačno. Nikada nije bilo ovoliko bodovne razlike izmedju ova dva kluba. Sasvim normalno bi bilo da svaki derbi bude par razlike za Zvezdanu. Sobzirom da nije, to sve upucuje na regularnost prvenstva i na vaše titulice. Mi smo nikad lošiji a vi sigurno niste nikad bolji. Naportiv, zato nam ovo i teze pada.

UŠATI i stoka

pre 1 godinu

Vino ništa bolji od Gobeljića, Pešić nije za LŠ I Crvenu Zvezdu. a i Kangi ne treba davati novu šansu ds nas ukanali u LŠ. Kangva, Ivanić Katai, Olejnika i Bukari su jedina realna opcija za napad i tu bi još dodao Mitrovića koji se izgubio pošto ga je tražio Porto i Barselona. Kao zamene treba da se osloniti na Mituljikiće, Mijatovića, Lučića, Prutceva i Radulovića. Odbrana, ova koja postoji plus novi desni bek. Zadnji vezni su Mijailović i Stamenić, kako kad, a možda i zajedno. Uz Stanica i Motiku, a bez Srnića, Krstičića, Nikolića i Sanoga. to bi trebalo da bude odličan i podmlađen sastav za LŠ.

djoka

pre 1 godinu

Gasi fudbal na 10 godina, minimum.
Zanimljivije je Bugarsko prvenstvo.....
(Sarkazam ulgy, 19. mart 2023 17:02)

Нешто не видим да Бугари иду директно у Лиги шампиона, или да им вицешампион иде у квалификације. Знамо да је за време Томислава Караџића Лудогорец био страх и трепет за српске клубове и да је чак и Азербејџан једно време био испред Србије на ранг листи асоцијација УЕФА, али прошла су та "златна" времена.
(Марко, 19. mart 2023 17:46)

Nema vise Azerbejdzanaca ali sada ima Moldavaca hahaha.

Nikola

pre 1 godinu

Realno danas baš nije dan favorita u ligama, PSŽ izgubio, Bajern izgubio, pa što da se neki kiks ne desi i Crvenoj Zvezdi, meni lično ova opreznija igra koju gura Milojević uopšte ne smeta, a ove kritike ovde me podsećaju na doba kada je drugi Milojević isto bio kritikovan zbog nezanimljive igre i malo golova pa ste doveli Stankovića sa kojim su ravno tri sezone Lige Šampiona propuštene, ali bitno da smo imali suštinski nepotrebne goleade protiv Kairata i Pjunika.

Mare

pre 1 godinu

Mijatović je konačno zabeležio asistenciju, samo pogrešnom timu. Stvarno ne vidim čime je zaslužio da ga toliko guraju. Ništa do sada nije pokazao ni na jednoj utakmici. Nula.

Jos jedna pobeda i titula

pre 1 godinu

Hocemo titulu pre plej ofa!!
Onda u 7 kola plej ofa dati odmah odmor prvotimcima, a Partizan mogu da razvale i kadeti!

Miskec

pre 1 godinu

"Ko se još seća "igara" i "trenera" originalnog Dinamo Berlina? Samo da 10 godina nisu izgubili u domaćem prvenstvu. Dok Štazi nije rasformiran. Tako je i sa ovom, domaćom verzijom.
(Aki, 19. mart 2023 19:30)"
Ne moramo tako daleko da idemo, imali smo devedesetih i dvehiljaditih najpošteniji klub u univerzumu u čijem je rukovodstvu bio kompletan establišment SPSa, devedesetih čak i predsednik vlade. Pa više od pola direktora, predsednika i vlasnika klubova u UO najpoštenijeg kluba u vasioni u istom rangu takmičenja i sve trajalo do pada SPSa. E tada ništa nije smetalo i sve je bilo regularno!
LicemUri!

Realno

pre 1 godinu

Nadam se da ima malo razuma I mozga u upravi , Vigo ovakav ne moze nikako da kosta 2 miliona za otkup, za te pare moze da se nadje mnooooogo bolji bek, moze da se dovede pravi napadac, stvarno ne vidim nista specijalno kod igraca, covek nema niti prodor niti centarsut.... Ali od terzica i strucnjaka me ne bi cudilo da otkupe argentinskog gobeljica.

Realno

pre 1 godinu

Ne mogu da shvatim da ama baš svaku utakmicu kritikuju. Pišu se budalaštine. Ne verujem da su to pravi navijači Zvezde. Pobediš sa 5,6 nula i opet ništa ne valja. Ne valja ovaj ne valja onaj. Ne valjaju Terza, Mrkela. A Zvezda dala preko 70 golova a primila 10. Suvereno vlada našim fudbalom, igra svake godine Evropu, igraće LŠ i opet ništa ne valja. Daće nam ovaj ili onaj tim 5,6 komada. I tako iz nedelju u nedelju
(Cojle Manojle, 19. mart 2023 18:51)
Jel nije istina. Kako igramo primicemo i više i to ne od jakih timova nego prisečnih kao Ludogorec. Pukao je fudbal u Srbiji

Марко

pre 1 godinu

Gasi fudbal na 10 godina, minimum.
Zanimljivije je Bugarsko prvenstvo.....
(Sarkazam ulgy, 19. mart 2023 17:02)

Нешто не видим да Бугари иду директно у Лиги шампиона, или да им вицешампион иде у квалификације. Знамо да је за време Томислава Караџића Лудогорец био страх и трепет за српске клубове и да је чак и Азербејџан једно време био испред Србије на ранг листи асоцијација УЕФА, али прошла су та "златна" времена.

severnjača

pre 1 godinu

Videćemo na kraju ali poluvreme je pokazalo totalno loš fudbal! Bez Kange nema organizacije igre, žalosno što nemamo zamenu za njega! Takođe, nema zamene za Kataija iako i on nije klasa za LŠ! Mitrović se "ugasio" skroz, Bukari igrač samo za kontre, u pozicionom napadu beskoristan! Nikolića neko gura u Zvezdi ali bez uspeha, Vigo ništa bolji od Gobeljića! Azarov užas u odbrani, u napadu ubode jedan centaršut uz 5 pokušaja! Jednom rečju, da li smo mi normalni da ovakvi idemo u elitu? Biće brukanja u Evropi jer nijedan igrač nije kondiciono spreman, svi "svileni manekeni"! Pešić dobija priliku umesto da se isproba Mijatović? Dugo godina navijam za Zvezdu ali samo dočekao da se ne radujem ni tituli ni LŠ zato što smo KRŠ OD EKIPE! Trenera ne pominjem jer je svima jasno da ni on sam ne zna kako se našao tu!

Miki Leskovac

pre 1 godinu

Fudbal i sport je to sve je tu moguće.Napredak prijatno iznenadio baš dobra disciplina u igri.Zvezda će se nadamo se još pojača pre svega na sredini terena za narednu sezonu.Biće to sve dobro neznam čemu nervoza i ne opravdano pljuvanje po klubu?I ko to pljuje?Pa sigurno oni kome smeta ovakva Zvezda iz predhodnih 6 sezona.Ta Zvezda koja pobeđuje Spartu oba puta,Krasnodar,Keln oba puta,Arsenal na Emiratima nerešena,CSKA nerešena,Salcburg,Napoli nerešena,LIVERPUL,Kopenhagen,Jang Bojs,Olimpijakos,Milan i na Rajka i na San Siro nerešene,Kluž oba puta,Ludogorec oba puta,Braga pobeda na Rajka i nerešena tamo,Gent oba puta,Rendžers,Ferencvaroš,Trabzon...Ima tu još ovo je ono značajnije.O domaćim brojkama ovih 6 sezona da i ne pričamo pošto je sve mnogo jasno.A to je da Zvezda dominira i da će tek dominira.A naravno da će i bude lošijih dana i utakmica fudbal je to

smesni ste...

pre 1 godinu

Ko se još seća "igara" i "trenera" originalnog Dinamo Berlina? Samo da 10 godina nisu izgubili u domaćem prvenstvu. Dok Štazi nije rasformiran. Tako je i sa ovom, domaćom verzijom.
(Aki, 19. mart 2023 19:30)

Isplaci se bice ti lakse...

ko-ometator

pre 1 godinu

Zasto ne dajes sansu malom Mijatovicu kad vec imamo toliku bodovnu prednost. Odmaras Pesica a ne Kataija koji treba da bude na terenu da pomogne malom da razbije tremu i preuzme pritisak na sebe prirodno posto kad on igra niko druge i ne gleda.

Dragan

pre 1 godinu

NASA POTPUNO NEPOVEZANO IGRA BEZ KAKNGE I KATAI STVARNO NEZNAM KAKO MISLI TRENER SA OVIM SASTAVOM DA POSTIGNE GOL JEL NA SRECU ILI NEKI ODBITAK.

Krstim se

pre 1 godinu

Totalno nezanimljiva liga, samo da se ne ugrozi mezimica , mislim da bi i zvezdasima bilo zanimljivo da ima 2-3 kluba u egalu. U LŠ isto biće mučno gledati... Samo se pune privatni dzepovi, pojačanja za koja niko nije čuo...
(Dj, 19. mart 2023 18:14)

Kako se to ugrozava neko ako ima +20 I ne mora da brine? Gde vam je logika? pa sto napredak ne pokaže vise protiv zvezde? Jel zvezda kriva što neko nema kvalitet?

Fenomen

pre 1 godinu

Zanemarivši rezultat koji je nebitan mora se reći da Zvezda pruža očajne partije otkako je ovaj šarlatan od trenera preuzeo tim. Očajna i bezidejno igra, totalno nelogične postave i izmene govore o neznanju ovog kvazi-trenera. Sa njim ući u LŠ je čist mazohizam.

Huan Pablo Don Fernando

pre 1 godinu

Vec se vide rezultati predsednika dzajica, napredak “iznenadio” zvezdu isto kao sto je ren “iznenadio” psz!!!

Loznica,Gucevo,Cer...

pre 1 godinu

Zvezda je nereseno odigrala
Partizanu ide to na ruku
Jer dolazi pauza,taman da se konsoliduju
Svasta moze da bude u drugom delu

crni

pre 1 godinu

Ne mogu da shvatim da ama baš svaku utakmicu kritikuju. Pišu se budalaštine. Ne verujem da su to pravi navijači Zvezde. Pobediš sa 5,6 nula i opet ništa ne valja. Ne valja ovaj ne valja onaj. Ne valjaju Terza, Mrkela. A Zvezda dala preko 70 golova a primila 10. Suvereno vlada našim fudbalom, igra svake godine Evropu, igraće LŠ i opet ništa ne valja. Daće nam ovaj ili onaj tim 5,6 komada. I tako iz nedelju u nedelju
(Cojle Manojle, 19. mart 2023 18:51)
11
Zvezda vlada srpskim fudbalom ko ti sa svojom Glavom

RSB forum

pre 1 godinu

Zasto igra Pesic pre Rakonjca? Titula je obezbedjena, dajte decku sansu 3, 4 vezane utakmice da vidimo da li zna ili ne. Ako ne, da se juri novi napadac. Pesic ne moze da igra LS.

Amin

pre 1 godinu

Pa to pričate već 6 godina kako ćete da nas razvalite sa nekoliko razlike ali kad dodje derbi, kao bude vam zao i uputite jedan ipo šut u okvir gola ili nadjete nekog Jojica da vam pripomogne da date jedan gol.
Posle su pravdanja kao pa to je derbi…nikad se ne zna. Nije tačno. Nikada nije bilo ovoliko bodovne razlike izmedju ova dva kluba. Sasvim normalno bi bilo da svaki derbi bude par razlike za Zvezdanu. Sobzirom da nije, to sve upucuje na regularnost prvenstva i na vaše titulice. Mi smo nikad lošiji a vi sigurno niste nikad bolji. Naportiv, zato nam ovo i teze pada.
(acinainstitucija, 19. mart 2023 19:43)

Pa mi bi mogli i to lako, samo neda nam onaj sto vam upumpava pare u KK

Pedja

pre 1 godinu

Imamo 20 bodova prednosti, a Mijatovic dobija minute na kasicicu. Rakonjac daje goloce, ali i on rezerva. A na mestu napadaca, jedini koji to zaista nije je Pesic. Cime je Pesic zasluzio tolike kredite? Da li mu neko duguje nesto, pa mu se na ovaj nacin oduzuje?

deki27

pre 1 godinu

Od nase lige Sampiona samo Terza i Mrkela trljaju ruke.NJima ce jedino da bude dobro a ovi slepci tj tzv fudbaleri Zvezde,ziv nisam.City dao 7 komada Lajpcigu,nama bi 15 dali

dejo

pre 1 godinu

Ne mogu da shvatim da ama baš svaku utakmicu kritikuju. Pišu se budalaštine. Ne verujem da su to pravi navijači Zvezde. Pobediš sa 5,6 nula i opet ništa ne valja. Ne valja ovaj ne valja onaj. Ne valjaju Terza, Mrkela. A Zvezda dala preko 70 golova a primila 10. Suvereno vlada našim fudbalom, igra svake godine Evropu, igraće LŠ i opet ništa ne valja. Daće nam ovaj ili onaj tim 5,6 komada. I tako iz nedelju u nedelju
(Cojle Manojle, 19. mart 2023 18:51)

To su ljudi puni mržnje, sa gomilu problema u životu, nezadovoljni samim sobom. Kako onda da budu zadovoljni bilo čime?

Exe

pre 1 godinu

Pre će kamila proći kroz iglene uši nego što će Napredak da odigra nerešeno ili da izgubi.
(Podrška za Terzu i Čovića, 19. mart 2023 17:23)

Pa valjda na +20 bi trebalo zvezda da gubi, jer eto je sve namestala pre toga, nesto vam smrdi ta teorija, zvezda pobedjuje I pobedjuje, a vi se jedete zbog toga

znam

pre 1 godinu

Utakmica kao da se snima nokiom n-95, mutni igraci , publuka , reklame , a brojevi na dresovima nemoguca misija .
(RedMetox, 19. mart 2023 17:23)

pa kad hvatas signal sa lavorom ?

GOOSEBUMPS

pre 1 godinu

Pešić baš baš "bode" u oči svojim neznanjem i limitiranošću. Sreća naša pa je napredak prosečna ekipa....za LŠ, mooora to mnooogoooo bolje i ozbiljnije

Pera Detlic

pre 1 godinu

Ja cu da ponovim ono sto je Konte rekao juce za igrace Totenhema "vodim gomilu pokvarenih i sebicnih igraca koji svoj licni rezultat stavljaje ispred kluba" To ja kazem za Kataia i Bukarija.Teraj to dok nije kasno.

Miki Leskovac

pre 1 godinu

@Aki

predpostavljam da si mlađi dečko i da te neko opasno slagao.Sve se brzo proveri pa dati kažem šta je istina.BFC Dinamo u svojih 10 titula zaredom je doživeo 28 poraza.Ti si napiso da je bio bez poraza 10 godina.Pa ako već oćeš realno Zvezda neće izgubi 28 puta u našoj ligi do kraja ovog veka a verovatno još duže.Ako do tada sve ovo ostane da postoji to niko nezna.

Milan

pre 1 godinu

Vino ništa bolji od Gobeljića, Pešić nije za LŠ I Crvenu Zvezdu. a i Kangi ne treba davati novu šansu ds nas ukanali u LŠ. Kangva, Ivanić Katai, Olejnika i Bukari su jedina realna opcija za napad i tu bi još dodao Mitrovića koji se izgubio pošto ga je tražio Porto i Barselona. Kao zamene treba da se osloniti na Mituljikiće, Mijatovića, Lučića, Prutceva i Radulovića. Odbrana, ova koja postoji plus novi desni bek. Zadnji vezni su Mijailović i Stamenić, kako kad, a možda i zajedno. Uz Stanica i Motiku, a bez Srnića, Krstičića, Nikolića i Sanoga. to bi trebalo da bude odličan i podmlađen sastav za LŠ.
(UŠATI i stoka, 19. mart 2023 18:02)

Kangi ne treba davati sansu (covek jedini igra fudbal i ima znanje), pominjes Kangvu koji je SRAMOTNO ocajan kako je sve duze u klubu, pominjes neke krampove, motike, stanice...itd prosto da covek ne poveruje sta si se ti sve ovde nalupetao.

Milan

pre 1 godinu

Nadam se da ima malo razuma I mozga u upravi , Vigo ovakav ne moze nikako da kosta 2 miliona za otkup, za te pare moze da se nadje mnooooogo bolji bek, moze da se dovede pravi napadac, stvarno ne vidim nista specijalno kod igraca, covek nema niti prodor niti centarsut.... Ali od terzica i strucnjaka me ne bi cudilo da otkupe argentinskog gobeljica.
(Realno, 19. mart 2023 16:20)

Ja sam posle 2 utakmice rekao da je ovaj Vigo izrazito ogranicen, takvih ima u nasoj ligi.

marko

pre 1 godinu

Totalno nezanimljiva liga, samo da se ne ugrozi mezimica , mislim da bi i zvezdasima bilo zanimljivo da ima 2-3 kluba u egalu. U LŠ isto biće mučno gledati... Samo se pune privatni dzepovi, pojačanja za koja niko nije čuo...
(Dj, 19. mart 2023 18:14)

- Druze, Zvezda ima budzet kao svi ostlai timovi (sem FKP) zajedno! Da bi imao klub u egalu morao bi da trosi priblizno ili vise od Zvezde! A toga nema, niti ce bez privatizacije i biti! Svaki izgubljeni bod (kao sto je bilo danas) je bruka sa ovoliko utrosenih sredstava! E sad sto se sredstva trose na neke polutane...

Dragan

pre 1 godinu

Milojevic da se nelazemo nije trener a to je pokazao sastavom do 70 minuta gde smo drzali 7.igraca 1.50 pout Kvange i ivanica koji lenjo igra i djogira kad gubi loptu u napadu Pesic zatvoren umesto da pridoda Rakonjica i kataia mi igramo sramno u sredini gde je Radnicki vec na poluvremenu zasluzio da nam da gol mi smo postoigli gol uz vise srece nego znanja.Ovakav sastav Milojevica neponovilo se 7 niskih i fizicki nejakih igraca igraca sa sem Kataia tu niko snagom i znanjem nemoze do visokih lopti Rakonjic i katai umesto od pocetka u poslednjih 10 minuta tako se gube bodovi zato sam navijao da ga primimo.

Dragan

pre 1 godinu

Milojevic samo sa Pesicem napred protiv ovako jadnih ekipa e zato smo zasluzili da izgubimo bodove gol smo trebali da primimo vec do prvog poluvremena umesto toga dali sretan gol e zato sto mu Rakonjac i Katai sede a Kvange igra i treba da se desavaju ovako sramne utakmice nepovezana igra do 70 minuta.Milojevic bez sredine i napada se neigra igramo preplaseno kao da igramo sa Barcom dok mu ivanic umesto da trci jogira a Kvange i da hoce nemoze jednostavno Gejlor Kanga je 3 klase kvaliteniji igrac.

exe

pre 1 godinu

Zasto ne dajes sansu malom Mijatovicu kad vec imamo toliku bodovnu prednost. Odmaras Pesica a ne Kataija koji treba da bude na terenu da pomogne malom da razbije tremu i preuzme pritisak na sebe prirodno posto kad on igra niko druge i ne gleda.
(ko-ometator, 19. mart 2023 16:28)

Dao mu je, I asitirao na golu napredka

pedja

pre 1 godinu

Pratim Zvezdu preko 45 godina ,ako ne i citavih 50,ali ovakvu generaciju ne pamtim,da se toliko trude igraci da ne obraduju svoje navijace,da svi bježe od lopte,a niko ne ide po loptu,da se svi kriju od igraca koji ima loptu ,a niko se ne nudi,da niko ne trci bez lopte,da niko nema zara u ocima ,gladi za igrom,sto je najgore tako se ponasaju i ova nasa deca,bas jadno,sve mogu oprostiti ali ove stvari ne!I nije to samo do trenera zapamtite ,ma da ga ne branim ,ni malo!

XL

pre 1 godinu

Bruka od fudbala, ovo je tim za LŠ? E, moj Milojeviću! E, moja upravo nesposobna! Smejaće nam se u Evropi, nismo ni za LE, a to su nam lepo objasnili Monako, Trabzon i Ferencvaroš!

Jovan

pre 1 godinu

Iskreno mora i zvezda nekad da kiksne i to je sve u redu, nego kako se stavlja naslov bivsi igrac partizana sokirao zvezdu, namjerno da se provocira i da budu komentaru opet prepucavanje zvezdasa i grobara i niko nece komentarisati utakmicu koja nema veze sa partizanom, uzas..

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Pre će kamila proći kroz iglene uši nego što će Napredak da odigra nerešeno ili da izgubi.
(Podrška za Terzu i Čovića, 19. mart 2023 17:23)

Ajde sad proteraj kamilu kroz iglene uši pametni!!

ajde ne lupetaj...

pre 1 godinu

Nije prekinuo Napredak, već kladionice...
(DP, 19. mart 2023 20:08)

Da je ostalo 0:1 pricali bi da niko zvezdi ne sme bod da uzme....

Delija sa severa

pre 1 godinu

Hvala Milojevicu za cupanje titule ali cinjenica je da nije trener za ozbiljne domete pogotovo LIGU SAMPIONA ! Previse bi opasno bilo sa njim ici u istu a covek nije nikakav motivator, nema autoritet a ni iskustvo neko veliko za takvu stvar a o igri koju forsira da ne pricamo. Ali ajde da sacekamo neko vreme i da vidimo, prvo letnji prelaznik rok gde mora jedno par krucijalnih pozicija da se promeni ako ocemo da licimo na ozbiljan tim, cujem glasine da se prica o nekom Italijanu sto je Romu vodio za trenera ? Ako je to istina onda je to sigurno neka Dekijeva zabarska kombinacija pomogla ali ajde opet kazem da sacekamo. Uostalom nije ni Terza toliko glup i ako znamo ko je i sta je, i njemu je sigurno cilj da se ostvari bar jedna pobeda u LS da bi se sto vece pare obrnule za KLUB a i OPRALE za njegov dzep ako me razumete :)Zato mislim da nas ceka zanimljiv period sto se tice promena u klubu i pojacanja i da ce zaista biti nekih ozbiljnih promena jer je uprava na tankom ledu.

Realno

pre 1 godinu

Najveci uspeh partizana ove sezone i njegovih navijaca koji obavljaju ulogu moderatora i administratora na ovom sajtu.To sto su napisali u naslovu da je bivsi igrac partizana dao gol Zvezdi na plus ili minus 20.

ajmeee

pre 1 godinu

Šta šokirao sve su to nameštaljke. Taj Napredak je zvezdin klub. Da ti se smuči život od našeg fudbala.
(boki, 19. mart 2023 18:51)

Slusaj ovog ahahhaha pa vi ne znate sta pricate... jedan kaze napredak ne sme da uzme bod, sad ipak zvezdin klub

Master Yoda

pre 1 godinu

Dadosmo braci bod.
Sa pola snage, treba pustati Rakonjca, Lekovica, Mijatovica neka se kale sa ovima.
Ovekivano osrednji fudbal.
Idemo do duple krune!

Baš zato što te znamo

pre 1 godinu

Nije mi jasno to da ovako loš trener vodi Zvezdu, a navijači i uprava ništa ,svi ćute.Trener bez autoriteta, karizme, loš motivator, igra nikakva, bezidejna, plus manjka elementarnog znanja.Dozvoljava pri vodjstvu , da mu se neiskusni napadač gura u odbranu i na tacni spušta Matiću zicer.Kompletan amaterizam, kakvoj se LŠ mi nadamo , nije mi jasno.

Objektivno

pre 1 godinu

Kada u LS vidim Zvezdinu klupu,tj.igrace koji sede tamo u potpisu Borjan,Kanga,Pesic,Katai,Bukari,Rodic,Mitrovic...znacu da Zvezda ima dobar tim jer bi oni mogli da odmene neke startere na 20-tak minuta a znaci da bi Zvezda imala jaku klupu.Medju startere bi mogli Erakovic i Dragovic,eventualno i Ivanic a ostale koje nisam nabrojao najuriti iz kluba.Samim tim,dovesti 6 startera na celu sa golmanom jer racunam da smo dvojicu doveli,onog Olajinku iz Slavije i onog naseg iz Kopenhagena Stamenica ali je pitanje za njega jer tamo i ne igra.Podrazumeva se da Milojevic ne treba ni slucajno da bude blizu klupe.

Kontraš

pre 1 godinu

Zanemarivši rezultat koji je nebitan mora se reći da Zvezda pruža očajne partije otkako je ovaj šarlatan od trenera preuzeo tim. Očajna i bezidejno igra, totalno nelogične postave i izmene govore o neznanju ovog kvazi-trenera. Sa njim ući u LŠ je čist mazohizam.
(Fenomen, 19. mart 2023 18:51)

Nista novo nisi rekao, moj deda koji povremeno prati fudbal ima jos gore misljenje o Brnabi da ne pricam o pravim poznavaocima fudbala kakvo je njihovo misljenje o ovom diletantu. Skoro sam napisao da ako sa njim udjemo u LŠ oboricemo sve negativne rekorde od osnivanja LŠ. Tada sam dobio gomilu minusa ali i dalje mislim isto kao i 80% ljudi koji se iole razumeju u ovaj sport...

Goran

pre 1 godinu

Ima još dosta vremena do LŠ da se promeni trener,sa njim ćemo biti samo vreća za punjenje. Igra očajna,igrači prilično nezainteresovani i deluju deprimirano na terenu. Plašim se da će nam ovo amatersko vođenje kluba doći na naplatu veoma brzo.

Burek

pre 1 godinu

Totalno nezanimljiva liga, samo da se ne ugrozi mezimica , mislim da bi i zvezdasima bilo zanimljivo da ima 2-3 kluba u egalu. U LŠ isto biće mučno gledati... Samo se pune privatni dzepovi, pojačanja za koja niko nije čuo...
(Dj, 19. mart 2023 18:14)
Pa evo kiksnuli smo, jel sad zanimljiva liga ?

jel sta rece?

pre 1 godinu

Pre će kamila proći kroz iglene uši nego što će Napredak da odigra nerešeno ili da izgubi.
(Podrška za Terzu i Čovića, 19. mart 2023 17:23)

Kamila prosla?

Opa Djurdjo

pre 1 godinu

Ovaj milojevic je najgori nazovi trener koji je ikad radio kod nas,da se bata djora ne uvredi, ima lik ubedljivo najjaci sastav,pomoc sa svih strana i igra je opet tolko jadna za gledanje da to boli,pa sta nas ceka u ligi sampiona kukavna nam majka,pa mi cemo dobijati po 10 golova dobro zaoamtite sta sam vam reko ako ovaj ostane.

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Sada ce da se igra dok drzavnica ne postigne gol.
(mahea, 19. mart 2023 18:50)

Hoćeš da se izviniš za izrečenu glupost ili kao Pantić, nećeš?

Vvb

pre 1 godinu

Terzić::U toj ligi mogla bi da učestvuju po četiri kluba iz Srbije, Bugarske, Rumunije i Mađarske. Bilo bi idealno da iz tog takmičenja postoji prohodnost ka evropskim kupovima. To je nešto što bi svima odgovaralo, jer naši budžeti su premali za Ligu šampiona i Ligu Evrope, a preveliki za domaća takmičenja.

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Kako li je ovo Vučić dozvolio gospodine Pantiću?

Treba nam objašnjenje.

Takodje, jel ugašen FK i KK Partizan? Obećali ste nam da će ih Vučić ugasiti do kraja sezone, zar niste?

Gordon Bennett

pre 1 godinu

Vidim na ogradi, Krusevac ceo crveno beo.
Sta znaci rec BEO?
(Dusan Uros, 19. mart 2023 17:48)

Stari oblik reči je "bel" (vidi npr. "Belgrad"). Izvršena glasovna promena, prelaz L u O.
Za više informacija pogledati Gramatiku srpskog jezika za 6. razred osnovne škole.