Subota, 18.03.2023.

19:35

"Lesor je pogrešio, ali ne treba ga satanizovati"

Prvi čovek KK Partizan Ostoja Mijailović rekao je da se klub neće žaliti na odluku o suspenziji Matijasa Lesora.

Izvor: B92

"Lesor je pogrešio, ali ne treba ga satanizovati" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

Bajo moj

pre 1 godinu

Krivična prijava?? Pa cela košarkaška Evropa vam se smeje!!! Da li je to negde vidjeno??

Докле ћете понављати исту мантру? Зашто сте побегли ко чкице из финала клс?

boki

pre 1 godinu

nbc, kako sam citao tvoj komentar shvatio sam da si ustvari ti glup i tup. na pocetku nesto moralises i na kraju si se izdao da si prosta masa.

nbc

pre 1 godinu

Pročitaš komentare jednih i drugih navijača. I sve ti bude jasno. Ne zato što sam partizanovac nego zato što je stvarno tako. Polupismeni, tupavi, lažovi, ponavljaju jedno te isto iako im je 1000 puta objašnjeno i onaj ko ima i gram mozga shvati to ali ne i navijači najvećeg srpskog sportskog zla. Kada još počnu lupetati o budžetu oni koji su stukli 100 miliona u manje od 10 godina ni za šta. I bez toga su sa državom i sudijama mogli da uzimaju ABA i naše kupove. Hajde da vam još jedno nacrtamao recimo budžet. Odjednom se sada pojavi 23 miliona. A njihov kao 10. I sami kažete da je najskuplji Partizanov igrač Panter i kažete 1,5 miliona. OK. I Partizan na spisku ima 12-13 igrača. I hajde sada pomnožite 12 sa 1,5 miliona (kao da su svi Panteri) koliko dobijete? 18 miliona. A sada uzmite da ima igrača koji igraju za 3 puta manje para. Dođete do desetak miliona. S druge strane, vaša 3 beka su plaćena oko 4 miliona + obeštećenje za Kampaca koje krijete (2,5). Plus Kampaco za iduću godinu 2,5 miliona ali to sada ne računamo ali se sjetite toga iduće godine kada budete lupetali.
Jel vam jasno da ste tupava gomila navijača excel majstora kluba?
Za Lesora, udario i kažnjen 3 utakmice. U redu. A vi ste kao neki sportski klub. Pa vratite se na vaša šaketanja. Recimo Vuk Radivojević koji se zaletio i razbio arkadu čini mi se Smitu. Mnogo teže nego što je Lesor uradio. I kažnjen čini mi se 1 utakmicom. A bilo je i Nelsonovih džudo zahvata i slično. Tupava gomila navijača.

nbc

pre 1 godinu

Molio bih vas da objavite prethodni komentar jer ovaj neće imati smisla.
Obradović je gospodin čovjek koji se odmah izvinuo Petruševu i koji je izašao zajedno sa igračima zvezde da bi spriječio gledaoce da ih gađaju. Zamjerka: rekao je da ne zna šta je bilo prije udaraca. Pa on je osudio udarac i izvinuo se Petruševu a nije rekao kao vaš tupan, trebao je i jače da udari. Pri tom vaš konj izjavljuje nešto vrlo mizerno i iritantno što nijedan sportista ne bi trbao da kaže. I vi imate obraza da još potencirate kako je crnja udario našeg reprezentativca? Pri tome našeg trenera koji nam je donio toliko medalja mrzite, pljujete a s druge strane imate 2 stranca trenera i to jednog koji je svašta izjavljivao oko Crne Gore. Pri tome, do sada ništa nije dao Srpskoj košarci. najbolje igračke dane je dao Hrvatima a trenerske Španiji i sada ste ga vi doveli. Mi ne kažemo, crnogorski ustaša vam je draži od srbina koji je dao ponajviše srpskoj košarci.
Brojanje crnaca u ekipi isto kao da su mi argentinci nešto u životu dali? Ako ćemo tako, ustaše su naselile Argentinu pa mi je stoga draža Afrika. Ali vama, rasistima koji ste do ove godine imali pola tima crnaca odjednom vam smetaju.
Ostojić, poslednja 2 komentara gospodski. Za razliku od vaše iskompleksiranog i zlog vođe.

Vasko

pre 1 godinu

Halo bre , doveli ste kalafone i trenera koji je ulozio velike pare da bih Partizan igrao Evro ligu i svi cokoladni igraju. Sramota....

Vasko

pre 1 godinu

Halde, pogledajte malo fudbalsku ligu, kako vas nije sramota da igrate i dalje. Kosarka vam je jos ostala, ali ne jos dugo, a posle druga liga.

Gazda

pre 1 godinu

klub vam je bio 7-dmi u Aba ligi i dobio Vajd kartu za Evrokup pa Vajd kartu za Evroligu ubačene sumnjive pare... trenutni budzet 23 a Zvezda 10!!!
(super, 18. mart 2023 21:43)

O bre deco, nista ne znate. Cak ni mozak da koristite. Lupetate kao alkosi iza trafike. Partizan se odrekao prihoda za TV prava EL (500 hiljada) na ime pozivnice. U rosteru ima najmanji broj igraca u EL, 12. Zvezda ima 18. Ceo strucni stab Partizana kosta milion godisnje. Ti stvarno verujes da 12 igraca prima 22 miliona evra godisnje? To je u proseku preko 1.8 miliona evra po igracu. Tj. Kampacova plata za pola sezone u CZ. Hajde upotrebi mozak.

Prvi i poslednji put pisem o budzetu, bilo cijem.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Svi treba da shvate, Lesora nema zasto bilo ko da brani, ucinio je ono sto nije smeo i za to bio kaznjen, u krajnjem slucaju mnogo manje je bitan u celoj ovoj prici.Vi sto horski branite Petruseva stvarno mislite da mu cinite uslugu?
Zar su ovo sve slucajnosti, gde je jedan od glavnih aktera Petrusev?
I dva puta je za razmisljanje, koliko znam ovo mu je 4 put, ako mu sada neko ne objasni sta je poenta zivota i da cilj ne opravdava sredstva, kasnije ce biti kasnoOcigledno je da napreduje u pogresnom pravcu, ne cini mu niko dobro ko mu povladjuje takvo ponasanje.

vladimir

pre 1 godinu

Navijaci Partizana kao da ne shvataju da je ovaj trenutni uspeh samo posledica ogromnog novca koji je drzava ulozila da se kupe svi ovi stranci i najskuplji trener u Evropi.Sledece godine ako daju Metalcu iz Valjeva bice isto.

Миркић

pre 1 godinu

А чија је Мега сто година у назад гробар до гробара од тренера до играча.

Sinan

pre 1 godinu

#ultrasrbin ovo kmečanje vaše i prenemaganje se neda slušati. Stukli ste takve pare u tim, najboljih 4-5 strelaca na utakmici sa Zvezdom su stranci a Zvezda je državni projekat i mafijaško čedo. I još se ponašate kao divljaci.

DžejAr65

pre 1 godinu

Lesorova krivica je ocigledna i niko je ne sme umanjivati.
Ono sto niko od crvenih nije rekao a mene bas interesuje, kako to da je Lesor iz cista mira nasrnuo na Petruseva. Da li je Zvezda pobedila, da li je Petrusev nadigrao Lesora, JEDAN razlog dajte.
(Dzeronimo, 18. mart 2023 21:48)
у томе и јесте поента,победио си,био си доминантан и уместо да славиш ти урадиш то што си урадио

DžejAr65

pre 1 godinu

Ono kada limenke lazu ubedjene kako je to jedina istina. Pa Zeljko je prvi osudio i rekao da ne zna pozadinu, ali da to nije nacin. Cak se izvinio i Petrusevu.
(ultrasrbin, 18. mart 2023 21:52)
а како се то извинуо,прво је нахвалио свог играча а онда је рекао како је овај непотребно два пута одгурнуо играча,нема шта осудио га само тако

Suspicious minds

pre 1 godinu

Šta se zna Dzeronimo?Sastao si se sa pet druga i zvrljas po zgradama i vi sve znate.Keva ti da 50 kinti za kladzu,radni staž nula dana i svi su ti lopovi..I ti hoćeš nešto da dokažeš.Dokazi,dokazi nama trebaju.Kud te napravi takvog.

Vladimir31

pre 1 godinu

Igrači ovakve inteligencije moraju se debelo kazniti da bi nekako moglo da im dopre do mozga da te stvari ne smeju da se rade.. Ovo je sport..

DzoHusafet

pre 1 godinu

Filip ničime nije izazvao Lesora. Osim tog strašnog "izbijanja vazduha" onim kontaktom koji ne bi osetio ni juniorski centar. A toga se Lesor setio 10 minuta nakon toga. Baš je zabolelo. Smešne priče.
(basketaš, 18. mart 2023 21:05)

Filip je vređao Lesora na rasnoj osnovi. Bilo je i prljavih lakata, ali o tome niko ne sme ili ne želi da priča. Kreće spinovanje kako bi se spasila karijera Petruševa. Miško ovih dana ne zna gde udara, pošto njegovog rasistu neće ni jedna ekipa sa košarkašima druge boje kože.

ultrasrbin

pre 1 godinu

Prvo: nije ga gurnuo nego pesnicom udario; drugo: nije ovo NBA liga vec pokusaj da ABA liga bude bilo kakva liga!
(kimi, 18. mart 2023 20:59)

Pogledaj snimak ponovo.
A pokusaj da ABA bude bilo kakva liga je propao kada je dozvoljeno d aje igraju 2 kluba koja imaju istog vlasnika ili kada je od Cibone kupljeno ucesce u EL, od Igokee oteto, 1999 igrali kao drugi u regularnom delu, a 2020 nisu to dozvolili 1 u regularnom delu nego opet oteli. Pravu CZ sam postovao, a ovo cedo mafijaske pudlice pokazuje sve sto nije normalno.

deki27

pre 1 godinu

Ненормалност је да Партизан направи успех?! Тако да ћемо чути да ф8 није важан? Парадокс деструктивог. Па зашто Звезда игра Евро лигу? Да буде петнаеста! Партизан је са Жоцом хит у спортској Србији и украо је популарност али и зараду многима! Паланачко блато које Жоц избегава изазива превелики бол и стресни поремећај који, имамо прилике да видимо, Партизанов кошаркашки квалитет жели да претвори у ненормалност.
(обс, 18. mart 2023 21:22
Covece o kom uspehu pricas?Prosle sezone,u prvoj godini mandata Zeljka Obradovica osvojili ste nula trofeja i pobegli bukvakno sa finala KLS.Trenutno ,istina je,Partizan dobro stoji.Imate taj cuveni momentum,pobedjujete,igrate dobro ali jos uvek nista niste osvojili.Na kraju svih takmicenja ,podvlacimo crtu.Hipoteticki,Partizan ima dobre sanse za top 8 ali sta cemo ako se tu njihov evroligaski put zavrsi a Zvezda osbrani ABA ligu,hocete li i tada govoriti o dobroj sezoni.Za mene kao velikog zvezdasa nece biti smak sveta ako vi uzmete ABA ligu,necemo se ugasiti zbog toga.Niste ni vi, zato kaze polako sa euforijom.Vi ste ovu sezonu poceli sa uverenjem "osvajamo sve",u drugoj fazi je bilo "Zeljko da se ne ljubimo",sada ste u trecoj fazi koja lici na prvu a vrlo lako moze da se zavrsi sa onim "ljubljenjem".Sto se tice Lesora,zbog cega bi se zalili kada je dobio minimalnu kaznu.Toliko o tome koliko je ova liga pod kontrolom Covica.Na kraju,sve se svodi na finale ABA a tu smo videli da domaci teren nije nikakva prednost

D&G

pre 1 godinu

Pogledaj snimak ponovo.
A pokusaj da ABA bude bilo kakva liga je propao kada je dozvoljeno d aje igraju 2 kluba koja imaju istog vlasnika ili kada je od Cibone kupljeno ucesce u EL, od Igokee oteto, 1999 igrali kao drugi u regularnom delu, a 2020 nisu to dozvolili 1 u regularnom delu nego opet oteli. Pravu CZ sam postovao, a ovo cedo mafijaske pudlice pokazuje sve sto nije normalno.
(ultrasrbin, 18. mart 2023 22:00) # Link komentara
Mi ovde godinama citamo gluposti o tome da je ovo Coviceva privatna liga i da on,osim Zvezde i FMP,drzi pod kontrolom i Borac pa cak i Cibonu.Dajte stvarno,dosta vise gluposti.FMP i Zvezda su dva pravna lica,ukapirajte to vec jednom a to sto postoji sportska saradnja,to je druga prica.Tako bi bilo i vama da Mladost Zemun ili Dinamik igraju prvu ABA ligu.Sto se tice Cibone,oni su bili u finansijskim problémima te 2014 i nisu mogli da igraju EL kao sto i sada imaju velikih finansijskih problema i vrlo je moguce da izadju iz takmicenja a tada se svi njihovi rezultati brisu pa i pobeda protiv Zvezde.Kapiram da cete vi grobari da izvrsite kolektivno samoubistvo ako Cibona istupi iz takmicenja i Zvezda se vrati na prvo mesto zbog boljeg skora sa Partizanom

обс

pre 1 godinu

@deki27, 18. mart 2023 22:00

Ма није проблем у резултатима. Кад пишем коментаре трудим се да никог не повредим. Проблем је у амбијенту, у врхунској кошарци коју Арена, увек жели да види и зато је пуна. У тој Арени је фокус камере на много деце који с родитељима певају "Да волим црно беле поносно кажем свима...". Али та Арена није дошла да гледа било које кошаркаше, било које боје коже, колико има Срба у тиму... Арена гледа симфонију кошарккашке мисли Жељка Обрадовића. Људи из Европе долазе и траже карту више а онда се неком дрма позиција десетогодишње импотенције у кошаркашким делима. И онда беснило и обрачун алатима реликта прошлости, оног "Централног комитета", саопштењима. ЖОЦ, Новак, Јокић су данас врх светског спорта и владаоци филозофије спортом којим се баве. Култна серија Салаш у малом риту и Шицер ће ме увек асоцирати на истрагу "ко је запалио жито"? "Студент"(Лесор?)! Него, Србија да захвали Жоцу што је кошаркашку магију вратио у Србију а не да га тај саплиће реликтима прошлости који мисле да им је кошарка у Србији сопствена, лична "парохија".

Nikada se nismo palili na F8

pre 1 godinu

Ma kakvi, Lesor je divan.


Niti se pokajao, niti izvinio.
(aaaa, 18. mart 2023 20:31)


Trebao je bombonjeru da vam posalje.

bojan

pre 1 godinu

Šta da se žališ kad a je kazna od 3 do 15 utakmica. Ako je ovo minimum kazna,šta treba uraditi da se dobije 10. Da ga ubiješ. Niko ne objavljuje kako je došao ovaj rasista do navijača i vikao j... cigane. Nadam se da će ga karma stići

super

pre 1 godinu

gurnuo igrača? možda ga je pogledao ili namignuo?šta misliš da li bi dozvolio da ti neko tako gurne? na kraju će biti da je Petrušev kriv to je vaša spin mašinerija!!!
zašto ne kažeš jeste udario ga je u glavu dva puta jednom odglumeo pad kao pravi holivudski glumac? jeste u prošlom derbiju nasrnuo na Vildozu? jeste u Nišu jurio i šutnuo Kampaca?
pravi sportista? jel igrače budućnost pozivao na fajt i psovao?
ma on je jedno zlatno dete ali ponekad se zanese peva neke pesme,pozira ispred uvredljivih transparenata...

super

pre 1 godinu

Drmanje koseva, pljuvanje, gostovanje po emisijama i pljuvanje, Danilivica, Divca, Vujosevica, Trinkijerija, a sad i Obradovica, potkupljivanje sudija, rukometaske odbrane koje nikad nisu svirane, stvaranje vestackog kluba sa placenim navijacima, dug od 20 miliona evra, Plus u zadnjih 8 stotine muliona da bi taj klub uvek bio od 14do18 mesta. Tako da ti takvi nista be komentarisu.
(Danilo, 18. mart 2023 20:28)sve to još više ima kod vas! setimo se otimanje igrača,prebijanje sudije Jurasa, drobnjak iz auta...dno dna ste ali još malo kad gazda bude tražio porez da se plati ima da budete u drugoj ligi!
klub vam je bio 7-dmi u Aba ligi i dobio Vajd kartu za Evrokup pa Vajd kartu za Evroligu ubačene sumnjive pare... trenutni budzet 23 a Zvezda 10!!!

обс

pre 1 godinu

Понашање Лесора је мање битно. Овде имамо патолошку фиксацију за Жоца! И кад Жоц испољи добру вољу и помирљиво, с ауторитетом, жели да се инциденти минимизују онда се то тумачи као лицемерје?! Проблем Звездиних кошаркаша и навијача је у томе што они не виде да су померени од реалности и да је њихов приоритет да Партизан не успе а да Звезда, уобичајено, ако не успе онда је то нормалност?!
Ненормалност је да Партизан направи успех?! Тако да ћемо чути да ф8 није важан? Парадокс деструктивог. Па зашто Звезда игра Евро лигу? Да буде петнаеста! Партизан је са Жоцом хит у спортској Србији и украо је популарност али и зараду многима! Паланачко блато које Жоц избегава изазива превелики бол и стресни поремећај који, имамо прилике да видимо, Партизанов кошаркашки квалитет жели да претвори у ненормалност.

borkes

pre 1 godinu

Dokle god vi budete smatrali da je to guranje,a ne udarac, svaka ce biti suvisna....Mozda da se opet zalite Euroligi da nam opet kazne jedno 2 meseca igraca da ne igra...To sada očekujemo...

Dzeronimo

pre 1 godinu

Lesorova krivica je ocigledna i niko je ne sme umanjivati.
Ono sto niko od crvenih nije rekao a mene bas interesuje, kako to da je Lesor iz cista mira nasrnuo na Petruseva. Da li je Zvezda pobedila, da li je Petrusev nadigrao Lesora, JEDAN razlog dajte.

basketaš

pre 1 godinu

Vrlo je ružno uvlačiti Jokića u ovu priču.
Jokić se branio, napadnut je od imbecila Morisa, dok je Petrušev takođe napadnut a Lesor je isključivi krivac i napadač. Kako mogu biti isti Lesor i Jokić? Niđe veze.

Filip ničime nije izazvao Lesora. Osim tog strašnog "izbijanja vazduha" onim kontaktom koji ne bi osetio ni juniorski centar. A toga se Lesor setio 10 minuta nakon toga. Baš je zabolelo. Smešne priče.

ultrasrbin

pre 1 godinu

A što ideš sa obezbeđenjem,a ide i Lesor?Nisam siguran da i Zoc nema obezbeđenje?Zato što ste nevini?Zašto doktor ide sam bez obezbeđenja?Pitam za druga?
(Suspicious minds, 18. mart 2023 20:49)

Ovim si sve objasnio, a da nisi ni svestan. Zato sto ste placeni navijaci koji imaju fiksaciju na ljude iz Partizana, a posto nisu sposobni da razmisljau onda prate coveka koji im je rekao "kupite klub pa dovodite koga hocete". A ako cete o postenju onda da Partizan pokrene pred sudom u Lozani proveru vlasnistva za "fmp moze da se zove kako hoce" i FMP. Znate li da ostadoste bez svih tofeja kada se pokaze da isti covek ima 2 kluba u istom takmicenju?

Dzeronimo

pre 1 godinu

Nije problem sto ne nasrnuo posle pistaljke, vec je problem sto to niko nije osudio, najpre iz kluba, a posebno trener. Zapravo, to ponasanje se opravdalo navodnom provakacijom…a takvim stvarima necete postici nista, osim novih slicnih situacija.
(ma, 18. mart 2023 20:33)

Licemerni kao i uvek, klub je uradio sto je hteo da uradi. Trebali su Covketu da se dodvoravaju?!
Najjace ti je ovo "navodna provokacija"?!
Sada se pravite i naivni a ocekujete neko izvinjenje, shvati da ga javno bas zbog toga i nije bilo.
Pogledaj facu tog nevinog, i ko je gore prosao?

Dzeronimo

pre 1 godinu

A što ideš sa obezbeđenjem,a ide i Lesor?Nisam siguran da i Zoc nema obezbeđenje?Zato što ste nevini?Zašto doktor ide sam bez obezbeđenja?Pitam za druga?
(Suspicious minds, 18. mart 2023 20:49)

Bas to o vama miroljubivim i pravdoljubivim navijacima sve govori.
O doktoru se sve zna, ne brini i drug zna.

ultrasrbin

pre 1 godinu

Nije problem sto ne nasrnuo posle pistaljke, vec je problem sto to niko nije osudio, najpre iz kluba, a posebno trener. Zapravo, to ponasanje se opravdalo navodnom provakacijom…a takvim stvarima necete postici nista, osim novih slicnih situacija.
(ma, 18. mart 2023 20:33)

Ono kada limenke lazu ubedjene kako je to jedina istina. Pa Zeljko je prvi osudio i rekao da ne zna pozadinu, ali da to nije nacin. Cak se izvinio i Petrusevu.

Test test

pre 1 godinu

Bas se dugo nije desilo da zvezda ima problematicne kosarkase koji provociraju, da ne budem ostrascen Gurovic sigurno, simonova budalastina sa peharom (isto pre svega maslo navijaca). S druge strane, ponasanje Lesora, Pantera, grstikulacije "busanja u grudi" i ostala lozenja koja se vec godinama ispoljavaju, su ljudi nesto sto provocira, pre svega navijace... drugo, niko ne pominje da je Lesor tokom utakmice vec krenuo u fizicki obracun, a nije kaznjen... za razliku od Nese ilica koji je prigovarao ili skakao na klupi... sta god. Takodje svaka cast na atmosferi u Areni, ali kad tako gori pionir, tribine se prazne... itd. Svaka akcija izaziva reakciju.

matori

pre 1 godinu

Neverovatno je da Čović nalupeta toliko gluposti i gadosti da ti Limar ispadne posle njega gospodin i šmeker! Ja sam stvarno verovao da Dr mašinstva ima malo dostojanstva ali sam se očigledno prevario!

доктор?љарт5рт48

pre 1 godinu

Горе од ударања је ова тврдња Обрадовића и Остоје да га је гурнуо.

Dragan

pre 1 godinu

Drmanje koseva, pljuvanje, gostovanje po emisijama i pljuvanje, Danilivica, Divca, Vujosevica, Trinkijerija, a sad i Obradovica, potkupljivanje sudija, rukometaske odbrane koje nikad nisu svirane, stvaranje vestackog kluba sa placenim navijacima, dug od 20 miliona evra, Plus u zadnjih 8 stotine muliona da bi taj klub uvek bio od 14do18 mesta. Tako da ti takvi nista
Deci poput tebe roditelji da zabrane da komentarisu ovake komentare pisu obicno deca ona misle da sve treba silom gepekovanja sudija ulazak Danilovica da siluje sudiju dok mu Dulo drzi strazu koliko je placen sudija da ovako sramno sudi poslednju cetvrtnu lesoru nije dao ni tehnicke naravno da kad vidi da sudije nereaguju pocne jos vise da divlja ali kakav trener takav i igraci u Zvezdi nikad nije bio ni blizu ekscesa kamoli divljanja i udaranja.

Fljamurtari

pre 1 godinu

Tako je Petruseva ste satanizovali ,nema potrebe i Lesora,
Greška Petruseva je što se nije bolje namestio da divljaka može bolje da pokaže svoju kulturu i sportski duh. Sram vas bilo

Danilo

pre 1 godinu

Drmanje koseva, pljuvanje, gostovanje po emisijama i pljuvanje, Danilivica, Divca, Vujosevica, Trinkijerija, a sad i Obradovica, potkupljivanje sudija, rukometaske odbrane koje nikad nisu svirane, stvaranje vestackog kluba sa placenim navijacima, dug od 20 miliona evra, Plus u zadnjih 8 stotine muliona da bi taj klub uvek bio od 14do18 mesta. Tako da ti takvi nista be komentarisu.

Suspicious minds

pre 1 godinu

A što ideš sa obezbeđenjem,a ide i Lesor?Nisam siguran da i Zoc nema obezbeđenje?Zato što ste nevini?Zašto doktor ide sam bez obezbeđenja?Pitam za druga?

Rale

pre 1 godinu

Zasto bi se zalio kada je dobio minimalnu kaznu, po pravilniku je 3- 15 utakmica. Morao je dobiti bar 5. Ovako, nece moci da se ubuduce za slicne prekrsaje izreknu stroze kazne, svi ce se pozivati na ovaj slucaj.

Mutimir

pre 1 godinu

Stara praksa se nastavlja. Ostoja i Partizam se komentarisu, a FMP/Zvezda i Covic nikad, ali nikad ! Da ne bude posle kako drzava i mediji ne rade za vas !

ma

pre 1 godinu

Nije problem sto ne nasrnuo posle pistaljke, vec je problem sto to niko nije osudio, najpre iz kluba, a posebno trener. Zapravo, to ponasanje se opravdalo navodnom provakacijom…a takvim stvarima necete postici nista, osim novih slicnih situacija.

Flora od Šamroka

pre 1 godinu

"Nećemo da se žalimo na tu kaznu, jer je naš igrač pogrešio." Izgleda da je pala berba ušiju od strane glavnog sponzora hahahahaha.

Sad opet pišite "bravo Ostoja", to je taj opozicionar hahahahaha
(Flora od Šamroka, 18. mart 2023 18:19)

viljuška

pre 1 godinu

Niko to nikad nije uradio na kraju utakmice, 15-20 minuta posle situacije u kojoj je igrač bio "napadnut"
Jokić je odgovorio u trenutku i uradio šta je uradio, svaki igrač odreaguje u momentu, a Lesor je to uradio daleko posle trenutka besa, jasno se vidi da je na kraju gledao prema Petruševu i spremao se da ga napadne.To je po mom mišljenju bolesno i nije normalno, svakako da nije za satanizaciju, ali daleko od toga da nije za kaznu koju je dobio.Mi koji gledamo košarku jer je volimo biće zanimljivo videti sledeći duel Lesor Petrušev jer ako je mali stvarno provokator onda što bi naš narod rekao, nije svestan šta ga čeka.Sportski pozdrav

Dnevna doza prosečnog pokušaja

pre 1 godinu

Pare za kaznu nisu problem ,daće Srbija iz budžeta, u koji će se uplatiti kazna .Stvar je u tome što je došli vreme kad imaš pare i zaštitu, možeš da uzmeš pušku izadjes na ulicu i redom ubijas prolaznike,platio si imaš pravi a ima i ko da te štiti.Safari.

Mutimir

pre 1 godinu

Stara praksa se nastavlja. Ostoja i Partizam se komentarisu, a FMP/Zvezda i Covic nikad, ali nikad ! Da ne bude posle kako drzava i mediji ne rade za vas !

Fljamurtari

pre 1 godinu

Tako je Petruseva ste satanizovali ,nema potrebe i Lesora,
Greška Petruseva je što se nije bolje namestio da divljaka može bolje da pokaže svoju kulturu i sportski duh. Sram vas bilo

обс

pre 1 godinu

Понашање Лесора је мање битно. Овде имамо патолошку фиксацију за Жоца! И кад Жоц испољи добру вољу и помирљиво, с ауторитетом, жели да се инциденти минимизују онда се то тумачи као лицемерје?! Проблем Звездиних кошаркаша и навијача је у томе што они не виде да су померени од реалности и да је њихов приоритет да Партизан не успе а да Звезда, уобичајено, ако не успе онда је то нормалност?!
Ненормалност је да Партизан направи успех?! Тако да ћемо чути да ф8 није важан? Парадокс деструктивог. Па зашто Звезда игра Евро лигу? Да буде петнаеста! Партизан је са Жоцом хит у спортској Србији и украо је популарност али и зараду многима! Паланачко блато које Жоц избегава изазива превелики бол и стресни поремећај који, имамо прилике да видимо, Партизанов кошаркашки квалитет жели да претвори у ненормалност.

Danilo

pre 1 godinu

Drmanje koseva, pljuvanje, gostovanje po emisijama i pljuvanje, Danilivica, Divca, Vujosevica, Trinkijerija, a sad i Obradovica, potkupljivanje sudija, rukometaske odbrane koje nikad nisu svirane, stvaranje vestackog kluba sa placenim navijacima, dug od 20 miliona evra, Plus u zadnjih 8 stotine muliona da bi taj klub uvek bio od 14do18 mesta. Tako da ti takvi nista be komentarisu.

ultrasrbin

pre 1 godinu

Prvo: nije ga gurnuo nego pesnicom udario; drugo: nije ovo NBA liga vec pokusaj da ABA liga bude bilo kakva liga!
(kimi, 18. mart 2023 20:59)

Pogledaj snimak ponovo.
A pokusaj da ABA bude bilo kakva liga je propao kada je dozvoljeno d aje igraju 2 kluba koja imaju istog vlasnika ili kada je od Cibone kupljeno ucesce u EL, od Igokee oteto, 1999 igrali kao drugi u regularnom delu, a 2020 nisu to dozvolili 1 u regularnom delu nego opet oteli. Pravu CZ sam postovao, a ovo cedo mafijaske pudlice pokazuje sve sto nije normalno.

viljuška

pre 1 godinu

Niko to nikad nije uradio na kraju utakmice, 15-20 minuta posle situacije u kojoj je igrač bio "napadnut"
Jokić je odgovorio u trenutku i uradio šta je uradio, svaki igrač odreaguje u momentu, a Lesor je to uradio daleko posle trenutka besa, jasno se vidi da je na kraju gledao prema Petruševu i spremao se da ga napadne.To je po mom mišljenju bolesno i nije normalno, svakako da nije za satanizaciju, ali daleko od toga da nije za kaznu koju je dobio.Mi koji gledamo košarku jer je volimo biće zanimljivo videti sledeći duel Lesor Petrušev jer ako je mali stvarno provokator onda što bi naš narod rekao, nije svestan šta ga čeka.Sportski pozdrav

matori

pre 1 godinu

Neverovatno je da Čović nalupeta toliko gluposti i gadosti da ti Limar ispadne posle njega gospodin i šmeker! Ja sam stvarno verovao da Dr mašinstva ima malo dostojanstva ali sam se očigledno prevario!

ultrasrbin

pre 1 godinu

A što ideš sa obezbeđenjem,a ide i Lesor?Nisam siguran da i Zoc nema obezbeđenje?Zato što ste nevini?Zašto doktor ide sam bez obezbeđenja?Pitam za druga?
(Suspicious minds, 18. mart 2023 20:49)

Ovim si sve objasnio, a da nisi ni svestan. Zato sto ste placeni navijaci koji imaju fiksaciju na ljude iz Partizana, a posto nisu sposobni da razmisljau onda prate coveka koji im je rekao "kupite klub pa dovodite koga hocete". A ako cete o postenju onda da Partizan pokrene pred sudom u Lozani proveru vlasnistva za "fmp moze da se zove kako hoce" i FMP. Znate li da ostadoste bez svih tofeja kada se pokaze da isti covek ima 2 kluba u istom takmicenju?

доктор?љарт5рт48

pre 1 godinu

Горе од ударања је ова тврдња Обрадовића и Остоје да га је гурнуо.

Nikada se nismo palili na F8

pre 1 godinu

Ma kakvi, Lesor je divan.


Niti se pokajao, niti izvinio.
(aaaa, 18. mart 2023 20:31)


Trebao je bombonjeru da vam posalje.

ultrasrbin

pre 1 godinu

Nije problem sto ne nasrnuo posle pistaljke, vec je problem sto to niko nije osudio, najpre iz kluba, a posebno trener. Zapravo, to ponasanje se opravdalo navodnom provakacijom…a takvim stvarima necete postici nista, osim novih slicnih situacija.
(ma, 18. mart 2023 20:33)

Ono kada limenke lazu ubedjene kako je to jedina istina. Pa Zeljko je prvi osudio i rekao da ne zna pozadinu, ali da to nije nacin. Cak se izvinio i Petrusevu.

basketaš

pre 1 godinu

Vrlo je ružno uvlačiti Jokića u ovu priču.
Jokić se branio, napadnut je od imbecila Morisa, dok je Petrušev takođe napadnut a Lesor je isključivi krivac i napadač. Kako mogu biti isti Lesor i Jokić? Niđe veze.

Filip ničime nije izazvao Lesora. Osim tog strašnog "izbijanja vazduha" onim kontaktom koji ne bi osetio ni juniorski centar. A toga se Lesor setio 10 minuta nakon toga. Baš je zabolelo. Smešne priče.

ma

pre 1 godinu

Nije problem sto ne nasrnuo posle pistaljke, vec je problem sto to niko nije osudio, najpre iz kluba, a posebno trener. Zapravo, to ponasanje se opravdalo navodnom provakacijom…a takvim stvarima necete postici nista, osim novih slicnih situacija.

Suspicious minds

pre 1 godinu

A što ideš sa obezbeđenjem,a ide i Lesor?Nisam siguran da i Zoc nema obezbeđenje?Zato što ste nevini?Zašto doktor ide sam bez obezbeđenja?Pitam za druga?

deki27

pre 1 godinu

Ненормалност је да Партизан направи успех?! Тако да ћемо чути да ф8 није важан? Парадокс деструктивог. Па зашто Звезда игра Евро лигу? Да буде петнаеста! Партизан је са Жоцом хит у спортској Србији и украо је популарност али и зараду многима! Паланачко блато које Жоц избегава изазива превелики бол и стресни поремећај који, имамо прилике да видимо, Партизанов кошаркашки квалитет жели да претвори у ненормалност.
(обс, 18. mart 2023 21:22
Covece o kom uspehu pricas?Prosle sezone,u prvoj godini mandata Zeljka Obradovica osvojili ste nula trofeja i pobegli bukvakno sa finala KLS.Trenutno ,istina je,Partizan dobro stoji.Imate taj cuveni momentum,pobedjujete,igrate dobro ali jos uvek nista niste osvojili.Na kraju svih takmicenja ,podvlacimo crtu.Hipoteticki,Partizan ima dobre sanse za top 8 ali sta cemo ako se tu njihov evroligaski put zavrsi a Zvezda osbrani ABA ligu,hocete li i tada govoriti o dobroj sezoni.Za mene kao velikog zvezdasa nece biti smak sveta ako vi uzmete ABA ligu,necemo se ugasiti zbog toga.Niste ni vi, zato kaze polako sa euforijom.Vi ste ovu sezonu poceli sa uverenjem "osvajamo sve",u drugoj fazi je bilo "Zeljko da se ne ljubimo",sada ste u trecoj fazi koja lici na prvu a vrlo lako moze da se zavrsi sa onim "ljubljenjem".Sto se tice Lesora,zbog cega bi se zalili kada je dobio minimalnu kaznu.Toliko o tome koliko je ova liga pod kontrolom Covica.Na kraju,sve se svodi na finale ABA a tu smo videli da domaci teren nije nikakva prednost

Dzeronimo

pre 1 godinu

A što ideš sa obezbeđenjem,a ide i Lesor?Nisam siguran da i Zoc nema obezbeđenje?Zato što ste nevini?Zašto doktor ide sam bez obezbeđenja?Pitam za druga?
(Suspicious minds, 18. mart 2023 20:49)

Bas to o vama miroljubivim i pravdoljubivim navijacima sve govori.
O doktoru se sve zna, ne brini i drug zna.

обс

pre 1 godinu

@deki27, 18. mart 2023 22:00

Ма није проблем у резултатима. Кад пишем коментаре трудим се да никог не повредим. Проблем је у амбијенту, у врхунској кошарци коју Арена, увек жели да види и зато је пуна. У тој Арени је фокус камере на много деце који с родитељима певају "Да волим црно беле поносно кажем свима...". Али та Арена није дошла да гледа било које кошаркаше, било које боје коже, колико има Срба у тиму... Арена гледа симфонију кошарккашке мисли Жељка Обрадовића. Људи из Европе долазе и траже карту више а онда се неком дрма позиција десетогодишње импотенције у кошаркашким делима. И онда беснило и обрачун алатима реликта прошлости, оног "Централног комитета", саопштењима. ЖОЦ, Новак, Јокић су данас врх светског спорта и владаоци филозофије спортом којим се баве. Култна серија Салаш у малом риту и Шицер ће ме увек асоцирати на истрагу "ко је запалио жито"? "Студент"(Лесор?)! Него, Србија да захвали Жоцу што је кошаркашку магију вратио у Србију а не да га тај саплиће реликтима прошлости који мисле да им је кошарка у Србији сопствена, лична "парохија".

Dzeronimo

pre 1 godinu

Lesorova krivica je ocigledna i niko je ne sme umanjivati.
Ono sto niko od crvenih nije rekao a mene bas interesuje, kako to da je Lesor iz cista mira nasrnuo na Petruseva. Da li je Zvezda pobedila, da li je Petrusev nadigrao Lesora, JEDAN razlog dajte.

DzoHusafet

pre 1 godinu

Filip ničime nije izazvao Lesora. Osim tog strašnog "izbijanja vazduha" onim kontaktom koji ne bi osetio ni juniorski centar. A toga se Lesor setio 10 minuta nakon toga. Baš je zabolelo. Smešne priče.
(basketaš, 18. mart 2023 21:05)

Filip je vređao Lesora na rasnoj osnovi. Bilo je i prljavih lakata, ali o tome niko ne sme ili ne želi da priča. Kreće spinovanje kako bi se spasila karijera Petruševa. Miško ovih dana ne zna gde udara, pošto njegovog rasistu neće ni jedna ekipa sa košarkašima druge boje kože.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Nije problem sto ne nasrnuo posle pistaljke, vec je problem sto to niko nije osudio, najpre iz kluba, a posebno trener. Zapravo, to ponasanje se opravdalo navodnom provakacijom…a takvim stvarima necete postici nista, osim novih slicnih situacija.
(ma, 18. mart 2023 20:33)

Licemerni kao i uvek, klub je uradio sto je hteo da uradi. Trebali su Covketu da se dodvoravaju?!
Najjace ti je ovo "navodna provokacija"?!
Sada se pravite i naivni a ocekujete neko izvinjenje, shvati da ga javno bas zbog toga i nije bilo.
Pogledaj facu tog nevinog, i ko je gore prosao?

DžejAr65

pre 1 godinu

Lesorova krivica je ocigledna i niko je ne sme umanjivati.
Ono sto niko od crvenih nije rekao a mene bas interesuje, kako to da je Lesor iz cista mira nasrnuo na Petruseva. Da li je Zvezda pobedila, da li je Petrusev nadigrao Lesora, JEDAN razlog dajte.
(Dzeronimo, 18. mart 2023 21:48)
у томе и јесте поента,победио си,био си доминантан и уместо да славиш ти урадиш то што си урадио

Dzeronimo

pre 1 godinu

Svi treba da shvate, Lesora nema zasto bilo ko da brani, ucinio je ono sto nije smeo i za to bio kaznjen, u krajnjem slucaju mnogo manje je bitan u celoj ovoj prici.Vi sto horski branite Petruseva stvarno mislite da mu cinite uslugu?
Zar su ovo sve slucajnosti, gde je jedan od glavnih aktera Petrusev?
I dva puta je za razmisljanje, koliko znam ovo mu je 4 put, ako mu sada neko ne objasni sta je poenta zivota i da cilj ne opravdava sredstva, kasnije ce biti kasnoOcigledno je da napreduje u pogresnom pravcu, ne cini mu niko dobro ko mu povladjuje takvo ponasanje.

borkes

pre 1 godinu

Dokle god vi budete smatrali da je to guranje,a ne udarac, svaka ce biti suvisna....Mozda da se opet zalite Euroligi da nam opet kazne jedno 2 meseca igraca da ne igra...To sada očekujemo...

super

pre 1 godinu

gurnuo igrača? možda ga je pogledao ili namignuo?šta misliš da li bi dozvolio da ti neko tako gurne? na kraju će biti da je Petrušev kriv to je vaša spin mašinerija!!!
zašto ne kažeš jeste udario ga je u glavu dva puta jednom odglumeo pad kao pravi holivudski glumac? jeste u prošlom derbiju nasrnuo na Vildozu? jeste u Nišu jurio i šutnuo Kampaca?
pravi sportista? jel igrače budućnost pozivao na fajt i psovao?
ma on je jedno zlatno dete ali ponekad se zanese peva neke pesme,pozira ispred uvredljivih transparenata...

DžejAr65

pre 1 godinu

Ono kada limenke lazu ubedjene kako je to jedina istina. Pa Zeljko je prvi osudio i rekao da ne zna pozadinu, ali da to nije nacin. Cak se izvinio i Petrusevu.
(ultrasrbin, 18. mart 2023 21:52)
а како се то извинуо,прво је нахвалио свог играча а онда је рекао како је овај непотребно два пута одгурнуо играча,нема шта осудио га само тако

Test test

pre 1 godinu

Bas se dugo nije desilo da zvezda ima problematicne kosarkase koji provociraju, da ne budem ostrascen Gurovic sigurno, simonova budalastina sa peharom (isto pre svega maslo navijaca). S druge strane, ponasanje Lesora, Pantera, grstikulacije "busanja u grudi" i ostala lozenja koja se vec godinama ispoljavaju, su ljudi nesto sto provocira, pre svega navijace... drugo, niko ne pominje da je Lesor tokom utakmice vec krenuo u fizicki obracun, a nije kaznjen... za razliku od Nese ilica koji je prigovarao ili skakao na klupi... sta god. Takodje svaka cast na atmosferi u Areni, ali kad tako gori pionir, tribine se prazne... itd. Svaka akcija izaziva reakciju.

Gazda

pre 1 godinu

klub vam je bio 7-dmi u Aba ligi i dobio Vajd kartu za Evrokup pa Vajd kartu za Evroligu ubačene sumnjive pare... trenutni budzet 23 a Zvezda 10!!!
(super, 18. mart 2023 21:43)

O bre deco, nista ne znate. Cak ni mozak da koristite. Lupetate kao alkosi iza trafike. Partizan se odrekao prihoda za TV prava EL (500 hiljada) na ime pozivnice. U rosteru ima najmanji broj igraca u EL, 12. Zvezda ima 18. Ceo strucni stab Partizana kosta milion godisnje. Ti stvarno verujes da 12 igraca prima 22 miliona evra godisnje? To je u proseku preko 1.8 miliona evra po igracu. Tj. Kampacova plata za pola sezone u CZ. Hajde upotrebi mozak.

Prvi i poslednji put pisem o budzetu, bilo cijem.

Rale

pre 1 godinu

Zasto bi se zalio kada je dobio minimalnu kaznu, po pravilniku je 3- 15 utakmica. Morao je dobiti bar 5. Ovako, nece moci da se ubuduce za slicne prekrsaje izreknu stroze kazne, svi ce se pozivati na ovaj slucaj.

Flora od Šamroka

pre 1 godinu

"Nećemo da se žalimo na tu kaznu, jer je naš igrač pogrešio." Izgleda da je pala berba ušiju od strane glavnog sponzora hahahahaha.

Sad opet pišite "bravo Ostoja", to je taj opozicionar hahahahaha
(Flora od Šamroka, 18. mart 2023 18:19)

bojan

pre 1 godinu

Šta da se žališ kad a je kazna od 3 do 15 utakmica. Ako je ovo minimum kazna,šta treba uraditi da se dobije 10. Da ga ubiješ. Niko ne objavljuje kako je došao ovaj rasista do navijača i vikao j... cigane. Nadam se da će ga karma stići

super

pre 1 godinu

Drmanje koseva, pljuvanje, gostovanje po emisijama i pljuvanje, Danilivica, Divca, Vujosevica, Trinkijerija, a sad i Obradovica, potkupljivanje sudija, rukometaske odbrane koje nikad nisu svirane, stvaranje vestackog kluba sa placenim navijacima, dug od 20 miliona evra, Plus u zadnjih 8 stotine muliona da bi taj klub uvek bio od 14do18 mesta. Tako da ti takvi nista be komentarisu.
(Danilo, 18. mart 2023 20:28)sve to još više ima kod vas! setimo se otimanje igrača,prebijanje sudije Jurasa, drobnjak iz auta...dno dna ste ali još malo kad gazda bude tražio porez da se plati ima da budete u drugoj ligi!
klub vam je bio 7-dmi u Aba ligi i dobio Vajd kartu za Evrokup pa Vajd kartu za Evroligu ubačene sumnjive pare... trenutni budzet 23 a Zvezda 10!!!

Dnevna doza prosečnog pokušaja

pre 1 godinu

Pare za kaznu nisu problem ,daće Srbija iz budžeta, u koji će se uplatiti kazna .Stvar je u tome što je došli vreme kad imaš pare i zaštitu, možeš da uzmeš pušku izadjes na ulicu i redom ubijas prolaznike,platio si imaš pravi a ima i ko da te štiti.Safari.

Dragan

pre 1 godinu

Drmanje koseva, pljuvanje, gostovanje po emisijama i pljuvanje, Danilivica, Divca, Vujosevica, Trinkijerija, a sad i Obradovica, potkupljivanje sudija, rukometaske odbrane koje nikad nisu svirane, stvaranje vestackog kluba sa placenim navijacima, dug od 20 miliona evra, Plus u zadnjih 8 stotine muliona da bi taj klub uvek bio od 14do18 mesta. Tako da ti takvi nista
Deci poput tebe roditelji da zabrane da komentarisu ovake komentare pisu obicno deca ona misle da sve treba silom gepekovanja sudija ulazak Danilovica da siluje sudiju dok mu Dulo drzi strazu koliko je placen sudija da ovako sramno sudi poslednju cetvrtnu lesoru nije dao ni tehnicke naravno da kad vidi da sudije nereaguju pocne jos vise da divlja ali kakav trener takav i igraci u Zvezdi nikad nije bio ni blizu ekscesa kamoli divljanja i udaranja.

D&G

pre 1 godinu

Pogledaj snimak ponovo.
A pokusaj da ABA bude bilo kakva liga je propao kada je dozvoljeno d aje igraju 2 kluba koja imaju istog vlasnika ili kada je od Cibone kupljeno ucesce u EL, od Igokee oteto, 1999 igrali kao drugi u regularnom delu, a 2020 nisu to dozvolili 1 u regularnom delu nego opet oteli. Pravu CZ sam postovao, a ovo cedo mafijaske pudlice pokazuje sve sto nije normalno.
(ultrasrbin, 18. mart 2023 22:00) # Link komentara
Mi ovde godinama citamo gluposti o tome da je ovo Coviceva privatna liga i da on,osim Zvezde i FMP,drzi pod kontrolom i Borac pa cak i Cibonu.Dajte stvarno,dosta vise gluposti.FMP i Zvezda su dva pravna lica,ukapirajte to vec jednom a to sto postoji sportska saradnja,to je druga prica.Tako bi bilo i vama da Mladost Zemun ili Dinamik igraju prvu ABA ligu.Sto se tice Cibone,oni su bili u finansijskim problémima te 2014 i nisu mogli da igraju EL kao sto i sada imaju velikih finansijskih problema i vrlo je moguce da izadju iz takmicenja a tada se svi njihovi rezultati brisu pa i pobeda protiv Zvezde.Kapiram da cete vi grobari da izvrsite kolektivno samoubistvo ako Cibona istupi iz takmicenja i Zvezda se vrati na prvo mesto zbog boljeg skora sa Partizanom

vladimir

pre 1 godinu

Navijaci Partizana kao da ne shvataju da je ovaj trenutni uspeh samo posledica ogromnog novca koji je drzava ulozila da se kupe svi ovi stranci i najskuplji trener u Evropi.Sledece godine ako daju Metalcu iz Valjeva bice isto.

Vladimir31

pre 1 godinu

Igrači ovakve inteligencije moraju se debelo kazniti da bi nekako moglo da im dopre do mozga da te stvari ne smeju da se rade.. Ovo je sport..

Suspicious minds

pre 1 godinu

Šta se zna Dzeronimo?Sastao si se sa pet druga i zvrljas po zgradama i vi sve znate.Keva ti da 50 kinti za kladzu,radni staž nula dana i svi su ti lopovi..I ti hoćeš nešto da dokažeš.Dokazi,dokazi nama trebaju.Kud te napravi takvog.

Sinan

pre 1 godinu

#ultrasrbin ovo kmečanje vaše i prenemaganje se neda slušati. Stukli ste takve pare u tim, najboljih 4-5 strelaca na utakmici sa Zvezdom su stranci a Zvezda je državni projekat i mafijaško čedo. I još se ponašate kao divljaci.

nbc

pre 1 godinu

Molio bih vas da objavite prethodni komentar jer ovaj neće imati smisla.
Obradović je gospodin čovjek koji se odmah izvinuo Petruševu i koji je izašao zajedno sa igračima zvezde da bi spriječio gledaoce da ih gađaju. Zamjerka: rekao je da ne zna šta je bilo prije udaraca. Pa on je osudio udarac i izvinuo se Petruševu a nije rekao kao vaš tupan, trebao je i jače da udari. Pri tom vaš konj izjavljuje nešto vrlo mizerno i iritantno što nijedan sportista ne bi trbao da kaže. I vi imate obraza da još potencirate kako je crnja udario našeg reprezentativca? Pri tome našeg trenera koji nam je donio toliko medalja mrzite, pljujete a s druge strane imate 2 stranca trenera i to jednog koji je svašta izjavljivao oko Crne Gore. Pri tome, do sada ništa nije dao Srpskoj košarci. najbolje igračke dane je dao Hrvatima a trenerske Španiji i sada ste ga vi doveli. Mi ne kažemo, crnogorski ustaša vam je draži od srbina koji je dao ponajviše srpskoj košarci.
Brojanje crnaca u ekipi isto kao da su mi argentinci nešto u životu dali? Ako ćemo tako, ustaše su naselile Argentinu pa mi je stoga draža Afrika. Ali vama, rasistima koji ste do ove godine imali pola tima crnaca odjednom vam smetaju.
Ostojić, poslednja 2 komentara gospodski. Za razliku od vaše iskompleksiranog i zlog vođe.

Миркић

pre 1 godinu

А чија је Мега сто година у назад гробар до гробара од тренера до играча.

nbc

pre 1 godinu

Pročitaš komentare jednih i drugih navijača. I sve ti bude jasno. Ne zato što sam partizanovac nego zato što je stvarno tako. Polupismeni, tupavi, lažovi, ponavljaju jedno te isto iako im je 1000 puta objašnjeno i onaj ko ima i gram mozga shvati to ali ne i navijači najvećeg srpskog sportskog zla. Kada još počnu lupetati o budžetu oni koji su stukli 100 miliona u manje od 10 godina ni za šta. I bez toga su sa državom i sudijama mogli da uzimaju ABA i naše kupove. Hajde da vam još jedno nacrtamao recimo budžet. Odjednom se sada pojavi 23 miliona. A njihov kao 10. I sami kažete da je najskuplji Partizanov igrač Panter i kažete 1,5 miliona. OK. I Partizan na spisku ima 12-13 igrača. I hajde sada pomnožite 12 sa 1,5 miliona (kao da su svi Panteri) koliko dobijete? 18 miliona. A sada uzmite da ima igrača koji igraju za 3 puta manje para. Dođete do desetak miliona. S druge strane, vaša 3 beka su plaćena oko 4 miliona + obeštećenje za Kampaca koje krijete (2,5). Plus Kampaco za iduću godinu 2,5 miliona ali to sada ne računamo ali se sjetite toga iduće godine kada budete lupetali.
Jel vam jasno da ste tupava gomila navijača excel majstora kluba?
Za Lesora, udario i kažnjen 3 utakmice. U redu. A vi ste kao neki sportski klub. Pa vratite se na vaša šaketanja. Recimo Vuk Radivojević koji se zaletio i razbio arkadu čini mi se Smitu. Mnogo teže nego što je Lesor uradio. I kažnjen čini mi se 1 utakmicom. A bilo je i Nelsonovih džudo zahvata i slično. Tupava gomila navijača.

Bajo moj

pre 1 godinu

Krivična prijava?? Pa cela košarkaška Evropa vam se smeje!!! Da li je to negde vidjeno??

Докле ћете понављати исту мантру? Зашто сте побегли ко чкице из финала клс?

Vasko

pre 1 godinu

Halo bre , doveli ste kalafone i trenera koji je ulozio velike pare da bih Partizan igrao Evro ligu i svi cokoladni igraju. Sramota....

Vasko

pre 1 godinu

Halde, pogledajte malo fudbalsku ligu, kako vas nije sramota da igrate i dalje. Kosarka vam je jos ostala, ali ne jos dugo, a posle druga liga.

boki

pre 1 godinu

nbc, kako sam citao tvoj komentar shvatio sam da si ustvari ti glup i tup. na pocetku nesto moralises i na kraju si se izdao da si prosta masa.

Fljamurtari

pre 1 godinu

Tako je Petruseva ste satanizovali ,nema potrebe i Lesora,
Greška Petruseva je što se nije bolje namestio da divljaka može bolje da pokaže svoju kulturu i sportski duh. Sram vas bilo

Danilo

pre 1 godinu

Drmanje koseva, pljuvanje, gostovanje po emisijama i pljuvanje, Danilivica, Divca, Vujosevica, Trinkijerija, a sad i Obradovica, potkupljivanje sudija, rukometaske odbrane koje nikad nisu svirane, stvaranje vestackog kluba sa placenim navijacima, dug od 20 miliona evra, Plus u zadnjih 8 stotine muliona da bi taj klub uvek bio od 14do18 mesta. Tako da ti takvi nista be komentarisu.

deki27

pre 1 godinu

Ненормалност је да Партизан направи успех?! Тако да ћемо чути да ф8 није важан? Парадокс деструктивог. Па зашто Звезда игра Евро лигу? Да буде петнаеста! Партизан је са Жоцом хит у спортској Србији и украо је популарност али и зараду многима! Паланачко блато које Жоц избегава изазива превелики бол и стресни поремећај који, имамо прилике да видимо, Партизанов кошаркашки квалитет жели да претвори у ненормалност.
(обс, 18. mart 2023 21:22
Covece o kom uspehu pricas?Prosle sezone,u prvoj godini mandata Zeljka Obradovica osvojili ste nula trofeja i pobegli bukvakno sa finala KLS.Trenutno ,istina je,Partizan dobro stoji.Imate taj cuveni momentum,pobedjujete,igrate dobro ali jos uvek nista niste osvojili.Na kraju svih takmicenja ,podvlacimo crtu.Hipoteticki,Partizan ima dobre sanse za top 8 ali sta cemo ako se tu njihov evroligaski put zavrsi a Zvezda osbrani ABA ligu,hocete li i tada govoriti o dobroj sezoni.Za mene kao velikog zvezdasa nece biti smak sveta ako vi uzmete ABA ligu,necemo se ugasiti zbog toga.Niste ni vi, zato kaze polako sa euforijom.Vi ste ovu sezonu poceli sa uverenjem "osvajamo sve",u drugoj fazi je bilo "Zeljko da se ne ljubimo",sada ste u trecoj fazi koja lici na prvu a vrlo lako moze da se zavrsi sa onim "ljubljenjem".Sto se tice Lesora,zbog cega bi se zalili kada je dobio minimalnu kaznu.Toliko o tome koliko je ova liga pod kontrolom Covica.Na kraju,sve se svodi na finale ABA a tu smo videli da domaci teren nije nikakva prednost

доктор?љарт5рт48

pre 1 godinu

Горе од ударања је ова тврдња Обрадовића и Остоје да га је гурнуо.

обс

pre 1 godinu

Понашање Лесора је мање битно. Овде имамо патолошку фиксацију за Жоца! И кад Жоц испољи добру вољу и помирљиво, с ауторитетом, жели да се инциденти минимизују онда се то тумачи као лицемерје?! Проблем Звездиних кошаркаша и навијача је у томе што они не виде да су померени од реалности и да је њихов приоритет да Партизан не успе а да Звезда, уобичајено, ако не успе онда је то нормалност?!
Ненормалност је да Партизан направи успех?! Тако да ћемо чути да ф8 није важан? Парадокс деструктивог. Па зашто Звезда игра Евро лигу? Да буде петнаеста! Партизан је са Жоцом хит у спортској Србији и украо је популарност али и зараду многима! Паланачко блато које Жоц избегава изазива превелики бол и стресни поремећај који, имамо прилике да видимо, Партизанов кошаркашки квалитет жели да претвори у ненормалност.

super

pre 1 godinu

Drmanje koseva, pljuvanje, gostovanje po emisijama i pljuvanje, Danilivica, Divca, Vujosevica, Trinkijerija, a sad i Obradovica, potkupljivanje sudija, rukometaske odbrane koje nikad nisu svirane, stvaranje vestackog kluba sa placenim navijacima, dug od 20 miliona evra, Plus u zadnjih 8 stotine muliona da bi taj klub uvek bio od 14do18 mesta. Tako da ti takvi nista be komentarisu.
(Danilo, 18. mart 2023 20:28)sve to još više ima kod vas! setimo se otimanje igrača,prebijanje sudije Jurasa, drobnjak iz auta...dno dna ste ali još malo kad gazda bude tražio porez da se plati ima da budete u drugoj ligi!
klub vam je bio 7-dmi u Aba ligi i dobio Vajd kartu za Evrokup pa Vajd kartu za Evroligu ubačene sumnjive pare... trenutni budzet 23 a Zvezda 10!!!

Mutimir

pre 1 godinu

Stara praksa se nastavlja. Ostoja i Partizam se komentarisu, a FMP/Zvezda i Covic nikad, ali nikad ! Da ne bude posle kako drzava i mediji ne rade za vas !

Suspicious minds

pre 1 godinu

A što ideš sa obezbeđenjem,a ide i Lesor?Nisam siguran da i Zoc nema obezbeđenje?Zato što ste nevini?Zašto doktor ide sam bez obezbeđenja?Pitam za druga?

viljuška

pre 1 godinu

Niko to nikad nije uradio na kraju utakmice, 15-20 minuta posle situacije u kojoj je igrač bio "napadnut"
Jokić je odgovorio u trenutku i uradio šta je uradio, svaki igrač odreaguje u momentu, a Lesor je to uradio daleko posle trenutka besa, jasno se vidi da je na kraju gledao prema Petruševu i spremao se da ga napadne.To je po mom mišljenju bolesno i nije normalno, svakako da nije za satanizaciju, ali daleko od toga da nije za kaznu koju je dobio.Mi koji gledamo košarku jer je volimo biće zanimljivo videti sledeći duel Lesor Petrušev jer ako je mali stvarno provokator onda što bi naš narod rekao, nije svestan šta ga čeka.Sportski pozdrav

basketaš

pre 1 godinu

Vrlo je ružno uvlačiti Jokića u ovu priču.
Jokić se branio, napadnut je od imbecila Morisa, dok je Petrušev takođe napadnut a Lesor je isključivi krivac i napadač. Kako mogu biti isti Lesor i Jokić? Niđe veze.

Filip ničime nije izazvao Lesora. Osim tog strašnog "izbijanja vazduha" onim kontaktom koji ne bi osetio ni juniorski centar. A toga se Lesor setio 10 minuta nakon toga. Baš je zabolelo. Smešne priče.

Nikada se nismo palili na F8

pre 1 godinu

Ma kakvi, Lesor je divan.


Niti se pokajao, niti izvinio.
(aaaa, 18. mart 2023 20:31)


Trebao je bombonjeru da vam posalje.

vladimir

pre 1 godinu

Navijaci Partizana kao da ne shvataju da je ovaj trenutni uspeh samo posledica ogromnog novca koji je drzava ulozila da se kupe svi ovi stranci i najskuplji trener u Evropi.Sledece godine ako daju Metalcu iz Valjeva bice isto.

D&G

pre 1 godinu

Pogledaj snimak ponovo.
A pokusaj da ABA bude bilo kakva liga je propao kada je dozvoljeno d aje igraju 2 kluba koja imaju istog vlasnika ili kada je od Cibone kupljeno ucesce u EL, od Igokee oteto, 1999 igrali kao drugi u regularnom delu, a 2020 nisu to dozvolili 1 u regularnom delu nego opet oteli. Pravu CZ sam postovao, a ovo cedo mafijaske pudlice pokazuje sve sto nije normalno.
(ultrasrbin, 18. mart 2023 22:00) # Link komentara
Mi ovde godinama citamo gluposti o tome da je ovo Coviceva privatna liga i da on,osim Zvezde i FMP,drzi pod kontrolom i Borac pa cak i Cibonu.Dajte stvarno,dosta vise gluposti.FMP i Zvezda su dva pravna lica,ukapirajte to vec jednom a to sto postoji sportska saradnja,to je druga prica.Tako bi bilo i vama da Mladost Zemun ili Dinamik igraju prvu ABA ligu.Sto se tice Cibone,oni su bili u finansijskim problémima te 2014 i nisu mogli da igraju EL kao sto i sada imaju velikih finansijskih problema i vrlo je moguce da izadju iz takmicenja a tada se svi njihovi rezultati brisu pa i pobeda protiv Zvezde.Kapiram da cete vi grobari da izvrsite kolektivno samoubistvo ako Cibona istupi iz takmicenja i Zvezda se vrati na prvo mesto zbog boljeg skora sa Partizanom

ma

pre 1 godinu

Nije problem sto ne nasrnuo posle pistaljke, vec je problem sto to niko nije osudio, najpre iz kluba, a posebno trener. Zapravo, to ponasanje se opravdalo navodnom provakacijom…a takvim stvarima necete postici nista, osim novih slicnih situacija.

ultrasrbin

pre 1 godinu

A što ideš sa obezbeđenjem,a ide i Lesor?Nisam siguran da i Zoc nema obezbeđenje?Zato što ste nevini?Zašto doktor ide sam bez obezbeđenja?Pitam za druga?
(Suspicious minds, 18. mart 2023 20:49)

Ovim si sve objasnio, a da nisi ni svestan. Zato sto ste placeni navijaci koji imaju fiksaciju na ljude iz Partizana, a posto nisu sposobni da razmisljau onda prate coveka koji im je rekao "kupite klub pa dovodite koga hocete". A ako cete o postenju onda da Partizan pokrene pred sudom u Lozani proveru vlasnistva za "fmp moze da se zove kako hoce" i FMP. Znate li da ostadoste bez svih tofeja kada se pokaze da isti covek ima 2 kluba u istom takmicenju?

ultrasrbin

pre 1 godinu

Prvo: nije ga gurnuo nego pesnicom udario; drugo: nije ovo NBA liga vec pokusaj da ABA liga bude bilo kakva liga!
(kimi, 18. mart 2023 20:59)

Pogledaj snimak ponovo.
A pokusaj da ABA bude bilo kakva liga je propao kada je dozvoljeno d aje igraju 2 kluba koja imaju istog vlasnika ili kada je od Cibone kupljeno ucesce u EL, od Igokee oteto, 1999 igrali kao drugi u regularnom delu, a 2020 nisu to dozvolili 1 u regularnom delu nego opet oteli. Pravu CZ sam postovao, a ovo cedo mafijaske pudlice pokazuje sve sto nije normalno.

DžejAr65

pre 1 godinu

Ono kada limenke lazu ubedjene kako je to jedina istina. Pa Zeljko je prvi osudio i rekao da ne zna pozadinu, ali da to nije nacin. Cak se izvinio i Petrusevu.
(ultrasrbin, 18. mart 2023 21:52)
а како се то извинуо,прво је нахвалио свог играча а онда је рекао како је овај непотребно два пута одгурнуо играча,нема шта осудио га само тако

обс

pre 1 godinu

@deki27, 18. mart 2023 22:00

Ма није проблем у резултатима. Кад пишем коментаре трудим се да никог не повредим. Проблем је у амбијенту, у врхунској кошарци коју Арена, увек жели да види и зато је пуна. У тој Арени је фокус камере на много деце који с родитељима певају "Да волим црно беле поносно кажем свима...". Али та Арена није дошла да гледа било које кошаркаше, било које боје коже, колико има Срба у тиму... Арена гледа симфонију кошарккашке мисли Жељка Обрадовића. Људи из Европе долазе и траже карту више а онда се неком дрма позиција десетогодишње импотенције у кошаркашким делима. И онда беснило и обрачун алатима реликта прошлости, оног "Централног комитета", саопштењима. ЖОЦ, Новак, Јокић су данас врх светског спорта и владаоци филозофије спортом којим се баве. Култна серија Салаш у малом риту и Шицер ће ме увек асоцирати на истрагу "ко је запалио жито"? "Студент"(Лесор?)! Него, Србија да захвали Жоцу што је кошаркашку магију вратио у Србију а не да га тај саплиће реликтима прошлости који мисле да им је кошарка у Србији сопствена, лична "парохија".

Rale

pre 1 godinu

Zasto bi se zalio kada je dobio minimalnu kaznu, po pravilniku je 3- 15 utakmica. Morao je dobiti bar 5. Ovako, nece moci da se ubuduce za slicne prekrsaje izreknu stroze kazne, svi ce se pozivati na ovaj slucaj.

DzoHusafet

pre 1 godinu

Filip ničime nije izazvao Lesora. Osim tog strašnog "izbijanja vazduha" onim kontaktom koji ne bi osetio ni juniorski centar. A toga se Lesor setio 10 minuta nakon toga. Baš je zabolelo. Smešne priče.
(basketaš, 18. mart 2023 21:05)

Filip je vređao Lesora na rasnoj osnovi. Bilo je i prljavih lakata, ali o tome niko ne sme ili ne želi da priča. Kreće spinovanje kako bi se spasila karijera Petruševa. Miško ovih dana ne zna gde udara, pošto njegovog rasistu neće ni jedna ekipa sa košarkašima druge boje kože.

Dnevna doza prosečnog pokušaja

pre 1 godinu

Pare za kaznu nisu problem ,daće Srbija iz budžeta, u koji će se uplatiti kazna .Stvar je u tome što je došli vreme kad imaš pare i zaštitu, možeš da uzmeš pušku izadjes na ulicu i redom ubijas prolaznike,platio si imaš pravi a ima i ko da te štiti.Safari.

bojan

pre 1 godinu

Šta da se žališ kad a je kazna od 3 do 15 utakmica. Ako je ovo minimum kazna,šta treba uraditi da se dobije 10. Da ga ubiješ. Niko ne objavljuje kako je došao ovaj rasista do navijača i vikao j... cigane. Nadam se da će ga karma stići

Dragan

pre 1 godinu

Drmanje koseva, pljuvanje, gostovanje po emisijama i pljuvanje, Danilivica, Divca, Vujosevica, Trinkijerija, a sad i Obradovica, potkupljivanje sudija, rukometaske odbrane koje nikad nisu svirane, stvaranje vestackog kluba sa placenim navijacima, dug od 20 miliona evra, Plus u zadnjih 8 stotine muliona da bi taj klub uvek bio od 14do18 mesta. Tako da ti takvi nista
Deci poput tebe roditelji da zabrane da komentarisu ovake komentare pisu obicno deca ona misle da sve treba silom gepekovanja sudija ulazak Danilovica da siluje sudiju dok mu Dulo drzi strazu koliko je placen sudija da ovako sramno sudi poslednju cetvrtnu lesoru nije dao ni tehnicke naravno da kad vidi da sudije nereaguju pocne jos vise da divlja ali kakav trener takav i igraci u Zvezdi nikad nije bio ni blizu ekscesa kamoli divljanja i udaranja.

borkes

pre 1 godinu

Dokle god vi budete smatrali da je to guranje,a ne udarac, svaka ce biti suvisna....Mozda da se opet zalite Euroligi da nam opet kazne jedno 2 meseca igraca da ne igra...To sada očekujemo...

DžejAr65

pre 1 godinu

Lesorova krivica je ocigledna i niko je ne sme umanjivati.
Ono sto niko od crvenih nije rekao a mene bas interesuje, kako to da je Lesor iz cista mira nasrnuo na Petruseva. Da li je Zvezda pobedila, da li je Petrusev nadigrao Lesora, JEDAN razlog dajte.
(Dzeronimo, 18. mart 2023 21:48)
у томе и јесте поента,победио си,био си доминантан и уместо да славиш ти урадиш то што си урадио

Sinan

pre 1 godinu

#ultrasrbin ovo kmečanje vaše i prenemaganje se neda slušati. Stukli ste takve pare u tim, najboljih 4-5 strelaca na utakmici sa Zvezdom su stranci a Zvezda je državni projekat i mafijaško čedo. I još se ponašate kao divljaci.

Flora od Šamroka

pre 1 godinu

"Nećemo da se žalimo na tu kaznu, jer je naš igrač pogrešio." Izgleda da je pala berba ušiju od strane glavnog sponzora hahahahaha.

Sad opet pišite "bravo Ostoja", to je taj opozicionar hahahahaha
(Flora od Šamroka, 18. mart 2023 18:19)

Dzeronimo

pre 1 godinu

Lesorova krivica je ocigledna i niko je ne sme umanjivati.
Ono sto niko od crvenih nije rekao a mene bas interesuje, kako to da je Lesor iz cista mira nasrnuo na Petruseva. Da li je Zvezda pobedila, da li je Petrusev nadigrao Lesora, JEDAN razlog dajte.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Nije problem sto ne nasrnuo posle pistaljke, vec je problem sto to niko nije osudio, najpre iz kluba, a posebno trener. Zapravo, to ponasanje se opravdalo navodnom provakacijom…a takvim stvarima necete postici nista, osim novih slicnih situacija.
(ma, 18. mart 2023 20:33)

Licemerni kao i uvek, klub je uradio sto je hteo da uradi. Trebali su Covketu da se dodvoravaju?!
Najjace ti je ovo "navodna provokacija"?!
Sada se pravite i naivni a ocekujete neko izvinjenje, shvati da ga javno bas zbog toga i nije bilo.
Pogledaj facu tog nevinog, i ko je gore prosao?

super

pre 1 godinu

gurnuo igrača? možda ga je pogledao ili namignuo?šta misliš da li bi dozvolio da ti neko tako gurne? na kraju će biti da je Petrušev kriv to je vaša spin mašinerija!!!
zašto ne kažeš jeste udario ga je u glavu dva puta jednom odglumeo pad kao pravi holivudski glumac? jeste u prošlom derbiju nasrnuo na Vildozu? jeste u Nišu jurio i šutnuo Kampaca?
pravi sportista? jel igrače budućnost pozivao na fajt i psovao?
ma on je jedno zlatno dete ali ponekad se zanese peva neke pesme,pozira ispred uvredljivih transparenata...

matori

pre 1 godinu

Neverovatno je da Čović nalupeta toliko gluposti i gadosti da ti Limar ispadne posle njega gospodin i šmeker! Ja sam stvarno verovao da Dr mašinstva ima malo dostojanstva ali sam se očigledno prevario!

Test test

pre 1 godinu

Bas se dugo nije desilo da zvezda ima problematicne kosarkase koji provociraju, da ne budem ostrascen Gurovic sigurno, simonova budalastina sa peharom (isto pre svega maslo navijaca). S druge strane, ponasanje Lesora, Pantera, grstikulacije "busanja u grudi" i ostala lozenja koja se vec godinama ispoljavaju, su ljudi nesto sto provocira, pre svega navijace... drugo, niko ne pominje da je Lesor tokom utakmice vec krenuo u fizicki obracun, a nije kaznjen... za razliku od Nese ilica koji je prigovarao ili skakao na klupi... sta god. Takodje svaka cast na atmosferi u Areni, ali kad tako gori pionir, tribine se prazne... itd. Svaka akcija izaziva reakciju.

ultrasrbin

pre 1 godinu

Nije problem sto ne nasrnuo posle pistaljke, vec je problem sto to niko nije osudio, najpre iz kluba, a posebno trener. Zapravo, to ponasanje se opravdalo navodnom provakacijom…a takvim stvarima necete postici nista, osim novih slicnih situacija.
(ma, 18. mart 2023 20:33)

Ono kada limenke lazu ubedjene kako je to jedina istina. Pa Zeljko je prvi osudio i rekao da ne zna pozadinu, ali da to nije nacin. Cak se izvinio i Petrusevu.

Vladimir31

pre 1 godinu

Igrači ovakve inteligencije moraju se debelo kazniti da bi nekako moglo da im dopre do mozga da te stvari ne smeju da se rade.. Ovo je sport..

Миркић

pre 1 godinu

А чија је Мега сто година у назад гробар до гробара од тренера до играча.

Dzeronimo

pre 1 godinu

A što ideš sa obezbeđenjem,a ide i Lesor?Nisam siguran da i Zoc nema obezbeđenje?Zato što ste nevini?Zašto doktor ide sam bez obezbeđenja?Pitam za druga?
(Suspicious minds, 18. mart 2023 20:49)

Bas to o vama miroljubivim i pravdoljubivim navijacima sve govori.
O doktoru se sve zna, ne brini i drug zna.

Vasko

pre 1 godinu

Halo bre , doveli ste kalafone i trenera koji je ulozio velike pare da bih Partizan igrao Evro ligu i svi cokoladni igraju. Sramota....

nbc

pre 1 godinu

Pročitaš komentare jednih i drugih navijača. I sve ti bude jasno. Ne zato što sam partizanovac nego zato što je stvarno tako. Polupismeni, tupavi, lažovi, ponavljaju jedno te isto iako im je 1000 puta objašnjeno i onaj ko ima i gram mozga shvati to ali ne i navijači najvećeg srpskog sportskog zla. Kada još počnu lupetati o budžetu oni koji su stukli 100 miliona u manje od 10 godina ni za šta. I bez toga su sa državom i sudijama mogli da uzimaju ABA i naše kupove. Hajde da vam još jedno nacrtamao recimo budžet. Odjednom se sada pojavi 23 miliona. A njihov kao 10. I sami kažete da je najskuplji Partizanov igrač Panter i kažete 1,5 miliona. OK. I Partizan na spisku ima 12-13 igrača. I hajde sada pomnožite 12 sa 1,5 miliona (kao da su svi Panteri) koliko dobijete? 18 miliona. A sada uzmite da ima igrača koji igraju za 3 puta manje para. Dođete do desetak miliona. S druge strane, vaša 3 beka su plaćena oko 4 miliona + obeštećenje za Kampaca koje krijete (2,5). Plus Kampaco za iduću godinu 2,5 miliona ali to sada ne računamo ali se sjetite toga iduće godine kada budete lupetali.
Jel vam jasno da ste tupava gomila navijača excel majstora kluba?
Za Lesora, udario i kažnjen 3 utakmice. U redu. A vi ste kao neki sportski klub. Pa vratite se na vaša šaketanja. Recimo Vuk Radivojević koji se zaletio i razbio arkadu čini mi se Smitu. Mnogo teže nego što je Lesor uradio. I kažnjen čini mi se 1 utakmicom. A bilo je i Nelsonovih džudo zahvata i slično. Tupava gomila navijača.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Svi treba da shvate, Lesora nema zasto bilo ko da brani, ucinio je ono sto nije smeo i za to bio kaznjen, u krajnjem slucaju mnogo manje je bitan u celoj ovoj prici.Vi sto horski branite Petruseva stvarno mislite da mu cinite uslugu?
Zar su ovo sve slucajnosti, gde je jedan od glavnih aktera Petrusev?
I dva puta je za razmisljanje, koliko znam ovo mu je 4 put, ako mu sada neko ne objasni sta je poenta zivota i da cilj ne opravdava sredstva, kasnije ce biti kasnoOcigledno je da napreduje u pogresnom pravcu, ne cini mu niko dobro ko mu povladjuje takvo ponasanje.

nbc

pre 1 godinu

Molio bih vas da objavite prethodni komentar jer ovaj neće imati smisla.
Obradović je gospodin čovjek koji se odmah izvinuo Petruševu i koji je izašao zajedno sa igračima zvezde da bi spriječio gledaoce da ih gađaju. Zamjerka: rekao je da ne zna šta je bilo prije udaraca. Pa on je osudio udarac i izvinuo se Petruševu a nije rekao kao vaš tupan, trebao je i jače da udari. Pri tom vaš konj izjavljuje nešto vrlo mizerno i iritantno što nijedan sportista ne bi trbao da kaže. I vi imate obraza da još potencirate kako je crnja udario našeg reprezentativca? Pri tome našeg trenera koji nam je donio toliko medalja mrzite, pljujete a s druge strane imate 2 stranca trenera i to jednog koji je svašta izjavljivao oko Crne Gore. Pri tome, do sada ništa nije dao Srpskoj košarci. najbolje igračke dane je dao Hrvatima a trenerske Španiji i sada ste ga vi doveli. Mi ne kažemo, crnogorski ustaša vam je draži od srbina koji je dao ponajviše srpskoj košarci.
Brojanje crnaca u ekipi isto kao da su mi argentinci nešto u životu dali? Ako ćemo tako, ustaše su naselile Argentinu pa mi je stoga draža Afrika. Ali vama, rasistima koji ste do ove godine imali pola tima crnaca odjednom vam smetaju.
Ostojić, poslednja 2 komentara gospodski. Za razliku od vaše iskompleksiranog i zlog vođe.

Bajo moj

pre 1 godinu

Krivična prijava?? Pa cela košarkaška Evropa vam se smeje!!! Da li je to negde vidjeno??

Докле ћете понављати исту мантру? Зашто сте побегли ко чкице из финала клс?

Suspicious minds

pre 1 godinu

Šta se zna Dzeronimo?Sastao si se sa pet druga i zvrljas po zgradama i vi sve znate.Keva ti da 50 kinti za kladzu,radni staž nula dana i svi su ti lopovi..I ti hoćeš nešto da dokažeš.Dokazi,dokazi nama trebaju.Kud te napravi takvog.

Gazda

pre 1 godinu

klub vam je bio 7-dmi u Aba ligi i dobio Vajd kartu za Evrokup pa Vajd kartu za Evroligu ubačene sumnjive pare... trenutni budzet 23 a Zvezda 10!!!
(super, 18. mart 2023 21:43)

O bre deco, nista ne znate. Cak ni mozak da koristite. Lupetate kao alkosi iza trafike. Partizan se odrekao prihoda za TV prava EL (500 hiljada) na ime pozivnice. U rosteru ima najmanji broj igraca u EL, 12. Zvezda ima 18. Ceo strucni stab Partizana kosta milion godisnje. Ti stvarno verujes da 12 igraca prima 22 miliona evra godisnje? To je u proseku preko 1.8 miliona evra po igracu. Tj. Kampacova plata za pola sezone u CZ. Hajde upotrebi mozak.

Prvi i poslednji put pisem o budzetu, bilo cijem.

Vasko

pre 1 godinu

Halde, pogledajte malo fudbalsku ligu, kako vas nije sramota da igrate i dalje. Kosarka vam je jos ostala, ali ne jos dugo, a posle druga liga.

boki

pre 1 godinu

nbc, kako sam citao tvoj komentar shvatio sam da si ustvari ti glup i tup. na pocetku nesto moralises i na kraju si se izdao da si prosta masa.