Subota, 18.03.2023.

12:45

"Jokić je MVP, Embid 'umire' u četvrtoj četvrtini" VIDEO

Gilbert Arinas, proslavljeni NBA košarkaš, smatra da bi Nikola Jokić trebalo da osvoji MVP nagradu za sezonu 2022/23.

Izvor: B92

"Jokiæ je MVP, Embid 'umire' u èetvrtoj èetvrtini" VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

31 Komentari

Sortiraj po:

Skid

pre 1 godinu

Posle 4 poraza u zadnjih 5 utakmica, sve me manje zanima da li ce biti MVP. Ionako ih ima 2. Sad je pitanje da li ce Denver uspeti da se sastavi do plejofa. Em mi sve ovo sad ne deluje dobro, em mislim da PO nece docekati svezi.

Cak iako rano ispadnu, mora im se odati priznanje - ako ostanu prvi u ligaskom delu sezone, i to na zapadu, to je zaista uspeh. Daleko da je baaaas bitno, ali je pokazatelj da se bolje radi u tom klubu nego prethodnih sezona. Iskreno, da bi Denver izgledao kako moze i dosegao pun potencijal, zaista prvo trener treba da ode , a roster da se jos ojaca kroz trejdove, jer ima tu jos posla da bi se napravio top tim. Ovo deluje dobro, ali mora bolje ako hoce da budu u najbolja 4 tima u NBA i da imaju realne sanse za titulu. Kako sada stvari stoje, imam osecaj da prakticno svako ko udje u PO moze da igra protiv Denvera, a to ne bi smelo tako da bude kad igras protiv no1 na zapadu.

Samo da pitam

pre 1 godinu

Tako je Zilberte legendo.

Ua svi oni koji se i usudjuju da spomenu Embida koji ima isti broj pobeda u sezoni.
(ГМ, 18. mart 2023 14:20)
Je li igrao u svim tim pobedama?

JPR

pre 1 godinu

Kad je to glasanje? kapiram da je na kraju regularne sezone,ali cemu onda spekulisanje dok se ne podvuce crta pre play off-a.
(Baticca, 18. mart 2023 17:08)


Spekulišu kladionice, i razni komentatori već posle pet prvih utakmica u sezoni… svako ima svoj interes, ništa drugo !

Marko 666

pre 1 godinu

Po vasim komentarima ovih godina sastavio sam dve petorke zvezda NBA lige-prvu na koju se vecina vas lozi do granica mitomanije i drugu koju ne mozete da podnesete 1-Morant('lud','opasan',atraktivan,gangsterski rep),George(Srpski zet,snajka zadrugarka,peva narodnjake,2way neprelazan,najvise se pamti po game winneru-'that was a bad shot')Tatum(idealizuje Kobe Bryanta kojeg stavljate u istu recenicu sa Jordanom i posvecuje svaki game winner pokojniku),Sabonis(brat Sovjet,TD-ovi,inteligencija,mini Jokic,a jos belac)Batica Nidza(najbolji kosarkas svih vremena,a dobrica i naivko,citav svet protiv njega) 2-Lillard(kasapi Denver iz svih pozicija sa prosekom 35 poena),Mitchell(ne plasi se nikoga,cvrst,zestok za razliku od onog naseg iz Atlante),James(drugi najbolji ikada,a za vas je kraljica,leflop,kompleksas,samo juri rekorde,a covek igrao 10 finala za redom)Giannis(kazete nema inteligenciju,siluje obruc,samo fizikalije,a covek osvojio sve sto moze u ligi)Embiid(najveci trn u ocima vasim,47 laznom MVP u lice,igra odbranu,terorise ligu kao prvi strelac ali ni to nije dovoljno da bude najbolji centar jer naravno nije Srbin) Bilo bi zanimljivo gledati ovo 5 na 5,sta mislite ko bi pobedio?

Aragorn

pre 1 godinu

PS
Đoković - Jokić, kraljevi
Pristojni, porodični, pametni, uspešni ljudi. Ponos i sebi i nama. Verovatno to "nama" ti i smeta...
(tata (ali pravi), 18. mart 2023 16:27) Ponos “nama”? Kojim vama? Šta ti žgadijo imaš od njihovih individualnih uspeha? Ponos nego šta, obojica vidjena na inauguracijama i političkim kampanjama protiv naroda ove države. Blago tebi sa dva zuba u glavi.

nba

pre 1 godinu

(Aragorn, 18. mart 2023 17:04) # Link komentara

Druze neko veruje ovoj partiji neko onoj. Neko je za ovu vlast neko je za opoziciju. Ali to ne znaci da trebamo jedni drugima da skacemo za vrat. Ja sam recimo, uvek opozicionar, jer ne ucestvujem u vlasti ni na koji nacin, i uvek sam za to da vlast treba da ima kontru - jer jednostavno znaju da odlutaju povremeno no -
Kakve veze ima zabava i gledanje kosarke sa politikom. To koga je on ozenio, kom bogu se moli i za koga glasa je samo njegova (njihova) stvar. Ja od toga nemam nista. Ali volim da gledam vrhunske sportiste u svom elementu. Sta rade kuci - malo je reci da me ne interesuje.

.

pre 1 godinu

@fergi
Njujork Niksi su najgledaniji tim NBA lige.
Pa zasto onda ne dominiraju Lejkersi i Njujork Niksi, nego GS, Milvoki, Klivlend... koji zajedno imaju manje stanovnika od Njujorka
Ja sam gledao Denver u plej of utakmicama i jasno je i ocigledno da Denver u tim utakmicama zasluzeno gubi zbog toga sto igra losu odbranu i zbog toga sto Nikola Jokic ne moze da se nosi sa snaznim odbranama jakih timova u plej of utakmicama.

tata (ali pravi)

pre 1 godinu

vince carteru, nije Jokić u 5 najboljih centara već će na kraju karijere postati jedan od 5 najboljih igrača u istoriji. Već sada je ubedljivo najinteligentniji ikada.
To što ti pratiš NBA od pre Hrista...
I moj deda igr'o Loto ceo život pa ćorak k'o i ti.
Idi bre čoveče leči frustracije na drugom mestu. Ko ti bre trese kaFez da nas ovde smaraš po ceo dan sa svojim negativnim komentarima.

PS
Đoković - Jokić, kraljevi
Pristojni, porodični, pametni, uspešni ljudi. Ponos i sebi i nama. Verovatno to "nama" ti i smeta...

Obelix

pre 1 godinu

Smarate. Jeste Jokic nas, jeste vanserijski igrac. Medjutim, Embid je isto tako dobar igrac. Dobije li nagradu bice zasluzeno. Za moj ukus, Jokic je kompletniji igrac. Verujem da je samom Jokicu bitniji prsten, nego tri u nizu. Za Embida i nagradu radi cela Filadelfija, a bogami i ESPN i ostala masinerija.

tata (ali pravi)

pre 1 godinu

Jokić je... Profesor, ostali su... samo dobri đaci.
Još nekoliko ovakvih sezona i biće top 5 najboljih igrača ikada i tačka. (more dve tačke)..

nba

pre 1 godinu

@Fergi A jel su sudije navlacile da Denver sa Jokicem,porterom,gordonom u proseku gubi od Finixa 16 razlike uz ciscenje??
(vince carter, 18. mart 2023 15:26

To su izgubili zasluzeno. I generalno ako ne poprave odbranu tj ako ne krenu da brane, nema sta da traze u PO. Sto se Jokica tice, ali ne samo njega, nego bilo kog velikog igraca. Nema sanse da cuva beka kao sto ie Kari ili Ja ili Lilard. Oni kad prodju svog cuvara dace kos i Embidu i Jokicu bez razlike. Isto, sto se Jokica tice, pre par godina kad sam poceo da ga pratim malo detaljnije, tad je u dosta utakmica bio u problemu sa faulovima do kraja 3/4. I onda odjednom je pre dve godine prestao da brani. Mislim da jednostavno on ne moze da brani nikoga a da ga ne otkine od zivota. Bar ne ove malene, i da je to taktika ekipe, da ga jednostavno ne forsira na toj strani.

Denver prva postava kad hoce, igra odlicnu odbranu, nego su se izduvali do all star-a. Racunam da ce do PO da dodju sebi, no njihova druga postava je plac majke bozje. I ne znam kako ce da ih rese. Tj. to je na treneru da pravi dobre rotacije. Tj da zna kad kog igraca i kad koju postavu da drzi na terenu.

E sad Jokic ce da nabode svoje svaku utakmici. I u sustini kad je on na terenu, malo je utakmica bilo ove godine da je protivnik bio bas bolji.

Ne znam da li ce uspeti do finala da dobace, mislim ne igraju se sami i ima jos dobrih timova, ali da imaju sansu ako ostanu zdravi - imaju.

JPR

pre 1 godinu

Već postalo dosadno… Embiid je lakrdija od igrača ! Više bi Janis zaslužio da bude prvi ako im ne valja Jokic, a ovaj idi bre, košarkaški smešno !

vince carter

pre 1 godinu

Embid ima 4,1ass po utakmici,covek dobi grdne pluseve na izjavu kako ima samo jednu,zato vas molim uvek da mi lupate minuse,jer ne zelim da znam da sam dobio plus od nekog indijanca koji je poceo da prati nba samo zbog Jokica. Gle ovog sto vec tvrdi da je Jokic u top 5 centara ikada,ljudi ne shvataju koliko nacin danasnje igre podize brojeve,pa Domantas Sabonis ima tripl dablove i vodi kingse u playoff,neki Kajl Anderson koji se skoro ustalio u postavu Minesote vec zaredjao par tripl dablova. @Fergi A jel su sudije navlacile da Denver sa Jokicem,porterom,gordonom u proseku gubi od Finixa 16 razlike uz ciscenje??

...And Justice for All

pre 1 godinu

Mislim da ni tri Dzordana u Denveru ne bi uzela prsten. Secam se svih prethodnih plej-ofova. Kada god je bilo gusto, sudije su uskakale. Denver ima pravo da dodje najvise do konferencijskog finala, a tu onda pobedjuje popularnija fransiza. Americke sudije su najprljavije na svetu. Nase su pesma.

Svakako, Jokic je obezbedio status legende, a da bude smatran najvecim kosarkasom ikada svakako ne moze pored Dzordana, sve i da uzme 5 sampionata. Moracemo da se zadovoljimo time da je "samo" medju 5 najboljih centara koji je svet video, verovatno najinteligentniji kosarkas ikada, najbolji passer ne samo medju dzinovima! Zver!
(Fergi, 18. mart 2023 14:54)

Srbi i teorije zavere koje se polako pretvaraju u paranoju.
Kod prve MVP nagrade ubiše se da objasne kako Jokic nema šanse sa dobije zato što se srbin i zato što je belac.
Kod druge MVP nagrade ubiše se da objasne da nema nikakve šanse da mu daju dva puta za redom.
Evo sada nova teorija zavere nema šanse da mu dozvole da bude šampion,odmah to sudije seku u koren.
Nije to zato što Denver recimo igra ocajnu odbranu,gde su u tome jedni od najgorih u ligi.
Gde se i pokazalo da tim koji igra lošu odbranu nema šanse da osvoji titulu.
Ali ne nije to zbog toga vec nece da im dozvoli CIA,BIA,NASA itd.
Paranoja u Las Vegasu.

fergi

pre 1 godinu

Srbi i teorije zavere koje se polako pretvaraju u paranoju.
Kod prve MVP nagrade ubiše se da objasne kako Jokic nema šanse sa dobije zato što se srbin i zato što je belac.
Kod druge MVP nagrade ubiše se da objasne da nema nikakve šanse da mu daju dva puta za redom.
Evo sada nova teorija zavere nema šanse da mu dozvole da bude šampion,odmah to sudije seku u koren.
Nije to zato što Denver recimo igra ocajnu odbranu,gde su u tome jedni od najgorih u ligi.
Gde se i pokazalo da tim koji igra lošu odbranu nema šanse da osvoji titulu.
Ali ne nije to zbog toga vec nece da im dozvoli CIA,BIA,NASA itd.
Paranoja u Las Vegasu.
(...And Justice for All, 18. mart 2023 15:29)

jesi li gledao denverove meceve u plej ofu? ako nisi, nemamo sta da pricamo. ako jesi, morao si da vidis ocigledne kradje.

kada denverov protivnik dovoljno vodi u jednoj partiji ili ukupnoj seriji, sudi se posteno. cim denver zapreti, saseku ga u korenu, najlakse im je tako sto jokicu sviraju faulove. nije ni cudo sto ne igra odbranu. u nba imas samo jedan celindz i cak i kada je uspesan, drugi ti ne daju.

bas kao sto se ovde uvek pomaze zvezdi i partizanu, tako i u nba ima vise timova koji uvek imaju prednost. vise ljudi gleda jadne lejkerse nego jaki denver i to je jedino sto je bitno. sto vise ljudi gleda, to se vise mogu naplacivati reklame.

sve je biznis i naivan si ako mislis da pobedjuje bolji. desi se i to, ali samo ako se u finalu sastanu dve franisze slicne popularnosti.

.

pre 1 godinu

@Fergi
Naravno, klasicna srpska prica, ako je neko bolji, onda je namesteno. A kad Jokica dva puta proglase za MVP, onda nije namesteno, postenje na sve strane.
Jokic nije medju 5 centara ikada, ni statisticki, ni realno.
Da je do popularnosti fransize, Njujork i Lejkersi bi uzimali titule, ne GS i Filadelfija.

Fergi

pre 1 godinu

@Fergi A jel su sudije navlacile da Denver sa Jokicem,porterom,gordonom u proseku gubi od Finixa 16 razlike uz ciscenje??
(vince carter, 18. mart 2023 15:26)

Sudije navlace kada treba. Nekada i nije trebalo. Finiks je nadigrao Denver i tu nema sta. Jokic ne moze da uzme prsten bez podrske jos jednog all-stara. Pa i tada tesko, dok nosi boje Denvera.

.

pre 1 godinu

Ponovo Arinas ne moze sa sakrije mrznju koju oseca prema Embidu, verovatno i ljubomoru.
Embid je najbolji igrac NBA, uz Adetokumba, Jokic ima vise tripl dablova, ali ima ih Vestbruk, pa sta onda, jel on bolji od Dzordana mozda? Embid se umori u 4 cetvrtini zato sto ubacuje 35 poena prosecno i zato sto, za razliku od Jokica, igra odbranu.

Milan

pre 1 godinu

Ja mu želim minimum finale, MVP nagradu sami Ameri(ESPN) već degradiraju kad nije po volji NBA moćnika. Moraju brojevi ali i da lete po terenu za špice...

vince carter

pre 1 godinu

@palop Kaze covek da misli da bi Denver bez Jokica gubio od Hjustona i slicnih ekipa,prosle sezone Kazins,kampaco i barton tukli Hjuston 20 razlike,a ovogodisnji tim Denvera tukao Kliperse i dobio Indianu 31 razlike,a samo sa Gordonom se drzali protiv Milvokija. Koliko je ljudima stalo da u kolektivnom sportu prikazu kako neko igra sam! Inace Hjuston je dobio Boston,lejkerse i pelikanse u nizu :))

Fergi

pre 1 godinu

Au brate ovo postade baš smaranje.
Do juce beše MVP nagrada je ništa,to je za cirkus regularni deo a sada postade nešto najvece na svetu celom.
Ako dobije Jokic bice zaluženo ako dobije Embid bice isto zaslužeo i cao zdravo.
Jokic može da osvoji 20 MVP nagrade ako ne osvoji prsten nece da ga cene kao što cene neke druge igrace.
Recimo Dirka,Dankana itd.
(...And Justice for All, 18. mart 2023 13:58)

Mislim da ni tri Dzordana u Denveru ne bi uzela prsten. Secam se svih prethodnih plej-ofova. Kada god je bilo gusto, sudije su uskakale. Denver ima pravo da dodje najvise do konferencijskog finala, a tu onda pobedjuje popularnija fransiza. Americke sudije su najprljavije na svetu. Nase su pesma.

Svakako, Jokic je obezbedio status legende, a da bude smatran najvecim kosarkasom ikada svakako ne moze pored Dzordana, sve i da uzme 5 sampionata. Moracemo da se zadovoljimo time da je "samo" medju 5 najboljih centara koji je svet video, verovatno najinteligentniji kosarkas ikada, najbolji passer ne samo medju dzinovima! Zver!

...And Justice for All

pre 1 godinu

Au brate ovo postade baš smaranje.
Do juce beše MVP nagrada je ništa,to je za cirkus regularni deo a sada postade nešto najvece na svetu celom.
Ako dobije Jokic bice zaluženo ako dobije Embid bice isto zaslužeo i cao zdravo.
Jokic može da osvoji 20 MVP nagrade ako ne osvoji prsten nece da ga cene kao što cene neke druge igrace.
Recimo Dirka,Dankana itd.

...And Justice for All

pre 1 godinu

Au brate ovo postade baš smaranje.
Do juce beše MVP nagrada je ništa,to je za cirkus regularni deo a sada postade nešto najvece na svetu celom.
Ako dobije Jokic bice zaluženo ako dobije Embid bice isto zaslužeo i cao zdravo.
Jokic može da osvoji 20 MVP nagrade ako ne osvoji prsten nece da ga cene kao što cene neke druge igrace.
Recimo Dirka,Dankana itd.

Milan

pre 1 godinu

Ja mu želim minimum finale, MVP nagradu sami Ameri(ESPN) već degradiraju kad nije po volji NBA moćnika. Moraju brojevi ali i da lete po terenu za špice...

Fergi

pre 1 godinu

Au brate ovo postade baš smaranje.
Do juce beše MVP nagrada je ništa,to je za cirkus regularni deo a sada postade nešto najvece na svetu celom.
Ako dobije Jokic bice zaluženo ako dobije Embid bice isto zaslužeo i cao zdravo.
Jokic može da osvoji 20 MVP nagrade ako ne osvoji prsten nece da ga cene kao što cene neke druge igrace.
Recimo Dirka,Dankana itd.
(...And Justice for All, 18. mart 2023 13:58)

Mislim da ni tri Dzordana u Denveru ne bi uzela prsten. Secam se svih prethodnih plej-ofova. Kada god je bilo gusto, sudije su uskakale. Denver ima pravo da dodje najvise do konferencijskog finala, a tu onda pobedjuje popularnija fransiza. Americke sudije su najprljavije na svetu. Nase su pesma.

Svakako, Jokic je obezbedio status legende, a da bude smatran najvecim kosarkasom ikada svakako ne moze pored Dzordana, sve i da uzme 5 sampionata. Moracemo da se zadovoljimo time da je "samo" medju 5 najboljih centara koji je svet video, verovatno najinteligentniji kosarkas ikada, najbolji passer ne samo medju dzinovima! Zver!

...And Justice for All

pre 1 godinu

Mislim da ni tri Dzordana u Denveru ne bi uzela prsten. Secam se svih prethodnih plej-ofova. Kada god je bilo gusto, sudije su uskakale. Denver ima pravo da dodje najvise do konferencijskog finala, a tu onda pobedjuje popularnija fransiza. Americke sudije su najprljavije na svetu. Nase su pesma.

Svakako, Jokic je obezbedio status legende, a da bude smatran najvecim kosarkasom ikada svakako ne moze pored Dzordana, sve i da uzme 5 sampionata. Moracemo da se zadovoljimo time da je "samo" medju 5 najboljih centara koji je svet video, verovatno najinteligentniji kosarkas ikada, najbolji passer ne samo medju dzinovima! Zver!
(Fergi, 18. mart 2023 14:54)

Srbi i teorije zavere koje se polako pretvaraju u paranoju.
Kod prve MVP nagrade ubiše se da objasne kako Jokic nema šanse sa dobije zato što se srbin i zato što je belac.
Kod druge MVP nagrade ubiše se da objasne da nema nikakve šanse da mu daju dva puta za redom.
Evo sada nova teorija zavere nema šanse da mu dozvole da bude šampion,odmah to sudije seku u koren.
Nije to zato što Denver recimo igra ocajnu odbranu,gde su u tome jedni od najgorih u ligi.
Gde se i pokazalo da tim koji igra lošu odbranu nema šanse da osvoji titulu.
Ali ne nije to zbog toga vec nece da im dozvoli CIA,BIA,NASA itd.
Paranoja u Las Vegasu.

tata (ali pravi)

pre 1 godinu

Jokić je... Profesor, ostali su... samo dobri đaci.
Još nekoliko ovakvih sezona i biće top 5 najboljih igrača ikada i tačka. (more dve tačke)..

JPR

pre 1 godinu

Već postalo dosadno… Embiid je lakrdija od igrača ! Više bi Janis zaslužio da bude prvi ako im ne valja Jokic, a ovaj idi bre, košarkaški smešno !

tata (ali pravi)

pre 1 godinu

vince carteru, nije Jokić u 5 najboljih centara već će na kraju karijere postati jedan od 5 najboljih igrača u istoriji. Već sada je ubedljivo najinteligentniji ikada.
To što ti pratiš NBA od pre Hrista...
I moj deda igr'o Loto ceo život pa ćorak k'o i ti.
Idi bre čoveče leči frustracije na drugom mestu. Ko ti bre trese kaFez da nas ovde smaraš po ceo dan sa svojim negativnim komentarima.

PS
Đoković - Jokić, kraljevi
Pristojni, porodični, pametni, uspešni ljudi. Ponos i sebi i nama. Verovatno to "nama" ti i smeta...

Fergi

pre 1 godinu

@Fergi A jel su sudije navlacile da Denver sa Jokicem,porterom,gordonom u proseku gubi od Finixa 16 razlike uz ciscenje??
(vince carter, 18. mart 2023 15:26)

Sudije navlace kada treba. Nekada i nije trebalo. Finiks je nadigrao Denver i tu nema sta. Jokic ne moze da uzme prsten bez podrske jos jednog all-stara. Pa i tada tesko, dok nosi boje Denvera.

fergi

pre 1 godinu

Srbi i teorije zavere koje se polako pretvaraju u paranoju.
Kod prve MVP nagrade ubiše se da objasne kako Jokic nema šanse sa dobije zato što se srbin i zato što je belac.
Kod druge MVP nagrade ubiše se da objasne da nema nikakve šanse da mu daju dva puta za redom.
Evo sada nova teorija zavere nema šanse da mu dozvole da bude šampion,odmah to sudije seku u koren.
Nije to zato što Denver recimo igra ocajnu odbranu,gde su u tome jedni od najgorih u ligi.
Gde se i pokazalo da tim koji igra lošu odbranu nema šanse da osvoji titulu.
Ali ne nije to zbog toga vec nece da im dozvoli CIA,BIA,NASA itd.
Paranoja u Las Vegasu.
(...And Justice for All, 18. mart 2023 15:29)

jesi li gledao denverove meceve u plej ofu? ako nisi, nemamo sta da pricamo. ako jesi, morao si da vidis ocigledne kradje.

kada denverov protivnik dovoljno vodi u jednoj partiji ili ukupnoj seriji, sudi se posteno. cim denver zapreti, saseku ga u korenu, najlakse im je tako sto jokicu sviraju faulove. nije ni cudo sto ne igra odbranu. u nba imas samo jedan celindz i cak i kada je uspesan, drugi ti ne daju.

bas kao sto se ovde uvek pomaze zvezdi i partizanu, tako i u nba ima vise timova koji uvek imaju prednost. vise ljudi gleda jadne lejkerse nego jaki denver i to je jedino sto je bitno. sto vise ljudi gleda, to se vise mogu naplacivati reklame.

sve je biznis i naivan si ako mislis da pobedjuje bolji. desi se i to, ali samo ako se u finalu sastanu dve franisze slicne popularnosti.

vince carter

pre 1 godinu

@palop Kaze covek da misli da bi Denver bez Jokica gubio od Hjustona i slicnih ekipa,prosle sezone Kazins,kampaco i barton tukli Hjuston 20 razlike,a ovogodisnji tim Denvera tukao Kliperse i dobio Indianu 31 razlike,a samo sa Gordonom se drzali protiv Milvokija. Koliko je ljudima stalo da u kolektivnom sportu prikazu kako neko igra sam! Inace Hjuston je dobio Boston,lejkerse i pelikanse u nizu :))

vince carter

pre 1 godinu

Embid ima 4,1ass po utakmici,covek dobi grdne pluseve na izjavu kako ima samo jednu,zato vas molim uvek da mi lupate minuse,jer ne zelim da znam da sam dobio plus od nekog indijanca koji je poceo da prati nba samo zbog Jokica. Gle ovog sto vec tvrdi da je Jokic u top 5 centara ikada,ljudi ne shvataju koliko nacin danasnje igre podize brojeve,pa Domantas Sabonis ima tripl dablove i vodi kingse u playoff,neki Kajl Anderson koji se skoro ustalio u postavu Minesote vec zaredjao par tripl dablova. @Fergi A jel su sudije navlacile da Denver sa Jokicem,porterom,gordonom u proseku gubi od Finixa 16 razlike uz ciscenje??

.

pre 1 godinu

Ponovo Arinas ne moze sa sakrije mrznju koju oseca prema Embidu, verovatno i ljubomoru.
Embid je najbolji igrac NBA, uz Adetokumba, Jokic ima vise tripl dablova, ali ima ih Vestbruk, pa sta onda, jel on bolji od Dzordana mozda? Embid se umori u 4 cetvrtini zato sto ubacuje 35 poena prosecno i zato sto, za razliku od Jokica, igra odbranu.

Obelix

pre 1 godinu

Smarate. Jeste Jokic nas, jeste vanserijski igrac. Medjutim, Embid je isto tako dobar igrac. Dobije li nagradu bice zasluzeno. Za moj ukus, Jokic je kompletniji igrac. Verujem da je samom Jokicu bitniji prsten, nego tri u nizu. Za Embida i nagradu radi cela Filadelfija, a bogami i ESPN i ostala masinerija.

nba

pre 1 godinu

(Aragorn, 18. mart 2023 17:04) # Link komentara

Druze neko veruje ovoj partiji neko onoj. Neko je za ovu vlast neko je za opoziciju. Ali to ne znaci da trebamo jedni drugima da skacemo za vrat. Ja sam recimo, uvek opozicionar, jer ne ucestvujem u vlasti ni na koji nacin, i uvek sam za to da vlast treba da ima kontru - jer jednostavno znaju da odlutaju povremeno no -
Kakve veze ima zabava i gledanje kosarke sa politikom. To koga je on ozenio, kom bogu se moli i za koga glasa je samo njegova (njihova) stvar. Ja od toga nemam nista. Ali volim da gledam vrhunske sportiste u svom elementu. Sta rade kuci - malo je reci da me ne interesuje.

.

pre 1 godinu

@Fergi
Naravno, klasicna srpska prica, ako je neko bolji, onda je namesteno. A kad Jokica dva puta proglase za MVP, onda nije namesteno, postenje na sve strane.
Jokic nije medju 5 centara ikada, ni statisticki, ni realno.
Da je do popularnosti fransize, Njujork i Lejkersi bi uzimali titule, ne GS i Filadelfija.

nba

pre 1 godinu

@Fergi A jel su sudije navlacile da Denver sa Jokicem,porterom,gordonom u proseku gubi od Finixa 16 razlike uz ciscenje??
(vince carter, 18. mart 2023 15:26

To su izgubili zasluzeno. I generalno ako ne poprave odbranu tj ako ne krenu da brane, nema sta da traze u PO. Sto se Jokica tice, ali ne samo njega, nego bilo kog velikog igraca. Nema sanse da cuva beka kao sto ie Kari ili Ja ili Lilard. Oni kad prodju svog cuvara dace kos i Embidu i Jokicu bez razlike. Isto, sto se Jokica tice, pre par godina kad sam poceo da ga pratim malo detaljnije, tad je u dosta utakmica bio u problemu sa faulovima do kraja 3/4. I onda odjednom je pre dve godine prestao da brani. Mislim da jednostavno on ne moze da brani nikoga a da ga ne otkine od zivota. Bar ne ove malene, i da je to taktika ekipe, da ga jednostavno ne forsira na toj strani.

Denver prva postava kad hoce, igra odlicnu odbranu, nego su se izduvali do all star-a. Racunam da ce do PO da dodju sebi, no njihova druga postava je plac majke bozje. I ne znam kako ce da ih rese. Tj. to je na treneru da pravi dobre rotacije. Tj da zna kad kog igraca i kad koju postavu da drzi na terenu.

E sad Jokic ce da nabode svoje svaku utakmici. I u sustini kad je on na terenu, malo je utakmica bilo ove godine da je protivnik bio bas bolji.

Ne znam da li ce uspeti do finala da dobace, mislim ne igraju se sami i ima jos dobrih timova, ali da imaju sansu ako ostanu zdravi - imaju.

Aragorn

pre 1 godinu

PS
Đoković - Jokić, kraljevi
Pristojni, porodični, pametni, uspešni ljudi. Ponos i sebi i nama. Verovatno to "nama" ti i smeta...
(tata (ali pravi), 18. mart 2023 16:27) Ponos “nama”? Kojim vama? Šta ti žgadijo imaš od njihovih individualnih uspeha? Ponos nego šta, obojica vidjena na inauguracijama i političkim kampanjama protiv naroda ove države. Blago tebi sa dva zuba u glavi.

.

pre 1 godinu

@fergi
Njujork Niksi su najgledaniji tim NBA lige.
Pa zasto onda ne dominiraju Lejkersi i Njujork Niksi, nego GS, Milvoki, Klivlend... koji zajedno imaju manje stanovnika od Njujorka
Ja sam gledao Denver u plej of utakmicama i jasno je i ocigledno da Denver u tim utakmicama zasluzeno gubi zbog toga sto igra losu odbranu i zbog toga sto Nikola Jokic ne moze da se nosi sa snaznim odbranama jakih timova u plej of utakmicama.

JPR

pre 1 godinu

Kad je to glasanje? kapiram da je na kraju regularne sezone,ali cemu onda spekulisanje dok se ne podvuce crta pre play off-a.
(Baticca, 18. mart 2023 17:08)


Spekulišu kladionice, i razni komentatori već posle pet prvih utakmica u sezoni… svako ima svoj interes, ništa drugo !

Samo da pitam

pre 1 godinu

Tako je Zilberte legendo.

Ua svi oni koji se i usudjuju da spomenu Embida koji ima isti broj pobeda u sezoni.
(ГМ, 18. mart 2023 14:20)
Je li igrao u svim tim pobedama?

Marko 666

pre 1 godinu

Po vasim komentarima ovih godina sastavio sam dve petorke zvezda NBA lige-prvu na koju se vecina vas lozi do granica mitomanije i drugu koju ne mozete da podnesete 1-Morant('lud','opasan',atraktivan,gangsterski rep),George(Srpski zet,snajka zadrugarka,peva narodnjake,2way neprelazan,najvise se pamti po game winneru-'that was a bad shot')Tatum(idealizuje Kobe Bryanta kojeg stavljate u istu recenicu sa Jordanom i posvecuje svaki game winner pokojniku),Sabonis(brat Sovjet,TD-ovi,inteligencija,mini Jokic,a jos belac)Batica Nidza(najbolji kosarkas svih vremena,a dobrica i naivko,citav svet protiv njega) 2-Lillard(kasapi Denver iz svih pozicija sa prosekom 35 poena),Mitchell(ne plasi se nikoga,cvrst,zestok za razliku od onog naseg iz Atlante),James(drugi najbolji ikada,a za vas je kraljica,leflop,kompleksas,samo juri rekorde,a covek igrao 10 finala za redom)Giannis(kazete nema inteligenciju,siluje obruc,samo fizikalije,a covek osvojio sve sto moze u ligi)Embiid(najveci trn u ocima vasim,47 laznom MVP u lice,igra odbranu,terorise ligu kao prvi strelac ali ni to nije dovoljno da bude najbolji centar jer naravno nije Srbin) Bilo bi zanimljivo gledati ovo 5 na 5,sta mislite ko bi pobedio?

Skid

pre 1 godinu

Posle 4 poraza u zadnjih 5 utakmica, sve me manje zanima da li ce biti MVP. Ionako ih ima 2. Sad je pitanje da li ce Denver uspeti da se sastavi do plejofa. Em mi sve ovo sad ne deluje dobro, em mislim da PO nece docekati svezi.

Cak iako rano ispadnu, mora im se odati priznanje - ako ostanu prvi u ligaskom delu sezone, i to na zapadu, to je zaista uspeh. Daleko da je baaaas bitno, ali je pokazatelj da se bolje radi u tom klubu nego prethodnih sezona. Iskreno, da bi Denver izgledao kako moze i dosegao pun potencijal, zaista prvo trener treba da ode , a roster da se jos ojaca kroz trejdove, jer ima tu jos posla da bi se napravio top tim. Ovo deluje dobro, ali mora bolje ako hoce da budu u najbolja 4 tima u NBA i da imaju realne sanse za titulu. Kako sada stvari stoje, imam osecaj da prakticno svako ko udje u PO moze da igra protiv Denvera, a to ne bi smelo tako da bude kad igras protiv no1 na zapadu.

.

pre 1 godinu

Ponovo Arinas ne moze sa sakrije mrznju koju oseca prema Embidu, verovatno i ljubomoru.
Embid je najbolji igrac NBA, uz Adetokumba, Jokic ima vise tripl dablova, ali ima ih Vestbruk, pa sta onda, jel on bolji od Dzordana mozda? Embid se umori u 4 cetvrtini zato sto ubacuje 35 poena prosecno i zato sto, za razliku od Jokica, igra odbranu.

vince carter

pre 1 godinu

@palop Kaze covek da misli da bi Denver bez Jokica gubio od Hjustona i slicnih ekipa,prosle sezone Kazins,kampaco i barton tukli Hjuston 20 razlike,a ovogodisnji tim Denvera tukao Kliperse i dobio Indianu 31 razlike,a samo sa Gordonom se drzali protiv Milvokija. Koliko je ljudima stalo da u kolektivnom sportu prikazu kako neko igra sam! Inace Hjuston je dobio Boston,lejkerse i pelikanse u nizu :))

.

pre 1 godinu

@Fergi
Naravno, klasicna srpska prica, ako je neko bolji, onda je namesteno. A kad Jokica dva puta proglase za MVP, onda nije namesteno, postenje na sve strane.
Jokic nije medju 5 centara ikada, ni statisticki, ni realno.
Da je do popularnosti fransize, Njujork i Lejkersi bi uzimali titule, ne GS i Filadelfija.

vince carter

pre 1 godinu

Embid ima 4,1ass po utakmici,covek dobi grdne pluseve na izjavu kako ima samo jednu,zato vas molim uvek da mi lupate minuse,jer ne zelim da znam da sam dobio plus od nekog indijanca koji je poceo da prati nba samo zbog Jokica. Gle ovog sto vec tvrdi da je Jokic u top 5 centara ikada,ljudi ne shvataju koliko nacin danasnje igre podize brojeve,pa Domantas Sabonis ima tripl dablove i vodi kingse u playoff,neki Kajl Anderson koji se skoro ustalio u postavu Minesote vec zaredjao par tripl dablova. @Fergi A jel su sudije navlacile da Denver sa Jokicem,porterom,gordonom u proseku gubi od Finixa 16 razlike uz ciscenje??

...And Justice for All

pre 1 godinu

Mislim da ni tri Dzordana u Denveru ne bi uzela prsten. Secam se svih prethodnih plej-ofova. Kada god je bilo gusto, sudije su uskakale. Denver ima pravo da dodje najvise do konferencijskog finala, a tu onda pobedjuje popularnija fransiza. Americke sudije su najprljavije na svetu. Nase su pesma.

Svakako, Jokic je obezbedio status legende, a da bude smatran najvecim kosarkasom ikada svakako ne moze pored Dzordana, sve i da uzme 5 sampionata. Moracemo da se zadovoljimo time da je "samo" medju 5 najboljih centara koji je svet video, verovatno najinteligentniji kosarkas ikada, najbolji passer ne samo medju dzinovima! Zver!
(Fergi, 18. mart 2023 14:54)

Srbi i teorije zavere koje se polako pretvaraju u paranoju.
Kod prve MVP nagrade ubiše se da objasne kako Jokic nema šanse sa dobije zato što se srbin i zato što je belac.
Kod druge MVP nagrade ubiše se da objasne da nema nikakve šanse da mu daju dva puta za redom.
Evo sada nova teorija zavere nema šanse da mu dozvole da bude šampion,odmah to sudije seku u koren.
Nije to zato što Denver recimo igra ocajnu odbranu,gde su u tome jedni od najgorih u ligi.
Gde se i pokazalo da tim koji igra lošu odbranu nema šanse da osvoji titulu.
Ali ne nije to zbog toga vec nece da im dozvoli CIA,BIA,NASA itd.
Paranoja u Las Vegasu.

.

pre 1 godinu

@fergi
Njujork Niksi su najgledaniji tim NBA lige.
Pa zasto onda ne dominiraju Lejkersi i Njujork Niksi, nego GS, Milvoki, Klivlend... koji zajedno imaju manje stanovnika od Njujorka
Ja sam gledao Denver u plej of utakmicama i jasno je i ocigledno da Denver u tim utakmicama zasluzeno gubi zbog toga sto igra losu odbranu i zbog toga sto Nikola Jokic ne moze da se nosi sa snaznim odbranama jakih timova u plej of utakmicama.

...And Justice for All

pre 1 godinu

Au brate ovo postade baš smaranje.
Do juce beše MVP nagrada je ništa,to je za cirkus regularni deo a sada postade nešto najvece na svetu celom.
Ako dobije Jokic bice zaluženo ako dobije Embid bice isto zaslužeo i cao zdravo.
Jokic može da osvoji 20 MVP nagrade ako ne osvoji prsten nece da ga cene kao što cene neke druge igrace.
Recimo Dirka,Dankana itd.

Fergi

pre 1 godinu

Au brate ovo postade baš smaranje.
Do juce beše MVP nagrada je ništa,to je za cirkus regularni deo a sada postade nešto najvece na svetu celom.
Ako dobije Jokic bice zaluženo ako dobije Embid bice isto zaslužeo i cao zdravo.
Jokic može da osvoji 20 MVP nagrade ako ne osvoji prsten nece da ga cene kao što cene neke druge igrace.
Recimo Dirka,Dankana itd.
(...And Justice for All, 18. mart 2023 13:58)

Mislim da ni tri Dzordana u Denveru ne bi uzela prsten. Secam se svih prethodnih plej-ofova. Kada god je bilo gusto, sudije su uskakale. Denver ima pravo da dodje najvise do konferencijskog finala, a tu onda pobedjuje popularnija fransiza. Americke sudije su najprljavije na svetu. Nase su pesma.

Svakako, Jokic je obezbedio status legende, a da bude smatran najvecim kosarkasom ikada svakako ne moze pored Dzordana, sve i da uzme 5 sampionata. Moracemo da se zadovoljimo time da je "samo" medju 5 najboljih centara koji je svet video, verovatno najinteligentniji kosarkas ikada, najbolji passer ne samo medju dzinovima! Zver!

Aragorn

pre 1 godinu

PS
Đoković - Jokić, kraljevi
Pristojni, porodični, pametni, uspešni ljudi. Ponos i sebi i nama. Verovatno to "nama" ti i smeta...
(tata (ali pravi), 18. mart 2023 16:27) Ponos “nama”? Kojim vama? Šta ti žgadijo imaš od njihovih individualnih uspeha? Ponos nego šta, obojica vidjena na inauguracijama i političkim kampanjama protiv naroda ove države. Blago tebi sa dva zuba u glavi.

Marko 666

pre 1 godinu

Po vasim komentarima ovih godina sastavio sam dve petorke zvezda NBA lige-prvu na koju se vecina vas lozi do granica mitomanije i drugu koju ne mozete da podnesete 1-Morant('lud','opasan',atraktivan,gangsterski rep),George(Srpski zet,snajka zadrugarka,peva narodnjake,2way neprelazan,najvise se pamti po game winneru-'that was a bad shot')Tatum(idealizuje Kobe Bryanta kojeg stavljate u istu recenicu sa Jordanom i posvecuje svaki game winner pokojniku),Sabonis(brat Sovjet,TD-ovi,inteligencija,mini Jokic,a jos belac)Batica Nidza(najbolji kosarkas svih vremena,a dobrica i naivko,citav svet protiv njega) 2-Lillard(kasapi Denver iz svih pozicija sa prosekom 35 poena),Mitchell(ne plasi se nikoga,cvrst,zestok za razliku od onog naseg iz Atlante),James(drugi najbolji ikada,a za vas je kraljica,leflop,kompleksas,samo juri rekorde,a covek igrao 10 finala za redom)Giannis(kazete nema inteligenciju,siluje obruc,samo fizikalije,a covek osvojio sve sto moze u ligi)Embiid(najveci trn u ocima vasim,47 laznom MVP u lice,igra odbranu,terorise ligu kao prvi strelac ali ni to nije dovoljno da bude najbolji centar jer naravno nije Srbin) Bilo bi zanimljivo gledati ovo 5 na 5,sta mislite ko bi pobedio?

JPR

pre 1 godinu

Već postalo dosadno… Embiid je lakrdija od igrača ! Više bi Janis zaslužio da bude prvi ako im ne valja Jokic, a ovaj idi bre, košarkaški smešno !

tata (ali pravi)

pre 1 godinu

Jokić je... Profesor, ostali su... samo dobri đaci.
Još nekoliko ovakvih sezona i biće top 5 najboljih igrača ikada i tačka. (more dve tačke)..

fergi

pre 1 godinu

Srbi i teorije zavere koje se polako pretvaraju u paranoju.
Kod prve MVP nagrade ubiše se da objasne kako Jokic nema šanse sa dobije zato što se srbin i zato što je belac.
Kod druge MVP nagrade ubiše se da objasne da nema nikakve šanse da mu daju dva puta za redom.
Evo sada nova teorija zavere nema šanse da mu dozvole da bude šampion,odmah to sudije seku u koren.
Nije to zato što Denver recimo igra ocajnu odbranu,gde su u tome jedni od najgorih u ligi.
Gde se i pokazalo da tim koji igra lošu odbranu nema šanse da osvoji titulu.
Ali ne nije to zbog toga vec nece da im dozvoli CIA,BIA,NASA itd.
Paranoja u Las Vegasu.
(...And Justice for All, 18. mart 2023 15:29)

jesi li gledao denverove meceve u plej ofu? ako nisi, nemamo sta da pricamo. ako jesi, morao si da vidis ocigledne kradje.

kada denverov protivnik dovoljno vodi u jednoj partiji ili ukupnoj seriji, sudi se posteno. cim denver zapreti, saseku ga u korenu, najlakse im je tako sto jokicu sviraju faulove. nije ni cudo sto ne igra odbranu. u nba imas samo jedan celindz i cak i kada je uspesan, drugi ti ne daju.

bas kao sto se ovde uvek pomaze zvezdi i partizanu, tako i u nba ima vise timova koji uvek imaju prednost. vise ljudi gleda jadne lejkerse nego jaki denver i to je jedino sto je bitno. sto vise ljudi gleda, to se vise mogu naplacivati reklame.

sve je biznis i naivan si ako mislis da pobedjuje bolji. desi se i to, ali samo ako se u finalu sastanu dve franisze slicne popularnosti.

tata (ali pravi)

pre 1 godinu

vince carteru, nije Jokić u 5 najboljih centara već će na kraju karijere postati jedan od 5 najboljih igrača u istoriji. Već sada je ubedljivo najinteligentniji ikada.
To što ti pratiš NBA od pre Hrista...
I moj deda igr'o Loto ceo život pa ćorak k'o i ti.
Idi bre čoveče leči frustracije na drugom mestu. Ko ti bre trese kaFez da nas ovde smaraš po ceo dan sa svojim negativnim komentarima.

PS
Đoković - Jokić, kraljevi
Pristojni, porodični, pametni, uspešni ljudi. Ponos i sebi i nama. Verovatno to "nama" ti i smeta...

Milan

pre 1 godinu

Ja mu želim minimum finale, MVP nagradu sami Ameri(ESPN) već degradiraju kad nije po volji NBA moćnika. Moraju brojevi ali i da lete po terenu za špice...

Fergi

pre 1 godinu

@Fergi A jel su sudije navlacile da Denver sa Jokicem,porterom,gordonom u proseku gubi od Finixa 16 razlike uz ciscenje??
(vince carter, 18. mart 2023 15:26)

Sudije navlace kada treba. Nekada i nije trebalo. Finiks je nadigrao Denver i tu nema sta. Jokic ne moze da uzme prsten bez podrske jos jednog all-stara. Pa i tada tesko, dok nosi boje Denvera.

Obelix

pre 1 godinu

Smarate. Jeste Jokic nas, jeste vanserijski igrac. Medjutim, Embid je isto tako dobar igrac. Dobije li nagradu bice zasluzeno. Za moj ukus, Jokic je kompletniji igrac. Verujem da je samom Jokicu bitniji prsten, nego tri u nizu. Za Embida i nagradu radi cela Filadelfija, a bogami i ESPN i ostala masinerija.

nba

pre 1 godinu

@Fergi A jel su sudije navlacile da Denver sa Jokicem,porterom,gordonom u proseku gubi od Finixa 16 razlike uz ciscenje??
(vince carter, 18. mart 2023 15:26

To su izgubili zasluzeno. I generalno ako ne poprave odbranu tj ako ne krenu da brane, nema sta da traze u PO. Sto se Jokica tice, ali ne samo njega, nego bilo kog velikog igraca. Nema sanse da cuva beka kao sto ie Kari ili Ja ili Lilard. Oni kad prodju svog cuvara dace kos i Embidu i Jokicu bez razlike. Isto, sto se Jokica tice, pre par godina kad sam poceo da ga pratim malo detaljnije, tad je u dosta utakmica bio u problemu sa faulovima do kraja 3/4. I onda odjednom je pre dve godine prestao da brani. Mislim da jednostavno on ne moze da brani nikoga a da ga ne otkine od zivota. Bar ne ove malene, i da je to taktika ekipe, da ga jednostavno ne forsira na toj strani.

Denver prva postava kad hoce, igra odlicnu odbranu, nego su se izduvali do all star-a. Racunam da ce do PO da dodju sebi, no njihova druga postava je plac majke bozje. I ne znam kako ce da ih rese. Tj. to je na treneru da pravi dobre rotacije. Tj da zna kad kog igraca i kad koju postavu da drzi na terenu.

E sad Jokic ce da nabode svoje svaku utakmici. I u sustini kad je on na terenu, malo je utakmica bilo ove godine da je protivnik bio bas bolji.

Ne znam da li ce uspeti do finala da dobace, mislim ne igraju se sami i ima jos dobrih timova, ali da imaju sansu ako ostanu zdravi - imaju.

nba

pre 1 godinu

(Aragorn, 18. mart 2023 17:04) # Link komentara

Druze neko veruje ovoj partiji neko onoj. Neko je za ovu vlast neko je za opoziciju. Ali to ne znaci da trebamo jedni drugima da skacemo za vrat. Ja sam recimo, uvek opozicionar, jer ne ucestvujem u vlasti ni na koji nacin, i uvek sam za to da vlast treba da ima kontru - jer jednostavno znaju da odlutaju povremeno no -
Kakve veze ima zabava i gledanje kosarke sa politikom. To koga je on ozenio, kom bogu se moli i za koga glasa je samo njegova (njihova) stvar. Ja od toga nemam nista. Ali volim da gledam vrhunske sportiste u svom elementu. Sta rade kuci - malo je reci da me ne interesuje.

Skid

pre 1 godinu

Posle 4 poraza u zadnjih 5 utakmica, sve me manje zanima da li ce biti MVP. Ionako ih ima 2. Sad je pitanje da li ce Denver uspeti da se sastavi do plejofa. Em mi sve ovo sad ne deluje dobro, em mislim da PO nece docekati svezi.

Cak iako rano ispadnu, mora im se odati priznanje - ako ostanu prvi u ligaskom delu sezone, i to na zapadu, to je zaista uspeh. Daleko da je baaaas bitno, ali je pokazatelj da se bolje radi u tom klubu nego prethodnih sezona. Iskreno, da bi Denver izgledao kako moze i dosegao pun potencijal, zaista prvo trener treba da ode , a roster da se jos ojaca kroz trejdove, jer ima tu jos posla da bi se napravio top tim. Ovo deluje dobro, ali mora bolje ako hoce da budu u najbolja 4 tima u NBA i da imaju realne sanse za titulu. Kako sada stvari stoje, imam osecaj da prakticno svako ko udje u PO moze da igra protiv Denvera, a to ne bi smelo tako da bude kad igras protiv no1 na zapadu.

JPR

pre 1 godinu

Kad je to glasanje? kapiram da je na kraju regularne sezone,ali cemu onda spekulisanje dok se ne podvuce crta pre play off-a.
(Baticca, 18. mart 2023 17:08)


Spekulišu kladionice, i razni komentatori već posle pet prvih utakmica u sezoni… svako ima svoj interes, ništa drugo !

Samo da pitam

pre 1 godinu

Tako je Zilberte legendo.

Ua svi oni koji se i usudjuju da spomenu Embida koji ima isti broj pobeda u sezoni.
(ГМ, 18. mart 2023 14:20)
Je li igrao u svim tim pobedama?