Subota, 18.03.2023.

08:26

Embid sve bliži MVP tituli

Košarkaši Filadelfije savladali su Šarlot rezultatom 121:82 u noći između petka i subote.

Izvor:

Embid sve bliži MVP tituli IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

No1e

pre 1 godinu

Pa neka mu i daju, ali time ce izgubiti kredibilitet. Jokic ima triple double statistiku, sto je samo Westbrooku uspjelo u istoriji kosarke u jednojsezoni. Koliko place i zali se Embid , pa neka mu daju, ali je jasno kao dan da je tip igraca koji nikada

STO JE nikola osvio

ГМ

pre 1 godinu

Amerikanci rasisti.

Mrze belca, a ovde u komentarima se dozvoljava da se neko zove crncem.

Svaka cast na prilici da svako kaze sta misli.

...And Justice for All

pre 1 godinu

Stalo je i njemu i Fili da bude MVP mnogo vise nego Jokicu. Jokic bukvalno ne zeli i nije mu bitno, ove sezone idu po titulu.
(aca, 18. mart 2023 09:02)

Sa onakvom defanzivom i Jokica i kompetnog tima teško.

Janko

pre 1 godinu

Jokicu nova MVP titula uopste ne treba.Sve dok nije osvojio drugu titulu za redom on je bio simpaticni,mirni evropljanin koji se igra kosarke bez ikakvog pritiska.Posto amerima mnogo znaci ta glupa i nebitna statistika trecom titulom bi vec ugrozio neke njihive idole,ljude koji su bukvalno bogovi kosarke.Onda dolazimo do toga da Jokic postaje antipaticna licnost,pocinje da se siri sumnja u svaki njegov potez.Ameri su navikli da su njihove zvezde opaki karijeristi,podredjeni samo sebi i tu im se Jokic ne uklapa.

dusan jichici

pre 1 godinu

Embid igrao 56 utakmice
Jokic 62.
Analiza kaze da Embid sa ekipama koje igraju dobro
u odbrani on se daje povredgen,zasto to radi.

Џаба сте кречили

pre 1 godinu

А откуд теби да Ембид доминира на оба краја? Да је ок у одбрани јесте, али да доминира не. А у нападу је лига испод Јокића.

Milan

pre 1 godinu

Embid igra dobro i opušteno može da dobije MVP nagradu, bilo bi zasluženo. Čovek dominira na oba kraja terena.

Jokić više zaslužuje MVP-a, više znači za svoj tim, ali, treci MVP nije ništa naspram titule zapada ili NBA titule.

Denver ima 4.5 pobede više od Memphis-a i Sacrementa. Ako su pametni, obarace formu, odmarati i održavati prednost, da dočekaju play off sa full zdravim rosterom. Ako to budu radili nije realno da Jokić uzme MVP titulu.

...And Justice for All

pre 1 godinu

А откуд теби да Ембид доминира на оба краја? Да је ок у одбрани јесте, али да доминира не. А у нападу је лига испод Јокића.
(Џаба сте кречили, 18. mart 2023 11:33)

Liga ispod, au brate realnost nam je misaona imenica.

...And Justice for All

pre 1 godinu

Sta ti je američki lobi i njihova demokratija. Samo Jokic da ne bude po treci put MVP.... opasni su to demoni...
(jova, 18. mart 2023 08:51)

Pa taj americki lobi i njihova demokratija su mu dali dve MVP nagrade.
I ako ste svi od reda pisali da nema šanse sa dobije ni za prvu jer je srbin i beo ni za drugu jer nema šanse dva put za redom.

vince carter

pre 1 godinu

Zelim da se osvrnem na dva komentara vidjena juce,prvi koji kaze da je tim denvera sebican i da su u vrhu sa asistencijama iskljucuvo zbog Jokica. Jokic ima 9,9ass a sami Marey 6 i Gordon 3. Ukupno ostatak Denvera bez Jokica ima nesto preko 20ass po mecu ne racunajuci Redzi Dzeksona koji ima 3 a toliko je imao Hyland dakle 23. Drugi komentar je od coveka cije komentare obicno preskacem jer pise samo njemu znanom filozofijom "znanje-imanje" na objavi gde Majkl Dzordan prodaje Hornetse,komentar ide ovako nesto "Zlocinac se obicno vraca na mesto zlocina,nekada kada je prodavac patika imao prejak tim,pojavio se borbeni tim u kome je igrao Glen Rice koji je bio nesto kao Lebron sada i koji je za razliku od Majkija bio ok lik i van terena,borbenoscu poveli su protiv Bullsa 2-1 u seriji i onda kuci na minut do kraja i dva razlike,prodavac patika faulira tesko Glena Rajsa,sto nije ni svirano a da je sudjeno kako treba bilo bi 15 razlike za Sarlot,onda se prodava patika vratio u Sarlot da ih jos vise ukanali". Odgovaram na ovaj komentar zbog posvecenosti i opsirnoscu da se on napise a Nikad se nije desilo i taj komentar ima cak 2 plusa. Bullsi i Hornetsi su igrali samo jednom u playoffu s Glen Rajsom u timu i bilo je 4-1 i nijedna utakmica nije bila neizvesna u pobedama Bullsa. Drugi playoff izmedju MJ i Rajsa je 3-0 za Bullse protiv Majamija gde je prodavac patika belezio 48,33,56 uz 61,52,66% suta i 8ass po mecu. Evo samo prikaz ko ovde komentarise!!

mile

pre 1 godinu

Stalo je i njemu i Fili da bude MVP mnogo vise nego Jokicu. Jokic bukvalno ne zeli i nije mu bitno, ove sezone idu po titulu.
(aca, 18. mart 2023 09:02)
Koju titulu?
Sa jokom se titula ne uzima, valjda je to svima jasno.

Arm

pre 1 godinu

Oni koji imaju pravo glasa oni prate cijelu statistiku ali običnom gledaocu u Americi i svijetu lijepo zvuče ove brojke koje Embid ima , pogotovo broj poena koje postiže iz utakmice u utakmicu.
S obzirom da i Denver i Filadelfija imaju zanimljiv i težak raspored do kraja regularnog dijela sve će se gledati. Denver je u krizi i Nikola bi morao više napadati i postizati više poena jer je najbolji igrač kluba i od njega se to očekuje.
On treba ići svaku utakmicu iznad 30 poena a saigrači šta naprave. S obzirom da su mu sad malo pale asistencije mislim da će on i dalje , tvrdoglavo, insistirati na proigravanju saigrača a od njih zavisi da li će pogadjati ili ne. Danas je vrlo teška utakmica protiv njujorka i ako Marej i Porter ne budu precizni i uz pasivnog Nikolu izgubiće Denver ubjedljivo.

Aki

pre 1 godinu

Realno i Embiid i Jokić kidaju. Obojica centri sa puno talenta. Ali ne bi imali takve brojke, da se liga nije promenila, teren se raširio zbog broja igrača koje ako ostaviš same, ne greše za 3. Više prostora u reketu za centre, koji alo su talenti kao ova dvojica, to koriste. Svako na svoj način.

pavle

pre 1 godinu

Da niste pustili ovu vest tačno bih i dalje živeo u zabludi da u NBA jedino Jokić postiže tripl dablove, da je jedino on može da ubaci preko 20 poena na jednoj utakmici, da jedino on ume da asistira, skoči, trči, diše, zasmejava novinare, lepo se oblači... Očigledno je da u toj ligi, u kojoj on, po vama i svakodnevnom silovanju sa vašeg portala sa vestima o njemu, jedini igra košarku, ima još talentovanih i korisnih igrača. Znam, sada će mnogi pomislili: vidi ga ovaj, ništa u životu nije napravio, pije pivo ispred prodavnice, pa iz zavisti i ličnog nezadovoljstva komentariše ovako negativno Velikog Nikolu Jokića... E, njima želim da rasteram sve dileme: mislim da je Nikola Jokić veliki košarkaš, a jako, jako, jako mali čovek. I dalje pamtim, i zauvek ću pamtiti, kada je umesto dresa otadžbine i pomoći istoj, izabrao da se sebi obezbedi finansijsku sigurnost. Čak ga i razumem, ali se nikada neću složiti sa tom njegovom odlukom. Niti mu je oprostiti.
(Vidak, 18. mart 2023 08:47)

Ovoliki roman, a sve da bih ti ja rekao da si nebitcina jedna. Siste nam yaya sto si se uvredio curice.

czz

pre 1 godinu

Nije ni cudo kad vidim kada ga je cuvao Adams iz Memfisa, Adams je stena i zvanicno visok 2.11 mada se negde nalazi i 2.13, Adams je Embidu do uveta..dakle Embid je 216 visok, i ja bih sa svojih 180 cm dominirao u basketu da igram sa osmacima u osnovnoj. Jokic je visok 2.08 zvanicno, to je velika razlika, to je citava jedna pozicija razlike. Jokic i onako nije neki defanzivac, ali kad si plus visinski inferioran nemas sta da trazis pod obrucem s tim covekom..Mislim Jokic ima najvise tripl dablova u ligi, 4. najbolji asistent, 3. najbolji u skokovima...ima 10% bolji procenat suta iz igre od Embida, uzima 15 suteva po mecu dok Embid uzima 18. Procenat za 3, Embid 35%, Jokic neverovatnih 40%. Da je denver pobedio poslednje 4 tekme sto je izgubio druga bi prica bila, jedva su cekali da Denver padne, Denver koji je inace bez Jokica tim za 12-13 mesto na zapadu. Fila je ako izuzmemo Jokica i Embida mnogo jaci tim

DraganBorca

pre 1 godinu

Narednih par nedelja bice spektakularno. Jokic i protiv Embida i protiv Janisa 😎

Plus se sada pritisak pomerio na Embida. Mora da igra svaku utakmicu bez load menadzmenta do kraja a ima b2b Ratnike i Finiks pre dolaska na razredjeni vazduh u Denver. Bas me zanima da li ce sada smeti da ga odmaraju utakmice posto vec ima 13 load menadzmenta izostanaka 😁 U svakom slucaju biće zanimljivo😎

sasa the king

pre 1 godinu

Jokic je duplo korisniji igrac za tim od Embida, a ova nagrada se zove najkorisniji. Medjutim vecina se upinje da proglasi Embida bez obzira na statistike. Kladionice su tu veoma merodavne, one igraju na siguricu/pare. Jojic s’ druge strane ne mari mnogo za titulu, a dokaz za to je ponovo 9 asistencija….44-i put mu fali jedna ili skok za TD, a neki ga optuzuju da igra za statistiku? Bila bi velika steta da ne bude 3-i put MVP za redom, jer je to ipak istorijska stvar. Samo da ne propisti sansu kao Nole sa zlatnim slam-om. Jos uvek ne mogu da se opasuljim da je onaj dantom onako zapeo da ga spreci, da nine prepoznao trenutak….al’ jbg.

Mek Grejdi

pre 1 godinu

Fili je stalo do Embidovog individualnog priznanja jer veruju da će mu to podići ego do takvog nivoa da ih dovede do minimum Finala. Denver, sa druge strane veruje u ofanzivni potencijal prve petorke, i kroz Jokića kao sistemskog igrača, pokušava razigrati ostale da dobiju na samopouzdanju. To je jasno od prvog dana ove sezone. Za Jokića i tim bi bilo dobro da tuku Bakse i Filu, čak da te 2 tekme prelome Marej i Porter.

Lord

pre 1 godinu

Embid je vrhunski kosarkas, to ovde niko ne spori.
Ali i dalje mislim da je Jokic bolji igrac jer trosi manje lopti za svoj ucinak i daleko, daleko vise razigrava ekipu.

Zmajk

pre 1 godinu

mislim da je Nikola Jokić veliki košarkaš, a jako, jako, jako mali čovek. I dalje pamtim, i zauvek ću pamtiti, kada je umesto dresa otadžbine i pomoći istoj, izabrao da se sebi obezbedi finansijsku sigurnost. Čak ga i razumem, ali se nikada neću složiti sa tom njegovom odlukom. Niti mu je oprostiti.
(Vidak, 18. mart 2023 08:47)
Pozdravio te Branko Jorović

Dragan RS

pre 1 godinu

Bice tragedija ako Jokic ne uzme i udje u red besmrtnih bez obzira kakva god mu karijera bude u PO. Od 1,22 naspram 6,00 do samo prije par dana za Jokica sada imamo 1,9 naspram 2,4 za Embida. Cijeli tim se bori da Embid bude MVP dok ove nase boli uvo za Jokica. Pitaj sad Portera reci ce svejedno mi. Ima jos da se igra, Jokic mora odigrat dobro protiv Milvokija i Phile kuci i a AKO imadne mozga imalo da protiv Phile bude agresivan i suta ko lud jer znamo da ce upravo to Embid to da radi. Nije nista izgubljeno svaki sad je mec bitan, mora takodje imati tripl dabl prosjek ( za sad 9,9 ast) i imati vise pobjeda od Phile. To je samo preduslov. Pih jesu uprskali ove tekme bezveze a ovaj se nalozio dodatno.

Neko

pre 1 godinu

Fila, Harden, trener svi igraju za Embida da uzme MVP, duva mi se statistika...iako ce izduvati u PO...
I onda ovi crnci sa ESPN spinuju stvari sa duvanjem statistike i bojom koze, zapravo je prednost na drugoj strani, mašinerija je iza Embida, nikad ga nece kritikovati...izuzev ako uzme MVP a ne uzme titulu.

Raniji neuspesi u plejofu su uvek bili krivi drugi, Butler, Simons, Harden...nikad Embid...
Sa druge strane, Jokic sa g liga timom "nije uspeo da uradi nista u PO" eee Ameriko, zlatna li si...

Road runner

pre 1 godinu

...sreća pa za MVP glasaju stručnjaci a ne klovnovi za Tvitera.
(Betonka, 18. mart 2023 08:51)

Belac je već dva puta uzastopno bio MVP.
Nema ništa od treće nagrade, pogotovo ne za njega.

smehotresna olimpijada

pre 1 godinu

Odluka o MVP ce pasti u Denveru kada se budu sastali Denver i Filadelfija. Nesto mi govori da Embid nece igrati tu utakmicu da ne bi izgubio prednost.

Litar vina litar kisele

pre 1 godinu

Dajte saberite se.Nema Boston 49 poena i 22 skoka....
Drugo,u Americi ,crnci su puno veći rasisti od bijelaca.Perkins nije jedini.Naprotiv.
Treće,način razmišljanja crnaca je drugačiji.Embid je kao i većina sebičan i gleda samo sebe.Baš fa briga za tim.Ovakvim forsiranjem će se prije ili kasnije povrijediti i to ozbiljno. ali baš njega briga.Bitno je individualno priznanje.
Što se Jokića tiče on ima dva Embida u ekipi. Mareja i Portera
To mora da riješi Meloun inače neće biti dobro.
Šteta za Jokića što je sistem izbora takav da će biti izabran u 2. petorku a zaslužuje prvu

Goran

pre 1 godinu

Embid MVP zasluženo!Zaista I on I Jokić I Janis igraju nevjerovatno dobro ali budući da Jokić I Janis ima just 2 nagrade to će ove godine biti Embid!

Mr_Melbourne

pre 1 godinu

Lik je zabio 38 a zadnju cetvrtinu nije ni igrao.Najkompletniji je centar danasnjice i jedini je kojeg ne mozes zaustaviti.To Jokic najb zna.

Betonka

pre 1 godinu

Na najmerodavnijem sajtu basketball reference Jokić je i dalje ubedljivo glavni favorit.
A zašto ne bi bio? Da, ima 8 poena manje ali 6 asistencija više što je 12-18 poena više po meču od Embida. Ima više skokova, za čak 10% bolji FG i TSP. Na sve to, uzima 8 šuteva manje i 6 FT manje od Embida. One napredne statistike da ne navodim, po njima ovakvu sezonu ne igra niko od kad je košarkaška lopta izumljena.
Tamo Jokić ima 60% a Embid samo 12%...sreća pa za MVP glasaju stručnjaci a ne klovnovi za Tvitera.

Mladen

pre 1 godinu

Pa neka mu i daju, ali time ce izgubiti kredibilitet. Jokic ima triple double statistiku, sto je samo Westbrooku uspjelo u istoriji kosarke u jednojsezoni. Koliko place i zali se Embid , pa neka mu daju, ali je jasno kao dan da je tip igraca koji nikada nista nece osvojit.

Ostin a

pre 1 godinu

Nažalost realno. Embiid i Filadelfija su ubacili u petu brzinu dok Denver usporava. Embiid obara i milion centarskih rekorda o kojima se ovde ne piše.

Napominjem da od kada su promenili način glasanja za MVPa, da budu 100% iz medija, niko, pa ni Džordan i Lebron, iako su zaslužili 3xMVP nisu ga dobili.

Vidak

pre 1 godinu

Da niste pustili ovu vest tačno bih i dalje živeo u zabludi da u NBA jedino Jokić postiže tripl dablove, da je jedino on može da ubaci preko 20 poena na jednoj utakmici, da jedino on ume da asistira, skoči, trči, diše, zasmejava novinare, lepo se oblači... Očigledno je da u toj ligi, u kojoj on, po vama i svakodnevnom silovanju sa vašeg portala sa vestima o njemu, jedini igra košarku, ima još talentovanih i korisnih igrača. Znam, sada će mnogi pomislili: vidi ga ovaj, ništa u životu nije napravio, pije pivo ispred prodavnice, pa iz zavisti i ličnog nezadovoljstva komentariše ovako negativno Velikog Nikolu Jokića... E, njima želim da rasteram sve dileme: mislim da je Nikola Jokić veliki košarkaš, a jako, jako, jako mali čovek. I dalje pamtim, i zauvek ću pamtiti, kada je umesto dresa otadžbine i pomoći istoj, izabrao da se sebi obezbedi finansijsku sigurnost. Čak ga i razumem, ali se nikada neću složiti sa tom njegovom odlukom. Niti mu je oprostiti.

Betonka

pre 1 godinu

Na najmerodavnijem sajtu basketball reference Jokić je i dalje ubedljivo glavni favorit.
A zašto ne bi bio? Da, ima 8 poena manje ali 6 asistencija više što je 12-18 poena više po meču od Embida. Ima više skokova, za čak 10% bolji FG i TSP. Na sve to, uzima 8 šuteva manje i 6 FT manje od Embida. One napredne statistike da ne navodim, po njima ovakvu sezonu ne igra niko od kad je košarkaška lopta izumljena.
Tamo Jokić ima 60% a Embid samo 12%...sreća pa za MVP glasaju stručnjaci a ne klovnovi za Tvitera.

Mladen

pre 1 godinu

Pa neka mu i daju, ali time ce izgubiti kredibilitet. Jokic ima triple double statistiku, sto je samo Westbrooku uspjelo u istoriji kosarke u jednojsezoni. Koliko place i zali se Embid , pa neka mu daju, ali je jasno kao dan da je tip igraca koji nikada nista nece osvojit.

Lord

pre 1 godinu

Embid je vrhunski kosarkas, to ovde niko ne spori.
Ali i dalje mislim da je Jokic bolji igrac jer trosi manje lopti za svoj ucinak i daleko, daleko vise razigrava ekipu.

...And Justice for All

pre 1 godinu

Sta ti je američki lobi i njihova demokratija. Samo Jokic da ne bude po treci put MVP.... opasni su to demoni...
(jova, 18. mart 2023 08:51)

Pa taj americki lobi i njihova demokratija su mu dali dve MVP nagrade.
I ako ste svi od reda pisali da nema šanse sa dobije ni za prvu jer je srbin i beo ni za drugu jer nema šanse dva put za redom.

Zmajk

pre 1 godinu

mislim da je Nikola Jokić veliki košarkaš, a jako, jako, jako mali čovek. I dalje pamtim, i zauvek ću pamtiti, kada je umesto dresa otadžbine i pomoći istoj, izabrao da se sebi obezbedi finansijsku sigurnost. Čak ga i razumem, ali se nikada neću složiti sa tom njegovom odlukom. Niti mu je oprostiti.
(Vidak, 18. mart 2023 08:47)
Pozdravio te Branko Jorović

sasa the king

pre 1 godinu

Jokic je duplo korisniji igrac za tim od Embida, a ova nagrada se zove najkorisniji. Medjutim vecina se upinje da proglasi Embida bez obzira na statistike. Kladionice su tu veoma merodavne, one igraju na siguricu/pare. Jojic s’ druge strane ne mari mnogo za titulu, a dokaz za to je ponovo 9 asistencija….44-i put mu fali jedna ili skok za TD, a neki ga optuzuju da igra za statistiku? Bila bi velika steta da ne bude 3-i put MVP za redom, jer je to ipak istorijska stvar. Samo da ne propisti sansu kao Nole sa zlatnim slam-om. Jos uvek ne mogu da se opasuljim da je onaj dantom onako zapeo da ga spreci, da nine prepoznao trenutak….al’ jbg.

DraganBorca

pre 1 godinu

Narednih par nedelja bice spektakularno. Jokic i protiv Embida i protiv Janisa 😎

Plus se sada pritisak pomerio na Embida. Mora da igra svaku utakmicu bez load menadzmenta do kraja a ima b2b Ratnike i Finiks pre dolaska na razredjeni vazduh u Denver. Bas me zanima da li ce sada smeti da ga odmaraju utakmice posto vec ima 13 load menadzmenta izostanaka 😁 U svakom slucaju biće zanimljivo😎

Neko

pre 1 godinu

Fila, Harden, trener svi igraju za Embida da uzme MVP, duva mi se statistika...iako ce izduvati u PO...
I onda ovi crnci sa ESPN spinuju stvari sa duvanjem statistike i bojom koze, zapravo je prednost na drugoj strani, mašinerija je iza Embida, nikad ga nece kritikovati...izuzev ako uzme MVP a ne uzme titulu.

Raniji neuspesi u plejofu su uvek bili krivi drugi, Butler, Simons, Harden...nikad Embid...
Sa druge strane, Jokic sa g liga timom "nije uspeo da uradi nista u PO" eee Ameriko, zlatna li si...

smehotresna olimpijada

pre 1 godinu

Odluka o MVP ce pasti u Denveru kada se budu sastali Denver i Filadelfija. Nesto mi govori da Embid nece igrati tu utakmicu da ne bi izgubio prednost.

Dragan RS

pre 1 godinu

Bice tragedija ako Jokic ne uzme i udje u red besmrtnih bez obzira kakva god mu karijera bude u PO. Od 1,22 naspram 6,00 do samo prije par dana za Jokica sada imamo 1,9 naspram 2,4 za Embida. Cijeli tim se bori da Embid bude MVP dok ove nase boli uvo za Jokica. Pitaj sad Portera reci ce svejedno mi. Ima jos da se igra, Jokic mora odigrat dobro protiv Milvokija i Phile kuci i a AKO imadne mozga imalo da protiv Phile bude agresivan i suta ko lud jer znamo da ce upravo to Embid to da radi. Nije nista izgubljeno svaki sad je mec bitan, mora takodje imati tripl dabl prosjek ( za sad 9,9 ast) i imati vise pobjeda od Phile. To je samo preduslov. Pih jesu uprskali ove tekme bezveze a ovaj se nalozio dodatno.

pavle

pre 1 godinu

Da niste pustili ovu vest tačno bih i dalje živeo u zabludi da u NBA jedino Jokić postiže tripl dablove, da je jedino on može da ubaci preko 20 poena na jednoj utakmici, da jedino on ume da asistira, skoči, trči, diše, zasmejava novinare, lepo se oblači... Očigledno je da u toj ligi, u kojoj on, po vama i svakodnevnom silovanju sa vašeg portala sa vestima o njemu, jedini igra košarku, ima još talentovanih i korisnih igrača. Znam, sada će mnogi pomislili: vidi ga ovaj, ništa u životu nije napravio, pije pivo ispred prodavnice, pa iz zavisti i ličnog nezadovoljstva komentariše ovako negativno Velikog Nikolu Jokića... E, njima želim da rasteram sve dileme: mislim da je Nikola Jokić veliki košarkaš, a jako, jako, jako mali čovek. I dalje pamtim, i zauvek ću pamtiti, kada je umesto dresa otadžbine i pomoći istoj, izabrao da se sebi obezbedi finansijsku sigurnost. Čak ga i razumem, ali se nikada neću složiti sa tom njegovom odlukom. Niti mu je oprostiti.
(Vidak, 18. mart 2023 08:47)

Ovoliki roman, a sve da bih ti ja rekao da si nebitcina jedna. Siste nam yaya sto si se uvredio curice.

Goran

pre 1 godinu

Embid MVP zasluženo!Zaista I on I Jokić I Janis igraju nevjerovatno dobro ali budući da Jokić I Janis ima just 2 nagrade to će ove godine biti Embid!

Mr_Melbourne

pre 1 godinu

Lik je zabio 38 a zadnju cetvrtinu nije ni igrao.Najkompletniji je centar danasnjice i jedini je kojeg ne mozes zaustaviti.To Jokic najb zna.

Ostin a

pre 1 godinu

Nažalost realno. Embiid i Filadelfija su ubacili u petu brzinu dok Denver usporava. Embiid obara i milion centarskih rekorda o kojima se ovde ne piše.

Napominjem da od kada su promenili način glasanja za MVPa, da budu 100% iz medija, niko, pa ni Džordan i Lebron, iako su zaslužili 3xMVP nisu ga dobili.

Mek Grejdi

pre 1 godinu

Fili je stalo do Embidovog individualnog priznanja jer veruju da će mu to podići ego do takvog nivoa da ih dovede do minimum Finala. Denver, sa druge strane veruje u ofanzivni potencijal prve petorke, i kroz Jokića kao sistemskog igrača, pokušava razigrati ostale da dobiju na samopouzdanju. To je jasno od prvog dana ove sezone. Za Jokića i tim bi bilo dobro da tuku Bakse i Filu, čak da te 2 tekme prelome Marej i Porter.

Vidak

pre 1 godinu

Da niste pustili ovu vest tačno bih i dalje živeo u zabludi da u NBA jedino Jokić postiže tripl dablove, da je jedino on može da ubaci preko 20 poena na jednoj utakmici, da jedino on ume da asistira, skoči, trči, diše, zasmejava novinare, lepo se oblači... Očigledno je da u toj ligi, u kojoj on, po vama i svakodnevnom silovanju sa vašeg portala sa vestima o njemu, jedini igra košarku, ima još talentovanih i korisnih igrača. Znam, sada će mnogi pomislili: vidi ga ovaj, ništa u životu nije napravio, pije pivo ispred prodavnice, pa iz zavisti i ličnog nezadovoljstva komentariše ovako negativno Velikog Nikolu Jokića... E, njima želim da rasteram sve dileme: mislim da je Nikola Jokić veliki košarkaš, a jako, jako, jako mali čovek. I dalje pamtim, i zauvek ću pamtiti, kada je umesto dresa otadžbine i pomoći istoj, izabrao da se sebi obezbedi finansijsku sigurnost. Čak ga i razumem, ali se nikada neću složiti sa tom njegovom odlukom. Niti mu je oprostiti.

Aki

pre 1 godinu

Realno i Embiid i Jokić kidaju. Obojica centri sa puno talenta. Ali ne bi imali takve brojke, da se liga nije promenila, teren se raširio zbog broja igrača koje ako ostaviš same, ne greše za 3. Više prostora u reketu za centre, koji alo su talenti kao ova dvojica, to koriste. Svako na svoj način.

Arm

pre 1 godinu

Oni koji imaju pravo glasa oni prate cijelu statistiku ali običnom gledaocu u Americi i svijetu lijepo zvuče ove brojke koje Embid ima , pogotovo broj poena koje postiže iz utakmice u utakmicu.
S obzirom da i Denver i Filadelfija imaju zanimljiv i težak raspored do kraja regularnog dijela sve će se gledati. Denver je u krizi i Nikola bi morao više napadati i postizati više poena jer je najbolji igrač kluba i od njega se to očekuje.
On treba ići svaku utakmicu iznad 30 poena a saigrači šta naprave. S obzirom da su mu sad malo pale asistencije mislim da će on i dalje , tvrdoglavo, insistirati na proigravanju saigrača a od njih zavisi da li će pogadjati ili ne. Danas je vrlo teška utakmica protiv njujorka i ako Marej i Porter ne budu precizni i uz pasivnog Nikolu izgubiće Denver ubjedljivo.

mile

pre 1 godinu

Stalo je i njemu i Fili da bude MVP mnogo vise nego Jokicu. Jokic bukvalno ne zeli i nije mu bitno, ove sezone idu po titulu.
(aca, 18. mart 2023 09:02)
Koju titulu?
Sa jokom se titula ne uzima, valjda je to svima jasno.

Janko

pre 1 godinu

Jokicu nova MVP titula uopste ne treba.Sve dok nije osvojio drugu titulu za redom on je bio simpaticni,mirni evropljanin koji se igra kosarke bez ikakvog pritiska.Posto amerima mnogo znaci ta glupa i nebitna statistika trecom titulom bi vec ugrozio neke njihive idole,ljude koji su bukvalno bogovi kosarke.Onda dolazimo do toga da Jokic postaje antipaticna licnost,pocinje da se siri sumnja u svaki njegov potez.Ameri su navikli da su njihove zvezde opaki karijeristi,podredjeni samo sebi i tu im se Jokic ne uklapa.

...And Justice for All

pre 1 godinu

А откуд теби да Ембид доминира на оба краја? Да је ок у одбрани јесте, али да доминира не. А у нападу је лига испод Јокића.
(Џаба сте кречили, 18. mart 2023 11:33)

Liga ispod, au brate realnost nam je misaona imenica.

Litar vina litar kisele

pre 1 godinu

Dajte saberite se.Nema Boston 49 poena i 22 skoka....
Drugo,u Americi ,crnci su puno veći rasisti od bijelaca.Perkins nije jedini.Naprotiv.
Treće,način razmišljanja crnaca je drugačiji.Embid je kao i većina sebičan i gleda samo sebe.Baš fa briga za tim.Ovakvim forsiranjem će se prije ili kasnije povrijediti i to ozbiljno. ali baš njega briga.Bitno je individualno priznanje.
Što se Jokića tiče on ima dva Embida u ekipi. Mareja i Portera
To mora da riješi Meloun inače neće biti dobro.
Šteta za Jokića što je sistem izbora takav da će biti izabran u 2. petorku a zaslužuje prvu

czz

pre 1 godinu

Nije ni cudo kad vidim kada ga je cuvao Adams iz Memfisa, Adams je stena i zvanicno visok 2.11 mada se negde nalazi i 2.13, Adams je Embidu do uveta..dakle Embid je 216 visok, i ja bih sa svojih 180 cm dominirao u basketu da igram sa osmacima u osnovnoj. Jokic je visok 2.08 zvanicno, to je velika razlika, to je citava jedna pozicija razlike. Jokic i onako nije neki defanzivac, ali kad si plus visinski inferioran nemas sta da trazis pod obrucem s tim covekom..Mislim Jokic ima najvise tripl dablova u ligi, 4. najbolji asistent, 3. najbolji u skokovima...ima 10% bolji procenat suta iz igre od Embida, uzima 15 suteva po mecu dok Embid uzima 18. Procenat za 3, Embid 35%, Jokic neverovatnih 40%. Da je denver pobedio poslednje 4 tekme sto je izgubio druga bi prica bila, jedva su cekali da Denver padne, Denver koji je inace bez Jokica tim za 12-13 mesto na zapadu. Fila je ako izuzmemo Jokica i Embida mnogo jaci tim

vince carter

pre 1 godinu

Zelim da se osvrnem na dva komentara vidjena juce,prvi koji kaze da je tim denvera sebican i da su u vrhu sa asistencijama iskljucuvo zbog Jokica. Jokic ima 9,9ass a sami Marey 6 i Gordon 3. Ukupno ostatak Denvera bez Jokica ima nesto preko 20ass po mecu ne racunajuci Redzi Dzeksona koji ima 3 a toliko je imao Hyland dakle 23. Drugi komentar je od coveka cije komentare obicno preskacem jer pise samo njemu znanom filozofijom "znanje-imanje" na objavi gde Majkl Dzordan prodaje Hornetse,komentar ide ovako nesto "Zlocinac se obicno vraca na mesto zlocina,nekada kada je prodavac patika imao prejak tim,pojavio se borbeni tim u kome je igrao Glen Rice koji je bio nesto kao Lebron sada i koji je za razliku od Majkija bio ok lik i van terena,borbenoscu poveli su protiv Bullsa 2-1 u seriji i onda kuci na minut do kraja i dva razlike,prodavac patika faulira tesko Glena Rajsa,sto nije ni svirano a da je sudjeno kako treba bilo bi 15 razlike za Sarlot,onda se prodava patika vratio u Sarlot da ih jos vise ukanali". Odgovaram na ovaj komentar zbog posvecenosti i opsirnoscu da se on napise a Nikad se nije desilo i taj komentar ima cak 2 plusa. Bullsi i Hornetsi su igrali samo jednom u playoffu s Glen Rajsom u timu i bilo je 4-1 i nijedna utakmica nije bila neizvesna u pobedama Bullsa. Drugi playoff izmedju MJ i Rajsa je 3-0 za Bullse protiv Majamija gde je prodavac patika belezio 48,33,56 uz 61,52,66% suta i 8ass po mecu. Evo samo prikaz ko ovde komentarise!!

Џаба сте кречили

pre 1 godinu

А откуд теби да Ембид доминира на оба краја? Да је ок у одбрани јесте, али да доминира не. А у нападу је лига испод Јокића.

Road runner

pre 1 godinu

...sreća pa za MVP glasaju stručnjaci a ne klovnovi za Tvitera.
(Betonka, 18. mart 2023 08:51)

Belac je već dva puta uzastopno bio MVP.
Nema ništa od treće nagrade, pogotovo ne za njega.

dusan jichici

pre 1 godinu

Embid igrao 56 utakmice
Jokic 62.
Analiza kaze da Embid sa ekipama koje igraju dobro
u odbrani on se daje povredgen,zasto to radi.

Milan

pre 1 godinu

Embid igra dobro i opušteno može da dobije MVP nagradu, bilo bi zasluženo. Čovek dominira na oba kraja terena.

Jokić više zaslužuje MVP-a, više znači za svoj tim, ali, treci MVP nije ništa naspram titule zapada ili NBA titule.

Denver ima 4.5 pobede više od Memphis-a i Sacrementa. Ako su pametni, obarace formu, odmarati i održavati prednost, da dočekaju play off sa full zdravim rosterom. Ako to budu radili nije realno da Jokić uzme MVP titulu.

...And Justice for All

pre 1 godinu

Stalo je i njemu i Fili da bude MVP mnogo vise nego Jokicu. Jokic bukvalno ne zeli i nije mu bitno, ove sezone idu po titulu.
(aca, 18. mart 2023 09:02)

Sa onakvom defanzivom i Jokica i kompetnog tima teško.

ГМ

pre 1 godinu

Amerikanci rasisti.

Mrze belca, a ovde u komentarima se dozvoljava da se neko zove crncem.

Svaka cast na prilici da svako kaze sta misli.

No1e

pre 1 godinu

Pa neka mu i daju, ali time ce izgubiti kredibilitet. Jokic ima triple double statistiku, sto je samo Westbrooku uspjelo u istoriji kosarke u jednojsezoni. Koliko place i zali se Embid , pa neka mu daju, ali je jasno kao dan da je tip igraca koji nikada

STO JE nikola osvio

Vidak

pre 1 godinu

Da niste pustili ovu vest tačno bih i dalje živeo u zabludi da u NBA jedino Jokić postiže tripl dablove, da je jedino on može da ubaci preko 20 poena na jednoj utakmici, da jedino on ume da asistira, skoči, trči, diše, zasmejava novinare, lepo se oblači... Očigledno je da u toj ligi, u kojoj on, po vama i svakodnevnom silovanju sa vašeg portala sa vestima o njemu, jedini igra košarku, ima još talentovanih i korisnih igrača. Znam, sada će mnogi pomislili: vidi ga ovaj, ništa u životu nije napravio, pije pivo ispred prodavnice, pa iz zavisti i ličnog nezadovoljstva komentariše ovako negativno Velikog Nikolu Jokića... E, njima želim da rasteram sve dileme: mislim da je Nikola Jokić veliki košarkaš, a jako, jako, jako mali čovek. I dalje pamtim, i zauvek ću pamtiti, kada je umesto dresa otadžbine i pomoći istoj, izabrao da se sebi obezbedi finansijsku sigurnost. Čak ga i razumem, ali se nikada neću složiti sa tom njegovom odlukom. Niti mu je oprostiti.

Mr_Melbourne

pre 1 godinu

Lik je zabio 38 a zadnju cetvrtinu nije ni igrao.Najkompletniji je centar danasnjice i jedini je kojeg ne mozes zaustaviti.To Jokic najb zna.

Ostin a

pre 1 godinu

Nažalost realno. Embiid i Filadelfija su ubacili u petu brzinu dok Denver usporava. Embiid obara i milion centarskih rekorda o kojima se ovde ne piše.

Napominjem da od kada su promenili način glasanja za MVPa, da budu 100% iz medija, niko, pa ni Džordan i Lebron, iako su zaslužili 3xMVP nisu ga dobili.

mile

pre 1 godinu

Stalo je i njemu i Fili da bude MVP mnogo vise nego Jokicu. Jokic bukvalno ne zeli i nije mu bitno, ove sezone idu po titulu.
(aca, 18. mart 2023 09:02)
Koju titulu?
Sa jokom se titula ne uzima, valjda je to svima jasno.

Mladen

pre 1 godinu

Pa neka mu i daju, ali time ce izgubiti kredibilitet. Jokic ima triple double statistiku, sto je samo Westbrooku uspjelo u istoriji kosarke u jednojsezoni. Koliko place i zali se Embid , pa neka mu daju, ali je jasno kao dan da je tip igraca koji nikada nista nece osvojit.

Goran

pre 1 godinu

Embid MVP zasluženo!Zaista I on I Jokić I Janis igraju nevjerovatno dobro ali budući da Jokić I Janis ima just 2 nagrade to će ove godine biti Embid!

Betonka

pre 1 godinu

Na najmerodavnijem sajtu basketball reference Jokić je i dalje ubedljivo glavni favorit.
A zašto ne bi bio? Da, ima 8 poena manje ali 6 asistencija više što je 12-18 poena više po meču od Embida. Ima više skokova, za čak 10% bolji FG i TSP. Na sve to, uzima 8 šuteva manje i 6 FT manje od Embida. One napredne statistike da ne navodim, po njima ovakvu sezonu ne igra niko od kad je košarkaška lopta izumljena.
Tamo Jokić ima 60% a Embid samo 12%...sreća pa za MVP glasaju stručnjaci a ne klovnovi za Tvitera.

sasa the king

pre 1 godinu

Jokic je duplo korisniji igrac za tim od Embida, a ova nagrada se zove najkorisniji. Medjutim vecina se upinje da proglasi Embida bez obzira na statistike. Kladionice su tu veoma merodavne, one igraju na siguricu/pare. Jojic s’ druge strane ne mari mnogo za titulu, a dokaz za to je ponovo 9 asistencija….44-i put mu fali jedna ili skok za TD, a neki ga optuzuju da igra za statistiku? Bila bi velika steta da ne bude 3-i put MVP za redom, jer je to ipak istorijska stvar. Samo da ne propisti sansu kao Nole sa zlatnim slam-om. Jos uvek ne mogu da se opasuljim da je onaj dantom onako zapeo da ga spreci, da nine prepoznao trenutak….al’ jbg.

Zmajk

pre 1 godinu

mislim da je Nikola Jokić veliki košarkaš, a jako, jako, jako mali čovek. I dalje pamtim, i zauvek ću pamtiti, kada je umesto dresa otadžbine i pomoći istoj, izabrao da se sebi obezbedi finansijsku sigurnost. Čak ga i razumem, ali se nikada neću složiti sa tom njegovom odlukom. Niti mu je oprostiti.
(Vidak, 18. mart 2023 08:47)
Pozdravio te Branko Jorović

pavle

pre 1 godinu

Da niste pustili ovu vest tačno bih i dalje živeo u zabludi da u NBA jedino Jokić postiže tripl dablove, da je jedino on može da ubaci preko 20 poena na jednoj utakmici, da jedino on ume da asistira, skoči, trči, diše, zasmejava novinare, lepo se oblači... Očigledno je da u toj ligi, u kojoj on, po vama i svakodnevnom silovanju sa vašeg portala sa vestima o njemu, jedini igra košarku, ima još talentovanih i korisnih igrača. Znam, sada će mnogi pomislili: vidi ga ovaj, ništa u životu nije napravio, pije pivo ispred prodavnice, pa iz zavisti i ličnog nezadovoljstva komentariše ovako negativno Velikog Nikolu Jokića... E, njima želim da rasteram sve dileme: mislim da je Nikola Jokić veliki košarkaš, a jako, jako, jako mali čovek. I dalje pamtim, i zauvek ću pamtiti, kada je umesto dresa otadžbine i pomoći istoj, izabrao da se sebi obezbedi finansijsku sigurnost. Čak ga i razumem, ali se nikada neću složiti sa tom njegovom odlukom. Niti mu je oprostiti.
(Vidak, 18. mart 2023 08:47)

Ovoliki roman, a sve da bih ti ja rekao da si nebitcina jedna. Siste nam yaya sto si se uvredio curice.

Litar vina litar kisele

pre 1 godinu

Dajte saberite se.Nema Boston 49 poena i 22 skoka....
Drugo,u Americi ,crnci su puno veći rasisti od bijelaca.Perkins nije jedini.Naprotiv.
Treće,način razmišljanja crnaca je drugačiji.Embid je kao i većina sebičan i gleda samo sebe.Baš fa briga za tim.Ovakvim forsiranjem će se prije ili kasnije povrijediti i to ozbiljno. ali baš njega briga.Bitno je individualno priznanje.
Što se Jokića tiče on ima dva Embida u ekipi. Mareja i Portera
To mora da riješi Meloun inače neće biti dobro.
Šteta za Jokića što je sistem izbora takav da će biti izabran u 2. petorku a zaslužuje prvu

Џаба сте кречили

pre 1 godinu

А откуд теби да Ембид доминира на оба краја? Да је ок у одбрани јесте, али да доминира не. А у нападу је лига испод Јокића.

Dragan RS

pre 1 godinu

Bice tragedija ako Jokic ne uzme i udje u red besmrtnih bez obzira kakva god mu karijera bude u PO. Od 1,22 naspram 6,00 do samo prije par dana za Jokica sada imamo 1,9 naspram 2,4 za Embida. Cijeli tim se bori da Embid bude MVP dok ove nase boli uvo za Jokica. Pitaj sad Portera reci ce svejedno mi. Ima jos da se igra, Jokic mora odigrat dobro protiv Milvokija i Phile kuci i a AKO imadne mozga imalo da protiv Phile bude agresivan i suta ko lud jer znamo da ce upravo to Embid to da radi. Nije nista izgubljeno svaki sad je mec bitan, mora takodje imati tripl dabl prosjek ( za sad 9,9 ast) i imati vise pobjeda od Phile. To je samo preduslov. Pih jesu uprskali ove tekme bezveze a ovaj se nalozio dodatno.

vince carter

pre 1 godinu

Zelim da se osvrnem na dva komentara vidjena juce,prvi koji kaze da je tim denvera sebican i da su u vrhu sa asistencijama iskljucuvo zbog Jokica. Jokic ima 9,9ass a sami Marey 6 i Gordon 3. Ukupno ostatak Denvera bez Jokica ima nesto preko 20ass po mecu ne racunajuci Redzi Dzeksona koji ima 3 a toliko je imao Hyland dakle 23. Drugi komentar je od coveka cije komentare obicno preskacem jer pise samo njemu znanom filozofijom "znanje-imanje" na objavi gde Majkl Dzordan prodaje Hornetse,komentar ide ovako nesto "Zlocinac se obicno vraca na mesto zlocina,nekada kada je prodavac patika imao prejak tim,pojavio se borbeni tim u kome je igrao Glen Rice koji je bio nesto kao Lebron sada i koji je za razliku od Majkija bio ok lik i van terena,borbenoscu poveli su protiv Bullsa 2-1 u seriji i onda kuci na minut do kraja i dva razlike,prodavac patika faulira tesko Glena Rajsa,sto nije ni svirano a da je sudjeno kako treba bilo bi 15 razlike za Sarlot,onda se prodava patika vratio u Sarlot da ih jos vise ukanali". Odgovaram na ovaj komentar zbog posvecenosti i opsirnoscu da se on napise a Nikad se nije desilo i taj komentar ima cak 2 plusa. Bullsi i Hornetsi su igrali samo jednom u playoffu s Glen Rajsom u timu i bilo je 4-1 i nijedna utakmica nije bila neizvesna u pobedama Bullsa. Drugi playoff izmedju MJ i Rajsa je 3-0 za Bullse protiv Majamija gde je prodavac patika belezio 48,33,56 uz 61,52,66% suta i 8ass po mecu. Evo samo prikaz ko ovde komentarise!!

Road runner

pre 1 godinu

...sreća pa za MVP glasaju stručnjaci a ne klovnovi za Tvitera.
(Betonka, 18. mart 2023 08:51)

Belac je već dva puta uzastopno bio MVP.
Nema ništa od treće nagrade, pogotovo ne za njega.

...And Justice for All

pre 1 godinu

А откуд теби да Ембид доминира на оба краја? Да је ок у одбрани јесте, али да доминира не. А у нападу је лига испод Јокића.
(Џаба сте кречили, 18. mart 2023 11:33)

Liga ispod, au brate realnost nam je misaona imenica.

Lord

pre 1 godinu

Embid je vrhunski kosarkas, to ovde niko ne spori.
Ali i dalje mislim da je Jokic bolji igrac jer trosi manje lopti za svoj ucinak i daleko, daleko vise razigrava ekipu.

Neko

pre 1 godinu

Fila, Harden, trener svi igraju za Embida da uzme MVP, duva mi se statistika...iako ce izduvati u PO...
I onda ovi crnci sa ESPN spinuju stvari sa duvanjem statistike i bojom koze, zapravo je prednost na drugoj strani, mašinerija je iza Embida, nikad ga nece kritikovati...izuzev ako uzme MVP a ne uzme titulu.

Raniji neuspesi u plejofu su uvek bili krivi drugi, Butler, Simons, Harden...nikad Embid...
Sa druge strane, Jokic sa g liga timom "nije uspeo da uradi nista u PO" eee Ameriko, zlatna li si...

Milan

pre 1 godinu

Embid igra dobro i opušteno može da dobije MVP nagradu, bilo bi zasluženo. Čovek dominira na oba kraja terena.

Jokić više zaslužuje MVP-a, više znači za svoj tim, ali, treci MVP nije ništa naspram titule zapada ili NBA titule.

Denver ima 4.5 pobede više od Memphis-a i Sacrementa. Ako su pametni, obarace formu, odmarati i održavati prednost, da dočekaju play off sa full zdravim rosterom. Ako to budu radili nije realno da Jokić uzme MVP titulu.

smehotresna olimpijada

pre 1 godinu

Odluka o MVP ce pasti u Denveru kada se budu sastali Denver i Filadelfija. Nesto mi govori da Embid nece igrati tu utakmicu da ne bi izgubio prednost.

...And Justice for All

pre 1 godinu

Sta ti je američki lobi i njihova demokratija. Samo Jokic da ne bude po treci put MVP.... opasni su to demoni...
(jova, 18. mart 2023 08:51)

Pa taj americki lobi i njihova demokratija su mu dali dve MVP nagrade.
I ako ste svi od reda pisali da nema šanse sa dobije ni za prvu jer je srbin i beo ni za drugu jer nema šanse dva put za redom.

czz

pre 1 godinu

Nije ni cudo kad vidim kada ga je cuvao Adams iz Memfisa, Adams je stena i zvanicno visok 2.11 mada se negde nalazi i 2.13, Adams je Embidu do uveta..dakle Embid je 216 visok, i ja bih sa svojih 180 cm dominirao u basketu da igram sa osmacima u osnovnoj. Jokic je visok 2.08 zvanicno, to je velika razlika, to je citava jedna pozicija razlike. Jokic i onako nije neki defanzivac, ali kad si plus visinski inferioran nemas sta da trazis pod obrucem s tim covekom..Mislim Jokic ima najvise tripl dablova u ligi, 4. najbolji asistent, 3. najbolji u skokovima...ima 10% bolji procenat suta iz igre od Embida, uzima 15 suteva po mecu dok Embid uzima 18. Procenat za 3, Embid 35%, Jokic neverovatnih 40%. Da je denver pobedio poslednje 4 tekme sto je izgubio druga bi prica bila, jedva su cekali da Denver padne, Denver koji je inace bez Jokica tim za 12-13 mesto na zapadu. Fila je ako izuzmemo Jokica i Embida mnogo jaci tim

ГМ

pre 1 godinu

Amerikanci rasisti.

Mrze belca, a ovde u komentarima se dozvoljava da se neko zove crncem.

Svaka cast na prilici da svako kaze sta misli.

DraganBorca

pre 1 godinu

Narednih par nedelja bice spektakularno. Jokic i protiv Embida i protiv Janisa 😎

Plus se sada pritisak pomerio na Embida. Mora da igra svaku utakmicu bez load menadzmenta do kraja a ima b2b Ratnike i Finiks pre dolaska na razredjeni vazduh u Denver. Bas me zanima da li ce sada smeti da ga odmaraju utakmice posto vec ima 13 load menadzmenta izostanaka 😁 U svakom slucaju biće zanimljivo😎

Arm

pre 1 godinu

Oni koji imaju pravo glasa oni prate cijelu statistiku ali običnom gledaocu u Americi i svijetu lijepo zvuče ove brojke koje Embid ima , pogotovo broj poena koje postiže iz utakmice u utakmicu.
S obzirom da i Denver i Filadelfija imaju zanimljiv i težak raspored do kraja regularnog dijela sve će se gledati. Denver je u krizi i Nikola bi morao više napadati i postizati više poena jer je najbolji igrač kluba i od njega se to očekuje.
On treba ići svaku utakmicu iznad 30 poena a saigrači šta naprave. S obzirom da su mu sad malo pale asistencije mislim da će on i dalje , tvrdoglavo, insistirati na proigravanju saigrača a od njih zavisi da li će pogadjati ili ne. Danas je vrlo teška utakmica protiv njujorka i ako Marej i Porter ne budu precizni i uz pasivnog Nikolu izgubiće Denver ubjedljivo.

Mek Grejdi

pre 1 godinu

Fili je stalo do Embidovog individualnog priznanja jer veruju da će mu to podići ego do takvog nivoa da ih dovede do minimum Finala. Denver, sa druge strane veruje u ofanzivni potencijal prve petorke, i kroz Jokića kao sistemskog igrača, pokušava razigrati ostale da dobiju na samopouzdanju. To je jasno od prvog dana ove sezone. Za Jokića i tim bi bilo dobro da tuku Bakse i Filu, čak da te 2 tekme prelome Marej i Porter.

dusan jichici

pre 1 godinu

Embid igrao 56 utakmice
Jokic 62.
Analiza kaze da Embid sa ekipama koje igraju dobro
u odbrani on se daje povredgen,zasto to radi.

Janko

pre 1 godinu

Jokicu nova MVP titula uopste ne treba.Sve dok nije osvojio drugu titulu za redom on je bio simpaticni,mirni evropljanin koji se igra kosarke bez ikakvog pritiska.Posto amerima mnogo znaci ta glupa i nebitna statistika trecom titulom bi vec ugrozio neke njihive idole,ljude koji su bukvalno bogovi kosarke.Onda dolazimo do toga da Jokic postaje antipaticna licnost,pocinje da se siri sumnja u svaki njegov potez.Ameri su navikli da su njihove zvezde opaki karijeristi,podredjeni samo sebi i tu im se Jokic ne uklapa.

...And Justice for All

pre 1 godinu

Stalo je i njemu i Fili da bude MVP mnogo vise nego Jokicu. Jokic bukvalno ne zeli i nije mu bitno, ove sezone idu po titulu.
(aca, 18. mart 2023 09:02)

Sa onakvom defanzivom i Jokica i kompetnog tima teško.

No1e

pre 1 godinu

Pa neka mu i daju, ali time ce izgubiti kredibilitet. Jokic ima triple double statistiku, sto je samo Westbrooku uspjelo u istoriji kosarke u jednojsezoni. Koliko place i zali se Embid , pa neka mu daju, ali je jasno kao dan da je tip igraca koji nikada

STO JE nikola osvio

Aki

pre 1 godinu

Realno i Embiid i Jokić kidaju. Obojica centri sa puno talenta. Ali ne bi imali takve brojke, da se liga nije promenila, teren se raširio zbog broja igrača koje ako ostaviš same, ne greše za 3. Više prostora u reketu za centre, koji alo su talenti kao ova dvojica, to koriste. Svako na svoj način.