Četvrtak, 09.02.2023.

11:35

Bjeković raspisuje izbore – Nedimović pre Vidića?

Fudbalski savez Srbije (FSS) će najverovatnije sredinom marta dobiti novog predsednika.

Izvor: Z.K.

Bjekoviæ raspisuje izbore – Nedimoviæ pre Vidiæa? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

113 Komentari

Sortiraj po:

Zlatiborac

pre 1 godinu

Mislim da je vreme da FIFA sankcioniše ovaj cirkus. Izbaciti nas iz svih takmičenja dok se stvari ne dovedu u red, ovo je bukvalno za povraćanje... Korupcija na kvadrat. Fujčina na kub.

Cinik

pre 1 godinu

Taj je toliko "unapredio" poljoprivredu u Srbiji, pa će sad i naš fudbal!
Ono što mene čudi je to što UEFA i FIFA dozvoljavaju ovako nešto, iako u njihovim statutima lepo stoji da je politika strogo zabranjena u fudbalu!
Ja odavno ne idem više na utakmice naših klubova, odavno više ne pratim našu ligu na TV-u, a sad posle ove blamaže na SP i dolaskom Nedimovića na čelo FSS ću prestati da gledam i reprezentaciju!

Profesor

pre 1 godinu

Opet politika!!!Sta ce Nedimovic da radi,da kopa?Pa on nije bio ni za poljoprivredu,a sad ce da unazadi fudbal.Politika se svuda mesa,nasa stvarnost.

Milvoki

pre 1 godinu

Šta je zajedničko za Zvezdu i Partizana - kriminal. Vidićev prvi zadatak bi bio da očisti srpski fudbal od kriminala. Čudo kako ga nisu podržali Zvezda i Partizan.

Boro iz Pobede

pre 1 godinu

Jos jednom smo dobili dokaz zbog cega nam tako dobro ide. Vidi onaj od gore sve ne bojte se uopste! Nije nama Saciri uvalio zato sto je dobar, ima tu nesto drugo. Nedimovic znaci?

Milos

pre 1 godinu

Bivsi ministar poljoprivrede ce biti predsednik FSS-a ... kakva simbolika ... pa ja vec godinama pricam da sve stadione u drzavi treba preorati i posaditi kukuruz, psenicu, soju, kupus ... od svlacionica i pomocnih prostorija napraviti stale i toviti krave i svinje... pa bila bi mnogo veca dobit ... ovo sad je gubitak za gubitkom vec decenijama.

Super Mario

pre 1 godinu

"Izvori lista navode da Nedimović ima obezbeđenu podršku čak 70 glasova, pa se očekuje da ubedljivo pobedi."

Od 81 delegata ministar za poljsko mleko ima 70 obezbedjeni glasova i to u borbi sa jednim vidicem i to vam je sve sto bi trebalo da znate kako stvari funkcionisu u ovoj zemlji

Nedeljkoviċ, Oliver Nedeljkoviċ

pre 1 godinu

Nedimovic je iskusan politicar, promenio je 4 stranke i uspeo u Sremskoj Mitrovici da formira vlast koju su cinili SNS-LDP-SRS-LSV-SPS. Ne sumnjam da ce se snaci i u fudbalu, evo vec je ujedinio vecite u podrsci njemu.

Slobodan Penezić

pre 1 godinu

Nemojte da lažete da je Vidić proglašena za najboljeg igrača u istoriji MU. Vidić je najbolji igrač Srbije koji je karijeru počeo posle sankcija, ali nije ni najbolji centarhalf u istoriji CZ.

Juga

pre 1 godinu

Toliko je unapredio poljoprivredu da je jedan od nekoliko ministara koje se odrekla i Ana Brnabić. Nemanja, jeli ti gde si došao,ovde bi za predsednika FSS prednost dobio i Marijan Rističević. Sramota.

Građanin

pre 1 godinu

Ništa bez nameštanja. Bio "poljoprivrednik" sad se i u fudbal razume. Umesto da stavimo čoveka iz fudbala na čelo FSS, jurimo veze i vezice. Svašta.

danijel

pre 1 godinu

Znamo kako su Delije reagovale na pokusaj da se Bjekovic instalira na mesto predsednika FSS!Ako ne urade isto,koliko već u subotu na utakmici protiv Voždovca,ukaljace nam ime za sva vremena!!!

Па да видимо

pre 1 godinu

Да ли после овога треба бојкотовати репрезентацију,или долазити у великом броју и објаснити господарима живота и спорта у Србији како стоје ствари? Кад тад све ће им доћи на наплату.

ronn

pre 1 godinu

Ko god ima obraza od naših reprezantativaca trebao bi da se zahvali na pozivu pa neka igra ko mora. Oni imaju privilegiju da ne zavise od ove farse što se zove fudbalski savez.

Simke

pre 1 godinu

E voleo bih da se umeša sudbina i da poremeti planove onih koji su ga već zacrtali na tom mestu. Na šta bre liči ova (formalna) smejurija. I ne znam čemu to foliranje, ako ste to već rešili čemu šatro izbori. Kad niko u ovoj zemlji nema svoje ja, sve same krpe. Licemerje na kub!

Pedja

pre 1 godinu

Zaista neverovatno. Imamo dva kandidata, sa jedne strane imamo bivseg fudbalera, bio je reprezentativac, igrac Mancester Junajteda i od strane navijaca proglasen za najboljeg ikada igraca MU. A sa druge strane imamo jednog politicara, za koga ne znamo ni da li je ikada sutnuo loptu, makar na rekreativnom fudbalu. Ovde je odluka laka, kada bi glasali normalni ljudi, neiskvareni, nepotplaceni, kada bi razmisljali svojom glavom. Ali, posto kod nas nista nije normalno, kao sto vidimo vecu podrsku ima Nedimovic politicar. Nadam se da ce nas FIFA suspendovati zbog mesanja politike u sport. Treba uvesti ne samo u fudbal, vec u sve sportove uslov, da nijedan predsednik bilo kog sportskog saveza, nijedan clan ne sme da bude politicar ili da se bavio politikom.

nbc

pre 1 godinu

Shvatite više jednom, igrati fudbal i biti sportski radnik nije isto. Da je Vidić bio na funkciji kao recimo Mijatović u Realu pa da kažemo, ima iskustva i zna to raditi.
Nedimović? Pa član je stranke i zvezdaš okorjeli. To su njegovi aduti.
Znači nije mogao Bjeković, koji je poslije Kokeze sasvim dobro vodio FSS i koji je podigao svojevremeno Partizan sa Zečevićem. Primjedba su bile godine kod većine zvezdaša (iako Bjeković ima manje godina nego njihov predsjednik a i svježiji je hiljadu puta). Ostali fudbaleri koji imaju iskustva? Terzić i Mijatović. Za Terzića, ostavljam zvezdašima da ga komentarišu a Mijatović ne može jer je Partizanov. Znači na kraju, najpogodniji - Nedimović. Sve ispunjava osim bilo kakvog iskustva kao sportski radnik.

Gibanitza

pre 1 godinu

Zašto samo Nedimović ? Neka Branimir Nestorović bude glavni u medicinskoj komisiji FSS-a, onda na primer Kristijan Golubović da bude glavni u komisiji za bezbednost i disciplinu, Jovana Jeremić da brine o ženskom fudbalu i bude PR FSS-a takođe, a Marijan Rističević za prosperitet i unapređenje seoskog fudbala.

qruz

pre 1 godinu

Nemojte tako o nAdimoviću!
Igrao je za jedan seoski klub.Kad je prešao za drugi,dobio je krmaču kao transfer,tako da ne stoji priča da nije u fudbalu.

Expert pripravnik

pre 1 godinu

@Kakave veze ima Nedimovic s fudbalom!!!!
@Nislija, 9. februar 2023 13:56 A kakve je veze imao sa Poloprivredom i stokarstvom, pravnik po struci? APo njegovoj stranici na WP stoji da igra, pazi igra sa 46 godina, za KK Zasavica iz Sremske Mitrovice. E sada nikakvih tragova o toj karijeri nisam nasao. Ako je to i tacno sta je MU u poredjenju sa clanom GL Srem. Mitrovice?

Mutimir

pre 1 godinu

Da pitate fudbalere, narod, trenere ili bilo kog politicki nezavisnog fudbalskog radnika ovo bi Nemanja dobio sa 100% glasova...Ali ovo je korumpirana Srbija. Nemanja ne treba ti ovo..ti si svetska klasa, a govorim kao najveci grobar..

era s onog sveta

pre 1 godinu

Nedimovic kao ultra mega giga fudbalski radnik, trofeji i titule, da nas predstavlja po svetu. Ne znam komentatori sta vam nije jasno u tome?
Hocete Vidaru kojeg ne zna niko van Uzicke Republike na celu? Pa ko njga zna van uzivke mahale, sta ce nam on i njegovo ime…

Milos

pre 1 godinu

Meni je fascinantno to sto su Zvezda i Partizan dali podrsku nedimovicu.Vidite kako se nasa dva najveca kluba slazu kad vodja lupi sakom o sto.

Vox

pre 1 godinu

"Vidic ima podrsku Sindikata profesionalnih fudbalera, te delegata klubova Radnika, Radničkog iz Niša i četiri delegata iz Regiona Zapadne Srbije."

E ove ljude sa integritetom treba zapamtiti, za period kada prodju ova vremena zla.

gerrard

pre 1 godinu

замисли тај ниво безобразлука да као пољопривредни министар и то бивши будеш против кандидат једном Видићу за спортску функцију.Па ми смо прејебали и Моти Пајтоновце мајке ми

Paja_Patak

pre 1 godinu

Ukoliko Vidić ne pobedi na izborima, niko od nas ne treba više nikad da ode na utakmicu ili ih gleda na tv-u, kako u domaćem šampionatu tako i reprezenacije, da ne ode u kladionicu, pa da vidimo od čega će to da se finansiraju jer su im samo pare u glavi... Ni sponzori neće da daju pare ako nema publike...

Stevan

pre 1 godinu

Veliki sam navijac Partizana ali sam u ovom slucaju decidirano za Vidica. Cudo je kako Nedimovica nije sramota da se kandiduje protiv njega. Zvezdasi koje znam su listom za Vidica ali ne znam kako ce zvanicna Zvezda i njeni zvanicni navijaci.

Giga Moravac

pre 1 godinu

Zato naš fudbal i tone sve dublje, iako smo imali do sada nekoliko odličnih generacija, ništa nismo uradili. Tako ćemo i ovu, najbolju do sada da upropastimo, nažalost.

Tor

pre 1 godinu

Evo ovo je za "spore" ljude koji su prozivali bjekovicevu kandidaturu i trazili vidica a lepo im je receno da vidic nema sanse. Evo vam onda nedimovic hahahaj, kako ste pametni, sve bistri mozgovi u ovoj zemlji. Ovce.

Mikica

pre 1 godinu

Zamislite obraze tih ljudi koji ce glasati za apartcika, a protiv zive fudbalske legende sa renomeom u svetskim okvirima. Kao Partizanovcu mi se sve ovo ogadilo odavno. Mi definitivno
bolje i ne zasluzujemo.

nbc

pre 1 godinu

Samo je pitanje koji zvezdaš će da zasjedne u fotelju. Sigurno se zna da će biti zvezdin čovjek a koji, uopšte nije bitno jer će da ispunjava direktivu zadatu prije 10 godina.

komrenac

pre 1 godinu

Drago mi je sto posle jako dugo vreme se po nekom sportskom pitanju svi ali svi slazu po komentarima,citam i drago mi je.Uvek Nole po komentarima i nista vise.Evo sad...

xyz

pre 1 godinu

Da je Nušić živ ne bi imao o čemu da piše. Ono čime se on sprdao i šta je karikirao mi danas živimo...
Samo mi nije jasno zašto FIFA ćuti na više nego očigledno mešanje politike u fudbal? Sama kandidatura Nedimovića bi trebala da bude dovoljna za intervenciju.

The MAN

pre 1 godinu

Neverovatno je uopste da se i razmislja o izboru kada je u pitanju Vidic. Samo u Srbiji moze da se dogodi da proslavljenog fudbalera ne izaberemo i stavimo ministra poljoprivrede.
A Delije nek se pokazu...

Mirnes šišić

pre 1 godinu

Kad Nemanja Vidić nema šanse da postane predsednik saveza onda je glupo pričati o našem fudbalu.Ovde je najbitnije udomiti istaknutog člana stranke.

kiza D.

pre 1 godinu

Gde ste Delijeeeeee…
Ili vam i Vidic smeta kao Piksi…
Nemanja Vidic…znate to je onaj …Nas ..i Vas…vas zbog boje dresa a nas,pa zbog reprezentacije i sto nam je osvetlao pbraz gde god da je igrao….
Delije a i Grobari ..hajde

Гавра

pre 1 godinu

Видић ми није јасан, зашто уопште има амбицију да у оваквој деспотији од државе буде на челу криминализованог ФСС ... А, овај дунстер из Сремске Митровице без пардона конкурише и гура се испред, једног од пет наших најбољих фудбалера икада. Нушић и Домановић би данас били милијардери ...

Zico

pre 1 godinu

Ko se jos ovde necemu cudi?Iz ISTE kuhinje su obojica(crvene).Vidic bio teski saboter u reprezentaciji samo da njegov klub preuzme kasu saveza.Sreca sto su Pazovu uradili pre dolaska crvenih pljackasa.Tole je za njih izmislio vodjenje i poslovanje.

Milan

pre 1 godinu

nedimovic bivši ministar poljoprivrede sada predsednik fss posle bi mogao biti kardiokirurg u kamenici a naš fudbal nece preci grupu na takmicenjima dugo godina.

Aki

pre 1 godinu

Ako ne bude Vidic bolje se ugasite taman sam misli da ce njega jel ste vi normalni poljoprivreda. Jos ima nade a ako izaberete Nedimovovica... Strasnooo i uzas. Vazno je da ce Zvezda igrati ligu sampiona sa crnogorcima koji blage veze o fudbalu nemaju,dovedite i igrace iz Okeanije i San Marina i to besplatno nikako da se plati a zasto a daa...Da sam vam ja tu bolje bih radio posao i nebi fao dami iko menadzerise.

NBGD

pre 1 godinu

Pa da,nasim ljudimo ne odgovara beko iz sveta fudbala nego mora biti kao ovaj iz sveta poljoprivrede. Jeste da u nasem slucaju poljoprivreda i fudbal ima mnogo zajednickih tacaka,ali mogli smo jednom da probamo i sa bivsim uspesnim fudbalerom.

Aki

pre 1 godinu

Super samo jos smenite Piksija i dovedite Krstajica i vratite Gobelju u reprezentaciju pa da odemo na svetsko 2026 i nista opet ne uradimo...

Boban.

pre 1 godinu

Pa gde sad nadjose Vidica kako ce sad navijaci Zvezde da glasaju Nedimovica pored Nemanje,e sad kud ce pored zvanicne vlasti,ajde Zvezdasi bar malo obraza,ipak vi nesijete krompir ili.

smederevac

pre 1 godinu

Nema nama spasa. Zakonom zabraniti sve fudbalske aktivnosti u Srbiji. Ukinuti sve fudbalske klubove, reprezentaciju i porusiti sve stadione.

smederevac

pre 1 godinu

Nema nama spasa. Zakonom zabraniti sve fudbalske aktivnosti u Srbiji. Ukinuti sve fudbalske klubove, reprezentaciju i porusiti sve stadione.

gerrard

pre 1 godinu

замисли тај ниво безобразлука да као пољопривредни министар и то бивши будеш против кандидат једном Видићу за спортску функцију.Па ми смо прејебали и Моти Пајтоновце мајке ми

Boban.

pre 1 godinu

Pa gde sad nadjose Vidica kako ce sad navijaci Zvezde da glasaju Nedimovica pored Nemanje,e sad kud ce pored zvanicne vlasti,ajde Zvezdasi bar malo obraza,ipak vi nesijete krompir ili.

NBGD

pre 1 godinu

Pa da,nasim ljudimo ne odgovara beko iz sveta fudbala nego mora biti kao ovaj iz sveta poljoprivrede. Jeste da u nasem slucaju poljoprivreda i fudbal ima mnogo zajednickih tacaka,ali mogli smo jednom da probamo i sa bivsim uspesnim fudbalerom.

kiza D.

pre 1 godinu

Gde ste Delijeeeeee…
Ili vam i Vidic smeta kao Piksi…
Nemanja Vidic…znate to je onaj …Nas ..i Vas…vas zbog boje dresa a nas,pa zbog reprezentacije i sto nam je osvetlao pbraz gde god da je igrao….
Delije a i Grobari ..hajde

Milan

pre 1 godinu

nedimovic bivši ministar poljoprivrede sada predsednik fss posle bi mogao biti kardiokirurg u kamenici a naš fudbal nece preci grupu na takmicenjima dugo godina.

Stevan

pre 1 godinu

Veliki sam navijac Partizana ali sam u ovom slucaju decidirano za Vidica. Cudo je kako Nedimovica nije sramota da se kandiduje protiv njega. Zvezdasi koje znam su listom za Vidica ali ne znam kako ce zvanicna Zvezda i njeni zvanicni navijaci.

The MAN

pre 1 godinu

Neverovatno je uopste da se i razmislja o izboru kada je u pitanju Vidic. Samo u Srbiji moze da se dogodi da proslavljenog fudbalera ne izaberemo i stavimo ministra poljoprivrede.
A Delije nek se pokazu...

xyz

pre 1 godinu

Da je Nušić živ ne bi imao o čemu da piše. Ono čime se on sprdao i šta je karikirao mi danas živimo...
Samo mi nije jasno zašto FIFA ćuti na više nego očigledno mešanje politike u fudbal? Sama kandidatura Nedimovića bi trebala da bude dovoljna za intervenciju.

Paja_Patak

pre 1 godinu

Ukoliko Vidić ne pobedi na izborima, niko od nas ne treba više nikad da ode na utakmicu ili ih gleda na tv-u, kako u domaćem šampionatu tako i reprezenacije, da ne ode u kladionicu, pa da vidimo od čega će to da se finansiraju jer su im samo pare u glavi... Ni sponzori neće da daju pare ako nema publike...

Mikica

pre 1 godinu

Zamislite obraze tih ljudi koji ce glasati za apartcika, a protiv zive fudbalske legende sa renomeom u svetskim okvirima. Kao Partizanovcu mi se sve ovo ogadilo odavno. Mi definitivno
bolje i ne zasluzujemo.

Mirnes šišić

pre 1 godinu

Kad Nemanja Vidić nema šanse da postane predsednik saveza onda je glupo pričati o našem fudbalu.Ovde je najbitnije udomiti istaknutog člana stranke.

Гавра

pre 1 godinu

Видић ми није јасан, зашто уопште има амбицију да у оваквој деспотији од државе буде на челу криминализованог ФСС ... А, овај дунстер из Сремске Митровице без пардона конкурише и гура се испред, једног од пет наших најбољих фудбалера икада. Нушић и Домановић би данас били милијардери ...

Aki

pre 1 godinu

Super samo jos smenite Piksija i dovedite Krstajica i vratite Gobelju u reprezentaciju pa da odemo na svetsko 2026 i nista opet ne uradimo...

Milos

pre 1 godinu

Meni je fascinantno to sto su Zvezda i Partizan dali podrsku nedimovicu.Vidite kako se nasa dva najveca kluba slazu kad vodja lupi sakom o sto.

Vox

pre 1 godinu

"Vidic ima podrsku Sindikata profesionalnih fudbalera, te delegata klubova Radnika, Radničkog iz Niša i četiri delegata iz Regiona Zapadne Srbije."

E ove ljude sa integritetom treba zapamtiti, za period kada prodju ova vremena zla.

Gibanitza

pre 1 godinu

Zašto samo Nedimović ? Neka Branimir Nestorović bude glavni u medicinskoj komisiji FSS-a, onda na primer Kristijan Golubović da bude glavni u komisiji za bezbednost i disciplinu, Jovana Jeremić da brine o ženskom fudbalu i bude PR FSS-a takođe, a Marijan Rističević za prosperitet i unapređenje seoskog fudbala.

komrenac

pre 1 godinu

Drago mi je sto posle jako dugo vreme se po nekom sportskom pitanju svi ali svi slazu po komentarima,citam i drago mi je.Uvek Nole po komentarima i nista vise.Evo sad...

Aki

pre 1 godinu

Ako ne bude Vidic bolje se ugasite taman sam misli da ce njega jel ste vi normalni poljoprivreda. Jos ima nade a ako izaberete Nedimovovica... Strasnooo i uzas. Vazno je da ce Zvezda igrati ligu sampiona sa crnogorcima koji blage veze o fudbalu nemaju,dovedite i igrace iz Okeanije i San Marina i to besplatno nikako da se plati a zasto a daa...Da sam vam ja tu bolje bih radio posao i nebi fao dami iko menadzerise.

Giga Moravac

pre 1 godinu

Zato naš fudbal i tone sve dublje, iako smo imali do sada nekoliko odličnih generacija, ništa nismo uradili. Tako ćemo i ovu, najbolju do sada da upropastimo, nažalost.

Pedja

pre 1 godinu

Zaista neverovatno. Imamo dva kandidata, sa jedne strane imamo bivseg fudbalera, bio je reprezentativac, igrac Mancester Junajteda i od strane navijaca proglasen za najboljeg ikada igraca MU. A sa druge strane imamo jednog politicara, za koga ne znamo ni da li je ikada sutnuo loptu, makar na rekreativnom fudbalu. Ovde je odluka laka, kada bi glasali normalni ljudi, neiskvareni, nepotplaceni, kada bi razmisljali svojom glavom. Ali, posto kod nas nista nije normalno, kao sto vidimo vecu podrsku ima Nedimovic politicar. Nadam se da ce nas FIFA suspendovati zbog mesanja politike u sport. Treba uvesti ne samo u fudbal, vec u sve sportove uslov, da nijedan predsednik bilo kog sportskog saveza, nijedan clan ne sme da bude politicar ili da se bavio politikom.

Tor

pre 1 godinu

Evo ovo je za "spore" ljude koji su prozivali bjekovicevu kandidaturu i trazili vidica a lepo im je receno da vidic nema sanse. Evo vam onda nedimovic hahahaj, kako ste pametni, sve bistri mozgovi u ovoj zemlji. Ovce.

Super Mario

pre 1 godinu

"Izvori lista navode da Nedimović ima obezbeđenu podršku čak 70 glasova, pa se očekuje da ubedljivo pobedi."

Od 81 delegata ministar za poljsko mleko ima 70 obezbedjeni glasova i to u borbi sa jednim vidicem i to vam je sve sto bi trebalo da znate kako stvari funkcionisu u ovoj zemlji

ronn

pre 1 godinu

Ko god ima obraza od naših reprezantativaca trebao bi da se zahvali na pozivu pa neka igra ko mora. Oni imaju privilegiju da ne zavise od ove farse što se zove fudbalski savez.

Mutimir

pre 1 godinu

Da pitate fudbalere, narod, trenere ili bilo kog politicki nezavisnog fudbalskog radnika ovo bi Nemanja dobio sa 100% glasova...Ali ovo je korumpirana Srbija. Nemanja ne treba ti ovo..ti si svetska klasa, a govorim kao najveci grobar..

Građanin

pre 1 godinu

Ništa bez nameštanja. Bio "poljoprivrednik" sad se i u fudbal razume. Umesto da stavimo čoveka iz fudbala na čelo FSS, jurimo veze i vezice. Svašta.

qruz

pre 1 godinu

Nemojte tako o nAdimoviću!
Igrao je za jedan seoski klub.Kad je prešao za drugi,dobio je krmaču kao transfer,tako da ne stoji priča da nije u fudbalu.

Milos

pre 1 godinu

Bivsi ministar poljoprivrede ce biti predsednik FSS-a ... kakva simbolika ... pa ja vec godinama pricam da sve stadione u drzavi treba preorati i posaditi kukuruz, psenicu, soju, kupus ... od svlacionica i pomocnih prostorija napraviti stale i toviti krave i svinje... pa bila bi mnogo veca dobit ... ovo sad je gubitak za gubitkom vec decenijama.

danijel

pre 1 godinu

Znamo kako su Delije reagovale na pokusaj da se Bjekovic instalira na mesto predsednika FSS!Ako ne urade isto,koliko već u subotu na utakmici protiv Voždovca,ukaljace nam ime za sva vremena!!!

Juga

pre 1 godinu

Toliko je unapredio poljoprivredu da je jedan od nekoliko ministara koje se odrekla i Ana Brnabić. Nemanja, jeli ti gde si došao,ovde bi za predsednika FSS prednost dobio i Marijan Rističević. Sramota.

Simke

pre 1 godinu

E voleo bih da se umeša sudbina i da poremeti planove onih koji su ga već zacrtali na tom mestu. Na šta bre liči ova (formalna) smejurija. I ne znam čemu to foliranje, ako ste to već rešili čemu šatro izbori. Kad niko u ovoj zemlji nema svoje ja, sve same krpe. Licemerje na kub!

Expert pripravnik

pre 1 godinu

@Kakave veze ima Nedimovic s fudbalom!!!!
@Nislija, 9. februar 2023 13:56 A kakve je veze imao sa Poloprivredom i stokarstvom, pravnik po struci? APo njegovoj stranici na WP stoji da igra, pazi igra sa 46 godina, za KK Zasavica iz Sremske Mitrovice. E sada nikakvih tragova o toj karijeri nisam nasao. Ako je to i tacno sta je MU u poredjenju sa clanom GL Srem. Mitrovice?

nbc

pre 1 godinu

Samo je pitanje koji zvezdaš će da zasjedne u fotelju. Sigurno se zna da će biti zvezdin čovjek a koji, uopšte nije bitno jer će da ispunjava direktivu zadatu prije 10 godina.

Па да видимо

pre 1 godinu

Да ли после овога треба бојкотовати репрезентацију,или долазити у великом броју и објаснити господарима живота и спорта у Србији како стоје ствари? Кад тад све ће им доћи на наплату.

Zico

pre 1 godinu

Ko se jos ovde necemu cudi?Iz ISTE kuhinje su obojica(crvene).Vidic bio teski saboter u reprezentaciji samo da njegov klub preuzme kasu saveza.Sreca sto su Pazovu uradili pre dolaska crvenih pljackasa.Tole je za njih izmislio vodjenje i poslovanje.

era s onog sveta

pre 1 godinu

Nedimovic kao ultra mega giga fudbalski radnik, trofeji i titule, da nas predstavlja po svetu. Ne znam komentatori sta vam nije jasno u tome?
Hocete Vidaru kojeg ne zna niko van Uzicke Republike na celu? Pa ko njga zna van uzivke mahale, sta ce nam on i njegovo ime…

Boro iz Pobede

pre 1 godinu

Jos jednom smo dobili dokaz zbog cega nam tako dobro ide. Vidi onaj od gore sve ne bojte se uopste! Nije nama Saciri uvalio zato sto je dobar, ima tu nesto drugo. Nedimovic znaci?

Nedeljkoviċ, Oliver Nedeljkoviċ

pre 1 godinu

Nedimovic je iskusan politicar, promenio je 4 stranke i uspeo u Sremskoj Mitrovici da formira vlast koju su cinili SNS-LDP-SRS-LSV-SPS. Ne sumnjam da ce se snaci i u fudbalu, evo vec je ujedinio vecite u podrsci njemu.

Milvoki

pre 1 godinu

Šta je zajedničko za Zvezdu i Partizana - kriminal. Vidićev prvi zadatak bi bio da očisti srpski fudbal od kriminala. Čudo kako ga nisu podržali Zvezda i Partizan.

Profesor

pre 1 godinu

Opet politika!!!Sta ce Nedimovic da radi,da kopa?Pa on nije bio ni za poljoprivredu,a sad ce da unazadi fudbal.Politika se svuda mesa,nasa stvarnost.

nbc

pre 1 godinu

Shvatite više jednom, igrati fudbal i biti sportski radnik nije isto. Da je Vidić bio na funkciji kao recimo Mijatović u Realu pa da kažemo, ima iskustva i zna to raditi.
Nedimović? Pa član je stranke i zvezdaš okorjeli. To su njegovi aduti.
Znači nije mogao Bjeković, koji je poslije Kokeze sasvim dobro vodio FSS i koji je podigao svojevremeno Partizan sa Zečevićem. Primjedba su bile godine kod većine zvezdaša (iako Bjeković ima manje godina nego njihov predsjednik a i svježiji je hiljadu puta). Ostali fudbaleri koji imaju iskustva? Terzić i Mijatović. Za Terzića, ostavljam zvezdašima da ga komentarišu a Mijatović ne može jer je Partizanov. Znači na kraju, najpogodniji - Nedimović. Sve ispunjava osim bilo kakvog iskustva kao sportski radnik.

Cinik

pre 1 godinu

Taj je toliko "unapredio" poljoprivredu u Srbiji, pa će sad i naš fudbal!
Ono što mene čudi je to što UEFA i FIFA dozvoljavaju ovako nešto, iako u njihovim statutima lepo stoji da je politika strogo zabranjena u fudbalu!
Ja odavno ne idem više na utakmice naših klubova, odavno više ne pratim našu ligu na TV-u, a sad posle ove blamaže na SP i dolaskom Nedimovića na čelo FSS ću prestati da gledam i reprezentaciju!

Zlatiborac

pre 1 godinu

Mislim da je vreme da FIFA sankcioniše ovaj cirkus. Izbaciti nas iz svih takmičenja dok se stvari ne dovedu u red, ovo je bukvalno za povraćanje... Korupcija na kvadrat. Fujčina na kub.

Slobodan Penezić

pre 1 godinu

Nemojte da lažete da je Vidić proglašena za najboljeg igrača u istoriji MU. Vidić je najbolji igrač Srbije koji je karijeru počeo posle sankcija, ali nije ni najbolji centarhalf u istoriji CZ.

Zico

pre 1 godinu

Ko se jos ovde necemu cudi?Iz ISTE kuhinje su obojica(crvene).Vidic bio teski saboter u reprezentaciji samo da njegov klub preuzme kasu saveza.Sreca sto su Pazovu uradili pre dolaska crvenih pljackasa.Tole je za njih izmislio vodjenje i poslovanje.

Slobodan Penezić

pre 1 godinu

Nemojte da lažete da je Vidić proglašena za najboljeg igrača u istoriji MU. Vidić je najbolji igrač Srbije koji je karijeru počeo posle sankcija, ali nije ni najbolji centarhalf u istoriji CZ.

nbc

pre 1 godinu

Shvatite više jednom, igrati fudbal i biti sportski radnik nije isto. Da je Vidić bio na funkciji kao recimo Mijatović u Realu pa da kažemo, ima iskustva i zna to raditi.
Nedimović? Pa član je stranke i zvezdaš okorjeli. To su njegovi aduti.
Znači nije mogao Bjeković, koji je poslije Kokeze sasvim dobro vodio FSS i koji je podigao svojevremeno Partizan sa Zečevićem. Primjedba su bile godine kod većine zvezdaša (iako Bjeković ima manje godina nego njihov predsjednik a i svježiji je hiljadu puta). Ostali fudbaleri koji imaju iskustva? Terzić i Mijatović. Za Terzića, ostavljam zvezdašima da ga komentarišu a Mijatović ne može jer je Partizanov. Znači na kraju, najpogodniji - Nedimović. Sve ispunjava osim bilo kakvog iskustva kao sportski radnik.

nbc

pre 1 godinu

Samo je pitanje koji zvezdaš će da zasjedne u fotelju. Sigurno se zna da će biti zvezdin čovjek a koji, uopšte nije bitno jer će da ispunjava direktivu zadatu prije 10 godina.

Nedeljkoviċ, Oliver Nedeljkoviċ

pre 1 godinu

Nedimovic je iskusan politicar, promenio je 4 stranke i uspeo u Sremskoj Mitrovici da formira vlast koju su cinili SNS-LDP-SRS-LSV-SPS. Ne sumnjam da ce se snaci i u fudbalu, evo vec je ujedinio vecite u podrsci njemu.

Boban.

pre 1 godinu

Pa gde sad nadjose Vidica kako ce sad navijaci Zvezde da glasaju Nedimovica pored Nemanje,e sad kud ce pored zvanicne vlasti,ajde Zvezdasi bar malo obraza,ipak vi nesijete krompir ili.

smederevac

pre 1 godinu

Nema nama spasa. Zakonom zabraniti sve fudbalske aktivnosti u Srbiji. Ukinuti sve fudbalske klubove, reprezentaciju i porusiti sve stadione.

Tor

pre 1 godinu

Evo ovo je za "spore" ljude koji su prozivali bjekovicevu kandidaturu i trazili vidica a lepo im je receno da vidic nema sanse. Evo vam onda nedimovic hahahaj, kako ste pametni, sve bistri mozgovi u ovoj zemlji. Ovce.

kiza D.

pre 1 godinu

Gde ste Delijeeeeee…
Ili vam i Vidic smeta kao Piksi…
Nemanja Vidic…znate to je onaj …Nas ..i Vas…vas zbog boje dresa a nas,pa zbog reprezentacije i sto nam je osvetlao pbraz gde god da je igrao….
Delije a i Grobari ..hajde

Paja_Patak

pre 1 godinu

Ukoliko Vidić ne pobedi na izborima, niko od nas ne treba više nikad da ode na utakmicu ili ih gleda na tv-u, kako u domaćem šampionatu tako i reprezenacije, da ne ode u kladionicu, pa da vidimo od čega će to da se finansiraju jer su im samo pare u glavi... Ni sponzori neće da daju pare ako nema publike...

Aki

pre 1 godinu

Ako ne bude Vidic bolje se ugasite taman sam misli da ce njega jel ste vi normalni poljoprivreda. Jos ima nade a ako izaberete Nedimovovica... Strasnooo i uzas. Vazno je da ce Zvezda igrati ligu sampiona sa crnogorcima koji blage veze o fudbalu nemaju,dovedite i igrace iz Okeanije i San Marina i to besplatno nikako da se plati a zasto a daa...Da sam vam ja tu bolje bih radio posao i nebi fao dami iko menadzerise.

Гавра

pre 1 godinu

Видић ми није јасан, зашто уопште има амбицију да у оваквој деспотији од државе буде на челу криминализованог ФСС ... А, овај дунстер из Сремске Митровице без пардона конкурише и гура се испред, једног од пет наших најбољих фудбалера икада. Нушић и Домановић би данас били милијардери ...

Mikica

pre 1 godinu

Zamislite obraze tih ljudi koji ce glasati za apartcika, a protiv zive fudbalske legende sa renomeom u svetskim okvirima. Kao Partizanovcu mi se sve ovo ogadilo odavno. Mi definitivno
bolje i ne zasluzujemo.

NBGD

pre 1 godinu

Pa da,nasim ljudimo ne odgovara beko iz sveta fudbala nego mora biti kao ovaj iz sveta poljoprivrede. Jeste da u nasem slucaju poljoprivreda i fudbal ima mnogo zajednickih tacaka,ali mogli smo jednom da probamo i sa bivsim uspesnim fudbalerom.

Aki

pre 1 godinu

Super samo jos smenite Piksija i dovedite Krstajica i vratite Gobelju u reprezentaciju pa da odemo na svetsko 2026 i nista opet ne uradimo...

The MAN

pre 1 godinu

Neverovatno je uopste da se i razmislja o izboru kada je u pitanju Vidic. Samo u Srbiji moze da se dogodi da proslavljenog fudbalera ne izaberemo i stavimo ministra poljoprivrede.
A Delije nek se pokazu...

Milan

pre 1 godinu

nedimovic bivši ministar poljoprivrede sada predsednik fss posle bi mogao biti kardiokirurg u kamenici a naš fudbal nece preci grupu na takmicenjima dugo godina.

gerrard

pre 1 godinu

замисли тај ниво безобразлука да као пољопривредни министар и то бивши будеш против кандидат једном Видићу за спортску функцију.Па ми смо прејебали и Моти Пајтоновце мајке ми

Pedja

pre 1 godinu

Zaista neverovatno. Imamo dva kandidata, sa jedne strane imamo bivseg fudbalera, bio je reprezentativac, igrac Mancester Junajteda i od strane navijaca proglasen za najboljeg ikada igraca MU. A sa druge strane imamo jednog politicara, za koga ne znamo ni da li je ikada sutnuo loptu, makar na rekreativnom fudbalu. Ovde je odluka laka, kada bi glasali normalni ljudi, neiskvareni, nepotplaceni, kada bi razmisljali svojom glavom. Ali, posto kod nas nista nije normalno, kao sto vidimo vecu podrsku ima Nedimovic politicar. Nadam se da ce nas FIFA suspendovati zbog mesanja politike u sport. Treba uvesti ne samo u fudbal, vec u sve sportove uslov, da nijedan predsednik bilo kog sportskog saveza, nijedan clan ne sme da bude politicar ili da se bavio politikom.

komrenac

pre 1 godinu

Drago mi je sto posle jako dugo vreme se po nekom sportskom pitanju svi ali svi slazu po komentarima,citam i drago mi je.Uvek Nole po komentarima i nista vise.Evo sad...

xyz

pre 1 godinu

Da je Nušić živ ne bi imao o čemu da piše. Ono čime se on sprdao i šta je karikirao mi danas živimo...
Samo mi nije jasno zašto FIFA ćuti na više nego očigledno mešanje politike u fudbal? Sama kandidatura Nedimovića bi trebala da bude dovoljna za intervenciju.

Stevan

pre 1 godinu

Veliki sam navijac Partizana ali sam u ovom slucaju decidirano za Vidica. Cudo je kako Nedimovica nije sramota da se kandiduje protiv njega. Zvezdasi koje znam su listom za Vidica ali ne znam kako ce zvanicna Zvezda i njeni zvanicni navijaci.

Gibanitza

pre 1 godinu

Zašto samo Nedimović ? Neka Branimir Nestorović bude glavni u medicinskoj komisiji FSS-a, onda na primer Kristijan Golubović da bude glavni u komisiji za bezbednost i disciplinu, Jovana Jeremić da brine o ženskom fudbalu i bude PR FSS-a takođe, a Marijan Rističević za prosperitet i unapređenje seoskog fudbala.

era s onog sveta

pre 1 godinu

Nedimovic kao ultra mega giga fudbalski radnik, trofeji i titule, da nas predstavlja po svetu. Ne znam komentatori sta vam nije jasno u tome?
Hocete Vidaru kojeg ne zna niko van Uzicke Republike na celu? Pa ko njga zna van uzivke mahale, sta ce nam on i njegovo ime…

qruz

pre 1 godinu

Nemojte tako o nAdimoviću!
Igrao je za jedan seoski klub.Kad je prešao za drugi,dobio je krmaču kao transfer,tako da ne stoji priča da nije u fudbalu.

ronn

pre 1 godinu

Ko god ima obraza od naših reprezantativaca trebao bi da se zahvali na pozivu pa neka igra ko mora. Oni imaju privilegiju da ne zavise od ove farse što se zove fudbalski savez.

Mirnes šišić

pre 1 godinu

Kad Nemanja Vidić nema šanse da postane predsednik saveza onda je glupo pričati o našem fudbalu.Ovde je najbitnije udomiti istaknutog člana stranke.

Giga Moravac

pre 1 godinu

Zato naš fudbal i tone sve dublje, iako smo imali do sada nekoliko odličnih generacija, ništa nismo uradili. Tako ćemo i ovu, najbolju do sada da upropastimo, nažalost.

Mutimir

pre 1 godinu

Da pitate fudbalere, narod, trenere ili bilo kog politicki nezavisnog fudbalskog radnika ovo bi Nemanja dobio sa 100% glasova...Ali ovo je korumpirana Srbija. Nemanja ne treba ti ovo..ti si svetska klasa, a govorim kao najveci grobar..

Simke

pre 1 godinu

E voleo bih da se umeša sudbina i da poremeti planove onih koji su ga već zacrtali na tom mestu. Na šta bre liči ova (formalna) smejurija. I ne znam čemu to foliranje, ako ste to već rešili čemu šatro izbori. Kad niko u ovoj zemlji nema svoje ja, sve same krpe. Licemerje na kub!

Expert pripravnik

pre 1 godinu

@Kakave veze ima Nedimovic s fudbalom!!!!
@Nislija, 9. februar 2023 13:56 A kakve je veze imao sa Poloprivredom i stokarstvom, pravnik po struci? APo njegovoj stranici na WP stoji da igra, pazi igra sa 46 godina, za KK Zasavica iz Sremske Mitrovice. E sada nikakvih tragova o toj karijeri nisam nasao. Ako je to i tacno sta je MU u poredjenju sa clanom GL Srem. Mitrovice?

Vox

pre 1 godinu

"Vidic ima podrsku Sindikata profesionalnih fudbalera, te delegata klubova Radnika, Radničkog iz Niša i četiri delegata iz Regiona Zapadne Srbije."

E ove ljude sa integritetom treba zapamtiti, za period kada prodju ova vremena zla.

Milos

pre 1 godinu

Meni je fascinantno to sto su Zvezda i Partizan dali podrsku nedimovicu.Vidite kako se nasa dva najveca kluba slazu kad vodja lupi sakom o sto.

danijel

pre 1 godinu

Znamo kako su Delije reagovale na pokusaj da se Bjekovic instalira na mesto predsednika FSS!Ako ne urade isto,koliko već u subotu na utakmici protiv Voždovca,ukaljace nam ime za sva vremena!!!

Cinik

pre 1 godinu

Taj je toliko "unapredio" poljoprivredu u Srbiji, pa će sad i naš fudbal!
Ono što mene čudi je to što UEFA i FIFA dozvoljavaju ovako nešto, iako u njihovim statutima lepo stoji da je politika strogo zabranjena u fudbalu!
Ja odavno ne idem više na utakmice naših klubova, odavno više ne pratim našu ligu na TV-u, a sad posle ove blamaže na SP i dolaskom Nedimovića na čelo FSS ću prestati da gledam i reprezentaciju!

Juga

pre 1 godinu

Toliko je unapredio poljoprivredu da je jedan od nekoliko ministara koje se odrekla i Ana Brnabić. Nemanja, jeli ti gde si došao,ovde bi za predsednika FSS prednost dobio i Marijan Rističević. Sramota.

Građanin

pre 1 godinu

Ništa bez nameštanja. Bio "poljoprivrednik" sad se i u fudbal razume. Umesto da stavimo čoveka iz fudbala na čelo FSS, jurimo veze i vezice. Svašta.

Па да видимо

pre 1 godinu

Да ли после овога треба бојкотовати репрезентацију,или долазити у великом броју и објаснити господарима живота и спорта у Србији како стоје ствари? Кад тад све ће им доћи на наплату.

Boro iz Pobede

pre 1 godinu

Jos jednom smo dobili dokaz zbog cega nam tako dobro ide. Vidi onaj od gore sve ne bojte se uopste! Nije nama Saciri uvalio zato sto je dobar, ima tu nesto drugo. Nedimovic znaci?

Super Mario

pre 1 godinu

"Izvori lista navode da Nedimović ima obezbeđenu podršku čak 70 glasova, pa se očekuje da ubedljivo pobedi."

Od 81 delegata ministar za poljsko mleko ima 70 obezbedjeni glasova i to u borbi sa jednim vidicem i to vam je sve sto bi trebalo da znate kako stvari funkcionisu u ovoj zemlji

Milos

pre 1 godinu

Bivsi ministar poljoprivrede ce biti predsednik FSS-a ... kakva simbolika ... pa ja vec godinama pricam da sve stadione u drzavi treba preorati i posaditi kukuruz, psenicu, soju, kupus ... od svlacionica i pomocnih prostorija napraviti stale i toviti krave i svinje... pa bila bi mnogo veca dobit ... ovo sad je gubitak za gubitkom vec decenijama.

Milvoki

pre 1 godinu

Šta je zajedničko za Zvezdu i Partizana - kriminal. Vidićev prvi zadatak bi bio da očisti srpski fudbal od kriminala. Čudo kako ga nisu podržali Zvezda i Partizan.

Profesor

pre 1 godinu

Opet politika!!!Sta ce Nedimovic da radi,da kopa?Pa on nije bio ni za poljoprivredu,a sad ce da unazadi fudbal.Politika se svuda mesa,nasa stvarnost.

Zlatiborac

pre 1 godinu

Mislim da je vreme da FIFA sankcioniše ovaj cirkus. Izbaciti nas iz svih takmičenja dok se stvari ne dovedu u red, ovo je bukvalno za povraćanje... Korupcija na kvadrat. Fujčina na kub.