Četvrtak, 09.02.2023.

07:20

Blokbaster – Durent u Finiksu!

Kevin Durent novi je košarkaš Finiks Sansa, objavili su američki mediji.

Izvor: B92

Blokbaster – Durent u Finiksu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

79 Komentari

Sortiraj po:

Tamo Daleko

pre 1 godinu

Durent moj omiljen igrac pre dolaska u Bruklin.Ljudi Phonex nema klupu nemoj da se palite los trejd za njih Durent i Kris zajedno super pre mozda 4/5 sezona ovako Arizona tone vec sledece sezone. Lejkersi koje ne volem bolji posao uradili prva petorka strasna isto kao i klupa

Milos

pre 1 godinu

@DraganBorca
Orlando Magic: Shaquille O'Neal, Penny Hardaway
New York Knicks: Patrick Ewing, Derek Harper, John Starks
Miami Heat: Lonzo Mourning, Chris Gatling, Voshon Lenard
Indiana Pacers: Reggie Miller, Rick Smits
Detroit Pistons: Joe Dumars, Grant Hill, Otis Thorpe

To što ti ne znaš za timove i ljude, ne znači da mi drugi ne znamo i da se ne sjećamo tih utakmica.

Memfis

pre 1 godinu

po meni oni su sad napadacki bolji od onog goldena kad je durent bio.
(Milan, 9. februar 2023 12:46)

Нису ни близу, а камо ли бољи.

Milan

pre 1 godinu

To bre, idemo po titulu.
Phoenix je sada top ekipa Zapada.
Ako ih zaobidju povrede ima da se prosetaju Zapadom.
Milvoki, Philla ih cekaju u finalu.
(stefan bg, 9. februar 2023 10:10)

Starteri da, klupa je sad dosta kratka. Ako se neko od startera povredi, ili padne u formi, ugasili su ga.

Slavisa Djorovic

pre 1 godinu

Denver nuggets je u NBA cenjen ko Mladost iz Lucana.Denverov najbolji igrac ne reklamira ni sponzora.Poli salame u Srbiji reklamira Doncic...Jokica tapsu po ledjima jel im treba sto je najbolji ali reklamiraju ih drugi.Kada te Ameri hvale okreni zadnjicu prema zidu.Na sve nacine trener i vlasnik zele da Mareey ili Porter preuzmu ulogu vodje tima , sve im je dozvoljeno i da 40 suteva upute na kos po utakmici da im procenat bude 10-2 za 3 ,Dali je neko procitao da trener kritikuje MPJ ili JM.. a MVP cesto da nije agresivan da se ne cuje na terenu.Ovi igraci MPJ i JM imaju ugovore za ovu godinu malo manje od Jokicevog za ovu godinu.Trener ne dovodi nekog da zameni po nekad Jokica ma ima ga tera do iznemoglosti ,a oslobadja odbrane JM-MPJ izjavom juce-Bones slabo pojriva Mareeya odbranom i zato ga trejduju da Brovn boje pokriva Mareeya. Ne nadajte se tituli Denvera svi se nadaju 6 mestom da im protivnik bude Denver.Nisu oni glupi sto hoce Denver za protivnika Jokica i grupu gradjana

Milutin

pre 1 godinu

Ovu ekipu je nemoguce pobediti u 4 utakmice, mogu da odigraju frhunsku odbranu, svaki igrac je dobar u odbrani, a o napadu da ne pricam, po meni oni su sad napadacki bolji od onog goldena kad je durent bio.
(Milan, 9. februar 2023 12:46)

Videćemo kako će se poslagati kockice. Isto to se tvrdilo za Netse u 2020-2021 sezoni, sa Durentom, Irvingom, Hardenom, Grifinom i Aldridžom, pa smo svi videli kako su prošli.

Za pobednički tim treba mnogo, mnogo više nego skup izuzetnih pojedinaca, to se do sad milion puta dokazalo.

MethodManWu

pre 1 godinu

Dalas Dončić i Irving, Klipersi Leonard i Dzordz, Finiks Durant, Pol, Buker i Ajton, Nju Orleans Zion, Ingram, Mekalum, Valancijunas, Minesota Tauns, Gober, Edvards, Ratnici Stef, Grin, Tompson, Lejkersi LeBron, Dejvis, Rasel, mati mila pa tu Portland sa Lilardom i Grantom mu dodje kao kamilica ako uopšte udju u plejof 🙄

Jedno poređenje ove gore brutalne garniture sa Dzordanovim Istokom 1996.
(DraganBorca, 9. februar 2023 08:48)

Od ove tvoje "brutalne garniture" u to vrijeme bi kao starteri mogli da igraju samo Dončić, Lenard, Džejms, Durent i Kari. Ostali nabrojani bi većinom bili mahači peškirima.

Milan

pre 1 godinu

Ovu ekipu je nemoguce pobediti u 4 utakmice, mogu da odigraju frhunsku odbranu, svaki igrac je dobar u odbrani, a o napadu da ne pricam, po meni oni su sad napadacki bolji od onog goldena kad je durent bio.

vince carter

pre 1 godinu

@Njorco Igraci 96te nisu imali mentalitet danasnjih gubitnika kao sto si ti koji vec pravis teren za eventualni neuspeh kao i svaki godine cime dokazujes koliki si luzer. Denver koji godinama igra zajedno i koji je zdrav bi trebao da ima prednost u odnosu na neuigrane ekipe cija imena igraca nabrajas a ovo sa Valanciunasom je hit😅 Jos jace sto si nabrojao Granta kao veliku podrsku Lilardu a kad je igrao za Denver bio igrac koga Jokic cini boljim🙈 A na kraju odluci se zaljubljeni koju eru ces da pljujes,posto si do sada ismejavao Istok 2007 i pisao kako je Dzo Dzonson bio all star igrac,sve jer si zaljubljeni mali covek,evo jedan fun fact za tebe,igrac iz ere Dzo Dzonsona van svog prajma kao najbolji igrac serije ti je pocistio Denever u playoffu🙈 @Posmatrac Ti si stvarno za posmatranje nakon ove izjave!

Obrad

pre 1 godinu

Hm prošlo je 20 godina kada je zadnji put ekipa proseka sa dobrom odbranom napravila nešto. Mislim naravno na Pistonse. Ovi Netsi su daleko od toga, Niksi vol 2. Videćete. A ako mali Tomas postane vrhunski igrač, poješću svoju diplomu.

Andrei Kirilenko

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem da su pustili Durenta za ovaj paket. Čak ni Ejtona nisu izvukli. Nažalost sada je Finiks kandidat ponovo

Topnik

pre 1 godinu

netsi sa dinvidijem mikaelom i ovim klincima konkurentniji nego kad su ova dva naduvenka bila u ekipi
(Volina, 9. februar 2023 07:38)

Moš si mislit.

smeh

pre 1 godinu

Finiks nije uopšte napravio grešku sa Durentom samo je pitanje kako će profitirati iz ovog trejda. Dali rezultatima, sponzorima ili nekim budućim trejdom. Što se tiče rezultata vreme će pokazati jer su svi pričali da je i Bruklin bio super tim i da će se prošetati do titule. Ali da je zapad preko noći postao prejak to jeste. Bukvalno sada imamo gomilu timova koji su u stanju da se bore za titulu na zapadu i možda čak svaka serija bude išla u maksimalan broj mečeva.

vince carter

pre 1 godinu

Draganu Borci je nemoguce odgovoriti iz bar deset pokusaja na ovom sajtu sto navodi da je on admin🙈😅 Bar sam te ugasio kao svecu prosli put!!

stefan bg

pre 1 godinu

To bre, idemo po titulu.
Phoenix je sada top ekipa Zapada.
Ako ih zaobidju povrede ima da se prosetaju Zapadom.
Milvoki, Philla ih cekaju u finalu.

Donny Brasco

pre 1 godinu

@76er

Da li će ostati Ayton to je uistinu pitanje ali vrijeme ističe i to je zbilja teško predvidjeti. Ono u što možeš biti siguran je da će Phoenix ako razmjeni Aytona tražiti popriličan povrat jer je Ayton friško potpisan igrač i kao takav vrijedi mnogo, ako već ne Sunsima , možda nekoj od ekipa kojima se sviđa mladi solidni startni centar. Možda nakon tog potencijalnog trejda Phoenix bude bolja momčad nego što je sada, jer nemaju razloga uzeti povrat koji im se ne sviđa, nisu pod pritiskom oko ugovora i ako paket za njega ne bude zadovoljavajući od posla neće biti ništa. Toronto je tražio centra i to im je bila dobra prilika jer Kanađani imaju dobrih igrača ali su ovi uzeli sinoć centra iz Spursa tako da im ne treba Ayton. Spominjao se Dallas, ali osim jučer na B92 nisam nigdje vidio da se o tome ozbiljno razgovara. Od Dallasa mogu dobiti Wooda i Hardaweya, da sam Phoenix to ne bih ni razmatrao, Woodu ističe ugovor, tražiti će povišicu dok Hardawey svoj ne opravdava, a nije mali i istječe tek za 2 godine. Da sam na njihovom mjestu zadržao bih Aytona , nije Jokić ali je jedan jako dobar mladi centar i vrlo dobar u obrani koja je ipak izgubila odlaskom ova dva igrača. Crowdera ne računam jer nije ni igrao niti bi igrao ove godine zbog neslaganja s upravom.

Aragorn

pre 1 godinu

E moj Jokara...sad cak i Doncic ima superstara za saigraca. Oazi sad i Finimsa, Lakersa i druge..sve zvezde i zvezdice...Oduci ih od kosarke sve. Voleo bih to vise nego da Nole osvoji kalendarski GS ove godine..Zacementiraj se kao najbolji evropski igrac svih vremena u inat svima.
(Mutimir, 09. februar 2023 07:43) Šta ne to za tebe sve i da uradi kad ćeš i dalje motati kablove? Prošetaj da čika specijaliste, možda ti još uvek nije kasno

Serbissimo

pre 1 godinu

Nevidjeno los trejd za Finiks. Dali cetiri solidna igraca i gomilu pikova prve runde za igraca na zalasku karijere. Prva petorka puna egoista i klupa tanka kao flis papir.

robin hud

pre 1 godinu

Prvo
MIslim da je trejd dobar za obe ekipe, a da će se Bruklin opametiti da ne gradi ekipu sa igračima kojima karijera ide u kontra smeru
Drugo
Finiks nema šta da čeka, ali je pitanje kako će se skockati, imaju pristojno vremena da plej ofa
Treće
Ne toliko bitno za ovu vest, ali reći da je Jokić lažni MVP je košarkaški debilizam, posle ubedljivih glasanja i mišljnje svakog iole ozbiljnog nba analitičara.

Vlada

pre 1 godinu

Bas puno neznanja na ovom sajtu. No dobro , posle ce svi kao i uvek da pozdrave ovaj potez finiksa i da velicaju Durent kao nemoguceg igraca a za sad je starkelja koji je losiji od bridzisa i kem dzonsona. Sta sve nece procitati covek ovde...

posmatrac

pre 1 godinu

Nije baš Durent neka prevaga u korist Phoenix-a. Pogledajte mu statistiku iz prošlog Play Off-a šut 38%. Ok, nije imao saigrače. Ove sezone skok 6,7 i asistencije 5,3 to nije nešto puno ako na parketu provodiš 40 min, čak bi se moglo reći da nisi mnogo koristan za ekipu, jer te drugi nadskaču s obzirom da za 40 min nemaš više skokova i asistencija. Za košarku su najvažniji pokazatelji skok, asistencija, % šuta, i % slobodnih bacanja, tvrda odbrana, blokade da vidiš koliko je neko koristan za ekipu. Durent ima 29 koševa po utakmici., ali % šuta 49% reklo bi se da siluje i ne doprinosi rezultatu. Ipak Durent je vrh u jednom segmentu, a to su slobodna bacanja i tu je 90%. Ali problem je što se nad njim više ne prave toliki fauli. Feniks bi od ovog trejda mogao imati koristi samo ako će Durent bez silovanja da šutira samo kad je sam, i tu je opasan i koristan, znači da ima suigrače koji razigravaju. Bolje da je došao u Denver, jer tamo Jokić razigrava, a Durent može da pogadja, otprilike to. A Durent sam da siluje šuteve, ništa od toga nema, a više nije ni koristan u skoku u asistencijama prosek, ima jačih od njega. Videćemo kako će da se uklopi u Phoenix , ipak ima jedan važan kvalitet to je % ubačenih slobodnih bacanja, ali je sa obzirom na godine preskupo plaćen.

76er

pre 1 godinu

Citam komentare i kao Sunsi se odrekli buducnosti ovo ono. Sunsi nikada nisu bili sampioni. Sunsi idu all in sada da uzmu tu titulu i imaju mladog Bookera tu na mnogogodina, mladog Aytona i 2 veterana uvidi CP3 i KD. CP3 sada treba da bude 4 pa i 5 opcija i da razigrava, da se pricuva do plejofa a onda haos. KD posle ludila od nekoliko sezona sa Hardenom i Irvingom dolazi u zdravu sredinu gde Booker nikada ali nikada nije napravio 1 problem i koji samo cepa kosarku... Mozda ove godine ne bude nista ali da ce biti sila na zapadu to hoce sigurno. Na leto mogu videti sta ce sa CP3 jer ima ugovor na jos 2 godine ali od te 2 godine garantovana je sledeca sezona za samo 15 miliona tako da ako odluce mogu da ga se oslobode ili mogu da restruktuiraju ugovor. Imaju jos dosta igraca rotacije koje ce trejdovati uz pikove 2 runde da okruze Bookera i KD sa boljim igracima... Sta je cekanje donelo Denveru? Bostonu? Gradili su ali jesu uzeli titulu? Sve je to lepo, 1 su u konferencijama ali to ke regularna sezona. Igra se za titulu a evo Denver je dobio u par dana mnogo jacu konkurenciju na zapadu u vidu Mavsa, Lejkersa i sada Sunsa a ocekujte da ce jos biti trejdova. Nba liga ne spava, nema cekanja vec svi gledaju da se pojacaju i zato i jeste tako uzbudljiva jer sa nekim trejdom, potpisom okreces sezonu za 360 stepeni.
(SAF, 09. februar 2023 08:25)

Mavsi tesko da su konkurencija Denveru, probijace ih na spoljnim pozicijama kako ko stigne, a Lejkersi ko zna da li ce uci u plej in.

Milan

pre 1 godinu

Citam komentare i kao Sunsi se odrekli buducnosti ovo ono. Sunsi nikada nisu bili sampioni. Sunsi idu all in sada da uzmu tu titulu i imaju mladog Bookera tu na mnogogodina, mladog Aytona i 2 veterana uvidi CP3 i KD. CP3 sada treba da bude 4 pa i 5 opcija i da razigrava, da se pricuva do plejofa a onda haos. KD posle ludila od nekoliko sezona sa Hardenom i Irvingom dolazi u zdravu sredinu gde Booker nikada ali nikada nije napravio 1 problem i koji samo cepa kosarku... Mozda ove godine ne bude nista ali da ce biti sila na zapadu to hoce sigurno. Na leto mogu videti sta ce sa CP3 jer ima ugovor na jos 2 godine ali od te 2 godine garantovana je sledeca sezona za samo 15 miliona tako da ako odluce mogu da ga se oslobode ili mogu da restruktuiraju ugovor. Imaju jos dosta igraca rotacije koje ce trejdovati uz pikove 2 runde da okruze Bookera i KD sa boljim igracima... Sta je cekanje donelo Denveru? Bostonu? Gradili su ali jesu uzeli titulu? Sve je to lepo, 1 su u konferencijama ali to ke regularna sezona. Igra se za titulu a evo Denver je dobio u par dana mnogo jacu konkurenciju na zapadu u vidu Mavsa, Lejkersa i sada Sunsa a ocekujte da ce jos biti trejdova. Nba liga ne spava, nema cekanja vec svi gledaju da se pojacaju i zato i jeste tako uzbudljiva jer sa nekim trejdom, potpisom okreces sezonu za 360 stepeni.
(SAF, 09. februar 2023 08:25)
kad se okrenes za 360 stepeni dodjes na isto prijatelju

76er

pre 1 godinu

Vidim da neki spominju da se Phoenix odriče budućnosti ali to ne funkcionira tako. Durent je na svaki način bolji od Bridgesa i njihovo vrijeme je sada, oni su uzeli Paula, njemu vrijeme ističe, Booker je spreman, Ayton isto tako..ako upali dobro, ako ne neće biti ni prvi ni zadnji kojima nije uspjelo. Drugo mjesto ili finale konferencije nikoga ne zanima, postoji samo jedna nagrada a to je titula. Oni naravno nisu čisti favoriti, nema govora o tome,ali dosadašnja ekipa nije imala šanse, to smo vidjeli i lani kad ih je Dallas razbio u game 7. Naravno da ćeš kad uzimaš nekoga kao Durent morati i dati nešto zauzvrat to je valjda svima jasno, plaće se moraju približno poravnati a Durentova nije mala.
(Donny Brasco, 09. februar 2023 08:55)

Da li ce ostati Ejton to je pitanje.

76er

pre 1 godinu

Bruklin je napravio najbolji posao u svojoj istoriji. Otarasili su se matorih i istrošenih zvezda i kreću ispočetka.
Ne znam kako će Dalas i Phoenix izgledati ali teško šta da će da urade.
Dončić voli sam da igra i teško da će da da svoj deo šuteva i poena Irvingu.
Sunsi će upropastiti svoje mlade zvezde sa Durentom. Bridges, Ayton i Booker su sjajni mladi igrači koji funkcionišu odlično i samo im treba dati malo vremena (godinu-dve) da se dobro uigraju i mogu da idu na titulu. Paula ne računam jer će on da izgubi mesto od Durenta.
(N, 9. februar 2023 07:55)

Bruklin je imao svaku predispoziciju da razvija svoj odlican mladi tim iz 2019. godine i onda su sve to rasprodali, doveli ovu trojicu megazvezda i onda se desilo sta se desilo i sad opet od pocetka sve i ti to zoves najbolji posao u istoriji? A ostale gluposti koje si pisao ne treba komentarisati.

Rade

pre 1 godinu

koliko neznalica na komentarima i lajkova na iste

- Ayton sigurno ne ide u Dalas
- nisu samo pikovi dati vec dva vrhunska mlada igraca
- odlican trejd za obe ekipe
- booker vise nije povredjen

Donny Brasco

pre 1 godinu

Vidim da neki spominju da se Phoenix odriče budućnosti ali to ne funkcionira tako. Durent je na svaki način bolji od Bridgesa i njihovo vrijeme je sada, oni su uzeli Paula, njemu vrijeme ističe, Booker je spreman, Ayton isto tako..ako upali dobro, ako ne neće biti ni prvi ni zadnji kojima nije uspjelo. Drugo mjesto ili finale konferencije nikoga ne zanima, postoji samo jedna nagrada a to je titula. Oni naravno nisu čisti favoriti, nema govora o tome,ali dosadašnja ekipa nije imala šanse, to smo vidjeli i lani kad ih je Dallas razbio u game 7. Naravno da ćeš kad uzimaš nekoga kao Durent morati i dati nešto zauzvrat to je valjda svima jasno, plaće se moraju približno poravnati a Durentova nije mala.

tamo neko

pre 1 godinu

Ja ne mislim da je Finiks jaci nego pre ove razmene igraca. Izgubili su dva veoma zahvalna igraca koji igraju odlicno i u odbrani i u napadu. Denver 'ladno' stize do finala(samo ako nema povreda) sa Bostonom koji po meni imaju najbolje ukomponovan tim.

bolje sutra

pre 1 godinu

Provalili su da Denver osvaja
Hoce da sprece
Ali Curry je ziv dokaz godinama bio, da velike zverke ne osvajaju, vec uigranost malo manjih zverki?

vince carter

pre 1 godinu

Po meni sad Bruklin ima najdublji tim :)) Dobili ovog Cam Thomasa koga nisu ni koristili u timu a sipa po 40+,dobili Dinvidija,Fini Smita,Bridzisa i Krowdera koji su odlicni defanzivci,Johnson je solidan igrac a imaju jos Bena Simonsa za odbranu,Watanabea,Harisa i Milsa kao sutere,Claxtona ispod kosa...Mogo bi ovde da se ukomponuje solidan tim. U Finixu se proslu utakmicu vratio Booker,sad imaju Duranta,Pola i Aytona ali mislim da to titulu nece videti. Lejkersi su bolji sad,bice dosta jaci defanzivno i imace dodatne sutere u odnosu na Westbruka. Vi znate da "hejtujem" Jokica to jest vase izjave,ali Denver stavljam na tiket svaku utakmicu i svidja mi se ekipa u oba smera kao i atmosfera u ekipi,tako da mislim da imaju sanse.

davor

pre 1 godinu

Kako glup potez, užas.
Bridžisa i Džonsona da svako poželi u ekipi. Igraju podjednako u oba pravca. Daš takva dva igrača plus čak 4 pika za jednog je van svake pameti. Pogotovo što je KD sklon povredama. Netsi su super prošli. Rastosiljali se štetočina i sad mogu mirno da sklapaju valjanu ekipu.

MPP

pre 1 godinu

ZAPADNA KONF.

će izgledati sad
SKROZ DRUGAČIJE ..
...I opet na kraju odlučiće ko je najzdraviji i bez povreda.
Denver ima odličan tim i treba da ide na osvajanje titule . Pogotovu što sad imaju još više razloga da "grizu"....jer su se i Sansi i Dalas značajno pojačali.
NIKOLA igra istorisku sezonu
Denver je tim KOJI JE U VRHU SA ASISTENCIJAMA, pired Jokića sad svi ali bukvalno svi svakome asistiraju i TO JE NAJVEĆA SNAGA DENVERA.
Jokić ih je "naterao" da razmišljaju timski .
Zadnja utakmica 44 asist.timske mislim. Rekord u Nba ....
Ne znaš odakle sve "katuju"....izuzetan basket...
DENVER treba da igra svoju igru koja je izuzetno teška za svaku odbranu.
Ako su zdravi... biće tu basketa sve da "pršti"....
Očekujem od Nikole još ludje brojke nego u sezoni i

MALO SREĆE....nije na odmet....

DraganBorca

pre 1 godinu

Zapad je brutalan bio i pre ovoga ali formiran je narativ kako je Zapad slab jer je LeBron na dnu a Ratnici stalno nešto mrljavi. Dok Jokic i Sabonis igraju super timsku pobednicku košarku i na vrhu su.

Dalas Dončić i Irving, Klipersi Leonard i Dzordz, Finiks Durant, Pol, Buker i Ajton, Nju Orleans Zion, Ingram, Mekalum, Valancijunas, Minesota Tauns, Gober, Edvards, Ratnici Stef, Grin, Tompson, Lejkersi LeBron, Dejvis, Rasel, mati mila pa tu Portland sa Lilardom i Grantom mu dodje kao kamilica ako uopšte udju u plejof 🙄

Jedno poređenje ove gore brutalne garniture sa Dzordanovim Istokom 1996.

paspalj chandler

pre 1 godinu

Bruklin je napravio najbolji posao u svojoj istoriji. Otarasili su se matorih i istrošenih zvezda i kreću ispočetka.
Ne znam kako će Dalas i Phoenix izgledati ali teško šta da će da urade.
Dončić voli sam da igra i teško da će da da svoj deo šuteva i poena Irvingu.
Sunsi će upropastiti svoje mlade zvezde sa Durentom. Bridges, Ayton i Booker su sjajni mladi igrači koji funkcionišu odlično i samo im treba dati malo vremena (godinu-dve) da se dobro uigraju i mogu da idu na titulu. Paula ne računam jer će on da izgubi mesto od Durenta.
(N, 9. februar 2023 07:55)
Reci mi da ne razumeš košarku bez da mi kažeš ne razumem košarku

Elgin

pre 1 godinu

Polako sa Finiksom i garantovanom titulom... tako je bilo i kad je dolazio u Netse sa Kajrijem, pa posle Harden... glavni favoriti za titulu i tako to... Sansi nemaju pobednički (šampionski) mentalitet... Kris Pol je uvek povređen kad je bitno, a treba Durent i da se uklopi u sve ovo...

SAF

pre 1 godinu

Citam komentare i kao Sunsi se odrekli buducnosti ovo ono. Sunsi nikada nisu bili sampioni. Sunsi idu all in sada da uzmu tu titulu i imaju mladog Bookera tu na mnogogodina, mladog Aytona i 2 veterana uvidi CP3 i KD. CP3 sada treba da bude 4 pa i 5 opcija i da razigrava, da se pricuva do plejofa a onda haos. KD posle ludila od nekoliko sezona sa Hardenom i Irvingom dolazi u zdravu sredinu gde Booker nikada ali nikada nije napravio 1 problem i koji samo cepa kosarku... Mozda ove godine ne bude nista ali da ce biti sila na zapadu to hoce sigurno. Na leto mogu videti sta ce sa CP3 jer ima ugovor na jos 2 godine ali od te 2 godine garantovana je sledeca sezona za samo 15 miliona tako da ako odluce mogu da ga se oslobode ili mogu da restruktuiraju ugovor. Imaju jos dosta igraca rotacije koje ce trejdovati uz pikove 2 runde da okruze Bookera i KD sa boljim igracima... Sta je cekanje donelo Denveru? Bostonu? Gradili su ali jesu uzeli titulu? Sve je to lepo, 1 su u konferencijama ali to ke regularna sezona. Igra se za titulu a evo Denver je dobio u par dana mnogo jacu konkurenciju na zapadu u vidu Mavsa, Lejkersa i sada Sunsa a ocekujte da ce jos biti trejdova. Nba liga ne spava, nema cekanja vec svi gledaju da se pojacaju i zato i jeste tako uzbudljiva jer sa nekim trejdom, potpisom okreces sezonu za 360 stepeni.

lukadoncic77

pre 1 godinu

Dodje novi vlasnik... pa odmah BOMBA... sve normalno.
A DEN... hm igraš super sezonu, prvi nosioci zapada, pa te u PRVOM kolu sacekaju zdravi LAL ili GSW, ako nekom slučaju to pobediš, u drugom PHO ili LAC...
😊

Marko

pre 1 godinu

Dan zalosti u Srbiji je danas. Jadni denver .Jokicevci kontali da ce bucko do finala u nikad losijem zapadu ali sad je to gotova prica.Sunsi ce ih pregaziti.
(Mr_Melbourne, 9. februar 2023 07:42)

Braco,je li moguće da ti posećuješ portale u Srbiji da bi izrazio svoj animozitet prema Srbima i da ti to predstavlja neko zadovoljstvo u životu? Daj, bre, mani se tog primitivnog šovinizma i troši svoje vreme na neke pametnije stvari, ionako je život prekratak. Odrasti već jednom.

DDF

pre 1 godinu

Ko god je pomislio da Denver moze do NBA titule u velikoj je zabludi,najveci domet Denvera je polufinale konferencije,za nesto vece treba imati karakter pobednika i"glad"za titulu,nije dovoljno biti zabavljac publike i ljubitelj statistike kad dodje plej-of

Donny Brasco

pre 1 godinu

Nitko ne uništava NBA ligu ako se napravi trejd. Jedino što se promjenilo je to da su igrači postali svjesniji da su oni najvažniji dio priče i da ih je danas teže zadržati ako žele promjenu. Situacija u Brooklynu nije bila dobra i kad je Irving otišao pitanje je bilo ide li Durant na ljeto ili odmah. Phoenix ga je želio i ranije , ima kapital i u pickovima i u igračima da realizira stvar.Povrat koji je Brooklyn dobio je jako dobar, 4 nezaštićena picka,jedna zamjena i 3 krila koja mogu ili zadržati ili bez problema razmjeniti,san o tituli u skorije vrijeme je svakako bio završen. Sunsi nemaju šta čekati,Paulu je 38 godina,Booker je dosegao visoku razinu igre i njihovo vrijeme je sada da idu all in. U ligi imaš šansu,pravu šansu tek pokoju godinu i nema razloga čekati pogotovo ako možeš dovesti takav talent. O Durentu se manje više sve zna, kad je zdrav jako je malo učinkovitijih i boljih igrača i bez obzira na sve mane koje ima ne postoji ekipa u ligi koja ga ne bi objeručke prihvatila. Više vrijedi jedan takav igrač u tijesnoj play off seriji nego 5 Bridgesa ili sličnih igrača, to je činjenica. Sjajan posao Phoenixa koji je sada u samom vrhu favorita, zaustaviti i Durenta i Bookera dok stari Paul samo usmjerava igru sa svojim i dalje nenadmašnim IQ-om biti će jako,jako teško.

iskreno

pre 1 godinu

Svi se oni igraju a GS diže formu i na kraju lagano osvaja. Na žalost po naš Denver.
(metalstorm, 09. februar 2023 08:39)

Vidim kako dižu formu, nočas izgubili od Portlanda, pre par noći od Denvera, pa Minesota... Dobili su raspalu Oklahomu i Dalas bez Dončića...

Mvp zacementiran

pre 1 godinu

Sad kad Denver bude prvi na zapadu, Jokiću garantovana MVP titula. Šta će biti u plej ofu ćemo da vidimo,ko bude najzdraviji će biti najveći favorit

sestrutijebe osoba pod tim nikom

pre 1 godinu

Ovi su za jokaru druga planeta
(Loznica, Gučevo, Cer....., 09. februar 2023 07:42)Jokara ce da ga pojede za dorucak.

Powerslave

pre 1 godinu

Mikal Bridžis je odličan igrač, mnogo važniji za Finiks nego što se čini(lo) i mislim da će im izuzetno nedostajati.
Nisam siguran da je trejd dobar ako ostaju bez njega, čak iako u suprotnom smeru dolazi Durent, koji je već povređivan i u godinama, mada i dalje vrhunski igrač. Bridžis nije propustio bukvalno nijednu utakmicu otkako je u ligi.

NastyB

pre 1 godinu

Kako se Finiks ukopao sa ovim, ne zna se.
1.) Durent je moj omiljeni igrač, ali više povređen nego što igra.
2.) Mikal Bridžes je sasvim solidno krilo, mlad je i tek će da napreduje.
3.) Uz večito povređenog Pola i bez Bukera ni ove sezone neće ništa postići.
4.) Bruklin odlično prošao.
5.) Lejkersi još bolje.
6.) GM-a Minesote trenutno obesiti o najbliže drvo. :)

me myself and i

pre 1 godinu

Za ove koji kažu da Denver sad nema šanse. Setite se netsa od prije godinu dve sa 3 zvezde. I sta je bilo, ništa, raspad sistema.

Mr_Melbourne

pre 1 godinu

Dan zalosti u Srbiji je danas. Jadni denver .Jokicevci kontali da ce bucko do finala u nikad losijem zapadu ali sad je to gotova prica.Sunsi ce ih pregaziti.

Mutimir

pre 1 godinu

E moj Jokara...sad cak i Doncic ima superstara za saigraca. Oazi sad i Finimsa, Lakersa i druge..sve zvezde i zvezdice...Oduci ih od kosarke sve. Voleo bih to vise nego da Nole osvoji kalendarski GS ove godine..Zacementiraj se kao najbolji evropski igrac svih vremena u inat svima.

zvezdale

pre 1 godinu

Bruklin zaslužuje lagano iseljenje. U jednom trenutku imali Durenta, Kajrija i Hardena. I aj' što nisu uradili ništa nego dobiše za njih sve zajedno običan kusur, Simonsa i par pikova.
Jeziva franšiza.

Finiks logično ide na all in. Valjda će i one trutine iz Denvera malo mućnuti glavama, a ne gledati u pasulj i večno diviti Porteru.

Antireklamozder

pre 1 godinu

Bruklin Netsi zauzvrat su dobili Mikela Bridžisa, Kemerona Džonsona, Džae Kraudera i četiri pika prve runde, preneli su Adrijan Vojnarovski i Šems Čaranija

Citaj durent= 4 pika prve runde, ovi ostali oslobadjanje prostora za durentovu platu. Obzirom na godine u kojima je zmija, nisam siguran ko je losije prosao...

Sportski pozdrav :)

Marko

pre 1 godinu

Drugi put za redom covek UNISTI NBA LIGU!
I za ovo je kriv Lebron, on je poceo "ring chasing" po svaku cenu da trazis trade i da si deo supertima...
Steta, zato sto je nas Nikola stvarno imao lepu sansu ove sezone...sad je gotovo...

N

pre 1 godinu

Bruklin je napravio najbolji posao u svojoj istoriji. Otarasili su se matorih i istrošenih zvezda i kreću ispočetka.
Ne znam kako će Dalas i Phoenix izgledati ali teško šta da će da urade.
Dončić voli sam da igra i teško da će da da svoj deo šuteva i poena Irvingu.
Sunsi će upropastiti svoje mlade zvezde sa Durentom. Bridges, Ayton i Booker su sjajni mladi igrači koji funkcionišu odlično i samo im treba dati malo vremena (godinu-dve) da se dobro uigraju i mogu da idu na titulu. Paula ne računam jer će on da izgubi mesto od Durenta.

Arm

pre 1 godinu

Uhhh. Prva stvar koju mi je prijatelj napisao maloprije je da sve rade da onemoguće denver i Jokića i da je najbolje da se Denver preseli na istok.

A sad ozbiljno što se kaže.
Vidjećemo šta će se još dogoditi do kraja trejd roka ali je očigledno da neki timovi postaju izuzetno jaki ( iako su većina igrača već u godinama ) i da Denver mora nešto uraditi ove godine u pokušaju osvajanja titule jer do godine će biti još teže

Mutimir

pre 1 godinu

E moj Jokara...sad cak i Doncic ima superstara za saigraca. Oazi sad i Finimsa, Lakersa i druge..sve zvezde i zvezdice...Oduci ih od kosarke sve. Voleo bih to vise nego da Nole osvoji kalendarski GS ove godine..Zacementiraj se kao najbolji evropski igrac svih vremena u inat svima.

NastyB

pre 1 godinu

Kako se Finiks ukopao sa ovim, ne zna se.
1.) Durent je moj omiljeni igrač, ali više povređen nego što igra.
2.) Mikal Bridžes je sasvim solidno krilo, mlad je i tek će da napreduje.
3.) Uz večito povređenog Pola i bez Bukera ni ove sezone neće ništa postići.
4.) Bruklin odlično prošao.
5.) Lejkersi još bolje.
6.) GM-a Minesote trenutno obesiti o najbliže drvo. :)

Antireklamozder

pre 1 godinu

Bruklin Netsi zauzvrat su dobili Mikela Bridžisa, Kemerona Džonsona, Džae Kraudera i četiri pika prve runde, preneli su Adrijan Vojnarovski i Šems Čaranija

Citaj durent= 4 pika prve runde, ovi ostali oslobadjanje prostora za durentovu platu. Obzirom na godine u kojima je zmija, nisam siguran ko je losije prosao...

Sportski pozdrav :)

me myself and i

pre 1 godinu

Za ove koji kažu da Denver sad nema šanse. Setite se netsa od prije godinu dve sa 3 zvezde. I sta je bilo, ništa, raspad sistema.

tamo neko

pre 1 godinu

Ja ne mislim da je Finiks jaci nego pre ove razmene igraca. Izgubili su dva veoma zahvalna igraca koji igraju odlicno i u odbrani i u napadu. Denver 'ladno' stize do finala(samo ako nema povreda) sa Bostonom koji po meni imaju najbolje ukomponovan tim.

Donny Brasco

pre 1 godinu

Nitko ne uništava NBA ligu ako se napravi trejd. Jedino što se promjenilo je to da su igrači postali svjesniji da su oni najvažniji dio priče i da ih je danas teže zadržati ako žele promjenu. Situacija u Brooklynu nije bila dobra i kad je Irving otišao pitanje je bilo ide li Durant na ljeto ili odmah. Phoenix ga je želio i ranije , ima kapital i u pickovima i u igračima da realizira stvar.Povrat koji je Brooklyn dobio je jako dobar, 4 nezaštićena picka,jedna zamjena i 3 krila koja mogu ili zadržati ili bez problema razmjeniti,san o tituli u skorije vrijeme je svakako bio završen. Sunsi nemaju šta čekati,Paulu je 38 godina,Booker je dosegao visoku razinu igre i njihovo vrijeme je sada da idu all in. U ligi imaš šansu,pravu šansu tek pokoju godinu i nema razloga čekati pogotovo ako možeš dovesti takav talent. O Durentu se manje više sve zna, kad je zdrav jako je malo učinkovitijih i boljih igrača i bez obzira na sve mane koje ima ne postoji ekipa u ligi koja ga ne bi objeručke prihvatila. Više vrijedi jedan takav igrač u tijesnoj play off seriji nego 5 Bridgesa ili sličnih igrača, to je činjenica. Sjajan posao Phoenixa koji je sada u samom vrhu favorita, zaustaviti i Durenta i Bookera dok stari Paul samo usmjerava igru sa svojim i dalje nenadmašnim IQ-om biti će jako,jako teško.

zvezdale

pre 1 godinu

Bruklin zaslužuje lagano iseljenje. U jednom trenutku imali Durenta, Kajrija i Hardena. I aj' što nisu uradili ništa nego dobiše za njih sve zajedno običan kusur, Simonsa i par pikova.
Jeziva franšiza.

Finiks logično ide na all in. Valjda će i one trutine iz Denvera malo mućnuti glavama, a ne gledati u pasulj i večno diviti Porteru.

Elgin

pre 1 godinu

Polako sa Finiksom i garantovanom titulom... tako je bilo i kad je dolazio u Netse sa Kajrijem, pa posle Harden... glavni favoriti za titulu i tako to... Sansi nemaju pobednički (šampionski) mentalitet... Kris Pol je uvek povređen kad je bitno, a treba Durent i da se uklopi u sve ovo...

Arm

pre 1 godinu

Uhhh. Prva stvar koju mi je prijatelj napisao maloprije je da sve rade da onemoguće denver i Jokića i da je najbolje da se Denver preseli na istok.

A sad ozbiljno što se kaže.
Vidjećemo šta će se još dogoditi do kraja trejd roka ali je očigledno da neki timovi postaju izuzetno jaki ( iako su većina igrača već u godinama ) i da Denver mora nešto uraditi ove godine u pokušaju osvajanja titule jer do godine će biti još teže

Marko

pre 1 godinu

Dan zalosti u Srbiji je danas. Jadni denver .Jokicevci kontali da ce bucko do finala u nikad losijem zapadu ali sad je to gotova prica.Sunsi ce ih pregaziti.
(Mr_Melbourne, 9. februar 2023 07:42)

Braco,je li moguće da ti posećuješ portale u Srbiji da bi izrazio svoj animozitet prema Srbima i da ti to predstavlja neko zadovoljstvo u životu? Daj, bre, mani se tog primitivnog šovinizma i troši svoje vreme na neke pametnije stvari, ionako je život prekratak. Odrasti već jednom.

Powerslave

pre 1 godinu

Mikal Bridžis je odličan igrač, mnogo važniji za Finiks nego što se čini(lo) i mislim da će im izuzetno nedostajati.
Nisam siguran da je trejd dobar ako ostaju bez njega, čak iako u suprotnom smeru dolazi Durent, koji je već povređivan i u godinama, mada i dalje vrhunski igrač. Bridžis nije propustio bukvalno nijednu utakmicu otkako je u ligi.

MPP

pre 1 godinu

ZAPADNA KONF.

će izgledati sad
SKROZ DRUGAČIJE ..
...I opet na kraju odlučiće ko je najzdraviji i bez povreda.
Denver ima odličan tim i treba da ide na osvajanje titule . Pogotovu što sad imaju još više razloga da "grizu"....jer su se i Sansi i Dalas značajno pojačali.
NIKOLA igra istorisku sezonu
Denver je tim KOJI JE U VRHU SA ASISTENCIJAMA, pired Jokića sad svi ali bukvalno svi svakome asistiraju i TO JE NAJVEĆA SNAGA DENVERA.
Jokić ih je "naterao" da razmišljaju timski .
Zadnja utakmica 44 asist.timske mislim. Rekord u Nba ....
Ne znaš odakle sve "katuju"....izuzetan basket...
DENVER treba da igra svoju igru koja je izuzetno teška za svaku odbranu.
Ako su zdravi... biće tu basketa sve da "pršti"....
Očekujem od Nikole još ludje brojke nego u sezoni i

MALO SREĆE....nije na odmet....

Marko

pre 1 godinu

Drugi put za redom covek UNISTI NBA LIGU!
I za ovo je kriv Lebron, on je poceo "ring chasing" po svaku cenu da trazis trade i da si deo supertima...
Steta, zato sto je nas Nikola stvarno imao lepu sansu ove sezone...sad je gotovo...

davor

pre 1 godinu

Kako glup potez, užas.
Bridžisa i Džonsona da svako poželi u ekipi. Igraju podjednako u oba pravca. Daš takva dva igrača plus čak 4 pika za jednog je van svake pameti. Pogotovo što je KD sklon povredama. Netsi su super prošli. Rastosiljali se štetočina i sad mogu mirno da sklapaju valjanu ekipu.

Milan

pre 1 godinu

Citam komentare i kao Sunsi se odrekli buducnosti ovo ono. Sunsi nikada nisu bili sampioni. Sunsi idu all in sada da uzmu tu titulu i imaju mladog Bookera tu na mnogogodina, mladog Aytona i 2 veterana uvidi CP3 i KD. CP3 sada treba da bude 4 pa i 5 opcija i da razigrava, da se pricuva do plejofa a onda haos. KD posle ludila od nekoliko sezona sa Hardenom i Irvingom dolazi u zdravu sredinu gde Booker nikada ali nikada nije napravio 1 problem i koji samo cepa kosarku... Mozda ove godine ne bude nista ali da ce biti sila na zapadu to hoce sigurno. Na leto mogu videti sta ce sa CP3 jer ima ugovor na jos 2 godine ali od te 2 godine garantovana je sledeca sezona za samo 15 miliona tako da ako odluce mogu da ga se oslobode ili mogu da restruktuiraju ugovor. Imaju jos dosta igraca rotacije koje ce trejdovati uz pikove 2 runde da okruze Bookera i KD sa boljim igracima... Sta je cekanje donelo Denveru? Bostonu? Gradili su ali jesu uzeli titulu? Sve je to lepo, 1 su u konferencijama ali to ke regularna sezona. Igra se za titulu a evo Denver je dobio u par dana mnogo jacu konkurenciju na zapadu u vidu Mavsa, Lejkersa i sada Sunsa a ocekujte da ce jos biti trejdova. Nba liga ne spava, nema cekanja vec svi gledaju da se pojacaju i zato i jeste tako uzbudljiva jer sa nekim trejdom, potpisom okreces sezonu za 360 stepeni.
(SAF, 09. februar 2023 08:25)
kad se okrenes za 360 stepeni dodjes na isto prijatelju

76er

pre 1 godinu

Bruklin je napravio najbolji posao u svojoj istoriji. Otarasili su se matorih i istrošenih zvezda i kreću ispočetka.
Ne znam kako će Dalas i Phoenix izgledati ali teško šta da će da urade.
Dončić voli sam da igra i teško da će da da svoj deo šuteva i poena Irvingu.
Sunsi će upropastiti svoje mlade zvezde sa Durentom. Bridges, Ayton i Booker su sjajni mladi igrači koji funkcionišu odlično i samo im treba dati malo vremena (godinu-dve) da se dobro uigraju i mogu da idu na titulu. Paula ne računam jer će on da izgubi mesto od Durenta.
(N, 9. februar 2023 07:55)

Bruklin je imao svaku predispoziciju da razvija svoj odlican mladi tim iz 2019. godine i onda su sve to rasprodali, doveli ovu trojicu megazvezda i onda se desilo sta se desilo i sad opet od pocetka sve i ti to zoves najbolji posao u istoriji? A ostale gluposti koje si pisao ne treba komentarisati.

sestrutijebe osoba pod tim nikom

pre 1 godinu

Ovi su za jokaru druga planeta
(Loznica, Gučevo, Cer....., 09. februar 2023 07:42)Jokara ce da ga pojede za dorucak.

lukadoncic77

pre 1 godinu

Dodje novi vlasnik... pa odmah BOMBA... sve normalno.
A DEN... hm igraš super sezonu, prvi nosioci zapada, pa te u PRVOM kolu sacekaju zdravi LAL ili GSW, ako nekom slučaju to pobediš, u drugom PHO ili LAC...
😊

SAF

pre 1 godinu

Citam komentare i kao Sunsi se odrekli buducnosti ovo ono. Sunsi nikada nisu bili sampioni. Sunsi idu all in sada da uzmu tu titulu i imaju mladog Bookera tu na mnogogodina, mladog Aytona i 2 veterana uvidi CP3 i KD. CP3 sada treba da bude 4 pa i 5 opcija i da razigrava, da se pricuva do plejofa a onda haos. KD posle ludila od nekoliko sezona sa Hardenom i Irvingom dolazi u zdravu sredinu gde Booker nikada ali nikada nije napravio 1 problem i koji samo cepa kosarku... Mozda ove godine ne bude nista ali da ce biti sila na zapadu to hoce sigurno. Na leto mogu videti sta ce sa CP3 jer ima ugovor na jos 2 godine ali od te 2 godine garantovana je sledeca sezona za samo 15 miliona tako da ako odluce mogu da ga se oslobode ili mogu da restruktuiraju ugovor. Imaju jos dosta igraca rotacije koje ce trejdovati uz pikove 2 runde da okruze Bookera i KD sa boljim igracima... Sta je cekanje donelo Denveru? Bostonu? Gradili su ali jesu uzeli titulu? Sve je to lepo, 1 su u konferencijama ali to ke regularna sezona. Igra se za titulu a evo Denver je dobio u par dana mnogo jacu konkurenciju na zapadu u vidu Mavsa, Lejkersa i sada Sunsa a ocekujte da ce jos biti trejdova. Nba liga ne spava, nema cekanja vec svi gledaju da se pojacaju i zato i jeste tako uzbudljiva jer sa nekim trejdom, potpisom okreces sezonu za 360 stepeni.

Donny Brasco

pre 1 godinu

Vidim da neki spominju da se Phoenix odriče budućnosti ali to ne funkcionira tako. Durent je na svaki način bolji od Bridgesa i njihovo vrijeme je sada, oni su uzeli Paula, njemu vrijeme ističe, Booker je spreman, Ayton isto tako..ako upali dobro, ako ne neće biti ni prvi ni zadnji kojima nije uspjelo. Drugo mjesto ili finale konferencije nikoga ne zanima, postoji samo jedna nagrada a to je titula. Oni naravno nisu čisti favoriti, nema govora o tome,ali dosadašnja ekipa nije imala šanse, to smo vidjeli i lani kad ih je Dallas razbio u game 7. Naravno da ćeš kad uzimaš nekoga kao Durent morati i dati nešto zauzvrat to je valjda svima jasno, plaće se moraju približno poravnati a Durentova nije mala.

bolje sutra

pre 1 godinu

Provalili su da Denver osvaja
Hoce da sprece
Ali Curry je ziv dokaz godinama bio, da velike zverke ne osvajaju, vec uigranost malo manjih zverki?

paspalj chandler

pre 1 godinu

Bruklin je napravio najbolji posao u svojoj istoriji. Otarasili su se matorih i istrošenih zvezda i kreću ispočetka.
Ne znam kako će Dalas i Phoenix izgledati ali teško šta da će da urade.
Dončić voli sam da igra i teško da će da da svoj deo šuteva i poena Irvingu.
Sunsi će upropastiti svoje mlade zvezde sa Durentom. Bridges, Ayton i Booker su sjajni mladi igrači koji funkcionišu odlično i samo im treba dati malo vremena (godinu-dve) da se dobro uigraju i mogu da idu na titulu. Paula ne računam jer će on da izgubi mesto od Durenta.
(N, 9. februar 2023 07:55)
Reci mi da ne razumeš košarku bez da mi kažeš ne razumem košarku

Mvp zacementiran

pre 1 godinu

Sad kad Denver bude prvi na zapadu, Jokiću garantovana MVP titula. Šta će biti u plej ofu ćemo da vidimo,ko bude najzdraviji će biti najveći favorit

N

pre 1 godinu

Bruklin je napravio najbolji posao u svojoj istoriji. Otarasili su se matorih i istrošenih zvezda i kreću ispočetka.
Ne znam kako će Dalas i Phoenix izgledati ali teško šta da će da urade.
Dončić voli sam da igra i teško da će da da svoj deo šuteva i poena Irvingu.
Sunsi će upropastiti svoje mlade zvezde sa Durentom. Bridges, Ayton i Booker su sjajni mladi igrači koji funkcionišu odlično i samo im treba dati malo vremena (godinu-dve) da se dobro uigraju i mogu da idu na titulu. Paula ne računam jer će on da izgubi mesto od Durenta.

iskreno

pre 1 godinu

Svi se oni igraju a GS diže formu i na kraju lagano osvaja. Na žalost po naš Denver.
(metalstorm, 09. februar 2023 08:39)

Vidim kako dižu formu, nočas izgubili od Portlanda, pre par noći od Denvera, pa Minesota... Dobili su raspalu Oklahomu i Dalas bez Dončića...

DraganBorca

pre 1 godinu

Zapad je brutalan bio i pre ovoga ali formiran je narativ kako je Zapad slab jer je LeBron na dnu a Ratnici stalno nešto mrljavi. Dok Jokic i Sabonis igraju super timsku pobednicku košarku i na vrhu su.

Dalas Dončić i Irving, Klipersi Leonard i Dzordz, Finiks Durant, Pol, Buker i Ajton, Nju Orleans Zion, Ingram, Mekalum, Valancijunas, Minesota Tauns, Gober, Edvards, Ratnici Stef, Grin, Tompson, Lejkersi LeBron, Dejvis, Rasel, mati mila pa tu Portland sa Lilardom i Grantom mu dodje kao kamilica ako uopšte udju u plejof 🙄

Jedno poređenje ove gore brutalne garniture sa Dzordanovim Istokom 1996.

vince carter

pre 1 godinu

Po meni sad Bruklin ima najdublji tim :)) Dobili ovog Cam Thomasa koga nisu ni koristili u timu a sipa po 40+,dobili Dinvidija,Fini Smita,Bridzisa i Krowdera koji su odlicni defanzivci,Johnson je solidan igrac a imaju jos Bena Simonsa za odbranu,Watanabea,Harisa i Milsa kao sutere,Claxtona ispod kosa...Mogo bi ovde da se ukomponuje solidan tim. U Finixu se proslu utakmicu vratio Booker,sad imaju Duranta,Pola i Aytona ali mislim da to titulu nece videti. Lejkersi su bolji sad,bice dosta jaci defanzivno i imace dodatne sutere u odnosu na Westbruka. Vi znate da "hejtujem" Jokica to jest vase izjave,ali Denver stavljam na tiket svaku utakmicu i svidja mi se ekipa u oba smera kao i atmosfera u ekipi,tako da mislim da imaju sanse.

DDF

pre 1 godinu

Ko god je pomislio da Denver moze do NBA titule u velikoj je zabludi,najveci domet Denvera je polufinale konferencije,za nesto vece treba imati karakter pobednika i"glad"za titulu,nije dovoljno biti zabavljac publike i ljubitelj statistike kad dodje plej-of

robin hud

pre 1 godinu

Prvo
MIslim da je trejd dobar za obe ekipe, a da će se Bruklin opametiti da ne gradi ekipu sa igračima kojima karijera ide u kontra smeru
Drugo
Finiks nema šta da čeka, ali je pitanje kako će se skockati, imaju pristojno vremena da plej ofa
Treće
Ne toliko bitno za ovu vest, ali reći da je Jokić lažni MVP je košarkaški debilizam, posle ubedljivih glasanja i mišljnje svakog iole ozbiljnog nba analitičara.

Vlada

pre 1 godinu

Bas puno neznanja na ovom sajtu. No dobro , posle ce svi kao i uvek da pozdrave ovaj potez finiksa i da velicaju Durent kao nemoguceg igraca a za sad je starkelja koji je losiji od bridzisa i kem dzonsona. Sta sve nece procitati covek ovde...

Mr_Melbourne

pre 1 godinu

Dan zalosti u Srbiji je danas. Jadni denver .Jokicevci kontali da ce bucko do finala u nikad losijem zapadu ali sad je to gotova prica.Sunsi ce ih pregaziti.

smeh

pre 1 godinu

Finiks nije uopšte napravio grešku sa Durentom samo je pitanje kako će profitirati iz ovog trejda. Dali rezultatima, sponzorima ili nekim budućim trejdom. Što se tiče rezultata vreme će pokazati jer su svi pričali da je i Bruklin bio super tim i da će se prošetati do titule. Ali da je zapad preko noći postao prejak to jeste. Bukvalno sada imamo gomilu timova koji su u stanju da se bore za titulu na zapadu i možda čak svaka serija bude išla u maksimalan broj mečeva.

Serbissimo

pre 1 godinu

Nevidjeno los trejd za Finiks. Dali cetiri solidna igraca i gomilu pikova prve runde za igraca na zalasku karijere. Prva petorka puna egoista i klupa tanka kao flis papir.

Andrei Kirilenko

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem da su pustili Durenta za ovaj paket. Čak ni Ejtona nisu izvukli. Nažalost sada je Finiks kandidat ponovo

Rade

pre 1 godinu

koliko neznalica na komentarima i lajkova na iste

- Ayton sigurno ne ide u Dalas
- nisu samo pikovi dati vec dva vrhunska mlada igraca
- odlican trejd za obe ekipe
- booker vise nije povredjen

76er

pre 1 godinu

Vidim da neki spominju da se Phoenix odriče budućnosti ali to ne funkcionira tako. Durent je na svaki način bolji od Bridgesa i njihovo vrijeme je sada, oni su uzeli Paula, njemu vrijeme ističe, Booker je spreman, Ayton isto tako..ako upali dobro, ako ne neće biti ni prvi ni zadnji kojima nije uspjelo. Drugo mjesto ili finale konferencije nikoga ne zanima, postoji samo jedna nagrada a to je titula. Oni naravno nisu čisti favoriti, nema govora o tome,ali dosadašnja ekipa nije imala šanse, to smo vidjeli i lani kad ih je Dallas razbio u game 7. Naravno da ćeš kad uzimaš nekoga kao Durent morati i dati nešto zauzvrat to je valjda svima jasno, plaće se moraju približno poravnati a Durentova nije mala.
(Donny Brasco, 09. februar 2023 08:55)

Da li ce ostati Ejton to je pitanje.

Topnik

pre 1 godinu

netsi sa dinvidijem mikaelom i ovim klincima konkurentniji nego kad su ova dva naduvenka bila u ekipi
(Volina, 9. februar 2023 07:38)

Moš si mislit.

76er

pre 1 godinu

Citam komentare i kao Sunsi se odrekli buducnosti ovo ono. Sunsi nikada nisu bili sampioni. Sunsi idu all in sada da uzmu tu titulu i imaju mladog Bookera tu na mnogogodina, mladog Aytona i 2 veterana uvidi CP3 i KD. CP3 sada treba da bude 4 pa i 5 opcija i da razigrava, da se pricuva do plejofa a onda haos. KD posle ludila od nekoliko sezona sa Hardenom i Irvingom dolazi u zdravu sredinu gde Booker nikada ali nikada nije napravio 1 problem i koji samo cepa kosarku... Mozda ove godine ne bude nista ali da ce biti sila na zapadu to hoce sigurno. Na leto mogu videti sta ce sa CP3 jer ima ugovor na jos 2 godine ali od te 2 godine garantovana je sledeca sezona za samo 15 miliona tako da ako odluce mogu da ga se oslobode ili mogu da restruktuiraju ugovor. Imaju jos dosta igraca rotacije koje ce trejdovati uz pikove 2 runde da okruze Bookera i KD sa boljim igracima... Sta je cekanje donelo Denveru? Bostonu? Gradili su ali jesu uzeli titulu? Sve je to lepo, 1 su u konferencijama ali to ke regularna sezona. Igra se za titulu a evo Denver je dobio u par dana mnogo jacu konkurenciju na zapadu u vidu Mavsa, Lejkersa i sada Sunsa a ocekujte da ce jos biti trejdova. Nba liga ne spava, nema cekanja vec svi gledaju da se pojacaju i zato i jeste tako uzbudljiva jer sa nekim trejdom, potpisom okreces sezonu za 360 stepeni.
(SAF, 09. februar 2023 08:25)

Mavsi tesko da su konkurencija Denveru, probijace ih na spoljnim pozicijama kako ko stigne, a Lejkersi ko zna da li ce uci u plej in.

vince carter

pre 1 godinu

Draganu Borci je nemoguce odgovoriti iz bar deset pokusaja na ovom sajtu sto navodi da je on admin🙈😅 Bar sam te ugasio kao svecu prosli put!!

vince carter

pre 1 godinu

@Njorco Igraci 96te nisu imali mentalitet danasnjih gubitnika kao sto si ti koji vec pravis teren za eventualni neuspeh kao i svaki godine cime dokazujes koliki si luzer. Denver koji godinama igra zajedno i koji je zdrav bi trebao da ima prednost u odnosu na neuigrane ekipe cija imena igraca nabrajas a ovo sa Valanciunasom je hit😅 Jos jace sto si nabrojao Granta kao veliku podrsku Lilardu a kad je igrao za Denver bio igrac koga Jokic cini boljim🙈 A na kraju odluci se zaljubljeni koju eru ces da pljujes,posto si do sada ismejavao Istok 2007 i pisao kako je Dzo Dzonson bio all star igrac,sve jer si zaljubljeni mali covek,evo jedan fun fact za tebe,igrac iz ere Dzo Dzonsona van svog prajma kao najbolji igrac serije ti je pocistio Denever u playoffu🙈 @Posmatrac Ti si stvarno za posmatranje nakon ove izjave!

Donny Brasco

pre 1 godinu

@76er

Da li će ostati Ayton to je uistinu pitanje ali vrijeme ističe i to je zbilja teško predvidjeti. Ono u što možeš biti siguran je da će Phoenix ako razmjeni Aytona tražiti popriličan povrat jer je Ayton friško potpisan igrač i kao takav vrijedi mnogo, ako već ne Sunsima , možda nekoj od ekipa kojima se sviđa mladi solidni startni centar. Možda nakon tog potencijalnog trejda Phoenix bude bolja momčad nego što je sada, jer nemaju razloga uzeti povrat koji im se ne sviđa, nisu pod pritiskom oko ugovora i ako paket za njega ne bude zadovoljavajući od posla neće biti ništa. Toronto je tražio centra i to im je bila dobra prilika jer Kanađani imaju dobrih igrača ali su ovi uzeli sinoć centra iz Spursa tako da im ne treba Ayton. Spominjao se Dallas, ali osim jučer na B92 nisam nigdje vidio da se o tome ozbiljno razgovara. Od Dallasa mogu dobiti Wooda i Hardaweya, da sam Phoenix to ne bih ni razmatrao, Woodu ističe ugovor, tražiti će povišicu dok Hardawey svoj ne opravdava, a nije mali i istječe tek za 2 godine. Da sam na njihovom mjestu zadržao bih Aytona , nije Jokić ali je jedan jako dobar mladi centar i vrlo dobar u obrani koja je ipak izgubila odlaskom ova dva igrača. Crowdera ne računam jer nije ni igrao niti bi igrao ove godine zbog neslaganja s upravom.

Milutin

pre 1 godinu

Ovu ekipu je nemoguce pobediti u 4 utakmice, mogu da odigraju frhunsku odbranu, svaki igrac je dobar u odbrani, a o napadu da ne pricam, po meni oni su sad napadacki bolji od onog goldena kad je durent bio.
(Milan, 9. februar 2023 12:46)

Videćemo kako će se poslagati kockice. Isto to se tvrdilo za Netse u 2020-2021 sezoni, sa Durentom, Irvingom, Hardenom, Grifinom i Aldridžom, pa smo svi videli kako su prošli.

Za pobednički tim treba mnogo, mnogo više nego skup izuzetnih pojedinaca, to se do sad milion puta dokazalo.

stefan bg

pre 1 godinu

To bre, idemo po titulu.
Phoenix je sada top ekipa Zapada.
Ako ih zaobidju povrede ima da se prosetaju Zapadom.
Milvoki, Philla ih cekaju u finalu.

MethodManWu

pre 1 godinu

Dalas Dončić i Irving, Klipersi Leonard i Dzordz, Finiks Durant, Pol, Buker i Ajton, Nju Orleans Zion, Ingram, Mekalum, Valancijunas, Minesota Tauns, Gober, Edvards, Ratnici Stef, Grin, Tompson, Lejkersi LeBron, Dejvis, Rasel, mati mila pa tu Portland sa Lilardom i Grantom mu dodje kao kamilica ako uopšte udju u plejof 🙄

Jedno poređenje ove gore brutalne garniture sa Dzordanovim Istokom 1996.
(DraganBorca, 9. februar 2023 08:48)

Od ove tvoje "brutalne garniture" u to vrijeme bi kao starteri mogli da igraju samo Dončić, Lenard, Džejms, Durent i Kari. Ostali nabrojani bi većinom bili mahači peškirima.

Milan

pre 1 godinu

To bre, idemo po titulu.
Phoenix je sada top ekipa Zapada.
Ako ih zaobidju povrede ima da se prosetaju Zapadom.
Milvoki, Philla ih cekaju u finalu.
(stefan bg, 9. februar 2023 10:10)

Starteri da, klupa je sad dosta kratka. Ako se neko od startera povredi, ili padne u formi, ugasili su ga.

Memfis

pre 1 godinu

po meni oni su sad napadacki bolji od onog goldena kad je durent bio.
(Milan, 9. februar 2023 12:46)

Нису ни близу, а камо ли бољи.

Milan

pre 1 godinu

Ovu ekipu je nemoguce pobediti u 4 utakmice, mogu da odigraju frhunsku odbranu, svaki igrac je dobar u odbrani, a o napadu da ne pricam, po meni oni su sad napadacki bolji od onog goldena kad je durent bio.

posmatrac

pre 1 godinu

Nije baš Durent neka prevaga u korist Phoenix-a. Pogledajte mu statistiku iz prošlog Play Off-a šut 38%. Ok, nije imao saigrače. Ove sezone skok 6,7 i asistencije 5,3 to nije nešto puno ako na parketu provodiš 40 min, čak bi se moglo reći da nisi mnogo koristan za ekipu, jer te drugi nadskaču s obzirom da za 40 min nemaš više skokova i asistencija. Za košarku su najvažniji pokazatelji skok, asistencija, % šuta, i % slobodnih bacanja, tvrda odbrana, blokade da vidiš koliko je neko koristan za ekipu. Durent ima 29 koševa po utakmici., ali % šuta 49% reklo bi se da siluje i ne doprinosi rezultatu. Ipak Durent je vrh u jednom segmentu, a to su slobodna bacanja i tu je 90%. Ali problem je što se nad njim više ne prave toliki fauli. Feniks bi od ovog trejda mogao imati koristi samo ako će Durent bez silovanja da šutira samo kad je sam, i tu je opasan i koristan, znači da ima suigrače koji razigravaju. Bolje da je došao u Denver, jer tamo Jokić razigrava, a Durent može da pogadja, otprilike to. A Durent sam da siluje šuteve, ništa od toga nema, a više nije ni koristan u skoku u asistencijama prosek, ima jačih od njega. Videćemo kako će da se uklopi u Phoenix , ipak ima jedan važan kvalitet to je % ubačenih slobodnih bacanja, ali je sa obzirom na godine preskupo plaćen.

Slavisa Djorovic

pre 1 godinu

Denver nuggets je u NBA cenjen ko Mladost iz Lucana.Denverov najbolji igrac ne reklamira ni sponzora.Poli salame u Srbiji reklamira Doncic...Jokica tapsu po ledjima jel im treba sto je najbolji ali reklamiraju ih drugi.Kada te Ameri hvale okreni zadnjicu prema zidu.Na sve nacine trener i vlasnik zele da Mareey ili Porter preuzmu ulogu vodje tima , sve im je dozvoljeno i da 40 suteva upute na kos po utakmici da im procenat bude 10-2 za 3 ,Dali je neko procitao da trener kritikuje MPJ ili JM.. a MVP cesto da nije agresivan da se ne cuje na terenu.Ovi igraci MPJ i JM imaju ugovore za ovu godinu malo manje od Jokicevog za ovu godinu.Trener ne dovodi nekog da zameni po nekad Jokica ma ima ga tera do iznemoglosti ,a oslobadja odbrane JM-MPJ izjavom juce-Bones slabo pojriva Mareeya odbranom i zato ga trejduju da Brovn boje pokriva Mareeya. Ne nadajte se tituli Denvera svi se nadaju 6 mestom da im protivnik bude Denver.Nisu oni glupi sto hoce Denver za protivnika Jokica i grupu gradjana

Aragorn

pre 1 godinu

E moj Jokara...sad cak i Doncic ima superstara za saigraca. Oazi sad i Finimsa, Lakersa i druge..sve zvezde i zvezdice...Oduci ih od kosarke sve. Voleo bih to vise nego da Nole osvoji kalendarski GS ove godine..Zacementiraj se kao najbolji evropski igrac svih vremena u inat svima.
(Mutimir, 09. februar 2023 07:43) Šta ne to za tebe sve i da uradi kad ćeš i dalje motati kablove? Prošetaj da čika specijaliste, možda ti još uvek nije kasno

Obrad

pre 1 godinu

Hm prošlo je 20 godina kada je zadnji put ekipa proseka sa dobrom odbranom napravila nešto. Mislim naravno na Pistonse. Ovi Netsi su daleko od toga, Niksi vol 2. Videćete. A ako mali Tomas postane vrhunski igrač, poješću svoju diplomu.

Milos

pre 1 godinu

@DraganBorca
Orlando Magic: Shaquille O'Neal, Penny Hardaway
New York Knicks: Patrick Ewing, Derek Harper, John Starks
Miami Heat: Lonzo Mourning, Chris Gatling, Voshon Lenard
Indiana Pacers: Reggie Miller, Rick Smits
Detroit Pistons: Joe Dumars, Grant Hill, Otis Thorpe

To što ti ne znaš za timove i ljude, ne znači da mi drugi ne znamo i da se ne sjećamo tih utakmica.

Tamo Daleko

pre 1 godinu

Durent moj omiljen igrac pre dolaska u Bruklin.Ljudi Phonex nema klupu nemoj da se palite los trejd za njih Durent i Kris zajedno super pre mozda 4/5 sezona ovako Arizona tone vec sledece sezone. Lejkersi koje ne volem bolji posao uradili prva petorka strasna isto kao i klupa

Mr_Melbourne

pre 1 godinu

Dan zalosti u Srbiji je danas. Jadni denver .Jokicevci kontali da ce bucko do finala u nikad losijem zapadu ali sad je to gotova prica.Sunsi ce ih pregaziti.

Marko

pre 1 godinu

Drugi put za redom covek UNISTI NBA LIGU!
I za ovo je kriv Lebron, on je poceo "ring chasing" po svaku cenu da trazis trade i da si deo supertima...
Steta, zato sto je nas Nikola stvarno imao lepu sansu ove sezone...sad je gotovo...

DDF

pre 1 godinu

Ko god je pomislio da Denver moze do NBA titule u velikoj je zabludi,najveci domet Denvera je polufinale konferencije,za nesto vece treba imati karakter pobednika i"glad"za titulu,nije dovoljno biti zabavljac publike i ljubitelj statistike kad dodje plej-of

Mutimir

pre 1 godinu

E moj Jokara...sad cak i Doncic ima superstara za saigraca. Oazi sad i Finimsa, Lakersa i druge..sve zvezde i zvezdice...Oduci ih od kosarke sve. Voleo bih to vise nego da Nole osvoji kalendarski GS ove godine..Zacementiraj se kao najbolji evropski igrac svih vremena u inat svima.

posmatrac

pre 1 godinu

Nije baš Durent neka prevaga u korist Phoenix-a. Pogledajte mu statistiku iz prošlog Play Off-a šut 38%. Ok, nije imao saigrače. Ove sezone skok 6,7 i asistencije 5,3 to nije nešto puno ako na parketu provodiš 40 min, čak bi se moglo reći da nisi mnogo koristan za ekipu, jer te drugi nadskaču s obzirom da za 40 min nemaš više skokova i asistencija. Za košarku su najvažniji pokazatelji skok, asistencija, % šuta, i % slobodnih bacanja, tvrda odbrana, blokade da vidiš koliko je neko koristan za ekipu. Durent ima 29 koševa po utakmici., ali % šuta 49% reklo bi se da siluje i ne doprinosi rezultatu. Ipak Durent je vrh u jednom segmentu, a to su slobodna bacanja i tu je 90%. Ali problem je što se nad njim više ne prave toliki fauli. Feniks bi od ovog trejda mogao imati koristi samo ako će Durent bez silovanja da šutira samo kad je sam, i tu je opasan i koristan, znači da ima suigrače koji razigravaju. Bolje da je došao u Denver, jer tamo Jokić razigrava, a Durent može da pogadja, otprilike to. A Durent sam da siluje šuteve, ništa od toga nema, a više nije ni koristan u skoku u asistencijama prosek, ima jačih od njega. Videćemo kako će da se uklopi u Phoenix , ipak ima jedan važan kvalitet to je % ubačenih slobodnih bacanja, ali je sa obzirom na godine preskupo plaćen.

stefan bg

pre 1 godinu

To bre, idemo po titulu.
Phoenix je sada top ekipa Zapada.
Ako ih zaobidju povrede ima da se prosetaju Zapadom.
Milvoki, Philla ih cekaju u finalu.

N

pre 1 godinu

Bruklin je napravio najbolji posao u svojoj istoriji. Otarasili su se matorih i istrošenih zvezda i kreću ispočetka.
Ne znam kako će Dalas i Phoenix izgledati ali teško šta da će da urade.
Dončić voli sam da igra i teško da će da da svoj deo šuteva i poena Irvingu.
Sunsi će upropastiti svoje mlade zvezde sa Durentom. Bridges, Ayton i Booker su sjajni mladi igrači koji funkcionišu odlično i samo im treba dati malo vremena (godinu-dve) da se dobro uigraju i mogu da idu na titulu. Paula ne računam jer će on da izgubi mesto od Durenta.

zvezdale

pre 1 godinu

Bruklin zaslužuje lagano iseljenje. U jednom trenutku imali Durenta, Kajrija i Hardena. I aj' što nisu uradili ništa nego dobiše za njih sve zajedno običan kusur, Simonsa i par pikova.
Jeziva franšiza.

Finiks logično ide na all in. Valjda će i one trutine iz Denvera malo mućnuti glavama, a ne gledati u pasulj i večno diviti Porteru.

tamo neko

pre 1 godinu

Ja ne mislim da je Finiks jaci nego pre ove razmene igraca. Izgubili su dva veoma zahvalna igraca koji igraju odlicno i u odbrani i u napadu. Denver 'ladno' stize do finala(samo ako nema povreda) sa Bostonom koji po meni imaju najbolje ukomponovan tim.

NastyB

pre 1 godinu

Kako se Finiks ukopao sa ovim, ne zna se.
1.) Durent je moj omiljeni igrač, ali više povređen nego što igra.
2.) Mikal Bridžes je sasvim solidno krilo, mlad je i tek će da napreduje.
3.) Uz večito povređenog Pola i bez Bukera ni ove sezone neće ništa postići.
4.) Bruklin odlično prošao.
5.) Lejkersi još bolje.
6.) GM-a Minesote trenutno obesiti o najbliže drvo. :)

Slavisa Djorovic

pre 1 godinu

Denver nuggets je u NBA cenjen ko Mladost iz Lucana.Denverov najbolji igrac ne reklamira ni sponzora.Poli salame u Srbiji reklamira Doncic...Jokica tapsu po ledjima jel im treba sto je najbolji ali reklamiraju ih drugi.Kada te Ameri hvale okreni zadnjicu prema zidu.Na sve nacine trener i vlasnik zele da Mareey ili Porter preuzmu ulogu vodje tima , sve im je dozvoljeno i da 40 suteva upute na kos po utakmici da im procenat bude 10-2 za 3 ,Dali je neko procitao da trener kritikuje MPJ ili JM.. a MVP cesto da nije agresivan da se ne cuje na terenu.Ovi igraci MPJ i JM imaju ugovore za ovu godinu malo manje od Jokicevog za ovu godinu.Trener ne dovodi nekog da zameni po nekad Jokica ma ima ga tera do iznemoglosti ,a oslobadja odbrane JM-MPJ izjavom juce-Bones slabo pojriva Mareeya odbranom i zato ga trejduju da Brovn boje pokriva Mareeya. Ne nadajte se tituli Denvera svi se nadaju 6 mestom da im protivnik bude Denver.Nisu oni glupi sto hoce Denver za protivnika Jokica i grupu gradjana

Antireklamozder

pre 1 godinu

Bruklin Netsi zauzvrat su dobili Mikela Bridžisa, Kemerona Džonsona, Džae Kraudera i četiri pika prve runde, preneli su Adrijan Vojnarovski i Šems Čaranija

Citaj durent= 4 pika prve runde, ovi ostali oslobadjanje prostora za durentovu platu. Obzirom na godine u kojima je zmija, nisam siguran ko je losije prosao...

Sportski pozdrav :)

Aragorn

pre 1 godinu

E moj Jokara...sad cak i Doncic ima superstara za saigraca. Oazi sad i Finimsa, Lakersa i druge..sve zvezde i zvezdice...Oduci ih od kosarke sve. Voleo bih to vise nego da Nole osvoji kalendarski GS ove godine..Zacementiraj se kao najbolji evropski igrac svih vremena u inat svima.
(Mutimir, 09. februar 2023 07:43) Šta ne to za tebe sve i da uradi kad ćeš i dalje motati kablove? Prošetaj da čika specijaliste, možda ti još uvek nije kasno

vince carter

pre 1 godinu

@Njorco Igraci 96te nisu imali mentalitet danasnjih gubitnika kao sto si ti koji vec pravis teren za eventualni neuspeh kao i svaki godine cime dokazujes koliki si luzer. Denver koji godinama igra zajedno i koji je zdrav bi trebao da ima prednost u odnosu na neuigrane ekipe cija imena igraca nabrajas a ovo sa Valanciunasom je hit😅 Jos jace sto si nabrojao Granta kao veliku podrsku Lilardu a kad je igrao za Denver bio igrac koga Jokic cini boljim🙈 A na kraju odluci se zaljubljeni koju eru ces da pljujes,posto si do sada ismejavao Istok 2007 i pisao kako je Dzo Dzonson bio all star igrac,sve jer si zaljubljeni mali covek,evo jedan fun fact za tebe,igrac iz ere Dzo Dzonsona van svog prajma kao najbolji igrac serije ti je pocistio Denever u playoffu🙈 @Posmatrac Ti si stvarno za posmatranje nakon ove izjave!

Arm

pre 1 godinu

Uhhh. Prva stvar koju mi je prijatelj napisao maloprije je da sve rade da onemoguće denver i Jokića i da je najbolje da se Denver preseli na istok.

A sad ozbiljno što se kaže.
Vidjećemo šta će se još dogoditi do kraja trejd roka ali je očigledno da neki timovi postaju izuzetno jaki ( iako su većina igrača već u godinama ) i da Denver mora nešto uraditi ove godine u pokušaju osvajanja titule jer do godine će biti još teže

Serbissimo

pre 1 godinu

Nevidjeno los trejd za Finiks. Dali cetiri solidna igraca i gomilu pikova prve runde za igraca na zalasku karijere. Prva petorka puna egoista i klupa tanka kao flis papir.

Milan

pre 1 godinu

Ovu ekipu je nemoguce pobediti u 4 utakmice, mogu da odigraju frhunsku odbranu, svaki igrac je dobar u odbrani, a o napadu da ne pricam, po meni oni su sad napadacki bolji od onog goldena kad je durent bio.

sestrutijebe osoba pod tim nikom

pre 1 godinu

Ovi su za jokaru druga planeta
(Loznica, Gučevo, Cer....., 09. februar 2023 07:42)Jokara ce da ga pojede za dorucak.

vince carter

pre 1 godinu

Po meni sad Bruklin ima najdublji tim :)) Dobili ovog Cam Thomasa koga nisu ni koristili u timu a sipa po 40+,dobili Dinvidija,Fini Smita,Bridzisa i Krowdera koji su odlicni defanzivci,Johnson je solidan igrac a imaju jos Bena Simonsa za odbranu,Watanabea,Harisa i Milsa kao sutere,Claxtona ispod kosa...Mogo bi ovde da se ukomponuje solidan tim. U Finixu se proslu utakmicu vratio Booker,sad imaju Duranta,Pola i Aytona ali mislim da to titulu nece videti. Lejkersi su bolji sad,bice dosta jaci defanzivno i imace dodatne sutere u odnosu na Westbruka. Vi znate da "hejtujem" Jokica to jest vase izjave,ali Denver stavljam na tiket svaku utakmicu i svidja mi se ekipa u oba smera kao i atmosfera u ekipi,tako da mislim da imaju sanse.

Vlada

pre 1 godinu

Bas puno neznanja na ovom sajtu. No dobro , posle ce svi kao i uvek da pozdrave ovaj potez finiksa i da velicaju Durent kao nemoguceg igraca a za sad je starkelja koji je losiji od bridzisa i kem dzonsona. Sta sve nece procitati covek ovde...

SAF

pre 1 godinu

Citam komentare i kao Sunsi se odrekli buducnosti ovo ono. Sunsi nikada nisu bili sampioni. Sunsi idu all in sada da uzmu tu titulu i imaju mladog Bookera tu na mnogogodina, mladog Aytona i 2 veterana uvidi CP3 i KD. CP3 sada treba da bude 4 pa i 5 opcija i da razigrava, da se pricuva do plejofa a onda haos. KD posle ludila od nekoliko sezona sa Hardenom i Irvingom dolazi u zdravu sredinu gde Booker nikada ali nikada nije napravio 1 problem i koji samo cepa kosarku... Mozda ove godine ne bude nista ali da ce biti sila na zapadu to hoce sigurno. Na leto mogu videti sta ce sa CP3 jer ima ugovor na jos 2 godine ali od te 2 godine garantovana je sledeca sezona za samo 15 miliona tako da ako odluce mogu da ga se oslobode ili mogu da restruktuiraju ugovor. Imaju jos dosta igraca rotacije koje ce trejdovati uz pikove 2 runde da okruze Bookera i KD sa boljim igracima... Sta je cekanje donelo Denveru? Bostonu? Gradili su ali jesu uzeli titulu? Sve je to lepo, 1 su u konferencijama ali to ke regularna sezona. Igra se za titulu a evo Denver je dobio u par dana mnogo jacu konkurenciju na zapadu u vidu Mavsa, Lejkersa i sada Sunsa a ocekujte da ce jos biti trejdova. Nba liga ne spava, nema cekanja vec svi gledaju da se pojacaju i zato i jeste tako uzbudljiva jer sa nekim trejdom, potpisom okreces sezonu za 360 stepeni.

davor

pre 1 godinu

Kako glup potez, užas.
Bridžisa i Džonsona da svako poželi u ekipi. Igraju podjednako u oba pravca. Daš takva dva igrača plus čak 4 pika za jednog je van svake pameti. Pogotovo što je KD sklon povredama. Netsi su super prošli. Rastosiljali se štetočina i sad mogu mirno da sklapaju valjanu ekipu.

Marko

pre 1 godinu

Dan zalosti u Srbiji je danas. Jadni denver .Jokicevci kontali da ce bucko do finala u nikad losijem zapadu ali sad je to gotova prica.Sunsi ce ih pregaziti.
(Mr_Melbourne, 9. februar 2023 07:42)

Braco,je li moguće da ti posećuješ portale u Srbiji da bi izrazio svoj animozitet prema Srbima i da ti to predstavlja neko zadovoljstvo u životu? Daj, bre, mani se tog primitivnog šovinizma i troši svoje vreme na neke pametnije stvari, ionako je život prekratak. Odrasti već jednom.

DraganBorca

pre 1 godinu

Zapad je brutalan bio i pre ovoga ali formiran je narativ kako je Zapad slab jer je LeBron na dnu a Ratnici stalno nešto mrljavi. Dok Jokic i Sabonis igraju super timsku pobednicku košarku i na vrhu su.

Dalas Dončić i Irving, Klipersi Leonard i Dzordz, Finiks Durant, Pol, Buker i Ajton, Nju Orleans Zion, Ingram, Mekalum, Valancijunas, Minesota Tauns, Gober, Edvards, Ratnici Stef, Grin, Tompson, Lejkersi LeBron, Dejvis, Rasel, mati mila pa tu Portland sa Lilardom i Grantom mu dodje kao kamilica ako uopšte udju u plejof 🙄

Jedno poređenje ove gore brutalne garniture sa Dzordanovim Istokom 1996.

lukadoncic77

pre 1 godinu

Dodje novi vlasnik... pa odmah BOMBA... sve normalno.
A DEN... hm igraš super sezonu, prvi nosioci zapada, pa te u PRVOM kolu sacekaju zdravi LAL ili GSW, ako nekom slučaju to pobediš, u drugom PHO ili LAC...
😊

MethodManWu

pre 1 godinu

Dalas Dončić i Irving, Klipersi Leonard i Dzordz, Finiks Durant, Pol, Buker i Ajton, Nju Orleans Zion, Ingram, Mekalum, Valancijunas, Minesota Tauns, Gober, Edvards, Ratnici Stef, Grin, Tompson, Lejkersi LeBron, Dejvis, Rasel, mati mila pa tu Portland sa Lilardom i Grantom mu dodje kao kamilica ako uopšte udju u plejof 🙄

Jedno poređenje ove gore brutalne garniture sa Dzordanovim Istokom 1996.
(DraganBorca, 9. februar 2023 08:48)

Od ove tvoje "brutalne garniture" u to vrijeme bi kao starteri mogli da igraju samo Dončić, Lenard, Džejms, Durent i Kari. Ostali nabrojani bi većinom bili mahači peškirima.

me myself and i

pre 1 godinu

Za ove koji kažu da Denver sad nema šanse. Setite se netsa od prije godinu dve sa 3 zvezde. I sta je bilo, ništa, raspad sistema.

paspalj chandler

pre 1 godinu

Bruklin je napravio najbolji posao u svojoj istoriji. Otarasili su se matorih i istrošenih zvezda i kreću ispočetka.
Ne znam kako će Dalas i Phoenix izgledati ali teško šta da će da urade.
Dončić voli sam da igra i teško da će da da svoj deo šuteva i poena Irvingu.
Sunsi će upropastiti svoje mlade zvezde sa Durentom. Bridges, Ayton i Booker su sjajni mladi igrači koji funkcionišu odlično i samo im treba dati malo vremena (godinu-dve) da se dobro uigraju i mogu da idu na titulu. Paula ne računam jer će on da izgubi mesto od Durenta.
(N, 9. februar 2023 07:55)
Reci mi da ne razumeš košarku bez da mi kažeš ne razumem košarku

Rade

pre 1 godinu

koliko neznalica na komentarima i lajkova na iste

- Ayton sigurno ne ide u Dalas
- nisu samo pikovi dati vec dva vrhunska mlada igraca
- odlican trejd za obe ekipe
- booker vise nije povredjen

Donny Brasco

pre 1 godinu

Nitko ne uništava NBA ligu ako se napravi trejd. Jedino što se promjenilo je to da su igrači postali svjesniji da su oni najvažniji dio priče i da ih je danas teže zadržati ako žele promjenu. Situacija u Brooklynu nije bila dobra i kad je Irving otišao pitanje je bilo ide li Durant na ljeto ili odmah. Phoenix ga je želio i ranije , ima kapital i u pickovima i u igračima da realizira stvar.Povrat koji je Brooklyn dobio je jako dobar, 4 nezaštićena picka,jedna zamjena i 3 krila koja mogu ili zadržati ili bez problema razmjeniti,san o tituli u skorije vrijeme je svakako bio završen. Sunsi nemaju šta čekati,Paulu je 38 godina,Booker je dosegao visoku razinu igre i njihovo vrijeme je sada da idu all in. U ligi imaš šansu,pravu šansu tek pokoju godinu i nema razloga čekati pogotovo ako možeš dovesti takav talent. O Durentu se manje više sve zna, kad je zdrav jako je malo učinkovitijih i boljih igrača i bez obzira na sve mane koje ima ne postoji ekipa u ligi koja ga ne bi objeručke prihvatila. Više vrijedi jedan takav igrač u tijesnoj play off seriji nego 5 Bridgesa ili sličnih igrača, to je činjenica. Sjajan posao Phoenixa koji je sada u samom vrhu favorita, zaustaviti i Durenta i Bookera dok stari Paul samo usmjerava igru sa svojim i dalje nenadmašnim IQ-om biti će jako,jako teško.

Powerslave

pre 1 godinu

Mikal Bridžis je odličan igrač, mnogo važniji za Finiks nego što se čini(lo) i mislim da će im izuzetno nedostajati.
Nisam siguran da je trejd dobar ako ostaju bez njega, čak iako u suprotnom smeru dolazi Durent, koji je već povređivan i u godinama, mada i dalje vrhunski igrač. Bridžis nije propustio bukvalno nijednu utakmicu otkako je u ligi.

MPP

pre 1 godinu

ZAPADNA KONF.

će izgledati sad
SKROZ DRUGAČIJE ..
...I opet na kraju odlučiće ko je najzdraviji i bez povreda.
Denver ima odličan tim i treba da ide na osvajanje titule . Pogotovu što sad imaju još više razloga da "grizu"....jer su se i Sansi i Dalas značajno pojačali.
NIKOLA igra istorisku sezonu
Denver je tim KOJI JE U VRHU SA ASISTENCIJAMA, pired Jokića sad svi ali bukvalno svi svakome asistiraju i TO JE NAJVEĆA SNAGA DENVERA.
Jokić ih je "naterao" da razmišljaju timski .
Zadnja utakmica 44 asist.timske mislim. Rekord u Nba ....
Ne znaš odakle sve "katuju"....izuzetan basket...
DENVER treba da igra svoju igru koja je izuzetno teška za svaku odbranu.
Ako su zdravi... biće tu basketa sve da "pršti"....
Očekujem od Nikole još ludje brojke nego u sezoni i

MALO SREĆE....nije na odmet....

Topnik

pre 1 godinu

netsi sa dinvidijem mikaelom i ovim klincima konkurentniji nego kad su ova dva naduvenka bila u ekipi
(Volina, 9. februar 2023 07:38)

Moš si mislit.

bolje sutra

pre 1 godinu

Provalili su da Denver osvaja
Hoce da sprece
Ali Curry je ziv dokaz godinama bio, da velike zverke ne osvajaju, vec uigranost malo manjih zverki?

76er

pre 1 godinu

Citam komentare i kao Sunsi se odrekli buducnosti ovo ono. Sunsi nikada nisu bili sampioni. Sunsi idu all in sada da uzmu tu titulu i imaju mladog Bookera tu na mnogogodina, mladog Aytona i 2 veterana uvidi CP3 i KD. CP3 sada treba da bude 4 pa i 5 opcija i da razigrava, da se pricuva do plejofa a onda haos. KD posle ludila od nekoliko sezona sa Hardenom i Irvingom dolazi u zdravu sredinu gde Booker nikada ali nikada nije napravio 1 problem i koji samo cepa kosarku... Mozda ove godine ne bude nista ali da ce biti sila na zapadu to hoce sigurno. Na leto mogu videti sta ce sa CP3 jer ima ugovor na jos 2 godine ali od te 2 godine garantovana je sledeca sezona za samo 15 miliona tako da ako odluce mogu da ga se oslobode ili mogu da restruktuiraju ugovor. Imaju jos dosta igraca rotacije koje ce trejdovati uz pikove 2 runde da okruze Bookera i KD sa boljim igracima... Sta je cekanje donelo Denveru? Bostonu? Gradili su ali jesu uzeli titulu? Sve je to lepo, 1 su u konferencijama ali to ke regularna sezona. Igra se za titulu a evo Denver je dobio u par dana mnogo jacu konkurenciju na zapadu u vidu Mavsa, Lejkersa i sada Sunsa a ocekujte da ce jos biti trejdova. Nba liga ne spava, nema cekanja vec svi gledaju da se pojacaju i zato i jeste tako uzbudljiva jer sa nekim trejdom, potpisom okreces sezonu za 360 stepeni.
(SAF, 09. februar 2023 08:25)

Mavsi tesko da su konkurencija Denveru, probijace ih na spoljnim pozicijama kako ko stigne, a Lejkersi ko zna da li ce uci u plej in.

robin hud

pre 1 godinu

Prvo
MIslim da je trejd dobar za obe ekipe, a da će se Bruklin opametiti da ne gradi ekipu sa igračima kojima karijera ide u kontra smeru
Drugo
Finiks nema šta da čeka, ali je pitanje kako će se skockati, imaju pristojno vremena da plej ofa
Treće
Ne toliko bitno za ovu vest, ali reći da je Jokić lažni MVP je košarkaški debilizam, posle ubedljivih glasanja i mišljnje svakog iole ozbiljnog nba analitičara.

Elgin

pre 1 godinu

Polako sa Finiksom i garantovanom titulom... tako je bilo i kad je dolazio u Netse sa Kajrijem, pa posle Harden... glavni favoriti za titulu i tako to... Sansi nemaju pobednički (šampionski) mentalitet... Kris Pol je uvek povređen kad je bitno, a treba Durent i da se uklopi u sve ovo...

76er

pre 1 godinu

Bruklin je napravio najbolji posao u svojoj istoriji. Otarasili su se matorih i istrošenih zvezda i kreću ispočetka.
Ne znam kako će Dalas i Phoenix izgledati ali teško šta da će da urade.
Dončić voli sam da igra i teško da će da da svoj deo šuteva i poena Irvingu.
Sunsi će upropastiti svoje mlade zvezde sa Durentom. Bridges, Ayton i Booker su sjajni mladi igrači koji funkcionišu odlično i samo im treba dati malo vremena (godinu-dve) da se dobro uigraju i mogu da idu na titulu. Paula ne računam jer će on da izgubi mesto od Durenta.
(N, 9. februar 2023 07:55)

Bruklin je imao svaku predispoziciju da razvija svoj odlican mladi tim iz 2019. godine i onda su sve to rasprodali, doveli ovu trojicu megazvezda i onda se desilo sta se desilo i sad opet od pocetka sve i ti to zoves najbolji posao u istoriji? A ostale gluposti koje si pisao ne treba komentarisati.

vince carter

pre 1 godinu

Draganu Borci je nemoguce odgovoriti iz bar deset pokusaja na ovom sajtu sto navodi da je on admin🙈😅 Bar sam te ugasio kao svecu prosli put!!

Milan

pre 1 godinu

Citam komentare i kao Sunsi se odrekli buducnosti ovo ono. Sunsi nikada nisu bili sampioni. Sunsi idu all in sada da uzmu tu titulu i imaju mladog Bookera tu na mnogogodina, mladog Aytona i 2 veterana uvidi CP3 i KD. CP3 sada treba da bude 4 pa i 5 opcija i da razigrava, da se pricuva do plejofa a onda haos. KD posle ludila od nekoliko sezona sa Hardenom i Irvingom dolazi u zdravu sredinu gde Booker nikada ali nikada nije napravio 1 problem i koji samo cepa kosarku... Mozda ove godine ne bude nista ali da ce biti sila na zapadu to hoce sigurno. Na leto mogu videti sta ce sa CP3 jer ima ugovor na jos 2 godine ali od te 2 godine garantovana je sledeca sezona za samo 15 miliona tako da ako odluce mogu da ga se oslobode ili mogu da restruktuiraju ugovor. Imaju jos dosta igraca rotacije koje ce trejdovati uz pikove 2 runde da okruze Bookera i KD sa boljim igracima... Sta je cekanje donelo Denveru? Bostonu? Gradili su ali jesu uzeli titulu? Sve je to lepo, 1 su u konferencijama ali to ke regularna sezona. Igra se za titulu a evo Denver je dobio u par dana mnogo jacu konkurenciju na zapadu u vidu Mavsa, Lejkersa i sada Sunsa a ocekujte da ce jos biti trejdova. Nba liga ne spava, nema cekanja vec svi gledaju da se pojacaju i zato i jeste tako uzbudljiva jer sa nekim trejdom, potpisom okreces sezonu za 360 stepeni.
(SAF, 09. februar 2023 08:25)
kad se okrenes za 360 stepeni dodjes na isto prijatelju

Donny Brasco

pre 1 godinu

@76er

Da li će ostati Ayton to je uistinu pitanje ali vrijeme ističe i to je zbilja teško predvidjeti. Ono u što možeš biti siguran je da će Phoenix ako razmjeni Aytona tražiti popriličan povrat jer je Ayton friško potpisan igrač i kao takav vrijedi mnogo, ako već ne Sunsima , možda nekoj od ekipa kojima se sviđa mladi solidni startni centar. Možda nakon tog potencijalnog trejda Phoenix bude bolja momčad nego što je sada, jer nemaju razloga uzeti povrat koji im se ne sviđa, nisu pod pritiskom oko ugovora i ako paket za njega ne bude zadovoljavajući od posla neće biti ništa. Toronto je tražio centra i to im je bila dobra prilika jer Kanađani imaju dobrih igrača ali su ovi uzeli sinoć centra iz Spursa tako da im ne treba Ayton. Spominjao se Dallas, ali osim jučer na B92 nisam nigdje vidio da se o tome ozbiljno razgovara. Od Dallasa mogu dobiti Wooda i Hardaweya, da sam Phoenix to ne bih ni razmatrao, Woodu ističe ugovor, tražiti će povišicu dok Hardawey svoj ne opravdava, a nije mali i istječe tek za 2 godine. Da sam na njihovom mjestu zadržao bih Aytona , nije Jokić ali je jedan jako dobar mladi centar i vrlo dobar u obrani koja je ipak izgubila odlaskom ova dva igrača. Crowdera ne računam jer nije ni igrao niti bi igrao ove godine zbog neslaganja s upravom.

Mvp zacementiran

pre 1 godinu

Sad kad Denver bude prvi na zapadu, Jokiću garantovana MVP titula. Šta će biti u plej ofu ćemo da vidimo,ko bude najzdraviji će biti najveći favorit

Donny Brasco

pre 1 godinu

Vidim da neki spominju da se Phoenix odriče budućnosti ali to ne funkcionira tako. Durent je na svaki način bolji od Bridgesa i njihovo vrijeme je sada, oni su uzeli Paula, njemu vrijeme ističe, Booker je spreman, Ayton isto tako..ako upali dobro, ako ne neće biti ni prvi ni zadnji kojima nije uspjelo. Drugo mjesto ili finale konferencije nikoga ne zanima, postoji samo jedna nagrada a to je titula. Oni naravno nisu čisti favoriti, nema govora o tome,ali dosadašnja ekipa nije imala šanse, to smo vidjeli i lani kad ih je Dallas razbio u game 7. Naravno da ćeš kad uzimaš nekoga kao Durent morati i dati nešto zauzvrat to je valjda svima jasno, plaće se moraju približno poravnati a Durentova nije mala.

76er

pre 1 godinu

Vidim da neki spominju da se Phoenix odriče budućnosti ali to ne funkcionira tako. Durent je na svaki način bolji od Bridgesa i njihovo vrijeme je sada, oni su uzeli Paula, njemu vrijeme ističe, Booker je spreman, Ayton isto tako..ako upali dobro, ako ne neće biti ni prvi ni zadnji kojima nije uspjelo. Drugo mjesto ili finale konferencije nikoga ne zanima, postoji samo jedna nagrada a to je titula. Oni naravno nisu čisti favoriti, nema govora o tome,ali dosadašnja ekipa nije imala šanse, to smo vidjeli i lani kad ih je Dallas razbio u game 7. Naravno da ćeš kad uzimaš nekoga kao Durent morati i dati nešto zauzvrat to je valjda svima jasno, plaće se moraju približno poravnati a Durentova nije mala.
(Donny Brasco, 09. februar 2023 08:55)

Da li ce ostati Ejton to je pitanje.

smeh

pre 1 godinu

Finiks nije uopšte napravio grešku sa Durentom samo je pitanje kako će profitirati iz ovog trejda. Dali rezultatima, sponzorima ili nekim budućim trejdom. Što se tiče rezultata vreme će pokazati jer su svi pričali da je i Bruklin bio super tim i da će se prošetati do titule. Ali da je zapad preko noći postao prejak to jeste. Bukvalno sada imamo gomilu timova koji su u stanju da se bore za titulu na zapadu i možda čak svaka serija bude išla u maksimalan broj mečeva.

Milan

pre 1 godinu

To bre, idemo po titulu.
Phoenix je sada top ekipa Zapada.
Ako ih zaobidju povrede ima da se prosetaju Zapadom.
Milvoki, Philla ih cekaju u finalu.
(stefan bg, 9. februar 2023 10:10)

Starteri da, klupa je sad dosta kratka. Ako se neko od startera povredi, ili padne u formi, ugasili su ga.

iskreno

pre 1 godinu

Svi se oni igraju a GS diže formu i na kraju lagano osvaja. Na žalost po naš Denver.
(metalstorm, 09. februar 2023 08:39)

Vidim kako dižu formu, nočas izgubili od Portlanda, pre par noći od Denvera, pa Minesota... Dobili su raspalu Oklahomu i Dalas bez Dončića...

Andrei Kirilenko

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem da su pustili Durenta za ovaj paket. Čak ni Ejtona nisu izvukli. Nažalost sada je Finiks kandidat ponovo

Obrad

pre 1 godinu

Hm prošlo je 20 godina kada je zadnji put ekipa proseka sa dobrom odbranom napravila nešto. Mislim naravno na Pistonse. Ovi Netsi su daleko od toga, Niksi vol 2. Videćete. A ako mali Tomas postane vrhunski igrač, poješću svoju diplomu.

Milutin

pre 1 godinu

Ovu ekipu je nemoguce pobediti u 4 utakmice, mogu da odigraju frhunsku odbranu, svaki igrac je dobar u odbrani, a o napadu da ne pricam, po meni oni su sad napadacki bolji od onog goldena kad je durent bio.
(Milan, 9. februar 2023 12:46)

Videćemo kako će se poslagati kockice. Isto to se tvrdilo za Netse u 2020-2021 sezoni, sa Durentom, Irvingom, Hardenom, Grifinom i Aldridžom, pa smo svi videli kako su prošli.

Za pobednički tim treba mnogo, mnogo više nego skup izuzetnih pojedinaca, to se do sad milion puta dokazalo.

Memfis

pre 1 godinu

po meni oni su sad napadacki bolji od onog goldena kad je durent bio.
(Milan, 9. februar 2023 12:46)

Нису ни близу, а камо ли бољи.

Tamo Daleko

pre 1 godinu

Durent moj omiljen igrac pre dolaska u Bruklin.Ljudi Phonex nema klupu nemoj da se palite los trejd za njih Durent i Kris zajedno super pre mozda 4/5 sezona ovako Arizona tone vec sledece sezone. Lejkersi koje ne volem bolji posao uradili prva petorka strasna isto kao i klupa

Milos

pre 1 godinu

@DraganBorca
Orlando Magic: Shaquille O'Neal, Penny Hardaway
New York Knicks: Patrick Ewing, Derek Harper, John Starks
Miami Heat: Lonzo Mourning, Chris Gatling, Voshon Lenard
Indiana Pacers: Reggie Miller, Rick Smits
Detroit Pistons: Joe Dumars, Grant Hill, Otis Thorpe

To što ti ne znaš za timove i ljude, ne znači da mi drugi ne znamo i da se ne sjećamo tih utakmica.