1. Mihailovicu vecni mir i spokoj i zahvalnost! Ipak, da li neko misli da se na Marakani treba nazvati i po Bori Kosticu koji je igrao vise od 11 godina za Zvezdu i koji je rekorder po broju postignutih golova?
  (Malo realnosti, 2. februar 2023 12:38)

  # Link komentara

 2. Nisam bio rođen za vreme Barija, ali ono što baš pamtim kao klinac je da su Siniša i Deki jedina dva igrača koja su odbila da igraju protiv Zvezde. Beše meč sa Laciom. Siniša je čak govorio da ga je neko naterao da igra, da bi sigurno napravio penal ili crveni karton. Namerno. Evo sad me prođe jeza, kakav je to velikan, zvezdaš kakav se ne rađa.
  Nedostaješ levice naša najdraža :(
  (#SM 11, 2. februar 2023 09:54)

  Ni Piksi nije poceo mec protiv vas u Bariju, to je neverovatno bitno, stavise, to vam je verovatno i donelo tu titulu jer se sigurno nije pretrgao da trazi da bude starter kad ga vec trener nije video u 11, cak je i jako kasno usao u igru (tek u 112. minutu pa ti vidi), a na kraju je jos odbio i da izvede penal.
  (Zeljko Tomic, 2. februar 2023 10:54)

  # Link komentara

 3. Михајловића је пронашла и афирмисала Војводина,Звезда у недостатку својих врсних играча узима туђе.Имате Југовића,Станковића.
  (нс бој, 2. februar 2023 10:11)

  # Link komentara

 4. Licemeri...Svi znamo da su ga razvlacili dok je bio selektor, kao i sada Piksija.
  (yo_dorro, 2. februar 2023 10:10)

  # Link komentara

 5. U al ste se pretrgli. Na mestu gde vi sedite od 50 stolica nazvali po njemu. Pa zar nije mogla recimo zapadna tribina da dobije ime po Mihi?
  (dakiliz, 02. februar 2023 09:37). Само да се критикује нешто! А где то у свету цела трибина носи назив по бившем играчу? Уз то, Звезда има 5 Звездинох звезда - по првој се зове стадион а по осталима ВИП ложе. Ни по једном се не зове вел трибина. Кад је Шекучарац умро, није назван трибина по њему, нити ће. Не може се очекивати да сваки играч који је игри у Барију и Токију, а има их доста, добије по трибину кад умре! Будите разумни са својим захтевима.
  (veliki strumf, 2. februar 2023 10:06)

  # Link komentara

 6. Nisam bio rođen za vreme Barija, ali ono što baš pamtim kao klinac je da su Siniša i Deki jedina dva igrača koja su odbila da igraju protiv Zvezde. Beše meč sa Laciom. Siniša je čak govorio da ga je neko naterao da igra, da bi sigurno napravio penal ili crveni karton. Namerno. Evo sad me prođe jeza, kakav je to velikan, zvezdaš kakav se ne rađa.
  Nedostaješ levice naša najdraža :(
  (#SM 11, 2. februar 2023 09:54)

  # Link komentara

 7. U al ste se pretrgli. Na mestu gde vi sedite od 50 stolica nazvali po njemu. Pa zar nije mogla recimo zapadna tribina da dobije ime po Mihi?
  (dakiliz, 2. februar 2023 09:37)

  # Link komentara