Sreda, 01.02.2023.

08:00

Jokić standardno, tripl-dabl VIDEO

Nikola Jokić nastavio je sa tripl-dabl nastupima u NBA ligi.

Izvor: B92

Jokiæ standardno, tripl-dabl VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

bane

pre 1 godinu

Sad da trejduju Bonsa za Grenta Viliamsa iz Bostona, pa sledeci put PJ Taker na Jokicu a Grent na Embidu. Inace ako je Embid toliko bolji odbrambeni igrac zasto je ceo mec proveo cuvajuci Gordona dok se Taker rvao sa Jokicem...

NIKOLA I KOMP.

pre 1 godinu

Reprezentativac Srbije Nikola Jokić zabeležio je još jedan tripl-dabl učinak - sedmi u poslednjih devet utakmica, a osmi u prvom mesecu 2023. godine.
Posle Oskara Robertsona, Rasela Vestbruka i Vilta Čemberlena, Jokić je tek četvrti igrač u istoriji NBA lige koji je imao osam ili više tripl-dablova u jednom mesecu.

Somborac je meč protiv Pelikansa završio sa 26 postignutih poena, 18 skokova i 15 asistencija, a upisao je u statističke kolone i po jednu ukradenu loptu i blokadu.
Nikola je imao odličnu saradnju sa Dž. Marejem koji je dao više koševa na njegove asitencije. Zapaženi su bili Koldvel-Poup, Gordon, Braun.
Ovo iz utakmice u utakmicu ide ka osvajanju prvog mesta Zapadne konferencije. Nagesti konačno imaju pored prvog tima i klupu, sposobnost za najveće domete. Osvojivi Zlatni prsten postaje realna mogućnost - bez sumnje! Samo ovako nastavite!

Eto,tako

pre 1 godinu

U principu je najvažnije da izguraju prvo mesto do kraja regularnog dela.Imaće prednost domaćeg terena u svim fazama.Od kad je Nikola tu došli su jednom do finala konferencije u korona godini,sve ostalo je bilo traljavo.Ne znam da li će ikada više imati šansu da osvoje prsten kao što je imaju ove godine.Pitanje psihe je tu najvažnije po meni.U svojim glavama prvo moraju biti spremni za osvajanje prstena pa onda sve ostalo.

Vladimir

pre 1 godinu

Na Embidu timski nije odigrana prava odbrana, Embid je napunio Denver sutevima s male poludistance, kao da je Kris Pol licno. Izvlacio Jokica i onda sutirao za 2 licem ka kosu. E sad, mogao je Nikola malo bolje to da brani, i da izadje sa 6 faulova napolje, ali to je radilo sad i nikad vise, jer Embid nije Kris Pol ni Dzordan, veliki je i spor, Jokic mu je tri zive lopte iz ruku uzeo, krenulo ga je silovanje i poludistanca s uvrnutim sutem i napunio je Denver, ali lik nema sportskih i mentalnih kapaciteta da osvoji prsten, zajedno sa gubitnicima Hardenom i Dok Riversom, ima nesrecu da igra u vreme Nikole Jokica, nikada nece biti najbolji centar ili igrac lige. Izdominirao je sad, zapeo ko konj i krenulo ga, a pre toga milion utakmica protiv Jokica nije igrao ili ga je Denver pobedio. Majkl Meloun ima problem da postavi odbranu kada Jokica izvlace napred, mozda ga je Dok nadigrao ovoga puta, ali nece Filadelfija nidje, uostalom Jokic se odmah vraca s tripl-dablom a gospodin all star nestarter je hodajuca povreda.

marko

pre 1 godinu

Ne znam ko je vise profitirao dovodjenjem Gordona, Denver ili on sam na licnom planu, sve u svemu sjajan igrac, skroman, vredan i nimalo prepotentan sto je po meni jedna od vrlina u danasnjem NBA.

meda

pre 1 godinu

Ovaj Malone je stvarno čudan čovek. Taman misliš prizvao se svesti kad je izbacio DeAndre Jordana iz rotacije i dao minute Čančaru i Nnjani-ju.
Kad evo sad skratio rotaciju u januaru na 8 igrača, starteri mu igraju 36-38 minuta umesto ispod 30, Green je nazad u rotaciji i dobija minute na uštrb Čančara i Nnjani-a.

Ikac Jagodinac

pre 1 godinu

Jokiću, šalji avion za Beograd i dovedi dr Marijanu. Nema zezanja sa zadnjom ložom. Nole ti je primer. A, onda, posle terapije... i tebi i Novaku nebo je granica.

vince carter

pre 1 godinu

Posle Doncica i Janisa koji su rekli da je daleko lakse u Nba imati brojke vrti se i interviju malog Thomasa koji kaze da je 2022 najlakse ikad postizati poene u Nba..ne osporava talenat igraca vec je "pace" to jest prostor ogroman i pravila su totalno olaksanje ofanzivnom igracu. Lamelo Ball je sinoc imao tripl dabl,imas hektar prostora da dobacis slobodnom igracu koji utrcava u prostor ili je postavljen iza linije za 3 poena. Trojke su rasirile teren i omogucile lakse postizanje poena na svim delovima terena,Doncic se bukvalno proseta do reketa kad krene na ulaz. A najjace je sto ima mbogih koji nikada nisu shvatili da broj poena nema nikakve veze sa trojkama ili da neki igrac mora da postize trojke da bi imao vise poena u proseku,vec su one otvorile prostor za sve delove terena. I konacno se pojavio igrac Shai Alexander iz Oklahome koji ima 31ppg a uzima tek 2,7 suta za tri poena a na drugoj strani Zek Lavine sa 7,7 suta ima 23p u proseku,Kari sa 11,5 i 42%..30p u proseku. Shai igru bazira na mid range i ulazima. Brojke mnogih igraca su nerealne,plus pustanje nosenih lopti,koraka..uzgred Lebron je napravio trokorak pre onog faula u bostonu.

Pera Ždera

pre 1 godinu

Uopste mi nije niti ce biti, jasan manjak agresivnosti u mecu protiv File??!!! Price da nije mogao su smesne jer je bar pet puta bio sam na ulazu (floater-u) pa je izabrao nerezonsko dodavanje... Takodje je dosta puta u proslosti zidao i igrao ledjima protiv Embiida...

Jedino donekle logicno moze biti sveza povreda zadnje loze (to je bila druga utakmica u 5/ tri propustene) pa da se ne bije u reketu sa Embiidom i rizikuje povratak/pogorsanje. Ne znam. Prvo poluvreme ga je nadigrao. Kreirao, pogadjao, Denver vodio i onda krecu silovanja Mareja = kontra ritam celog tima + totalna pasivnost ofanzivna Nikole i kraj. Sto je najgore, u par navrata je i igrao dobro odbranu na Dzoelu (ukrao dve lopte itd) dok sa druge strane Embiid njega nije ni cuvao (odlicna promena taktike Riversa sa Embiidom u reketu a Takerom spolja na Jokicu).

Kamerunac u pocetku dosta nervozan, na silu igrao, u nastavku nalazi ritam sa distance i odigrava poluvreme sezone. Nema.sta, svaka cast ali svi znamo da je Nikola mogao + morao bolje. Nije prvi put da igraju jedan protiv drugog. Pa samo prosle sezone ga je nadigrao + Denver pobedio u jednoj od kljucnih duela za MVP priznanje (bojim se da ce i ovaj odluciti kontra, mozda).

Tako da... Ostao je gorak ukus, ne zbog bolje partije Embiida u mecu sezone (do sada) vec neobjasnjivoj pasivi (koju nisu nametnuli protivnici) Jokica u drugom poluvremenu.

Do 28og marta, kada opet igraju protiv File cu ipak malo smanjiti dozu nespavanja i pracenja bas kasnih meceva... Eto, toliko me to razocaralo (da je bar igrao, pokusavao pa i silovao kada timu ne ide), pored svakako neminovnih TD utakmica u nastavku. Proslu je morao agresivnije i za narativ pametnije, koliko god mu isti bio nebitan, tim je izgubio.

WillyWonka

pre 1 godinu

Jokić je fenomen, ali nije tačno da mu statistike i MVP priznanje ne znače ništa. Već neko vrijeme primjetno je da forsira asistencije nauštrb poena, kako bi dostigao triple-double prosjek. Evo,s ad je to uspio i vjerujem da će do kraja sezone učiniti sve da zadrži ovaj statistički balans, što ja iskreno podržavam. Naravno, ima puno pravo da to radi, ali ta priča kako mu nije stalo do statistike nije baš iskrena.
Naprijed Nikola, do trećeg MVP priznanja!

Moljac

pre 1 godinu

Falila mu je samo još jedna asistencija da izbije na TD prosek. Svakako će mu to uspeti možda već u sledećoj utakmici. Ona utakmica protiv Embida je bila prolazna slabost protiv izuzetnog igrača, pa i tamo mu je nedostajalo samo 2 skoka i asistencija i poen za ovogodišnji prosek. Jutros se naprosto igrao s čitavom odbranom Pelikansa, i to u trećoj brzini. Onaj poen kad je kao hteo da doda, pa izdriblao trojicu i položio apsolutno je neviđena atrakcija. I jedna asistencija ka MPJ. Marij je sve bolji, vraća se u formu. MPJ i Bouns su vrlo kiseli sedeli na kraju utakmice na kraju klupe, da li to nešto hoće da kaže?

pokvareni frižider

pre 1 godinu

Jokićev another day in office ali Marej me je oduševio odbranom. Baš je odigrao maksimalno meč do poslednje kapi znoja. Ako nastavi ovako uz standardnog Jokića prsten će biti blizu. Takođe što pre treba rešiti status Hajlenda. Ukoliko ostaje motivisati ga maksimalno u suprotnom što skuplje naplatiti u trejdu. Ostatak ekipe je taman ono što je Nikoli trebalo sve ove godine.

Nemanja

pre 1 godinu

Da jr imao jos samo 1 asistenciju dosao bi na okruglo 10 u proseku i tripl dabl prosek na nivou sezone, ovako je ostao na prosecno 9,97 asistencija. Sledeci mec ako napravi 11 eto ga prosek tripl dabl!

Rđa

pre 1 godinu

I tako sve dok ne dodje Embid i vrati ga u surovu realnost.
(Dejan, 01. februar 2023 08:40)

Aj što ne znaš ali desava se i njemu lošije veče... tačno da je u odbrani bedan ali on kad igra na svom nivou Embid mu ne moze nista... moze samo da plače što mu nisu dali MVP trofej.

marko

pre 1 godinu

Denver u drugoj gubio 12. Jokic ulazi, par asistencija, iznudio faul u napadu Ingrama, onda odradio 2+1 i imao odlican ulaz na foru kraj dvojice igraca i Denver u egalu na poluvremenu. Imao je i par glupo prodatih lopti ali u redu desava se. Samo kad bi potezao vise sve bi bilo idealno

Straight Outta München

pre 1 godinu

Svaka cast. Nije mu trebalo ono protiv Embida, ali dobro…Igra svoju igru. Neverovatan TD 25+ pts, 15+ rbs, 15+ ass
Definitivno ide po trecu uzastopnu MVP nagradu.

DukiNS

pre 1 godinu

Nadam se da će moći da nastavi u ovakvom ritmu. Još jedna pobeda sa TD ga deli od novog rekorda lige, niz pobeda ekipe kada se ostvari TD. Ostaje mala 'fleka' što nije bio agresivniji u prethodnom meču da Embidom, a mogao je. Nema veze, guraj dalje , Denveru se smeši prvo mesto Zapada , mada ne bih voleo da im odmah nalete Voriorsi ili Lejkersi.

DraganBorca

pre 1 godinu

Kada bi zamenili Bonsa i Grina sa 2 iole prosecna igraca ladno bi bili glavni favoriti za titulu. Bons totalno pogubljen, nazalost. A Dzef Grin plac majke Bozije. Covek za zadnjih 37 minuta u dve utakmice kao krilni centar ima 1 skok( i to odmah i taj jedan skok predao protivniku u ruke kod svog kosa🙄) i Malone mrtav ladan opet Vlatka zakuca za klupu zbog coveka koji ne bi trenutno ni u Bg zoni pravio razliku sa svojih 37 gde se vuče po terenu kao da ima pelene 🙄

Ali Koldvel Pop i 2 Brauna mnogo rade za odbranu. Ako urade nesto veliko novi menadzer najvise zasluga pored Jokica💫😎

Milica

pre 1 godinu

Kad je bitno njega nema nigde, kao prosla utakmica. Trebao je da se pokaze i isprsi embidu i stavi tacku ali on nema taj ubilacki nalet, zelju po svaku cenu.

Tom i ja

pre 1 godinu

I biće ih koji će reći,pa šta je to spram Dončićevih 50 i kusur..ali,kod Jokića ima 5-6 saigrača sa dvocifrenim učinkom,dok kod Dončića,koji sam igra,ima 5-6 skakača,trčkarala i dodavača...i,koji je bolji za ekipu..

kimiko

pre 1 godinu

Lepota od kosarke. Možda Embid ima fizičku dominaciju i odličnu preciznost na šutu, ali Jokić ima maštu, poteze koje dižu gledaoce na noge

vasilije

pre 1 godinu

Malone pukusava da upropasti drugu postavu koja je jako dobro funkcionisala sa Cancarem i Nadjijem, sa veteranom Grinom i sad ovom pricom za trejd Bounsa, veoma je bitno da generalni menazer proba da se otarasi veterana. Ti Malouonovi veterani ne izdrze ni godinu dana u ligi posle Denvera prvo Milsap, pre toga Cendler pa Barton, drugi Green, pa i Rivers, sada DJ i Jeff ako njih ne izbaci iz rotacije Denver nema sta da trazi u plej ofu.

marko

pre 1 godinu

Ne znam ko je vise profitirao dovodjenjem Gordona, Denver ili on sam na licnom planu, sve u svemu sjajan igrac, skroman, vredan i nimalo prepotentan sto je po meni jedna od vrlina u danasnjem NBA.

Rđa

pre 1 godinu

I tako sve dok ne dodje Embid i vrati ga u surovu realnost.
(Dejan, 01. februar 2023 08:40)

Aj što ne znaš ali desava se i njemu lošije veče... tačno da je u odbrani bedan ali on kad igra na svom nivou Embid mu ne moze nista... moze samo da plače što mu nisu dali MVP trofej.

Tom i ja

pre 1 godinu

I biće ih koji će reći,pa šta je to spram Dončićevih 50 i kusur..ali,kod Jokića ima 5-6 saigrača sa dvocifrenim učinkom,dok kod Dončića,koji sam igra,ima 5-6 skakača,trčkarala i dodavača...i,koji je bolji za ekipu..

DraganBorca

pre 1 godinu

Kada bi zamenili Bonsa i Grina sa 2 iole prosecna igraca ladno bi bili glavni favoriti za titulu. Bons totalno pogubljen, nazalost. A Dzef Grin plac majke Bozije. Covek za zadnjih 37 minuta u dve utakmice kao krilni centar ima 1 skok( i to odmah i taj jedan skok predao protivniku u ruke kod svog kosa🙄) i Malone mrtav ladan opet Vlatka zakuca za klupu zbog coveka koji ne bi trenutno ni u Bg zoni pravio razliku sa svojih 37 gde se vuče po terenu kao da ima pelene 🙄

Ali Koldvel Pop i 2 Brauna mnogo rade za odbranu. Ako urade nesto veliko novi menadzer najvise zasluga pored Jokica💫😎

DukiNS

pre 1 godinu

Nadam se da će moći da nastavi u ovakvom ritmu. Još jedna pobeda sa TD ga deli od novog rekorda lige, niz pobeda ekipe kada se ostvari TD. Ostaje mala 'fleka' što nije bio agresivniji u prethodnom meču da Embidom, a mogao je. Nema veze, guraj dalje , Denveru se smeši prvo mesto Zapada , mada ne bih voleo da im odmah nalete Voriorsi ili Lejkersi.

marko

pre 1 godinu

Denver u drugoj gubio 12. Jokic ulazi, par asistencija, iznudio faul u napadu Ingrama, onda odradio 2+1 i imao odlican ulaz na foru kraj dvojice igraca i Denver u egalu na poluvremenu. Imao je i par glupo prodatih lopti ali u redu desava se. Samo kad bi potezao vise sve bi bilo idealno

Straight Outta München

pre 1 godinu

Svaka cast. Nije mu trebalo ono protiv Embida, ali dobro…Igra svoju igru. Neverovatan TD 25+ pts, 15+ rbs, 15+ ass
Definitivno ide po trecu uzastopnu MVP nagradu.

kimiko

pre 1 godinu

Lepota od kosarke. Možda Embid ima fizičku dominaciju i odličnu preciznost na šutu, ali Jokić ima maštu, poteze koje dižu gledaoce na noge

pokvareni frižider

pre 1 godinu

Jokićev another day in office ali Marej me je oduševio odbranom. Baš je odigrao maksimalno meč do poslednje kapi znoja. Ako nastavi ovako uz standardnog Jokića prsten će biti blizu. Takođe što pre treba rešiti status Hajlenda. Ukoliko ostaje motivisati ga maksimalno u suprotnom što skuplje naplatiti u trejdu. Ostatak ekipe je taman ono što je Nikoli trebalo sve ove godine.

Moljac

pre 1 godinu

Falila mu je samo još jedna asistencija da izbije na TD prosek. Svakako će mu to uspeti možda već u sledećoj utakmici. Ona utakmica protiv Embida je bila prolazna slabost protiv izuzetnog igrača, pa i tamo mu je nedostajalo samo 2 skoka i asistencija i poen za ovogodišnji prosek. Jutros se naprosto igrao s čitavom odbranom Pelikansa, i to u trećoj brzini. Onaj poen kad je kao hteo da doda, pa izdriblao trojicu i položio apsolutno je neviđena atrakcija. I jedna asistencija ka MPJ. Marij je sve bolji, vraća se u formu. MPJ i Bouns su vrlo kiseli sedeli na kraju utakmice na kraju klupe, da li to nešto hoće da kaže?

vasilije

pre 1 godinu

Malone pukusava da upropasti drugu postavu koja je jako dobro funkcionisala sa Cancarem i Nadjijem, sa veteranom Grinom i sad ovom pricom za trejd Bounsa, veoma je bitno da generalni menazer proba da se otarasi veterana. Ti Malouonovi veterani ne izdrze ni godinu dana u ligi posle Denvera prvo Milsap, pre toga Cendler pa Barton, drugi Green, pa i Rivers, sada DJ i Jeff ako njih ne izbaci iz rotacije Denver nema sta da trazi u plej ofu.

Nemanja

pre 1 godinu

Da jr imao jos samo 1 asistenciju dosao bi na okruglo 10 u proseku i tripl dabl prosek na nivou sezone, ovako je ostao na prosecno 9,97 asistencija. Sledeci mec ako napravi 11 eto ga prosek tripl dabl!

bane

pre 1 godinu

Sad da trejduju Bonsa za Grenta Viliamsa iz Bostona, pa sledeci put PJ Taker na Jokicu a Grent na Embidu. Inace ako je Embid toliko bolji odbrambeni igrac zasto je ceo mec proveo cuvajuci Gordona dok se Taker rvao sa Jokicem...

Vladimir

pre 1 godinu

Na Embidu timski nije odigrana prava odbrana, Embid je napunio Denver sutevima s male poludistance, kao da je Kris Pol licno. Izvlacio Jokica i onda sutirao za 2 licem ka kosu. E sad, mogao je Nikola malo bolje to da brani, i da izadje sa 6 faulova napolje, ali to je radilo sad i nikad vise, jer Embid nije Kris Pol ni Dzordan, veliki je i spor, Jokic mu je tri zive lopte iz ruku uzeo, krenulo ga je silovanje i poludistanca s uvrnutim sutem i napunio je Denver, ali lik nema sportskih i mentalnih kapaciteta da osvoji prsten, zajedno sa gubitnicima Hardenom i Dok Riversom, ima nesrecu da igra u vreme Nikole Jokica, nikada nece biti najbolji centar ili igrac lige. Izdominirao je sad, zapeo ko konj i krenulo ga, a pre toga milion utakmica protiv Jokica nije igrao ili ga je Denver pobedio. Majkl Meloun ima problem da postavi odbranu kada Jokica izvlace napred, mozda ga je Dok nadigrao ovoga puta, ali nece Filadelfija nidje, uostalom Jokic se odmah vraca s tripl-dablom a gospodin all star nestarter je hodajuca povreda.

Pera Ždera

pre 1 godinu

Uopste mi nije niti ce biti, jasan manjak agresivnosti u mecu protiv File??!!! Price da nije mogao su smesne jer je bar pet puta bio sam na ulazu (floater-u) pa je izabrao nerezonsko dodavanje... Takodje je dosta puta u proslosti zidao i igrao ledjima protiv Embiida...

Jedino donekle logicno moze biti sveza povreda zadnje loze (to je bila druga utakmica u 5/ tri propustene) pa da se ne bije u reketu sa Embiidom i rizikuje povratak/pogorsanje. Ne znam. Prvo poluvreme ga je nadigrao. Kreirao, pogadjao, Denver vodio i onda krecu silovanja Mareja = kontra ritam celog tima + totalna pasivnost ofanzivna Nikole i kraj. Sto je najgore, u par navrata je i igrao dobro odbranu na Dzoelu (ukrao dve lopte itd) dok sa druge strane Embiid njega nije ni cuvao (odlicna promena taktike Riversa sa Embiidom u reketu a Takerom spolja na Jokicu).

Kamerunac u pocetku dosta nervozan, na silu igrao, u nastavku nalazi ritam sa distance i odigrava poluvreme sezone. Nema.sta, svaka cast ali svi znamo da je Nikola mogao + morao bolje. Nije prvi put da igraju jedan protiv drugog. Pa samo prosle sezone ga je nadigrao + Denver pobedio u jednoj od kljucnih duela za MVP priznanje (bojim se da ce i ovaj odluciti kontra, mozda).

Tako da... Ostao je gorak ukus, ne zbog bolje partije Embiida u mecu sezone (do sada) vec neobjasnjivoj pasivi (koju nisu nametnuli protivnici) Jokica u drugom poluvremenu.

Do 28og marta, kada opet igraju protiv File cu ipak malo smanjiti dozu nespavanja i pracenja bas kasnih meceva... Eto, toliko me to razocaralo (da je bar igrao, pokusavao pa i silovao kada timu ne ide), pored svakako neminovnih TD utakmica u nastavku. Proslu je morao agresivnije i za narativ pametnije, koliko god mu isti bio nebitan, tim je izgubio.

WillyWonka

pre 1 godinu

Jokić je fenomen, ali nije tačno da mu statistike i MVP priznanje ne znače ništa. Već neko vrijeme primjetno je da forsira asistencije nauštrb poena, kako bi dostigao triple-double prosjek. Evo,s ad je to uspio i vjerujem da će do kraja sezone učiniti sve da zadrži ovaj statistički balans, što ja iskreno podržavam. Naravno, ima puno pravo da to radi, ali ta priča kako mu nije stalo do statistike nije baš iskrena.
Naprijed Nikola, do trećeg MVP priznanja!

Ikac Jagodinac

pre 1 godinu

Jokiću, šalji avion za Beograd i dovedi dr Marijanu. Nema zezanja sa zadnjom ložom. Nole ti je primer. A, onda, posle terapije... i tebi i Novaku nebo je granica.

NIKOLA I KOMP.

pre 1 godinu

Reprezentativac Srbije Nikola Jokić zabeležio je još jedan tripl-dabl učinak - sedmi u poslednjih devet utakmica, a osmi u prvom mesecu 2023. godine.
Posle Oskara Robertsona, Rasela Vestbruka i Vilta Čemberlena, Jokić je tek četvrti igrač u istoriji NBA lige koji je imao osam ili više tripl-dablova u jednom mesecu.

Somborac je meč protiv Pelikansa završio sa 26 postignutih poena, 18 skokova i 15 asistencija, a upisao je u statističke kolone i po jednu ukradenu loptu i blokadu.
Nikola je imao odličnu saradnju sa Dž. Marejem koji je dao više koševa na njegove asitencije. Zapaženi su bili Koldvel-Poup, Gordon, Braun.
Ovo iz utakmice u utakmicu ide ka osvajanju prvog mesta Zapadne konferencije. Nagesti konačno imaju pored prvog tima i klupu, sposobnost za najveće domete. Osvojivi Zlatni prsten postaje realna mogućnost - bez sumnje! Samo ovako nastavite!

meda

pre 1 godinu

Ovaj Malone je stvarno čudan čovek. Taman misliš prizvao se svesti kad je izbacio DeAndre Jordana iz rotacije i dao minute Čančaru i Nnjani-ju.
Kad evo sad skratio rotaciju u januaru na 8 igrača, starteri mu igraju 36-38 minuta umesto ispod 30, Green je nazad u rotaciji i dobija minute na uštrb Čančara i Nnjani-a.

Eto,tako

pre 1 godinu

U principu je najvažnije da izguraju prvo mesto do kraja regularnog dela.Imaće prednost domaćeg terena u svim fazama.Od kad je Nikola tu došli su jednom do finala konferencije u korona godini,sve ostalo je bilo traljavo.Ne znam da li će ikada više imati šansu da osvoje prsten kao što je imaju ove godine.Pitanje psihe je tu najvažnije po meni.U svojim glavama prvo moraju biti spremni za osvajanje prstena pa onda sve ostalo.

vince carter

pre 1 godinu

Posle Doncica i Janisa koji su rekli da je daleko lakse u Nba imati brojke vrti se i interviju malog Thomasa koji kaze da je 2022 najlakse ikad postizati poene u Nba..ne osporava talenat igraca vec je "pace" to jest prostor ogroman i pravila su totalno olaksanje ofanzivnom igracu. Lamelo Ball je sinoc imao tripl dabl,imas hektar prostora da dobacis slobodnom igracu koji utrcava u prostor ili je postavljen iza linije za 3 poena. Trojke su rasirile teren i omogucile lakse postizanje poena na svim delovima terena,Doncic se bukvalno proseta do reketa kad krene na ulaz. A najjace je sto ima mbogih koji nikada nisu shvatili da broj poena nema nikakve veze sa trojkama ili da neki igrac mora da postize trojke da bi imao vise poena u proseku,vec su one otvorile prostor za sve delove terena. I konacno se pojavio igrac Shai Alexander iz Oklahome koji ima 31ppg a uzima tek 2,7 suta za tri poena a na drugoj strani Zek Lavine sa 7,7 suta ima 23p u proseku,Kari sa 11,5 i 42%..30p u proseku. Shai igru bazira na mid range i ulazima. Brojke mnogih igraca su nerealne,plus pustanje nosenih lopti,koraka..uzgred Lebron je napravio trokorak pre onog faula u bostonu.

Milica

pre 1 godinu

Kad je bitno njega nema nigde, kao prosla utakmica. Trebao je da se pokaze i isprsi embidu i stavi tacku ali on nema taj ubilacki nalet, zelju po svaku cenu.

Milica

pre 1 godinu

Kad je bitno njega nema nigde, kao prosla utakmica. Trebao je da se pokaze i isprsi embidu i stavi tacku ali on nema taj ubilacki nalet, zelju po svaku cenu.

vince carter

pre 1 godinu

Posle Doncica i Janisa koji su rekli da je daleko lakse u Nba imati brojke vrti se i interviju malog Thomasa koji kaze da je 2022 najlakse ikad postizati poene u Nba..ne osporava talenat igraca vec je "pace" to jest prostor ogroman i pravila su totalno olaksanje ofanzivnom igracu. Lamelo Ball je sinoc imao tripl dabl,imas hektar prostora da dobacis slobodnom igracu koji utrcava u prostor ili je postavljen iza linije za 3 poena. Trojke su rasirile teren i omogucile lakse postizanje poena na svim delovima terena,Doncic se bukvalno proseta do reketa kad krene na ulaz. A najjace je sto ima mbogih koji nikada nisu shvatili da broj poena nema nikakve veze sa trojkama ili da neki igrac mora da postize trojke da bi imao vise poena u proseku,vec su one otvorile prostor za sve delove terena. I konacno se pojavio igrac Shai Alexander iz Oklahome koji ima 31ppg a uzima tek 2,7 suta za tri poena a na drugoj strani Zek Lavine sa 7,7 suta ima 23p u proseku,Kari sa 11,5 i 42%..30p u proseku. Shai igru bazira na mid range i ulazima. Brojke mnogih igraca su nerealne,plus pustanje nosenih lopti,koraka..uzgred Lebron je napravio trokorak pre onog faula u bostonu.

DraganBorca

pre 1 godinu

Kada bi zamenili Bonsa i Grina sa 2 iole prosecna igraca ladno bi bili glavni favoriti za titulu. Bons totalno pogubljen, nazalost. A Dzef Grin plac majke Bozije. Covek za zadnjih 37 minuta u dve utakmice kao krilni centar ima 1 skok( i to odmah i taj jedan skok predao protivniku u ruke kod svog kosa🙄) i Malone mrtav ladan opet Vlatka zakuca za klupu zbog coveka koji ne bi trenutno ni u Bg zoni pravio razliku sa svojih 37 gde se vuče po terenu kao da ima pelene 🙄

Ali Koldvel Pop i 2 Brauna mnogo rade za odbranu. Ako urade nesto veliko novi menadzer najvise zasluga pored Jokica💫😎

WillyWonka

pre 1 godinu

Jokić je fenomen, ali nije tačno da mu statistike i MVP priznanje ne znače ništa. Već neko vrijeme primjetno je da forsira asistencije nauštrb poena, kako bi dostigao triple-double prosjek. Evo,s ad je to uspio i vjerujem da će do kraja sezone učiniti sve da zadrži ovaj statistički balans, što ja iskreno podržavam. Naravno, ima puno pravo da to radi, ali ta priča kako mu nije stalo do statistike nije baš iskrena.
Naprijed Nikola, do trećeg MVP priznanja!

vasilije

pre 1 godinu

Malone pukusava da upropasti drugu postavu koja je jako dobro funkcionisala sa Cancarem i Nadjijem, sa veteranom Grinom i sad ovom pricom za trejd Bounsa, veoma je bitno da generalni menazer proba da se otarasi veterana. Ti Malouonovi veterani ne izdrze ni godinu dana u ligi posle Denvera prvo Milsap, pre toga Cendler pa Barton, drugi Green, pa i Rivers, sada DJ i Jeff ako njih ne izbaci iz rotacije Denver nema sta da trazi u plej ofu.

Moljac

pre 1 godinu

Falila mu je samo još jedna asistencija da izbije na TD prosek. Svakako će mu to uspeti možda već u sledećoj utakmici. Ona utakmica protiv Embida je bila prolazna slabost protiv izuzetnog igrača, pa i tamo mu je nedostajalo samo 2 skoka i asistencija i poen za ovogodišnji prosek. Jutros se naprosto igrao s čitavom odbranom Pelikansa, i to u trećoj brzini. Onaj poen kad je kao hteo da doda, pa izdriblao trojicu i položio apsolutno je neviđena atrakcija. I jedna asistencija ka MPJ. Marij je sve bolji, vraća se u formu. MPJ i Bouns su vrlo kiseli sedeli na kraju utakmice na kraju klupe, da li to nešto hoće da kaže?

Nemanja

pre 1 godinu

Da jr imao jos samo 1 asistenciju dosao bi na okruglo 10 u proseku i tripl dabl prosek na nivou sezone, ovako je ostao na prosecno 9,97 asistencija. Sledeci mec ako napravi 11 eto ga prosek tripl dabl!

Rđa

pre 1 godinu

I tako sve dok ne dodje Embid i vrati ga u surovu realnost.
(Dejan, 01. februar 2023 08:40)

Aj što ne znaš ali desava se i njemu lošije veče... tačno da je u odbrani bedan ali on kad igra na svom nivou Embid mu ne moze nista... moze samo da plače što mu nisu dali MVP trofej.

marko

pre 1 godinu

Ne znam ko je vise profitirao dovodjenjem Gordona, Denver ili on sam na licnom planu, sve u svemu sjajan igrac, skroman, vredan i nimalo prepotentan sto je po meni jedna od vrlina u danasnjem NBA.

Pera Ždera

pre 1 godinu

Uopste mi nije niti ce biti, jasan manjak agresivnosti u mecu protiv File??!!! Price da nije mogao su smesne jer je bar pet puta bio sam na ulazu (floater-u) pa je izabrao nerezonsko dodavanje... Takodje je dosta puta u proslosti zidao i igrao ledjima protiv Embiida...

Jedino donekle logicno moze biti sveza povreda zadnje loze (to je bila druga utakmica u 5/ tri propustene) pa da se ne bije u reketu sa Embiidom i rizikuje povratak/pogorsanje. Ne znam. Prvo poluvreme ga je nadigrao. Kreirao, pogadjao, Denver vodio i onda krecu silovanja Mareja = kontra ritam celog tima + totalna pasivnost ofanzivna Nikole i kraj. Sto je najgore, u par navrata je i igrao dobro odbranu na Dzoelu (ukrao dve lopte itd) dok sa druge strane Embiid njega nije ni cuvao (odlicna promena taktike Riversa sa Embiidom u reketu a Takerom spolja na Jokicu).

Kamerunac u pocetku dosta nervozan, na silu igrao, u nastavku nalazi ritam sa distance i odigrava poluvreme sezone. Nema.sta, svaka cast ali svi znamo da je Nikola mogao + morao bolje. Nije prvi put da igraju jedan protiv drugog. Pa samo prosle sezone ga je nadigrao + Denver pobedio u jednoj od kljucnih duela za MVP priznanje (bojim se da ce i ovaj odluciti kontra, mozda).

Tako da... Ostao je gorak ukus, ne zbog bolje partije Embiida u mecu sezone (do sada) vec neobjasnjivoj pasivi (koju nisu nametnuli protivnici) Jokica u drugom poluvremenu.

Do 28og marta, kada opet igraju protiv File cu ipak malo smanjiti dozu nespavanja i pracenja bas kasnih meceva... Eto, toliko me to razocaralo (da je bar igrao, pokusavao pa i silovao kada timu ne ide), pored svakako neminovnih TD utakmica u nastavku. Proslu je morao agresivnije i za narativ pametnije, koliko god mu isti bio nebitan, tim je izgubio.

Tom i ja

pre 1 godinu

I biće ih koji će reći,pa šta je to spram Dončićevih 50 i kusur..ali,kod Jokića ima 5-6 saigrača sa dvocifrenim učinkom,dok kod Dončića,koji sam igra,ima 5-6 skakača,trčkarala i dodavača...i,koji je bolji za ekipu..

Vladimir

pre 1 godinu

Na Embidu timski nije odigrana prava odbrana, Embid je napunio Denver sutevima s male poludistance, kao da je Kris Pol licno. Izvlacio Jokica i onda sutirao za 2 licem ka kosu. E sad, mogao je Nikola malo bolje to da brani, i da izadje sa 6 faulova napolje, ali to je radilo sad i nikad vise, jer Embid nije Kris Pol ni Dzordan, veliki je i spor, Jokic mu je tri zive lopte iz ruku uzeo, krenulo ga je silovanje i poludistanca s uvrnutim sutem i napunio je Denver, ali lik nema sportskih i mentalnih kapaciteta da osvoji prsten, zajedno sa gubitnicima Hardenom i Dok Riversom, ima nesrecu da igra u vreme Nikole Jokica, nikada nece biti najbolji centar ili igrac lige. Izdominirao je sad, zapeo ko konj i krenulo ga, a pre toga milion utakmica protiv Jokica nije igrao ili ga je Denver pobedio. Majkl Meloun ima problem da postavi odbranu kada Jokica izvlace napred, mozda ga je Dok nadigrao ovoga puta, ali nece Filadelfija nidje, uostalom Jokic se odmah vraca s tripl-dablom a gospodin all star nestarter je hodajuca povreda.

NIKOLA I KOMP.

pre 1 godinu

Reprezentativac Srbije Nikola Jokić zabeležio je još jedan tripl-dabl učinak - sedmi u poslednjih devet utakmica, a osmi u prvom mesecu 2023. godine.
Posle Oskara Robertsona, Rasela Vestbruka i Vilta Čemberlena, Jokić je tek četvrti igrač u istoriji NBA lige koji je imao osam ili više tripl-dablova u jednom mesecu.

Somborac je meč protiv Pelikansa završio sa 26 postignutih poena, 18 skokova i 15 asistencija, a upisao je u statističke kolone i po jednu ukradenu loptu i blokadu.
Nikola je imao odličnu saradnju sa Dž. Marejem koji je dao više koševa na njegove asitencije. Zapaženi su bili Koldvel-Poup, Gordon, Braun.
Ovo iz utakmice u utakmicu ide ka osvajanju prvog mesta Zapadne konferencije. Nagesti konačno imaju pored prvog tima i klupu, sposobnost za najveće domete. Osvojivi Zlatni prsten postaje realna mogućnost - bez sumnje! Samo ovako nastavite!

DukiNS

pre 1 godinu

Nadam se da će moći da nastavi u ovakvom ritmu. Još jedna pobeda sa TD ga deli od novog rekorda lige, niz pobeda ekipe kada se ostvari TD. Ostaje mala 'fleka' što nije bio agresivniji u prethodnom meču da Embidom, a mogao je. Nema veze, guraj dalje , Denveru se smeši prvo mesto Zapada , mada ne bih voleo da im odmah nalete Voriorsi ili Lejkersi.

marko

pre 1 godinu

Denver u drugoj gubio 12. Jokic ulazi, par asistencija, iznudio faul u napadu Ingrama, onda odradio 2+1 i imao odlican ulaz na foru kraj dvojice igraca i Denver u egalu na poluvremenu. Imao je i par glupo prodatih lopti ali u redu desava se. Samo kad bi potezao vise sve bi bilo idealno

kimiko

pre 1 godinu

Lepota od kosarke. Možda Embid ima fizičku dominaciju i odličnu preciznost na šutu, ali Jokić ima maštu, poteze koje dižu gledaoce na noge

pokvareni frižider

pre 1 godinu

Jokićev another day in office ali Marej me je oduševio odbranom. Baš je odigrao maksimalno meč do poslednje kapi znoja. Ako nastavi ovako uz standardnog Jokića prsten će biti blizu. Takođe što pre treba rešiti status Hajlenda. Ukoliko ostaje motivisati ga maksimalno u suprotnom što skuplje naplatiti u trejdu. Ostatak ekipe je taman ono što je Nikoli trebalo sve ove godine.

Straight Outta München

pre 1 godinu

Svaka cast. Nije mu trebalo ono protiv Embida, ali dobro…Igra svoju igru. Neverovatan TD 25+ pts, 15+ rbs, 15+ ass
Definitivno ide po trecu uzastopnu MVP nagradu.

meda

pre 1 godinu

Ovaj Malone je stvarno čudan čovek. Taman misliš prizvao se svesti kad je izbacio DeAndre Jordana iz rotacije i dao minute Čančaru i Nnjani-ju.
Kad evo sad skratio rotaciju u januaru na 8 igrača, starteri mu igraju 36-38 minuta umesto ispod 30, Green je nazad u rotaciji i dobija minute na uštrb Čančara i Nnjani-a.

bane

pre 1 godinu

Sad da trejduju Bonsa za Grenta Viliamsa iz Bostona, pa sledeci put PJ Taker na Jokicu a Grent na Embidu. Inace ako je Embid toliko bolji odbrambeni igrac zasto je ceo mec proveo cuvajuci Gordona dok se Taker rvao sa Jokicem...

Eto,tako

pre 1 godinu

U principu je najvažnije da izguraju prvo mesto do kraja regularnog dela.Imaće prednost domaćeg terena u svim fazama.Od kad je Nikola tu došli su jednom do finala konferencije u korona godini,sve ostalo je bilo traljavo.Ne znam da li će ikada više imati šansu da osvoje prsten kao što je imaju ove godine.Pitanje psihe je tu najvažnije po meni.U svojim glavama prvo moraju biti spremni za osvajanje prstena pa onda sve ostalo.

Ikac Jagodinac

pre 1 godinu

Jokiću, šalji avion za Beograd i dovedi dr Marijanu. Nema zezanja sa zadnjom ložom. Nole ti je primer. A, onda, posle terapije... i tebi i Novaku nebo je granica.