Utorak, 03.01.2023.

17:30

Završena Promocija Ronalda: Jedinstven ugovor jer sam ja jedinstven VIDEO

Kristijano Ronaldo je i zvanično promovisan kao novi član Al Nasra.

Izvor: Z.K.

Završena Promocija Ronalda: Jedinstven ugovor jer sam ja jedinstven VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

93 Komentari

Sortiraj po:

Gazda

pre 1 godinu

(Da dodam, 4. januar 2023 08:41)

Haha kako god da okrenes, Mesi je opet bolje odigrao nego Ronaldo. Ne racunam penale ali Mesi je imao gol protiv Meksika, gol protiv Australije, po asistenciju protiv Hrvatske i Holandije i gol u finalu protiv francuske. A Ronaldo na EURU odigrao dobro jedino protiv Madjarske i Velsa. U svim ostalim utakmicama se propisno ispromasivao.

Da dodam

pre 1 godinu

(El clasico, 4. januar 2023 05:27)

Aj da vidimo Argentinu. Australija pobedjena golom Alvareza i odbranom Martineza u zadnjem minutu kojom je sacuvao pobedu, u cetvrtfinalu Holandija pobedjena na penale gde je Martinez opet bio heroj, u polufinalu Alvarez iznudio penal i dao drugi gol nakon sto je vukao kontru 70 metara, u finalu Di Maria iznudio penal pa dao gol za 2-0 i cim je on izasao pocela je da se vraca Francuska. a kad na sve to dodas navlacenje sudija tokom celog turnira za Argentinu vidis da messi nista narocito nije odigrao vec je zahvaljujuci saigracima i sudijama osvojio titulu.

objektivno

pre 1 godinu

Ronaldinjo je najbolji fudbaler svih vremena pa onda dve-tri stepenice sledeci i tu su negde Pele, Maradona, Mesi, brazilac Ronaldo, Zidan...

Ovi mladji koji nisu gledali Ronaldinja neka samo pogledaju snimke na You Tube i bice im sve jasno. Mogu pogledati i snimke Savicevica koji je dominirao u italijanskoj tada ubedljivo najjacoj ligi sveta.

Pa jedan Serdji Ramos ima 5-6 osvojenih titula Lige prvaka, sa Spanijom prvak Evrope i Sveta, desetak puta u FIFA idealnom timu sveta, oko 500 utakmica za Real i oko 80 golova kao stoper...

mile brka

pre 1 godinu

Ima klip na tik toku kada on i njegova polovina ulaze na stadion u fazonu su sta mi je ovo trebalo,a ona gergina gleda bledo publiku,a u publici svi muskarci haha ludilo mozga.Kakve su ovo prevare covece,ovi iz arabije tolike pare dali a vecina zivi u siromastvu,imam druga koji je bio u Meki na hadz i kaze u srbiji je zlato kako tamo zivi 80% ljudi.Sve je ovo zbog marketinga ali aj.

El clasico

pre 1 godinu

(Da dodam, 3. januar 2023 22:36)

Ja i? Ajde sad tako napisi sta su sve napravili Nani, Eder, Kvarezma, Pepe, Rui Patrisio, Renato Sancez koji su iz utakmice u utakmicu nosili Portugal osim te utakmice protiv Madjara i Velsa gde ih je nosio Ronaldo.

Marko

pre 1 godinu

Di Maria je odigrao DVE utakmice na celom prvenstvu...
Cinjenica je da je Mesi pravio razliku, i imao gol ili asistenviju na SVAKOM mecu...
Mesi je ovo "sam"osvojio isto kao Maradona 1986...Penaldo nece
e moci nikad...

Marko

pre 1 godinu

Neko slavi titulu prvaka sveta na kojem je bio MVP sa 7 golova i 3 asistencije, ponudjen mu novi ugovor u jednom od najmocnijih klubova sveta gde i dalje igra na najvecoj razini, dok neko slavi transfer u pustinjetinu jer ga je "njegov" klub oterao i jer ga niko ozbiljan vise ne zeli, bas kao sto je postao nepozeljan i u svojoj reprezentaciji...Al dobro, boze moj, svakome po zasluzi..:D .
(Abedik, 3. januar 2023 23:10)

Haha e sad pročitaj šta si napisao. Kome je ponuđen najmoćniji ugovor na svetu Mesiju ili Ronaldu? Na kojoj razini? Francuska ti je šesta liga u evropi po redu. Pokazao se on lepo na najvišoj razini, kad su otišli Ćavi i Inijesta. A da je hteo da pokaže kakva je igračina ne bi otišao u PSG kod Nejmara, Mbapea i ostalih zvezda gde im je druga postava sasvim dovoljna za duplu krunu nego bi otišao u Siti, ili neki klub u Italiji i sl, najjačim ligama. Ronaldo je ispisao istoriju tri kluba, uzeo sa njima sve a od moćnog PSG je veća moja Crvena zvezda. I na kraju, kao što si napisao svakom po zasluzi, CR-u u to ime 200 miliona, pozdrav.

bane

pre 1 godinu

(Minecraft, 3. januar 2023 20:46)

ronaldo je na SP2022 imao ekipu vrednu preko milijardu evra
mesi bi sa tom ekipom dobio sve utakmice u 90 minuta sa minimum 2 gola razlike

Makso

pre 1 godinu

"Mozda i jeste najbolji"
Po cemu?
U najboljem slucaju on je 7mi igrac svih vremena, od njega su sigurno bolji: Messi, Pele, Maradona, Krojf, Di Stefano i Ronaldo Nazario...

Ti si gledao Di Stefana? Gde? Kako i na osnovu cega se meri velicina jednog igraca pa si ga stavio na sedmo mesto?

Dorchester

pre 1 godinu

Kome je ovaj više bitan? Najveća prevara u istoriji fudbala, samonametnuti čekajući davač golova u ekipama koje su igrale za njega.. u Manchesteru mu donosili na tacnu Runi, Tevez, Park, Skols i ostali, u Realu Di Marija, Ozil, Bejl, Benzena.. nepouzdan da primi loptu, da doda pas, da kreira akcije, ništa suštinsko fudbalsko taj nikad nije imao, nema ni građu fudbalera, visoke listove.. sve se nešto nameće, priča, mlati, na buku se održava.. a ništa, ovaj je ništa, uvijek nepotreban.. i niko ne piše da je teletabis rekao ,,drago mi je da sam došao u Južnu Afriku" - svijet ide u propast

lupa

pre 1 godinu

Minecraft,

Mesi osvojio turnir sa Otamendijem , Romerom , Paredesom i De Paulom. Bekovima Taglaficom , Acunom , Montielom i Molinom Veznim redom sa djecakom iz Benfice i MacAlisterom Bivsim igracem Di Marijom i najlosijim napadacem turnira ali i drugom najvecom zvjezdom Laurtarom i onda dodje ovaj Ronaldov fanic koji ne moze da podnese i prica nam bajke o velemajstorima koji igraju u Brightonu , Betisu , Benfici , West Hamu ili sjede na klupi Seville , Totenhama ?
(Milan, 03. januar 2023 22:50)


Di Marija bivši igrač??? Pa taj Di Marija je jedan od najboljih i najvažnijih igrača Argentine. Kako je on izašao iz igre u finalu tako se Argentina raspala.

kopiranosatvitera

pre 1 godinu

"Ovo je sjajna prilika ne samo u fudbalu, već da se promeni i mentalitet novih generacija. Imao sam mnogo ponuda klubova u Evropi, iz Brazilu, SAD, Australije, Portugala, mnogi su pokušali da me dovedu, ali sam dao reč Al Nasru. Želim da se razvije fudbal u ovoj zemlji. Za mene je ovo dobra šansa, sa znanjem i iskustvom koje imam, želim da pomognem, da svi ovde imaju perspektivu. Ne znam koliko ljudi zna, ali Al Nasr ima i ženski klub. Želim da se sve to razvije na još viši nivo", dodao je Kristijano



Trebao je samo da kaže da je došao zbog para i svi bi mu poverovali.

Abedik

pre 1 godinu

Neko slavi titulu prvaka sveta na kojem je bio MVP sa 7 golova i 3 asistencije, ponudjen mu novi ugovor u jednom od najmocnijih klubova sveta gde i dalje igra na najvecoj razini, dok neko slavi transfer u pustinjetinu jer ga je "njegov" klub oterao i jer ga niko ozbiljan vise ne zeli, bas kao sto je postao nepozeljan i u svojoj reprezentaciji...Al dobro, boze moj, svakome po zasluzi..:D .

jjjj

pre 1 godinu

Ronaldo je na EURU uzeo Portugalu pobjedu u grupi protiv Austrije kada je promasio penal. U nokaut fazi Ronaldo je postigao samo jedan gol. U osminifinala pobjedili su Hrvatsku poslije produzetaka 1:0, gol je postigao Quaresma nakon sto je Ronaldo masio 100% sansu. U cetvrtfinalu izbacili Poljsku nakon penala, poslije produzetaka je bilo 1-1, gol je dao Renato Sanchez, u polufinalu su pobjedili Vels 2-0, golove dali Ronaldo i Nani. U finalu pobjedili Francusku sa 1:0. Gol dao Eder. Ronaldo se ozljedio i izasao. U 350 odigranih minuta u nokaut fazi je dao 1 gol. To je Portugal osvojio zahvaljujuci vrlo jakoj i organizovanoj odbrani. Ronaldo je na EURU 2016 uspio nemoguće. Ekipa mu je osvojila EURO, a on nije proglašen za najboljeg igrača takmičenja. Takvo nešto je se desilo prvi puta u historiji Europskih prvenstava da igrač ekipe koja osvoji EURO ne bude nagrađena i time da njihov igrač bude najbolji igrač takmičenja. Nije bio ni strijelac ni asistent u 5 od 7 utakmica na EURU.

Portugal jeste osvojio EURO ali mnogo vise zahvaljujuci suigracima nego Ronaldu.

Sofronije

pre 1 godinu

Penaldo. Kako je smešan i egocentričan. Nije njemu do para, ali mu je ovo bio jedini način da prihvati neku veću sumu koju za koju su bili spremni samo arapi, drgi ga više ni ne žele.

Da dodam

pre 1 godinu

(jjjj, 3. januar 2023 22:05)

Penal protiv Austrije je sam iznudio, protiv Mađarske 2 gola i asistencija za prolaz grupe, protiv Hrvatske ukrao loptu, istrčao kontru i nakon njegovog šuta Kvarezma dao gol iz odbitka, u polufinalu gol i asistencija za plasman u finale.

Milan

pre 1 godinu

Minecraft,

Mesi osvojio turnir sa Otamendijem , Romerom , Paredesom i De Paulom. Bekovima Taglaficom , Acunom , Montielom i Molinom Veznim redom sa djecakom iz Benfice i MacAlisterom Bivsim igracem Di Marijom i najlosijim napadacem turnira ali i drugom najvecom zvjezdom Laurtarom i onda dodje ovaj Ronaldov fanic koji ne moze da podnese i prica nam bajke o velemajstorima koji igraju u Brightonu , Betisu , Benfici , West Hamu ili sjede na klupi Seville , Totenhama 😂

Kragujevcanin81

pre 1 godinu

Dosao je u ovu ligu jer ga niko drugi vise nije hteo. Apsolutno vrhunski igrac koji je na zalost i apsolutno destruktivan po timove koji ga dovedu. Tamo je otisao zna se zbog cega...zbog kvaliteta lige i fudbala nije sigurno! Srecna i dugovecna penzija !!!

M.

pre 1 godinu

Oduvek sam ga više gotivio od Mesija jer je svuda uspeo gde god je igrao, nastavio bi dobro i u Junajted da nije ovog raspalog trenera kome dajem fore do kraja sezone kako igraju jadno i bez CR7.
Čovek ima 5 LŠ, tri zaredom i za svaku bio ključan ili jedan od ključnih igrača, što se ne može reći za Mesija 2006-te pored R10.
Uglavnom završio je svoje Ronalde,još malo para i to je to, kontam da će ga Mesi stići i po broju golova čak i u ovoj petoj ligi sveta, neka ga!

lemi

pre 1 godinu

Za Ronalda su igrali 10 toro,pogledajte njegovu igru pa kiomentarisite,dok npr Messi je drugi kalibar igraca,on igra za ostale sto je razlika velika.

Minecraft

pre 1 godinu

Najbolji igrac modernog doba. Mozda ne bas najsimpaticnija osoba ali to fudbaler ne mora da bude. Njegovo je da ostvaruje rezultate na terenu a CR7 toga ima na pretek. Bio je sampion Evrope sa Portugalom sto je najvise koliko je limitirana ekipa te zemlje mogla da postigne i to najvecim delom zahvaljujuci Ronaldu. Mesi je postao sampion sveta sa odlicnim saigracima iz Argentine. Da li bi neko pomislio da bi Mesi sa ekipom Portugala bez Ronalda postigao isti uspeh. To nije realna stvar.

Operativac

pre 1 godinu

Ovaj ce ih tamo maltretirati da treniraju kao da je u Real Madridu hahaha ne ume da izgubi, covek milijarder a sa 40 godina odveo familiju u Arabiju da se brckara po terenu sa Arapima umesto da negde u Madridu snima reklame i gleda sina kako trenira

Ali

pre 1 godinu

Meni ga je žao pomalo.
Zamišljam kad se budu snimali dokumentarci o dva velika igrača današnjice, Mesijev će završiti sa kadrovima uzdignutog pehara, a Ronaldov sa velikim ugovorom u SA. Ali sta da se radi.

Eee

pre 1 godinu

" Fudbal u poslednjih 10-15 godina se promenio. Svi su spremniji "

Eto još jedan dokaz koliko je teško predriblati nekog danas, a Mesi je to i na ovom svetskom prvenstvu radio i čak i osvojio titulu sa Argentinom.

Nemanja

pre 1 godinu

"Mozda i jeste najbolji"
Po cemu?
U najboljem slucaju on je 7mi igrac svih vremena, od njega su sigurno bolji: Messi, Pele, Maradona, Krojf, Di Stefano i Ronaldo Nazario...

Comy SB

pre 1 godinu

Nikad u istoriji sporta nije zabelezen ovakav slucaj....da vrhunski igrac...jedan od najboljih u svojoj eri igranja...toliku kolicinu egoizma ima u sebi...po tome je sigurno ne samo kao fudbaler ...nego kao sportista...No1....eto ipak je najveci...

Skywalker

pre 1 godinu

"Ovo je sjajna prilika ne samo u fudbalu, već da se promeni i mentalitet novih generacija."

Bez brige, mentalitet novih generacija se nece menjati, moze samo na gore. Prosto da covek pozeli da Apofiz pogodi.

Kiki

pre 1 godinu

Stefan,

Kada je se za Real kralo u ligi prvaka i kada su im se svirali penali, i kada su davali golove iz velikih ofsajda onda je bilo sve OK, a Ronaldo je na osnovu ukradenih liga prvaka, penala, ofsajda dobijao zlatne lopte ispred Messija. Sada vam se sve vraca.

Ustvari, to se nikako ne moze poredit. Javite se kada se protiv Ronalda svira nepostojeci penal u finalu u 116 minuti utakmice. Nevjerovatno da VAR nije gledao ono igranje rukom Francuza prije penala.

Inace, Real je 1 od 3 kluba koji su osnivaci FIFA-e, a Sep Blatter je pocasni clan Reala i ima njihovu clansku kartu. Tako da i nije nikakvo cudo zasto su se Real i Ronaldo gurali svih ovih godina...

Vlada

pre 1 godinu

Evo zašto je Kristijano Ronaldo najbolji svih vremena
(Miličić Darko NBA šampion, 03. januar 2023 18:30)

Mozda i jeste najbolji. Svakako je jedan od najboljih, ali ova izjava i odluka uopste ne idu u prilog tome.

Milos

pre 1 godinu

Joj kad Mesi podigne jos jednu zlatnu loptu...Ova deca od 7-10 godina sto im je ovaj idol ima da placu toliko da nekoliko dana nece ici u vrtic ili skolu.

Marko

pre 1 godinu

"Ovaj ugovor je jedinstven jer sam i ja jedinstven igrač. Tako da je to normalno", rekao je Ronaldo.

Nimalo skromnosti.
(Amerikanac, 3. januar 2023 18:27)

Nema skromnosti rođače, skromnost ga nije dovela do toga da poobara sve rekorde u Evropi nego mentalitet. Jedinstven jeste karijeru ima spektalularnu. U 38oj godina ponuđena mu je nagrada za "životno delo" ovaj ugovor iz Arabije, naravno da će prihvatiti. Osvojio je sve osim svetskog prvenstva. Nekoliko puta ligu šampiona, nisu ovo godine u kojima treba da se dokazuje i potvrđuje, ima svega na pretek. Sve najbolje u Arabiji, uzmi im sve pare 🙂

Danilo Perovic

pre 1 godinu

Ko se bavio sportom ikada zna da je ovo vrh vrhova 500 miliona za 2,5 godine nije nikad niko uspeo samo to mogu veliki a jedan od najvecih je ovaj covek sa 37 godina zaradjivati tolike pare bilo gde na zemaljskoj kugli je VRH VRHOVA i da te ovako ljudi docekaju
Mozda je Mesi bolji mozda i nije I ja licno vise volim Mesija ali Ronaldo je za pare magnet i tu je neprikosnoven!!!
Niko ne daje ovolike pare nekome tek tako treba doci do nivoa da mozes da dobijes ovolike pare za 2,5 godine!!!

Bond

pre 1 godinu

Ronaldo je kroz cijelu karijeru bio ospjednu statistikom,golovima i Messijem....Znate li sta ce sada da se desi....On ce da postigne ogroman broj golova u Arabiji,sigurno preko 200,i onda ce na kraju karijere da kaze,"Evo,najbolji sam,postigao sam preko 1000 golova,a Messi ima 200 manje.

Del Boj

pre 1 godinu

Ja sam pre neki dan ostavio tekst sad ide hvalisanje SA i njene lige i kluba Al Nasr. Kakav bolesnik od lika pa ovo nije zabeleženo u svetu sporta. Niko ga u Evropi nije tražio a sumnjam da je i znao za ovaj klub pre par meseci u SA. Jos xamo sestra treba da izadje pred javnost i da nam soli pamet kako je oduvek želeo da ide tamo i da mu se dečacki san ostvario. Sta ti je zivot kako se sve preokrene preko noci. Do juce velikan gornji sad je pao na stepenice sad je donji. Para je zaradio za pokoljenja iza sebe ali igrati Arabijsku ligu i pored toliko novca za ugovor treba to da svari želudac.Ceznuce za Evropom i plakati sto nece vise igrati tamo u LS.

Tasmanijski Djavo

pre 1 godinu

Pa jes jedinstven si u saudijskoj arabiji,a inace od kad te je perez nogirao iz reala nece te ni cetvrti tim iz top 10 liga sveta

Markic

pre 1 godinu

Predvodio si Real koji je odbranio tri puta ligu šampiona. Dominirao si u Junajtedu gde si za 6 godina osvojio 4 premijer lige i ligu šampiona. Otišao si u Juventus gde si za tri sezone dao 104 gola. Vratio si se u Junajted i opet bio najbolji u 36-7 godina sa 24 gola. Evropa od ovog više ne može da traži. I Messi će na leto 2024. tvojim stopama samo u USA. Sve najbolje u Arabiji, daj im sto golova za dve i po sezone. Veličanstvena karijera. CR7

Sab

pre 1 godinu

Lako mu je bilo da daje golove u Realu kad su svi igrali za njega. On je spavao u 16. Dobro znamo onu kradju u Ligi šampiona. Pa taj isto Real je prošle godine bez njega osvojio Ligu šampiona. Covek "umire" za stasistiku. Mesi kralj fudbala. Dva finala Svetskog, 4 finala Kopa Amerike. I kazu Mesi los u reprezentaciju. Kako da ne. Treba i do finala doći. Osvojio sve što se moglo osvojiti. Dve i po godine mladji a već ima sve moguće titule.

Ryyb

pre 1 godinu

Ljudi pišu da je trebao da smanji platu i ostane u Evropi. Zbog čega??? Zbog kakvih izazova?? Da juri Ligu Evrope?? Da juri Ligu Šampiona šesti put u karijeri? U najjačim ligama je osvajao sve titule, šta je izazov nakon svega toga? U Sporting može otići u 40.godina, on onakav sigurno neće se ugojiti i propasti za dve godine. A i što bi se vraćao? Može se vratiti kao funkcioner za par godina. Vreme je za nešto novo, ogromne pare jesu naravno ali u Evropi nema šta više tražiti. Na vreme je to odradio, nakon ovakve karijere mu ne treba Čelzi gde je legenda UTD, ni Atletiko gde je legenda Reala a ni Roma gde je legenda Juventusa. Od svega mu najmanje treba Ajntraht ili njemu slični klubovi u Nemačkoj. Sve najbolje veliki Kristijano Ronaldo!

Miki

pre 1 godinu

Imao sam mnogo ponuda klubova u Evropi, iz Brazilu, SAD, Australije, Portugala, mnogi su pokušali da me dovedu, ali sam dao reč Al Nasru. 

Hahahahahah koja ljiga od coveka

Сербиан поввер

pre 1 godinu

Чуди ме да није рекао да је још као дете навијао за Ал Наср и да је испунио своје снове.

Da dodam

pre 1 godinu

Mesi doktore napad po 8. zlatnu loptu i jos jednu ligu sampiona!
(Busta, 3. januar 2023 17:55)

Teško, Naser El Kelaifi nije u organizacionom odboru Lige Šampiona kao što je bio organizacionom odboru svetskog prvenstva u Kataru.

Rade Piket

pre 1 godinu

Mogao si da se vratiš u Sporting i da igraš besplatno čest meseci, para i onako imaš previše, postao bi ikona i legenda ; ovako si samo neko ko je bio i otiso .

Dm

pre 1 godinu

Messi svetski prvak u fudbalu a Ronaldo svetski prvak u uobraženosti i u hvalospevu da još malo izigrava fudbalera kod Arapa al videćemo dal će da ga drže 2 godine.. Baš je tragikomičan.. . Hehe

stefan beograd

pre 1 godinu

Po mom misljenju, CR7 je bolji i kompletniji fudbaler od Mesija. Drugo, doziveo je da bude Bog, makar u jednoj africkoj zemlji. Zao mi je sto je Svetsko namestaljka svoje vrste i navlacenje za Mesija bilo toliko ocigledno, covek se nasutirao penala i jos prodali utakmicu arapima, haos. Veliki si Kristijano!

Miki

pre 1 godinu

Imao sam mnogo ponuda klubova u Evropi, iz Brazilu, SAD, Australije, Portugala, mnogi su pokušali da me dovedu, ali sam dao reč Al Nasru. 

Hahahahahah koja ljiga od coveka

Сербиан поввер

pre 1 godinu

Чуди ме да није рекао да је још као дете навијао за Ал Наср и да је испунио своје снове.

Dm

pre 1 godinu

Messi svetski prvak u fudbalu a Ronaldo svetski prvak u uobraženosti i u hvalospevu da još malo izigrava fudbalera kod Arapa al videćemo dal će da ga drže 2 godine.. Baš je tragikomičan.. . Hehe

Ali

pre 1 godinu

Meni ga je žao pomalo.
Zamišljam kad se budu snimali dokumentarci o dva velika igrača današnjice, Mesijev će završiti sa kadrovima uzdignutog pehara, a Ronaldov sa velikim ugovorom u SA. Ali sta da se radi.

Operativac

pre 1 godinu

Ovaj ce ih tamo maltretirati da treniraju kao da je u Real Madridu hahaha ne ume da izgubi, covek milijarder a sa 40 godina odveo familiju u Arabiju da se brckara po terenu sa Arapima umesto da negde u Madridu snima reklame i gleda sina kako trenira

Ryyb

pre 1 godinu

Ljudi pišu da je trebao da smanji platu i ostane u Evropi. Zbog čega??? Zbog kakvih izazova?? Da juri Ligu Evrope?? Da juri Ligu Šampiona šesti put u karijeri? U najjačim ligama je osvajao sve titule, šta je izazov nakon svega toga? U Sporting može otići u 40.godina, on onakav sigurno neće se ugojiti i propasti za dve godine. A i što bi se vraćao? Može se vratiti kao funkcioner za par godina. Vreme je za nešto novo, ogromne pare jesu naravno ali u Evropi nema šta više tražiti. Na vreme je to odradio, nakon ovakve karijere mu ne treba Čelzi gde je legenda UTD, ni Atletiko gde je legenda Reala a ni Roma gde je legenda Juventusa. Od svega mu najmanje treba Ajntraht ili njemu slični klubovi u Nemačkoj. Sve najbolje veliki Kristijano Ronaldo!

Marko

pre 1 godinu

"Ovaj ugovor je jedinstven jer sam i ja jedinstven igrač. Tako da je to normalno", rekao je Ronaldo.

Nimalo skromnosti.
(Amerikanac, 3. januar 2023 18:27)

Nema skromnosti rođače, skromnost ga nije dovela do toga da poobara sve rekorde u Evropi nego mentalitet. Jedinstven jeste karijeru ima spektalularnu. U 38oj godina ponuđena mu je nagrada za "životno delo" ovaj ugovor iz Arabije, naravno da će prihvatiti. Osvojio je sve osim svetskog prvenstva. Nekoliko puta ligu šampiona, nisu ovo godine u kojima treba da se dokazuje i potvrđuje, ima svega na pretek. Sve najbolje u Arabiji, uzmi im sve pare 🙂

Nemanja

pre 1 godinu

"Mozda i jeste najbolji"
Po cemu?
U najboljem slucaju on je 7mi igrac svih vremena, od njega su sigurno bolji: Messi, Pele, Maradona, Krojf, Di Stefano i Ronaldo Nazario...

Sab

pre 1 godinu

Lako mu je bilo da daje golove u Realu kad su svi igrali za njega. On je spavao u 16. Dobro znamo onu kradju u Ligi šampiona. Pa taj isto Real je prošle godine bez njega osvojio Ligu šampiona. Covek "umire" za stasistiku. Mesi kralj fudbala. Dva finala Svetskog, 4 finala Kopa Amerike. I kazu Mesi los u reprezentaciju. Kako da ne. Treba i do finala doći. Osvojio sve što se moglo osvojiti. Dve i po godine mladji a već ima sve moguće titule.

Bond

pre 1 godinu

Ronaldo je kroz cijelu karijeru bio ospjednu statistikom,golovima i Messijem....Znate li sta ce sada da se desi....On ce da postigne ogroman broj golova u Arabiji,sigurno preko 200,i onda ce na kraju karijere da kaze,"Evo,najbolji sam,postigao sam preko 1000 golova,a Messi ima 200 manje.

Markic

pre 1 godinu

Predvodio si Real koji je odbranio tri puta ligu šampiona. Dominirao si u Junajtedu gde si za 6 godina osvojio 4 premijer lige i ligu šampiona. Otišao si u Juventus gde si za tri sezone dao 104 gola. Vratio si se u Junajted i opet bio najbolji u 36-7 godina sa 24 gola. Evropa od ovog više ne može da traži. I Messi će na leto 2024. tvojim stopama samo u USA. Sve najbolje u Arabiji, daj im sto golova za dve i po sezone. Veličanstvena karijera. CR7

lemi

pre 1 godinu

Za Ronalda su igrali 10 toro,pogledajte njegovu igru pa kiomentarisite,dok npr Messi je drugi kalibar igraca,on igra za ostale sto je razlika velika.

Eee

pre 1 godinu

" Fudbal u poslednjih 10-15 godina se promenio. Svi su spremniji "

Eto još jedan dokaz koliko je teško predriblati nekog danas, a Mesi je to i na ovom svetskom prvenstvu radio i čak i osvojio titulu sa Argentinom.

stefan beograd

pre 1 godinu

Po mom misljenju, CR7 je bolji i kompletniji fudbaler od Mesija. Drugo, doziveo je da bude Bog, makar u jednoj africkoj zemlji. Zao mi je sto je Svetsko namestaljka svoje vrste i navlacenje za Mesija bilo toliko ocigledno, covek se nasutirao penala i jos prodali utakmicu arapima, haos. Veliki si Kristijano!

Kragujevcanin81

pre 1 godinu

Dosao je u ovu ligu jer ga niko drugi vise nije hteo. Apsolutno vrhunski igrac koji je na zalost i apsolutno destruktivan po timove koji ga dovedu. Tamo je otisao zna se zbog cega...zbog kvaliteta lige i fudbala nije sigurno! Srecna i dugovecna penzija !!!

Comy SB

pre 1 godinu

Nikad u istoriji sporta nije zabelezen ovakav slucaj....da vrhunski igrac...jedan od najboljih u svojoj eri igranja...toliku kolicinu egoizma ima u sebi...po tome je sigurno ne samo kao fudbaler ...nego kao sportista...No1....eto ipak je najveci...

Vlada

pre 1 godinu

Evo zašto je Kristijano Ronaldo najbolji svih vremena
(Miličić Darko NBA šampion, 03. januar 2023 18:30)

Mozda i jeste najbolji. Svakako je jedan od najboljih, ali ova izjava i odluka uopste ne idu u prilog tome.

Milos

pre 1 godinu

Joj kad Mesi podigne jos jednu zlatnu loptu...Ova deca od 7-10 godina sto im je ovaj idol ima da placu toliko da nekoliko dana nece ici u vrtic ili skolu.

jjjj

pre 1 godinu

Ronaldo je na EURU uzeo Portugalu pobjedu u grupi protiv Austrije kada je promasio penal. U nokaut fazi Ronaldo je postigao samo jedan gol. U osminifinala pobjedili su Hrvatsku poslije produzetaka 1:0, gol je postigao Quaresma nakon sto je Ronaldo masio 100% sansu. U cetvrtfinalu izbacili Poljsku nakon penala, poslije produzetaka je bilo 1-1, gol je dao Renato Sanchez, u polufinalu su pobjedili Vels 2-0, golove dali Ronaldo i Nani. U finalu pobjedili Francusku sa 1:0. Gol dao Eder. Ronaldo se ozljedio i izasao. U 350 odigranih minuta u nokaut fazi je dao 1 gol. To je Portugal osvojio zahvaljujuci vrlo jakoj i organizovanoj odbrani. Ronaldo je na EURU 2016 uspio nemoguće. Ekipa mu je osvojila EURO, a on nije proglašen za najboljeg igrača takmičenja. Takvo nešto je se desilo prvi puta u historiji Europskih prvenstava da igrač ekipe koja osvoji EURO ne bude nagrađena i time da njihov igrač bude najbolji igrač takmičenja. Nije bio ni strijelac ni asistent u 5 od 7 utakmica na EURU.

Portugal jeste osvojio EURO ali mnogo vise zahvaljujuci suigracima nego Ronaldu.

Da dodam

pre 1 godinu

Mesi doktore napad po 8. zlatnu loptu i jos jednu ligu sampiona!
(Busta, 3. januar 2023 17:55)

Teško, Naser El Kelaifi nije u organizacionom odboru Lige Šampiona kao što je bio organizacionom odboru svetskog prvenstva u Kataru.

Del Boj

pre 1 godinu

Ja sam pre neki dan ostavio tekst sad ide hvalisanje SA i njene lige i kluba Al Nasr. Kakav bolesnik od lika pa ovo nije zabeleženo u svetu sporta. Niko ga u Evropi nije tražio a sumnjam da je i znao za ovaj klub pre par meseci u SA. Jos xamo sestra treba da izadje pred javnost i da nam soli pamet kako je oduvek želeo da ide tamo i da mu se dečacki san ostvario. Sta ti je zivot kako se sve preokrene preko noci. Do juce velikan gornji sad je pao na stepenice sad je donji. Para je zaradio za pokoljenja iza sebe ali igrati Arabijsku ligu i pored toliko novca za ugovor treba to da svari želudac.Ceznuce za Evropom i plakati sto nece vise igrati tamo u LS.

Rade Piket

pre 1 godinu

Mogao si da se vratiš u Sporting i da igraš besplatno čest meseci, para i onako imaš previše, postao bi ikona i legenda ; ovako si samo neko ko je bio i otiso .

Tasmanijski Djavo

pre 1 godinu

Pa jes jedinstven si u saudijskoj arabiji,a inace od kad te je perez nogirao iz reala nece te ni cetvrti tim iz top 10 liga sveta

Danilo Perovic

pre 1 godinu

Ko se bavio sportom ikada zna da je ovo vrh vrhova 500 miliona za 2,5 godine nije nikad niko uspeo samo to mogu veliki a jedan od najvecih je ovaj covek sa 37 godina zaradjivati tolike pare bilo gde na zemaljskoj kugli je VRH VRHOVA i da te ovako ljudi docekaju
Mozda je Mesi bolji mozda i nije I ja licno vise volim Mesija ali Ronaldo je za pare magnet i tu je neprikosnoven!!!
Niko ne daje ovolike pare nekome tek tako treba doci do nivoa da mozes da dobijes ovolike pare za 2,5 godine!!!

kopiranosatvitera

pre 1 godinu

"Ovo je sjajna prilika ne samo u fudbalu, već da se promeni i mentalitet novih generacija. Imao sam mnogo ponuda klubova u Evropi, iz Brazilu, SAD, Australije, Portugala, mnogi su pokušali da me dovedu, ali sam dao reč Al Nasru. Želim da se razvije fudbal u ovoj zemlji. Za mene je ovo dobra šansa, sa znanjem i iskustvom koje imam, želim da pomognem, da svi ovde imaju perspektivu. Ne znam koliko ljudi zna, ali Al Nasr ima i ženski klub. Želim da se sve to razvije na još viši nivo", dodao je Kristijano



Trebao je samo da kaže da je došao zbog para i svi bi mu poverovali.

Kiki

pre 1 godinu

Stefan,

Kada je se za Real kralo u ligi prvaka i kada su im se svirali penali, i kada su davali golove iz velikih ofsajda onda je bilo sve OK, a Ronaldo je na osnovu ukradenih liga prvaka, penala, ofsajda dobijao zlatne lopte ispred Messija. Sada vam se sve vraca.

Ustvari, to se nikako ne moze poredit. Javite se kada se protiv Ronalda svira nepostojeci penal u finalu u 116 minuti utakmice. Nevjerovatno da VAR nije gledao ono igranje rukom Francuza prije penala.

Inace, Real je 1 od 3 kluba koji su osnivaci FIFA-e, a Sep Blatter je pocasni clan Reala i ima njihovu clansku kartu. Tako da i nije nikakvo cudo zasto su se Real i Ronaldo gurali svih ovih godina...

Minecraft

pre 1 godinu

Najbolji igrac modernog doba. Mozda ne bas najsimpaticnija osoba ali to fudbaler ne mora da bude. Njegovo je da ostvaruje rezultate na terenu a CR7 toga ima na pretek. Bio je sampion Evrope sa Portugalom sto je najvise koliko je limitirana ekipa te zemlje mogla da postigne i to najvecim delom zahvaljujuci Ronaldu. Mesi je postao sampion sveta sa odlicnim saigracima iz Argentine. Da li bi neko pomislio da bi Mesi sa ekipom Portugala bez Ronalda postigao isti uspeh. To nije realna stvar.

Skywalker

pre 1 godinu

"Ovo je sjajna prilika ne samo u fudbalu, već da se promeni i mentalitet novih generacija."

Bez brige, mentalitet novih generacija se nece menjati, moze samo na gore. Prosto da covek pozeli da Apofiz pogodi.

Abedik

pre 1 godinu

Neko slavi titulu prvaka sveta na kojem je bio MVP sa 7 golova i 3 asistencije, ponudjen mu novi ugovor u jednom od najmocnijih klubova sveta gde i dalje igra na najvecoj razini, dok neko slavi transfer u pustinjetinu jer ga je "njegov" klub oterao i jer ga niko ozbiljan vise ne zeli, bas kao sto je postao nepozeljan i u svojoj reprezentaciji...Al dobro, boze moj, svakome po zasluzi..:D .

lupa

pre 1 godinu

Minecraft,

Mesi osvojio turnir sa Otamendijem , Romerom , Paredesom i De Paulom. Bekovima Taglaficom , Acunom , Montielom i Molinom Veznim redom sa djecakom iz Benfice i MacAlisterom Bivsim igracem Di Marijom i najlosijim napadacem turnira ali i drugom najvecom zvjezdom Laurtarom i onda dodje ovaj Ronaldov fanic koji ne moze da podnese i prica nam bajke o velemajstorima koji igraju u Brightonu , Betisu , Benfici , West Hamu ili sjede na klupi Seville , Totenhama ?
(Milan, 03. januar 2023 22:50)


Di Marija bivši igrač??? Pa taj Di Marija je jedan od najboljih i najvažnijih igrača Argentine. Kako je on izašao iz igre u finalu tako se Argentina raspala.

Sofronije

pre 1 godinu

Penaldo. Kako je smešan i egocentričan. Nije njemu do para, ali mu je ovo bio jedini način da prihvati neku veću sumu koju za koju su bili spremni samo arapi, drgi ga više ni ne žele.

Milan

pre 1 godinu

Minecraft,

Mesi osvojio turnir sa Otamendijem , Romerom , Paredesom i De Paulom. Bekovima Taglaficom , Acunom , Montielom i Molinom Veznim redom sa djecakom iz Benfice i MacAlisterom Bivsim igracem Di Marijom i najlosijim napadacem turnira ali i drugom najvecom zvjezdom Laurtarom i onda dodje ovaj Ronaldov fanic koji ne moze da podnese i prica nam bajke o velemajstorima koji igraju u Brightonu , Betisu , Benfici , West Hamu ili sjede na klupi Seville , Totenhama 😂

Da dodam

pre 1 godinu

(jjjj, 3. januar 2023 22:05)

Penal protiv Austrije je sam iznudio, protiv Mađarske 2 gola i asistencija za prolaz grupe, protiv Hrvatske ukrao loptu, istrčao kontru i nakon njegovog šuta Kvarezma dao gol iz odbitka, u polufinalu gol i asistencija za plasman u finale.

Da dodam

pre 1 godinu

(El clasico, 4. januar 2023 05:27)

Aj da vidimo Argentinu. Australija pobedjena golom Alvareza i odbranom Martineza u zadnjem minutu kojom je sacuvao pobedu, u cetvrtfinalu Holandija pobedjena na penale gde je Martinez opet bio heroj, u polufinalu Alvarez iznudio penal i dao drugi gol nakon sto je vukao kontru 70 metara, u finalu Di Maria iznudio penal pa dao gol za 2-0 i cim je on izasao pocela je da se vraca Francuska. a kad na sve to dodas navlacenje sudija tokom celog turnira za Argentinu vidis da messi nista narocito nije odigrao vec je zahvaljujuci saigracima i sudijama osvojio titulu.

M.

pre 1 godinu

Oduvek sam ga više gotivio od Mesija jer je svuda uspeo gde god je igrao, nastavio bi dobro i u Junajted da nije ovog raspalog trenera kome dajem fore do kraja sezone kako igraju jadno i bez CR7.
Čovek ima 5 LŠ, tri zaredom i za svaku bio ključan ili jedan od ključnih igrača, što se ne može reći za Mesija 2006-te pored R10.
Uglavnom završio je svoje Ronalde,još malo para i to je to, kontam da će ga Mesi stići i po broju golova čak i u ovoj petoj ligi sveta, neka ga!

Marko

pre 1 godinu

Di Maria je odigrao DVE utakmice na celom prvenstvu...
Cinjenica je da je Mesi pravio razliku, i imao gol ili asistenviju na SVAKOM mecu...
Mesi je ovo "sam"osvojio isto kao Maradona 1986...Penaldo nece
e moci nikad...

Gazda

pre 1 godinu

(Da dodam, 4. januar 2023 08:41)

Haha kako god da okrenes, Mesi je opet bolje odigrao nego Ronaldo. Ne racunam penale ali Mesi je imao gol protiv Meksika, gol protiv Australije, po asistenciju protiv Hrvatske i Holandije i gol u finalu protiv francuske. A Ronaldo na EURU odigrao dobro jedino protiv Madjarske i Velsa. U svim ostalim utakmicama se propisno ispromasivao.

bane

pre 1 godinu

(Minecraft, 3. januar 2023 20:46)

ronaldo je na SP2022 imao ekipu vrednu preko milijardu evra
mesi bi sa tom ekipom dobio sve utakmice u 90 minuta sa minimum 2 gola razlike

El clasico

pre 1 godinu

(Da dodam, 3. januar 2023 22:36)

Ja i? Ajde sad tako napisi sta su sve napravili Nani, Eder, Kvarezma, Pepe, Rui Patrisio, Renato Sancez koji su iz utakmice u utakmicu nosili Portugal osim te utakmice protiv Madjara i Velsa gde ih je nosio Ronaldo.

Makso

pre 1 godinu

"Mozda i jeste najbolji"
Po cemu?
U najboljem slucaju on je 7mi igrac svih vremena, od njega su sigurno bolji: Messi, Pele, Maradona, Krojf, Di Stefano i Ronaldo Nazario...

Ti si gledao Di Stefana? Gde? Kako i na osnovu cega se meri velicina jednog igraca pa si ga stavio na sedmo mesto?

Dorchester

pre 1 godinu

Kome je ovaj više bitan? Najveća prevara u istoriji fudbala, samonametnuti čekajući davač golova u ekipama koje su igrale za njega.. u Manchesteru mu donosili na tacnu Runi, Tevez, Park, Skols i ostali, u Realu Di Marija, Ozil, Bejl, Benzena.. nepouzdan da primi loptu, da doda pas, da kreira akcije, ništa suštinsko fudbalsko taj nikad nije imao, nema ni građu fudbalera, visoke listove.. sve se nešto nameće, priča, mlati, na buku se održava.. a ništa, ovaj je ništa, uvijek nepotreban.. i niko ne piše da je teletabis rekao ,,drago mi je da sam došao u Južnu Afriku" - svijet ide u propast

Marko

pre 1 godinu

Neko slavi titulu prvaka sveta na kojem je bio MVP sa 7 golova i 3 asistencije, ponudjen mu novi ugovor u jednom od najmocnijih klubova sveta gde i dalje igra na najvecoj razini, dok neko slavi transfer u pustinjetinu jer ga je "njegov" klub oterao i jer ga niko ozbiljan vise ne zeli, bas kao sto je postao nepozeljan i u svojoj reprezentaciji...Al dobro, boze moj, svakome po zasluzi..:D .
(Abedik, 3. januar 2023 23:10)

Haha e sad pročitaj šta si napisao. Kome je ponuđen najmoćniji ugovor na svetu Mesiju ili Ronaldu? Na kojoj razini? Francuska ti je šesta liga u evropi po redu. Pokazao se on lepo na najvišoj razini, kad su otišli Ćavi i Inijesta. A da je hteo da pokaže kakva je igračina ne bi otišao u PSG kod Nejmara, Mbapea i ostalih zvezda gde im je druga postava sasvim dovoljna za duplu krunu nego bi otišao u Siti, ili neki klub u Italiji i sl, najjačim ligama. Ronaldo je ispisao istoriju tri kluba, uzeo sa njima sve a od moćnog PSG je veća moja Crvena zvezda. I na kraju, kao što si napisao svakom po zasluzi, CR-u u to ime 200 miliona, pozdrav.

objektivno

pre 1 godinu

Ronaldinjo je najbolji fudbaler svih vremena pa onda dve-tri stepenice sledeci i tu su negde Pele, Maradona, Mesi, brazilac Ronaldo, Zidan...

Ovi mladji koji nisu gledali Ronaldinja neka samo pogledaju snimke na You Tube i bice im sve jasno. Mogu pogledati i snimke Savicevica koji je dominirao u italijanskoj tada ubedljivo najjacoj ligi sveta.

Pa jedan Serdji Ramos ima 5-6 osvojenih titula Lige prvaka, sa Spanijom prvak Evrope i Sveta, desetak puta u FIFA idealnom timu sveta, oko 500 utakmica za Real i oko 80 golova kao stoper...

mile brka

pre 1 godinu

Ima klip na tik toku kada on i njegova polovina ulaze na stadion u fazonu su sta mi je ovo trebalo,a ona gergina gleda bledo publiku,a u publici svi muskarci haha ludilo mozga.Kakve su ovo prevare covece,ovi iz arabije tolike pare dali a vecina zivi u siromastvu,imam druga koji je bio u Meki na hadz i kaze u srbiji je zlato kako tamo zivi 80% ljudi.Sve je ovo zbog marketinga ali aj.

stefan beograd

pre 1 godinu

Po mom misljenju, CR7 je bolji i kompletniji fudbaler od Mesija. Drugo, doziveo je da bude Bog, makar u jednoj africkoj zemlji. Zao mi je sto je Svetsko namestaljka svoje vrste i navlacenje za Mesija bilo toliko ocigledno, covek se nasutirao penala i jos prodali utakmicu arapima, haos. Veliki si Kristijano!

Minecraft

pre 1 godinu

Najbolji igrac modernog doba. Mozda ne bas najsimpaticnija osoba ali to fudbaler ne mora da bude. Njegovo je da ostvaruje rezultate na terenu a CR7 toga ima na pretek. Bio je sampion Evrope sa Portugalom sto je najvise koliko je limitirana ekipa te zemlje mogla da postigne i to najvecim delom zahvaljujuci Ronaldu. Mesi je postao sampion sveta sa odlicnim saigracima iz Argentine. Da li bi neko pomislio da bi Mesi sa ekipom Portugala bez Ronalda postigao isti uspeh. To nije realna stvar.

Miki

pre 1 godinu

Imao sam mnogo ponuda klubova u Evropi, iz Brazilu, SAD, Australije, Portugala, mnogi su pokušali da me dovedu, ali sam dao reč Al Nasru. 

Hahahahahah koja ljiga od coveka

Da dodam

pre 1 godinu

Mesi doktore napad po 8. zlatnu loptu i jos jednu ligu sampiona!
(Busta, 3. januar 2023 17:55)

Teško, Naser El Kelaifi nije u organizacionom odboru Lige Šampiona kao što je bio organizacionom odboru svetskog prvenstva u Kataru.

Markic

pre 1 godinu

Predvodio si Real koji je odbranio tri puta ligu šampiona. Dominirao si u Junajtedu gde si za 6 godina osvojio 4 premijer lige i ligu šampiona. Otišao si u Juventus gde si za tri sezone dao 104 gola. Vratio si se u Junajted i opet bio najbolji u 36-7 godina sa 24 gola. Evropa od ovog više ne može da traži. I Messi će na leto 2024. tvojim stopama samo u USA. Sve najbolje u Arabiji, daj im sto golova za dve i po sezone. Veličanstvena karijera. CR7

Marko

pre 1 godinu

"Ovaj ugovor je jedinstven jer sam i ja jedinstven igrač. Tako da je to normalno", rekao je Ronaldo.

Nimalo skromnosti.
(Amerikanac, 3. januar 2023 18:27)

Nema skromnosti rođače, skromnost ga nije dovela do toga da poobara sve rekorde u Evropi nego mentalitet. Jedinstven jeste karijeru ima spektalularnu. U 38oj godina ponuđena mu je nagrada za "životno delo" ovaj ugovor iz Arabije, naravno da će prihvatiti. Osvojio je sve osim svetskog prvenstva. Nekoliko puta ligu šampiona, nisu ovo godine u kojima treba da se dokazuje i potvrđuje, ima svega na pretek. Sve najbolje u Arabiji, uzmi im sve pare 🙂

Dm

pre 1 godinu

Messi svetski prvak u fudbalu a Ronaldo svetski prvak u uobraženosti i u hvalospevu da još malo izigrava fudbalera kod Arapa al videćemo dal će da ga drže 2 godine.. Baš je tragikomičan.. . Hehe

Ryyb

pre 1 godinu

Ljudi pišu da je trebao da smanji platu i ostane u Evropi. Zbog čega??? Zbog kakvih izazova?? Da juri Ligu Evrope?? Da juri Ligu Šampiona šesti put u karijeri? U najjačim ligama je osvajao sve titule, šta je izazov nakon svega toga? U Sporting može otići u 40.godina, on onakav sigurno neće se ugojiti i propasti za dve godine. A i što bi se vraćao? Može se vratiti kao funkcioner za par godina. Vreme je za nešto novo, ogromne pare jesu naravno ali u Evropi nema šta više tražiti. Na vreme je to odradio, nakon ovakve karijere mu ne treba Čelzi gde je legenda UTD, ni Atletiko gde je legenda Reala a ni Roma gde je legenda Juventusa. Od svega mu najmanje treba Ajntraht ili njemu slični klubovi u Nemačkoj. Sve najbolje veliki Kristijano Ronaldo!

Danilo Perovic

pre 1 godinu

Ko se bavio sportom ikada zna da je ovo vrh vrhova 500 miliona za 2,5 godine nije nikad niko uspeo samo to mogu veliki a jedan od najvecih je ovaj covek sa 37 godina zaradjivati tolike pare bilo gde na zemaljskoj kugli je VRH VRHOVA i da te ovako ljudi docekaju
Mozda je Mesi bolji mozda i nije I ja licno vise volim Mesija ali Ronaldo je za pare magnet i tu je neprikosnoven!!!
Niko ne daje ovolike pare nekome tek tako treba doci do nivoa da mozes da dobijes ovolike pare za 2,5 godine!!!

M.

pre 1 godinu

Oduvek sam ga više gotivio od Mesija jer je svuda uspeo gde god je igrao, nastavio bi dobro i u Junajted da nije ovog raspalog trenera kome dajem fore do kraja sezone kako igraju jadno i bez CR7.
Čovek ima 5 LŠ, tri zaredom i za svaku bio ključan ili jedan od ključnih igrača, što se ne može reći za Mesija 2006-te pored R10.
Uglavnom završio je svoje Ronalde,još malo para i to je to, kontam da će ga Mesi stići i po broju golova čak i u ovoj petoj ligi sveta, neka ga!

Vlada

pre 1 godinu

Evo zašto je Kristijano Ronaldo najbolji svih vremena
(Miličić Darko NBA šampion, 03. januar 2023 18:30)

Mozda i jeste najbolji. Svakako je jedan od najboljih, ali ova izjava i odluka uopste ne idu u prilog tome.

Сербиан поввер

pre 1 godinu

Чуди ме да није рекао да је још као дете навијао за Ал Наср и да је испунио своје снове.

Sab

pre 1 godinu

Lako mu je bilo da daje golove u Realu kad su svi igrali za njega. On je spavao u 16. Dobro znamo onu kradju u Ligi šampiona. Pa taj isto Real je prošle godine bez njega osvojio Ligu šampiona. Covek "umire" za stasistiku. Mesi kralj fudbala. Dva finala Svetskog, 4 finala Kopa Amerike. I kazu Mesi los u reprezentaciju. Kako da ne. Treba i do finala doći. Osvojio sve što se moglo osvojiti. Dve i po godine mladji a već ima sve moguće titule.

Ali

pre 1 godinu

Meni ga je žao pomalo.
Zamišljam kad se budu snimali dokumentarci o dva velika igrača današnjice, Mesijev će završiti sa kadrovima uzdignutog pehara, a Ronaldov sa velikim ugovorom u SA. Ali sta da se radi.

lemi

pre 1 godinu

Za Ronalda su igrali 10 toro,pogledajte njegovu igru pa kiomentarisite,dok npr Messi je drugi kalibar igraca,on igra za ostale sto je razlika velika.

Kiki

pre 1 godinu

Stefan,

Kada je se za Real kralo u ligi prvaka i kada su im se svirali penali, i kada su davali golove iz velikih ofsajda onda je bilo sve OK, a Ronaldo je na osnovu ukradenih liga prvaka, penala, ofsajda dobijao zlatne lopte ispred Messija. Sada vam se sve vraca.

Ustvari, to se nikako ne moze poredit. Javite se kada se protiv Ronalda svira nepostojeci penal u finalu u 116 minuti utakmice. Nevjerovatno da VAR nije gledao ono igranje rukom Francuza prije penala.

Inace, Real je 1 od 3 kluba koji su osnivaci FIFA-e, a Sep Blatter je pocasni clan Reala i ima njihovu clansku kartu. Tako da i nije nikakvo cudo zasto su se Real i Ronaldo gurali svih ovih godina...

Nemanja

pre 1 godinu

"Mozda i jeste najbolji"
Po cemu?
U najboljem slucaju on je 7mi igrac svih vremena, od njega su sigurno bolji: Messi, Pele, Maradona, Krojf, Di Stefano i Ronaldo Nazario...

Marko

pre 1 godinu

Neko slavi titulu prvaka sveta na kojem je bio MVP sa 7 golova i 3 asistencije, ponudjen mu novi ugovor u jednom od najmocnijih klubova sveta gde i dalje igra na najvecoj razini, dok neko slavi transfer u pustinjetinu jer ga je "njegov" klub oterao i jer ga niko ozbiljan vise ne zeli, bas kao sto je postao nepozeljan i u svojoj reprezentaciji...Al dobro, boze moj, svakome po zasluzi..:D .
(Abedik, 3. januar 2023 23:10)

Haha e sad pročitaj šta si napisao. Kome je ponuđen najmoćniji ugovor na svetu Mesiju ili Ronaldu? Na kojoj razini? Francuska ti je šesta liga u evropi po redu. Pokazao se on lepo na najvišoj razini, kad su otišli Ćavi i Inijesta. A da je hteo da pokaže kakva je igračina ne bi otišao u PSG kod Nejmara, Mbapea i ostalih zvezda gde im je druga postava sasvim dovoljna za duplu krunu nego bi otišao u Siti, ili neki klub u Italiji i sl, najjačim ligama. Ronaldo je ispisao istoriju tri kluba, uzeo sa njima sve a od moćnog PSG je veća moja Crvena zvezda. I na kraju, kao što si napisao svakom po zasluzi, CR-u u to ime 200 miliona, pozdrav.

Del Boj

pre 1 godinu

Ja sam pre neki dan ostavio tekst sad ide hvalisanje SA i njene lige i kluba Al Nasr. Kakav bolesnik od lika pa ovo nije zabeleženo u svetu sporta. Niko ga u Evropi nije tražio a sumnjam da je i znao za ovaj klub pre par meseci u SA. Jos xamo sestra treba da izadje pred javnost i da nam soli pamet kako je oduvek želeo da ide tamo i da mu se dečacki san ostvario. Sta ti je zivot kako se sve preokrene preko noci. Do juce velikan gornji sad je pao na stepenice sad je donji. Para je zaradio za pokoljenja iza sebe ali igrati Arabijsku ligu i pored toliko novca za ugovor treba to da svari želudac.Ceznuce za Evropom i plakati sto nece vise igrati tamo u LS.

Bond

pre 1 godinu

Ronaldo je kroz cijelu karijeru bio ospjednu statistikom,golovima i Messijem....Znate li sta ce sada da se desi....On ce da postigne ogroman broj golova u Arabiji,sigurno preko 200,i onda ce na kraju karijere da kaze,"Evo,najbolji sam,postigao sam preko 1000 golova,a Messi ima 200 manje.

Da dodam

pre 1 godinu

(jjjj, 3. januar 2023 22:05)

Penal protiv Austrije je sam iznudio, protiv Mađarske 2 gola i asistencija za prolaz grupe, protiv Hrvatske ukrao loptu, istrčao kontru i nakon njegovog šuta Kvarezma dao gol iz odbitka, u polufinalu gol i asistencija za plasman u finale.

jjjj

pre 1 godinu

Ronaldo je na EURU uzeo Portugalu pobjedu u grupi protiv Austrije kada je promasio penal. U nokaut fazi Ronaldo je postigao samo jedan gol. U osminifinala pobjedili su Hrvatsku poslije produzetaka 1:0, gol je postigao Quaresma nakon sto je Ronaldo masio 100% sansu. U cetvrtfinalu izbacili Poljsku nakon penala, poslije produzetaka je bilo 1-1, gol je dao Renato Sanchez, u polufinalu su pobjedili Vels 2-0, golove dali Ronaldo i Nani. U finalu pobjedili Francusku sa 1:0. Gol dao Eder. Ronaldo se ozljedio i izasao. U 350 odigranih minuta u nokaut fazi je dao 1 gol. To je Portugal osvojio zahvaljujuci vrlo jakoj i organizovanoj odbrani. Ronaldo je na EURU 2016 uspio nemoguće. Ekipa mu je osvojila EURO, a on nije proglašen za najboljeg igrača takmičenja. Takvo nešto je se desilo prvi puta u historiji Europskih prvenstava da igrač ekipe koja osvoji EURO ne bude nagrađena i time da njihov igrač bude najbolji igrač takmičenja. Nije bio ni strijelac ni asistent u 5 od 7 utakmica na EURU.

Portugal jeste osvojio EURO ali mnogo vise zahvaljujuci suigracima nego Ronaldu.

Kragujevcanin81

pre 1 godinu

Dosao je u ovu ligu jer ga niko drugi vise nije hteo. Apsolutno vrhunski igrac koji je na zalost i apsolutno destruktivan po timove koji ga dovedu. Tamo je otisao zna se zbog cega...zbog kvaliteta lige i fudbala nije sigurno! Srecna i dugovecna penzija !!!

Abedik

pre 1 godinu

Neko slavi titulu prvaka sveta na kojem je bio MVP sa 7 golova i 3 asistencije, ponudjen mu novi ugovor u jednom od najmocnijih klubova sveta gde i dalje igra na najvecoj razini, dok neko slavi transfer u pustinjetinu jer ga je "njegov" klub oterao i jer ga niko ozbiljan vise ne zeli, bas kao sto je postao nepozeljan i u svojoj reprezentaciji...Al dobro, boze moj, svakome po zasluzi..:D .

lupa

pre 1 godinu

Minecraft,

Mesi osvojio turnir sa Otamendijem , Romerom , Paredesom i De Paulom. Bekovima Taglaficom , Acunom , Montielom i Molinom Veznim redom sa djecakom iz Benfice i MacAlisterom Bivsim igracem Di Marijom i najlosijim napadacem turnira ali i drugom najvecom zvjezdom Laurtarom i onda dodje ovaj Ronaldov fanic koji ne moze da podnese i prica nam bajke o velemajstorima koji igraju u Brightonu , Betisu , Benfici , West Hamu ili sjede na klupi Seville , Totenhama ?
(Milan, 03. januar 2023 22:50)


Di Marija bivši igrač??? Pa taj Di Marija je jedan od najboljih i najvažnijih igrača Argentine. Kako je on izašao iz igre u finalu tako se Argentina raspala.

Eee

pre 1 godinu

" Fudbal u poslednjih 10-15 godina se promenio. Svi su spremniji "

Eto još jedan dokaz koliko je teško predriblati nekog danas, a Mesi je to i na ovom svetskom prvenstvu radio i čak i osvojio titulu sa Argentinom.

Operativac

pre 1 godinu

Ovaj ce ih tamo maltretirati da treniraju kao da je u Real Madridu hahaha ne ume da izgubi, covek milijarder a sa 40 godina odveo familiju u Arabiju da se brckara po terenu sa Arapima umesto da negde u Madridu snima reklame i gleda sina kako trenira

Da dodam

pre 1 godinu

(El clasico, 4. januar 2023 05:27)

Aj da vidimo Argentinu. Australija pobedjena golom Alvareza i odbranom Martineza u zadnjem minutu kojom je sacuvao pobedu, u cetvrtfinalu Holandija pobedjena na penale gde je Martinez opet bio heroj, u polufinalu Alvarez iznudio penal i dao drugi gol nakon sto je vukao kontru 70 metara, u finalu Di Maria iznudio penal pa dao gol za 2-0 i cim je on izasao pocela je da se vraca Francuska. a kad na sve to dodas navlacenje sudija tokom celog turnira za Argentinu vidis da messi nista narocito nije odigrao vec je zahvaljujuci saigracima i sudijama osvojio titulu.

Rade Piket

pre 1 godinu

Mogao si da se vratiš u Sporting i da igraš besplatno čest meseci, para i onako imaš previše, postao bi ikona i legenda ; ovako si samo neko ko je bio i otiso .

Milos

pre 1 godinu

Joj kad Mesi podigne jos jednu zlatnu loptu...Ova deca od 7-10 godina sto im je ovaj idol ima da placu toliko da nekoliko dana nece ici u vrtic ili skolu.

Comy SB

pre 1 godinu

Nikad u istoriji sporta nije zabelezen ovakav slucaj....da vrhunski igrac...jedan od najboljih u svojoj eri igranja...toliku kolicinu egoizma ima u sebi...po tome je sigurno ne samo kao fudbaler ...nego kao sportista...No1....eto ipak je najveci...

Milan

pre 1 godinu

Minecraft,

Mesi osvojio turnir sa Otamendijem , Romerom , Paredesom i De Paulom. Bekovima Taglaficom , Acunom , Montielom i Molinom Veznim redom sa djecakom iz Benfice i MacAlisterom Bivsim igracem Di Marijom i najlosijim napadacem turnira ali i drugom najvecom zvjezdom Laurtarom i onda dodje ovaj Ronaldov fanic koji ne moze da podnese i prica nam bajke o velemajstorima koji igraju u Brightonu , Betisu , Benfici , West Hamu ili sjede na klupi Seville , Totenhama 😂

Gazda

pre 1 godinu

(Da dodam, 4. januar 2023 08:41)

Haha kako god da okrenes, Mesi je opet bolje odigrao nego Ronaldo. Ne racunam penale ali Mesi je imao gol protiv Meksika, gol protiv Australije, po asistenciju protiv Hrvatske i Holandije i gol u finalu protiv francuske. A Ronaldo na EURU odigrao dobro jedino protiv Madjarske i Velsa. U svim ostalim utakmicama se propisno ispromasivao.

Skywalker

pre 1 godinu

"Ovo je sjajna prilika ne samo u fudbalu, već da se promeni i mentalitet novih generacija."

Bez brige, mentalitet novih generacija se nece menjati, moze samo na gore. Prosto da covek pozeli da Apofiz pogodi.

Sofronije

pre 1 godinu

Penaldo. Kako je smešan i egocentričan. Nije njemu do para, ali mu je ovo bio jedini način da prihvati neku veću sumu koju za koju su bili spremni samo arapi, drgi ga više ni ne žele.

bane

pre 1 godinu

(Minecraft, 3. januar 2023 20:46)

ronaldo je na SP2022 imao ekipu vrednu preko milijardu evra
mesi bi sa tom ekipom dobio sve utakmice u 90 minuta sa minimum 2 gola razlike

Tasmanijski Djavo

pre 1 godinu

Pa jes jedinstven si u saudijskoj arabiji,a inace od kad te je perez nogirao iz reala nece te ni cetvrti tim iz top 10 liga sveta

Dorchester

pre 1 godinu

Kome je ovaj više bitan? Najveća prevara u istoriji fudbala, samonametnuti čekajući davač golova u ekipama koje su igrale za njega.. u Manchesteru mu donosili na tacnu Runi, Tevez, Park, Skols i ostali, u Realu Di Marija, Ozil, Bejl, Benzena.. nepouzdan da primi loptu, da doda pas, da kreira akcije, ništa suštinsko fudbalsko taj nikad nije imao, nema ni građu fudbalera, visoke listove.. sve se nešto nameće, priča, mlati, na buku se održava.. a ništa, ovaj je ništa, uvijek nepotreban.. i niko ne piše da je teletabis rekao ,,drago mi je da sam došao u Južnu Afriku" - svijet ide u propast

Marko

pre 1 godinu

Di Maria je odigrao DVE utakmice na celom prvenstvu...
Cinjenica je da je Mesi pravio razliku, i imao gol ili asistenviju na SVAKOM mecu...
Mesi je ovo "sam"osvojio isto kao Maradona 1986...Penaldo nece
e moci nikad...

El clasico

pre 1 godinu

(Da dodam, 3. januar 2023 22:36)

Ja i? Ajde sad tako napisi sta su sve napravili Nani, Eder, Kvarezma, Pepe, Rui Patrisio, Renato Sancez koji su iz utakmice u utakmicu nosili Portugal osim te utakmice protiv Madjara i Velsa gde ih je nosio Ronaldo.

objektivno

pre 1 godinu

Ronaldinjo je najbolji fudbaler svih vremena pa onda dve-tri stepenice sledeci i tu su negde Pele, Maradona, Mesi, brazilac Ronaldo, Zidan...

Ovi mladji koji nisu gledali Ronaldinja neka samo pogledaju snimke na You Tube i bice im sve jasno. Mogu pogledati i snimke Savicevica koji je dominirao u italijanskoj tada ubedljivo najjacoj ligi sveta.

Pa jedan Serdji Ramos ima 5-6 osvojenih titula Lige prvaka, sa Spanijom prvak Evrope i Sveta, desetak puta u FIFA idealnom timu sveta, oko 500 utakmica za Real i oko 80 golova kao stoper...

kopiranosatvitera

pre 1 godinu

"Ovo je sjajna prilika ne samo u fudbalu, već da se promeni i mentalitet novih generacija. Imao sam mnogo ponuda klubova u Evropi, iz Brazilu, SAD, Australije, Portugala, mnogi su pokušali da me dovedu, ali sam dao reč Al Nasru. Želim da se razvije fudbal u ovoj zemlji. Za mene je ovo dobra šansa, sa znanjem i iskustvom koje imam, želim da pomognem, da svi ovde imaju perspektivu. Ne znam koliko ljudi zna, ali Al Nasr ima i ženski klub. Želim da se sve to razvije na još viši nivo", dodao je Kristijano



Trebao je samo da kaže da je došao zbog para i svi bi mu poverovali.

Makso

pre 1 godinu

"Mozda i jeste najbolji"
Po cemu?
U najboljem slucaju on je 7mi igrac svih vremena, od njega su sigurno bolji: Messi, Pele, Maradona, Krojf, Di Stefano i Ronaldo Nazario...

Ti si gledao Di Stefana? Gde? Kako i na osnovu cega se meri velicina jednog igraca pa si ga stavio na sedmo mesto?

mile brka

pre 1 godinu

Ima klip na tik toku kada on i njegova polovina ulaze na stadion u fazonu su sta mi je ovo trebalo,a ona gergina gleda bledo publiku,a u publici svi muskarci haha ludilo mozga.Kakve su ovo prevare covece,ovi iz arabije tolike pare dali a vecina zivi u siromastvu,imam druga koji je bio u Meki na hadz i kaze u srbiji je zlato kako tamo zivi 80% ljudi.Sve je ovo zbog marketinga ali aj.