Ponedeljak, 14.11.2022.

20:10

Đoković se namučio, ali "slomio" Cicipasa!

Srpski teniser Novak Đoković pobedio je Stefanosa Cicipasa sa 2-0 u setovima na startu Završnog turnira.

Izvor: LN

Ðokoviæ se namuèio, ali "slomio" Cicipasa! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

posmatrac

pre 1 godinu

Ocekivao sam da ce jako tesko biti, cak i nemoguce da ponovo u nizu pobedi Cicipasa. Jer je tesko nekog zaredom pobediti iz raznih razloga, malo motiv opada, a protivniku raste, onda protivnik cita taktiku, i prilagodjava svoju itd. Ali mislim da je Novak ovaj put imao jednog saveznika, a to je pritisak sa kojim se Cicipas suocio na ovom turniru jer je poceo da razmislja o tome da moze biti Atp broj 1 ako osvoji ovaj turnir. I to je otprilike to, sav pritisak koji je Novaka pratio kroz karijeru, sada mu postaje saveznik, a drugi ce od sada imaju problem sa time, a Novak to koristi i pobedjuje ih lakse nego sto bi neko ocekivao .

M.

pre 1 godinu

U početku ih sve kida, a onda se izduva protiv raznih Mareja,Vavrinki,Medvedeva,Zvereva, Hačanova,Runea. Samo da ne bude isto i na ovom turniru,bolje i ranije da ispadne nego u finalu od ovakvih likova koje su Rodžer i Nadal mleli kao žito!

ink

pre 1 godinu

Ne vredi ako mu se Rafa izmigolji, a sve su napravili dripci iz ATP da se ne susretnu. A u Australiju ga ponovo neće pustiti. Saplitaće ga do kraja karijere samo da bi Rafu krunisali kao GOAT-a, kad je već Rođa otpao.
(Milan, 14. novembar 2022 23:14)

Sam se saplice, sam pada, da li ce se sam i ubiti pokazace vreme. Niko njega ne saplice, sam se saplice i zbog toga iako najbolji teniser na svetu vecito po rezultatima kaska za nekim. Nadajmo se da nece tako i karijeru zavrsiti.

PFC Gile

pre 1 godinu

Kakvo sramno ponašanje ovog razmaženka tatinog, Cicipasa. Prošli put u Parizu mu je uspelo da isprovocira Novaka onim pozivanjem publike na urlanje, ali ovog puta nije. Jedno je tražiti nagradu od publike za neki prelep poen, ali savim je nešto drugo pozivati ih non stop na urlanje na protivnikov servis. Ovog puta je imao publiku koja voli i poštuje Novaka, a imao je i Novaka spremnog na ovu provokaciju koji mu je poenom i pogledom rekao više od hiljadu reči. Ušao mu je Novak u glavu, a ima i igru za njega, pritisne malo taj jednoručni bekhend, a onda jako u forhend i nema zime. Sad neka plače tatici.

Goran

pre 1 godinu

"Ali razlike u kvaliteti su sve manje". Omakla ti se jedna greska pa znamo odakle si. A sto se tice sve manje razlike u kvalitetu, gresis. Cicipas je dva puta vodio u Head to Head protiv Novaka: 1-0 i 2-1 a sada je 10-2 za Novaka. Novak ga je tukao 9 puta uzastopno u zadnjih 9 meceva a gubio 2-1 u prva 3 meca.

Pall Mall

pre 1 godinu

Kengur najveći
Opasni ste vi kengur kad čekate Nola za 21 GS. Kenguri slabo vi dole u Australiji pratite tenis uopšte. Valjda bi trebali da čekate 22GS. Novaka Djokovica

Goran

pre 1 godinu

Najbolji dokaz koliko je trenutni Novakov plasman nepravedan. Kao 8. teniser na svetu pobedjuje 3. tenisera na svetu sa 2-0 i to drugi put u zadnjih nekoliko nedelja.

biće gusto

pre 1 godinu

Kad igraju Rud, Rune, Alkaraz?
Cicipas u šoku od dva zadnja poraza od Đokovića.
Ali razlike u kvaliteti su sve manje jer mladi napreduju a seniori nazaduju.

Milan

pre 1 godinu

Ne vredi ako mu se Rafa izmigolji, a sve su napravili dripci iz ATP da se ne susretnu. A u Australiju ga ponovo neće pustiti. Saplitaće ga do kraja karijere samo da bi Rafu krunisali kao GOAT-a, kad je već Rođa otpao.

KengurNajveci

pre 1 godinu

nole Srbine cekamo te u Melburnu, nadam se da si naucio lekciju od prethodnog pokusaja oko muckanja dokumenata. Kenguri cekaju 21 GS!

Nole GOAT!

Pall Mall

pre 1 godinu

Bravo Nole bravo kralju. Penicilin si za ovog Grka Cipiripija. Inace meni najomrazenijeg tenisera sa atp liste.Koje foliranje Grka kod zadnjeg udarca trazi celendz Nole ga čeka na mreži sve gotovo on se pravi budala nije mu jasno da je lopta dobra. Ne zna se ko je iritantniji lik Cipiripi ili njegov otac na tribinama. Stalno nesto komentarise prica nije mu jasno kako mu je sin redovni mušterija kod Djokovica. I ono mi se svidelo ona psovka Nola kad je publika bila protiv njega. Nisu mu zbog dernjave i vike dozvoljavali da servira.

Dzevad Prekazi

pre 1 godinu

Laslo Djere i Novak Djokovic, ja i mnogi drugi - pata karta smo u Srbiji, egal, jednaki. Samo sto Lasla gotivim i postujem a ovoga drugog ne.

Рајко Четник, Z армија

pre 1 godinu

Цици полако постаје редовни муштерија Нолетова, попут Цонге, Чилића, Гаскеа, Раонића и још многих талената које је Ноле угасио.
Цици више среће када ГОАТ напусти тенис.
Може бити само један!

Nemanja

pre 1 godinu

Secam se Sangaja 2019, cetvrtfinale, Nole dobija prvi set ali ga Cicipas okrece i prolazi dalje (Novaku se bas retko desava da dobije prvi set pa izgubi). Tada je Cicipas poveo 2:1 u pobedama protiv Noleta i na konferenciji izjavljuje da je Noletovo, kao i vreme velike trojke, proslo i da je ovo sada njegovo vreme sto ce i pokazati u godinama koje dolaze. Od tada do danas, 3 godine kasnije, 9 uzastopnih pobeda Noleta nad njim i vodjstvo 10:2 u H2H, Nole za to vreme uzeo 5 GS, Cici uzeo tacnu na RG. Sto bi se reklo, sedi decko i treniraj.

Mich 81

pre 1 godinu

Dobra Novak solidan s osnovne linije stabilan bekhend mada ,ima tu jos potencijala za napredak,ali kako turnir bude odmicao dizace Nivo igre.Ono sto je bas upadljivo i svdidja mi se u ovom mecu da je znacajno.podigao brzinu servisa,u presku.prvi servis skoro 200km/h...Cak odservirao najbrzi servis u finishu meca 208km/h to obecava .

питам за друга

pre 1 godinu

Saplitaće ga do kraja karijere samo da bi Rafu krunisali kao GOAT-a, kad je već Rođa otpao.
(Milan, 14. novembar 2022 23:14)

Можда је ово изненађење за неке, али никаквог крунисања неће бити. Та титула не постоји, нити се додељује. Новак је статистички најбољи играч свих времена, апсолутно недостижан Надалу до краја њихових каријера, а то ко кога више воли небитна је прича.

Ајмо даље

pre 1 godinu

Па није баш без проблема добио.Кад дођеш до тај-брека то се зове егал,али ок,Циципас је и даље Новакова муштерија.Сигуран сам да Циципас није рекао све у овој групи,и биће занимљиви његови мечеви против два Руса.А Новак? Ех,па знамо га,треба му мотивација и зависи шта му се врзма по глави тог дана.

petar

pre 1 godinu

Bruka niti košarke niti tenisa na nacionalnoj televiziji a dve predplati plaćamo. Nemojte ni fudbal da nam pustite za svetsko prvenstvo i sve isključujem. A ne znam ko je stavio Rubljeva prvog u grupi kad ima izgubljen set.

Straight Outta München

pre 1 godinu

Djokovic i smec…Dva smrtna neprijatelja. Jedna od vecih misterija u sportu: kako najbolji teniser u istoriji ne moze da izvede najjednostavniji udarac u tenisu?

Ali dobro… Prosto neverovatno kako kida pored svih gluposti koje su mu se dogodile ove godine. Bukvalno ce igrati jos 3-4 godine na vrhunskom nivou i biti ugri za GS…

Naivni Gedža

pre 1 godinu

Kad radiš nešto pa ti ne ide od ruke, psuješ pa da li se radi o tenisu ili zameni sijalice, svejedno. Čim krene Novaku, prestaće da psuje. Pustite čoveka da igra!

Andrej

pre 1 godinu

Bravo Novače, nije bilo lako. A publici psuje sve po spisku, a posle pobede im šalje poljubce...trebalo bi da uzme nekoliko časova bontona

Zoran

pre 1 godinu

Čovek ke nevidjena prostačina. Kome taj može biti uzor, nije sav svoj.
U trećem gemu drugog seta, posle nekog osvojenog poena, ovaj im psuje i oca i majku. Takav prostak se retko radja.

futura

pre 1 godinu

ali zanimljivo kako je opet imao neverovatan pad u igri. Odservirao je dve duple u istom gemu, protivniku poklonio break loptu i veoma lako bi tada mogao da pretrpi break. Vratio bi protivnika u igru, a u trecem setu bi sve bilo moguce. Takvi padovi u igri prosto ne smu da mu se desavaju

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Delje Novak Cipiripija redovno. Nek se oblizuje grk sad pred mamom i tatom. Sto se tice ovih puritanaca kojima smeta psovanje : imate nekoliko opcija : 1.Da ne gledate takmicarski sport jer u istom ima puno emocija i one prouzrokuju radost, bez, frustracije, suze, smeh. 2. Prestanite da se folirate kao da u zivotu niste opsovali,jer niste rodjeni pod staklenim zvonom. 3.Uzmite raditi nesto sa strascu i iz ljubavi, pa vidite kako cete se osecati kad vam krene lose, a nadodju emocije. Emocije su nesto najnormalnije! Ono sto nije normalno, jeste ocekvivati da neko u zaru borbe kontrolise svaku svoju rec. Lako je vama da zvalavite iza tastature.

Riki

pre 1 godinu

Zaista ne znam zasto su tereni u Torinu ovoliko brzi. Ovo je najbrzi beton koji sam ikad vidio. Brze je cak nego na Wimbldonu. Pretesko je kontrolisati loptu i vracati servise.

Ako su ruze, procvetace...

pre 1 godinu

Ko osudjuje sportistu koji psuje u napetim momentima, nikada se ni na fizickom nije takmicio. Ko ne nije osetii taj nalet emocija i energije ni ne treba da prati niti da komentarise.
Koliko se od ovih "finih" ljudi naslo u takmicarskoj utakmici u sportu? NULA
Ajmo Nole!

Istočna RS

pre 1 godinu

Dobi Srbija Tursku, još Novak Cicipasa i dosta za ponedeljak. Strašan podatak je da na ovom Završnom mastersu Novak ima više pobjeda u karijeri od svih 7 ostalih učesnika zajedno, među kojima je i Nadal. Bravo Novače, Živela Srbija...

kimi

pre 1 godinu

nikad ga sisipas nece vise dobiti...nasao mu je žicu i sve ga tu bije...isto kao i drugim "mušterijama"
I federera je glođao i glođao dok mu nije našao žicu...tako to ide

Andrej

pre 1 godinu

Mislim da bi Novakovi najveći protivnici bili Alcaraz i Rune. Ovde ga eventualno može iznenaditi Rublov, a iz druge grupe Fritz. Medvedev nije baš u formi kao ni Aliassim. Svi ostali su autsajderi protiv njega...

Nemanja

pre 1 godinu

Secam se Sangaja 2019, cetvrtfinale, Nole dobija prvi set ali ga Cicipas okrece i prolazi dalje (Novaku se bas retko desava da dobije prvi set pa izgubi). Tada je Cicipas poveo 2:1 u pobedama protiv Noleta i na konferenciji izjavljuje da je Noletovo, kao i vreme velike trojke, proslo i da je ovo sada njegovo vreme sto ce i pokazati u godinama koje dolaze. Od tada do danas, 3 godine kasnije, 9 uzastopnih pobeda Noleta nad njim i vodjstvo 10:2 u H2H, Nole za to vreme uzeo 5 GS, Cici uzeo tacnu na RG. Sto bi se reklo, sedi decko i treniraj.

Istočna RS

pre 1 godinu

Dobi Srbija Tursku, još Novak Cicipasa i dosta za ponedeljak. Strašan podatak je da na ovom Završnom mastersu Novak ima više pobjeda u karijeri od svih 7 ostalih učesnika zajedno, među kojima je i Nadal. Bravo Novače, Živela Srbija...

Ako su ruze, procvetace...

pre 1 godinu

Ko osudjuje sportistu koji psuje u napetim momentima, nikada se ni na fizickom nije takmicio. Ko ne nije osetii taj nalet emocija i energije ni ne treba da prati niti da komentarise.
Koliko se od ovih "finih" ljudi naslo u takmicarskoj utakmici u sportu? NULA
Ajmo Nole!

kimi

pre 1 godinu

nikad ga sisipas nece vise dobiti...nasao mu je žicu i sve ga tu bije...isto kao i drugim "mušterijama"
I federera je glođao i glođao dok mu nije našao žicu...tako to ide

питам за друга

pre 1 godinu

Saplitaće ga do kraja karijere samo da bi Rafu krunisali kao GOAT-a, kad je već Rođa otpao.
(Milan, 14. novembar 2022 23:14)

Можда је ово изненађење за неке, али никаквог крунисања неће бити. Та титула не постоји, нити се додељује. Новак је статистички најбољи играч свих времена, апсолутно недостижан Надалу до краја њихових каријера, а то ко кога више воли небитна је прича.

Goran

pre 1 godinu

Najbolji dokaz koliko je trenutni Novakov plasman nepravedan. Kao 8. teniser na svetu pobedjuje 3. tenisera na svetu sa 2-0 i to drugi put u zadnjih nekoliko nedelja.

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Delje Novak Cipiripija redovno. Nek se oblizuje grk sad pred mamom i tatom. Sto se tice ovih puritanaca kojima smeta psovanje : imate nekoliko opcija : 1.Da ne gledate takmicarski sport jer u istom ima puno emocija i one prouzrokuju radost, bez, frustracije, suze, smeh. 2. Prestanite da se folirate kao da u zivotu niste opsovali,jer niste rodjeni pod staklenim zvonom. 3.Uzmite raditi nesto sa strascu i iz ljubavi, pa vidite kako cete se osecati kad vam krene lose, a nadodju emocije. Emocije su nesto najnormalnije! Ono sto nije normalno, jeste ocekvivati da neko u zaru borbe kontrolise svaku svoju rec. Lako je vama da zvalavite iza tastature.

Pall Mall

pre 1 godinu

Bravo Nole bravo kralju. Penicilin si za ovog Grka Cipiripija. Inace meni najomrazenijeg tenisera sa atp liste.Koje foliranje Grka kod zadnjeg udarca trazi celendz Nole ga čeka na mreži sve gotovo on se pravi budala nije mu jasno da je lopta dobra. Ne zna se ko je iritantniji lik Cipiripi ili njegov otac na tribinama. Stalno nesto komentarise prica nije mu jasno kako mu je sin redovni mušterija kod Djokovica. I ono mi se svidelo ona psovka Nola kad je publika bila protiv njega. Nisu mu zbog dernjave i vike dozvoljavali da servira.

Рајко Четник, Z армија

pre 1 godinu

Цици полако постаје редовни муштерија Нолетова, попут Цонге, Чилића, Гаскеа, Раонића и још многих талената које је Ноле угасио.
Цици више среће када ГОАТ напусти тенис.
Може бити само један!

Straight Outta München

pre 1 godinu

Djokovic i smec…Dva smrtna neprijatelja. Jedna od vecih misterija u sportu: kako najbolji teniser u istoriji ne moze da izvede najjednostavniji udarac u tenisu?

Ali dobro… Prosto neverovatno kako kida pored svih gluposti koje su mu se dogodile ove godine. Bukvalno ce igrati jos 3-4 godine na vrhunskom nivou i biti ugri za GS…

Ајмо даље

pre 1 godinu

Па није баш без проблема добио.Кад дођеш до тај-брека то се зове егал,али ок,Циципас је и даље Новакова муштерија.Сигуран сам да Циципас није рекао све у овој групи,и биће занимљиви његови мечеви против два Руса.А Новак? Ех,па знамо га,треба му мотивација и зависи шта му се врзма по глави тог дана.

petar

pre 1 godinu

Bruka niti košarke niti tenisa na nacionalnoj televiziji a dve predplati plaćamo. Nemojte ni fudbal da nam pustite za svetsko prvenstvo i sve isključujem. A ne znam ko je stavio Rubljeva prvog u grupi kad ima izgubljen set.

Milan

pre 1 godinu

Ne vredi ako mu se Rafa izmigolji, a sve su napravili dripci iz ATP da se ne susretnu. A u Australiju ga ponovo neće pustiti. Saplitaće ga do kraja karijere samo da bi Rafu krunisali kao GOAT-a, kad je već Rođa otpao.

Andrej

pre 1 godinu

Mislim da bi Novakovi najveći protivnici bili Alcaraz i Rune. Ovde ga eventualno može iznenaditi Rublov, a iz druge grupe Fritz. Medvedev nije baš u formi kao ni Aliassim. Svi ostali su autsajderi protiv njega...

Naivni Gedža

pre 1 godinu

Kad radiš nešto pa ti ne ide od ruke, psuješ pa da li se radi o tenisu ili zameni sijalice, svejedno. Čim krene Novaku, prestaće da psuje. Pustite čoveka da igra!

Mich 81

pre 1 godinu

Dobra Novak solidan s osnovne linije stabilan bekhend mada ,ima tu jos potencijala za napredak,ali kako turnir bude odmicao dizace Nivo igre.Ono sto je bas upadljivo i svdidja mi se u ovom mecu da je znacajno.podigao brzinu servisa,u presku.prvi servis skoro 200km/h...Cak odservirao najbrzi servis u finishu meca 208km/h to obecava .

Riki

pre 1 godinu

Zaista ne znam zasto su tereni u Torinu ovoliko brzi. Ovo je najbrzi beton koji sam ikad vidio. Brze je cak nego na Wimbldonu. Pretesko je kontrolisati loptu i vracati servise.

KengurNajveci

pre 1 godinu

nole Srbine cekamo te u Melburnu, nadam se da si naucio lekciju od prethodnog pokusaja oko muckanja dokumenata. Kenguri cekaju 21 GS!

Nole GOAT!

Zoran

pre 1 godinu

Čovek ke nevidjena prostačina. Kome taj može biti uzor, nije sav svoj.
U trećem gemu drugog seta, posle nekog osvojenog poena, ovaj im psuje i oca i majku. Takav prostak se retko radja.

futura

pre 1 godinu

ali zanimljivo kako je opet imao neverovatan pad u igri. Odservirao je dve duple u istom gemu, protivniku poklonio break loptu i veoma lako bi tada mogao da pretrpi break. Vratio bi protivnika u igru, a u trecem setu bi sve bilo moguce. Takvi padovi u igri prosto ne smu da mu se desavaju

PFC Gile

pre 1 godinu

Kakvo sramno ponašanje ovog razmaženka tatinog, Cicipasa. Prošli put u Parizu mu je uspelo da isprovocira Novaka onim pozivanjem publike na urlanje, ali ovog puta nije. Jedno je tražiti nagradu od publike za neki prelep poen, ali savim je nešto drugo pozivati ih non stop na urlanje na protivnikov servis. Ovog puta je imao publiku koja voli i poštuje Novaka, a imao je i Novaka spremnog na ovu provokaciju koji mu je poenom i pogledom rekao više od hiljadu reči. Ušao mu je Novak u glavu, a ima i igru za njega, pritisne malo taj jednoručni bekhend, a onda jako u forhend i nema zime. Sad neka plače tatici.

biće gusto

pre 1 godinu

Kad igraju Rud, Rune, Alkaraz?
Cicipas u šoku od dva zadnja poraza od Đokovića.
Ali razlike u kvaliteti su sve manje jer mladi napreduju a seniori nazaduju.

Goran

pre 1 godinu

"Ali razlike u kvaliteti su sve manje". Omakla ti se jedna greska pa znamo odakle si. A sto se tice sve manje razlike u kvalitetu, gresis. Cicipas je dva puta vodio u Head to Head protiv Novaka: 1-0 i 2-1 a sada je 10-2 za Novaka. Novak ga je tukao 9 puta uzastopno u zadnjih 9 meceva a gubio 2-1 u prva 3 meca.

Andrej

pre 1 godinu

Bravo Novače, nije bilo lako. A publici psuje sve po spisku, a posle pobede im šalje poljubce...trebalo bi da uzme nekoliko časova bontona

Dzevad Prekazi

pre 1 godinu

Laslo Djere i Novak Djokovic, ja i mnogi drugi - pata karta smo u Srbiji, egal, jednaki. Samo sto Lasla gotivim i postujem a ovoga drugog ne.

Pall Mall

pre 1 godinu

Kengur najveći
Opasni ste vi kengur kad čekate Nola za 21 GS. Kenguri slabo vi dole u Australiji pratite tenis uopšte. Valjda bi trebali da čekate 22GS. Novaka Djokovica

posmatrac

pre 1 godinu

Ocekivao sam da ce jako tesko biti, cak i nemoguce da ponovo u nizu pobedi Cicipasa. Jer je tesko nekog zaredom pobediti iz raznih razloga, malo motiv opada, a protivniku raste, onda protivnik cita taktiku, i prilagodjava svoju itd. Ali mislim da je Novak ovaj put imao jednog saveznika, a to je pritisak sa kojim se Cicipas suocio na ovom turniru jer je poceo da razmislja o tome da moze biti Atp broj 1 ako osvoji ovaj turnir. I to je otprilike to, sav pritisak koji je Novaka pratio kroz karijeru, sada mu postaje saveznik, a drugi ce od sada imaju problem sa time, a Novak to koristi i pobedjuje ih lakse nego sto bi neko ocekivao .

M.

pre 1 godinu

U početku ih sve kida, a onda se izduva protiv raznih Mareja,Vavrinki,Medvedeva,Zvereva, Hačanova,Runea. Samo da ne bude isto i na ovom turniru,bolje i ranije da ispadne nego u finalu od ovakvih likova koje su Rodžer i Nadal mleli kao žito!

ink

pre 1 godinu

Ne vredi ako mu se Rafa izmigolji, a sve su napravili dripci iz ATP da se ne susretnu. A u Australiju ga ponovo neće pustiti. Saplitaće ga do kraja karijere samo da bi Rafu krunisali kao GOAT-a, kad je već Rođa otpao.
(Milan, 14. novembar 2022 23:14)

Sam se saplice, sam pada, da li ce se sam i ubiti pokazace vreme. Niko njega ne saplice, sam se saplice i zbog toga iako najbolji teniser na svetu vecito po rezultatima kaska za nekim. Nadajmo se da nece tako i karijeru zavrsiti.

Zoran

pre 1 godinu

Čovek ke nevidjena prostačina. Kome taj može biti uzor, nije sav svoj.
U trećem gemu drugog seta, posle nekog osvojenog poena, ovaj im psuje i oca i majku. Takav prostak se retko radja.

Dzevad Prekazi

pre 1 godinu

Laslo Djere i Novak Djokovic, ja i mnogi drugi - pata karta smo u Srbiji, egal, jednaki. Samo sto Lasla gotivim i postujem a ovoga drugog ne.

KengurNajveci

pre 1 godinu

nole Srbine cekamo te u Melburnu, nadam se da si naucio lekciju od prethodnog pokusaja oko muckanja dokumenata. Kenguri cekaju 21 GS!

Nole GOAT!

Andrej

pre 1 godinu

Bravo Novače, nije bilo lako. A publici psuje sve po spisku, a posle pobede im šalje poljubce...trebalo bi da uzme nekoliko časova bontona

biće gusto

pre 1 godinu

Kad igraju Rud, Rune, Alkaraz?
Cicipas u šoku od dva zadnja poraza od Đokovića.
Ali razlike u kvaliteti su sve manje jer mladi napreduju a seniori nazaduju.

futura

pre 1 godinu

ali zanimljivo kako je opet imao neverovatan pad u igri. Odservirao je dve duple u istom gemu, protivniku poklonio break loptu i veoma lako bi tada mogao da pretrpi break. Vratio bi protivnika u igru, a u trecem setu bi sve bilo moguce. Takvi padovi u igri prosto ne smu da mu se desavaju

Milan

pre 1 godinu

Ne vredi ako mu se Rafa izmigolji, a sve su napravili dripci iz ATP da se ne susretnu. A u Australiju ga ponovo neće pustiti. Saplitaće ga do kraja karijere samo da bi Rafu krunisali kao GOAT-a, kad je već Rođa otpao.

M.

pre 1 godinu

U početku ih sve kida, a onda se izduva protiv raznih Mareja,Vavrinki,Medvedeva,Zvereva, Hačanova,Runea. Samo da ne bude isto i na ovom turniru,bolje i ranije da ispadne nego u finalu od ovakvih likova koje su Rodžer i Nadal mleli kao žito!

kimi

pre 1 godinu

nikad ga sisipas nece vise dobiti...nasao mu je žicu i sve ga tu bije...isto kao i drugim "mušterijama"
I federera je glođao i glođao dok mu nije našao žicu...tako to ide

ink

pre 1 godinu

Ne vredi ako mu se Rafa izmigolji, a sve su napravili dripci iz ATP da se ne susretnu. A u Australiju ga ponovo neće pustiti. Saplitaće ga do kraja karijere samo da bi Rafu krunisali kao GOAT-a, kad je već Rođa otpao.
(Milan, 14. novembar 2022 23:14)

Sam se saplice, sam pada, da li ce se sam i ubiti pokazace vreme. Niko njega ne saplice, sam se saplice i zbog toga iako najbolji teniser na svetu vecito po rezultatima kaska za nekim. Nadajmo se da nece tako i karijeru zavrsiti.

Ako su ruze, procvetace...

pre 1 godinu

Ko osudjuje sportistu koji psuje u napetim momentima, nikada se ni na fizickom nije takmicio. Ko ne nije osetii taj nalet emocija i energije ni ne treba da prati niti da komentarise.
Koliko se od ovih "finih" ljudi naslo u takmicarskoj utakmici u sportu? NULA
Ajmo Nole!

Andrej

pre 1 godinu

Mislim da bi Novakovi najveći protivnici bili Alcaraz i Rune. Ovde ga eventualno može iznenaditi Rublov, a iz druge grupe Fritz. Medvedev nije baš u formi kao ni Aliassim. Svi ostali su autsajderi protiv njega...

Straight Outta München

pre 1 godinu

Djokovic i smec…Dva smrtna neprijatelja. Jedna od vecih misterija u sportu: kako najbolji teniser u istoriji ne moze da izvede najjednostavniji udarac u tenisu?

Ali dobro… Prosto neverovatno kako kida pored svih gluposti koje su mu se dogodile ove godine. Bukvalno ce igrati jos 3-4 godine na vrhunskom nivou i biti ugri za GS…

Istočna RS

pre 1 godinu

Dobi Srbija Tursku, još Novak Cicipasa i dosta za ponedeljak. Strašan podatak je da na ovom Završnom mastersu Novak ima više pobjeda u karijeri od svih 7 ostalih učesnika zajedno, među kojima je i Nadal. Bravo Novače, Živela Srbija...

petar

pre 1 godinu

Bruka niti košarke niti tenisa na nacionalnoj televiziji a dve predplati plaćamo. Nemojte ni fudbal da nam pustite za svetsko prvenstvo i sve isključujem. A ne znam ko je stavio Rubljeva prvog u grupi kad ima izgubljen set.

Pall Mall

pre 1 godinu

Bravo Nole bravo kralju. Penicilin si za ovog Grka Cipiripija. Inace meni najomrazenijeg tenisera sa atp liste.Koje foliranje Grka kod zadnjeg udarca trazi celendz Nole ga čeka na mreži sve gotovo on se pravi budala nije mu jasno da je lopta dobra. Ne zna se ko je iritantniji lik Cipiripi ili njegov otac na tribinama. Stalno nesto komentarise prica nije mu jasno kako mu je sin redovni mušterija kod Djokovica. I ono mi se svidelo ona psovka Nola kad je publika bila protiv njega. Nisu mu zbog dernjave i vike dozvoljavali da servira.

питам за друга

pre 1 godinu

Saplitaće ga do kraja karijere samo da bi Rafu krunisali kao GOAT-a, kad je već Rođa otpao.
(Milan, 14. novembar 2022 23:14)

Можда је ово изненађење за неке, али никаквог крунисања неће бити. Та титула не постоји, нити се додељује. Новак је статистички најбољи играч свих времена, апсолутно недостижан Надалу до краја њихових каријера, а то ко кога више воли небитна је прича.

Рајко Четник, Z армија

pre 1 godinu

Цици полако постаје редовни муштерија Нолетова, попут Цонге, Чилића, Гаскеа, Раонића и још многих талената које је Ноле угасио.
Цици више среће када ГОАТ напусти тенис.
Може бити само један!

Goran

pre 1 godinu

Najbolji dokaz koliko je trenutni Novakov plasman nepravedan. Kao 8. teniser na svetu pobedjuje 3. tenisera na svetu sa 2-0 i to drugi put u zadnjih nekoliko nedelja.

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Delje Novak Cipiripija redovno. Nek se oblizuje grk sad pred mamom i tatom. Sto se tice ovih puritanaca kojima smeta psovanje : imate nekoliko opcija : 1.Da ne gledate takmicarski sport jer u istom ima puno emocija i one prouzrokuju radost, bez, frustracije, suze, smeh. 2. Prestanite da se folirate kao da u zivotu niste opsovali,jer niste rodjeni pod staklenim zvonom. 3.Uzmite raditi nesto sa strascu i iz ljubavi, pa vidite kako cete se osecati kad vam krene lose, a nadodju emocije. Emocije su nesto najnormalnije! Ono sto nije normalno, jeste ocekvivati da neko u zaru borbe kontrolise svaku svoju rec. Lako je vama da zvalavite iza tastature.

Ајмо даље

pre 1 godinu

Па није баш без проблема добио.Кад дођеш до тај-брека то се зове егал,али ок,Циципас је и даље Новакова муштерија.Сигуран сам да Циципас није рекао све у овој групи,и биће занимљиви његови мечеви против два Руса.А Новак? Ех,па знамо га,треба му мотивација и зависи шта му се врзма по глави тог дана.

Naivni Gedža

pre 1 godinu

Kad radiš nešto pa ti ne ide od ruke, psuješ pa da li se radi o tenisu ili zameni sijalice, svejedno. Čim krene Novaku, prestaće da psuje. Pustite čoveka da igra!

Mich 81

pre 1 godinu

Dobra Novak solidan s osnovne linije stabilan bekhend mada ,ima tu jos potencijala za napredak,ali kako turnir bude odmicao dizace Nivo igre.Ono sto je bas upadljivo i svdidja mi se u ovom mecu da je znacajno.podigao brzinu servisa,u presku.prvi servis skoro 200km/h...Cak odservirao najbrzi servis u finishu meca 208km/h to obecava .

Nemanja

pre 1 godinu

Secam se Sangaja 2019, cetvrtfinale, Nole dobija prvi set ali ga Cicipas okrece i prolazi dalje (Novaku se bas retko desava da dobije prvi set pa izgubi). Tada je Cicipas poveo 2:1 u pobedama protiv Noleta i na konferenciji izjavljuje da je Noletovo, kao i vreme velike trojke, proslo i da je ovo sada njegovo vreme sto ce i pokazati u godinama koje dolaze. Od tada do danas, 3 godine kasnije, 9 uzastopnih pobeda Noleta nad njim i vodjstvo 10:2 u H2H, Nole za to vreme uzeo 5 GS, Cici uzeo tacnu na RG. Sto bi se reklo, sedi decko i treniraj.

Riki

pre 1 godinu

Zaista ne znam zasto su tereni u Torinu ovoliko brzi. Ovo je najbrzi beton koji sam ikad vidio. Brze je cak nego na Wimbldonu. Pretesko je kontrolisati loptu i vracati servise.

PFC Gile

pre 1 godinu

Kakvo sramno ponašanje ovog razmaženka tatinog, Cicipasa. Prošli put u Parizu mu je uspelo da isprovocira Novaka onim pozivanjem publike na urlanje, ali ovog puta nije. Jedno je tražiti nagradu od publike za neki prelep poen, ali savim je nešto drugo pozivati ih non stop na urlanje na protivnikov servis. Ovog puta je imao publiku koja voli i poštuje Novaka, a imao je i Novaka spremnog na ovu provokaciju koji mu je poenom i pogledom rekao više od hiljadu reči. Ušao mu je Novak u glavu, a ima i igru za njega, pritisne malo taj jednoručni bekhend, a onda jako u forhend i nema zime. Sad neka plače tatici.

Pall Mall

pre 1 godinu

Kengur najveći
Opasni ste vi kengur kad čekate Nola za 21 GS. Kenguri slabo vi dole u Australiji pratite tenis uopšte. Valjda bi trebali da čekate 22GS. Novaka Djokovica

Goran

pre 1 godinu

"Ali razlike u kvaliteti su sve manje". Omakla ti se jedna greska pa znamo odakle si. A sto se tice sve manje razlike u kvalitetu, gresis. Cicipas je dva puta vodio u Head to Head protiv Novaka: 1-0 i 2-1 a sada je 10-2 za Novaka. Novak ga je tukao 9 puta uzastopno u zadnjih 9 meceva a gubio 2-1 u prva 3 meca.

posmatrac

pre 1 godinu

Ocekivao sam da ce jako tesko biti, cak i nemoguce da ponovo u nizu pobedi Cicipasa. Jer je tesko nekog zaredom pobediti iz raznih razloga, malo motiv opada, a protivniku raste, onda protivnik cita taktiku, i prilagodjava svoju itd. Ali mislim da je Novak ovaj put imao jednog saveznika, a to je pritisak sa kojim se Cicipas suocio na ovom turniru jer je poceo da razmislja o tome da moze biti Atp broj 1 ako osvoji ovaj turnir. I to je otprilike to, sav pritisak koji je Novaka pratio kroz karijeru, sada mu postaje saveznik, a drugi ce od sada imaju problem sa time, a Novak to koristi i pobedjuje ih lakse nego sto bi neko ocekivao .