Nedelja, 13.11.2022.

23:20

Svetska ekskluziva; Ronaldo: Izdali su me

Britanski "San" objavio je svoju naslovnicu za ponedeljak, koja je već sada privukla dosta pažnje.

Izvor: MT

Svetska ekskluziva; Ronaldo: Izdali su me IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

Vidara

pre 1 godinu

Ustanes, pa spomenes Runija.
(dada, 14. novembar 2022 12:18)

Poštenog Runija famoznog alkoholičara koji vara ženu i fura presađenu kosu i za kog su treneri govorili sa 30 da "ima telo 45-godišnjaka"?

Velaja

pre 1 godinu

Ovaj lik je vrisno na cisto. Srozace svoje ime na samo dno. Toliko narciosoidnu osobu jos nisam video u svetu fudbala. U neku ruku mi ga je i zao. Pogledajte samo o cemu on prica! Lik nije sazreo ni najmanje, cak bi rekao da je malo i zaostao u psiho-emotivnom razvoju. Njemu je sad vrhunac neki Sorting ili Galatasaraj u evropi, ako ga uzmu i oni. Verovatno ce da pakuje kofere za USA ili kod arapa.

Dudu

pre 1 godinu

Covek celo leto zeleo da ode,igra lose,ponasa se kao dete od 6 godina,ismeva neciji izlege u 38.i zbog toga ne prihvata kritike vidi se da nije mentalno sazreo. Sto je steta posto jeste veliki igrac,ali nikad nece biti jedan od najvecih i to ga sigurno pogadja.
Iz intervujua bih se slozio o ovome za Glejzere,ali to nije nista novo to su pricali i Ragnik,Murinjo i Van Gal,takodje to vide svi.

iskreno

pre 1 godinu

"Dotakao se i kritika koje mu upućuje Vejn Runi.
"Ne znam zašto me tako žestoko kritikuje. Verovatno jer je završio karijeru, a ja još uvek igram na visokom nivou. Neću reći da izgledam bolje od njega. Što je istina...", rekao je Ronaldo."

Pa tu si prijatelju rekao sve o sebi i zašto te ustvari bojkotuju. O čemu ti pričaš čoveče? Dobiješ sasvim opravdane kritike za ponašanje koje je i za tinejdžera sramotno (a kamoli za čoveka u tvojim godinama), a ti odgovaraš kako si lepši?!
Pitam se samo hoće li ovaj egonarcis ikada odrasti i sazreti. Pa blizu je četrdesete, koliko mu još treba???

Aleksandar Lajić - Srbac

pre 1 godinu

Ide Ronaldo iz kluba u januaru znači. Šta reći o ljudskim osobinama, nekoga ko ima skoro 40 godina i priča kako je "ljepši i bolje izgleda od nekoga", a taj ga kritikovao za ono što svi vidimo i vezano je za ponašanje na terenu? Pa kao nije igra i ponašanje problem, već ljubomora zbog izgleda? Nikada niko neće biti veći od kluba, nema veze koji je. A može da ga bude sramota samo, za ovo što je pričao za "Runija". GGMU.

Trile87

pre 1 godinu

O kakvom ti postovanju pricas junace? Nudio si se letos poput prijateljice noci svakome ko je hteo da te pokupi, nisi dosao na pripreme, iskazao najvece nepostovanje prema klubu koji te stvorio i koji ti je dao na kraju jos jednu sansu, pruzio ruku kad niko nije hteo. Ti pricas o postovanju, koji je svaki put zbrisao u svlacionicu posle poraza bez da pozdravis navijace i zahvalis se na podrsci bez obzira na tvom performansu prebijene macke na terenu.? Znao si ti druze vrlo dobro u kakvoj je fazi United i zasto si onda dolazio? Jer su te svi drugi iskulirali , jer ti je Gvardiola rekao da neces biti glavna faca,a u Utd si mislio da mozes raditi sta hoces, da ce se igra i koncept formirati oko jednog 37-o godisnjaka. Umesto da si se stavio u sluzbu junajtedovog vojnika, nekog ko ce biti podrska klubu na sve moguce nacine, neko ko ce prihvatiti bilo kakvu ulogu,ti se ponasao kao najvece razmazeno deriste, gazio po klubu kad god si stigao, pokazao nepostovanje saigracima, unazadio ga s tim i rezultatski i ocekujes POSTOVANJE? Ti si najvece razocarenje koje sam doziveo prateci ovaj klub 25 godina. Sram da te bude ovog intervjua, ovo je tvoj najveci poraz al ocigledno ne vidis dalje od svog nosa. Ionako te niko od ozbiljnih klubova nije hteo, a posle ovog svega, posle tvog bahatog i bezobraznog ponasanja koje ne dolikuje jednom coveku od 37 god,zatvorio si sebi def vrata kod svih koji nesto znace u Evropskom fudbalu i narusio svoj imidz nepovratno.Putuj igumane sto pre molim te!

Maks

pre 1 godinu

Nije on ni trebao Junajtedu. Bez njega su bili drugi, igrali timski. Njegovim dolaskom sve se raspalo. Sve morali podrediti njemu i rezultati Junajteda su ispastali zbog toga. Ni u LS se nisu plasirali. Evo sad opet se dizu bez njega i od kako on ne igra...

Strawdog

pre 1 godinu

@Nikola-UK, 14. novembar 2022 05:46
MU je bio nebitan klub u engleskim i evropskim okvirima dok se nije dogodio Heysel i dok nije počela hajka na Liverpool.

Stevo

pre 1 godinu

Stavite Ronalda umjesto Halanda u Siti pa ćete vidjeti starog Ronalda.
Ronaldo je narcis, ego manijak ali sve to mu omogućava jak karakter. Može on još 3 godine da igra na vrhunskom nivou pod uslovom da ode u neki top klub(Napoli, Bajern, Siti, Real).
Šta bi Haland uradio u Mančesteru ili Juventusu? Ronaldo je za sve u pravu osim što komentariše kritike o njemu. To treba da iskulira.

Luka

pre 1 godinu

Evo sve vi znate, sve je ronaldo uništio I vi iz kuće znate najbolje kakvo je stanje u mančester junajtedu. Covek je jedan od najboljih ikad, to što ima frizuru i stav koji se ljudima ne svidja ne znači da nije upravu kad priča nešto ovako. Rezultati junajteda u zadnjih 10 godina ii govore da se klub nije pomako ka boljem
(aaa, 14. novembar 2022 07:34) # Link komentar

Stvarno nema veze sa njegovom frizurom ali ako je stvarno izjavio menadzeri nepoznati a Runi je ruzan i klub nije napredovao, stvarno jesi u pravu da od kuce znamo vise o situaciji u klubu nego sto sto je Ronaldo izjavio za ovu zutu stampu.

SAF

pre 1 godinu

Ronaldo jedino sto je pogresio jeste sto je ovo izjavio za ETH, to nije trebao mada je svima jasno da postovanja nema medju njima dvojicom... Imajte na umu da su do sada samo Ragnick, Rooney i ETH pricali u medijima i pricali svoje price na konto Ronalda ali Ronaldo je jedna od ikona fudbala i veliko ime tako da je jasno da je bilo pitanje vremena kada ce dati ovaj intervju. On je sa Utd zavrsio jos posle meca sa Totenhemom, ovo je samo posledica toga. Niti Ronaldo a verujem ETH ne zele da nastave sa ovom saradom dalje... E sada sto se tice ovih drugih stvari, Ronaldo je apsolutno u pravu. Oni koji prate fudbal i Utd ce se setiti izjava Murinja i Zlatana nakon odlaska iz Utd, sve isto. Utd je velikan spolja ali iznutra je truo do srzi a to je sve zbog Glejzera i ostalih koji su uzeli dusu tog kluba, koji gledaju samo svoj dzep. To je pravi problem Utd a ne Ronaldo... On ce zavrsiti svoju karijeru uskori, i dalje je jedan od najvecih ali Utd i dalje ostaje sa istim problemima i brzo ce potrositi i ETH i Casemira, Garnacha itd itd jer je nezdrava sredina... Toliko trenera i igraca je potroseno u Utd vec, i kad se zaredjaju dobri rezultati ili ne daj Boze nesto osvoji, opet ce ih izdati uprava kluba. Nemojmo biti naivni, uradili su to Murinju koji je x5 trenersko ime u odnosu na ETH. Holandjanin se provlaci ove sezone jer je orva sezona ali vjerujte da ce brzo doci vreme kada ce biti na odstrelu.

Furija

pre 1 godinu

Izdali su me?

Rece covek koje je otisao iz Juventusa 2 dana pre kraja prelaznog roka iako je citavo leto govorio da ce ostati. Rece lik koji je sada hteo da ode iz Junajteda jer se nije plasirao u LS, bojkotovao klub i pripreme jer je ocekivao da vise nikad nece zaigrati za Junajted, ali s ozbirom da niko nije hteo da pristane na ono sto je trazio, morao je ostati u Junajtedu.

A kakav ima karakter to je dokazao i pre dolaska u Junajted kada je bio spreman da ih izda i hteo je da ode u Siti... samo sto Gvardioli nije potreban igrac koji seta po terenu i koji kvari atmosferu u timu.

Uz sve to svoj karakter je pokazao i 2019 kada je proslavio gol protiv svog "voljenog" Junajteda u dresu Juventusa.

A kakva je osoba o tome govori evo sad i Benzema koji je rekao da mu Ronaldo nije cestitao na zlanoj lopti hehe

Kako se ponasa i sta radi nije zasluzio da ga iko postuje. Ferguson bi te jos na pocetku sezone izbacio iz tima zbog onakvog sramotnog ponasanja premu klubu koji je od tebe napravio igraca.

MU

pre 1 godinu

Mozete ga mrzeti ali covek je u potpunosti u pravu, MU se srozao, treneri pocetnici i preplaceni umisljeni igraci, Ronaldo je dosao da uzme jos neki trofej a naisao na rasulo, sam vukao tim prosle sezone, ove retko i igra, naravno da nije u formi. Jedan od najboljih igraca u istoriji, neverovatan radnik i humanitarac. Gledao sam ga jos u prvom mandatu u MU i samo zlonameran moze da kaze da je los igrac, puma podrska majstore!!

Milan

pre 1 godinu

Nije lepo to sto Ten Hag i United rade Ronaldu ali isto tako nije u redu vredjanje Ragnika itd. od strane Ronalda. Ma dajte ljudi niste deca.
(Zelenš, 13. novembar 2022 23:30)
sta rade Ronaldu?

Luka

pre 1 godinu

Mnoge boli to što Ronaldo ima hrabrosti da izadje u javnost i kaže istinu. Ništa nije pogrešio
(Miličić Darko NBA šampion, 14. novembar 2022 00:26)

Izadje u javnost i kaze istinu??? On je ovde rekao: jedan je ok, za drugog nisam cuo, treceg ne postujem jer ne postuje mene i cetvrti je ruzan?! I na kraju je bacio svetlo na desavanja u samom klubu: ima nekih stvari zbog kojih klub ne napreduje. Ja ne znam da li u tom originalnom clanku pise jos nesto ali ovakvu insajdersku analizu moze da da i moje dete od sedam godina bez da je odgledao i jedan mec MU ... jedan ruzan dvojca anonimusa i ima tu nesto sto ne stima ... Slazem se sa tobom da nije pogresio niti nista slagao, Runi stvarno jeste ruzan ali da Ronaldu treba hrabrost da izadje u javnost i kaze apsolutno nista u to ne mogu da poverujem.

M.

pre 1 godinu

Svi Vi što pišete negativne komentare o njemu biste voleli da ode u penziju samo da bi ga Mesi stigao po broju golova, ali činjenica je da to nikada neće uraditi i prvo što će biti da će ispasti rano na SP i od Bajerna u LŠ,ostaje mu samo farmer liga i kup Ere Ojdanića!

Milan

pre 1 godinu

Hvala Bogu sto sto pratim Mesija a ne ovog placljivka!
(Nikolic, 13. novembar 2022 23:53)

Zato što Mesi dominira od kad je otisao iz Barse? Druže, CR, kakav god da je, nikada se nije plasio izazova, i rizikovao je sa transferima. Ovaj patuljak je splet slucajnih okolnosti, hormona, i fudbalskog znanja. A taj tvoj Mesi bi mogao da poradi na frustraciji koju mu je izazvala promena kluba
(ccx, 14.
izvini sto smo ti uvredili ljubav

aaa

pre 1 godinu

Evo sve vi znate, sve je ronaldo uništio I vi iz kuće znate najbolje kakvo je stanje u mančester junajtedu. Covek je jedan od najboljih ikad, to što ima frizuru i stav koji se ljudima ne svidja ne znači da nije upravu kad priča nešto ovako. Rezultati junajteda u zadnjih 10 godina ii govore da se klub nije pomako ka boljem

Borkes

pre 1 godinu

Ne mogu reci da ga volim, ali za Junajted je u pravu. Svake godine izdvoje gomilu para, npr. vise od Liverpula, i nista godinama. Pod Murinjom jednom drugi. Sve neki dobri igraci, ali za Junajted trebaju vrhunski. Dovoljno je reci Mekgvajer.

Benz

pre 1 godinu

(ГМ, 13. novembar 2022 23:27)

Najtrofejniji igraci u istoriji su Mesi i Dani Alves. A ako gledamo vaznost trofeja tu se ni Mesi, ni Ronaldo ni Alves ne mogu porediti sa Spanskim igracima Reala i Barselone koji imaju po 2 EP, 1 SP i po 4-5 LS.

bla bla

pre 1 godinu

Znak da se tamo ne vraća ,samo je čekao poslednji tekmi da otvori dušu …gde li ces posle SP .U svakom slučaju sa jedne strane ga razumem,čovek je hteo da ode a oni mu nisu dali ,i jos na to ga ne koriste i vredjaju postupcima …sa druge strane oni mu se svete jer je hteo da ode a imaju para za bacanje.sve su svemu klub ne bi smeo da se ophodi prema takvom igraču tako ,ipak je on legenda kluba i prošle sezone najbolji strelac ,sad izgleda kao nebitan igrač ,ne razumem sto ga nisu pustili ,nikad igrač koji je nezadovoljna ne može da bude koristan…a o Ten Hagu šta reci ,nedorastao ovakvom klubu sigurno,navikao da bude glavni medju nebitnim igračima i klincima iz Ajaksa,ništa uradio nije osim sto je Ajksu napravio strasne transfere..tu je Ronaldo u pravu da MU posle Fergusona statira u kukuruzu…znaci mora da dovede najboljeg menadžera i najbolje igrače u klub…

Dani

pre 1 godinu

Mesi nije nikad zeleo da ide iz Barselone nego je morao, nikad ga nisi cuo da je pricao nesto lose o nekome nakon toga i na koji nacin je otiso…i inace Messi o svakome prica najbolje, ako prica uopste. Prvi put u zivotu na silu van kluba, prva sezona u PSG losija zbog korone i prilagodjavanja, ova sada mnogo bolja, i dalje skroman, i ima postovanje od svih u svlacionici i van nje. Tako je trebao i Roni da bude, on je klasican primer onog koga pojede slava i kome je stalo da slusa kako njega nazivaju najboljim i samo njega, i zato se ovako pogubio…

Rade74

pre 1 godinu

Tako je Ronaldo,potpuno si u pravu.Ko su bre njih dvoje,veze sa vezom nemaju,ne znam dali su uopšte ikada igrali fudbal???A najveći krivci su vkasnici!

Negativni

pre 1 godinu

Ja imam 42 godine i velicam lik i delo Ronalda. Pratim fudbal od malih nogu, gledao uzivo i zubu Ronalda i mnoge velike igrace. Sve sto je stekao Ronaldo uradio je sam, trening, trening i samo trening. Mozete svi da mu pljunete pod prozor. Lik se blizi petoj deceniji a spremniji je od vecine igraca u svim ligama petice.Svaka mu cast i jedan veliki aplazu. Ne postujete lika zbog cega, zbog njegove frizure, zbog njegove nadmenosti, zbog stava? Nista on duzan nije nikome da se pravda.
(duledudule, 14. novembar 2022 01:11) Mozda zato sto je dokazani silovatelj i manijak? Leci se.

msbravo

pre 1 godinu

voleo bih da ide u arsenal, znam svi kazu egoist arsenal mlada ekipa ali mislim da takav igrac bi lego momentalno arsenalu jer imaju prejaki sredni red i fali jedan klasican ubistven spic sta samo bi cekao loptu

dakiliz

pre 1 godinu

Lepši od Runija i nije teško biti a brate kad ti se pogledaju slike sa početka karijere kad si imao zubalo ko u mrtvog konja nisi ni našta ličio dok nisi ugradio keramiku.

Ozbiljan glupak

pre 1 godinu

Odmah se vidi da muceni dan u skoli nije proveo, a da je sve dane dosadasnjeg zivota proveo igrajuci fudbal. Posebno bedno je ovo sto je o Runiju rekao.

први српски бек

pre 1 godinu

Nikada, ali nikada igrač ne može biti veći od kluba. Izvini Ronaldo hteo si u Siti, al te Gvardiola provalio. Ti si taj koji je hteo da izda.

Nikola-UK

pre 1 godinu

Ronaldo govori istinu.Od odlaska Fergusona klub je promenio mentalitet i upao u osrednjost.
Murinja su pokušali da ponize i na kraju oterali.
Pratim United nekih tridesetak godina i imam utisak da je samo ime ostalo od nekada velikog i mentalitetom jedinstvenog kluba.

TurboNator

pre 1 godinu

A zasto ga taj Piers Morgan (debil inace), ili neko drugi ne pita da objasni kako ga je to Manchester United izdao? Sta su mu to konkretno uradili? Ronaldo "oseca" da ga neki ljudi ne zele u klubu - to je njemu izdaja, to su mu dokazi???

Jel' to sto je on samoinicijativno propustio pripreme i turneju izdaja kluba prema njemu - ili obrnuto? I to sto je on CELO LETO pokusavao da nadje novi klub - jel' to takodje greska Uniteda? Da mu nisu mozda obecali pomoc u nalazenju kluba koji je u ligi sampiona...??? Mozda su trebali i platu da mu placaju u novom klubu...??

On bi TOTALNO da radi samo ono sto njemu odgovara ili mu se svidja, nema veze sta klubu (poslodavcu koji mu placa basnoslovnu platu) treba od njega...

Svaka cast za karijeru - ali on je nevidjeni ego-manijak i narcis, sto pre iz Uniteda to bolje (za United), a tesko tom klubu koji ga uzme (ako nadje nekoga ko je slep i ne vidi kolike probleme ovaj pravi).

Naravno - nijedan ozbiljan klub u Evropi ga nece... Mozda Ronaldo bude OK za neki manji klub, ili klub u Americi/Emiratima - za marketing, ali sto se tice fudbalskog aspekta i atmosfere u klubu - zakopace ih, gde god da ode.

Jeremija

pre 1 godinu

Uobraženko se opet duri... I naravno, kao razmaženi klinac još usput mora da doda da je i lepši od nekoga. Ovo je jadno na svim nivoima.

hill

pre 1 godinu

Njegov zenit je prosao, ovo sada je tuzno. Veliki fudbaler, ali da li svojom odlukom ili po savetu menadžera kraj karijere nije mudro organizovao? Fizicki bio najspremniji igrač. U glavi mi je onaj gol protiv Sampdorije glavom na kojem bi mu pozavidele i NBA zvezde na odrazu. Koliko god delovao arogantnije od Mesija, koliko sam čitao nije tako, ali ovo sada ponasanje, bacanje trake, napuštanje utakmice nije primereno ni predskolskom uzrastu a ne surovom profesionalcu.

KingJames

pre 1 godinu

Druze, Wayne Rooney kao legenda Man Uniteda i te kako moze da te kritikuje. To kako on izgleda i da li i dalje igra to veze sa mozgom nema, posto je sinonim “onog” Fergusonovog Uniteda.

bnr

pre 1 godinu

o ovome je pričao i Ibrahimović kada je proveo neko vreme u Junajtedu,klub se u mnogim stvarima ponaša amaterski,od tehničkih stvari,osoblja do celokupne uprave i nedostatka ambicije da se vrati na mesto koje mu pripada,Ronaldo jeste nadmen ali je veliki profesionalac i legenda kluba,trebalo je svakako da dodje do nekog dogovora

ccx

pre 1 godinu

Hvala Bogu sto sto pratim Mesija a ne ovog placljivka!
(Nikolic, 13. novembar 2022 23:53)

Zato što Mesi dominira od kad je otisao iz Barse? Druže, CR, kakav god da je, nikada se nije plasio izazova, i rizikovao je sa transferima. Ovaj patuljak je splet slucajnih okolnosti, hormona, i fudbalskog znanja. A taj tvoj Mesi bi mogao da poradi na frustraciji koju mu je izazvala promena kluba

Barsa najveća

pre 1 godinu

Ko te prijatelju izdao, ti si tu zbog prodaje dresova i to je to, štamparija mora da radi, isto kao i s Pogbom pa nece valjda te pustiti da igras, svasta. Nego lijepo na sud Ten Haga nek te brani Kin i Seka pa ce gvardiola sa alibabe otkaz da dobije. Kristijano sam ima više titula lige prvaka nego Junajted, kroz karijeru ima vise golova nego svi napadaci zajedno koji su igrali za Junajted u zadnjih 15 godina, na drustvenim mrezama ima vise pratioca nego klub, covjek je u svakom pogledu veci od Mančestera. Bolje prijatelju što ne igraš, da se ne brukas bezveze, zamisli razvaljuje te Siti, 6 komada primaju đavoli, bolje da kazes hvala.

Tifoso

pre 1 godinu

Erik Ten Hag mu smeta iz jednog razloga: Ne moze da radi sta god pozeli.
Ronaldo podseca na Roj Kina iz 2005.
Oseca da se kraj blizi i ne moze to da prihvati.

duledudule

pre 1 godinu

Bez da uvredim nekog ali ne mogu da zamislim osobu stariju od 16,17 godina koja se da tako kazem lozi na Ronalda, ja pratim fudbal 15 godina i jos nisam pricao sa nekim starijim covekom a da on velica Ronalda.
(Bojan, 13. novembar 2022 23:37)
Ja imam 42 godine i velicam lik i delo Ronalda. Pratim fudbal od malih nogu, gledao uzivo i zubu Ronalda i mnoge velike igrace. Sve sto je stekao Ronaldo uradio je sam, trening, trening i samo trening. Mozete svi da mu pljunete pod prozor. Lik se blizi petoj deceniji a spremniji je od vecine igraca u svim ligama petice.Svaka mu cast i jedan veliki aplazu. Ne postujete lika zbog cega, zbog njegove frizure, zbog njegove nadmenosti, zbog stava? Nista on duzan nije nikome da se pravda.

The Specifican One

pre 1 godinu

Pametnica, obecavao "istinu" jos letos kad je po svaku cenu hteo naci klub koji igra Ligu Sampiona, a onda objavio ovo taman kad svi pakuju kofere u Katar.

Kako je Ser Aleks govorio, nijedan igrac nije veci od trenera i kluba. Mancester ovog treba da sutne sto pre ako imaju imalo samopostovanja. Jadan egomanijak godinama unazad.

Walter

pre 1 godinu

Ovaj sto se potpisuje simi 10 godina decko pljuje na sajtu ronalda sta ti je covek uradio razumem da volis mesija ali cemu tolka pataloska mrznja

slobinator

pre 1 godinu

ne razumem šta nije istina što je rekao.ferguson je za mene najveći trener ikada.bilo je divota gledati njegov mamčester junajted.posle je došao mojes i sve neki moji do mojega.rekao je istinu i za prošlog trenera koji to u stvari nije,a ten hag nije kalibar za tako veliki klub.ronaldo naravno sa 37 ne može igrati kao sa 25 ili 30,a najveću glupost je napravio kada je napustio real madrid i otišao u juventus.to je kao da je bmw zamenio sa fijatom ili škodom.nisam klinac pa da se ložim na njega.fudbal gledam 40 godina.ne može se porediti sa nekim starim asovima,ali je sigurno jedan od najboljih fudbalera u 21.veku.uostalom toliko je zaradio da ga zabole.može i da okonča karijeru,a može da ode da igra još negde za svoju dušu,recimo da se vrati u svoj sporting,što je i trebao uraditi ove godine kad je tim iz lisabona već igrao ligu šampiona

Ego manijak

pre 1 godinu

Ovaj čovek je neverovatan, nema ništa gore od osobe koja nije svesna sebe i ne želi da prizna poraz. Da li je Junajted savršen, daleko od toga, ovaj čovek nije više za sami vrh fudbala i nikako nije za to da igra svaki meč što on hoće. Ne može da trči i da se kreće, dribling nije odavno imao, ono igranje u mestu nije dribling. Bio je gol mašina već duže vreme, više smeta nego što pomaže ekipi, cela ekipa mora da igra za njega kako bi postigao gol. Da li neko misli da su ovi iz Reala ludi što su ga pustili, kada je počeo više da smeta nego da doprinosi. Ovaj njego ego, ja pa ja, dovešće ga do toga da uništi sve što je radio do sada. Zbog tog ega nikad ga nisam voleo, igrač koji ne slavi gol svog suigrača, šta reći... Kakav tužan kraj jednog golgetera, koji ne prihvata poraz.

*

pre 1 godinu

Bez da uvredim nekog ali ne mogu da zamislim osobu stariju od 16,17 godina koja se da tako kazem lozi na Ronalda, ja pratim fudbal 15 godina i jos nisam pricao sa nekim starijim covekom a da on velica Ronalda.
(Bojan, 13. novembar 2022 23:37)

Ronaldo igra fudbal mnogo duže nego što ti pratiš, dečko. A biće i tvoja generacija starija, pa da vidiš kako ćete ga veličati, još kako.

Zelenš

pre 1 godinu

Nije lepo to sto Ten Hag i United rade Ronaldu ali isto tako nije u redu vredjanje Ragnika itd. od strane Ronalda. Ma dajte ljudi niste deca.

Brus Vejn

pre 1 godinu

Sećate li se onih gluposti:

Mesi nije vođa kao što je Kristijano?

Uništio Juventus, pokušao da uništi Junajted.

Real bez njega osvoji LŠ.

Srdjan iz Bga

pre 1 godinu

Umesto da je ostao u Realu i recimo pre 2 godine presao u Sporting, tu odigra par godina i mirno zavrsi karijeru posle ovog Mundijala on ode u nekom drugom pravcu (Juventus) i samog sebe unazadi. Od Juventusa i one sezone pred koronu Ronaldo nije vise isti igrac, postao je mnogo limitiran. Na stranu starost ali generalno se vidi da je u igri bar 60 posto neupotrebljiviji nego u Realu sto je kidao. Ono u Mancesteru sad prosle sezone sto je kidao na pocetku kad je dosao je bio samo neki blagi bljesak ali sve ostalo jako jako mekano odigrano.

Miroslav

pre 1 godinu

(ГМ, 13. novembar 2022 23:27)

Nije osvojio Ligu sampiona sa Juventusom,cak su jedva prolazili grupu sa njim,nemoj da pricas sve kada nije sve

Zizu

pre 1 godinu

Egomanijak puko skroz,nema ga na mapi ove godine i sad ce da pljuje po klubu,a taj klub je trebao da ga najuri jos na pocetku sezone kad je Ronaldo hteo i u Siti da predje samo da bi igrao Ligu sampiona, ali niko ga nije hteo pa je morao da ostane u Junajtedu

Pedro

pre 1 godinu

(ГМ, 13. novembar 2022 23:27)

Moze da se ubrise tom statistikom, cim zavrsi karijeru niko se nece ni secati njega, covek bez lepote u igri, bez driblinga i bez icega, samo statistika, lopta u prazan prostor Ronaldo 1na1 sa golmanom i to je to...

Bojan

pre 1 godinu

Bez da uvredim nekog ali ne mogu da zamislim osobu stariju od 16,17 godina koja se da tako kazem lozi na Ronalda, ja pratim fudbal 15 godina i jos nisam pricao sa nekim starijim covekom a da on velica Ronalda.

ГМ

pre 1 godinu

Ako se sudi po izjavama, po frizuri, po ponašanju na terenu... svako može da ima svoje mišljenje.

Ali mišljenje je mišljenje.

Činjenica je da je najtrofejnjji fudbal i da je osvajao sve gde je igrao. Plus individualni rekordi, kao i trofeji sa reprezentacijom.

Simi

pre 1 godinu

Ovome nijedan trener ne valja,3 trenera je Juventus promenio,United je 2 trenera promenio,ljudi poceli tek sad da kapiraju da je problem u coveku koji 90minuta provodi u protivnickom sesnaestercu i da mu je samo licna statistika bitna i nista drugo

ГМ

pre 1 godinu

Ako se sudi po izjavama, po frizuri, po ponašanju na terenu... svako može da ima svoje mišljenje.

Ali mišljenje je mišljenje.

Činjenica je da je najtrofejnjji fudbal i da je osvajao sve gde je igrao. Plus individualni rekordi, kao i trofeji sa reprezentacijom.

Srdjan iz Bga

pre 1 godinu

Umesto da je ostao u Realu i recimo pre 2 godine presao u Sporting, tu odigra par godina i mirno zavrsi karijeru posle ovog Mundijala on ode u nekom drugom pravcu (Juventus) i samog sebe unazadi. Od Juventusa i one sezone pred koronu Ronaldo nije vise isti igrac, postao je mnogo limitiran. Na stranu starost ali generalno se vidi da je u igri bar 60 posto neupotrebljiviji nego u Realu sto je kidao. Ono u Mancesteru sad prosle sezone sto je kidao na pocetku kad je dosao je bio samo neki blagi bljesak ali sve ostalo jako jako mekano odigrano.

Bojan

pre 1 godinu

Bez da uvredim nekog ali ne mogu da zamislim osobu stariju od 16,17 godina koja se da tako kazem lozi na Ronalda, ja pratim fudbal 15 godina i jos nisam pricao sa nekim starijim covekom a da on velica Ronalda.

Simi

pre 1 godinu

Ovome nijedan trener ne valja,3 trenera je Juventus promenio,United je 2 trenera promenio,ljudi poceli tek sad da kapiraju da je problem u coveku koji 90minuta provodi u protivnickom sesnaestercu i da mu je samo licna statistika bitna i nista drugo

Brus Vejn

pre 1 godinu

Sećate li se onih gluposti:

Mesi nije vođa kao što je Kristijano?

Uništio Juventus, pokušao da uništi Junajted.

Real bez njega osvoji LŠ.

Zizu

pre 1 godinu

Egomanijak puko skroz,nema ga na mapi ove godine i sad ce da pljuje po klubu,a taj klub je trebao da ga najuri jos na pocetku sezone kad je Ronaldo hteo i u Siti da predje samo da bi igrao Ligu sampiona, ali niko ga nije hteo pa je morao da ostane u Junajtedu

Zelenš

pre 1 godinu

Nije lepo to sto Ten Hag i United rade Ronaldu ali isto tako nije u redu vredjanje Ragnika itd. od strane Ronalda. Ma dajte ljudi niste deca.

KingJames

pre 1 godinu

Druze, Wayne Rooney kao legenda Man Uniteda i te kako moze da te kritikuje. To kako on izgleda i da li i dalje igra to veze sa mozgom nema, posto je sinonim “onog” Fergusonovog Uniteda.

Jeremija

pre 1 godinu

Uobraženko se opet duri... I naravno, kao razmaženi klinac još usput mora da doda da je i lepši od nekoga. Ovo je jadno na svim nivoima.

Miroslav

pre 1 godinu

(ГМ, 13. novembar 2022 23:27)

Nije osvojio Ligu sampiona sa Juventusom,cak su jedva prolazili grupu sa njim,nemoj da pricas sve kada nije sve

Pedro

pre 1 godinu

(ГМ, 13. novembar 2022 23:27)

Moze da se ubrise tom statistikom, cim zavrsi karijeru niko se nece ni secati njega, covek bez lepote u igri, bez driblinga i bez icega, samo statistika, lopta u prazan prostor Ronaldo 1na1 sa golmanom i to je to...

TurboNator

pre 1 godinu

A zasto ga taj Piers Morgan (debil inace), ili neko drugi ne pita da objasni kako ga je to Manchester United izdao? Sta su mu to konkretno uradili? Ronaldo "oseca" da ga neki ljudi ne zele u klubu - to je njemu izdaja, to su mu dokazi???

Jel' to sto je on samoinicijativno propustio pripreme i turneju izdaja kluba prema njemu - ili obrnuto? I to sto je on CELO LETO pokusavao da nadje novi klub - jel' to takodje greska Uniteda? Da mu nisu mozda obecali pomoc u nalazenju kluba koji je u ligi sampiona...??? Mozda su trebali i platu da mu placaju u novom klubu...??

On bi TOTALNO da radi samo ono sto njemu odgovara ili mu se svidja, nema veze sta klubu (poslodavcu koji mu placa basnoslovnu platu) treba od njega...

Svaka cast za karijeru - ali on je nevidjeni ego-manijak i narcis, sto pre iz Uniteda to bolje (za United), a tesko tom klubu koji ga uzme (ako nadje nekoga ko je slep i ne vidi kolike probleme ovaj pravi).

Naravno - nijedan ozbiljan klub u Evropi ga nece... Mozda Ronaldo bude OK za neki manji klub, ili klub u Americi/Emiratima - za marketing, ali sto se tice fudbalskog aspekta i atmosfere u klubu - zakopace ih, gde god da ode.

hill

pre 1 godinu

Njegov zenit je prosao, ovo sada je tuzno. Veliki fudbaler, ali da li svojom odlukom ili po savetu menadžera kraj karijere nije mudro organizovao? Fizicki bio najspremniji igrač. U glavi mi je onaj gol protiv Sampdorije glavom na kojem bi mu pozavidele i NBA zvezde na odrazu. Koliko god delovao arogantnije od Mesija, koliko sam čitao nije tako, ali ovo sada ponasanje, bacanje trake, napuštanje utakmice nije primereno ni predskolskom uzrastu a ne surovom profesionalcu.

Tifoso

pre 1 godinu

Erik Ten Hag mu smeta iz jednog razloga: Ne moze da radi sta god pozeli.
Ronaldo podseca na Roj Kina iz 2005.
Oseca da se kraj blizi i ne moze to da prihvati.

Ego manijak

pre 1 godinu

Ovaj čovek je neverovatan, nema ništa gore od osobe koja nije svesna sebe i ne želi da prizna poraz. Da li je Junajted savršen, daleko od toga, ovaj čovek nije više za sami vrh fudbala i nikako nije za to da igra svaki meč što on hoće. Ne može da trči i da se kreće, dribling nije odavno imao, ono igranje u mestu nije dribling. Bio je gol mašina već duže vreme, više smeta nego što pomaže ekipi, cela ekipa mora da igra za njega kako bi postigao gol. Da li neko misli da su ovi iz Reala ludi što su ga pustili, kada je počeo više da smeta nego da doprinosi. Ovaj njego ego, ja pa ja, dovešće ga do toga da uništi sve što je radio do sada. Zbog tog ega nikad ga nisam voleo, igrač koji ne slavi gol svog suigrača, šta reći... Kakav tužan kraj jednog golgetera, koji ne prihvata poraz.

Nikola-UK

pre 1 godinu

Ronaldo govori istinu.Od odlaska Fergusona klub je promenio mentalitet i upao u osrednjost.
Murinja su pokušali da ponize i na kraju oterali.
Pratim United nekih tridesetak godina i imam utisak da je samo ime ostalo od nekada velikog i mentalitetom jedinstvenog kluba.

The Specifican One

pre 1 godinu

Pametnica, obecavao "istinu" jos letos kad je po svaku cenu hteo naci klub koji igra Ligu Sampiona, a onda objavio ovo taman kad svi pakuju kofere u Katar.

Kako je Ser Aleks govorio, nijedan igrac nije veci od trenera i kluba. Mancester ovog treba da sutne sto pre ako imaju imalo samopostovanja. Jadan egomanijak godinama unazad.

Ozbiljan glupak

pre 1 godinu

Odmah se vidi da muceni dan u skoli nije proveo, a da je sve dane dosadasnjeg zivota proveo igrajuci fudbal. Posebno bedno je ovo sto je o Runiju rekao.

Furija

pre 1 godinu

Izdali su me?

Rece covek koje je otisao iz Juventusa 2 dana pre kraja prelaznog roka iako je citavo leto govorio da ce ostati. Rece lik koji je sada hteo da ode iz Junajteda jer se nije plasirao u LS, bojkotovao klub i pripreme jer je ocekivao da vise nikad nece zaigrati za Junajted, ali s ozbirom da niko nije hteo da pristane na ono sto je trazio, morao je ostati u Junajtedu.

A kakav ima karakter to je dokazao i pre dolaska u Junajted kada je bio spreman da ih izda i hteo je da ode u Siti... samo sto Gvardioli nije potreban igrac koji seta po terenu i koji kvari atmosferu u timu.

Uz sve to svoj karakter je pokazao i 2019 kada je proslavio gol protiv svog "voljenog" Junajteda u dresu Juventusa.

A kakva je osoba o tome govori evo sad i Benzema koji je rekao da mu Ronaldo nije cestitao na zlanoj lopti hehe

Kako se ponasa i sta radi nije zasluzio da ga iko postuje. Ferguson bi te jos na pocetku sezone izbacio iz tima zbog onakvog sramotnog ponasanja premu klubu koji je od tebe napravio igraca.

bnr

pre 1 godinu

o ovome je pričao i Ibrahimović kada je proveo neko vreme u Junajtedu,klub se u mnogim stvarima ponaša amaterski,od tehničkih stvari,osoblja do celokupne uprave i nedostatka ambicije da se vrati na mesto koje mu pripada,Ronaldo jeste nadmen ali je veliki profesionalac i legenda kluba,trebalo je svakako da dodje do nekog dogovora

први српски бек

pre 1 godinu

Nikada, ali nikada igrač ne može biti veći od kluba. Izvini Ronaldo hteo si u Siti, al te Gvardiola provalio. Ti si taj koji je hteo da izda.

dakiliz

pre 1 godinu

Lepši od Runija i nije teško biti a brate kad ti se pogledaju slike sa početka karijere kad si imao zubalo ko u mrtvog konja nisi ni našta ličio dok nisi ugradio keramiku.

Trile87

pre 1 godinu

O kakvom ti postovanju pricas junace? Nudio si se letos poput prijateljice noci svakome ko je hteo da te pokupi, nisi dosao na pripreme, iskazao najvece nepostovanje prema klubu koji te stvorio i koji ti je dao na kraju jos jednu sansu, pruzio ruku kad niko nije hteo. Ti pricas o postovanju, koji je svaki put zbrisao u svlacionicu posle poraza bez da pozdravis navijace i zahvalis se na podrsci bez obzira na tvom performansu prebijene macke na terenu.? Znao si ti druze vrlo dobro u kakvoj je fazi United i zasto si onda dolazio? Jer su te svi drugi iskulirali , jer ti je Gvardiola rekao da neces biti glavna faca,a u Utd si mislio da mozes raditi sta hoces, da ce se igra i koncept formirati oko jednog 37-o godisnjaka. Umesto da si se stavio u sluzbu junajtedovog vojnika, nekog ko ce biti podrska klubu na sve moguce nacine, neko ko ce prihvatiti bilo kakvu ulogu,ti se ponasao kao najvece razmazeno deriste, gazio po klubu kad god si stigao, pokazao nepostovanje saigracima, unazadio ga s tim i rezultatski i ocekujes POSTOVANJE? Ti si najvece razocarenje koje sam doziveo prateci ovaj klub 25 godina. Sram da te bude ovog intervjua, ovo je tvoj najveci poraz al ocigledno ne vidis dalje od svog nosa. Ionako te niko od ozbiljnih klubova nije hteo, a posle ovog svega, posle tvog bahatog i bezobraznog ponasanja koje ne dolikuje jednom coveku od 37 god,zatvorio si sebi def vrata kod svih koji nesto znace u Evropskom fudbalu i narusio svoj imidz nepovratno.Putuj igumane sto pre molim te!

Velaja

pre 1 godinu

Ovaj lik je vrisno na cisto. Srozace svoje ime na samo dno. Toliko narciosoidnu osobu jos nisam video u svetu fudbala. U neku ruku mi ga je i zao. Pogledajte samo o cemu on prica! Lik nije sazreo ni najmanje, cak bi rekao da je malo i zaostao u psiho-emotivnom razvoju. Njemu je sad vrhunac neki Sorting ili Galatasaraj u evropi, ako ga uzmu i oni. Verovatno ce da pakuje kofere za USA ili kod arapa.

Dani

pre 1 godinu

Mesi nije nikad zeleo da ide iz Barselone nego je morao, nikad ga nisi cuo da je pricao nesto lose o nekome nakon toga i na koji nacin je otiso…i inace Messi o svakome prica najbolje, ako prica uopste. Prvi put u zivotu na silu van kluba, prva sezona u PSG losija zbog korone i prilagodjavanja, ova sada mnogo bolja, i dalje skroman, i ima postovanje od svih u svlacionici i van nje. Tako je trebao i Roni da bude, on je klasican primer onog koga pojede slava i kome je stalo da slusa kako njega nazivaju najboljim i samo njega, i zato se ovako pogubio…

Aleksandar Lajić - Srbac

pre 1 godinu

Ide Ronaldo iz kluba u januaru znači. Šta reći o ljudskim osobinama, nekoga ko ima skoro 40 godina i priča kako je "ljepši i bolje izgleda od nekoga", a taj ga kritikovao za ono što svi vidimo i vezano je za ponašanje na terenu? Pa kao nije igra i ponašanje problem, već ljubomora zbog izgleda? Nikada niko neće biti veći od kluba, nema veze koji je. A može da ga bude sramota samo, za ovo što je pričao za "Runija". GGMU.

iskreno

pre 1 godinu

"Dotakao se i kritika koje mu upućuje Vejn Runi.
"Ne znam zašto me tako žestoko kritikuje. Verovatno jer je završio karijeru, a ja još uvek igram na visokom nivou. Neću reći da izgledam bolje od njega. Što je istina...", rekao je Ronaldo."

Pa tu si prijatelju rekao sve o sebi i zašto te ustvari bojkotuju. O čemu ti pričaš čoveče? Dobiješ sasvim opravdane kritike za ponašanje koje je i za tinejdžera sramotno (a kamoli za čoveka u tvojim godinama), a ti odgovaraš kako si lepši?!
Pitam se samo hoće li ovaj egonarcis ikada odrasti i sazreti. Pa blizu je četrdesete, koliko mu još treba???

Maks

pre 1 godinu

Nije on ni trebao Junajtedu. Bez njega su bili drugi, igrali timski. Njegovim dolaskom sve se raspalo. Sve morali podrediti njemu i rezultati Junajteda su ispastali zbog toga. Ni u LS se nisu plasirali. Evo sad opet se dizu bez njega i od kako on ne igra...

Benz

pre 1 godinu

(ГМ, 13. novembar 2022 23:27)

Najtrofejniji igraci u istoriji su Mesi i Dani Alves. A ako gledamo vaznost trofeja tu se ni Mesi, ni Ronaldo ni Alves ne mogu porediti sa Spanskim igracima Reala i Barselone koji imaju po 2 EP, 1 SP i po 4-5 LS.

Stevo

pre 1 godinu

Stavite Ronalda umjesto Halanda u Siti pa ćete vidjeti starog Ronalda.
Ronaldo je narcis, ego manijak ali sve to mu omogućava jak karakter. Može on još 3 godine da igra na vrhunskom nivou pod uslovom da ode u neki top klub(Napoli, Bajern, Siti, Real).
Šta bi Haland uradio u Mančesteru ili Juventusu? Ronaldo je za sve u pravu osim što komentariše kritike o njemu. To treba da iskulira.

duledudule

pre 1 godinu

Bez da uvredim nekog ali ne mogu da zamislim osobu stariju od 16,17 godina koja se da tako kazem lozi na Ronalda, ja pratim fudbal 15 godina i jos nisam pricao sa nekim starijim covekom a da on velica Ronalda.
(Bojan, 13. novembar 2022 23:37)
Ja imam 42 godine i velicam lik i delo Ronalda. Pratim fudbal od malih nogu, gledao uzivo i zubu Ronalda i mnoge velike igrace. Sve sto je stekao Ronaldo uradio je sam, trening, trening i samo trening. Mozete svi da mu pljunete pod prozor. Lik se blizi petoj deceniji a spremniji je od vecine igraca u svim ligama petice.Svaka mu cast i jedan veliki aplazu. Ne postujete lika zbog cega, zbog njegove frizure, zbog njegove nadmenosti, zbog stava? Nista on duzan nije nikome da se pravda.

Dudu

pre 1 godinu

Covek celo leto zeleo da ode,igra lose,ponasa se kao dete od 6 godina,ismeva neciji izlege u 38.i zbog toga ne prihvata kritike vidi se da nije mentalno sazreo. Sto je steta posto jeste veliki igrac,ali nikad nece biti jedan od najvecih i to ga sigurno pogadja.
Iz intervujua bih se slozio o ovome za Glejzere,ali to nije nista novo to su pricali i Ragnik,Murinjo i Van Gal,takodje to vide svi.

Negativni

pre 1 godinu

Ja imam 42 godine i velicam lik i delo Ronalda. Pratim fudbal od malih nogu, gledao uzivo i zubu Ronalda i mnoge velike igrace. Sve sto je stekao Ronaldo uradio je sam, trening, trening i samo trening. Mozete svi da mu pljunete pod prozor. Lik se blizi petoj deceniji a spremniji je od vecine igraca u svim ligama petice.Svaka mu cast i jedan veliki aplazu. Ne postujete lika zbog cega, zbog njegove frizure, zbog njegove nadmenosti, zbog stava? Nista on duzan nije nikome da se pravda.
(duledudule, 14. novembar 2022 01:11) Mozda zato sto je dokazani silovatelj i manijak? Leci se.

SAF

pre 1 godinu

Ronaldo jedino sto je pogresio jeste sto je ovo izjavio za ETH, to nije trebao mada je svima jasno da postovanja nema medju njima dvojicom... Imajte na umu da su do sada samo Ragnick, Rooney i ETH pricali u medijima i pricali svoje price na konto Ronalda ali Ronaldo je jedna od ikona fudbala i veliko ime tako da je jasno da je bilo pitanje vremena kada ce dati ovaj intervju. On je sa Utd zavrsio jos posle meca sa Totenhemom, ovo je samo posledica toga. Niti Ronaldo a verujem ETH ne zele da nastave sa ovom saradom dalje... E sada sto se tice ovih drugih stvari, Ronaldo je apsolutno u pravu. Oni koji prate fudbal i Utd ce se setiti izjava Murinja i Zlatana nakon odlaska iz Utd, sve isto. Utd je velikan spolja ali iznutra je truo do srzi a to je sve zbog Glejzera i ostalih koji su uzeli dusu tog kluba, koji gledaju samo svoj dzep. To je pravi problem Utd a ne Ronaldo... On ce zavrsiti svoju karijeru uskori, i dalje je jedan od najvecih ali Utd i dalje ostaje sa istim problemima i brzo ce potrositi i ETH i Casemira, Garnacha itd itd jer je nezdrava sredina... Toliko trenera i igraca je potroseno u Utd vec, i kad se zaredjaju dobri rezultati ili ne daj Boze nesto osvoji, opet ce ih izdati uprava kluba. Nemojmo biti naivni, uradili su to Murinju koji je x5 trenersko ime u odnosu na ETH. Holandjanin se provlaci ove sezone jer je orva sezona ali vjerujte da ce brzo doci vreme kada ce biti na odstrelu.

Milan

pre 1 godinu

Hvala Bogu sto sto pratim Mesija a ne ovog placljivka!
(Nikolic, 13. novembar 2022 23:53)

Zato što Mesi dominira od kad je otisao iz Barse? Druže, CR, kakav god da je, nikada se nije plasio izazova, i rizikovao je sa transferima. Ovaj patuljak je splet slucajnih okolnosti, hormona, i fudbalskog znanja. A taj tvoj Mesi bi mogao da poradi na frustraciji koju mu je izazvala promena kluba
(ccx, 14.
izvini sto smo ti uvredili ljubav

Milan

pre 1 godinu

Nije lepo to sto Ten Hag i United rade Ronaldu ali isto tako nije u redu vredjanje Ragnika itd. od strane Ronalda. Ma dajte ljudi niste deca.
(Zelenš, 13. novembar 2022 23:30)
sta rade Ronaldu?

slobinator

pre 1 godinu

ne razumem šta nije istina što je rekao.ferguson je za mene najveći trener ikada.bilo je divota gledati njegov mamčester junajted.posle je došao mojes i sve neki moji do mojega.rekao je istinu i za prošlog trenera koji to u stvari nije,a ten hag nije kalibar za tako veliki klub.ronaldo naravno sa 37 ne može igrati kao sa 25 ili 30,a najveću glupost je napravio kada je napustio real madrid i otišao u juventus.to je kao da je bmw zamenio sa fijatom ili škodom.nisam klinac pa da se ložim na njega.fudbal gledam 40 godina.ne može se porediti sa nekim starim asovima,ali je sigurno jedan od najboljih fudbalera u 21.veku.uostalom toliko je zaradio da ga zabole.može i da okonča karijeru,a može da ode da igra još negde za svoju dušu,recimo da se vrati u svoj sporting,što je i trebao uraditi ove godine kad je tim iz lisabona već igrao ligu šampiona

aaa

pre 1 godinu

Evo sve vi znate, sve je ronaldo uništio I vi iz kuće znate najbolje kakvo je stanje u mančester junajtedu. Covek je jedan od najboljih ikad, to što ima frizuru i stav koji se ljudima ne svidja ne znači da nije upravu kad priča nešto ovako. Rezultati junajteda u zadnjih 10 godina ii govore da se klub nije pomako ka boljem

MU

pre 1 godinu

Mozete ga mrzeti ali covek je u potpunosti u pravu, MU se srozao, treneri pocetnici i preplaceni umisljeni igraci, Ronaldo je dosao da uzme jos neki trofej a naisao na rasulo, sam vukao tim prosle sezone, ove retko i igra, naravno da nije u formi. Jedan od najboljih igraca u istoriji, neverovatan radnik i humanitarac. Gledao sam ga jos u prvom mandatu u MU i samo zlonameran moze da kaze da je los igrac, puma podrska majstore!!

Luka

pre 1 godinu

Evo sve vi znate, sve je ronaldo uništio I vi iz kuće znate najbolje kakvo je stanje u mančester junajtedu. Covek je jedan od najboljih ikad, to što ima frizuru i stav koji se ljudima ne svidja ne znači da nije upravu kad priča nešto ovako. Rezultati junajteda u zadnjih 10 godina ii govore da se klub nije pomako ka boljem
(aaa, 14. novembar 2022 07:34) # Link komentar

Stvarno nema veze sa njegovom frizurom ali ako je stvarno izjavio menadzeri nepoznati a Runi je ruzan i klub nije napredovao, stvarno jesi u pravu da od kuce znamo vise o situaciji u klubu nego sto sto je Ronaldo izjavio za ovu zutu stampu.

Walter

pre 1 godinu

Ovaj sto se potpisuje simi 10 godina decko pljuje na sajtu ronalda sta ti je covek uradio razumem da volis mesija ali cemu tolka pataloska mrznja

Rade74

pre 1 godinu

Tako je Ronaldo,potpuno si u pravu.Ko su bre njih dvoje,veze sa vezom nemaju,ne znam dali su uopšte ikada igrali fudbal???A najveći krivci su vkasnici!

Luka

pre 1 godinu

Mnoge boli to što Ronaldo ima hrabrosti da izadje u javnost i kaže istinu. Ništa nije pogrešio
(Miličić Darko NBA šampion, 14. novembar 2022 00:26)

Izadje u javnost i kaze istinu??? On je ovde rekao: jedan je ok, za drugog nisam cuo, treceg ne postujem jer ne postuje mene i cetvrti je ruzan?! I na kraju je bacio svetlo na desavanja u samom klubu: ima nekih stvari zbog kojih klub ne napreduje. Ja ne znam da li u tom originalnom clanku pise jos nesto ali ovakvu insajdersku analizu moze da da i moje dete od sedam godina bez da je odgledao i jedan mec MU ... jedan ruzan dvojca anonimusa i ima tu nesto sto ne stima ... Slazem se sa tobom da nije pogresio niti nista slagao, Runi stvarno jeste ruzan ali da Ronaldu treba hrabrost da izadje u javnost i kaze apsolutno nista u to ne mogu da poverujem.

*

pre 1 godinu

Bez da uvredim nekog ali ne mogu da zamislim osobu stariju od 16,17 godina koja se da tako kazem lozi na Ronalda, ja pratim fudbal 15 godina i jos nisam pricao sa nekim starijim covekom a da on velica Ronalda.
(Bojan, 13. novembar 2022 23:37)

Ronaldo igra fudbal mnogo duže nego što ti pratiš, dečko. A biće i tvoja generacija starija, pa da vidiš kako ćete ga veličati, još kako.

ccx

pre 1 godinu

Hvala Bogu sto sto pratim Mesija a ne ovog placljivka!
(Nikolic, 13. novembar 2022 23:53)

Zato što Mesi dominira od kad je otisao iz Barse? Druže, CR, kakav god da je, nikada se nije plasio izazova, i rizikovao je sa transferima. Ovaj patuljak je splet slucajnih okolnosti, hormona, i fudbalskog znanja. A taj tvoj Mesi bi mogao da poradi na frustraciji koju mu je izazvala promena kluba

Barsa najveća

pre 1 godinu

Ko te prijatelju izdao, ti si tu zbog prodaje dresova i to je to, štamparija mora da radi, isto kao i s Pogbom pa nece valjda te pustiti da igras, svasta. Nego lijepo na sud Ten Haga nek te brani Kin i Seka pa ce gvardiola sa alibabe otkaz da dobije. Kristijano sam ima više titula lige prvaka nego Junajted, kroz karijeru ima vise golova nego svi napadaci zajedno koji su igrali za Junajted u zadnjih 15 godina, na drustvenim mrezama ima vise pratioca nego klub, covjek je u svakom pogledu veci od Mančestera. Bolje prijatelju što ne igraš, da se ne brukas bezveze, zamisli razvaljuje te Siti, 6 komada primaju đavoli, bolje da kazes hvala.

Vidara

pre 1 godinu

Ustanes, pa spomenes Runija.
(dada, 14. novembar 2022 12:18)

Poštenog Runija famoznog alkoholičara koji vara ženu i fura presađenu kosu i za kog su treneri govorili sa 30 da "ima telo 45-godišnjaka"?

Borkes

pre 1 godinu

Ne mogu reci da ga volim, ali za Junajted je u pravu. Svake godine izdvoje gomilu para, npr. vise od Liverpula, i nista godinama. Pod Murinjom jednom drugi. Sve neki dobri igraci, ali za Junajted trebaju vrhunski. Dovoljno je reci Mekgvajer.

M.

pre 1 godinu

Svi Vi što pišete negativne komentare o njemu biste voleli da ode u penziju samo da bi ga Mesi stigao po broju golova, ali činjenica je da to nikada neće uraditi i prvo što će biti da će ispasti rano na SP i od Bajerna u LŠ,ostaje mu samo farmer liga i kup Ere Ojdanića!

msbravo

pre 1 godinu

voleo bih da ide u arsenal, znam svi kazu egoist arsenal mlada ekipa ali mislim da takav igrac bi lego momentalno arsenalu jer imaju prejaki sredni red i fali jedan klasican ubistven spic sta samo bi cekao loptu

bla bla

pre 1 godinu

Znak da se tamo ne vraća ,samo je čekao poslednji tekmi da otvori dušu …gde li ces posle SP .U svakom slučaju sa jedne strane ga razumem,čovek je hteo da ode a oni mu nisu dali ,i jos na to ga ne koriste i vredjaju postupcima …sa druge strane oni mu se svete jer je hteo da ode a imaju para za bacanje.sve su svemu klub ne bi smeo da se ophodi prema takvom igraču tako ,ipak je on legenda kluba i prošle sezone najbolji strelac ,sad izgleda kao nebitan igrač ,ne razumem sto ga nisu pustili ,nikad igrač koji je nezadovoljna ne može da bude koristan…a o Ten Hagu šta reci ,nedorastao ovakvom klubu sigurno,navikao da bude glavni medju nebitnim igračima i klincima iz Ajaksa,ništa uradio nije osim sto je Ajksu napravio strasne transfere..tu je Ronaldo u pravu da MU posle Fergusona statira u kukuruzu…znaci mora da dovede najboljeg menadžera i najbolje igrače u klub…

Strawdog

pre 1 godinu

@Nikola-UK, 14. novembar 2022 05:46
MU je bio nebitan klub u engleskim i evropskim okvirima dok se nije dogodio Heysel i dok nije počela hajka na Liverpool.

Bojan

pre 1 godinu

Bez da uvredim nekog ali ne mogu da zamislim osobu stariju od 16,17 godina koja se da tako kazem lozi na Ronalda, ja pratim fudbal 15 godina i jos nisam pricao sa nekim starijim covekom a da on velica Ronalda.

Pedro

pre 1 godinu

(ГМ, 13. novembar 2022 23:27)

Moze da se ubrise tom statistikom, cim zavrsi karijeru niko se nece ni secati njega, covek bez lepote u igri, bez driblinga i bez icega, samo statistika, lopta u prazan prostor Ronaldo 1na1 sa golmanom i to je to...

ГМ

pre 1 godinu

Ako se sudi po izjavama, po frizuri, po ponašanju na terenu... svako može da ima svoje mišljenje.

Ali mišljenje je mišljenje.

Činjenica je da je najtrofejnjji fudbal i da je osvajao sve gde je igrao. Plus individualni rekordi, kao i trofeji sa reprezentacijom.

Brus Vejn

pre 1 godinu

Sećate li se onih gluposti:

Mesi nije vođa kao što je Kristijano?

Uništio Juventus, pokušao da uništi Junajted.

Real bez njega osvoji LŠ.

Simi

pre 1 godinu

Ovome nijedan trener ne valja,3 trenera je Juventus promenio,United je 2 trenera promenio,ljudi poceli tek sad da kapiraju da je problem u coveku koji 90minuta provodi u protivnickom sesnaestercu i da mu je samo licna statistika bitna i nista drugo

ccx

pre 1 godinu

Hvala Bogu sto sto pratim Mesija a ne ovog placljivka!
(Nikolic, 13. novembar 2022 23:53)

Zato što Mesi dominira od kad je otisao iz Barse? Druže, CR, kakav god da je, nikada se nije plasio izazova, i rizikovao je sa transferima. Ovaj patuljak je splet slucajnih okolnosti, hormona, i fudbalskog znanja. A taj tvoj Mesi bi mogao da poradi na frustraciji koju mu je izazvala promena kluba

Zizu

pre 1 godinu

Egomanijak puko skroz,nema ga na mapi ove godine i sad ce da pljuje po klubu,a taj klub je trebao da ga najuri jos na pocetku sezone kad je Ronaldo hteo i u Siti da predje samo da bi igrao Ligu sampiona, ali niko ga nije hteo pa je morao da ostane u Junajtedu

duledudule

pre 1 godinu

Bez da uvredim nekog ali ne mogu da zamislim osobu stariju od 16,17 godina koja se da tako kazem lozi na Ronalda, ja pratim fudbal 15 godina i jos nisam pricao sa nekim starijim covekom a da on velica Ronalda.
(Bojan, 13. novembar 2022 23:37)
Ja imam 42 godine i velicam lik i delo Ronalda. Pratim fudbal od malih nogu, gledao uzivo i zubu Ronalda i mnoge velike igrace. Sve sto je stekao Ronaldo uradio je sam, trening, trening i samo trening. Mozete svi da mu pljunete pod prozor. Lik se blizi petoj deceniji a spremniji je od vecine igraca u svim ligama petice.Svaka mu cast i jedan veliki aplazu. Ne postujete lika zbog cega, zbog njegove frizure, zbog njegove nadmenosti, zbog stava? Nista on duzan nije nikome da se pravda.

Miroslav

pre 1 godinu

(ГМ, 13. novembar 2022 23:27)

Nije osvojio Ligu sampiona sa Juventusom,cak su jedva prolazili grupu sa njim,nemoj da pricas sve kada nije sve

Barsa najveća

pre 1 godinu

Ko te prijatelju izdao, ti si tu zbog prodaje dresova i to je to, štamparija mora da radi, isto kao i s Pogbom pa nece valjda te pustiti da igras, svasta. Nego lijepo na sud Ten Haga nek te brani Kin i Seka pa ce gvardiola sa alibabe otkaz da dobije. Kristijano sam ima više titula lige prvaka nego Junajted, kroz karijeru ima vise golova nego svi napadaci zajedno koji su igrali za Junajted u zadnjih 15 godina, na drustvenim mrezama ima vise pratioca nego klub, covjek je u svakom pogledu veci od Mančestera. Bolje prijatelju što ne igraš, da se ne brukas bezveze, zamisli razvaljuje te Siti, 6 komada primaju đavoli, bolje da kazes hvala.

MU

pre 1 godinu

Mozete ga mrzeti ali covek je u potpunosti u pravu, MU se srozao, treneri pocetnici i preplaceni umisljeni igraci, Ronaldo je dosao da uzme jos neki trofej a naisao na rasulo, sam vukao tim prosle sezone, ove retko i igra, naravno da nije u formi. Jedan od najboljih igraca u istoriji, neverovatan radnik i humanitarac. Gledao sam ga jos u prvom mandatu u MU i samo zlonameran moze da kaze da je los igrac, puma podrska majstore!!

*

pre 1 godinu

Bez da uvredim nekog ali ne mogu da zamislim osobu stariju od 16,17 godina koja se da tako kazem lozi na Ronalda, ja pratim fudbal 15 godina i jos nisam pricao sa nekim starijim covekom a da on velica Ronalda.
(Bojan, 13. novembar 2022 23:37)

Ronaldo igra fudbal mnogo duže nego što ti pratiš, dečko. A biće i tvoja generacija starija, pa da vidiš kako ćete ga veličati, još kako.

Stevo

pre 1 godinu

Stavite Ronalda umjesto Halanda u Siti pa ćete vidjeti starog Ronalda.
Ronaldo je narcis, ego manijak ali sve to mu omogućava jak karakter. Može on još 3 godine da igra na vrhunskom nivou pod uslovom da ode u neki top klub(Napoli, Bajern, Siti, Real).
Šta bi Haland uradio u Mančesteru ili Juventusu? Ronaldo je za sve u pravu osim što komentariše kritike o njemu. To treba da iskulira.

Srdjan iz Bga

pre 1 godinu

Umesto da je ostao u Realu i recimo pre 2 godine presao u Sporting, tu odigra par godina i mirno zavrsi karijeru posle ovog Mundijala on ode u nekom drugom pravcu (Juventus) i samog sebe unazadi. Od Juventusa i one sezone pred koronu Ronaldo nije vise isti igrac, postao je mnogo limitiran. Na stranu starost ali generalno se vidi da je u igri bar 60 posto neupotrebljiviji nego u Realu sto je kidao. Ono u Mancesteru sad prosle sezone sto je kidao na pocetku kad je dosao je bio samo neki blagi bljesak ali sve ostalo jako jako mekano odigrano.

Strawdog

pre 1 godinu

@Nikola-UK, 14. novembar 2022 05:46
MU je bio nebitan klub u engleskim i evropskim okvirima dok se nije dogodio Heysel i dok nije počela hajka na Liverpool.

Zelenš

pre 1 godinu

Nije lepo to sto Ten Hag i United rade Ronaldu ali isto tako nije u redu vredjanje Ragnika itd. od strane Ronalda. Ma dajte ljudi niste deca.

Dani

pre 1 godinu

Mesi nije nikad zeleo da ide iz Barselone nego je morao, nikad ga nisi cuo da je pricao nesto lose o nekome nakon toga i na koji nacin je otiso…i inace Messi o svakome prica najbolje, ako prica uopste. Prvi put u zivotu na silu van kluba, prva sezona u PSG losija zbog korone i prilagodjavanja, ova sada mnogo bolja, i dalje skroman, i ima postovanje od svih u svlacionici i van nje. Tako je trebao i Roni da bude, on je klasican primer onog koga pojede slava i kome je stalo da slusa kako njega nazivaju najboljim i samo njega, i zato se ovako pogubio…

aaa

pre 1 godinu

Evo sve vi znate, sve je ronaldo uništio I vi iz kuće znate najbolje kakvo je stanje u mančester junajtedu. Covek je jedan od najboljih ikad, to što ima frizuru i stav koji se ljudima ne svidja ne znači da nije upravu kad priča nešto ovako. Rezultati junajteda u zadnjih 10 godina ii govore da se klub nije pomako ka boljem

SAF

pre 1 godinu

Ronaldo jedino sto je pogresio jeste sto je ovo izjavio za ETH, to nije trebao mada je svima jasno da postovanja nema medju njima dvojicom... Imajte na umu da su do sada samo Ragnick, Rooney i ETH pricali u medijima i pricali svoje price na konto Ronalda ali Ronaldo je jedna od ikona fudbala i veliko ime tako da je jasno da je bilo pitanje vremena kada ce dati ovaj intervju. On je sa Utd zavrsio jos posle meca sa Totenhemom, ovo je samo posledica toga. Niti Ronaldo a verujem ETH ne zele da nastave sa ovom saradom dalje... E sada sto se tice ovih drugih stvari, Ronaldo je apsolutno u pravu. Oni koji prate fudbal i Utd ce se setiti izjava Murinja i Zlatana nakon odlaska iz Utd, sve isto. Utd je velikan spolja ali iznutra je truo do srzi a to je sve zbog Glejzera i ostalih koji su uzeli dusu tog kluba, koji gledaju samo svoj dzep. To je pravi problem Utd a ne Ronaldo... On ce zavrsiti svoju karijeru uskori, i dalje je jedan od najvecih ali Utd i dalje ostaje sa istim problemima i brzo ce potrositi i ETH i Casemira, Garnacha itd itd jer je nezdrava sredina... Toliko trenera i igraca je potroseno u Utd vec, i kad se zaredjaju dobri rezultati ili ne daj Boze nesto osvoji, opet ce ih izdati uprava kluba. Nemojmo biti naivni, uradili su to Murinju koji je x5 trenersko ime u odnosu na ETH. Holandjanin se provlaci ove sezone jer je orva sezona ali vjerujte da ce brzo doci vreme kada ce biti na odstrelu.

Nikola-UK

pre 1 godinu

Ronaldo govori istinu.Od odlaska Fergusona klub je promenio mentalitet i upao u osrednjost.
Murinja su pokušali da ponize i na kraju oterali.
Pratim United nekih tridesetak godina i imam utisak da je samo ime ostalo od nekada velikog i mentalitetom jedinstvenog kluba.

M.

pre 1 godinu

Svi Vi što pišete negativne komentare o njemu biste voleli da ode u penziju samo da bi ga Mesi stigao po broju golova, ali činjenica je da to nikada neće uraditi i prvo što će biti da će ispasti rano na SP i od Bajerna u LŠ,ostaje mu samo farmer liga i kup Ere Ojdanića!

TurboNator

pre 1 godinu

A zasto ga taj Piers Morgan (debil inace), ili neko drugi ne pita da objasni kako ga je to Manchester United izdao? Sta su mu to konkretno uradili? Ronaldo "oseca" da ga neki ljudi ne zele u klubu - to je njemu izdaja, to su mu dokazi???

Jel' to sto je on samoinicijativno propustio pripreme i turneju izdaja kluba prema njemu - ili obrnuto? I to sto je on CELO LETO pokusavao da nadje novi klub - jel' to takodje greska Uniteda? Da mu nisu mozda obecali pomoc u nalazenju kluba koji je u ligi sampiona...??? Mozda su trebali i platu da mu placaju u novom klubu...??

On bi TOTALNO da radi samo ono sto njemu odgovara ili mu se svidja, nema veze sta klubu (poslodavcu koji mu placa basnoslovnu platu) treba od njega...

Svaka cast za karijeru - ali on je nevidjeni ego-manijak i narcis, sto pre iz Uniteda to bolje (za United), a tesko tom klubu koji ga uzme (ako nadje nekoga ko je slep i ne vidi kolike probleme ovaj pravi).

Naravno - nijedan ozbiljan klub u Evropi ga nece... Mozda Ronaldo bude OK za neki manji klub, ili klub u Americi/Emiratima - za marketing, ali sto se tice fudbalskog aspekta i atmosfere u klubu - zakopace ih, gde god da ode.

slobinator

pre 1 godinu

ne razumem šta nije istina što je rekao.ferguson je za mene najveći trener ikada.bilo je divota gledati njegov mamčester junajted.posle je došao mojes i sve neki moji do mojega.rekao je istinu i za prošlog trenera koji to u stvari nije,a ten hag nije kalibar za tako veliki klub.ronaldo naravno sa 37 ne može igrati kao sa 25 ili 30,a najveću glupost je napravio kada je napustio real madrid i otišao u juventus.to je kao da je bmw zamenio sa fijatom ili škodom.nisam klinac pa da se ložim na njega.fudbal gledam 40 godina.ne može se porediti sa nekim starim asovima,ali je sigurno jedan od najboljih fudbalera u 21.veku.uostalom toliko je zaradio da ga zabole.može i da okonča karijeru,a može da ode da igra još negde za svoju dušu,recimo da se vrati u svoj sporting,što je i trebao uraditi ove godine kad je tim iz lisabona već igrao ligu šampiona

bnr

pre 1 godinu

o ovome je pričao i Ibrahimović kada je proveo neko vreme u Junajtedu,klub se u mnogim stvarima ponaša amaterski,od tehničkih stvari,osoblja do celokupne uprave i nedostatka ambicije da se vrati na mesto koje mu pripada,Ronaldo jeste nadmen ali je veliki profesionalac i legenda kluba,trebalo je svakako da dodje do nekog dogovora

Vidara

pre 1 godinu

Ustanes, pa spomenes Runija.
(dada, 14. novembar 2022 12:18)

Poštenog Runija famoznog alkoholičara koji vara ženu i fura presađenu kosu i za kog su treneri govorili sa 30 da "ima telo 45-godišnjaka"?

Walter

pre 1 godinu

Ovaj sto se potpisuje simi 10 godina decko pljuje na sajtu ronalda sta ti je covek uradio razumem da volis mesija ali cemu tolka pataloska mrznja

Jeremija

pre 1 godinu

Uobraženko se opet duri... I naravno, kao razmaženi klinac još usput mora da doda da je i lepši od nekoga. Ovo je jadno na svim nivoima.

Ozbiljan glupak

pre 1 godinu

Odmah se vidi da muceni dan u skoli nije proveo, a da je sve dane dosadasnjeg zivota proveo igrajuci fudbal. Posebno bedno je ovo sto je o Runiju rekao.

bla bla

pre 1 godinu

Znak da se tamo ne vraća ,samo je čekao poslednji tekmi da otvori dušu …gde li ces posle SP .U svakom slučaju sa jedne strane ga razumem,čovek je hteo da ode a oni mu nisu dali ,i jos na to ga ne koriste i vredjaju postupcima …sa druge strane oni mu se svete jer je hteo da ode a imaju para za bacanje.sve su svemu klub ne bi smeo da se ophodi prema takvom igraču tako ,ipak je on legenda kluba i prošle sezone najbolji strelac ,sad izgleda kao nebitan igrač ,ne razumem sto ga nisu pustili ,nikad igrač koji je nezadovoljna ne može da bude koristan…a o Ten Hagu šta reci ,nedorastao ovakvom klubu sigurno,navikao da bude glavni medju nebitnim igračima i klincima iz Ajaksa,ništa uradio nije osim sto je Ajksu napravio strasne transfere..tu je Ronaldo u pravu da MU posle Fergusona statira u kukuruzu…znaci mora da dovede najboljeg menadžera i najbolje igrače u klub…

Rade74

pre 1 godinu

Tako je Ronaldo,potpuno si u pravu.Ko su bre njih dvoje,veze sa vezom nemaju,ne znam dali su uopšte ikada igrali fudbal???A najveći krivci su vkasnici!

Negativni

pre 1 godinu

Ja imam 42 godine i velicam lik i delo Ronalda. Pratim fudbal od malih nogu, gledao uzivo i zubu Ronalda i mnoge velike igrace. Sve sto je stekao Ronaldo uradio je sam, trening, trening i samo trening. Mozete svi da mu pljunete pod prozor. Lik se blizi petoj deceniji a spremniji je od vecine igraca u svim ligama petice.Svaka mu cast i jedan veliki aplazu. Ne postujete lika zbog cega, zbog njegove frizure, zbog njegove nadmenosti, zbog stava? Nista on duzan nije nikome da se pravda.
(duledudule, 14. novembar 2022 01:11) Mozda zato sto je dokazani silovatelj i manijak? Leci se.

KingJames

pre 1 godinu

Druze, Wayne Rooney kao legenda Man Uniteda i te kako moze da te kritikuje. To kako on izgleda i da li i dalje igra to veze sa mozgom nema, posto je sinonim “onog” Fergusonovog Uniteda.

msbravo

pre 1 godinu

voleo bih da ide u arsenal, znam svi kazu egoist arsenal mlada ekipa ali mislim da takav igrac bi lego momentalno arsenalu jer imaju prejaki sredni red i fali jedan klasican ubistven spic sta samo bi cekao loptu

Milan

pre 1 godinu

Hvala Bogu sto sto pratim Mesija a ne ovog placljivka!
(Nikolic, 13. novembar 2022 23:53)

Zato što Mesi dominira od kad je otisao iz Barse? Druže, CR, kakav god da je, nikada se nije plasio izazova, i rizikovao je sa transferima. Ovaj patuljak je splet slucajnih okolnosti, hormona, i fudbalskog znanja. A taj tvoj Mesi bi mogao da poradi na frustraciji koju mu je izazvala promena kluba
(ccx, 14.
izvini sto smo ti uvredili ljubav

iskreno

pre 1 godinu

"Dotakao se i kritika koje mu upućuje Vejn Runi.
"Ne znam zašto me tako žestoko kritikuje. Verovatno jer je završio karijeru, a ja još uvek igram na visokom nivou. Neću reći da izgledam bolje od njega. Što je istina...", rekao je Ronaldo."

Pa tu si prijatelju rekao sve o sebi i zašto te ustvari bojkotuju. O čemu ti pričaš čoveče? Dobiješ sasvim opravdane kritike za ponašanje koje je i za tinejdžera sramotno (a kamoli za čoveka u tvojim godinama), a ti odgovaraš kako si lepši?!
Pitam se samo hoće li ovaj egonarcis ikada odrasti i sazreti. Pa blizu je četrdesete, koliko mu još treba???

Borkes

pre 1 godinu

Ne mogu reci da ga volim, ali za Junajted je u pravu. Svake godine izdvoje gomilu para, npr. vise od Liverpula, i nista godinama. Pod Murinjom jednom drugi. Sve neki dobri igraci, ali za Junajted trebaju vrhunski. Dovoljno je reci Mekgvajer.

Furija

pre 1 godinu

Izdali su me?

Rece covek koje je otisao iz Juventusa 2 dana pre kraja prelaznog roka iako je citavo leto govorio da ce ostati. Rece lik koji je sada hteo da ode iz Junajteda jer se nije plasirao u LS, bojkotovao klub i pripreme jer je ocekivao da vise nikad nece zaigrati za Junajted, ali s ozbirom da niko nije hteo da pristane na ono sto je trazio, morao je ostati u Junajtedu.

A kakav ima karakter to je dokazao i pre dolaska u Junajted kada je bio spreman da ih izda i hteo je da ode u Siti... samo sto Gvardioli nije potreban igrac koji seta po terenu i koji kvari atmosferu u timu.

Uz sve to svoj karakter je pokazao i 2019 kada je proslavio gol protiv svog "voljenog" Junajteda u dresu Juventusa.

A kakva je osoba o tome govori evo sad i Benzema koji je rekao da mu Ronaldo nije cestitao na zlanoj lopti hehe

Kako se ponasa i sta radi nije zasluzio da ga iko postuje. Ferguson bi te jos na pocetku sezone izbacio iz tima zbog onakvog sramotnog ponasanja premu klubu koji je od tebe napravio igraca.

Luka

pre 1 godinu

Mnoge boli to što Ronaldo ima hrabrosti da izadje u javnost i kaže istinu. Ništa nije pogrešio
(Miličić Darko NBA šampion, 14. novembar 2022 00:26)

Izadje u javnost i kaze istinu??? On je ovde rekao: jedan je ok, za drugog nisam cuo, treceg ne postujem jer ne postuje mene i cetvrti je ruzan?! I na kraju je bacio svetlo na desavanja u samom klubu: ima nekih stvari zbog kojih klub ne napreduje. Ja ne znam da li u tom originalnom clanku pise jos nesto ali ovakvu insajdersku analizu moze da da i moje dete od sedam godina bez da je odgledao i jedan mec MU ... jedan ruzan dvojca anonimusa i ima tu nesto sto ne stima ... Slazem se sa tobom da nije pogresio niti nista slagao, Runi stvarno jeste ruzan ali da Ronaldu treba hrabrost da izadje u javnost i kaze apsolutno nista u to ne mogu da poverujem.

Maks

pre 1 godinu

Nije on ni trebao Junajtedu. Bez njega su bili drugi, igrali timski. Njegovim dolaskom sve se raspalo. Sve morali podrediti njemu i rezultati Junajteda su ispastali zbog toga. Ni u LS se nisu plasirali. Evo sad opet se dizu bez njega i od kako on ne igra...

Trile87

pre 1 godinu

O kakvom ti postovanju pricas junace? Nudio si se letos poput prijateljice noci svakome ko je hteo da te pokupi, nisi dosao na pripreme, iskazao najvece nepostovanje prema klubu koji te stvorio i koji ti je dao na kraju jos jednu sansu, pruzio ruku kad niko nije hteo. Ti pricas o postovanju, koji je svaki put zbrisao u svlacionicu posle poraza bez da pozdravis navijace i zahvalis se na podrsci bez obzira na tvom performansu prebijene macke na terenu.? Znao si ti druze vrlo dobro u kakvoj je fazi United i zasto si onda dolazio? Jer su te svi drugi iskulirali , jer ti je Gvardiola rekao da neces biti glavna faca,a u Utd si mislio da mozes raditi sta hoces, da ce se igra i koncept formirati oko jednog 37-o godisnjaka. Umesto da si se stavio u sluzbu junajtedovog vojnika, nekog ko ce biti podrska klubu na sve moguce nacine, neko ko ce prihvatiti bilo kakvu ulogu,ti se ponasao kao najvece razmazeno deriste, gazio po klubu kad god si stigao, pokazao nepostovanje saigracima, unazadio ga s tim i rezultatski i ocekujes POSTOVANJE? Ti si najvece razocarenje koje sam doziveo prateci ovaj klub 25 godina. Sram da te bude ovog intervjua, ovo je tvoj najveci poraz al ocigledno ne vidis dalje od svog nosa. Ionako te niko od ozbiljnih klubova nije hteo, a posle ovog svega, posle tvog bahatog i bezobraznog ponasanja koje ne dolikuje jednom coveku od 37 god,zatvorio si sebi def vrata kod svih koji nesto znace u Evropskom fudbalu i narusio svoj imidz nepovratno.Putuj igumane sto pre molim te!

први српски бек

pre 1 godinu

Nikada, ali nikada igrač ne može biti veći od kluba. Izvini Ronaldo hteo si u Siti, al te Gvardiola provalio. Ti si taj koji je hteo da izda.

Luka

pre 1 godinu

Evo sve vi znate, sve je ronaldo uništio I vi iz kuće znate najbolje kakvo je stanje u mančester junajtedu. Covek je jedan od najboljih ikad, to što ima frizuru i stav koji se ljudima ne svidja ne znači da nije upravu kad priča nešto ovako. Rezultati junajteda u zadnjih 10 godina ii govore da se klub nije pomako ka boljem
(aaa, 14. novembar 2022 07:34) # Link komentar

Stvarno nema veze sa njegovom frizurom ali ako je stvarno izjavio menadzeri nepoznati a Runi je ruzan i klub nije napredovao, stvarno jesi u pravu da od kuce znamo vise o situaciji u klubu nego sto sto je Ronaldo izjavio za ovu zutu stampu.

Aleksandar Lajić - Srbac

pre 1 godinu

Ide Ronaldo iz kluba u januaru znači. Šta reći o ljudskim osobinama, nekoga ko ima skoro 40 godina i priča kako je "ljepši i bolje izgleda od nekoga", a taj ga kritikovao za ono što svi vidimo i vezano je za ponašanje na terenu? Pa kao nije igra i ponašanje problem, već ljubomora zbog izgleda? Nikada niko neće biti veći od kluba, nema veze koji je. A može da ga bude sramota samo, za ovo što je pričao za "Runija". GGMU.

Milan

pre 1 godinu

Nije lepo to sto Ten Hag i United rade Ronaldu ali isto tako nije u redu vredjanje Ragnika itd. od strane Ronalda. Ma dajte ljudi niste deca.
(Zelenš, 13. novembar 2022 23:30)
sta rade Ronaldu?

Velaja

pre 1 godinu

Ovaj lik je vrisno na cisto. Srozace svoje ime na samo dno. Toliko narciosoidnu osobu jos nisam video u svetu fudbala. U neku ruku mi ga je i zao. Pogledajte samo o cemu on prica! Lik nije sazreo ni najmanje, cak bi rekao da je malo i zaostao u psiho-emotivnom razvoju. Njemu je sad vrhunac neki Sorting ili Galatasaraj u evropi, ako ga uzmu i oni. Verovatno ce da pakuje kofere za USA ili kod arapa.

Tifoso

pre 1 godinu

Erik Ten Hag mu smeta iz jednog razloga: Ne moze da radi sta god pozeli.
Ronaldo podseca na Roj Kina iz 2005.
Oseca da se kraj blizi i ne moze to da prihvati.

hill

pre 1 godinu

Njegov zenit je prosao, ovo sada je tuzno. Veliki fudbaler, ali da li svojom odlukom ili po savetu menadžera kraj karijere nije mudro organizovao? Fizicki bio najspremniji igrač. U glavi mi je onaj gol protiv Sampdorije glavom na kojem bi mu pozavidele i NBA zvezde na odrazu. Koliko god delovao arogantnije od Mesija, koliko sam čitao nije tako, ali ovo sada ponasanje, bacanje trake, napuštanje utakmice nije primereno ni predskolskom uzrastu a ne surovom profesionalcu.

Dudu

pre 1 godinu

Covek celo leto zeleo da ode,igra lose,ponasa se kao dete od 6 godina,ismeva neciji izlege u 38.i zbog toga ne prihvata kritike vidi se da nije mentalno sazreo. Sto je steta posto jeste veliki igrac,ali nikad nece biti jedan od najvecih i to ga sigurno pogadja.
Iz intervujua bih se slozio o ovome za Glejzere,ali to nije nista novo to su pricali i Ragnik,Murinjo i Van Gal,takodje to vide svi.

Ego manijak

pre 1 godinu

Ovaj čovek je neverovatan, nema ništa gore od osobe koja nije svesna sebe i ne želi da prizna poraz. Da li je Junajted savršen, daleko od toga, ovaj čovek nije više za sami vrh fudbala i nikako nije za to da igra svaki meč što on hoće. Ne može da trči i da se kreće, dribling nije odavno imao, ono igranje u mestu nije dribling. Bio je gol mašina već duže vreme, više smeta nego što pomaže ekipi, cela ekipa mora da igra za njega kako bi postigao gol. Da li neko misli da su ovi iz Reala ludi što su ga pustili, kada je počeo više da smeta nego da doprinosi. Ovaj njego ego, ja pa ja, dovešće ga do toga da uništi sve što je radio do sada. Zbog tog ega nikad ga nisam voleo, igrač koji ne slavi gol svog suigrača, šta reći... Kakav tužan kraj jednog golgetera, koji ne prihvata poraz.

The Specifican One

pre 1 godinu

Pametnica, obecavao "istinu" jos letos kad je po svaku cenu hteo naci klub koji igra Ligu Sampiona, a onda objavio ovo taman kad svi pakuju kofere u Katar.

Kako je Ser Aleks govorio, nijedan igrac nije veci od trenera i kluba. Mancester ovog treba da sutne sto pre ako imaju imalo samopostovanja. Jadan egomanijak godinama unazad.

Benz

pre 1 godinu

(ГМ, 13. novembar 2022 23:27)

Najtrofejniji igraci u istoriji su Mesi i Dani Alves. A ako gledamo vaznost trofeja tu se ni Mesi, ni Ronaldo ni Alves ne mogu porediti sa Spanskim igracima Reala i Barselone koji imaju po 2 EP, 1 SP i po 4-5 LS.

dakiliz

pre 1 godinu

Lepši od Runija i nije teško biti a brate kad ti se pogledaju slike sa početka karijere kad si imao zubalo ko u mrtvog konja nisi ni našta ličio dok nisi ugradio keramiku.