Utorak, 08.11.2022.

17:00

Srbija se novim porazom oprostila od Evropskog prvenstva

Rukometašice Srbije poražene su od Slovenije u Celju (27:24), te su tako završile takmičenje na Evropskom prvenstvu.

Izvor: MT

Srbija se novim porazom oprostila od Evropskog prvenstva IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

Danko

pre 1 godinu

Zašto je RSS sa novom predsednicom koja je došla kao spasitelj rukometa, oterao tri bolje igračice od svih u reprezentaciji a iste igraju ligu šampiona. Nemojte samo reći kao što kaže predsednica, podmladjujemo ekipu.Mangupska posla, sa ovim ljudima u RSS nema sreće, njih rukomet ne interesuje.

DgraPG_

pre 1 godinu

Da, ženska odbojka je mnogo popularna i baš svi znamo sve u detalje! Jedno ime ne znam da navedem u ženskoj odbojci. Bez ikakvog zezanja. Ovo je živa istina. Ali zato desetine i desetine legendarnih rukometašica znam u po dana, po noći. Zna se vrlo dobro da je rukomet uvijek u SFRJ bio sport broj 3, iza fudbala i košarke, a ne nikako odbojka, a tako je i u Evropi. U Evropi je rukomet popularniji od odbojke, a mi smo Evropljani, a ne Japanci. Iako volim odbojku i naravno znam mnogo legendi MUŠKE odbojke. Nikako ženske.

Stefan

pre 1 godinu

Vidi se da uopste vecina devojaka nije u formi. Ruku na srce, niko nije ni ocekivao medalju jer su i sa kvalitetom daleko od toga ali su par godina unazad imale pristojne rezultate, pogotovu na svetakom prvenstvu. Vidim da vecina kudi Lavko i jeste cinjenica da nije u formi, prethodnih godina je bila jedna od boljih u reprezentaciji. Ipak ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da mi boljeg pivota od Marije Petrovic nemamo. Devojka ne moze da se vraca u odbranu koliko nema snage ni da trci, loptu uhvati samo ako joj neko istu ugura u ruke, a gol pogodi kad lopta nekako zaluta u mrezu. Bas deluje kao amater. Na kraju krajeva, ne treba ih pjuvati, to je stanje trenutno u ovom sportu. Da bi bilo rezultata mora da se radi na popularizaciji sporta a ne na polularizaciji prostitutki u rijalitiju. Kad to budemo promenili, bice i rezultata.

Mare Rukomet

pre 1 godinu

Jako nisko smo pali. Od kukanja nema ništa. Ovaj sport je uništen u Srbiji. Nije globalni kao košarka ili odbojka isto dvoranski sportovi. U Srbiji sem fudbala rezultat reprezentacije jako utiče na popularizaciju sporta, a mi po tom pitanju u poređenju sa ostalim možemo ključ u bravu. Ne verujem da deca u školi znaju nekog rukometaša ili rukometašicu, da znaju ko je prvak Evrope, ko olimpijski šampion, ko je pobednik lige šampiona. Nema promocije sporta kada nema rezultata. U senci smo fudbala, košarke, odbojke, vaterpola, tenisa itd. Daleko od očiju, daleko od srca...

džordž

pre 1 godinu

Niko da napiše da ovo nije bio najjači sastav. Nedostajale su Tamara Radojević, sestre Jelena i Marija Agbaba, Marija Obradović, Jelena Trifunović, Marija Jovanović...

bane

pre 1 godinu

Novembar je jako loš termin za EP. Oduvek se igralo u decembru. I videlo se da im je tih mesec dana falilo da tempiraju formu. Nisam se razočarao jer na SP i u kvalifikacijama proletos, dokazale su da sa svim favoritima mogu da igraju egal.

Realnost

pre 1 godinu

Rukomet, pa jos zenski heej...doslovno sport koji uz vaterpolo nikog van Evrope ne zanima i gde je EP uvek jače od SP. Uporedi popularnost jedne odbojke(pogotovo ženske) sa ženskim rukometom i tu je kraj svake price. Mi smo sila u sportu gde u konkurenciji imas Ameriku, Rusiju, Brazil, Kinu, Japan, Italiju i gde superzvezde poput Tijane Boskovic i Paole Egonu imaju vecu platu nego ta cela rukometna ekipa.

misha

pre 1 godinu

Kad se setim bio sam dete kada sam gledao derbije devedesetih godina, napredak sa ljiljom knežević, budućnost sa majom bulatović pune hale ludilo na tribinama, a sada ne znam ni kada igra reprezentacija.

Hercegovina

pre 1 godinu

Imamo svetske šampionke u najpopularnijem ženskom sportu. Imamo MVP Tijanu Bošković. Imamo Novaka i Jokića. Vaterpolisti su zvanično olimpijski šampioni. Nemože svaki sport da bude uspešan. Za rukomet nismo talentovani i kraj.

HanSolo

pre 1 godinu

Ja sam bio uživo prvi put da gledam protiv Danske! Bruka nemamo igru nemamo agresivnost nemamo brzinu svaki napad dodamo sve u krug i umesto brzo kontru ma jok ništa od toga trebamo mnogo da se popravljamo sve ali izgleda da je devojkama nemaju želju nemaju borbu kao da su srećni što su uopšte došli na evropsko prvenstvo! Dok Švedska Norveška I Danska igraju rukomet sa totalnim ofanzivnom kao na primer prime gol odma kontru daju gol ili iz daljine šutiraju neverovatno Srbija treba mnogo mnogo vremena da napreduju da budemo na nivou skandinavce!
(Maki Kavasaki, 08. novembar 2022 19:37)

Pa danci si izmislili rukomet.. Skandinavci su u suštini vodeći u tom sportu..

HanSolo

pre 1 godinu

Čemu zapravo služi golmanka u rukometu?
(Dragan Jurić, 08. novembar 2022 19:46)

Golman u rukometu je izuzetno važan! Samo što se ovde ne razume da ODBRANA "štiti" jedan od strane na golu..gledaj kako skandinavski golmani brane sa obićno visokim procentom.. Ali naši igraći su jednostavno lenji i ne štite jedan od ugoa na pravo naćin.. Onda ti ne možeš da braniš udarac od 100km/h.. A kod muškaraca je do 125km/h..

zdravko

pre 1 godinu

Igrale su dobro dok sudije nemice nisu pocele da navlace za slovenke. Evropska kuca namestili nam zdreb da budemo sa nor enskama dankinjima a posebno domacinima. Jos su dankinje namerno dale bodove u prvom kolu slovenkama sve mirisalo na izbacivanje. srpkinja.

crveni horizonsti

pre 1 godinu

Zašto se uzbudjujete? Koliko bi u vašim maštanjima ova ekipa u najboljem slučaju mogla postići, odnosno da se sve poklopilo? Svakako ne više od drugog kruga, osim ako niste totalni nepoznavaoci rukometa ili ne daj Bože, debili. I zato ponovo pitam, čemu nervoza i nezadovoljstvo?

tesa

pre 1 godinu

@crveni horizonsti
Konacno neko realan,pa ja godinama ubedljivo najopustenije gledam meceve rukometne reprezentacije,narocito zenske,bukvalno nista ne ocekujem,i sve sto naprave preko tog (ne)ocekivanja-super,koliko je nas rukomet zaglavljen u proslosti,toliko je vise nas narod,prosto Metaloplastika i Radnicki sa Cecom Kitic bili ne toliko davno,kao i ekipa iz devedesetih sa TV prenosima legendarnog Knezevica pa ocigledno postoji uvek neko ocekivanje i kad za to nema osnova,zbog slavne tradicije

bobo mk

pre 1 godinu

Omoregi rodjena u Bugarskoj, odrasla u Grčkoj igra u Rumuniji i sve jasno ukazuje da je "Slovenka"
(Lester Bo Mekejleb, 08. novembar 2022 18:12)

Omoregi je rođena u Grčkoj, majka joj je bugarka, živela je i u Bugarskoj gde je počela da trenira rukomet. Kasnije je kao 17 godišnji veliki talenat prešla u Krim, i nakon trogodišnje pauze od bugarske reprezentacije dobila je slovenačko državljanstvo.

predrag

pre 1 godinu

@Maki Kavasaki
U Skandinaviji je rukomet nacionalni sport gde se obrcu milioni,u Srbiji zadnja rupa na svirali.Pa dovoljno je da pratis ovaj sajt,vesti vezano za recimo snuker(sport koji ne igra ni jedan jedini Srbin),uvec ce ispratiti barem 5 do 10 komentara.Vesti o rukometu,osim ako nije takmicenje reprezentacije O komentara.Secam se pre nekoliko godina Metaloplastika igrala finale Celendz kupa,nigde prenosa od toliko kanala,a na ovom sajtu jedva da su rezultat objavili.A ne tako davno kada je Jugovic igrao to isto finale to bio glavni sportski dogadjaj,a Stebik kao vodja tima pravi sportski superstar.Danas 95 odsto nacije ne bi znao da nabroji 2 rukometna reprezentativca ili reprezentativke.I ne znam sta ljudi ocekuju u takvoj situaciji,svako prvenstvo se iznova razocaravamo kao da se unapred ne zna kako cemo igrati i da je surova realnost da se puno bolje od ovoga i ne moze.Mozemo da dubimo na glavi,jednostavno nemamo kvalitet,niti ce se nesto posebno promeniti u buducnosti,prihvatite to i budite uvek uz devojke koje predstavljaju ovu zemlju kako god da igraju,lako je biti patriota uz odbojkasice,Djokovica,vaterpoliste

Hrundi Bakshi

pre 1 godinu

Pa ovako. Svi smo kao klinci trcali na neki sport.
E,idemo na basket,ajmo na fudbal,da opalimo tenis,da vozimo biciklu,pa i po nekad odbojka. Mnoga mesta imaju bazene...
A kad je neko predlozio,e aj' da opalimo rukomet!!!
Tu lezi sva problematika naseg trenutnog stanja u rukometu.

Bata Zivotinja

pre 1 godinu

Ovaj komentator na RTS- u kao da prenosi sahranu kraljice Elizabete.


Pa on tako prenosi i finale i prvo kolo i gubili il vodili,strajnic druze.

smeh

pre 1 godinu

Pa dobro, odigrale su dobro čitavo jedno poluvreme na ovom EP. I to je nešto valjda!? Pokazale su koliko vrede i u dogledno vreme treba da slavimo svaki plasman na veliko takmičenje. Realnost.

vеliki strumf

pre 1 godinu

За 11 минута 1 гол! Лавко све време у игри! Проток лопте не постоји, а и пивот 2 зицера промашила и ево нас на -2. Одбрана полураспад. Отерати овог Словенца, појма нема, распад од игре и одбране без обзира какав ће бити резултат меча. Плус играмо убедљиво најспорији рукомет на целом првенству!

vеliki strumf

pre 1 godinu

Ово тачно изгледа као саботажа селектора! Па он или је потпуна незналица или је слеп или је плаћен па цело друго полувреме држи Лавко! Осим 2 гола из седмераца жена је направила 50 грешака у нападу и у одбрани! А не излази из игре! Јесте, глупости су правиле и Лишчевић и Радосављевић и овај пивотмен, голмани благе везе немају, 2 одбране нису имале… Ово је био класичан туристички излет до Словеније, читаво такмичење је било бесмислено.

Ivan

pre 1 godinu

Ljudi,hajde da mudrujemo previše.Da li je neko gajio neke iluzije da ćemo proći dalje?Nije zato filozofiranje previše.Da li je selektor kriv?Jeste.Da li je jedini kriv?Nije.Nemamo mi kvalitet za Evropu,i to je to.Devojkama treba jedan dobar psiholog.Ja mislim da i one same nisu verovale u prolaz dalje.Drugo,ostaviti selektora do kraja ciklusa.Koga god dovedete,bio ti Slovenac,Danac ili Španac,nema jednostavno budućnosti.Pogrešno se radi u klubovima.Uz to fale Jovana Jović,Željka Nikolić,Marija Agbaba,tako da sve u svemu,rezultat je apsolutno očekivan i ne vidim nikakav razlog za bilo kakvu dramu.

Vlad

pre 1 godinu

Bolje je da ispadnu, da se ne brukaju. Ne možeš od slabih i netalentovanih rukometašica napraviti neki iskorak. Jednostavno to je nemoguće. Nema tri ozbiljne i kvalitetne rukometašice, tu niko ne može da pomogne. Bez domaće jake ženske rukometne lige, i muške nema rukometa. Igrale su pola sata solidno, a posle potop jer ne znaju da igraju celu utskmicu, skromne su po znanju, po talentu, po organizaciji igre, spore ko blato, a golmani užas.
Čini mi se da ima samo jedna ili dve odbrane, dakle igraš bez golmana! Trener ništa ne može sa ovom gomilom rukometnih antitalentivanih devojaka, a ni muškarci nisu bogzna nešto bolji.

Bata Zivotinja

pre 1 godinu

Blago receno uzas ne zna se ko je gori nase il slovenke, ovde samo naredni protivnici trljaju ruke sa kojom ce boranijom da igra i upise sigurnu pobedu

xxx7

pre 1 godinu

Kakav krs od ekipe su ove nase. Ne volim da pisem ovakve komentare,ali ovo je bas jadno kako izgledaju. Sporo,tromo, igracice stare bez ikakve perspektive,bas lose lose, ne vezano da li ce da dobiju ovu utakmicu (a verovatno nece) ovo je bas mucno gledati.

Pall Mall

pre 1 godinu

Ovo je uzas zivi od rukometa. Ko je ove selektirao gori je od njih.Ovo je totalni amaterizam od ekipe. Nema tu ni igre ni hemije ni elana ni energije. Ispod svakog proseka.

Maki Kavasaki

pre 1 godinu

Ja sam bio uživo prvi put da gledam protiv Danske! Bruka nemamo igru nemamo agresivnost nemamo brzinu svaki napad dodamo sve u krug i umesto brzo kontru ma jok ništa od toga trebamo mnogo da se popravljamo sve ali izgleda da je devojkama nemaju želju nemaju borbu kao da su srećni što su uopšte došli na evropsko prvenstvo! Dok Švedska Norveška I Danska igraju rukomet sa totalnim ofanzivnom kao na primer prime gol odma kontru daju gol ili iz daljine šutiraju neverovatno Srbija treba mnogo mnogo vremena da napreduju da budemo na nivou skandinavce!

Dario

pre 1 godinu

Koja crna pobeda??? Drugo poluvreme 12:6 za Sloveniju! O kakvoj pobedi pričamo? Uroš uzme tajmaut i nakon njega nama lopta završava u autu!!! Bože sačuvaj i sakloni!

Loznica, Gučevo, Cer...

pre 1 godinu

Sramota! Trebalo bi peške da se vrate kući.. Ustvari kad malo bolje razmislim, ne moraju ni da se vraćaju, već imamo dovoljno neuspešnih ljudi u državi, ne treba nam još takvih..

Zoran

pre 1 godinu

Jel mi imamo golmana na golu,ova reprezentacija je toliko nazadovala da je to neverovatno,spore su,bez ijedne kontre,idu samo kroz sredinu kao nekad muska reprezentacija

kladzom do bola

pre 1 godinu

90% navijaca nema pojma ko je prvak u zenskom i muskom prvenstvu Srbije a nesto ocekuju kao od reprezentacije . 95% navijaca nikad nije pogledalo ni jednu rukometnu utakmicu uzivo . Taj sport je kod nas mrtav , niko i ne ulaze u rukomet . Ali je bitno da kao nesto ocekujemo od njih . Dobro je da su i tu na EP . pozz

vеliki strumf

pre 1 godinu

У периоду када смо имали играчицу више Словенке 2 пута пролазе поред Лавко на линији као да не постоји и примамо 2 екстра лагана гола. Види ли тренер да она ту не може да игра??? Лишчевић пробијање па промашај и за трен ока од 11-7 до 13-13. Наши голмани не постоје, не бране ништа, док се Словенка разбранила.

76er

pre 1 godinu

Ovaj komentator na RTS- u kao da prenosi sahranu kraljice Elizabete.
(Kačamak, 08. novembar 2022 18:11)

Je l mozes da krivis coveka sto ovo prenosi ovako? Cemu da se raduje, kako i gde da pokaze entuzijazam?

XxXx

pre 1 godinu

Lavko predji na balet molim te. Nije ti mesto na rukometnom terenu. Ja mislim da pojedine devojke iz RK Sloga PT igraju bolji rukomet od vecine trenutno prisutnih. Jel se to povlace veze i u zenskom rukometu?

my way

pre 1 godinu

Једина моја жеља је била да са Јованом Ковачевић буде све у реду. Нажалост, није се остварила, јер је Јована задобила тешку повреду. Због фрактуре 2 пршљенска наставка наша најбоља рукометашица мораће да паузира 3-6 месеци. Тужно првенство, шта год да се данас деси. Оно што улива наду јесте талентована генерација кадеткиња која је доминантно вратила све наше млађе селекције у А дивизију.

kladzom do bola

pre 1 godinu

90% navijaca nema pojma ko je prvak u zenskom i muskom prvenstvu Srbije a nesto ocekuju kao od reprezentacije . 95% navijaca nikad nije pogledalo ni jednu rukometnu utakmicu uzivo . Taj sport je kod nas mrtav , niko i ne ulaze u rukomet . Ali je bitno da kao nesto ocekujemo od njih . Dobro je da su i tu na EP . pozz

76er

pre 1 godinu

Ovaj komentator na RTS- u kao da prenosi sahranu kraljice Elizabete.
(Kačamak, 08. novembar 2022 18:11)

Je l mozes da krivis coveka sto ovo prenosi ovako? Cemu da se raduje, kako i gde da pokaze entuzijazam?

vеliki strumf

pre 1 godinu

За 11 минута 1 гол! Лавко све време у игри! Проток лопте не постоји, а и пивот 2 зицера промашила и ево нас на -2. Одбрана полураспад. Отерати овог Словенца, појма нема, распад од игре и одбране без обзира какав ће бити резултат меча. Плус играмо убедљиво најспорији рукомет на целом првенству!

Bata Zivotinja

pre 1 godinu

Ovaj komentator na RTS- u kao da prenosi sahranu kraljice Elizabete.


Pa on tako prenosi i finale i prvo kolo i gubili il vodili,strajnic druze.

Bata Zivotinja

pre 1 godinu

Blago receno uzas ne zna se ko je gori nase il slovenke, ovde samo naredni protivnici trljaju ruke sa kojom ce boranijom da igra i upise sigurnu pobedu

xxx7

pre 1 godinu

Kakav krs od ekipe su ove nase. Ne volim da pisem ovakve komentare,ali ovo je bas jadno kako izgledaju. Sporo,tromo, igracice stare bez ikakve perspektive,bas lose lose, ne vezano da li ce da dobiju ovu utakmicu (a verovatno nece) ovo je bas mucno gledati.

vеliki strumf

pre 1 godinu

Ово тачно изгледа као саботажа селектора! Па он или је потпуна незналица или је слеп или је плаћен па цело друго полувреме држи Лавко! Осим 2 гола из седмераца жена је направила 50 грешака у нападу и у одбрани! А не излази из игре! Јесте, глупости су правиле и Лишчевић и Радосављевић и овај пивотмен, голмани благе везе немају, 2 одбране нису имале… Ово је био класичан туристички излет до Словеније, читаво такмичење је било бесмислено.

crveni horizonsti

pre 1 godinu

Zašto se uzbudjujete? Koliko bi u vašim maštanjima ova ekipa u najboljem slučaju mogla postići, odnosno da se sve poklopilo? Svakako ne više od drugog kruga, osim ako niste totalni nepoznavaoci rukometa ili ne daj Bože, debili. I zato ponovo pitam, čemu nervoza i nezadovoljstvo?

XxXx

pre 1 godinu

Lavko predji na balet molim te. Nije ti mesto na rukometnom terenu. Ja mislim da pojedine devojke iz RK Sloga PT igraju bolji rukomet od vecine trenutno prisutnih. Jel se to povlace veze i u zenskom rukometu?

Pall Mall

pre 1 godinu

Ovo je uzas zivi od rukometa. Ko je ove selektirao gori je od njih.Ovo je totalni amaterizam od ekipe. Nema tu ni igre ni hemije ni elana ni energije. Ispod svakog proseka.

my way

pre 1 godinu

Једина моја жеља је била да са Јованом Ковачевић буде све у реду. Нажалост, није се остварила, јер је Јована задобила тешку повреду. Због фрактуре 2 пршљенска наставка наша најбоља рукометашица мораће да паузира 3-6 месеци. Тужно првенство, шта год да се данас деси. Оно што улива наду јесте талентована генерација кадеткиња која је доминантно вратила све наше млађе селекције у А дивизију.

Hrundi Bakshi

pre 1 godinu

Pa ovako. Svi smo kao klinci trcali na neki sport.
E,idemo na basket,ajmo na fudbal,da opalimo tenis,da vozimo biciklu,pa i po nekad odbojka. Mnoga mesta imaju bazene...
A kad je neko predlozio,e aj' da opalimo rukomet!!!
Tu lezi sva problematika naseg trenutnog stanja u rukometu.

Zoran

pre 1 godinu

Jel mi imamo golmana na golu,ova reprezentacija je toliko nazadovala da je to neverovatno,spore su,bez ijedne kontre,idu samo kroz sredinu kao nekad muska reprezentacija

predrag

pre 1 godinu

@Maki Kavasaki
U Skandinaviji je rukomet nacionalni sport gde se obrcu milioni,u Srbiji zadnja rupa na svirali.Pa dovoljno je da pratis ovaj sajt,vesti vezano za recimo snuker(sport koji ne igra ni jedan jedini Srbin),uvec ce ispratiti barem 5 do 10 komentara.Vesti o rukometu,osim ako nije takmicenje reprezentacije O komentara.Secam se pre nekoliko godina Metaloplastika igrala finale Celendz kupa,nigde prenosa od toliko kanala,a na ovom sajtu jedva da su rezultat objavili.A ne tako davno kada je Jugovic igrao to isto finale to bio glavni sportski dogadjaj,a Stebik kao vodja tima pravi sportski superstar.Danas 95 odsto nacije ne bi znao da nabroji 2 rukometna reprezentativca ili reprezentativke.I ne znam sta ljudi ocekuju u takvoj situaciji,svako prvenstvo se iznova razocaravamo kao da se unapred ne zna kako cemo igrati i da je surova realnost da se puno bolje od ovoga i ne moze.Mozemo da dubimo na glavi,jednostavno nemamo kvalitet,niti ce se nesto posebno promeniti u buducnosti,prihvatite to i budite uvek uz devojke koje predstavljaju ovu zemlju kako god da igraju,lako je biti patriota uz odbojkasice,Djokovica,vaterpoliste

misha

pre 1 godinu

Kad se setim bio sam dete kada sam gledao derbije devedesetih godina, napredak sa ljiljom knežević, budućnost sa majom bulatović pune hale ludilo na tribinama, a sada ne znam ni kada igra reprezentacija.

Dario

pre 1 godinu

Koja crna pobeda??? Drugo poluvreme 12:6 za Sloveniju! O kakvoj pobedi pričamo? Uroš uzme tajmaut i nakon njega nama lopta završava u autu!!! Bože sačuvaj i sakloni!

vеliki strumf

pre 1 godinu

У периоду када смо имали играчицу више Словенке 2 пута пролазе поред Лавко на линији као да не постоји и примамо 2 екстра лагана гола. Види ли тренер да она ту не може да игра??? Лишчевић пробијање па промашај и за трен ока од 11-7 до 13-13. Наши голмани не постоје, не бране ништа, док се Словенка разбранила.

smeh

pre 1 godinu

Pa dobro, odigrale su dobro čitavo jedno poluvreme na ovom EP. I to je nešto valjda!? Pokazale su koliko vrede i u dogledno vreme treba da slavimo svaki plasman na veliko takmičenje. Realnost.

Ivan

pre 1 godinu

Ljudi,hajde da mudrujemo previše.Da li je neko gajio neke iluzije da ćemo proći dalje?Nije zato filozofiranje previše.Da li je selektor kriv?Jeste.Da li je jedini kriv?Nije.Nemamo mi kvalitet za Evropu,i to je to.Devojkama treba jedan dobar psiholog.Ja mislim da i one same nisu verovale u prolaz dalje.Drugo,ostaviti selektora do kraja ciklusa.Koga god dovedete,bio ti Slovenac,Danac ili Španac,nema jednostavno budućnosti.Pogrešno se radi u klubovima.Uz to fale Jovana Jović,Željka Nikolić,Marija Agbaba,tako da sve u svemu,rezultat je apsolutno očekivan i ne vidim nikakav razlog za bilo kakvu dramu.

Vlad

pre 1 godinu

Bolje je da ispadnu, da se ne brukaju. Ne možeš od slabih i netalentovanih rukometašica napraviti neki iskorak. Jednostavno to je nemoguće. Nema tri ozbiljne i kvalitetne rukometašice, tu niko ne može da pomogne. Bez domaće jake ženske rukometne lige, i muške nema rukometa. Igrale su pola sata solidno, a posle potop jer ne znaju da igraju celu utskmicu, skromne su po znanju, po talentu, po organizaciji igre, spore ko blato, a golmani užas.
Čini mi se da ima samo jedna ili dve odbrane, dakle igraš bez golmana! Trener ništa ne može sa ovom gomilom rukometnih antitalentivanih devojaka, a ni muškarci nisu bogzna nešto bolji.

tesa

pre 1 godinu

@crveni horizonsti
Konacno neko realan,pa ja godinama ubedljivo najopustenije gledam meceve rukometne reprezentacije,narocito zenske,bukvalno nista ne ocekujem,i sve sto naprave preko tog (ne)ocekivanja-super,koliko je nas rukomet zaglavljen u proslosti,toliko je vise nas narod,prosto Metaloplastika i Radnicki sa Cecom Kitic bili ne toliko davno,kao i ekipa iz devedesetih sa TV prenosima legendarnog Knezevica pa ocigledno postoji uvek neko ocekivanje i kad za to nema osnova,zbog slavne tradicije

HanSolo

pre 1 godinu

Čemu zapravo služi golmanka u rukometu?
(Dragan Jurić, 08. novembar 2022 19:46)

Golman u rukometu je izuzetno važan! Samo što se ovde ne razume da ODBRANA "štiti" jedan od strane na golu..gledaj kako skandinavski golmani brane sa obićno visokim procentom.. Ali naši igraći su jednostavno lenji i ne štite jedan od ugoa na pravo naćin.. Onda ti ne možeš da braniš udarac od 100km/h.. A kod muškaraca je do 125km/h..

Loznica, Gučevo, Cer...

pre 1 godinu

Sramota! Trebalo bi peške da se vrate kući.. Ustvari kad malo bolje razmislim, ne moraju ni da se vraćaju, već imamo dovoljno neuspešnih ljudi u državi, ne treba nam još takvih..

bobo mk

pre 1 godinu

Omoregi rodjena u Bugarskoj, odrasla u Grčkoj igra u Rumuniji i sve jasno ukazuje da je "Slovenka"
(Lester Bo Mekejleb, 08. novembar 2022 18:12)

Omoregi je rođena u Grčkoj, majka joj je bugarka, živela je i u Bugarskoj gde je počela da trenira rukomet. Kasnije je kao 17 godišnji veliki talenat prešla u Krim, i nakon trogodišnje pauze od bugarske reprezentacije dobila je slovenačko državljanstvo.

Maki Kavasaki

pre 1 godinu

Ja sam bio uživo prvi put da gledam protiv Danske! Bruka nemamo igru nemamo agresivnost nemamo brzinu svaki napad dodamo sve u krug i umesto brzo kontru ma jok ništa od toga trebamo mnogo da se popravljamo sve ali izgleda da je devojkama nemaju želju nemaju borbu kao da su srećni što su uopšte došli na evropsko prvenstvo! Dok Švedska Norveška I Danska igraju rukomet sa totalnim ofanzivnom kao na primer prime gol odma kontru daju gol ili iz daljine šutiraju neverovatno Srbija treba mnogo mnogo vremena da napreduju da budemo na nivou skandinavce!

HanSolo

pre 1 godinu

Ja sam bio uživo prvi put da gledam protiv Danske! Bruka nemamo igru nemamo agresivnost nemamo brzinu svaki napad dodamo sve u krug i umesto brzo kontru ma jok ništa od toga trebamo mnogo da se popravljamo sve ali izgleda da je devojkama nemaju želju nemaju borbu kao da su srećni što su uopšte došli na evropsko prvenstvo! Dok Švedska Norveška I Danska igraju rukomet sa totalnim ofanzivnom kao na primer prime gol odma kontru daju gol ili iz daljine šutiraju neverovatno Srbija treba mnogo mnogo vremena da napreduju da budemo na nivou skandinavce!
(Maki Kavasaki, 08. novembar 2022 19:37)

Pa danci si izmislili rukomet.. Skandinavci su u suštini vodeći u tom sportu..

Realnost

pre 1 godinu

Rukomet, pa jos zenski heej...doslovno sport koji uz vaterpolo nikog van Evrope ne zanima i gde je EP uvek jače od SP. Uporedi popularnost jedne odbojke(pogotovo ženske) sa ženskim rukometom i tu je kraj svake price. Mi smo sila u sportu gde u konkurenciji imas Ameriku, Rusiju, Brazil, Kinu, Japan, Italiju i gde superzvezde poput Tijane Boskovic i Paole Egonu imaju vecu platu nego ta cela rukometna ekipa.

Hercegovina

pre 1 godinu

Imamo svetske šampionke u najpopularnijem ženskom sportu. Imamo MVP Tijanu Bošković. Imamo Novaka i Jokića. Vaterpolisti su zvanično olimpijski šampioni. Nemože svaki sport da bude uspešan. Za rukomet nismo talentovani i kraj.

Mare Rukomet

pre 1 godinu

Jako nisko smo pali. Od kukanja nema ništa. Ovaj sport je uništen u Srbiji. Nije globalni kao košarka ili odbojka isto dvoranski sportovi. U Srbiji sem fudbala rezultat reprezentacije jako utiče na popularizaciju sporta, a mi po tom pitanju u poređenju sa ostalim možemo ključ u bravu. Ne verujem da deca u školi znaju nekog rukometaša ili rukometašicu, da znaju ko je prvak Evrope, ko olimpijski šampion, ko je pobednik lige šampiona. Nema promocije sporta kada nema rezultata. U senci smo fudbala, košarke, odbojke, vaterpola, tenisa itd. Daleko od očiju, daleko od srca...

zdravko

pre 1 godinu

Igrale su dobro dok sudije nemice nisu pocele da navlace za slovenke. Evropska kuca namestili nam zdreb da budemo sa nor enskama dankinjima a posebno domacinima. Jos su dankinje namerno dale bodove u prvom kolu slovenkama sve mirisalo na izbacivanje. srpkinja.

džordž

pre 1 godinu

Niko da napiše da ovo nije bio najjači sastav. Nedostajale su Tamara Radojević, sestre Jelena i Marija Agbaba, Marija Obradović, Jelena Trifunović, Marija Jovanović...

DgraPG_

pre 1 godinu

Da, ženska odbojka je mnogo popularna i baš svi znamo sve u detalje! Jedno ime ne znam da navedem u ženskoj odbojci. Bez ikakvog zezanja. Ovo je živa istina. Ali zato desetine i desetine legendarnih rukometašica znam u po dana, po noći. Zna se vrlo dobro da je rukomet uvijek u SFRJ bio sport broj 3, iza fudbala i košarke, a ne nikako odbojka, a tako je i u Evropi. U Evropi je rukomet popularniji od odbojke, a mi smo Evropljani, a ne Japanci. Iako volim odbojku i naravno znam mnogo legendi MUŠKE odbojke. Nikako ženske.

Danko

pre 1 godinu

Zašto je RSS sa novom predsednicom koja je došla kao spasitelj rukometa, oterao tri bolje igračice od svih u reprezentaciji a iste igraju ligu šampiona. Nemojte samo reći kao što kaže predsednica, podmladjujemo ekipu.Mangupska posla, sa ovim ljudima u RSS nema sreće, njih rukomet ne interesuje.

bane

pre 1 godinu

Novembar je jako loš termin za EP. Oduvek se igralo u decembru. I videlo se da im je tih mesec dana falilo da tempiraju formu. Nisam se razočarao jer na SP i u kvalifikacijama proletos, dokazale su da sa svim favoritima mogu da igraju egal.

Stefan

pre 1 godinu

Vidi se da uopste vecina devojaka nije u formi. Ruku na srce, niko nije ni ocekivao medalju jer su i sa kvalitetom daleko od toga ali su par godina unazad imale pristojne rezultate, pogotovu na svetakom prvenstvu. Vidim da vecina kudi Lavko i jeste cinjenica da nije u formi, prethodnih godina je bila jedna od boljih u reprezentaciji. Ipak ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da mi boljeg pivota od Marije Petrovic nemamo. Devojka ne moze da se vraca u odbranu koliko nema snage ni da trci, loptu uhvati samo ako joj neko istu ugura u ruke, a gol pogodi kad lopta nekako zaluta u mrezu. Bas deluje kao amater. Na kraju krajeva, ne treba ih pjuvati, to je stanje trenutno u ovom sportu. Da bi bilo rezultata mora da se radi na popularizaciji sporta a ne na polularizaciji prostitutki u rijalitiju. Kad to budemo promenili, bice i rezultata.

zdravko

pre 1 godinu

Igrale su dobro dok sudije nemice nisu pocele da navlace za slovenke. Evropska kuca namestili nam zdreb da budemo sa nor enskama dankinjima a posebno domacinima. Jos su dankinje namerno dale bodove u prvom kolu slovenkama sve mirisalo na izbacivanje. srpkinja.

Loznica, Gučevo, Cer...

pre 1 godinu

Sramota! Trebalo bi peške da se vrate kući.. Ustvari kad malo bolje razmislim, ne moraju ni da se vraćaju, već imamo dovoljno neuspešnih ljudi u državi, ne treba nam još takvih..

Hercegovina

pre 1 godinu

Imamo svetske šampionke u najpopularnijem ženskom sportu. Imamo MVP Tijanu Bošković. Imamo Novaka i Jokića. Vaterpolisti su zvanično olimpijski šampioni. Nemože svaki sport da bude uspešan. Za rukomet nismo talentovani i kraj.

Realnost

pre 1 godinu

Rukomet, pa jos zenski heej...doslovno sport koji uz vaterpolo nikog van Evrope ne zanima i gde je EP uvek jače od SP. Uporedi popularnost jedne odbojke(pogotovo ženske) sa ženskim rukometom i tu je kraj svake price. Mi smo sila u sportu gde u konkurenciji imas Ameriku, Rusiju, Brazil, Kinu, Japan, Italiju i gde superzvezde poput Tijane Boskovic i Paole Egonu imaju vecu platu nego ta cela rukometna ekipa.

bane

pre 1 godinu

Novembar je jako loš termin za EP. Oduvek se igralo u decembru. I videlo se da im je tih mesec dana falilo da tempiraju formu. Nisam se razočarao jer na SP i u kvalifikacijama proletos, dokazale su da sa svim favoritima mogu da igraju egal.

76er

pre 1 godinu

Ovaj komentator na RTS- u kao da prenosi sahranu kraljice Elizabete.
(Kačamak, 08. novembar 2022 18:11)

Je l mozes da krivis coveka sto ovo prenosi ovako? Cemu da se raduje, kako i gde da pokaze entuzijazam?

kladzom do bola

pre 1 godinu

90% navijaca nema pojma ko je prvak u zenskom i muskom prvenstvu Srbije a nesto ocekuju kao od reprezentacije . 95% navijaca nikad nije pogledalo ni jednu rukometnu utakmicu uzivo . Taj sport je kod nas mrtav , niko i ne ulaze u rukomet . Ali je bitno da kao nesto ocekujemo od njih . Dobro je da su i tu na EP . pozz

džordž

pre 1 godinu

Niko da napiše da ovo nije bio najjači sastav. Nedostajale su Tamara Radojević, sestre Jelena i Marija Agbaba, Marija Obradović, Jelena Trifunović, Marija Jovanović...

DgraPG_

pre 1 godinu

Da, ženska odbojka je mnogo popularna i baš svi znamo sve u detalje! Jedno ime ne znam da navedem u ženskoj odbojci. Bez ikakvog zezanja. Ovo je živa istina. Ali zato desetine i desetine legendarnih rukometašica znam u po dana, po noći. Zna se vrlo dobro da je rukomet uvijek u SFRJ bio sport broj 3, iza fudbala i košarke, a ne nikako odbojka, a tako je i u Evropi. U Evropi je rukomet popularniji od odbojke, a mi smo Evropljani, a ne Japanci. Iako volim odbojku i naravno znam mnogo legendi MUŠKE odbojke. Nikako ženske.

my way

pre 1 godinu

Једина моја жеља је била да са Јованом Ковачевић буде све у реду. Нажалост, није се остварила, јер је Јована задобила тешку повреду. Због фрактуре 2 пршљенска наставка наша најбоља рукометашица мораће да паузира 3-6 месеци. Тужно првенство, шта год да се данас деси. Оно што улива наду јесте талентована генерација кадеткиња која је доминантно вратила све наше млађе селекције у А дивизију.

Hrundi Bakshi

pre 1 godinu

Pa ovako. Svi smo kao klinci trcali na neki sport.
E,idemo na basket,ajmo na fudbal,da opalimo tenis,da vozimo biciklu,pa i po nekad odbojka. Mnoga mesta imaju bazene...
A kad je neko predlozio,e aj' da opalimo rukomet!!!
Tu lezi sva problematika naseg trenutnog stanja u rukometu.

XxXx

pre 1 godinu

Lavko predji na balet molim te. Nije ti mesto na rukometnom terenu. Ja mislim da pojedine devojke iz RK Sloga PT igraju bolji rukomet od vecine trenutno prisutnih. Jel se to povlace veze i u zenskom rukometu?

vеliki strumf

pre 1 godinu

Ово тачно изгледа као саботажа селектора! Па он или је потпуна незналица или је слеп или је плаћен па цело друго полувреме држи Лавко! Осим 2 гола из седмераца жена је направила 50 грешака у нападу и у одбрани! А не излази из игре! Јесте, глупости су правиле и Лишчевић и Радосављевић и овај пивотмен, голмани благе везе немају, 2 одбране нису имале… Ово је био класичан туристички излет до Словеније, читаво такмичење је било бесмислено.

Ivan

pre 1 godinu

Ljudi,hajde da mudrujemo previše.Da li je neko gajio neke iluzije da ćemo proći dalje?Nije zato filozofiranje previše.Da li je selektor kriv?Jeste.Da li je jedini kriv?Nije.Nemamo mi kvalitet za Evropu,i to je to.Devojkama treba jedan dobar psiholog.Ja mislim da i one same nisu verovale u prolaz dalje.Drugo,ostaviti selektora do kraja ciklusa.Koga god dovedete,bio ti Slovenac,Danac ili Španac,nema jednostavno budućnosti.Pogrešno se radi u klubovima.Uz to fale Jovana Jović,Željka Nikolić,Marija Agbaba,tako da sve u svemu,rezultat je apsolutno očekivan i ne vidim nikakav razlog za bilo kakvu dramu.

Pall Mall

pre 1 godinu

Ovo je uzas zivi od rukometa. Ko je ove selektirao gori je od njih.Ovo je totalni amaterizam od ekipe. Nema tu ni igre ni hemije ni elana ni energije. Ispod svakog proseka.

xxx7

pre 1 godinu

Kakav krs od ekipe su ove nase. Ne volim da pisem ovakve komentare,ali ovo je bas jadno kako izgledaju. Sporo,tromo, igracice stare bez ikakve perspektive,bas lose lose, ne vezano da li ce da dobiju ovu utakmicu (a verovatno nece) ovo je bas mucno gledati.

vеliki strumf

pre 1 godinu

За 11 минута 1 гол! Лавко све време у игри! Проток лопте не постоји, а и пивот 2 зицера промашила и ево нас на -2. Одбрана полураспад. Отерати овог Словенца, појма нема, распад од игре и одбране без обзира какав ће бити резултат меча. Плус играмо убедљиво најспорији рукомет на целом првенству!

Vlad

pre 1 godinu

Bolje je da ispadnu, da se ne brukaju. Ne možeš od slabih i netalentovanih rukometašica napraviti neki iskorak. Jednostavno to je nemoguće. Nema tri ozbiljne i kvalitetne rukometašice, tu niko ne može da pomogne. Bez domaće jake ženske rukometne lige, i muške nema rukometa. Igrale su pola sata solidno, a posle potop jer ne znaju da igraju celu utskmicu, skromne su po znanju, po talentu, po organizaciji igre, spore ko blato, a golmani užas.
Čini mi se da ima samo jedna ili dve odbrane, dakle igraš bez golmana! Trener ništa ne može sa ovom gomilom rukometnih antitalentivanih devojaka, a ni muškarci nisu bogzna nešto bolji.

Zoran

pre 1 godinu

Jel mi imamo golmana na golu,ova reprezentacija je toliko nazadovala da je to neverovatno,spore su,bez ijedne kontre,idu samo kroz sredinu kao nekad muska reprezentacija

crveni horizonsti

pre 1 godinu

Zašto se uzbudjujete? Koliko bi u vašim maštanjima ova ekipa u najboljem slučaju mogla postići, odnosno da se sve poklopilo? Svakako ne više od drugog kruga, osim ako niste totalni nepoznavaoci rukometa ili ne daj Bože, debili. I zato ponovo pitam, čemu nervoza i nezadovoljstvo?

Bata Zivotinja

pre 1 godinu

Blago receno uzas ne zna se ko je gori nase il slovenke, ovde samo naredni protivnici trljaju ruke sa kojom ce boranijom da igra i upise sigurnu pobedu

Bata Zivotinja

pre 1 godinu

Ovaj komentator na RTS- u kao da prenosi sahranu kraljice Elizabete.


Pa on tako prenosi i finale i prvo kolo i gubili il vodili,strajnic druze.

Maki Kavasaki

pre 1 godinu

Ja sam bio uživo prvi put da gledam protiv Danske! Bruka nemamo igru nemamo agresivnost nemamo brzinu svaki napad dodamo sve u krug i umesto brzo kontru ma jok ništa od toga trebamo mnogo da se popravljamo sve ali izgleda da je devojkama nemaju želju nemaju borbu kao da su srećni što su uopšte došli na evropsko prvenstvo! Dok Švedska Norveška I Danska igraju rukomet sa totalnim ofanzivnom kao na primer prime gol odma kontru daju gol ili iz daljine šutiraju neverovatno Srbija treba mnogo mnogo vremena da napreduju da budemo na nivou skandinavce!

vеliki strumf

pre 1 godinu

У периоду када смо имали играчицу више Словенке 2 пута пролазе поред Лавко на линији као да не постоји и примамо 2 екстра лагана гола. Види ли тренер да она ту не може да игра??? Лишчевић пробијање па промашај и за трен ока од 11-7 до 13-13. Наши голмани не постоје, не бране ништа, док се Словенка разбранила.

smeh

pre 1 godinu

Pa dobro, odigrale su dobro čitavo jedno poluvreme na ovom EP. I to je nešto valjda!? Pokazale su koliko vrede i u dogledno vreme treba da slavimo svaki plasman na veliko takmičenje. Realnost.

predrag

pre 1 godinu

@Maki Kavasaki
U Skandinaviji je rukomet nacionalni sport gde se obrcu milioni,u Srbiji zadnja rupa na svirali.Pa dovoljno je da pratis ovaj sajt,vesti vezano za recimo snuker(sport koji ne igra ni jedan jedini Srbin),uvec ce ispratiti barem 5 do 10 komentara.Vesti o rukometu,osim ako nije takmicenje reprezentacije O komentara.Secam se pre nekoliko godina Metaloplastika igrala finale Celendz kupa,nigde prenosa od toliko kanala,a na ovom sajtu jedva da su rezultat objavili.A ne tako davno kada je Jugovic igrao to isto finale to bio glavni sportski dogadjaj,a Stebik kao vodja tima pravi sportski superstar.Danas 95 odsto nacije ne bi znao da nabroji 2 rukometna reprezentativca ili reprezentativke.I ne znam sta ljudi ocekuju u takvoj situaciji,svako prvenstvo se iznova razocaravamo kao da se unapred ne zna kako cemo igrati i da je surova realnost da se puno bolje od ovoga i ne moze.Mozemo da dubimo na glavi,jednostavno nemamo kvalitet,niti ce se nesto posebno promeniti u buducnosti,prihvatite to i budite uvek uz devojke koje predstavljaju ovu zemlju kako god da igraju,lako je biti patriota uz odbojkasice,Djokovica,vaterpoliste

Mare Rukomet

pre 1 godinu

Jako nisko smo pali. Od kukanja nema ništa. Ovaj sport je uništen u Srbiji. Nije globalni kao košarka ili odbojka isto dvoranski sportovi. U Srbiji sem fudbala rezultat reprezentacije jako utiče na popularizaciju sporta, a mi po tom pitanju u poređenju sa ostalim možemo ključ u bravu. Ne verujem da deca u školi znaju nekog rukometaša ili rukometašicu, da znaju ko je prvak Evrope, ko olimpijski šampion, ko je pobednik lige šampiona. Nema promocije sporta kada nema rezultata. U senci smo fudbala, košarke, odbojke, vaterpola, tenisa itd. Daleko od očiju, daleko od srca...

Dario

pre 1 godinu

Koja crna pobeda??? Drugo poluvreme 12:6 za Sloveniju! O kakvoj pobedi pričamo? Uroš uzme tajmaut i nakon njega nama lopta završava u autu!!! Bože sačuvaj i sakloni!

bobo mk

pre 1 godinu

Omoregi rodjena u Bugarskoj, odrasla u Grčkoj igra u Rumuniji i sve jasno ukazuje da je "Slovenka"
(Lester Bo Mekejleb, 08. novembar 2022 18:12)

Omoregi je rođena u Grčkoj, majka joj je bugarka, živela je i u Bugarskoj gde je počela da trenira rukomet. Kasnije je kao 17 godišnji veliki talenat prešla u Krim, i nakon trogodišnje pauze od bugarske reprezentacije dobila je slovenačko državljanstvo.

tesa

pre 1 godinu

@crveni horizonsti
Konacno neko realan,pa ja godinama ubedljivo najopustenije gledam meceve rukometne reprezentacije,narocito zenske,bukvalno nista ne ocekujem,i sve sto naprave preko tog (ne)ocekivanja-super,koliko je nas rukomet zaglavljen u proslosti,toliko je vise nas narod,prosto Metaloplastika i Radnicki sa Cecom Kitic bili ne toliko davno,kao i ekipa iz devedesetih sa TV prenosima legendarnog Knezevica pa ocigledno postoji uvek neko ocekivanje i kad za to nema osnova,zbog slavne tradicije

HanSolo

pre 1 godinu

Ja sam bio uživo prvi put da gledam protiv Danske! Bruka nemamo igru nemamo agresivnost nemamo brzinu svaki napad dodamo sve u krug i umesto brzo kontru ma jok ništa od toga trebamo mnogo da se popravljamo sve ali izgleda da je devojkama nemaju želju nemaju borbu kao da su srećni što su uopšte došli na evropsko prvenstvo! Dok Švedska Norveška I Danska igraju rukomet sa totalnim ofanzivnom kao na primer prime gol odma kontru daju gol ili iz daljine šutiraju neverovatno Srbija treba mnogo mnogo vremena da napreduju da budemo na nivou skandinavce!
(Maki Kavasaki, 08. novembar 2022 19:37)

Pa danci si izmislili rukomet.. Skandinavci su u suštini vodeći u tom sportu..

misha

pre 1 godinu

Kad se setim bio sam dete kada sam gledao derbije devedesetih godina, napredak sa ljiljom knežević, budućnost sa majom bulatović pune hale ludilo na tribinama, a sada ne znam ni kada igra reprezentacija.

Stefan

pre 1 godinu

Vidi se da uopste vecina devojaka nije u formi. Ruku na srce, niko nije ni ocekivao medalju jer su i sa kvalitetom daleko od toga ali su par godina unazad imale pristojne rezultate, pogotovu na svetakom prvenstvu. Vidim da vecina kudi Lavko i jeste cinjenica da nije u formi, prethodnih godina je bila jedna od boljih u reprezentaciji. Ipak ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da mi boljeg pivota od Marije Petrovic nemamo. Devojka ne moze da se vraca u odbranu koliko nema snage ni da trci, loptu uhvati samo ako joj neko istu ugura u ruke, a gol pogodi kad lopta nekako zaluta u mrezu. Bas deluje kao amater. Na kraju krajeva, ne treba ih pjuvati, to je stanje trenutno u ovom sportu. Da bi bilo rezultata mora da se radi na popularizaciji sporta a ne na polularizaciji prostitutki u rijalitiju. Kad to budemo promenili, bice i rezultata.

HanSolo

pre 1 godinu

Čemu zapravo služi golmanka u rukometu?
(Dragan Jurić, 08. novembar 2022 19:46)

Golman u rukometu je izuzetno važan! Samo što se ovde ne razume da ODBRANA "štiti" jedan od strane na golu..gledaj kako skandinavski golmani brane sa obićno visokim procentom.. Ali naši igraći su jednostavno lenji i ne štite jedan od ugoa na pravo naćin.. Onda ti ne možeš da braniš udarac od 100km/h.. A kod muškaraca je do 125km/h..

Danko

pre 1 godinu

Zašto je RSS sa novom predsednicom koja je došla kao spasitelj rukometa, oterao tri bolje igračice od svih u reprezentaciji a iste igraju ligu šampiona. Nemojte samo reći kao što kaže predsednica, podmladjujemo ekipu.Mangupska posla, sa ovim ljudima u RSS nema sreće, njih rukomet ne interesuje.