Subota, 05.11.2022.

16:05

Nije moglo dramatičnije – Đoković slomio Cicipasa za finale Pariza!

Novak Đoković plasirao se u finale Masters turnira u Parizu pobedom nad Stefanosom Cicipasom.

Izvor: SS

Nije moglo dramatiènije – Ðokoviæ slomio Cicipasa za finale Pariza! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

242 Komentari

Sortiraj po:

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Stanoye Osim vaterpola nedavno, sta ste dobili u bilo cemu poslednjih...?
(Loki, 5. novembar 2022 21:01)

U rukometu proslog vikenda, a dobili bismo vas i u fudbalu da nas sudija nije pokrao i osmi put zaredom protiv vas. Sta ti pratis?!

Tom i ja

pre 1 godinu

Neko ovde reče, očito da je mrzitelj Novaka, da Cicijevo vreme tek dolazi...pa se pitam, koliko mu to treba pa da dodje, ili će doći tek kad Novak ode u penziju, a tad će svima svanuti, a ne samo Ciciju. .

NoleGoat

pre 1 godinu

Ја сам примио две и кајем се. Стручњаци правили вакцине које су испитиване, тестиране па тек онда ушле у употребу. Ове вакцине нису тако прављене и боле су у функцији империјалног капитала и мултинационалних комп.
(chica, 5. novembar 2022 21:43) # Link komentara

Isto. Verujem da su odradile jedan deo posla, super, ali one zabrane ulaska i svega su jezive, podela na nevakcinisane i vakcinisane, zastrasujuce.

Australija ako ga ne pusti ni sledece godine, dok im zarazeni kriketasi igraju itd. sve je jasno.

Dirljivo

pre 1 godinu

Gledamo ja i supruga mec,kojoj je danas rodjendan usput receno.Tajbrejk vodi Cicipas 4:3 i na servisu je,vidim ona skrstila ruke vidi joj se zabrinutost na licu jer je veliki fan Novaka,a da je utesim kazem:"Ne brini mila,pobrinuce se sada Novak da pobedi i da poklon za rodjendan",Iako u tom trenutku ni sam nisam verovao u to,kad ono kao da me je cuo Novak preokrene i dobije!
(Rodjendanski poklon)

Je li ova kratka pripovetka neko zezanje, sarkazam ili ste stvarno prolupali? Hahahahahha ne mogu da verujem.

Medvedev

pre 1 godinu

@Stanoye
Ako cekamo da Novak razvali Rune-a kao Partizan Zvezdu onda će Rune da razvali Novaka. Ima Novak da ga razvali kao sto je Zvezda razvaljivala Partizan, posebno poslednje dve godine(naročito u kosarci)

chica

pre 1 godinu

@Eve, ene, koje breee
Koji si ti kreten. Jesi li ti gledao meč? Cici je bio bolji. E, budale. Nivak je u prvom setu imao jednu neiznudjenu grešku i 100%. prvi servis. Tako umoran, kako ti kažeš, odigrao perfektno treći set. A ovo ti vrh, Cici.

Rodjendanski poklon

pre 1 godinu

Gledamo ja i supruga mec,kojoj je danas rodjendan usput receno.Tajbrejk vodi Cicipas 4:3 i na servisu je,vidim ona skrstila ruke vidi joj se zabrinutost na licu jer je veliki fan Novaka,a da je utesim kazem:"Ne brini mila,pobrinuce se sada Novak da pobedi i da poklon za rodjendan",Iako u tom trenutku ni sam nisam verovao u to,kad ono kao da me je cuo Novak preokrene i dobije! Nemozete zamisliti koje radosti joj je priredio.Nekad male stvari cini ljude srecnim! Evo, ostatak dana spremao se za veceru u nekom restoranu,bice lepo raspolozenje,da je izgubio pitanje da li bi to izostalo, pasamo mogu da kazem HVALA NOVACE,ulepsao si mi po kozna koji put dan!

Dragon

pre 1 godinu

Bravo Nole Care!
Ovo je bilo 50/50.
Finale ce biti slicno.
Malo mi je zao Cicibana.
Skoro da je zasluzio pobedu nakon 7 poraza.
Ali takav je sport.

chica

pre 1 godinu

@Ognjen
Ја сам примио две и кајем се. Стручњаци правили вакцине које су испитиване, тестиране па тек онда ушле у употребу. Ове вакцине нису тако прављене и боле су у функцији империјалног капитала и мултинационалних комп.

Šijo_mi_ga_Đura

pre 1 godinu

Već godinana trolovi najavljuju godine,zamor materijala,povrede itd.
Jednom će se vaša prognoza pokazati tačna ali morate sačekati još 3-4 godine.
2-3 GS, 5-6 mastersa i jedno godinu dana na 1 mestu ATP liste.
Nije vama lako ljudi, toliko zavisti, zlobe a on obara sve moguće rekorde.
Svanuće u vašim životima kad Nole ode u penziju :-))))

Stefanos Tsitsipas

pre 1 godinu

Kada sam počeo karieru, želeo sam da igram protiv Novaka Đokovića, da ga pobedim, da svetu pokažem da sam najbolji....Sada samo želim da završi karieru

Eve, ene, koje breee?

pre 1 godinu

Rune uzima ovo samo tako. Mladji je, jaci je i odmorniji od Novaka, kome se je u drugom setu umor i te kako video. Godine su godine, to ne mogu ni ishrana ni joga da promene. Cici je danas na kraju sam sebe pobedio, i nije mu to prvi put. Veci deo meca je bio bolji od Djokovica. Djokovicu se, ponavljam, godine polako primecuju. Steta za Cicija, ali njegovo vreme tek dolazi. Mislim da ce on i Rune da vladaju scenom uskoro.

Gde ja zivim

pre 1 godinu

Znate ono, igrate neku igricu i par puta je "obrnete"... Pa vas smori i nije zanimljiva vise uopste. E tako je sa Novakom. Ponekad odgledam neko finale GS-a i to je to. Decko je osmislio, igrao i "obrnuo" tenis ko zna koliko puta! Gubljenje vremena je gledati najveceg svih vremena protiv ovih amatera.

NoleGoat

pre 1 godinu

Auuu opet. Greota,ovaj covek nikad nece uci u finale nekog turnira.
(Felipe, 5. novembar 2022 19:30) # Link komentara

A i kad udje, izgubi

Saint germain

pre 1 godinu

Evo dodjoh kući. Bio sam na meču. Publika je dala vetar u ledja grku da se meč oduži. Karte su preskupe. Gornji deo karta 150 evra za 1/4 i 1/2 a za finale 200 evra. Najbolja mesta 350-400 evra. Moja firma je jedan od sponzora i znajući da sam Srbin ja i još dvojica zemljaka kolega dobili smo karte. I za sutra takodje ne znajući ko su finalisti. Svi mečevi su se završavali u dva seta za sat ipo.

posmatrac

pre 1 godinu

Novak vise ne igra pod pritiskom, toga cini mnogo opasnim u odlucujucim trenucima . Usudicu se da kazem za nijansu cak bolje igra sada nego sto je igrao tokom karijere, a igrao je strasno dobro . Rune je fantastican bio ove nedelje pobedio je Alkasara i Oze Aliasima, ali prvo finale mastersa bi mogao biti pritisak za njega .

Stojan

pre 1 godinu

Bravo Novak, odlična igra,
samo tako naprijed. U finalu bi mogao odlučiti prvi set i dnevna forma. Bice teže u finalu, jer ovaj mladi danac igra odlično. Sretno majstore. Lp iz Slo.

Neo@

pre 1 godinu

Kad iz temelja menjaš sport potekao iz zapadne kulture, zamrze te zapadnjaci kao nikoga... Iako si u tome najbolji ikada od svih što su igrali i rodili se!
Možda bi i mi zamrzli nekog Francuza ili Britanca, kada bi uzeo da svira gusle bolje od svakog srpskog guslara... Ko će ga znati!?

smeh

pre 1 godinu

Okreni, obrni Cicipas i dalje gubi od Đokovića. I ovaj je još jedan od onih koji će pričati kako je skoro pobedio Đokovića. Čoveku će u budućnosti verovatno biti loše na sam pomen Đokovića a ako bude u delu žreba gde je Đoković ima srčka da ga strefi.

Sumeca tableta

pre 1 godinu

Ne znam sto ali posebno mi je drago kad pobedi ovog uobrazenka, u finale sta bude bude. Djokovic polako Cipiju nabija traume sve dublje i dublje.

Auuu brateee

pre 1 godinu

@ Monden. Šta reče "to budi nadu da će mlade generacije početi da pobeđuju Đokovića". Tebi je Novak napravio ozbiljne probleme.Čovek ima skoro 36 godina,alo,i ne mogu mu ništa,pa treba da se pokriju ušima.Druga stvar,većina tih što ih nazivaš mladima ima realne šanse da pre Novaka završe karijeru,jer psihički su toliko labilni da im nivo stresa opasno dolazi do krajnih granica.

Fedal

pre 1 godinu

Ovakvog sportistu svet nije video niti će. Pitam se onako ljudski odakle mu više ta snaga da se vraća posle svega šta je ove godine prošao.On je jednostavno fenomen kojeg će u sportskoj psihologijitek proučavati. "Uništio" je karijeru mnogo generacija od Conge, Dimitrova, Monfisa, nigde nema Tima, do Cicipasa, Zvereva, a načeo je i ove najmlađe Rubljova, Sinera, Šapovalova....
(Niki, 5. novembar 2022 19:45) # Link komentara

...i derao onu dvojicu

Aleksandar

pre 1 godinu

Davno je Đoković presao ovu igricu!!!!
Ovo je zaista brutalno razvaljivanje protivnika!!!
Ubijedljivo GOAT svih vremena!!!
Liga za sebe,brutalno NAJVEĆI!!!

Tata

pre 1 godinu

Trebe zamoliti ATP da pomere termine meceva na zavrsnom turniru, imam osecaj da sadrzaj nece biti prikladan za mladje od 18. Ili da se Australija zvanicno izvini za vacizam, naostrili su Djoku bice svasta.

Pep Gvardiola

pre 1 godinu

ovaj čovek je za učbenike, najbolji a čitavu karieru igra u gostima..i posle se razvije teorija da se hrani pljuvanjem, žviždanjem, žaljenjem, da ga diže što se uvek navija sa suparnika...a on publiki vrača srca...i tako dvije decenije

Pall Mall

pre 1 godinu

Bravo Nole bravo kralju. Odličan mec. U inat prepotentnoj publici u Parizu u inat tvojim bogovima jos jedno finale. Ne znam zbog čega ali meni je ovaj Grk najantipaticniji teniser. na turu. Taman se ponadao da ce ga dobiti ali ćorak. Nole je penicilin za cipiripija.

Zoran Minić

pre 1 godinu

Kad Cicipas igra agresivno i koncentrisano, tad ga je mnogo tesko pobediti...
(Uros, 5. novembar 2022 17:59)

Ima tu i kvaka! Zavisi protiv koga igra.

mqrtin

pre 1 godinu

Zasto na svakom turniru ljudi zestoko navijaju za Novakovog protivnika,to ce mi ostati vjecita misterija.
(Simke, 05. novembar 2022 18:43)

Sugavci raspali od Federera i Nadala, ali opet nece spavati zbog Djokovica

Gibanitza

pre 1 godinu

Ova netrpeljivost prema Đokoviću zaista prelazi sve granice razumevanja. Verujem da, kada bi Đoković igrao i protiv Princa Tame, publika bi skandirala Lu-ci-fer, Lu-ci-fer.

Рајко Четник, Z армија

pre 1 godinu

БРАВОООО НОЛЕЕЕ!
Овај Циципас ако настави овако све више личи на новог Чилића тј играча који постаје Нолетов редовни муштерија.
А сада финале, питам се против кога, по најавама тамо је неко од Шпанаца, упс , није него један јако добар момак.
Живео тенис!

rvat

pre 1 godinu

Kada je publika i ovog puta na strani protivnika, zadnje vreme je došlo. Pitam se da li su nekada u istoriji tenisa manje poštovali nekog broja 1 . Sramota !!!
Mozda je puno grka ?

Je sais

pre 1 godinu

Francuzi navijaju protiv Novaka jer znaju da ga to motiviše da da svoj maksimum. Kada je publika na njegovoj strani, uglavnom gubi meč.

anica velickovic

pre 1 godinu

A sto parla Francuski, vala Nole samo udri jos dugo da te gledamo, sreca ti pevala zauvek. Ispratila sam muza i dete kod babe..slatko na miru odgledah mec ne pamtim kad sam. Volimo te.

pitanje za redakciju u vezi jumkovih desetine hiljada komentara

pre 1 godinu

Postao pravi prebacivać samo.. Defanzivno čekanje da protivnik promaši.. Odvratna i dosadna igra.. Pljašljivko! Nikakav tempo u udarcima..
(HanSolo, 5. novembar 2022 18:43)


Bots and haters in ruins!!!!!!!!!!!!!!!! Hahahahahah

38 winnera 22 greške m Stefanos 28 winnera i 38 greška!!!!!!!!!!!Hej samo prebacuje, heeeej!!

Pokrij se ušima i plači, plači botino!!!!

Riki

pre 1 godinu

Ja kad sam jutros govorio da ce ovo bit tezak mec u tri seta dobio sam gomilu minusa. Ljudi, slusajte pametnijeg od sebe. Bravo Nole, sretno u finalu.

Jovan Tasic

pre 1 godinu

Bukvalno citavu igru i karijeru novaka djokovica opisuje onaj poen na 5:4 u tie brejku, kapa dole majstore idemo po jos jednu titulu!

Nebojša

pre 1 godinu

Postao pravi prebacivać samo.. Defanzivno čekanje da protivnik promaši.. Odvratna i dosadna igra.. Pljašljivko! Nikakav tempo u udarcima..
(HanSolo, 05. novembar 2022 18:43)


Smanji kladzu solo nije dobro ni za dušu a kamoli novčanik.

Romi

pre 1 godinu

Simke@zato što neutralna publika navija za slabijeg protivnika kako bi meč bio što neizvjesniji a oni dobili dobar meč kad su već platili prilično skupe ulaznice. Kako je Novak bolji od svih, moraju da navijaju protiv njega da malo poguraju onog drugog. Zna to i Nole i ne nervira se više osim kad je publika baš bezobrazna.

PrincNaZrnuGraska

pre 1 godinu

@Darko

Zadnje vreme je doslo "zapadnoj" civilizaciji. Sada su najopasniji, kao grogirani bokser. A Nole ko Nole, razbija i ne haje. To bi trebalo da bude recept svima kako se nositi sa "demokratama" belosvetskim. Bravo majstore, po ko zna koji put!

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Cicipas je ubedljivo najodbojnija faca u svetu tenisa. Ono oblizivanje, nadmeno hodanje, razmazenost, prenemaganje kad gubi.. NIsam se ovoliko radovao ni kad je uzeo Nole ovogodisnji Vimbldon! Samo deri generacijo, samo deri!

vlasta74

pre 1 godinu

Koliko li je generacija pregazio Novak. To mora da mu se ispoštuje pored svih marifetluka koji ga prate. Možeš da ga voliš ili mrziš, ali moraš da ga poštuješ, pogledajte statistike njegove cele karijere, to je u domenu nestvarnog.

svi_redsi_na_jednom_mijestu

pre 1 godinu

Novak, Jordan i Muhamed Ali, ostali iza neka se redaju kako hoće!
Kakva mentalna gromada, uzima mu Cici mini brejk, vodi 4-3, i zver nastupa na scenu, do kraja meča Novak nepogrešiv

:X

pre 1 godinu

Od vođstva Cicipasa 4:3 u taj-brejku se u naredna četiri poena videla razlika između njega i Đokovića. E, sad vi prostudirajte sami šta je i kako je.

Majkl Džondar

pre 1 godinu

Ово ми се не свиђа. Ђоковић фуби први сет, па онда дере. Ово ми некако дође контра.

Niki

pre 1 godinu

Ovakvog sportistu svet nije video niti će. Pitam se onako ljudski odakle mu više ta snaga da se vraća posle svega šta je ove godine prošao.On je jednostavno fenomen kojeg će u sportskoj psihologijitek proučavati. "Uništio" je karijeru mnogo generacija od Conge, Dimitrova, Monfisa, nigde nema Tima, do Cicipasa, Zvereva, a načeo je i ove najmlađe Rubljova, Sinera, Šapovalova....

Ilija

pre 1 godinu

Postao pravi prebacivać samo.. Defanzivno čekanje da protivnik promaši.. Odvratna i dosadna igra.. Pljašljivko! Nikakav tempo u udarcima..
(HanSolo, 5. novembar 2022 18:43)

Popij jednu limunatuuuu

Laki M

pre 1 godinu

@A ja se pitam zašto je to tako. Samo nemojte zamarati pričama zato što je iz Srbije.
(Moravac, 5. novembar 2022 18:37)

To je zato što nije Moravac koga svi cene i poštuju, naročito u čačanskim pečenjarama.

Стање ствари

pre 1 godinu

Све је ово Новак,све смо ово већ виђали.Први сет прецизно,фокусирано,јако.Онда други сет и ама баш сви смо видели тај Новаков говор тела"јој што ово смара".Циципас се онда разгоропадио и добили смо сјајни трећи сет.Опет се враћам на почетак,нама то све изгледа мазохистички од стране Новака,али он је просто такав,једноставно мора да има изазов,да му дају мотивацију, и добио је у виду одличног Циципаса у другом и трећем сету.А сад Руне и још један Мастерс на конту.

Srbin

pre 1 godinu

Postao pravi prebacivać samo.. Defanzivno čekanje da protivnik promaši.. Odvratna i dosadna igra.. Pljašljivko! Nikakav tempo u udarcima..

A onda ja dodjem i iznesem podatak da je bilo 36:28 u vinerima za Novaka i tebe sramota samog sebe koliko si glup...

draganTenis

pre 1 godinu

Momenat za pamćenje. Više od pola arene protestuje što Oko soklovo pokazuje da je Novak pogodio liniju, nezadovoljni jer su oni videli aut :)

Dejo

pre 1 godinu

Auuuuh bas dugo nisam osetio toliko navijacke strasti u Novakovim mecevima i nedostajace mi ta vrsta stresa kada zavrsi karijeru,a nadam se da nece jos brzo.Sjajan tenis iako Novak moze i bolje ali je i Cicipas danas odigrao odlicno,nije bilo lako ali se zavrsilo onako kako nas je vecina u Srbiji zelela.Bravo Nole,ne verujem da Rune moze bas da naudi Novaku,ipak mu je ovo prvo masters finale i najveci mec za njega u karijeri a jos igra protiv najboljeg svih vremena,tako da mislim da Novak osvaja jos jednu,91 titulu.IDEMOOO!!!!

Uvek protiv juvea, reala i zvezde

pre 1 godinu

Udjem da napisem kom. i vidim tvoj kom. pa reko' aj da te "iskoristim". Koji si ti lidbo, covece ili mladicu. Auuu jbt, mec se igra na dva seta i ti pises to sto pises. Da li znas tenis, eeej, a sta bi pisao da je GS na pet setova - PA DA JE NA PET, PA NOVAK BI SE ZEEEZAO. POVEZUJES BABE I ZABE, TRI SETA I PET SETOVA, A I TU SI PROLUPAO - PROCITAJ STA SI NAPISAO. SKACES SAM SEBI U STOMAK, SEBE POTIRES-NEGIRAS, DA LI SI SVESTAN. Ali svakako si dobar lik - navijas za Novaka, iiidemo 21=21 u januaru.

Elem, analiza od strane Novaka: Tezak, ozbiljan mec, Cici ne bi bio tu da nije dobar teniser, ali tata je tata - redovna musterija i kad je neizvesno, jos mnogo treba uce od mene i Rafe i penzosa (steta za njega, svi znamo sta znaci povreda u sportu koji ti hleb donosi).

Hvala na objavi, ako treba dodam nesto na prozivke ili "prozivke" - tu sam. Idemo jos blize na 4 desetice master(s)a.
(ozbiljno-saljiva analiza bez da sam imao Molitvu na umu, 5. novembar 2022 19:20)

Valjda 22=22?

Zoran

pre 1 godinu

Hahaha sad je kao povredjen, cim je video da ce izgubiti. E, zato nikada nece biti GOAT.
(anon, 5. novembar 2022 18:21)

Ne! On neće biti GOAT, ma šta to tebi značilo. On je već najbolji teniser svih vremena i jedan od najvećih sportista koji su se sportom bavili.
A to kakav je kao čovek ništa ne menja u vezi činjenica koje sam naveo.

Vaše ime

pre 1 godinu

@Kada je publika i ovog puta na strani protivnika, zadnje vreme je došlo. Pitam se da li su nekada u istoriji tenisa manje poštovali nekog broja 1 . Sramota !!!
(Darko, 05. novembar 2022 17:43)

A ja se pitam zašto je to tako. Samo nemojte zamarati pričama zato što je iz Srbije.
(Moravac, 05. novembar 2022 18:37)

Ne znam, mozda zato sto je iz Srbije?

lol

pre 1 godinu

Opet Cicibane vino ima stabilnu cijenu.
A ti pripremao neku novu taktiku, kao ranije griješio? Zapamtio ti NOLE ono kad reče da si ga raščupao ko buldog žrtvu. I otada nijesi bilježio!
Srećno Novače, legendo!

aha

pre 1 godinu

Francuska publika...Zapamtite ljudi, u svakoj prilici zdušno navijajte protiv Francuske i njenih sportista. Ovakvo nepoštovanje Novaka od strane Francuza je gadost!
(Neđo Valderama, 5. novembar 2022 18:29)
Pa...
Necu.
Navijacu za koga mi se cefne

Boston

pre 1 godinu

Mali Rune sad sigurno raduje sto njih dvojica igraju dug i tezak mec u 3 seta
(Dejo, 05. novembar 2022 18:27)

Ko je taj Rune bre ? Ovi i 6h da su igrali pobedili bi tog Runea.

yaya toure

pre 1 godinu

Postao pravi prebacivać samo.. Defanzivno čekanje da protivnik promaši.. Odvratna i dosadna igra.. Pljašljivko! Nikakav tempo u udarcima..
(HanSolo, 05. novembar 2022 18:43)

Jeli Stručnjače kako se igra tenis.? Kako se igra odbojka? Kako se igra stoni tenis? Jeli se prebacuju lopte, loptice. Stručnjače tenis je misaona igra, da nateraš protivnika na grešku. Tenis nije da budeš konj od 2 m i da servira 250 na sat i da pogodiš 40 asova. Američka filozofija tenisa. Zato ih nema nigde

Vlad

pre 1 godinu

Novak ostao bez energije, vedeo se pad u drugom setu. Šteta za propuštene 4 brejk prilike u trećem setu, bilo bi bez drame i kidanje živaca. Svaka čast, 36 godina i još drži lekcije mladima, neda se Novak još.
Mislim da bi lako završio u dva seta, ali očigledno je da je ostao bez one energije iz prvog seta, a Ciciban mlad pun snage... Dobar je Novak, razumljivo je da sve teže može da se preganja sa mladim teniserima, ali uvek nekako glava prelomi u njegovu korist.
U finalu još jedan jogunasti teniser Rune, biće fizički naporno za Novaka, zato mora servis da donosi više poena, razmena duža više nije za njegovee godine, skratiti poene pa zapečatiti pobedu i titulu.

Vlad

pre 1 godinu

Ne preterujte, navijači su bili podeljeni, malo Ciciban malo Novak, i u čemu je problem onda?
Na kraju u 13.gemu navijali su za Noleta, zar niste čuli? Publika ima pravo da navija za koga hoće, vi ovde tražite da svi vole Srbe i Novaka, pa zapitajte se zašto nije tako, ali i ne treba da je tako. Zašto bi neko u Parizu voleo Novaka? Da li vi volite Novaka u Srbiji, po komentarima mi se ne čini da je to većina, a ne verujem da bi vi navijali za Feđu ili Nadala da igraju finale u Beogradu sa nekim a da nije Novak, na primer. Sigurno bi ste navijali za nekog Cicibana, Jamatotu, Nišioku itd, a ne za Nadala ili Feđu. Zato malo manje mržnje i zluradih komentara, to je samo sport koji gledaoci vole, plaćaju masno za karte i imaju pravo navijati za svoje favorite,ne mrzeći druge kao što Srbi mrze sve okolo, naokolo i daleko.

Istočna RS

pre 1 godinu

A ko je ovde broj 1?

I kaže se poslednje, a ne zadnje.
(Aleksandar, 05. novembar 2022 18:16)

Aleksandre, prvi je po ATP nažalost onaj što 4 poena prije kraja meča, fol predade radi povrede.
A cijeli svijet zna pa i sad Cicipas, da je prvi onaj kome uzeše preko 10.000 bodova.
A ti nemoj da gledaš, da se patiš džaba.

Simo

pre 1 godinu

Zasto na svakom turniru ljudi zestoko navijaju za Novakovog protivnika,to ce mi ostati vjecita misterija.

Možda zato što je Nole favorit? A, šta misliš? Da li ti je to palo na pamet? Ja se na primer sećam i kad je publika bila uveliko na strani Novaka kada je kao mlad igrač koji se tek pojavio igrao protiv jednog Federera. Koliko god to sad izgledalo neverovatno.
Evo, šta misliš za koga će navijati u finalu?
Svetski smo prvaci da od komarca pravimo magarca.
p.s. nije uopšte tačno da je na svakom turniru i protiv svakog protivnika.

m

pre 1 godinu

Neverovatni genijalni Novak. Cici je odigrao drugi i treći set fenomenalno a ipak je izgubio.

Postoji više načina na koji Novak pobedjuje svoje protivnike tokom cele svoje karijere, ovo je jedan od Novakovih klasika za nas koji znamo Novaka i pratimo ga od samog početka, kada se čini da je dole, da je pao, da će sigurno izgubiti, a onda... se izdigne, uzdigne i pobedi. Slatko, sladje i najsladje.

U isto vreme ovakvi mečevi otkrivaju one koji površno gledaju tenis i inteligencija im je "daleko" od teniskog fundamenta, naravno kada se na to doda i patnje neogrančena mrzitelja i zavidnika to je kompletna ekstaza od ovakvih mečeva.

I fizički i mentalno Novak u ovim godinama i u situaciji u kojoj se nalazi je stratosfera, genije.

pedra

pre 1 godinu

@Zasto na svakom turniru ljudi zestoko navijaju za Novakovog protivnika,to ce mi ostati vjecita misterija.
(Simke, 5. novembar 2022 18:43)

Ma dajte ljudi neka navijaju protiv Noleta , to samo budi Noletov inat .Kad su protiv on redovno pobedjuje . Setite se finala protiv Medvedeva na USO .Publika bila za Noleta a nas baksuz izgubi.

питам за друга

pre 1 godinu

После меча више волим да читам ове "нема од њега ништа" коментаре, него лук и сланину уз пиво

Messi

pre 1 godinu

nisu francuzi navijali protiv Novaka, več da meč ne završi posle sat vremena...na kraju se opet navijalo za Novaka, ipak bi da gledaju največeg u finalu...

QX

pre 1 godinu

Moravac,to jeste tako u jednom delu ali veliki deo te priče potiče od Rafaela i RFa.Kada je poče njih da dere tako počinje i sve veća mržnja prema njemu.Pri tome stalno im je zabijao prst u oko počevši još 2008 kada je isprozivao Rodika pred 20000 Amera ....

antiDebil

pre 1 godinu

Postao pravi prebacivać samo.. Defanzivno čekanje da protivnik promaši.. Odvratna i dosadna igra.. Pljašljivko! Nikakav tempo u udarcima..
(HanSolo, 5. novembar 2022 18:43)

Taj je izgubio jos u drugom kolu, na vreme je pokupio tange i zbrisao...

Monden

pre 1 godinu

Nikada od Cicipasa neće biti veliki igrač. Imao je pobedu u rukama na 4:3 u taj-brejku trećeg seta, izgubio je oba poena na svoj servis, i to drugi tako što je Đoković već bio izbačen sa terena, trebalo je samo plasirati lopticu, a on mu je nabacio prvo na reket. Jednostavno dečko nema to što treba u glavi.

Đoković je igrao u prvom i trećem setu igrao svoj najbolji tenis, dok je Cicipas u prvom igrao ispod proseka, a u trećem mnogo bolje, ali i dalje prilično daleko od svog maksimuma i, opet, bio blizu pobede. To daje nadu da će, ipak, mlađa generacija početi da pobeđuje Đokovića i u svom najboljem izdanju i konačno staviti tačku na njegovu karijeru.

Ja

pre 1 godinu

@Francuska publika...Zapamtite ljudi, u svakoj prilici zdušno navijajte protiv Francuske i njenih sportista. Ovakvo nepoštovanje Novaka od strane Francuza je gadost!

Uuu ala su se nasekirali Francuzi, eno Makron proglasio dan žalosti.

marko

pre 1 godinu

Uhh kakav mec, kakav tenis, e odavno nismo gledali nesto kao ovo veceras. Cestitke Cicipasu na borbi, a Nole sta da kazem nego bravo legendo i srecno sutra.

Svetolik

pre 1 godinu

Totalitarna monodrama, mislim u režiji Novaka. Vragolanu jedan :), nerviram se bezveze. Ovaj detalj mi je zapao za oko, u drugom setu kod 1:1, kada je novak furiozno zgazio cicipasa u ušli u drugi set, prebacio je nekoliko balona. Istim onim ritmom kao da je bio totalno nemotivisan u jedno dijelu karijere 2017-18 kada smo mislii da mu nema povratka. Nema šanse da je zbog umora, jer su igrali tek jedan set, u kome je zgatio protivnika i potrošio se minimalno. Biće da je Novak bio nemotivisan, i onda je svjesno krenuo da umrtvi svoju igru kako bi digao protivnika i pronašao motiaciju. Razumije se, ovo je puštanje mačka iz vreće. Manje spretnog mačka ćeš lakše uhvatiti, više spretnog teže, ako ovo uradi Nole nema stopostotnu garanciju da mu protivnik neće izmaći. Ova dva propuštena brejka su definitvno feler koji mu se često desi kao i kad ne relaizuje set na svoj servis. U svakom slučaju Novak je prošao dalje uz veliku dramu, i sasvim sigurno pronađenu dozu adrenalina koja mu je trebala jer je previše furizono došao do finala, a redovno osvaja turnire kada ima bar jedan neizvjesan meč. Rune sutra nema šta da traži u meču.

ozbiljno-saljiva analiza bez da sam imao Molitvu na umu

pre 1 godinu

Nole trenutno samo Boga moli da odu u tie break, smo tako ima sansu da ovoga veceras dobije.
(Molitva, 5. novembar 2022 18:49)

Udjem da napisem kom. i vidim tvoj kom. pa reko' aj da te "iskoristim". Koji si ti lidbo, covece ili mladicu. Auuu jbt, mec se igra na dva seta i ti pises to sto pises. Da li znas tenis, eeej, a sta bi pisao da je GS na pet setova - PA DA JE NA PET, PA NOVAK BI SE ZEEEZAO. POVEZUJES BABE I ZABE, TRI SETA I PET SETOVA, A I TU SI PROLUPAO - PROCITAJ STA SI NAPISAO. SKACES SAM SEBI U STOMAK, SEBE POTIRES-NEGIRAS, DA LI SI SVESTAN. Ali svakako si dobar lik - navijas za Novaka, iiidemo 21=21 u januaru.

Elem, analiza od strane Novaka: Tezak, ozbiljan mec, Cici ne bi bio tu da nije dobar teniser, ali tata je tata - redovna musterija i kad je neizvesno, jos mnogo treba uce od mene i Rafe i penzosa (steta za njega, svi znamo sta znaci povreda u sportu koji ti hleb donosi).

Hvala na objavi, ako treba dodam nesto na prozivke ili "prozivke" - tu sam. Idemo jos blize na 4 desetice master(s)a.

Gorkić

pre 1 godinu

Kada je publika i ovog puta na strani protivnika, zadnje vreme je došlo. Pitam se da li su nekada u istoriji tenisa manje poštovali nekog broja 1 . Sramota !!!
(Darko, 05. novembar 2022 17:43)

@
Gdje vidite broja 1?
Cicipas 5.
Đoković 7.

Tihi

pre 1 godinu

Gde ste sad stručnjaci pljuvači!? Nole igra dosadnu igru!? Samo prebacuje, brani se i čeka da protivnik pogreši!?!? Gotov je, godine čine svoje!? Novak ima 35, a igra i ima snagu kao da ima 10 godina manje! Pratim ga od 2011, i duboko sam verovao i svima sam pričao da će Novak osvojiti minimum 40 hiljadarki, i 20 GS! I da će biti najbolji svih vremena!Svi su mi govorili da sam lud. Premašio je moja očekivanja, i svima je dokazao da je nebo za njega granica!! Novak je mentalna gromada kakvu u životu nisam video u svetu tenisa. A tenis pratim još od Borisa Bekera i Male Mo! Kakve je veličine ostavio daleko iza sebe! Borg,Mekinro Beker, Lendl, Sampras, Agasi, Rodik, Federer..i još mnoge druge teniske legende!! Još malo, i Nadal će da mu gleda u leđa. Biće najbolji po svim parametrima sredinom sledeće godine. Posle toga će samo da pomera granice. Bez ikakve sumnje! Što se meča sa Cicipasom tiče, samo je potvrdio da je mentalna gromada!! Nole je trećem setu izgubio samo dva poena na svoj servis! Bez obzira što je imao četiri prilike za brejk u trećem setu, to ga nije poremetilo. Bio je siguran u svojim servis gemovima. Stigao je do taj brejka. Tu Cicipas nije ima šta da traži! Prosto, nema mu ravnog!! Novak je doktor tenisa, i nastavlja da piše svoje doktorate! Sutra protiv mladog Holgera Runea će biti lakši meč. Protiv svog idola nema šta da traži. Bez ikakve sumnje Nole sutra osvaja titulu, i za korak je bliži broju 40! Ma idemooo breee!!!

GoranH

pre 1 godinu

Zasto na svakom turniru ljudi zestoko navijaju za Novakovog protivnika,to ce mi ostati vjecita misterija.
(Simke, 05. novembar 2022 18:43)

Pa verovatno su na strani slabijeg, kao da im pomognu, al džaba, ne pomaže.

Nebojša

pre 1 godinu

Za srčku ali vredelo je na kraju što se tiče samog meča verovatno najlošiji na turniru koji je odigrao baš se izgrešio plus je brdo prilika propustio sa druge strane Cicipas je odigrao puno bolje nego u par zadnjih njihovih duela šta da kažem više sem nadam se da ima snage za finale i srećno.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Ух, мени је ово било тешко гледати а како је тек њему било играти. Не потцјењујем Рунеа ал мислим да је ово било финале прије финала. СВАКА ЧАСТ НОВАЧЕ! 🇷🇸✊😲

a

pre 1 godinu

Novak vikanjem isteruje negativnu energiju. Tako se resetuje. Ali ponašanje publike je za svaku osudu. Biće to na svakom turniru. Njihov starac je napustio tenis, Rafa nije u formi a pitanje da li će i biti. Ostao Novak koji preti da uzme još koji GS a to se publici ne svidja. Kada bi ostalo ovako

Aleksandar

pre 1 godinu

Kada je publika i ovog puta na strani protivnika, zadnje vreme je došlo. Pitam se da li su nekada u istoriji tenisa manje poštovali nekog broja 1 . Sramota !!!
(Darko, 05. novembar 2022 17:43)

A ko je ovde broj 1?

I kaže se poslednje, a ne zadnje.

i11

pre 1 godinu

Ovaj Novak kad god mu ne ide ima neki problem, trese glavom, trepće, savija se unapred, krivi se. I to mu dobro funkcioniše. Svi njegovi navijači kupuju to po jako niskoj ceni.

Nole fan

pre 1 godinu

Novak ne može više od sedmog mesta na ATP i da pobedi. Sasvim zadovoljavajuće do sada. Četiri turnira a tri pobede. Egzibicioni se ne računaju. Još Torino i to je to. Pripreme za AO za koji verujem da će igrati

HanSolo

pre 1 godinu

Postao pravi prebacivać samo.. Defanzivno čekanje da protivnik promaši.. Odvratna i dosadna igra.. Pljašljivko! Nikakav tempo u udarcima..

Neđo Valderama

pre 1 godinu

Francuska publika...Zapamtite ljudi, u svakoj prilici zdušno navijajte protiv Francuske i njenih sportista. Ovakvo nepoštovanje Novaka od strane Francuza je gadost!

Medvedev

pre 1 godinu

Ako Novak izgubi(nadam se da neće) jedina dobra stvar je ta sto Cici ima sansu da zavrsi na prvom mestu na kraju godine i da skine sa trona onog malog

Ivan

pre 1 godinu

Kada je publika i ovog puta na strani protivnika, zadnje vreme je došlo. Pitam se da li su nekada u istoriji tenisa manje poštovali nekog broja 1 . Sramota !!!
(Darko,


Ne znam za broj 1 ali broj 7 nikad vise postovan.

Simke

pre 1 godinu

Cicipas,Zverev,Medvedev....Oni igraju po sistemu ako im servis radi,mogu dobiti svakoga,ako im ne radi,mogu izgubiti pd svakoga,i to je to....Cicipas se vratio u ovaj mec iskljucivo zbog prvog servisa.

nikola

pre 1 godinu

I kaže se poslednje, a ne zadnje.
(Aleksandar, 05. novembar 2022 18:16)
Ispravno je "Poslednje" a kae se (u narodu):"Zadnje vreme je došlo"...

Kole

pre 1 godinu

Ne znam kako neko moze navijati za ovog. Bez premca najbolji ikad. Ali…
Kad pobedjuje i vodi, dusa od coveka, srce publici i sve ok. Kad krene da gubi, dere se svojima, smeta mu sve, cudi se dobrom potezu protivnika. Bukvalno sve negativno. Neprijatno za gledanje.
Sad ako izgubi, saka je. Ako pobedi, bice problema kao malo i onda ce ovog sutra da razbije. Ali sve ok. Kao na lejver kupu, njegovi kazu povredjen on izadje i kaze nikad spremniji nije bio.

Ccc

Pr.Oliver

pre 1 godinu

@Kada je publika i ovog puta na strani protivnika, zadnje vreme je došlo. Pitam se da li su nekada u istoriji tenisa manje poštovali nekog broja 1 . Sramota !!!
(Darko, 05. novembar 2022 17:43)

A gde ti vidis nekog broja 1

kejt_winslet

pre 1 godinu

15-40 u dva navrata je Novak imao u trecem setu, i ne uspe brejk. Svaka cast Cicipasu, tu je napravio veliki posao spasivsi te cetri brej kopte.

Zoka

pre 1 godinu

Kada je publika i ovog puta na strani protivnika, zadnje vreme je došlo. Pitam se da li su nekada u istoriji tenisa manje poštovali nekog broja 1 . Sramota !!!
(Darko, 05. novembar 2022 17:43)

Realno i ovaj naš je mnogo doprineo tome. Da im se nije ulizivao, 100% bi ga više poštovali.

Moravac

pre 1 godinu

Kada je publika i ovog puta na strani protivnika, zadnje vreme je došlo. Pitam se da li su nekada u istoriji tenisa manje poštovali nekog broja 1 . Sramota !!!
(Darko, 05. novembar 2022 17:43)

A ja se pitam zašto je to tako. Samo nemojte zamarati pričama zato što je iz Srbije.

akcidroni

pre 1 godinu

@Kada je publika i ovog puta na strani protivnika, zadnje vreme je došlo. Pitam se da li su nekada u istoriji tenisa manje poštovali nekog broja 1 . Sramota !!!
(Darko, 05. novembar 2022 17:43)

A ja se pitam zašto je to tako. Samo nemojte zamarati pričama zato što je iz Srbije.
(Moravac, 05. novembar 2022 18:37)

- Зато што је из Србије.

Brodar

pre 1 godinu

Novak prvi set odigra odlično a onda pad u drugom. Resetovaće se i dobiti meč. Ali moguće je Novaka dobiti u dva dobijena ali u tri teško

Monden

pre 1 godinu

E, sada da vidimo može li Cicipas da prebrodi taj kompleks od Đokovića koji je navukao na u finalu RG-a.

Sad treba srušiti Đokovića, kada je poleteo i misli da je u svom pobedničkom modu. Iskreno ne verujem u pobedu Cicipasa, ali joj se nadam.

pejafan

pre 1 godinu

Teniska masina,skoro perfekcija...Kada mu je pogled ovakav i kada ima ovakav stav,ne moze ga niko pobediti,jednostavno on se pita za sve...I americka i australijska vlada nazalost...

Svetolik

pre 1 godinu

Zjev, zjev, opet se dosađujem hahaha. Cici upao u mašinu za mljevenje...Odučio ga je Nole od tenisa u prvom setu, a 5 gem gdje je od 0:30, uzeo brejk prvo sa bekend paralelom, pa onda crosscourt iz odbrambene pozicije i onda forhend paralela..prosto ova mlađa generacija tenisera sada iz prve ruke uvjerava se zašto je Novak najbolji teniser svih vremena.

djuro

pre 1 godinu

ma nemojte, ne žele Parižani da se brzo završi meč jer su skupo platili ulaznice... kladim se da je bio imali ništa protiv da je Cicipas dobio prvi set.

Darko

pre 1 godinu

Kada je publika i ovog puta na strani protivnika, zadnje vreme je došlo. Pitam se da li su nekada u istoriji tenisa manje poštovali nekog broja 1 . Sramota !!!

Ognjen

pre 1 godinu

Koliko je bilo glupo i neposteno ne pustiti Novaka na US open pre samo 3 meseca.

Primio sam tri vakcine. Primio bih opet ako tako kazu strucni ljudi koji su zivot posveteli lececi epidemije. Ko sam ja da to osporavam? Ali Nole je i nevakcinisan trebao da igra u drugoj polovini 2022.

akcidroni

pre 1 godinu

@Kada je publika i ovog puta na strani protivnika, zadnje vreme je došlo. Pitam se da li su nekada u istoriji tenisa manje poštovali nekog broja 1 . Sramota !!!
(Darko, 05. novembar 2022 17:43)

A ja se pitam zašto je to tako. Samo nemojte zamarati pričama zato što je iz Srbije.
(Moravac, 05. novembar 2022 18:37)

- Зато што је из Србије.

Darko

pre 1 godinu

Kada je publika i ovog puta na strani protivnika, zadnje vreme je došlo. Pitam se da li su nekada u istoriji tenisa manje poštovali nekog broja 1 . Sramota !!!

Neđo Valderama

pre 1 godinu

Francuska publika...Zapamtite ljudi, u svakoj prilici zdušno navijajte protiv Francuske i njenih sportista. Ovakvo nepoštovanje Novaka od strane Francuza je gadost!

Tihi

pre 1 godinu

Gde ste sad stručnjaci pljuvači!? Nole igra dosadnu igru!? Samo prebacuje, brani se i čeka da protivnik pogreši!?!? Gotov je, godine čine svoje!? Novak ima 35, a igra i ima snagu kao da ima 10 godina manje! Pratim ga od 2011, i duboko sam verovao i svima sam pričao da će Novak osvojiti minimum 40 hiljadarki, i 20 GS! I da će biti najbolji svih vremena!Svi su mi govorili da sam lud. Premašio je moja očekivanja, i svima je dokazao da je nebo za njega granica!! Novak je mentalna gromada kakvu u životu nisam video u svetu tenisa. A tenis pratim još od Borisa Bekera i Male Mo! Kakve je veličine ostavio daleko iza sebe! Borg,Mekinro Beker, Lendl, Sampras, Agasi, Rodik, Federer..i još mnoge druge teniske legende!! Još malo, i Nadal će da mu gleda u leđa. Biće najbolji po svim parametrima sredinom sledeće godine. Posle toga će samo da pomera granice. Bez ikakve sumnje! Što se meča sa Cicipasom tiče, samo je potvrdio da je mentalna gromada!! Nole je trećem setu izgubio samo dva poena na svoj servis! Bez obzira što je imao četiri prilike za brejk u trećem setu, to ga nije poremetilo. Bio je siguran u svojim servis gemovima. Stigao je do taj brejka. Tu Cicipas nije ima šta da traži! Prosto, nema mu ravnog!! Novak je doktor tenisa, i nastavlja da piše svoje doktorate! Sutra protiv mladog Holgera Runea će biti lakši meč. Protiv svog idola nema šta da traži. Bez ikakve sumnje Nole sutra osvaja titulu, i za korak je bliži broju 40! Ma idemooo breee!!!

pitanje za redakciju u vezi jumkovih desetine hiljada komentara

pre 1 godinu

Postao pravi prebacivać samo.. Defanzivno čekanje da protivnik promaši.. Odvratna i dosadna igra.. Pljašljivko! Nikakav tempo u udarcima..
(HanSolo, 5. novembar 2022 18:43)


Bots and haters in ruins!!!!!!!!!!!!!!!! Hahahahahah

38 winnera 22 greške m Stefanos 28 winnera i 38 greška!!!!!!!!!!!Hej samo prebacuje, heeeej!!

Pokrij se ušima i plači, plači botino!!!!

Ilija

pre 1 godinu

Postao pravi prebacivać samo.. Defanzivno čekanje da protivnik promaši.. Odvratna i dosadna igra.. Pljašljivko! Nikakav tempo u udarcima..
(HanSolo, 5. novembar 2022 18:43)

Popij jednu limunatuuuu

Zoran

pre 1 godinu

Hahaha sad je kao povredjen, cim je video da ce izgubiti. E, zato nikada nece biti GOAT.
(anon, 5. novembar 2022 18:21)

Ne! On neće biti GOAT, ma šta to tebi značilo. On je već najbolji teniser svih vremena i jedan od najvećih sportista koji su se sportom bavili.
A to kakav je kao čovek ništa ne menja u vezi činjenica koje sam naveo.

Niki

pre 1 godinu

Ovakvog sportistu svet nije video niti će. Pitam se onako ljudski odakle mu više ta snaga da se vraća posle svega šta je ove godine prošao.On je jednostavno fenomen kojeg će u sportskoj psihologijitek proučavati. "Uništio" je karijeru mnogo generacija od Conge, Dimitrova, Monfisa, nigde nema Tima, do Cicipasa, Zvereva, a načeo je i ove najmlađe Rubljova, Sinera, Šapovalova....

Sumeca tableta

pre 1 godinu

Ne znam sto ali posebno mi je drago kad pobedi ovog uobrazenka, u finale sta bude bude. Djokovic polako Cipiju nabija traume sve dublje i dublje.

Fedal

pre 1 godinu

Ovakvog sportistu svet nije video niti će. Pitam se onako ljudski odakle mu više ta snaga da se vraća posle svega šta je ove godine prošao.On je jednostavno fenomen kojeg će u sportskoj psihologijitek proučavati. "Uništio" je karijeru mnogo generacija od Conge, Dimitrova, Monfisa, nigde nema Tima, do Cicipasa, Zvereva, a načeo je i ove najmlađe Rubljova, Sinera, Šapovalova....
(Niki, 5. novembar 2022 19:45) # Link komentara

...i derao onu dvojicu

m

pre 1 godinu

Neverovatni genijalni Novak. Cici je odigrao drugi i treći set fenomenalno a ipak je izgubio.

Postoji više načina na koji Novak pobedjuje svoje protivnike tokom cele svoje karijere, ovo je jedan od Novakovih klasika za nas koji znamo Novaka i pratimo ga od samog početka, kada se čini da je dole, da je pao, da će sigurno izgubiti, a onda... se izdigne, uzdigne i pobedi. Slatko, sladje i najsladje.

U isto vreme ovakvi mečevi otkrivaju one koji površno gledaju tenis i inteligencija im je "daleko" od teniskog fundamenta, naravno kada se na to doda i patnje neogrančena mrzitelja i zavidnika to je kompletna ekstaza od ovakvih mečeva.

I fizički i mentalno Novak u ovim godinama i u situaciji u kojoj se nalazi je stratosfera, genije.

Auuu brateee

pre 1 godinu

@ Monden. Šta reče "to budi nadu da će mlade generacije početi da pobeđuju Đokovića". Tebi je Novak napravio ozbiljne probleme.Čovek ima skoro 36 godina,alo,i ne mogu mu ništa,pa treba da se pokriju ušima.Druga stvar,većina tih što ih nazivaš mladima ima realne šanse da pre Novaka završe karijeru,jer psihički su toliko labilni da im nivo stresa opasno dolazi do krajnih granica.

Ognjen

pre 1 godinu

Koliko je bilo glupo i neposteno ne pustiti Novaka na US open pre samo 3 meseca.

Primio sam tri vakcine. Primio bih opet ako tako kazu strucni ljudi koji su zivot posveteli lececi epidemije. Ko sam ja da to osporavam? Ali Nole je i nevakcinisan trebao da igra u drugoj polovini 2022.

Zoran Minić

pre 1 godinu

Kad Cicipas igra agresivno i koncentrisano, tad ga je mnogo tesko pobediti...
(Uros, 5. novembar 2022 17:59)

Ima tu i kvaka! Zavisi protiv koga igra.

Gde ja zivim

pre 1 godinu

Znate ono, igrate neku igricu i par puta je "obrnete"... Pa vas smori i nije zanimljiva vise uopste. E tako je sa Novakom. Ponekad odgledam neko finale GS-a i to je to. Decko je osmislio, igrao i "obrnuo" tenis ko zna koliko puta! Gubljenje vremena je gledati najveceg svih vremena protiv ovih amatera.

Vaše ime

pre 1 godinu

@Kada je publika i ovog puta na strani protivnika, zadnje vreme je došlo. Pitam se da li su nekada u istoriji tenisa manje poštovali nekog broja 1 . Sramota !!!
(Darko, 05. novembar 2022 17:43)

A ja se pitam zašto je to tako. Samo nemojte zamarati pričama zato što je iz Srbije.
(Moravac, 05. novembar 2022 18:37)

Ne znam, mozda zato sto je iz Srbije?

GoranH

pre 1 godinu

Zasto na svakom turniru ljudi zestoko navijaju za Novakovog protivnika,to ce mi ostati vjecita misterija.
(Simke, 05. novembar 2022 18:43)

Pa verovatno su na strani slabijeg, kao da im pomognu, al džaba, ne pomaže.

Stefanos Tsitsipas

pre 1 godinu

Kada sam počeo karieru, želeo sam da igram protiv Novaka Đokovića, da ga pobedim, da svetu pokažem da sam najbolji....Sada samo želim da završi karieru

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Cicipas je ubedljivo najodbojnija faca u svetu tenisa. Ono oblizivanje, nadmeno hodanje, razmazenost, prenemaganje kad gubi.. NIsam se ovoliko radovao ni kad je uzeo Nole ovogodisnji Vimbldon! Samo deri generacijo, samo deri!

Šijo_mi_ga_Đura

pre 1 godinu

Već godinana trolovi najavljuju godine,zamor materijala,povrede itd.
Jednom će se vaša prognoza pokazati tačna ali morate sačekati još 3-4 godine.
2-3 GS, 5-6 mastersa i jedno godinu dana na 1 mestu ATP liste.
Nije vama lako ljudi, toliko zavisti, zlobe a on obara sve moguće rekorde.
Svanuće u vašim životima kad Nole ode u penziju :-))))

Rodjendanski poklon

pre 1 godinu

Gledamo ja i supruga mec,kojoj je danas rodjendan usput receno.Tajbrejk vodi Cicipas 4:3 i na servisu je,vidim ona skrstila ruke vidi joj se zabrinutost na licu jer je veliki fan Novaka,a da je utesim kazem:"Ne brini mila,pobrinuce se sada Novak da pobedi i da poklon za rodjendan",Iako u tom trenutku ni sam nisam verovao u to,kad ono kao da me je cuo Novak preokrene i dobije! Nemozete zamisliti koje radosti joj je priredio.Nekad male stvari cini ljude srecnim! Evo, ostatak dana spremao se za veceru u nekom restoranu,bice lepo raspolozenje,da je izgubio pitanje da li bi to izostalo, pasamo mogu da kazem HVALA NOVACE,ulepsao si mi po kozna koji put dan!

Saint germain

pre 1 godinu

Evo dodjoh kući. Bio sam na meču. Publika je dala vetar u ledja grku da se meč oduži. Karte su preskupe. Gornji deo karta 150 evra za 1/4 i 1/2 a za finale 200 evra. Najbolja mesta 350-400 evra. Moja firma je jedan od sponzora i znajući da sam Srbin ja i još dvojica zemljaka kolega dobili smo karte. I za sutra takodje ne znajući ko su finalisti. Svi mečevi su se završavali u dva seta za sat ipo.

antiDebil

pre 1 godinu

Postao pravi prebacivać samo.. Defanzivno čekanje da protivnik promaši.. Odvratna i dosadna igra.. Pljašljivko! Nikakav tempo u udarcima..
(HanSolo, 5. novembar 2022 18:43)

Taj je izgubio jos u drugom kolu, na vreme je pokupio tange i zbrisao...

Dejo

pre 1 godinu

Auuuuh bas dugo nisam osetio toliko navijacke strasti u Novakovim mecevima i nedostajace mi ta vrsta stresa kada zavrsi karijeru,a nadam se da nece jos brzo.Sjajan tenis iako Novak moze i bolje ali je i Cicipas danas odigrao odlicno,nije bilo lako ali se zavrsilo onako kako nas je vecina u Srbiji zelela.Bravo Nole,ne verujem da Rune moze bas da naudi Novaku,ipak mu je ovo prvo masters finale i najveci mec za njega u karijeri a jos igra protiv najboljeg svih vremena,tako da mislim da Novak osvaja jos jednu,91 titulu.IDEMOOO!!!!

vlasta74

pre 1 godinu

Koliko li je generacija pregazio Novak. To mora da mu se ispoštuje pored svih marifetluka koji ga prate. Možeš da ga voliš ili mrziš, ali moraš da ga poštuješ, pogledajte statistike njegove cele karijere, to je u domenu nestvarnog.

posmatrac

pre 1 godinu

Novak vise ne igra pod pritiskom, toga cini mnogo opasnim u odlucujucim trenucima . Usudicu se da kazem za nijansu cak bolje igra sada nego sto je igrao tokom karijere, a igrao je strasno dobro . Rune je fantastican bio ove nedelje pobedio je Alkasara i Oze Aliasima, ali prvo finale mastersa bi mogao biti pritisak za njega .

nikola

pre 1 godinu

I kaže se poslednje, a ne zadnje.
(Aleksandar, 05. novembar 2022 18:16)
Ispravno je "Poslednje" a kae se (u narodu):"Zadnje vreme je došlo"...

Romi

pre 1 godinu

Simke@zato što neutralna publika navija za slabijeg protivnika kako bi meč bio što neizvjesniji a oni dobili dobar meč kad su već platili prilično skupe ulaznice. Kako je Novak bolji od svih, moraju da navijaju protiv njega da malo poguraju onog drugog. Zna to i Nole i ne nervira se više osim kad je publika baš bezobrazna.

Aleksandar

pre 1 godinu

Davno je Đoković presao ovu igricu!!!!
Ovo je zaista brutalno razvaljivanje protivnika!!!
Ubijedljivo GOAT svih vremena!!!
Liga za sebe,brutalno NAJVEĆI!!!

Nebojša

pre 1 godinu

Za srčku ali vredelo je na kraju što se tiče samog meča verovatno najlošiji na turniru koji je odigrao baš se izgrešio plus je brdo prilika propustio sa druge strane Cicipas je odigrao puno bolje nego u par zadnjih njihovih duela šta da kažem više sem nadam se da ima snage za finale i srećno.

djuro

pre 1 godinu

ma nemojte, ne žele Parižani da se brzo završi meč jer su skupo platili ulaznice... kladim se da je bio imali ništa protiv da je Cicipas dobio prvi set.

Nebojša

pre 1 godinu

Postao pravi prebacivać samo.. Defanzivno čekanje da protivnik promaši.. Odvratna i dosadna igra.. Pljašljivko! Nikakav tempo u udarcima..
(HanSolo, 05. novembar 2022 18:43)


Smanji kladzu solo nije dobro ni za dušu a kamoli novčanik.

:X

pre 1 godinu

Od vođstva Cicipasa 4:3 u taj-brejku se u naredna četiri poena videla razlika između njega i Đokovića. E, sad vi prostudirajte sami šta je i kako je.

Tata

pre 1 godinu

Trebe zamoliti ATP da pomere termine meceva na zavrsnom turniru, imam osecaj da sadrzaj nece biti prikladan za mladje od 18. Ili da se Australija zvanicno izvini za vacizam, naostrili su Djoku bice svasta.

Zoka

pre 1 godinu

Kada je publika i ovog puta na strani protivnika, zadnje vreme je došlo. Pitam se da li su nekada u istoriji tenisa manje poštovali nekog broja 1 . Sramota !!!
(Darko, 05. novembar 2022 17:43)

Realno i ovaj naš je mnogo doprineo tome. Da im se nije ulizivao, 100% bi ga više poštovali.

smeh

pre 1 godinu

Okreni, obrni Cicipas i dalje gubi od Đokovića. I ovaj je još jedan od onih koji će pričati kako je skoro pobedio Đokovića. Čoveku će u budućnosti verovatno biti loše na sam pomen Đokovića a ako bude u delu žreba gde je Đoković ima srčka da ga strefi.

Neo@

pre 1 godinu

Kad iz temelja menjaš sport potekao iz zapadne kulture, zamrze te zapadnjaci kao nikoga... Iako si u tome najbolji ikada od svih što su igrali i rodili se!
Možda bi i mi zamrzli nekog Francuza ili Britanca, kada bi uzeo da svira gusle bolje od svakog srpskog guslara... Ko će ga znati!?

Pep Gvardiola

pre 1 godinu

ovaj čovek je za učbenike, najbolji a čitavu karieru igra u gostima..i posle se razvije teorija da se hrani pljuvanjem, žviždanjem, žaljenjem, da ga diže što se uvek navija sa suparnika...a on publiki vrača srca...i tako dvije decenije

Stojan

pre 1 godinu

Bravo Novak, odlična igra,
samo tako naprijed. U finalu bi mogao odlučiti prvi set i dnevna forma. Bice teže u finalu, jer ovaj mladi danac igra odlično. Sretno majstore. Lp iz Slo.

Messi

pre 1 godinu

nisu francuzi navijali protiv Novaka, več da meč ne završi posle sat vremena...na kraju se opet navijalo za Novaka, ipak bi da gledaju največeg u finalu...

QX

pre 1 godinu

Moravac,to jeste tako u jednom delu ali veliki deo te priče potiče od Rafaela i RFa.Kada je poče njih da dere tako počinje i sve veća mržnja prema njemu.Pri tome stalno im je zabijao prst u oko počevši još 2008 kada je isprozivao Rodika pred 20000 Amera ....

Стање ствари

pre 1 godinu

Све је ово Новак,све смо ово већ виђали.Први сет прецизно,фокусирано,јако.Онда други сет и ама баш сви смо видели тај Новаков говор тела"јој што ово смара".Циципас се онда разгоропадио и добили смо сјајни трећи сет.Опет се враћам на почетак,нама то све изгледа мазохистички од стране Новака,али он је просто такав,једноставно мора да има изазов,да му дају мотивацију, и добио је у виду одличног Циципаса у другом и трећем сету.А сад Руне и још један Мастерс на конту.

Dragon

pre 1 godinu

Bravo Nole Care!
Ovo je bilo 50/50.
Finale ce biti slicno.
Malo mi je zao Cicibana.
Skoro da je zasluzio pobedu nakon 7 poraza.
Ali takav je sport.

rvat

pre 1 godinu

Kada je publika i ovog puta na strani protivnika, zadnje vreme je došlo. Pitam se da li su nekada u istoriji tenisa manje poštovali nekog broja 1 . Sramota !!!
Mozda je puno grka ?

Srbin

pre 1 godinu

Postao pravi prebacivać samo.. Defanzivno čekanje da protivnik promaši.. Odvratna i dosadna igra.. Pljašljivko! Nikakav tempo u udarcima..

A onda ja dodjem i iznesem podatak da je bilo 36:28 u vinerima za Novaka i tebe sramota samog sebe koliko si glup...

Boston

pre 1 godinu

Mali Rune sad sigurno raduje sto njih dvojica igraju dug i tezak mec u 3 seta
(Dejo, 05. novembar 2022 18:27)

Ko je taj Rune bre ? Ovi i 6h da su igrali pobedili bi tog Runea.

Pall Mall

pre 1 godinu

Bravo Nole bravo kralju. Odličan mec. U inat prepotentnoj publici u Parizu u inat tvojim bogovima jos jedno finale. Ne znam zbog čega ali meni je ovaj Grk najantipaticniji teniser. na turu. Taman se ponadao da ce ga dobiti ali ćorak. Nole je penicilin za cipiripija.

kejt_winslet

pre 1 godinu

15-40 u dva navrata je Novak imao u trecem setu, i ne uspe brejk. Svaka cast Cicipasu, tu je napravio veliki posao spasivsi te cetri brej kopte.

chica

pre 1 godinu

@Eve, ene, koje breee
Koji si ti kreten. Jesi li ti gledao meč? Cici je bio bolji. E, budale. Nivak je u prvom setu imao jednu neiznudjenu grešku i 100%. prvi servis. Tako umoran, kako ti kažeš, odigrao perfektno treći set. A ovo ti vrh, Cici.

NoleGoat

pre 1 godinu

Auuu opet. Greota,ovaj covek nikad nece uci u finale nekog turnira.
(Felipe, 5. novembar 2022 19:30) # Link komentara

A i kad udje, izgubi

Laki M

pre 1 godinu

@A ja se pitam zašto je to tako. Samo nemojte zamarati pričama zato što je iz Srbije.
(Moravac, 5. novembar 2022 18:37)

To je zato što nije Moravac koga svi cene i poštuju, naročito u čačanskim pečenjarama.

Vlad

pre 1 godinu

Novak ostao bez energije, vedeo se pad u drugom setu. Šteta za propuštene 4 brejk prilike u trećem setu, bilo bi bez drame i kidanje živaca. Svaka čast, 36 godina i još drži lekcije mladima, neda se Novak još.
Mislim da bi lako završio u dva seta, ali očigledno je da je ostao bez one energije iz prvog seta, a Ciciban mlad pun snage... Dobar je Novak, razumljivo je da sve teže može da se preganja sa mladim teniserima, ali uvek nekako glava prelomi u njegovu korist.
U finalu još jedan jogunasti teniser Rune, biće fizički naporno za Novaka, zato mora servis da donosi više poena, razmena duža više nije za njegovee godine, skratiti poene pa zapečatiti pobedu i titulu.

Vlad

pre 1 godinu

Ne preterujte, navijači su bili podeljeni, malo Ciciban malo Novak, i u čemu je problem onda?
Na kraju u 13.gemu navijali su za Noleta, zar niste čuli? Publika ima pravo da navija za koga hoće, vi ovde tražite da svi vole Srbe i Novaka, pa zapitajte se zašto nije tako, ali i ne treba da je tako. Zašto bi neko u Parizu voleo Novaka? Da li vi volite Novaka u Srbiji, po komentarima mi se ne čini da je to većina, a ne verujem da bi vi navijali za Feđu ili Nadala da igraju finale u Beogradu sa nekim a da nije Novak, na primer. Sigurno bi ste navijali za nekog Cicibana, Jamatotu, Nišioku itd, a ne za Nadala ili Feđu. Zato malo manje mržnje i zluradih komentara, to je samo sport koji gledaoci vole, plaćaju masno za karte i imaju pravo navijati za svoje favorite,ne mrzeći druge kao što Srbi mrze sve okolo, naokolo i daleko.

pedra

pre 1 godinu

@Zasto na svakom turniru ljudi zestoko navijaju za Novakovog protivnika,to ce mi ostati vjecita misterija.
(Simke, 5. novembar 2022 18:43)

Ma dajte ljudi neka navijaju protiv Noleta , to samo budi Noletov inat .Kad su protiv on redovno pobedjuje . Setite se finala protiv Medvedeva na USO .Publika bila za Noleta a nas baksuz izgubi.

lol

pre 1 godinu

Opet Cicibane vino ima stabilnu cijenu.
A ti pripremao neku novu taktiku, kao ranije griješio? Zapamtio ti NOLE ono kad reče da si ga raščupao ko buldog žrtvu. I otada nijesi bilježio!
Srećno Novače, legendo!

pejafan

pre 1 godinu

Teniska masina,skoro perfekcija...Kada mu je pogled ovakav i kada ima ovakav stav,ne moze ga niko pobediti,jednostavno on se pita za sve...I americka i australijska vlada nazalost...

a

pre 1 godinu

Novak vikanjem isteruje negativnu energiju. Tako se resetuje. Ali ponašanje publike je za svaku osudu. Biće to na svakom turniru. Njihov starac je napustio tenis, Rafa nije u formi a pitanje da li će i biti. Ostao Novak koji preti da uzme još koji GS a to se publici ne svidja. Kada bi ostalo ovako

Nole fan

pre 1 godinu

Novak ne može više od sedmog mesta na ATP i da pobedi. Sasvim zadovoljavajuće do sada. Četiri turnira a tri pobede. Egzibicioni se ne računaju. Još Torino i to je to. Pripreme za AO za koji verujem da će igrati

NoleGoat

pre 1 godinu

Ја сам примио две и кајем се. Стручњаци правили вакцине које су испитиване, тестиране па тек онда ушле у употребу. Ове вакцине нису тако прављене и боле су у функцији империјалног капитала и мултинационалних комп.
(chica, 5. novembar 2022 21:43) # Link komentara

Isto. Verujem da su odradile jedan deo posla, super, ali one zabrane ulaska i svega su jezive, podela na nevakcinisane i vakcinisane, zastrasujuce.

Australija ako ga ne pusti ni sledece godine, dok im zarazeni kriketasi igraju itd. sve je jasno.

Simke

pre 1 godinu

Cicipas,Zverev,Medvedev....Oni igraju po sistemu ako im servis radi,mogu dobiti svakoga,ako im ne radi,mogu izgubiti pd svakoga,i to je to....Cicipas se vratio u ovaj mec iskljucivo zbog prvog servisa.

chica

pre 1 godinu

@Ognjen
Ја сам примио две и кајем се. Стручњаци правили вакцине које су испитиване, тестиране па тек онда ушле у употребу. Ове вакцине нису тако прављене и боле су у функцији империјалног капитала и мултинационалних комп.

yaya toure

pre 1 godinu

Postao pravi prebacivać samo.. Defanzivno čekanje da protivnik promaši.. Odvratna i dosadna igra.. Pljašljivko! Nikakav tempo u udarcima..
(HanSolo, 05. novembar 2022 18:43)

Jeli Stručnjače kako se igra tenis.? Kako se igra odbojka? Kako se igra stoni tenis? Jeli se prebacuju lopte, loptice. Stručnjače tenis je misaona igra, da nateraš protivnika na grešku. Tenis nije da budeš konj od 2 m i da servira 250 na sat i da pogodiš 40 asova. Američka filozofija tenisa. Zato ih nema nigde

Jovan Tasic

pre 1 godinu

Bukvalno citavu igru i karijeru novaka djokovica opisuje onaj poen na 5:4 u tie brejku, kapa dole majstore idemo po jos jednu titulu!

Tom i ja

pre 1 godinu

Neko ovde reče, očito da je mrzitelj Novaka, da Cicijevo vreme tek dolazi...pa se pitam, koliko mu to treba pa da dodje, ili će doći tek kad Novak ode u penziju, a tad će svima svanuti, a ne samo Ciciju. .

Medvedev

pre 1 godinu

Ako Novak izgubi(nadam se da neće) jedina dobra stvar je ta sto Cici ima sansu da zavrsi na prvom mestu na kraju godine i da skine sa trona onog malog

draganTenis

pre 1 godinu

Momenat za pamćenje. Više od pola arene protestuje što Oko soklovo pokazuje da je Novak pogodio liniju, nezadovoljni jer su oni videli aut :)

anica velickovic

pre 1 godinu

A sto parla Francuski, vala Nole samo udri jos dugo da te gledamo, sreca ti pevala zauvek. Ispratila sam muza i dete kod babe..slatko na miru odgledah mec ne pamtim kad sam. Volimo te.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Ух, мени је ово било тешко гледати а како је тек њему било играти. Не потцјењујем Рунеа ал мислим да је ово било финале прије финала. СВАКА ЧАСТ НОВАЧЕ! 🇷🇸✊😲

Istočna RS

pre 1 godinu

A ko je ovde broj 1?

I kaže se poslednje, a ne zadnje.
(Aleksandar, 05. novembar 2022 18:16)

Aleksandre, prvi je po ATP nažalost onaj što 4 poena prije kraja meča, fol predade radi povrede.
A cijeli svijet zna pa i sad Cicipas, da je prvi onaj kome uzeše preko 10.000 bodova.
A ti nemoj da gledaš, da se patiš džaba.

Gibanitza

pre 1 godinu

Ova netrpeljivost prema Đokoviću zaista prelazi sve granice razumevanja. Verujem da, kada bi Đoković igrao i protiv Princa Tame, publika bi skandirala Lu-ci-fer, Lu-ci-fer.

svi_redsi_na_jednom_mijestu

pre 1 godinu

Novak, Jordan i Muhamed Ali, ostali iza neka se redaju kako hoće!
Kakva mentalna gromada, uzima mu Cici mini brejk, vodi 4-3, i zver nastupa na scenu, do kraja meča Novak nepogrešiv

питам за друга

pre 1 godinu

После меча више волим да читам ове "нема од њега ништа" коментаре, него лук и сланину уз пиво

Simo

pre 1 godinu

Zasto na svakom turniru ljudi zestoko navijaju za Novakovog protivnika,to ce mi ostati vjecita misterija.

Možda zato što je Nole favorit? A, šta misliš? Da li ti je to palo na pamet? Ja se na primer sećam i kad je publika bila uveliko na strani Novaka kada je kao mlad igrač koji se tek pojavio igrao protiv jednog Federera. Koliko god to sad izgledalo neverovatno.
Evo, šta misliš za koga će navijati u finalu?
Svetski smo prvaci da od komarca pravimo magarca.
p.s. nije uopšte tačno da je na svakom turniru i protiv svakog protivnika.

marko

pre 1 godinu

Uhh kakav mec, kakav tenis, e odavno nismo gledali nesto kao ovo veceras. Cestitke Cicipasu na borbi, a Nole sta da kazem nego bravo legendo i srecno sutra.

Brodar

pre 1 godinu

Novak prvi set odigra odlično a onda pad u drugom. Resetovaće se i dobiti meč. Ali moguće je Novaka dobiti u dva dobijena ali u tri teško

ozbiljno-saljiva analiza bez da sam imao Molitvu na umu

pre 1 godinu

Nole trenutno samo Boga moli da odu u tie break, smo tako ima sansu da ovoga veceras dobije.
(Molitva, 5. novembar 2022 18:49)

Udjem da napisem kom. i vidim tvoj kom. pa reko' aj da te "iskoristim". Koji si ti lidbo, covece ili mladicu. Auuu jbt, mec se igra na dva seta i ti pises to sto pises. Da li znas tenis, eeej, a sta bi pisao da je GS na pet setova - PA DA JE NA PET, PA NOVAK BI SE ZEEEZAO. POVEZUJES BABE I ZABE, TRI SETA I PET SETOVA, A I TU SI PROLUPAO - PROCITAJ STA SI NAPISAO. SKACES SAM SEBI U STOMAK, SEBE POTIRES-NEGIRAS, DA LI SI SVESTAN. Ali svakako si dobar lik - navijas za Novaka, iiidemo 21=21 u januaru.

Elem, analiza od strane Novaka: Tezak, ozbiljan mec, Cici ne bi bio tu da nije dobar teniser, ali tata je tata - redovna musterija i kad je neizvesno, jos mnogo treba uce od mene i Rafe i penzosa (steta za njega, svi znamo sta znaci povreda u sportu koji ti hleb donosi).

Hvala na objavi, ako treba dodam nesto na prozivke ili "prozivke" - tu sam. Idemo jos blize na 4 desetice master(s)a.

Dirljivo

pre 1 godinu

Gledamo ja i supruga mec,kojoj je danas rodjendan usput receno.Tajbrejk vodi Cicipas 4:3 i na servisu je,vidim ona skrstila ruke vidi joj se zabrinutost na licu jer je veliki fan Novaka,a da je utesim kazem:"Ne brini mila,pobrinuce se sada Novak da pobedi i da poklon za rodjendan",Iako u tom trenutku ni sam nisam verovao u to,kad ono kao da me je cuo Novak preokrene i dobije!
(Rodjendanski poklon)

Je li ova kratka pripovetka neko zezanje, sarkazam ili ste stvarno prolupali? Hahahahahha ne mogu da verujem.

Svetolik

pre 1 godinu

Totalitarna monodrama, mislim u režiji Novaka. Vragolanu jedan :), nerviram se bezveze. Ovaj detalj mi je zapao za oko, u drugom setu kod 1:1, kada je novak furiozno zgazio cicipasa u ušli u drugi set, prebacio je nekoliko balona. Istim onim ritmom kao da je bio totalno nemotivisan u jedno dijelu karijere 2017-18 kada smo mislii da mu nema povratka. Nema šanse da je zbog umora, jer su igrali tek jedan set, u kome je zgatio protivnika i potrošio se minimalno. Biće da je Novak bio nemotivisan, i onda je svjesno krenuo da umrtvi svoju igru kako bi digao protivnika i pronašao motiaciju. Razumije se, ovo je puštanje mačka iz vreće. Manje spretnog mačka ćeš lakše uhvatiti, više spretnog teže, ako ovo uradi Nole nema stopostotnu garanciju da mu protivnik neće izmaći. Ova dva propuštena brejka su definitvno feler koji mu se često desi kao i kad ne relaizuje set na svoj servis. U svakom slučaju Novak je prošao dalje uz veliku dramu, i sasvim sigurno pronađenu dozu adrenalina koja mu je trebala jer je previše furizono došao do finala, a redovno osvaja turnire kada ima bar jedan neizvjesan meč. Rune sutra nema šta da traži u meču.

PrincNaZrnuGraska

pre 1 godinu

@Darko

Zadnje vreme je doslo "zapadnoj" civilizaciji. Sada su najopasniji, kao grogirani bokser. A Nole ko Nole, razbija i ne haje. To bi trebalo da bude recept svima kako se nositi sa "demokratama" belosvetskim. Bravo majstore, po ko zna koji put!

mqrtin

pre 1 godinu

Zasto na svakom turniru ljudi zestoko navijaju za Novakovog protivnika,to ce mi ostati vjecita misterija.
(Simke, 05. novembar 2022 18:43)

Sugavci raspali od Federera i Nadala, ali opet nece spavati zbog Djokovica

Uvek protiv juvea, reala i zvezde

pre 1 godinu

Udjem da napisem kom. i vidim tvoj kom. pa reko' aj da te "iskoristim". Koji si ti lidbo, covece ili mladicu. Auuu jbt, mec se igra na dva seta i ti pises to sto pises. Da li znas tenis, eeej, a sta bi pisao da je GS na pet setova - PA DA JE NA PET, PA NOVAK BI SE ZEEEZAO. POVEZUJES BABE I ZABE, TRI SETA I PET SETOVA, A I TU SI PROLUPAO - PROCITAJ STA SI NAPISAO. SKACES SAM SEBI U STOMAK, SEBE POTIRES-NEGIRAS, DA LI SI SVESTAN. Ali svakako si dobar lik - navijas za Novaka, iiidemo 21=21 u januaru.

Elem, analiza od strane Novaka: Tezak, ozbiljan mec, Cici ne bi bio tu da nije dobar teniser, ali tata je tata - redovna musterija i kad je neizvesno, jos mnogo treba uce od mene i Rafe i penzosa (steta za njega, svi znamo sta znaci povreda u sportu koji ti hleb donosi).

Hvala na objavi, ako treba dodam nesto na prozivke ili "prozivke" - tu sam. Idemo jos blize na 4 desetice master(s)a.
(ozbiljno-saljiva analiza bez da sam imao Molitvu na umu, 5. novembar 2022 19:20)

Valjda 22=22?

Svetolik

pre 1 godinu

Zjev, zjev, opet se dosađujem hahaha. Cici upao u mašinu za mljevenje...Odučio ga je Nole od tenisa u prvom setu, a 5 gem gdje je od 0:30, uzeo brejk prvo sa bekend paralelom, pa onda crosscourt iz odbrambene pozicije i onda forhend paralela..prosto ova mlađa generacija tenisera sada iz prve ruke uvjerava se zašto je Novak najbolji teniser svih vremena.

Medvedev

pre 1 godinu

@Stanoye
Ako cekamo da Novak razvali Rune-a kao Partizan Zvezdu onda će Rune da razvali Novaka. Ima Novak da ga razvali kao sto je Zvezda razvaljivala Partizan, posebno poslednje dve godine(naročito u kosarci)

Moravac

pre 1 godinu

Kada je publika i ovog puta na strani protivnika, zadnje vreme je došlo. Pitam se da li su nekada u istoriji tenisa manje poštovali nekog broja 1 . Sramota !!!
(Darko, 05. novembar 2022 17:43)

A ja se pitam zašto je to tako. Samo nemojte zamarati pričama zato što je iz Srbije.

Рајко Четник, Z армија

pre 1 godinu

БРАВОООО НОЛЕЕЕ!
Овај Циципас ако настави овако све више личи на новог Чилића тј играча који постаје Нолетов редовни муштерија.
А сада финале, питам се против кога, по најавама тамо је неко од Шпанаца, упс , није него један јако добар момак.
Живео тенис!

Riki

pre 1 godinu

Ja kad sam jutros govorio da ce ovo bit tezak mec u tri seta dobio sam gomilu minusa. Ljudi, slusajte pametnijeg od sebe. Bravo Nole, sretno u finalu.

Je sais

pre 1 godinu

Francuzi navijaju protiv Novaka jer znaju da ga to motiviše da da svoj maksimum. Kada je publika na njegovoj strani, uglavnom gubi meč.

Kole

pre 1 godinu

Ne znam kako neko moze navijati za ovog. Bez premca najbolji ikad. Ali…
Kad pobedjuje i vodi, dusa od coveka, srce publici i sve ok. Kad krene da gubi, dere se svojima, smeta mu sve, cudi se dobrom potezu protivnika. Bukvalno sve negativno. Neprijatno za gledanje.
Sad ako izgubi, saka je. Ako pobedi, bice problema kao malo i onda ce ovog sutra da razbije. Ali sve ok. Kao na lejver kupu, njegovi kazu povredjen on izadje i kaze nikad spremniji nije bio.

Ccc

i11

pre 1 godinu

Ovaj Novak kad god mu ne ide ima neki problem, trese glavom, trepće, savija se unapred, krivi se. I to mu dobro funkcioniše. Svi njegovi navijači kupuju to po jako niskoj ceni.

HanSolo

pre 1 godinu

Postao pravi prebacivać samo.. Defanzivno čekanje da protivnik promaši.. Odvratna i dosadna igra.. Pljašljivko! Nikakav tempo u udarcima..

Ivan

pre 1 godinu

Kada je publika i ovog puta na strani protivnika, zadnje vreme je došlo. Pitam se da li su nekada u istoriji tenisa manje poštovali nekog broja 1 . Sramota !!!
(Darko,


Ne znam za broj 1 ali broj 7 nikad vise postovan.

Aleksandar

pre 1 godinu

Kada je publika i ovog puta na strani protivnika, zadnje vreme je došlo. Pitam se da li su nekada u istoriji tenisa manje poštovali nekog broja 1 . Sramota !!!
(Darko, 05. novembar 2022 17:43)

A ko je ovde broj 1?

I kaže se poslednje, a ne zadnje.

Majkl Džondar

pre 1 godinu

Ово ми се не свиђа. Ђоковић фуби први сет, па онда дере. Ово ми некако дође контра.

Pr.Oliver

pre 1 godinu

@Kada je publika i ovog puta na strani protivnika, zadnje vreme je došlo. Pitam se da li su nekada u istoriji tenisa manje poštovali nekog broja 1 . Sramota !!!
(Darko, 05. novembar 2022 17:43)

A gde ti vidis nekog broja 1

Eve, ene, koje breee?

pre 1 godinu

Rune uzima ovo samo tako. Mladji je, jaci je i odmorniji od Novaka, kome se je u drugom setu umor i te kako video. Godine su godine, to ne mogu ni ishrana ni joga da promene. Cici je danas na kraju sam sebe pobedio, i nije mu to prvi put. Veci deo meca je bio bolji od Djokovica. Djokovicu se, ponavljam, godine polako primecuju. Steta za Cicija, ali njegovo vreme tek dolazi. Mislim da ce on i Rune da vladaju scenom uskoro.

aha

pre 1 godinu

Francuska publika...Zapamtite ljudi, u svakoj prilici zdušno navijajte protiv Francuske i njenih sportista. Ovakvo nepoštovanje Novaka od strane Francuza je gadost!
(Neđo Valderama, 5. novembar 2022 18:29)
Pa...
Necu.
Navijacu za koga mi se cefne

Ja

pre 1 godinu

@Francuska publika...Zapamtite ljudi, u svakoj prilici zdušno navijajte protiv Francuske i njenih sportista. Ovakvo nepoštovanje Novaka od strane Francuza je gadost!

Uuu ala su se nasekirali Francuzi, eno Makron proglasio dan žalosti.

Monden

pre 1 godinu

E, sada da vidimo može li Cicipas da prebrodi taj kompleks od Đokovića koji je navukao na u finalu RG-a.

Sad treba srušiti Đokovića, kada je poleteo i misli da je u svom pobedničkom modu. Iskreno ne verujem u pobedu Cicipasa, ali joj se nadam.

Monden

pre 1 godinu

Nikada od Cicipasa neće biti veliki igrač. Imao je pobedu u rukama na 4:3 u taj-brejku trećeg seta, izgubio je oba poena na svoj servis, i to drugi tako što je Đoković već bio izbačen sa terena, trebalo je samo plasirati lopticu, a on mu je nabacio prvo na reket. Jednostavno dečko nema to što treba u glavi.

Đoković je igrao u prvom i trećem setu igrao svoj najbolji tenis, dok je Cicipas u prvom igrao ispod proseka, a u trećem mnogo bolje, ali i dalje prilično daleko od svog maksimuma i, opet, bio blizu pobede. To daje nadu da će, ipak, mlađa generacija početi da pobeđuje Đokovića i u svom najboljem izdanju i konačno staviti tačku na njegovu karijeru.

Gorkić

pre 1 godinu

Kada je publika i ovog puta na strani protivnika, zadnje vreme je došlo. Pitam se da li su nekada u istoriji tenisa manje poštovali nekog broja 1 . Sramota !!!
(Darko, 05. novembar 2022 17:43)

@
Gdje vidite broja 1?
Cicipas 5.
Đoković 7.

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Stanoye Osim vaterpola nedavno, sta ste dobili u bilo cemu poslednjih...?
(Loki, 5. novembar 2022 21:01)

U rukometu proslog vikenda, a dobili bismo vas i u fudbalu da nas sudija nije pokrao i osmi put zaredom protiv vas. Sta ti pratis?!

HanSolo

pre 1 godinu

Postao pravi prebacivać samo.. Defanzivno čekanje da protivnik promaši.. Odvratna i dosadna igra.. Pljašljivko! Nikakav tempo u udarcima..

Eve, ene, koje breee?

pre 1 godinu

Rune uzima ovo samo tako. Mladji je, jaci je i odmorniji od Novaka, kome se je u drugom setu umor i te kako video. Godine su godine, to ne mogu ni ishrana ni joga da promene. Cici je danas na kraju sam sebe pobedio, i nije mu to prvi put. Veci deo meca je bio bolji od Djokovica. Djokovicu se, ponavljam, godine polako primecuju. Steta za Cicija, ali njegovo vreme tek dolazi. Mislim da ce on i Rune da vladaju scenom uskoro.

Moravac

pre 1 godinu

Kada je publika i ovog puta na strani protivnika, zadnje vreme je došlo. Pitam se da li su nekada u istoriji tenisa manje poštovali nekog broja 1 . Sramota !!!
(Darko, 05. novembar 2022 17:43)

A ja se pitam zašto je to tako. Samo nemojte zamarati pričama zato što je iz Srbije.

i11

pre 1 godinu

Ovaj Novak kad god mu ne ide ima neki problem, trese glavom, trepće, savija se unapred, krivi se. I to mu dobro funkcioniše. Svi njegovi navijači kupuju to po jako niskoj ceni.

Zoka

pre 1 godinu

Kada je publika i ovog puta na strani protivnika, zadnje vreme je došlo. Pitam se da li su nekada u istoriji tenisa manje poštovali nekog broja 1 . Sramota !!!
(Darko, 05. novembar 2022 17:43)

Realno i ovaj naš je mnogo doprineo tome. Da im se nije ulizivao, 100% bi ga više poštovali.

Kole

pre 1 godinu

Ne znam kako neko moze navijati za ovog. Bez premca najbolji ikad. Ali…
Kad pobedjuje i vodi, dusa od coveka, srce publici i sve ok. Kad krene da gubi, dere se svojima, smeta mu sve, cudi se dobrom potezu protivnika. Bukvalno sve negativno. Neprijatno za gledanje.
Sad ako izgubi, saka je. Ako pobedi, bice problema kao malo i onda ce ovog sutra da razbije. Ali sve ok. Kao na lejver kupu, njegovi kazu povredjen on izadje i kaze nikad spremniji nije bio.

Ccc

Dirljivo

pre 1 godinu

Gledamo ja i supruga mec,kojoj je danas rodjendan usput receno.Tajbrejk vodi Cicipas 4:3 i na servisu je,vidim ona skrstila ruke vidi joj se zabrinutost na licu jer je veliki fan Novaka,a da je utesim kazem:"Ne brini mila,pobrinuce se sada Novak da pobedi i da poklon za rodjendan",Iako u tom trenutku ni sam nisam verovao u to,kad ono kao da me je cuo Novak preokrene i dobije!
(Rodjendanski poklon)

Je li ova kratka pripovetka neko zezanje, sarkazam ili ste stvarno prolupali? Hahahahahha ne mogu da verujem.

Monden

pre 1 godinu

E, sada da vidimo može li Cicipas da prebrodi taj kompleks od Đokovića koji je navukao na u finalu RG-a.

Sad treba srušiti Đokovića, kada je poleteo i misli da je u svom pobedničkom modu. Iskreno ne verujem u pobedu Cicipasa, ali joj se nadam.

Aleksandar

pre 1 godinu

Kada je publika i ovog puta na strani protivnika, zadnje vreme je došlo. Pitam se da li su nekada u istoriji tenisa manje poštovali nekog broja 1 . Sramota !!!
(Darko, 05. novembar 2022 17:43)

A ko je ovde broj 1?

I kaže se poslednje, a ne zadnje.

Monden

pre 1 godinu

Nikada od Cicipasa neće biti veliki igrač. Imao je pobedu u rukama na 4:3 u taj-brejku trećeg seta, izgubio je oba poena na svoj servis, i to drugi tako što je Đoković već bio izbačen sa terena, trebalo je samo plasirati lopticu, a on mu je nabacio prvo na reket. Jednostavno dečko nema to što treba u glavi.

Đoković je igrao u prvom i trećem setu igrao svoj najbolji tenis, dok je Cicipas u prvom igrao ispod proseka, a u trećem mnogo bolje, ali i dalje prilično daleko od svog maksimuma i, opet, bio blizu pobede. To daje nadu da će, ipak, mlađa generacija početi da pobeđuje Đokovića i u svom najboljem izdanju i konačno staviti tačku na njegovu karijeru.

Pr.Oliver

pre 1 godinu

@Kada je publika i ovog puta na strani protivnika, zadnje vreme je došlo. Pitam se da li su nekada u istoriji tenisa manje poštovali nekog broja 1 . Sramota !!!
(Darko, 05. novembar 2022 17:43)

A gde ti vidis nekog broja 1

Medvedev

pre 1 godinu

@Stanoye
Ako cekamo da Novak razvali Rune-a kao Partizan Zvezdu onda će Rune da razvali Novaka. Ima Novak da ga razvali kao sto je Zvezda razvaljivala Partizan, posebno poslednje dve godine(naročito u kosarci)

akcidroni

pre 1 godinu

@Kada je publika i ovog puta na strani protivnika, zadnje vreme je došlo. Pitam se da li su nekada u istoriji tenisa manje poštovali nekog broja 1 . Sramota !!!
(Darko, 05. novembar 2022 17:43)

A ja se pitam zašto je to tako. Samo nemojte zamarati pričama zato što je iz Srbije.
(Moravac, 05. novembar 2022 18:37)

- Зато што је из Србије.

Darko

pre 1 godinu

Kada je publika i ovog puta na strani protivnika, zadnje vreme je došlo. Pitam se da li su nekada u istoriji tenisa manje poštovali nekog broja 1 . Sramota !!!

Ivan

pre 1 godinu

Kada je publika i ovog puta na strani protivnika, zadnje vreme je došlo. Pitam se da li su nekada u istoriji tenisa manje poštovali nekog broja 1 . Sramota !!!
(Darko,


Ne znam za broj 1 ali broj 7 nikad vise postovan.

Vlad

pre 1 godinu

Ne preterujte, navijači su bili podeljeni, malo Ciciban malo Novak, i u čemu je problem onda?
Na kraju u 13.gemu navijali su za Noleta, zar niste čuli? Publika ima pravo da navija za koga hoće, vi ovde tražite da svi vole Srbe i Novaka, pa zapitajte se zašto nije tako, ali i ne treba da je tako. Zašto bi neko u Parizu voleo Novaka? Da li vi volite Novaka u Srbiji, po komentarima mi se ne čini da je to većina, a ne verujem da bi vi navijali za Feđu ili Nadala da igraju finale u Beogradu sa nekim a da nije Novak, na primer. Sigurno bi ste navijali za nekog Cicibana, Jamatotu, Nišioku itd, a ne za Nadala ili Feđu. Zato malo manje mržnje i zluradih komentara, to je samo sport koji gledaoci vole, plaćaju masno za karte i imaju pravo navijati za svoje favorite,ne mrzeći druge kao što Srbi mrze sve okolo, naokolo i daleko.

Ognjen

pre 1 godinu

Koliko je bilo glupo i neposteno ne pustiti Novaka na US open pre samo 3 meseca.

Primio sam tri vakcine. Primio bih opet ako tako kazu strucni ljudi koji su zivot posveteli lececi epidemije. Ko sam ja da to osporavam? Ali Nole je i nevakcinisan trebao da igra u drugoj polovini 2022.

Neđo Valderama

pre 1 godinu

Francuska publika...Zapamtite ljudi, u svakoj prilici zdušno navijajte protiv Francuske i njenih sportista. Ovakvo nepoštovanje Novaka od strane Francuza je gadost!

Majkl Džondar

pre 1 godinu

Ово ми се не свиђа. Ђоковић фуби први сет, па онда дере. Ово ми некако дође контра.

Simo

pre 1 godinu

Zasto na svakom turniru ljudi zestoko navijaju za Novakovog protivnika,to ce mi ostati vjecita misterija.

Možda zato što je Nole favorit? A, šta misliš? Da li ti je to palo na pamet? Ja se na primer sećam i kad je publika bila uveliko na strani Novaka kada je kao mlad igrač koji se tek pojavio igrao protiv jednog Federera. Koliko god to sad izgledalo neverovatno.
Evo, šta misliš za koga će navijati u finalu?
Svetski smo prvaci da od komarca pravimo magarca.
p.s. nije uopšte tačno da je na svakom turniru i protiv svakog protivnika.

Medvedev

pre 1 godinu

Ako Novak izgubi(nadam se da neće) jedina dobra stvar je ta sto Cici ima sansu da zavrsi na prvom mestu na kraju godine i da skine sa trona onog malog

aha

pre 1 godinu

Francuska publika...Zapamtite ljudi, u svakoj prilici zdušno navijajte protiv Francuske i njenih sportista. Ovakvo nepoštovanje Novaka od strane Francuza je gadost!
(Neđo Valderama, 5. novembar 2022 18:29)
Pa...
Necu.
Navijacu za koga mi se cefne

Gorkić

pre 1 godinu

Kada je publika i ovog puta na strani protivnika, zadnje vreme je došlo. Pitam se da li su nekada u istoriji tenisa manje poštovali nekog broja 1 . Sramota !!!
(Darko, 05. novembar 2022 17:43)

@
Gdje vidite broja 1?
Cicipas 5.
Đoković 7.

Ja

pre 1 godinu

@Francuska publika...Zapamtite ljudi, u svakoj prilici zdušno navijajte protiv Francuske i njenih sportista. Ovakvo nepoštovanje Novaka od strane Francuza je gadost!

Uuu ala su se nasekirali Francuzi, eno Makron proglasio dan žalosti.

Romi

pre 1 godinu

Simke@zato što neutralna publika navija za slabijeg protivnika kako bi meč bio što neizvjesniji a oni dobili dobar meč kad su već platili prilično skupe ulaznice. Kako je Novak bolji od svih, moraju da navijaju protiv njega da malo poguraju onog drugog. Zna to i Nole i ne nervira se više osim kad je publika baš bezobrazna.

Rodjendanski poklon

pre 1 godinu

Gledamo ja i supruga mec,kojoj je danas rodjendan usput receno.Tajbrejk vodi Cicipas 4:3 i na servisu je,vidim ona skrstila ruke vidi joj se zabrinutost na licu jer je veliki fan Novaka,a da je utesim kazem:"Ne brini mila,pobrinuce se sada Novak da pobedi i da poklon za rodjendan",Iako u tom trenutku ni sam nisam verovao u to,kad ono kao da me je cuo Novak preokrene i dobije! Nemozete zamisliti koje radosti joj je priredio.Nekad male stvari cini ljude srecnim! Evo, ostatak dana spremao se za veceru u nekom restoranu,bice lepo raspolozenje,da je izgubio pitanje da li bi to izostalo, pasamo mogu da kazem HVALA NOVACE,ulepsao si mi po kozna koji put dan!

djuro

pre 1 godinu

ma nemojte, ne žele Parižani da se brzo završi meč jer su skupo platili ulaznice... kladim se da je bio imali ništa protiv da je Cicipas dobio prvi set.

Gde ja zivim

pre 1 godinu

Znate ono, igrate neku igricu i par puta je "obrnete"... Pa vas smori i nije zanimljiva vise uopste. E tako je sa Novakom. Ponekad odgledam neko finale GS-a i to je to. Decko je osmislio, igrao i "obrnuo" tenis ko zna koliko puta! Gubljenje vremena je gledati najveceg svih vremena protiv ovih amatera.

Tihi

pre 1 godinu

Gde ste sad stručnjaci pljuvači!? Nole igra dosadnu igru!? Samo prebacuje, brani se i čeka da protivnik pogreši!?!? Gotov je, godine čine svoje!? Novak ima 35, a igra i ima snagu kao da ima 10 godina manje! Pratim ga od 2011, i duboko sam verovao i svima sam pričao da će Novak osvojiti minimum 40 hiljadarki, i 20 GS! I da će biti najbolji svih vremena!Svi su mi govorili da sam lud. Premašio je moja očekivanja, i svima je dokazao da je nebo za njega granica!! Novak je mentalna gromada kakvu u životu nisam video u svetu tenisa. A tenis pratim još od Borisa Bekera i Male Mo! Kakve je veličine ostavio daleko iza sebe! Borg,Mekinro Beker, Lendl, Sampras, Agasi, Rodik, Federer..i još mnoge druge teniske legende!! Još malo, i Nadal će da mu gleda u leđa. Biće najbolji po svim parametrima sredinom sledeće godine. Posle toga će samo da pomera granice. Bez ikakve sumnje! Što se meča sa Cicipasom tiče, samo je potvrdio da je mentalna gromada!! Nole je trećem setu izgubio samo dva poena na svoj servis! Bez obzira što je imao četiri prilike za brejk u trećem setu, to ga nije poremetilo. Bio je siguran u svojim servis gemovima. Stigao je do taj brejka. Tu Cicipas nije ima šta da traži! Prosto, nema mu ravnog!! Novak je doktor tenisa, i nastavlja da piše svoje doktorate! Sutra protiv mladog Holgera Runea će biti lakši meč. Protiv svog idola nema šta da traži. Bez ikakve sumnje Nole sutra osvaja titulu, i za korak je bliži broju 40! Ma idemooo breee!!!

GoranH

pre 1 godinu

Zasto na svakom turniru ljudi zestoko navijaju za Novakovog protivnika,to ce mi ostati vjecita misterija.
(Simke, 05. novembar 2022 18:43)

Pa verovatno su na strani slabijeg, kao da im pomognu, al džaba, ne pomaže.

kejt_winslet

pre 1 godinu

15-40 u dva navrata je Novak imao u trecem setu, i ne uspe brejk. Svaka cast Cicipasu, tu je napravio veliki posao spasivsi te cetri brej kopte.

chica

pre 1 godinu

@Ognjen
Ја сам примио две и кајем се. Стручњаци правили вакцине које су испитиване, тестиране па тек онда ушле у употребу. Ове вакцине нису тако прављене и боле су у функцији империјалног капитала и мултинационалних комп.

Vaše ime

pre 1 godinu

@Kada je publika i ovog puta na strani protivnika, zadnje vreme je došlo. Pitam se da li su nekada u istoriji tenisa manje poštovali nekog broja 1 . Sramota !!!
(Darko, 05. novembar 2022 17:43)

A ja se pitam zašto je to tako. Samo nemojte zamarati pričama zato što je iz Srbije.
(Moravac, 05. novembar 2022 18:37)

Ne znam, mozda zato sto je iz Srbije?

rvat

pre 1 godinu

Kada je publika i ovog puta na strani protivnika, zadnje vreme je došlo. Pitam se da li su nekada u istoriji tenisa manje poštovali nekog broja 1 . Sramota !!!
Mozda je puno grka ?

Stefanos Tsitsipas

pre 1 godinu

Kada sam počeo karieru, želeo sam da igram protiv Novaka Đokovića, da ga pobedim, da svetu pokažem da sam najbolji....Sada samo želim da završi karieru

m

pre 1 godinu

Neverovatni genijalni Novak. Cici je odigrao drugi i treći set fenomenalno a ipak je izgubio.

Postoji više načina na koji Novak pobedjuje svoje protivnike tokom cele svoje karijere, ovo je jedan od Novakovih klasika za nas koji znamo Novaka i pratimo ga od samog početka, kada se čini da je dole, da je pao, da će sigurno izgubiti, a onda... se izdigne, uzdigne i pobedi. Slatko, sladje i najsladje.

U isto vreme ovakvi mečevi otkrivaju one koji površno gledaju tenis i inteligencija im je "daleko" od teniskog fundamenta, naravno kada se na to doda i patnje neogrančena mrzitelja i zavidnika to je kompletna ekstaza od ovakvih mečeva.

I fizički i mentalno Novak u ovim godinama i u situaciji u kojoj se nalazi je stratosfera, genije.

Boston

pre 1 godinu

Mali Rune sad sigurno raduje sto njih dvojica igraju dug i tezak mec u 3 seta
(Dejo, 05. novembar 2022 18:27)

Ko je taj Rune bre ? Ovi i 6h da su igrali pobedili bi tog Runea.

Neo@

pre 1 godinu

Kad iz temelja menjaš sport potekao iz zapadne kulture, zamrze te zapadnjaci kao nikoga... Iako si u tome najbolji ikada od svih što su igrali i rodili se!
Možda bi i mi zamrzli nekog Francuza ili Britanca, kada bi uzeo da svira gusle bolje od svakog srpskog guslara... Ko će ga znati!?

NoleGoat

pre 1 godinu

Ја сам примио две и кајем се. Стручњаци правили вакцине које су испитиване, тестиране па тек онда ушле у употребу. Ове вакцине нису тако прављене и боле су у функцији империјалног капитала и мултинационалних комп.
(chica, 5. novembar 2022 21:43) # Link komentara

Isto. Verujem da su odradile jedan deo posla, super, ali one zabrane ulaska i svega su jezive, podela na nevakcinisane i vakcinisane, zastrasujuce.

Australija ako ga ne pusti ni sledece godine, dok im zarazeni kriketasi igraju itd. sve je jasno.

pejafan

pre 1 godinu

Teniska masina,skoro perfekcija...Kada mu je pogled ovakav i kada ima ovakav stav,ne moze ga niko pobediti,jednostavno on se pita za sve...I americka i australijska vlada nazalost...

Svetolik

pre 1 godinu

Totalitarna monodrama, mislim u režiji Novaka. Vragolanu jedan :), nerviram se bezveze. Ovaj detalj mi je zapao za oko, u drugom setu kod 1:1, kada je novak furiozno zgazio cicipasa u ušli u drugi set, prebacio je nekoliko balona. Istim onim ritmom kao da je bio totalno nemotivisan u jedno dijelu karijere 2017-18 kada smo mislii da mu nema povratka. Nema šanse da je zbog umora, jer su igrali tek jedan set, u kome je zgatio protivnika i potrošio se minimalno. Biće da je Novak bio nemotivisan, i onda je svjesno krenuo da umrtvi svoju igru kako bi digao protivnika i pronašao motiaciju. Razumije se, ovo je puštanje mačka iz vreće. Manje spretnog mačka ćeš lakše uhvatiti, više spretnog teže, ako ovo uradi Nole nema stopostotnu garanciju da mu protivnik neće izmaći. Ova dva propuštena brejka su definitvno feler koji mu se često desi kao i kad ne relaizuje set na svoj servis. U svakom slučaju Novak je prošao dalje uz veliku dramu, i sasvim sigurno pronađenu dozu adrenalina koja mu je trebala jer je previše furizono došao do finala, a redovno osvaja turnire kada ima bar jedan neizvjesan meč. Rune sutra nema šta da traži u meču.

Ilija

pre 1 godinu

Postao pravi prebacivać samo.. Defanzivno čekanje da protivnik promaši.. Odvratna i dosadna igra.. Pljašljivko! Nikakav tempo u udarcima..
(HanSolo, 5. novembar 2022 18:43)

Popij jednu limunatuuuu

antiDebil

pre 1 godinu

Postao pravi prebacivać samo.. Defanzivno čekanje da protivnik promaši.. Odvratna i dosadna igra.. Pljašljivko! Nikakav tempo u udarcima..
(HanSolo, 5. novembar 2022 18:43)

Taj je izgubio jos u drugom kolu, na vreme je pokupio tange i zbrisao...

Uvek protiv juvea, reala i zvezde

pre 1 godinu

Udjem da napisem kom. i vidim tvoj kom. pa reko' aj da te "iskoristim". Koji si ti lidbo, covece ili mladicu. Auuu jbt, mec se igra na dva seta i ti pises to sto pises. Da li znas tenis, eeej, a sta bi pisao da je GS na pet setova - PA DA JE NA PET, PA NOVAK BI SE ZEEEZAO. POVEZUJES BABE I ZABE, TRI SETA I PET SETOVA, A I TU SI PROLUPAO - PROCITAJ STA SI NAPISAO. SKACES SAM SEBI U STOMAK, SEBE POTIRES-NEGIRAS, DA LI SI SVESTAN. Ali svakako si dobar lik - navijas za Novaka, iiidemo 21=21 u januaru.

Elem, analiza od strane Novaka: Tezak, ozbiljan mec, Cici ne bi bio tu da nije dobar teniser, ali tata je tata - redovna musterija i kad je neizvesno, jos mnogo treba uce od mene i Rafe i penzosa (steta za njega, svi znamo sta znaci povreda u sportu koji ti hleb donosi).

Hvala na objavi, ako treba dodam nesto na prozivke ili "prozivke" - tu sam. Idemo jos blize na 4 desetice master(s)a.
(ozbiljno-saljiva analiza bez da sam imao Molitvu na umu, 5. novembar 2022 19:20)

Valjda 22=22?

Auuu brateee

pre 1 godinu

@ Monden. Šta reče "to budi nadu da će mlade generacije početi da pobeđuju Đokovića". Tebi je Novak napravio ozbiljne probleme.Čovek ima skoro 36 godina,alo,i ne mogu mu ništa,pa treba da se pokriju ušima.Druga stvar,većina tih što ih nazivaš mladima ima realne šanse da pre Novaka završe karijeru,jer psihički su toliko labilni da im nivo stresa opasno dolazi do krajnih granica.

Tata

pre 1 godinu

Trebe zamoliti ATP da pomere termine meceva na zavrsnom turniru, imam osecaj da sadrzaj nece biti prikladan za mladje od 18. Ili da se Australija zvanicno izvini za vacizam, naostrili su Djoku bice svasta.

a

pre 1 godinu

Novak vikanjem isteruje negativnu energiju. Tako se resetuje. Ali ponašanje publike je za svaku osudu. Biće to na svakom turniru. Njihov starac je napustio tenis, Rafa nije u formi a pitanje da li će i biti. Ostao Novak koji preti da uzme još koji GS a to se publici ne svidja. Kada bi ostalo ovako

Nole fan

pre 1 godinu

Novak ne može više od sedmog mesta na ATP i da pobedi. Sasvim zadovoljavajuće do sada. Četiri turnira a tri pobede. Egzibicioni se ne računaju. Još Torino i to je to. Pripreme za AO za koji verujem da će igrati

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Cicipas je ubedljivo najodbojnija faca u svetu tenisa. Ono oblizivanje, nadmeno hodanje, razmazenost, prenemaganje kad gubi.. NIsam se ovoliko radovao ni kad je uzeo Nole ovogodisnji Vimbldon! Samo deri generacijo, samo deri!

ozbiljno-saljiva analiza bez da sam imao Molitvu na umu

pre 1 godinu

Nole trenutno samo Boga moli da odu u tie break, smo tako ima sansu da ovoga veceras dobije.
(Molitva, 5. novembar 2022 18:49)

Udjem da napisem kom. i vidim tvoj kom. pa reko' aj da te "iskoristim". Koji si ti lidbo, covece ili mladicu. Auuu jbt, mec se igra na dva seta i ti pises to sto pises. Da li znas tenis, eeej, a sta bi pisao da je GS na pet setova - PA DA JE NA PET, PA NOVAK BI SE ZEEEZAO. POVEZUJES BABE I ZABE, TRI SETA I PET SETOVA, A I TU SI PROLUPAO - PROCITAJ STA SI NAPISAO. SKACES SAM SEBI U STOMAK, SEBE POTIRES-NEGIRAS, DA LI SI SVESTAN. Ali svakako si dobar lik - navijas za Novaka, iiidemo 21=21 u januaru.

Elem, analiza od strane Novaka: Tezak, ozbiljan mec, Cici ne bi bio tu da nije dobar teniser, ali tata je tata - redovna musterija i kad je neizvesno, jos mnogo treba uce od mene i Rafe i penzosa (steta za njega, svi znamo sta znaci povreda u sportu koji ti hleb donosi).

Hvala na objavi, ako treba dodam nesto na prozivke ili "prozivke" - tu sam. Idemo jos blize na 4 desetice master(s)a.

Messi

pre 1 godinu

nisu francuzi navijali protiv Novaka, več da meč ne završi posle sat vremena...na kraju se opet navijalo za Novaka, ipak bi da gledaju največeg u finalu...

Niki

pre 1 godinu

Ovakvog sportistu svet nije video niti će. Pitam se onako ljudski odakle mu više ta snaga da se vraća posle svega šta je ove godine prošao.On je jednostavno fenomen kojeg će u sportskoj psihologijitek proučavati. "Uništio" je karijeru mnogo generacija od Conge, Dimitrova, Monfisa, nigde nema Tima, do Cicipasa, Zvereva, a načeo je i ove najmlađe Rubljova, Sinera, Šapovalova....

Sumeca tableta

pre 1 godinu

Ne znam sto ali posebno mi je drago kad pobedi ovog uobrazenka, u finale sta bude bude. Djokovic polako Cipiju nabija traume sve dublje i dublje.

Pall Mall

pre 1 godinu

Bravo Nole bravo kralju. Odličan mec. U inat prepotentnoj publici u Parizu u inat tvojim bogovima jos jedno finale. Ne znam zbog čega ali meni je ovaj Grk najantipaticniji teniser. na turu. Taman se ponadao da ce ga dobiti ali ćorak. Nole je penicilin za cipiripija.

Nebojša

pre 1 godinu

Za srčku ali vredelo je na kraju što se tiče samog meča verovatno najlošiji na turniru koji je odigrao baš se izgrešio plus je brdo prilika propustio sa druge strane Cicipas je odigrao puno bolje nego u par zadnjih njihovih duela šta da kažem više sem nadam se da ima snage za finale i srećno.

chica

pre 1 godinu

@Eve, ene, koje breee
Koji si ti kreten. Jesi li ti gledao meč? Cici je bio bolji. E, budale. Nivak je u prvom setu imao jednu neiznudjenu grešku i 100%. prvi servis. Tako umoran, kako ti kažeš, odigrao perfektno treći set. A ovo ti vrh, Cici.

Gibanitza

pre 1 godinu

Ova netrpeljivost prema Đokoviću zaista prelazi sve granice razumevanja. Verujem da, kada bi Đoković igrao i protiv Princa Tame, publika bi skandirala Lu-ci-fer, Lu-ci-fer.

Vlad

pre 1 godinu

Novak ostao bez energije, vedeo se pad u drugom setu. Šteta za propuštene 4 brejk prilike u trećem setu, bilo bi bez drame i kidanje živaca. Svaka čast, 36 godina i još drži lekcije mladima, neda se Novak još.
Mislim da bi lako završio u dva seta, ali očigledno je da je ostao bez one energije iz prvog seta, a Ciciban mlad pun snage... Dobar je Novak, razumljivo je da sve teže može da se preganja sa mladim teniserima, ali uvek nekako glava prelomi u njegovu korist.
U finalu još jedan jogunasti teniser Rune, biće fizički naporno za Novaka, zato mora servis da donosi više poena, razmena duža više nije za njegovee godine, skratiti poene pa zapečatiti pobedu i titulu.

Dejo

pre 1 godinu

Auuuuh bas dugo nisam osetio toliko navijacke strasti u Novakovim mecevima i nedostajace mi ta vrsta stresa kada zavrsi karijeru,a nadam se da nece jos brzo.Sjajan tenis iako Novak moze i bolje ali je i Cicipas danas odigrao odlicno,nije bilo lako ali se zavrsilo onako kako nas je vecina u Srbiji zelela.Bravo Nole,ne verujem da Rune moze bas da naudi Novaku,ipak mu je ovo prvo masters finale i najveci mec za njega u karijeri a jos igra protiv najboljeg svih vremena,tako da mislim da Novak osvaja jos jednu,91 titulu.IDEMOOO!!!!

Laki M

pre 1 godinu

@A ja se pitam zašto je to tako. Samo nemojte zamarati pričama zato što je iz Srbije.
(Moravac, 5. novembar 2022 18:37)

To je zato što nije Moravac koga svi cene i poštuju, naročito u čačanskim pečenjarama.

pitanje za redakciju u vezi jumkovih desetine hiljada komentara

pre 1 godinu

Postao pravi prebacivać samo.. Defanzivno čekanje da protivnik promaši.. Odvratna i dosadna igra.. Pljašljivko! Nikakav tempo u udarcima..
(HanSolo, 5. novembar 2022 18:43)


Bots and haters in ruins!!!!!!!!!!!!!!!! Hahahahahah

38 winnera 22 greške m Stefanos 28 winnera i 38 greška!!!!!!!!!!!Hej samo prebacuje, heeeej!!

Pokrij se ušima i plači, plači botino!!!!

pedra

pre 1 godinu

@Zasto na svakom turniru ljudi zestoko navijaju za Novakovog protivnika,to ce mi ostati vjecita misterija.
(Simke, 5. novembar 2022 18:43)

Ma dajte ljudi neka navijaju protiv Noleta , to samo budi Noletov inat .Kad su protiv on redovno pobedjuje . Setite se finala protiv Medvedeva na USO .Publika bila za Noleta a nas baksuz izgubi.

Aleksandar

pre 1 godinu

Davno je Đoković presao ovu igricu!!!!
Ovo je zaista brutalno razvaljivanje protivnika!!!
Ubijedljivo GOAT svih vremena!!!
Liga za sebe,brutalno NAJVEĆI!!!

posmatrac

pre 1 godinu

Novak vise ne igra pod pritiskom, toga cini mnogo opasnim u odlucujucim trenucima . Usudicu se da kazem za nijansu cak bolje igra sada nego sto je igrao tokom karijere, a igrao je strasno dobro . Rune je fantastican bio ove nedelje pobedio je Alkasara i Oze Aliasima, ali prvo finale mastersa bi mogao biti pritisak za njega .

Šijo_mi_ga_Đura

pre 1 godinu

Već godinana trolovi najavljuju godine,zamor materijala,povrede itd.
Jednom će se vaša prognoza pokazati tačna ali morate sačekati još 3-4 godine.
2-3 GS, 5-6 mastersa i jedno godinu dana na 1 mestu ATP liste.
Nije vama lako ljudi, toliko zavisti, zlobe a on obara sve moguće rekorde.
Svanuće u vašim životima kad Nole ode u penziju :-))))

Dragon

pre 1 godinu

Bravo Nole Care!
Ovo je bilo 50/50.
Finale ce biti slicno.
Malo mi je zao Cicibana.
Skoro da je zasluzio pobedu nakon 7 poraza.
Ali takav je sport.

Svetolik

pre 1 godinu

Zjev, zjev, opet se dosađujem hahaha. Cici upao u mašinu za mljevenje...Odučio ga je Nole od tenisa u prvom setu, a 5 gem gdje je od 0:30, uzeo brejk prvo sa bekend paralelom, pa onda crosscourt iz odbrambene pozicije i onda forhend paralela..prosto ova mlađa generacija tenisera sada iz prve ruke uvjerava se zašto je Novak najbolji teniser svih vremena.

nikola

pre 1 godinu

I kaže se poslednje, a ne zadnje.
(Aleksandar, 05. novembar 2022 18:16)
Ispravno je "Poslednje" a kae se (u narodu):"Zadnje vreme je došlo"...

lol

pre 1 godinu

Opet Cicibane vino ima stabilnu cijenu.
A ti pripremao neku novu taktiku, kao ranije griješio? Zapamtio ti NOLE ono kad reče da si ga raščupao ko buldog žrtvu. I otada nijesi bilježio!
Srećno Novače, legendo!

Стање ствари

pre 1 godinu

Све је ово Новак,све смо ово већ виђали.Први сет прецизно,фокусирано,јако.Онда други сет и ама баш сви смо видели тај Новаков говор тела"јој што ово смара".Циципас се онда разгоропадио и добили смо сјајни трећи сет.Опет се враћам на почетак,нама то све изгледа мазохистички од стране Новака,али он је просто такав,једноставно мора да има изазов,да му дају мотивацију, и добио је у виду одличног Циципаса у другом и трећем сету.А сад Руне и још један Мастерс на конту.

:X

pre 1 godinu

Od vođstva Cicipasa 4:3 u taj-brejku se u naredna četiri poena videla razlika između njega i Đokovića. E, sad vi prostudirajte sami šta je i kako je.

Nebojša

pre 1 godinu

Postao pravi prebacivać samo.. Defanzivno čekanje da protivnik promaši.. Odvratna i dosadna igra.. Pljašljivko! Nikakav tempo u udarcima..
(HanSolo, 05. novembar 2022 18:43)


Smanji kladzu solo nije dobro ni za dušu a kamoli novčanik.

QX

pre 1 godinu

Moravac,to jeste tako u jednom delu ali veliki deo te priče potiče od Rafaela i RFa.Kada je poče njih da dere tako počinje i sve veća mržnja prema njemu.Pri tome stalno im je zabijao prst u oko počevši još 2008 kada je isprozivao Rodika pred 20000 Amera ....

vlasta74

pre 1 godinu

Koliko li je generacija pregazio Novak. To mora da mu se ispoštuje pored svih marifetluka koji ga prate. Možeš da ga voliš ili mrziš, ali moraš da ga poštuješ, pogledajte statistike njegove cele karijere, to je u domenu nestvarnog.

Fedal

pre 1 godinu

Ovakvog sportistu svet nije video niti će. Pitam se onako ljudski odakle mu više ta snaga da se vraća posle svega šta je ove godine prošao.On je jednostavno fenomen kojeg će u sportskoj psihologijitek proučavati. "Uništio" je karijeru mnogo generacija od Conge, Dimitrova, Monfisa, nigde nema Tima, do Cicipasa, Zvereva, a načeo je i ove najmlađe Rubljova, Sinera, Šapovalova....
(Niki, 5. novembar 2022 19:45) # Link komentara

...i derao onu dvojicu

Simke

pre 1 godinu

Cicipas,Zverev,Medvedev....Oni igraju po sistemu ako im servis radi,mogu dobiti svakoga,ako im ne radi,mogu izgubiti pd svakoga,i to je to....Cicipas se vratio u ovaj mec iskljucivo zbog prvog servisa.

draganTenis

pre 1 godinu

Momenat za pamćenje. Više od pola arene protestuje što Oko soklovo pokazuje da je Novak pogodio liniju, nezadovoljni jer su oni videli aut :)

PrincNaZrnuGraska

pre 1 godinu

@Darko

Zadnje vreme je doslo "zapadnoj" civilizaciji. Sada su najopasniji, kao grogirani bokser. A Nole ko Nole, razbija i ne haje. To bi trebalo da bude recept svima kako se nositi sa "demokratama" belosvetskim. Bravo majstore, po ko zna koji put!

yaya toure

pre 1 godinu

Postao pravi prebacivać samo.. Defanzivno čekanje da protivnik promaši.. Odvratna i dosadna igra.. Pljašljivko! Nikakav tempo u udarcima..
(HanSolo, 05. novembar 2022 18:43)

Jeli Stručnjače kako se igra tenis.? Kako se igra odbojka? Kako se igra stoni tenis? Jeli se prebacuju lopte, loptice. Stručnjače tenis je misaona igra, da nateraš protivnika na grešku. Tenis nije da budeš konj od 2 m i da servira 250 na sat i da pogodiš 40 asova. Američka filozofija tenisa. Zato ih nema nigde

Jovan Tasic

pre 1 godinu

Bukvalno citavu igru i karijeru novaka djokovica opisuje onaj poen na 5:4 u tie brejku, kapa dole majstore idemo po jos jednu titulu!

Zoran

pre 1 godinu

Hahaha sad je kao povredjen, cim je video da ce izgubiti. E, zato nikada nece biti GOAT.
(anon, 5. novembar 2022 18:21)

Ne! On neće biti GOAT, ma šta to tebi značilo. On je već najbolji teniser svih vremena i jedan od najvećih sportista koji su se sportom bavili.
A to kakav je kao čovek ništa ne menja u vezi činjenica koje sam naveo.

Saint germain

pre 1 godinu

Evo dodjoh kući. Bio sam na meču. Publika je dala vetar u ledja grku da se meč oduži. Karte su preskupe. Gornji deo karta 150 evra za 1/4 i 1/2 a za finale 200 evra. Najbolja mesta 350-400 evra. Moja firma je jedan od sponzora i znajući da sam Srbin ja i još dvojica zemljaka kolega dobili smo karte. I za sutra takodje ne znajući ko su finalisti. Svi mečevi su se završavali u dva seta za sat ipo.

Pep Gvardiola

pre 1 godinu

ovaj čovek je za učbenike, najbolji a čitavu karieru igra u gostima..i posle se razvije teorija da se hrani pljuvanjem, žviždanjem, žaljenjem, da ga diže što se uvek navija sa suparnika...a on publiki vrača srca...i tako dvije decenije

NoleGoat

pre 1 godinu

Auuu opet. Greota,ovaj covek nikad nece uci u finale nekog turnira.
(Felipe, 5. novembar 2022 19:30) # Link komentara

A i kad udje, izgubi

Stojan

pre 1 godinu

Bravo Novak, odlična igra,
samo tako naprijed. U finalu bi mogao odlučiti prvi set i dnevna forma. Bice teže u finalu, jer ovaj mladi danac igra odlično. Sretno majstore. Lp iz Slo.

Tom i ja

pre 1 godinu

Neko ovde reče, očito da je mrzitelj Novaka, da Cicijevo vreme tek dolazi...pa se pitam, koliko mu to treba pa da dodje, ili će doći tek kad Novak ode u penziju, a tad će svima svanuti, a ne samo Ciciju. .

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Stanoye Osim vaterpola nedavno, sta ste dobili u bilo cemu poslednjih...?
(Loki, 5. novembar 2022 21:01)

U rukometu proslog vikenda, a dobili bismo vas i u fudbalu da nas sudija nije pokrao i osmi put zaredom protiv vas. Sta ti pratis?!

Brodar

pre 1 godinu

Novak prvi set odigra odlično a onda pad u drugom. Resetovaće se i dobiti meč. Ali moguće je Novaka dobiti u dva dobijena ali u tri teško

Riki

pre 1 godinu

Ja kad sam jutros govorio da ce ovo bit tezak mec u tri seta dobio sam gomilu minusa. Ljudi, slusajte pametnijeg od sebe. Bravo Nole, sretno u finalu.

anica velickovic

pre 1 godinu

A sto parla Francuski, vala Nole samo udri jos dugo da te gledamo, sreca ti pevala zauvek. Ispratila sam muza i dete kod babe..slatko na miru odgledah mec ne pamtim kad sam. Volimo te.

Рајко Четник, Z армија

pre 1 godinu

БРАВОООО НОЛЕЕЕ!
Овај Циципас ако настави овако све више личи на новог Чилића тј играча који постаје Нолетов редовни муштерија.
А сада финале, питам се против кога, по најавама тамо је неко од Шпанаца, упс , није него један јако добар момак.
Живео тенис!

mqrtin

pre 1 godinu

Zasto na svakom turniru ljudi zestoko navijaju za Novakovog protivnika,to ce mi ostati vjecita misterija.
(Simke, 05. novembar 2022 18:43)

Sugavci raspali od Federera i Nadala, ali opet nece spavati zbog Djokovica

Istočna RS

pre 1 godinu

A ko je ovde broj 1?

I kaže se poslednje, a ne zadnje.
(Aleksandar, 05. novembar 2022 18:16)

Aleksandre, prvi je po ATP nažalost onaj što 4 poena prije kraja meča, fol predade radi povrede.
A cijeli svijet zna pa i sad Cicipas, da je prvi onaj kome uzeše preko 10.000 bodova.
A ti nemoj da gledaš, da se patiš džaba.

Srbin

pre 1 godinu

Postao pravi prebacivać samo.. Defanzivno čekanje da protivnik promaši.. Odvratna i dosadna igra.. Pljašljivko! Nikakav tempo u udarcima..

A onda ja dodjem i iznesem podatak da je bilo 36:28 u vinerima za Novaka i tebe sramota samog sebe koliko si glup...

Zoran Minić

pre 1 godinu

Kad Cicipas igra agresivno i koncentrisano, tad ga je mnogo tesko pobediti...
(Uros, 5. novembar 2022 17:59)

Ima tu i kvaka! Zavisi protiv koga igra.

smeh

pre 1 godinu

Okreni, obrni Cicipas i dalje gubi od Đokovića. I ovaj je još jedan od onih koji će pričati kako je skoro pobedio Đokovića. Čoveku će u budućnosti verovatno biti loše na sam pomen Đokovića a ako bude u delu žreba gde je Đoković ima srčka da ga strefi.

Je sais

pre 1 godinu

Francuzi navijaju protiv Novaka jer znaju da ga to motiviše da da svoj maksimum. Kada je publika na njegovoj strani, uglavnom gubi meč.

svi_redsi_na_jednom_mijestu

pre 1 godinu

Novak, Jordan i Muhamed Ali, ostali iza neka se redaju kako hoće!
Kakva mentalna gromada, uzima mu Cici mini brejk, vodi 4-3, i zver nastupa na scenu, do kraja meča Novak nepogrešiv

marko

pre 1 godinu

Uhh kakav mec, kakav tenis, e odavno nismo gledali nesto kao ovo veceras. Cestitke Cicipasu na borbi, a Nole sta da kazem nego bravo legendo i srecno sutra.

питам за друга

pre 1 godinu

После меча више волим да читам ове "нема од њега ништа" коментаре, него лук и сланину уз пиво

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Ух, мени је ово било тешко гледати а како је тек њему било играти. Не потцјењујем Рунеа ал мислим да је ово било финале прије финала. СВАКА ЧАСТ НОВАЧЕ! 🇷🇸✊😲