Petak, 26.08.2022.

16:15

Zvanično: Milojević na klupi Zvezde

Miloš Milojević je novi trener Crvene zvezde.

Izvor: SN

Zvanièno: Milojeviæ na klupi Zvezde IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

175 Komentari

Sortiraj po:

Stari basketas

pre 1 godinu

Kao partizanovcu, Stankovic mi je bio omiljeni zvezdas (uz Vladana Lukica kojem je karijeru unistio prelom noge u Austriji, igrajuci za reprezentaciju). Nikada mu necu zaboraviti kako je kao evropska zvezda, prvotimac najjaceg kluba u Evropi - Lacija, igrao za omladinsku reprezentaciju kada je Perici Ognjenovicu, Sasi Ilicu, to bilo ispod casti.Takodje se oduvek odazivao seniorskoj i borio do maksimuma.Na klupi Zvezde je verovatno doneo rezultate koje su zvezdasi hteli, ali je pomahnitao i nije bio onaj stari. Bolje da je imao funkciju u vrhu FSS!Ipak, ako je oteran zbog ovog nesrecnog kiksa u Evropi, to je debilno!

SecretPeter

pre 1 godinu

Znam za coveka i mislim da je dobar izbor, ne osporavam. Jedino ostaje zal za propustenom prilikom da se angazuje Robert Prosinecki, s' obzirom da je trenutno slobodan. On bi sa ovim timom pregazio Partizan, morali bi da ga zaustavljaju da im ne da sedam komada.

VUK

pre 1 godinu

Zanimljivo je kako navijači lako gube strpljenje i traže smenu trenera koji je napravio možda par grešaka na klupi Zvezde. Zaboravljaju se titule i učešća u evropskim takmičenjima. A šta ćemo sa Kangom !? Njemu nije prvi put da pravi onakve ispade. To se toleriše ili šta!? Nije bitno ko je trener, šta imate reći na to
(kimiko, 26. avgust 2022 22:59) Bravo!! Kanga nas je tri puta SAM izbacivao. Pre zamene promašio zicer /stativa/ anulirao odbranjeni penal/ imao karton/ šutnuo kao od bede posle erakovićevog prodora do peterca/ povukao igrača u 51 min Makabija za rame i sudija ga opomenuo da visi za isključenje / .Stankoviću cigani/delije/zvezdaši na stadionu nisu zviždali , pljuvale su ga "delije" na internetu . Bolno je da u klubu obraćaju pažnju na te gluposti . 40% tih komentara su lažni profili grobara. Takođe je bolno da primat među zvezdašima preuzimaju delije koje nisu odgajene na stadionu. Oni ne znaju ni pravila fudbala. Pale se na CZ kroz nacionalizam. I prvi su da pljuju naše igrače i naše legende. Strance ne diraju, to im je poseban vid srbovanja. Oni ne mogu menjati nikog u CZ. To je najveća greška Terzića. Što ih je pustio da vršljaju oko kluba. Mada i on nije fudbal učio u CZ , možda ih zato i ne vidi .

dr Srbin

pre 1 godinu

Kome nije jasno da je ovo samo privremeno rešenje, taj je zaboravio gde živi. Očekujem zvučno ime, stranca 101%, koji će od zime (a možda i pre) spremati ekipu za LŠ. Jedino domaće ime koje je u igri je Siniša Mihajlović (ako Bolonja krene da se kanali u narednda 2-3 meseca i dobije pedalu).
Prošle godine je neko završio Rumenog, pa Piksija.
Sledeći projekat je “neki Poketino” na klupi FKCZ.
Živi bili pa videli

pedja

pre 1 godinu

Ko je pratio Zvezdu u poslednje tri godine zna da je Milojevic, novi trener, bio glavni sraf u strucnom stabu.Mister je samo bio prvi zbog statusa koji ima u Zvezdi.U periodu dok je Milojevic bio u strucnom stabu igra Zvezde bila je prilicno dobra, igraci fizicki spremni (Rendzers,Milano), naravno sem Rodica!Zato i ne cudi sto je on postao prvi trener jer u klubu znaju ko je spremao utakmice, bolje nego mi navijaci.
Mister je vec imao dve slabe ocene (Serif i Omonija) a svi koji su isli u skolu, znaju da se sa tri slabe (Makabi)pada godina.Postujem njegovu odluku da se povuce i preuzme odgovornost za neuspeh (retko je to kod nas)i tako je pokazao da je Zvezda iznad svih.Steta sto sportski direktor nije posao istim primerom, jer je navukao krs igraca od kojih je malo ko za Zvezdu.
Ekipu treba razmrdati, obavezno otpustiti sve kondicione trenere (cetvoricu!?) i pojacati kondicione treninge. Nadam se da ce se igra i brzina Zvezdinih igraca znatno poboljsati sa promenom trenera!

ZVEZDAŠ do smrti

pre 1 godinu

Deki nije trebao da ode, realno nemamo ekipu za ligu šampiona. Iako se nisam ponekad slagao s njegovim odlukama, isto tako često me je i demantovao prikazanim, prošlu godinu su igrali Evropu više nego solidno. Ako je već odlučio da ode, vratite Muslina za dugoročno rješenje.

Veskocaca

pre 1 godinu

Od ohijevog uvodjenja u igru nema nista decko je projektovan za prodaju I vec mu se trazi klub izgleda da se vraca u domovinu u molde a za desnog beka se spekulise povratak sadasnjeg igraca karabaga koji je nekada nastupao za zvezdu crnogorskom reprezentativcu Marku Vesovicu

kimiko

pre 1 godinu

Zanimljivo je kako navijači lako gube strpljenje i traže smenu trenera koji je napravio možda par grešaka na klupi Zvezde. Zaboravljaju se titule i učešća u evropskim takmičenjima. A šta ćemo sa Kangom !? Njemu nije prvi put da pravi onakve ispade. To se toleriše ili šta!? Nije bitno ko je trener, šta imate reći na to

okpk

pre 1 godinu

Covek vodio Malme i pukao od Zalgirisa...?
(Aftosamurai, 26. avgust 2022 16:39)


Anceloti vodio Real pa izgubio od Šerifa u sred Madrida...

Porazi su sastavni deo igre
(23Sudija, 26. avgust 2022 16:49)
i? uzeo titulu evropskog prvaka. samo

Вук

pre 1 godinu

E sad očekujem konačno veću minutažu za Ohija i da bude prvi napadač i da eksplodira, i da stavi do znanja dotičnom bivšem treneru da je pogrešio što ga nije uvodio i uništio mu karijeru.

Ja

pre 1 godinu

Nadam se da ce pojedini igraci dobiti priliku da pokazu sta umeju,kao npr Ohi,Motika i da vidimo konacno i ovog malog gruzina vredi li.Zelim mu puno srece na klupi

Pera

pre 1 godinu

Primećujem da se kod nas fudbalski treneri uvek nazivaju 'stručnjacima'. Naročito oni koji rade preko. E sad, kako može stručnjak biti neko ko nema zapažene rezultate. Ne računam domaću ligu, gde verovatno više zavisi od mandatara, nego od stručnjaka.

Anonimni

pre 1 godinu

Ovo se manje vise i ocekivalo.
Stankovicu nema sta da se zameri, svakako je unapredio igru u odnosu na Miloja. Miloje je igrao bunker,cim se postigne gol,odmah se parkira autobus ispred gola pa kako bude. Kod Stankovica se ipak igrao na oko lepsi,napadacki fudbal.
Novi trener (Milojevic) je bio ukljucen u rad oba prethodna trenera,i verujem da ce igra biti jos bolja,njegovim dolaskom ce i Ohi biti vracen u igru (sto je svakako i zasluzio), takodje i vracanje Sanoga u postavu jer se negovo odsustvo svakako primecuje. Jedino sto se nadam da ce insistirati na dovodjenu desnog beka, jer ovo sa Gobeljicem je tragikomicno, a prebacivanje Erakovica na mesto desnog beka je samo krpljenje rupe, tj. ne donosi nam boljitak u napadu,a gubimo na vrednosti istog tog igraca koji je po prirodi klasican defanzivac (svakako ga niko nece kupiti dok mu ovako izmisljaju pozicije na kojima ce igrati). Puna podrska novom treneru, bice to sve OK

dads

pre 1 godinu

Ako izdrži prvi par utakmica i ligi, svaka čast, biće veliko trenersko ime... Vjerovatno je on samo prolazna faza, traži se ipak neko veliko trenersko ime, Zvezde je institucija...pogledajte Partizana i Stolice ...

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Jel to onaj Malme što je tražio Ohija?

Bolje ovako, neka dodje on Ohiju pa da vidimo da li je Pešić i dalje prvi špic.

Hvala bogu za Pavkova!

Mr.Max

pre 1 godinu

Nek je novom šefu sa srećom.Očekivao sam neko zvučnije ime za ovog čoveka nemam šta da kažem jer ga ne poznajem.Da je bilo sreće mogao je to biti Pixi jer mi se njegov stav svidja,naterao je momke da trče.Ako ne budemo trčali nema šta da tražimo u Evropi tako da je prvo što novi trener treba da radi fizička sprema.Katai i Ivanić na dopunsku nastavu pošto imaju snage za 30 minuta.

ko-ometator

pre 1 godinu

Nadam se najboljem. Ali bojim se da ovaj covek nije dorastao ovako velikom i zahtevnom zadatku. Pritisak je ogroman. A ekipa ocigledno niti je dovoljno fizicki spremna niti je uigrana. Mislim da je ovo bilo vreme za neku autorativnu licnost na klupi Zvezde da bi se napravio iskorak.

miško

pre 1 godinu

Stanković je uradio odličan posao, osvojio sve u domaćem i ino održao nivo. Pravio je greške u odnosu sa igračima, Kanga, Borjan, Pavkov pa opet Kanga kao Stanojević I Natko. U takvim situaciji Terza je trebao u startu da prelomi i stavi se na jednu stanu a ne zataškavati. Deki voli Zvezdu i to je prevagnulo.

zorge

pre 1 godinu

po silnim komentarima niko ne valja najbolje da je dovela anćelotija valjda bi se tada svi složili da on jedini odgovara svim željama nabeđenih navijača pustite čovek da radi svoj posao tek jedošao srećno miloše

Ivan

pre 1 godinu

Do sada Milojević je bio Stankovićev pomoćnik, sada je preuzeo prvi tim posle odlaska Stankovića iz kluba. Ne verujem da će se tu u igri Zvezde nešto drastično promeniti. Videćemo, kao veliki zvezdaš želim mu svu sreću naravno, ali mislim da Milojević neće drastično promeniti igru Zvezde kao njen prvi trener. A i šta menjati kada je, sem sramnog drugog poluvrermena protiv Makabija naravno, sve ostalo sasvim o-kej, tim je stabilan, beleži odlične rezultate u domaćoj ligi čije osvajanje naredne sezone donosi direktan plasman u LŠ, i u Evropi je sasvim o-kej krenula sezona osim tog drugog poluvremena protiv Makabija naravno, roster je sasvim solidan za Zvezdine finansijske prilike, lagano se uigrava i stvara jedna odlična ekipa i sada jedan trener beži iz kluba a njegov pomoćnik preuzima klub u maltene odsudnim trenucima za celu ovu sezonu i to bez ikakve potrebe, zaista bez ikakve potrebe, tu nam je LE, tu su super protivnici po meri u grupi sa kojima možemo da se nadigravamo, a opet stvara se haos, želi se nešto nerealno, želi se opet biti kanta za napucavanje velikanima u Ligi šampiona! Bezveze! Zaista bezveze! Mislim da se zbog svega ovoga sada u Zvezdi počinje stvarati jedna negativna atmosfera koja će se odraziti na rezultate kluba, zbog nerealnih očekivanja da je Zvezda kalibar za Ligu šampiona, nakon ispadanja iz kvalifikacija za elitu kojoj inače Zvezda i dalje nije dorasla, sada sledi nepotrebno rasulo. Klub će nažalost gubiti u rezultatskom smislu u narednom periodu.

duledudule

pre 1 godinu

Većini navijača cz nije jasno da nisu za lš...
(Gale, 26. avgust 2022 18:51)
Naprotiv jasno nam je, ovo je bolje, s ovim timovima mozes da igras. Isto kao sto nam je jasno da ste vi za ligu konferencija, mada po grupi vam se ne pise dobro. Zvezdi samo treba dobar kondicioni, a "mali" Miloje je dobar takticar.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Nije M Milojevic trener za Zvezdu, kao sto nije ni Dejan Stankovic. Razumem da su mladi treneri zeljni dokazivanja, ali ne vezba se na Zvezdi, i njihova iideja da igra bude naoadacka i moderna, poput Italijana, je neodrziva jer za to se moraju imati fizicki i tehnicki potkovani igraci, a to Zvezda nikada nece inati. Prosto je, ono sto je radio Vlada Milojevic, bedem i opatrukcija igre, mada dekadentno, jedin moze uz dozu srece da donese Zvezdi LS. To je maksimum maksimuma.

zvezdale

pre 1 godinu

Kod Miloša Milojevića je najvažnije što je željan rada i spreman za korekcije i napredak. Čak i kada pogreši, nema sujete i guranja glave u pesak. Nama treba takav trener koji će nastaviti ovaj Dejanov put ofanzivne igre. Ali koji će popuni rupe na desnom beku i zadnjem veznom. Prihvatio bi i povratak Vešovića, samo da onaj 77 nikada ne zaigra ili Čupa da krpi jer dečko nije bek. O Srniću u veznom da ne pričam dalje, na nos izašao.

Na kraju dana Milojević je i doskarašnji član štaba i poznaje većinu igrača i sistem. Mašini treba uraditi veliki servis, očistiti krš iznutra, oprati fino i nazad na drumove. Može on to.

Dejanu hvala jer je ispao karakter i zvezdaš od reči. Podneo ostavku i preuzeo punu odgovornost. Što kod nas ne postoji. Pamtiću samo dobro, 2 duple krune, 2 proleća LE, dobre derbije. Makabi neće uprljati našeg Dekija, to ne može i ne sme. Jedan od nas!

Nikola

pre 1 godinu

Čim je ovako brzo pronađena zamena za Mistera (ježim se od ovog nadimka kojim je Stanković tražio da ga zovu), jasno je da su pregovori sa Milojevićem vođeni ranije.
Bez obzira na to, nadam se da će novi strateg ubrzati igru i da neće grešiti sa taktikom i izmenama. Voleo bih i da je postavio uslov da se kupi desni bek, jer cela saga oko ove pozicije u Zvezdi već dobija epske razmere.
Potajno gajim nadu i da će novi trener vaskrsnuti Ohija, momak zaslužuje priliku da zaigra. Verujem i da će ekipa pozitivno reagovati na promenu trenera.
Još kada bismo se rešili Mrkele, i Bog da nas vidi!

montoya

pre 1 godinu

Neka ti je sa srecom hrabri covece, radio u Svedskoj i ne pretpostavlja covek u kakav mulj dolazi da radi! Koliko god da volis Zvezdu, ima ovi nasi da te preveslaju da neces znati sta te snaslo. Hrabar i lud potez!

Belogradjanin

pre 1 godinu

Kakvo razocarenje, isto kao i u KK, nije Zvezda poligon za kaljenje mladih trenera! Trebaju nam iskusni i poznati treneri. Ako das nekoliko miliona za pojacanja, pa dodaj jos milion dva i dovedi vrhunskog trenera (za nase uslove)

nz

pre 1 godinu

Sad će da krene loženje da je ovaj vrhunski taktičar, da odlično radi psihološku pripremu igrača i dr. a do skora 95% cigana nije znalo da on postoji.

Miki

pre 1 godinu

Ljudi ajde budimo posteni prema sebi a i drugima.
Udjemo u LS i sta tamo trazimo, gaze nas ko limenku, nista koeficijent, jedino novac.
LE je trenutno bolja opcija.
Deki je preterao, zivi ovde u Milanu, Milanezi tako ne reaguju isplahireno i da gube nerve, pricaju tiho i ne nerviraju se, bez akcenta u govoru.
Deki je klasican Balkanac, pogresio je, klub koji se voli, tako se ne napusta.
Falko je bio srcem tamo, nije ispao korektan prema istom.
Dovodio je igrace, koje je kasnije zanemario.
Imao je rezultate, donekle, krivica i fudbalera.
Sanogo slucaj, cim se sklonio, krenulo je lose.
Ovde nece naci klub, mozda i nadje, trajace ko Stolica u Partizanu.
Klasicna Balkanska prica, vruce glave, fali Psiholog u klubu.

Oliver

pre 1 godinu

I Hansi Flik je bio pomoćnik Niki Kovacu pa znate sta je posle bilo i ko je ispao bolji. Ja smatram da od Mistera tesko moze neko da bude gori tako da ce Milojević sigurno biti bolji.

anica velickovic

pre 1 godinu

Neka je sa srecom...meni lici na Simone Inzagija iz mladjih dana. Simpa!
Daj Boze da se postavi kako treba i zelim mu svu srecu, da bude pravi trener.

Master Yoda

pre 1 godinu

Citam komentare i ne verujem, razumem da smo svi razocarani sto nismo usli u LS, ali toliko pljuvanje po Dekiju i upravu je bolesno, pet titula za redom, dve duple krune, proleca u evropi i to niko ne postuje, vise kukamo od tradicionalno placljivih grobara.
Kad je otisao Grof mislili smo katastrofa, dosao Miloje i cudo je pocelo, ode Miloje, Deki izgurao dalje, sada novi Miloje, imajte vere!!!!!!!

Giga Moravac

pre 1 godinu

Ok, dajmo čoveku šansu, zašto ga napadati na prvu kad nismo ni videli kako će da vodi Zvezdu.Neće Terzić da dovede nekog levog, jer morao bi i on sa njim da ode, a on mnooooogoo voli pare. Imamo strašan igrački kadar, oni znaju da igraju fudbal. Možda čovek ima ono što Dejan nije imao. Pustite da vidimo, lako ćemo ga oterati.

Beogradjanin

pre 1 godinu

kada ce uprava pa podnese ostavku. Ona ostaje na funkciji I kada je krivicno gonjena
(nuwanda, 26. avgust 2022 17:44)

Ajde ti što sve znaš navedi barem jedno ime za upravu. Odmah da ti kažem da Jugović, Vidić ne dolaze u obzir jer su davno rekli da ih to ne interesuje. Dejo ima funkciju u CG

Boro

pre 1 godinu

Mislim da konacno pravi potez uprave. Od kad je on napustio stankovica cz vise nije licila na sebe i nije imala igru. Ja sam to i prosle godine govorio a sad ce mo vidjeti jesam li bio u pravu. Samo hrabro milojevicu i nebudi prije svega sujetan covjek i vrati sanoga i ohija u tim jer mi bolje nemamo na tim pozicijama i odmah ce se vidjeti napredak

Sabre

pre 1 godinu

Ovaj je daleko od dunstera, bio je deo Dekijevog staba i bio ga je glas da je on zapravo bio zaslužan za dobar deo taktike. Pozelimo mu sreću.
(Tormund, 26. avgust 2022 16:34)

Pa zelim ja njemu srecu, ali u celo Stankovicevo vreme ni u jednom trenutku nisam pomislio "wow, sto imamo dobru taktiku", iskreno. Svaka cast mladim trenerima, i nadam se iz dubine duse da cu pojesti patiku za ovog coveka, ali jedino dobro sto mogu da kazem je okej kul je sto

kopre nedri

pre 1 godinu

Sledi potop uskoro..
(Delije Čikago, 26. avgust 2022 17:05)

Već je potopljeno, sad treba neko da zaustavi kola koja idu nizbrdo. Da im vrati osmeh na lice. Kao Petrić.

Sloba

pre 1 godinu

Nemam ništa protiv Miloja ali sada tvrdim da Zvezda neće biti prva u Srbiji niti će bilo šta uraditi u LE. Igraće ziheraški. Teško ćemo i Javor dobiti a sada kažem da ćemo derbi da izgubimo i vratiti grobare u igru. Zapamtite ovaj moj komentar

Моје мишљење

pre 1 godinu

Зашто бре пљујете по човеку а није ни почео да ради.Шта значи анонимус,па Деки је био анонимус што се тиче тренерског посла кад је дошао у Звезду.Видим да има и упућених овде,јер је овај човек радио све док је био помоћник Декију.Лично му желим много успеха у раду,неће му бити лако,иде дерби и иде Европа.Има нас који верујемо,срећно господину Милојевићу.

Aleksandar

pre 1 godinu

Tako i treba!Stanković Dejan je ispao čovek time što je dao otkaz jer nije trener za velike tekme,sve ih je izgubio!Kako god želim mu svu sreću koji god klub vodio!Videćemo kakav je ovaj momak a svakako je instant zamena a ako se pokaže neka ostane!I Milojević kada je dolazio bili smo skeptični i puni nepoverenja a upravo je ovo sve njegova zasluga gde se trenutno nalazimo! Koliko je Deki imao herca kao igrač toliko nije imao kao trener!

Markonato

pre 1 godinu

Gospodin Dejan Stankovic.
Dosao u srpski fudbal da vodi klub za koji navija, za koji igrao i prosao kao trener fenomenalno. Sigurno je mogao da bude pomocni u Italiji 4,5 godina i da vodi neki Lece, Djenovu, Udineze... Dosao, osvojio 3 titule iako je Miloje kod prve ostavio lepu prednost, doneo prvu duplu krunu posle 15 godina i odbranio je. 2 puta prezimio u Evropi, igrao 1/8 finala LE, rastao kao trener uz klub i napravio najvece uspehe sa klubom u 21. veku.
A borio se sa svim i svacim, od toga da ga je vlast dovela da zida zgrade, da je dosao da se leci od zavisnoti, koliko su to plitka razmisljanja, pa mogao je da se bavi bilo kojim biznisom u Italiji, a iako je bolestan mogao je na mesecu da se leci sa njegovim autoritetom i finansijskim stanjem. Borio se sa pricama da ne zna fudbal, a da je neko bio domar tamo gde je on bio 15 godina drzao bi fudbal u malom prstu. Osvajao trofeje, tripletu sa Interom, radio sa Murinjom, Mancinijem ...
Hvala ti sto si bio trener Zvezde i sto si morao da saradjujes sa ovakvim ljudima. Milos Milojevic pre mesec dana ispao od Zalgirisa, Dejanov pomocni trener. Videcemo sta ce biti sa njim, iako ne sumnjam u njegove kvalitete.
Samo se pitam da li ce neko iz sportskog sektora podneti ostavku za silne promasaje...

SAŠA FRANKFURT

pre 1 godinu

Ovo je neko zezanje, isto kao u košarci!! Da se ljudi uče na Zvezdi, tj kale se!? Po meni neozbiljno, ili je Zvezda spustila ciljeve za tri lestvice!!

OOB

pre 1 godinu

Ako zavede red u svlačionici i ako ih natera da trče, možda bude nešto. Međutim, za to treba debeo autoritet jer za treniranje istog nema se vremena.

Hood

pre 1 godinu

A zato se Kanga iscudjavao i krstio kad je vidio da je zamenjen... A grande mu je lepo rekao da ce igrati 90 minuta i da mora dati maksimum kako bi mu podigli cenu par miliona vise. Pavkov upropastio posao veka kao Mirko u Maratoncima. Laki spalio Djenku (Pavkov spalio Dekija) slucajno.

furda

pre 1 godinu

hahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaa

macconi

pre 1 godinu

Odlican trener koji ima iskustva za razliku od njegovog predhodnika kome je bio pomocnik i ucio ga zanatu,i poznaje ovaj tim...i dobro je sto se promena desila pred derbi da se ekipa trgne malo i oseti novu energiju

aleks

pre 1 godinu

Ja stvarno ne razumem fudbal u srb... Ocigledno da ima neka skola sto ko prodje pored nje lupi je licenca za trenera u glavu.. Izmenjase se treneri ko na traci u svim klubovima a i u rep.... A recimo cenio bi i kao coveka i kao trenera da na kraju sezone izadje pred medije i pozeli srecu u klubu i sve najbolje i on ode gde god... Ko zna koliko je trenera u zadnjih 20god proslo o doslo i opuslo iz srpskog fudbala

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Pa on ima jači CV od Stankovića, iz tog ugla svakako korak napred ;-)
(Mikele, 26. avgust 2022 16:26)

I u mnogome zaslužan za uspehe Zvezde dok je bio Stanković. Uz Nebojšu Miloševića, bio bi to pun pogodak.

Loznica, Gučevo, Cer.....

pre 1 godinu

Cekaj bre, jel se ovi zajebavaju?! Treba da se igra Evropa, treba da se igra derbi, oni dovode ovog nekog anonimnog dunstera i pored svih para koje smo dobili i sa kojima bi mogli da zapravo dovedemo krstenog trenera? Bukvalno ne verujem, dan ste mi upropastili, jbt.
(Sabre, 26. avgust 2022 16:20) ovo je odličan trener

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 1 godinu

Dobrodosao Miloje!
Sada ce i Ohi da se naigra fudbala. Konacno cemo gledati i malo taktickog fudbala, zatvaranja, discipline. Odlican izbor i jako dobar trener!
(Vin, 26. avgust 2022 16:35)

Nije on Šveđanin. Ladno, al standard.

Giht

pre 1 godinu

E ovaj lik je zaslužan za sve uspehe zvezde a ne lažni mister, to sam ja ovde svima pričao a vi mi nalupavali minuse.
(Loznica, Gučevo, Cer....., 26. avgust 2022 16:23)

Možda si i bio u pravu, videćemo vrlo brzo. Ali nemoj da te nema ovde ako nisi bio 😀

Loranov tata iz Goznice

pre 1 godinu

Zvezdan Zvezdanić i Mrkelić su ostali na brodu, zapušili rupe, ne curi više, sad će da im kaplje. Skloniće se kad ode Duh koji lebdi. Do tada, lapanje.

duledu

pre 1 godinu

Kuku majko pa dalji scenario se vec zna,posle neuspeha u grupnoj fazi dobice otkaz i dovesce se "bolji" novi trener koji ce nas spremati za grupnu fazu lige sampiona i tamo nista necemo uraditi i tako vrti u krug svake godine dok ja kidam zivce svoje.

zvezdaole

pre 1 godinu

Ovaj čovek će biti pun pogodak. Zvezda je igrala moderno i napadački upravo zbog Miloša kao prvog pomoćnika Stankovića. Samo neka skloni Srnića i Gobeljića, dovede prvog desnog beka i zadnjeg veznog i puška.

Seek and Destroy

pre 1 godinu

Cekaj bre, jel se ovi zajebavaju?! Treba da se igra Evropa, treba da se igra derbi, oni dovode ovog nekog anonimnog dunstera i pored svih para koje smo dobili i sa kojima bi mogli da zapravo dovedemo krstenog trenera? Bukvalno ne verujem, dan ste mi upropastili, jbt.
(Sabre, 26. avgust 2022 16:20)
Aj majke ti kaži koji to krsteni trener?
Ko je taj,gde je?
Mi više nemamo selektore za reprezentaciju,naša je sreca što je Piksi prihvatio a tek nemamo trenere za Zvezdu i Partizan.
Nemamo više ni selektore za košarkašku reprezentaciju,morali smo Pesica da molimo,odavno nemamo rukometne trenere a bogami necemo više da imamo ni odbojkaške trenere.
Mislite da bi Partizan doveo Stolicu i sada Petrica,nema više ko.
Strani trener u Zvezdi i Partizanu je za mene bacanje para.

aca

pre 1 godinu

E ovaj lik je zaslužan za sve uspehe zvezde a ne lažni mister, to sam ja ovde svima pričao a vi mi nalupavali minuse.
(Loznica, Gučevo, Cer....., 26. avgust 2022

Pa i sada ćeš. Nije to taj Miloje !
(JPR24, 26. avgust 2022 16:28)

neverovatno kako ljudi ne prepoznaju malo zezancije, o ironiji da i ne govorimo.

Sabre

pre 1 godinu

Cekaj bre, jel se ovi zajebavaju?! Treba da se igra Evropa, treba da se igra derbi, oni dovode ovog nekog anonimnog dunstera i pored svih para koje smo dobili i sa kojima bi mogli da zapravo dovedemo krstenog trenera? Bukvalno ne verujem, dan ste mi upropastili, jbt.

milos

pre 1 godinu

Cekaj bre, jel se ovi zajebavaju?! Treba da se igra Evropa, treba da se igra derbi, oni dovode ovog nekog anonimnog dunstera i pored svih para koje smo dobili i sa kojima bi mogli da zapravo dovedemo krstenog trenera? Bukvalno ne verujem, dan ste mi upropastili, jbt.
(Sabre, 26. avgust 2022 16:20)
Idi na gugl,procitaj malo o coveku pa ces da se opustis

rosonero!

pre 1 godinu

Браво Деки, показао си величину упрво стим што си осетио када је време за одлазак. Уживали смо у Звездином нападачком фудмалу за време твог боравка и хвала ти на томе. У последње време се осетила засићеност и добро је да дође "свежа крв" и то баш на месту тренера. Било би добро да из Управе оду неки људи али докле год имамо проблематичне ликове на челу Србије то се на жалост неће десити.
Срећно Деки и хвала Ти за све!
(Рајко Четник Z армија, 26. avgust 2022 16:33
Kakav bre Stankovic,pa nista sto proistekne iz raspalog luzerskog Intera ne moze da valja…

Рајко Четник Z армија

pre 1 godinu

Браво Деки, показао си величину упрво стим што си осетио када је време за одлазак. Уживали смо у Звездином нападачком фудмалу за време твог боравка и хвала ти на томе. У последње време се осетила засићеност и добро је да дође "свежа крв" и то баш на месту тренера. Било би добро да из Управе оду неки људи али докле год имамо проблематичне ликове на челу Србије то се на жалост неће десити.
Срећно Деки и хвала Ти за све!

23Sudija

pre 1 godinu

Covek vodio Malme i pukao od Zalgirisa...?
(Aftosamurai, 26. avgust 2022 16:39)


Anceloti vodio Real pa izgubio od Šerifa u sred Madrida...

Porazi su sastavni deo igre

Vin

pre 1 godinu

Dobrodosao Miloje!!!
Konacno da se gleda Zvezda koja ce i takticki znati sta treba da radi. Bice Zvezda sa njim jaca bar 3x.
...nek se vrate dani....

JPR24

pre 1 godinu

E ovaj lik je zaslužan za sve uspehe zvezde a ne lažni mister, to sam ja ovde svima pričao a vi mi nalupavali minuse.
(Loznica, Gučevo, Cer....., 26. avgust 2022

Pa i sada ćeš. Nije to taj Miloje !

Markobg

pre 1 godinu

Verujem da će sada Ohi da pokaže sav svoj talenat.Kakav crni Pešić on je za ling dong ligu i ovak cipiripi kup što igraju komšije!

momak

pre 1 godinu

Jel ovo neko zezanje? U trenutku sam pomislio da je njus.net u pitanju. Celo na klupi jednog tima koji je medju 50 najboljih klubova po koeficijenti bice anonimus?! Neko ko nije nista osvojio?!

Vin

pre 1 godinu

Dobrodosao Miloje!
Sada ce i Ohi da se naigra fudbala. Konacno cemo gledati i malo taktickog fudbala, zatvaranja, discipline. Odlican izbor i jako dobar trener!

a

pre 1 godinu

Бољи избор од Станковића.Већ је био тренер и пре Звезде.Поготово у земљама где се пуно
трчи и бори.Управо оно што фали у домаћем фудбалу.

Dorotej

pre 1 godinu

Meni se čini da je dobro rešenje. Poznaje Zvezdu, mlad je, školovan, dobar taktičar. Nadam se da će umeti da se kontroliše pored aut linije. Pošto je radio u Švedskoj možda dolaze bolja vremena za Ohija. Sada bi trebalo vratiti i Miloševića za pomoćnika.

Milan Spanac

pre 1 godinu

Nije u pitanju trener koliko gomila nabacanih igraca. Pa onda taj isti trenerima nedoumicu koga da stavi. Startnih 11 i 11 igraca koji mogu dostojno da odmene startere ( dal potencijali ili igraci uloge). To je sa 3 golmana 23 igraca. A u Zvezdi ima krila za celu ligu.

Tormund

pre 1 godinu

Cekaj bre, jel se ovi zajebavaju?! Treba da se igra Evropa, treba da se igra derbi, oni dovode ovog nekog anonimnog dunstera i pored svih para koje smo dobili i sa kojima bi mogli da zapravo dovedemo krstenog trenera? Bukvalno ne verujem, dan ste mi upropastili, jbt.
(Sabre, 26. avgust 2022 16:20)
Ovaj je daleko od dunstera, bio je deo Dekijevog staba i bio ga je glas da je on zapravo bio zaslužan za dobar deo taktike. Pozelimo mu sreću.

zex

pre 1 godinu

Wllaxy, 26. avgust 2022 16:41)
Zar stvarno verujes da bi Stankovic dozvolio da mu neko pravi taktiku? Tolika velicina od čoveka, covek koji je osvojio sve živo, trenirao sa najboljim trenerima pa da je 10% ukapirao on bi uspeo.

Z

pre 1 godinu

Čovek je bio Dekijev pomoćnik, znači ništa se ne menja.
Samo će Kanga igrati 90 min da se ŠEV ne bi naljutio što mu ljubimca menjaju u 53.min.

Vračarac

pre 1 godinu

Cekaj bre, jel se ovi zajebavaju?! Treba da se igra Evropa, treba da se igra derbi, oni dovode ovog nekog anonimnog dunstera i pored svih para koje smo dobili i sa kojima bi mogli da zapravo dovedemo krstenog trenera? Bukvalno ne verujem, dan ste mi upropastili, jbt.
(Sabre, 26. avgust 2022 16:20)

Ok ne znam ni ja lika, vidi se da je napredovao u poslednje vreme, videćemo. Ja nisam znao ni ko je Vladan Milojević, a mogu da se kladim da nisi ni ti znao.
Koliko si ti upućen u trenerski sektor i znaš imena da bi bio kompetentan da tvrdiš ko je a ko nije anonimus?
Ili si očekivao da na klupu Zvezde dođe neki Spaleti koji tebi nije anoniman?

Wllaxy

pre 1 godinu

Miloš Milojević je zaslužan za dobre igre Stankovićeve Zvezde u prvoj sezoni jer je on pripremao taktiku pred mečeve uključujući i za dvomeč protiv Milana i bez obzira što nije uspeo u Švedskoj reč je o perspektivnom treneru i svakako boljem taktičaru od Stankovića! Pojedinci su ga već napljuvali a ne znaju ništa o njemu, a ponajpre ne ono gore napisano!

Opta

pre 1 godinu

Odlican trener, poznat po tome da radi iskljucivo sa statistikama i brojevima (kao npr. Brentford u Engleskoj), osvojio sa Malmeom prvi kup posle vise od 30 godina i siguran sam da ce nadmasiti Mistera u svakom pogledu.

Losmi

pre 1 godinu

E ovaj lik je zaslužan za sve uspehe zvezde a ne lažni mister, to sam ja ovde svima pričao a vi mi nalupavali minuse.
(Loznica, Gučevo, Cer....., 26. avgust 2022
Koje uspehe tebra? Titule u linglongu? Zvezda nema snage za 90 min, kad ode Stankovic, treba svi da odu

Dorijel

pre 1 godinu

Svaka cast Stankovicu, nije uradio rezultat i dao je OSTAVKU!!!, ali ovog Milojevica isto kao Stolicu niko nece moci da otera!!!,Katastrofa sad smo GOTOVI,pisi PROPALO, majko moja!!!

Rocky

pre 1 godinu

Odličan izbor u ovom trenutku.

Stanković je ovo namerno uradio pred derbi, ali OK...sigurno nešto demonstrira prema Terziću i upravi. Putuj igumane, i ne misli na manastir.

Dobrodošao, Miloše Milojeviću.

Wllaxy

pre 1 godinu

Miloš Milojević je zaslužan za dobre igre Stankovićeve Zvezde u prvoj sezoni jer je on pripremao taktiku pred mečeve uključujući i za dvomeč protiv Milana i bez obzira što nije uspeo u Švedskoj reč je o perspektivnom treneru i svakako boljem taktičaru od Stankovića! Pojedinci su ga već napljuvali a ne znaju ništa o njemu, a ponajpre ne ono gore napisano!

23Sudija

pre 1 godinu

Covek vodio Malme i pukao od Zalgirisa...?
(Aftosamurai, 26. avgust 2022 16:39)


Anceloti vodio Real pa izgubio od Šerifa u sred Madrida...

Porazi su sastavni deo igre

Vin

pre 1 godinu

Dobrodosao Miloje!
Sada ce i Ohi da se naigra fudbala. Konacno cemo gledati i malo taktickog fudbala, zatvaranja, discipline. Odlican izbor i jako dobar trener!

Markonato

pre 1 godinu

Gospodin Dejan Stankovic.
Dosao u srpski fudbal da vodi klub za koji navija, za koji igrao i prosao kao trener fenomenalno. Sigurno je mogao da bude pomocni u Italiji 4,5 godina i da vodi neki Lece, Djenovu, Udineze... Dosao, osvojio 3 titule iako je Miloje kod prve ostavio lepu prednost, doneo prvu duplu krunu posle 15 godina i odbranio je. 2 puta prezimio u Evropi, igrao 1/8 finala LE, rastao kao trener uz klub i napravio najvece uspehe sa klubom u 21. veku.
A borio se sa svim i svacim, od toga da ga je vlast dovela da zida zgrade, da je dosao da se leci od zavisnoti, koliko su to plitka razmisljanja, pa mogao je da se bavi bilo kojim biznisom u Italiji, a iako je bolestan mogao je na mesecu da se leci sa njegovim autoritetom i finansijskim stanjem. Borio se sa pricama da ne zna fudbal, a da je neko bio domar tamo gde je on bio 15 godina drzao bi fudbal u malom prstu. Osvajao trofeje, tripletu sa Interom, radio sa Murinjom, Mancinijem ...
Hvala ti sto si bio trener Zvezde i sto si morao da saradjujes sa ovakvim ljudima. Milos Milojevic pre mesec dana ispao od Zalgirisa, Dejanov pomocni trener. Videcemo sta ce biti sa njim, iako ne sumnjam u njegove kvalitete.
Samo se pitam da li ce neko iz sportskog sektora podneti ostavku za silne promasaje...

JPR24

pre 1 godinu

E ovaj lik je zaslužan za sve uspehe zvezde a ne lažni mister, to sam ja ovde svima pričao a vi mi nalupavali minuse.
(Loznica, Gučevo, Cer....., 26. avgust 2022

Pa i sada ćeš. Nije to taj Miloje !

Tormund

pre 1 godinu

Cekaj bre, jel se ovi zajebavaju?! Treba da se igra Evropa, treba da se igra derbi, oni dovode ovog nekog anonimnog dunstera i pored svih para koje smo dobili i sa kojima bi mogli da zapravo dovedemo krstenog trenera? Bukvalno ne verujem, dan ste mi upropastili, jbt.
(Sabre, 26. avgust 2022 16:20)
Ovaj je daleko od dunstera, bio je deo Dekijevog staba i bio ga je glas da je on zapravo bio zaslužan za dobar deo taktike. Pozelimo mu sreću.

Dorotej

pre 1 godinu

Meni se čini da je dobro rešenje. Poznaje Zvezdu, mlad je, školovan, dobar taktičar. Nadam se da će umeti da se kontroliše pored aut linije. Pošto je radio u Švedskoj možda dolaze bolja vremena za Ohija. Sada bi trebalo vratiti i Miloševića za pomoćnika.

Sabre

pre 1 godinu

Cekaj bre, jel se ovi zajebavaju?! Treba da se igra Evropa, treba da se igra derbi, oni dovode ovog nekog anonimnog dunstera i pored svih para koje smo dobili i sa kojima bi mogli da zapravo dovedemo krstenog trenera? Bukvalno ne verujem, dan ste mi upropastili, jbt.

zvezdale

pre 1 godinu

Kod Miloša Milojevića je najvažnije što je željan rada i spreman za korekcije i napredak. Čak i kada pogreši, nema sujete i guranja glave u pesak. Nama treba takav trener koji će nastaviti ovaj Dejanov put ofanzivne igre. Ali koji će popuni rupe na desnom beku i zadnjem veznom. Prihvatio bi i povratak Vešovića, samo da onaj 77 nikada ne zaigra ili Čupa da krpi jer dečko nije bek. O Srniću u veznom da ne pričam dalje, na nos izašao.

Na kraju dana Milojević je i doskarašnji član štaba i poznaje većinu igrača i sistem. Mašini treba uraditi veliki servis, očistiti krš iznutra, oprati fino i nazad na drumove. Može on to.

Dejanu hvala jer je ispao karakter i zvezdaš od reči. Podneo ostavku i preuzeo punu odgovornost. Što kod nas ne postoji. Pamtiću samo dobro, 2 duple krune, 2 proleća LE, dobre derbije. Makabi neće uprljati našeg Dekija, to ne može i ne sme. Jedan od nas!

Рајко Четник Z армија

pre 1 godinu

Браво Деки, показао си величину упрво стим што си осетио када је време за одлазак. Уживали смо у Звездином нападачком фудмалу за време твог боравка и хвала ти на томе. У последње време се осетила засићеност и добро је да дође "свежа крв" и то баш на месту тренера. Било би добро да из Управе оду неки људи али докле год имамо проблематичне ликове на челу Србије то се на жалост неће десити.
Срећно Деки и хвала Ти за све!

Aleksandar

pre 1 godinu

Tako i treba!Stanković Dejan je ispao čovek time što je dao otkaz jer nije trener za velike tekme,sve ih je izgubio!Kako god želim mu svu sreću koji god klub vodio!Videćemo kakav je ovaj momak a svakako je instant zamena a ako se pokaže neka ostane!I Milojević kada je dolazio bili smo skeptični i puni nepoverenja a upravo je ovo sve njegova zasluga gde se trenutno nalazimo! Koliko je Deki imao herca kao igrač toliko nije imao kao trener!

Opta

pre 1 godinu

Odlican trener, poznat po tome da radi iskljucivo sa statistikama i brojevima (kao npr. Brentford u Engleskoj), osvojio sa Malmeom prvi kup posle vise od 30 godina i siguran sam da ce nadmasiti Mistera u svakom pogledu.

zvezdaole

pre 1 godinu

Ovaj čovek će biti pun pogodak. Zvezda je igrala moderno i napadački upravo zbog Miloša kao prvog pomoćnika Stankovića. Samo neka skloni Srnića i Gobeljića, dovede prvog desnog beka i zadnjeg veznog i puška.

Моје мишљење

pre 1 godinu

Зашто бре пљујете по човеку а није ни почео да ради.Шта значи анонимус,па Деки је био анонимус што се тиче тренерског посла кад је дошао у Звезду.Видим да има и упућених овде,јер је овај човек радио све док је био помоћник Декију.Лично му желим много успеха у раду,неће му бити лако,иде дерби и иде Европа.Има нас који верујемо,срећно господину Милојевићу.

Oliver

pre 1 godinu

I Hansi Flik je bio pomoćnik Niki Kovacu pa znate sta je posle bilo i ko je ispao bolji. Ja smatram da od Mistera tesko moze neko da bude gori tako da ce Milojević sigurno biti bolji.

Nikola

pre 1 godinu

Čim je ovako brzo pronađena zamena za Mistera (ježim se od ovog nadimka kojim je Stanković tražio da ga zovu), jasno je da su pregovori sa Milojevićem vođeni ranije.
Bez obzira na to, nadam se da će novi strateg ubrzati igru i da neće grešiti sa taktikom i izmenama. Voleo bih i da je postavio uslov da se kupi desni bek, jer cela saga oko ove pozicije u Zvezdi već dobija epske razmere.
Potajno gajim nadu i da će novi trener vaskrsnuti Ohija, momak zaslužuje priliku da zaigra. Verujem i da će ekipa pozitivno reagovati na promenu trenera.
Još kada bismo se rešili Mrkele, i Bog da nas vidi!

Boro

pre 1 godinu

Mislim da konacno pravi potez uprave. Od kad je on napustio stankovica cz vise nije licila na sebe i nije imala igru. Ja sam to i prosle godine govorio a sad ce mo vidjeti jesam li bio u pravu. Samo hrabro milojevicu i nebudi prije svega sujetan covjek i vrati sanoga i ohija u tim jer mi bolje nemamo na tim pozicijama i odmah ce se vidjeti napredak

zorge

pre 1 godinu

po silnim komentarima niko ne valja najbolje da je dovela anćelotija valjda bi se tada svi složili da on jedini odgovara svim željama nabeđenih navijača pustite čovek da radi svoj posao tek jedošao srećno miloše

Seek and Destroy

pre 1 godinu

Cekaj bre, jel se ovi zajebavaju?! Treba da se igra Evropa, treba da se igra derbi, oni dovode ovog nekog anonimnog dunstera i pored svih para koje smo dobili i sa kojima bi mogli da zapravo dovedemo krstenog trenera? Bukvalno ne verujem, dan ste mi upropastili, jbt.
(Sabre, 26. avgust 2022 16:20)
Aj majke ti kaži koji to krsteni trener?
Ko je taj,gde je?
Mi više nemamo selektore za reprezentaciju,naša je sreca što je Piksi prihvatio a tek nemamo trenere za Zvezdu i Partizan.
Nemamo više ni selektore za košarkašku reprezentaciju,morali smo Pesica da molimo,odavno nemamo rukometne trenere a bogami necemo više da imamo ni odbojkaške trenere.
Mislite da bi Partizan doveo Stolicu i sada Petrica,nema više ko.
Strani trener u Zvezdi i Partizanu je za mene bacanje para.

Master Yoda

pre 1 godinu

Citam komentare i ne verujem, razumem da smo svi razocarani sto nismo usli u LS, ali toliko pljuvanje po Dekiju i upravu je bolesno, pet titula za redom, dve duple krune, proleca u evropi i to niko ne postuje, vise kukamo od tradicionalno placljivih grobara.
Kad je otisao Grof mislili smo katastrofa, dosao Miloje i cudo je pocelo, ode Miloje, Deki izgurao dalje, sada novi Miloje, imajte vere!!!!!!!

milos

pre 1 godinu

Cekaj bre, jel se ovi zajebavaju?! Treba da se igra Evropa, treba da se igra derbi, oni dovode ovog nekog anonimnog dunstera i pored svih para koje smo dobili i sa kojima bi mogli da zapravo dovedemo krstenog trenera? Bukvalno ne verujem, dan ste mi upropastili, jbt.
(Sabre, 26. avgust 2022 16:20)
Idi na gugl,procitaj malo o coveku pa ces da se opustis

Giga Moravac

pre 1 godinu

Ok, dajmo čoveku šansu, zašto ga napadati na prvu kad nismo ni videli kako će da vodi Zvezdu.Neće Terzić da dovede nekog levog, jer morao bi i on sa njim da ode, a on mnooooogoo voli pare. Imamo strašan igrački kadar, oni znaju da igraju fudbal. Možda čovek ima ono što Dejan nije imao. Pustite da vidimo, lako ćemo ga oterati.

Mr.Max

pre 1 godinu

Nek je novom šefu sa srećom.Očekivao sam neko zvučnije ime za ovog čoveka nemam šta da kažem jer ga ne poznajem.Da je bilo sreće mogao je to biti Pixi jer mi se njegov stav svidja,naterao je momke da trče.Ako ne budemo trčali nema šta da tražimo u Evropi tako da je prvo što novi trener treba da radi fizička sprema.Katai i Ivanić na dopunsku nastavu pošto imaju snage za 30 minuta.

Vračarac

pre 1 godinu

Cekaj bre, jel se ovi zajebavaju?! Treba da se igra Evropa, treba da se igra derbi, oni dovode ovog nekog anonimnog dunstera i pored svih para koje smo dobili i sa kojima bi mogli da zapravo dovedemo krstenog trenera? Bukvalno ne verujem, dan ste mi upropastili, jbt.
(Sabre, 26. avgust 2022 16:20)

Ok ne znam ni ja lika, vidi se da je napredovao u poslednje vreme, videćemo. Ja nisam znao ni ko je Vladan Milojević, a mogu da se kladim da nisi ni ti znao.
Koliko si ti upućen u trenerski sektor i znaš imena da bi bio kompetentan da tvrdiš ko je a ko nije anonimus?
Ili si očekivao da na klupu Zvezde dođe neki Spaleti koji tebi nije anoniman?

Giht

pre 1 godinu

E ovaj lik je zaslužan za sve uspehe zvezde a ne lažni mister, to sam ja ovde svima pričao a vi mi nalupavali minuse.
(Loznica, Gučevo, Cer....., 26. avgust 2022 16:23)

Možda si i bio u pravu, videćemo vrlo brzo. Ali nemoj da te nema ovde ako nisi bio 😀

Rocky

pre 1 godinu

Odličan izbor u ovom trenutku.

Stanković je ovo namerno uradio pred derbi, ali OK...sigurno nešto demonstrira prema Terziću i upravi. Putuj igumane, i ne misli na manastir.

Dobrodošao, Miloše Milojeviću.

anica velickovic

pre 1 godinu

Neka je sa srecom...meni lici na Simone Inzagija iz mladjih dana. Simpa!
Daj Boze da se postavi kako treba i zelim mu svu srecu, da bude pravi trener.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Pa on ima jači CV od Stankovića, iz tog ugla svakako korak napred ;-)
(Mikele, 26. avgust 2022 16:26)

I u mnogome zaslužan za uspehe Zvezde dok je bio Stanković. Uz Nebojšu Miloševića, bio bi to pun pogodak.

OOB

pre 1 godinu

Ako zavede red u svlačionici i ako ih natera da trče, možda bude nešto. Međutim, za to treba debeo autoritet jer za treniranje istog nema se vremena.

Anonimni

pre 1 godinu

Ovo se manje vise i ocekivalo.
Stankovicu nema sta da se zameri, svakako je unapredio igru u odnosu na Miloja. Miloje je igrao bunker,cim se postigne gol,odmah se parkira autobus ispred gola pa kako bude. Kod Stankovica se ipak igrao na oko lepsi,napadacki fudbal.
Novi trener (Milojevic) je bio ukljucen u rad oba prethodna trenera,i verujem da ce igra biti jos bolja,njegovim dolaskom ce i Ohi biti vracen u igru (sto je svakako i zasluzio), takodje i vracanje Sanoga u postavu jer se negovo odsustvo svakako primecuje. Jedino sto se nadam da ce insistirati na dovodjenu desnog beka, jer ovo sa Gobeljicem je tragikomicno, a prebacivanje Erakovica na mesto desnog beka je samo krpljenje rupe, tj. ne donosi nam boljitak u napadu,a gubimo na vrednosti istog tog igraca koji je po prirodi klasican defanzivac (svakako ga niko nece kupiti dok mu ovako izmisljaju pozicije na kojima ce igrati). Puna podrska novom treneru, bice to sve OK

Ja

pre 1 godinu

Nadam se da ce pojedini igraci dobiti priliku da pokazu sta umeju,kao npr Ohi,Motika i da vidimo konacno i ovog malog gruzina vredi li.Zelim mu puno srece na klupi

duledudule

pre 1 godinu

Većini navijača cz nije jasno da nisu za lš...
(Gale, 26. avgust 2022 18:51)
Naprotiv jasno nam je, ovo je bolje, s ovim timovima mozes da igras. Isto kao sto nam je jasno da ste vi za ligu konferencija, mada po grupi vam se ne pise dobro. Zvezdi samo treba dobar kondicioni, a "mali" Miloje je dobar takticar.

macconi

pre 1 godinu

Odlican trener koji ima iskustva za razliku od njegovog predhodnika kome je bio pomocnik i ucio ga zanatu,i poznaje ovaj tim...i dobro je sto se promena desila pred derbi da se ekipa trgne malo i oseti novu energiju

Miki

pre 1 godinu

Ljudi ajde budimo posteni prema sebi a i drugima.
Udjemo u LS i sta tamo trazimo, gaze nas ko limenku, nista koeficijent, jedino novac.
LE je trenutno bolja opcija.
Deki je preterao, zivi ovde u Milanu, Milanezi tako ne reaguju isplahireno i da gube nerve, pricaju tiho i ne nerviraju se, bez akcenta u govoru.
Deki je klasican Balkanac, pogresio je, klub koji se voli, tako se ne napusta.
Falko je bio srcem tamo, nije ispao korektan prema istom.
Dovodio je igrace, koje je kasnije zanemario.
Imao je rezultate, donekle, krivica i fudbalera.
Sanogo slucaj, cim se sklonio, krenulo je lose.
Ovde nece naci klub, mozda i nadje, trajace ko Stolica u Partizanu.
Klasicna Balkanska prica, vruce glave, fali Psiholog u klubu.

furda

pre 1 godinu

hahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaa

nz

pre 1 godinu

Sad će da krene loženje da je ovaj vrhunski taktičar, da odlično radi psihološku pripremu igrača i dr. a do skora 95% cigana nije znalo da on postoji.

a

pre 1 godinu

Бољи избор од Станковића.Већ је био тренер и пре Звезде.Поготово у земљама где се пуно
трчи и бори.Управо оно што фали у домаћем фудбалу.

Loranov tata iz Goznice

pre 1 godinu

Zvezdan Zvezdanić i Mrkelić su ostali na brodu, zapušili rupe, ne curi više, sad će da im kaplje. Skloniće se kad ode Duh koji lebdi. Do tada, lapanje.

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Jel to onaj Malme što je tražio Ohija?

Bolje ovako, neka dodje on Ohiju pa da vidimo da li je Pešić i dalje prvi špic.

Hvala bogu za Pavkova!

Vin

pre 1 godinu

Dobrodosao Miloje!!!
Konacno da se gleda Zvezda koja ce i takticki znati sta treba da radi. Bice Zvezda sa njim jaca bar 3x.
...nek se vrate dani....

SAŠA FRANKFURT

pre 1 godinu

Ovo je neko zezanje, isto kao u košarci!! Da se ljudi uče na Zvezdi, tj kale se!? Po meni neozbiljno, ili je Zvezda spustila ciljeve za tri lestvice!!

Loznica, Gučevo, Cer.....

pre 1 godinu

Cekaj bre, jel se ovi zajebavaju?! Treba da se igra Evropa, treba da se igra derbi, oni dovode ovog nekog anonimnog dunstera i pored svih para koje smo dobili i sa kojima bi mogli da zapravo dovedemo krstenog trenera? Bukvalno ne verujem, dan ste mi upropastili, jbt.
(Sabre, 26. avgust 2022 16:20) ovo je odličan trener

Hood

pre 1 godinu

A zato se Kanga iscudjavao i krstio kad je vidio da je zamenjen... A grande mu je lepo rekao da ce igrati 90 minuta i da mora dati maksimum kako bi mu podigli cenu par miliona vise. Pavkov upropastio posao veka kao Mirko u Maratoncima. Laki spalio Djenku (Pavkov spalio Dekija) slucajno.

Вук

pre 1 godinu

E sad očekujem konačno veću minutažu za Ohija i da bude prvi napadač i da eksplodira, i da stavi do znanja dotičnom bivšem treneru da je pogrešio što ga nije uvodio i uništio mu karijeru.

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 1 godinu

Dobrodosao Miloje!
Sada ce i Ohi da se naigra fudbala. Konacno cemo gledati i malo taktickog fudbala, zatvaranja, discipline. Odlican izbor i jako dobar trener!
(Vin, 26. avgust 2022 16:35)

Nije on Šveđanin. Ladno, al standard.

Markobg

pre 1 godinu

Verujem da će sada Ohi da pokaže sav svoj talenat.Kakav crni Pešić on je za ling dong ligu i ovak cipiripi kup što igraju komšije!

montoya

pre 1 godinu

Neka ti je sa srecom hrabri covece, radio u Svedskoj i ne pretpostavlja covek u kakav mulj dolazi da radi! Koliko god da volis Zvezdu, ima ovi nasi da te preveslaju da neces znati sta te snaslo. Hrabar i lud potez!

Sloba

pre 1 godinu

Nemam ništa protiv Miloja ali sada tvrdim da Zvezda neće biti prva u Srbiji niti će bilo šta uraditi u LE. Igraće ziheraški. Teško ćemo i Javor dobiti a sada kažem da ćemo derbi da izgubimo i vratiti grobare u igru. Zapamtite ovaj moj komentar

Demar Derozan

pre 1 godinu

Nije M Milojevic trener za Zvezdu, kao sto nije ni Dejan Stankovic. Razumem da su mladi treneri zeljni dokazivanja, ali ne vezba se na Zvezdi, i njihova iideja da igra bude naoadacka i moderna, poput Italijana, je neodrziva jer za to se moraju imati fizicki i tehnicki potkovani igraci, a to Zvezda nikada nece inati. Prosto je, ono sto je radio Vlada Milojevic, bedem i opatrukcija igre, mada dekadentno, jedin moze uz dozu srece da donese Zvezdi LS. To je maksimum maksimuma.

miško

pre 1 godinu

Stanković je uradio odličan posao, osvojio sve u domaćem i ino održao nivo. Pravio je greške u odnosu sa igračima, Kanga, Borjan, Pavkov pa opet Kanga kao Stanojević I Natko. U takvim situaciji Terza je trebao u startu da prelomi i stavi se na jednu stanu a ne zataškavati. Deki voli Zvezdu i to je prevagnulo.

kopre nedri

pre 1 godinu

Sledi potop uskoro..
(Delije Čikago, 26. avgust 2022 17:05)

Već je potopljeno, sad treba neko da zaustavi kola koja idu nizbrdo. Da im vrati osmeh na lice. Kao Petrić.

duledu

pre 1 godinu

Kuku majko pa dalji scenario se vec zna,posle neuspeha u grupnoj fazi dobice otkaz i dovesce se "bolji" novi trener koji ce nas spremati za grupnu fazu lige sampiona i tamo nista necemo uraditi i tako vrti u krug svake godine dok ja kidam zivce svoje.

Ivan

pre 1 godinu

Do sada Milojević je bio Stankovićev pomoćnik, sada je preuzeo prvi tim posle odlaska Stankovića iz kluba. Ne verujem da će se tu u igri Zvezde nešto drastično promeniti. Videćemo, kao veliki zvezdaš želim mu svu sreću naravno, ali mislim da Milojević neće drastično promeniti igru Zvezde kao njen prvi trener. A i šta menjati kada je, sem sramnog drugog poluvrermena protiv Makabija naravno, sve ostalo sasvim o-kej, tim je stabilan, beleži odlične rezultate u domaćoj ligi čije osvajanje naredne sezone donosi direktan plasman u LŠ, i u Evropi je sasvim o-kej krenula sezona osim tog drugog poluvremena protiv Makabija naravno, roster je sasvim solidan za Zvezdine finansijske prilike, lagano se uigrava i stvara jedna odlična ekipa i sada jedan trener beži iz kluba a njegov pomoćnik preuzima klub u maltene odsudnim trenucima za celu ovu sezonu i to bez ikakve potrebe, zaista bez ikakve potrebe, tu nam je LE, tu su super protivnici po meri u grupi sa kojima možemo da se nadigravamo, a opet stvara se haos, želi se nešto nerealno, želi se opet biti kanta za napucavanje velikanima u Ligi šampiona! Bezveze! Zaista bezveze! Mislim da se zbog svega ovoga sada u Zvezdi počinje stvarati jedna negativna atmosfera koja će se odraziti na rezultate kluba, zbog nerealnih očekivanja da je Zvezda kalibar za Ligu šampiona, nakon ispadanja iz kvalifikacija za elitu kojoj inače Zvezda i dalje nije dorasla, sada sledi nepotrebno rasulo. Klub će nažalost gubiti u rezultatskom smislu u narednom periodu.

Losmi

pre 1 godinu

E ovaj lik je zaslužan za sve uspehe zvezde a ne lažni mister, to sam ja ovde svima pričao a vi mi nalupavali minuse.
(Loznica, Gučevo, Cer....., 26. avgust 2022
Koje uspehe tebra? Titule u linglongu? Zvezda nema snage za 90 min, kad ode Stankovic, treba svi da odu

Milan Spanac

pre 1 godinu

Nije u pitanju trener koliko gomila nabacanih igraca. Pa onda taj isti trenerima nedoumicu koga da stavi. Startnih 11 i 11 igraca koji mogu dostojno da odmene startere ( dal potencijali ili igraci uloge). To je sa 3 golmana 23 igraca. A u Zvezdi ima krila za celu ligu.

Pera

pre 1 godinu

Primećujem da se kod nas fudbalski treneri uvek nazivaju 'stručnjacima'. Naročito oni koji rade preko. E sad, kako može stručnjak biti neko ko nema zapažene rezultate. Ne računam domaću ligu, gde verovatno više zavisi od mandatara, nego od stručnjaka.

zex

pre 1 godinu

Wllaxy, 26. avgust 2022 16:41)
Zar stvarno verujes da bi Stankovic dozvolio da mu neko pravi taktiku? Tolika velicina od čoveka, covek koji je osvojio sve živo, trenirao sa najboljim trenerima pa da je 10% ukapirao on bi uspeo.

Sabre

pre 1 godinu

Ovaj je daleko od dunstera, bio je deo Dekijevog staba i bio ga je glas da je on zapravo bio zaslužan za dobar deo taktike. Pozelimo mu sreću.
(Tormund, 26. avgust 2022 16:34)

Pa zelim ja njemu srecu, ali u celo Stankovicevo vreme ni u jednom trenutku nisam pomislio "wow, sto imamo dobru taktiku", iskreno. Svaka cast mladim trenerima, i nadam se iz dubine duse da cu pojesti patiku za ovog coveka, ali jedino dobro sto mogu da kazem je okej kul je sto

aleks

pre 1 godinu

Ja stvarno ne razumem fudbal u srb... Ocigledno da ima neka skola sto ko prodje pored nje lupi je licenca za trenera u glavu.. Izmenjase se treneri ko na traci u svim klubovima a i u rep.... A recimo cenio bi i kao coveka i kao trenera da na kraju sezone izadje pred medije i pozeli srecu u klubu i sve najbolje i on ode gde god... Ko zna koliko je trenera u zadnjih 20god proslo o doslo i opuslo iz srpskog fudbala

aca

pre 1 godinu

E ovaj lik je zaslužan za sve uspehe zvezde a ne lažni mister, to sam ja ovde svima pričao a vi mi nalupavali minuse.
(Loznica, Gučevo, Cer....., 26. avgust 2022

Pa i sada ćeš. Nije to taj Miloje !
(JPR24, 26. avgust 2022 16:28)

neverovatno kako ljudi ne prepoznaju malo zezancije, o ironiji da i ne govorimo.

Belogradjanin

pre 1 godinu

Kakvo razocarenje, isto kao i u KK, nije Zvezda poligon za kaljenje mladih trenera! Trebaju nam iskusni i poznati treneri. Ako das nekoliko miliona za pojacanja, pa dodaj jos milion dva i dovedi vrhunskog trenera (za nase uslove)

Beogradjanin

pre 1 godinu

kada ce uprava pa podnese ostavku. Ona ostaje na funkciji I kada je krivicno gonjena
(nuwanda, 26. avgust 2022 17:44)

Ajde ti što sve znaš navedi barem jedno ime za upravu. Odmah da ti kažem da Jugović, Vidić ne dolaze u obzir jer su davno rekli da ih to ne interesuje. Dejo ima funkciju u CG

okpk

pre 1 godinu

Covek vodio Malme i pukao od Zalgirisa...?
(Aftosamurai, 26. avgust 2022 16:39)


Anceloti vodio Real pa izgubio od Šerifa u sred Madrida...

Porazi su sastavni deo igre
(23Sudija, 26. avgust 2022 16:49)
i? uzeo titulu evropskog prvaka. samo

rosonero!

pre 1 godinu

Браво Деки, показао си величину упрво стим што си осетио када је време за одлазак. Уживали смо у Звездином нападачком фудмалу за време твог боравка и хвала ти на томе. У последње време се осетила засићеност и добро је да дође "свежа крв" и то баш на месту тренера. Било би добро да из Управе оду неки људи али докле год имамо проблематичне ликове на челу Србије то се на жалост неће десити.
Срећно Деки и хвала Ти за све!
(Рајко Четник Z армија, 26. avgust 2022 16:33
Kakav bre Stankovic,pa nista sto proistekne iz raspalog luzerskog Intera ne moze da valja…

Z

pre 1 godinu

Čovek je bio Dekijev pomoćnik, znači ništa se ne menja.
Samo će Kanga igrati 90 min da se ŠEV ne bi naljutio što mu ljubimca menjaju u 53.min.

ko-ometator

pre 1 godinu

Nadam se najboljem. Ali bojim se da ovaj covek nije dorastao ovako velikom i zahtevnom zadatku. Pritisak je ogroman. A ekipa ocigledno niti je dovoljno fizicki spremna niti je uigrana. Mislim da je ovo bilo vreme za neku autorativnu licnost na klupi Zvezde da bi se napravio iskorak.

Dorijel

pre 1 godinu

Svaka cast Stankovicu, nije uradio rezultat i dao je OSTAVKU!!!, ali ovog Milojevica isto kao Stolicu niko nece moci da otera!!!,Katastrofa sad smo GOTOVI,pisi PROPALO, majko moja!!!

momak

pre 1 godinu

Jel ovo neko zezanje? U trenutku sam pomislio da je njus.net u pitanju. Celo na klupi jednog tima koji je medju 50 najboljih klubova po koeficijenti bice anonimus?! Neko ko nije nista osvojio?!

pedja

pre 1 godinu

Ko je pratio Zvezdu u poslednje tri godine zna da je Milojevic, novi trener, bio glavni sraf u strucnom stabu.Mister je samo bio prvi zbog statusa koji ima u Zvezdi.U periodu dok je Milojevic bio u strucnom stabu igra Zvezde bila je prilicno dobra, igraci fizicki spremni (Rendzers,Milano), naravno sem Rodica!Zato i ne cudi sto je on postao prvi trener jer u klubu znaju ko je spremao utakmice, bolje nego mi navijaci.
Mister je vec imao dve slabe ocene (Serif i Omonija) a svi koji su isli u skolu, znaju da se sa tri slabe (Makabi)pada godina.Postujem njegovu odluku da se povuce i preuzme odgovornost za neuspeh (retko je to kod nas)i tako je pokazao da je Zvezda iznad svih.Steta sto sportski direktor nije posao istim primerom, jer je navukao krs igraca od kojih je malo ko za Zvezdu.
Ekipu treba razmrdati, obavezno otpustiti sve kondicione trenere (cetvoricu!?) i pojacati kondicione treninge. Nadam se da ce se igra i brzina Zvezdinih igraca znatno poboljsati sa promenom trenera!

kimiko

pre 1 godinu

Zanimljivo je kako navijači lako gube strpljenje i traže smenu trenera koji je napravio možda par grešaka na klupi Zvezde. Zaboravljaju se titule i učešća u evropskim takmičenjima. A šta ćemo sa Kangom !? Njemu nije prvi put da pravi onakve ispade. To se toleriše ili šta!? Nije bitno ko je trener, šta imate reći na to

dads

pre 1 godinu

Ako izdrži prvi par utakmica i ligi, svaka čast, biće veliko trenersko ime... Vjerovatno je on samo prolazna faza, traži se ipak neko veliko trenersko ime, Zvezde je institucija...pogledajte Partizana i Stolice ...

SecretPeter

pre 1 godinu

Znam za coveka i mislim da je dobar izbor, ne osporavam. Jedino ostaje zal za propustenom prilikom da se angazuje Robert Prosinecki, s' obzirom da je trenutno slobodan. On bi sa ovim timom pregazio Partizan, morali bi da ga zaustavljaju da im ne da sedam komada.

VUK

pre 1 godinu

Zanimljivo je kako navijači lako gube strpljenje i traže smenu trenera koji je napravio možda par grešaka na klupi Zvezde. Zaboravljaju se titule i učešća u evropskim takmičenjima. A šta ćemo sa Kangom !? Njemu nije prvi put da pravi onakve ispade. To se toleriše ili šta!? Nije bitno ko je trener, šta imate reći na to
(kimiko, 26. avgust 2022 22:59) Bravo!! Kanga nas je tri puta SAM izbacivao. Pre zamene promašio zicer /stativa/ anulirao odbranjeni penal/ imao karton/ šutnuo kao od bede posle erakovićevog prodora do peterca/ povukao igrača u 51 min Makabija za rame i sudija ga opomenuo da visi za isključenje / .Stankoviću cigani/delije/zvezdaši na stadionu nisu zviždali , pljuvale su ga "delije" na internetu . Bolno je da u klubu obraćaju pažnju na te gluposti . 40% tih komentara su lažni profili grobara. Takođe je bolno da primat među zvezdašima preuzimaju delije koje nisu odgajene na stadionu. Oni ne znaju ni pravila fudbala. Pale se na CZ kroz nacionalizam. I prvi su da pljuju naše igrače i naše legende. Strance ne diraju, to im je poseban vid srbovanja. Oni ne mogu menjati nikog u CZ. To je najveća greška Terzića. Što ih je pustio da vršljaju oko kluba. Mada i on nije fudbal učio u CZ , možda ih zato i ne vidi .

ZVEZDAŠ do smrti

pre 1 godinu

Deki nije trebao da ode, realno nemamo ekipu za ligu šampiona. Iako se nisam ponekad slagao s njegovim odlukama, isto tako često me je i demantovao prikazanim, prošlu godinu su igrali Evropu više nego solidno. Ako je već odlučio da ode, vratite Muslina za dugoročno rješenje.

dr Srbin

pre 1 godinu

Kome nije jasno da je ovo samo privremeno rešenje, taj je zaboravio gde živi. Očekujem zvučno ime, stranca 101%, koji će od zime (a možda i pre) spremati ekipu za LŠ. Jedino domaće ime koje je u igri je Siniša Mihajlović (ako Bolonja krene da se kanali u narednda 2-3 meseca i dobije pedalu).
Prošle godine je neko završio Rumenog, pa Piksija.
Sledeći projekat je “neki Poketino” na klupi FKCZ.
Živi bili pa videli

Veskocaca

pre 1 godinu

Od ohijevog uvodjenja u igru nema nista decko je projektovan za prodaju I vec mu se trazi klub izgleda da se vraca u domovinu u molde a za desnog beka se spekulise povratak sadasnjeg igraca karabaga koji je nekada nastupao za zvezdu crnogorskom reprezentativcu Marku Vesovicu

Stari basketas

pre 1 godinu

Kao partizanovcu, Stankovic mi je bio omiljeni zvezdas (uz Vladana Lukica kojem je karijeru unistio prelom noge u Austriji, igrajuci za reprezentaciju). Nikada mu necu zaboraviti kako je kao evropska zvezda, prvotimac najjaceg kluba u Evropi - Lacija, igrao za omladinsku reprezentaciju kada je Perici Ognjenovicu, Sasi Ilicu, to bilo ispod casti.Takodje se oduvek odazivao seniorskoj i borio do maksimuma.Na klupi Zvezde je verovatno doneo rezultate koje su zvezdasi hteli, ali je pomahnitao i nije bio onaj stari. Bolje da je imao funkciju u vrhu FSS!Ipak, ako je oteran zbog ovog nesrecnog kiksa u Evropi, to je debilno!

Sabre

pre 1 godinu

Cekaj bre, jel se ovi zajebavaju?! Treba da se igra Evropa, treba da se igra derbi, oni dovode ovog nekog anonimnog dunstera i pored svih para koje smo dobili i sa kojima bi mogli da zapravo dovedemo krstenog trenera? Bukvalno ne verujem, dan ste mi upropastili, jbt.

furda

pre 1 godinu

hahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaaahahahahahahaaaaahahahahahaaahahahahahahaaaa

Sloba

pre 1 godinu

Nemam ništa protiv Miloja ali sada tvrdim da Zvezda neće biti prva u Srbiji niti će bilo šta uraditi u LE. Igraće ziheraški. Teško ćemo i Javor dobiti a sada kažem da ćemo derbi da izgubimo i vratiti grobare u igru. Zapamtite ovaj moj komentar

JPR24

pre 1 godinu

E ovaj lik je zaslužan za sve uspehe zvezde a ne lažni mister, to sam ja ovde svima pričao a vi mi nalupavali minuse.
(Loznica, Gučevo, Cer....., 26. avgust 2022

Pa i sada ćeš. Nije to taj Miloje !

Ivan

pre 1 godinu

Do sada Milojević je bio Stankovićev pomoćnik, sada je preuzeo prvi tim posle odlaska Stankovića iz kluba. Ne verujem da će se tu u igri Zvezde nešto drastično promeniti. Videćemo, kao veliki zvezdaš želim mu svu sreću naravno, ali mislim da Milojević neće drastično promeniti igru Zvezde kao njen prvi trener. A i šta menjati kada je, sem sramnog drugog poluvrermena protiv Makabija naravno, sve ostalo sasvim o-kej, tim je stabilan, beleži odlične rezultate u domaćoj ligi čije osvajanje naredne sezone donosi direktan plasman u LŠ, i u Evropi je sasvim o-kej krenula sezona osim tog drugog poluvremena protiv Makabija naravno, roster je sasvim solidan za Zvezdine finansijske prilike, lagano se uigrava i stvara jedna odlična ekipa i sada jedan trener beži iz kluba a njegov pomoćnik preuzima klub u maltene odsudnim trenucima za celu ovu sezonu i to bez ikakve potrebe, zaista bez ikakve potrebe, tu nam je LE, tu su super protivnici po meri u grupi sa kojima možemo da se nadigravamo, a opet stvara se haos, želi se nešto nerealno, želi se opet biti kanta za napucavanje velikanima u Ligi šampiona! Bezveze! Zaista bezveze! Mislim da se zbog svega ovoga sada u Zvezdi počinje stvarati jedna negativna atmosfera koja će se odraziti na rezultate kluba, zbog nerealnih očekivanja da je Zvezda kalibar za Ligu šampiona, nakon ispadanja iz kvalifikacija za elitu kojoj inače Zvezda i dalje nije dorasla, sada sledi nepotrebno rasulo. Klub će nažalost gubiti u rezultatskom smislu u narednom periodu.

momak

pre 1 godinu

Jel ovo neko zezanje? U trenutku sam pomislio da je njus.net u pitanju. Celo na klupi jednog tima koji je medju 50 najboljih klubova po koeficijenti bice anonimus?! Neko ko nije nista osvojio?!

nz

pre 1 godinu

Sad će da krene loženje da je ovaj vrhunski taktičar, da odlično radi psihološku pripremu igrača i dr. a do skora 95% cigana nije znalo da on postoji.

Markonato

pre 1 godinu

Gospodin Dejan Stankovic.
Dosao u srpski fudbal da vodi klub za koji navija, za koji igrao i prosao kao trener fenomenalno. Sigurno je mogao da bude pomocni u Italiji 4,5 godina i da vodi neki Lece, Djenovu, Udineze... Dosao, osvojio 3 titule iako je Miloje kod prve ostavio lepu prednost, doneo prvu duplu krunu posle 15 godina i odbranio je. 2 puta prezimio u Evropi, igrao 1/8 finala LE, rastao kao trener uz klub i napravio najvece uspehe sa klubom u 21. veku.
A borio se sa svim i svacim, od toga da ga je vlast dovela da zida zgrade, da je dosao da se leci od zavisnoti, koliko su to plitka razmisljanja, pa mogao je da se bavi bilo kojim biznisom u Italiji, a iako je bolestan mogao je na mesecu da se leci sa njegovim autoritetom i finansijskim stanjem. Borio se sa pricama da ne zna fudbal, a da je neko bio domar tamo gde je on bio 15 godina drzao bi fudbal u malom prstu. Osvajao trofeje, tripletu sa Interom, radio sa Murinjom, Mancinijem ...
Hvala ti sto si bio trener Zvezde i sto si morao da saradjujes sa ovakvim ljudima. Milos Milojevic pre mesec dana ispao od Zalgirisa, Dejanov pomocni trener. Videcemo sta ce biti sa njim, iako ne sumnjam u njegove kvalitete.
Samo se pitam da li ce neko iz sportskog sektora podneti ostavku za silne promasaje...

SAŠA FRANKFURT

pre 1 godinu

Ovo je neko zezanje, isto kao u košarci!! Da se ljudi uče na Zvezdi, tj kale se!? Po meni neozbiljno, ili je Zvezda spustila ciljeve za tri lestvice!!

Dorijel

pre 1 godinu

Svaka cast Stankovicu, nije uradio rezultat i dao je OSTAVKU!!!, ali ovog Milojevica isto kao Stolicu niko nece moci da otera!!!,Katastrofa sad smo GOTOVI,pisi PROPALO, majko moja!!!

Demar Derozan

pre 1 godinu

Nije M Milojevic trener za Zvezdu, kao sto nije ni Dejan Stankovic. Razumem da su mladi treneri zeljni dokazivanja, ali ne vezba se na Zvezdi, i njihova iideja da igra bude naoadacka i moderna, poput Italijana, je neodrziva jer za to se moraju imati fizicki i tehnicki potkovani igraci, a to Zvezda nikada nece inati. Prosto je, ono sto je radio Vlada Milojevic, bedem i opatrukcija igre, mada dekadentno, jedin moze uz dozu srece da donese Zvezdi LS. To je maksimum maksimuma.

dads

pre 1 godinu

Ako izdrži prvi par utakmica i ligi, svaka čast, biće veliko trenersko ime... Vjerovatno je on samo prolazna faza, traži se ipak neko veliko trenersko ime, Zvezde je institucija...pogledajte Partizana i Stolice ...

zex

pre 1 godinu

Wllaxy, 26. avgust 2022 16:41)
Zar stvarno verujes da bi Stankovic dozvolio da mu neko pravi taktiku? Tolika velicina od čoveka, covek koji je osvojio sve živo, trenirao sa najboljim trenerima pa da je 10% ukapirao on bi uspeo.

Loznica, Gučevo, Cer.....

pre 1 godinu

Cekaj bre, jel se ovi zajebavaju?! Treba da se igra Evropa, treba da se igra derbi, oni dovode ovog nekog anonimnog dunstera i pored svih para koje smo dobili i sa kojima bi mogli da zapravo dovedemo krstenog trenera? Bukvalno ne verujem, dan ste mi upropastili, jbt.
(Sabre, 26. avgust 2022 16:20) ovo je odličan trener

kimiko

pre 1 godinu

Zanimljivo je kako navijači lako gube strpljenje i traže smenu trenera koji je napravio možda par grešaka na klupi Zvezde. Zaboravljaju se titule i učešća u evropskim takmičenjima. A šta ćemo sa Kangom !? Njemu nije prvi put da pravi onakve ispade. To se toleriše ili šta!? Nije bitno ko je trener, šta imate reći na to

Belogradjanin

pre 1 godinu

Kakvo razocarenje, isto kao i u KK, nije Zvezda poligon za kaljenje mladih trenera! Trebaju nam iskusni i poznati treneri. Ako das nekoliko miliona za pojacanja, pa dodaj jos milion dva i dovedi vrhunskog trenera (za nase uslove)

rosonero!

pre 1 godinu

Браво Деки, показао си величину упрво стим што си осетио када је време за одлазак. Уживали смо у Звездином нападачком фудмалу за време твог боравка и хвала ти на томе. У последње време се осетила засићеност и добро је да дође "свежа крв" и то баш на месту тренера. Било би добро да из Управе оду неки људи али докле год имамо проблематичне ликове на челу Србије то се на жалост неће десити.
Срећно Деки и хвала Ти за све!
(Рајко Четник Z армија, 26. avgust 2022 16:33
Kakav bre Stankovic,pa nista sto proistekne iz raspalog luzerskog Intera ne moze da valja…

duledu

pre 1 godinu

Kuku majko pa dalji scenario se vec zna,posle neuspeha u grupnoj fazi dobice otkaz i dovesce se "bolji" novi trener koji ce nas spremati za grupnu fazu lige sampiona i tamo nista necemo uraditi i tako vrti u krug svake godine dok ja kidam zivce svoje.

Losmi

pre 1 godinu

E ovaj lik je zaslužan za sve uspehe zvezde a ne lažni mister, to sam ja ovde svima pričao a vi mi nalupavali minuse.
(Loznica, Gučevo, Cer....., 26. avgust 2022
Koje uspehe tebra? Titule u linglongu? Zvezda nema snage za 90 min, kad ode Stankovic, treba svi da odu

Aleksandar

pre 1 godinu

Tako i treba!Stanković Dejan je ispao čovek time što je dao otkaz jer nije trener za velike tekme,sve ih je izgubio!Kako god želim mu svu sreću koji god klub vodio!Videćemo kakav je ovaj momak a svakako je instant zamena a ako se pokaže neka ostane!I Milojević kada je dolazio bili smo skeptični i puni nepoverenja a upravo je ovo sve njegova zasluga gde se trenutno nalazimo! Koliko je Deki imao herca kao igrač toliko nije imao kao trener!

ko-ometator

pre 1 godinu

Nadam se najboljem. Ali bojim se da ovaj covek nije dorastao ovako velikom i zahtevnom zadatku. Pritisak je ogroman. A ekipa ocigledno niti je dovoljno fizicki spremna niti je uigrana. Mislim da je ovo bilo vreme za neku autorativnu licnost na klupi Zvezde da bi se napravio iskorak.

23Sudija

pre 1 godinu

Covek vodio Malme i pukao od Zalgirisa...?
(Aftosamurai, 26. avgust 2022 16:39)


Anceloti vodio Real pa izgubio od Šerifa u sred Madrida...

Porazi su sastavni deo igre

Z

pre 1 godinu

Čovek je bio Dekijev pomoćnik, znači ništa se ne menja.
Samo će Kanga igrati 90 min da se ŠEV ne bi naljutio što mu ljubimca menjaju u 53.min.

Hood

pre 1 godinu

A zato se Kanga iscudjavao i krstio kad je vidio da je zamenjen... A grande mu je lepo rekao da ce igrati 90 minuta i da mora dati maksimum kako bi mu podigli cenu par miliona vise. Pavkov upropastio posao veka kao Mirko u Maratoncima. Laki spalio Djenku (Pavkov spalio Dekija) slucajno.

Loranov tata iz Goznice

pre 1 godinu

Zvezdan Zvezdanić i Mrkelić su ostali na brodu, zapušili rupe, ne curi više, sad će da im kaplje. Skloniće se kad ode Duh koji lebdi. Do tada, lapanje.

Tormund

pre 1 godinu

Cekaj bre, jel se ovi zajebavaju?! Treba da se igra Evropa, treba da se igra derbi, oni dovode ovog nekog anonimnog dunstera i pored svih para koje smo dobili i sa kojima bi mogli da zapravo dovedemo krstenog trenera? Bukvalno ne verujem, dan ste mi upropastili, jbt.
(Sabre, 26. avgust 2022 16:20)
Ovaj je daleko od dunstera, bio je deo Dekijevog staba i bio ga je glas da je on zapravo bio zaslužan za dobar deo taktike. Pozelimo mu sreću.

Wllaxy

pre 1 godinu

Miloš Milojević je zaslužan za dobre igre Stankovićeve Zvezde u prvoj sezoni jer je on pripremao taktiku pred mečeve uključujući i za dvomeč protiv Milana i bez obzira što nije uspeo u Švedskoj reč je o perspektivnom treneru i svakako boljem taktičaru od Stankovića! Pojedinci su ga već napljuvali a ne znaju ništa o njemu, a ponajpre ne ono gore napisano!

Master Yoda

pre 1 godinu

Citam komentare i ne verujem, razumem da smo svi razocarani sto nismo usli u LS, ali toliko pljuvanje po Dekiju i upravu je bolesno, pet titula za redom, dve duple krune, proleca u evropi i to niko ne postuje, vise kukamo od tradicionalno placljivih grobara.
Kad je otisao Grof mislili smo katastrofa, dosao Miloje i cudo je pocelo, ode Miloje, Deki izgurao dalje, sada novi Miloje, imajte vere!!!!!!!

milos

pre 1 godinu

Cekaj bre, jel se ovi zajebavaju?! Treba da se igra Evropa, treba da se igra derbi, oni dovode ovog nekog anonimnog dunstera i pored svih para koje smo dobili i sa kojima bi mogli da zapravo dovedemo krstenog trenera? Bukvalno ne verujem, dan ste mi upropastili, jbt.
(Sabre, 26. avgust 2022 16:20)
Idi na gugl,procitaj malo o coveku pa ces da se opustis

montoya

pre 1 godinu

Neka ti je sa srecom hrabri covece, radio u Svedskoj i ne pretpostavlja covek u kakav mulj dolazi da radi! Koliko god da volis Zvezdu, ima ovi nasi da te preveslaju da neces znati sta te snaslo. Hrabar i lud potez!

kopre nedri

pre 1 godinu

Sledi potop uskoro..
(Delije Čikago, 26. avgust 2022 17:05)

Već je potopljeno, sad treba neko da zaustavi kola koja idu nizbrdo. Da im vrati osmeh na lice. Kao Petrić.

okpk

pre 1 godinu

Covek vodio Malme i pukao od Zalgirisa...?
(Aftosamurai, 26. avgust 2022 16:39)


Anceloti vodio Real pa izgubio od Šerifa u sred Madrida...

Porazi su sastavni deo igre
(23Sudija, 26. avgust 2022 16:49)
i? uzeo titulu evropskog prvaka. samo

Markobg

pre 1 godinu

Verujem da će sada Ohi da pokaže sav svoj talenat.Kakav crni Pešić on je za ling dong ligu i ovak cipiripi kup što igraju komšije!

Vin

pre 1 godinu

Dobrodosao Miloje!
Sada ce i Ohi da se naigra fudbala. Konacno cemo gledati i malo taktickog fudbala, zatvaranja, discipline. Odlican izbor i jako dobar trener!

Рајко Четник Z армија

pre 1 godinu

Браво Деки, показао си величину упрво стим што си осетио када је време за одлазак. Уживали смо у Звездином нападачком фудмалу за време твог боравка и хвала ти на томе. У последње време се осетила засићеност и добро је да дође "свежа крв" и то баш на месту тренера. Било би добро да из Управе оду неки људи али докле год имамо проблематичне ликове на челу Србије то се на жалост неће десити.
Срећно Деки и хвала Ти за све!

Rocky

pre 1 godinu

Odličan izbor u ovom trenutku.

Stanković je ovo namerno uradio pred derbi, ali OK...sigurno nešto demonstrira prema Terziću i upravi. Putuj igumane, i ne misli na manastir.

Dobrodošao, Miloše Milojeviću.

macconi

pre 1 godinu

Odlican trener koji ima iskustva za razliku od njegovog predhodnika kome je bio pomocnik i ucio ga zanatu,i poznaje ovaj tim...i dobro je sto se promena desila pred derbi da se ekipa trgne malo i oseti novu energiju

Beogradjanin

pre 1 godinu

kada ce uprava pa podnese ostavku. Ona ostaje na funkciji I kada je krivicno gonjena
(nuwanda, 26. avgust 2022 17:44)

Ajde ti što sve znaš navedi barem jedno ime za upravu. Odmah da ti kažem da Jugović, Vidić ne dolaze u obzir jer su davno rekli da ih to ne interesuje. Dejo ima funkciju u CG

Boro

pre 1 godinu

Mislim da konacno pravi potez uprave. Od kad je on napustio stankovica cz vise nije licila na sebe i nije imala igru. Ja sam to i prosle godine govorio a sad ce mo vidjeti jesam li bio u pravu. Samo hrabro milojevicu i nebudi prije svega sujetan covjek i vrati sanoga i ohija u tim jer mi bolje nemamo na tim pozicijama i odmah ce se vidjeti napredak

zvezdale

pre 1 godinu

Kod Miloša Milojevića je najvažnije što je željan rada i spreman za korekcije i napredak. Čak i kada pogreši, nema sujete i guranja glave u pesak. Nama treba takav trener koji će nastaviti ovaj Dejanov put ofanzivne igre. Ali koji će popuni rupe na desnom beku i zadnjem veznom. Prihvatio bi i povratak Vešovića, samo da onaj 77 nikada ne zaigra ili Čupa da krpi jer dečko nije bek. O Srniću u veznom da ne pričam dalje, na nos izašao.

Na kraju dana Milojević je i doskarašnji član štaba i poznaje većinu igrača i sistem. Mašini treba uraditi veliki servis, očistiti krš iznutra, oprati fino i nazad na drumove. Može on to.

Dejanu hvala jer je ispao karakter i zvezdaš od reči. Podneo ostavku i preuzeo punu odgovornost. Što kod nas ne postoji. Pamtiću samo dobro, 2 duple krune, 2 proleća LE, dobre derbije. Makabi neće uprljati našeg Dekija, to ne može i ne sme. Jedan od nas!

Opta

pre 1 godinu

Odlican trener, poznat po tome da radi iskljucivo sa statistikama i brojevima (kao npr. Brentford u Engleskoj), osvojio sa Malmeom prvi kup posle vise od 30 godina i siguran sam da ce nadmasiti Mistera u svakom pogledu.

Dorotej

pre 1 godinu

Meni se čini da je dobro rešenje. Poznaje Zvezdu, mlad je, školovan, dobar taktičar. Nadam se da će umeti da se kontroliše pored aut linije. Pošto je radio u Švedskoj možda dolaze bolja vremena za Ohija. Sada bi trebalo vratiti i Miloševića za pomoćnika.

miško

pre 1 godinu

Stanković je uradio odličan posao, osvojio sve u domaćem i ino održao nivo. Pravio je greške u odnosu sa igračima, Kanga, Borjan, Pavkov pa opet Kanga kao Stanojević I Natko. U takvim situaciji Terza je trebao u startu da prelomi i stavi se na jednu stanu a ne zataškavati. Deki voli Zvezdu i to je prevagnulo.

Anonimni

pre 1 godinu

Ovo se manje vise i ocekivalo.
Stankovicu nema sta da se zameri, svakako je unapredio igru u odnosu na Miloja. Miloje je igrao bunker,cim se postigne gol,odmah se parkira autobus ispred gola pa kako bude. Kod Stankovica se ipak igrao na oko lepsi,napadacki fudbal.
Novi trener (Milojevic) je bio ukljucen u rad oba prethodna trenera,i verujem da ce igra biti jos bolja,njegovim dolaskom ce i Ohi biti vracen u igru (sto je svakako i zasluzio), takodje i vracanje Sanoga u postavu jer se negovo odsustvo svakako primecuje. Jedino sto se nadam da ce insistirati na dovodjenu desnog beka, jer ovo sa Gobeljicem je tragikomicno, a prebacivanje Erakovica na mesto desnog beka je samo krpljenje rupe, tj. ne donosi nam boljitak u napadu,a gubimo na vrednosti istog tog igraca koji je po prirodi klasican defanzivac (svakako ga niko nece kupiti dok mu ovako izmisljaju pozicije na kojima ce igrati). Puna podrska novom treneru, bice to sve OK

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 1 godinu

Dobrodosao Miloje!
Sada ce i Ohi da se naigra fudbala. Konacno cemo gledati i malo taktickog fudbala, zatvaranja, discipline. Odlican izbor i jako dobar trener!
(Vin, 26. avgust 2022 16:35)

Nije on Šveđanin. Ladno, al standard.

Oliver

pre 1 godinu

I Hansi Flik je bio pomoćnik Niki Kovacu pa znate sta je posle bilo i ko je ispao bolji. Ja smatram da od Mistera tesko moze neko da bude gori tako da ce Milojević sigurno biti bolji.

Miki

pre 1 godinu

Ljudi ajde budimo posteni prema sebi a i drugima.
Udjemo u LS i sta tamo trazimo, gaze nas ko limenku, nista koeficijent, jedino novac.
LE je trenutno bolja opcija.
Deki je preterao, zivi ovde u Milanu, Milanezi tako ne reaguju isplahireno i da gube nerve, pricaju tiho i ne nerviraju se, bez akcenta u govoru.
Deki je klasican Balkanac, pogresio je, klub koji se voli, tako se ne napusta.
Falko je bio srcem tamo, nije ispao korektan prema istom.
Dovodio je igrace, koje je kasnije zanemario.
Imao je rezultate, donekle, krivica i fudbalera.
Sanogo slucaj, cim se sklonio, krenulo je lose.
Ovde nece naci klub, mozda i nadje, trajace ko Stolica u Partizanu.
Klasicna Balkanska prica, vruce glave, fali Psiholog u klubu.

Seek and Destroy

pre 1 godinu

Cekaj bre, jel se ovi zajebavaju?! Treba da se igra Evropa, treba da se igra derbi, oni dovode ovog nekog anonimnog dunstera i pored svih para koje smo dobili i sa kojima bi mogli da zapravo dovedemo krstenog trenera? Bukvalno ne verujem, dan ste mi upropastili, jbt.
(Sabre, 26. avgust 2022 16:20)
Aj majke ti kaži koji to krsteni trener?
Ko je taj,gde je?
Mi više nemamo selektore za reprezentaciju,naša je sreca što je Piksi prihvatio a tek nemamo trenere za Zvezdu i Partizan.
Nemamo više ni selektore za košarkašku reprezentaciju,morali smo Pesica da molimo,odavno nemamo rukometne trenere a bogami necemo više da imamo ni odbojkaške trenere.
Mislite da bi Partizan doveo Stolicu i sada Petrica,nema više ko.
Strani trener u Zvezdi i Partizanu je za mene bacanje para.

Vin

pre 1 godinu

Dobrodosao Miloje!!!
Konacno da se gleda Zvezda koja ce i takticki znati sta treba da radi. Bice Zvezda sa njim jaca bar 3x.
...nek se vrate dani....

Pera

pre 1 godinu

Primećujem da se kod nas fudbalski treneri uvek nazivaju 'stručnjacima'. Naročito oni koji rade preko. E sad, kako može stručnjak biti neko ko nema zapažene rezultate. Ne računam domaću ligu, gde verovatno više zavisi od mandatara, nego od stručnjaka.

Vračarac

pre 1 godinu

Cekaj bre, jel se ovi zajebavaju?! Treba da se igra Evropa, treba da se igra derbi, oni dovode ovog nekog anonimnog dunstera i pored svih para koje smo dobili i sa kojima bi mogli da zapravo dovedemo krstenog trenera? Bukvalno ne verujem, dan ste mi upropastili, jbt.
(Sabre, 26. avgust 2022 16:20)

Ok ne znam ni ja lika, vidi se da je napredovao u poslednje vreme, videćemo. Ja nisam znao ni ko je Vladan Milojević, a mogu da se kladim da nisi ni ti znao.
Koliko si ti upućen u trenerski sektor i znaš imena da bi bio kompetentan da tvrdiš ko je a ko nije anonimus?
Ili si očekivao da na klupu Zvezde dođe neki Spaleti koji tebi nije anoniman?

zorge

pre 1 godinu

po silnim komentarima niko ne valja najbolje da je dovela anćelotija valjda bi se tada svi složili da on jedini odgovara svim željama nabeđenih navijača pustite čovek da radi svoj posao tek jedošao srećno miloše

zvezdaole

pre 1 godinu

Ovaj čovek će biti pun pogodak. Zvezda je igrala moderno i napadački upravo zbog Miloša kao prvog pomoćnika Stankovića. Samo neka skloni Srnića i Gobeljića, dovede prvog desnog beka i zadnjeg veznog i puška.

a

pre 1 godinu

Бољи избор од Станковића.Већ је био тренер и пре Звезде.Поготово у земљама где се пуно
трчи и бори.Управо оно што фали у домаћем фудбалу.

aca

pre 1 godinu

E ovaj lik je zaslužan za sve uspehe zvezde a ne lažni mister, to sam ja ovde svima pričao a vi mi nalupavali minuse.
(Loznica, Gučevo, Cer....., 26. avgust 2022

Pa i sada ćeš. Nije to taj Miloje !
(JPR24, 26. avgust 2022 16:28)

neverovatno kako ljudi ne prepoznaju malo zezancije, o ironiji da i ne govorimo.

Giga Moravac

pre 1 godinu

Ok, dajmo čoveku šansu, zašto ga napadati na prvu kad nismo ni videli kako će da vodi Zvezdu.Neće Terzić da dovede nekog levog, jer morao bi i on sa njim da ode, a on mnooooogoo voli pare. Imamo strašan igrački kadar, oni znaju da igraju fudbal. Možda čovek ima ono što Dejan nije imao. Pustite da vidimo, lako ćemo ga oterati.

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Jel to onaj Malme što je tražio Ohija?

Bolje ovako, neka dodje on Ohiju pa da vidimo da li je Pešić i dalje prvi špic.

Hvala bogu za Pavkova!

dr Srbin

pre 1 godinu

Kome nije jasno da je ovo samo privremeno rešenje, taj je zaboravio gde živi. Očekujem zvučno ime, stranca 101%, koji će od zime (a možda i pre) spremati ekipu za LŠ. Jedino domaće ime koje je u igri je Siniša Mihajlović (ako Bolonja krene da se kanali u narednda 2-3 meseca i dobije pedalu).
Prošle godine je neko završio Rumenog, pa Piksija.
Sledeći projekat je “neki Poketino” na klupi FKCZ.
Živi bili pa videli

VUK

pre 1 godinu

Zanimljivo je kako navijači lako gube strpljenje i traže smenu trenera koji je napravio možda par grešaka na klupi Zvezde. Zaboravljaju se titule i učešća u evropskim takmičenjima. A šta ćemo sa Kangom !? Njemu nije prvi put da pravi onakve ispade. To se toleriše ili šta!? Nije bitno ko je trener, šta imate reći na to
(kimiko, 26. avgust 2022 22:59) Bravo!! Kanga nas je tri puta SAM izbacivao. Pre zamene promašio zicer /stativa/ anulirao odbranjeni penal/ imao karton/ šutnuo kao od bede posle erakovićevog prodora do peterca/ povukao igrača u 51 min Makabija za rame i sudija ga opomenuo da visi za isključenje / .Stankoviću cigani/delije/zvezdaši na stadionu nisu zviždali , pljuvale su ga "delije" na internetu . Bolno je da u klubu obraćaju pažnju na te gluposti . 40% tih komentara su lažni profili grobara. Takođe je bolno da primat među zvezdašima preuzimaju delije koje nisu odgajene na stadionu. Oni ne znaju ni pravila fudbala. Pale se na CZ kroz nacionalizam. I prvi su da pljuju naše igrače i naše legende. Strance ne diraju, to im je poseban vid srbovanja. Oni ne mogu menjati nikog u CZ. To je najveća greška Terzića. Što ih je pustio da vršljaju oko kluba. Mada i on nije fudbal učio u CZ , možda ih zato i ne vidi .

Моје мишљење

pre 1 godinu

Зашто бре пљујете по човеку а није ни почео да ради.Шта значи анонимус,па Деки је био анонимус што се тиче тренерског посла кад је дошао у Звезду.Видим да има и упућених овде,јер је овај човек радио све док је био помоћник Декију.Лично му желим много успеха у раду,неће му бити лако,иде дерби и иде Европа.Има нас који верујемо,срећно господину Милојевићу.

aleks

pre 1 godinu

Ja stvarno ne razumem fudbal u srb... Ocigledno da ima neka skola sto ko prodje pored nje lupi je licenca za trenera u glavu.. Izmenjase se treneri ko na traci u svim klubovima a i u rep.... A recimo cenio bi i kao coveka i kao trenera da na kraju sezone izadje pred medije i pozeli srecu u klubu i sve najbolje i on ode gde god... Ko zna koliko je trenera u zadnjih 20god proslo o doslo i opuslo iz srpskog fudbala

duledudule

pre 1 godinu

Većini navijača cz nije jasno da nisu za lš...
(Gale, 26. avgust 2022 18:51)
Naprotiv jasno nam je, ovo je bolje, s ovim timovima mozes da igras. Isto kao sto nam je jasno da ste vi za ligu konferencija, mada po grupi vam se ne pise dobro. Zvezdi samo treba dobar kondicioni, a "mali" Miloje je dobar takticar.

Sabre

pre 1 godinu

Ovaj je daleko od dunstera, bio je deo Dekijevog staba i bio ga je glas da je on zapravo bio zaslužan za dobar deo taktike. Pozelimo mu sreću.
(Tormund, 26. avgust 2022 16:34)

Pa zelim ja njemu srecu, ali u celo Stankovicevo vreme ni u jednom trenutku nisam pomislio "wow, sto imamo dobru taktiku", iskreno. Svaka cast mladim trenerima, i nadam se iz dubine duse da cu pojesti patiku za ovog coveka, ali jedino dobro sto mogu da kazem je okej kul je sto

Mr.Max

pre 1 godinu

Nek je novom šefu sa srećom.Očekivao sam neko zvučnije ime za ovog čoveka nemam šta da kažem jer ga ne poznajem.Da je bilo sreće mogao je to biti Pixi jer mi se njegov stav svidja,naterao je momke da trče.Ako ne budemo trčali nema šta da tražimo u Evropi tako da je prvo što novi trener treba da radi fizička sprema.Katai i Ivanić na dopunsku nastavu pošto imaju snage za 30 minuta.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Pa on ima jači CV od Stankovića, iz tog ugla svakako korak napred ;-)
(Mikele, 26. avgust 2022 16:26)

I u mnogome zaslužan za uspehe Zvezde dok je bio Stanković. Uz Nebojšu Miloševića, bio bi to pun pogodak.

ZVEZDAŠ do smrti

pre 1 godinu

Deki nije trebao da ode, realno nemamo ekipu za ligu šampiona. Iako se nisam ponekad slagao s njegovim odlukama, isto tako često me je i demantovao prikazanim, prošlu godinu su igrali Evropu više nego solidno. Ako je već odlučio da ode, vratite Muslina za dugoročno rješenje.

Вук

pre 1 godinu

E sad očekujem konačno veću minutažu za Ohija i da bude prvi napadač i da eksplodira, i da stavi do znanja dotičnom bivšem treneru da je pogrešio što ga nije uvodio i uništio mu karijeru.

Giht

pre 1 godinu

E ovaj lik je zaslužan za sve uspehe zvezde a ne lažni mister, to sam ja ovde svima pričao a vi mi nalupavali minuse.
(Loznica, Gučevo, Cer....., 26. avgust 2022 16:23)

Možda si i bio u pravu, videćemo vrlo brzo. Ali nemoj da te nema ovde ako nisi bio 😀

OOB

pre 1 godinu

Ako zavede red u svlačionici i ako ih natera da trče, možda bude nešto. Međutim, za to treba debeo autoritet jer za treniranje istog nema se vremena.

Nikola

pre 1 godinu

Čim je ovako brzo pronađena zamena za Mistera (ježim se od ovog nadimka kojim je Stanković tražio da ga zovu), jasno je da su pregovori sa Milojevićem vođeni ranije.
Bez obzira na to, nadam se da će novi strateg ubrzati igru i da neće grešiti sa taktikom i izmenama. Voleo bih i da je postavio uslov da se kupi desni bek, jer cela saga oko ove pozicije u Zvezdi već dobija epske razmere.
Potajno gajim nadu i da će novi trener vaskrsnuti Ohija, momak zaslužuje priliku da zaigra. Verujem i da će ekipa pozitivno reagovati na promenu trenera.
Još kada bismo se rešili Mrkele, i Bog da nas vidi!

Veskocaca

pre 1 godinu

Od ohijevog uvodjenja u igru nema nista decko je projektovan za prodaju I vec mu se trazi klub izgleda da se vraca u domovinu u molde a za desnog beka se spekulise povratak sadasnjeg igraca karabaga koji je nekada nastupao za zvezdu crnogorskom reprezentativcu Marku Vesovicu

anica velickovic

pre 1 godinu

Neka je sa srecom...meni lici na Simone Inzagija iz mladjih dana. Simpa!
Daj Boze da se postavi kako treba i zelim mu svu srecu, da bude pravi trener.

Ja

pre 1 godinu

Nadam se da ce pojedini igraci dobiti priliku da pokazu sta umeju,kao npr Ohi,Motika i da vidimo konacno i ovog malog gruzina vredi li.Zelim mu puno srece na klupi

Milan Spanac

pre 1 godinu

Nije u pitanju trener koliko gomila nabacanih igraca. Pa onda taj isti trenerima nedoumicu koga da stavi. Startnih 11 i 11 igraca koji mogu dostojno da odmene startere ( dal potencijali ili igraci uloge). To je sa 3 golmana 23 igraca. A u Zvezdi ima krila za celu ligu.

pedja

pre 1 godinu

Ko je pratio Zvezdu u poslednje tri godine zna da je Milojevic, novi trener, bio glavni sraf u strucnom stabu.Mister je samo bio prvi zbog statusa koji ima u Zvezdi.U periodu dok je Milojevic bio u strucnom stabu igra Zvezde bila je prilicno dobra, igraci fizicki spremni (Rendzers,Milano), naravno sem Rodica!Zato i ne cudi sto je on postao prvi trener jer u klubu znaju ko je spremao utakmice, bolje nego mi navijaci.
Mister je vec imao dve slabe ocene (Serif i Omonija) a svi koji su isli u skolu, znaju da se sa tri slabe (Makabi)pada godina.Postujem njegovu odluku da se povuce i preuzme odgovornost za neuspeh (retko je to kod nas)i tako je pokazao da je Zvezda iznad svih.Steta sto sportski direktor nije posao istim primerom, jer je navukao krs igraca od kojih je malo ko za Zvezdu.
Ekipu treba razmrdati, obavezno otpustiti sve kondicione trenere (cetvoricu!?) i pojacati kondicione treninge. Nadam se da ce se igra i brzina Zvezdinih igraca znatno poboljsati sa promenom trenera!

SecretPeter

pre 1 godinu

Znam za coveka i mislim da je dobar izbor, ne osporavam. Jedino ostaje zal za propustenom prilikom da se angazuje Robert Prosinecki, s' obzirom da je trenutno slobodan. On bi sa ovim timom pregazio Partizan, morali bi da ga zaustavljaju da im ne da sedam komada.

Stari basketas

pre 1 godinu

Kao partizanovcu, Stankovic mi je bio omiljeni zvezdas (uz Vladana Lukica kojem je karijeru unistio prelom noge u Austriji, igrajuci za reprezentaciju). Nikada mu necu zaboraviti kako je kao evropska zvezda, prvotimac najjaceg kluba u Evropi - Lacija, igrao za omladinsku reprezentaciju kada je Perici Ognjenovicu, Sasi Ilicu, to bilo ispod casti.Takodje se oduvek odazivao seniorskoj i borio do maksimuma.Na klupi Zvezde je verovatno doneo rezultate koje su zvezdasi hteli, ali je pomahnitao i nije bio onaj stari. Bolje da je imao funkciju u vrhu FSS!Ipak, ako je oteran zbog ovog nesrecnog kiksa u Evropi, to je debilno!