Četvrtak, 14.07.2022.

19:45

Zvezda ne staje: Singlton u crveno-belom?

Američki košarkaš Kris Singlton mogao bi uskoro da postane član Crvene zvezde.

Izvor: SN

Zvezda ne staje: Singlton u crveno-belom? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

Brankoni84

pre 1 godinu

Prepelic, Nejpijer, Monro…

To i kraj…
(Urke, 14. jul 2022 19:49)


Ne verujem koja bi to logika bila dovesti ga a vec imamo na toj pozicii igrace, ja bih voleo Hezonju i Milutinova da dovedu I to je to!
(SV1214, 14. jul 2022 23:34)





Ako budu doveli ove igrace o kojima pišete sve sem doigravanje oda srpska tima u plejofu biće NEUSPEH, a sto se tiče Partizana zbog kvalitetnijih igraca na bekovskim i krilnim pozicijama sve sem ulaska u Final Four biće NEUSPEH. Timovi koji kostaju najmanje 16 do 18 mozda čak i 20 miliona evra moraju da OPRAVDAJU taj novac.


KK CRVENA ZVEZDA(2022/23)

starteri klupa 1 klupa 2
C Greg Monroe Luka Mitrović Hassan Martin
PF Chris Singleton Aaron White Dalibor Ilić
SF John Holland Ognjen Dobrić Stefan Lazarević
SG Nemanja Nedović Klemen Prepelič Branko Lazić
PG Shabazz Napier Stefan Marković Nikola Ivanović





KK PARTIZAN(2022/23)

starteri klupa 1 klupa 2
C Nikola Milutinov Mathias Lessort Balša Koprivica
PF Zach LeDay Alen Smailagić Tristan Vukčević
SF Mario Hezonja James Nunnally Uroš Trifunović
SG Kevin Punter Danilo Anđušić Aleksa Avramović
PG Kevin Pangos Dante Exum Jam Madar

Ivan NS

pre 1 godinu

todos, jeste, bas ste transparetni. Imate zemljiste u Vojvodini za koje niko ne zna pa na osnovu njega dobijate reprogram za porez. A igrace placa Branko i Ostoja iz svog dzepa. Ma skroz transparetni.

Aster Blistok

pre 1 godinu

Šta če nam koj djavo? Čovek daje 3 koša po utakmici. Nama je pottreban dobar plejmejker i još jedan centar tipa Vili Rid koji će zatvarati reket. parttizan dobodi Pengosa a mi ovu isluženu ragu.
Strašno.

Vule

pre 1 godinu

Криза влада, гориво све скупље, као и све намирнице, а у тој ситуацији, Звезда и Партизан троше као никад прије. Ђе је држава да наплати порез од њих и помогне народу?

Amaterska expertiza

pre 1 godinu

Grobar ovde. Govorim isto godinama, realno, ovo samo klinci i placenici vole. Koja je poenta? Godinama dovoditi strance na po godinu ugovor. Amera ima gomila slicnog kvaliteta. Dodju gde ima budzeta. Uniks, Efes, Zvezda, Makabi... I? sad i Partizan? I sad ja u 5. deceniji treba da se lozim na basket nekih amera u bgu kao nekada na Micu Berica, Loncara, Saleta? Jbg, ne mogu. Dajte pare iz budzeta na nesto potrebnije.
(Mala maca, 14. jul 2022 21:09)

Evo i mene kao zvezdaša, slažem se sa tobom. Pre par sezona kad je u zvezdi bila gomila stranaca, bilo mi nešto bljak da gledam. Prethodne je to utanjilo malo u zvezdi pa mi bilo lepo da gledam naše igrače u EL, bez obzira na rezultate. Ali ovo sad... Postajemo legije stranaca, muka mi je. Koga da gledam? I to za budžete... Dokle više? Neću da plaćam infostan dok malo ne olade... Ali bukvalno.

Gane

pre 1 godinu

6,5 poena i 4,4 skoka po utakmici. Mnogo veci ucinak su imali igraci koji su ucili kosarku, igrali na Malom Kalemegdanu i osnovali klub 1946. godine. Trebalo bi nam 16 ovakvih igraca istovremeno na parketu za pobedu protiv ozbiljnog tima.U Zvezdinom dresu bice vece pojacanje za Partizan nego za Zvezdu. Isplativ je kao 600 miliona evra za pravo na prenos utakmica Premijer lige.

Garrrrrgamel

pre 1 godinu

Ok,Singlton je još uvek dobar za neku epizodnu ulogu.Ali se ipak nadam da je Nejpir prioritet i da će doći u Zvezdu.Sa Nedovićem u paru činio bi moćan bekovski tandem.
(goran, 14. jul 2022 20:07)

Tu nam je izgleda Partizan pokvario posao. Ne direktno, ali indirektno. Pengos je trebao u Armani, vec je bio i na pregledima juce i prosao ih, ali je CSKA izgleda resio da ga prosledi u Partizan. Armani sad uzima Nejpira, koji im je bio rezervna varijanta. To je gotova stvar nazalost. Sto se Singltona tice, on je OK igrac, jeste izasao iz svog zenita, i poslednje 2-3 sezone nije vise to to, ali za neku epizodnu ulogu jeste, kao sto je i u Efesu imao. Sad da li to vredi toliko koliko on kosta, to ipak nije na meni da kazem.

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Za koga cu ja navijati ako nema nasih.
,,Ko izgubi dobitak dobije gubitak,,
Alan Ford
Unisticemo domacu kosarku trajno.
(Dambldor, 14. jul 2022 23:42)

Dalibor Ilić, Lazić, Dobrić, Mitrović, Kuzmić, Ivanović, Marković...neki klinac plus. Šteta velika za Davidovca.

Singlton će sam dobiti nekoliko tekmi kad bude raspoložen. Nadajmo se baš protiv partizana.

arhitekt

pre 1 godinu

au...koliko vrsnih stručnjaka se okupilo ovde da iz ugla najboljih poznavalaca košarke daju svoj sud i cenjeno mišljenje u vezi ovog igrača. Ja sam impresioniran znanjem uglavnom klinaca od 14-15 godina koji sve vide kroz odnos Zvezda Partizan i već u julu su spremni da proglase šampiona za sledeću sezonu. Sve se bazira na time ako je neki igrač potpisao za Zvezdu onda stručnjaci koji su naklonjeni Partizanu istog sekunda ga proglase drvetom, matorim panjem ili je kažu da ne vredi za te pare.... isto je i u suprotnom pravcu. Zato i neću ostavljati svoj stav o igračima koji su došli ili koji treba da dođu.
,

Bane

pre 1 godinu

I ovaj je jeftin sigurno, poklonili vam ga.
(komisiji da crkne krava, 14. jul 2022 20:02)

Kao vaMa Obradovica i pola NBA tima na celu sa panterom od 5 miliona

super

pre 1 godinu

i i dalje pricaju o Partizanu koji je doveo dva strana igraca
(crno beli, 14. jul 2022 20:00)i od prošle godine
Lidej, Panter,, Glas,Madar, Lesor...biće 10 komada a Zvezda 3!

Bosko

pre 1 godinu

Prvo, ne trošiti milione na ovoga. Nije vredan toliko novca jer mu je ime zvučno i dolazi iz evropskog prvaka.
Drugo, ne igra on vrhunsku košarku godinama.
Treće, mislim da od ovog transfera nema ništa, preskup je.

macconi

pre 1 godinu

Zvezdini igraci koji su dosli sem Nedovica,nisu te reputacije kao Exum i Naneli...ako dodje Singlton to je vec druga prica...jeste omatorio,ali bi u Zvezdi mogao da pokaze sta zna,imao bi vecu ulogu nego u Efesu gde se niko ne vidi od Micica i Larkina

Stevan

pre 1 godinu

Non stop čitam hoćete decu iz Srbije. Dragi moji deca danas u Srbiji koja je mnogo mala zemlja bulje u mobilne telefone i igraju igrice. Maštaju da su IT stručnjaci a ne sportisti. Svi su debeli i nemaju pojma o životu . Tako da je ovo stanje realno.

B92DPK

pre 1 godinu

Šteta što su Zvezda i Partizan u istoj konferenciji NBA lige pa će se sresti pre velikog finala, mada će Zvezda imati velike muke jer joj Nagetsi i Klipersi ne leže.

Toliko

pre 1 godinu

u zadnja dva dana veliko takmicenje ko ce vise da dovede igraca utkamica SNS vs Partizan ce trajati do kraja leta ...srecno
(bgd, 14. jul 2022 21:09)

Izgleda da jedino u toj utakmici vodi SNS partizan protiv Zvezde,kao i u prošloj sezoni kad je doveo 7-8 stranaca i 3-4 naših skupih igrača.

Mala maca

pre 1 godinu

Grobar ovde. Govorim isto godinama, realno, ovo samo klinci i placenici vole. Koja je poenta? Godinama dovoditi strance na po godinu ugovor. Amera ima gomila slicnog kvaliteta. Dodju gde ima budzeta. Uniks, Efes, Zvezda, Makabi... I? sad i Partizan? I sad ja u 5. deceniji treba da se lozim na basket nekih amera u bgu kao nekada na Micu Berica, Loncara, Saleta? Jbg, ne mogu. Dajte pare iz budzeta na nesto potrebnije.

sima

pre 1 godinu

Pola stvari su dezinformacije,pod 1.Prepelic je potpisao sa Valensijom novi ugovor,Sabaz Nepijer čeka Nba i ima ponudu Milana sto će pre prihvatiti Zbog mnogo razloga prema tome ne palite se. Singlton pregovara sa Pao i Zvezdom u isto vreme prema tome ko se otvori više tu ode,a posto Zvezda nema para ode u Pao:)

Mrgud

pre 1 godinu

sad i Partizan? I sad ja u 5. deceniji treba da se lozim na basket nekih amera u bgu kao nekada na Micu Berica, Loncara, Saleta? Jbg, ne mogu. Dajte pare iz budzeta na nesto potrebnije.
(Mala maca, 14. jul 2022 21:09)

Pa nije to bas isto kako ti lamentiras, prosle godine ste ulozili milione evra u gomilu crnaca, i nista niste uradili. U isto vreme smo mi imali srpsku petorku. Mi para da zadrzimo srpsku petorku nismo imali pa sad kupujemo neke povoljne crnce za koje ae nadamo da migu da igraju protiv vasih skupih crnaca...
Vi sa druge strane dobijate gomiletine para i opet kupujete gomiletine crnaca bas kao prosle godine...

Tako da je "sad i Partizan" cista laz...Partizan od kad savez ne prisiljava svu decu Srbije da igraju za njih nije imao srpsku petorku, niti ce...

Orlando

pre 1 godinu

Ljudi, šalu na stranu, ali i Zvezda i Partizan će izgleda, bar na papiru, imati najjače timove u poslednjih x godina. Da se samo skockaju stvari oko hemije u timu, i mogu obe ekipe da se bore za top 8, a ako bi se desilo da obe budu u top 8, vrlo je moguće da gledamo jedan srpski tim na F4. Naravno, mislim na Zvezdu :)

KAZNA KRU

pre 1 godinu

Minule sezone smo kuburili sa igačima na poziciji 2 i 5, trebali su nam pouzdan bek-šuter i startni centar, u međuvremenu otišli su: trener Radonjić i igrači: Volters, Holins, Davidovac, Kalinić i Cibers, što će reći da smo u minusu od 7 igrača, ova pristigla pojačanja donekle mogu da nadomeste neke od ovih odlazaka, ali daleko je to još od onog što je neophodno da bi sve bilo na nivou ekipe iz predhodne sezone, a veliko je pitanje da li će i to biti dovoljno ili će nam biti potreban još jači tim od ovog poslednjeg i naravno, po meni, trebao bi nam iskusniji i bolji trener no što je ovaj Jovanović. Ne znam, šta vi mislite?

Zvezda le

pre 1 godinu

Sve ovo izgleda lepo na papiru, ali se postavlja samo jedno pitanje:

- ekipi od prosle godine je nedostajao ozbiljan centar(eventualno i bekap, neko mladji), ovakva 4-ka, po mogusctvu bar malo mladja i jedna dobra 2-ka, uz vec postojeci uigrani sistem sa proverenim Radonjom, to bi bila ekipa sigurno za top 8. Pritom, isto para bi bilo potroseno kao za sadasnju ekipu, cak bi ih bilo i visak, ako je tacno da ce budzet ove godine biti oko 12 miliona.

Dakle, otisla nam je cela prva petorka(Volters, Holins, Kalina, Davidovac i Kuzmic) i Radonja, a dobili smo novog trenera Jovanovica (kao debitanta u EL i cak jos uvek nedovoljno dokazanog u Aba ligi) koji tek treba da uspostavi neki sistem i potencijalno 7 novih igraca, kojima ce trebati vremena da se kosarkaski naviknu jedni na druge, kao i na trenera i njegov sistem.

Licno ne vidim nikakav boljitak ove godine, cak mislim da je cist korak unazad, a ako kojim slucajem uzmemo neki trofej ili budemo konkurentni za top 8, smatracu to podvigom.

Babadevojka

pre 1 godinu

I posle se čudimo što nam reprezentacija na nivou Islanda?! Samo neka naši “veliki” Evroligaši nadtave da pune roster sa amerima, francuzima itd…
Zabraniti strance. Samo domaće i ništa drugo. Ako nismo onda za Evroligu nema potrebe ni da je igramo. Ipak mi je ona moćna reprezentacija najviše ulepšala detinjstvo a ne klubovi. Sa svim ovim strancima kako da stvorimo novog Đorđevića, Danilovića, Divca, Paspalja, Stojakovića, Savića, Rebraču, Jarića, Tarlaća, Gurovića itd…e….to su bila neka bolja košarkaška vremena…a sada nam petorke u klubovima izgledaju 4 + 1 gde je “1” domaći a ona “4” gastarbajteri… Nema ni novog Teodosića, Jokića….nije to više to…

goran

pre 1 godinu

Ok,Singlton je još uvek dobar za neku epizodnu ulogu.Ali se ipak nadam da je Nejpir prioritet i da će doći u Zvezdu.Sa Nedovićem u paru činio bi moćan bekovski tandem.

Losmi

pre 1 godinu

Kakvo su oba večita kluba krenula postaće prvi favoriti za osvajanje Evrolige:)))
(reci ruke u vis, 14. jul 2022 19:53)
Neka. Samo neka dolaze. Sto da ne?

zvezdale

pre 1 godinu

Jedan od igrača koji me je najviše nervirao, jer je pravo dobar. Prava izvorna četvorka, sve radi školski i u službi tima. Odbrana, skok, kradene lopte, šut. Zna baš svega. Svakako dosta bolji od sadašnjeg Vajta. Singlton-llić na 4, Martin i Luka na 5, to je već nešto.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

legenda, ti bi to sve pare vama jer poslednju deceniju imate odlicne rezultate i najveci uspeh top 16 Cipiripija? Dovodite brutalne igrace a smeta vam kada Zvezda dovodi? Da nije malo licemerno?

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Ovo bi bas bila bomba. Sigurno startna 4 kod nas, samo je pitanje sta cemo onda sa Vajtom posto je dosao Ilic. Ovo bi znacilo verovatno da Vajt ide ili ostaje kao treci izbor. Takodje, znacilo bi da Mitar ostaje na centru i da verovatno dovodimo jos jednog centra jer Kuzmic nece biti u klubu. Pitanje samo da li dovodimo treceg centra tipa Raduljice, Zorana Nikolica ili dovodimo prvog. Za sada, ovo je sve odlicno iskreno.

RG

pre 1 godinu

Ozbiljan igrač, koji u rukama ima bar još 2 dobre sezone.
Odličan u odbrani, u napadu solidan.
Svojom energijom i čvrstinom preokreće utakmice.
Ovime bi se koliko toliko nadoknadio odlazak Kalinića.

Sabre

pre 1 godinu

Nadam se da nije tacno, Monro je dosta bolji igrac, iako obojica nisu bas u formi. Medjutim, njega vrv ne mozemo da priustimo, zna se ko moze...

basketaš

pre 1 godinu

Singlton je klasa, dva nivoa iznad Vajta. Efesu treba neki mlađi ali za Zvezdu je taman. Ne bih rekao da je potrošen kao Gist. Pa i taj Gist je loše korišćen kao 4-ka a postao je 5-ca uveliko.

Elem, Singlton bi bio ozbiljno pojačanje u reketu, naročito u odbrani. Taj zatvara i vidi sve živo. Udara blokade, brze ruke, ima i tu finu praćku koja može da prokine opasno.
Dalibor Ilić može dosta da nauči od njega. Čak mogu obojica i na 5 u nekim "small ball" postavama.

ej

pre 1 godinu

Covek je imao 3.9 poena u proseku u evroligi ali vi to niste napisali, mislim da je ovo glup potez kao nekad sa Gistom, istrosen igrac koji nije više za evroligasku kosarku

legenda

pre 1 godinu

Auuuu, dovode dvostrukog osvajaca EL! Pravi drzavni projekat i nemojte mi reci samo da ste vi to zasluzili jer ste osvojili ABA i slicno, jer da ima pravde zbog onog s FMP-om sto se desilo biste odavno bili ostavljeni u zamrzivacu. Posle vas je legenda izvukla uz pomoc vaseg najveceg navijaca. Osam godina dovode sve evroligaske igrace (drugi klub u EL u poslednjoj deceniji po broju pojacanja iz EL klubova) i osvajaju 17to mesto. Zasto im drzava placa Singltona, zasto ulagati u nesto sto ne daje rezultat?

Mala maca

pre 1 godinu

Grobar ovde. Govorim isto godinama, realno, ovo samo klinci i placenici vole. Koja je poenta? Godinama dovoditi strance na po godinu ugovor. Amera ima gomila slicnog kvaliteta. Dodju gde ima budzeta. Uniks, Efes, Zvezda, Makabi... I? sad i Partizan? I sad ja u 5. deceniji treba da se lozim na basket nekih amera u bgu kao nekada na Micu Berica, Loncara, Saleta? Jbg, ne mogu. Dajte pare iz budzeta na nesto potrebnije.

ej

pre 1 godinu

Covek je imao 3.9 poena u proseku u evroligi ali vi to niste napisali, mislim da je ovo glup potez kao nekad sa Gistom, istrosen igrac koji nije više za evroligasku kosarku

basketaš

pre 1 godinu

Singlton je klasa, dva nivoa iznad Vajta. Efesu treba neki mlađi ali za Zvezdu je taman. Ne bih rekao da je potrošen kao Gist. Pa i taj Gist je loše korišćen kao 4-ka a postao je 5-ca uveliko.

Elem, Singlton bi bio ozbiljno pojačanje u reketu, naročito u odbrani. Taj zatvara i vidi sve živo. Udara blokade, brze ruke, ima i tu finu praćku koja može da prokine opasno.
Dalibor Ilić može dosta da nauči od njega. Čak mogu obojica i na 5 u nekim "small ball" postavama.

RG

pre 1 godinu

Ozbiljan igrač, koji u rukama ima bar još 2 dobre sezone.
Odličan u odbrani, u napadu solidan.
Svojom energijom i čvrstinom preokreće utakmice.
Ovime bi se koliko toliko nadoknadio odlazak Kalinića.

Orlando

pre 1 godinu

Ljudi, šalu na stranu, ali i Zvezda i Partizan će izgleda, bar na papiru, imati najjače timove u poslednjih x godina. Da se samo skockaju stvari oko hemije u timu, i mogu obe ekipe da se bore za top 8, a ako bi se desilo da obe budu u top 8, vrlo je moguće da gledamo jedan srpski tim na F4. Naravno, mislim na Zvezdu :)

Stevan

pre 1 godinu

Non stop čitam hoćete decu iz Srbije. Dragi moji deca danas u Srbiji koja je mnogo mala zemlja bulje u mobilne telefone i igraju igrice. Maštaju da su IT stručnjaci a ne sportisti. Svi su debeli i nemaju pojma o životu . Tako da je ovo stanje realno.

goran

pre 1 godinu

Ok,Singlton je još uvek dobar za neku epizodnu ulogu.Ali se ipak nadam da je Nejpir prioritet i da će doći u Zvezdu.Sa Nedovićem u paru činio bi moćan bekovski tandem.

Zvezda le

pre 1 godinu

Sve ovo izgleda lepo na papiru, ali se postavlja samo jedno pitanje:

- ekipi od prosle godine je nedostajao ozbiljan centar(eventualno i bekap, neko mladji), ovakva 4-ka, po mogusctvu bar malo mladja i jedna dobra 2-ka, uz vec postojeci uigrani sistem sa proverenim Radonjom, to bi bila ekipa sigurno za top 8. Pritom, isto para bi bilo potroseno kao za sadasnju ekipu, cak bi ih bilo i visak, ako je tacno da ce budzet ove godine biti oko 12 miliona.

Dakle, otisla nam je cela prva petorka(Volters, Holins, Kalina, Davidovac i Kuzmic) i Radonja, a dobili smo novog trenera Jovanovica (kao debitanta u EL i cak jos uvek nedovoljno dokazanog u Aba ligi) koji tek treba da uspostavi neki sistem i potencijalno 7 novih igraca, kojima ce trebati vremena da se kosarkaski naviknu jedni na druge, kao i na trenera i njegov sistem.

Licno ne vidim nikakav boljitak ove godine, cak mislim da je cist korak unazad, a ako kojim slucajem uzmemo neki trofej ili budemo konkurentni za top 8, smatracu to podvigom.

Losmi

pre 1 godinu

Kakvo su oba večita kluba krenula postaće prvi favoriti za osvajanje Evrolige:)))
(reci ruke u vis, 14. jul 2022 19:53)
Neka. Samo neka dolaze. Sto da ne?

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

legenda, ti bi to sve pare vama jer poslednju deceniju imate odlicne rezultate i najveci uspeh top 16 Cipiripija? Dovodite brutalne igrace a smeta vam kada Zvezda dovodi? Da nije malo licemerno?

zvezdale

pre 1 godinu

Jedan od igrača koji me je najviše nervirao, jer je pravo dobar. Prava izvorna četvorka, sve radi školski i u službi tima. Odbrana, skok, kradene lopte, šut. Zna baš svega. Svakako dosta bolji od sadašnjeg Vajta. Singlton-llić na 4, Martin i Luka na 5, to je već nešto.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Ovo bi bas bila bomba. Sigurno startna 4 kod nas, samo je pitanje sta cemo onda sa Vajtom posto je dosao Ilic. Ovo bi znacilo verovatno da Vajt ide ili ostaje kao treci izbor. Takodje, znacilo bi da Mitar ostaje na centru i da verovatno dovodimo jos jednog centra jer Kuzmic nece biti u klubu. Pitanje samo da li dovodimo treceg centra tipa Raduljice, Zorana Nikolica ili dovodimo prvog. Za sada, ovo je sve odlicno iskreno.

Mrgud

pre 1 godinu

sad i Partizan? I sad ja u 5. deceniji treba da se lozim na basket nekih amera u bgu kao nekada na Micu Berica, Loncara, Saleta? Jbg, ne mogu. Dajte pare iz budzeta na nesto potrebnije.
(Mala maca, 14. jul 2022 21:09)

Pa nije to bas isto kako ti lamentiras, prosle godine ste ulozili milione evra u gomilu crnaca, i nista niste uradili. U isto vreme smo mi imali srpsku petorku. Mi para da zadrzimo srpsku petorku nismo imali pa sad kupujemo neke povoljne crnce za koje ae nadamo da migu da igraju protiv vasih skupih crnaca...
Vi sa druge strane dobijate gomiletine para i opet kupujete gomiletine crnaca bas kao prosle godine...

Tako da je "sad i Partizan" cista laz...Partizan od kad savez ne prisiljava svu decu Srbije da igraju za njih nije imao srpsku petorku, niti ce...

sima

pre 1 godinu

Pola stvari su dezinformacije,pod 1.Prepelic je potpisao sa Valensijom novi ugovor,Sabaz Nepijer čeka Nba i ima ponudu Milana sto će pre prihvatiti Zbog mnogo razloga prema tome ne palite se. Singlton pregovara sa Pao i Zvezdom u isto vreme prema tome ko se otvori više tu ode,a posto Zvezda nema para ode u Pao:)

legenda

pre 1 godinu

Auuuu, dovode dvostrukog osvajaca EL! Pravi drzavni projekat i nemojte mi reci samo da ste vi to zasluzili jer ste osvojili ABA i slicno, jer da ima pravde zbog onog s FMP-om sto se desilo biste odavno bili ostavljeni u zamrzivacu. Posle vas je legenda izvukla uz pomoc vaseg najveceg navijaca. Osam godina dovode sve evroligaske igrace (drugi klub u EL u poslednjoj deceniji po broju pojacanja iz EL klubova) i osvajaju 17to mesto. Zasto im drzava placa Singltona, zasto ulagati u nesto sto ne daje rezultat?

macconi

pre 1 godinu

Zvezdini igraci koji su dosli sem Nedovica,nisu te reputacije kao Exum i Naneli...ako dodje Singlton to je vec druga prica...jeste omatorio,ali bi u Zvezdi mogao da pokaze sta zna,imao bi vecu ulogu nego u Efesu gde se niko ne vidi od Micica i Larkina

Toliko

pre 1 godinu

u zadnja dva dana veliko takmicenje ko ce vise da dovede igraca utkamica SNS vs Partizan ce trajati do kraja leta ...srecno
(bgd, 14. jul 2022 21:09)

Izgleda da jedino u toj utakmici vodi SNS partizan protiv Zvezde,kao i u prošloj sezoni kad je doveo 7-8 stranaca i 3-4 naših skupih igrača.

Babadevojka

pre 1 godinu

I posle se čudimo što nam reprezentacija na nivou Islanda?! Samo neka naši “veliki” Evroligaši nadtave da pune roster sa amerima, francuzima itd…
Zabraniti strance. Samo domaće i ništa drugo. Ako nismo onda za Evroligu nema potrebe ni da je igramo. Ipak mi je ona moćna reprezentacija najviše ulepšala detinjstvo a ne klubovi. Sa svim ovim strancima kako da stvorimo novog Đorđevića, Danilovića, Divca, Paspalja, Stojakovića, Savića, Rebraču, Jarića, Tarlaća, Gurovića itd…e….to su bila neka bolja košarkaška vremena…a sada nam petorke u klubovima izgledaju 4 + 1 gde je “1” domaći a ona “4” gastarbajteri… Nema ni novog Teodosića, Jokića….nije to više to…

KAZNA KRU

pre 1 godinu

Minule sezone smo kuburili sa igačima na poziciji 2 i 5, trebali su nam pouzdan bek-šuter i startni centar, u međuvremenu otišli su: trener Radonjić i igrači: Volters, Holins, Davidovac, Kalinić i Cibers, što će reći da smo u minusu od 7 igrača, ova pristigla pojačanja donekle mogu da nadomeste neke od ovih odlazaka, ali daleko je to još od onog što je neophodno da bi sve bilo na nivou ekipe iz predhodne sezone, a veliko je pitanje da li će i to biti dovoljno ili će nam biti potreban još jači tim od ovog poslednjeg i naravno, po meni, trebao bi nam iskusniji i bolji trener no što je ovaj Jovanović. Ne znam, šta vi mislite?

B92DPK

pre 1 godinu

Šteta što su Zvezda i Partizan u istoj konferenciji NBA lige pa će se sresti pre velikog finala, mada će Zvezda imati velike muke jer joj Nagetsi i Klipersi ne leže.

Bosko

pre 1 godinu

Prvo, ne trošiti milione na ovoga. Nije vredan toliko novca jer mu je ime zvučno i dolazi iz evropskog prvaka.
Drugo, ne igra on vrhunsku košarku godinama.
Treće, mislim da od ovog transfera nema ništa, preskup je.

Sabre

pre 1 godinu

Nadam se da nije tacno, Monro je dosta bolji igrac, iako obojica nisu bas u formi. Medjutim, njega vrv ne mozemo da priustimo, zna se ko moze...

Vule

pre 1 godinu

Криза влада, гориво све скупље, као и све намирнице, а у тој ситуацији, Звезда и Партизан троше као никад прије. Ђе је држава да наплати порез од њих и помогне народу?

Amaterska expertiza

pre 1 godinu

Grobar ovde. Govorim isto godinama, realno, ovo samo klinci i placenici vole. Koja je poenta? Godinama dovoditi strance na po godinu ugovor. Amera ima gomila slicnog kvaliteta. Dodju gde ima budzeta. Uniks, Efes, Zvezda, Makabi... I? sad i Partizan? I sad ja u 5. deceniji treba da se lozim na basket nekih amera u bgu kao nekada na Micu Berica, Loncara, Saleta? Jbg, ne mogu. Dajte pare iz budzeta na nesto potrebnije.
(Mala maca, 14. jul 2022 21:09)

Evo i mene kao zvezdaša, slažem se sa tobom. Pre par sezona kad je u zvezdi bila gomila stranaca, bilo mi nešto bljak da gledam. Prethodne je to utanjilo malo u zvezdi pa mi bilo lepo da gledam naše igrače u EL, bez obzira na rezultate. Ali ovo sad... Postajemo legije stranaca, muka mi je. Koga da gledam? I to za budžete... Dokle više? Neću da plaćam infostan dok malo ne olade... Ali bukvalno.

Ivan NS

pre 1 godinu

todos, jeste, bas ste transparetni. Imate zemljiste u Vojvodini za koje niko ne zna pa na osnovu njega dobijate reprogram za porez. A igrace placa Branko i Ostoja iz svog dzepa. Ma skroz transparetni.

Gane

pre 1 godinu

6,5 poena i 4,4 skoka po utakmici. Mnogo veci ucinak su imali igraci koji su ucili kosarku, igrali na Malom Kalemegdanu i osnovali klub 1946. godine. Trebalo bi nam 16 ovakvih igraca istovremeno na parketu za pobedu protiv ozbiljnog tima.U Zvezdinom dresu bice vece pojacanje za Partizan nego za Zvezdu. Isplativ je kao 600 miliona evra za pravo na prenos utakmica Premijer lige.

Aster Blistok

pre 1 godinu

Šta če nam koj djavo? Čovek daje 3 koša po utakmici. Nama je pottreban dobar plejmejker i još jedan centar tipa Vili Rid koji će zatvarati reket. parttizan dobodi Pengosa a mi ovu isluženu ragu.
Strašno.

super

pre 1 godinu

i i dalje pricaju o Partizanu koji je doveo dva strana igraca
(crno beli, 14. jul 2022 20:00)i od prošle godine
Lidej, Panter,, Glas,Madar, Lesor...biće 10 komada a Zvezda 3!

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Za koga cu ja navijati ako nema nasih.
,,Ko izgubi dobitak dobije gubitak,,
Alan Ford
Unisticemo domacu kosarku trajno.
(Dambldor, 14. jul 2022 23:42)

Dalibor Ilić, Lazić, Dobrić, Mitrović, Kuzmić, Ivanović, Marković...neki klinac plus. Šteta velika za Davidovca.

Singlton će sam dobiti nekoliko tekmi kad bude raspoložen. Nadajmo se baš protiv partizana.

Garrrrrgamel

pre 1 godinu

Ok,Singlton je još uvek dobar za neku epizodnu ulogu.Ali se ipak nadam da je Nejpir prioritet i da će doći u Zvezdu.Sa Nedovićem u paru činio bi moćan bekovski tandem.
(goran, 14. jul 2022 20:07)

Tu nam je izgleda Partizan pokvario posao. Ne direktno, ali indirektno. Pengos je trebao u Armani, vec je bio i na pregledima juce i prosao ih, ali je CSKA izgleda resio da ga prosledi u Partizan. Armani sad uzima Nejpira, koji im je bio rezervna varijanta. To je gotova stvar nazalost. Sto se Singltona tice, on je OK igrac, jeste izasao iz svog zenita, i poslednje 2-3 sezone nije vise to to, ali za neku epizodnu ulogu jeste, kao sto je i u Efesu imao. Sad da li to vredi toliko koliko on kosta, to ipak nije na meni da kazem.

arhitekt

pre 1 godinu

au...koliko vrsnih stručnjaka se okupilo ovde da iz ugla najboljih poznavalaca košarke daju svoj sud i cenjeno mišljenje u vezi ovog igrača. Ja sam impresioniran znanjem uglavnom klinaca od 14-15 godina koji sve vide kroz odnos Zvezda Partizan i već u julu su spremni da proglase šampiona za sledeću sezonu. Sve se bazira na time ako je neki igrač potpisao za Zvezdu onda stručnjaci koji su naklonjeni Partizanu istog sekunda ga proglase drvetom, matorim panjem ili je kažu da ne vredi za te pare.... isto je i u suprotnom pravcu. Zato i neću ostavljati svoj stav o igračima koji su došli ili koji treba da dođu.
,

Bane

pre 1 godinu

I ovaj je jeftin sigurno, poklonili vam ga.
(komisiji da crkne krava, 14. jul 2022 20:02)

Kao vaMa Obradovica i pola NBA tima na celu sa panterom od 5 miliona

Brankoni84

pre 1 godinu

Prepelic, Nejpijer, Monro…

To i kraj…
(Urke, 14. jul 2022 19:49)


Ne verujem koja bi to logika bila dovesti ga a vec imamo na toj pozicii igrace, ja bih voleo Hezonju i Milutinova da dovedu I to je to!
(SV1214, 14. jul 2022 23:34)





Ako budu doveli ove igrace o kojima pišete sve sem doigravanje oda srpska tima u plejofu biće NEUSPEH, a sto se tiče Partizana zbog kvalitetnijih igraca na bekovskim i krilnim pozicijama sve sem ulaska u Final Four biće NEUSPEH. Timovi koji kostaju najmanje 16 do 18 mozda čak i 20 miliona evra moraju da OPRAVDAJU taj novac.


KK CRVENA ZVEZDA(2022/23)

starteri klupa 1 klupa 2
C Greg Monroe Luka Mitrović Hassan Martin
PF Chris Singleton Aaron White Dalibor Ilić
SF John Holland Ognjen Dobrić Stefan Lazarević
SG Nemanja Nedović Klemen Prepelič Branko Lazić
PG Shabazz Napier Stefan Marković Nikola Ivanović





KK PARTIZAN(2022/23)

starteri klupa 1 klupa 2
C Nikola Milutinov Mathias Lessort Balša Koprivica
PF Zach LeDay Alen Smailagić Tristan Vukčević
SF Mario Hezonja James Nunnally Uroš Trifunović
SG Kevin Punter Danilo Anđušić Aleksa Avramović
PG Kevin Pangos Dante Exum Jam Madar

legenda

pre 1 godinu

Auuuu, dovode dvostrukog osvajaca EL! Pravi drzavni projekat i nemojte mi reci samo da ste vi to zasluzili jer ste osvojili ABA i slicno, jer da ima pravde zbog onog s FMP-om sto se desilo biste odavno bili ostavljeni u zamrzivacu. Posle vas je legenda izvukla uz pomoc vaseg najveceg navijaca. Osam godina dovode sve evroligaske igrace (drugi klub u EL u poslednjoj deceniji po broju pojacanja iz EL klubova) i osvajaju 17to mesto. Zasto im drzava placa Singltona, zasto ulagati u nesto sto ne daje rezultat?

ej

pre 1 godinu

Covek je imao 3.9 poena u proseku u evroligi ali vi to niste napisali, mislim da je ovo glup potez kao nekad sa Gistom, istrosen igrac koji nije više za evroligasku kosarku

Orlando

pre 1 godinu

Ljudi, šalu na stranu, ali i Zvezda i Partizan će izgleda, bar na papiru, imati najjače timove u poslednjih x godina. Da se samo skockaju stvari oko hemije u timu, i mogu obe ekipe da se bore za top 8, a ako bi se desilo da obe budu u top 8, vrlo je moguće da gledamo jedan srpski tim na F4. Naravno, mislim na Zvezdu :)

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

legenda, ti bi to sve pare vama jer poslednju deceniju imate odlicne rezultate i najveci uspeh top 16 Cipiripija? Dovodite brutalne igrace a smeta vam kada Zvezda dovodi? Da nije malo licemerno?

Mrgud

pre 1 godinu

sad i Partizan? I sad ja u 5. deceniji treba da se lozim na basket nekih amera u bgu kao nekada na Micu Berica, Loncara, Saleta? Jbg, ne mogu. Dajte pare iz budzeta na nesto potrebnije.
(Mala maca, 14. jul 2022 21:09)

Pa nije to bas isto kako ti lamentiras, prosle godine ste ulozili milione evra u gomilu crnaca, i nista niste uradili. U isto vreme smo mi imali srpsku petorku. Mi para da zadrzimo srpsku petorku nismo imali pa sad kupujemo neke povoljne crnce za koje ae nadamo da migu da igraju protiv vasih skupih crnaca...
Vi sa druge strane dobijate gomiletine para i opet kupujete gomiletine crnaca bas kao prosle godine...

Tako da je "sad i Partizan" cista laz...Partizan od kad savez ne prisiljava svu decu Srbije da igraju za njih nije imao srpsku petorku, niti ce...

Sabre

pre 1 godinu

Nadam se da nije tacno, Monro je dosta bolji igrac, iako obojica nisu bas u formi. Medjutim, njega vrv ne mozemo da priustimo, zna se ko moze...

sima

pre 1 godinu

Pola stvari su dezinformacije,pod 1.Prepelic je potpisao sa Valensijom novi ugovor,Sabaz Nepijer čeka Nba i ima ponudu Milana sto će pre prihvatiti Zbog mnogo razloga prema tome ne palite se. Singlton pregovara sa Pao i Zvezdom u isto vreme prema tome ko se otvori više tu ode,a posto Zvezda nema para ode u Pao:)

RG

pre 1 godinu

Ozbiljan igrač, koji u rukama ima bar još 2 dobre sezone.
Odličan u odbrani, u napadu solidan.
Svojom energijom i čvrstinom preokreće utakmice.
Ovime bi se koliko toliko nadoknadio odlazak Kalinića.

Mala maca

pre 1 godinu

Grobar ovde. Govorim isto godinama, realno, ovo samo klinci i placenici vole. Koja je poenta? Godinama dovoditi strance na po godinu ugovor. Amera ima gomila slicnog kvaliteta. Dodju gde ima budzeta. Uniks, Efes, Zvezda, Makabi... I? sad i Partizan? I sad ja u 5. deceniji treba da se lozim na basket nekih amera u bgu kao nekada na Micu Berica, Loncara, Saleta? Jbg, ne mogu. Dajte pare iz budzeta na nesto potrebnije.

Babadevojka

pre 1 godinu

I posle se čudimo što nam reprezentacija na nivou Islanda?! Samo neka naši “veliki” Evroligaši nadtave da pune roster sa amerima, francuzima itd…
Zabraniti strance. Samo domaće i ništa drugo. Ako nismo onda za Evroligu nema potrebe ni da je igramo. Ipak mi je ona moćna reprezentacija najviše ulepšala detinjstvo a ne klubovi. Sa svim ovim strancima kako da stvorimo novog Đorđevića, Danilovića, Divca, Paspalja, Stojakovića, Savića, Rebraču, Jarića, Tarlaća, Gurovića itd…e….to su bila neka bolja košarkaška vremena…a sada nam petorke u klubovima izgledaju 4 + 1 gde je “1” domaći a ona “4” gastarbajteri… Nema ni novog Teodosića, Jokića….nije to više to…

basketaš

pre 1 godinu

Singlton je klasa, dva nivoa iznad Vajta. Efesu treba neki mlađi ali za Zvezdu je taman. Ne bih rekao da je potrošen kao Gist. Pa i taj Gist je loše korišćen kao 4-ka a postao je 5-ca uveliko.

Elem, Singlton bi bio ozbiljno pojačanje u reketu, naročito u odbrani. Taj zatvara i vidi sve živo. Udara blokade, brze ruke, ima i tu finu praćku koja može da prokine opasno.
Dalibor Ilić može dosta da nauči od njega. Čak mogu obojica i na 5 u nekim "small ball" postavama.

Toliko

pre 1 godinu

u zadnja dva dana veliko takmicenje ko ce vise da dovede igraca utkamica SNS vs Partizan ce trajati do kraja leta ...srecno
(bgd, 14. jul 2022 21:09)

Izgleda da jedino u toj utakmici vodi SNS partizan protiv Zvezde,kao i u prošloj sezoni kad je doveo 7-8 stranaca i 3-4 naših skupih igrača.

KAZNA KRU

pre 1 godinu

Minule sezone smo kuburili sa igačima na poziciji 2 i 5, trebali su nam pouzdan bek-šuter i startni centar, u međuvremenu otišli su: trener Radonjić i igrači: Volters, Holins, Davidovac, Kalinić i Cibers, što će reći da smo u minusu od 7 igrača, ova pristigla pojačanja donekle mogu da nadomeste neke od ovih odlazaka, ali daleko je to još od onog što je neophodno da bi sve bilo na nivou ekipe iz predhodne sezone, a veliko je pitanje da li će i to biti dovoljno ili će nam biti potreban još jači tim od ovog poslednjeg i naravno, po meni, trebao bi nam iskusniji i bolji trener no što je ovaj Jovanović. Ne znam, šta vi mislite?

Losmi

pre 1 godinu

Kakvo su oba večita kluba krenula postaće prvi favoriti za osvajanje Evrolige:)))
(reci ruke u vis, 14. jul 2022 19:53)
Neka. Samo neka dolaze. Sto da ne?

macconi

pre 1 godinu

Zvezdini igraci koji su dosli sem Nedovica,nisu te reputacije kao Exum i Naneli...ako dodje Singlton to je vec druga prica...jeste omatorio,ali bi u Zvezdi mogao da pokaze sta zna,imao bi vecu ulogu nego u Efesu gde se niko ne vidi od Micica i Larkina

Bosko

pre 1 godinu

Prvo, ne trošiti milione na ovoga. Nije vredan toliko novca jer mu je ime zvučno i dolazi iz evropskog prvaka.
Drugo, ne igra on vrhunsku košarku godinama.
Treće, mislim da od ovog transfera nema ništa, preskup je.

Aster Blistok

pre 1 godinu

Šta če nam koj djavo? Čovek daje 3 koša po utakmici. Nama je pottreban dobar plejmejker i još jedan centar tipa Vili Rid koji će zatvarati reket. parttizan dobodi Pengosa a mi ovu isluženu ragu.
Strašno.

Stevan

pre 1 godinu

Non stop čitam hoćete decu iz Srbije. Dragi moji deca danas u Srbiji koja je mnogo mala zemlja bulje u mobilne telefone i igraju igrice. Maštaju da su IT stručnjaci a ne sportisti. Svi su debeli i nemaju pojma o životu . Tako da je ovo stanje realno.

B92DPK

pre 1 godinu

Šteta što su Zvezda i Partizan u istoj konferenciji NBA lige pa će se sresti pre velikog finala, mada će Zvezda imati velike muke jer joj Nagetsi i Klipersi ne leže.

Zvezda le

pre 1 godinu

Sve ovo izgleda lepo na papiru, ali se postavlja samo jedno pitanje:

- ekipi od prosle godine je nedostajao ozbiljan centar(eventualno i bekap, neko mladji), ovakva 4-ka, po mogusctvu bar malo mladja i jedna dobra 2-ka, uz vec postojeci uigrani sistem sa proverenim Radonjom, to bi bila ekipa sigurno za top 8. Pritom, isto para bi bilo potroseno kao za sadasnju ekipu, cak bi ih bilo i visak, ako je tacno da ce budzet ove godine biti oko 12 miliona.

Dakle, otisla nam je cela prva petorka(Volters, Holins, Kalina, Davidovac i Kuzmic) i Radonja, a dobili smo novog trenera Jovanovica (kao debitanta u EL i cak jos uvek nedovoljno dokazanog u Aba ligi) koji tek treba da uspostavi neki sistem i potencijalno 7 novih igraca, kojima ce trebati vremena da se kosarkaski naviknu jedni na druge, kao i na trenera i njegov sistem.

Licno ne vidim nikakav boljitak ove godine, cak mislim da je cist korak unazad, a ako kojim slucajem uzmemo neki trofej ili budemo konkurentni za top 8, smatracu to podvigom.

zvezdale

pre 1 godinu

Jedan od igrača koji me je najviše nervirao, jer je pravo dobar. Prava izvorna četvorka, sve radi školski i u službi tima. Odbrana, skok, kradene lopte, šut. Zna baš svega. Svakako dosta bolji od sadašnjeg Vajta. Singlton-llić na 4, Martin i Luka na 5, to je već nešto.

goran

pre 1 godinu

Ok,Singlton je još uvek dobar za neku epizodnu ulogu.Ali se ipak nadam da je Nejpir prioritet i da će doći u Zvezdu.Sa Nedovićem u paru činio bi moćan bekovski tandem.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Ovo bi bas bila bomba. Sigurno startna 4 kod nas, samo je pitanje sta cemo onda sa Vajtom posto je dosao Ilic. Ovo bi znacilo verovatno da Vajt ide ili ostaje kao treci izbor. Takodje, znacilo bi da Mitar ostaje na centru i da verovatno dovodimo jos jednog centra jer Kuzmic nece biti u klubu. Pitanje samo da li dovodimo treceg centra tipa Raduljice, Zorana Nikolica ili dovodimo prvog. Za sada, ovo je sve odlicno iskreno.

Amaterska expertiza

pre 1 godinu

Grobar ovde. Govorim isto godinama, realno, ovo samo klinci i placenici vole. Koja je poenta? Godinama dovoditi strance na po godinu ugovor. Amera ima gomila slicnog kvaliteta. Dodju gde ima budzeta. Uniks, Efes, Zvezda, Makabi... I? sad i Partizan? I sad ja u 5. deceniji treba da se lozim na basket nekih amera u bgu kao nekada na Micu Berica, Loncara, Saleta? Jbg, ne mogu. Dajte pare iz budzeta na nesto potrebnije.
(Mala maca, 14. jul 2022 21:09)

Evo i mene kao zvezdaša, slažem se sa tobom. Pre par sezona kad je u zvezdi bila gomila stranaca, bilo mi nešto bljak da gledam. Prethodne je to utanjilo malo u zvezdi pa mi bilo lepo da gledam naše igrače u EL, bez obzira na rezultate. Ali ovo sad... Postajemo legije stranaca, muka mi je. Koga da gledam? I to za budžete... Dokle više? Neću da plaćam infostan dok malo ne olade... Ali bukvalno.

Vule

pre 1 godinu

Криза влада, гориво све скупље, као и све намирнице, а у тој ситуацији, Звезда и Партизан троше као никад прије. Ђе је држава да наплати порез од њих и помогне народу?

Gane

pre 1 godinu

6,5 poena i 4,4 skoka po utakmici. Mnogo veci ucinak su imali igraci koji su ucili kosarku, igrali na Malom Kalemegdanu i osnovali klub 1946. godine. Trebalo bi nam 16 ovakvih igraca istovremeno na parketu za pobedu protiv ozbiljnog tima.U Zvezdinom dresu bice vece pojacanje za Partizan nego za Zvezdu. Isplativ je kao 600 miliona evra za pravo na prenos utakmica Premijer lige.

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Za koga cu ja navijati ako nema nasih.
,,Ko izgubi dobitak dobije gubitak,,
Alan Ford
Unisticemo domacu kosarku trajno.
(Dambldor, 14. jul 2022 23:42)

Dalibor Ilić, Lazić, Dobrić, Mitrović, Kuzmić, Ivanović, Marković...neki klinac plus. Šteta velika za Davidovca.

Singlton će sam dobiti nekoliko tekmi kad bude raspoložen. Nadajmo se baš protiv partizana.

Bane

pre 1 godinu

I ovaj je jeftin sigurno, poklonili vam ga.
(komisiji da crkne krava, 14. jul 2022 20:02)

Kao vaMa Obradovica i pola NBA tima na celu sa panterom od 5 miliona

super

pre 1 godinu

i i dalje pricaju o Partizanu koji je doveo dva strana igraca
(crno beli, 14. jul 2022 20:00)i od prošle godine
Lidej, Panter,, Glas,Madar, Lesor...biće 10 komada a Zvezda 3!

arhitekt

pre 1 godinu

au...koliko vrsnih stručnjaka se okupilo ovde da iz ugla najboljih poznavalaca košarke daju svoj sud i cenjeno mišljenje u vezi ovog igrača. Ja sam impresioniran znanjem uglavnom klinaca od 14-15 godina koji sve vide kroz odnos Zvezda Partizan i već u julu su spremni da proglase šampiona za sledeću sezonu. Sve se bazira na time ako je neki igrač potpisao za Zvezdu onda stručnjaci koji su naklonjeni Partizanu istog sekunda ga proglase drvetom, matorim panjem ili je kažu da ne vredi za te pare.... isto je i u suprotnom pravcu. Zato i neću ostavljati svoj stav o igračima koji su došli ili koji treba da dođu.
,

Garrrrrgamel

pre 1 godinu

Ok,Singlton je još uvek dobar za neku epizodnu ulogu.Ali se ipak nadam da je Nejpir prioritet i da će doći u Zvezdu.Sa Nedovićem u paru činio bi moćan bekovski tandem.
(goran, 14. jul 2022 20:07)

Tu nam je izgleda Partizan pokvario posao. Ne direktno, ali indirektno. Pengos je trebao u Armani, vec je bio i na pregledima juce i prosao ih, ali je CSKA izgleda resio da ga prosledi u Partizan. Armani sad uzima Nejpira, koji im je bio rezervna varijanta. To je gotova stvar nazalost. Sto se Singltona tice, on je OK igrac, jeste izasao iz svog zenita, i poslednje 2-3 sezone nije vise to to, ali za neku epizodnu ulogu jeste, kao sto je i u Efesu imao. Sad da li to vredi toliko koliko on kosta, to ipak nije na meni da kazem.

Ivan NS

pre 1 godinu

todos, jeste, bas ste transparetni. Imate zemljiste u Vojvodini za koje niko ne zna pa na osnovu njega dobijate reprogram za porez. A igrace placa Branko i Ostoja iz svog dzepa. Ma skroz transparetni.

Brankoni84

pre 1 godinu

Prepelic, Nejpijer, Monro…

To i kraj…
(Urke, 14. jul 2022 19:49)


Ne verujem koja bi to logika bila dovesti ga a vec imamo na toj pozicii igrace, ja bih voleo Hezonju i Milutinova da dovedu I to je to!
(SV1214, 14. jul 2022 23:34)





Ako budu doveli ove igrace o kojima pišete sve sem doigravanje oda srpska tima u plejofu biće NEUSPEH, a sto se tiče Partizana zbog kvalitetnijih igraca na bekovskim i krilnim pozicijama sve sem ulaska u Final Four biće NEUSPEH. Timovi koji kostaju najmanje 16 do 18 mozda čak i 20 miliona evra moraju da OPRAVDAJU taj novac.


KK CRVENA ZVEZDA(2022/23)

starteri klupa 1 klupa 2
C Greg Monroe Luka Mitrović Hassan Martin
PF Chris Singleton Aaron White Dalibor Ilić
SF John Holland Ognjen Dobrić Stefan Lazarević
SG Nemanja Nedović Klemen Prepelič Branko Lazić
PG Shabazz Napier Stefan Marković Nikola Ivanović





KK PARTIZAN(2022/23)

starteri klupa 1 klupa 2
C Nikola Milutinov Mathias Lessort Balša Koprivica
PF Zach LeDay Alen Smailagić Tristan Vukčević
SF Mario Hezonja James Nunnally Uroš Trifunović
SG Kevin Punter Danilo Anđušić Aleksa Avramović
PG Kevin Pangos Dante Exum Jam Madar